Laʻau kuka pīpisi ma fualaau suamalie

E tatau ona fai se Saladisi Cabbage Fou ma fualaau aina po o vine.

A maeʻa ona aveese laulaau pito i luga, ulu i luga o le kapisi, tipi i ni fasi keke umi, tuu i totonu o se fagu, sasaa le vailaau ua faasiliina ma le suauʻu fuālaʻau, masima ma faʻavevesi, faʻafefiloi sina mea itiiti, e faʻamamā ai le kapisi. Ona faʻatagaina lea e faʻaliliu, faʻaopoopo le gaosi lapisi, suka, masima e tofo ai, faʻafefiloi ma tuʻu i totonu o se ipu salati. Fafasi ni kāloti kuka i luga ma teuteu i le pasili. E mafai ona afifi le kapisi paepae e ala i le faaopoopoina o ni pipi mafiafia.

I le faaiuga o le salatisi na tuʻuina apu mama, piʻamea e leai ni suavai, fualaau mamago, kuka i le acidified ma sua suamalie, po o le siakiberry jam. O lenei salatisi e fafagaina i moa, lapiti ma vela.

fuainumera faailoga: 0.00
palota: 0

Meaʻai

  • 450-500 gm o le kapisi a Beijing,
  • 2-3 pcs. pusi matua lapoa
  • 2-3 pcs. fualaau lanumeamata fou
  • 3-4 pcs. fua o le kiwi matua
  • 1-2 pcs. totolo laititi
  • 3-4 tbsp. l olive suauu
  • 2-3 tbsp. l suamalie masani po o le sua o lemoni,
  • masima, suka, paluga o pepa palapala, mea manogi - e tusa ai ma mea e fiafia i ai.

Fua:

  1. Fufulu le ulu o le kapeti a Beijing i lalo o le vai malulu, ona tapenaina lea ma le faaeteete, tuu i totonu o se pesini loloto po o se salati salalau ma faapipii ina ia mafai ai e le kapisi ona aumai sina suavai.
  2. Fufulu mama ma fufulu ni nai kāloti fou ma se naifi vine e tipi ai le naifi, ona faʻafefete lea i luga o se ala poʻo se mea tele. O le mea e lelei ai, o aʻafiaga aʻa e tatau ona kuka i le Korea mo kāloti.
  3. Tuu ia kāloti kuka i totonu o se pesini i le kapisi ma toe toso ina ia mafai ai e fualaʻau ona tuʻuina i totonu o sina vaega o le sua suamalie ma faamalulu lemu.
  4. Fufulu ni nai kiki kulumu, tipi ma tipi i totonu o ni fasi pulu, ni manoa poʻo ni fasi pepa (i lau faitalia).
  5. Faʻamama ia pears i lalo o le vai mafanafana, ona aveʻesea lea o le paʻu ma faʻafefiloi i luga o se lau, tele poʻo le Korea.
  6. Fufulu apu, pi pe a manaomia, ona faʻafefe lea. Uʻu fuālaʻau 'aina i le sua o le tipolo ina ia aua neʻi lafoaʻia la latou lanu, lea o le a iloagofie i le salati ua maeʻa.
  7. Fualaau suamalie ia tuʻuina i totonu o se pesini o kapisi ma kāloti, faʻafefiloi lelei, faʻaopopo sina masima mo meaʻai, faʻapea foʻi ma se pine o le faʻafefiloi o le pepa ma sina suka. Tuu i totonu o le pusaaisa mo le 15-20 minute ina ia maua ai le salati.
  8. Faatumu i le suāuʻu olive ao le i faʻauluina, ona faʻafefiloi lelei lea ma tuu i sina vaega o salamata salalau.
  9. Faʻasusu i apu apu ma fasi fasi kiwi. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaopoopo se seleni sina selesele i le salati, lea e na o le tofo i le salati.

Sapalai lau peleti kuka, soifua maloloina ma loto fatu palaka Beijing ma fualaau aina ua saunia! Le fiafia tele i tagata uma!

Sapalai o le Apple i le Kapisi

Meaʻai

  • 100 g apu
  • kapisi fou
  • 2 tamato
  • seleni aʻa
  • riki
  • lemoni ma le suamati
  • masima, suka

Kuka:

Vili le kapisi, tapenaina lelei le aniani, faʻafefe ia apu ma seleni, fufulu tumatumu ma tipi i ni fasi keke. Faʻatasi mea uma, masima, pepa, fufuluina i le sua o le tipolo, faʻapipiʻi vai suamati ma faʻafefiloi.

Faʻamatalaga (0)

Tino, saladia maloloina

Taumata meaai faigofie

Na o se salati suamalie ma matua faigofie)))

Tino, saladia maloloina

Taumata meaai faigofie

Na o se salati suamalie ma matua faigofie)))

E fiafia loʻu aiga i lenei salati i le taumalulu, pe a le lava i vitamini ma fualaau faisua fou

O lenei meaʻai e talafeagai mo le laulau taumafa

Se fualaau e le masani ai le fuamalie i vine, sisi ma pineapa

Italia Caprese Salad

Totoga o fualaau o le autumn. Talia ma maloloina.

O lenei salati na faʻaalia o se tuufaatasiga o meaʻai ou te fiafia i ai - tamato ma le meaʻai. Ma o le fuamoa ma le suauʻu suauʻu e sili atu ona faamalieina ma faʻamamaina!

O se tasi o mea e sili ona ou fiafia i ai i le salalaina Eleni :)

Funchoza lava ia e le oi ai se faʻamatalaga faʻalauiloaina, ae faʻaopopo ai faʻamatalaga faapitoa i ipu masani!

E mafai ona e 'aina le salati i le uati - kapisi, aemaise lava i mea faʻapipiʻi ma le sua o le tipolo, o se mea manogi lelei gaʻo!

I se taimi ua mavae sa ou i ai i se meaai ma faataitai i fualaau masani mo fuamoa malamalama - talitonu mai ia te aʻu, o lenei mea manaia!

Malamalama tele, salati fou!

Salati faigofie ma suamalie. Talu ai ou te fiafia tele i cheese ma ata talo, o lenei salati o se tasi lea o mea ou te fiafia i ai. E mama tele i le manava. E masani ona ou faia i le taumafanafana mo le aiga o le taeao.

O le isi salad salad e faavae i luga o le bulgur. O le taimi lenei - Lapana.

Ou te fiafia i le seleselega o fualaau faisua i lenei taumafanafana

Fua o le taumafanafana mai zucchini! Ou te kukaina masani lava!

O se salati manaia mo le anapogi, ae mo i latou e leʻi auai - se meaʻai lelei tele, mo se faataitaiga, i se manulele

O le salati ei ai se tofo e le masani ai. Ou te le o tusia faapitoa le numera o mea aoga, talu ai e tofu uma tagata ma tofo.

O lenei salati "Galu i totonu o le togalaau", e le gata e matagofie i luga o le laulau, ae o loo lelei pea ma maloloina. Ina ua ou kukaina mo le taimi muamua, ou te masalosalo le tofo, e pei o fualaau faisua mo lenei salatisi ua fagota sei vagana ai pateta. O lenei - o se salati e sili ona fiafia i ai e le gata i loʻu aiga, ae o le toatele foi o aʻu uo.

O se salati suamalie mo e alolofa i le mozzarella. E faigofie lava ona saunia, ma o le tofo o le a fiafia ia te oe :)

Se fua faigofie faigofie mo se salati muamua! O le tofo ma le matagofie o le kuka e mautinoa lava e te fiafia!

O lenei fua o le kapeti laʻau e matua faigofie lava ona saunia. Leai se isi mea! Ma e foliga mai e ese le matagofie!

Se suamalie suamalie o tamato ma cheese cheese

O laʻu fua mo le salatisi Grik. Ou te fautuaina atu!

O le fua mo se salakeke asparagus e le masani ai. O le asparagus e matua manaia ma manaia, ou te fautuaina atu i tagata uma (aemaise lava i latou oe mulimuli i le ata).

Aoao e kuka - Ua ou kukaina se salati Eleni! Ou te faʻamoemoe e te fiafia i lau fua - o se tasi lea o aʻu ipu muamua =)

Fualaau mo le "Coleslaw with Fruit":

  • Paʻu paepae / Kapuisi ('afa "solar hacienda") - 200 g
  • Kaloti (vaovao "solar hacienda") - 200 g
  • Apple (lanu mumu) - 2 pi.
  • Orange - 2 pi.
  • Pineapa (fou pe mafai ona faʻaaogaina) - 150 g
  • Kemu kulimi (poʻo le yogurt) - 300 g
  • Suga (afai e te faaaogaina le yogurt suamalie, e le manaomia) - 1 tbsp. l
  • Lemon (sua) - 1/4 pcs.

Taimi e kuka ai: 15 minute

Auaunaga Per koneteina: 6

Fualaau aina "Salati Cabbage ma Fua":

Oti le tipi i fasi pepa.

◊Oti le apu i totonu o ni fasipepa pe tusi i ni fasi pepa i luga o se fatu faapitoa. Ua i ai a matou kāloti i ni fusi, pe afai e te faʻaaoga kāloti atoatoa, ona faʻafefiloi ai lea ma se fatu faapitoa.

Tatou fufulu mama ma tipi i ni fasipepa poʻo ni kupita.
Pineapa, foi, tipi i ni fasipepa poʻo ni kopa, sa i ai oʻu fasi kuka.

Faʻafefiloi le kulimi kulimi ma le suka ma le sua o le tipolo.

Faʻafefiloi fualaau aina ma fualaau faisua ma le vaitau le salati ma le kirimi kiripulu.

Togalaau o togalaau (kapisi paepae) - o le tuufaatasiga o kapeti e lelei ona suʻesuʻeina. O fualaau o loʻo i ai vitamini (A, B, C, carotene, folic, pantothenic acid), salts o le potassium, phosphorus, calcium, elemene, mea gaʻo (1.8%), gaʻo (0.18%), suka (1.92% ), vailaʻau faʻasaina (3.13%), fibre (1.65%), ash 1.18% ma oʻo atu i le 90% vai. Talosaga. I totonu o tala faʻasolopito a tagata Sisifo ma Sasaʻe, ua leva ona faʻaaogaina le kāpeti i faʻamaʻi eseese. O le Kapisi suamalie ua faatonuina mo le gastritis ma le ulutala peptic o le manava ma duodenum, mo le ulitisrative colitis, faapea foi ma le pulmonary tuberculosis (ua palu ma le meli), ma maʻi o le ate. O aʻa ma aʻa o kāpeti ua manatu o se sui o le antitumor. O se teuteuga o fatu e faʻaaoga mo le gout, tiga faʻatasi, e pei o le anthelmintic ma le diuretic. O togafitiga faafomaʻi e fautuaina ai le faʻaaogaina o laulaʻau fou i ni manua ma ni maʻi pipili, i mamanu mammary ma mastopathy. O laulaʻau laulaʻau e faʻaogaina foi mo le toesea ma isi maʻi paʻu o le paʻu, mo mumu. Kapisi o se tasi o mea sili ona taua. O fuamoa fugalaʻau fou e mafai ona saturate le manaʻoga mo le acid ascorbic ma isi vitamini toetoe o le tausaga atoa. O le vitamini C e lelei ona puipuia i sauerkraut. O le faʻasusu faʻatasi o kapisi ma kāloti, faʻatasi ai ma kāloti ma beets e matua faʻamalosia ai la tatou taumalulu. I vailaau faʻataʻitaʻi, o le sua sauerkraut e faʻaaogaina e avea o se fualaʻau ma le faʻamalosia o le vai e faʻaleleia ai le manaʻo ma le gaʻo.

Kaloti o se mea e faʻaaoga ai meaola ma vitamini. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai i fualaau oona ma i togafitiga o faʻamaʻi. Latou te faʻaaogaina i soo se ituaiga: o le suka, kuka, o le koko karati e maua mai ai. O le kārotiti lona lua e na o se pepa suamalie i totonu o mea faʻatau. O le leai o se meaʻai i meaʻai a le tagata e mafua ai le le atoatoa o le tino, emaciation, tupuga o le tuputupu aʻe, faʻaleagaina o le tino o le tino ma le tele o gataifale endocrine, faʻaitiitia le malosi o le tino i faʻamaʻi, ma faʻaitiitia ai le gaioiga vaaia. I lalo o le aafiaga o le enzyme o le ate (i le i ai o le gaʻo), o le koko e avea ma vitamini A, lea e fesoasoani e togafitia nei faʻamaʻi, faapea foi ma le faʻaleleia o le tino ma le mafaufau. Kāreti e tele naua le faʻaleagaina. Ina ia faʻaitiitia le numera o siama i lou gutu, ia naʻo le tataina o se fasi kālati. I fafo atu, o le keke keke e faʻaaogaina mo mumu, o le malulu, manuʻa o le purulenti ma le maʻi. E faʻaaogaina i vaega na aafia o le paʻu. O kāloti kuka kuka i le suāsusu ua fautuaina mo le leai o se malosi, o le ania, o le le mautonu o le gasegase, o le tale, o le leai o le susu i tina tausi maʻi, o le vaivai, o le laasaga muamua o le gasegase, ma le feusuaʻiga, le alofa, aemaise lava i ni anufe. O le faʻaaogaina o kāloti i aso uma e faʻamalosi malosi ai le tino, faʻateleina ai lona tetee atu i faʻamaʻi pipisi ma aʻafiaga o le siosiomaga. E sili atu le lelei o lauulu ma maua ai se susulu manaia pe afai e te sufuluina le sukaroti e fefiloi ma lemoni i totonu o le paʻu. Pe a taumafaina kātiti kuka i le pata ma le karo (o le afa afa i isi aso uma), faʻaitiitia le paʻu o faʻamaʻi pipisi, o le paʻu o foliga e foliga mai e fou ma pala.

Taʻalo - e tele tala e faʻapotopotoina i apu. E tusa ai ma tala faasolopito anamua a Eleni, o le amataga o le Taua a le Toʻilalo o le "apu o le feeseeseaiga." O le pa'ū i luga o le ulu o Newton, o le apu na uunaia ai le saienitisi ia iloa le tulafono o le gaioiga lautele. E tusa ai ma le tala, o le apu, ae le o se isi fua, na fesoasoani ia Eva e faaseseina Atamu. Ma o aoga aoga o le toe totoina o apu i tala a tagata Rusia? O le a le faʻaaogaina o apu? O pipi o loʻo i ai le fale taatele ma taugofie - o le adaptogen. E aofia ai le fuafasi, vitamini C, B vitamini, magnesium, potassium ma le luasefulu ma le lua isi mea tuufaatasia e mafai ona lisi mo se taimi umi. E faʻapefea ona galue lenei faiga atoa? Fructose e faatumuina le tino i le malosi vave, faʻaleleia le tuʻuina atu o kulimi faiʻai i meaʻai. E fesoasoani lenei mea i le Vitamin B5 lea e maua ai le faʻaaogaina o suga ma gaʻo. O le vailaʻau C vave faʻavave ma aveesea ia toxins mai le tino. O le fiber ma le apple pectins e faʻaleleia le fausiaina o meaʻai, o le potassium e fesoasoani i gaioiga e galue, o le uʻamea e puleaina ai le toto, ma vitamini A, C, E, P, kulupu B ma le manganese, faʻamemea ma vailaʻau o meaola e puipuia ai le tino. O le au Peretania, mo se mafuaaga lelei, fai mai e lua apu i le aso e toso ese ai le fomai. E talitonu le au saienitisi o le masani ona taumafaina o apu o le a siitia ai le ola ma le toe faafouina o le tino, e pei ona mauaina e tagata suesue i apu o se mea e toe maua ai le fatu, faaleleia ai le toto ma faateleina ai le puipuiga. O se vailaʻau e taʻua o le "epicatechin polyphenol" e faʻaititia ai le faʻavasegaina o vascular e 21%, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le myocardial. O le vailaʻau o le vailaʻau e puipui ai mamanu o le faiʻai ma puipuia ai le atinaʻe o le maʻi Alzmeiger.

Tuua Lau Faamatalaga