Succrazite - faʻaleagaina pe faʻamanuiaina, se sui e suitulaga i le suka poʻo le mea oona?

E oo lava i le tele o tausaga talu mai Falberg, o se fomaʻi lauiloa mai Rusia, na tupu faafuasei se mea suamalie, o le manaoga mo lenei oloa e tumau pea le mataʻutia ma faaauau pea ona tupu. O ituaiga eseese o feeseeseaiga ma manatu e le taofia ia te ia: o le a le mea, suia le sugar-leaga pe afaina?

Na foliga mai e le o mea uma e saogalemu e pei o se faasalalauga matagofie e alalaga ai. Sei o tatou taumafai e iloa tonu po o le a le itu e tatau ona e gauai i ai pe a maua mai se oloa e iai se mea suamalie.

Vaega ma ituaiga o suiga

O le vaega muamua e aofia ai le suka natura, o lona uiga, o se tasi e faigofie ona ufiufi e o tatou tino ma e tumu i le malosi i le auala tutusa e pei o le suka masani. I le faʻamuamua, e saogalemu, ae ona o ana mea e gaosia ai caloric, o loʻo i ai lana lava lisi o faʻasalaga ma, e tusa ai, o taunuuga o le ave.

  • fructose
  • xylitol
  • stevia (analog - sugar substitute "Fit Parade"),
  • sorbitol.

Faʻafiafia o le suamalie e le o aʻafia e o tatou tino ma e le faʻamaʻaina i le malosi. O le a lava le manatuaina o ou lagona pe a uma ona e inu se fagu olala (0 kalori) poʻo le 'aiina o fualaau oona - o le manaʻoga e faia ma le faʻamaoni.

A maeʻa se mea suamalie ma faʻamaonia le suitulaga, o le esophagus e manaʻo i se vaega lelei o mea 'ia gaʻo ia "faʻaleleia", ma le iloa o lenei vaega e le oi ai, e amata ona galue malosi, ma manaʻomia lona "fua".

Ina ia mafai ona malamalama ma malamalama i le leaga ma le aoga o mea suamalie, o le a tatou taumafai e faʻamatalaina le meaola sili ona manaia mai vaega taʻitasi.

Sucrasite (oloa gaosia)

Sei o tatou amata i le suka e suitulaga i le sugar. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma tagata fai meaʻai e uiga ia te ia e sili atu pe itiiti foi le faʻalelei, o le mea lea, o le a tatou mafaufau i ona meatotino, e aoga uma ma leaga, sili atu ona lelei.

E taua tele le maitauina o sui taitasi e iai lona lava soifua maloloina, o le le tausia lea e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻalavelave matuia, o lea ia e faʻaeteete, ma aʻo le i tagofia le fualaau faasaina, ia mautinoa e faitau faʻamatalaga.

Succrazite: faʻaleagaina ma manuia

O se tasi lea o mea sili ona lauiloa i lo matou atunuu. Sucrazite o se faʻapogai o le suauu. E maua i le pepa ma e matua faigofie lava ona faʻaaoga. E aofia ai le sodium saccharin ua faʻafefiloi ma se acidity regulator fumaic acid ma vai inu.

O igoa e le mai mea taumafa, ae latou te le taofia le maʻisuka ma i latou e mananao e aveesea le mamafa, aemaise lava talu mai vaega e lua o faasalalauga o lenei sui, sucracite - tau ma le lelei - e tusa ma le tulaga tutusa ma e matua taliaina lava i le aufaatau.

Talosaga

O le mauaina o le suka e suitulaga na fiafia i le falemaʻi atoa, aua o togafitiga o le maʻisuka ua sili atu ona aoga i lenei fualaau faasaina. Sucrazite o se mea e sili ona leai se kemini. O lona uiga e mafai ona faʻaaoga lelei e faʻafefe ai le manufeʻai, lea e tele le au fai meaʻai. Ae o mea muamua muamua. O lea, sucracit: faʻaleagaina ma manuia.

Feteenaʻiga mo

Ona o le le lava o kalori, o le sui e le auai i le gaosiga o le gataifale i soo se auala, o lona uiga e le aafia ai le fesuiaiga o le suka toto.

E mafai ona faʻaaogaina e saunia ai mea inu vevela ma meaai, ma o le mea gaosia mea e gaosia e mafai ai e oe ona vevela i le vevela maualuga e aunoa ma le suia o le gaioiga.

Feteenaʻiga tetee

Sucrazitis (toe iloiloga o fomaʻi ma matauga i le 5 tausaga talu ai e faʻamaonia ai lenei mea) e mafua ai se manaʻoga malosi, ma o lona masani masani e taofi ai se tagata i se tulaga o "mea e 'ai".

Succrazite o loʻo i ai fumaic acid, o loʻo i ai se vaega o le toxicity ma lona faʻaaoga masani poʻo le le pulea e mafai ona oʻo atu ai i ni mea le lelei. E ui e le faasaina e Europa lona gaosiga, e le aoga le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o se manava gaogao.

Ina ia aloese mai le le lelei o taunuuga, ia mulimuli manino i faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau sukrazit. Faʻaleagaina ma le manuia o se mea e tasi, ma o le le tausisia o le tui poʻo le faʻasaʻoina e mafai ona faʻalavelaveina ai lou olaga ma e pele ia te oe.

1 (tasi) papa komipiuta e tutusa ma le tasi sipuniti o suka gaosia!

E matua faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau mo le maʻitaga ma lactating tina.

Lelei le Saogalemu o Succura - 0.7 g i le aso.

Sorbitol (oloa faʻapitoa)

O lenei suālaʻau e masani ona taatele i apu ma apricots, ae o lona maualuga maualuga o loʻo matauina i le pusa o mauga. E masani ona sili atu le suamalie o le suka e sili atu nai lo le sorbitol e tusa ma le tolu taimi.

I lona tuufaatasiga o vailaʻau, o se ava malosi e maua ai le suamalie ma se mea manaia suamalie. I le maʻisuka, o lenei sui ua faʻamatalaina e aunoa ma ni faʻafitauli ma ni popolega.

O mea puipuia o le sorbitol e maua ai a latou talosaga i vaiinu mama ma sua eseese. Europa, e taʻua o le Scientific Committee on Additives, ua filifilia sorbitol le tulaga o se oloa gaosi oloa, o le mea lea ua taliaina ai i le tele o atunuu o Europa, e aofia ai i totonu o lo tatou atunuu.

E tauaofai

Mai lenei tusiga, na e iloa ai le sorbitol, fructose, cyclamate, le sucrasite. O le faʻaleagaina ma le manuia o le latou faʻaaoga o loʻo auʻiliʻili i auiliiliga auiliili. Faʻamatalaga manino, o mea lelei uma ma faʻafitauli o mea faʻale-natura ma vailaʻau faʻapipiʻi na faʻaalia.

Manatua i se mea se tasi: o oloa uma ua maeʻa e aofia ai vaega o mea suamalie, o lea e mafai ai ona tatou faʻapea tatou te maua mea leaga uma mai ia oloa.

E masani lava, oe filifili: o le a se mea suamalie mo oe - faʻaleagaina pe manuia. O sui taitasi e iai ona lava lelei ma mea e le lelei, ma afai e te manaʻo e 'ai se mea suamalie e le afaina ai le soifua maloloina ma foliga, e lelei le' ai o le apu, fualaau mamago pe togafitia oe i fua. E sili atu ona taua mo o tatou tino le faʻaaogaina o se oloa fou nai lo le "faasese" i meaʻai suka.

O le a le mea sao

Sucrazite o se mea suamalie faʻamalosi i luga o le saccher (o se faʻaopoopoga o mea taumafa ua leva ona mauaina ma lelei-suʻesuʻeina). O loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi i le tele o pepa lanu paʻepaʻe, ae o loʻo gaosia foi i le paʻu ma le vai.

E masani ona faʻaaogaina e le gata ona o le le lava o kalori:

  • faigofie ona faʻaaoga
  • maualalo le tau,
  • o le aofaiga sao e faigofie ona faʻatatauina: 1 le papaitusi e tutusa i le suamalie i le 1 tsp. suka
  • vave faʻasaina i totonu o vevela vevela ma le malulu.

O tagata sucracite sa taumafai e aumai lona tofo latalata i le tofo o le suka, ae o loo i ai eseesega. O nisi tagata e le taliaina, mateina le "papa" po o le "metallic" taste. E ui e toatele tagata e fiafia ia te ia.

Faʻaaliga

O lanu a le kamupani o le Sukrazit trademark e samasama ma lanumeamata. O se tasi o auala o le puipuiga o oloa o se mushroom plasthroom i totonu o se pusa pepa faʻatasi ai ma le faʻailogaina o le "suamalie maualalo-calorie" na togi i luga o se vae. O le mushroom ei ai lona vae samasama ma se pulou lanumeamata. E teu tuusao fualaau.

Faʻatau

Sukrazit o se faʻamaufaʻailogaina o le kamupani a Isaraelu o Biskol Co. Ltd., na faavaeina i le taufaʻaiʻuga o le 1930 e le au Levy. O se tasi o failautusi, Dr. Zadok Levy, ua toeititi atoa lona 100 tausaga, ae o ia, e tusa ai ma le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, e auai i mataupu tau pulega. Sucrazite ua gaosia e le kamupani talu mai le 1950.

O se mea suamalie lauiloa e na o se tasi o vaega o gaoioiga. O loʻo faʻavaeina foi e le kamupani vailaʻau ma vailaʻau. Peitai, o le suauu suamalie, lea na amataina i le 1950, lea na aumaia ai le kamupani e le mafaamatalaina le mamalu o le lalolagi.

Sui o le Biscol Co. Ltd. valaau i latou lava o paionia i le atinaʻe o suamalie suamalie i ituaiga eseese. I totonu o Isaraelu, latou te nonofo i le 65% o le maketi suamalie. E le gata i lea, o le kamupani o loʻo faʻaalia lautele i le lalolagi ma e sili ona lauiloa i Rusia, Iukureini, Belarus, atunuu Baltic, Serbia, Aferika i Saute.

O loʻo i ai i le kamupani ni tusi faamaonia o le usitaia o tulaga faʻavaomalo:

  • ISO 22000, na atiaeina e le Faalapotopotoga Faava o Malo mo Tulaga Faatauaina ma le faatulagaina o manaoga mo le saogalemu o meaai,
  • HACCP, o loʻo aofia ai faiga faʻavae tau pulega e faʻaleleia ai le saogalemu o mea taumafa,
  • GMP, o se faiga o tulafono e puleaina ai gaosiga faafomaʻi, e aofia ai meaʻai faaopoopo.

Faʻamatalaina o le tala

O le talafaasolopito o le suiga e amata i le mauaina o lona autu autu - saccharin, lea o loo faailogaina i le taumafa faaopoopo E954.

Sa maua e Sakharin se tagata fomai Siamani o Rusia na amata mai Konstantin Falberg. Na galue i lalo o le taʻitaʻiga a le polofesa Amerika o Ira Remsen i le gaosiga o le gaosiga o koala ma le toluene, na ia maua ai se tala lelei i ona lima. Na tusia e Falberg ma Remsen le mea lilo, tuuina atu ia te ia se igoa, ma i le 1879 na lomia ai ni tusitusiga se lua lea na latou talanoa ai e uiga i se suesuega faasaienisi fou - o le uluai saogalemalie sacchaner ma le auala o lona faauigaina e le sulfonation.

I le 1884, na faʻatatauina ai e Falberg ma lona toʻalua o Adolf Liszt le sailiga, mauaina o se pateni mo le mea fou fou o se faʻaopoopoga na maua mai e le sulfonation auala, e aunoa ma le faʻaalia o le suafa o Remsen i totonu. I Siamani, o le gaosiga o le saccher e amata.

Ua faʻaalia e le faʻatinoga o le metotia e taugata ma e le lelei le gaosiga o galuega. I le 1950, i le taulaga Sipaniolo o Toledo, na faia ai e se vaega o saienitisi se auala eseese e faavae i luga o le tali atu o le 5 masini. I le 1967, na folasia mai ai se isi metotia e faavae i luga o le tali o le benzyl chloride. Na mafai ai ona faia le saccharin i le tele.

I le 1900, na amata ai ona faʻaaogaina lenei suamalie e le maʻisuka. O lenei mea e le mafua ai le fiafia o tagata faatau. I totonu o le Iunaite Setete, na faalauiloaina ai se taumafaiga e tali atu ai, ma fai mai o le faaopoopoga e aofia ai meaola e mafua ai le kanesa, ma tuu ai le faasaina i le gaosiga o meaai. Peitai, o Peresitene Theodore Roosevelt, o ia lava o le maʻisuka, na te leʻi faia se faʻataga i luga o se sui, ae na o le naʻo le faʻatonuina o se tusitusiga i luga o le afifiina e uiga i taunuuga e ono tupu.

Sa faaauau pea ona tauanau e saienitisi le aveeseina o le saccharin mai le alalafaga taumafa ma faailoa atu lona lamatiaga i le tino. O le mea na toe faʻaleleia ai le taua ma le le lava o suka na sau mai ai. O faʻaopoopoga faʻasolosolo ua tupu aʻe i ni maualuga e le masani ai.

I le 1991, na faʻailoa ai e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a le U.S. lona manaʻoga mo le faʻasaina o le saccharrin, ona o masalosaloga e uiga i le lema o taunuuga o le inu ua faʻamaonia. I aso nei, ua lauiloa le laccharin e le tele o setete o se faʻasologa saogalemu.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le tuufaatasiga o le fesoasoani, lautele e fai ma sui i le post-Soviet avanoa, e faigofie lava: 1 papalama e aofia ai:

  • gaʻo susu - 42 mg
  • saccharin - 20 mg,
  • fumaric acid (E297) - 16.2 mg.

Fai mai le upega tafaʻilagi aloaia, ina ia faʻalauteleina le tele o meaʻai, e le gata o le saccharin, ae faʻapea foi le eseesega o meaʻai faʻafefiloi, mai le aspartame i le sucralose, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea suamalie i le sui. E le gata i lea, o nisi o meaola e aofia ai le calcium ma vitamini.

O le kalori content of the supplement is 0 kcal, o lea o le sucracite ua faailoa mai mo le maʻisuka ma meaai paleni.

Faʻasalaga Fomu

  • Pills O loʻo faʻatau atu i totonu o pusa o le 300, 500, 700 ma le 1200 fasi pepa. 1 papalama = 1 tsp suka.
  • Malosiaga. O le pusa e mafai ona 50 pe 250 paʻu. 1 sachet = 2 tsp. suka
  • Spoon i le sipuni paʻu. O le oloa e faʻavae i luga o le suamalie succrazole. Faatusatusa ma le suka le voluma e tatau ai e ausia ai se tofo suamalie (1 le ipu paʻu = 1 ipu suka). E sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina o le sucracite i le taoina.
  • Fia. 1 meaai (7.5 ml), poo le 1.5 tsp. vai, = 0.5 kofe o le suka.
  • "Umu" paʻu. Faʻavae i le aspartame suamalie. 1 sachet = 1 tsp. suka.
  • Lulu i le paʻu. E mafai ona i ai le vanilla, o lenamon, almond, lemon and creamy aromas. 1 sachet = 1 tsp. suka.
  • Malosiaga ma vitamini. E tasi le sachet e aofia ai le 1/10 o le aso fautuaina ole fua ole vitamini B ma le vitamini C, faapea le calcium, iron, copper ma le zinc. 1 sachet = 1 tsp. suka.

Faʻasologa Taua

O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le aofia ai o le sucracite i le taumafataga o loʻo faʻamatalaina mo tagata mamai ma tagata ua mamafa tele.

O le WHO na fautuaina le mea e le sili atu i le 2.5 mg i le 1 kg o le mamafa o tagata.

O le faʻaopoopoga e leai se faʻailoga faapitoa. E pei o le tele o vailaau mo togafitiga, e le o faʻamoemoe mo tina maʻitaga, tina tausi maʻi i le taimi o le lactation, faʻapea foi ma tamaiti ma tagata taʻitoʻatasi ma le le faʻalogo.

Tulaga o le teuina o le oloa: i se nofoaga e puipuia mai le susulu o le la i le vevela e le silia ma le 25 ° C. O le taimi e faʻaaoga ai e le tatau ona sili atu i le 3 tausaga.

Iloilo le manuia

O faʻamanuiaga o le faʻaopoopoga e tatau ona talanoaina mai se tulaga o le saogalemu mo le soifua maloloina, talu ai e le o tauaveina le tau aogā tatau. Succrazite e le o aʻafia ma ua faʻamaʻaʻese atoa mai le tino.

E le masalomia, e aoga mo i latou o loʻo loma le mamafa, faʻapea foi mo i latou e tatau ona avea ma sui o le suka o se filifiliga taua taua (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le maʻisuka). O le aveina o le tupe faaopoopo, e mafai e nei tagata ona tuʻuina atu ni mea inu gaʻo faigofie i le tino o le suka, e aunoa ma le suia oa latou amioga masani ma e aunoa ma le mauaina o lagona le lelei.

O le isi avanoa lelei o le mafai lea ona faʻaaoga le sucracite e le gata i meainu, ae faʻapea foi isi ipu. O le oloa o le vevela, o le mea lea, e mafai ona avea ma se vaega o fua o mea taumafa ma vevela.

O manatu o tagata maʻisuka oe na suʻeina le sukrazit mo se taimi umi e leʻi afaina ai le tino.

  • E tusa ai ma nisi o lipoti, saccharin, e aofia ai i le suamalie, ei ai mea e gaosia ai siama ma mea toto.
  • Palatinosis, faʻaaogaina i le maso o le tofo, faʻalavelaveina le atinaʻeina o caries.
  • Na foliga mai o le faaopoopo ua maeʻa ua uma ona fatuina maso.

Faʻaleagaina ma aʻafiaga itu

I le amataga o le 20 senituri, o suʻesuʻega i tamaʻi na faʻaalia ai o le saccharin e mafua ai le atinaʻeina o le mama i le vevela. Mulimuli ane, o nei taunuuga na faʻamaonia, ona o le taitaia o kusi i le elefane na sili atu nai lo o latou mamafa. Ae o loʻo i ai i nisi o atunuu (mo se faʻataʻitaʻiga, i Kanata ma Iapani), ua manatu o se tino kolakino ma ua faʻasaina ona faʻatau.

I aso nei, o finauga e faʻavae i luga o faʻamatalaga nei:

  • O le Succrazite e faʻatupulaʻia ai le manaʻo, o le mea lea e le saofaga i le gau o le mamafa, ae faʻatinoina le faafeagai - e faʻamalosia oe e 'ai atili. O le faiʻai, lea e leʻi mauaina le vaega masani o le kulukose pe a maeʻa ona tago i le suamalie, e amata ona manaʻomia se faʻaopoopoga o meaʻai o gaʻo.
  • E talitonuina o le saccharin e taofia ai le tagofiaina o le vaitamini H (biotin), lea e puleaina ai le metabolism o le carbohydrate e ala i le tuufaatasiga o le glucokinase. O le le lava o le biotin e tau atu i le hyperglycemia, o lona uiga, i le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faapea foi ma le moe, atuatuvale, vaivaiga lautele, faaitiitia le mamafa, ma le leaga o le paʻu ma le lauulu.
  • E ono masalomia, o le faʻaaogaina masani o le fumaric acid (faʻasao E297), o se vaega o le faʻaopoopoga, e mafai ona oʻo atu i faʻamaʻi ate.
  • Fai mai fomaʻi o le sucracitis e faʻateleina ai cholelithiasis.

Le manatu o fomaʻi

Faatasi ai ma tagata atamamai, o finauga e uiga i mea suka suka e le muta, ae e le o le talaaga o isi mea faaopoopo, o fomaʻi e uiga i le sucracite e mafai ona taua lelei. O lenei vaega e mafua mai i le mea moni o le saccharin o le ulugalii sili ona matua, lelei le suʻesuʻeina ma le faʻaolataga mo endocrinologists ma tagata fai meaʻai. Ae faʻasaʻo: e le sili atu i le masani ma puipui tamaiti ma fafine maʻitaga, filifili e fiafia i mea faʻapitoa. I le tulaga lautele, ua talitonuina o le a le maua e se tagata le soifua maloloina lelei se aafiaga leaga.

I aso nei, e leai se suʻesuʻega faasaienisi e mafai e le succrazitis ona osofia le kanesa ma isi faʻamaʻi, e ui o lenei mataupu e faʻalauteleina i luga o taimi e fomaʻi ma le aufaasālalau.

Afai o lau auala i le soifua maloloina e matua matuia lava e aveesea ai sina vaega itiiti o le lamatiaga, ona tatau lea ona e faia ma le faʻamaoni ma le tasi ma ia teena uma ni mea faʻaopopo. Ae ui i lea, e tatau foi ona e gaoioi e tusa ai ma le suka ma le luasefulu ma le lua e le sili atu le maloloina, ae oa tatou mea e sili ona fiafia i ai.

O a mea suamalie?

  • fructose
  • stevia
  • agave syrup
  • sorbitol
  • erythritis
  • Ierusalema artichoke syrup ma isi.

  • acesulfame K,
  • saccharin
  • sucracit
  • aspartame
  • cyclamate.

Mo le gaosiga o oloa e pei o Fitparad, Succraite ma isi mea faapena, faʻapea foʻi ma suamalie i luga o mea masani faʻalauiloa, ei ai se mea e savali ai! Latou te faia moni lava tupe i luga o le soifua maloloina o tagata e faʻaaoga ai a latou naifi ma le faʻamaoni.

Mo se faʻataʻitaʻiga, talu ai nei na ou vaʻai ai i se kusi falaoʻo, i luga o le atigipusa o loʻo i ai se tusi e mataʻutia: e aunoa ma le suka.

Ae peitai, o le fructose i le nofoaga lona lua i totonu o le meaai. Ma o le a le mea na tusia e le Initaneti ia i matou - o le fugafuga o se mea masani, suamalie, maloloina:

  1. Agave syrup, meli, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai. Ae pe na e iloa o le aoga taua o lenei mea e suitulaga mo le faamamaina 100 g - 399 kcal, o le 1 kcal le maualuga nai lo le suka?
  2. O le fructose e afaina aua e na o le ate, e faʻaaogaina, o lona uiga e ala i le mamafa i le galuega, e mafai ona oʻo atu ai i togafitiga o lenei totoga.
  3. O le metabolism o lenei sahzam e talitutusa lava ma le metabolism o le ava malosi, o lona uiga e mafai ona afaina ai faʻamaʻi pipisi o le ava malosi: fatu fatu, maʻi faʻasolosolo ma isi.
  4. E pei o le oneone masani, o lenei suiga masani e le o teuina i foliga o glycogen, ae ua vave ona gaosia!

"Suauu ma mea faasao e aoga" fructose, ia e malamalama i ai le maʻisuka ma le leiloa o le mamafa i le saoasaoa o le malamalama, e le aoga uma:

  • calories
  • leai ni vitamini
  • e oʻo atu ai i le faateleina o le kulukose o le toto (talu ai o le ate e le o faʻataunuʻu atoatoa le falu)
  • mafua le gaʻo.

O le masani o le fructose o le 40 g i le asoae o le ae mauaina mai fualaau aina! O isi mea uma o le a teuina i le tulaga o le gaʻo gaʻo ma e taʻitaʻi atu ai i faʻamaʻi o mamanu ma okeni.

Faʻavaeina o Sukrazit, tau

O le faavae e aofia ai le saccharin: o se vailaʻau gaosia lea e suamalie i le tofo ma fafo i le tino (o ia foi o le faavae o le suamalie Mildford).

Xenobiotic E954 e le o gauaiina e le tagata ma saʻi atu i fatugaʻo, i le tele o mea, i ai se aafiaga le lelei ia i latou.

  • E mafai ona e faʻatauina se sui i soʻo se fale talavai mo se tau maualalo.
  • O le a faʻatupeina oe i le pe tusa o le 200 rubles e aunoa ma se faʻaitiitiga mo le 300 pusa.
  • Tuuina atu o le tasi pill e tutusa ma le suamalie o le sipuniti o suka, e mautinoa lava ua lava lau pusa mo le 150 keke!

Succrazite: faʻaleagaina ma manuia

  • O le faʻaopopoina e mafai ona taʻitaʻia ai le hyperglycemia pe a tuʻufaʻatasia ma meaai suka.
  • E le afaina ai le microflora intestinal.
  • E taofia le tagofiaina o vitamini B7.

E ui i lea, ua faatagaina e le WHO, JECFA ma le Komiti o Mea Taumafa, le saccharin, i le amanaia o le alauni o aso taitasi: 0.005 g mo le 1000 g o le mamafa tagata.

57% O ​​fualaau succrazaite o le sua susu, lea e mafai ai e le oloa ona faʻagasolo solo i totonu o soʻo se vai, faʻapea foʻi ma le faigofie ona liu i le paʻu. 16% o le tuufaatasiga ua tuuina atu i le fumaric acid - ma o le mea lea e amata ai le finauga e uiga i le matautia o se sui.

Fumaic acid leaga

Meaʻai Meaʻai E297 o se faʻatonutonu eletise lea na faʻaaogaina foi e togafitia ai le psoriasis. O lenei faʻaopoopoga e leai se aʻafiaga o le carcinogenic faʻamaonia, ae o le masani ona faʻaaogaina e ono mafua ai le faaleagaina o le ate.

Succrazite: faʻaleagaina ma manuia

O Faamanuiaga o Succara

Mo le maʻisuka ma le gasegase malosi o le mamafa, o lenei fualaau faasaina e sili atu ona lelei i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe:

O le saccharin, o le soda ma le fumaric acid e le o aʻafiaina e le tino ma e le suia e le urinary system, o lona uiga latou te le faʻaopopo atili pauna i le puimanava!

O le faasinomaga faʻavae o le 0!

O le vailaau faʻasaina e le o aofia ai gaʻo, o lona uiga o le a le mafua ai ona oso i le inisalini, o le mea lea e mafai ona fesoasoani ai i le maʻisuka ia fiafia i le suamalie e leai se afaina i le tino. I se vaega.

Tau maualalo mo se pusa lapoa o mea e sui ai mea.

Ae ui i lea, e ui lava i le telesite tele, o le meafaigaluega e tele mea le lelei.

Harm Succrasit

  1. E mafai ona faʻaosofia ai ni faʻafitauli o le maʻi.
  2. E mafua ai le tele o le 'ai ma taʻitaʻia ai i se tulaga masani o le "ma o le a le mea e tatau ona ou' ai ai e 'ai." Sugar e suitulaga i le taufaasese o le tino ma se suamalie, o le tino o loʻo faatalitali mo le faʻaaogaina o gaʻo - ae leai! O se taunuuga - o se malepe ma se manao e faʻavavau e 'ai se mea.
  3. Me i aʻafiaga e aʻafia ai le puipuiga o le puipuiga ma le puipuiga.

O ai e le tatau ona ave Sukrazit?

  1. O le fualaau faasaina ua solia i totonu o le maʻitaga ma o le lactating ona o le le lava o suesuega i itu o le tamaitiiti.
  2. Tagata maʻi ma le phenylketonuria (o se faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai le amino acid metabolism).
  3. Tagata e malolosi malosi faʻaletino ma tagata taʻaloga faʻapolofesa.
  4. Tagata faʻamaʻi faʻamaʻi fatu.

Faʻatau pe leai?

O faʻamatalaga e uiga i fomai e uiga ia Sukrazit ua fefiloi. I le tasi itu, o le vailaʻau o se fesoasoani mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ma i le isi itu, e tele naua le leaga mo le soifua maloloina.

E masani ona ou le faʻaaogaina le suka gaosi, aua o taunuuga e le o malamalama lelei i le 100%.

  1. Sucrazite e maua ai le meaai o se mea e le fiafia i ai le fasimoli poʻo le suamalie.
  2. E mafai ona oʻo atu i le mamafa o mea e maua ona o aʻafiaga i le manaʻo.
  3. E i ai sona aafiaga le lelei i fatugaʻo pe afai e ave i se aofaiga tele.
  4. Le lelei le afaina i le faʻaaogaina o nisi vitamini.
Succrazite: faʻaleagaina ma manuia

E faapefea ona suia le suka?

E toatele tagata e pei o le suamalie, ma le faatapulaaina oi latou lava i totonu mo le tele e tutusa ma le atuatuvale.

A uma ona faitau le tusiga, masalo e te manao e fesili: o le a la le mea - o le mea sili ona suamalie?

Ou te faanoanoa - e leai. Ae peitai, e mafai ona e faamalieina le manaʻoga mo lelei, faʻaaoga i oloa e faʻataʻitaʻiina ai le suamalie suamalie.

  • Kolati e mafai ona suia i le carob. O lenei carob paula e lelei le lelei ma faaleleia ai lagona.
  • O faʻi suamalie e mafai ona faʻapipiʻi i pastry poo cereals - o le a toe faaleleia ai le tofo fou o le ipu!
  • Teu ma le kofe e mafai ona suamalie i le faaopoopoina o le tino o le aso e tasi.
  • E faigofie ona suia i luga o le kulimi ma le selu i fualaau mamago e aunoa ma le pupula.

O le mea moni, e sili atu ona faigofie le tuʻuina atu o lauulu i le lautele nai lo le suʻe mo se sui, e masani lava i se tau maualuga, ae aisea?

Tuua Lau Faamatalaga