Mumu mumu i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2: iloiloga e uiga i le tincture

Talu mai aso anamua, o suʻega lauiloa ma faʻamaonia o togafitiga faʻale-aganuʻu, lea e aofia ai le faʻaaogaina o vailaau mo togafitiga, ua faʻaaogaina i togafitiga o le maʻisuka. O lea la, o le fulufulu auro mo le maʻisuka ua faamaonia mai le itu sili. Ona o le tele o ona vailaʻau, o le laau e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le toto toto, fesoasoani e faʻaalia le paʻu o le maʻisuka ma faʻafitauli o le neurology.

O mea faʻamalolo o le musika auro mo le maʻisuka

O Kallizia o se fale saogalemu ma faamanuiaina. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e mafai ona e faʻaaoga uma ona vaega. Mo le sauniuniga o mea laiti ma teuteuga, gaʻo ma laʻau, faʻapea foʻi ma le aʻa atoa aʻa, e fetaui lelei. Ua faʻamaonia le aoga o togafitiga faʻapitoa, ae faʻalagolago lava i uiga o le tino maʻi.

O le laau e aofia ai le tele o vitamini ma minerale, faʻapea foʻi pectin, enzymes ma flavonoids. O se pulou auro mo le maʻisuka ituaiga 2 o le a fesoasoani e toe faʻafoʻisia le malosi pe afai o se faʻafitauli faʻavaivaia.

O le telefoni ua faʻaaogaina mo ia faʻamaʻi:

  • afaina o le neurological
  • vaivai le puipuiga
  • prostatitis
  • faʻamaʻi o le gastrointestinal tract
  • tuʻimomomoia, tipi.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le pulou auro o loʻo i ai mea nei:

  • faʻamaʻi
  • siama
  • anti-inflammatory
  • toe faʻaleleia
  • faaosofia
  • antitumor.

A faʻaaogaina le faʻalapotopotoga, o loʻo iai faʻamatalaga lelei:

  • o le galuega o le mea e gaosia ai fualaau aina e masani ona faʻatulagaina,
  • toto maualalo toto
  • mea leaga ua faaleagaina o le paʻu ma mucous membranes toe faʻafouina vave,
  • matua faʻaleleia le galuega o gaʻo ma le ate.
O meaola e masani ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le pulou auro e vave faʻavaveina ai metabolic processes

Faʻatasi lelei le faʻaaogaina o le musika auro mo le maʻisuka, O le mea moni, afai e te mulimuli i se taumafataga ma se faʻamalositino faaletino faʻapitoa, e mafai ona e tau ma le manuʻa. O vailaʻau o loʻo faʻaaogaina faʻasolosolo e faʻaleleia ai le faʻavaveina o metabolic process, o se taunuuga o le mamafa o le mamafa o le mamafa o le mamafa ua mou atu. E faʻaaogaina foi Callisia i le togafitiga o isi maʻi o le tino o le endocrine. O meaʻai ma teuteuga o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le gaosiga o meaʻai ma mea e popole ai.

Pectini, o se vaega o le fulufulu auro, fesoasoani e faʻamama le tino o le cholesterol, faʻapea foʻi ma mea faʻavevela ma sima uʻamea. O le mea lea, pe a ave suʻega ma mea laiti, e faʻateleina le faʻaleleia atili ma puipuia ai le tino.

Recipes mo le sauniuniga o vailaau mai le telefoni

O le musele auro i le togafitiga o le maʻisuka e faʻaaogaina i ni filifiliga:

Pe a togafitia le maʻisuka i se pulou auro, na o suʻega faʻamaonia e faʻaaogaina.

O teuteuga ua manatu o se fofo sili ona lelei mo tagata togafitiga o le maʻisuka. E tele auala masani e saunia ai i latou:

  • Ina ia saunia se mea teuteu, e te manaʻomia laʻau uumi pito i lalo o le laau. E tatau ona le itiiti ifo ma le 15 cm le umi. O laʻau o loʻo lelei ona fufulu ma sasaa i totonu o se vevela. Sasaa vai inu i luga o se lita.

O le susu e tauanau mo se itula. Nai lo o se vevela, e mafai ona e faʻaaogaina se pani, pe'ā uma ona tuʻu i luga o se afi. E tatau ona aumai le vailaʻau i se vevela ma vela mo le isi 20 minute. Ona ufiufi ma afifi lelei. I totonu o lenei setete, o le gaʻo e totoe mo se isi aso.

Laʻau auro mumu mo le maʻisuka

O le vailaʻau faʻamaʻi ua sasaaina i totonu o se koneteina tioata ma tapuni lelei. Teuina i se nofoaga pogisa.

  • O se lau laʻau tele e paʻu ina ia maua ai se mushy mass. E tatau ona tuʻuina i totonu o se pusa ua saunia, sasaa vai inu ma aumai i le vevela. E susunuina le susu mo le 5 minute, ona ufiufi lea i se tapuni.

O se atigipusa e iai se faʻamalolo faʻamalolo e tuʻuina i se nofoaga mafanafana ma faʻamalosi mo le tusa ma le 6 itula. A maeʻa lenei mea, ona lelei lea o le susu, e faʻapipiʻi le sipuni o le meli ma faʻafefiloi uma ia mea. Teu oloa i le malulu. Inu 3 punetini 4 taimi i le aso aʻo leʻi 'ai.

Faamalosia le lelei o meatotino o teuteuga o le a fesoasoani i le faʻasaina o le tincture, lea e mafai foi ona faaopoopo i se fofo faamaloloina.

E faigofie ona e faia se siʻosiʻomaga o se pulou auro mo le maʻisuka oe i le fale. O laulaau o le telefoni ua matua selesele ma vave sasaa i se lita o vai inu. Faamalosi e uiga i se aso. O loʻo faʻaaogaina le sipuni i se sipuni 3 taimi i le aso. O le togafitiga e masani lava o le masina. Afai ei ai se manaʻoga faapena, e mafai ona toe faʻaleleia togafitiga faʻaopoopo, pe a uma le malologa, e le itiiti ifo ma le 7 aso mulimuli ane.

Afai na tulai mai le maʻi mo le taimi muamua, ona faʻaaoga lea o le fua mo togafitiga faafomaʻi. Ina ia faia lenei mea, ave laulaau o se musika auro ma le laulaau mago ma sasaa i vai inu. Faʻapipiʻi le pusa mo le 30 minute. I le togafitiga o le maʻisuka ma se pulou auro, o le mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina e puipuia mai ai faʻafitauli o le maʻi.

Ava malosi

E tele auala e sauniuni ai le faʻamalosi o le faʻamaʻi auro mo le maʻisuka ituaiga 2. E na o ni vaiti laiti o le faʻalaisia ​​e talafeagai mo lenei mea. Vodka e tatau ona faʻaaogaina na o le sili ona lelei. E le tatau ona i ai ni mea e tofo ai po o nisi mea faaopoopo. Mo nei faʻamoemoe, e talafeagai foʻi le ava malosi.

  1. O sooga o laʻau o le laau e manaʻomia ona nutimomoia lelei ma tuu i totonu o se koneteina o le tioata pogisa. Ua tumu pupu i vodka ma tuu i le malulu. E tatau ona e faʻamalosi mo le le itiiti ifo ma le lua vaiaso. Lulu le fagu i aso uma. Afai ua avea le tinii ma se lilac lanu, e mafai ona tatou manatu ua uma ona saunia.
  2. O le sua mai le laʻau o le musika auro ua tataina ma le totoa ma sasaa loa i le ava malosi. O lea ituaiga meafaigaluega e toleniina i se nofoaga malulu mo le tusa o le 10 aso, faʻafuaseʻi luluina. E tusa ma le 30 mataua le umi o le kulimi i le aso, sili atu aʻo leʻi 'ai. Fufuluina i le 100 ml o vai masani.
O le mumu e faʻafefe ai le ava malosi

O nei mea uma e maua ai le maʻisuka auro mo le togafitia o le maʻisuka e faigofie. O le faʻamalolo e afaina lelei ai aʻafiaga o le faʻamaʻi. Ae ae e te leʻi amata faʻaaogaina togafitiga faʻapitoa, e tatau ona e faʻafesoʻotai se fomaʻi e uiga i le faufautua o ia togafitiga.

Togafitiga faʻamaʻi toto

O maʻi gaʻo lapopoʻa o loʻo faʻaalia i luga o vae ua manatu o se faʻalavelave taatele o le maʻisuka. Latou te tulaʻi ona o le faʻamaʻaloga o le tino ma le innervation o pito i lalo. O le paʻu o le maʻisuka e suia i taimi uma. E mago ma e masani ona pa'ū. O le mafuaʻaga mo lenei mea o se soliga o faiga masani metabolic.

O se siama e ulu atu i le tino e ala i manuʻa i luga o le paʻu e mafai ona faʻafefeteina ai le paʻu ua afaina. Afai o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ua matua faateleina, o lona uiga o le fausiaina o maʻi pipili e toetoe lava a le maalofia. O le mea moni, o togafitiga sili mo le faʻamaʻi o le faatumauina o le maualuga o le suka o le toto. Ae ui i lea, o nisi o sooupu i fafo e tele foi lo latou sao i le togafitiga o le maʻi.

O le maʻisuka na faʻamamaina le sua e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o maʻi pipisi. O le sua oona e aofia ai le tele o mea gaioiolosi e fesoasoani i le faagasologa o le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina, faʻapea foi ma le faʻasaʻoina o le toto o le toto i totonu ia i latou.

Ina ia mafai ona saunia se meafaigaluega, o se laʻau fou o se laau e mulumulu i le vai, pe a uma ona sasaa lelei i le vai inu. O le laupepa ua nutimomoia ma sasaa atu i totonu o se pusa ua uma ona tapenaina, ma ua maeʻa ona paʻu i luga o se sipuni laau seia oʻo ina amata le sua, ona maua ai lea o se malie.

O manaʻoga o le uligā e tatau ona togafitia muamua i se visepisi. O le tele o loʻo tuʻu saʻo i luga o le fogaeleele ma ufiufi i se siaki gau.

I le faaopoopo atu i le sua, o le paluga o loʻo faʻaaogaina foi. Ina ia saunia, ave le 10 ml o le suaisisia ma faʻafefiloi ma le 30 ml o le sipili gaʻo. O le faʻafefiloi ua sasaaina i totonu o se fagu ua faia i le tioata pogisa. Faʻaaogā i manuʻa 2 taimi i le aso pe a uma le faʻataʻitaʻiina o le faʻaaogāina o vai talafeagai.

Togafitiga o se faasee i fafo

O le vevela vevela i luga o le paʻu e tutusa foi ma le maʻisuka. E aliali mai ona o le tele o suiga i le maualuga o le suka. Ina ia faʻaumatia le mea vevela, e mafai ona e faʻaaogaina le sua o se musika auro.

O laʻau o le laau ua lelei ona tipi ma paʻu i totonu o se paluga. Ona togiina lea o le sua i totonu o le susu ma faʻafefe i vai masani. E faʻaaogaina le oloa i le paʻu ua afaina 3 taimi i le aso. O le togafitiga e tasi ma le afa vaiaso. Afai e tupu se faʻafitauli o le maʻi, e tatau loa ona vave faʻaaoga le oloa ma saili fautuaga faufautua.

Contraindications

O le faʻaaogaina o fuamoa mai se musika auro mo le maʻisuka ei ai ni faʻalavelave matuia. E le talafeagai le faʻaogaina o tupe mai le faʻafeiloaʻiga i ia tulaga:

  • ao faagasolo le gaioiga,
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • pe a tupu mai ni faʻafitauli faʻafuaseʻi,
  • faatasi ai ma le mumū o le prostate,
  • ma le le atoatoa.

E tatau ona amanaʻia uma nei faʻamaʻiloga ao le i taumafai e suʻe suʻega mo le maʻisuka mai le musika auro i le faʻatinoga.

O le manulele auro o se togafitiga sili ona lelei i tagata i le tau faasaga i le maʻisuka. I faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e mafai ona e maua le tele o fualaau mo deco deco ma tinctures mai lenei fale matagofie. E tele mea aoga ma, pe a faʻaaoga tatau, ei ai sona aoga aoga ile tino. Ae ae e te leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. O le mea moni, o le togafitiga atonu e le talafeagai mo tagata uma lava e mamaʻi, ma o vailaʻau a le tagata lava ia e mafai ona faʻaleagaina ai le gasegase o le faʻamaʻi ma faʻaosofia le faʻaalia o aʻafiaga e le manaʻomia.

Valaisia ​​uiga

Fragrant Callisia e mafai ona faʻaaoga i le tele o faafitauli tau le soifua maloloina:

  • o se toe faʻaleleia pe a uma faʻamaʻi,
  • ma le polyneuropathy,
  • faatasi ai ma manua, oti, abrasions,
  • ma le prostatitis
  • faatasi ai ma le soligaina o le mea e gaosia ai meaʻai.

O le musika auro e sili ona manaomia i le aveesea o le maʻisuka, ma o vaega uma lava o lenei vailaʻau togafitiga e mafai ona faʻaaogaina - ola, lau, aʻa.

E mafai e fomaʻi ona faʻamaonia o le laau e aoga tele ma saogalemu.

E mafai ona faʻaaoga lelei i le togafitiga ole vae o le maʻisuka, ona o le i ai o se pulou auro:

  • vitamini o vaega eseese (mai le A i le E),
  • flavonoids (tagata faʻamalosia o enzymes).

O nei mea e fesoasoani i se tino vaivai e tau ai le atinaʻeina o maʻi o le toetoe lava o ituaiga, faia le togafitiga talafeagai ma toe faʻafoʻiina uma tino (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le amataina o le hypoglycemic coma).

Ona o le i ai o le chromium i totonu o le laau, o le faʻafouina o aʻafiaga o le inisalini e mafai.

E tatau faapefea ona ou talosaga?

O le faʻaaoga lelei o le laau e mafai i auala eseese:

O se tasi o mea sili ona lauiloa e mafai ona saunia i le fale. Mo le faia o lenei mea, ia tapenaina lelei le numera o le telefoni, ona sasaa lea o le 1 lita o le vai inu. O le taunuuga o le oloa ua tauanau mo le 24 itula.

A maeʻa le taimi lenei, o le mumusu auro mo le maʻisuka e faʻatau 3 taimi i le aso mo se sipuni sipuni. O le togafitiga o le a le itiiti ifo i le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, ole togafitiga e mafai ona toe faia, ae le muamua nai lo le 7 aso o se malologa.

O togafitiga faʻapea e le gata i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foʻi ma isi faʻafitauli o le soifua maloloina.

Afai o le faʻamaʻiina o le maʻi o le mea muamua, ona fai lea i lenei tulaga o le a fesoasoani le fua o loʻo i lalo. Mo ia, e tatau ona e ave:

  • fagu auro
  • laulaʻau mamago
  • se ipu malamalama vai.

E tatau ona afifi le oloa mo le 30 minute. O le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina le tincture maeʻa e avea o se mea faʻapipiʻi (6 laulau punumu o le vaega o le musika auro e tatau ona faʻaopopo muamua).

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona mafai ona o faatasi ma le faaletonu o le vaai ma aafia ai le toetoe lava o faiga uma. O se fua lelei sili ona aoga o se mea e afaina e faavae i luga o se musika auro. Mo le 1 lita o le vai, 60 kalama o le faʻafefiloi mago o nei laau toto e tatau ona ave.

Fuga kuka

O se nofoaga faʻapitoa i vailaʻau faʻapitoa e faʻaaoga e decoctions.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o se tasi o kulimi lautele e aoga. O le sauniuniga e aofia ai le sauniuni o lau lapopoa tele o le telefoni (o loʻo i lalo). E tatau ia i latou taʻitasi pe a ma le 15 inisi le umi. E le gata i lea, o mea laʻau e faʻapipiʻi lelei ma tuʻuina i totonu o se vevela, e sasaa ai vai inu (1 lita).

Ia faʻamalosi le vailaʻau mo le itiiti ifo i le 60 minute. E mafai ona sui lelei le therma i se ipu tele, lea e tuʻuina i luga o se afi mumū. Ina ia saunia se gaʻo atoa, o le a oʻo mai le vailaʻau i le lumanaʻi i le vevela ma tuʻu i le ogaumu mo le isi 20 minute.

Le isi, ufiufi le atigipusa ma afifi lelei. E tatau ona taofiofi le susu i le aso atoa.

O le oloa ua maea ona teuina i se pusa tioata tapuni. O le nofoaga e teu ai e tatau ona i ai le vevela ma le pogisa.

E i ai se isi togafitiga lelei. O le a e manaʻomia se laʻau lapopoa o le laau, se pulou auro (a itiiti ifo ma le 25 cm le umi). E tatau ona ufiufi i se tulaga o le mushy. O le taunuuga o le masini o loʻo tuʻuina atu i totonu o se atigipusa ma sasaa atu i le 2 ipu vai inu ma aumai i se faʻala. E susunuina le susu mo le 5 minute, ona ufiufi lea i se tapuni.

A maeʻa, ona tuu lea o le fagu i se nofoaga mafanafana ma faʻaosoosoina mo le 6 itula. A maeʻa le taimi lenei, ona faʻamamā lea o le susu, sasaa se sipuni sipuni o le meli aano o le pipi ma faʻafefiloi lelei.

Tausi le meaʻai i le pusaaisa, ma faʻaaoga 3 punetimita le afa itula aʻo leʻi fafaga 4 taimi i le aso.

E mafai ona e faʻaopopo i le susu ma le eletise o le propolis, lea o le a faʻaleleia atili ai le lelei o le tino i le maʻisuka.

Ava malosi

Sauniuniga o le faʻasolosolo o le ava malosi e lua auala i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, ia na o laulaau laulaau o le laau. E taua pea le saunia o vodka maualuga (e aunoa ma ni mea manogi ma mea manogi). E lelei lava le ava malosi.

Ave ni sooga se 50 o fulufulu moa, faʻafefe ma tuʻu i totonu o se koneteina tioata pogisa. I le isi itu, ua sasaa le laau i le 1 lita o vodka ma tuu i se nofoaga pogisa, malulu, ma teu iina mo le 14 aso. O aso uma, e taua le aua nei faʻagaloina le vaʻa ma le vailaʻau e luluina lelei. E mafai ona mafaufau le tiny tinui pe afai ua maua se lanu moana lilac. Teu oloa i se mea pogisa.

Somi le sua mai laulaau ma lala o vine o se musika auro ma faʻafefiloi i le ava malosi. Mo vaega uma e 12 o le laau e ave le 0.5 lita o le ava malosi. Faʻaosooso i se nofoaga pogisa ma malulu mo le itiiti ifo ma le 10 aso, ae le galo le luluina lelei.

Vegetable Macho

O le mea na fanau ai le musika auro o Mekisiko. E talitonuina o lenei laau na sau i Rusia i le 1890 faafetai atu ia Andrei Nikolaevich Krasnov, o se faitofuga Rusia ma le tagata suʻesuʻe (e ala i le auala, o lenei saienitisi na ia "faʻafeiloai" Rusia i lauti ma citrus). O upu e uiga i le igoa o musika auro, e aofia ai tagata faʻaleaganuʻu, o mea manogi lelei, ola ulu, sana, ma le ginseng.

I le fale, o le aganuu e faigofie ona tupu e oʻo i le lua mita. Pe a faʻatupulaʻia se fale, e sili atu le tauagafau o musika auro, ae mafai lava ona oʻo atu i le mita le maualuga. Lafoaʻi e aunoa ma ni aʻa (e pei o sana) ma moli vevela ma vao o laulaau laititi (latou te foliga mai o le fugalaau "mustaches") o ese mai le ogaoga.

Faatonuga faapitoa

Afai i le taimi o le faʻaaogaina o oloa e faʻavae i luga o se faʻalavelave faʻafefeteina auro e amata i le paʻu, ona fai lea i lenei tulaga e fautuaina e faaopoopo i tinctures ma laulaʻau mama.

I lenei tulaga, o le toe faʻaleleia lelei o le tele o le maʻisuka polokalama o le a matauina, saoasaoa o togafitiga ma le puipuia o le faʻateleina o le faʻalavelave o le maʻi.

E taua le iloa ma manatua e matua uma lava fualaau oona e faʻavae i luga o se pulou auro e tatau ona faʻaumatia vave ao lei faia se taumafataga (sili atu i le 30 minute). O le ituaiga sili ona aoga o le talosaga ua manatu o le masani lea o le taina o laʻau i aso taʻitasi.

O le faʻaaogaina o le telefoni o le telefoni e fesoasoani e le gata ina feagai ai ma le maʻisuka ituaiga 2, ae o ona aʻafiaga foi:

  1. matua faateleina le taua,
  2. faʻaitiitia le toto maualuga
  3. faamamā le tiga mai le i ai o salts i le vaʻa.

E tatau ona vaʻaia faʻaalia e le o taimi uma e mafai ai ona lelei se musika auro. I nisi o maʻi e aʻafia i le maʻisuka, o lona faʻaogaina o le a le maua ai ni taunuuga. O fomaʻi e aofia ai nei faʻafitauli tau le soifua maloloina:

  • faʻamaʻi pipisi
  • ogaoga tele,
  • faʻaolaina o fatugaʻo
  • afaina o le fatulala i totonu o le vailaʻau poʻo le togafiti,
  • faaleagaina le valve o le duodenum ma le manava.

Afai e le fesoasoani le togafitiga

I le taimi muamua o togafitiga, o le tele o tagata gasegase ua i ai se faʻaleleia atili i le soifua maloloina lautele, faʻalauteleina le tomai e faigaluega, fiainu, inu le gutu ma faʻaitiitia. I le tele o tulaga, o le maualuga o le glycemia i le taimi o le aso e faʻamautuina i se tulaga laʻititi (5-7 mmol / l), lea e mafai ai ona faʻaititia le fualaau o le insulin.

O le faʻatulagaga tutusa o vailaʻau faʻatoʻa faleopathic Acidum lacticum 200, 8 granules tolu taimi i le aso, faalua i le vaiaso. E tusa ai ma le American homeopath E.

B. Nesha "O loo i ai se vaifofo sili mo le maʻisuka.

E sili atu ona faʻaalia pe, pe a faaopoopo i le fiainu, le fiaʻai o le luko ma le tele o le isesa o le suka, o loʻo i ai le tiga rumati i sooga. "

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le broth Golden Mustache, o nisi taimi e leai se faʻaitiitia i le suka o le toto.

O le manulele auro o se mea manogi lelei. Fomaʻi ma lona faʻaaoga fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka. E mafai ona e togafitia le maʻisuka i le faʻaaogaina o le tincture ua saunia e pei ona taua i lalo: Ave ni pepa pito i lalo o se musika auro, pe a ma le 15 cm. umi. Galu, tuʻu i totonu o se vevela ma sasaa se lita o vai inu, faʻaauau i se tasi aso.

E mafai, pe afai e leai se vevela, tuu le laʻau paʻu i totonu o se fagu faʻamafaʻi, sasaa se lita o vai inu, faʻafefiloi, aumai i se vevela ma tuu le vevela vevela mo le 15 minute. Ona tapuni lea o le tapuni, ufiufi le vevela ma alu e tuu i lalo mo le aso e tasi.

Ave le felafolafoaʻi, faʻafefiloi i le vai mafanafana, 3-4 sipuni 3 taimi i le aso. Faʻalagolago i le soifua maloloina ma le mamafa o le maʻi. Teu i totonu o se fagu mata tioata i totonu o se mea pogisa ma i le vevela vevela.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se mea taumafa: vaʻai meaʻai e mauʻoa i le maualuga o le gaʻo ma gaʻo meaʻai e maua ai le tino, ona o le faʻaitiitia o le protein i le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e mafai ona mafua ai ona i ai ni faʻafitauli eseese.

I le averesi, e tatau i se tagata ona maua mai le 80 i le 100 g porotini i le aso. O le moe e tatau ona le itiiti ifo ma le 8 itula i le aso, aua e te ulaula, aua le inu ava malosi ma le lauti malosi, kofe, Pepsi-Cola. Aua le 'ai vine ma vine. E aoga tele le inu o le kukama ma le rimoni, vai pini palu, susu suamalie.

O le maʻisuka e mafai foi ona togafitia e ala i le auala lea: ave se musika auro, oti se lau laʻau 25 cm le umi mai ia mea, oloina ma olo i totonu o fagu. Tuu lenei pulupulu i totonu o se apa faʻafefeteina ma sasaa le tolu ipu vai inu, aumai i se vevela, ia tuu mo le 5 minute ile vevela vevela. Ona tuu lea o ipu faʻamaufaʻailoga i se nofoaga mafanafana ma alu e faʻaaoga mo le ono itula.

I le tulaga o faʻafitauli o le maʻisuka, e masani ona faʻaaogaina le sua o le vailaʻau faʻamaʻi. O lenei meafaigaluega o le a fesoasoani i le togafitiga o maʻi papa ma pustular rashes.

Fomaʻi lanu meamata

Ua faamaonia faʻasaienisi e faapea, o le faʻaaogaina o tapenapenaga o musika auro e mafai ona faʻatupulaʻia ai le gaioiga o le afi. O le faʻaaogaina fafo o tinctures ma ogaga e maua ai se faʻaaliga faʻapitoa i sina paʻu laʻititi.

  • antioxyidant
  • anti-inflammatory
  • antihistamini (faʻafefe ai le faʻafefe)
  • tonic
  • diuretic (o lona uiga o le diuretic),
  • immunostimulatory
  • faʻamaʻi manuʻa
  • aneti-kanesa.

O nei mea uma e mafua mai i faʻapitoa faʻapitoa masani flavonoids. O le musika auro e sili ona tamaoaiga i le lua: quercetin ma kempferol. Ma se seti malosi o vitamini (e aofia ai vitamini D), minerale (copper, chromium) ma fualaau oona.

O le mea moni, o se pulou auro e mafai ona faʻaitiitia le ala o soʻo se faʻamaʻi ona o le faʻamalosia lautele i le tino. Ioe, pe a saʻo le saunia o le fualaau faasaina ma e leai ni faʻailoga.

Faailoga o le maʻisuka i alii. Mo mea patino ma foliga, faitau lenei tusiga.

E faapefea ona galue le laau?

E taua le taʻuina atu o le aso e maeʻa ai le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻavae i luga o musika auro, o le a maitauina tulaga lelei o le maʻisuka. O le soifua manuia o le tagata maʻi o le a faʻaleleia, ma o lona toto toto o le a faasolo ina faʻaitiitia.

E le tatau ona galo ia i tatou le tutusa o mea taumafa paleni taumafa. O mea taumafa e tumu i tumu i meaʻai masolosi e tatau ona le aofia ai. E lelei le aofia ai o meaʻai faʻamalosi-meaʻai i lau taumafataga. E taua tele lenei mea i le manatu o le maualalo o mea taumafa o le protein e avea ma se faʻaosoosoga matuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻatoʻaga laau

O le Mustache Masa mo le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina i ituaiga eseese. E tusa lava po o le a le auala e sauniuni ai, e tatau ona e iloa ni uiga patino o le laau. O le Mustache Musika e pei o sana. E ola e tusa ma le mita mai le eleele.

Le tuufaatasiga o vailaau o le laau:

  1. alkaloids - vailaau antibacterial,
  2. flavonoids: campferol, quercetin, catechin. Toe faʻafoʻi puipui o toto toto, faʻaititia le aofaiga o le "leaga" cholesterol, faaleleia le metabolism o le carbohydrate,
  3. vitamini A, E, C, vaega B,
  4. tannin
  5. phytosterol - o se vailaʻau o le faavae lea mo le fatuina o meainu kulimi, hormones ma le provitamin D,
  6. pectin ma fiber. Ua faʻamamāina le tino mai toga ma toxins. Faʻamautinoaina o le soona inu atoatoa o gaʻo mai le gaʻo laitiiti,
  7. phosphorus, potassium, magnesium ma le calcium.

O le musele auro mo le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai le lelei o taunuuga lelei ona o aafiaga o se lisi patino o mea. E mafai ona ave le laau i ituaiga eseese o faamaʻi.

Togafitiga ma se pulou auro e aofia ai le faia o:

O togafitiga faʻasoifua i togafitiga eseese. E mafai ona e oloina le laau ma sasaa i se lita o vai inu, ona faʻaosooso lea mo le 24 itula. E tatau ona inu faʻolu i le aso, tasi le sipuni tele.

O le togafitiga e 4 vaiaso, ona tatau lea ona e malolo mo le 7 aso, ona toe faia lea o togafitiga mo soʻo se ituaiga o maʻisuka.

Mumu mumu ma le maʻisuka

O se mea faʻapitoa o mea faʻaleagaina o le musika auro.

Latou te aliali mai ona o se mea e ola i meaola e pei ona taua beta sitosterol. O nei faʻamatalaga faʻamaʻi e le faʻaleagaina i le endocrine, faʻafitauli tau i le gasegase ma le atherosclerosis. O nei mea uma e matua talafeagai lava mo le maʻisuka o soo se ituaiga. O le mea lea, o sauniuniga o musika auro o le a sili ona aoga mo le maʻisuka.

O a mea aoga o loʻo i ai i totonu o le ufimata auro?

O le fofo mo le fiaselau o maʻi - o le auro - e limafoaʻi ma suauu minerale ma elemene o meaola, vitamini masani, pectins, tanides, steroids. E puipuia e Rutin puipui o toto toto ma tuuina atu ia i latou le malosi, ma catechins e taofia le osofaia o sui mai fafo i luga o le masini. O le laau foi e faaosofia ai le gaosia o auupega ma sela e taofia ai le tuputupu ae o le microflora pathogenic.

Ona o lenei tuufaatasiga tele, o mea e faʻamalolo ai le musika auro (telefoni siliva) e masani ona fesoasoani i le faʻamalosea o le tele o maʻi poʻo le faʻaitiitia lelei o le tulaga o le maʻi, ma e mafai ona e lagonaina le aoga o lona faʻaogaina pe a uma le vasega muamua o le pulega.

O le laau mai le tumutumu e oʻo atu i le aʻa ua taʻua o le vailaʻau, ae o le aʻa, laʻau ma pulu ua sili atu ona faʻaaogaina e sauni ai decocher, sua, suamalie o le suauʻu. O le faʻaaogaina o le laau i le sauniuniga o vailaʻau faʻamaʻi mo le maʻisuka e mafua mai i le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le inisalini ma se aafiaga aoga i le setete o le pancreas.

Fua 1: Fulufulu o le Musika Mumu

Matou te tuʻuina le laʻau paʻu o le laau (e mafai ona e tipiina i se naifi) i totonu o se vevela, faʻatumu i vai inu ma faʻaosooso 24 itula. O le taunuuga o le "pulu" e tatau ona faia i le 40 minute. 5 g i foliga mafanafana ao leʻi faia meaai autu. Ua fuafuaina le vasega mo le 28 aso ma e manaʻomia le toe faia i se vaiaso. O lenei auala e faʻaitiitia ai le kulukose toto

I le taimi nei, o loo tuputupu ae le fiafia i le musika auro, o le igoa faasaienitisi o le "mea manogi tele". I fualaau faʻataʻitaʻi, o sauniuniga o lenei laau, lea e masani ona taʻua o le ginseng fale, e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, gall vladder, splinen, faʻapea foi ma le bronchial asthma, maʻi pulmonary, allergies, cancer, ma isi.

E talitonuina o tapenapenaga sauniuni i luga o lenei laau e mafai ona faʻamafanafanaina ai tiga o le faʻalauiloaina o tagata, faʻamalo le afaina, faʻamalosia le faʻamalolo o manuʻa, mu, ae e tatau ona manatuaina e leai se panacea i le lalolagi, ma e leai se vailaau ma togafitiga faʻaleaganuʻu e mafai ona mautinoa ai le faamalologa atoatoa faʻamaʻi.

O togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona faʻatinoina i tamaiti, i fafine o loʻo susu pepe pe na o le faʻamoemoe foi e maua se pepe. O le adenoma Prostate, soo se gasegase o le fatuga - lua faʻasaina. O i latou e faigofie i soo se tasi lava le le faapalepale e tatau foi ona faaeteete i le faʻaaogaina o sauniuniga o musika auro.

O togafitiga e matua fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia ma se taumafataga lea e le aofia uma ai meaʻai, pipi, marinades, pateta, gaʻo manu ma kvass. O meaai o le maʻisuka i le taimi atoa o le faia o se pulou auro e tatau ona matua faatumulia i palatini. Ae o vine ma vine e tatau ona lafoaia.

Ma le isi faʻasaina: togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona faʻatasi ma isi vasega uumi o togafitiga fou.

O loʻo i ai se lisi o tuʻutuʻuga ma faʻamaʻi e le faʻaaoga ai le fale:

  • Tamaiti matutua e oo i le 12 tausaga.
  • Tina ma le vaitau o le susu.
  • O le i ai o le faʻagasolo taimi masani poʻo le le atoatoa.
  • Faʻasaga o le prostate adenoma.

Faatasi ai ma le faateleina o le fualaau ma le tele o le faia o se musika, e mafai ona tulai mai se tali o le maʻi. O le tele o taimi, e faʻaalia mai i le paʻu o le paʻu. E mafai foi ona tupu se ulu, lea o se mea e masani ai.

O le faʻaaogaina o le laau i le sauniuniga o vailaʻau faʻamaʻi mo le maʻisuka e mafua mai i le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le inisalini ma se aafiaga aoga i le setete o le pancreas.

E faʻapefea ona faia le faʻamamaina o foliga i le kofe kofe

Fufuluina lelei le paʻu, vavao laitiiti.

O le faʻamaʻi (poʻo se faʻafefiloi ma isi mea e faʻaaogaina) e faʻaaogaina i vaega o foliga ma le faʻafefe o massaging gaoioiga o le minute e tasi i tafatafa o le taamilosaga o nai tafaʻi. Aua e te paʻi i le eria lata ane i mata.

E sili atu le faʻamamaina o le vevela o le tino i vai faʻamamaina faamama (atonu o le minerals), fufulu i le vai malulu poʻo le teuteuina o laau (calendula, celandine, chamomile).

Ole taimi o le faʻasagaga e tasi i le 4-6 aso.

Maʻi Suka

E tusa ai ma le tele o tagata, o le musika auro mo le maʻisuka ituaiga 2 e fesoasoani i le tagata maʻi e faʻamaonia lona tulaga tiga, faʻaititia le maualuga o le suauu i totonu o le toto, ma faʻaleleia le taua tele o le maʻi.

O le laau e faʻaaoga i sauniuniga eseese, e pei ona faamatalaina i luga. Ae e mafai ona e faʻaaoga i le fale. Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le filifiliga sili ona faigofie, ae leai se faʻamālōlōina mo le faʻafefeteina o musika auro o le fua lea:

  1. E tele ni laʻau o vailaau faʻamaʻi ua fufulu, paʻu, ona sasaa lea i le 1 lita o le vai manino.
  2. O lenei tuufaatasiga ua fausiaina mo le aso e tasi, ona faʻaaoga lea o le sipuni se tolu i le aso.

O le togafitiga ua togafitia mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina i se pulou auro e faʻaaogaina mo le 4 vaiaso. A maeʻa ona manaʻomia lea e le maʻisuka se malologa o le tasi masina atoa, ona toe fai lea o le faasologa o togafitiga o togafitiga.

I le maʻisuka, e mafai ona faʻaogaina le pulou auro i se isi auala: aʻo lei faia taumafa taitasi, afa itula muamua, e tatau ona e pikiina se fasi mea mai se laulaau fou, fufulu, ona faʻatau mo sina taimi puupuu.

E mafai foi e le laau ona mafua ai se tiga tiga o le tino i tagata, o lea la ao leʻi faʻaaogaina soʻo se vailaau faʻapitoa, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi. I le tulaga o le paʻu o le paʻu, o le isu o le isu po o isi faʻafitauli matuia e uiga i le talaaga o isi togafitiga, o le faʻaaogaina o se pulou auro e tatau ona faamutaina.

Laʻau meli ma le kofe

O le mea sili lea ona lelei mo le toe faʻafouina o ituaiga uma o le paʻu. O le vaega o le meli o le a faʻamautinoa ai le faʻamamaina o sela ei ai faʻamalosi tino masani, vitamini, aʻo faʻamaina le kofe o siama tuai ma toxins.

  • Honey honey 1 tbsp. l fafagu i le 2 tsp. fanua fou fou (37 deg.).
  • Taimi - 2 minute o le faʻamamaina mama o vaega taʻitasi.

Aafiaga mo le maʻisuka

O le Mustache Masa e faʻamaopoopoina le fesuiaiga o le suka toto. E pei ona e iloa, o ia suiga e mafua ai le fausiaina o faʻafitauli, ma togafitiga o fualaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻaopoopoga i togafitiga ma puipuiga.

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai foi e se tagata ona mafatia i le atherosclerosis vascular. O ia togafitiga e faʻaleagaina ai le aveeseina o le gaosiga o gaʻo gaʻo mai le toto. E mafai e le laau ona faʻafeiloai lelei lenei galuega.

O le Mustache Mumu e faʻaitiitia ai le gasegase faʻapitoa ma aveesea ai uiga o faʻafitauli faʻapitoa. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le puipuiga mai faʻafitauli ma faʻamaʻi e masani ona maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia.

O le inisalini e faia i le paʻu o le pancreas. O le faʻaaogaina faifai pea o le laau i foliga o teuteu ma meaʻai e mafai ai ona faʻaleleia le faʻatinoina o le pancreas.

E tatau ona maitauina e faʻaaogaina le Uro Uro e togafitia ai se tele o faʻamaʻi eseese.

O le laau ei ai aafiaga nei:

  1. diuretic ma choleretic,
  2. antibacterial
  3. anti-allergic ma anti-inflammatory.

Matou te faʻamalosia foʻi toto toto ma taofi le atinaʻe o le atherosclerosis. E i ai le faʻamaoniga o le laau e faʻagasolo malie le faasologa o le soifua matua.

O loʻo i ai i le fale mea nei:

  • ona o le tele o faʻasalaga faʻaleaganuʻu na te taofia lipid peroxyidation,
  • aveese ia toxins ma toxins
  • faaitiitia le aofai o le kulukose i totonu o le toto, lea poloka poloka gluconeogenesis,
  • faʻapupulaina le lagona o le gasegase lautele ile inisalini,
  • aveese le "leaga" cholesterol,
  • e taofia ai le fausia o faafitauli matautia,
  • faʻailo le tino atoa ma faʻapupula le myocirculation.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fale, e mafai ona faamalosia le gastrointestinal tract ma maua ai le lagolago faaopoopo mo togafitiga faifai pea.

O Mea Faʻatau Mea Faʻamalosi

I le amataga o togafitiga, e mafai ona e faʻaaoga se fusi o le Golden Mustache. Ina ia sauniuni, sasaa se sipuni tele o lanu lanu meamata ma se ipu vai inu. O le oloa e tatau ona afifi mo le afa itula, ona faaopoopo lea o le 6 punetini o le Golden Mustache juice.

Afai o le maʻisuka ituaiga 2 na mafua ai le faaletonu vaaia, ona e faʻafefiloi ai lea o le Musika ma le laumei, ona sasaa lea i se lita o vai inu. O le faʻaogaina o lenei laau ma le blueberries o se vailaau sili ona aoga mo le maʻisuka ma isi faʻamaʻi.

E pei ona e iloa, o tagata e maua i le maʻisuka e le fautuaina e inuina le ava malosi.Ae ui i lea, o le tincture ma le Mustache Mumu o loʻo faʻaalia ai iʻuga sili ona lelei mo nei tagata gasegase. Le faia o lenei mea:

  1. tata le 50 pi o Usa,
  2. tuu mea e gaosia i totonu o se atigi fagu tioata,
  3. sasaa se lita o le ava ma tumau i se nofoaga malulu mo le 3 vaiaso,
  4. lulu le vaa atoa i aso uma.

O le a se mea e sauni pe a paʻu i le lilac lanu moana,

E i ai se isi metotia lelei e mafai ona e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. Somi le sua ma faaopoopo le ava malosi. E tatau ona ave le 0.5 lita mo le 12 vaega o le laau. ava malosi. O le vailaʻau e faʻaogaina i se nofoaga malulu mo se vaiaso ma le afa. Faʻatasi i aso uma lua te manaʻomia e lulu le oloa.

Ina ia saunia le tincture, e mafai ona e tago i laulaau, nonoa po o musele o le laau. O le fua masani e sili ona taatele o le faʻasolosolo o le ava mai "sooga" o le Golden Mustache. Mo vailaau, ave 10-15 vaega o le laau. O le meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻaumatia ai le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O "sooga" o le laau o le eleele ma sasaaina i le 0.5 l o le vodka. Mo le lua vaiaso, o le vailaʻau e faʻaogaina i se mea pogisa ma gatete i taimi uma. Ona faʻamamāina lea ma faʻauʻu le 30 pata i luma o se taumafataga. O le togafitiga e faaauau pea seia maeʻa le taoto. Ma le isi, taofi le ave o vailaau mo le vaiaso.

Ina ia saunia se teuteuga, e tatau ona e ave le 150 g o laʻau, kuka lelei ma sasaa se lita o vai i le vevela o le potu. Aumai le vai i laʻau i se vevela, faʻafefete mo ni nai minute ma tuʻu le malulu mo le 5-6 itula. E tatau ona fufulu le meafaigaluega ma inu le 100 ml i le aso ao le i 'ai.

Ina ia saunia se vailaʻau faʻamaʻi, e tatau ona e oloina se lau lau lapoʻa o le Golden Mustache, tuu i totonu o se vevela ma sasaa le tasi lita o vai inu. E tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le ono itula, pe a maeʻa ona faʻamamaina. Faaaoga e pei o se meafaigaluega muamua.

Laʻau Masa Masa

  • allergies
  • faaleagaina, fula o le mucous membranes o le larynx,
  • ulu matua.

O togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona faʻatinoina i tamaiti, i fafine o loʻo susu pepe pe na o le faʻamoemoe foi e maua se pepe. O le adenoma Prostate, soo se gasegase o le fatuga - lua faʻasaina. O i latou e faigofie i soo se tasi lava le le faapalepale e tatau foi ona faaeteete i le faʻaaogaina o sauniuniga o musika auro.

O togafitiga e matua fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia ma se taumafataga lea e le aofia uma ai meaʻai, pipi, marinades, pateta, gaʻo manu ma kvass. O meaai o le maʻisuka i le taimi atoa o le faia o se pulou auro e tatau ona matua faatumulia i palatini. Ae o vine ma vine e tatau ona lafoaia.

Ma le isi faʻasaina: togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona faʻatasi ma isi vasega uumi o togafitiga fou.

E taua le aua neʻi galo: tagata e leʻi mauaina se panacea, ma o le maʻisuka ma ona faʻafitauli e manaʻomia ai togafitiga faifai pea. E oo lava i sauniuniga sili ona lelei o se pulou auro o le a le suia ai le togafitiga autu, latou te le mafai ona faʻamalolo atoa le maʻisuka. E le gata i lea, o togafitiga e faatoa amata lava i le fautuaga a se fomaʻi. Afai e leai se faʻaaloalo ma aʻafiaga itu, o sauniuniga o le musika auro e mafai ona faʻaitiitia le ala o lona maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga