O fea e sili atu, Actovegin poʻo Cerebrolysin?

| Fuafua le mea sili

I luga o le maketi a Rusia, o Actovegin ma Cerebrolysin o loʻo avea ma sui e faʻaleleia ai le tafe toto ma le metabolism i totonu o vaʻa o le faiʻai. O nei fualaau oona o loʻo taumafai e togafitia le maʻi vevela ma le faʻamaʻi o Alzheimer. E faʻataʻitaʻiina pe a maeʻa le faʻamaʻi ma le manua o le faiʻai i le faiʻai - i le taimi umi ma i le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻataʻitaʻiina e kamupani faʻatau fale: Actovegin ma Cerebrolysin faʻamautu le faʻatinoina o le tino, faʻaleleia le mafaufau ma manatua, ma faʻalauteleina le toe faʻaleleia. Sa masalomia e saienitisi ma fomaʻi: e leai ni faʻamatalaga i le aoga o vailaʻau. O ai e talitonu ma faʻapefea ona iloa?

Na suʻesuʻe e le au atamamai o le mekasini ia aʻafiaga o Actovegin ma Cerebrolysin i le tino o le tagata. Ua matou iloa o fualaau oona e aofia i fualaau faasaina e aunoa ma le puipuia, ma e le saʻo le faatusatusaina o le aoga. E toʻatele saienitisi latou fai mai o loʻo tatou feagai ma se placebo. Ma afai o vailaʻau uma e lua, o le maʻi e leai se eseesega i le va oi latou.

Sei o tatou iloa po o le a le fualaau oona e faia e faaleleia ai le toto, pe aisea ua faatonuina ai, ma o le a le aafiaga e tatau ona faamoemoeina mai ia i latou.

Actovegin Characteristics

O le Actovegin o se faʻatasi (generic) o le cerebrolysin. Na maua mai i le toto o tamaʻi mama faamamaina mai le protein ma isi siama (e ala i le vailaʻau). Saturates na faaleagaina ai sifi ma tino o le tino ma le kulukose ma le okesene. Faʻaavanoa i le ituaiga o laulau ma fofo mo le faʻafofoga tautala ma le tuiina.

Le tutusa o le tuufaatasiga

Pepides, o mea taʻavale malosi, ia faʻaaogaina nei fualaau. O latou aʻafiaga autu i le tino o le tagata maʻi e leai foi ni eseesega:

  • toe faʻaleleia o galuega o le mafaufau,
  • faʻasologaina o le toto i le faiʻai,
  • maualuga le gafatia o faʻafitauli o le neurological.

O nisi fomaʻi e fautuaina le aveina o Actovegin ma Cerebrolysin i le taimi lava e tasi, talu ai ona latou faʻatasi e faʻafesoʻotaʻi ma faʻaleleia mea tau faʻamalositino o le tasi ma le isi.

Ae o cerebrolysin ma gaioiga, lea o le tele o tagata gasegase e faʻatusatusa, e tele ni feeseeseaiga.

Eseesega i le va o le gataifale ma le gaioiga

O le eseesega tele i le va o fualaau oona o le i ai lea o le tele o faʻasalaga i le faʻasalaga ma o latou siʻitaga itiiti i gaioiga.

O le Actovegin e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti, e oo lava i pepe faatoa fananau mai. E le fautuaina le Cerebrolysin aʻo laʻititi.

Eseesega ma mea e talitutusa e iai ni gaioiga ma se faʻavae, ae tatau i le fomaʻi ona malamalama ia i latou.

Toto toto: o le a le mea latou te faia?

Matou te tilotilo i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma maua ai mea o loʻo aofia i la latou fatuga:

Actovegin e maua mai i le toto o le toto o tamaʻi mamoe. Avanoa i totonu o maʻa ma tui. E tasi le api e aofia ai le 200 mcg o le eletise gaosi. O faʻamalama e tuʻuina atu i le 2, 5 ma le 10 ml (80, 200 ma le 400 mg).

Cerebrolysin o se faʻalavelave o aʻafiaga e maua mai le faiʻai o puaa. Avanoa o se tui. I le tasi ampoule - 215 mg.

O le tau o fualaau faasaina e ese. 5 ampoules o fofo (5 ml i le tasi) o Cerebrolysin o le a tau 1000-1200 rubles. O le aofaiga tutusa o Actovegin totogi ai le 500-600 rubles. O le tau maualuga o Cerebrolysin e le o lona uiga e sili ona lelei lana galuega - ma o lenei e mafai ona e mautinoa.

Fomaʻi iloilo

Vasily Gennadievich, 48 tausaga, St. Petersburg.

Ou te fautuaina cerebrolysin e faʻaleleia ai galuega faʻatino. O le fualaau faasaina e aoga mo le 5-8 masina. O nisi taimi, ona o le maualuga o le tau o le cerebrolysin, ou te suia i se analogue, Actovegin.

Ou te leʻi feagai ma se faʻafitauli o le maʻi i cerebrolysin.

Anna Vasilievna, 53 tausaga, Volgograd.

E le fetaui lelei le faʻaogaina o le cerebrolysin mo tamaiti, o lea ou te le faʻasino atu ai ia i latou. O nisi o tagata gasegase e sili atu ona faʻafeololo ia laʻau pai (aemaise lava tagata matutua ma le vaeluaina), o lea e masani lava ona masani ona ou faʻamaonia le cerebrolysin.

Andrei Ivanovich, 39 tausaga, Moscow.

Cerebrolysin e aoga i faʻalavelave faiʻai o le mafaufau. Faʻateleina le faʻaleleia o le tulaga lautele o tagata gasegase, e aofia ai le 'ava malosi.

O le Actovegin e le itiiti le aoga. Ae i mataupu ogaoga, ou te faatonuina naʻo cerebrolysin.

Petr Maksimovich, 50 tausaga, Moscow.

I se faʻalavelave faʻafuaseʻi, na maua ai e le tagata maʻi se manua. Mo le sili atu ma le vaiaso, sa i ai o ia i se mafutaga, toe faʻaleleia pe a maeʻa ona folafola mai e toso mai mo se vaitaimi e le tumau. Na ia faatonuina cerebrolysin (i totonu o le mafaufau), faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o galuega a le tino, na amata ona vave faʻaalia nai lo le mea na ou faʻamoemoeina. O le tagata maʻi na toe faia le sauniga o le cerebrolysin i le maeʻa ai, i le fale, i le intramuscularly. O le aafiaga e sili atu nai lo mea uma e faamoemoeina.

Dmitry Igorevich, 49 tausaga, Chelyabinsk.

O le Actovegin e le mafai ona suia le gataifale. E masani ona taʻu mai e aʻu uo fualaau uma, ae ou te aloese mai se "faʻamatalaga" o le togafitiga. Cerebrolysin e lava lona lava.

Maxim Gennadevich, 55 tausaga, Stavropol.

O le tagata gasegase i le fale na aumai ai se vailaʻau vailaʻau ma faʻamatalaina, i luga o le fautuaga a aiga ma uo, na ia aveina toetoe lava o mea uma. O se tina matua na faitio i le valea, o le leo i luga o le ulu, naua ma le ulu. Ina ua maeʻa le suʻega, na ia mauaina faafitauli i vaʻa o le faiʻai.

Faʻasologa o gasegase. Na lagona e le fafine le aafiaga ina ua mavae le 3 injections. I le isi afeafe, na ia tautino mai ua ia lafoaia lena pusa vailaʻau.

E faapefea ona latou galulue?

Sei o tatou vaai po o le a le mea o loo taʻu mai i faatonuga mo fualaau faasaina.

Actovegin o se fualaau faasaina mai le vaega o le faʻafouina o mea e faʻaleleia ai. O lona faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i ni auala autu se tolu:

Aafiaga faʻasolosolo: faʻaleleia le faʻaaogāina o le okesene i sela, faʻaleleia le faʻamalosia o le malosiaga ma faʻamalosia le felaʻuaiga o kulukose.

Neuroprotective effect: puipuia le nerve sel mai le faʻaumatia i tulaga o le ischemia (le lava le toto) ma le hypoxia (le lava o le okesene).

Malosiaga ole microcirculatory: faʻagasolo le tafe toto i totonu o masini.

E le o iloa pe faapefea ona aafia Actovegin i le faʻatinoina o le tino. O lenei mea o se toto totoʻa, ma e faigata ona siaki lona ala i le tino. E tatau ona galue e pei o lenei:

inhibits apoptosis - oti faʻatautaia i le cell,

e aʻafia ai le gaoioiga a le kulukuni B (NF-kB), lea e nafa ma le atinaʻeina o le faʻaogaina o le inflammatory i totonu o le tino,

toe faʻafouina DNA faʻaleagaina i sela.

O faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai e faatelevaveina ai le tafe o le toto i tamai laʻau. E faʻamoemoeina le 30 minute talu ona oʻo atu le vailaʻau i le toto. O le maualuga o le fualaau oona e matauina pe a maʻea le 3-6 itula.

Suʻega a tagata maʻi mo cerebrolysin ma Actovegin

Lina G., Penza

Na faatonuina loʻu tama o le cerebrolysin e toe maua mai se maʻi. I le taimi muamua sa avea ma ni meaʻai. E lei pine, ae amata loa ona tu i luga papa ma savali, e ui ua vave ona vaivai. Ae na fai mai tagata masani o loʻo manuia pea o ia. Ona amata loa lea ona matou faʻaogaina le cerebrolysin intramuscularly. O le tiga o le maso mai nei tui e le ogaoga. O le mea moni, tatou te mamao lava mai le toe malosi atoatoa, ae tatou te le maua le faamoemoe. Na viia e le matou fomai le cerebrolysin, ma e fesoasoani o ia i le tama, e iloagofie.

Sergey Semenovich A., Moscow

Talu ai nei, na faia ai se vasega lua-vaiaso o le cerebrolysin. Na ou matua mafatia lava i le osteochondrosis, o lona tiga e iloa e le toatele. Na vave ona vaivai o ia, toetoe lava a le mafai ona galue pe na ona faitau ma punou lona ulu. O le ulu o le ulu na matuai matautia lava. Ou te leʻi malie e alu i le fomaʻi, inumia pills. O loʻu toalua, ina ua mavae se isi osofaiga, na faatalitonuina au e faia se taimi atofaina. O la matou fomai, o Alevtina Sergeevna, na faatonuina le togafiti i le toto. O lenei o aʻu o se tagata ese! O le aafiaga o le fualaau faasaina e matua ofoofogia lava.

Margarita Semenovna P., Ryazan

Faʻanoanoa o ulu o le ulu. Na faatonuina e le fomai Actovegin intramuscularly. Fesoasoani ia te aʻu. Sa ou faitau i le tele o iloiloga ma sa ou fefe e ave le vailaau, ae na fautua mai le fomai, ma sa ou faalogo. O le vasega e sefulu aso. Ua ou lagona le sili atu. O le ulu e na o ni nai taimi e fai si pisa, ae na galo ia te au tiga ogaoga. Actovegin e le fetaui mo se tasi, ae ou te fiafia na togafitia o ia.

Gennady Fedorovich M., St. Petersburg

O maʻua ma loʻu toʻalua o tagata matutua, e masani ona faitio le tasi i le isi e uiga i le gasegase ma le faʻavalea. Sa i ai loʻu ulu manuʻa mo se taimi umi, sa malolo, ae o nisi taimi e matua tiga lava loʻu ulu. Na faauu le ma tama mai le aʻoga faafomai, ma aumai ai i matou cerebrolysin (mo injections). Ma sa ia sasaina o ia lava. O le taimi la nei ua tatou talavou, e faatalitali mo le tautotogo e alu i le atunuu.

Olga Ivanovna O., Pyatigorsk

O le gasegase o le faiʻai na matua faaleagaina ai le soifua maloloina o loʻu tuagane. Mo le lua vaiaso sa i ai o ia i le maʻi tigaina, ona oʻo mai ai lea o le umi o le toe foʻi mai. Sa toe faʻaleleia i le falemaʻi. E masani ona siaki e fomai agavaa le tulaga o Anton. Na matou manatu a uma loa se manuaga o le a le mafai ona gaoioi, o se vavega na ola pea. Na filifili fomaʻi e tuʻufaʻatasia le faia o Actovegin ma cerebrolysin. Na fesoasoani. Ua amata ona toe manuia ia Anton. Ina ua mavae sina taimi sa ia toe tautala, ona toe faaleleia ai lea o galuega tau afi, mafaufauga ma mafaufauga. Matou te faafetai i fomai mo le tuagane. O lenei ua faʻatuina o ia. Matou te faaauau pea le tui.

Alexey Petrovich H., Omsk

E lua taimi na faatonuina ai aʻu ile cerebroly. Ina ua uma le vasega muamua sa leai ni suiga. O mea uma na faalavelave mai ia te aʻu na totoe. Faʻatau fua le tupe. Mo sina taimi sa togafitia i fualaau faasaina e pei o le cerebrolysin, ae o le aafiaga na le maitauina. O le taimi lona lua na faʻataina mai ai au cerebrolyas i le lua masina talu ai, na ou finau ai, ae na malilie. Na vave ona oo mai le aafiaga, ou te lei mafaufauina. O le tino o loʻo galue e le mafai ona toe faʻaleleia.

E fesuiaʻi i le taimi muamua na ou faʻatau ai se cerebrolysin pepelo. E lelei le faʻamalosia e fomai i se vasega lona lua. O lenei ou te filifili ma le totoʻa se fale talavai, ou te fiafia lava i le lelei o vailaʻau. Ou te faʻamoemoe o loʻu poto masani e sau.

Anna V., Rostov

Afafine 4 tausaga. Fai mai le fomaʻi failauga o loʻo ia i matou le ZPR ma fautuaina le faia o se vasega o cerebrolysin. Ae le o le fomaʻi i le lotoifale na te leʻi faatonuina lenei vailaʻau ia i matou, aua e le talafeagai mo tamaiti laiti. I le taimi muamua sa ou ita, ona ou faitauina lea o fonotaga, ma malilie faatasi ma le fomai. Ou te le manao e faatiga loʻu afafine e sili atu.

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa o mea ma taomi Ctrl + Ulufale.

O le a le tala a fomaʻi?

O suʻesuʻega faʻapitoa e uiga i vailaʻau o loʻo fesiligia e le o aofia ai. Na matou suʻesuʻeina faʻamaumauga i luga o Actovegin ma Cerebrolysin ma maua ai le lelei o fualaau faʻasaina e leʻi faʻamaonia. E leai se faʻamatalaga faatuatuaina e fesoasoani ai nei tupe i le tau faasaga i le faʻamaʻi, faʻaleagaina o le tino ma isi maʻi faʻamaʻi. O faʻataʻitaʻiga faʻavasegaina faʻavasegaina o loʻo fautua mai e le o feagai Cerebrolysin ma Actovegin ma le galuega. O lenei o le a tatou taʻuina pe na faapefea ona tatou faia na faaiuga.

O le Actovegin na faʻaalia i luga o le maketi faʻamalositino i le sili atu ma le 40 tausaga ua mavae - e oʻo lava i le taimi o faʻamatalaga faʻavae faʻamaoniga. Sa faʻaaoga lelei i le neurology, taotoga ma obstetrics ma ua faʻavaeina o ia o se auala e faʻafoisia ai le tafe toto i totonu o masini. Latou te togafitia tagata maʻi i le taʻavale ma le faʻamaʻaloga, faʻaaogaina i fafine maʻitaga o loʻo iai le hypoxia o le fetal masani. O le a faʻaauau pea ona latou faʻaogaina nei, ae na oʻo mai - o le fualaau faasaina e le o faamalieina manaoga o aso nei. Na te lei pasia suega faʻataʻitaʻiga, ma na aloaia o se meafaigaluega e leai se faʻamaonia.

Facts Against Actovegin:

E leʻi faʻamaonia e le FDA - e leai se faʻamaoniga mautinoa o le vailaʻau e faʻaleleia ai le toto i totonu o vaa ei ai maʻi maʻisuka faigata (iloiloga mai le Diabetes Obesity & Metabolism).

E le afaina mo faʻafitauli o le toto pe a mavae le manua (toe iloilo mai le British Journal of Sports Medicine).

O se aafiaga lelei o le fualaau faasaina na maitauina i nisi o punaoa (o le tusi o talaaga "Effective Pharmacotherapy"), ae e le mafai ona tatou talitonu atoatoa i nei faamatalaga. O le tele o tofotofoga e le ogatasi ma tulaga faʻavaomalo - o se suʻesuʻega e lua-tauaso, suʻesuʻeina, ma le pulea e le placebo e leʻi faia.

Talu mai 2017, ua fautuaina le Actovegin mo le faʻaaogaina i na o le neurological practice. O se suʻesuʻega faʻavaomalo tele na faʻaalia ai le lelei o le vailaʻau e aʻafia ai ma faʻafitauli o le toto. O le faaliliuga na toe iloiloina na tuuina atu i le tusi o le Lotu a Rusia.

O afea e tofia ai i latou?

E tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina le Actovegin i togafitiga faʻapitoa o ia faʻamaʻi:

solia o le toto toto,

I totonu o le vaitaimi pisi, o le vailaau faʻasaina ua faʻasalagaina mo le 5-7 aso. A faʻagasolo le faagasologa, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i le pepa laupepa. O le togafitiga e tumau mai 4-6 vaiaso i le ono masina.

O Cerebrolysin ua faʻamaonia foi mo le faʻasolosolo faʻamaʻi ma le faʻaleagaina. Faatonuga i le fualaau faasaina faaopoopo isi faailoga:

o aʻafiaga o se manua o le faiai

mafaufau le mafaufau i tamaiti.

O le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i totonu o se vailaau taʻitasi. O le togafitiga e 10-20 aso.

E faʻafefea ona aveina?

O aʻafiaga ogaoga i le faʻaaogaina o le Actovegin e leʻi faʻamaonia. I se tulaga e le masani ai, e tau atu ai i le atinaʻeina o se mea e le o se mea e tupu ai - o le mumu o le paʻu, o foliga mai o fulufulu.

Faatasi ai ma Cerebrolysin, o aʻafiaga e sili ona masani ona iloa:

manava manava poʻo le faʻamalosi

Cerebrolysin e masani ona faʻaaogaina i tagata matutua, ma o tali tutusa e mafai ona mafua mai i isi tulaga - faʻamaʻi faʻamaʻi o fatu, fatugaʻo, mea faʻamaʻi, ma isi.

Actovegin ma Cerebrolysin o vailaau faʻasaina e leai se aoga. E le mafai ona taua i latou uma o ni tagata faatuatuaina i le taua faasaga i siama mai le neurology ma vascular.

Ua faamaonia e Actovegin ia lava i le togafitiga o le faamai. I le asō, ua na o le pau lea o le vaega o le aoga pe a faʻaaogaina le vailaʻau (e tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi). E tusa ai ma le cerebrolysin, e leai se faʻamatalaga faapena. E le mafai ona tatou faaigoa se nofoaga lea e mafai ona faʻaaoga mai le tulaga o faʻamaoniga faʻavae.

Actovegin e faigofie ona faʻaaoga. O loʻo avanoa i laumei ma e mafai ona faʻaaoga i se umi umi - e oo atu i le ono masina. Cerebrolysin e naʻo le auala lava e fofo ai le tui. E le o faʻamaonia mo le silia ma le 20 aso sosoo.

O le Actovegin e sili atu ona faapalepale ma e masani lava e le mafua ai ni mea leaga.

A filifilia se fualaau faasaina, ave lou taimi i le filifiliga. Faʻafesoʻotaʻi ma se tagata poto faapitoa - o le a taʻuina atu e le fomaʻi poʻo fea fofo e fetaui i lou tulaga. Manatua o le gaioiga a Actovegin ma Cerebrolysin e leʻi maeʻa suʻesuʻeina, ma o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e le faʻamaoniaina i taimi uma.

Vailaʻau Vaaiga Aoao

Pe a filifili i le tofiaina o togafitiga faafomaʻi, e faalagolago le fomai i le aoga o togafitiga e manaʻomia i se mataupu faapitoa.

E fautuaina le vailaau mo togafitiga togafitiga o maʻi le gasegase o le mafaufau, pathologies vascular, stroke. I faʻamaʻiga i le fualaau faasaina, o faʻataʻitaʻiga togafitiga lelei sa maitauina mo faʻamaʻi ma le faʻaleagaina (faʻamaʻi pipisi, angiopathy). Actovegin faʻavaveina le faʻafouina o le tino (mumu, malosi o le tino, maʻi o le tino).

O le a le taimi e faʻasaina ai le ave o fualaau faasaina?

  • pulunaʻu edema.
  • toa
  • toilalo o le fatu (faʻaaogaina).
  • oliguria.
  • mausali le tumau.

O le taimi faʻapitoa e lauiloa i le hypernatremia, o le hyperchloremia. O le maʻitaga ma le vaitaimi o le lactation e le o ni faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, peitaʻi, o le togafitiga e faia i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

Ole vailaʻau Austrian lenei, e faʻaogaina ile vavalalata, i totonu o le tino, i le vavalalata (faʻasalalau). Aʻo lei amataina le vailaau faʻasaina, o le a faʻaosoosoina le tali anaphylactic. O le vasega ma le fuataga ua faʻamatalaina e se fomaʻi, e faʻavae i le ata o le falemai. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ona o le faaleleia o le toto (glucose, okesene).Faʻafetai i le faʻaleleia o le toto, faʻafouina le metabolism, faatasi ai ma se faʻaopoopoga o le punaoa malosi o sela manua. Teuina 3 tausaga.

O le tuusaʻo saʻo o Actovegin o Solcoseryl. O loʻo i ai se foliga tutusa o le falemaʻi, i se faaopoopoga, o le oloa e sili atu lona taugofie, ae e le pei o Actovegin, o loʻo i ai le faʻasaʻo.

E le mafai ona ave Solcoseryl i le laʻitiiti ma le matua (lalo o le 17 tausaga), e faʻasaina mo fafine maʻitaga ma aʻo fafaga. E fautuaina mo mumu, afaina, maʻisuka, ma le fomai. O le fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani Siamani-Swiss. O Solcoseryl o loʻo i ai faʻamaumauga e faʻateleina ai le ola papa, e ui i lea, latou te aʻafia ai i luga o le ate. O loʻo iai se falemaʻi talitutusa talitutusa i totonu o le vailaʻau oona.

O se vaʻaiga lata ane o Actovegin o Cerebrolysin. Ua faʻamaonia le faʻatusatusaina o le vailaʻau o Cerebrolysin ma Actovegin. O nei vailaau ua faamaonia lelei i togafitiga faigata.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua i ai le faʻasalaga:

  • vave faʻataʻitaʻiga o le fofo o faʻasaina (fiva, faʻalavelave o le fatu, vaivaiga vaivai ma le vaivai)
  • tali le lelei o le gastrointestinal tract (naʻo, le lava le fia ai, sela mama poʻo le maʻa)
  • i se mea e seasea tupu, o se aafiaga le lelei i luga o le tino popole e mafai (osofaiga, le lava le moe, le mautonu)

O nisi taimi e faitioina ai e tagata gasegase o le faʻasalaga, totoga maualuga, faʻavaivai poʻo le faʻasalaga. O nei faʻamaoniga e le mafai ona le amanaiaina, e le manaʻomia le faʻamalolo le tumau o togafitiga fualaau ma fautuaga faʻapitoa. Faatasi ai ma le le faapalepale i vaega o Cerebrolysin, o le epilepsy, o le le atoatoa, o le fualaau faasaina ua solia. I le taimi o le maitaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina ma le faaeteete.

E mafai ona faʻatau fualaau faʻatasi ma isi vailaʻau, ma o le faʻamatalaga o vailaʻau faʻasaina o le vailaau faʻasaina ma le falemaʻi o le faʻamaʻi e tatau ona amanaia.

Faatusatusaga o Cerebrolysin ma Actovegin

Faʻavae i luga o iloiloga o togafitiga togafitiga o faʻamaʻi eseese o le faiʻai, e mafai ona tatou fai mai:

  • mo le manatua, e sili atu le ave Cerebrolysin.
  • ma faʻasolosolo, faʻaleagaina o mea faʻapitoa, o fualaau faʻamaʻi uma lava e tutusa lelei.
  • o vailaau faʻataʻitaʻi e faʻafetaui ai le faʻasolosolo faʻamalositino, atinaʻe faʻatupulaia, taotoga.
  • o nei fualaau oona.
  • o vailaʻau e tutusa uma lava.
  • ina ia maua le sili atu aoga, e mafai e se fomaʻi ona faʻatonu Actovegin ma Cerebrolysin, o loʻo faʻamaonia ai le fetaui lelei o fualaau oona i togafitiga faʻapitoa.

E ui lava i le tutusa o faʻamaoniga, ma le faʻaaogaina o vailaau faʻamalositino, le pulea e le tagata lava ia o se togafitiga togafitiga e faʻasaina. E le mafai foi ona aunoa ma le fautuaga a se tagata tomai faapitoa e suia le tasi fualaau faasaina i le isi.

O le faʻatusatusaga o nei vailaau e lua o loʻo faaalia ai o Actovegin e toetoe lava a leai ni faʻalavelave ma aʻafiaga i le itu pe a iai nisi o Cerebrolysin.

O le Actovegin e leai ni taʻaloga o tausaga; e faʻasinoina i tamaiti mai aso muamua o le fanau mai. O pepe ua faatonuina vailaau i tamaiti aoga ona o se faʻataʻitaʻiga o le uʻamea, o le umi o le faagasologa o le fanau mai. O le masani lava, o injections o fualaau faasaina ua faʻasalaina i le tamaititi, o lenei mea e mafua ona o le sili atu le aoga o foliga lelei. O le suʻega ua fuafuaina e le fomaʻi e faʻatatau i le mamafa ma le matua o le pepe. E mafai ona suia le vailaau i se isi vaitau o le mea, mo se faataitaiga Cerebrolysin, ae na o le fomaʻi e filifilia.

E masani lava, e popole popole tina, ma mafaufau pe mafai ona ave Actovegin ma Cerebrolysin i le taimi lava e tasi. E mafai ona talia le faʻasoa faʻatasi, ae peitai, e tatau ona e nofouta o le tuʻufaʻatasia o fualaau faʻasaina i totonu o se togatini e faʻasaina . O le isi auala talafeagai o le faʻaofiina lea o se tasi fualaau faasaina i totonu o le tui, ma le isi, pe afai e leai ni taʻaloga i totonu o fualaau. I nisi tulaga, o fualaau oona ua faatonuina i isi aso uma, o le tasi i le isi. I le auala, o lenei ituaiga o togafitiga e masani ona taatele, ae na o le faatagaina lava e fai se filifiliga i le filifilia o togafitiga poʻo fautuaga faʻasolosolo i le fomai poʻo le fomaʻi o loʻo vaʻaia le tagata maʻi. Ona mafai ai lea ona aloese mai aʻafiaga o le itu, o mea e leʻo ma e le faʻafefiloi ai vailaʻau ma isi vailaʻau.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/actovegin__35582
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Uiga o le Actovegin

Se fualaau faasaina ma se fomaʻi feusuaʻiga. O le vailaau faʻasaina ei ai sona aʻafiaga, metabolic ma microcirculatory. O le aʻafiaga o le faʻaleleia o le malosi o le malosi, faʻamaonia le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose e le mucous membranes. Actovegin faʻaleleia le toto i toto laiti, e faʻaitiitia ai le leo o fiva musika.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • togafitiga o maʻi faʻaleagaina ma mauaina mai le faiʻai o tupuaga eseese,
  • teteʻe
  • i le avea ai o se sui toe faʻaleleia pe a maeʻa le paʻu,
  • i le solia o le gaioiga ma le gaioiga lautele,
  • polyneuropathy ua faʻavevesi e se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

Pepa o le faʻamalolo - laulau ma vaifofo mo tui. O le mea o loʻo galue malosi o se vailaʻau o le toto, lea e aveesea mai le toto o tamaʻi tamaʻi laiti e le sili atu i le 12 masina.

  • tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • le mautonu le fatu,
  • pulunaʻu edema.

Injections o fualaau faʻasaina e faʻasaina mo tagata mamaʻi ma le malosi ma le agavaʻa. O le Actovegin e mafai ona ave i le taimi o le maitaga, ae naʻo pe afai o le taunuuga lelei mai lona faʻaaoga e sili atu nai lo le lamatiaga o faʻafitauli.

Tosiga ua faatonuina e se fomaʻi:

  1. Maʻi faʻaleagaina o le faiʻai: 10 ml mo le 14 aso, ona 5 mai i le 10 ml. O le togafitiga e tusa ma le 1 le masina.
  2. Falemaʻi gasegase o le gasegase: i le faʻamalosi 10 ml ma le intramuscularly 5 ml. Injections e tuʻuina i aso uma. O le togafitiga e tumau seia maeʻa toe faʻaleleia.
  3. Polyneuropathy ituaiga o le maʻisuka: i le amataga o togafitiga, o le dosiga e 50 ml le faʻamalosi mo le 3 vaiaso. I le lumanaʻi, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i luga o le laulau o le vailaau faʻasaina - mai le 2 i le 3 maʻa 3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 4 masina pe sili atu foi.

O le gasegase e lelei ona gafatia e le tino, o le ono mafai ona atiaʻe se itu itu e itiiti.

O le fualaau faasaina e lelei le faʻafefeina e le tino, o le ono mafai ona atinaʻeina itu itu e itiiti. O aʻafiaga e ono aʻafia ai o ni mea e afaina i le paʻu, ulu tiga. E leʻo faʻalavelaveina le faʻaogaina o fualaau oona - o le gaioiga ma le vomiting, ogatotonu tutotonu o le tino - vaʻavaʻavaʻaʻi, le mautonu, e seasea lava - faʻavaivai.

Uiga o Cerebrolysin

O le vaega autu o le vailaʻau o se vaega o le cerebrolysin (o se mea peptide-type) e maua mai i le faiʻai o le puaa. Faiga faʻavae - vailaʻau tui. O le tagofia o fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le toto i totonu o le faiʻai e ala i le faʻamalosia o le gaioiga o sulu o le tino, faʻafouina auala o le toe faʻaleleia ma le puipuia i le telefoni feaveaʻi.

Cerebrolysin e faʻaitiitia ai le ono gasegase o le myocardial, e puipuia ai le fatuina o le edema o le faiʻai, ma faʻamautu ai le toto i totonu o toto laiti - capillaries. Afai o loʻo maua e le tagata maʻi le faʻamaʻi o le Alzheimer, o le fualaau faasaina e faʻamalofia le tulaga ma faʻaleleia le lelei o le ola. Faailoga mo le faʻaaogaina:

  1. Le galue le lelei o le faiʻai, ma maua ai le metabolic and organic character.
  2. Faamai o le neurodegenerative type.
  3. I le avea ai ma fofo mo afaina, e afaina ai le faiai o le fatu.

Contraindications i le faʻaaogaina o Cerebrolysin:

  • tasi le le faapalepale i vaega taitasi o fualaau faasaina,
  • gasegase fatuga
  • epilepsy.

O le Cerebrolysin e mafai ona ave i le taimi o le maitaga pe afai ei ai se faʻamaoniga patino mo lenei mea, pe a fai o le fomaʻi e filifili o se taunuuga lelei mai lona faʻaaogaina o le a sili atu i le lamatiaga o faʻafitauli.

  1. Faʻailoga o le faiʻai o meaola faʻasolosolo ma metabolic - mai le 5 i le 30 ml.
  2. Toe faʻaleleia pe a uma le taʻavale - mai le 10 i le 50ml.
  3. Manua o le fatu - mai le 10 i le 50ml.
  4. Togafitiga o le neurology i tamaiti - mai le 1 i le 2 ml.

O le taimi tonu o le faʻaaogaina e na o se fomaʻi e mafai ona faʻamatalaina.

Mo tamaiti mai le 6 masina, o le a filifilia e tusa ai ma le polokalame: 0.1 ml o le fualaau faasaina i le kilokalama o le mamafa o le tino. Ole fua pito i maualuga ile aso e 2 ml.

Cerebrolysin e mafua ai le le mautonu o le faʻaogaina o le tino - gaioiga ma le vomiting, tiga i le manava.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai: afu ma fiva, faʻaitiitia le fiaai, faʻalavelave faʻaleagaina, vevela ma le gatete, o le atinaʻeina o le faʻaogaina o le mafaufau. E le mafai ona gasegase mea inu - gaioiga ma vili, tiga i le manava.

Faatusatusaga o Actovegin ma Cerebrolysin

O fualaau oona e tele uiga tutusa, ae o loo i ai eseesega.

Latou te auai i le vaega o le falemaʻi lava e tasi (vailaʻau e afaina ai le gasegase o le tino). O fualaau faasaina ei ai se mataupu faavae tutusa o le gaioiga e fuafua i le faaleleia o le toto o le cerebral, toe faaleleia, faamalosia ma le puipuiga o vaa o le ulu. O vailaau faʻasoifua maloloina e tutusa lava auala e faʻaosofia ai le tino o le tagata:

  • ia i ai se aafiaga e faaosofia ai le mafaufau,
  • ia i ai se aʻafiaga malosi
  • taofi le faʻaalia o vaivaiga lautele ma le faʻafefe,
  • faʻaalia le aoga tutusa i aʻafiaga o aʻafiaga,
  • i ai aʻafiaga faʻapitoa,
  • ia i ai se aafiaga i luga o le gaioiga o le cerebral cortex, faʻamautinoa o le toe faʻaleleia o le tautala pe a uma le taia, faaleleia o le mafaufau ma le mafaufau,
  • faatasi ai ma le aoga lava e tasi latou te maua ai se aafiaga matuia - latou te faʻaleleia le manatua, faateleina le maualuga o le aʻoaʻoina,
  • mea e mafai ona faʻaogaina - o le puipuia o sela o faiʻai ma vaʻa toto mai le aʻafiaga leaga o aʻafiaga leaga o fafo ma totonu o le siosiomaga.

O vailaau faʻamalosi uma e fesoasoani i le faʻamautuina o le toto, faʻaitiitia le faʻalauliuli ma isi faʻailoga e ogatasi ma togafitiga faʻapitoa i le mafaufau. E mafai ona faʻaaogaina e avea ma mea faʻasolosolo pe a uma le afaina mo le vave faʻaleleia o le manino o le mafaufau ma le mafaufau.

O le a le eseesega?

  1. O le tuufaatasiga o vailaau e eseese, aua mea gaosi - o eseesega amata.
  2. Faiga faʻapolopolo. Actovegin o loʻo maua i laumei ma o se fofo mo le iniseti, Cerebrolysin - naʻo le foliga o se vaifofo tui.
  3. Actovegin e leai ni tapulaa mo le taliaina: e mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o mea le talafeagai i le neuro i tamaiti mai aso muamua o le olaga pe afai ei ai ni faʻamaoniga e pei o le hypoxia, faʻapipiʻiina o le ua ma se uamea, na afaina i le taimi o le fanau mai.
  4. O le Actovegin ua manatu o se fualaau saogalemu, aua o loʻo i ai se lisi laʻititi ma le ono mafai ona i ai ni faʻamaoniga o le itu.
  5. Foafoaga: Cerebrolysin e gaosia e le Austrian pharmaceutical company, o le vailaʻau lona lua i Siamani.

O fea e sili atu - Actovegin poʻo Cerebrolysin?

Le aoga o fualaau faasaina e mafai ona eseese, e faalagolago i le mataupu o le falemaʻi ma faʻamatalaga mo le faʻaogaina. Afai ei ai se manaʻoga e faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, mafaufau ma le faʻamalosi, e tuʻuina atu i le Cerebrolysin.

I le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi, mea e le masani ai i le galuega a le faiʻai o se ituaiga o le neurology, o vailaʻau e lua e faʻaalia ai le aoga tutusa. O fualaau e mafai ona taulimaina ma le lelei ia taunuuga o le paʻu, o le mafaufau i le mafaufau i tamaiti, ma le faʻaleagaina i tagata matutua.

Ina ia faʻaleleia le malosi o le soifua maloloina ma ausia se taunuuga tumau, o le togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau e faʻatagaina. Ae o le vailaau o vailaʻau i le syringe tutusa e matua faasaina. O vailaau e togafitia i se isi mea.

O le filifiliga sili mo le faʻaaogaina o fualaau oona o se tuufaatasiga lea o le ituaiga o Cerebrolysin ma se pepa lapopoa o Actovegin.

E mafai ona suia le tasi vailaʻau i le isi?

O le Actovegin e mafai ona suia e Cerebrolysin ma le isi itu, pe afai o se tasi o vailaʻau e mafua ai le itu, pe mo se taimi umi e leai se aoga lelei mai lona faʻaaogaina. O le filifiliga e sui le vailaʻau e naʻo le fomaʻi e faia, ma na te filifilia le metotia talafeagai.

Eseesega ma eseesega o Cerebrolysin ma Actovegin

O le tutusa o fualaau faasaina o le Actovegin ma le Cerebrolysin ua faatonuina mo fasiga, manua o le intracranial, e faaleleia ai le faia o le faiʻai, ma isi mea faapena. O le faailoga mo le faʻaogaina o se maʻi tiga. O le tagofia o fualaau faasaina e le o se mea e fai ma vaisu, e leai ni aʻafiaga itu (leai ni aʻafiaga leaga i le tino o le tagata). O vailaau uma e lua e mafai ona tui i tamaiti ma tagata matutua.

O le eseesega i le va o fualaau oona, o Cerebrolysin e sili atu ona aʻafiaga o le itu ma le faʻasaʻo (ma iv pulega) nai lo Actovegin (o lenei vailaʻau e toetoe lava a leai, o se mea e tupu ai se mea e ono tupu).

O fea e sili atu - Actovegin poʻo Cerebrolysin

Actovegin ma Cerebrolysin e faʻaaogaina i le fomaʻi, mo faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma maʻi pipisi, faʻaleagaga faʻamaʻi, ma isi. O le tali i le fesili e sili atu - Actovegin poʻo Cerebrolysin, e faʻalagolago i le tulaga faapitoa ma le manatu o le fomaʻi o loʻo iloa le tala faʻasolopito atoa. E na o le fomaʻi e iai le aiā tatau e faʻamaonia ai vailaau, e aofia ai le fuafuaina o le fualaau o vailaau mo le maʻi, le umi o fualaau faasaina, ma isi.

E le saʻo le faʻatusatusa o nei vailaʻau: e masani ona faʻaaoga ma aoga i le togafitiga o faʻamaʻi tuga. E masani lava mo le sili atu le aoga, o vailaʻau uma o loʻo faʻamatalaina i se tasi o togafitiga faʻapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga