Maninil (Glibenclamide)

O le maʻi suka o se tasi lea o faʻamaʻi sili ona ogaoga o le tagata faʻaonapo nei. A leai ni vailaʻau faʻapitoa, o tagata e iai lenei faafitauli e le mafai ona ola. Ma o le mea moni, o le fofo mo le maʻisuka e tatau ona filifilia saʻo. O le tele o taimi, o fomaʻi e faʻamaonia se fualaau lelei "Maninil" i tagata maʻi. Faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, faʻaoga tutusa o lenei vailaʻau - matou te talanoa e uiga i nei mea uma mulimuli ane i le tusiga.

O lenei vailaʻau e tuʻuina atu i ni pepa. O lona autu autu o le g libenclamide. E tasi le laulau o lenei vailaʻau e mafai ona aofia ai le 3.5 poʻo le 5 mg. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le laukose, masini pateta, lekino dioxide ma nisi vaega. O le kamupani a Berlin Chemi o loʻo auai i le tuʻuina atu o lenei vailaʻau.

O le vailaʻau "Maninil" e taugata tele. O lona tau e tusa o le 150-170 p. mo palama 120.

I tulaga e faʻaaogaina ai faʻamaʻiloga

I le tino o le tagata maʻi, o le fualaau faasaina "Maninil" (atonu o le a ese le eseesega o ana mea) e faateleina ai le lagona o le insulin. O loʻo i ai le vailaau malosi o lenei vailaʻau ma isi aafiaga aoga i le tino o le tagata maʻi. Maninil, faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faaosofia ai le gaosiga o le inisalini masani.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o le maʻisuka ituaiga 2. O lenei vailaau e mafai ona faʻamatalaina e se endocrinologist. O faʻamaoniga i lona faʻaaogaina o:

ituaiga 1 maʻisuka

maʻi o le maʻisuka ma le muamua,

maʻitaga ma lactation,

ogaoga ogaoga poʻo le le mafaia o le ate,

faʻaititia le numera o le toto paʻepaʻe.

Auala e faʻaoga ai

Mo papa maa 5 mg e tutusa lava ma le fualaau faasaina "Manin 3.5", faatonuga mo le faʻaoga. O le tau (faʻatusatusaina o fualaau faasaina e ono eseese tau) aua o lenei vailaʻau, e pei ona taʻua muamua, e maualuga tele. E le gata i lea, ua faatonuina e fomaʻi i tagata gasegase e aunoa ma se totogi, e le pei o taugofie, e seasea lava. O le mafuaʻaga lea e tele ai tagata gasegase e fia iloa pe sili atu le taugofie o nei vailaʻau. O nei vailaʻau o loʻo avanoa i falemaʻi. Ae ao lei amataina le latou faʻamatalaga, o le a matou vaʻavaʻai po oa faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa a Manilin lava ia.

E filifili e le fomaʻi le fualaau o lenei vailaau mo le tagata maʻi taitoatasi. Ole aofaiga o fualaau faasaina i aso taitasi e faalagolago tele i le maualuga o le kulukose i le urine. Latou te amata inu i lenei vailaʻau faʻateleina i se tulaga maualalo. E le gata i lea, o le a faʻateleina le faʻasologa. O le tele o taimi, i le taimi muamua, o le tagata maʻi e faʻamaonia le afa laulau i le aso (faʻalagolago i taunuuga o suʻega, 3.5 poʻo le 5 mg). Ma le isi, o le fualaau o loʻo faʻateleina e le sili atu i le tasi le papalama i le vaiaso poʻo ni aso.

Faʻamatalaga e uiga i le "Maninil"

Ole aʻoaʻoga lenei mo le faʻaaogaina mo vailaʻau "Maninil". O faʻamatalaga o lenei vailaʻau e tele naua. Ae o le "Maninil" o le tele o tagata gasegase e manatu atonu o le mea aupito sili lea i la latou vaega. O le manatu o tagata maʻi na maua i le maʻisuka e uiga i lenei fualaau faasaina ua atiae lelei. E fesoasoani, e tusa ai ma le tele o tagata faʻatau, naʻo le lelei. Ae peitaʻi, o le mea e leaga ai, o lenei vailaʻau e le talafeagai mo tagata uma. E le alu i nisi tagata gasegase.

I soʻo se tulaga, e aunoa ma se faʻasesega, o tagata gasegase e fautuaina le inu o lenei vailaʻau i le vailaʻau fautuaina e le fomaʻi. A leai, o le fualaau faasaina e mafua ai le inupia.

O a ni analogues o vailaʻau "Manin"

E tele sui mo lenei fualaau faasaina i le maketi faʻaonaponei. O nisi oi latou na maua ni faʻataʻitaʻiga lelei o tagata, ae o isi e leai.

I le tele o tulaga, o tagata e maua i le maʻisuka e faʻaaoga analogu ma igoa nei nai lo "Maninil":

O nisi taimi e fiafia ai tagata gasegase pe iai se tutusa o Manil 3.5 mg (papa) i luga o le maketi. E toetoe lava leai ni upu tutusa mo lenei vailaau i le falemaʻi faafomaʻi faʻaonapo nei. O le tele o analogues e faia i luga o le faavae o isi mea gaioiga. Ma o le mea lea, o vaevaega o le tuufaatasiga i mea e sui ai mea e eseese. Naʻo le faʻavae tutusa o Maninil o Glibenclamide. Naʻo le sui lenei e mafai ona faʻatau i se fua o le 3.5 mg.

O le vailaʻau "Glibenclamide"

O faʻamatalaga ma le faʻailogaina o lenei vailaʻau e tutusa lelei ma le "Maninil" lava ia. I mea uma, o le mea moni, o lenei vailaʻau o lona taugofie taugofie. O lenei fualaau faasaina e aoga i falemaʻi pe a ma le 80-90 p. E ui o le mea galue malosi e tutusa uma nei vailaau faʻasaina, sui le Maninil ma Glibenclamide e naʻo le fautuaga a se fomaʻi e faatagaina. O le maʻi suka o se maʻi tuga. O lenei fualaau faasaina ua gaosia i Ukraine.

Manatu o Tagata Matutua i luga o Glibenclamide

E pei o Maninil, o iloiloga (faʻamatalaga o lenei vailaʻau faʻatasi ma isi mea gaioiga e masani lava ona sili atu ona leaga le gasegase), o lenei fualaau mai tagata faʻatau na maua lelei. I le faaopoopo atu i le aoga, o gaioiga o le lelei o lenei vailaau, o le tele o tagata gasegase o lona tau maualalo ma le faigofie o le vaevaeina o meaʻai. O le tele o tagata gasegase e mafaufau i le gaosi Glibenclamide na gaosia i Kiev e sili atu ona lelei. Kharkov papaa i le taimi o le vaevaega, o le mea e leaga ai, e mafai ona pala.

O le vailaau "Diabetes"

O lenei vailaʻau e maua i foliga o papa papaʻe papaʻe. O lona malosi autu autu o le glycoside. E pei o le Maninil, o le maʻi suka o le kulupu o mea e maua ai le suka i le tupulaga mulimuli. O le aoga sili lava o lenei vailaʻau e, i le faaopoopo atu i le aoga, le leai o se mea ua fai ma vaisu. E le pei Maninil, o le maʻi suka e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi vave le tumutumu ma puipuia le atinaʻe o le hyperinsulinemia. O le lelei o lenei meafaigaluega, pe a faʻatusatusa i le tele o isi fualaau o lenei vaega, e aofia ai le mea moni e mafai ona faʻaitiitia le cholesterol toto.

Faʻamatalaga i luga o le "Diabetes"

O le maualuga o le suka i totonu o le toto, e tusa ai ma le tele o tagata gasegase, o lenei vailaʻau e faʻaititia lelei ai. O aʻafiaga, e tusa ai ma tagata faʻatau, "O le maʻisuka" e seasea ona maua. O le toʻatele o tagata mamaʻi e faʻaalia le le lelei o lenei vailaʻau i le tele o lona tau. E tatau ona sili atu lau tupe e totogi nai lo Maninil. Analogs (o le tau o fualaau oona e faaaoga mo le maʻisuka e mafai ona eseese lautele) o lenei fualaau e sili atu ona taugofie. O le maʻi suka o se tuusaunoaga i lenei tulaga. O loʻo i ai se afifi o palama e 60 o lenei oloa i vailaʻau faʻapitoa o le faasologa o le 300 r. O lenei vailaʻau e talafeagai, e pei o le tele o le suka-lowering drugs, o le mea e leaga ai, e le mo tagata uma.

Le fualaau faasaina "Metformin"

O lenei vailaau faʻapitoa o loʻo maua foi i totonu o laupepa ma falemaʻi ma falemaʻi. O lona malosi autu o le metformin hydrochloride. O le aafiaga o le falemaʻi o lenei sooupu e faʻaalia i le mea moni o le faʻaitiitia o le fua o le faʻaaogaina o le suka mai le inumaga. Na te le faʻaaogaina se aafiaga i le faagasologa o le gaosiga o le inisalini, e pei o Glibenclamide ma Maninil. O se tasi o tulaga e le masalomia o lenei vailaau e le afaina ai foliga vaaia o le hypoglycemia i le tino.

Faʻamatalaga e uiga i Metformin

O tagata maʻi latou te viia lenei vailaʻau faʻamuamua ona o lana gaioiga agavaʻa. Ua maua e Metformin ni iloiloga lelei ma mo le mea moni e faapea, o lona faʻaaogaina e le gata ina mafai ona togafitia moni le maʻisuka. Faʻaauau le faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma le mamafa o le mamafa o maʻi. E pei o le Maʻisuka, o lenei vailaau, faatasi ai ma isi mea, e maualalo ai le cholesterol i le toto o tagata gasegase. O se faʻaopoopoga o lenei oloa e faʻapitoa foi ona maualuga le tau: 60 pusa o Metformin tau e tusa ma le 90 r.

O nisi o faaletonu o lenei fualaau faasaina, o tagata faatau e na o le mea moni e faapea, i masina muamua o le aveina, e mafai ona faaoso ai le manava. O ia itu itu o nisi taimi e tuuina mai e Maninil lava ia. O analog e tele lava ina eseese i le meatotino e tasi. Ae o le itu i le foliga o le manava i le tele o nei fualaau faasaina e masani lava e le o faalauiloaina.

O fualaau faasaina "Glimepiride" ("Amaril")

O lenei vailaʻau ua faia i luga o le faavae o se mea e taʻua o le glimepiride. E iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino o le maʻi - e faʻamalosia ai le gland, faʻalavelave ai le gaosia o le suka i le ate, ma faʻapupulaina ai le lagona o gaʻo i le gaioiga o le homone. O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiina ae o le nephropathy. O le tele lava o taimi, ua faʻamatalaina Amina e fomaʻi i le taimi lava e tasi e pei o Metformin. I le faatauina atu i le aso, o loʻo i ai foi se fualaau faasaina, o se faʻalavelave o mea gaosi a nei tupe uma. Ua taʻua o Amaril M.

Fualaau faasaina

O le manatu e uiga i lenei vailaʻau i tagata e maua i le maʻisuka e sili atu ona lelei. O le aoga o lona faaaogaina e masani lava ona matauina. E talitonuina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili ona lelei pe afai e le fesoasoani le Metformin. O lapoa o fualaau o Amarin e tele. E le gata i lea, latou te iai se tulaga lamatia. O le mea lea, o le faʻasoaina atu pe a manaʻomia e matua faigofie lava.

O le vailaʻau "Glucophage"

O lenei fualaau faasaina e tutusa ma Metformin. O le mea galue malosi e tutusa lava mo ia. O le mea lava lea e tasi mo faʻamatalaga ma faʻailoga. E pei o Metformin, o lenei fofo ei ai se aafiaga itiiti i le tino o le maʻi. E faaitiitia foi le mamafa o le mamafa.

Nai lo o se faaiuga

O le mea lea, matou te iloa ai le "Maninil" o (faatonuga mo le faʻaoga, tau, mea tutusa o loʻo e iloa nei). O le fofo, e pei ona e vaʻaia, aoga. O le tele o ona sui auai na tatau foi ona na o ni iloiloga sili ona lelei mai tagata gasegase. Ae peitai, e tatau ona faʻaaoga lenei fualaau faasaina ma sui i isi vailaʻau faʻatasi ai ma se faʻasologa o togafiti tutusa, ioe, naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Faʻataʻitaʻiga

Ole vailaau ole vailaʻau oona mai le vaega o le sulfonylurea o meaola o le lua o augatupulaga.

E faʻamalosia ai le faʻaogaina o le inisalini e ala i le fusifusia i le apocreatic β-cell membranes specific receptors, e faʻaitiitia ai le tapunia o le grupo β-cell glucose, faʻapupulaina le lagona o le inisalini ma lona fusifusia i sosoʻo tauʻave, faʻaleleia le faʻasaina o le inisalini, faʻaleleia le aafiaga o le inisalini i le musele glucose ma le ate, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Galuega i le vaega lona lua o le faʻaaogaina o le inisalini. E taofia ai le lipolysis i le tino. E i ai lona aʻafiaga o le lipid, e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o meatotino o le toto.

Maninil® 1.5 ma le Maninil® 3.5 i le micronized form is a high tech, aemaise o le palapala o le glibenclamide, lea e mafai ai e le vailaʻau ona ave vave mai le gastrointestinal tract. I le fesoʻotaʻiga ma le faʻamuamua o le Cmax o le glibenclamide i le plasma, o le tino o le hypoglycemene toetoe lava a fetaui ma le taimi e faateleina i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto pe a uma ona 'ai, lea e mafua ai le malosi o le fualaau faasaina ma le gasegase. O le umi ole gaioiga o le 20-24 itula.

O le aafiaga o le hypoglycemic o le fualaau faasaina Maninil® 5 e atiina ae pe a mavae le 2 itula ma e 12 itula le umi.

Pharmacokinetics

I le maeʻaina o le Maninil 1.75 ma le Maninil 3.5, o le a vave ona mataʻituina vave vave ma toeitiiti atoatoa le faʻamalamalamaina mai le gastrointestinal tract. Lafoaʻi atoa o le gaioiolosi faʻavavevave e tupu ile 5 minute.

A maeʻa ona faʻapalaina le Maninil 5, o le avega mai le gastrointestinal tract e 48-84%. Tmax - 1-2 itula. Faʻatonuga o le bioavailability - 49-59%.

O le faʻamaina o le palatini plasma e sili atu ma le 98% mo Maninil 1.75 ma le Maninil 3.5, 95% mo Maninil 5.

Metabolism ma le faʻamalosi

E toetoe lava o le gaʻo atoatoa i totonu o le ate ma le fausiaina o ni gasegase e lua e leai ni galuega, o le tasi o ia mea e faʻamalosi e gaʻo, ma le isi i le talo.

T1 / 2 mo Maninil 1.75 ma Maninil 3.5 o le 1.5-3.5 itula, mo Maninil 5 - 3-16 itula.

Faʻasologa o mea

Ua faatulaga e le fomaʻi le fualaau o le fualaau faasaina taitoatasi e faavae i luga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma le 2 itula ina ua uma le taumafataga.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina Maninil 1.75 o le 1 / 2-1 papalama 1 taimi i le aso. I le le atoatoa o le aoga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, o le fualaau o le fualaau faasaina ua faasolosolo malie lava seia oo ina oʻo i le aso ole tatau ole taofiofia o le metabolism. O le fua faatatau o aso taʻitasi o le 2 papa (3.5 mg). Ole fua maualuga o aso taitasi o le 3 papa (i tulaga tulaga ese, 4 papa).

Afai e tatau ona ave ni maualuga maualuga, latou te fesuiaʻi i le ave o le fualaau faasaina Maninil 3.5.

Ole fua muamua o le Maninil® 3.5 o le 1 / 2-1 papafa 1 taimi i le aso. I le le lava o le aoga, i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, o le fualaau o le fualaau faasaina ua faasolosolo malie lava seia oo ina oʻo i le aso ole tatau ole taofiofi ole metabolism. O le fua faatatau o aso taitasi e 3 papa (10.5 mg). Ole fua maualuga o aso taitasi o le 4 papa (14 mg).

E tatau ona ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai, e aunoa ma le inu ma inu sina vaega ole vai. O aso uma e oʻo atu i le 2 paluga e masani ona faʻaalu i le aso - i le taeao, ao leʻi faia le taeao. O vaega sili atu e vaevaeina i le taeao ma le afiafi. Afai e te lafoaʻi le tasi fualaau o le fualaau faasaina, o le isi laulau e tatau ona ave i le taimi masani, ae le faatagaina e ave se maualuga maualuga.

Ole fua muamua ole Maninil® 5 e 2.5 mg 1 le taimi ile aso. I le le atoatoa o le aoga, i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, o le fualaau o le fualaau faasaina ua faasolosolo malie ona faateleina i le 2.5 mg i le aso faatasi ai ma se vaeluaga o le 3-5 aso seia oo ina ausia le fualaau o aso taitasi e faamautu ai le metabolism. Ole fua ole aso ole 2.5-15 mg.

O mea e sili atu ma le 15 mg i le aso e le faʻateleina ai le mamafa o le faʻaaogaina o le vailaau oona.

I tagata matutua, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le hypoglycemia, o le mea lea mo i latou e tatau ona i ai le 1 mg i le aso, ma ole tausiga e tatau ona filifilia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Ole taimi e ave ai le fualaau faasaina Maninil® 5 e 1-3 taimi i le aso. E tatau ona ave le fualaau faasaina i le 20-30 minute ao leʻi faia se taumafataga.

Pe a faʻafeiloaʻi mai i isi mea faʻamalolo oona ma se masini tutusa o le gaioiga, Maninil® 5 e faʻataʻitaʻiina e tusa ai ma le polokalame na tuʻuina atu i luga, ma faʻamaonia le vailaʻau muamua. Pe a suia mai biguanides, o le fua muamua o le dose i aso uma e 2.5 mg, pe a manaʻomia, e faʻaopoopoina le fua ile aso i aso uma e 5-6 i le 2.5 mg seia oʻo ina maua le taui. I le leai o se taui i totonu o le ono vaiaso, e tatau ona filifili i le tuufaatasiga o togafitiga ma le inisalini.

Faʻamataʻuga itu

Ole aʻafiaga sili ona taatele i togafitiga ma Maninil® o le hypoglycemia. O lenei tulaga e mafai ona faʻaaogāina le natura ma saofagā i le atinaʻeina o faʻalavelave ogaoga (e oʻo i le faʻataunuʻu poʻo le faʻamaeʻaina). Faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻaleagaina, polyneuropathy o le maʻisuka, pe faʻatasi foi ma togafitiga faʻatasi ma le faʻaalofa, o mea muamua o le hypoglycemia e ono vaivai pe le o atoa.

O le mafuaʻaga o le hypoglycemia e mafai ona: o le faʻamalo o le fualaau faasaina, o se faʻamaoniga le saʻo, o se mea e le masani ai, o tagata matutua, vomiting, manava, malosi malosi faaletino, faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo insulin (faʻaleagaina le ate ma le fatu fatu, , faʻaaogaina o le ava, faʻapea foi fegalegaleaiga ma isi vailaʻau.

O faʻamaoniga o le hypoglyceemia e aofia ai le fiaai tele, faʻafefe faʻapitoa, afaina, paʻu o le paʻu, paʻuʻese i le gutu, gatete, popolega lautele, maʻi vevela, le mautonu o le moe, faʻalavelave moe, lagona o le fefe, le faʻamalosia o le faʻagasologaina o gaioiga, faʻafitauli lē tumau (e pei o maʻi faʻaaliga ma tautalaga, faʻaaliga o paresis po o paralysis poʻo mafaufauga vavalalata o lagona). Faatasi ai ma le alualu i luma o le hypoglycemia, atonu o le a leiloa e le tagata maʻi lo latou pulea o ia lava ma le malamalama. E masani lava o le tagata maʻi e susu, susu le paʻu ma se vailaʻau e gaogao.

O aʻafiaga pito i lalo e mafai foi.

Mai i le fualaau otaota: e seasea lava - o le gasea, belching, vomiting, o le tofo o le gutu, lagona o le mamafa ma le atoatoa i totonu o le manava, tiga o le manava ma le manava, i nisi tulaga - o le siitia le tumau i le gaoioiga o enzymes o le ate (GSH, GPT, ALP), hepatitis ma le au.

Faʻatonuga a le Allergic: vevela, paʻu o le paʻu, urticaria, mūmū o le paʻu, Quincke's edema, faʻafefeteina o le paʻu, paʻu matala i luga o luga o le paʻu, faʻalauteleina le gaosiga. E seasea lava, o le paʻu o le paʻu e mafai ona avea ma amataga o le atinaʻeina o tulaga ogaoga, faʻatasi ai ma le le lava o le mānava ma le faʻaitiitia o le toto totoga seia oʻo i le amataga o le teʻi, lea e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi. O nisi o faʻafitauli ogaoga faʻamaʻi o le tino ma le paʻu o le paʻu, paʻu faʻatasi, fiva, foliga vaaia o le porotini i le urine ma le jaundice o loʻo faʻamatalaina.

Mai le hematopoietics: e seasea lava - thrombocytopenia, erythropenia, leukocytopenia, agranulocytosis, i mea vavalalata - anemia hemolytic or pancytopenia.

O isi: i tulaga le mautonu, o le vaivai o le toto, o le foliga le tumau o le palatini i le urine, le mautonu le vaai ma mea e nofo ai, e pei foi o le gasegase o le ava malosi i le inu, faailoaina e ala i faafitauli o le vevela ma totoga o le tino (vomiting, sensation of heat in the face and body body) , tachycardia, dizziness, maʻi tigaina).

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina MANINIL®

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻi o le maʻisukacidosis, maʻi o le maʻisuka ma le coma,
  • tulaga i le maea ai o le gasegase,
  • ogaoga o le ate,
  • gasegase ogaoga ogaoga (CC itiiti ifo i le 30 ml / min),
  • nisi o tulaga mataʻutia (mo se faataitaiga, faʻateleina o le gaosiga o le gaʻo i totonu o faʻamaʻi pipisi, mumu, manuʻa poʻo le maeʻa o taotoga tetele pe a faʻaalia le inisalini o togafitiga),
  • leukopenia
  • faʻalavelave o le intestinal, paresis o le manava,
  • tuutuuga faʻatasi ai ma le faʻamaʻiina o meaai ma le atinaʻeina o le hypoglycemia,
  • maʻitaga
  • lactation (fafagaina),
  • lapataiga masani i le glibenclamide ma / poʻo isi sulfonylurea o meaola, sulfonamides, diuretics (diuretics) e aofia ai le sulfonamide vaega i le molecule, ma le probenecid, talu ai e mafai ona tupu faʻasolosolo.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻamaonia le vailaʻau mo febrile syndrome, faʻamaʻi faʻamaʻi (faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gaioiga), faʻasolosolo o le pituitary i luma poʻo le gasegase oona, ava malosi, i luga o tagata matutua ona o le ono tulai mai o le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

E talafeagai le siakiina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai.

E tatau ona lapatai tagata maʻi e uiga i le faateleina o le lamatiaga o le hypoglycemia i mataupu o le taimi e tutusa ai le ethanol (e aofia ai le atinaʻeina o se maʻi pipisi e pei o le tiga: tiga o le tino, gaioiga, vomiting, tiga o le ulu) ma le taimi o le matelaina.

E tatau i le fomaʻi ona mafaufau ma le totoa le tofiaina o le Maninil® fualaau faasaina i tagata gasegase ma le gaʻo maʻi ma gaioiga, faʻapea foʻi ma le hypothyroidism, le pituitary muamua poʻo le cortex.

O se fesuiaiga o le fualaau faasaina Maninil® e manaʻomia mo le faʻaogaina o le tino ma lagona, o se suiga i meaʻai.

A o togafitiga, e le fautuaina e nofo i le la mo se taimi umi.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

I totonu o le vaitau seʻia oʻo ina faʻamautu le togi lelei poʻo le suia o fualaau faasaina, faʻapena foʻi ma le le lelei o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Maninil®, o le mafai ona ave se taavale poʻo le pulea o auala eseese, faʻapea foi le auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia le faʻaauau le gauai ma le vave o le mafaufau ma le gaioiga. .

Faʻasalaga

Faʻailoga: o le gasegase maualuga o le fualaau faasaina Maninil®, faapea foi le faʻaaoga umi o le vailaʻau i mea maualuga, e ono mafua ai le hypoglycemia, ma o nisi taimi e lamatia ai le ola o le tagata maʻi.

Togafitiga: tulaga mālūlū o le hypoglycemia, e pei o muamua muamua, o le tagata maʻi e mafai ona faʻaumatia o ia lava i le vave ai ona 'aina se fasi suka, siamu, meli, inu se ipu lanu suamalie poo le kulukose. O le mea lea, o le tagata maʻi e tatau ona i ai pea ma ia ni nai vaega o le suka mama poʻo le mea faʻamalosi (candy). O oloa faʻamaʻi mea na faia faapitoa mo tagata mamai e maua i le maʻisuka e le fesoasoani i ia tulaga. Afai e le mafai e le tagata gasegase ona vave faʻaaogaina uiga o le hypoglycemia, ona tatau loa lea ona valaau se fomaʻi. I le tulaga o le mafaufau le lelei, o le 40% lextrose solution e tui i / in, i / m 1-2 mg o glucagon. A maeʻa ona toe iloa, e tatau ona tuʻuina atu i le tagata maʻi meaʻai e maua i le gaʻolaʻo gaʻo (ina ia aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faateleina o le faʻaaogaina o le hypoglycemics o sauniuniga a le Maninil® e tatau ona faʻamoemoeina i na mataupu pe a togafitia togafitiga o le ACE, faʻamalolo, ma isi vailaʻau oona (hypicosis, biguanides) ma insulin, azapropasone, beta-blockers, quinine, quinolone, chloram derivatives ma analog, coumarin mea e tutupu mai, vevela, fenfluramine, pheniramidol, fluoxetine, inhibitors MAO, miconazole, PASK, pentoxifylline (i luga o le maualuga e pei o le cyclophosphamide, ifosfamide, trophosphamide), probenecid, salicylates, sulfinpyrazone, sulfanilamides, tetracyclines, tritokvalin, ma le faʻaaogaina o le ava malosi.

Urine acidifying agent (ammonium chloride, calcium chloride) faʻaleleia le aʻafiaga o le fualaau faasaina Maninil® e ala i le faʻaitiitia o le tulaga o lona vavalalata ma faʻalauteleina lona faʻamautu.

Faatasi ai ma le faateleina o aafiaga o le hypoglycemic, o beta-blockers, clonidine, guanethidine ma reserpine, faapea foi ma fualaau faasaina ma se faiga tutotonu o le gaioiga, e mafai ona faavaivaia ai le lagona o le muamua o le hypoglycemia.

O le aafiaga o le hypoglycemity o Maninil® atonu o le a faaitiitia i le faaaogaina tutusa o le barbiturates, isoniazid, cyclosporine, diazoxide, GCS, glucagon, nicotinates (in high doses), phenytoin, phenothiazine, rifampicin, saluretics, acetazolamide, hormones sex (e.g. hormonal, hormonal) thyroid gland, sui o le sympathomimetic, indomethacin ma suauu lithium.

O le faʻaleagaina o le ava malosi ma le laxatives e mafai ona faʻaleagaina ai le solia o le metabolism.

E mafai ona faʻavaivaia le faʻamaʻi o le receptor H2, i le tasi itu, ma faʻaleleia atili le aafiaga hypoglycemic o Maninil® i le isi.

I nisi tulaga e le masani ai, o le pentamidine e mafai ona mafua ai se faʻaitiitia faʻaitiitia pe faateleina i le toto glucose concentration.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma le fualaau faasaina Maninil®, o le aʻafiaga o mea e maua mai le coumarin e mafai ona faʻaititia pe faʻaitiitia.

O vailaʻau faʻalavelave e taofia ai le gaʻo o le ponaivi o le hematopoiesis e faʻateleina ai le lamatiaga o le myelosuppression ao faʻaaogaina ma Maninil®.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina e le fomai se fegalegaleaiga talafeagai.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i ni pepa e iai le 1.75 mg, 3.5 mg poʻo le 5 mg o le glibenclamide.

O vaega o ausilali o le Maninyl 1.75 ma le 3.5 o le lactose monohydrate, pateta pateta, hemetellose, colloidal dioxide, magnesium stearate, ponate dye Ponso 4R, Maninil 5 - lactose monohydrate, masini suauu, magnesium stearate, gelatin, talc Ponce dye 4R.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma le faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o Maninil, o lenei vailaʻau ua faʻamoemoe mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e pei o le monotherapy ma o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi ma isi vailaʻau o le hypoglycemic, sei vagana ai gaʻo ma sulfonylurea.

Tosiga ma le pulega

Ole fua ole Maninil ua fuafua e le fomaʻi e faalagolago i le ogaoga o le maʻi, tausaga o le maʻi, anapogi ma le toto ile lua itula pe a uma ona 'ai.

Ole fua muamua o le vailaʻau o:

  • Maninil 1.75 - 1-2 laulau i le aso,
  • Maninil 3.5 ma le 5 - 1 / 2-1 taʻaloga. tasi i le aso.

Ona o le le atoatoa o le aoga, o le a faasolosolo malie lava le alualu i luma seia oʻo ina faʻamautu le metabolism o le carbohydrate. O le faateleina o le fualaau o le a faia lemu, i vaitau mai aso e tasi i le vaiaso.

Le fua faatatau maualuga o aso taitasi:

  • Maninil 1.75 - 6 papa,
  • Maninil 3.5 ma le 5 - 3 papa.

Tagata gasegase, tagata ua matutua, tagata gasegase e maualalo meaai paleni, gasegase ogaoga o le ate po o le fatu, ma le fua muamua ma le tausiga e tatau ona faaitiitia, aua ei ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia.

E tatau ona ave laulau i luma o meaai. Afai o le fua faatatau o aso taitasi e aofia ai 1-2 laulau, e masani ona faʻaalu i le aso - i le taeao, ao leʻi faia le taeao. E tatau ona vaeluaina le maualuga o doses i ni atopa - taeao ma afiafi.

Afai o le tagata maʻi mo nisi mafuaaga na misia ai le isi fualaau, ole tatau ona e inuina le pulu i le taimi masani. Faʻaaogaina faʻalua faʻasolosolo!

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma iloiloga o maʻi, e ono iai aʻafiaga a Maninil, e pei ole:

  • O le Hyperthermia, o le fiaai, o le moe, tachycardia, vaivaiga, le faʻamalosia o le faʻamaopoopoina o gaioiga, tiga o le tino, ma le vevela o le paʻu, le mautonu, fefe, popolega lautele, faʻafitauli o le neurology, ole gaʻo (mai le itu o le metabolism),
  • Nausea, belching, lagona o le vaivai i totonu o le manava, tiga o le tino, vomiting, tofo i le gutu, manava (mai le digestive system),
  • Hepatitis, cholestasis intrahepatic, faʻavaitaimi le tumau i le gaoioiga o enzymes o le ate (mai le pilia ma le ate),
  • O le faʻaaogaina o le vevela, le petechiae, urticaria, photosensitization, vasculitis allergic, purpura, faʻalavelave anaphylactic, faʻamaʻi faʻamaʻi lautele, faʻatasi ma fiva, vevela paʻu, proteinuria, arthralgia ma jaundice (mai i le tino puipuia),
  • Thrombocytopenia, pancytopenia, agranulocytosis, leukopenia, anemia hemolytic, erythropenia (mai le hematopoietic system).

E le gata i lea, Maninil e ono mafua ai le faateleina o gasegase, gaioiga vaaia, mea e nofo ai le fale, hyponatremia, proteinuria le tumau, allergy allergic to probenecis, sulfonamides, sulfonylurea meaola ma sauniuniga diuretico e aofia ai le sulfonamide vaega i le mole.

Tuua Lau Faamatalaga