E mafai faʻaaogaina Diclofenac ma Milgamma?

O le tiga i le ua e masani ai le toatele o tagata. O le mafuaaga autu o le osteochondrosis. O le faʻamaʻi o le iuga lea o se olaga ola mama: galuega faaumiumi i le komepiuta, ave taavale. Le lelei o meaai paleni ma masaniga leaga e afaina ai foi i le tulaga o lenei uila.

E taua le togafiti o le osteochondrosis i le vave amata ina ia mafai ai ona taofia le atinaʻe o faʻafitauli. Naʻo se fomaʻi e faʻamatalaina togafitiga talafeagai. Ina ia mafai ona togafitia togafitiga, e tatau ona e faia se suʻega fautuaina e se neurologist. Ina ia ausia se taunuuga lelei, e sili atu ona lelei le faʻaogaina o se auala faʻatasi.

O le a le osteochondrosis

Ina ia malamalama i le mafuaʻaga o loʻo faʻamatalaina ai lenei togafitiga mo le osteochondrosis o le tui vavalo, e tatau ona e manatua sina mea o maʻi. O le faavae o se suiga i le vaʻa, vertebrae, ligaments ma sooga. O mea e sili atu i fafo ma hernias e mafai ona afaina ai musika, vete verralbral, o le ogatotonu ma aʻa.

O le faʻamaʻi o le faʻamaʻi e mafua ai le faʻavave o le muscle. O le vavalalata o laʻau o loʻo faʻatasi ma le solia o le vavalaʻau. Faatasi ai ma le faavauvau o le aʻa olala, ua matauina ai tiga ma le paʻu i le lima. O aʻafiaga i luga o le uaua i le ua e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamautuina ma le faʻaleagaina o totoga o le pelvic.

Analgesics

Ina ia faʻaitiitia le faʻamaʻi o le tiga e fesootaʻi ma suiga i le tui vavalaʻau, o loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina ia e lua o le auga o le analgesic ma le aʻafiaga-inflammatory - NSAIDs. Latou te poloka le sifi o vailaʻau e fesoasoani i le tiga ma le mu.

O nei vailaʻau o loʻo maua i ituaiga eseese. I totonu o le taimi pupuʻu, e mafai ona tuʻuina atu i totonu o le intramuscular poʻo le iniseti. A lelei le tulaga, latou te fesuiaʻi i le ave o fualaau oona i totonu. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai papa, kapaila ma pulu. Afai ei ai faafitauli i le gastrointestinal tract, ona mafai lea ona e faʻaaoga moligao. Mo le faʻaleleia o le togafitiga o NSAID, o loʻo faʻaaogaina i luga i foliga o gels, ointments or creams.

O mea e le tatau ona faʻaaogaina e le o le steroidal anti-inflammatory drugs

Gaioiga galueSuafa igoa
NimesulideNise
Nimulide
Nimesan
Nimica
DiclofenacVoltaren
Naklofen
Diclac
Ortofen
MeloxicamMovalis
Amelotex
Arthrosan
Bi-xikam
Mesipol
Movasin
KetorolacKetorol
Ketanov
Adolor
KetoprofenKetonal
Flamax
Artrum
IbuprofenNurofen
Brufen
MIG
AceclofenacAertal
AtoricoxibArcoxia
LornoxicamXefokam

O nei fualaau uma e aoga tele, ae faʻaaoga ma le faaeteete. O aʻafiaga pito sili ona matautia o le afaina ma le manava o le manava, lea e ono faigata i le toto.

Hormonal fualaau

O fualaau i lenei vaega o loʻo i ai se malosi malosi e tetee atu ai i aʻafiaga. Dexamethasone, lea e faʻatonuina i le intramuscularly, e masani ona faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o ia tupe e mafai ma faʻamaʻi tiga faʻamaʻi, lea e tupu i le i ai o se meaʻai. O le togafitiga e mai i le tolu i le fitu aso.

E le mafai ona togafitia i hormones mo se taimi umi, talu ai o loʻo iai se aʻafiaga i le tino. O aʻafiaga e sili ona taatele o le maʻi tigaina, vevela, faʻateleina o le mamafa, atrophy o le paʻu i le nofoaga o inisiua ma gasegase ma ulupea o le gastrointestinal tract.

O lenei togafitiga togafitiga e faʻaaogaina foi mo ogaoga tiga. Faʻaaogaina mea e faʻaaoga i le lotoifale - lidocaine poʻo le novocaine. E vave oʻo mai le aʻafiaga: o le faʻasalalauina o le tigā o le tiga ua muta, ua malolo maso, faʻaleleia o toto, faʻaleleia o le edema ma le mumū. O le iniseti ua faia i luga o le fusi i totonu o le tui vaʻa.

Afai e le mafai ona faia se poloka, e pei o se isi, o le patch containing lidocaine - Versatis e faʻaaogaina. Ae faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a leai se aoga o se ituaiga o mea, talu ai o le mea o loʻo galue i luga o le laʻau o le paʻu ma e le afaina ai ni masini e loloto.

Musika malolo

Talu ai o le osteochondrosis o loʻo faʻatasi ai ma le faʻavevesi o musika, o loʻo i ai se manaʻoga mo le tofiaina o tupe e fesoasoani ai i musika e malolo. Mo lenei mea, o vailaʻau e poloka ai le faʻaleleia o pulupulu manaia i fiva musika e talafeagai.

O le tele o taimi, o se mea malosi e pei o le tiznidine e faʻaaogaina mo nei faamoemoega. O igoa tau fefaʻatauaʻiga o Sirdalud, Tizalud ma Tizanil. O le fualaau faasaina Midokalm (Tolperisone), lea e maua i le tulaga o laupepa ma se vaifofo mo tui, e le itiiti ifo lona aoga.

O le mafanafana o muscle e ono mafua ai vaivaiga o le musika ma faʻaitiitia le toto maualuga, lea e tatau ona mafaufauina i taimi o togafitiga.

Mo le gaioiga masani o le tino popole, o le mea muamua lava, o vitamin B e manaʻomia. Latou te faʻaleleia togafitiga faʻapitoa, auai i le faʻasologa o neurotransmitters, lea e fesoasoani i le faʻaliliuina o aʻafiaga o le nasu.

E faigofie ona faʻaaoga sauniuniga faʻapitoa e aofia ai le seti atoa o vitamini: B1, B6 ma le B12. E tele naua auala. O Milgamma, Compligam B, Combibipen, Neuromultivitis, Trigamma. E maua i ampoules, lea o loʻo i ai le lidocaine o se mea faʻapitoa. O lo oi ai fualaau, pe afai e manaʻomia le togafitiga o le maʻi mo se taimi umi.

Faʻavae sauniuniga

O suiga i le tui o le tino e masani ona o faatasi ma maʻi le atoatoa, lea e aafia ai le setete o le faiʻai, o lea e tatau ai ona faaaoga vailaau e faaleleia ai le toto toto.

Vasodilators e aofia ai:

  • Cinnarizine (Stugeron),
  • Vinpocetine (Cavinton),
  • Pentoxifylline (Trental).

Mo le faʻaleleia atili o metabolic processes, ua fautuaina ai neuroprotectors ma antioxidants:

  • Galue,
  • Cerebrolysin
  • Mekisidol (Mexiprim),
  • Piracetam (Nootropil).

E matua faigofie lava ona faʻaaoga sauniuniga tuʻufaʻatasi e aofia ai le piracetam ma cinnarizine - Fezam poʻo Omaron.

Chondroprotectors

O nei sauniuniga e aofia ai glucosamine ma le chondroitin sulfate. O nei mea e faʻateleina ai le faʻapipiʻiina o vaega autū o le gaioiga, faʻaitiitia le gaioiga o le faʻaogaina o le afi. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, latou te maua ai se faʻalogiga faʻagutu.

O ia tupe e toetoe lava a leai ni faʻamaʻi ma e lelei le tuʻuina atu. Faʻaavanoa i foliga o injection, capsules ma ointments. Ina ia ausia le aafiaga, e tatau ona e tagofia fualaau faasaina mo le itiiti ifo ma le ono masina.

Vaʻapala

O le faʻamaʻi umi o le tiga o le mea e tupu i le ua ma le ulu ma togafiti faʻamaʻi e tuʻuina mai ma le faʻavaivai, faʻafitauli autonomy. Ina ia faʻamamaina le tulaga o ia ituaiga o gasegase, e tatau ona faʻaaoga vailaau faʻasaina.

  • Diazepam (Relanium, Sibazon),
  • Venlafaxine (Velafax, Alventa),
  • Duloxetine (Simbalta),
  • Sertralin (Asentra, Zoloft, Serlift, Stimuloton).

Le togafitiga ole togafitiga

O metotia faʻaopoopo o togafitiga fesoasoani e vave faʻafetaui ai le faʻamaʻi:

  1. Afai o le vertebrae e le mausali, e tatau ona toe faʻaaogaina le tuilaʻau e faʻaaoga ai se totoa faapitoa.
  2. O vevela vevela, faʻapena e pei o le vaʻaiga o le sinapi, o le a fesoasoani e faʻaitiitia le tiga i le ua ma taofi maso.
  3. Faʻamaʻaʻaina lelei massage spasm massage, acupuncture.
  4. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻaaogaina le tautua a se fomaʻi.
  5. Afai ei ai le osteochondrosis, ona tatau ai lea ona auai i togafitiga faʻapitoa. O lenei mea o le a fesoasoani e faamalosia ai ou maso. O faʻamalositino faʻamalositino e faʻafefe ai le le mautonu. O se auala aoga mo le faʻamamaluina o le isometric, pe a maeʻa le malosi o le maso o le mulimuli atu lea i le lafoaʻi.

I le togafitiga o le faʻamaʻi, o le physiotherapy e masani ona faʻaaogaina:

  • ultraviolet radiation
  • electrophoresis ma fualaau faasaina,
  • faʻasolosolo togafitiga,
  • o le balneotherapy ma le fofo.

Afai o le tiga ogaoga e le taofia mai le talaaga o le umi o le togafitiga, ia togafitiga i togafitiga. I lenei tulaga, latou te faia se discectomy - latou te aveese atoa le vaega poo le vaega foi. Ae o se tali faapena i le faafitauli o le a le mafai ona fofoina atoatoa le maʻi.

Ina ia faʻagesegese le alualu i luma o le faʻamaʻi, e tatau ona faʻaumatia mafuaʻaga ma faʻaosofia tagata.

  • E tatau ona e 'ai saʻo: o meaai e tatau ona mauʻoa i le calcium, fuamosa, pulutini.
  • E tatau ona faʻaesea le faʻaaogaina o kofe ma le ava malosi, e lafoai ai amio leaga.
  • Moega i luga o se moega mafanafana ma le aluga vao.
  • Aloese mai le atuatuvale popole, le toʻa ma le maalili.

Vailaau faʻapitoa

Osteochondrosis e togafitiga mo se taimi umi. E tatau ona ou tago i le tele o fualaau. Ina ia faʻaitiitia le aofaʻi o kemisi ua faʻaaoga, i le fale, e mafai ona e faʻaopopo i le togafitiga autu i isi auala:

  1. Palu mago mama ma le meli, na ave i le tutusa tutusa.
  2. Tinisi o fuga lalac e talafeagai mo le fugalaau. E manaʻomia se ipu lilac mo le 0.5 l vodka. Faʻamalosi i nai aso.
  3. O se faʻafefiloi mo ni mea e mafai ona faia mai se lita o vodka, lea e faaopoopo atu i ai le 1 g o propolis, 50 g o le fualaʻau meamata ma le aloe.
  4. I le fale, e faigofie lava ona saunia se suauʻu mai i le moa: o le sipuni o le paʻu o le a manaʻomia ai le aofaʻi o le pata.

O le mea lea, o le faʻamaʻi e le mafua ai ni faʻalavelave sili, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i le taimi, faʻatino uma tofiga ae le o le mafaufau.

Faʻaopoopo se faʻamatalaga

Ina ia mafai ona togafitia osteochondrosis ma tiga ogaoga i le pito i tua, o le a manaomia le togafitiga faafomaʻi, lea o le a faʻafouina pea. Muamua, o le tiga e taofi, mo lenei, o vailaau eseese o loʻo faʻaaoga, lea e tatau ona fetaui. Diclofenac ma Milgamma e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi, ae o loʻo i ai faʻamaoniga.

Uiga o Diclofenac

O se vailaau faʻamalosi e le faʻamalosi (anti-inflammatory drug) (NSAID) o le le filifilia filifiliga. O lona falemaʻi faʻatino:

  1. Faʻaitiitia le afaina.
  2. Faʻaitiitia le mamafa o le tiga.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le atinaʻeina o isi faʻamaʻi faʻamaʻi (edema, fiva, hypremia).
  4. Puipuia le faaputuga platelet.

O le autu autu o le gaioiga o le vailaʻau o le taofiofia o enzymes COX e faʻamalosi ai le biosynthesis o prostaglandins. Diclofenac faʻasaina le COX-2, lea e amataina ai se faʻalogona mumusu, ma COX-1, lea e faʻatinoina ai se numera o galuega taua a le physiological. O lenei mea e mafua ai le atinaʻe o aʻafiaga o le itu, e pei o le uluaʻi leions o le gastrointestinal tract, bronchospasm, faʻamautuina o le tino i le tino, ma isi.

O se vailaʻau e tuʻuina atu i le tulaga o:

  • 25, 50 ma le 100 mg tablets
  • vai fofo
  • faʻasologa faʻatau
  • kulimi, suauu, gel mo le faaaogaina i fafo,
  • folasia o gasegase.

Pe a faʻatonuina i le intramuscularly, e amata ona galue pe a maʻea le 10-15 minute, ma pe a oʻo i le tautala, pe a ma le 40 minute. O le faʻamalositiga o le malosi mo le 6-12 itula.

O le vailaau ua faatonuina e foia ai le tiga ma le afaina i luma o:

  • gasegase, arthrosis, gout,
  • bursitis
  • tenosynovitis,
  • faʻaleagaina
  • maʻi o le degenerative o le tui (osteochondrosis, osteoarthrosis),
  • faʻamatalaga o le suamalie,
  • afaina o manua
  • migraine
  • myositis
  • dysmenorrhea,
  • afifi poʻo le hepatic colic.

Diclofenac o se mea faʻapitoa e faʻamalosia ai le gastrointestinal tract e oʻo lava i le tausiga o matua, o lea e le tatau ona e faʻaleagaina ma faʻaaogaina mo le puipuiga.

Faʻafefea ona galue Milgamma

O le faavae o le vailaʻau o loʻo faʻatusalia mai e vitamini B, o loʻo i ai le neurotropic, analgesic, aafiaga faʻasolosolo ma faʻaleleia le gaioiga faʻamalositino o le tasi ma le isi:

  1. O le Miamine (Vitamin B1) e aafia i le gaosiga o gaʻo ma le ATP.
  2. Pyridoxine (vitamini B6) e aʻafia i le gaʻotini gaʻo-gaʻo ma le gaosia o le toto mūmū mūmū, faʻaitiitia le cholesterol, ma fesoasoani i le kulukosese e le neurocytes.
  3. Cyanocobalamin (Vitamin B12) e faʻagaoioia ai metabolic processes, fesoasoani e toe faʻafoʻi galuega o le tino, faʻaleleia le toto ma le faʻafouina o le tino.

O le iniseti e aofia ai le lidocaine, lea e faʻaleleia atili ai le malosi o le vailaʻau ma faʻaleleia ai le inu o le vailaʻau. O loʻo iai foi se pepa lapopoa o le vailaʻau.

Milgamma o loʻo faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa e pei o se pathogenetic ma le faʻataʻitaʻiga. Faʻaaliga:

  • afaina o neura (neuralgia, neuritis),
  • toilalo o manoa alofa, e aofia ai faʻamaʻi pipisi o siama,
  • solia o le lagona lelei o se taunuuga o le faaleagaina o le namu endings,
  • neuropathy, e aofia ai le polyneuropathy i le maʻisuka ma le ava malosi,
  • sosolo musika spasms,
  • tiga i le osteochondrosis, radiculitis, sciatica, musele-tonic syndromes.

Milgamma ua faatonuina mo le mumū o neura (neuralgia, neuritis).

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

Ole fefaʻasoaʻiga o vailaau e sili ona aoga mo le faaleagaina i vaega eseese o le faʻaoga o le tino. Faailoga mo le latou tofiga:

  • faʻamatalaga faʻaanamua o le osteochondrosis, spondylitis, faʻaleagaga,
  • toe tiga
  • faʻasalaga faʻasalalau ma faʻafefe,
  • gasegase oona, gasegase, gasegase,
  • faiʻai ma faʻaleagaina le innervation ona o le faʻaleagaina o le ava,
  • maʻisuka polyneuropathy.

Contraindications

E le mafai ona faʻaaogaina fualaau mo le le faapalepale tagata, o le maʻi o le Aspirin, o le maʻi o le peptic, le mumunia o le manava, o le gasegase o le loto, le hematopoiesis le lelei, faaletonu o le fatu i le tulaga o le taufaasese, solitulafono ogaoga o le ate poʻo fatugaʻo, maʻitaga, susu. I le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e leʻo faʻaogaina foi lenei tuufaatasiga.

E faʻapefea ona avea faʻatasi Diclofenac ma Milgamma

Mo le maua vave o se taunuuga, o fualaau oona ua faatonuina i le ituaiga o inisuaga o le intramuscular. E mafai ona e tuʻiina i le aso e tasi, e aunoa ma le faʻafefiloi i se tasi o tui, poʻo se isi lava aso uma.

O fuataga e fuafuaina e le fomaʻi. Togafitiga e faia i se vasega pupuu (3-5 aso).

Afai e manaʻomia, e manaʻomia le umi o togafitiga e fesuiaʻi i se laulau papalama.

Faʻaiʻuga o Diclofenac ma Milgamma

O aʻafiaga e seasea. E faʻaalia i le vevela, vomiting, faʻafefeteina o le tino, uluaʻi o le gastroduodenal zone, o le faʻamaʻi o le hepatitis, pancreatitis, faalētonu, faʻaleleia, faʻamaʻi o le tino, arrhythmia, tachycardia, faʻateleina o le mamafa, faʻaleagaina o le toto, faʻaleagaina, ita i le nofoaga o tui.

Afai e te faʻaaogaina Diclofenac ma Milgamma, e ono aliali mai ai le fomaʻi ma le ita.

Le manatu o fomaʻi

Averina T.N., neurologist

O le tuufaatasiga e lelei mo le tiga o le tino. O se faʻamatalaga faʻalauiloa e matauina pe a maeʻa le uluai tui tui.

Levin E. L., fomaʻi toto

Ou te fautuaina NSAID ma Milgamma mo le faʻasolosolo, e aofia ai le genesis o le genesis. O vailaau tuʻufaʻatasiga ua tuʻufaʻatasia lelei ma e talia lelei e tagata gasegase.

Suʻega a tagata maʻi e uiga ia Diclofenac ma Milgamma

Galina, 62 tausaga, Saratov

Pe a tosoina e loʻu toalua lona pito i lalo, ou te togiina o ia i nei fualaau faasaina. Tuʻua i totonu o le itula.

Elena, 44 tausaga, Omsk

E i ai loʻu tiga tumau ona o le maʻi osteochondrosis. I le taimi o le faigata, na ia tosina atu ai Diclofenac, ae i le aluga o le taimi na taofia ai le fesoasoani. Na fautua le fomai e faafesootai le Milgamma. Na aoga. O le aafiaga e sili atu nai lo le taimi muamua.

Diclofenac action

O le vailaau o se vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory drug lea:

  • maualalo le fiva
  • anesthetizes
  • faamama le mumu
  • e ese mai le aafiaga o le antirheumatoid.

Faʻatasi ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, e mataʻituina ai le faʻaleagaina o le toto, ma le faʻaititia o aʻafiaga o le toto. O le meafaigaluega e faʻaaogaina i le gynnecology i le tulaga o mea faʻatau mea saʻo.

Faʻaalia o fualaau

E taua le matauina o Diclofenac ma Milgamma na faʻaaogaina faʻatasi mo le tele o tausaga, o le mea lea O le maliliega Diclofenac ma Milgamma e le tatau ona avea ma se atugaluga . O le mafuaaga o le tuufaatasia o fualaau faasaina o lenei ituaiga: o le sili atu ona aloaia o le togafitiga (o mea lelei lelei ua uma ona iloa mai le aso muamua o togafitiga), o le ono faaitiitia le fua o NSAID (Diclofenac, Movalis, Voltaren) ma faaitiitia ai le umi o le togafitiga. Ae o le a le fualaau taʻitasi taʻitasi?

Milgamma o loʻo i ai mea lelei lelei:

  • aafiaga aoga i luga o neura,
  • ei ai sona aafiaga faʻapitoa
  • faaleleia atili toto.

Milgamma, e pei o Diclofenac, e eseese ituaiga o faʻasalaga (ampoules, tablets, dreses). Ae e le pei o Diclofenac, o Milgamma e sili atu ona faʻasaina e le tino maʻi (e leai lava se faʻamaʻi), lea e taua tele i togafitiga umi. Ae o Milgamma e naʻo le fomaʻi e faatonuina.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E pei ona uma ona taʻua, e mafai ona e tuʻuina atu fualaau. E le gata i lea, a aunoa ma se tuufaatasiga o Diclofenac ma Milgamma e le mafai ona faia i se faʻamaʻi faʻapitoa o tiga tiga pe afai e tatau ai, taofi i le aso muamua. E le gata i lea, o le mafai ona faʻaitiitia le fua o le Diclofenac, faʻatasi ai ma le faʻasologa o togafitiga, e mafai ona puipuia le tupu mai o aʻafiaga itu.

E taua le manatuaina o le Diclofenac + Milgamma faʻapitoa e na o le lelei i se taimi pupuu. Faatasi ai ma le togafitiga o le sili atu ma le 7 aso, o le eseesega i le va o ia ma le monotherapy ua maeʻa loa le Milgamma poʻo Diclofenac.

Afai tatou te mafaufau i le itu aoga o le lomiga, i se isi faaupuga, e mafai ona vave faʻaofiina nei vailaʻau, ona taua lea e manatua mea nei. E faatagaina e tui faatasi Diclofenac ma Milgamm, ae o vailaau taʻitasi e tatau ona tui i se isi tui ma se isi tui mulimuli e sili ona lelei i isi mea. E le gata i lea, o le injections e naʻo tulaga ogaoga e faʻaaoga, ae afai o se faafitauli umi, e sili atu le lelei o fualaau ma mafaufau i le Milgamma monotherapy.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/diclofenak__11520
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

E mafaia ea Diclofenac ma Milgamm ona faʻasatau faʻatasi?

O vailaʻau e faʻatagaina e tuʻuina i le taimi e tasi, ae i le taimi lava e tasi o le a manaʻomia se suauʻu ese mo soʻo se sui. Ole tui mulimuli e faia i se isi nofoaga. E tuʻuina atu se inumaga pe afai e taua le tulaga. I isi tulaga, e tatau ona e mafaufau e uiga i le monotherapy umi ma le Milgamma i foliga o papa.

E mafai ona vaeluaina Movalis ma Milgamm i le taimi e tasi?

I aso nei, o loʻo faʻapupulaina e le fomaʻi soʻo se faʻamaoniga ua faʻamaonia e aoga i le togafitia o faʻamaʻi faapitoa. O se tasi o ia mea o Mivalis ma Milgamma, lea e masani ona faatonuina mo le faʻaaoga i totonu o le faʻalavelave. Muamua o se vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory, lea e masani ona faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi ma le puleaina o tiga o le masukulekelet system. O le lona lua o le triniti lea e aofia ai vitamini B12, B6 ma le B1. E matua faigofie lava ona faʻaaoga, aua e mafai ai ona e le faʻaaluina le taimi e faia ai le tele o inisiua i le taimi e tasi.

E mafai ona vaeluaina Movalis ma Milgamm i le taimi e tasi? O se masani masani lea masani, lea e masani ona faʻaaogaina e fomaʻi. Ae masani lava, o sea tuufaatasiga e mafai ona fautuaina mo tagata o loʻo i ai se faʻamaoniga o le vevela intervertebral. O lea, o le a aveesea le tiga ma tiga, ma o le tele o vitamini o le a faateleina ai le puipuiga ma saofagā i le fausiaina o le maʻi i le tulaga o le toe maua. I le avea ai o se tulafono, o se togafitiga faʻapitoa e faʻatonuina ile 5-10 aso. O nisi taimi e mafai ai e se fomaʻi ona fautuaina fualaʻau fualaʻau na tuʻuina atu e Milnamm poʻo Diulofenac. E le tatau ona e fefefe i le faʻaaogaina o fualaau oona tutusa lelei, ae i se igoa ese, aua e mafai ona faia lenei mea ona o le i ai o se allergy i se tasi o vaega o le vailaʻau.

E faʻafefea ona totoina vitamin B

Vitamini e tatau ona mafai ona faʻaaoga lelei. E faʻapefea ona saʻo le totoina o kulimi B Group B - matou te talanoa e uiga i lenei mea.

E mafai ona e faʻatalanoaina le fua faʻataʻitaʻiina o le vitaminini ma lau fomaʻi: O vitamini uma - 10 inisiua taitasi. Aso muamua e 10: B12 i aso uma, o isi aso uma e suia B1 ma B6. O le lona lua aso 10, sui B12 ma B2 - B2 i aso uma, o isi aso uma e faʻaauau ona sui B1 ma B6.

O le vasega e 20 aso. Ole tasi foi, tatou te gauai atu i le mea moni e faapea, o lenei polokalame e noatia i le faʻamalosia o le talanoaga ma le fomaʻi i feutagaʻi faafesagai. E gaosia e le au gaosi vailaʻau meaʻai vitamini B ma i se faʻalavelave faʻapitoa, ua uma ona faʻafefiloi i le tasi ampoule (o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e le aofia ai le B1 gaʻo vai, ae o le benfotiamine solu). Ma o sea ituaiga "kitini" e faigofie, e aofia ai le faigofie ona faʻaaogaina - tasi inisi i aso uma e tolu. O le mafai ma le faufautua o le faʻaaogaina o fualaau e pei o Milgamma, Ambene, Beplex, e mafai foi ona e talanoa ma lau fomaʻi.

I luga o le maliega o vitamini B ma le acid ascorbic. E pei ona matou iloa, e tatau ona e "tui" se fana o vitamini C ma le vitamini B12 "i le taimi" - mai le puleaina o le vitamini C ma le B12, o le gaioiga o le cytocobalamin (B12) e le o gaoioi - ua fautuaina e tuiina nei vailaʻau ma se va o le itiiti ifo ma le 2 itula. E tusa ai ma le pulega tutusa o vitamini C ma le vitamini B1 poʻo le B6, matou te le o nofouta i ni lapataiga e uiga i le le mafai o sea folasaga. Na pau lava le mea ou te manaʻo e faʻamaonia lou masalosalo e sili atu le aua le faʻafefiloi i le isi syringe, ae ia faia pea ni inisiua - i itu eseese o le togi. (Ma, e moni, e le mafai ona e faʻafefiloi B1 ma B6 i le syringe lava lea - ae afai e saʻo le faʻamalamalamaina o lau savali, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e fuafua mo oe i se aso).

B1 - thiamine. Ulufale loloto i / m poʻo lemu i / i le 1 taimi / aso. O le tasi fua mo le matutua e 25-50 mg. O le togafitiga e eseese mai le 10 i le 30 aso. Faʻalogo lelei i le itu o le vitamini B1: o faʻamaʻi e ono mafai - urticaria, paʻu o le paʻu, Quincke's edema, i se tulaga e seasea ona tutupu - o le anaphylactic shock, sweating, tachycardia e mafai foi.
O faʻalavelave faʻafuaseʻi (ma o nisi taimi) o injections o le siama e tiga ona o le maualalo o le pH o fofo.

B2 - riboflavin. O se tasi fua mo se tagata matua e 5-10 mg 1-3 taimi / aso mo le 1-1.5 masina. Tafaʻaga: faʻaleagaina le galuega, faʻaletonu le faʻaaliga.

B6 - pyridoxine. Mo le togafitiga ole vai vitio B6 i tagata matutua IM, subcutaneous poʻo iv i le aso o le 50-150 mg. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le ituaiga ma le malosi o le maʻi.
Ina ia puipuia le le atoatoa o le vailaʻau B6, o le a faʻaaogaina se dose o le 40 mg / aso. Faatonuga faʻapitoa: Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le ulutala peptic o le manava ma duodenum, faʻamaʻi fatu o le ischemic. I le faʻaleagaina o le ate, e mafai ai e le pyridoxine i luga o gaʻo ona mafua ai le faʻaitiitia o lona gaioiga.

B12 - cyanocobolamine. Faʻatasi ai ma le leai o le vaitamini B12, mo le faʻamaʻi, i / m poʻo le iv, 1 mg i le masina, mo togafitiga, i / m poʻo iv, 1 mg i aso taitasi mo le 1-2 vaiaso, o le tausiga o le 1-2 mg / m poʻo iv - mai le 1 le taimi i le vaiaso i le 1 taimi i le masina. Faʻamataʻuga aʻafia: Mai le itu o le tino tutotonu: seasea - o se tulaga fiafia. Mai le cardiovascular system: seasea - tiga i totonu o le loto, tachycardia. Tali a le Allergic: seasea - urticaria. Contraindications - Thromboembolism, erythremia, erythrocytosis.

Mo vailaʻau B uma, o aʻafiaga e ono tupu. O fualaau B uma e le mafai ona faʻafefiloi i le syringe lava lea, talu ai o le kulupa o loʻo i totonu o le mole cyanocobalamin e fesoasoani i le faʻaumatia o isi vitamini. E tatau ona manatua i le mafaufau o le vailaʻau B12 e mafai ona faʻaleleia ai gasegase e mafua mai i le vitamini B1.
O sauniuniga uma o vitamini B e tatau ona faʻatinoina i se auala loloto, faʻavavevave (mo le sili atu ona pulea ma le sologa lelei o pulega, e tatau ona faʻaaogaina se togi e tolu-vaega).

Ava o le 1 ml i totonu o se atopeti 10 pcs. 3% ma le 6% vaifofo ma le kemine chloride: 1 ml ampoules i papa o le 50 pi. 2.5% ma le 5% fofo.

1 ampoule ma le 1 ml o le iniseti aofia ai le pyridoxine hydrochloride 0.01, (0.025) poo le 0.05 g, i totonu o se atigipusa o le 10 pi.

Fofo mo le tui 0.05%, 0.02%.

1 ml o le vaifofo e aofia ai le 500 poo le 200 μg o le cyanocobalamin, 1 ml mo le ampoule, 10 ampoules i totonu o se kateti.

1% faʻafofo mo le tuiina i ampoules o le 1 ml, 10 ampoules i le pusa.

C - ascorbic acid:

E maua i ampoules. 1 ml o vaifofo e aofia ai le 20 po o le 100 mg o mea aoga. O le maualuga o le 1 ampoule e 1-2 ml. O aoga o le pulega o fualaau faasaina e sili. O le fofo e ono i ai le maualuga o le 5 po o le 10%.

Fefaʻasoaʻi le poto masani o tagata fiafia i se olaga ola maloloina:

"Ou te tuiina au lava ia vitamini B1, B6, B12 ma le vaitamini C i taimi uma o tautotogo ma le tautoulu.

Ou te ave fualaʻau taʻitasi i le afifiina + 40 pcs. 2 kalama o tui ma fafo.

* Vitamin B1- i aso leaga i le taeao
* Vitamin C - i le aoauli o se aso leaga. Vitamin B1 faʻatasi ma le Vitamin C
** Vitamini B6, B12 - i luga o aso (i lima eseese, vae, papa, soo se mea faigofie) Ou te tuia le vitamini B i le taeao "

"Sa ou faatauina vitamini B pe 4 taimi i loʻu olaga. O lenei o loʻu tino o loo minoi. O le a ou toe atiina ae. O le taimi lenei o le a ou faaopoopo atu ai B2 ma C.
(B2 faaleleia le B6, B1 e le ogatusa ma B6, B e le fetaui ma le C)

10 aso i le taeao B6 ma le B1 i isi aso uma, B12 i aso uma i le afiafi,
10 aso i le taeao B6 + B2 ma le B1 i isi aso uma,
10 aso mai
Aofai: 30 aso 50 injections - 10x (B1 + B2 + B6 + B12 + C)

O le afiafi lelei, na ou maua ai se faʻamaoniga o le maʻi aʻo leʻi maitaga, o loʻu ulu na le afaina aʻu, ma ina ua uma ona ou fananau mai sa ou maʻi tigaina i le po. O le neurologist o loʻo faʻatulagaina le midcalm 1cube ma le Mexidol 5ml. E mafai ona faʻatasia faatasi? E i totonu o le 1 le ato e aunoa ma le toso ese o le nila? (midocalm contains novocaine), naʻo Mexidol o se tui tiga tele, e oʻo lava i le 2ml ma le 5ml

Shiyanova Alena, Akhtubinsk

Leai, e le mafai! O le mea lautele, ou te manatu o le 5 ml o se mea manogi mo le maso, e masani lava o lenei fualaau e faʻatonutonuina e ala i se vein.

TALIINA: 05.17.2015 Pokrovskaya Julia Alexandrovna Moscow 0.0 Neurologist, Ulu paranesi. Fomaʻi

Aua le fefiloi i le syringe lava. Afai e te le taliaina lelei le inisiua, e mafai ona e filifili ma lau fomaʻi e uiga i le dose o le 2 ml poʻo le fesuiaiga i se pepa papa. I le tulaga lautele, e le aofia ai Mekisidol i tulaga faatonuina mo le togafitiga o le ulu o le ulu. Masalo o lau suʻesuʻega e manaʻomia ai faʻamalamalamaga, ma faʻataʻitaʻiga togafitiga. Ina ia faamanino le natura o le ulu, ia faatumu le pepa o le ulu o le ulu (maua i luga o le upega tafaʻilagi http://upokrov.wix.com/svoynevrolog i le vaega "o ou faailoga") ma faafesootai ia te ia mo se faatalatalanoaga.

FAUSIA FESILI 05/17/2015 Shiyanova Alena, Akhtubinsk

Sa ou mafaufau e aua nei ou palu i se tasi o tui, ae ia tui i totonu o le tasi pu, mo se faataitaiga, latou tui i le mycodalm ma, e aunoa ma le tosoina o se nila, tui i le mexidol. Pe o le mexidol e mafai ona faʻavaivaia i le novocaine?

FAUSIA FESILI 05/17/2015 Shiyanova Alena, Akhtubinsk

Ma afai e te vaevaeina le 5ml i le 2 taimi i ni vailaʻau eseese ma faʻaopopo atu le novocaine mo le toomaga tiga, e leai lava se auala e alu ai i le falemaʻi ma tui i totonu o se vein, ma pe afai e te manaʻomia le faʻafefe o le mexidol ma le saline solution poʻo se isi mea i totonu o se vein?

TALIINA: 05.17.2015 Kantuev Oleg Ivanovich Omsk 0.0 Tomaʻi, fomaʻi mafaufau, fomaʻi suʻesuʻe.

I lau tulaga, e masani lava ona sili atu le lelei o le togafitiga o fualaau faasaina e le o le intramuscularly, ae i totonu o le inumaga - dropwise, mo le 5-7 minute, i le fua faatatau o le 40-60 drops i le minute.

Lelei lelei Ou te taliaina Cipralex i le tausaga lona lua, ei ai popolega ma le le mautonu. O le taimi nei o le taumalulu ma o loʻu ulu ua tiga tele, sa i ai se tulaga faapena i le 4 tausaga talu ai, sa fesoasoani Mekisidol. Fesili E mafai ona ou tuʻuina i le cipralex? Faafetai

Sa ou i ai i se tofiga a le neurologist ananafi. Na faatonuina aʻu i le inisiua: o le puppet ma le mexidol. O nei vailaʻau faʻatasi? Pe mafai ona ou togi i latou i le taimi lava e tasi?

Talofa Sa i ai le tiga matuitui i le pito i tua, e le mafai ona alu seʻia oʻo ina tuʻuina le moligao Voltaren. Na faatonuina e le fomai: Voltaren solution v / m 3.0 Nu. 10, Milgamma solution 2.0 Numera 5, laisa Nize x 2 r / aso mo le 10 aso. Fesili: e mafai ona suitulaga ia Milgamma ma Combibipen, ma se isi fesili: pe sili atu le lelei ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Midokalm nai lo le fesuiaiga, e i ai aʻafiaga aʻafiaga e pei o le voltaren? Faʻafetai

O le a le mea sili atu ma o le a le eseesega

O le Diclofenac ua avea o se tasi o fualaau sili ona lelei e le o-steroidal anti-inflammatory o lona ituaiga. E faʻamalieina lelei ai tiga ogaoga, maua ai se faʻamaʻi-inflammatory, antipyretic aafiaga. Ua fautuaina le Stabbing Diclofenac mo faafitauli nei:

  • faʻaleagaina faʻaleagaina o le fodmatory etiology, osteochondrosis,
  • rūmate
  • pulumu ma maso
  • neuritis, neuralgia.

I vailaau mo vailaau mo togafitiga, o le fualaau faasaina ua faatauina atu i ituaiga o fofo mo injections, suppositories, faapea foi i foliga o se gel po o se suauu.

Milgamma o se tuufaatasiga filifilia ma le faaeteete o vitamini B. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le togafitia o maʻi o le tino i le tino o le tino ma le taofia o le degenerative metamorphoses. O le vailaau faʻasaina e aofia ai foi le lidocaine, lea e maua ai se inisiua leai se ila. Ona o lenei tuufaatasiga, o Milgamma o loʻo i ai mea lelei nei:

  • poloka le faasalalauina o le tiga o lagona,
  • faaleleia o le tino hematopoietic,
  • Aafiaga lelei i luga o le tino.

O le faʻasalaga o le oloa faʻamalosia e foliga tutusa lava: fofo, mea maʻalaʻau ma suppositories. O le eseesega i le va o Diclofenac ma Milgamma o loʻo i totonu o le lisi o faʻasalaga: o le fualaau muamua e sili atu ona tele. O Milgamma e toetoe lava a leai ni faʻamaʻi, ae mafai lava ona paʻu pe a faatonuina e se fomaʻi agavaa.

Aafiaga tuʻufaʻatasia

O le faʻaaogaina o le lua vailaʻau faʻatagaina mo le faʻavaveina o le toomaga tiga. O le anti-inflammatory drug Diclofenac vave faʻafefea ai le faʻaogaina o le mea e fai ma faʻamalolo ai le tiga, Milgamma saturates le 'ie ma vitamini, e fesoasoani i le faʻaleleia o le toto.

O nei vailaʻau e lua o loʻo faʻaaogaina i le tuufaatasiga o togafitiga mo se vaitaimi uumi. E mafua lenei mea ona o le maualuga o le lelei o togafitiga: o loʻo faʻaleleia le faʻaleleia i le aso muamua o le faʻaaogaina. E mafai ona taofia le Diclofenac ma Milgamma i le taimi lava e tasi, ae ona o le taua o le tuufaatasia o fualaau faasaina, o le tofiaina o togafitiga e mafai na o se fomaʻi e mafai ai.

E mafai ona ave Diclofenac ma Milgamma i le taimi e tasi?

O se tasi fualaau o vailaau e mafai ona ausia ai le tele o faʻaleleia ma maua ai se vave vave faʻapitoa. I le faʻaopoopoga, o le multivitamin e faʻaleleia le aʻafiaga o NSAID, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le numera o inisiua e le o le steroidal.

E taua le iloa o le faʻatauina o se tuufaatasiga o vailaʻau e fautuaina i na o le 7 aso muamua. Faʻatasi ai ma togafitiga uumi, o le lelei o togafitiga ua faʻaititia.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

Ua fautuaina e tagata faapitoa le tuʻufaʻatasia o vailaʻau i faʻamaʻiina o ia faʻamaʻi:

  • sciatica, faaletonu o le vailaau i totonu o le cartilage masani, rūmatism,
  • gaioiga faʻafomaʻi o aʻafiaga namu,
  • afaina o le tino.

O togafitiga faʻalavelave ua faʻamaonia foi mo faafitauli faʻapitoa e mafua mai i le mumū o le uaea.

I le tiga o le tiga, o fualaau uma e lua e faʻaaogaina i foliga o injections, ae a maeʻa le osofaʻiga, e fautuaina ia sui i le Milgamma Monotherapy i le faʻapitoa o le vevela.

Faʻavaeina ma le faʻamalosia o fualaau faasaina

O togafitiga togafitiga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi, ae o le toʻatele o tagata latou te togafitia le "fana", na o latou lava tomai. I ia tulaga, o se anti-inflammatory agent (Diclofenac) ma se tamaoaiga faʻamaoaigaina ma vitamin B (Milgamma) e faʻaaogaina.

I le taimi lava e tasi, e sili atu le iloa pe mafai ona tui i le taimi e tasi ia Diclofenac ma Milgamm, ma o le a le aoga poʻo le faʻaleagaina e mafua mai i lenei.

Pe a mafai ma e le mafai ona tuʻufaʻatasia

E mafai ona tuʻuina atu faʻatasi, e leai ni faʻasogaga mo lenei mea. E i ai tulaga e tatau ai ona tuʻufaʻatasia ia fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, taofi se tiga matuia i se taimi vave e mafai ai.

E mafai ona e tipiina Diclofenac ma Milgamma i le aso lava e tasi. Ae ui i lea, o sea togafitiga e lelei na o le fitu aso muamua. A maeʻa lenei vaitau, o le eseesega i le va o le tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o fualaau oona o le a mou atu.I lenei tulaga, pe a uma ona taofi faʻamaʻi faʻafuaseʻi o le maʻi ma faʻaleleia le tulaga o le maʻi, e sili atu le lelei o le monotherapy ma Milgamma ma suia ai le Diclofenac ma se fualaau e itiiti ifo le malosi, aua, e faaopoopo atu i le faʻamaloloina o le togafitiga, na faʻaalia ai aʻafiaga mai le gastrointestinal tract.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talosaga

E taua le faia o tui taitasi i se tui fou ma i nofoaga eseese, aua Milgamma e sili atu le faigata ona faʻaaogaina ona o lona fausaga tele. O le polokalame, pe faapefea ona tuiina Diclofenac ma Milgamm faʻatasi, e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi.

I le togafitiga o le osteochondrosis, o le 1 diclofenac ampoule ua faatonuina 2 taimi i le aso ma le 1 injection o Milgamma i le taeao, aua Vitamini B e sili atu ona gauai i lenei taimi.

O le faʻaogaina o soʻo se vailaʻau e tatau ona amata ma le faʻaeteete, aua o se tuufaatasiga o vaega o le 2 vailaʻau eseese e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi, oʻo atu ai i le afaina o anaphylactic, lea o le a le faʻaaliaina pe a ave ese. O ia tali e taʻitasi ma faʻalagolago i uiga o le tino, ae i le tele lava o tulaga, o le pulega tuufaatasi a Diclofenac ma Milgamma e leʻi faʻaaliaina.

Milgamma gaoioiga

O le vailaʻau e maua mai i le vaega o mea faʻamalosia. O le tuufaatasiga e aofia ai vaega taua i foliga o pyridoxine, thiamine, cyanocobalamin, lidocaine. Maua i fofo ma papa.

O vailaau i le tuufaatasiga ei ai vitamini e le o le toto, lea o loʻo aofia i le vaega B.

E faʻaaogaina mo faʻamaʻi o neura ma nerve tino. E masani lava ona faʻamatalaina i gasegase e faʻaleagaina ai le maskloskeletal system. Faʻaitiitia le faʻamaʻi tigaina o le tiga, faʻaleleia le faʻamalosia o le faʻaogaina o le microcirculation, faʻamautuina le galuega hematopoietic ma le gaioiga galue o le tino.

E faʻapefea ona prick Diclofenac ma Milgamm i le taimi lava e tasi?

Togafitiga ma Diclofenac e le silia le 5 aso. Ina ia faʻaitiitia se tiga ogaoga, e tatau ona tui i le 25-50 mg. O le vailaau faʻasaina i le ituaiga o injections e faʻaalia mo le puleaina o le intramuscular. Faʻateleina o talosaga - mai le 2 i le 3 taimi i le aso.

Faʻalofenac ua faʻaaogaina ma le le fiafia. Ole fua pito i maualuga e 150 mg / aso. A o lei faia le fualaau faasaina, o mea o loo i totonu o le ampoule ua fefiloi ma se vaifofo o le sodium chloride.

Faʻatasi ai ma le tiga tele, ua faaopoopoina ai le inisuaiga intramuscular a Milgamma. O le fualaau e 2 ml. Togafitiga e tumau mai le 5 i le 10 aso. I le lumanaʻi, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i fualaau.

Tuua Lau Faamatalaga

AsoLe fesiliTulaga
08.11.2014