Johnson blood glucose meters - Johnson Johnson e tasi se mea faigofie faigofie

O le One Touch Ultra Sugar Meter o se mea laʻititi ma faʻamalosi mo le fuaina o le suka toto i tagata e maua i le maʻisuka. O le masini ua i ai se mamanu faʻaonapo nei, e toe mafaufau i le foliga mai o se taʻaloga masani masani poʻo se mea taʻavale MP3, ma e le foliga uma lava o se masini mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina. O le mea lea, o lenei mita e fiafia i tupulaga talavou oe taumafai e le talanoa e uiga i le mea moni ei ai le maʻisuka.

O le olaga e siakiina ai le tasi touch Ultra Glucometer - Johnson & Johnson, Amerika ua i ai se foliga matagofie o le tioata tioata, lea o loo i ai se ata susulu ma manino, e oo lava i tagata matutua ma le maualalo le vaaiga mamao e mafai ona vaaia manino ia faatusa i luga o le lau. O fua o se suʻega toto o loʻo faʻaalia i luga o le mata ma le taimi ma le aso o le suʻesuʻega.

O le masini e manino ma faigofie ona faʻaaoga. O le mita e galue ma le suʻeina o fasi pepa Van Touch Ultra, ma e faʻaaogaina se code se tasi ma e le manaʻomia ai le liua. O le masini e mafaufauina vave lava, talu ai e maua ai iuga o suʻega i le lima sekone pe a maeʻa le faʻamamaina o le toto. E aofia ai se glucometer e mafai ona teu i le manatuaina o fuataga mulimuli e 500, lea e taʻu mai ai le taimi ma le aso ole auiliiliga.

O le foliga faigofie, laitiiti ma le mamafa o le mamafa e mafai ai ona e tauaveina le tasi One device Ultra i lau ato ma faia suʻega i soo se taimi e te manaʻomia, i le fale ma i se isi lava nofoaga.

Mo le teuina ma le feaveaia, e mafai ona e faʻaaogaina le tulaga vaivai, lea e aofia i le seti o le OneTouch Ultra Easy mita. E mafai ona e faʻaaogaina le masini e aunoa ma le aveesea mai le mataupu.

I faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatauina lenei faʻataʻitaʻiga o le masini i se tau taugofie, e ofoina atu e tagata o loʻo ofoina atu le tele o lanu o mataupu. E le manaʻomia le faʻamamaina o le mita.

Faamanuiaga o le onetouch ultra

O le tele o tagata e filifilia lenei faʻataʻitaʻiga o le mita ona o uiga lelei o le polynomial o loʻo i ai i le masini.

  • O le masini ei ai lona mamanu faʻaonapo nei. lea e tele tagata e fiafia i ai.
  • O le masini e i ai le laʻitiiti o le 108x32x17 ma le mamafa o le 32 kalama, lea e mafai ai ona e tauaveina ma oe ma faʻaaoga i soo se taimi o le aso, tusa lava po o fea o loʻo iai le tagata maʻi.
  • O le Van Touch Ultra Izi na te faʻaaogaina le plasma calibration, lea e faʻaalia ai lona maualuga maualuga.
  • O le masini o loʻo i ai se faʻamatalaga manino manino ma le lapopoa lautele.
  • O le masini ei ai se lisi faʻaogaina mo le pulea o le OneTouch Ultra Easy mita. E faʻatautaia le pulega e ala ile lua faʻamau.
  • O fua o le suʻega toto e mafai ona maua i totonu o le lima sekone pe'ā uma ona faʻaaoga le mita.
  • Van Touch Ultra E faigofie tele. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e toetoe lava tutusa ma i latou na faia i le fale suesue.
  • O le masini telefoni a Van Touch Ultra Ultra glucose e aofia ai se telefoni faʻapitoa, lea e mafai ona e faʻafeiloaʻi ai iuga o suʻega i le komepiuta a le tagata lava ia, mulimuli ane e mafai ona vave lolomiina faʻamatalaga i luga o se lolomi ma faʻaalia i le fomaʻi ao maua le malosi o suiga i le suka o le toto.

Glucometer Van Touch ma faʻamatalaga

Aʻo faia se suʻega toto mo le kulukose i totonu, e faʻaaogaina se metotia o fuataga eletise. O le masini e siakiina e le plasma toto, aua o le suʻesuʻega e naʻo le 1 μl o le toto e manaʻomia, e laʻititi pe a faʻatusatusa i masini tutusa o lenei gaosiga. I soo se tulaga, o le maʻisuka e tatau ona masani ona tofotofoina mo le maʻisuka.

I le avea ai o se mita moli eletise One Touch Ultra E faʻaaogaina le tasi lithium battery CR 2032 i le 3.0 volts, lea e lava mo le 1000 fuataga. O se penisini faapitoa e aofia i totonu o le masini masini ma e mafai ai e oe ona paʻu le paʻu ma le faʻaletonu ma vave.

o le a maitauina nisi tulaga faʻapitoa:

  1. Ole iunite ole fua ole moli / lita.
  2. E mafai e le masini ona otometi le faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi se fasi siaki ma tape ni lua minute pe a uma le suʻega.
  3. O le mita kulukose mo le fuaina o le suka One Touch Ultra E faigofie ona faʻaaoga i le vevela o le vevela o le 6 i le 44 tikeri, faʻafefe faʻafefe mai le 10 i le 90 pasene.
  4. O le maualuga faatagaina e oʻo atu i le 3048 mita.
  5. E mafai ona faia fua i le Van Touch Ultra Easy meter i le range mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  6. O le masini o se faʻamalamalamaga, o lea e leai ai se galuega o le tuufaatasia o fuainumera mo se vaiaso, lua vaiaso, masina pe tolu masina.
  7. E le o maua foi igoa o taumafa i lenei iunite.
  8. O le masini e leai se tapulaa faʻamaonia mai le kamupanī, lea e faʻamaonia lona maualuga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le ultrach ultra

Ina ia faia se suʻega toto mo le suka, e te manaʻomia se faʻamaʻi Van Touch Ultra poʻo le Van Touch Ultra Easy, lea e faʻapipiʻi i se tulaga faʻapitoa i luga o le masini seia maeʻa. E taua le faʻamautinoa o loʻo felataʻi faʻasalalauga. O faʻamaumauga faʻataʻitaʻiga e puipuia i se vaega faapitoa, o lea e mafai ona e paʻi atu i soo se mea.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le laasaga o le suʻega, o le a faʻaalia le code i luga o le faʻaaliga o le masini. E tatau ona faʻamaonia e faapea o le afifiina o le fasi pepa o loʻo i ai le faʻamatalaga tutusa. A maeʻa lena, e mafai ona e amataina le toto sampling. Mono togi e fai i tamatamailima, alofilima po o le matau. Toeitiiti o le uiga e tasi o le a manaomia ai le tasi paʻi sili, o faatonuga mo le faaaogaina o le a tutusa. o lea la o mataupu faavae autu o le faʻaogaina o masini e tutusa.

Aʻo le i faia le faʻatinoga, e taua le tausia lelei o ou lima, mulumulu i le fasimoli ma fufulu mama i se solo. O se puno i luga o le paʻu o loʻo faia i le faʻaaogaina o se peni toso ma se fagu fou. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga pupuʻu ma maua le toto talafeagai mo le suʻega.

O le suʻega o le suʻega e aumai i le pa'ū o le toto ma faʻamau ai seia oʻo lava i le pa'ū o loʻo faʻatumu atoa ai le mea e manaʻomia. O le tulaga ese o nei suʻega suʻega, o le faʻapitoaina lea o le toto tatau.

Afai e le lava le toto, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻamaumauga fou ma amata toe iloilo.

A maeʻa ona suʻeina e le glucometer le pa'ū toto, o le a faʻaalia taunuuga o le suʻega i le faʻaaliga e faʻaalia ai le taimi, aso o le auiliiliga, ma le iunite o fua. Afai e tatau ai, o le a faʻaalia le masini i faʻamaufaʻailoga i luga o le faʻaaliga pe afai ei ai faafitauli i le mita poʻo le suʻega. E aofia ai le masini o le a tuʻuina atu ai se faʻamaoniga pe afai ua faʻaalia e le tagata maʻi maualuga maualuga le kulūkose i totonu o le toto.

Tele masini pe a fai e te maua le avanoa.

Glucometer o mita toto toto i le fale. Se mea talafeagai mo i latou o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi-maʻisuka.

O maʻi maʻisuka uma e iloa - ina ia faigofie ona pulea lana suka, Manaomia se mea saʻo ma faigofie ona faʻaaoga.

O se tasi e sili atu le faigofie o se filifiliga lelei.

O loʻu toto muamua lava lea o le kulukose toto. Ma na ia fetaui lelei i mea uma, ae sa tatau ona ou sui i le isi. Ina iafaʻamafanafanagaioe. Ou te fuaina le suka toto toetoe o aso uma, ma e oʻo mai e le aoga.

Tau fasi siaki e tusa ma le 1000 rubles mo le 50 fasi vaega.

Tau o masini i le itulagi o le 2500 rubles.

O le mataupu e oʻo mai i lanu eseese, e mafai ona e filifili lanumeamata poʻo le piniki, mo se faʻataʻitaʻiga. O laʻu masini e lauulu.

Mo i latou e seasea fuaina, faapea foi i latou e mafai ona gafatia sea ituaiga taugata, ou te fautuaina le faatauina mai o lenei mita.

Talu ai o tasi mita paʻi o nisi o mea sili saʻo i le lalolagi.

I le auala, o le e le iloa, e le o iai 100% o glucometers saʻo mo le faʻaaogaina o fale. O le masani o le 20% sese.

Aua nei galo! E faigofie tele faʻamaʻiina e le plasma, ma o lona uiga o le taunuuga e tatau ona vaevaeina i le 1.11.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le mita e faʻaalia le 7.2, o lou suka i le toto atoa e 6.4.

Pe mafai foi ona e faaliliu le taunuuga i le laulau e faapipii i le mita.

Po o le a lava le mita e te filifilia, ma le faaeteete faitau faatonuga!

Fua saʻo ma ia ola maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga