Vitamini AlfaVit O le maʻi suka, faʻatonuga, faʻamatalaga faʻaoga

O faʻapitoa faʻapitoa o fale gaosi oloa gaosi a le kamupanisi Rusia ua ofoina atu ai le tele o vitamini mai le faasologa o le Alphabet series, e aofia ai le Alphabet Diabetes.

O le televitamin complex ua faailoa mai mo tagata o loʻo mafatia i le ituaiga 1 ma le ituaiga o maʻisuka lona lua, faʻapea foi ma se faʻagasologa masani o togafitiga o endocrine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻasologa o le Maʻisuka o se mea faigata e aofia ai vitamini ma minerale. Faatasi ai ma se faamaʻi o le endocrin system faatasi ai ma le alualu i luma o le hyperglycemia, ua faaitiitia le faagasologa o metabolic, lea e oo atu ai i le vaivai o le digestibility o vaega talafeagai. O le vailaʻau o le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻaleleia le tuʻuina atu o elemene e tatau ai mo le soifua masani o le maʻisuka.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka ma e le o le inisalini. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le leai o se tele o vitamini taua i le tino o le tagata. E le gata i lea, o meaʻai e faʻaaogaina e faʻaaoga e fai ma faʻaopoopoga i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ma ma le maʻisuka gasegase 1 le maʻisuka.

Le tuufaatasiga o le mea faigata

O fualaau faasaina o se tuufaatasiga o le tele o mea o fualaau toto:

  • i le 1 papa maa lanu paʻepaʻe: meaʻai (succinic, lipoic, folic), uʻamea, kopa ma le vaitamini C,
  • i le lanu lanumoana e 1: iodine, manganese, selenium, magnesium ma le nicotinamide,
  • lanu piniki: vitamini D3, K1, B12, B6, B5, B9, calcium ma chromium.

O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai i vaega laiti o vailaau faʻasolosi faʻamalosi e tuʻuina atu ai le vailaʻau i se pepa o fua. O fualaau aina e maua ai le lelei o le aʻafia o le kulukose. I le Alphabet for Diabetics, o loo i ai ni laulaau o laumei, rhizomes o le tifelion ma le pusa.

O tagata gaosi oloa tau vailaʻau na latou amanaʻia vaega e fetaui ma mea e le fetaui, ma faʻafefiloi i latou i laumei eseese:

  • malosi o fualaau aina
  • antioxidants - fualaau lanumoana,
  • chrome o se vailaau piniki piniki.

Faailoaina lanu e mafai ai e oe ona ave vitamini e faʻavae i uiga patino o le maʻisuka. O le fausaga o le vailaʻau e aofia ai le 9 minerale ma le 13 vitamini, filifilia i le tele o faʻasalalauga.

O le tau o se pusa tasi o le Alphabet N60 e faalagolago i le itulagi o le Russian Federation. O lea, mo se faataitaiga, mo le MSC, o le tau masani o se fualaau faasaina e 347 rubles, i isi vaega o le tau e mai i le 260 i le 360 ​​rubles, e tusa ai ma le iunite o oloa - mai le 4 i le 5.60 rubles i le 1 papa.

Suauu toto e masani lava 3.8 mmol / L

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

Faatonuga mo le faaaogaina

"Faʻamaufaʻailogaina" mo le maʻisuka e faʻaalia i le tele o uiga lelei:

  • succinic ma lipoic fesoasoani e faʻaleleia atili le inisalini ma faʻalauteleina le glucose faʻalogo i ai,
  • uʻamea ma le vaitamini C taofia le atinaʻeina o le anemia,
  • sitaili e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma faʻaleleia faiga faʻava-o-tino ma le tuʻuina atu o le malosi, e puipuia ai le atinaʻe o le retinopathy o le maʻisuka,
  • vitamini C, E ma A faaleleia atili le puipuiga puipui,
  • tocopherol (vitamini E) faʻapupula le tetee o le tino i aʻafiaga le lelei o le kulukose, faʻateleina le malosi o le toto toto,
  • Vitamin K1 - o le punavai autu o meaai mo le puipui o le toto,
  • zinc - toe faʻafoʻisia mea na gaosia, gaʻo, ma faʻaosofia ai le pulefaʻatasia o le hormone o le pancreas,
  • iodine o se vaega taua o le faiga o le endocrine, ma o le maʻisuka, o le manaomia mo se elemene o le a faateleina,
  • calcium, vitamini D3 - faʻamalosi le skeletal system o se maʻisuka, puipuia le gaʻo o le nifo ma le faʻaumatia o latou manava,
  • o le chromium o loʻo i ai e puipuia ai le lafoaʻi o le calcium mai ponaivi, faʻaititia ai le lamatiaga o le osteoporosis.

E le gata i lea, o elemene ma vitamini e faʻaleleia atili ai le gasegase o gasegase, faʻalavelave ona o le faʻamaʻi.

Mo le aʻafiaga o le Alphabet Diabetes antiidiabetic therapy ina ia manuia ai, e taua le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le fesoasoani faaopoopo. O le fualaau faasaina e faalua i le aso i le taimi o taumafataga, e fautuaina e inu se pulu. E tolu ituaiga o meaʻai e faʻaaoga i le aso, paʻepaʻe, lanumoana ma le piniki - i soo se poloaiga.

E le faatagaina e ave vitamini o le lanu e tutusa i le aso, ma nai lo pusa e lua, inuina 1 vitamini ina ia faʻamalo le togafitiga. I lenei tulaga, o le tagofia o fualaau o le vailaʻau o le a le taʻitaʻia ai le mea e manaʻomia, ma o le a faʻateleina ai le faʻavalea o le maʻisuka.

Ole fua muamua (pulu) e ave i le taeao, ae le o le taimi o le taeao muamua, ae i le taimi o le malologa. I le paʻu i le laina o vitamini o lanu e tolu, lea e faʻatautaia ai le puleaina o le taumafa o supplements dietary.

O le vaeluaga i le va o doses of tablets e mai i le 4 i le 6 itula. O le togafitiga e 21 aso, ona maeʻa ai lea o le 7-10 aso ma toe amataina le "togafitiga".

O le alafapeta mo le maʻisuka o se faʻalavelave televave e faʻapupulaina faatasi ai ma le tulaga o faʻalapotopotoga eseese o vitamini ma minerale e aʻafia ai se tino o le maʻisuka vaivai.

O le malologa i le va o vailaʻau e mafai ai ona e faʻamalosia le aʻafiaga o le vailaʻau e aunoa ma se faʻasalaga le lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le uʻamea e sili atu ona faʻafefiloi ma le vitamin B6 ma le B12, ae faʻaumatia e le chromium.

O tagata faigaluega o le kamupani na amanaia le aafiaga o nisi elemene i luga o le faagasologa o le fausia ma le absorption o le kulukose, faaitiitia ai lona aoga i totonu o le tino. E leai se suka i le tuufaatasiga o fualaau.

Faʻaiʻuga

O le tupuga o aʻafiaga itu e fesootaʻi ma le le faapalepale i vaega o vailaau faʻasaina i se meaola faʻapitoa mo le maʻisuka. Faailoga o le maualuga o le fualaau faasaina ua atiae:

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

  • dermatitis
  • tiga faʻamau
  • laryngeal edema,
  • tale ma seneezing reflex.

O faʻamaoniga e talitutusa ma le ata o le allergies. E tatau ona maitauina o ia ituaiga o tali e faigata i tagata gasegase e le atoatoa le mafaufau. I le taimi nei, o aʻafiaga e lua na lipotia mai i ni tagata se lua e maua i le maʻisuka-faʻasaʻo le maʻisuka.

Contraindications

O le alafapeta mo le maʻisuka e le o faʻamatalaina i ia tulaga:

  • aʻo faʻatali mo le pepe (maʻi maʻisuka - o le faʻasaina),
  • ao faagasolo le vaitau o le lactation, ona o elemene elemene e ulu atu i le susu o le susu ma ulufale i le atinaʻe o le tino o pepe,
  • o le fualaau faasaina e le o faatagaina mo le faaaogaina e tamaiti o latou tausaga e itiiti ifo i le sefulufa tausaga,
  • hypersensitivity ma atoatoa le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

O le faʻaitiitia o faʻamaʻiloga e tau atu ai i taunuuga lē lelei i le itu o aʻafiaga o le itu ma faailoga o le faʻalavelave. Talu ai o iodine o loʻo i ai i le vailaʻau, o le mafai ona maua le vitamini e tatau ona talanoaina ma se endocrinologist.

Analogs tutusa i le tuufaatasiga ma le mataupu faavae o le gaioiga i le "Faʻamaumauga mai le maʻisuka" e le oi ai. O le televitamin complex e mafai ona suia i fualaau nei:

  • Oligim mai le kamupani Evalar - o se faʻalavelave o vitamini e manaʻomia mo le maʻisuka (pata ma fualaau),
  • Faʻafesoʻotaʻi le Maʻisuka - Pills,
  • Mo le maʻisuka, fualaau.

Analogs ua tele naua e le pei o le fualaau Rusia. O le tuufaatasiga ma le aafiaga o suiga e eseese.

Endocrinologist o le falemai o le aai: "O vitamini o se vaega taua o le togafitiga atoatoa o le maʻisuka. O le mauaina o mea saʻo mai meaai e matua faigata lava. Alphabet O le maʻi suka o se mea sili lea i isi vitamini ma minerale. "

Inna D. (5 tausaga o aafiaga o le maʻisuka): "O togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau faʻamalosi e maua ai na o se aafiaga puupuu. Ona fautuaina mai lea e le fomai ia te au vitamini mai le faasologa o le Alphabet, faamoemoeina mo le maʻisuka, talu ai ua leai so latou suka. Na siitia le tulaga ma togafitiga. "

E tele auala e faʻaaogaina ai le maʻisuka. O le taumafaina o vitamini ma elemene taua o se vaega taua o le faʻalagolago i le togafitiga o togafitiga o le endocrine. I le faaopoopo atu i le tagofiaina o meaʻai, e taua le aua neʻi faʻagaloina le tausisia

Analogs ua tele naua e le pei o le fualaau Rusia. O le tuufaatasiga ma le aafiaga o suiga e eseese.

Fale faʻataʻitaʻi o le vailaʻau: faʻasologa, faʻamaoniga ma le lautele

O le maʻi suka o se maʻi ogaoga o le endocrine lea e faʻaalia i le faʻateleina o le maualuga o le suka (hyperglycemia) e afua mai i le le lelei o le inu o le kulukose ma le le lava o le gaosiga o le insulin i totonu o le tino.

O lenei togafitiga e o faatasi ma le solia o ituaiga uma o metabolism, e aofia ai le carbohydrate, gaʻo, polotini, minerale ma le masima-masima, lea, o se tulafono, e oʻo atu ai i se ogaoga ogaoga i le soifua manuia.

O fualaau suamalie "Faʻasologa o le Maʻisuka" fautuaina mo tagata matutua (tane ma fafine) ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua, mafatia mai le gasegase o le gaosiga o le carbohydrate, faʻaitiitia le faʻalogo i le inisalini ma le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o se faʻaopoopoga i togafitiga autu, e avea o se punavai o vitamini, minerale (micro and macro) ma mea totino.

O le faʻaaogaina masani o lenei fualaau faasaina e mafua ai le le lava o elemene taua na tulaʻi mai ona o le le lava o le taumafa poʻo le le lelei o le faʻaaogā, lea e fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o le tele o taunuuga le lelei:

  1. Hypovitaminosis (e oʻo i le leai o vaitamini)o ona faailoga o:
    • mago, tatuʻu, mausali ma le faʻamaualuga o le paʻu,
    • eleelea o lauulu ma fao,
    • le lelei le mafaufau, le fiafia,
    • vaivaiga faifai pea, muscular dystrophy, moe.
  2. Faʻailoga masani o faʻamaʻilea e aofia ai:
    • neuropathy - o togafitiga o faʻamavaega (o le faʻaoga o le tino po o le nerve e tasi),
    • retinopathy - faʻaleagaina le tino o le mata o le mata (retina),
    • angiopathy - faʻaleagaina puipui o vaʻa o vae, puipuia o latou galuega atoatoa,
    • nephropathy - faʻaleagaina le galuega, parenchyma, renal tubules.

Avanoa i pusa pepa, i le foliga o mea lapopoa e mamafa (mamafa 0.5 g), i se aofaiga o le 60 fasi (4 paʻu o fasi pepa 15 fasipepa). O laulau e tuʻuina atu i ni lanu paʻu eseese (paʻepaʻe, lanumoana, piniki) e fuafua ai le taimi o lo latou faʻaaogaina.

Faʻamatalaga ma faʻasagaga o le Alefa Faʻasaga o le maʻisuka, fegalegaleaiga o vaega

Muamua lava, e taua le iloa o le Alphabet Diabetes e leai ni tagata tauva i fualaau o Rusia: ina ia mafai ona filifilia se tutusa foliga tutusa ma se aafiaga talitutusa, o le a manaomia nisi faʻaopoopoga o aʻafiaga. Ae ui i lea, e pei lava o soʻo se isi fale faʻafomaʻi, o loʻo i ai uma ona lelei ma faʻafitauli.

O aoga o le vailaʻau ma le minerale faʻalavelave:

  • aemaise lava mo tagata mamai e maua i le maʻisuka, i le amanaʻia o latou manaʻoga,
  • saʻo le tuufaatasia o elemene aoga, lea e faʻaleleia ai lo latou faʻaleleia e 30-50%,
  • E le faʻateleina le kulukose toto, ona e le o iai le suka,
  • fesoasoani e pulea le fiaaai, e aofia ai le manaʻo e 'ai le selu ma meaʻai matala,
  • ei ai se tau talafeagai (e tusa o le 246-378 rubles i le pusa).

Faʻamatalaga o le vailaau o le vitamini-minerale:

  • aveina 3 taimi i le aso, lea e mafai ona mafua ai nisi faigata mo tagata pisi pe galo,
  • e aofia ai 60 pusa i le 1 afifi, pe a ma le 20 aso faʻatasi ma le faʻatulagaga fautuaina o le pulega i le 1 masina,
  • faʻaleagaina le faʻaleleia o vailaau faʻamaʻi mai le tetracycline group,
  • e faʻaitiitia ai le togafitiga o le ave sulfonamide (streptocide).

O le lelei o le fualaau oona i luga o le tino e mafua mai i le tulaga tulaga ese, lea e aofia ai le faateleina (i totonu o tapulaa talafeagai) o mea aoga: 13 vitamini, 9 elemene elemene, meaola eletise ma mea toto.

E taua tele lena o vaega uma ua filifilia ma le faaeteete: o laupepa o le lanu e tasi e aofia ai na o vailaʻau e sili ona lelei pe a faʻaogaina faʻatasi, ma, i se isi itu, latou te le faatagaina le tuʻufaʻatasiga tutusa o le soʻo. o loʻo faʻafefeina i le taimi o fegalegaleaiga poʻo le faʻalavelave i le faʻasalaga o le tasi ma le isi.

Maʻisuka alphabet: faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaʻau

Faʻamaufaʻailoga O le maʻi suka o se faʻalavelave faʻaonapo nei e aofia ai vitamini ma minerale. O fualaau faasaina e aofia ai le tele o meaʻai.

O le faʻalavelave ua mamanuina ina ia aʻafia ai faʻafitauli uma o se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O le meafaigaluega e mafai ai ona faʻaitiitia le ono mafai ona iai ni faʻafitauli i le vascular system and organs, lea e faʻamaonia e le tele o iloiloga.

O fualaau faasaina e maua ai vitamini B, lea e faʻamautu ai le metabolism ma e le o iai le suka. O le tuufaatasiga e aofia ai le 9 minerale ma le 13 vitamini, faapea foi ma mea toto laau toto ma meaola.

O aoga o le fualaʻau

O minerale ma vitamini e le gata o loʻo galue i luga o le tino, ae faʻapea foi fegalegaleaiga ma isi. O nisi vitamini mo le maʻisuka e maua ai le aofaʻiga o aogā aoe ave. E aofia ai le vitamini C, A ma le E, lea e avea ai ma mea faʻalavelave tuai.

I le taimi lava e tasi, o isi vailaau aoga e mafai ona tauva i lo latou faʻaaogaina. O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le calcium e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le uʻamea pe a ma le afa, ao ulufale atu i le tino. Ae faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o lenei mea e le tupu.

O le tele o vailaʻau i lalo o le faatosinaga a isi ua liua i ni mea e le aoga i le tino o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini B 12: e tusa ma le 30% o le vailaʻau e tatau ona faʻamalosia ona o le gaioiga o le vaitamini C.

O le tuufaatasiga o vailaʻau i totonu o le faʻalavelave e maua ai manaʻoga o le tino. O le fegalegaleaiga o vaega na amanaia pe a fatuina le fualaau alphabet Diabetes drug by AKVION. Vitamins Alphabet ua faia i se auala e i ai i totonu o laumei eseese ia mea e taʻavale ai.

O le muamua lenei o le vitamini-mineral telefoni, lea o loʻo i ai se faamaumauga e le gata i le fegalegaleaiga o le calcium ma le uʻamea, ae faʻapea foʻi ma le tele o isi mea. I le tapenapenaga, o le fua o aso taitasi o vitamini ma minerale e vaevaeina i le 3 papa, i ia mea uma e na o na mea e tuufaatasia ma le tasi.

Talu ai e leai se feteʻenaʻiga o mea e faʻaaogaina, e mafai ona maua le faʻamalosia atoatoa o elemene taua mo le tino. O le iʻuga o le faʻamaʻi pipisi ma vitamini, e faʻatupulaʻia e le 30-50%.

Ina ia maua le maualuga o le aoga mai le tagofia o le fualaau faasaina, e tatau ona e faia ni lanu eseese se tolu i le aso. O le malologa i le va o faʻatagaga e mai le 4 i le 6 itula. I lenei vaitau, o minerale ma vitamini o vaega o le tasi papa maa ua matua gauai, ma o le a le fegalegaleai ma vaega o le isi papa maa.

Afai na e misia le aveina o se tasi pe lua papa, e tatau ona e aveina faatasi ma le isi. Afai e galo se tasi e inu pulu fua i le taeao ma le aoauli, e mafai ona ia inuina uma i le afiafi. O le tele o le faʻatagaina o le a faia, o le tele atu lea o numera aoga o le a maua e le tino.

O faigata ogaoga o le maʻisuka, e pei o le retinopathy, ma le faaitiitia o le gaioiga vaaia e mafua mai ai, ma le neuropathy ma le nephropathy, ua taofia.

Faʻapitoa o le tuufaatasiga: o mea e aofia ai elemene ma o latou aafiaga ile tino

O papa taʻitasi uma e tolu, o se vailaʻau tuʻufaʻatasia o le multivitamin paleni tutusa, o loʻo i ai se faʻamatalaga patino, manino manino ile tino:

"Malosiaga +" tablet numera 1 (paʻepaʻe):

Faatulagaina i le 1 papamgTuuina atu o manaoga i aso taitasi,%Galuega autu
Vitamini
thiamine (B1)4230faamalosia le vaai, faatupuina le mafaufau ma le gauai atu, pulea lagona atuatuvale
acidic ascorbic (C)5070faateleina le puipuiga, faamaopoopoina galuega puipui ma faamalolosia puipui o toto toto
lipine (B9)0,2565Faʻasaʻo le paleni o le pH o le toto, lagolagoina le galuega o le inumaga, ate ma fatuga
retinol (A)0,550e maua ai le malamalama vaaia, faʻasologa o le protein ma le tuputupu ae o sela fou (faʻagesegese le matua)
Micro ma macrocells
uʻamea (Fe)15100faʻaleleia le gaosiga o le hemoglobin ma le faiʻai, toe faʻafoʻi le moe
apamemea (Cu)1100e faʻafoeina ai le faʻaogaina o auala ma le endocrin system, e faʻamalolo ai le mumū
Organic acids
lipoic1550faʻaleleia le kulūkose ma le toe faʻafouina o le ate
Amber5025faʻaosofia ai le tafe o le okesene i totonu o siama ma toe faʻafouina le lagona o le inisalini
Totoina o laau
vine30—-faamalosia le vaai, faateleina le malosi o le manava, taofia le atiina ae o urolithiasis

"Antioxidants +" laupepa numera 2 (lanumoana):

Faatulagaina i le 1 papamgTuuina atu o manaoga i aso taitasi,%Galuega autu
Vitamini
tocopherol (E)30200e puipuia ai le faʻaumatia o sela, toe faʻaleleia le galala o le paʻu ma le toto i le retina
nicotinomide (PP)30150aofia ai i le fausia o enzymes, le metabolism o lipids ma gaʻo
riboflavin (B2)3150faʻaosofia le gaosia o le malosi i sulu o le tino, faʻateleina le metabolism
pyridoxine (B6)3150faʻavavevave le metabolism, faʻapea foʻi ma le faʻaogatotonu ma le vaʻaia o le tino
acidic ascorbic (C)5070faateleina le puipuiga, faamaopoopoina galuega puipui ma faamalolosia puipui o toto toto
retinol (A)0,550e maua ai le malamalama vaaia, faʻasologa o le protein ma le tuputupu ae o sela fou (faʻagesegese le matua)
Micro ma macrocells
Manganese (Mn)3150faʻaitiitia le saofai o le cholesterol faʻamalosi ma faʻamalosia ai le fusi o le tino, faʻamalolo manuʻa, auai i le faiga o le oxidation ma faʻaleleia le gaioiga o le inisalini
iodine (I)0,15100maualalo le toto totoga o le suka, e talafeagai mo le lelei o le faʻatinoina o totoga uma, e aofia ai le toto o le suka
zinc (Zn)18150amata le toe faʻafouina o le paʻu, lagolagoina le faʻaogaina o le tino ma se faʻasalaga faʻasologa
seleni (Se)0,07100E i ai le aʻafiaga o aʻafiaga, o le aʻafiaga o le arrhythmia ma le matelaina o le okesene ua faʻaitiitia
magnesium (Mg)4010faʻaitiitia le toto kullukose ma le lamatiaga o le atinaʻeina o le insulin (teteʻe)
Totoina o laau
fogalaau aʻa30—-taofiofia se lagona le lelei o le fiaaai ma le fiainu, faʻanofo le tino
laʻau aʻa30—-aveese le salts mai sooga, faʻaleleia o latou gaioiga, faʻaosofia ai le manaʻo

"Chrome +" laupepa numera 3 (lanu piniki):

Faatulagaina i le 1 papamgTuuina atu o manaoga i aso taitasi,%Galuega autu
Vitamini
biotin (N)0,08140auai i le gaioiga o le thyroid gland, faʻamaopoopoina le tuufaatasiga o le toto, maua mai le hemoglobin synthesis
calcium pantothenate (B5)7140faʻapipiʻi le phosphorus-calcium metabolism, faʻaleleia le faʻamalosia o le enzyme
cyanocobalamin (B12)0,004130Fesoasoani e faʻaleleia ai le okesene i totonu o le toto ma maua ai sela paʻepaʻe mama, faʻamamaina ai le tino o le tino
phylloquinone (C)0,120100auai i le faʻaaogaina o le toto ma le tuʻuina atu o le malosi i sela, e fesoasoani e faʻamalosia ai ma gaʻo le ponaivi
cholecalciferol (D3)0,005100fesoasoani i le faʻaaogaina o le calcium ma le fulukalama, le atinaʻeina o le ponaivi (skeleton, nifo)
lipine (B9)0,2565Faʻasaʻo le paleni o le pH o le toto, lagolagoina le galuega o le inumaga, ate ma fatuga
Micro ma macrocells
chromium (Cr)0,15300faatelevaveina le faagasologa o le metabolism ole gaʻo e ala i le faafaigofieina o le felauaiga o le kulukose i totonu o le masini, e faaitiitia ai le naunau mo le suamalie
calcium (Ca)15010e maua ai le malosi o ponaivi ma nifo, e pulea ai muscle musika, e aofia ai le loto mama

Faʻailoga talafeagai

O faʻamaoniga i le ave o le Alphabet O le maʻisuka vitamin-mineral complex is minimal:

  • hypersensitivity i vaega o le fualaau faasaina, lo latou le faapalepale,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga,
  • hyperthyroidism, hyperthyroidism,
  • masani masani o togafitiga, ona o lo latou faʻalauteleina faʻaogaina e mafai ona oʻo atu ai i le hypercalcemia.

Ua fai mai le kamupanī o le a ono faaitiitia le tali atu i le faʻaopoopoga o mea, lea e faʻamaonia e le tele o iloiloga o maʻi.

Ae peitaʻi, o le ogaoga o le vailaʻau e mafai ona afaina ai le vevela (vevela, vomiting, manava) ma le sili atu o vitamini (paʻu o le paʻu, mumu, leisa), i mataupu e tatau ona e vave taofia le tagofia o fualaau faasaina. Afai i le taimi e tasi o loʻo tumau pea le le lelei o faʻamaoniga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi o le a ia fautuaina togafitiga talafeagai e faʻamaonia ai le tulaga.

AlfaVit Diabetes, e ese mai i le tele o isi vailaʻau, e faaopoopo atu i se vaega filifilia lelei o vaega, o loʻo i ai se auala e mafaufau lelei ai le faʻaaogaina o le vitamini ma minerale, lea e sili atu ona lelei nai lo analogues na faia i le mataupu faavae o "mea uma i le tasi papa."

O lenei auala e mafai ai e oe ona tuʻuina atu i le tino mea uma e manaʻomia, ae le o le mamafa, lea e sili ona taua mo tagata ua faʻavaivaia e le maʻi.

Faʻataʻitaʻiga

Faʻasologa o faʻamaufaʻailoga Meainu O le maʻi suka o se vailaau ma vailaʻau faʻalavelave, o lona faʻasolosolo ua atiaʻe e faʻaalia ai uiga o le metabolism i tagata e maua i le maʻisuka.

O le taumafa ma le faaitiitia i le malosi o le tino e gaosia ai meaʻai mai meaai (o se tasi o taunuuga o le maʻisuka) e mafua ai le faateleina o le manaomia mo vitamini ma minerale, aemaise lava talu ai o nisi o na mea e aafia ai le faapalepale o le kulukose ma le puipuia o faafitauli o le maʻisuka e pei o le neuropathy, nephropathy, retinopathy.

O fua taʻitasi o meaʻai e tolu o le Alphabet Diabetes o se faʻavae paleni tutoʻatasi paleni. O vaega o papa taʻitasi e fetaui, o le mea lea, faigofie ona gauaiina e le tino, lea e taua tele mo le maʻisuka.

Energy + Tablet e aofia ai Vitamin B1 ma Folic Acid, talafeagai mo le malosi faʻavaomalo i le tino. Vitamin C ma le uʻamea o loʻo aofia ai.,e mafua ai le puipuiga o le ania.

O le pusa o Antioxidant + e aofia ai vitamini A, C ma E, seleni ma isi mea e faʻamalosiina ai le tino puipuia ma fesoasoani e puipuia ai faʻafitauli o le maʻisuka. E aofia ai foi i lenei pulu o le iodine., talafeagai mo le faʻamautuina o le faiga o le hormonal.

Chromium + papafa e faaopoopo i le chromium ma le zinc, talafeagai mo le fausia o se inisalini malosi, o loʻo i ai vitamini K ma le D3, faʻapea foʻi ma le calcium.

I le faaopoopo atu i le 13 vitamini ma le 9 minerale, o le Alphabet Diabetes diet supplement supplement contains extract extracts plants and other substances.

O le kopi o le ata pipi e fesoasoani e faʻaitiitia le toto suka, puipui puipui o toto toto, puipuia ai le atinaʻeina o le faʻaletonu o le vaai.

O faʻaopoopoga o laumei ma laʻau faʻamalosi e faʻaleleia le pancreas, fesoasoani i le faaputuputuina o le glycogen, lea e afaina ai le metabolic carbohydrate. E le gata i lea, o le rootelles root root e fesoasoani i le puipuia o faʻafitauli faʻapitoa o le fatu e mafai ona mafua ai le maʻisuka.

Lipoic ma fesoasoani faʻasolosolo o tagata sili ona taua e auai i le malosi o le tino i le tino. O le mea muamua e faʻapupulaina ai le suamalie o le kulukose i sela, o le lona lua - toe faʻafouina lo latou gauai i le inisalini, faʻaleleia lona faʻasoasoaina ma le faʻamalositino, e faʻaitiitia ai le mamafa o le hypoxia o le maʻisuka.

Ole Lipoic ma le mea faʻasolosolo fesoasoani o loʻo auai i le taamilosaga Krebs, o se auala taua lea e faʻaaogaina ai gaʻo, proteins ma gaʻo.

O le faaaogaina tutusa o nei vailaau e sili ona aoga, talu ai latou te galulue i le faiga o le malosiaga, ae i auala eseese: o le succinic acid - o loo aafia tonu i le lio o Krebs, e manaomia le lipoic acid e faatonutonu ai le faagasologa o le gaosiga o le malosi.

O le faʻaaogaina faaopoopo o nei vailaʻau i totonu o le tino e mautinoa ai le faʻasaoina o tulaga maualuga.

Pe a fatuina fualaau faʻasaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani, o le gauai faapitoa e totogi i le saogalemu ma le amanaʻiaina o uiga o le metabolism i le tino maʻi. Vitamini ma minerale i laʻititi (prophylactic) o loʻo matua leai se afaina. O laʻititi laʻititi o faʻafitauli matuia e fesoʻotaʻi ma le le faʻatagaina o se tasi i vaega o le vailaʻau.

Ae ui i lea, pe a ave ni fale faʻalavelave e aofia ai le tele o vitamini ma minerale, o le a mafai ona faateleina le le faapalepale, talu ai o vailaʻau e faia ai le fualaau faasaina e aafia ai le tasi ma le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vitamini B12 e faʻateleina ai le tali atu i le vailaʻau B. I le faʻataʻitaʻiga faaopoopo Alphabet Diabetes, o metotia uma ua faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le ono tulai mai o ni mea leaga.

O vailaʻau e faʻaogaina ai vaalele saogalemu (aemaise vitamini B12 ma le B1) o loʻo i ai i laumei eseese. E le gata i lea, ina ia faaitiitia le ono tulai mai o ni mea e le manaomia, o le faʻalavelave faʻaaogaina ituaiga o vitamini ma minerale e le o le allergenic. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau PP o loʻo aofia i le foliga o le nicotinamide.

I le avea ai o se punavai o le vaitamini A, o lona natura masani, betacarotene, o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga.

O le fetaui lelei o meaʻai i totonu o le vailaʻau e afaina ai le aoga o le fuamini faʻamaʻi. O le mafuaaga lena e tatau ona amanaʻia ai le fesoʻotaʻiga o vaega o le atinaʻeina o vitamini-mineral complexes i le lalolagi atoa.

Faʻasologa o mea taumafa na faʻaleleia e Aquion na avea ma uluai vitamini-mineral complexes i le lalolagi o loʻo amanaʻiaina e le gata i fegalegaleaiga o le uʻamea ma le calcium, ae faʻapea foi ma le tele o isi. I le taumafataga o meaai mo meaai, o le Alphabet, o le fua o le vitamini o aso taitasi ma minerale taua e vaevaeina i papa e tolu, o ia mea uma e aofia ai le tuufaatasiga o mea.

O le mea lea, e mafai ona aloese mai le fegalegaleaiga a vaega o le tagata tetee ma maua ai le atoaga atoatoa o mea aoga uma talafeagai mo le tino.

Fautuaga mo le faaaogaina

Tagata matutua: 1 laupepa o lanu taʻitasi (Nu.1, Nu. 2, Nu. 3) i le aso faatasi ai ma taumafataga i soo se poloaiga. O le va i le va o atigi pusa pepa e mai i le 4 i le 6 itula. Afai e solia le taimi fautuaina o le fuafuaga, e mafai ona toe faʻaauau le ave mai soʻo se laupepa.

Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina.

Ole alafapeta o le maʻisuka e le o se vaifofo.

Vitamini "Faʻasologa o le Maʻisuka"

O tagata e maua i le maʻisuka, o le muamua ma le lona lua, e manaʻomia ni vailaʻau vailaʻau-minerale. Latou te le maua meaʻai e tatau ai, ona e faamalosia i latou e mulimuli i se taumafa malosi.

O le faʻasologa o le Maʻisuka O le maʻisuka o se filifiliga lelei mo lenei vaega o tagata, i le amanaʻiaina o uiga o la latou metabolism. E le gata i lea, o se maʻi suka o le maʻisuka e mafai ona o faatasi ma isi maʻi pei o nephropathy, retinopathy, neuropathy.

Ma o nei mea uma e manaʻomia ai nisi mea taua e faʻatulagaina ai le masani ai o gaioiga o totoga i totonu ma a latou tino.

Taitaiga

Vitamini "Faʻasologa o le Maʻisuka" e aofia ai vailaʻau faʻamaʻi sefulutolu, e iva minerale, faʻapea foʻi ma mea e maua ai le toto, mea faʻamalosi.

O vaega uma e manaʻomia mo tagata o loʻo mafatia i lenei maʻi e aofia ai i se faʻaopoopoga, ae e taliaina pea mo latou. E taua tele le tausia e le au gaosi o le televitamin complex la latou vaega i ni vaega se tolu.

O lenei mea e faʻaleleia ai le aoga o fualaau faasaina, faʻateleina le faʻaleleia o vaega e le tino.

Vaega

O le kamupani "AKVION", o le fatuina o le maota ua faamaotiina, ia mautinoa o elemene e felagolagomai ma isi, e mafai ona ausia manaoga o le tino.

Mo lenei mafuaʻaga, e tolu taimi i le aso e faʻaaoga ai le fualaau faasaina ua fautuaina.

Ua faʻamaonia o le faʻaaogaina o le televitamin complex e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o ituaiga eseese e mafua mai i le maʻisuka maʻi.

O le tuufaatasiga o le pusa Numera 1, o lo oi ai se lanu paʻepaʻe, o loʻo aofia ai i le faʻataʻitaʻiga o le "Diabetes Diabetes", o loʻo faʻaalia i le paleni o mea taua. O vitamini oi ai:

Faatulagaina i le 1 papa
Vitamin B14 mg
Vitamin C50 mg
Folic acid250 mcg
Vitamin A0.5 mg
Omea15 mg
Copper1 mg

O isi vaega i le timu e aofia ai meaola e pei o le succinic, lipoic. I le faaopoopo atu i ai, e aofia ai le sipuni puʻelaupapa. O aʻafiaga aogā o faʻavevesi i luga o le tino o:

  • faʻasologaina o le malosi o le malosi o le tino,
  • puipuiga o le anemia,
  • faaitiitia le maualuga o le suka i mea tau fatu,
  • lapisi vascular wall protection,
  • toe faʻaleleia o le faʻalogoina o masini cell i insulin,
  • faʻaitiitia le mamafa o le hypoxia.

E fautuaina ia laumei ina ia faia i le taeao ina ia mautinoa ai le atoatoa o mea aoga o loʻo aofia ai.

"Antioxidants +"

Pill Numera 2, o loʻo i ai se lanu malulu, e ave i le taimi o le aoauli. O vitamini oi ai:

Faatulagaina i le 1 papa
Vitamin E30 mg
Nicotinamide30 mg
Vitamin B23 mg
Vitamin B63 mg
Vitamin C50 mg
Vitamin A0.5 mg
Zinc18 mg
Manganese3 mg
Iodine150 mcg
Seleniuma70 mcg
Magnesium40 mcg

O faʻaopoopoga o laau e pei o paluga ma laʻau manogi o ni mea faaopoopo i le vevela. O le faʻaaogaina o fualaau e taʻitaʻia ai:

  • faamalosia o puipuiga
  • le malosi masani o le tino i aʻafiaga o mea leaga e sau mai fafo,
  • puipuiga o faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka maʻi,
  • faʻatalanoaina o le faʻatinoga o le faʻaoga o mea faʻaonaponei,
  • faaleleia atili o galuega,
  • puipuiga o le atinaʻe o faʻamaʻi o totoga o le tino cardiovascular,

O le tuufaatasiga o le laupepa Numera 3, lea ei ai le lanu piniki, e aofia ai na o vitamini ma vailaʻau. E fautuaina e ave i le 'aiga o le afiafi. O vitamini oi ai:

Faatulagaina i le 1 papa
Biotin (N)70 mcg
Vitamin B57 mg
Vitamin B124 mcg
Vitamin K1120 mcg
Folic acid250 mcg
Vitamin D35 mcg
Chrome150 mcg
Kalaku150 mg

O meamea e faʻaalia i vaega e pei o chromium ma calcium. O meatotino faʻaaogaina o taʻavale o:

  • le faʻavaeina o le inisalini malosi,
  • faamalosia o ponaivi, maso, nifo,
  • faʻaitiitia le lamatiaga o le osteoporosis ma isi "ponaivi" faʻamaʻi.

E faʻapefea ona fai?

O faatonuga mo le faʻaaogaina o vitamini pei o le Alphabet Diabetes e taʻu mai ai ni auala e ave ai.

O le le iloa, e mafai e se tagata ona inu i le tolu timuga o lanu eseese i le taimi, ae peitai, o le a le maua ai le mea e manaʻomia.

O le vavaeeseina o vaega, lea o loo i ai le manatu tonu o le fatuina o se fesoasoani lelei o meaai, o le ai ai le aafiaga lelei i le tulaga o le lua-taimi po o le tolu-taimi le pulea o le timu.

E lua taimi e faʻafeiloaʻi ai le faʻaaogaina o le vevela taeao ma le taumafataga o le afiafi i le taeao o le taeao, pe a manaʻomia e le tino ona "ala aʻe" i le vave e mafai ai ma alu i le galuega.

O le taimi e ave ai le pusa Numera 3 "Chrome +" e tumau pea e le suia.

E tusa ai ma le tolu taimi e faʻaaogaina ai meaʻai, e tatau ona manatua o le vaeluaga i le va o le faʻaaogaina o timuga e tatau ona le itiiti ifo ma le fa itula, ae le sili atu ma le ono.

Analogs, tau

O le Alebet Diabetes, o lona tau masani i totonu o le atunuu e 230 rubles, e toetoe lava a leai ni mea tutusa.

O nisi tagata atamamai e suia le televavega o le televitamin complex with tablets "Doppelherz: Active Vitamins mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka", ae ui i lea, o vaega o le tasi ma le isi fualaau faasaina e matua ese lava.

Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona taʻua supplements o mea taumafa o se fesoasoani tulaga ese i "maʻi suka," lea e mafai ai e le tino ona galue e le gata i le masani, ae le aʻafia ai mai ituaiga uma o faʻafitauli. O le tau o timuga i falemaʻi faʻatau pisinisi e ono sili atu le maualuga nai lo i latou e umia e le setete.

Tuua Lau Faamatalaga