Suesuega a le Cosmo: O le a le eseesega o granola mai - muesli ma - bytes

Granola o se aganuu masani a Amerika lea e masani ona faʻaumatia mo le 'aiga o le taeao. E aofia ai le oatmeal, fualaau mama, ituaiga uma o nati ma le meli. O le tau o le granola o loʻo taoto i le mea moni e faʻamalieina ma ola maloloina, aua e aofia ai e le gata o meaʻai suamalie, ae e mauʻoa foi i vitamini ma minerale.
Granola ma sukalati, nati ma faʻi BeOne 400g - o le taeao atoatoa mo le aiga atoa!

  • Mataupu 3016315 Aofaʻi o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Brand BeOne Numera o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Atunuu o gaosiga Rusia Lotu numera o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Pauna, kilokalama 0.4 Aofaʻi o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Faʻasaga o fuga o le ola Hercules, sunflower seeds, sugar, peanuts paanisi, keke pisa ma koko (faila vao, falaoamata, sugar, koko powder, masima (aofia ai le gluten)), vai, glaze, fugalaau faʻafefiloi (sugar, koko butter substitute, koko koko, emulsifier), faʻi mago, masila, gaʻo vailaʻau faʻamaina, fatu o sana (grits, sugar, salt), vanillin. O le oloa e mafai ona aofia ai fatu, sesame, susu ma le gaosiga o oloa. Numera o fasipepa i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Puipuia, gr. 31 pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Fats, gr. 18.5 pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Carbohydrates, gr. 33 pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Tulaga faatauaina i le 100g, kcal 423 Aofaʻi o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • TU / GOST / STO TU Numera o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Lautele o le vevela, C e le maualuga atu i le + 20C Numera o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Soifua maloloina 6 masina. Numera o fasipepa i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Metotia o sauniuniga O le oloa ua saunia atoatoa mo le faʻaaogaina, e mafai ona e liligiina susu, yogurt poʻo kefir, mo le faʻamalūlūina, tuʻu le lua mo 2-3 minute. Le fiafia tele! Numera o fasipepa i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->
  • Numera o fasipepa i le pusa 28
  • Numera o pusa i le 1 paleti 24 Numera o pcs. i totonu o le pusa 1 Pusa o atigipusa i le 1 palate Mataupu ->

O lau iloiloga o le a lomia pe a uma ona faʻamaonia e le faila, matou te logoina oe i le meli

Le pito i lalo e le o vaaia: 8 super-accommodating bags of shopping, lea e fetaui mea uma

O le faiga masani mo se olaga soifua maloloina na suia ai le paleni o le malosi i luga o faleoloa oloa: i le mea na i ai ananafi na matua nofotupu ai Hercules oatmeal, o nei pusa ma taga i upu "Musly", "Granola", ma "Granola- muesli. " E foliga mai o le ae le suesueina le blog o le isi numera o le numera o le numera - ma o le a le mafai lava ona e malamalama i lenei mea.

Ae o le mea moni, o mea uma lava e faigofie tele: o le muesli ma le granola o le "aiga vavalalata" (ma o pateta o se ituaiga o granola e tao i luga o fasi pepa ina ia faigofie ai le 'ai i le alu). O nei mea uma o se paluga o cereals, nati ma fualaau mamago, naʻo le muesli ua na o se paluga o nati ma cereals, ma le granola - o le taeao sili ona fiafia i ai o teineiti uma e masani ona latou filifilia le mea sili mo i latou lava - e ala i isi vaega faaopoopo, ona fefiloi ai lea i tulaga sao faatasi ai ma sukalati, laulaau filifilia ma isi mea suamalie. Ona o lenei mea, o le tofo o cereals, nati ma le sukalati ua faʻaalia i se mea sili ona mafai, aemaise lava i le faʻatasi ai ma le yogurt malulu poʻo le susu. Ma o le granola e mafai ona avea ma faavae o mea sili ona suamalie, sili atu ona teuteu ma matagofie ma le matagofie o "instagram" desserts ma malologa - mo se faataitaiga, fefiloi ma le yogurt ma le foo.

Masalo o tausamiga sili ona manaia o gaʻo i fualaau aina poʻo le sukalati na mafai ona matou mauaina i fale teu oloa o Kellogg's EXTRA granola muesli. E taoina i se ituaiga o meaʻai laiti-faʻafefeteina - o fuifui - e aofia ai meaʻai fou ma isi mea e sili atu ona suamalie: fualaʻau ua filifilia, vine manogi po o sukalati sinasina.

Faʻalavelave tele: 7 meaʻai e faʻaleagaina ai lou mafaufau

O fualaau faʻavae e fatuina ai se fatuga tele ma le tamaoaiga o mea e tofoina ona o le paleni o mea e aofia ai i vaega taʻitasi. Ma, ioe, latou te faʻafefiloi atoatoa i au peletini ma fualaau sili ona e fiafia i ai, e faʻatauina ai oe i le malosi, vitamini ma le lelei mo le aso atoa.

O se pusa manaia mo taumafataga i le granola - e na o le afa minute e faʻafe ai: sasaa i totonu o se pesini, tumu i yogurt, saunia. Ae faʻapefea pe afai o nei 30 sekone ua leai? Afai e sili atu le mamafa ma o le a galue nei i le saoasaoa o se conscript, ae o se mea e le o vaaia le togiina o lou taliga? E leai se malosi tele o tulaga e ono tau i le taeao e aunoa ma le 'aiga o le taeao - ia talia le Kellogg's EXTRA faʻatoʻa poloka kuki ma aua neʻi galo ki ma telefoni. O le faʻamamaina o kuki i fasi keke sukalati i totonu o lou gutu, faʻapea foʻi ma laʻau ua filifilia, moli po o le karameli, atonu o le auala sili lea ona manaia e vave ona gase ai e 'ai i le galuega. I se faaopoopoga, o se laupepa o keke tioata suamalie o se auala sili atu ona lelei e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga faʻasalalau i le galuega ma faia fonotaga ma faiʻai afa e manuia tele pe a mafai ai.

O le isi faʻatasi ma le Kellogg's EXTRA granola muesli o le mafai lea ona avea ma faavae mo meaʻai suamalie ma lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma fulufulu sukalati paepae.

  • 125 g sisi kisi
  • 125 ml kulimi 33-35%
  • 50 g o le suka
  • 50 g sukalati sinasina
  • Sukalati, fugalaau, laulaau mint - mo teuteuga
  • 50 g Kellogg's EXTRA Granola Muesli
  • 60 minute, 150 kcal

Kuka:
Faʻamuʻu le kulimi kulimi i le suka suamalie seia oʻo i lalo o le susu - o lona uiga, seivagana ua vave ona mou ese atu le paʻu i le paluga. Faaopopo le kusi falaoa i le kulimi, fufulu i totonu o se sieve, ma faʻafefiloi lemu seʻia oʻo ina lamolemole. Faʻamama le sukalati paʻepaʻe i totonu o se vai faʻaeleʻeleʻele (e mafai ona i totonu o se umu mumu umukuka, ma pupuʻu pupuu mo le 10-15 sekone, faʻafefiloi e le aunoa), malie ma faʻafefiloi ma se paʻu-pata. Ufiufi le masini e tupu mai i le ufiufi ata ma tuu i totonu o le pusaaisa seia maeʻa maeʻaeʻa.

Matou te aoina le lole: matou te tuʻuina vine vine i le pito i lalo o le pesini, i le pito i luga ma se sipuni sipuni matou te salalau ai le paʻu. Le pito i luga - o ni fuifui vine se lua, teuteu i strawberries, fugalaau, suka oona ma se laumei mint.

Granola Kellogg's "Crunchy Granola Granola". Tasi, meaai maualuga i le kalori. O le a tosina atu i latou ua lelavava i fualaau masani.

O a mea e 'ai mo le taeao?

Mo aʻu - e mautinoa lava o se meaʻai. Ma aoga ma e le maualuga tele i kalori.

Vaʻai eseese, granola. I le taimi nei, o le granola ua faʻaalia i faleoloa.

Ua uma ona ou tusia se toe iloiloga mo se oloa se tasi mai lenei faasologa:

O lenei ua ou faatauina le granola a Kellogg, ae i ai se eseesega ma se tofo:

"Kellogg's crunchy granola muesli, faatasi ai ma sukalati malanisi mafiafia"

Kellogg Company (masani o Kellogg's, Rusia) Kellogs) o se kamupani American, o se tagata lauiloa lauiloa o le taeao o le taeao ma meaai vave. Ofisa Sili - i le taulaga o Battle Creek (USA).

Meaʻai: oatmeal, suka, fuālaʻau manogi, sukalati
suka, koko koko, pata koko, gaʻo fualaʻau, gaʻo susu,
emulsifier: soya lecithin, falaoamata o le saito, palatini, popo niu
mamago, suka tiolasses, masima, sikuea karite
malt, fafasi

Meaʻai ma le malosi o le malosi:

I le 100 gr. oloa. - 497 kcal.
Squirrels. - 8 gr.
Fats. - 25 gr.
Carbohydrates. - 57 gr.

O le a le granola?

Granola, o se taumafataga masani o le taeao i Amerika. E aofia ai le granola oatmeal, nati, fualaau mamago, meli. E taoina mea uma i se tulaga mataʻutia.

E faʻapefea ona 'ai le granola?

Granola ua mamago, e lelei mo le faia o le taeao, pe afai e te sasaa i le susu. Ae o le kulupu sili ona suamalie o le granola ma meaʻai susu.
E matua suamalie lava i le yogurt, aemaise lava pe afai e te fufuluina fatu fou i luga. Granola ua tuufaatasia ma le meli, susu, cheese cheese, kefir, yogurt, faʻi, strawberries, fugalaau ma isi vine.
E mafai ona e faʻaopoopoina se lua sipuni tele o le granola i le yogurt, lelei, faamalieina, lelei. E mafai ona e 'aina granola ma le lauti, aʻo i ai i le lauti e aunoa ma le suʻi, o se meaʻai sili lea. O mea uma lava e mafai ona suamalie i le granola, e mafai ona e 'ai, pei ona latou fai mai, "crunch".

Pusa vavalalata, faʻapipiʻi.

300 gr oloa.

E le masani ai, e le tutusa ma le masani o le oatmeal.

I le taimi mulimuli, sa ou sasaa atu le granola i le vai inu.

O le uila, e liliu lemu.

O le taimi lenei, na na ona ou faaopoopoina le susu:

E i ai filifiliga i yogurt, kefir.

I le auala, granola, e pei o oloa uma, o loʻo i ai le faʻasalaga:

O ai e le tatau ona 'ai i lenei mea maloloina?

Aua nei faʻaogaina le granola mo i latou o loʻo mafatia i faʻamaʻi o gallbladder.
E taua foi le faʻaeteete pe a aʻafia le 'ie poʻo isi vaega o se ipu, e pei o le meli.
E le fautuaina le 'ai o le granola mo le mumū o le pancreas, aemaise lava i le taimi o le a oʻo ai le faʻamaʻi o le maʻi.
Gastritis, maʻi o le manava, poʻo isi gasegase gastrointestinal faʻasaina foi le faʻaaogaina o le taumafataga o le taeao o Western.
Aua nei galo e uiga i le tele o kalori ihi o le oloa.
O mea manogi ma mea faʻapipiʻi i le tuufaatasiga o le faatauina o le granola e mafai ona afaina ai le tino, o lea ia faaeteete ma faitau le tuufaatasiga o le oloa i luga o le afifi.

Sa ou fiafia i mea uma.

Tofo fiafia, lelei lelei.

Faatusatusa i le oatmeal masani - lagi ma le lalolagi. Granola e faaselau taimi.

Mo aʻu, naʻo le leaga o le i ai o le tele o kalori. Sisi, sukalati, suka.

Sa ou 'ai 50 gr. vaigogo susu.

I luga o le ipu - o lenei mea laʻitiiti.

Ia, na maeʻa laʻu 'aiga o le taeao i se ipu ipu'eleʻele e leai se suka, ae faʻatasi ma se fasi sukalati.

Mo au - o le tasi vaetolu o le masani masani. E tele.

Ae, o le tagata lava ia.

O ai e fiafia i le maualuga o calorie malologa e faʻaalu ai lau maa mo le aso atoa, o le granola o se filifiliga sili.

O mea aoga

  • Hazelnuts, 0.225 kg.,
  • Amina, 0.210 kg.,
  • Lafu oneone, 0.165 kilokalama.,
  • Paʻu suamalie, 0.125 kg.,
  • Telati 90%, 70 gr.,
  • Umu koko, 30 gr.,
  • Erythritol, 4 sipuni tele,
  • Hazelnut Extract, 1/2 teaspoon,
  • Titi, 1/2 teaspoon,
  • Hazelnut Oil, 60 ml.

O le aofaiga o mea e faʻavae e faavae i luga o le 10 fesoasoani. O le sauniuniga muamua o mea e aofia ai (e aofia ai taimi e kuka ai) e tusa ma le 45 minute.

Tuua Lau Faamatalaga