Lancets microlet e faʻaogaina ai glucometers

O le maʻi suka e sili atu ona taatele nai lo le mea tatou te manaʻo ai. I lenei faʻamaʻi, e tupu ai se faʻalavelave i le tino o le endocrine. Glucose ua le toe gauai, ua faʻasaʻolotoina i totonu o le toto, lea e mafua ai le soona inu. E tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose.

Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se glucometer - o se mea e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga ole suka i le toto. O lea ituaiga mea e manaomia e le gata mo le maʻisuka, ae mo tagata foi e maua i le maʻisuka.
O le tele o fuataga e faalagolago i uiga o le faʻamaʻi ma le soifua maloloina o le maʻi. I le averesi, e fautuaina le fuaina faalua o le suka: i le taeao i luga o se manava gaogao ma i le tolu i le taeao.

O le a le laʻau ma ona ituaiga

O le glucometer e aofia ai lanetet - O se mea taua faapitoa mo le tui ma le toto.

Lancets o le vaega aupito sili lea ona faʻaalu i totonu o le masini, e tatau ona faʻatau i le tele o taimi.

O le mea lea, e tatau ona e malamalama i ai ina ia aloese mai tau e le tatau ai. A uma, e le taugofie tele.

E foliga mai o se masini laʻititi i totonu o se pusa palasitino lea e tu ai le nila. O le pito o le nila e mafai ona tapunia se pulou faapitoa mo le saogalemu atili. E i ai ni ituaiga o glucometers, e eseese uma i le mataupu faavae o le taotoga ma le tau.

E mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga e lua:

O ituaiga taitasi e iai ona lava lelei, o le filifiliga e faalagolago i mea e fiafia iai.


O avanoa lautele e faigofie i latou e talafeagai mo soʻo se mita. E masani lava, ituaiga masini taʻitasi e manaʻomia ai ona lava laasaga o se faailoga. Faʻatasi ai ma faʻalavelave masani lautele e le tulai mai. Na pau le mita latou te le faʻatautaia o Softix Roche. Ae o sea ituaiga masini e le taugofie, o lea e seasea faaaoga. E faigofie foʻi aua e faʻaleagaina ai le paʻu. Ua faʻaofiina le nila i totonu o se peni faapitoa e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma uiga o lou paʻu.

Faʻaaogā faʻapitoa se nila manifinifi foulea e mafai ai e oe ona faia toto sampling toetoe a le mafaamatalaina. A maeʻa le faʻaaogaina o sea laupepa o le a leai se faʻailoga, e le afaina le paʻu. Mo ia, e te le manaʻomia se peni po o isi masini. O le fesoasoani laitiiti o le a ave sina mataʻu o le toto lava ia, e tau le aoga ona pipiʻi lona ulu. Ona o le mea moni o lona nila e sili atu lona manifinifi nai lo le lautele, o le pa'ū e tupu faʻafuaseʻi mo le maʻi.


E i ai se vasega e eseʻese - o tamaiti. E ui o le toʻatele e sili ona fiafia e faʻaaoga faʻavaomalo ona o le faʻatupulaia o tau o tamaiti. E i ai ni nila faʻapitoa e sili atu le maamaa pe a mafai ai, ina ia le maua ai le popolega i le tamaititi i le toto sampling. O le nofoaga o le puncture pe a uma lena e le afaina ai, o le taualumaga lava ia e vave ma e leai se afaina.


Acupressure mo le maʻisuka. Faʻavae ma fautuaga mo le faʻaaogaina

Pineapa mo le maʻisuka: aogā ma faʻalavelave. Faitau atili i lenei tusiga.

Inisalini patches - injections e mafai ona leai se ila ma taimi tatau!

Toe i totonu o mea

E faʻafia ona latou manaʻomia le suia?

E tofu le tagata gaosi ma le faʻaaogaina o soʻo se laupepa e mafua ona o sola taʻitasi e matua faʻamalosi lelei, ua tuʻuina i ai puipuiga faaopoopo e puipui ai. E ala i le faʻaalia o le nilala, o meaola ninii e ono i totonu o le toto e pau i luga. O le pipisi o le toto, faʻamaʻi pipisi o totoga ma sili atu ona ogaoga ogaoga e manaʻomia le suia o le laupepa pe a uma ona faʻaaoga.

Afai e te faʻaaogaina le aunoa, ona iai lea o se puipuiga faaopoopo o loʻo fausia i totonu o le a le faatagaina ai le faʻaogalua. I lenei tulaga, o le otometi e sili atu ona faʻatuatuaina ona o le i ai o le tagata.

A faʻaaogaina nilala lautele, e faia ma le faʻaeteete e tagata gasegase lamatiaga ma faʻaaoga se tasi sekene seʻia maeʻa ona paʻu.

Mo mea uma e mafai ona tutupu, e mafai ona faʻaaogaina le tasi lekone tasi i le aso. E faigofie lenei mea pe afai e tatau ona e ave ni fua i le aso. Ae e tatau ona e mafaufau pe a maeʻa lona lua, o le a faʻalavelaveina le nila ma o loʻo i ai se faʻalavelave faateleina e maua ai le mumū i le nofoaga o puncture.

Toe i totonu o mea

Tau faʻatatau

O le tau o lancets, e pei o soʻo se oloa, e faalagolago i le tele o mea taua:

  1. le numera o nila
  2. tagata gaosi oloa
  3. faʻafouina
  4. uiga lelei.


E faapefea ona togafitia le maʻisuka? O le a le eseesega i le va o togafitiga mo ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2?

Meaʻai i le togafitiga o le maʻisuka: cloves ma ona mea aoga

O le a le maʻi pipisi? O a ni faʻamaoniga ma tulaga e faʻaalia ai lenei tulaga?

O le mea lea, o le tasi numera o lanu mai atinaʻe eseese o le a eseese i le tau. O le taugofie o mea uma. E mafai ona faʻatau atu i fasi pepa e 25. pe 200 pcs. i totonu o le pusa e tasi. Polani e tusa ma le tau e 400 rubles, Siamani mai le 500 rubles. Mafaufau foi i le faiga o tau o le fale talavai lava ia. Afai o se falemaʻi e 24-itula, o le a sili atu le tau. I falemaʻi aso, o le tau e sili atu ona lelei.

Ole sili atu ona taugofie. O lea la, o se pusa o 200 pi. o le a tau mai le 1,400 rubles. O iinei o le uiga tutusa e tutusa, o le mea lea, e le afaina tele le atunuu e afua mai ai.

E tatau ona faʻasalalau mo le maʻisuka, a leai o le a lamatia o latou ola i le tele o taimi. E le gata i lea, o le aoga kullukose na maua i le taimi o le suʻesuʻega e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi meaʻai ma togafitiga. O le faʻatauina o faʻataʻitaʻiga ua le toe faʻaaogaina; toetoe lava o falemaʻi uma ei ai se filifiliga lelei. E tumau pea le na o le filifilia o le ituaiga ma fuafua le aofaʻi saʻo.

Glucometer amata: o le a?

O le mita ei ai le uila - o se nila manifinifi faapitoa ua fuafuaina, lea e talafeagai mo le tui ma le toto.

O ia lea o le sili ona faʻaalu le vaega o le masini. E manaʻomia ona faʻatau soo. Ina ia faia le filifiliga saʻo pe ae faʻatau, e tatau ona e malamalama lelei i nei vaega. O lenei mea o le a aloese ai mai le tau le tatau ona fuafuaina.

E tatau ona maitauina e taugata tele. O le uila e pei o se masini laʻititi i totonu o se pusa polymer, o loʻo i ai le nila lava ia. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona tapunia lona pito i luga i se pulou faapitoa mo le saogalemu atili.

Galucometer needles e oʻo mai i ni mea taua se lua:

E tofu i latou ma ona lava taua. O le filifiliga e faalagolago i na o mea e fiafia iai le tagata. E tatau ona maitauina o le ituaiga muamua e faigofie ona e mafai ona faʻaaogaina i soo se ituaiga o glucometers.

E masani lava, o masini taʻitasi e iai ona lava faʻavaeina o se faailoga. E i ai i mea lautele e le o iai se faʻalavelave. Naʻo le ituaiga mita maualuga o le suka e le talafeagai mo Softix Roche. E tatau ona matauina i le taimi lava lena e le taugofie ma taugata mo tagata uma. O le mafuaaga lena e toalaiti ai tagata e faʻaaogaina sea tuufaatasiga.

E mafai ona faʻaaogaina ni lalaga faʻavaomalo, aua latou te le afaina ai le paʻu mata. O le nila ua faʻapipiʻiina ma le faaeteete i totonu o le au, lea e faigofie ona fetuunai e tusa ai ma uiga tulaga ese o lona paʻu.

Ae o atigi masini e maua ai se manulele manifinifi sili ona manaia, lea e fesoasoani tele e le mafai ona iloa ai le samato toto. A maeʻa ona faʻaaogaina sea ituaiga, e leai ni mea e iloagofie. E le afaina foi le paʻu.

Mo na ola faapena, e te le manaʻomia se peni faapitoa po o isi masini. O le suʻi fesoasoani e ave le toto lava ia: aua ua lava lenei mea e na o le kiliki i luga o lona ulu.

E le gata i lea, e tatau ona maitauina o loʻo i ai se isi vaega o lalaga - tamaiti. E toʻatele tagata e fiafia e faʻaaoga mea uma ona e sili atu ona taugofie.

E ese le tele o tau o tamaiti i le tau - o se faasologa o le sili atu le taugata nai lo isi vaega o vaega.

Tau maualuga e talafeagai. O nila mo tamaiti e sili atu le maamaa pe a mafai. E tatau lenei mea ina ia mafai ai e le toto sampling process ona maua se lagona le lelei i le pepe. E le afaina le 'upega tafaʻilagi, ma o le faʻatinoga lava ia e vave lava ma toetoe lava a leai se aoga.

E faapefea ona faʻaaoga se peni togi?

O le isi, e manaʻomia lou tuʻuina o se vevela e leʻi faʻaaogaina i totonu o se mea faʻapipiʻi faapitoa ma tuʻuina le pulou.

I le faʻaaogaina o fesuiaiga faapitoa, filifili le loloto o le loloto e manaʻomia i luga o le pito i luga o le tagata e oti. Ma le isi, moa le manoa.

Ona aumai lea o le sulu i totonu o le paʻu ma fai se afaina e ala i le tataina o le faamau faapitoa. A maeʻa lena, ia aveese ma le faaeteete le pulou mai le atigi ma tuu i luga o le laupepa faaaoga se pulou pulou faapitoa.

Aveese le laumei i le na o le faʻapipiʻiina o le polo. Faʻamau le pulou puipui i le manoa.

E faʻafia ona e manaʻomia le suia o nila?

E vave lava ona e iloa e toetoe lava o tagata gaosimea uma e faʻaaogaina se faʻaaogaina o sola (pulupulu).

E mafua ona o le saogalemu o le maʻi. O togi taʻitoʻatasi e leai se faʻamaonia ma faʻapipiʻiina foi le puipuiga faaopoopo.

Pe a faʻaalia le nila, e mafai ona maua e le patho, lea, o le mea lea, faigofie ona ulufale atu i le toto o le tagata maʻi. O taunuʻuga o lenei mea e ono: o le toto, o le pipisi o totoga e aʻafia ai siama. E sili atu le matautia ma le le manaomia o aʻafiaga.

Afai e faʻaaogaina laupepa otometi, ona i ai lea o se puipuiga faaopoopo e le faatagaina ai le faʻaogaina lua. O le mafuaʻaga lea e sili atu ona faʻatuatuaina ai lenei ituaiga. O lenei mea o le a puipuia ai oe mai taunuuga matautia.

A faʻaogaina nilala lautele, o tagata gasegase o endocrinologists latou te faʻaaogaina le faʻalavelave ma faʻaaoga le lanu e tasi seia oʻo i le taimi pe a uma le masani ona tui le paʻu.

O le mea sili ona talosagaina

O laʻau sili ona lauiloa ma glucometers e talafeagai ai:

  1. Faʻamatalaga. E masani lava, o nei nila e faʻaaogaina mo se tagata suʻesuʻe e pei o le Vaʻavavale o Taavale,
  2. Medlans Plus. O nei mea e masani ona faʻaaogaina mo le samplingina o le toto i tamaiti laiti. O le faʻatonuga e leai se afaina, o lea o le a le afaina ai tamaiti,
  3. Accu Chek. O ia nila e faʻaaogaina o se seti atoa mo glucometers o le igoa e tasi. Ua mamanuina faapitoa ina ia faʻaitiitia ai le faʻamafanafanaga i le taimi o le pupu. O le lelei o nei laʻau o le faʻapitoa lea o nila. O le maualuga o le tasi e 0.36 mm. O le faʻavae faʻapipiʻi e ufiufiina i se paʻu o le silicone, lea e faʻaogaina ai le leai o se mea e faʻaogaina. Ituaiga o lalaga - o nila faʻaoga,
  4. IME-DC. O le tele o nila o le ultrathin o loʻo i ai se foliga e le masani ai, e mafua ai ona faʻaaogaina ma se fuainumera tele o glucometers. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e maua se paʻu tiga ma le itiiti o le paʻu. O le uiga ese o nei mea o le faia lea o ni taotoga maualuga e sili ona maualuga ma faʻamalosi foliga o le tao. Olala manava e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le tino. O le togi o le nila i lona itu lautele e na o le 0.3 mm. E mafai ona faʻaogaina nei laʻau e tusa lava pe gasegase e gasegase (mai lima vaivai). E tusa ai ma le pepa faʻamalolo, o le tasi pusa e aofia ai le 100 ola,
  5. Taula. O ia ituaiga mea e taua tele mo na gasegase o le endocrinologists oe mafatia i le gasegase o le gaosiga o le carbohydrate poʻo le manaʻomia o le mataʻituina pea o le kulūkose i le tino. Ole faʻaaogaina o nila e faʻapipiʻi ma le totoʻa le paʻu ma le faʻamoemoe o le ave toto. E manaʻomia sina mea itiiti ina ia siaki ai le maualuga o le cholesterol poʻo le suka i le plasma. O le aoga tele o ia ituaiga o mea e maualuga le tumama. O le faamamala o le gamma e faamamāina le nila i le taimi o le gaosiga. O se pusi puipui puipuia e mautinoa ai e le o ulu atu le tino i le toto o se tagata maʻi,

Vitio faʻatalanoa

O a mita o le kulukose? O le tali i le vitio:

Lancets e taua mo tagata uma e maua i le maʻisuka, a faʻapea o le taufaʻatau i le ola e faʻaolaina i le tele o taimi. E le gata i lea, o le maualuga o le suka o le toto na maua i le taimi o le suʻesuʻega e fesoasoani i le fetuunaiga o meaʻai ma togafitiga. O le faʻatau o nila i le taimi nei e le afaina ai, aua e toetoe lava o falemaʻi uma e tele lava le filifilia.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Glucometers e taua o masini eletise e fuaina ai le suka o le toto. O le gaioiga a le toʻatele oi latou e faʻavae i luga o se puno o le tamatamailima o le tagata maʻi, faʻamaoniga toto, o lona faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega ma le auiliiliga atili. Mo le faia o se faʻamaʻi, faʻavave mo se glucometer (i se isi faaupuga, nila) e faʻaaogaina.

Lancets ua manatu o se tasi o mea masani masani e faatauina mai e le maʻisuka. O lo latou faʻaaogaina e lelei, saogalemu ma toetoe lava a leai se tiga, o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi uma ituaiga faʻamaʻi e faʻaitiitia i le tele o taimi. O loʻo suʻesuʻeina e le tusiga pe o le a le glucose meter mita, o latou ituaiga, pe fia taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina masini ma uiga o filifiliga.

Apalai lautele mo se glucometer

E manaʻomia faʻavaomalo uma mo mita uma o le kulukose toto. Pau lava le masini lea e le o fetuutuunai ai le laupepa o lenei vaega o le Accu Chek Softlix. O lenei masini e taugata tele, o lona faʻaoga e le masani ai.

O se faʻalaʻau masani masani e faʻaleagaina ai le paʻu i le taimi o le faʻalavelave. Ua tuʻuina le masini i totonu o le au, o se vaega o le glucometer. E mafai e le au gaosiga ona faʻaogagofie lenei ituaiga o punuku e ala i le faaopoopoina o se galuega e pulea ai le loloto o le faʻaleagaina. E talafeagai lenei mea pe a fua i fua o le suka mo tamaiti laiti.

Taua! O nilala ua faʻapipiʻiina i pulou puipuia, lea e mautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni.

Faʻailoga e aunoa ma se lavelave

O le taʻavale atomatasi o se mea faʻapipiʻi ma ni nila e sui ai. E te le manaʻomia se peni e faʻaaoga. O ia lava na te ave se mataua o le toto, e taua le tuʻuina i le tamatamailima ma taomi le ulu. O le uʻamea ua faʻapipiʻiina ma se nila manifinifi lea e mafua ai ona le iloa le pupu, e leai se tiga. E le mafai ona faʻaaogaina le nila se tasi. A maeʻa ona faʻaaogaina, e aveʻesea ma lafoaʻi (e mafai ona tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa mo mea maoaʻe lapisi).

O le vaʻavaʻavale afi o se faʻataʻitaʻiga o glucometers e faʻaaoga ai le laumei aunoa. O lana faʻataʻitaʻiga e iai le puipuiga faʻapitoa, lea e faʻaalia ai i le mea moni e amata ona galue le tagata na o le ulu i le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le paʻu.

O faʻamalositino faʻapitoa e talafeagai mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, talu ai o nei tagata gasegase e fuaina le suka i le tele o taimi i le aso.

Tamaiti ole nila

O se isi vaega e leʻi maua lautele le faʻaaogaina. E mafua ona o le maualuga o tau o sui. O faʻailoga a tamaiti ei ai ni faʻailoga pito sili ona taua e maua ai le saʻo ma le leai se toto o le aoina o toto. A maeʻa le faʻagasologa, e le afaina le sitepu puncture. O tagata e faʻaaogaina le fiafia e faʻaaoga lancets lautele mo tamaiti nai lo lenei vaega o nila.

E faʻafia ona e manaʻomia le suia o le lalaga?

O tagata gaosiga ma endocrinologists e faamamafaina le manaʻomia ona faʻaoga tasi ia tui taitasi. E mafua ona o le nila e faʻamaonia ao lei faʻaoga. A maeʻa ona aʻafia ma aʻafia, o le a faʻauʻuina i luga o meaola ninii.

Ole ituaiga autū e sili atu ona faʻalagolago i lenei tulaga, talu ai ona latou suia naʻo latou, ma puipuia ai le toe faʻaaogaina. E manaʻomia e le tagata ona suia na o le apalai faʻapitoa, ae peitai ina ia mafai ai ona teu se tupe, e sili atu le manaʻo o tagata e faʻaaoga le masini lava e tasi seia oʻo ina amata ona pala.E tatau ona manatua o lenei mea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le inflammatory and infectious processes ma faʻasolosolo mulimuli ane i luga ma maualuga.

Taua! O tagata tomai faapitoa ua oʻo mai i se manatu masani e faapea i nisi tulaga e mafai ona faʻaaogaina le tasi lekone i le aso, ae ui i lea, o le i ai o le toto, o faʻamaʻi pipisi e avea o se faʻamaoniga manino mo le suia o le nila pe a maeʻa taualumaga taʻitasi.

Le tau ma le faʻaaogaina o le uʻamea

O le tau o tagata taʻavale e faalagolago i le tele o mea moni:

    kamupani gaosi oloa (mea ua faia e Siamani e sili ona taugofie),

le numera o lancets i totonu o le afifi, o le ituaiga masini (masini tioata e iai se tau o le maualuga maualuga nai lo faʻataʻitaʻiga lautele),

oloa lelei ma faʻafouina,

  • o le tulafono o vailaau mo togafitiga lea o loʻo faʻataunuʻuina ai (faʻamalositisi i aso nei e sili atu le tau nai lo falemaʻi 24 itula).
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tau i se va o le 200-700 ruʻu se fasi pepa e 200 paʻu o le lalolagi, o le a tutusa le tau o "masini otometi" mo le faʻatau 1400-1800 rubles.

    Faaaoga

    O le faʻaogaina o le masini pipisi e tatau ona amanaia mea nei:

    • faʻaaoga tasi-taimi (e tatau ona e taumafai e tausisia lenei parakalafa),
    • e tusa ai ma tulaga e teuina ai, e tatau ona i ai i le potu vevela e aunoa ma ni suiga tetele,
    • o nila e le tatau ona faʻaalia i le vai, vaʻa, susulu malamalama,
    • ua maeʻa le lafoaia o laupepa e faasaina.

    Taua! O le tausisia o tulafono e puipuia ai le tupu o mea sese i le fuaina o le kulukose i totonu o le toto.

    Lauiloa Lancet Models i se Vaʻai

    O loʻo i ai se numera o taʻavale ua maua le lauiloa i tagata e gafa ma le maʻisuka.

    O le Microllet lancets ua fuafua mo le glucometer Contour Plus. O lo latou lelei e faʻavae i luga o le maualuga ma le saogalemu. O ni nila e faia i le silasila o le fomai, e leai ni mea faʻapitoa, faʻapipiʻiina se pulou faapitoa. O le Microllet lancets e manatu i le lautele. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se masini mo le faʻamaʻi ma le samasama toto.

    Medlans Plus

    Laʻau faʻafuaseʻi-le faʻapitoa, lelei mo mita toto kulukose e le manaʻomia ai se toto tele mo le siamaina. Mama loloto - 1.5 mm. Mo le faia o se vaega o meafaitino, ua lava lea e faʻafesoʻotaʻi le Medlans Plus i puno o le paʻu. O le tagata e tu i fafo e faʻapitoa ona faʻaalia.

    E tatau ona gauai atu i le mea moni e faʻapea o le 'aufailautusi o lenei kamupani e eseese la latou lanu. E faia lenei mea i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o toto totoʻa o volumes eseese, e taulai atu i le ituaiga o paʻu. Faatasi ai ma le fesoa- soaniga o Medles Puila, e mafai ona pupuʻu taligalu ma mulivae mo le aoina o meaola ola.

    E tele ituaiga o siʻitaga mai lenei kamupani o loʻo faʻaaoga i nisi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fetaui lelei Accu Chek Multiklix tele mo le Accu Chek Perform glucometer, o le Accu Chek FastKliks aigu mo le Accu Chek Mobile, ma ua mamanuina le Accu Chek Softclix mo masini o le igoa tutusa.

    Taua! O faʻamaʻi uma lava o loʻo ufiufiina le silicone, faʻamaʻi, ma faʻamaʻapeʻa le nofoaga o le toto sampling e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga.

    Toeitiiti o autoscarifiers uma ua faʻapipiʻiina ia nila. Latou te maua le pito sili ona itiiti o le diamita, e masani ona faʻaaogaina mo le samplingina toto i tamaiti laiti. Lancets e lautele, gaosimea - Siamani. O le nila e fai ma foliga o le tao, o se faasatauroga, e faia i le mea e sili ona lelei le gaosiga.

    Saina aisa, o loʻo tuʻuina atu i foliga o 6 ata eseese, eseese mai le tasi i le isi e ala i le loloto o le pupuʻu ma le mafiafia o le nila. O togi taʻitasi e iai se pulou puipui e puipuia ai le gaogao o le masini.

    O le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma penisini e sili ona tuai, ae e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma na mea. O le pito i fafo o le laulau o loʻo faʻatusalia mai e se paʻu o mea faʻapitoa. O le nila o loʻo faia i le silasila o le fomai, o le oneone i le umi atoa. Faʻalapotopotoga - Polani. E talafeagai mo le toto kullukose atoa sei vagana ai Accu Check Softclix.

    Fuafuaina e galulue ma tasi Touch devices (One Touch Select, Van Touch Ultra). Faʻalapotopotoga - Amerika. Ona o le mea moni e faapea, o ni nila e faʻavaomalo, e mafai ona faʻaaogaina i isi masini sikola (Microlight, Satellite Plus, Satellite Express).

    I le taimi nei, o laumei ua manatu o masini sili ona taliaina. Latou te fesoasoani i le fuafuaina o fua o le kulukose toto, ma, e tusa ai ma lea mea, ia sili atu ona aoga togafitiga o le maʻi. O le mea e filifilia ai masini e faʻaaogaina o se filifiliga a le tagata lava ia.

    Lancets o se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka e pulea ai le glycemia ma le glucometer.

    O lo latou faʻaaoga e manatu lelei, e toetoe lava a leai se leaga ma saogalemu, talu ai o loʻo tuʻuina mai ma se faʻafitauli itiiti o faʻamaʻi.

    O le faʻaaogaina o nila e eseese i le foliga, lapopoa, o le paolo ma e faʻaaoga e tusa ai ma le kamupanī faapitoa. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi, o lea e tatau ai i tagata ona malamalama i le auala e faʻaoga ai, faʻapea foʻi le masini e sili ona faigofie ona faʻaaogaina.

    Ituaiga o laupepa mo le glucometer

    E faʻaaogaina nila o le tamatamai lima e pulea ai le glycemia. O suʻega e faia i le fale poʻo le fale suesue e faʻaaoga ai se glucometer. O lenei metotia o le mataʻituina o le kulukose maualuga e manatu e sili ona faigofie ma sili ona leai se tiga.

    O le masini faʻapipiʻi masini e aofia ai se masini faapitoa mo le tui, lea e mafai ai ona maua le toto saʻo mo le suʻesuʻega. E manaʻomia ni nila e manaʻomia e suʻe ai le meafaitino, lea e faʻapipiʻiina i le peni.

    1. Manulagi masani. E fetaui mo le toetoe lava o tagata atamamai uma. O nisi o glucometers ua faʻapipiʻiina i ni faʻalavelave faʻapitoa, lea e aʻafia ai le faʻaogaina o na o nila faʻapitoa. O ia ituaiga masini e nofofua ma e le auai i le vaega o le paketi, e lauiloa i le faitau aofaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, Accu Chek Softclix lancets). O le masini mo le mauaina o le toto e mafai ona faʻafetaui e ala i le faʻatulagaina o le loloto o le vavave talafeagai mo le matua o le maʻi (mai le 1 i le 5 laasaga i le fua o le pule faʻatonutonu). Aʻo faʻagasolo, e filifili e tagata taʻitoʻatasi le filifiliga talafeagai mo ia lava.
    2. Faʻamasinoga faʻafuaseʻi. O le lelei o nei oloa o le faʻaaogaina o nila pito sili ona lelei, lea e faʻaaogaina ai le puncture ma le le faʻaleagaina. O le manoa o le tui tamatamailima e mafai ai e le faʻapipiʻi o lancets sui. O le toto e tupu mai i le patipatiina o le amataga o le oloa. E tele glucometers e faatagaina le faʻaaogaina o nila faʻapitoa, o se vaega tāua pe a filifilia se masini mo le maʻisuka ituaiga 1. Mo se faʻataʻitaʻiga, o gaioiga o le Contour TS e faatoa faʻaaogaina i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le paʻu, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi.
    3. Lancets mo tamaiti. Latou te paʻu i se isi vaega. O latou tau e maualuga atu nai lo oloa masani. O masini ua faʻapipiʻiina i se manulele mataʻutia ma manifinifi, o lona uiga o le toto sampling e vave ma leai se mea e leai se aoga, lea e taua mo tagata gasegase.

    O le a le tele o taimi e suia ai taʻavale?

    O tagata e le iloa pe fia taimi e mafai ona e faʻaaogaina ai se laumei e tatau ona manatua o lea mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ma e tatau ona suia pe a maeʻa le suʻega. O lenei tulafono e faʻaaogaina i ituaiga uma o nila ma o loʻo faʻaalia i faatonuga mo kiliva o meaola eseese.

    Mafuaaga aisea e le mafai ai ona toe faʻaaogaina nila:

    1. O le manaʻomia mo se suiga faifaipea e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le faʻamaʻi i le tulaga o le faʻaaogaina pea, aua a maeʻa se faʻamaʻi, e mafai e pathogens ona ulu i totonu o le tootoo ma ulu i le toto.
    2. O le faʻaaogaina o nila ua faʻapipiʻi mo punctures ua faʻapipiʻiina ma se puipuiga faʻapitoa, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina. O ia mea taumafa e manatu e sili ona faatuatuaina.
    3. O le masani ona faʻaaoga e taʻitaʻia ai le nila, o le toe faia pea o le tui samasama o le a oʻo i le tiga ma e ono afaina tele ai le paʻu.
    4. O le i ai o le toto i luga o le uila pe a uma le suʻega e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o microorganisms, lea, e faaopoopo atu i le lamatiaga o siama, e mafai ona faʻasese le fua o fua.

    Faʻaaogā le faʻaaogaina o mea taumafa e faʻatagaina i na o mataupu pe a fuafua e mataʻituina le maualuga o le glycemia i le tele o taimi ile aso e tasi.

    Tau masani ma tulafono faʻavae

    O le tau o se afifi e faalagolago i le tele o mea:

    • le numera o nila e ulufale i ai,
    • tagata gaosi oloa
    • uiga lelei
    • mauaina o isi mea faaopoopo.

    O manaoga masani e taua o oloa taugofie, lea e faamatalaina ai lo latou lauiloa tele. O loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma toetoe o faleoloa faapitoa. O le tau o se mea maualalo maualalo e ese mai i le 400 i le 500 ruulu, o nisi taimi e maualuga atu. O le maualuga o tau mo mea taumafa uma o loʻo avanoa i le falemaʻi faʻapitoa.

    O le mita mo le mita e tele lava ina aofia ai ma le masini, o le mea lea pe a faʻatau mai nila, o le mea e ave i ai le faamuamua e masani lava ona tuʻuina i mea e mafai ona faʻaaogaina.

    1. A maeʻa fua taʻitasi, e taua le suia o le nila i le mita. O fomaʻi ma gaosi oloa o sapalai e le fautuaina le faʻaaogaina o se oloa faʻaaoga. Afai e le maua e le tagata gasegase le avanoa e suitulaga ai ia te ia, ona fai lea ole suega faifai pea, e tatau ona faia e le tagata lava ia le togi e tasi le nila. E mafua mai lenei mea i le mea moni e faapea o ia mea taumafa o auala taʻitasi o le pulea lelei.
    2. E tatau lava ona teu oloa pipi i nofoaga matutu ma pouliuli. I totonu o le potu o loʻo i ai le pusa o fuataga, ua fautuaina ia e tausia se tulaga sili ona lelei o le susu.
    3. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaʻi le faʻalaʻilaina o le faʻala.
    4. O lima o le tagata maʻi e tatau ona mulumulu ma fufulu muamua aʻo leʻi faia fua.

    Suʻega algorithm e Accu-Chek Softclix:

    1. Aveese le pulou puipui le tipuni o le nila mai le au.
    2. Faʻapipiʻi le uʻamea i le auala atoa seia oʻo ina tupu se kiliki uiga.
    3. Ave ese le pulou mai le fagu.
    4. Sui le pupuni puipui mai le tino, ia mautinoa o le paleni i luga o le masini e fetaui lelei ma le ogatotonu o le ata tipi o loʻo i luga o le nofoaga ogatotonu ole aveeseina o le nila.
    5. Filifili le loloto loloto ma toe faaleleia.
    6. Faʻapipiʻi le peni i luga o le paʻu, faʻafesoʻomi luga le pa o le mea faʻapipiʻi i le afaina.
    7. Ave ese le pulou mai le meafaigaluega ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ma faʻaaogaina le nilala.

    Vitio vitio i le faʻaaogaina o se peni pipili:

    O le tulaga lelei o le autu autu lea e taulai i ai i le faagasologa o le pulea lelei. Soʻo se uiga le faʻaeteete i fuataga e faʻateleina ai le aʻafiaga o faʻamaʻi ma le tupu mai o faʻafitauli. O le sao o le iuga e faalagolago i fetuunaiga na faia i le taumafataga ma fualaau o fualaau ua ave.

    Manoa faʻatusa

    O faʻataʻitaʻiga autu o loʻo manaʻomia i le maketi o taʻavale o mamanu nei:

    1. Lancets Microlight. O oloa ua gaosia faapitoa mo le faʻaaogaina o le mita TC mita. O le au e faia i le silasila faafomai, o lona uiga o le saogalemu ma le saogalemu i le faʻaaogaina. O oloa e leai se faafetai i faafetai i pusa puipuia. O nila mo lenei masini e lautele, o le mea lea, e talafeagai mo le Satellite Express meter, Ajchek ma isi faʻataʻitaʻiga o le paketi.
    2. Medlant faaopoopo. O oloa e lelei tele mo suʻega ma tagata atamamai faʻaonapōnei o loʻo galulue ma sina toto. O le loloto o le osofaiga, lea ua saunia mo le masini, e 1.5 mm. E maua le toto e ala i le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le paʻu i luga o le tamatamailima, ma o le aofia ai i le gaioiga e tupu faʻafuasei lava. Lancets ua gaosia i lalo o lenei ituaiga e eseese i le lanu lanu, lea e mafai ai ona filifili le voluma mo lou mafiafia o le paʻu. Mo le auʻiliʻili, e matua talafeagai lava soʻo se vaega o le tino.
    3. Accu Chek. O oloa o loʻo gaosia e se kamupanī Rusia ma e talafeagai mo ituaiga masini eseese. O ituaiga uma o lalaga e togafitia i le silicone, lea e faamautinoa ai le le atoatoa ma le saogalemu.
    4. IME-DC. O lenei ituaiga o faʻatulagaga o loʻo i ai i le toetoe o autafa uma. O nei lanu o le pito i lalo o le aofaʻi e mafai ona tuʻuina atu, lea e faigofie mo le faia o suʻega glycemic i pepe. O oloa e faia i Siamani. E i ai a latou foliga e pei o le tao, o se faʻavae faʻavae, ma o le mea autu o le gaosiga o mea faʻapitoa o le faʻamalosi umi.
    5. Polokalame. O oloa o se kamupani Saina e gaosia i foliga o ni ata eseese se 6, e eseese i le mafiafia ma le loloto o le poloka. O tulaga mataʻutia i le taimi o le auʻiliʻiliga e faʻamautinoa e le pupuni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o nilala taʻitasi.
    6. Taula. Lancets e mafai ona faʻaaogaina e le gata i masini eseese, ae faapena foi i le autasi. Ua tapunia le nila ile pito i fafo ma se kapili eletise, na faia i le silasila uamea faapitoa e se kamupani Polani. O le faʻataʻitaʻiga e le fetaui ma Accu Chek Softclix.
    7. Tasi le paʻi. O lenei kamupani o loʻo atiina ae se nila mo le mita o le Touch Touch Select. O i latou o se vaega o mea taumafa lautele, o le mea lea e mafai ai ona faʻaaogaina i isi peni e mamanu ai le paʻu o le paʻu (faʻataʻitaʻiga, Satellite Plus, Mikrolet, Satellite Express).

    E taua le malamalama o le fua i le fale e tatau ona faia ma le gauai faʻapitoa, usitaia o fautuaga uma ma tiute. O nei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o glucometers ma mea e manaʻomia mo suʻesuʻega.

    O taunuʻuga na maua e mafai ai ona matou malamalama i suiga i le maualuga o le glycemia, e faʻamalamalama ai mafuaʻaga na mafua ai ona faʻaitiitia le faʻamatalaga mai le masani. A le o lena, o mea sese e mafai ona faʻasese ai le faailo ma tuʻuina atu faʻamaonia le saʻo lea e mafai ona faʻamalosi ai togafitiga o le maʻi.

    Tuua Lau Faamatalaga