Chlorhexidine suppositories: faatonuga mo le faʻaaogaina

O vailaʻau faʻamalosi faʻapitoa e aofia ai chlorhexidine. O lenei meafaigaluega na masani ona faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi mo le sili atu i le 50 tausaga. O suppositories Chlorhexidine e masani ona faʻaaogaina. O a mea tau falemaʻi o loʻo maua e lenei vailaʻau ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo?

Le tuufaatasiga ma meatotino o fualaau faasaina

Chlorhexidine na maua e se vaega o saienitisi i le 50s o le seneturi mulimuli. O se taunuuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega, na maua ai o loʻo iai ana togafitiga faʻapitoa i le tau faasaga i siama eseese. Ua faʻamoemoe mo le faʻaaogaina muamua i faʻamaʻi eseese ma mo le puipuiga.

O le fualaau oona Hexicon chlorhexidine e maua i le tele o fualaau o fualaau:

I totonu o falemaʻi, o nei vailaʻau e faʻatuina e aunoa ma se faʻamaumauga. O le a tatou mafaufau i moligao Hexicon i le chlorhexidine, lea e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi.

O le elemene autu autu i le tuufaatasiga o le oloa o le chlorhexidine bigluconate. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma vaega o phosphate o pa puipui. E taitaia i le leiloa o le homeostasis gasegase pathogenic, o le taunuuga lea e vave ona maliu. E faʻaalia lelei lava ia e tusa ai ma siama faʻamaʻi-siama ma aʻafiaga le lelei i le taua tele.

O le togafitiga o le chlorhexidine e oʻo atu i le tele o siama ma siama. E le na o aʻafiaga faʻapitoa, ae e tau ai foʻi ma faʻamaʻi pipisi i le tino. A maeʻa ona faʻaaogaina, e tumau pea le malosi o le vailaʻau mo sina taimi. O le chlorhexidine e faʻaauau ona faʻapupulaina ona aʻafiaga i manu ua afaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau oona Hexicon e faavae i luga o le chlorhexidine o loo i ai se aafiaga faʻafomaʻi malosi. E le pei o le tele o vailaau faʻamaʻi, e le gata ina afaina ai microbes, ae faʻapea foi faʻamaʻi. O lenei uiga e avea ai ma meafaigaluega taua i le togafitiga o le tele o faamai, e aofia ai le gynecological.

O le chlorhexidine e maua i Rusia, o moligao e gaosia i totonu o pusa e 10 fasipepa. O faʻamalamalamaga uma o le Hexicon o loʻo i totonu o se paʻu palasitika ma faʻamaufaʻailogaina i se ipu e 5 vaega. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻaogaina o le va.

Faatasi ai ma lenei talosaga, o le ulu atu i totonu o le tino, o le mea autu e masani lava e le aʻafia i totonu o le toto lautele. E taua tele, aua o le tuufaatasiga o le oloa e leai sona aafiaga leaga. O mafaufauga o Chlorhexidine e amata ona galue vave pe a maeʻa le pulega. O le umi o le a faʻalagolago i le tulaga o le maʻi. I le averesi, o le aafiaga e mo le 12 itula, ae mafai ona faʻaititia ona o le tele o mafuaaga e fesoʻotaʻi ma le soifua maloloina.

Tuuina atu i le falemaʻi o le chlorhexidine, e sili ona lelei mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi i le gynnecology ma le taumatau. O ia faʻaaogaina mo faafitauli nei:

  • faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o totoga tino,
  • faʻamaʻi pipisi feusuaʻiga
  • togafitiga o vailaʻau faʻamaʻi, colpitis, ma isi.

Hexicon suppositories o loʻo faʻatulagaina foi i le taimi o le maitaga mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi. Faʻalagolago i le maualuga o le maʻi, ua faʻatulagaina se eseesega o fuataga. O suppositories chlorhexidine e mafai ona i ai faʻasesega eseese - 0.008 g ma le 0.016 g. O le vailaʻau faʻamaʻi Hexicon e galue i le lotoifale ma e le aafia ai le tino atoa.

Aafiaga ma faʻaleagaina

Talu ai o lama a Hexicon e galue i le lotoifale ma e le afaina ai le gaioiga o le tino atoa, o lea la leai ni faʻalavelave mo le talosaga. O nisi taimi o gasegase e sili atu ona lagona lelei i le vaega autu o le vailaʻau. Ae ui i lea, o ia tulaga e seasea lava. E tusa ai ma tagata atamamai, o moligao Hexicon e matua saogalemu lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le vaitau o le fanauina o se tamaititi.

O nisi taimi, pe a uma ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, e mafai ona tupu se faʻafitauli faʻafefe. O le tele o taimi, e faʻaalia ai ia lava i foliga o le sasaina, mumu, poʻo le ita. E fautuaina e ave faʻamalosi Hexicon ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Ina ia aloese mai itu, e manaʻomia le fautuaga faʻapitoa. E fautuaina le faia o se auiliiliga mo le totoina o le poloka ina ia iloa ai le lagona lelei o meaola ninii i le fualaau faasaina fautuaina. E le tatau ona e filifilia oe lava ia. E le mafai ona e faʻaaogaina le fualaau oona i le tamaitiiti.

Soʻo se faʻaaliga e tatau ona faʻamaonia le tagata maʻi, o le mea lea, e vave lava ona taʻu atu i le fomaʻi lenei mea. O le a ia faia pe a uma le asiasiga filifiliga e faaauau togafitiga po o le tolopoina o le fualaau faasaina Hexicon. O aʻafiaga masani e alu ese i latou lava ma e le manaʻomia se togafitiga faaopoopo. E mou ese atu pe a uma ona faalēaogā togafitiga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le Hexicon, e fautuaina e fufuluina ou lima, aua a aunoa ma le faʻamamaina muamua o alofilima, e mafai ona e faʻaleagaina le tulaga e ala i le faailoaina o se faʻamaʻi faaopoopo. E tasi le mea e vavaeeseina ai e vavae ese mai le faʻafeiloaʻiga ma tuʻuina atu ma le faʻaeteete mai le telefoni feaveaʻi.

A uma lena, e tatau ona e taoto i lou tua ma faʻaofi le moligao i totonu o le vaʻaiga i le loloto e mafai ai. O le suʻega e filifilia taitoatasi mo le tagata maʻi. Ina ia mafai ona togafitia le faʻafeiloai 1 moligao i aso uma taeao ma afiafi. O le togafitiga e oʻo atu i le 20 aso. A maeʻa le taotoga ma mo le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia ao le i fanau mai, 1 le Hexicon suppository ua fuafuaina 1 taimi i le aso.

Ina ia aloese mai faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga, e tatau ona e ulufale i le 1 mea e le sili atu i le 2 itula pe a uma le feusuaiga.

O le tele o taimi, e fautuaina e fomaʻi fualaau faasaina i tina o loʻo faʻamoemoe i ni nai aso ao leʻi tuʻuina atu. O se faʻasologa lelei i le tele o faʻamaʻi pipisi. Ole fualaau o Hexicini e le gata ina mafai ona aveese faʻamaʻi ma faʻamaʻi, ae toe faʻafoʻi foi le microflora. O le auala saʻo lava o togafitiga e filifilia e se fomaʻi, ma faʻaalia foi le atunuʻu i le tagata maʻi.

Vaega o le faʻaaogaina o le Hexicon aʻo maitaga

I fafine maʻitaga, o le tagofia o fualaau faasaina e popole. O na masalosaloga ma popolega lelei, talu ai e mafai ona aʻafia ai le tulaga o le soifua maloloina o le tamaititi ma le fafine lava ia. E toʻatele tagata atamamai e talitonu afai e leai se manaʻoga ogaoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau, e sili atu le faʻafefe ma le faʻaaogaina. Ae ui i lea, e faʻavae i luga o faʻamatalaga i falemaʻi, e masani ona faʻamalosi fomaʻi e faʻamaonia ni vailaʻau mo tina faʻamoemoe.

O Candles Hexicon, e tusa ai ma fomai, e mafai ona faatonuina i soo se taimi o le maitaga, faapea foi ma le lactation. Latou te vaʻaia lelei le mucosa, e aunoa ma le solia o lona microflora.

Togafitiga e tatau ona faʻatino ma lona tatau ona tofia se fomaʻi. A leai, o le togafitiga a le tagata lava ia e mafai ona tau atu i aʻafiaga.

Fomu o foliga, tuufaatasiga

Candles (suppositories) O le chlorhexidine e laʻititi, faʻasolosolo foliga, paʻepaʻe. O le mea aoga autu o le chlorhexidine bigluconate, o ona mea i le 1 moligao e 8 ma le 16 mg. E le gata i lea, o lona tuufaatasiga e aofia ai vaega fesoasoani, lea e aofia ai le macrogol 400 ma le macrogol 1500. O moliga o chlorhexidine o loo afifiina i paʻu mo le 5 vaega. O se pusa pepa e aofia ai ni paʻu se lua (10 moligaʻo), faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau.

Faʻataʻitaʻiga

O le chlorhexidine ei ai sona aʻafiaga aʻafia. E oʻo atu ai i le oti o le gram-negative (Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, gonococcus) ma siama-siama (staphylococcus, streptococcus) bacteria. E i ai foi le maualuga o le gaioiga faasaga i faʻamaʻi faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi (chlamydia, ureaplasma, Trichomonas, mycoplasma), faʻamaʻi (aofia ai faʻamaʻi pipisi o le HIV AIDS ma le hepatitis viral) ma sigi. A maeʻa le faʻaofiina o se suppository, Chlorhexidine, o le vaega o loʻo galue e masani lava e le o aʻafia i totonu o le taamilosaga, e tumau pea i luga o le mucous membrane, i le mea o loʻo i ai sona faʻamalositino mo le 4 itula.

O le faʻaaogaina o suppositories Chlorhexidine ua faʻamaonia mo le togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi o le fausia o le urogenital tract o se fafine:

  • O le vailaau o le gasegase o le solia lea o le fua faatatau o microorganisms i luga o le mucosa vavalalata ma le faateleina o le numera o ituaiga meaola.
  • Colpitis (afaina o le vavae) o tupuaga eseese.
  • O le cervicitis o se mumu mumusu o le mucosa uʻamea.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi e tele lava le feusuaʻiga (chlamydia, ureaplasmosis, trichomoniasis, herpes genitalia,). Ina ia faia lenei mea, o le faʻaofiina o se moligao e tatau ona faia e le sili atu ma le 2 itula pe a uma ona faia se feusuaiga. O le suppositories Chlorhexidine e iai se aafiaga lelei i le puipuia o siama lona lua, o le mea lea ua faʻaaogaina aʻo le i faia ni gaioiolosi, faʻalavelave faʻataʻitaʻiga ma togafitiga faʻapitoa (faʻapipiʻiina o se masini inisinia, faʻataʻitaʻiga, togafitiga faʻapitoa o togafitiga gynecological).

Contraindications

O faʻamalosaga faafomaʻi atoatoa mo le faʻaaogaina o suppositories Chlorhexidine o le le lava lea o le tagata e le faʻalogo i soʻo se vaega o lenei vailaʻau, faʻapea foi ma tausaga o tamaiti, talu ai o le saogalemu ma le lelei o le vailaau faʻasaina e tumau pea e aunoa ma se puipuiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina manatu o le chlorhexidine, e taua le faʻamautinoa e leai ni faʻalavelave.

O mafaufauga o Chlorhexidine e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina faʻaogaina. A maeʻa ona faʻasaʻoloto mai le afifi o le afifi, ona faʻapipiʻi lea i totonu o le vaeluagalemu i le pito i luga. Mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o le fualaau o le vailaʻau e 1 le mea faʻapitoa 2 taimi i le aso, e masani lava mo le 7-10 aso, pe a manaʻomia, o le togafitiga e mafai ona oʻo atu i le 20 aso. Mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi o loʻo i ai le tele o feusuaʻiga, e 1 le moligao e faʻaaoga i totonu o le 2 itula pe a uma le feusuaʻi.

Faʻaiʻuga

Chlorhexidine O suppositories e talia lelei. E seasea lava, e le mafai ona faʻaalia le tali atu o le tino pe a le toe faʻaaogaina fualaau. Afai e aliali mai ni faailoiloga o aʻafiaga faʻaleagaina, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e tatau ona faamutaina ma faafesootai se fomai faapitoa.

Vaega o le faʻaoga

Aʻo leʻi faʻaaogaina manatu o le chlorhexidine, e taua le faitauina ma le faʻaeteete faatonuga ma gauai atu i nisi o vaega o le saʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • O le faletaele o le tino i fafo e le afaina ai le gaioiga o le fualaau faasaina, ona o le mea moni o le suppository ua tuu i totonu o le lumen.
  • O le chlorhexidine e lava lona malosi pe afai e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma mea faʻapitoa (mea faʻapitoa e le faʻaitiitia i luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le toto, mea e teu ai fibrin, mea faʻapipiʻi).
  • Faʻaaoga faʻatasi ma sauniuniga mo pulega faʻapitoa, lea e aofia ai iodine, e le fautuaina.
  • Ole fualaau faasaina e le ogatasi ma vailaau oona o loʻo i ai se vaega faʻapitoa (sodium lauryl sulfate, saponins, sodium carboxymethyl cellulose) pe a tuʻuina atu e faʻamautotoina i latou.
  • Ole fualaau faasaina e le afaina ai le tulaga o galuega a le tino, le saoasaoa o lagona o le psychomotor ma le gafatia e taulaʻi.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o loʻo tuʻuina mai ai suppository Chlorhexidine e ala i le faʻauluina. Aʻo leʻi amataina la latou faʻaoga, e fautuaina e feutagai ma se fomaʻi faapitoa.

Faʻafiafiaga ola, teuina lelei

O le soifuaga ola o moligao Chlorhexidine e 2 tausaga mai le aso o le gaosiga. O le vailaʻau e tatau ona teuina i lona uluai, le afifiina muamua o le afifiina, i se nofoaga pogisa, mago e le mafai ona maua e tamaiti ile vevela o le ea e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C.

O le tau masani o suppositories Chlorhexidine i falemaʻi a Moscow e faalagolago i le faʻaogaina o le mea galue:

  • 8 mg, 10 suppositories - 123-128 rubles.
  • 16 mg, 10 suppositories - 163-167 rubles.

Tulaga lautele

E uiga i le fualaau faasaina "Chlorhexidine" (suppository), o faatonuga mo le faaaogaina e faapea o le vailaau oona o le antiseptic, antimicrobial and antiviral. O le vailaʻau e maua i le tulaga o suppositories, e aofia ai le 8 pe 16 miligrams o le chlorhexidine bigluconate. E iai foʻi isi vaega e mafai ai e le kamupanī ona maua le fomaʻi talafeagai o le vailaʻau.

O le fualaau faasaina ua gaosia i Rusia ma gaosia i ni fasi pepa se 10 i le pusa. O moliga chlorhexidine e tusia i luga o pusa taitasi. O faatonuga mo le faʻaaoga e faʻapipiʻiina i le iunite o oloa. O moligao taitasi e faamauina i totonu o se isi masima ma aoina i se ipu meaai e 5.

Faiga o vailaʻau

E faʻafefea ona galue mea e mafaufau ai chlorhexidine? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o vailaʻau e aoga tele i le tele o microorganisms. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga faʻafomaʻi malosi. E le pei o le tele o vailaau faʻamaʻi, e mafai ona faʻaumatia e le gata o microbes, ae faʻapea foi faʻamaʻi. O lenei uiga lelei e taua ai le fualaau faasaina i le gynecological field.

O le mea aoga i le taimi o le faʻaogaina o le vavalalata e masani lava e le aʻafia i le toto toto, o lona uiga o le fualaau faasaina e le mafai ona i ai sona aʻafiaga leaga. O le fualaau e amata ona galue vave pe'ā uma le faʻatautaiga. O le umi o le galuega e faʻatatau i le maʻi o le maʻi. O le aafiaga e tusa ma le 12 itula le umi, ae o lenei taimi e mafai ona faʻaitiitia i le faʻasolosolo poʻo le faʻamalolo mamafa.

O le a ma le taimi e sui ai vailaʻau?

O le a se isi mea e faʻatonu e faatonuga mo le faʻaogaina i le tagata faʻatau e uiga i mea ole mafaufau ole Chlorhexidine? Faʻaaogaina o fualaau faasaina ua filifilia i na tulaga pe a le mafai ona faʻaaogaina fualaau ua faamatalaina. E tupu lenei mea pe afai ei ai ni faʻamaoniga poʻo ni taimi faatapulaa. O le sui mo le fualaau faasaina e tatau ona filifilia e le fomaʻi. Ona faatoa mafai lea ona e mautinoa o le togafitiga e saʻo. O se sui e sili ona sui o le Hexicon medication. O lenei vailaau e maua i le ituaiga o suppositories vavalalata, e aofia ai ma le 16 miligrams o le chlorhexidine. O le tau o lenei vailaʻau e laʻititi lalo ifo nai lo le fualaau o loʻo fesiligia. O le a na o le 90 ruutu e teuina. E ui o moliga Chlorhexidine e tusa ma le 150 rubles.

Analogues o fualaau faasaina e aofia ai tali e pei o Miramistin ma Chlorhexidine. E tele taimi e masani ona faʻatulagaina mo le fafaguina ma le faʻavaivai o le va. O fualaau e mafai ona faʻaoga faʻatasi e faʻaleleia ai le gaioiga. O le fualaau faasaina "Terzhinan" e tutusa lona aafiaga, ae e leai lava se aafiaga o le antiviral.

Faʻamatalaina fualaau

Aʻo leʻi faʻaaogaina manatu o Chlorhexidine, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaogaina. I le faʻamatalaga, e mafai e le tagata faatau ona maua ni mea e pei o faʻamaoniga ma le faʻailoga. E tatau ona e gauai i taimi uma i latou, e tusa lava pe o le fomaʻi ua faatonuina e se fomaʻi. O le fualaau faasaina "Chlorhexidine" e mafai ona faaaoga uma mo togafitiga ma mo le puipuiga. O faʻamaoniga autu mo lona faʻaofiina o le a avea ma tulaga na faamatalaina:

  • siama siama, colpitis, gaioiga o le inflammatory i totonu o le vaalele,
  • faʻamaʻi pipisi e faʻatautaia e ala i fesoʻotaʻiga tau feusuaʻiga
  • faʻaititia le puipuiga puipuia, faʻalavelave i le microflora ma le faʻavaeina o meaola ninii,
  • le tulaga muamua ma pe a maeʻa togafitiga (mo le puipuia),
  • i le avea ai o se visepisi ma le umi o le le mafai ona faia le tausiga o le tumama (luga o le auala, femalagaaʻi, sopo).

Fai mai tagata popoto o le vailaʻau e matua saogalemu ma e mafai ona faʻaaoga e tusa lava pe o le taimi o le fanauina o se tamaititi. O le a le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti e uiga i lenei mea?

Faʻaaliga i le maʻitaga

E mafai ona faʻaaogā suppositories Chlorhexidine i le maʻitaga? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le mea galue malosi e le o aʻafia i totonu o le toto, e leai se aafiaga teratogenic i le fetus ma ona tulaga. Faʻavaeina e fomaʻi togafitiga fualaau faasaina i le amataga lava o le maʻitaga. E faʻaaogaina le vailaʻau pe'ā le taliaina le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina (e oʻo atu i le 15-18 vaiaso).

I vaiaso mulimuli o le maitaga, ua faʻamaonia togafitiga mo le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia. E le afaina ai le auala e fanau mai ai, e fasiotia ai meaola ninii e mafai ona afaina ai le pepe i le taimi o le fanau mai. O le metotia o le puleaina o fualaau faasaina ua fuafuaina lelei e le fomaʻi.

Candles "Chlorhexidine": faatonuga mo le faʻaaoga

O le vailaʻau e tui faʻapitoa i totonu o le vaʻa ma lima mama. Manatua e aunoa ma le fufuluina muamua o alofilima, e mafai ona faʻaleagaina le tulaga o loʻo i ai nei, talu ai o le ae aumaia se faʻamaʻi faaopoopo. Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona e vavae ese se tasi o mea mai le komisi. A maeʻa lena, ia tuʻuina atu ma le faaeteete mai le telefoni feaveaʻi. Nofo i lou tua ma faʻaaoga le vailaau i totonu o le va.

O le umi o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma lona atinaʻe i tulaga taʻitasi e seti taʻitasi. I le taimi o togafitiga, e masani ona faʻataʻitaʻiina le lua (2) taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina (taeao ma afiafi) mo le 20 aso. Ina ia mafai ona toe faʻatulaga ao le i fananau ma pe a maeʻa le taotoga, 1 mea faʻapitoa e faʻatulagaina mo le 7-10 aso. Mo faamoemoega puipuia, pe a uma feusuaiga, e 1 le moligao e le sili atu i le lua itula.

Candles "Chlorhexidine": iloiloga

O tagata maʻi e faʻamalamalamaina vailaʻau i le itu lelei. E taugofie le faʻatusatusa i le tele o isi mea vavalalata. E tusa ai ma le manatu o Chlorhexidine, o faʻamatalaga e fai mai o mea faʻapitoa e aoga tele. Latou vave amataina a latou taga, lea e tumau mo le tele o itula. A maeʻa ni nai aso o faʻaaoga masani, o le a leai se mea e faʻaaogaina ai, e leai se faʻalelei.

Faʻataʻitaʻi e tamaitai e mafai e le Chlorhexidine ona leʻa pe a maeʻa. E leai se mea e popole ai. Mo le puipuia o laei mai le foliga mai o suauu manogi, e tatau ona faʻaaoga palu falemaʻi i aso uma.

Faaiuga

Na e aʻoaʻo e uiga i moligao Chlorhexidine. Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga o fualaau faasaina ua tuʻuina atu i lou mafaufau. Manatua e oo lava i togafitiga e taugofie ma malupuipuia e tatau ona faaaoga e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. O vailaau e maua mai i vailaau mo togafitiga e aunoa ma se faʻamaumauga. Soifua maloloina lelei, taumafai e aua le maʻi!

Le faʻaaogaina o le chlorhexidine

Chlorhexidine - o le igoa o lenei vailaʻau e faigata ona faʻailoa, ae tatau ona manatua. Aisea? Talu ai ona o se faʻafitauli faʻapitoa ma e le taugata. O nisi fomaʻi o loʻo fai mai foi e tatau ona teuina i se tulaga lava i totonu o fale falemaʻi fale uma faatasi ai ma lanu lanumeamata, iodine ma le hydrogen peroxide. Faatasi ai ma lenei vailaau, e mafai ona e faʻamaʻi manuʻa, mumu, magia.

I vailaau ma i aso uma, o le chlorhexidine ua faʻaaogaina mo le sili atu ma le onosefulu tausaga. O lenei vailaʻau na maua i le 50s o le seneturi talu ai, ma o le aso ua tuʻuina atu e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi i luga o le lisi o fualaau taua. Faatasi ai ma lana fesoasoani, faʻapalapalaina o le paʻu, togafitiga o manua ma pene miti, o loʻo faʻaaoga foi e taofia ai le faʻavaeina o le paʻu. E masani ona faʻaaoga i le taotoga e togafitia ai lima o le fomai tipitipi, le paʻu o tagata mamaʻi ma mo le faʻamaʻiina o mea taʻavale.

O le chlorhexidine ei ai lona malosi malosi mo le antimicrobial. E aoga tele i siama matautia e pei o le Treponema pallidum (o le mea e mafua ai le sui o syphilis), Chlamydia species (mafua ai le trachoma, pneumonia, afaina o le urinary tract, ma isi), siama (faapogaia le mumunia o le tino ma le urinary tract), gonococcus (o le gaosi o le gonorrhea), Gardnerella vaginalis ( mafua ai togalaau). O lenei vailaau e mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi tino o le herpes. (E mafai ona e faitau e uiga i faʻasolosolo masani o le gasegase urinary in women here).

O nisi taimi o le chlorhexidine ua faʻataʻitaʻiina mo le vevela. (E uiga i foliga o lenei faamai i alii, faitau iinei). E naʻo se fomaʻi e mafai ona faia lenei mea, talu ai e tatau ona faʻatatau saʻo le metotia. Afai e le saʻo le faʻatulagaina o le vailaʻau, o lona uiga o le a leai sona aoga pe o le a mu ai le mucous membranes. Ae afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ona tatau loa lea ona taofi le togafitiga vave ma logo i le fomaʻi.

Samoa International Nonproprietary Name

Suppositories Chlorhexidine o se vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina mo le puipuia ma le togafitia o faʻamaʻi pipisi o le tamaʻitaʻi meaʻai.

Soʻo se mea faʻapitoa e aofia ai:

  • chlorhexidine bigluconate (8 po o le 16 mg),
  • panthenol
  • polyethylene oxide (2.9 g).

Aisea ua faatonuina ai le Chlorhexidine Suppository?

O moligaʻo ma le chlorhexidine i le gynnecology e faʻaaoga mo:

  • puipuiga o faʻamaʻi pipisi e faʻafeiloaʻi i feusuaiga (chlamydia, ureaplasmosis, herpes genital, syphilis ma gonorrhea),
  • puipuiga o faʻamaʻi faʻamaʻi i le taimi o taotoga gynnecological, aʻo leʻi fananau ma le faapau pepe, i le taimi o sauniuniga mo le faʻaofiina o se tui vavalaʻau, aʻo lei faia le faʻatautaia o le gasegase o le tino ma le gasegase,
  • togafitiga o vaginitis faʻamaʻi ma le cervicitis, e aofia ai le trichomonas tupuaga,
  • togafitiga o le cystitis e mafua mai i tagata taʻitoʻatasi o le vaivi ma le urethra,
  • puipuiga o faʻasalaga a le au failautusi i le maʻisuka malosi.

E faapefea ona seti?

O le suppository ua faʻasaʻolotoina mai le afifiina o palasitika ma faʻapala loloto i le va. Ina ia faafaigofie le faagasologa, latou te taoto i tua. Le fualaau faasaina e le o faamoemoe mo le puleaina saʻo.

Faʻapitoa e faʻaoga 2 taimi i le aso.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina le faʻatinoina o Chlorhexidine i le taimi lava e tasi faatasi ma iodine-suppository suppositories ma fofo fofo. Ole fualaau faasaina e le ogatasi ma le sodium lauryl sulfate, saponins ma le carboxymethyl cellulose. O fua faʻatau mea tau tumama e le faʻaitiitia ai le aoga o suppositories pe afai e naʻo le togafitiga o totoga faʻapena tino e faʻaaogaina.

Faʻatau

O le fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani o vailaau faafomai, Saransk, Rusia.

Regina, 24 tausaga le matua, Naberezhnye Chelny: "Pe a uma ona ave vailaau oona, e masani lava ona tupu mai le vaginitis siama I ni tulaga faapea, ou te faaaogaina moligao ma le chlorhexidine, e fesoasoani i le vave aveeseina o mea manogi, vevela ma vevela mamafa. ma tuu ai ni mea laititi i luga o le ofuvae. "

Sofia, 36 tausaga, Podolsk: "I le taimi o se suʻesuʻega masani, o le suʻesuʻeina o le smearisa na faʻaalia ai le i ai o siama faʻamaʻi, na faatonuina ai e le fomaʻi le chlorhexidine e fai ma suppositories. o moligao na tafe mai ma faia ai le le toʻa.

I le taimi o suʻesuʻega faifaipea, e leai se vavaeesega mai le masani, na faʻamaonia ai le maualuga o le fualaau faasaina. E ui lava i le le mautonu na feagai i le taimi o le faʻaaogaina, e tatau ai i le suppositories ona toe iloilo lelei. "

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i fafo. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ua faʻasaʻoloto le suppository mai le afifiina o oloa.

Togafitiga: 1 mea faʻapitoa 2 taimi i le aso mo le 7-10 aso, faʻalagolago i le natura o le maʻi. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalauteleina le togafitiga e oʻo atu i le 20 aso.

Puipuiga o faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga: faʻaaoga tasi mo le 1 mea faʻapitoa e le sili atu i le 2:00 pe a maeʻa feusuaiga.

Toto Talu ai ona o le ogaoga o faagasologa faatosina, o faamatalaga o suesuega o le bacteriological, o le taufaamatau o le faamutaina o le maitaga, Cloron 1 le manatu 1 po o le 2 taimi i le aso e avea o se monotherapy poo se vaega o togafitiga faigata. O le umi o le faʻaoga e mai le 5 i le 10 aso.

Aʻo fai susu, e faʻaaogaina le vailaʻau i masani masani fautuaina.

Tuua Lau Faamatalaga