Fugalaʻau kuka - 8 o fualaau sili ona suamalie i le ogaumu

Faʻataʻitaʻiga lona lua → Meat dishes

Faʻasologa o le kosi lua → Casseroles → Cauliflower Casserole

O le kukalalaʻau ma le broccoli casserole o se meaʻai maloloina ma maloloina. Faafetai i le faʻaopoopoga o le ham ma le sisi - loto. E faigofie le kukaina o se meaʻai i se fai kuka taofi.

O se meaʻai suamalie peta ma le kukaina o aano o manufasi e fefiloi ma fatulaʻau, pepa, aniani. Fualaau faisua e faaopoopo le tamaoaiga i aano o manufasi. Pulu ma le kulimi kirimulu i luga o se laulau o le failaʻau ma falaoa o falaoa ua faʻafefete i luga o le pito i luga o se mea manogi suamalie i luga o se pusa.

E tusa ai ma lenei fua, o le a fagaina le aano o moa i se mumu malamalama, ona taoina lea i le palufasi, fuamati malati ma kulimi ma se pesto sau kuka.

Laʻau suamalie ma le suamalie o le failaʻau faiʻai ma ni aano o manu. Ou te fautuaina e kuka se paluga i se fai kuka taofi, lea o le a saoasaoa ai le faiga o kuka.

O se fua faigofie ma le manaia mo le taoina o moa poʻo isi meaʻai moa faʻatasi ma le keke, aniani, mea manogi ma le cauliflower. O le ipu e mafai ona faʻaaogaina e pei o se meaʻai aano o manufasi, faʻatasi ai ma se falaoa o le itu, poʻo le lava ia.

O le kukalaʻau kuka tunu ma aano moa i totonu o ogaumu.

Fugalaau suamalie fou fou. Faʻatasi ai ma le siʻosiʻomaga ulaula, sisi manogi ma mea manogi suamalie, o le falesaʻi e matua suamalie, ma e ese lava lona tofo muamua.

Fualaʻau fualaʻau o le falelola ma fafaga aano o manu.

Meaʻai suamalie fugalaʻau ma sausa, tamato ma le sisi. O mea uma e maua uma. E mafai ona e faʻaaoga soo se tamato, e mafai ona faʻalauteleina le numera o saisi. Cook i lou fiafia, fiafia i lau 'aiga!

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

Taʻotoga "Toeitiiti Lasagna"

Tina, mafaufau mai ia te aʻu i le mea e te manaʻo ai, ae o le asō ua ou faia se mea e sili ona matagofie)) Ua leva ona ou moemiti i le faia o le lasagna, ae e le mafai ona ou gafatia nei mea Italia e faatau atu i totonu o la tatou supermarkets. Ona faafuasei lea ona ou vaaia - i loʻu lava (i le fale e sosoo ai) teuina MEA. O lenei VAEGA na faateia aʻu. Muamua manatu: o lenei. O lenei mea o le a ou "alu aʻe". Faamasino oe lava pe na mafai ona ou iloa laʻu miti pe leai foi. E tasi le mea e mafai ona ou fai atu (aua le manatu o oʻu mitamita), na toetoe lava a matou faʻaumatia gagana ma papatusi ma i latou)))

Zucchini casserole

O lenei ipu manaia ua tosina i loʻu aiga - agaalofa, lelei ma le leai o ni manu (e fiafia loʻu toalua i aano o manu). Na talisapaia foi e oʻu matua ma loʻu tuafafine lenei ipu i leo pei o le: "Mmmmmmmmm" ma le "Ooooooooo." Ou te ofoina atu ia te oe se fua mo lenei ipu!

Salmon Festive Salmon Casserole

Oʻu mataʻutia! Ou te fia faasoa atu! O lenei ipu e aoga tele ia i tatou! Ma e mafai ona e ofo ia i latou malo! E le gata i lea, e le mafai ona le fiafia meaʻai iʻa! Le malie, ea, ma saumoni, fualaau faisua! E suamalie le pusaafi! Vaʻai mo oe lava! Uo, ou te valaaulia tagata uma i le pati laulau! Ma ou te faamalo atu ia matou alii totoa!

Faigamalaga "Faauoga a Fafine"

Maʻeu loʻu alofa i le failaʻau faisuala! Ma e sili atu loʻu alofa, ou te alofa lava i le broccoli. I le 1999 na ou folau ai i le Sami Metitirani, na o loʻu togiina o le broccoli, ma faatonu i taimi uma mo se teuteu. Ma i totonu o faleoloa sa i ai i le Arkhangelsk broccoli, o se oooooo malo masani. Ma, afai e foliga mai, na o le malulu. Na mai le kāpeti kiona na ou faʻapipiʻi e fai lenei pusa. Ia, o le a le mea e fai, e tatau ona viliina. O le taimi nei o loʻo i ai le kapaila fou i luga o le faʻatau, ae o lona tau (((E na o le maualuga-maualuga, e le mafai ona ou gafatia. O le aso ananafi i le 'aiga o le afiafi matou te fiafia ai i lenei ipu manaia. Auai matou ma oe.

Broccoli ma Cauliflower Casserole

O se mea vave, faamalieina, ae maualalo-kalori, e ui lava i le i ai o le sisi. Meaʻai e leai se totogi, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o loʻu le fiafia i le broccoli ma le le fiafia o laʻu tane i le falalaʻau. Se leo ese ese o fua masani masani.

Fugalaʻau kuka ma fualaau faisua

Toto lelei le fua. E faigofie ona kuka, faʻamaoni atoatoa i oloa ma gaioiga, uiga matagofie i le taimi o kuka, faʻamaonia faʻamalieina o se taunuuga

Sisi manogi ma le faisuala

Se meaʻai suamalie o le falalaʻau ma le suka araisa ma fualaau faisua. E mafai ona avea lenei pusa anufe ma falaoa, pe mafai foi ona avea ma se mea tutoatasi. Fesoasoani ia te oe lava!

Cauliflower Casserole. Se meaʻai fualaʻau lelei. E talafeagai mo le 'aiga o le taeao, vasega autu mo le' aiga o le aoauli, mo se taumafataga malamalama.

O le kukalalaulau e matua talafeagai lava mo le kukaina o pusa puao. O le mea moni, o le tele o ipu maloloina e faia mai lenei fualaau aina aoga - salu, supa, ma faaopoopo i salakeke. Ae pe a tao, o lona tofo faapelepele e sili ona faʻaalia faʻaalia.

E tatau ona filifilia saʻo fualaau faisua. O laulaau laʻau Cabbage e le tatau ona foliga le faʻaaogaina. O le siaki lava ia ma laulaau e tatau ona avea ma se fualaau lanumeamata lanumeamata. E tatau ona mama moli eletise kalama, e aunoa ma se ufiufi manaia, lea e taʻu mai ai o le falesalaʻau ua tuʻuina atu ma ua leva ona teuina mo se taimi umi.

Sei vagana ua faʻaalia i le fua o le kuka, e tatau ona faia i le vai malulu suamalie. O lenei auala e mafai ai ona maua ni iniseti laiti e mafai ona maua i lalo o le sipuni i luga o le vai.

E mafai ona e kuka kuka i le kukalalaʻau i se masini fai kuka, i totonu o le microwave. Ae peitai, o lenei ipu e sili ona maua i le umu.

Faatasi ai ma se elemene e pei o le failaʻau i siama, o laina nei o oloa e lelei lelei lelei. O nei mea e fafagaina aano o manu ma moa, sisi, kulimi, susu, salu poo fusi umu, fualaau faisua (pateta, aniani, pepa logo logo, garlic, pepa), laau afu, aniani lanumeamata.

Auala mo le kukaina o pusa faila e mafai ona ese tele. O sipisi kuka, kirimoli paʻepaʻe paʻepaʻe, mayonnaise, ma le bechamel sauce e sili ona lelei i le faʻaalia o le tofo o kapisi.

Faʻaopoopoina Totoga Faʻatatau

Cauliflower Casserole Recipes

Falufaila - 600 g

Tulu moa - 300 g

Ata - 2 cloves

Pulu (10%) - 1 ipu

Titi, pepa - ia tofo

  • 127
  • O mea aoga

Palufela - 0.5 kilokalama.

Tino malolo - 100-150 g

Ham (poʻo le sousa, sausages) - 150 g

Onions - 1 pc.

Uma - 5-6 lala

Ata - 1-2 cloves

Sogi suauʻu - mo le faʻavelaina

  • 110
  • O mea aoga

Poulati Pollen - 0.5 vaitusi

Onions - 1 pc.

Pulu - 30 kalama

Meaʻai - ia tofo (paprika, hops-suneli, coriander, pepa uliuli)

Hard cheese - 4 sipuni

  • 95
  • O mea aoga

Falufaila - 500 g

Potato - 500-600 g

Fua (lautele) - 2 pi. poo le 3 auala

Milu (3.2%) - 300-350 ml

Pulu - 30 g

Lelei (faigata) - 60-80 g

Pepa - ia tofo

  • 89
  • O mea aoga

Falufaila - 300-400 g

Titi, pepa - ia tofo

Totoina o "Vaomago Provencal" - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - mo le faʻamauina

  • 102
  • O mea aoga

Falufaila - 1-1.2 kilokalama

Lanu uliuli e tofo ai

Pulu - 50 g (sauce) + 20 g (mo le tao)

Nutmeg - ia tofo

Pread falala - 20-40 g (ia tofo)

  • 75
  • O mea aoga

Broccoli - 300 g

Falufaila - 300 g

Tino malolo - 150 g

Fuamoa moa - 3 pcs.

Nutmeg - 10 g

Pread falala - 1 tbsp

  • 123
  • O mea aoga

Falufaila - 500 g

Pasi pasi - 1 ipu

Cherry Tomatoes - 6-8 pcs.

Parmesan - 100 g

Ata - 3 cloves

Titi, pepa - ia tofo

  • 122
  • O mea aoga

Falufaila (fou pe faʻamaisa) - 900 g

Fuamoa tetele - 3 pi.

Salu kulimi 15-20% - 150 g

Pulu - 10 g

Tino malolo - 80 g

Titi, pepa - ia tofo

  • 94
  • O mea aoga

Meaʻai laiti - 500 g

Falufaila - 700-800 g

Aluga - 200 g

Laʻau - 5 pupulega masani

Pepa samasama samasama - 90 g

Peʻa lanu mumu - 90 g

Semolina - 2 tbsp.

Lelei (faigata) - 50 g

Pepa - ia tofo

Lanu mumu palapala - ia tofo

Greens (dill poo le pasili) - ia tofo

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • 164
  • O mea aoga

Eggplant - 2 pi.

Palufela - 250 g

Onions - 1 pc.

Palu falaoamata - 2 tbsp. l

Sogi suauʻu - mo le faʻavelaina

Basil kuka - 1 tsp.

Hard cheese - 50 g

Titi, pepa - ia tofo

  • 92
  • O mea aoga

Falufaila - 400 g

Laʻau o le suauʻu - 10 g

Pread falala - 0.5 ipu

  • 60
  • O mea aoga

Palu laatoʻa - 400 g

Falufaila - 300 g

Peʻa lanumeamata - 200 g

Onions - 1 pc.

Milu - 1 ipu

Chicken Egg - 1 pc.

Leu fuʻu - 1 tbsp.

Pepa - ia tofo

  • 66
  • O mea aoga

Falufaila - 300 g

Toa moa - 2 pi.

Pepa - ia tofo

  • 139
  • O mea aoga

Faasoa atu se filifiliga o fuamasi ma uo

Laʻau failaʻau faila i totonu o le ogaumu - fualaʻau ata

O le faalilolilo o le vavalo o le ea ma le mumu o loo i totonu o se moli suamalie ma paʻepaʻe papaʻi. O se palu falaoa o le kulimi gaosi o le a maua ai le paluga o se foliga manaia.

Mea:

  • Falufaila - 400 g
  • Tomato - 1 pc.
  • Pepa - 1 pc.
  • Egg - 1 pc.
  • Laʻau (gaʻo gaʻo i le 12%) - 50 ml.
  • Tisua gaʻo - 50 g.
  • Laʻau fufulu pata

Kuka:

1. Faʻasese le kāpuni fufulu o le failaʻau i totonu o ni mea laiti e le lelei.

2. Tuu mea uma i totonu o se fagu. Liligi le kapisi i vai, masima. Kuki sei oʻo i le afa kuka.

3. ◊Oti le pepa i totonu o pulu mafiafia ma le tomato i ni fasi ie manifinifi.

4. Tuu le suauu ma le protein i pusa eseese.

5. Sasaa le kulimi i luga o le isu. Faʻamuʻu le manogi. Faʻaopopo le kulimi kuka i le sau sau. Faamalie le masini, tuu mea manogi poo laau.

6. Faʻafefiloi le masima i le masima i totonu o se ufiufi. Taumafai e ausia tuʻutuʻuga lelei, pe a fai o le a vave ona nofo le sulu i le faiga o le tao.

7. Faasolo le kapisi i totonu o se pusa. Faʻaliliu i lalo sina mea itiiti.

8. Aveese soʻo se malosi mai i le faʻalavelave, ae aua nei lafoaia. O le a latou manaomia e fai le sauuga. Fufulu i latou i se mea faʻapipiʻi i totonu o le paʻu.

9. Faʻaopopo ni meaʻai i fuamoa moa.

10. Aumai ma le alofa le squirrels i totonu o le sau. Ia mautinoa e le mafai ona fofo le fulu.

11. Lubricate le suauu fesuisuiaʻi ma le suauu.

12. Tuu se laulau o kapeti i le fuga. Faʻasalalaʻau maʻoti maʻoti ma pepa e oʻo lava ile luga.

13. Faatumu le pepa i le faasologa lava e tasi. Faʻasolo malie le masini ma se sipuni.

14. Maua i luga le pusa anufe ma sau sau. Tuu le tao i le ogaumu mo le afa itula (vevela 200 °). Siaki le sauniuni e ala i le tosoina o se pusa ma se naifi malosi. O le Kapisi e tatau ona faʻamaluluina.

15. Vave vave ona tuʻuina atu le paʻu o le sulu i le laulau, faʻamalosi i fualaau faisua fou.

Cauliflower ma Broccoli Casserole Recipe

O se fua aoga mo i latou e lelei i fualaau faisua uma e le mafai ona mafaufauina o latou olaga e aunoa ma le failaʻau faila poʻo le broccoli. E manaia le gasegase e mafai ai ona e faʻaopoopoina ituaiga lua kapisi ma maua ai se mea muamua, maloloina ma le lelei.

Meaʻai

  • Broccoli - 400 gr.
  • Cauliflower - 800 gr.
  • Ham - 200 gr.
  • Tino malolo - 100 gr.
  • Titi, mea manogi.
  • Sesame (fatu) - 1 tbsp. l
  • Toa moa - 2 pi.

Algorithm o taga:

  1. E amata le kuka i le kukaina o kapisi: e lua uma le broccoli ma le cauliflower (vaevaeina i ni mea laiti) e tatau ona faʻalanu i le kuka, susu sina vai. Ona lafo lea o fualaau faisua i totonu o se fafie. Faʻaliliu laitiiti.
  2. Ham (i le ala, e mafai ona suia i le kuka faʻapipiʻi masani) e tipi i totonu o pusa.
  3. Grate le afa o le siʻisi e faʻaaoga ai se mea e fai ma ni pu laiti, le afa lona lua ma pu tetele.
  4. Faʻamuʻu fuamoa i se mumu i se masini tutusa, faaopoopo le masima, mea manogi, sisi lelei.
  5. Tuu ni ituaiga o kapisi ma ham i se ipu tao tao.
  6. Sasaa i le sisi ma le fuamoa fuamoa. Fafasi i fatu sasama ma le suka kuka i luga.
  7. Vaʻai le ogaumu, tao mo le 20 minute i le vevela maualuga.

Auauna atu i le laulau i totonu o le pusa lava e tasi lea na saunia ai le pusa.

Delicious Cauliflower Casserole with Cheese

O le fua o le gasegase o loʻo mulimuli mai o loʻo fautua mai ai e aua nei faʻafefiloi le failalaʻau ma isi fualaau faisua po o aano o manufasi, ae ia lagona lona tofo ile "mama atoatoa". Leisi, o se vaega taua o le ipu, o le a maua ai se manaia manaia ma se manaia manaia, ma manaia tele.

Meaʻai

  • Falufaila - 1 ulu o le telefoni.
  • Fuamoa moa - 4 pcs.
  • Hard cheese - 200 gr.
  • Mayonnaise - 4 tbsp. l
  • Pulu - 1 tbsp. l
  • Suamalie

Algorithm o taga:

  1. O le ulu o le faisualaʻau e muamua vaevaeina i ni mea laiti laiti. Ona faʻaititia lea o meaʻai i se vai inu suamalie. O le faagasologa avanoa e tumau i le 4-5 minute. Lafoaʻi mea leaga i totonu o se mea e teu ai.
  2. O le gaʻo o se paluga loloto e faʻafefe ai le suauu, vevela. Tuu i lalo o le kapenisi inflorescences iina. Malamalama lelei.
  3. Grate le sisi e faʻaaoga ai se fuʻa lelei.
  4. Faafeu fuamoa moa, faaopoopo le mayonnaise, masima ma mea manogi ia i latou.
  5. Ona faaopoopo lea o se sisi i lenei paluga. Faʻailoga.
  6. I le fomu o le a kuka ai le paluga, tuu fualaau faisua. Liligi i latou i le faʻafefiloi o fuamoa, mayonnaise ma sisi.
  7. Uʻu le paluga i le pito i luga ma le paluga kulimi ma totoe.

O le kuka e le tele se taimi e alu ai; I se taimi e le o toe umi, o le aiga o le aiga o le a mafai ona valaʻau i tagata o le aiga e tofo i le tino maloloina.

E faʻapefea ona fai le kalapu kuka Fugalaʻau ma le meaʻai suamalie

Mo meaʻai a manu, o le fua o le pusa. O se kamupani lelei o le falelola o le a faʻapipiʻi, o mea ia e lua o le a taʻalo ai vaega autu. Ma o tamato, pasili, sisi o le a atili ai ona lelei le tofo o le ipu, ma foliga vaaia - susulu.

Meaʻai

  • Falufaila - 1 masini laititi-lapopoa.
  • Paluga eleele - 250 gr.
  • Tomato tomato - 6 pi.
  • Onions - 1 pc.
  • Pasili - ½ paipu.
  • Ata - 2 cloves.
  • Laʻau - 100 ml.
  • Fuamoa moa - 1 pc.
  • Tino malolo - 100 gr.
  • Pepa (poʻo isi mea manogi).
  • Suamalie

Algorithm o taga:

  1. O le kuka e amata i le kapisi - e tatau ona faʻamavanoaina, faʻavae mo mea e le faʻaleagaina. Sook i le vai inu (masima) mo le 4-5 minute. Lafoaʻi i totonu o se mea e pala. Faatali mo mea vaivai e faʻamafanafana.
  2. Saunia ni aano moa e ala i le faaopoopoina o le fuamoa, vevela vevela, sipisi, tipi poʻo le kukaina, sikaisi olo.
  3. Faʻasolo le tamato. Oti i ni lio.
  4. I totonu o le tao tunu (e mafai ona e ave ni fasi falaoa) tuu meaʻai i luga. Faʻasaʻo laʻititi.
  5. O le isi mea e fai ai laʻau failaʻau, "vae" i lalo, e peiseai o loʻo pipii i aano o manu. Liligi le kulimi i se fagu. Tuu i totonu o le ogaumu.
  6. A uma le kuka o le kulimi, ave le fagu, tuʻu i luga o le moli o le peleni. Vaitaimi i le faʻavave. Auina atu i le ogaumu.
  7. A maeʻa le 15 minute, ia toe aveese le pusa, faʻasusu le palugala ma le kuka kulimi ma le pasili vavao.

E tumau mo le 10-15 minute e faʻatali seʻi oʻo mai le paʻu ma e mafai ona tuʻuina atu, o le ipu e foliga matagofie tele, ae e manaia ma faamalieina.

Puluʻi Kaʻi Cauliflower Casserole Recipes

Afai e foliga mai o le palulaʻau ma aano moa e foliga mai e manaia tele, e mafai ona e suia laitiiti le fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le sili atu le maualuga-kalori, susu o meaʻai fualaʻau nai lo le fafagaina o aano o manu.

Meaʻai

  • Tulu moa - 300 gr.
  • Falufaila - 600 gr.
  • Toa moa - 2 pi.
  • Milu - 150 ml.
  • Cheese - 30-50 gr. (ituaiga eseese).
  • Titi, mea manogi.
  • Greens.

Algorithm o taga:

  1. Vavaeese mai aano o aano mai le ponaivi, tipi i totonu o pusa. "Pickle" i masima ma mea manogi. A o kuka le aano o manu, e mafai ona e faʻapipiʻi le kapisi.
  2. Fufulu le kapisi, vaevae. Suavai suamalie, aumai i se vevela.Faʻaaogā vai i le vai inu, tuʻu mo le 5 minute, taoto i totonu o se meaʻai.
  3. Tuu le kulumu moa gaosi i totonu o le tao tao, tuʻu le kaleleleni i luga.
  4. Saunia le saumasi masi, faigofie lava le sasaina o vaega talafeagai, ia sasaa atu i ai le vavao i le lumanaʻi. Fafasi i le masima ma mea manogi, kulimi kuka.
  5. I le taimi nei, e mafai ona e tao i totonu o le ogaumu seia uma ona saunia le aano.

Fafasi le paluga ua saunia ma gaosi vao.

Lafailaʻau ma le zucchini casserole

Afai o se numera tele o zucchini ua faaputuputu i le fale, ma i foliga o pancakes pe na o le falai ua uma ona latou vaivai, ona talafeagai ai lea ona kuka se pusa. I le taimi lava e tasi, o le a avea ma matafaioi autu i le zucchini ma le cauliflower. O le puluvao o le a matua malamalama lava, meaʻai ma soifua maloloina.

Meaʻai

  • Falufaila - 1 ulu o le telefoni.
  • Zucchini - 2 pi. (ma le laʻititi).
  • Fuamoa moa - 3 pcs.
  • Fatisi - 200 ml.
  • Tino malolo - 100 gr.
  • Lulu - ½ tbsp.
  • Se tamaʻi fualaʻau manogi.
  • Titi, mea manogi.

Algorithm o taga:

  1. Tuu le umu i luga mo le faʻamafanafana.
  2. Fufulu le kapisi. Vaevaeina e inflorescences. Lanu i totonu o vai inu suamalie mo 3-4 minute.
  3. Ave ese le peel mai le zucini, pe a tatau ai, aveese fatu. Tisi le zucchini.
  4. Fufulu meaʻai i totonu o le apa. Auina atu kupita o zuciniini iina. Fry vave.
  5. Suluini zucchini ma le kapisi. Tuu i totonu o se mea gaʻo.
  6. Liligi le fualaau faisua ma sau sau mai le falaoamata, fuamoa, kulimi, kulimi kuka. Titi, vaitau ma mea manogi.
  7. O se vaega o le sisi e totoe e sosolo i luga.
  8. Mo le taoina o le a alu pe a ma le afa itula.

O se taunuuga, o se manaia matagofie auro ma le tofo ofoofogia e mautinoa.

O le fua pito faigofie mo le fatalupo casserole i se fai kuka taofi

E masani ona kuka i totonu o le ogaumu, ae faʻafetai i le umukuka fou, o lea e mafai ona e kukaina lenei ipu i se masini kuka. E moni, o le vaega o le faagasologa o le a faia i le auala masani.

Meaʻai

  • Falufaila - 1 ulu o le telefoni.
  • Suamalie
  • Toa moa - 2 pi.
  • Fuʻu kulimi suamalie - 2 tbsp. l
  • Laʻau - 2 tbsp. l
  • Cheese - 150 gr.
  • Meaʻai.
  • Se tamaʻi fualaʻau manogi.

Algorithm o taga:

  1. O le taimi muamua - o le faʻapena masani - faʻapipiina o kapisi. Fufulu le kapisi, vaevaeina i totonu o meaʻai. Uu i le fufuluina o vai ma masima. Sook mo le 4 minute. Fai i luga o se sieve / colander. Faʻafiafia.
  2. Faamama le fuamoa. Faʻamau i le puafiti. Faaopopo le kulimi mumu, faaauau pea le sasaina. Liligi i totonu o sina falaoamata. O le paluga e tatau ona faʻapitoa.
  3. Faʻamalamalama lelei le gaʻo o le multicolo. Tuu fualaʻau 'aina. Salu paluga, fufuluina mea manogi pe a manaʻomia. O le paluga susu e sasaa le pusa i luga.
  4. Taʻifusu meaʻai, taimi talafeagai 20-25 minute.

Anapogi, matagofie, lelei ma maloloina - o le a faʻapea ona fai mai i latou uma.

Fautuaga & Tini

O le matafaioi autu i lenei ituaiga o pusa faila, ae o le mea muamua e faʻatagaina le faʻamaonia - teuina i le vai vevela mo le 5 minute. Ona atili ai lea ona agaalofa o ia.

Afai e manaʻomia, e mafai ona e saunia meaʻai, ae na o fualaau faisua. Mo tane e faʻateleina le faʻamalositino, o se meaʻai ma ni aano o aano po o aano o manufasi, lea e tipi i totonu o pusa, o le a sili atu ona aoga.

E tatau ona iai ni fuamoa ma ni sisi i le saumati, o isi mea e mafai ona eseese - faaopoopo le kulimi poʻo le susu, kulimi mumu poʻo le mayonnaise.

E umi sina taimi e sauniuni ai, e faigofie le tekinolosi, o le tofo o le a fiafia. O le ipu e aoga le aofia ai i le taumafataga.

Palulaʻau fagalaʻau ma aano moa

O se meaai lelei e talafeagai mo le taumafataga o le afiafi e faigofie ona saunia, e oo lava ia i latou e leʻi kukaina se isi mea e sili atu le faigata nai lo le sanuisi e mafai ona togafitia. E mafai ona e ave soʻo se moa, ae ou te fautua atu ia te oe e faʻamautinoa e faʻaputu sina puaa, ma o le pusa mai fafo e sau tele juicier.

  • Ulu o kapisi.
  • Meaʻai laiti mai soʻo se aano - 500 gr.
  • Cheese - 200 gr.
  • Onion - 3 pi.
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Suauʻu suauu, masima, falaoa falaoa, pepa palapala.

  1. Fufuluina fagu, tipi ese le pogisa, tipi i ni mea laiti laiti. Lisi mo le 5 minute i le sua susu. Faʻamama le susuga, faʻaliliu le kapisi.
  2. Aniani aniani, fulu seia manino i le suauʻu. Faʻamau i lalo le kisi.
  3. Vaevae fuamoa i se pesini, togi le sisi, faʻaopopo sina masima. Whisk ma se fusi - ua tumu le pusa.
  4. Faaopopo le sipisi lanu i le fasi meaʻai, sosoo ai ma le kapisi. Pipi, sina masima. Faʻatonu le tele.
  5. Muamua gaosia le fomu ma le pata, ona fufuluina lea i falaoa. Lafoaʻi se faʻafefiloi o kapeti ma aano o manu. Taʻimau le pito i luga.
  6. Liligi i fuamoa na sasaina i le sisi. Kuki i le ogaumu mo le afa itula ile 200 o C.

O le meaʻai sili ona suamalie i pulou ma le fatalupo

O le paluga meaʻai ma le kulimi kulimi ma musika. Saunia i ni minute, o le loto fiafia ma matua agavaivai.

  • Cauliflower - 800 gr.
  • Musika - 500 gr.
  • Fuamoa - ni nai fasi vaega.
  • O le susu o se ipu malamalama.
  • Salu kulimi - 2 pcs.
  • Cheese - 50 gr.
  • Lamea tele.
  • Paʻu, suauʻu, masima, pi, pasili.

Ina ia amata, ia kuka le kapisi. E mafai ona atoatoa, ona faʻasesea ai lea i ni mea e le mafai, e le afaina le faasologa. Aua nei galo e masima le vai.

Ia faʻasolosolo le fuālaʻau o le sipuni ma kāloti kuka i totonu o le suauu vevela.

Togi le tausaafia gaosi. Faʻatasi faʻatasi vaega. Ona tuʻu ese lea e faʻamafanafana.

Ina ia saunia le faʻatumu, vaevae fuamoa, faʻaopopo le susu, sina masima, togi le pepa, sulu i se paluga.

Faʻaopopo leisi kulimi suamalie. Galulue faʻatasi ma le tagata faʻapalapala.

Faʻapipiʻii lalo o le pulupulu, faʻafefiloi ma se pulou puʻu kuka ma aniani. Liligi i totonu o le susu ma fuamoa ma sipisi.

Uʻu le sisi, lafo i le ogaumu i le 180 ° C mo le 30-40 minute.

Macaroni ma Cauliflower Casserole Recipe

Lafailaʻau ma le pasta, i le taimi muamua na tilotilo ai, faʻafesoʻotaʻi sina tasi. Ae i totonu o le ipu latou te faia ai se mea manaia tele.

  • Kapisi - 450 gr.
  • Macaroni - 450 gr.
  • Milu - 0.5 lita.
  • Onion.
  • Cheese - 150 gr.
  • Flour - 40 gr.
  • Pepa o le eleele, nutmisi, se fasi pepa o le pata, masima.

  1. Liligi le suasusu i totonu o se tamaʻi fagu, faʻapipiʻi aniani aniani, pepa ma faʻapipiʻi nutmeg.
  2. I luga o le vevela vevela, aumai i se vevela, tape le mumu, tapuni le tapuni ma alu mo se kuata o le itula.
  3. Fufulu le kapisi, malulu, faʻapalapala i ni mea laiti laiti.
  4. Kuki le pasta, tuu i totonu o se paluga.
  5. Vili le pata i totonu o se falai, faaopoopo le falaoamata. Tufatufa mo le tusa ma se minute, faʻaauau le faʻaosoina o mea.
  6. Faʻasusu le susu susu e ala ile aveesea o aniani. Faaopopo le falaoamata falaoamata, faʻafefiloi i le faʻatuatua lelei, talepe lumanaʻi.
  7. Fufulu le afi, kuka isi 5 minute. Fafaga le afa o le kulimi kuka. Titi, tusi pepa.
  8. Faʻamama le pala i le pata, tuʻu se fasi pasta i luga o le kapisi, sasaa i le suauʻu susu.
  9. Faʻasalalauina meaʻai laisi i luga. Kuki seia faʻaumatia i le 180 o le C.

E faʻapefea ona fai le kalapu kuka Fugalaʻau ma le uʻamea

O le kulimi casserole fua e taʻitaʻia ai le ala i le kuka. O le ipu e faʻaaogaina meaai, faigofie.

  • Kapisi - 300 gr.
  • Tulu pepe (susu) - 200 gr.
  • Onion.
  • Musika - 200 gr.
  • Cheese - 100 gr.
  • Pepa, Rosemary, masima, suauu.

  • Milu - 2 sipuni tetele.
  • Mayonnaise - 4 sipuni tetele.
  • Cheese - 20 gr.
  • Se ufiufi o le kalaka.
  • Pepa, marjoram.

  1. Saunia se ulu o kapeti, faʻapipiʻi i totonu o meaʻai ma tuʻu i totonu o le suka.
  2. Fufulu le suauʻu i totonu o se fagu, tuʻu lanu'oti totini. Fuga mo ni nai minute.
  3. Faaopopo musika, masima. Vaʻai faʻatasi ma le rosemary, pepa ma faʻaauau pea le falai.
  4. Tipi le susu o le susu i ni vaega laiti. Faʻamau i le pito i lalo o se fuga falaʻu. Fafaga i mea manogi.
  5. Faʻasolosolo i luga pito i luga, fufuluina i le vaitau.
  6. O le isi mea o se laulau o masimasi falai.
  7. Mo le faʻatumu, tuʻufaʻatasia vaega o loʻo faʻaalia i le fua. Tasi le keloni i totonu o le vao.
  8. Faafefiloi, faʻatumu le pepa.
  9. Suʻu le ipu i le 200 ° C mo le 30 minute. ona aveese lea o le fomu, fufuluina i le siisi, fufulu i nai tamai masi.
  10. Toe foʻi i le ogaumu, kuka se 10 minute faaopoopo. Vaʻai i le enaena auro - alu ese ma fiafia i le matagofie o le vaai ma le tofo faʻamalosi.

Fualaʻau fualaʻau mai kapisi, pateta, zuciniini

O se taumafataga fiafia ma sina seti o kalori, o se filifiliga sili mo le faaaofia i le lisi o afiafi.

  • Zucchini - 2 pi. tele tele.
  • Falufaila - ulu i fafo.
  • Onion.
  • Potato - 1 tuber.
  • Cheese - 50 gr.
  • Suauu, mea manogi, masima.

  1. Tipi le zucchini mai fatu, pi, vaevae ma ni kupita. Tuu le afa o le aofaiga i le pito i lalo i se pepa lanu.
  2. Sue lapisi lapisi. Taimi i mea manogi, faaopoopo le masima.
  3. Ma le isi, salalau le faʻaogaina o le kapisi. Afai latou te laiti, e le mafai ona e kuka muamua. Faʻataʻatia tele lava.
  4. Liligi se apa o le kapeti sina siʻosiʻomaga itiiti. Ma le isi, ia faatulaga ni pati patipati.
  5. Vaevae le sisi i ni paʻu tutusa. Muamua tipi i papatusi lamolemole, suʻe le vaega lona lua.
  6. Lafoaʻi papatusi sisi i pito i luga ole pateta.
  7. O le pito i luga o le paluga o le a aofia ai le zucchini e fufuluina i le sipisi.
  8. Ufiufi le siaki i le pepa alumini. Tuu i le ogaumu mo le 20 minute. Vaʻaia le ogaumu ile 200 o C.
  9. Aveese le pepa pepa, toe faafoi le paluga i le ogaumu, faatalitali mo le o mai e sau ma aveese.

Ham ma le Cauliflower Sour Cream

Se fualaau suamalie mo le kukaina, ma le loto pe a e tautua mo le 'aiga o le afiafi. Afai e te ofoina atu malo, latou te talisapaia lau taleni kuka.

  • Kapisi - meatau i kilokalama.
  • Kemu kulimi - 2 tioata.
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Ham (ulaula ula) - 200 gr.
  • Cheese - 100 gr.
  • O se faʻafefiloi o pepa, mea manogi e tofo ai, masima.

  1. Faʻasese le ulu o kapeti mo faʻaletonu.
  2. Fufulu le vai, faʻafefe sina lima o le masima, faʻafeiloaʻi le faʻaogaina. A uma le kuka, faitau le 5-7 minute. Fafulu le susu, gagau e aveese ai le suavai.
  3. Vaevae le paʻu i totonu o se tamai poloka.
  4. Paʻu le fuamoa, lafo i le pa. Faʻaopopo le kulimi suamalie, siaki cheese. Faʻaopopo sina masima, pepa, vaitau ma isi mea manogi. Afi le mea o loʻo i totonu.
  5. Tuu le kapisi i le fulufulu, faʻatumu i le kulimi mumu. Pipi i totonu o le ogaumu seia oʻo i le enaena auro i le 200 o C.

Broccoli casserole ma le kulupe faila mo tamaiti

O se meaʻai matagofie i le suauu kulimi, o lona tofo faʻamalosi o le a valaʻau i tamaiti ma tagata matutua. Afai o loʻo e sauniuni se meaʻai mo tamaiti, ou te fautuaina o le kapisi i le taimi o le paluga e pipiʻi i le paluga ile paluga pateta.

  • Kapisi - 400 gr.
  • Broccoli - 200 gr.
  • Fuamoa - ni nai fasi vaega.
  • Fatisi - 250 ml.
  • Cheese - 200 gr.
  • Greens, masima, vaitau, suauu.

  1. Vaevae ituaiga uma o fuālaʻau i totonu o fualaau aina, faʻalalauina pe a ma le lima minute i le vai vevela.
  2. Aveese le kapisi, faʻaumatia le vai o loʻo totoe i luga o mea e le mafai ona faʻaaogaina (faʻagogo e ala i le tuʻuina atu o se solo pepa).
  3. I lenei laasaga, ia filifili e teu i luga o pateta paluga, pe tuu atoa.
  4. Lisi le sisi i ni tupe mama.
  5. Vaʻaia, taia ia fuamoa i se pesini, sasaa i totonu o le kulimi, masima, faʻaopoopo isi mea manogi. Fuga i se fusi, faaopoopo se fasi sisi. Faʻafefiloi lelei.
  6. Sate le pani i le pata, salalau le broccoli ma le cauliflower, sasaa i totonu o le suauʻu manogi.
  7. Togi le sisi i luga ma auina atu e tao mo 30 minute. O le vevela i totonu ole ogaumu e 200 o C.

Meaʻai suamalie fugalaʻau ma le sisi ma tamato

Ou te fiafia i lenei fua mo lona faigofie o sauniuniga ma mafaufau o le sili atu ona faamanuiaina o filifiliga o le Kaleidoscope. Afai e te kuka i le taumalulu, tuu tomato suka, o le a le sili atu le leaga nai lo tomato fou.

  • Kapisi - o se ulu o kapisi.
  • Tomato (fou, mai se fagu).
  • Sausages - 4-6 pcs.
  • O le pata o se fasi pepa.
  • Faʻaofuofu o le kalaka - ni nai fasi fasi.
  • Cheese - 100 gr.
  • Paʻu kulimi - 200 ml.
  • Titi, nutmisi, pepa.

  1. Laʻau faʻapipiʻi lapopoa mo le 5-7 minute. Paʻu, matutu.
  2. Tipi lelei totoa o le kalaka, tipi le tamato o soo se lapopoa ma foliga (ou vaevaeina i liʻo). Faʻasaga ia saisi i mama.
  3. Togi le keloni i totonu o le kulimi suamalie, pepa, faʻafefiloi mea o loʻo i totonu
  4. Lulu le meaʻai i le suauu manogi, tuʻu le kapisi i se laina i le pito i lalo. Lafoaʻi tamato i luga.
  5. Faamama le vaega. Faʻasalalau ma le sisiu kirimi kirimati.
  6. Fafasi i le kulimi kuka.
  7. Pipi i le ogaumu mo le 30-40 minute. Lulu 200 ° C. O le faailo e uiga i le sauniuni o le ipu o se lanu enaena o le pito i luga.

Vitio ma se auiliiliga auiliili mo se mea manaia. Le mautonu o ou tomai - mataʻituina ma toe fai taga a le tusitala. Tau ina ia manaia pea!

Tuua Lau Faamatalaga