Heparin Ointment poo Troxevasin

E tele fualaau oona e faʻaleleia ai le tulaga o veins. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa ma le taugofie, o fualaau e pei o le kulimi o Heparin poo le Troxevasin e tu i fafo. O le a taʻu atu e le fomaʻi ia oe se tasi e filifili, ae o le a aoga mo le tagata maʻi ona masani lelei i uiga o nei tupe.

Heparin o suauʻu ma Troxevasin o vailaʻau ia e faʻaleleia ai le tulaga o veins.

Heparin o suauu: auiliiliga e uiga i le tuufaatasiga ma aafiaga ile tino

O le vaega autū o le igoa lava lea e tasi o se tasi o mea sili mo le togafitiga o veins varicose ma thrombophlebitis. E vave lava ona poloka e Heparin le faʻailoga o le faʻamaʻi i nofoaga o lona faʻaaogaina. E le na o le toe faʻaleleia o le toto, ae faʻaleleia le tele o taimi. O le aafiaga o le heparin e sili ona mataʻutia pe a faʻaalia i nai toto toto, lea e avea ma fausaga autu o le telefoni feaveai o le vailaʻau faʻamalosi i le itu.

Faʻasolosolo toto, o le kulimi o le heparin o le a aoga. O fusi i totonu o toto toto e faamalulu malie ma solo e aunoa ma ni taunuuga. E taua tele lenei mea mo tagata gasegase e ono oʻo i le atherosclerosis. E faasolosolosolo malie ona tuʻuina mai Heparin mai le kulimi, lea e taʻu mai ai se gaioiga umi.

O le vaega lona lua o le kulimi o le heparin o le benzyl alcohol. E le mafai ona e taʻua lona lua, faaopoopo pe vaivai. Benzyl alcohol e galue e pei o se heparin. E faʻaitiitia ai toto toto, faʻapupulaina le permeability o le paʻu o le cell ma o lea e saofagā ai i le sili atu o le ulufale atu o le heparin i totonu o le pito i totonu o le epidermis. O le aafiaga vasodilating e fesoasoani foi e faʻaleleia ai le avanoa o meaʻai i suauʻu i le va.

Ma le mea mulimuli, o le mea mulimuli i le kulimi o le heparin o le anestein. E pei ona taʻu mai e le igoa, o lenei vaega e iai se mea e faʻamalosi ai ma e tatau ona faʻasaʻo le tiga. O lea ituaiga aafiaga e le mafai ona taʻua o se mea e sili ona taua. Faatasi ai ma le faaitiitia o le tiga, o le tagata maʻi e le o toe tigaina mai le vevela ma le mu, ma o le fulafula foi o le mea e le afaina ma le ita ua taofi foi. O faʻafitauli o le afaina o le afaina toetoe lava a mou atoa.

Togatolo Troxevasin: auiliiliga e uiga i le tuufaatasiga ma aafiaga ile tino

O le autu, poʻo le, na o le pau le vaega i le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e faʻasolosolo. E leai se mea e pei o se bioflavonoid, o se mafuaʻaga o le totoina - vitamin R. E aliali mai o le togafitiga o otaota e tupu i na o le vaitamini? E mafai i lenei tulaga ona talanoa e uiga i le lelei?

O le mea moni, talu ai o le toto o le toto i totonu o tagata maʻi totola e faalagolago tonu lava i le anotusi o vitamin P. O le tele lava o taimi, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le malosi o puipui o vaʻa. E tupu lenei mea mo mafuaaga eseese. I nisi, o le mautinoa ma le faʻaauau pea o le fecesi i le pito i lalo e taʻitaʻia ai i lenei tulaga. I isi tagata gasegase o le fomaʻi, o le setete o toto toto ua afaina ona o le toetoe o le leai atoa o le gaioiga faaletino. E masani lava o matou talanoa e uiga i galuega faʻapitoa a le tagata maʻi - avetaʻavale, tausi tusi, tagata ofisa ma faufautua ile telefoni.

O le faʻalavelave faʻalavelave e aʻafia ai faiga faʻaleagaina e tutupu i totonu o le tino, ma faʻateleina ai le leo o sela maso. E le gata i lea, o lenei gaioiga e fesoasoani e puipuia ai le salalau o pathogens mai le faʻasaʻo i sosoʻo vavalalata, o lona uiga e le feagai le tagata maʻi ma faʻafitauli pe a faʻaaogaina le suauu Troxevasin.

Toto

O le tasi ma isi vailaʻau e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga. I le taimi nei, o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le suauu o Troxevasin e le fautuaina lona faʻaaogaina i le uluai masina o le fanauina o se pepe. O le Heparin, i le isi itu, e le tatau ona faʻaaogaina i le tolu masina mulimuli o le maitaga, talu ai o lenei vailaʻau e mafai ona mafua ai se faʻalavelave faʻaleagaina i platelet ma le totoʻa tele i le taimi o le fanau mai.

I soo se tulaga, e lua togafitiga e mafai ona faʻaaogaina e fafine maʻitaga e pei ona faatonuina e le fomaʻi, ma naʻo mataupu. O le faʻaaogaina umi o nei mea manogi e le taliaina.

Faatusatusa fualaau faasaina

Troxevasin poʻo le heparin - o le fea e sili atu mo hemorrhoids? E talafeagai le faia o se faʻamatalaga faʻatusatusa o le lelei o itu uma e lua. Le lelei o le suauu o le heparin e faatatau i le tuufaatasiga ma le telefoni:

  1. Afai o le maʻi na faʻaalia tiga, le faʻavauvau lea e faalavelave i se olaga ola, e sili atu le filifilia o le suauu Heparin. O le gasegase i totonu o le tuufaatasiga o le a mafai ai e oe vave ona aveese faʻamalosi malosi. O le alcohol benzyl i le tuufaatasiga e fesoasoani foi i le faatelevaveina o le aafiaga. E mafai ona tatou fai atu o le kulimi o le heparin o se falemaʻi.
  2. Ole kulimi o le Heparin e tele atu le tele o talosaga. Faʻatau mai mai le otaota, i le lumanaʻi o le a faateʻia ai le tagata maʻi pe a aoga lenei pipili. I totonu o se fale faʻapitoa falemaʻi, o le a faʻaaogaina le fualaau faasaina i taimi uma - faatasi ai ma le manua, o le malepelepe, o le gaogao ma e oʻo lava i le taeao e fulafula i foliga pe a maeʻa se taumafataga umi.
  3. O le tau o le kulimi o le heparin e sili atu ona taugofie nai lo le tuufaatasiga ma le telefoni. O se ipu o le fualaau muamua o le a taugata ai le tagata maʻi e le sili atu ma le 40 rubles, lea o loʻo maua e oo lava mo le sili atu o le faʻatupeina o tupe ma le tamaoaiga. O le manogi o le suauu Troxevasin e tau i le 160 rubles, ma mo nisi o gasegase e ono foliga mai o lenei tau e lava, e ui lava e le sili atu.

Faʻapitoa o le Toga o le Troxevasin:

  1. Afai o faʻaaliga o le afaina i se tagata maʻi e faʻavae i luga o le gaioiga o le gaioiga o le tafe toto, o le Troxevasin o le a sili atu le aoga nai lo le Heparin. E talafeagai le faamaninoina o le uiga o le maʻi o se tagata maʻi faapitoa, ma o le faaiuga a le fomaʻi e uiga i le tofiaina o se vailaau faapitoa o le a sau mai lenei.
  2. Afai o le faʻaalia o le pipili o le toto, o le soliga o le amio saʻo o suauʻu o toto toto, o le manogi o Troxevasin o le a sili atu ona aoga. O le a toe faʻafoʻisia ai le amio saʻo o le fausaga o le cell ma faʻaleleia ai faiga faʻafouina i lenei vaega.
  3. Afai o loʻo faʻatasi le maʻi o le maʻi ma le susu i taimi uma, o le kulimi Troxevasin e lelei foi. O lenei faʻaaliga o le afaina o le tino e le manaia, ma e leai se tulaga e mafai ona e le amanaiaina!

O le paʻu o le paʻu ma le faʻamafanafana tumau i lenei vaega e le na o le saofaga i le faʻateleina o le faʻaleagaina, ae mafai foi ona avea ma punavai o le faʻafouina o maʻi faʻapitoa, e aofia ai meaʻai. O le faʻatautaia ma le faʻamaʻi o le a sili atu ona faigata.

I le faaiuga

O lea, o le fea e sili atu-o le suauu Heparin poʻo le Troxevasin? E le mafai ona tali le taliina lenei fesili, ona o le aʻafiaga o fualaau faʻasaina e eseese, e ui e fesoasoani uma i latou e faʻataʻitaʻi i faʻaaliga o le afaina. E sili le mulimuli i le fautuaga a se fomaʻi o ia lea e ona le tele o le malamalama. O le a ia auiliiliina le ata o le tagata maʻi ma tuuina atu lana faaiuga e faatatau i le tofiaina o fualaau faasaina i le togafitiga faafomaʻi.

O le mea lea, faatasi ai ma uluai faʻaaliga o le afaina, o le manogi o Troxevasin e aoga tele. O lona faʻaaogaina o le a faʻamautu ai le tulaga ma puipuia ai le faʻaleagaina. Faʻatasi ai ma ni afaina ogaoga, e sili atu le tuʻuina atu o le kulimi o le Heparin e avea o se auala ma se malosi malosi. E mafai ona fai atu e sili atu le lelei o le heparin, ma faʻaaogaina i le taimi lava e maua ai e le tagata maʻi ni faʻamaoniga o le afaina ai? Leai, soo se faafitauli e manaʻomia ona foia pe a avanoa. E tutusa lava le tala e uiga i le togafitiga o le afaina. E ui e le tele naua ma malosi le faʻaalia o le maʻi, e le aoga le faʻaaogaina o auala mamana e togafitia ai le maʻi.

O mea e talitutusa ai vaega o le Troxevasin ma le Heparin

O le suauʻu o le Heparin ma le gel Troxevasin ua faʻaalia mo le vevela o le vevela, vevela vascular, le afaina ma le fulafula o mea. O fualaau e mafai ona puipuia le vein thrombosis. E talafeagai mo le faʻaaogaina o le hematomas, faʻapala pe a uma le iniseti, faʻamaʻaloga ma le maʻi papa.

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli o veins varicose, e fautuaina e faʻaaogaina le kulimi o Troxevasin poʻo Heparin.

E tutusa a latou lisi o faitauga. O vailaau faafomai ua faatonuina mo:

  • post-infusion poʻo le phlebitis,
  • vailaau vevela o pito i lalo,
  • solia o puipui lapisi,
  • gasegase masani
  • fula o le tino.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faatagaina i le taimi o le maitaga pe a uma le 16 vaiaso.

O le a le eseesega i le va o troxevasin ma le kulimi o le heparin?

O se tasi o eseesega taua o le i ai o se vaega malosi. Troxevasin o loʻo aofia ai le telefoni. O lenei vaega o loʻo faʻaalia ai le vevela ma le veveton. E afaina ai capillaries ma veins. Faʻaauau le vavalalata o pores i le va o sela o le endothelial. O loʻo faʻaalia mai i le aʻafiaga o aʻafiaga.

O le vailaʻau lona lua e aofia ai le heparin ma le benzocaine. Faafetai i lenei tuufaatasiga, o loʻo mataituina ai le faʻaleagaina o vailaʻau faʻapitoa ma mea faʻapitoa. O le gaioiga malosi e tau atu ai i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le faʻaleagaina ma le tuʻuina atu o se aʻafiaga antithrombotic. O loʻo i ai le vasodilation ma le faʻaleagaina i le lotoifale o mea vaʻaia.

O le isi eseesega o le ituaiga o faʻamalolo. O le fualaau muamua e maua i gelatin capsules ma gel. O se vailaʻau tuʻufaʻatasia o le heparin e faʻatau atu na o se suauu.

Troxevasin ei ai le lisi lautele o faʻamatalaga. E faʻaaogaina pe a maeʻa le sclerotherapy ma vnectomy pe o se togafitiga mo le retinopathy i tua atu o le maualuga o le toto maualuga, atherosclerosis, poʻo le maʻisuka.

O loʻo faʻamatalaina i latou i se lisi eseʻese o faʻailoga. O le ituaiga muamua o vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina i:

  • paʻu peptic o le manava po o le duodenum i totonu o se laasaga laititi,
  • gastritis tumau,
  • toe le manuia.

Troxevasin o loʻo faʻaalia e se aʻafiaga faʻaleagaina.

E faʻasaina le kulimi mo le faʻaaogaina o le solia o le saʻo o le paʻu.

E faʻasaina le suauʻu Heparin i:

  • faafitauli faʻamaʻi,
  • thrombocytopenia
  • pepelo.

Aʻo faʻaaogaina vailaʻau, e mafai ona atiaʻe faʻamaoniga. A faʻaaogaina le Troxevasin, e masani ona matauina:

  • taotoga, manava manava, afaina poʻo le maʻi, manava,
  • tiga o le ulu
  • oso i luga o le paʻu,
  • vevela vevela.

I se tulaga e le masani ai, o le eczema, urticaria, poʻo le dermatitis e maua.

O le fofo lona lua e mafai ona taʻitaʻia ai le paʻu, faʻafefe ma le suamalie. O le lamatiaga o le thromboembolism e faateleina.

O fualaau faasaina e eseese ma le atunuu o gaosiga. O le suauu Heparin e maua mai e kamupani Belarusian ma Rusia. Troxevasin ua gaosia i Bulgaria.

O le suauu Heparin e manatu o se tasi o auala sili ona taugata ma taugofie. O le tau masani o se vailaʻau e 77-110 rubles.

Troxevasin capsules e tau mai le 380 i le 711 rubles. O le kulimi o le a tau i le 200 rubles.

O vailaʻau e le o ni faʻatulagaga faʻavae. O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina mo le afaina poʻo veins varicose. Ae o le suauʻu e fesoasoani i le tuʻimomomoina ma le momomo. Faʻatasi ai ma veins varicose, o loʻo faʻamatalaina i mataupu pe a maualuga le lamatiaga o le atinaʻeina o le thrombosis vevela ma le faʻaleagaina o meaola gaʻo. E faigofie ona faʻaaoga, ae e le o le vave gauai i le gel. O le mea lea, o loʻo tumau pea le palapala i luga o le paʻu.

Troxevasin o loʻo maua i le 2 ituaiga - papa ma gel. O fualaʻau e faia i le tautala ma maua ai se faʻaoga lelei i luga ole toto toto. O le gel e vave faʻafefe, faʻafesoʻotaʻi saʻo le eria ua afaina. E masani ona faʻaaoga fua ma kulimi i le taimi e tasi, lea e faʻaleleia ai le lelei. O loʻo faʻataʻitaʻiina mo otaota ma vailaʻau vevela o se natura mataʻutia poʻo le masani.

O gaioiga malosi o le kulimi o le Heparin e le maua ai se aafiaga teratogenic i le fetus.

O vailaʻau e lua e mafai ona faʻaaogaina e fafine i le taimi o maitaga ma pe a uma ona fananau. O vailaʻau faʻamalosi e leai ni aʻafiagenic aafiaga ile fetus.

Fomaʻi suʻesuʻe e uiga i le manogi o Troxevasin ma Heparin

Sergey Ivanovich, failautusi, 43 tausaga, Krasnodar

Troxevasin o se tasi o fualaau e le taugata ma le taugofie o loʻo faʻataʻitaʻiina mo otaota ma veins varicose. E ui i le maualalo o le tau, o togafitiga faʻamalosia lelei e foia ai faafitauli na tulaʻi mai i le talaaga o le le atoatoa o le tino. Faʻateleina mafua ai se faʻafefe o le maʻi. Ae o le capsules e le lelei i lena mea pe a togafitia faʻamaʻi poʻo veins varicose i le aso, e manaʻomia ona e faʻaaoga 3-4 pc. O lenei mamanu talosaga e le talafeagai mo tagata faigaluega.

Daria Konstantinovna, fomai tipitipi, 41 tausaga, Nizhny Novgorod

Afai o le tagata gasegase e masani ona feagai ma le faʻafitauli o le tuʻimomomoina, ona oʻo mai lea o le suauu o le heparin i le laveai. O le gaioiga malosi e vave ona ulu atu i le vaega ua afaina ma faʻaleleia ai le toe faʻafoʻiina o toto. O vailaʻau e talafeagai mo le togafitia o le edema ma le afaina o le gasegase. Ae o loʻo i ai se tasi e itiiti - o le suauu e le aoga i veins vevela e leai se thrombosis.

Patient Reviews

Alevtina, 51 tausaga, Voronezh

2 tausaga talu ai, na maua loʻu toalua i veins varicose. Na fai mai le fomai o le mafuaaga o se olaga e le taua. O se togafitiga faʻapitoa sa faʻatulagaina, lea e aofia ai capsules trogelvasin ma gel. Na ia tago i fualaau mo le tusa ma le 3 masina. Na maeʻa laʻu vasega 3 i le tausaga. O se aafiaga lelei na le matauina vave. Ae ina ua maea le togafitiga, na amata ona faitio e uiga i le tiga ma le fula o ona vae. O le aoga o vailaʻau e le taugata faʻatusatusa i analogues.

Anastasia, 28 tausaga, Omsk

I le taimi o le maitaga lona lua, o oʻu vae na matua tiga ma fulafula. Ona amata ai lea ona amata mai "fetu" io latou vae. I le taumafanafana sa ou fefe e fai ofu ma pupuu. Faʻasalaina i le fomaʻi. Sa fautuaina au e le fomai e togafitia vaega o faafitauli faatasi ai ma le suauu o Heparin. E mafai ona faʻaaoga i soo se laasaga o le maitaga, e aunoa ma le fefe mo le tulaga o le tamaititi e leʻi fanau mai. Na faʻamausalīina manua, na le toe i ai le fula. O lenei la ou te tausia pea vailaau i totonu o le fale teu vailaau. O nisi taimi ou te faʻaaogaina mo le puipuiga.

Heparin o suauʻu: faʻamatalaga

O le suauʻu e faatatau i tagata e faʻaogaina faʻamalosi e faʻaaoga mo faafitauli e fesootaʻi ma vaʻa, veins, masini mūmū. E toatele tagata latou te iloa le vailaʻau o se vailaau sili ona lelei e le taugofie e faasaga i pusa meli, o loʻo i ai sona aafiaga lelei. Talu ai ona o le anti-inflammatory and analgesic effect, o le suāuʻu e masani ona faʻataʻitaʻiina mo gasegase tuga.

E mafai ona e faʻaaogaina le suauu heparin i:

  • Hematomas o eseese aioio,
  • O le tino o le afaina,
  • Vailaau vevela (e pei o se faʻalavelave faʻapitoa),
  • Sogi o vae,
  • O le i ai o le meli-inisiua e faʻaaoga,
  • Trombophlebitis
  • Mastitis moa.

O le gaioiga malosi o le suauʻu e aofia ai: heparin, laʻau o le penisini, glycerin, stearin, piach ether, benzocaine. O le vaega mulimuli (benzocaine) e fesoasoani e faʻaitiitia le tiga o le muamua (heparin) - e taofia ai le faʻavaeina o le toto, ma faʻafefe ai le faʻaogaina o le toto. Heparin o se vaega o le tele o vailaau faʻasaina e aʻafia ai vae vevela vae.

E mafai ona faʻaaoga le mea faigaluega i le taimi o le maitaga, e faʻamaonia e le kamupanī lona saogalemu. E ui lava i le leai o ni faʻasolega, e aoga le feutagai ma se fomaʻi - geneticist aʻo lei amataina togafitiga. Ole suauu Heparin e le mafai ona faʻaaogaina mo manuʻa matala, tui o le paʻu pipi.

Faaaoga faigofie le suāuʻu. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i faatonuga:

  • I le veinsose veins, e fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau 2-3 taimi i le aso,
  • O le averesi o le togafitiga e le sili atu ma le 10 ma a itiiti ifo ma le 3 aso,
  • Lisi lelei le meaʻai, e aunoa ma le faʻaaogaina i vaega ua faaleagaina o le paʻu o loʻo i ai ni manuʻa matala.

O nisi taimi e mafai ai e se fomai faapitoa ona fautuaina se togafitiga umi atu. A o le i amataina, ave se malologa ia le itiiti ifo ma le vaiaso ina ia mafai ai ona taofia le tupu mai o aʻafiaga i itu. E tusa ai ma suʻesuʻega o maʻi, e seasea lava ona i ai i le ituaiga o urticaria, tigā, fulafula, mumu, paʻu o le paʻu.O aʻafiaga leaga e tupu i le leai o le mulimuli i faatonuga.

O le suauu Heparin e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le tino, faʻamafiesea le tiga, afaina toto toto, faʻafefeteina le tafe toto ma le tafe o le lymp.

Troxevasin: Faʻamatalaga

O le manogi o le Troxevasin ma le heparin e tutusa lelei i le vaega o vailaʻau. O le tuufaatasiga, o le eletise autu autu o fualaau faasaina e ese. I le fesoʻotaʻiga ma nei eseesega, o tagata atamamai e talanoa e uiga i le natura eseese o le aʻafiaga i le faafitauli o veins varicose o pito i lalo.

O vaega o le suauu Troxevasin - troxerutin, trolamine, benzalkonium chloride, carbomer, disodium dihydrate. Latou te faʻatagaina oe e faʻaaoga fualaau faasaina mo vasega uumi i vela vevela masani. O le eseesega muamua lea i le va o le suauu heparin ma le troxevasin. E le mafai ona faʻaaogaina Heparin e avea o se fofo faʻapitoa mo le faʻalauteleina o vein masani.

Troxevasin ua faʻaalia mo:

  • Faoa faamalosi, malosi, edema o pito i lalo,
  • Vaʻa vevela
  • Toto toto
  • Puipuiga o vein thrombosis,
  • Paʻu i vae, vaivai,
  • Hemorrhoids
  • Trombophlebitis,
  • Varicose dermatitis,
  • Periflebit.

Aua neʻi faʻaaogaina le vailaau mo faʻamaʻi matala, afaina o gaʻo. O le Troxevasin e mafai ona togafitia i le taimi o le maʻitaga pe a maeʻa le 2 masina e tusa ai ma le molimau a le fomaʻi. Togafitiga e fua i luga o se vaitaimi umi ma e tele ni masina e faia ai ni aʻoga le tumau. O le gel e tatau ona faʻaaoga i na o nofoaga e iai mea e faaleagaina ai toto toto. Faʻaaogā ma faʻamaʻi masini ma le agamalū ma le faʻaauau i gaioiga o le taeao ma le afiafi seia oʻo ina faʻamalosi atoa le oloa.

Afai tatou te talanoa e uiga i le uiga faapitoa o togafitiga o le ogatotonu, ona tatau ai lea ona faasino atu o latou tulaga uiga ese o le gaioiga. O le Troxevasin e faʻaaogaina mo togafitiga faʻaʻumiʻumi o vela vevela masani, fesoasoani e faʻaitiitia faʻamaoniga o le maʻi i se taimi vave. O le suauu Heparin o le a atamai e faʻaaogaina i se tulaga maualuga o faʻamaʻi pipisi, o le lamatiaga o le thrombosis ona o uiga e le mafai ona faʻaaogaina ma faʻafefe.

O nisi taimi e manaʻomia ai e le tagata gasegase ona toe faʻafoʻi togafitiga. Analogs mo mea oona poʻo vailaʻau mai se tasi o falemaʻi faʻafomaʻi e mafai ona o mai e laveai. I se tau ole suauu heparin ma le troxevasin ile taimi e ese mai le tasi. O le vailaʻau muamua e mafai ona faʻatau i le tau mai 45 rubles i le 60, le lua - mai le 210 i le 350 rubles.

O analogues iloga o le heparin o suauu o fualaau faasaina:

  • Lyoton 1000,
  • Sylt,
  • Warfarin,
  • Venise Forte Gel,
  • Heparin gel,
  • Heparin
  • Hepavenol ma le gel.

O le Troxevasinum e mafai ona sui ai le ointments ma gel:

  • Faʻasologa
  • Troxevenol
  • Venoron
  • Faʻasologa Taualoa.

E ese lava, e taua le taʻua o le vailaau faasaina Troxurtin. O se tuusaʻo tuusaʻo lea o Troxevasin, o loʻo i ai se mea e tutusa lelei, i se tau sili atu le taugofie, o le tau e eseese mai le 45 i le 67 rupu.

Faaaogaina o le heparin

O le kulimi o le Heparin e faʻaaogaina i le vaega o mea faʻapipiʻi ma e fesoasoani i le tuʻuina atu o aʻafiaga antithrombotic ma analgesic ona o le tele o ona fatuga.

  1. O le faiga o le gaioiga o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le tuʻufaʻatasia malie o le heparin, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le inflammatory ma faʻaitiitia ai le ono lamatia ai le toto. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalo e faʻafefe ai pusi toto. O lenei vailaʻau e fesoasoani e puipuia le faʻasologa o le faʻamaʻi, faʻaitiitia le faaputuga platelet.
  2. Faafetai i le benzocaine, o se vaega foi o le vailaau faasaina, o se togafitiga faalogomauina ua aloaia, o lenei vailaau e galue e avea o se vaifofo i le lotoifale.
  3. Benzyl nicotinate e faʻateleina le vasodilation, lea e faʻapupula vave ai le afaina o le heparin.

Ole suauu Heparin e aʻafia ai:

  • Tigā faʻasolo (maʻi uluaʻi i vae pito i lalo).
  • Phlebitis.
  • Trombophlebitis o veins leʻo (togafitiga ma togafitiga puipuia).
  • O le hematomas.
  • Maea maualuga le pipiʻi.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o le tuiina o tui ma le faʻafefeteina o le phlebitis, elephantiasis, lymphangitis, edema, manuʻa ma le manua (e le o faʻatasi ma le faaleagaina o le paʻu), hematomasal subcutaneous, ituaiga o le afaina o le tino, faatasi ai ma le atinaʻeina o gaioiga i le hemorrhoid i le vaitaimi talu ona fanau gaoioiga.

E ui lava i le ate e tasi o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, o vailaʻau uma e lua: o le Heparin o le suauu ma Troxevasin e i ai le eseesega o le faiga o gaioiga.

Le faʻaaogaina o troxevasin

O le Troxevasin e mafai ona sili atu ona mafai ona feagai ma le edema ma le vaeluaina, ona o le vaega o le pharmacological vaega o angioprotetkors. O le Troxevasin e sili ona faʻaaogaina e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela i le tino o:

  • Paʻu
  • Lagona o le vaivai i vae pito i lalo.
  • Le faʻavaeina o mamanu ma fetu.
  • Felafolafoaiga ma paresthesias.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le vaega lea, o le mafuaaga lea o le totoina ma fesoasoani i le tuuina atu o le venotonic, antioxidant, aafiaga o le vasoconstrictive, ma aveesea ai foi le edema ma le vavao. O le masani ona faʻaaogaina lenei vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia le mumunia i le puipui lapisi ma faʻaitiitia le aʻafiaga o paʻu e pipii i puipui o toto toto.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le palasi ma le gaogao o capillaries, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o lo latou leo ​​ma le tele o puipui puipui. A maeʻa le faʻaaogaina o le fualaau faasaina, o le mea galue malosi e ulu atu i le pito i fafo o le paʻu, pe a uma le afa itula, e ulu atu le iʻa i totonu o le siama, pe a uma le 3-4 itula i le gaʻo gaʻo.

E mafai foi ona faʻaaogaina le suauʻu vailaʻau fafo e togafiti ai:

  • Trombophlebitis.
  • Fale faʻapitoa.
  • Varicose dermatitis.
  • Vaʻa vevela.
  • Paʻu ma le fulafula na mafua mai i manuʻa, vaʻaia, tuʻimomomo.

E sili le tali i le fesili: O le suauu Heparin poo le Troxevasin, lea e lelei ona faʻaaogaina i lenei tulaga faapitoa, e na o le fomaʻi aoga e uma ona suʻeina se suʻega tumau o le maʻi ma le suʻesuʻega tatau. E ui lava i nisi faʻamatalaga faapena mo le faʻaaogaina, o fualaau e le mafai ona taʻua tutusa i tulaga o le faiga o gaioiga ma le lelei.

O a tulaga e faʻaaogaina ai fualaau faasaina?

Tali saʻo le fesili: ole suauu Heparin poʻo le Troxevasin, lea e sili atu ona lelei i le iloa o manaoga o le tino o tagata maʻi taitoatasi. Heparin o le kulimi ma le Troxevasin e faʻaaogaina i vaega eseese o le atinaʻeina o le le atoatoa o le vevela ma veins varicose.

O le mea lea, o le troxevasin o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa i togafitiga i le amataga o le atinaʻeina o veins varicose ma le le atoatoa o le vevela.

O le kulimi o le Heparin e fautuaina e faʻaaoga pe a faʻaalia ni faʻafitauli i le ituaiga o paʻu o le toto poʻo isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻapea foʻi ma le puipuia.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina

E taua le iloa e mafai ona faʻaaogaina le suauu mai fafo o le heparin i le 3 taimi i le aso seʻia oʻo ina faʻaaogaina uma faʻamaʻi o le maʻi ma le faʻaogaina o le faʻaogaina. O le suauʻu e tatau ona faʻaaogaina i se mea manifinifi i vaega ua afaina o le lima ma solo lelei. O le umi o le taimi o togafitiga ma lenei fualaau faasaina e mai i le 2 i le 8 aso ma e mafai ona faateleina e tusa ai ma le fautuaga a le fomaʻi.

Faʻasolosolo faʻamalositolite, o le kulimi o le heparin e faʻaaoga lelei e avea o se faʻamalosi. O le faia o lenei mea, o se vaega itiiti o le gau poo le fusi e gaugau i le tele o laulau e matua susu i le suauʻu ma faʻaaoga i le nofoaga na afaina mo le 5-7 itula. O sea faiga e fesoasoani i le vave faʻamaʻeseʻesea o paʻu o le toto ma le paʻu i le vaega ua aʻafia. E faʻaaogaina vailaʻau i aso uma seʻia oʻo ina faʻaaogaina atoa ia faailoga o le thrombosis o le pito i fafo. O le umi o le taimi o togafitiga e mafai ona oʻo i le tele o vaiaso i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Afai o le togafitiga e le aoga, o le togafitiga e tatau ona toe iloiloina.

Le faʻaaogaina o troxevasin

Togatolo Troxevasin e talafeagai mo togafitiga umi. O vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina i vaega o loʻo pagatia o le paʻu i le faalua i le aso ma faʻamalie lemu seia maeʻa ona faʻaaogaina vailaʻau. Ina ia mafai ona maua se faʻamatalaga faʻapitoa o togafitiga, o lenei suauu e mafai ona faʻaaogaina i lalo o totini o le mamafa, totini poʻo ni fusi faʻasolo.

O le aoga o lenei vailaau e faalagolago i le masani ma le umi o le faaaogaina o fualaau faasaina. Ina ia faʻaleleia le lelei, e mafai e le fomaʻi ona fautua atu i le tagata gasegase le faʻaogaina o totonu o capsules troxvasin.

I le tulaga o loʻo faʻaauau pea le alualu i luma o faʻaalia o le faʻamaʻi, ma e leai ni uiga lelei mai togafitiga, e tatau ona toe iloiloina le faiga o togafitiga.

Tusi lesona


O le manogi o le Troxevasin ma le heparin e eseese i le tele o auala. O faailoga autu o fualaau faasaina e faigofie ona faʻaaoga e faʻaoga ai le laulau.

TroxevasinHeparin o suauu
FaʻatauBulgaria, BALKANPHARMA-TROYAN ADRusia, Biosynthesis OJSC, Altayvitaminy ma Murom Plant
Mea gaosiFaʻasolosolo (faʻasolosolo). O le meafaigaluega e faʻaaogaina e togafitia ai le le atoatoa o le tino. E i ai le aafiaga o le veveton ma faʻaitiitia le leaga o capillaries.Heparin sodium (sodium heparin). Mo le faʻaaogaina i fafo, o le vailaʻau e iai sona aʻafiaga o le antithrombotic. Benzocaine (benzocaine). Vaʻaia i le lotoifale. Faʻaitiitia le tiga. Benzylnicotinat (benzyl nicotinate), o se mafuaʻaga o le vailaʻau nicotinic. E faʻaaogaina o se vateatea.
Faʻatinoga o gaioigaTroxevasin o loʻo i ai se aafiaga faʻafefe. Faʻaleleia le leo o le puipui lapisi. Faʻamalosia le osofaʻi ma le afaina. O le gel e puipuia ai le faaputuputu o platelets i le lumen o le vaa, e puipuia ai le thrombosis.O le tuufaatasiga tuufaatasi o le suauu a Heparin e maua ai le aoga i tolu itu. E faʻamavaeina ai le toto, paʻu o le toto ma faʻasalalau le tafe toto.
PharmacokineticsA maeʻa ona faʻaaoga le gel i pito pito i lalo, o le vaega malosi e ulu atu i luga o le pito i fafo o le paʻu pe a uma le 30 minute. O le faaputuputuina o le troxevasin i totonu o le gaʻo o meaola gaʻo e manaʻomia mai le 2 i le 5 itula. A maeʻa lena, ona amata lea o se aafiaga malosi i luga o vaa na aʻafia e veins varicose.O le suauu Heparin e faatatau i fafo atu o auala tuusao. O le fualaau faasaina e ulu atu i totonu o le paʻu ma e faʻafefe i le puipui vevela. E faasolosolo lava, o mea gaioiolosi e tuʻuina atu i totonu o le toto, ma o le suauu e faʻaalia ai lona malosi, anti-inflammatory and analgesic effects.
FaailogaTroxevasin ua faʻamaonia mo faʻaaliga o le le atoatoa o le vevela: o le vaivai vaivai, vaivai, vaʻavavevave, gaogao, tiga, fula. E le gata i lea, o le gel o loʻo faʻaalia mo: veins varicose, thrombophlebitis, mumū e pei o vevela (periphlebitis), dermatitis, suiga o le paʻu o le trophic ma veins varicose.Ole suauu Heparin mo veins varicose ua faʻataʻitaʻiina mo le le atoatoa o le vevela, faatasi ai ma le vevela ma le afaina: puipuiga ma le togafitiga o thrombophlebitis, ulia o le gaʻo i vae ona o le le paleni o meaai, afaina o le paʻu ona o mea leaga, hematomas i vae ma le malepelepe o vaʻa laiti, le taimi o le faʻasologa.
ContraindicationsE le mafai ona faʻaaogaina le Troxevasin i le i ai o ni manua tuga i luga o le paʻu ma faʻatasi ai ma le le faʻamaoni i le telefoni.O le suauu e solia i le tulaga o le necrosis o le tino, o le i ai o manua lavelave ma le le faapalepale i mea oona. E le fautuaina le Heparin mo tagata gasegase e le lelei le platelet ma se vavave e tafe toto.
Faiga o togafitiga ma togafitigaO le Troxevasin e faʻaogaina 2 taimi i le aso, pe a maeʻa. Faʻaleleia atili le faʻaaogaina o le troxevasin i totonu o capsules poʻo le faʻaaogaina o le gel i lalo o le ofutino malosi. O le umi ole togafitiga e 6-7 aso. Afai e tumau pea ona faʻaalia, faʻafesoʻotai se fomaʻi.E faʻaaogaina le sooupu 2 pe 3 taimi i le aso ma se mea lamolemole i luga o le vaega ua afaina ma ufiufi i ni moli eletise. Ole aofaiga o suauu e le tatau ona sili atu ile 1 gram i le 5 cm le paʻu. Faʻaauau le togafitiga seia oʻo ina faʻamaluluina le mumu, ae le sili atu i le tasi le vaiaso. O le siʻitia i le vasega e mafai ona faʻamatala e le fomaʻi.
FaʻaiʻugaI se tulaga e le masani ai, o le fualaau faasaina e mafai ona afaina ai le mea e maua i le lotoifale: eczema, dermatitis, urticaria. Faʻatasi ai ma se tali faʻalauiloa i Troxevasin, e tatau ona faʻagata le togafitiga ma tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.O le suauu Heparin e mafai ona mafua ai le mumu i luga o le nofoaga o le talosaga ma tali mai i le lotoifale.
TotoO faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga le lelei o le gel i luga o le fetus e le o maua.E le fautuaina e faʻaaoga le kulimi o le heparin e aunoa ma se faʻasologa o le fomaʻi.
LactationO loʻo taʻu mai i le faʻatonuga le leai o se faʻamatalaga i luga o le ulufale atu o le troxvasin i le susu o susu ma se aafiaga e le manaomia ile pepe.Faʻaaoga i le taimi e faatagaina ai susu e tusa ai ma le molimau a le fomaʻi.
Fesoʻotaʻiga tau vailaʻauLe iloa.E faasaina i le antihistamines, tetracycline ma le non-steroidal anti-inflammatory drugs.
Tau ma mea tutusaTroxevasin i totonu o se pusa o le 40 kalama e mafai ona faʻatauina mo le 172 rubles. Substitutes: Troxerutin, Troxegel.O le suauu Heparin e tau mai le 30 i le 115 rubles i le 25 kalama. Analogs: Heparin gel, Heparin-Akrigel 1000.

Agalelei ma le faʻaaogaina

O le manogi o le Troxevasin ma le heparin e tutusa lelei. Ae manaʻomia ona faʻaaogaina i se isi auala eseese o veins veinose. E mafai ona fai mai o vailaau e aʻafia ai le faʻamaʻi i auala eseese. O taunuuga o togafitiga o le a faalagolago i le tulaga.

Troxevasin e mafai ona fesoasoani atili i le solia o le leo o le lapisi lapisi ma le puipuia o le le atoatoa o le tino. E itiiti lava le faʻamaonia ma le faʻamalositino, o lona tau e maualalo ma e mafai ona faʻaaogaina le tele. E faaopoopo atu lenei mea ile fale.

O le kulimi o le Heparin e sili atu ona lelei i le tulaga o le thrombosis ua maea ona faia ma ia puipuia ai. E faʻamalieina ai le tiga ma faʻaumatia ai faʻamalosi. Ole malosi o fualaau faasaina, ua faatonuina mo ituaiga sili atu ona tupu o veins varicose.

O le faʻaogaina o meainu mai fafo ma gels e aʻafia ai le toto e faʻatagaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi ma se suʻega o le toto.

Ou te faʻaaogaina pea le suauʻu Heparin mo faʻasolosolo. Taugofie ma lelei. E faʻamamaʻa ai le afaina ma le tiga.

E i ai oʻu velesi 2 veins veins. Vemita e vevela i nofoaga. Ina ua uma le vasega o Troxevasin i fafo ma totonu, na amata ona tiga le vae ma ua le toe i ai ni manua i luga o le paʻu. O sina manogi manogi, ae o le isi mea e fiafia tele i lenei mea faigaluega.

Tatyana Vladimirovna, Moscow

O taotoga muamua na faia e aveese ai veins i luga o vae. E mafai ona ou fai atu e pei o le faʻapipiʻi o le heparin e faʻamaonia saʻo lava pe'ā maeʻa galuega. Faafetai i lenei mea faigaluega, ou te leʻi faia se toto toto e tasi, e ui lava mo le tele o tagata pe a maeʻa sea tali atu e le masani ai. Faʻamālōlōina le tiga atoa, e oʻo lava i le le inu o analgesics.

Uiga o fualaau faasaina

O le kulimi o le Heparin e aofia ai ni mea aoga se tolu, e tofu lava ma le mea e aʻafia ai:

  • heparin sodium - o le mea autu lea e puipuia ai le toto ma le thrombosis,
  • benzyl nicotinate - o se vaega e nafa ma le faʻalauteleina o toto toto ma fesoasoani i le faʻaleleia atili o le toto toto,
  • Benzocaine o se vailaʻau faʻasolosolo e iai sona aʻafiaga i le lotoifale.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai mea eseese eseese, mo se faataitaiga, selu o le suauu, stearin, piva oil. O la latou lisi e faalagolago i le kamupanī (o le vailaʻau e gaosia e le tele o kamupani vailaʻau).

O le kulimi o le Heparin ua faʻamaonia mo maʻi nei:

  • thrombophlebitis - o le vailaau faʻasaina e faʻaalia ai le toe faʻaofiina o le toto, o loʻo i ai se aʻafiaga e aʻafia ai,
  • mastitis e tupu i le taimi o le lactation,
  • vailaʻau veinsose o veins vevela e faʻaleleia le toto, faʻaalia le mumū,
  • afaina o le gaʻo - o le suauʻu, o loʻo ulu i totonu, e faʻapipiʻi ai sela e maua ai le okesene, faʻafefeteina ai manulele toto,
  • faʻavavevaveina o le afaina - o vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le afaina o le faʻasaʻo.

O se suauu ma le heparin e faʻasaʻo ai le edema, e fesoasoani e faʻafetaiaʻia tuʻituʻu, ma faʻaaogaina mo manua.

O le fualaau faasaina e itiiti lava le faʻailogaina: le faapalepale i vaega, o le gasegase o le toto, suia o le necrotic ma le faʻamalosia o manua o le paʻu i luga o le nofoaga o le suauʻu manogi, tausaga e oʻo atu ile 1 tausaga. I le taimi o le maitaga ma le lactation, e mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau, ae naʻo le maeʻa ona e talanoa i se fomaʻi.

O le suauu Heparin e faʻasao ai le fulafula, fesoasoani e faʻafeiloaʻi ai faʻamaʻaloga, e faʻaaogaina mo manua.

O le faʻaaogaina o le suauu e seasea afaina ai aʻafiaga. O nisi taimi o faitioga a le tagata e faitio i le atinaʻeina o se faʻafitauli faʻafuaseʻi. E le mafai ona puipuia faʻamaʻi leaga pe a fai e faʻamaonia se toleniga o fualaau oona ao lei togafitiga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se vaega itiiti o le vailaʻau vailaʻau i le tulilima ma vaai i le auala e tali atu ai le tino. Afai e le maua mai i luga o le paʻu le paʻu, mimiti poʻo le mumu, ona mafai lea ona faʻaaogaina suauu.

Troxevasin o se faʻalavelave faʻavevesi ma faʻasalaga ma faʻafefe-inflammatory aafiaga. O le elemene aoga o le teletele. Auala e faʻamalolo ai - capsules mo le faʻaaogā faʻaoʻo ma le gel mo le faʻaaogaina fafo.

Ua faatonuina le fualaau mo:

  • le atinaʻeina o aʻafiaga o aʻafiaga i taimi o togafitiga faʻasalalau,
  • vailaʻau vevela ma le faʻaalia o le meli post-varicose,
  • maualuga le thrombophlebitis, faʻagasolo i se foliga lapopoa,
  • gasegase masani ole gaʻo,
  • le faʻaalia o le maʻi pipisi ma le dermatitis varicose e fesoʻotaʻi ma le dila o veins,
  • maʻi faʻamaʻi.

O le vailaʻau e fesoasoani i le hematomas, gasegase maso, vaʻaia, solo, pulupulu.

Troxevasin ua faʻasaina i le gastritis tumau, gasegase oona, le le faʻamaoni i le vaega o loʻo iai i totonu o fualaau faasaina. E le fautuaina e faʻaaoga fualaau mo fafine i le aso muamua o le maʻitaga.

O le Troxevasin e talia lelei e tagata gasegase. O aʻafiaga itu, urticaria, dermatitis ma eczema ua lauiloa. Ae e foliga mai o ni mea e le masani ai.

O le a le eseesega

O fualaau oona nei e tele feeseeseaiga: mea e gaosia ai, fomaʻi faʻasalalau, gaioiga faʻatino.

E ui i le mea moni o loʻo faʻaaogaina mo faʻamaʻi lava e tasi, o la latou faiga o le gaioiga e ese. O le kulimi o le Heparin ua faʻataʻitaʻiina o se auala e puipuia ai le fausiaina o fusi toto. E aoga tele o se vailaau o le hemorrhagic ma le analgesic. Troxevasin o se venotonic. O lenei vailaʻau ei ai aʻafiaga e le faʻamaʻi ma faʻaleagaina.

O le a le mea sili atu ona aoga

Ina ia tali le fesili o nei fualaau oona o le a sili ona aoga, e tatau ona e vaʻaia le ata o le falemaʻi ma iloa le soifua maloloina lautele o le maʻi. I faʻamaʻi faʻamaʻi, o fualaau uma e lua o loʻo faʻamatalaina.

Faʻatasi ai ma le afaina ai, Troxevasin e le mafai ona aumaia le mea e manaʻomia, aua o lana gaioiga e faʻamoemoe i le faʻamalosia o vaʻa toto ma faʻaleleia le tafe toto. O lenei fualaau faasaina ua fautuaina ina ia faia i le amataga o le atinaʻe o afu o le tagi.

O se suauu ma le heparin e lelei i le aveesea o le tiga, faʻamalosia le metabolism i le lotoifale ma puipuia ai le atinaʻeina o otaota.

Faatasi ai ma veins varicose, o Troxevasin e maua ai se lelei sili atu nai lo le suauu o le heparin. Afai e te faʻaaoga gel ma capsules i le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o togafitiga e faʻaleleia. Ae naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamatala togafitiga.

Le tau o le suauu ma le heparin - mai 35 ru. O le tau o Troxevasin e mai le 220 rubles.

O le fea sili atu: Heparin o suauu poo Troxevasin

O lenei fesili e le mafai ona taliina, talu ai o vai taʻitasi o loʻo faʻamautuina se liʻo vaiti o faafitauli. O le fomaʻi, i le vaʻaia o le ata o le falemaʻi ma le iloa o le maʻi o le maʻi, o le a taʻu mai ai le ala saʻo o togafitiga. O le tele o taimi, faʻatasi ai ma faʻamaʻi o veins, o se faʻalavelave faʻapitoa i le tino e tatau ai, o le mea lea, e leʻo filifilia se tasi fualaau, ae tele.

Margarita, 57 tausaga le matua, Kostroma: "Ua leva ona ou mafatia i veinsese varicose o oʻu vae. I le tausaga talu ai, na faatonuina ai e le fomaʻi Troxevasin mo le tautala i fafo ma fafo.

Sergey, 49 tausaga le matua, Tambov: "Ou te faʻaaogaina le suauu o le heparin mo le afaina ai. O le vailaau e fesoasoani e fesoasoani ai i le vevela ma le tiga, o se fofo taugofie ma aoga."

Irina, 51 tausaga, Chita: "Sa ou taumafai e togafitia ni veins varicose ma fualaau eseese - ona sosoo ai lea ma le heparin ma le gasegase, e leai se mea na fesoasoani ai, na ou alu i le fomaʻi Na ia fai mai e tatau ona e faʻaaogaina le Troxerutin, ae na o le taimi lava e tasi o capsules ma gel. sili ona faaleleia. "

Faʻamatalaga o fomaʻi e uiga i le kulimi o Heparin ma Troxevasin

E le o iai se faamaoniga e faamaonia ai le aoga, ae na o le fesoasoani i le placebo e fesoasoani. E lelei e leai se afaina. "

Semen, 35 tausaga le matua, fomai tipitipi, Rostov-on-Don: "O se suauu ma le heparin o se vaifofo faamaonia. Ou te fautuaina i le amataga o le afaina."

Aafiaga ma faʻaleagaina

Aʻo iloa saʻo e le tagata maʻi le kulimi o le Heparin poʻo le troxevasin lea e lelei ona faʻaoga mo faʻamatalaga eseese o veins varicose, e fautuaina e amanaʻia faʻatagaga talafeagai mo le faʻaaogaina ma tali leaga e ono tupu mai ona o le faʻaaogaina.

E le gata i le faʻaaogaina o le suauu o le heparin, e mafai ona maua le atinaʻeina o le hypremia o le paʻu.

O le Troxevasin e lelei le faapalepale, i tulaga vavalalata na lipotia mai ai o lenei suauu e mafua ai le atinaʻe o le eczema poʻo le dermatitis.

Tusa lava po oa mea o le a faʻaaogaina i le taimi o le togafitiga: gasegase Troxevasin poʻo Heparin, o aʻafiaga o le maʻi e mafai ona tupu i foliga o le vevela, mumu o le paʻu, urticaria. I lenei tulaga, ua fautuaina e teena le faaaogaina o le suauʻu ma saili le fautuaga a se fomaʻi.

O faʻamaoniga i le faʻaoga o le kulimi o le heparin o:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega faʻamalosi poʻo ausilali o le fualaau faasaina.
  • O le atinaʻeina o faʻasologa o le paʻu poʻo le tino o le necrosis.
  • E le mafai foi ona faʻaaogaina le vailaʻau e solia ai le saʻo o le paʻu.

E tatau ona faʻaaogaina le suauʻu Heparin ma le faʻaeteetega tele mo na vaega o tagata gasegase o loʻo gasegase toto.

Troxevasinum o loʻo i ai faʻamaʻiloga nei mo le faʻaaogaina:

  • Faʻaleagaina le paʻu.
  • Le faʻapalepale i le vailaʻau o le vailaʻau.

Faʻasagaga o le faʻaaogaina o nei vailaʻau, o le mea e ono mafai ona atiaʻe se faʻalavelave maualuga e laiti. Afai e foloina e se tagata maʻi poo se tamaititi se tele o suauu Troxevasin, ona tatau lea ona e fufulu le manava e faʻaaoga ai mea faʻaaoga ma talanoa i se fomaʻi.

Fautuaga faaopoopo

O mea uma e lua o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi e pei o fualaau faʻasaina. Ina ia le mafai ona leiloa le aoga o le suauu, e tatau ona teuina e tusa ai ma fautuaga a le kamupanī:

  • Heparin - i se vevela e le silia ma le 20 tikeri.
  • Troxevasinum - i se vevela e le sili atu i le 25 tikeri.

O fualaau uma e lua e le tatau ona faʻamaʻa.

Troxevasin e mafai ona faʻaaogaina e fafine maʻitaga ile fautuaga ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O faʻamatalaga e uiga i feusuaʻiga faʻamalositino a lenei sui ma isi vailaʻau e leʻi saunia.

Ina ia faʻateleina le aoga o Troxevasin, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le acid ascorbic. E fautuaina le faʻaaogaina o ia ituaiga o vailaʻau i le atinaʻeina o tuʻutuʻuga faʻatasi ai ma le faateleina o le palasi o capillaries.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le afaina ai le saoasaoa o le gasegase mafaufau o le tagata maʻi.

Faaiuga

Ole suauu Heparin ma Troxevasin e le tutusa, e ui lava i le tutusa o faailoga mo le faʻaaogaina. O nei mea uma e le mafai ona fesuiaʻi, o fualaau oona e lelei ona faʻaaoga pe a maeʻa feutagaiga ma se tagata faʻapitoa.

E fautuaina e aloese mai le filifilia tutoatasi o mea inu ma isi vailaau mo togafitiga i fafo ma totonu o le faamai ona o le le lava o se togafitiga talafeagai ma le mafai ona atiae ni itu e le manaomia.

O fualaau uma e taugofie, aoga ma e mafai ona faʻaaogaina i taimi o togafitiga o veins varicose ma aʻafiaga faʻapitoa o lenei maʻi.

Ina ia faʻaleleia ai le togafitiga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le faʻaopoopoga o togafitiga faʻatasi ma isi fualaau mo togafitiga i fafo, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina i totonu. O le togafitiga e mafai ona faaopoopo i ai le faaopoopoina i le faʻaaogaina o tifaga faʻamalosi poʻo ni fusi faʻavae, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o le afi.

Tuua Lau Faamatalaga