Saini Saina mo le maʻisuka: iloiloga ma tau

O le numera o le maʻisuka o loʻo tuputupu aʻe i lea tausaga ma lea tausaga. E tusa ma le 9 miliona - o le faitau aofaʻi o Lonetona, e aofia ai nofoaga lata ane - o le tele o tagata i Rusia o loʻo mafatia i le faʻamaʻi. O vailaau faʻaonapōnei e faʻaititia ai faʻamaoniga e aunoa ma le faʻaitiitia o mafuaʻaga o le maʻi. Masalo o le saina Saina mo le maʻisuka o se avanoa e faʻamalolo ai? Afai o le ae faʻatau se fofo, suʻesuʻe muamua le faʻamatalaga moni e uiga i le gaioiga o mea gaʻo i luga o le tino, foliga o le faʻaoga ma le faʻasaʻo.

Faʻavae ma aoga aoga

O le tuufaatasiga o pateni Saina mo le maʻisuka e aofia ai meaʻai e lima:

  1. O le faʻamalosi - o se laʻau lauiloa i vailaʻau Saina ma Tibet, faʻaleleia le tulaga o faʻamaʻi pipisi, eczema, psoriasis, e fai o se antipyretic, astringent, diuretic, antiseptic.
  2. Ole aʻafia o aʻafiaga e iai le malosi e faʻaosofia ai le tino, o se mea faʻamaʻi masani, fesoasoani i le malulu, manava manava, mumu, faʻaleleia le faʻalaumalie.
  3. O le root o Anemarrena e lauiloa mo ona antipyretic ma anti-inflammatory meatotino, e faʻaaogaina i le tau faasaga i le fomaʻi, ma togafitia vitiligo.
  4. O le aʻa o le licorice e maua ai se aoga aoga ile faiga o hormonal ma urinary, faʻaleleia ai le gaioiga, toe faʻafoʻi le galuega o le ate, togafitia maʻi ole maʻi, faʻamaʻi o le pito i luga o le respiratory tract.
  5. O fatu o le totoina o le araisa e faaleleia ai le meaʻai fua, fufulu le manava o masima ma toxin, ma faʻaaogaina e puipuia ai le kanesa.

O fualaau aoga ma vitamini i nei laau totino ei ai sona aoga aoga i le tino: latou faamama toto toto, faʻaosofia le faʻaogaina o le toto, ma maua ai se aʻafiaga faʻaleagaina. O loʻo i ai se faʻaleleia atili o le vaega o meaʻai, o le toxins ua faʻasaʻolotoina. O le faʻaaoga saʻo o le maʻisuka o le maʻisuka, o le meaʻai o mea taumafa o le a ulufale i le toto ma e mafai ona faʻaleleia atili le gaioiga o le tino atoa.

Ae ui i lea, o punaoa e leʻi faʻamaoniaina faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o le oloa i luga o le gaosiga ma le faʻaaogaina o le inisalini (ma o le mafuaaga autu lea o le maʻisuka), o le mea lea, e tatau ona faʻaaoga le patch o se adjuvant. Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotai se fomaʻi, pe fia le fualaau oona e manaʻomia mo oe lava, fesili atu i le tagata faʻatau mo tusi o oloa. Aua e te musu e te faia ni fualaau faapitoa poo ni inisiua e aloese ai i le le manaomia.

E faʻapefea ona galue le patches

O le gaosiga o tekonolosi o le oloa e faigofie lava: e pei o se patone hormonal, o loʻo maua i foliga o se rectangle e tumu i fualaau faʻalaʻau. A maeʻa le gluing, o mea gaʻo e ulu atu i le toto e ala i le paʻu. O lenei metotia e faigofie pe afai e te fefe i le inisiua pe le fiafia foi i fualaau: o se pati Saina e aveese lagona le lelei. Manatua o le faʻaogaina o mea oona o le a maualalo ifo nai lo le faʻaaoga saʻo o laʻau i totonu. E fautuaina e le kamupanī le tuiina o le patch i luga o le vae (vae) poʻo le manava latalata i le pute.

Aisea e sili ai ona lelei nei nofoaga i isi? Sa manatu fomaʻi le pute e avea o se malosiaga tele ma nofoaga tutotonu. O lenei vaega faʻapitoa e tuʻuina atu i ai le gauai faapitoa, latou te taumafai e faʻamafanafana pe a manaia. O lenei lagona lelei ua maua ai le faʻaaogaina o vailaʻau: o vailaau oona poʻo fualaau faʻataʻitaʻi i totonu o le eria o loʻo faʻatupuina ai le pute e vave ona tuʻuina i totonu o le toto, ma maua ai le mea e manaʻomia. I luga o le vae, o totoga uma a le tagata e fuafua. E aofia ai le sili atu ma le 60 o gaioiga galue, galue ma le poto e mafai ai ona vave faʻataʻitaʻi togafitiga ma faʻamalolo ai faʻafitauli le lelei.

Auala e faʻaaoga - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o se togafitiga faafomai a Saina e tau ai le faʻamaʻi e faigofie, o le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  1. Faapipii le patch i luga o le pusa poʻo le vae na fufulu muamua.
  2. Faʻamaʻa le masini le nofoaga lea e faapipii ai ina ia aʻafia ai le tino i mea aoga.
  3. A mavae le 8 itula, aveese le patch, faʻamama le paʻu i le vai mafanafana.
  4. Toe fai le faʻataʻitaʻiga pe a uma le 5-8 itula.
  5. Faaaoga 4 vaiaso. Mo le sili ona aafiaga, e fautuaina e alu ile 2-3 vasega.

Contraindications

E pei o soʻo se vailaʻau, tala faʻasolopito, fualaau faʻamaina poʻo le faʻamalositino, o le patch o loʻo i ai ona faʻailoga. Mafuaʻaga e lafoai ai le faʻaaogaina o le pateni Saina:

  1. Tausaga - aua le tuʻuina atu se vaifofo i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.
  2. Tina pepe, susu.
  3. Faʻasalaga taʻitoʻatasi i fualaau o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga.
  4. Paʻu o le paʻu i le nofoaga faʻapipiʻi.

Eugene, 42 tausaga le matua, tuu se patch mo lona tinamatua pele e faamalolo ai faailoga: 2 tausaga ua mavae na maua ai o ia i le maʻisuka. Ua uma le vasega atoa, e leai ni faaletonu ma faafetai i le Atua lagona lelei. Tinamatua e vaavaaia i taimi uma lona soifua maloloina, taumafai e aua nei 'ai i mea leaga, ma faia mea uma e pei ona fai mai ai le fomai, afai e maualuga le maualuga o le suka, o loo ia inu pea fualaau.

Ivan, 38 tausaga O le maʻi suka na faʻaalia i le tausaga talu ai, lea na ou le taumafai lava e fofo, ma le saina Saina, ma o le a se mea e mafai ona ou fai atu ai: Ou te leʻi matauina se aafiaga ia te aʻu lava ia, o loʻu ola maloloina na tumau pea. O le a ou taʻu atili atu ia te oe, e pei ona ou iloa mulimuli ane mai le fomai, o nei patches o le taufaasese ma le leaga! O se faanoanoaga, ou te lei fesili muamua, ae leʻi faia se poloaiga, ou te talitonu, o le tautala, faasalalauga.

Veronica, i le 35 tausaga talu ai, i le vaiaso talu ai na maua ai se vaega i masini faafefiloi Saina. Sa ou togiina le patch mo se vaiaso ua uma ona i loʻu manava, e pei ona fautuaina, ou te lagona le fiafia, ae ou te fefe e teena fualaau, o le a faafuasei lava ona leaga. O ananafi sa i ai se tamai pimple i le mea na muaʻi i ai le pateni Saina. Atonu na i ai i se tasi lenei mea? Tau mai ia te au le mea na e faia? E mafai e se allergy?

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le maʻi suka o se tasi o faʻamaʻi e le mafai ona faʻamalolo atoatoa. O ia togafitiga e afaina i le faamaloloina faifai pea, o le faʻaaogaina o fualaau e faʻamautu ai le tulaga masani o le suka o le toto ina ia aloese mai le atinaʻega o aʻafiaga leaga ma faʻafitauli.

I le taimi lava e tasi, ua fai mai tagata tomai faapitoa Saina ua latou maua se auala e aveesea ai le maʻisuka e faavavau ma e aunoa ma le faaaogaina o vailaau eseese, lea e tele aafiaga. E tusa ai ma i latou, o se patch Saina lenei mo le maʻisuka.

O se faasalalauga faalauiloa mo tagata gaosi lipotia o le fualaau faasaina e mafai ona faaaoga mo soo se ituaiga o suka. O lona faʻaaogaina o le a le gata ina faʻaitiitia ai le kulukose o le toto, ae o le a taofia ai foi le faʻamaʻi tumau. E tusa ai ma le au atamamai, o mea autu o loʻo iai i le siama o le maʻisuka saina:

  • toe faʻaleleia le faʻaogaina o le tino o le tagata
  • e fesoasoani i le faʻamautuina o le paleni o le tino o le tino
  • faʻaititia le cholesterol leaga.

I totonu o le aufaasālalau e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga nei e uiga i le aoga o le pateni Saina:

  1. I le 2013, na faia ai suʻesuʻega faʻapitoa i suʻesuʻega faafomaʻi i Siamani e iloa ai le ono mafai ona maua le pusa mo le maʻisuka. I le aotelega, e tusa ma le tolu selau tagata na maua i le maʻisuka ituaiga o ituaiga eseese.
  2. Mo le tolu vaiaso, na faʻaaoga ai e le au gasegase fualaau faasaina e tusa ai ma le poloketi fautuaina e saina faʻamaina. E tusa ai ma le taunuʻuga o le suʻesuʻega, e sili atu ma le afa o tagata na maua mai i maʻi faʻapitoa aʻo faʻaaogaina le patch. O isi na totoe o le faʻamaʻi pe a ma le fa vaiaso.

O nei faʻamatalaga ua saunia mo le maʻisuka e le aufaasālalau. Tagata uma ei ai soʻo se ituaiga miti o le maʻisuka o le toe faʻafoʻisia atoatoa ma taumafai e faʻaaoga soʻo se avanoa e mafai ona fesoasoani e taulimaina se faʻamaʻi e le mafai ona fofo.

E fesoasoani le patch Saina i le maʻisuka? Pe moni lenei mea poʻo se isi tala faʻasolopito-teteʻa?

O le a le vaega o se faʻamalologa o se vavega?

I le gaosia o le patch naʻo le natura natura o loʻo faʻaaogaina.

O le tuufaatasiga o le vailaʻau e leai ni gaosiga gaosia ma oloa GMO

O le tuufaatasiga i luga o le afifiina o pusa Saina o loʻo faʻaalia ai le tupuaga o vaega uma.

O vaega e aofia ai:

  1. Laau o licorice, lea e aofia ai saponins steroid, o mea e aafia i le tuufaatasia o hormones. Ona o lo latou aafiaga, o toto toto ua sili atu ona malosi, fatu o le fatu ma le maualuga o le maualuga o le toto, ua faaitiitia, ma ua faaitiitia le aofai o le cholesterol leaga.
  2. O le Coptis rhizome e masani ona faʻaaoga i le togafitiga o lagona o le atoatoa ma le tiga i le hypochondrium, oona, lea eo mai faatasi ma le vomiting ma le fusi oona, i le solia o le ate ma le manava.
  3. O fatu o le lūlūina o le araisa e fufulu ese uma lava toxins mai le tino ma le faʻamamaina o aafiaga i luga o toto.
  4. O le Anemarrena rhizome ua leva ona faʻaaogaina e le au Saina tagata faʻamaʻi e faʻafefe ai le maʻisuka ma faʻafememeaʻi ai faailoga. I le faʻaopoopoga, o lenei vaega o loʻo i ai se aoga aoga i le faatinoga o le ate ma fatuga.
  5. Faʻavaʻa - masani ona faʻaaoga i le togafitiga o le le faʻamalosi.

O vaega uma o loʻo i luga o loʻo i totonu o paʻu ma faʻapipiʻi le paʻu o se tagata ao faʻaaogaina. E tatau ona pipii i le paʻu i totonu o le manava (popo) poʻo le vae.

Ole faʻaaogaina o le suka toto e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • e faʻamamā le paʻu i se sui tino faʻapitoa o le antibacterial pe a faʻapipiʻiina le sooupu
  • tatala le afifi a le tagata lava ia ma aveese le toto toto mai le suka
  • faʻapipiʻi le patch i luga o le paʻu.

E faʻatagaina e faʻaaoga se fofo se tasi mo le lua i le tolu aso, a uma lea e tatau ai ona sui i se mea fou, muamua e tatau ona e tuʻuina le paʻu i le lima i le valu itula e malolo ai.

O le laʻititi o togafitiga e faʻaaoga ai fualaau faasaina e pei o le maʻisuka saina ile luasefulu valu aso. Mo le tele o taunuʻuga, o le au tusitala e suʻe le lua i le tolu vasega o togafitiga.

E tatau ona matauina e toaitiiti tagata faʻatau, pe a vaʻavaʻai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, ia matua faʻaeteete i le faʻamatalaga e uiga i le faapipii patch. O le mea moni, mo le toe faʻafoʻatoaina atoatoa, e le lava na o togafitiga o togafitiga e faʻaaoga i luga o le paʻu.

Matou te manaʻomia ni vailaʻau malosi e mafai ona fesoasoani e feagai ma le faʻamaʻi.

O a ituaiga o patch oi ai iina?

O Ji dao o se faʻaau Saina lea e masani ona faʻaaogaina e fai ma togafiti lelei mo le maʻisuka.

Ji dao (zhidao) o se mea faʻapitoa faʻapipiʻi faafomaʻi, i luga o le mea e faʻafefiloi ai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻalaʻau. O vailaʻau e fai ai lenei "vailaʻau" faʻapipii i le paʻu, ona salalau lea i le tino atoa.

O le togafitiga o le faʻaaogaina o sea fofo e le tupu vave, ae faasolosolo malie. O le mafuaʻaga lea e le tatau ai ona e faʻamoemoeina se faʻasologa vave o le suka o le toto.

O faʻasalalauga i luga o le maʻi dahi diabetes patch o loʻo taʻu mai ai faʻamanuiaga nei o le vailaau faasaina:

  1. O le tuufaatasiga o le patch e aofia ai na o fualaau aina e masani ai. O le mafuaʻaga lea e le mafua ai ona maua e le meafaigaluega lenei mea e mafua ai ona maua i le maʻisuka.
  2. Ji Tao e le afaina ai i le manava, aua e le o se mea e alu i le tino, ae o le paʻu (vae po o le manava).
  3. O le tau o Gi-Tao, pe a faʻatusatusa i isi auala, e maualalo.
  4. E umi ona faʻaalia ma e le manaʻomia le suia i aso taitasi ma se mea fou.
  5. O le aoga o lenei patch ua "faamaonia" e le tele o faailoga ma tusi faamaonia o le lelei.

Afai e masani ona e faia "togafitiga" i le faʻaogaina o lenei mea faigaluega, e mafai ona e iloa mulimuli ane le tele o faʻaleleia atili i le soifua maloloina o le tagata maʻi:

  • malosi ma faateleina le malosi
  • faʻaitiitia le toto glucosea
  • faamalosia o puipuiga ma puipuiga o galuega a le tino
  • faʻaititia le lamatiaga o faʻafitauli faigata i le cardiovascular
  • toto maualuga normalization u
  • faaleleia le leaga ma le lelei cholesterol
  • fufulu le tino o toxinsha
  • toe faʻaleleia paleni o mea faʻamaoni.

E le gata i lea, e mafai ona e vaʻaia i luga o le maketi se patch mo le suka suka i le toto suka (toto suka i le maʻisuka) ma le tui o le hyperglycemia patch.

O le saina anti-hyperglycemia Saina ua fuafuaina foi e faʻavasega le maualuga ole kulukose o le toto. I lona fausaga ma lona aafiaga i le tino, o se faatusatusaga lea o Jio Dao. Afai e te gauai atu i le tuufaatasiga o le patch patch, e mafai ona e iloa le tutusa tutusa ma lona tutusa.

Ae ui i lea, i nisi auala e iai lava faʻamatalaga e le o se ituaiga o patch hyperglycemia Patch, ae o le igoa foi o le polokalame faavaomalo e faʻafefe ai le maʻisuka, lea e aofia ai ma Ji Dao.

O fea e mafai ai ona ou maua se vaifofo o le maʻisuka ma o le a lona tau?

E pei lava o soʻo se vailaʻau, o le laiga Saina ei ai ni faʻasagaga i lona faʻaaogaina.

Ae e te leʻi faʻatau se saina Saina, e tatau ona e mafaufau i le i ai o faʻasagaga mo se meafaigaluega.

O faʻamaʻiloga masani masani e aofia ai:

  • tamaiti ei lalo o le sefululua tausaga
  • maʻitaga ma le lactation
  • dermatitis i le maʻisuka,
  • le i ai o tagata taitoatasi le le faapalepale i se tasi o vaega o se oloa gaosi
  • solia o le faamaoni o le paʻu i nofoaga o le faapipiiina o le patch (vaega o le manava poʻo le vae).

E fia le pateni Saina ma o fea e mafai ona ou mauaina? E matua fautuaina e le au gaosiga o le oloa e te le faʻatau le oloa i luga o nei nofoaga lauiloa e pei o Ali Express pe mai tagata e le o faʻamaonia, talu ai e mafai ona e faʻamaonia.

O le tau o le patch Dzhi Dao e eseese i totonu o le afe tala. Faamolemole ia matau o le tau ua faailoaina i se tau e le taua, lea e avea o se faasalalauga faalauiloa. Ma sili atu ona lelei le faia o se faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le oloa gaosiga. E le gata i lea, o le faʻasalaga e faʻataunuʻuina e le gata i le teritori o le Rusia, ae faʻapea foi i totonu o atunuu uma o le CIS.

E iai foi faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mai se tagata faʻapitoa e tuʻuina atu i le teritori o ia atunuu e pei o Iukureini, Rusia ma Kazakhstan. Ina ia faia se faʻatau, e tatau ona e filifilia le patch interest ma tuu se poloaiga. E faʻafesoʻotaʻi e se kamupanī faufautua se tagata e ono mafai ona faʻamaonia le faʻasalaga ma faamasani i latou i faʻamatalaga talafeagai - tuʻuina atu ma auala e totogi ai.

I le fale talavai, i aso nei e le faatauina atu pusa Sina, e pei ona molimauina i le tele o sailiga e faʻaaoga ai le Initaneti.

Aʻo leʻi faʻatau se faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e te tilotilo i iloiloga e uiga i le patch mo le maʻisuka, ma, muamua, maua fautuaga mai lau fomaʻi.

Faʻamatalaga o tagata maʻi na faʻataʻitaʻiina lenei togafitiga

Pe a faʻatau se mea gaosia, e tatau lava ona faʻalogo lelei i manatu o fomaʻi ma a latou fautuaga. E tatau ona maitauina o le tele o tagata fomaʻi e le o lagolagoina le faʻaogaina o se togafitiga faʻapitoa, ma le tuua ai ni iloiloga le lelei e uiga i le lelei o le patch.

Saina Saina mo le maʻisuka, o faʻataʻitaʻiga a fomaʻi e faailoa ai, muamua lava, o le oloa e le o se vailaau faʻamaʻi, ae o se mea gaosia. Ma o vaega toto o lona tuufaatasiga e mafai ona faʻaleleia atili ai le soifua manuia o le maʻi, faʻamalosia le puipuiga, ae le mafai ona fofoina le maʻisuka. I le taimi lava e tasi, o le faʻaleleia atili o le tulaga o se tagata o le a mafua ai pe a fai o le maʻisuka e faʻaaogaina le suka, e mataʻituina togafitiga maloloina mo le maʻisuka ma taitaia ai se olaga malosi, telefoni.

Mo mafaufauga o tagata faʻatau, e faigata tele ona iloa o latou uiga lelei pe leaga. E talitonuina o le aoga o sea ituaiga mea faigaluega e mafai ona faʻaalia ona o le maʻi o le tagata lava ia ma lona faʻatuatua e fiafia i le patch.

Saina le maʻisuka siama, o iloiloga le lelei e toetoe lava o taimi uma i le maʻisuka. O le toʻatele o tagata e manatu o se isi faʻailoga ma faʻasalalauga.

E le gata i lea, ou te fia tosina atu le manatu i le mea e le faatauina i togafitiga i taulaga i le taulaga. I le uma, pe afai o le patch e mafai moni lava ona e faʻaumatia le faʻamaʻi, ua faʻamaonia tusi faamaonia o le lelei, e tatau ona taugofie mo le maʻisuka. I le taimi nei, o le faatauina mai o lenei oloa e mafai ona na o le Initoneti.

E faʻafefea ona faʻaitiitia le suka i se auala e le faʻaogaina, o le a taʻu atu ai i le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

Saina ile maʻisuka saina - faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga

O le numera o le maʻisuka o loʻo tuputupu aʻe i lea tausaga ma lea tausaga. E tusa ma le 9 miliona - o le faitau aofaʻi o Lonetona, e aofia ai nofoaga lata ane - o le tele o tagata i Rusia o loʻo mafatia i le faʻamaʻi.

O vailaau faʻaonapōnei e faʻaititia ai faʻamaoniga e aunoa ma le faʻaitiitia o mafuaʻaga o le maʻi. Masalo o le saina Saina mo le maʻisuka o se avanoa e faʻamalolo ai? Afai o le ae faʻatau se fofo, suʻesuʻe muamua le faʻamatalaga moni e uiga i le gaioiga o mea gaʻo i luga o le tino, foliga o le faʻaoga ma le faʻasaʻo.

Maozheng mageta plaster

Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotai se fomaʻi, pe fia le fualaau oona e manaʻomia mo oe lava, fesili atu i le tagata faʻatau mo tusi o oloa. Aua e te musu e te faia ni fualaau faapitoa poo ni inisiua e aloese ai i le le manaomia.

O le gaosiga o tekonolosi o le oloa e faigofie lava: e pei o se patone hormonal, o loʻo maua i foliga o se rectangle e tumu i fualaau faʻalaʻau. A maeʻa le gluing, o mea gaʻo e ulu atu i le toto e ala i le paʻu.

O lenei metotia e faigofie pe afai e te fefe i le inisiua pe le fiafia foi i fualaau: o se pati Saina e aveese lagona le lelei. Manatua o le faʻaogaina o mea oona o le a maualalo ifo nai lo le faʻaaoga saʻo o laʻau i totonu. E fautuaina e le kamupanī le tuiina o le patch i luga o le vae (vae) poʻo le manava latalata i le pute.

Aisea e sili ai ona lelei nei nofoaga i isi? Sa manatu fomaʻi le pute e avea o se malosiaga tele ma nofoaga tutotonu. O lenei vaega faʻapitoa e tuʻuina atu i ai le gauai faapitoa, latou te taumafai e faʻamafanafana pe a manaia.

O lenei lagona lelei ua maua ai le faʻaaogaina o vailaʻau: o vailaau oona poʻo fualaau faʻataʻitaʻi i totonu o le eria o loʻo faʻatupuina ai le pute e vave ona tuʻuina i totonu o le toto, ma maua ai le mea e manaʻomia. I luga o le vae, o totoga uma a le tagata e fuafua. E aofia ai le sili atu ma le 60 o gaioiga galue, galue ma le poto e mafai ai ona vave faʻataʻitaʻi togafitiga ma faʻamalolo ai faʻafitauli le lelei.

O le a le patch?

Mai i le vaaiga o le falemaʻi, o lenei ituaiga o foliga o loʻo i ai tulaga sili ona lelei i luga o isi sui e faʻaaogaina e faʻafetaui ai le "maʻi mama":

  • ua i ai tusi faamaonia talafeagai e faʻamaonia ai le lelei ma le saogalemu,
  • e faʻaopopo i le mea autu autu o le endocrinological, e iai sona aafiaga aoga i luga o le tele o okeni (gastrointestinal tract, system geninary plan),
  • e leai sona aʻafiaga i luga o le ate ma fatugaʻo,
  • e le afaina i tagata, talu ai o mea aoga o loʻo faia ai le tuufaatasiga e aofia ai le vaega o vailaau o le natura moni,
  • e le tatau i le tagata gasegase ona suia ana masaniga ina ia mafai ai ona togafitia togafitiga,
  • o mea gaioiolosi e mafai ona gaoioi e tusa lava pe a maeʻa ona faʻafeiloaʻi palakalasi Saina ona o le faʻaleleia o aafiaga,
  • o le gaioiga o mea ua amata amata i le aso muamua o le faʻaaogaina.

E tusa ai ma le gaosiga, o le saina Saina mo le maʻisuka e mafai ona faʻaitiitia ai le kulukose o le toto, faʻasaʻo le toto maualuga, aveese mea oona ma mea oona mai le tino, e oʻo lava i le paleni oona.

E le gata i lea, o le tui e mafai ona aʻafia ai le tulaga o puipuiga a le tino, aveesea le cholesterol sili atu, suia le leo o puipui o arteries ma veins, tuuina atu le malosi ma le faʻamaonia le soifua manuia lautele.

Taua! Fai mai le au gaosiga o le siama Saina mo le maʻisuka o loʻo taulai i le faʻafefeina o mafuaʻaga o maʻi, ae le o lona ata o le falemaʻi.

O le tuufaatasiga o le sui sola maloloina e masani. E aofia ai vaega o vailaʻau faʻamaʻi.

Liquorice aʻa

O le isi igoa o le faila lautusi. O se lauʻau lauiloa lea, o ona aʻa e sili ona taua mo vailaau e mafua mai i le pectin, meaola oona, suauu taua, tannins i le tuufaatasiga.

O le aʻa o le ava malosi e le gata ina i ai se aafiaga e tetee ai le inflammatory, e aveesea foi le tele o le cholesterol, ei ai sona aoga aoga i le faagaoioia o le eleele o le endocrine, e faaosofia ai le gaioiga o le pancreas, ma fesoasoani i le masani ai o le fatu ma toto toto.

O le tuufaatasiga o le patch e aofia ai se vaega mai le rhizome o le laau. O se faʻaaloalogia faʻavaomalo masani e faʻaaogaina i vailaʻau Saina. Ua fai mai sui o le kamupani gaosi oloa e faapea o le rhizome o le fanau, lea, i le ala, o loo maua i le tulaga o le mono-fualaau, e le o se fualaau faasaina.

Coptis Rhizomes

O le taua o le laau o loʻo taoto i le i ai o palaloids, copyin ma berberine i le tuufaatasiga. O se fuaitau mai le fualaau faasaina ua faʻaaogaina e faʻafaigofieina ai le gaioiga o le gastrointestinal tract and ate.

Koptis Saina - o se tasi o vaega galue o le patch

E maua i le ituaiga o vine vao. E masani ona faʻaaogaina mo le sauniuniga o vailaau i vailaʻau Saina ina ia faʻamalosi ai puipui a le tino.

Lauina o araisa

O le patch Chinese diachs patch o loʻo i ai se faʻamatalaga mai fatu suka. E i ai mea e mafai ona faʻamamaina ai le tino o toxins ma mea oona, ei ai le aoga aoga i le ate.

O le faʻamaloloina o le patch Saina e faʻavae i luga o auala o aganuʻu ma isi vailaʻau. O le meafaigaluega na faia e faʻaaogaina ai le malamalamaaga anamua o fomaʻi Tibet ma auala fou faʻaonapo nei.

O vaega taua o loʻo i totonu o le patch e mafai ona ulu atu i totonu o le epidermis i ni mea loloto, ona oʻo ai lea ile toto. I le toto, e salalau ai vailaʻau i totoga eseese, masini ma elemene elemene.

Taua! O le auala faʻapipiʻi (e ala i le paʻu) o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le leaga o le aafiaga i le ate ma le tui.

O le faʻatonuina o aʻoaʻoga e matua faigofie lava. O lona faaaogaina e manaʻomia ai faiga nei:

  1. Fufulu le nofoaga o le faʻamautu. E mafai ona faapipii le patch i pito pito i lalo pe latalata foi i le pusa (2-3 cm lemu). O faʻamatalaga a tagata e faʻamaonia le aoga o le faʻaaogaina o le oloa pe a faʻapipiʻi i le ogatotonu o le vae (i lona pito i tua).
  2. I le taimi lava aʻo leʻi faʻapipiʻi, e tatau ona e aveese le ata puipui ma faapipii le oloa i le paʻu, faʻalelei lelei le lau.
  3. A mavae le 8 itula, e tatau ona aveese le patch, ma o le nofoaga o le faʻamautu e tatau ona fufuluina i le vai mafanafana. O le faʻaaogaina o sili atu ma le 1 patch mo le 24 itula e le fautuaina.

O le faʻaaogaina o fualaau oona e ala i le paʻu - o le mataupu faavae o le gaioiga o le vailaʻau

Taua! O le togafitiga e sili atu i le 28 aso. I tulaga ogaoga o le faʻamaʻi pe a mavae le masina, e mafai ona toe faia togafitiga.

O le autu poʻo le ausilali o lona uiga?

E tusa ai ma le au atamamai, e le mafai ona suia le palakalafa a le Saina i le faʻaofiina o le inisalini poʻo le faʻaaogaina o fualaau e maualalo ai le suka, e ui o le kamupani o loʻo faʻatau i le faʻatau atu o oloa o loʻo fai mai le isi itu.

O le patch e mafai ona toe faʻaleleia, faʻaogaina, ae o lona faʻaaogaina faʻatasi ma le teenaina o le togafitiga autu e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o faʻalavelave matuia i se coma.

Taua! Ole faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona talanoa ma lau fomaʻi. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le i ai o faʻasolega ma puipuia le tupu mai o aʻafiaga o itu.

E leʻi faʻatauina i le falemaʻi le faʻamaʻiina o le laina Saina. O lenei meafaigaluega e mafai ona faʻatau naʻo le Initaneti. O se mea tāua o le faʻatau mai se sui aloaʻia e aloese mai faiga taufaasese ma faʻatau.

E tusa ai ma le tele o le maʻisuka, e le faatauina atu le vailaʻau i falemaʻi ona o le mea moni o le a le aoga mo le falemaʻi. I le tulaga o le aoga lelei o le patch, o sauniuniga ole inisalini ma mea e gaʻo ai le suka o le a le manaʻomia.

Toto masani toto toto - faʻamaoniga o le moni

O le mea e leaga ai, e faʻaaoga e le au sikola ia punaoa o punaoa i luga o Initaneti ma fatuina ni nofoaga faʻatau mo le faʻatau atu o lenei togafitiga faafomaʻi, faʻamalosia o latou tau i le tele o taimi. O le tau talafeagai o le pateni Saina o loo i le tele o 1000 rubles.

Consumer Reviews

E i ai le tele o iloiloga e uiga i le patch, e lelei ma leaga. O manatu le lelei e fesootai ma le mauaina o se mea sese.

Olga, 48 tausaga:
"Talofa, ou te leʻi mafaufau lava o le a ou feagai patino ma lenei faanoanoaga. Sa ou aoao e uiga i le pateni Saina mai laʻu uo faigaluega, o ia foi na te faaaogaina. Na tonu ia te au e taumafai, ae lei faalagolago i se taunuuga lelei. Sa i ai au togafitiga (e tusa ma le masina) ma maitauina ai o le oso malosi o le suka i le toto suka, ma o le tulaga masani na atili ai ona fiafia. "

Ivan, 37 tausaga:
"Talofa tagata uma! Sa tonu ia te au e faasoa atu loʻu aafiaga e faaaoga ai le patch patch. O loʻu faletua o se fili malosi o vailaau masani. O ia lea na faitau i luga o le Initaneti e uiga i le mea faigaluega ma ofo atu e faia se togafitiga.

Ou te lei mafaufau mo se taimi umi, aua ua uma ona puleaina e loʻu toalua se patch. Glued on the leg, i le mavae ai o le 2 vaiaso na iloa ai pimples i le nofoaga na faʻapipiʻi ai le patch. Suia le nofoaga, mea uma na toe foi mai i le masani. Masalo ei ai se ituaiga o faʻafitauli o le maʻi? Ma e tusa ai ma loʻu tulaga lautele o le soifua maloloina, ou te matauina se faʻaleleia atili, o le suka e le sili atu i le 5.7 mmol / l. "

Elena, 28 tausaga:
"Talofa, o aʻu o se tamaitai talavou, ou te manaʻo e fai loʻu lava aiga, tamaiti. Ae o oʻu miti na faaleagaina i le maʻisuka. Sa fautua mai se uo ia te au e faataitai le patch, i le mea na ia iloa ai e uiga ia te ia, e leai soʻu manatu.

E le mafai ona ou fai atu ua suia se mea: o le suka ua oso uma ma oso i luga, o le setete o le soifua maloloina e fesuisuiaʻi i le tele o taimi i le aso. Naʻo loʻu faʻaaogaina mo le 2 vaiaso. Masalo o le a ou vaai i le aafiaga pe a ou faamaeaina le atoaga o le auala? "

Le faʻatau mai o se "togafitiga faʻapitoa" pe leai foʻi se filifiliga a le tagata lava ia o maʻisuka uma. O le mea autu e le o le faʻatau mai o se mea sese, talu ai e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le tino o le tagata ma faʻamalosia ai faʻaaliga o togafitiga o le endocrine.

Saina Saina mo le maʻisuka: iloiloga aloaia a fomaʻi ma le mea e faʻatau ai

I le fa tausaga talu ai i Siamani, e faitau afe tagata na iai se talaʻaga o ituaiga o maʻisuka eseese na auai i faʻataʻitaʻiga o togafitiga maʻisuka maʻoti. Na talosagaina i latou e faʻaaoga le pateni Sisuka mo le tolu vaiaso, ona sau ai lea ma siaki iuga.

Ina ua oo mai le taimi e iloilo ai le aoga o le maʻi o le maʻisuka, sa matua maofa fomai na manatu e tofotofoina ia mataupu! I le maeʻa, i le tolu vaiaso o le faʻaaogaina o le patch mo le maʻisuka, o tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka na faʻamalolo atoatoa, ma oi latou na sili atu le alualu i luma tulaga ese na faʻamaʻaloina uma a latou faʻamaʻi i le masina!

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le siama o le maʻisuka a Saina o se fualaau faasaina e leai ni mea tutusa i le lalolagi, e le gata i lea, e leai se togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona maua ai se aafiaga faapena.

E tusa ai ma le au atamamai Saina oe na faʻaaluina le tele o tausaga e atiina ae lenei oloa uiga ese, e mafai ona faʻaaogaina le patch i ituaiga uma ma tulaga o le maʻisuka. O le siama Saina mo le maʻisuka e faatonutonu ai le metabolism o gaʻo ma le tuufaatasiga o inisalini i totonu o le tino, ma e iai foi sona aafiaga lelei i le pancreas.

E iloa lelei o le maʻi suka o se maʻi taatele e manaʻomia ai le mataʻituina o le maualuga o le suka i le toto, ma o le patch e faʻasolosolo lelei lava. E leai ni fofo tali tutusa mo le maʻisuka i vailaau faafomaʻi faʻaonapo nei, o le mea lea e matua tele naua mea e manaʻomia i le lalolagi.

O ai e faʻaalia mo le faʻaaoga

O le pateni Saina e aoga tele mo faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi. O se fomaʻi le atoatoa o ona aafiaga ile tino:

  • aoga aoga i metabolic processes,
  • fesoasoani e faamalosia le puipuiga,
  • faatulaga le cholesterol,
  • faamalosia ai toto toto, faia ia sili atu ona faigofie,
  • Faʻasaʻo le paleni o hormonal, faʻafefe o le tino o toxins ma toxins,
  • faatulaga le toto toto,
  • fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le suka toto,
  • toe faʻaleleia faiga faʻavae toto,
  • E i ai mea e puipuia ai le ita.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma ona foliga vaaia

O le tuufaatasiga o le patch mo le maʻisuka e aofia ai vaega nei:

  1. Laisene (aʻa). E faʻamautuina ai le toto i le fua o le toto, faʻaitiitia le cholesterol, ma faʻamalosi ai toto toto.
  2. Toa. O lenei mea totino e faʻaleleia ai galuega puipui a le tino.
  3. Anemarren (aʻa). Faʻamaʻo le gaʻo ma le ate, faʻatulagaina a latou galuega.
  4. Rice cooker. E aveesea ai toxins mai le tino.
  5. Koptis (aʻa). E i ai sona aoga aoga i luga o le gaioiga o le faʻalaumalieina, faʻamafiesea faafitauli ma le ate ma le manava.

E pei ona mafai ona iloa mai luga, o mea o loʻo i totonu o le pateni Saina e masani lava ona natura, ma o mea uma o meaʻai e aʻafia ai le tino o le tagata i le vavalalata ma le paʻu.

Sa i ai ni pusa eleni. O le patitis o le maʻisuka mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. E faʻamamāina atoatoa le tino o toxins ma mea e afaina ai, e faʻafoe ai le paleni o le hormonal.

O le pata o le suka o se mea faigaluega e faʻaleleia ai le tulaga lautele o le tino, e faʻafoʻisia ai le maualuga o le kulukose ma faʻaaoga ai mafuaaga e mafua ai le togafitiga.

Diabeticpatch (o se patch mo le maʻisuka) - taofia le alualu i luma atili o togafitiga, faaleleia le soifua manuia lautele.

Faʻataʻitaʻiga

Togafitiga ma se siama Sisari o le maʻisuka e matua faigofie lava. O le togafitiga o le togafitiga e mafai ona ausia e ala i le totoina o vaega toto i paʻu o paʻu. O lona lelei e manino - nai lo le iniseti tiga ma palakalafa muamua, e aʻafia ai le gaioiga o le ate ma fatugaʻo, e manaʻomia e le tagata maʻi ona faapipii le patch i se nofoaga faapitoa ile tino.

O se taunuuga, o le tulaga o le hormonal e faʻasolosolo, o loʻo puipuia le puipuiga a le tino, faʻamamaina o vailaʻau eseese ma toxins e tupu, ma puipui malolosi puipui.

O le "leaga" cholesterol e faasolosolo malie ona aveesea mai le tino, o le a faʻaitiitia le suka o le toto, ma ua faʻaitiitia le aʻafia o paʻu toto. E le gata i lea, o le toto toto ua faateleina, e mafua ai le faʻaalia o le fulafula ma le faʻalavelave o pito i lalo.

Faʻailoga talafeagai

O itu le lelei o le toto o le suka ma isi ituaiga o le i ai o faʻasagaga:

  1. Suauu toto ma isi ituaiga o pateni Saina e le mafai ona faʻaaogaina e tagata o loʻo i ai ni aʻafiaga o le toto i vaega o loʻo faia.
  2. E le fautuaina le faʻaaogaina i le taimi o le gaioiga ma le taimi o le lactation.
  3. Aua nei faʻaaoga le patch i luga o le paʻu na faaleagaina.

I isi tulaga, o le patch ua saogalemu atoatoa ma e le afaina ai aʻafiaga.

Fomaʻi iloilo

Smirnova L.V. endocrinologist, Lipetsk. "E le i leva se taimi talu ai na ou aoao ai e uiga i se patch mo le maʻisuka. O faʻamatalaga e uiga ia te ia e sili ona lelei, o lea na ou filifili ai e fautuaina atu i oʻu maʻi. Na vave ona ou lapatai atu e sili atu ona lelei le faasologa i nofoaga aloaia.

O nisi o aʻu gasegase na filifili e faataitai lenei oloa fou.O le taunuuga na sili atu nai lo mea uma na faʻamoemoeina! Na toe foʻi uma kulūkose i le masani! E le gata i lea, na tupu lenei mea i le 3 vaiaso, e aunoa ma ni inisiua ma ni meaʻai i le laulau, lea ei ai le faʻalavelave faʻaleaga i le ate ma fatuga! O lenei ou te fautuaina atu i tagata uma! "

Lavrov S.Yu. endocrinologist, Krasnodar. "Na talanoa tagata faigaluega e uiga i se meafaigaluega fou aoga - o se faʻafefiloi Saina mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. O manatu a fomai e uiga ia te ia sa matua lelei lava.

Na ia fautua atu o ona tagata e taumafai e ola i se masina e aunoa ma ni fualaau faasaina ma iniseti ma faaaoga naʻo se fesoasoani. O le aafiaga na ofoofogia! O le maualuga o le kulukose i tagata gasegase na toe foi mai i le tino pe a mavae le tolu vaiaso, ma na o nisi na tupu ina ua uma le masina! E aoga le meafaigaluega! "

Iloiloga moni a tagata faatau

Leonova V.G., 43 tausaga. "Ua leva ona ou maua le maʻisuka. E tatau ona tatou faʻaaogaina pea fualaau faasaina, o se taunuuga, na amata ona sili atu le leaga o le ate, e ui i lea, e aunoa ma ni fualaau faasaina, o le maualuga o le suka e maualuga atu i tulaga taua.

Ou te leʻi faʻatau mai se mea na faasalalauina i luga o le Initaneti ma i luga o le telefoni. Ae o le tulaga na tupu ma le ate na matua ogaoga, ma na tonu ia te au e fai se avanoa. Na ou faʻatonu le patch i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ma faʻaaogaina mo le masina. O le maualuga o le suka na toe foi mai i le masani, ma i se faaopoopoga, o le ate na matua faamamaina mai toxins! O se meafaigaluega ofoofogia! "

Bykov V.M., 56 tausaga. "O togafitiga Saina ua faamaonia mo le tele o seneturi e masani ma le afaina i le tino. O le iloa o Posner na faʻalauiloaina se togafitiga fou Saina, na ia filifili ai e faʻatonu ma taumafai.

O loʻo i ai loʻu maʻisuka i se pepa na matua le amanaiaina, o le mea lea ina ua mavae le tolu vaiaso e leai se aoga, ae ui i lea, i le faaiuga o le masina lona lua sa amata ona ou lagona le sili atu ona lelei, ma o taunuuga na le gata ina afaina, ae o fomai foi na mautinoa o le patch o le isi lea sikula. O le taimi nei latou te fautuaina atu i latou uma na gasegase ma tusi mai lau mataupu o se faʻataʻitaʻiga. "

Saina Saina mo le maʻisuka: fomaʻi iloiloga, tau, faatonuga

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi o le endocrine, o lona uiga autu o le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma o tagata e maua i lenei maʻi "e faigata tele." O le faateleina o le suka toto e tau atu ai i faafitauli sili ona ogaoga: fatu fatuga, strokes, gangrene, tauaso. Ae ui i lea, o nei taunuuga uma e tupu pe a le togafitia le maʻisuka.

Faʻafetai i taunuʻuga o vailaau faʻaonapōnei ma vailaau mo togafitiga, o vailaau faʻamaʻi ua faʻaalia i falemaʻi e fesoasoani e faʻaititia le suka toto.

Ae e ese mai i vailaau mo le maʻisuka, e mafai ona e maua le tele o vailaau eseese i luga o le maketi, ae maise lava, o le maʻisuka siama o le maʻisuka Ji Dao mai Saina. O le a le ituaiga o oloa e maua ma o le a le lelei, iloiloga o fomaʻi ma tagata masani, e mafai ona faʻasalalau le faʻatuatuaina? Seʻio tatou faʻapotopoto.

O le tuufaatasiga o le sui sooupu

O le tuufaatasiga o le patch e aofia ai mea totino faapitoa:

  1. Licorice (Radix Glycyrrihizae). O loʻo i ai se faʻamoemoe, faʻafefe-inflammatory aafiaga, ua faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli o le tino. Faʻamaumauga faʻapitoa faʻataʻitaʻi i totonu o lo tatou atunuu.
  2. Koptis (Rhizomata Coptis). Ua leva ona faʻaaoga e fomaʻi saina e togafitia ai faʻamaʻi gastrointestinal. Me faʻaititia le suka ona o le berberine.
  3. Anemarren (Rhizomata Anemarrhenae). E faʻaaoga lelei i togafitiga Saina e togafitia ai le maʻisuka, maʻi mama, ma le fiva.
  4. Totogi (Trichosanthes) - kukumba. E talitonuina e tamaoaiga i vitamini ma minerale, e fesoasoani lelei i faʻamaʻi o le fatu ma toto toto, le faʻaletonu o le tino.
  5. Laʻau araisa (Tulumaga). E tusa ai ma faʻamatalaga tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, o fatu e aveesea toxins.

O nei laau totō o loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻamalositino, ae ui i lea, o le tele oi latou e le o avea ma vailaau faafomai i lo tatou atunuu. O le mea e leaga ai, matou te leʻi mauaina ni suʻesuʻega faʻapitoa e faʻamaonia ai le aoga o patches ma lenei fatuga.

A e muamua faʻaaoga soʻo se meafaigaluega fou e faʻaitiitia ai le toto suka, e tatau lava ona e siakiina pea suiga i lona faʻatonuga e puipuia ai le atinaʻeina o le coma.

O le faasalalauga e faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o le togafitiga atoatoa mo le maʻisuka o le 3,000 tagata i le 21 aso faatasi ai ma le fesoasoani a se paina Saina, e tusa ai ma a matou faʻamatalaga, o le patch for the diabetes is registered in Russia as a cosmetic product, ae le o se vailaʻau.

Metotia o le talosaga: pasi ma ia maloloina!

O le patipeti Ji Dao o loʻo faapipiiina i le pute ma tumau mo le 8 itula, ona tatau lea ona faapipii se patch fou. O nisi nei o fautuaga o loʻo lisiina i faatonuga mo le faʻaaogaina:

  • Fufulu le pusa, solo solo ma se solo mama.
  • Aveese le ata puipui ma faʻapipiʻi i luga o le patch.
  • Faʻafiafia faʻatasi ma le faʻafoʻi massage, ma faʻamautinoa o loʻo i ai se snug i le paʻu.
  • A maeʻa le taimi atofaina, tilotilo, fufulu le nofoaga o le talosaga i vai mafanafana.

Ole togafitiga e 3-4 vaiaso, ona faia lea o se malologa, mulimuli ane e mafai ona e faia ni nai vasega. O loʻo i ai foi le faʻafeiloaʻiga o Ji Dao mo vae ma se mea tutusa ma mea faʻamalolo.

Latou te pipii i le paʻu o le vae ma mulimuli mo 2-3 aso. E tusa ai ma faatonuga, o le filifiliga o vaega (pipi ma vae) e leʻi faia i se avanoa, o iinei e tele mea taua, plexuses e nafa ma le soifua maloloina o tagata. O lenei fofo e galue i tua atu.

Ae mo manatu o tagata gasegase ma fomaʻi, afai e te faitau i iloiloga, e matua lelei lava. O tagata uma lava na faʻaaogaina pusa paʻu o loʻo tautala e uiga i le aoga atoatoa, o le leai o aʻafiaga, ma le faigofie.

O le au gaosi lava latou latou te faʻamatalaina manatu le lelei i le faʻatau mai o se mea sese. E le gata i lea, afai e te faʻalagolago i manatu o sui aloaʻia o le maʻisuka Sisisini Dzhi Dao, e tele faʻasalaga i luga o le Initaneti, e faʻaaogaina e le au scammers ni faiga faʻasalalauga le talafeagai, o igoa o tagata taʻutaʻua, e aofia ai Elena Malysheva.

I le i ai o le maʻisuka, ao leʻi faʻaaoga soʻo se vailaau fou poʻo se fesoasoani faaopoopo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

E ui lava i le tele o iloiloga lelei, e iai a tatou mafuaaga e faʻaeteete ai i nei oloa.

O lenei mea e mafua ona o le le lava o pepa aloaia e faʻamaonia ai le lelei o le faʻaalia, faapea foi ma le i ai o le faʻamaonia, le faʻamalologa lea e leai se tasi e taofia. Faʻatauina o pateni Saina mo le maʻisuka pe leai, o lau filifiliga lea, matou te le mananao e faʻatapulaaina oe, ae matou te faamanatu atu ia te oe le manaʻomia e faʻatalanoa lau fomaʻi muamua.

Aua neʻi galo o le sao o le olaga soifua, meaai paleni, togafitiga lelei ma le kulukose o le ki lea i le manuia i le tau faasaga i le maʻisuka, ma o le patch e na o se faaopoopoga.

Saina Sisuka Adhesive: Faʻamatalaga o fomai e uiga i Ji Dao

O se faʻamaoniga o le maʻisuka e mafai ona avea ma se suʻega moni o le malosi. O le maʻi e masani lava ona tupu i le matua, mafua ai le tele o faafitauli ma faigofie ona taofia le maʻi mai le ola atoa.

E manaʻomia ona ia faʻaaogaina fualaau faasaina, faʻaaogaina le inisalini, mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto faatasi ai ma le fesoasoani a se masini faapitoa o le glucometer.

O nisi fualaau oona e na o sina aafiaga lē tumau i le maʻisuka. I ia tulaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le faʻaaogaina o se mea fou i le maketi faʻaonaponei faʻaonaponei - o le maʻisuka Sina.

O lenei meafaigaluega o se fesoasoani faʻasili i se vaifofo faapitoa e faʻavae i togafitiga faʻalaʻau. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le malosi o le faʻaaliga o le maʻisuka, lea e faʻamaonia e le tele o iloiloga o tagata faatau moni.

E pei o le tele o togafitiga Saina, o le maʻisuka patch ua faʻaalia e sili. O lenei meafaigaluega e masani lava ona vaevaeina i vaega e faalagolago i le tuufaatasiga, faʻapea foi ma le maualuga o le faʻamalosia o ona vaega. O le Dzhi Dao patch e mafai ona faʻatau i totonu o pusa e 6 fasipepa taʻitasi. Ole fualaau faasaina e tatau ona faaopoopo i faatonuga mo le faʻaaogaina ma faʻamatalaga faapitoa.

E faʻapefea ona faʻaaoga se patch?

O le vaifofo mo le maʻisuka E tatau ona faapipii i luga vae o Da Dao i vae ma tausia mo le 12 itula. E mafai ona e faia lenei mea i soo se taimi o le aso. E tusa ai ma fautuaga a fomaʻi, e sili ona faʻaaoga i le po.

O lenei sui sogasoga o le a gaoioi lemu. Fai mai faʻamatalaga i le mea muamua, o le faʻaitiitia o le numera o faʻamalosia e urinate o le a matauina. O le a maua ai le maʻisuka le avanoa e momoe lelei ai i le po. E le gata i lea, e fesoasoani fesoasoani:

  • aumai le afu i le masani,
  • faamatuu atu le tele o le le fiafia,
  • fetuunai le gaoioiga a le taavale.

O le isi mea e sili atu ona manino o le patch o le matua faigofie lea o lona faʻaoga. O faʻamatalaga e faʻaalia ai o le vailaau faʻasaina ua tuʻufaʻatasia lelei ma isi vailaʻau e faʻaumatia ai le maʻisuka. E taua foi e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se fesoasoani ma e le afaina ai soʻo se tiga.

Dao vave lava fesoasoani e faʻaitiitia le malosi poʻo le faʻamaloloina foi o mea autu o se suka suka. O le taunuʻuga e mafai ona ausia atoatoa e faʻaaogaina ai mea masani faʻale-natura na faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le patch.

O ona vaega e saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina ma e masani ona faʻaaogaina e sauniuni ai faʻamatalaga mo le maʻisuka, lea e faia i le tautala.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻamalosi ile transtermal e mafai ai ona tui i totonu o le paʻu ma faʻaleleia le aʻafiaga. O le vaega faʻapipiʻi o le oloa e faʻatinoina ai le galuega a se pipiʻi, lea e fesoasoani i ona vaega e toeitiiti lava o faʻamalolo uma.

E taua le iloa e matua le fautuaina le toe toe fai ma ave le patch mai lea nofoaga i lea nofoaga, aua o le a faʻaitiitia ai le lelei o le faʻaalia i le paʻu.

E pei ona uma ona maitauina, ua fai mai fomai e tatau ona teu ia Dao i luga o le pusa mo le 12 itula. E le gata i lea, e tatau ona e nofouta e faapea i le tulaga o le le faapalepale ma se mea e afaina i soo se vaega o le siama o le maʻisuka a Saina, e tatau ona e musu e faʻaaogaina ma talanoa i fomaʻi mo fautuaga.

Dao patch meatotino ma le fatuga

O faʻamalosi faʻapitoa o le mulivae e faʻatagaina ai mea aoga e vave faʻavave i totonu o le toto. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le paleni o vailaau e manaʻomia mo le tino o le a toe faʻaleleia lelei ma o le a faʻamautuina o latou taamilosaga.

O lenei maʻisuka oloa e aofia ai vaega nei:

  1. laupepa laisene. O ia e nafa ma le paleni lelei o hormones i le tino o le maʻisuka, e oʻo atu ai i le toto masani, faʻamautuina le fatu fatu ma faʻaleleia lelei le tulaga lautele o le maʻi,
  2. manaia (o loo i ai foi le igoa Komepi po o le paukini). O lenei vaega o le Ji Dao e matua masani lava, e ui lava e seasea faaaoga i vailaau masani. E fesoasoani e faʻamamā le toto ma faʻaumatia ai cholesterol leaga,
  3. fualaau araisa. O le vaega e masani ona faʻaaogaina e vailaau Saina, aua e mafai ona foʻia toxins ma toxins, ma e faia ma le filemu, e aunoa ma le aʻafia ai o le tino o le maʻisuka,
  4. aʻa anemarrena. E mafai ona faʻaitiitia le faʻaalia o le maʻisuka ma faʻaaogaina le kulūkose i le masani.

E leai ni mea e faʻaaogaina faʻafefiloi poʻo vailaʻau faʻamalosi i totonu o le patch mo le maʻisuka malosi. O lona natura masani o le fatu e le mafai ona mafua ai faʻamaʻi ma le ita. O Ji Dao e leai sona manogi faʻaleleia, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o lagona le lelei i taimi o faʻaaogaina.

Faʻaaliga i le maʻisuka ma le manatu o fomaʻi

E ui i le mea moni o Ji Dao o se fomaʻi faʻapitoa, o fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa e fautuaina atu ia latou maʻi.

E tusa ai ma le maʻisuka ia i latou lava, o le saina Saina o se fofo sili ona lelei. O le mea autu i lenei togafitiga o lona faʻaaoga masani lea, lea e maua ai se vasega o le 21 aso (3 vaiaso). O se mea e manaʻomia muamua mo fomaʻi - e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina i le talaaga o togafitiga faafomaʻi togafitiga, i totonu o le faʻalavelave e mafai ona e ave fualaau toto e maualalo ai le suka o le toto.

Ua faatonuina e toe faia le togafitiga ma se mea faʻapitoa i ni nai taimi, ae tatau ona i ai ni nai malologa i le va oi latou. Faatasi ai ma lenei auala, o loo i ai se avanoa moni e maua ai le maualuga o meatotino lelei mai le Dao.

O lenei mea faʻapitoa tulaga ese ma faʻapitoa e tatau ona faʻaaoga i le amanaʻiaina:

  • laasaga o le maʻisuka:
  • lona ituaiga
  • vaaiga o le faagasologa o le faamai,
  • aʻafiaga faʻapitoa
  • tausaga o le maʻisuka.

E ui lava i le mea moni e faʻapea, o le siama Saina mo le maʻisuka e mafai ona faʻatau i le falemaʻi fesoʻotaʻiga e aunoa ma se faʻasalaga, e faʻasaina ona e faʻatonuina oe lava. Soo se togafitiga mo le faamai e aunoa ma le faaletonu e tatau ona fautuaina e le fomaʻi.

E oʻo lava i togafitiga faʻasoifua faʻasolopito e le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatagaina mai le fomaʻi. A leai, e le gata ina mafai ona e maua le faʻamoemoega ua faʻamoemoeina, ae e afaina foi oe lava ma faʻaleagaina ai le ala o le maʻi.

O le tuufaatasiga ma meatotino o le pateni Saina mo le maʻisuka

Ji Dao Adhesive (Ji Dao poʻo Ji Dao) o se togafitiga o le maʻisuka Saina. O le pito i lalo o le patch o loʻo faʻaaogaina i vailaau vailaʻau, lea, pe a uma ona faapipii le patch, ulu i le tino e ala i le paʻu.

O le patch o se rectangle o le 7x9 cm, e faʻaaogaina i se vailaʻau vailaʻau. O le tuufaatasiga o le impregnation e aofia ai mea na maua mai le laupepa laisene, anufe, ulaula ulaula, fatu laau ma le araisa. O le mea lautele, o faʻamaumauga o nei laau totō o loʻo mauʻoa i vitamini ma minerale, maua ai se aoga aoga i luga o toto, ma maua ai le faʻamaʻi-inflammatory, immunostimulating, ma le diuretic meatotino.

O le maʻi suka

E tatau ona faʻaaogaina le mea faigaluega i auala nei:

  1. O le patch ua faapipiiina i le paʻu muamua na faamamaina o le manava, i autafa o le pusa, ma ua maeʻa faʻalelei. Afai ei ai le lauulu i lenei eria, e fautuaina e aveese muamua ina ia aloese ai lagona le lelei pe a to ese le pusa.
  2. Pe a uma ona faapipii le patch, e fautuaina e masimalie le masini o le nofoaga o lo o faapipii ai, ma sosoo ai, mo le lelei o le faaaogaina o vailaʻau.
  3. O le patch e faʻaaogaina mo le 8-10 itula, pe a maeʻa ona aveeseina, ma faʻamamaina le paʻu mai toega o se faʻamalolo pipisi.
  4. O le aso e sosoo ai, e toe faia ai le taualumaga. O le atoaga o togafitiga e 4 vaiaso. Ina ia maua le aafiaga, e fautuaina e taitaia 3-4 vasega faatasi ai ma se malologa o le 1-2 masina.

Saina maʻisuka patch - tala faʻasolopito ma le moni

O lenei oloa e masani ona faʻatulagaina o se panacea, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le tulaga o le maʻi ma e fesoasoani foi ia te ia e mumusu e faʻaaogaina isi vailaʻau. Mafaufau i le auala moni e mafai ai ona lelei le pateni Saina mo le togafitia o le maʻisuka, ma oa taunuuga le lelei e mafai ona faʻaaoga e:

  1. O le pateni Saina o se meaola o meaola e masani ona masani ai, e le afaina ai le tino, ma e le manaʻomia se fautuaga faafomaʻi ma le tausisia o tui. O nei faʻamatalaga e moni, talu ai na o le pau lava le faafitauli e mafai ona tupu pe a faʻaaogaina ia ituaiga togafitiga o le le faapalepale ma le allergy i soo se vaega.
  2. O le patch e faʻamautuina ai le toto toto, malosi, faʻamalosi puipui o toto toto, fesoasoani e faʻamalo ai toxins ma toxins, maualalo le cholesterol leaga, faʻamalosia le puipuiga ma faʻasaʻo le paleni o le hormonal. O le mea lautele, o laʻau o se vaega o le tuufaatasiga e mafai ona i ai sona aafiaga talitutusa, ae e tatau ona manatua ile togafitiga o fualaʻau e sili atu le vaivai nai lo togafitiga faʻapitoa faʻapitoa.E le gata i lea, e oʻo lava i se vaega tele o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina masani, o le tele o mea aoga e ulu i le tino, ma, e tusa ai ma lea, o le togafitiga o le a sili atu ona maualalo ifo nai lo le aveina o ia lava laau i totonu.

E tatau ona manatuaina o le siama Saina mo le maʻisuka e naʻo se tagata faʻasaga.

E mafai ona maua ai se toe faʻaleleia ma le faʻamaloloina, faʻamautuina le ala o le faʻamaʻi, ae leai se tulaga e avea ma sui o fualaau faapitoa, ma sili atu - inisalini injections. O se taumafaiga e sui le patch faatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o le maʻisuka faapitoa ua faatonuina e se fomaʻi e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia tele, e oʻo i le toilalo o nisi o totoga, gasegase ma le oti.

Saina le maʻisuka saina: togafitiga fou

O le togafitiga o le tele o faʻamaʻi faʻasolosolo faʻasalalau Saina e faʻamaonia e matua aoga. Leai se faʻasalaga ma le maʻisuka. O se siama o le maʻisuka saina e fesoasoani e faatonutonu ai le suka toto, lea e taofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli matautia o lenei maʻi. Mafaufau i vaega autu o le faʻaaogaina o le patch mo le maʻisuka.

Aisea e te manaʻomia ai le faʻatauina o se pusa

O le maʻisuka e faʻafiafia tele ai le olaga o se tagata. O aso uma lava e tatau ai ona ia tauina le faamai ina ia le mafua ai ona suia suiga i le tino o le tagata ma e le oo ai i se taunuuga faanoanoa. E faigata tele lenei mea ona fai, aua, e faaopoopo i le tuiina o le inisalini, e tatau ona e tausisia i taimi uma se taumafa malosi ma ave fualaau faasaina.

E sili atu ona faigata mo tagata o loʻo atiaʻe le faʻamaʻi fatu o le maʻisuka. E i ai se tulaga lamatia o le atiaʻeina o le le atoatoa o le lapopoʻa ma le tuʻuina atu o se tagata maʻi e faʻamaʻi. O le mea lea, e tatau ona ia faia mea uma e tolopo ai se taimi faapea, masalo o le a le gata i lea.

E matua faigata lava mo aiga o le maʻisuka. O le tulaga e faigata ona o le mea moni e faʻapea, o le maʻi suka o le lona tolu sili ona taatele i le lalolagi. O maʻi faʻamaʻi ma cardiovascular e sili ona taatele i aso nei.

Ina ia fesoasoani i le tino i le amataga o le maʻisuka, ia faʻaleleia le atinaʻeina o le insulin ma le puipuia o le atinaʻeina o le inisalini, e aoga le faʻatau se saina Saina mo le maʻisuka DzhiDao.

O lea ituaiga patch mo le maʻisuka e tatau ona faʻatauina e le gata mo tagata ua maʻi, ae o loʻo lamatia foi. O suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o se sui soʻo mo le vaitaimi o togafitiga fautuaina - e fa vaiaso - e mafai ai ona e faʻateʻaina le maʻisuka e faalagolago i le insulin ma e le o le insulin.

O le gaioiga a le pathobetic patch

Saina le transdermal Chinese mo le maʻisuka e aoga tele i le togafitiga o se faʻamaʻi matautia o le seneturi. O lenei taunuʻuga e maua ona o le tuʻufaʻatasia o le malamalama o vailaau anamua o Sasaʻe ma metotia faʻaonaponei o le 21st seneturi.

O se vailaʻau filifilia ma le faaeteete i luga o gaʻo e faʻaaogaina i luga o le faavae o sea patch. O lenei patch e faʻaaoga i le paʻu. O vailaʻau faʻamaʻi muamua e oʻo atu loloto i totonu o le paʻu, ona ave lea i le tino atoa.

O vaega faamalolo e ulu atu i le tino ma lemu. Talu ai ona o le patch e faʻaaogaina i manatu o loʻo gaoioi, o lona aafiaga e faʻaleleia. O le patch e mafai ai e oe ona vave faʻaleleia le kulūkose.

Faitau foi Recipes for Reducing Blood Sugar

O le a le aoga o le patch

O le maʻi o le maʻisuka e iai mea e le mafaafitia:

  • e matua leai lava se afaina aua o loʻo i ai vaega faʻapitoa,
  • e le aafia ai totoga i totonu,
  • faʻaaogaina e faigofie lava
  • Gee Tao patch e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se faʻatagaga faapitoa a le fomaʻi, talu ai e le afaina ai aʻafiaga,
  • saunia e tusa ai ma mea masani masani na masani ai na o fomaʻi e galulue faʻatasi ma ia ituaiga laau,
  • o le patch e umi
  • O lenei oloa ua faʻamaonia atoatoa.

O le faʻaaogaina o sea patch e sili atu le lelei i le inu o vailaʻau o le suka. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, o le lelei o nei meaʻai e faʻalagolago foi i le setete o le manava ma le fatu. Afai ei ai faafitauli i le faʻaogaina o le intestinal, o lona uiga o le aʻafiaga o ia papatusi o le a itiiti ifo.

O le patch foi e pulea lelei le maualuga o le suka e sili atu nai lo le insulin. A uma mea uma, o lenei hormone muamua e taʻitaʻi atu ai i le faʻaitiitia o le glucose. Ona faasolo malie lea o le faailo o le glucometer. E fesoasoani le patch Gi Dao e faʻamalieina ai le suka, e aunoa ma le hyperglycemia posthypoglycemic. E le gata i lea, o le tino e faʻaleleia ai le gaosiga masani o le inisalini.

O a mea o loʻo aofia i totonu o le patch

Faʻasolo mai e le au a Italia ni faʻasologa mai togavao o Tibet i le tuufaatasiga o sea sauniuniga. E le gata ina latou fesoasoani e togafitia le maʻisuka. O le aoga o le faʻaogaina o le filo Ji Dao i le puipuiga lautele o le maʻisuka ua faamaonia.

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai ia vaega.

  1. Laau siaki root extract. E taua tele mo le tuufaatasia o hormones lea e toe faʻafoʻi ai puipui lapopoa, maualalo le cholesterol.
  2. Anemarena rhizome extract, e tusa ai ma fomaʻi Saina, o se tasi o fualaau sili ona malosi o le maʻisuka. E le gata i lea, o lenei upusii e fufulu ai gaʻo ma le ate.
  3. O le root root root e fesoasoani e faʻamaonia le metabolism ma le ate.
  4. O le faʻasologa faʻasalalau e faʻamalosia ai le puipuiga o le maʻi.
  5. O fatu o le rice e aveese ai toxins.

Le faʻaaoga

Ina ia maua ai le maʻisuka ina ia maua ai le tele o taunuuga, e tatau ona faʻaaoga lelei. A leai, o le a leai se aoga mai ia mea, ma o le maualuga o le suka o le a vave faateleina i le lumanaʻi. E tatau ona mataʻituina ia tulaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

  1. O le paʻu lata ane i le peto e tatau ona fufulu lelei. A maeʻa, o le a faapipiiina se fasi patch. E tatau ona aveese le lauulu o lenei vaega, talu mai lena taimi o le a tiga tele le aveeseina o le patch.
  2. O le afifiina ma le patch e tatau ona tatalaina muamua aʻo le i faaaogaina.
  3. E tatau ona faapipii le fasipepa i se tino mama, faʻalelei ma faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona amata vave ona ulu atu i le toto, ia tatau ona pipiʻi le pu - o le a faateleina le toto.
  4. E aveese le patch pe a maeʻa le valu, maualuga - i le tuanai ai o le 12 itula.
  5. O le paʻu pe'ā uma ona fufuluina le patch Ji Dao, ma o se patch fou e tatau ona faapipii i le aso e sosoo ai.

O le umi o le faʻaaogaina o sea patch e fa vaiaso. E mafai ona pipii i luga o le vae, aua talu ai o lenei vaega o le tino o loo i ai foi le tele o mea malolosi ma le manaia. O le patch e sili ona aoga i vae o tagata maʻisuka oeo loʻo mafatia i le maʻi suka.

E mafai ona faʻaaoga mo le puipuia

Ioe e mafai. O suʻesuʻega tutoatasi o loʻo faʻaalia ai e fa vaiaso o le ave o se vailaau faʻasaina le suka i tagata ei ai vailaau, ma o lea ua le o toe lamatia ai i latou. O le patch e fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka, talu ai ua i ai le 100 pasene o le aʻafiaga o le atiaeina o le insulin-tutoatasi o se ituaiga o maʻi.

I le mavae ai o le 35 tausaga, e manaʻomia e tagata uma se auala puipuia o le faʻaaogaina o se patch (tasi pe faalua i le tausaga). E tatau ona tuʻuina atu le faʻamaʻi tutusa i tagata uma e fia maua, aua e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka.

"Ji Dao" - o se pusi Saina mo le maʻisuka

O le maʻi suka e vave ona maua le malosi. O se numera tele o tagata matutua ma tamaiti e mafatia i lenei maʻi. O le mea lea, o saienitisi i le salafa o le lalolagi o loo taumafai e atiina ae fualaau e faasaʻo ai le tulaga. O se tasi oi latou o le siama o le maʻisuka saina. E aveese ai uiga o se maʻi faʻatuʻi, toe faafoi atu se lagona o le atoaga o le olaga.

O le maʻisuka na amataina ona o:

  • meaai le lelei. O le fiafia i mea taumafa e maualuga i le gaʻo ma le gaʻo, e afaina i le afaina o le endocrin. O vailaʻau e teuina i totonu o totoga o le tino, aemaise lava le afaina o le pancreas. O ona pusa e taofia le faia o le inisalini i se aofaiga masani, pulea le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto,
  • leai se faamalositino. E toʻaitiiti e mafai ona mitamita latou te alu i aso uma mo le 30 minute. O le toto toto e taʻitaʻia ai le fausia o atherosclerotic deposits, o le degeneration gaʻo o le gland. O le mea lea, o tagata faigaluega o le ofisa, avetaavale, faiaoga e ono tupu aʻe le maʻisuka,
  • popole popole. O le atuatuvale taimi e mafua ai le solia o le innervation o le pancreas. Ona o lea mea, o le tino ua le lava meaʻai ma vitamini. Faʻailoga taimi i le faʻaliliuina atu o manaʻoga e le taʻitaʻiina ai le lelei. Paʻu, tiga, mumu - o nei mea uma e faʻateleina ai le atinaʻe o le maʻisuka,
  • vailaau faʻapitoa. Aua le lafoai lenei mea. O nisi ua i ai le malosi i le maʻisuka malosi poʻo se faʻafitauli manino o laʻau o le pancreatic mai le fanau mai. Ae i le tele o tulaga, e tuuaia tagata mo le faʻaalia o se maʻi. O le le amanaʻiaina o se faʻamaoniga o le televave o le alualu i luma o le maʻisuka. O le faʻamaʻi e matautia. E mafua ai le gangrene, tafe, tauaso, e oʻo atu ai i le ogaoga o le soifua maloloina ma le le atoatoa. O le mea lea, e aoga le faia o togafitiga i le amataga. E le o tuai.

O le patch o se auala fou i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi - transdermal "Paseka Saina mo le maʻisuka"

Le lelei o le patch

Saina le maʻisuka saina o se mea fou ia tatou maketi. O se tuufaatasiga tulaga ese lenei o tekinolosi tuai ma auala anamua.

E masani lava, talu ai e:

  • ei ai lona natura moni. O le faavae o le fualaau faasaina o mea toto laau. O le pateni Saina mo le maʻisuka e le afaina tele ai le gastrointestinal tract ma le fualaau oona i lona atoa. E masani lava, o le togafitiga o pathooms endocrines e tau atu ai i le dysbiosis, allergies ma isi taunuuga le lelei. O le faʻaSaina e aʻafia i le faʻamaʻi e le mafua ai na faʻalavelave,
  • aʻafiaga faʻapitoa. O nisi o gasegase e mafatia i le mea moni o vailaʻau e vave ona ulu atu i le toto. Ae e le o le mea lea e uiga i le pateni Saina. Ua solo lemu ona vaega. Ona o lenei mea, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faaitiitia malie, o tagata mamaʻi e le lagona le atuatuvale, vaivaiga, faaitiitia le faatinoga. O lona uiga, latou te taitaia le masani masani o le olaga,
  • e faʻaaogaina se oloa Saina o le taofi e faalagolago ile injections poo fualaau. E na ona e pipii i le pute, o mea uma. E le faʻalavelave i taaloga taʻavale, malolo, galue pe fiafia. O le meafaigaluega e tuʻuina atu le saolotoga ma le soifua maloloina,

O tulaga tulagaese o le vailaau faafomai a Saina e mafua mai i le paʻu i le tuufaatasiga o le toto ma le galuega o totoga i totonu

  • e matua saogalemu lava e le manaʻomia se taimi o le fomaʻi,
  • e matua aoga lava o le togafiti togafitiga e umi se taimi talu ona maeʻa le vasega,
  • o loʻo i ai tusi faamaonia uma e faʻamaonia ai le malupuipuia, agalelei o le siosiomaga, natura,
  • Centennial tradition of oriental doctors, lea e mafai ona maua e tagata uma. Na na ona ma moemiti i lenei mea, ae o lenei ua avea mea uma ma mea moni.

Mea faʻaleagaina

Sini Saini o le maʻisuka:

  • faʻaleleia le lelei. E lagona e tagata maʻi le malosi o le malosi, lelei lagona, lelei, atuatuvale,
  • siaki faifai pea o le kulūkose. E le toe mafatia se tagata mai fesuiaiga o le faailo. Faatasi ai ma tulaga alualu i luma, o le a le mafai ona lafoaia atoatoa sauniuniga o togafitiga ma togafitiga faafomaʻi, ae e moni lava le faaitiitia o le faaaogaina i le tele o taimi. Ma ia faʻaitiitia le avega i luga o le ate, fatugaʻo, fatuga cardiovascular, canal digestive,
  • faʻafouina o togafitiga masani o le toe faʻafouina o le pancreatic, faʻamalosia o le faʻasologa o le inisalini e le tino o le tagata,

Saina suka ile patis: teteʻa poʻo le mea moni?

O le patch Saina e matua faʻaaogaina i le togafitiga o se faʻamaʻi tutusa e pei o le maʻisuka. Ua uma ona faʻaaogaina ma le tele o le faamanuiaina ma o loʻo faʻaaoga pea e le fiaselau ma le faitau afe o tagata gasegase, i Asia atoa ma Europa atoa. E le gata i lea, e mafai ona ia matua puipuia le tagata maʻi mai le tele o faʻalavelave e masani ona tupu ma lenei maʻi.

O le mataupu faavae o le pateni Saina mo le maʻisuka

O le faʻatinoga masani ua faʻamaonia ai le lelei o le faia o ia tulaga i togafitiga o le maʻisuka. O taunuʻuga lelei o lona aʻafiaga i luga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi e mafua mai i le malamalama o vailaau faʻasaienisi ma tekinolosi faʻaonapōnei.

Sei o tatou iloiloina nisi auiliiliga o le mataupu faavae o lana gaioiga. O le patch e aofia ai le mea e taʻua o le faavae, lea e faʻaaogaina ai se mea faapitoa, lea ei ai tulaga faʻapitoa faʻamalolo. I le fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le paʻu, o vaega o le patch e ulu atu i totonu o le taamilosaga masani ona ave lea i le toto i le tino atoa.

O lo latou loloto o le ulu mai e mafua ona o ni mea e manaia ai le biologically, o loʻo i ai i le tele o aofaʻi poʻo le vae. O le mea moni, o vaega faamalolo e ulufale mai, e aofia ai okeni na afaina i le faamai, ma maua ai le malosi o le togafiti.

O le faʻaaogaina o le patch e mafai ai ona e aloese mai le faʻaaogaina o papa ma sauniuniga, lea e mafai ona afaina ai le mucosa gastric.

O lenei meafaigaluega fesoasoani tele e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto toto, ma faʻalatalata atili ai i mea masani.

O a faʻamanuiaga latou te maua?

  1. Latou te le afaina ai le tino ona o lo latou natura masani.
  2. Faʻaaogaina.
  3. O loʻo iai se tusi faamaonia talafeagai.
  4. E afaina ai le tino mo se taimi umi, tusa lava pe maeʻa le togafitiga.
  5. O le fua e faʻapitoa, e na o fomaʻi faʻasalalau e iloa.
  6. Tatou talia le faʻaaogaina tutoʻatasi.
  7. Taugofie le tau.

O se tasi o faʻapitoa sili ona lauiloa i le maketi o le lalolagi ua taʻua o Ji Dao.

E mauʻoa i vaega eseese o laau e mafua mai i fualaau aina na aoina i Tibet. O latou aʻafiaga i le tino e faigata tele, e iu lava i le faʻamalolo. E faaopoopo i le togafitia o le maʻisuka, o le patch foi e faatonutonuina le toto maualuga ma aveesea ai toxins.

O a vaega o loʻo i ai i le pusa ma o le a le mea e faia ei latou taitoatasi?

  • Lauina o araisa (fatu). O le faafetai i le araisa o le faʻamaofiofia malosi o le tino ma le toe faʻaleleia o le toto o meaola o le toto e fai (silasila foi i - araisa ma le maʻisuka).
  • Toa. O lenei vailaau faʻamalositino e mafua mai i le aiga o le pumpkin ma fesoasoani e faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.
  • Koptis (rhizome). O lona gaioiga o le faʻamaonia le ate ma le manava. O tagata maʻi ma lona faʻamatalaga tusitusia o le faʻaitiitia o faitioga o le tiga i le hypochondrium, paʻu, vomiting, faʻafitauli i le manava.
  • Rhizome anemarrena. O se vailaʻau faʻamalosi malolosi e togafitia lelei le maʻisuka ma e iai sona aoga aoga i luga o fatugaʻo ma le ate.
  • Laisene (aʻa). E fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o puipui puipui, faʻamaonia le maualuga o le toto, maualuga le cholesterol ma e aofia ai i le tuufaatasiga o hormones (e aofia ai saponins steroidal).

E faʻapefea ona faʻaaoga se pusa sisi saina

Saina Saina e faʻaaogaina mo se vasega e tasi le masina. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faia pe a mavae le ono masina. Afai e le amanaʻiaina le faʻamaʻi, ona manaʻomia ai lea o le lua pe tolu vasega e ausia ai le mea e manaʻo ai.

E tatau ona faʻaaoga se patch, matauina o nisi fautuaga. Afai e faʻaaogaina le saʻo, o le a leai se aoga. O a tulafono e tatau ona mulimuli ai?

  1. O le nofoaga e te manaʻomia e faapipii ai le patch (lata ane i le piko poʻo luga o le vae) e tatau ona fufulu lelei i le vai. Afai ei ai le lauulu i lenei eria, o le a manaʻomia la latou uluaʻi aveeseina. E tatau ona faia lenei mea ina ia mafai ona e aveese le patch e aunoa ma se tiga.
  2. E tatau ona tatala le afifi i se taimi talafeagai. E le taliaina le tatalaina i luma o le taimi e tatala ai mo se taimi umi.
  3. Pe a faʻapipiʻi le patch mo se mea sili atu ona lelei o mea faʻapitoa i le toto, e mafai ona e faia se masini malamalama o le vaega o loʻo faʻapipiʻi ai.
  4. E fautuaina e aveese le patch i le mavae ai o le sefulu itula.
  5. A maeʻa ona aveeseina, e tatau ona faʻamama lelei le paʻu o toega o meaʻai.
  6. O aso uma e na o se patch fou e fusi.

E aoga le faʻatau o se patch, pe i ai moni se aoga mai lona faʻaaogaina?

O suʻesuʻega faʻapitoa na faia e tagata tomai Siamani, lea e aofia ai le sili atu i le tolu afe tagata na maua i le maʻisuka. Na latou faʻaaoga le patch mo le masina, ma o le iuga mulimuli na matua fiafia lava.

Toetoe o tagata uma na auai i le suʻesuʻega sa i ai le maualuga o le suka i tafatafa o masani. Na mou atu le faʻafitauli o le maʻi, o le tulaga lautele o le tino ua faʻaleleia atili.

O pateni Saina e fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase i le maʻisuka, o lea e mafai ai ona e tusia lenei metotia. O le mea autu o le faʻatau mai o se oloa lelei, ona manuia ai lea o le tino.

Saina ile suka suka: iloiloga, tau, faʻasalalauga

O le pateni Saina mo le maʻisuka o se meafaigaluega fou fou mo le faaopoopoina o le tau faasaga i lenei maʻi, lea e na o le tuufaatasiga ma vailaau masani. E ui lava o tagata na faia lenei atinaʻe ua latou fai mai e talafeagai lelei le meafaigaluega mo le monotherapy, ae peitaʻi, i lenei tulaga o loʻo i ai se ituaiga masalosaloga.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o fomaʻi mai le "atunuu o china", e tusa ai ma le atinaʻe, fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o ituaiga uma o faʻafitauli e fesootaʻi ma le maʻisuka.

Pe sili atu le aoga o lenei mea faigaluega (i le puipuia ma togafitiga), o le a le tele o le tau ma o le a le mafuaʻaga e maualuga ai le lelei? Ae ui i lea, pe i ai ea ni faʻamaumauga moni mo le maʻisuka pe o se tasi lea o faʻatauga o maketi? Sei o tatou mafaufau i ai!

Le tuufaatasiga o le patch mo le maʻisuka

Aʻo sailia e se tagata se fofo mo soʻo se faʻamaʻi, e na te silasila i iloiloga o vailaau talafeagai, suesue i le tuufaatasiga, i se tulaga aoao, ia malamalama mea uma pe a aoga le mea galue.

O le saoasaoa ma le moni (poo le le mafai) o le fofo e faalagolago i le tuufaatasiga, o lona uiga o le mea muamua lava e tatau ona e iloa e uiga i le siama Saina mo le maʻisuka o vaega lea e ausia ai le togafitiga.

E 100% lona natura, ona e aofia ai le aoina o togafitiga o Tibet. E masani ona faʻaaogaina e Saina ia fua o le Tibet ma togafitia i latou e fai ma fofo mo faʻamaʻi uma. Ma le le aoga, e taua le matau.

Muamua, aua o aʻafiaga e aʻafia ai le tino o le tagata i se auala faigata, ona e le o toe umi ae e mafai ona e vaʻaia le lelei o le tulaga. Lua, aua e le gata ina togafitia e laʻau, ae ia avea foi ma se puipuiga sili ona lelei mo le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, lea e mafai ona tele i le maʻisuka.

O mea taua:

  • Faʻalagolago i le lelei o le gaioiga o le ate ma le gastrointestinal tract o le rhizome o le ulaula.
  • E i ai le gafatia e toe faʻafouina ai le faʻaleagaina o toto toto, faʻatonutonu le cholesterol o le toto ma maua ai ni hormones o le laupepa laisene.
  • Tui vine toxins.
  • Faʻamaʻo le ate ma fatuga o le anemarine root. I le auala, o lenei laau toto i Sasae o loʻo faʻaaoga saʻo mo togafitiga o le maʻisuka.
  • E faʻamalosia le faʻalavelave faʻamaʻi.

O le lisi o vaega o loʻo faʻaalia ai o le patch o loʻo i ai mea uma e tatau ai mo le puipuia o lenei maʻi mama ma le atiina ae o le tele o faʻafitauli. O le mea lea, e mafai ona tatou faʻauʻuina e faapea o le fesoasoani a lenei meafaigaluega e mafai ai ona toe faʻafoʻisia le malosi o le tino.

Na tusia i luga e faapea o lenei maʻisuka fualaau faasaina ua atoatoa ona aofia ai vaega masani. Ma o lona uiga e le mafai ona i ai ni aʻafiaga i lona faʻaaogaina. O le mea muamua e aoga o le saogalemu atoatoa.

E le mafai ona matou taʻua le lelei o fomaʻi e uiga i laiga Saina mo le maʻisuka, lea e fai mai ua faamalieina a latou gasegase ma faʻamaonia le aoga o le fualaau faasaina.

Ae e mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina, e aunoa ma le tofiaina o se fomaʻi, pe afai e leai se faʻailoga i ona vaega o loʻo iai. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le patch e faigofie lava.

O le fualaau faasaina e tulaga ese lava, aua o le fua o loʻo gaosia ai lona gaosiga e na o tagata Tibet e faʻamalolo. O loʻo i ai foi i le kamupanī Saina ni tusi faamaonia e faʻamaonia ai le lelei o le patch. O le mea lea, aua e te popole i le le atoatoa o le atinaeina o le soifua maloloina, peitai, e taua le manatua e le o se fofo mo "maʻi uma."

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e tumau mo se taimi umi, ma e lagona e tusa lava pe le toe faʻaaogaina e se tagata, ae i soo se tulaga ua fautuaina e tausisia le ola saʻo, lea e aofia ai foi meaʻai lelei.

Ae o mea lelei uma ei ai tapulaa, ma o le patch ua i ai le faʻasaina:

  • Faʻafefe faʻapitoa i le paʻu i totonu o le manava, i le mea e tatau ona faapipiʻi ai le patch,
  • Tausaga a tamaiti - e le fautuaina seia oʻo i le 16 tausaga,
  • Tina ma le lactation
  • Tagata taʻitoʻatasi faʻaaloalo i vaega o loʻo i totonu o le patch.

O le faʻatauina o se siama mai le maʻisuka Saina mo se tasi o loʻo pagatia i lenei faamai matautia o le a le faigata (e mafai foi ona e faia lenei initaneti ina ia e le alu i Saina). E matua faigofie lava ona faʻaaoga, o lea e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaogaina na oi latou lava.

Ma o le mea lenei ua tusia i faatonuga:

  • O le paʻu lalo ifo o le pusi e tatau ona fufuluina ma fufulu mama. E fautuaina e selesele le lauulu, pe afai ei ai.
  • Ave se tasi afifi ma se patch ma tatala vave i luma o le faapipii.
  • Ave ese le patch, aveese le ata puipui, ma faapipii i luga o le vaega ua saunia o le tino. Faasolosolo lelei i le paʻu.
  • Pepa pe a maeʻa le 8-12 itula.
  • Toe fai le faiga i le aso e sosoo ai. O le vasega e 28 aso.

E fautuaina e ave 2-3 vasega, ae o le malologa i le va oi latou e tatau ona tele masina. E pei ona fai mai le au atinaʻeina o lenei oloa, o le aoga e mafai ona vaaia pe a uma le vasega muamua, ae afai e ogaoga le faʻamaʻi, e tatau ona toe fai le kosi. Ae peitai o le a le o se togafitiga, ae naʻo se isi togafitiga faafomaʻi.

O le tau o lenei vailaau faafomai e maualalo, o le mea lea o le a le aʻafia ai lau atotupe, ae o le a mafai ona e aveesea faʻamaoniga manino o le maʻisuka malosi tele, mulimuli ane, muamua, muamua faatonuga uma a le fomaʻi ma le faʻaaogaina o masini.

Faʻaaoga vailaʻau o le patch mo le maʻisuka

O le gaosiga o lenei togafitiga o se faʻalapotopotoga Saina. O le fualaau faasaina ua pasia le tusi faamaonia talafeagai, lea e faamaonia ai lona maualuga.

O le patch na faia e faʻaaoga ai metotia faʻaonaponei, o le galuega autu o le sili atu lea o le aoga ma e itiiti le afaina. O suʻesuʻega faʻasaienisi uma e faʻamaonia ai se tuufaatasiga o uiga lelei o se pipi, taua mo le soifua maloloina o le tagata. O le faaputuga vao, lea na fatuina e le au misi anamua mai Saina, o loo i luga o le mea mautu o le patch lava ia. I le faaopoopo atu i uiga tau vailaau, o se faaputuga o loo i ai ni mea taua. Latou te ulu atu i le toto e aunoa ma le faaleagaina o le paʻu o le tagata.

O le mea lea, e leai ni mea e le fiafia ai i le manava ma le fatu. O le atunuʻu e paleni lelei e mafai ai e le tino ona faʻaaogaina, ma e leai ni faʻavavega o galuega e tupu.

O le uiga sili ona taua o le pateni Saina o le fesoasoani lea e aloese mai faʻafitauli i le maʻisuka o ituaiga eseese. O lona fatu malosi o vailaʻau faʻamaʻi e fesoasoani i le masani masani o le faʻamaʻi.

I le faaopoopo atu i uiga faʻamalolo, o le patch e tele isi mea lelei:

  • faamalosia le puipuiga o galuega a le tino o le tagata,
  • faʻalauteleina le faʻamaʻalogaina o mea matautia ma mea faʻafefe,
  • e faʻamaonia ai le le atoatoa o le moni,
  • faʻamalosia ma faʻamalosia le gaioiga o muso fatu,
  • faamalosia le puipui o toto toto,
  • e aʻafia ai le faʻasaʻoina o le toto,
  • maualalo le faʻamoemoe o le cholesterol.

O tagata gaosiga o se patch mo le maʻisuka fai mai e mafai ona "faʻafilemu" le faʻamaʻi i se taimi pupuu. E le gata i lea, o le a matua faaleleia ai le soifua maloloina o se tagata. Ma afai e te manatu o le maʻisuka e mafua mai i le talaaga o le maualuga o le toto maualuga, o lona uiga o loʻo faʻagasolo le alualu i luma o le laʻau Saina ile falemaʻi.

Ua ofoina mai e Saina le faʻaaogaina o auala faʻaonapo nei o togafitiga, aemaise lava talu ai e matua faigofie ona faʻaaogaina. O le tele o tagata gasegase o le a fiafia i se ituaiga faigofie, ae i le taimi e tasi o fualaau lelei. O le mea autu o le faʻatau muamua lea o vailaau ma faʻamaonia uma, aua o loʻo tele faʻatau i luga o le maketi faatau. Ia faaeteete!

O le tuufaatasiga o fualaau faʻalaʻau i le pusa Saina

O le mea e leaga ai, e leai ni fualaau oona e faʻavae i na o mea masani. E faʻaoga lenei i ituaiga uma o vailaau mo togafitiga, e oʻo lava i se mea faapipii.

Ae o le tele lava o vailaau ei ai lona faavae masani ma maua ai se faʻamalologa. Afai tatou te talanoa e uiga ia tatou oloa, o lona uiga, o le pateni Saina mo le maʻisuka, e mafai ona tatou iloa mea nei:

  1. Sa masani ona matou faʻaaoga fatu laau araisa mo na o meaai paleni ma mo le saunia o meaʻai suamalie ma lelei. O togafitiga anamua a Saina e lauiloa mo le faʻaaogaina o mea e maua mai i fatu araisa e fufulu ai le tino o mea leaga uma. O lenei mea e faʻamatala ai lona auai i la tatou sauniuniga.
  2. Steroid organic tuufaatasia i totonu o le failaina aʻa o loʻo aʻafia malosi i le faʻasinomaga o le hormonal. E le gata i lea, o lenei laau e faʻamautuina ai le toto, e faʻamalosia ai le fatu cardiovascular system. O lona aafiaga i le patch ua faailoaina i le faaitiitia o le maualuga o le cholesterol, o se faaleleia i le manava, ma le faateleina o le toto ma le okesene talafeagai.
  3. I togafitiga o Sasaʻe, e masani ona faʻaaogaina aʻa aʻa i le maʻisuka. I le faaopoopo atu, e fesoasoani i se ala faigata o le maʻi. E aʻafia lelei le aʻa i na totoga i totonu e pei o fatugaʻo ma le ate.
  4. Sa masani ona faʻaaogaina e tagata faʻamalolo anamua mea e sili atu nai lo le lima sefulu laau autu. Na amata lava ona ulufale atu le solofanua i le latou numera. E toe faʻafoʻisia ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. Ma e taua lenei mea mo ituaiga uma o faamaʻi, ae le na o le maʻisuka. Ae afai tatou te talanoa e uiga i lenei faʻamaʻi, ona fesoasoani lea o le laau e faʻaitiitia ai faʻafitauli.
  5. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e masani ona tulaʻi mai faafitauli i le gaʻoina ma le ate: o le tiga i le hypochondrium, belching belt, ma o nisi taimi o le vomiting. Coptis rhizome i le patch Chinese e fesoasoani i le faʻaumatiaina o lenei ituaiga o faailoga.

O le patch o loʻo galue lelei ma se paleni faʻasoa o vaega uma ole vailaʻau ua lisiina.

Auala e faʻaaoga ai le pateni Saina mo le maʻisuka

O le faʻaaogaina o le patch e faigofie tele ma e le aumaia ai le faʻavauvau, e mafai foi ona taua o se mea lelei. O le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o fualaau faasaina o le vae. E mafua ona o lenei mea e aofia ai le tele o vaega e nafa ma totoga o le loto ma le tino.

O le taimi aupito sili mo le faʻaaogaina o le patch e le itiiti ifo ma le 8 itula. O lea la, o le taualumaga e matua mafai lava ona maua i le po. E mafai ona e faʻapipiʻi saogalemu le vailaʻau ao lei moe, ma i le taeao o le a faia se aso o togafitiga. I le taimi lea, o mea uma lava e manaʻomia mo le faʻamaloloina e iai le taimi e gauai ai i totonu o lou tino.

Ia mafaufau nei i le faʻaaogaina o lenei fualaau faasaina:

  • saunia le sone faʻamau - faʻamamā le vae i le vai mafanafana,
  • aveese le fasi patch ma aveese le ata tifaga,
  • faapipii le fualaau faasaina i le vae,
  • A mavae le 8 itula, aveese le patch ma fufulu le vae i le vai.

O le togafitiga e 28 aso. Ina ia ausia taunuʻuga maumaututu, o nisi o maʻisuka e tatau ona oʻo i le 2-3 vasega.

Tuua Lau Faamatalaga