O fea e sili atu: Actovegin poʻo Cavinton? E mafai i le taimi lava e tasi?

Caventon o se fomaʻi faʻapitoa e iai le vailaʻau faʻapitoa. E faʻaleleia ai le toto ma faʻagasolo i le mafaufau.

Cavinton ma Actovegin, e sili ona lelei, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai maʻi cerebrovascular.

O le mea autu e gaosia ai le faisuafeta. E i ai le tele o ituaiga o gaioiga, e mafua ai suiga nei:

  • sulu lamolemole malolo
  • faʻaaogaina o le okesene ma le kulukose e faʻalautele ai siama,
  • faateleina le tetee atu o sela e faaitiitia ai le okesene,
  • Faʻaaogaina o le antioxidant,
  • o le gafatia o vela mumu e faʻafeiloaʻi ai le okesene i masini e faʻaleleia ai
  • o le tetee o vaʻa o le faiʻai ua faaitiitia.

Faʻafefea ona galue Actovegin

O le tuufaatasiga o le vailaʻau e avea o se mea ola e aofia ai le deproteinized hemoderivative, lea e maua mai le toto o povi ola maloloina.

O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga antihypoxic. E fesoasoani e faʻaleleia ai le tuʻuina atu o le kulūkose ma le okesene i masini ma okeni.

Cavinton faʻaleleia le toto ma faʻagasolo gasegase i le faiʻai.

O le vailaau e faʻamavae ai faʻafitauli i le tino na mafua ona o le le lava o le toto. E aʻafia ai le faʻaleagaina o suiga faʻaleagaina na mafua ai le vavalalata o le lumenia o vaa, faapea foi ma auala o mafaufauga ma mafaufauga.

O le meafaigaluega e fesoasoani e faaosofia ai le tuputupu ae o toto toto, le faʻamalolo o mea ua faaleagaina. Aafiaga aoga i le faagasologa o le vavaega o masini.

O le fualaau oona e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa pe a iai se taufaʻamataʻu o le faapau pepe pe a maeʻa le 15 vaiaso. O lona faʻaaogaina e le mafai ai ona faʻaleagaina le vailaʻau oona i le fetal.

A maeʻa le fanau mai o se pepe, e faʻamaonia foi se vailaʻau mo le faʻaaoga.

O le a le mea e sili atu ma o le a le eseesega i le va o Cavinton poʻo Actovegin

I le taimi o togafitiga faafomaʻi, o maʻi ma fomaʻi e maitauina le aoga maualuga o fualaau faʻasaina.

Actovegin ei ai lona aafiaga antihypoxic, e faʻamalosia ai le faʻaagagaina o le kulukose ma le faʻamaʻiina o le okesene i masini ma okeni.

O le fea e faʻatonuina o le a faʻalagolago i le faafitauli ma lona ogaoga. E le gata o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamalamalamaina, ae faʻamaʻi foi ma le matua o le maʻi.

I nisi tulaga, o vailaʻau uma e lua o loʻo aofia i le gasologa o togafitiga ma maua ai se sooga lelei lelei.

O nisi eseesega i le va o Cavinton ma Actovegin e tatau ona matauina.

O sauniuniga, lea e aofia ai le hemoderivative, e faatagaina mo le faʻaaoga i soo se matua, aua latou i ai le itiiti ifo o aʻafiaga i itu. Ae o na fualaau e sili atu ona taugata 2 taugata.

Ina ia foia faafitauli e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi pipisi, o isi analogues lelei o nei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina, e aofia ai:

Aafiaga faʻatasi o Cavinton ma Actovegin

I lalo o le faatosinaga o fualaau faasaina, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le toto i le faiʻai ma isi totoga ma fusivaʻi, gaioiga faʻasolosolo i le tino.

O fualaau oona e i ai se aafiaga faʻaolaina i le faʻafouina o mafaufauga.

faagasologa ma manatuaga.


O le aoga lelei o nei vailaʻau o Cinnarizine.
Piracetam e faʻaaogaina foi e faʻaitiitia ai faʻafitauli e fesoʻotai ma faʻamaʻi pipisi.
Pentoxifylline o se tasi o analogues o Actovegin ma Cavinton.
Trental ua faʻamaonia foi mo faʻamaʻi pipisi e fesoʻotaʻi ma maʻi pipisi.
O le Mekisidol o se faʻaoga tutusa o Actovegin ma Cavinton.



Fale faʻamaloilo

  • O le Actovegin o se fualaau o le palatini lea e faatonutonuina ai le metabolism o nerve tissuu. O le vailaʻau faʻamalosia le faagasologa o le faʻamalolo, faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulukose ma le okesene, lea e mafai ai e oe ona faʻasaoina siama namu i tulaga o le okesene ma le aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo (faʻaleagaga, aʻafiaga o mea oona).
  • Cavinton o se fualaau faasaina lea e faʻafefe ai maso o le puipui vascular, e mafua ai le faalauteleina o le aano, faʻamaonia mo le le lava o le toto i le faiʻai. E talafeagai lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma eseesega o le toto totoʻa ma le fesuiaiga o ipu toto e ala i se thrombus poo le cholesterol.

  • gasegase ole gasegase chronic,
  • afaina o le ischemic (o le oti o se vaega o le faiai ona o le faamutaina o lona toto),
  • afaina o le faiʻai
  • faʻaleagaina faʻamaʻi gata i le i ai o le maʻisuka,
  • solia o le toto i le masini mumu o soʻo se nofoaga,
  • solia o le faamaoni o le paʻu (manua, mumu, gaʻo).

  • afaina ma le toe faaleleia,
  • encephalopathy (faiʻai le faiʻai) ona o le faʻalavelave, leai se toto, toto maualuga,
  • o le faaletonu o tausaga e manatua, mafaufau, mafaufau,
  • faʻalogologo le faʻalogo, susu,
  • mata o le tino mai o le tino.

Contraindications

  • tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina,
  • solia o le excretion of urine,
  • ogaoga o le fatu.

  • ogaoga o patho fatu e fesootaʻi ma lona faʻaitiitia o le toto,
  • ogaoga ogaoga o faalavelave,
  • gasegase o le gasegase o le cerebral,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • fanauina ma le susu,
  • tausaga e itiiti ifo ma le 18 tausaga.

Actovegin poʻo Cavinton, o le a sili atu?

I nisi o tulaga, e mafai lava ona faia se filifiliga le lelei mo se tasi o fualaau. Galue sili atu pe a:

  • paʻu o le paʻu o ituaiga uiga eseese e faatelevave ai le toe faʻaleleia o gaioiga,
  • vaivai le toto i vae,
  • faʻaleagaina o le maʻisuka i aʻa.

E fautuaina Cavinton e tofia i le tulaga o le:

  • vascular eye disease,
  • taliga leo
  • le faʻalogologo le leiloa ma le le lava o le toto i le taliga pito i totonu.

I le taimi faigata o le paʻu, e sili atu le faʻaaogaina o le Actovegin mo togafitiga, talu ai ona o cavinton e mafai ona mafua ai le "gaoi" -e faʻafefe ai le toto i vaega maloloina o le mafaufau, ma faʻaaogaina ai le mea na faaleagaina.

Ole masani e masani ona sili atu ona faʻasaina ma e manatu o se fualaau saogalemu. E mafai foi ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga, pe afai o faʻamaoniga e matuia tele. O Cavinton e matua faʻasaina i fafine maʻitaga i soo se taimi ona o le lamatiaga o le faʻanoanoa poo le vave fanau mai.

O le gaioiga a le cavinton e masani ona amata i le taimi muamua, e sili atu le iloa e fesootaʻi ma le faʻavaveina o le faʻaleleia o vaʻa toto, ae o le mafuaaga lea e le faʻafeiloaʻi ai tagata uma, ae maise lava i le oona. E fesootaʻi atu i lenei mea o lona gafatia e faʻalavelave ai le fatu ma faʻaitiitia le toto maualuga.

Ole masani e le masani ona mafua ai ni faʻafitauli matuia, ae o meaʻai e faʻaaogaina e masani ona tupu i le fesootaʻi ma le polotini mai le fualaau faasaina.

Cavinton ma Actovegin: e mafai i le taimi lava e tasi?

O fualaau oona e lelei tele fesoʻotaʻiga. E faʻamatalaina faʻatasi:

  • i totonu o le gasegase ma le toe faʻaleleia o le tulaga o le paʻu,
  • faʻatasi ai ma le fiva epathies o tupuaga eseese,
  • ma le manua o le faiʻai
  • i le tulaga o suiga o tausaga i le faiʻai, lea e masani ona o mai faatasi ma se faʻaitiitia o le faʻalogo ma le faʻaaliga o se natura vascular.

Actovegin ma cavinton e faʻatoʻateleina aafiaga o le tasi ma le isi, faia i ni auala eseese i luga o faʻalavelave faʻapitoa. Pe a tuʻufaʻatasia, latou te amata galue vave ma mafai ai ona e ausia le manaʻoga manaʻomia i se taimi puupuu.

O vailaʻau e le mafai ona faʻafefiloi i se toʻotoʻo tasi. E masani lava, o Cavinton e muamua faʻafefe, ona tosoina ai lea o Actovegin i se vein poʻo se muso.

Cavinton ma Mexidol, Actovegin, Piracetam, Phenibut, Betaserc: Fesoʻotaiga

I le tele o taimi, o aʻu maʻi na i ai se fesili e uiga i le fesoʻotaiga o vailaʻau faʻatasi ma isi. E tele taimi e fesoʻotaʻi ai lenei fesili i vaega eseese o vailaau faʻamaʻi e aafia ai le fatugalemu o le tino po o le vascular system of the brain. E masani lava, o se vailaau faasaina e avea ma Cavinton o se "mea e gauai atu i ai". O le mea moni, e tusa ai ma lenei fualaau faasaina, e vaʻai tagata i fuaitau nei mai faatonuga mo le faʻaaogaina: "E ui lava i le le lava o faʻamatalaga e faʻaalia ai le mafai ona faia fegalegaleaiga, e fautuaina e faʻaeteete ao faʻaoga Cavinton ma isi vailaʻau faʻatasi ma aʻafiaga tutotonu, faʻamaʻigata ma le gasegase."

Ou te fia mafaufau tonu lava i mataupu o le faʻamalosia o fualaau oona i lenei tusiga e fai ma faʻataʻitaʻiga o fualaau oona e masani ona faʻaaogaina i le neurology. E le gata i lea, o mea uma o loʻo taʻua i luga e faʻaaoga i le laupepa o Cavinton ma se fualaau e 5 mg, ma i le pepa faʻaoga. E le gata i lea, o le vaega o loʻo mulimuli mai e faʻaaoga lelei uma lava i pepa faʻateleina o le telefoniu i totonu o laupepa - Cavinton Forte ma Cavinton Comfort.

Cavinton ma Piracetam

E tusa ai ma le palota o Piracetam ma Cavinton, ou te fia matauina se tulaga taua mo le faʻaleleia o se itu taua e pei o le paʻu o le toto, i luga o tulaga maualuga, o le lamatiaga o le tafe toto o le faateleina o le alualu i luma (ona o le aafiaga tutusa i luga ole suauʻu faaputuga otaota e fualaau). E le gata i lea, o vailaau e maua mai i le falemaʻi faʻafomaʻi e tasi mo ATX (nootropics ma psychoanaleptics), ma, o le mea lea, atonu e iai faitioga i fomaʻi o se vaega o asiasiga (kamupani inisiua, ma isi). O le mea lautele, e leʻo se faʻasoa sili ona lelei o vailaʻau, e ui lava e aoga tele ma e le afaina ai le soifua o le tagata maʻi poʻo lona soifua maloloina. O le tusitala lava ia e sili atu i lenei tuufaatasiga e seasea lava, pe afai e tatau ai ona faaosofia se tasi i se taimi e tasi ma faatulaga tulaga le lelei o le toto o le cerebral.

Cavinton ma Phenibut

O le tusitala o le saite e faʻaaogaina le tuufaatasiga o Phenibut ma Cavinton ma le malosi, e ui lava i le suiga o le faagasologa o le tufatufaina atu o fualaau faʻasaina ma le tulafono faʻatulafonoina mo le faʻatulagaina o faʻamaumauga mo fualaau. O le tusi talosaga e ese le fomaʻi, ae tutusa le ATX. I nisi tulaga, e manaʻomia le tauamiotonuina o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga o fualaau faasaina.

Cavinton ma Petaserk (betahistine)

Cavinton ma Betaserk (elemene galue - betahistine hydrochloride) Na ou tuʻua faapitoa i le iuga. O lenei tuʻufaʻatasiga atonu o se tasi lea o le sili ona aoga i le togafitiga o le tuai. O fualaau oona e galue i itu eseese, ei ai a latou code ATX eseese. O nei mea moni e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei paʻu e aunoa ma ni tapulaa. E le gata i lea, e leʻi matauina e le tusitala le faateleina o aʻafiaga itu.

Aua e te mafaufau ia te oe lava. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, ole manaʻoga faʻapitoa e manaʻomia!

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai i le faagasologa o togafitiga i le i ai o faafitauli tau le soifua maloloina nei:

  • gasegase faʻavae ma vascular vascular o le faiʻai,
  • hypoxia poo le siakiina o totoga eseese,
  • tiga o le ulu e fesootai ma le osteochondrosis o le cervical,
  • migraines
  • faʻaleagaina o mea leaga e tasi (ankylosing spondylitis),
  • faiʻai le faiʻai ...

Cavinton gaoioiga

O le vaega autu o Cavinton o le verpocetine. O lenei vailaau o loʻo faʻamatalaina o se tagata faʻaleleia o le gaioiga o le cerebral. E maua mai o se taunuuga o le faʻasologa o le vincamine, o se alkaloid e maua mai i le laau laitiiti o le periwinkle.

O le vailaʻau e faʻafefeteina ma faʻalauteleina ai puipui o toto toto, ona o le i ai o le tino vaivai o suauu faiʻai ma le okesene ma isi mea e tatau ai.

O le vailaʻau e iai nisi faʻaopoopoga:

  • anti-inflammatory
  • antioxyidant
  • fomaʻi
  • neuroprotective.

Vinpocetine na maua i le faaiuga o le seneturi mulimuli, ma i le taimi muamua sa fesiligia lona aoga. Ua faaalia i suesuega:

  • faatoaagaina o le toto toto,
  • faʻalauteleina le maualuga o le faʻatinoga o le mimiti (o se vaega o sela e faʻapipiʻi ai totonu ole toto, fatu ma isi totoga),
  • Faatulagaina o le toto.

O le lisiina o gaioiga o le vailaau e aoga mo le gaioiga o le faiʻai, ei ai se lelei lelei i lona faagaioiga.

O tagata gasegase ina ua maeʻa le gasologa o lenei fualaau faasaina na faʻaalia ai le alualu i luma o le soifua manuia, lea e faʻamatalaina e:

  • faatulagaina masani o le toto,
  • faateleina le metabolism.

Pharmacodynamics

Vave vave, i totonu o le itula e oʻo i le maualuga maualuga ile plasma o le toto. Faʻaalia i totonu o le 2-4 itula talu ona faʻamaʻaina.

E fusifusia i proteins, o loʻo i ai le malosi e ulu ai i le pa puipui. E faʻamalosi e fatugaʻo (1/3) ma le intestine (2/3).

O le fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻagasoloina o le vaʻaia o le cerebral, faʻalalōlōina ma faʻalauteleina o toto toto. E maua e le faiʻai le tele o le okesene.

I maʻi maua Cavinton:

  • totoga faasolosolo faasolosolo malie,
  • toto faʻaitiitia le viscosity
  • faateleina le serotonin metabolism,
  • lagona faalelagona.

O le gaioiga malosi e taofiofia ai nisi o enzymes, ma faia ai tuutuuga mo le faaputuputu o phosphates, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa.

O le aoga lelei o le vailaau faʻamalositisi e aʻafia ai vaega o mea o loʻo faia i le faiʻai ma le maualalo o le mafai ona gafatia. O nei vaega e afaina i le le lava o le okesene, Cavinton faʻalelei le faʻaleleia o latou tulaga faʻatino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Cavinton o loʻo faʻatulagaina pe afai e matauina nei faʻamaoniga:

  • afaina toto i le faiʻai,
  • taʻavale
  • encephalopathy (o se faʻamatalaga lautele o faʻamaʻi e le o ni fomaʻi o le faiʻai),
  • leai se malosi, le lelei le faatulagaina,
  • atherosclerosis
  • ulu o le ulu e faʻavae i luga o le osteochondrosis,
  • glaucoma, faaletonu o galuega i gaioiga vaaia.

Faatonuga mo le faaaogaina

  • papa (Cavinton - 5 mg, 50 fasi, Cavinton Forte - 10 mg),
  • fofo (ampoules, i faaputuga 10.5, 2 fasi vaega).

O le tui e faalagolago i le matua ma le tulaga o le maʻi, ua fuafuaina e le fomaʻi.

O le taliaina o laupepa e masani lava pe tusa ma le 2 masina, faatasi ai ma le pule malosi - lua vaiaso.

O faatonuga mo le fualaau faasaina e fautuaina ai le inu i le taʻi tolu taimi i le aso mo 1-2 fasi. E tasi le laulau mo fualaau o loʻo faʻamatalaina ma togafitiga faʻaleleia.

O le faʻaleleia e tupu i le tasi i le lua vaiaso, ae tatau ona faʻaauau le faʻaauau mo le itiiti ifo i le lua masina. E manaʻomia lenei mea e faʻamalosia ai le aʻafiaga ma taofia faʻaalia faʻaalia.

I le vavalalata, o le fualaau faasaina e na o sina pau, ae o le tulaga autu mo le tofiga o le leai lea o ni otaota. Ua saunia le fofo i le fua faatatau o le 1 (20 mg) ampoule i le 0.5 lita o le suka. Ua faia e le fomaʻi le filifiliga e faʻaititia le fualaau i le 1 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino (o se auala faigata e 2-3 aso). E mafai ona e faʻaopopo i le fofo ma le kulukose.

Taua! O le faailoaina o fualaau faasaina ua faasaina.

E suia e le fomaʻi le auala e fusi ai ma se fua o fualaau.

Tofia Actovegin

O se fualaau faasaina, o le vaega o le gaioiga o se toto, o se vaega mai le toto o tamai povi. E faʻamamaina atoa le mea e maua ai mai le protein, o le mea lea o le vailaʻau e seasea ona mafua ai ona afaina.

O se vaega tāua o Actovegin o le faʻafouina o le okesene ma le glucose, ma le faʻaleleia atili o metabolic processes. O le faʻaaogaina o le glucose debugs o le manava malosi o le tino, ma ua faʻaitiitia le ala ma taunuuga o le hypoxia.

E i ai se aafiaga lelei i le faagaoioia o le tino o le tino, e faʻamaonia ai le tafe toto. I lenei, Cavinton ma Actovegin e tutusa, ae o le aafiaga o le lona lua o fualaau faasaina e sili atu ona lautele.

Actovegin faʻavaveina le faʻafouina o faagasologa, o lea ua faʻaaoga ai i le traumatology, mo togafitiga o mu ma isi mea leaga ile tino.

Faʻataʻitaʻiga

I lalo o le faatosinaga a le vailaʻau i totonu o le tino:

  • faʻasologa faʻasolosolo
  • gasegase malosi o meaʻai i totoga uma ma gaʻo,
  • puipuiga o le matelaina o le okesene o le tino,
  • toe faʻaleleia o mea
  • lapisi lapopoʻa ma faʻamalosia,
  • toomaga mai aafiaga o le le lelei o le taamilosaga.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga o faamai:

  • afaina, afaina o le ulu,
  • isi faʻalavelave ma faʻatasi ai ma le gasegase e fesoʻotaʻi ma le gaioiga vascular function,
  • maʻi pipili, veins varicose, endarteritis (faʻamaʻi ogaoga o vae ma faʻaleagaina ai gaʻo ma toto toto),
  • angiopathies o isi etiologies eseese (faʻaleagaina lapisi e oʻo atu i le faʻaumatia o puipui),
  • maʻi pipili, moe, mumu, faʻaleagaina o le paʻu,
  • endocrine, faʻafitauli o le neurology.

O le vailaʻau ua faʻaalia mo se maitaga faigata:

  • i le tulaga o se faʻanoanoa,
  • e faʻafetaui le tino o le fafine i le aso fanau mai.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ei ai lona aoga aoga i luga o le tulaga o le tina ma le tamaititi, o lea ua faatonuina ai mo le maʻitaga ma le lactating women. I le filifiliga a le fomaʻi, e mafai ona latou fautuaina atu i le tamaititi, o le faʻaaoga e naʻo lalo o le vaavaaiga vavalalata.

Fautuaina mo tulaga mataga tiga:

  • faʻaleagaina o le tino (faʻamalositino o gaioiga, mumu, gaʻo),
  • conjunctivitis
  • faafitauli i le faia o tioata
  • taimi faʻatopetope.

Mo le faʻaaogaina i le ophthalmology, o le gel mata e gaosia lea o loʻo faʻatinoina i lalo o le laula pe faʻaaogaina i le mata i le tolu taimi i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

O le fualaau faasaina e le mafua ai ni taunuuga le lelei pe afai e leai se tagata le faapalepale. O le ita, lanu mumu, ma le fulafula o le mucous membranes e tupu pe a maeʻa le faʻamalositisi e mafai.

Tausaga ma auala o le pulega

  • mo le faamalologa (gel, suauʻu),
  • fagu fofola fagu
  • ampoules ma voluma eseese (2, 5, 10 ml),
  • paʻu pepa (papa).

O pepa lisi ua saunia mo le faʻaaogaina, e leai se mea e manaʻomia ona fafaga.

I le averesi, o le vasega o fualaau e tusa ma le 6 vaiaso, 1 poo le 2 papa e ave faatolu i le aso.

O le mea malosi i ampoules e tutusa lava, na o le aofaiga e eseese. O loʻo faʻatonuina i le faʻaogaina o le tino, e aunoa ma le faʻamalosi i totonu o faʻamau.

O fea vailaʻau e sili atu?

O le aoga o vailaʻau faʻamaonia e faʻamaonia e suʻesuʻega ma iloiloga o maʻi.

E mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina e aunoa ma se aʻafiaga o aʻafiaga, tusa lava po o le a le matua. O lenei mea masani e lelei ona talia e le tino o le tagata.

Ua faamaonia Cavinton mo le togafitiga o tamaiti.

I le tele o tulaga, o nei vailaʻau e le o faʻamatalaina i le taimi lava e tasi. Ae e matua fetaui lelei lava - e aofia ai i latou i vaega eseese o vasega, o loʻo faʻamaonia ma aafia ai i latou taitoatasi i a latou lava auala. O le mea lea, ua filifili le fomai e fautuaina Cavinton ma Actovegin i le taimi lava e tasi.

Le tau o Cavinton e le sili atu i le 700 rubles.

Actovegin o le a tauina se aofaiga mai le 600 i le 1600 rubles.

Ua ofoina atu e le au faatau a latou vailaʻau faʻatasi ai ma se faʻapena tutusa, ae sili atu le taugofie:

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa o mea ma taomi Ctrl + Ulufale.

Uiga o le Actovegin

A maeʻa ona fufulu ma faamama le toto o tamaʻi povi, ona maua lea o se mea e maua ai le concentrates o amino acids, mono- ma oligosugars, glycoproteins, meaola o le nucleic ma isi vailaʻau faʻasaina ma se tele e itiiti ifo i le 5000 Da. A ulu atu i totonu o le tino o le tagata, o le vailaʻau e ulu atu i mea uma ma gaosia ai mea nei:

  • faaitiitia le lactate formation i le foc o le siaki ma le faaleagaina o le tino ona o le matelaina o le okesene,
  • faʻaosofia le faʻavaeina o le lactate ma le oxybutyrate,
  • toe faʻaleleia le faiga o phosphorylation faʻamaʻi,
  • faʻasolosolo lelei fualaʻau faʻapitoa, faʻapupula le glucose i totonu o namefu,
  • faʻaleleia le toto i luga o capillaries, e faʻamalosia ai le tuʻuina atu o le oxide nitric (vasodilator).

O le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le faagasologa o le toe faʻafouina, toe faʻaleleia o le toto o le gaʻo o le tino ma le neuroprotection.

O vailaau mo tulaga ogaoga poʻo le faʻateleina o faʻagasologa masani o loʻo faʻataʻitaʻiina i infousions o le suavai leaga i se metotia e 200 i le 2000 mg i le aso. E faʻaaoga le 0.2 l o vailaʻau faʻapitoa o le dextrose poʻo le sodium chloride, poʻo le faʻaaogaina o se vaifofo sauniuni mo le faʻafefeteina ma le maualuga o le 4 po o le 8 mg / ml. O le tele o taimi, ina ia faʻavaveina ai le faʻamaʻi manuʻa, o le vailaau faʻasaina ua faʻatonuina i totonu o le 5 ml o se faʻafitauli 4% o Actovegin.

A maeʻa le 2-3 vaiaso o togafitiga a matua, e fautuaina e faaauau le fualaau e fai ma 1-2 laʻau (200-400 mg) 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. E le mamaina ia laulaʻau, fufulu ile vai. O le umi o togafitiga ole tautala e mai le 1 i le 1,5 masina.

O le gasegase i tulaga ogaoga poʻo le faʻateleina o faʻataʻitaʻiga masani o loʻo faʻasalaina i faʻalavelave faʻavave i le gaosiga o le 200 i le 2000 mg i le aso.

Aua le faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i le le faapalepale i vaega poʻo le i ai o faʻamaoniga o le faatumauina o le tino i totonu o le tino, e aofia ai le faaletonu o le fatu fatu, o le edema pulmonary, le gasegase tele (oliguria, anuria).

O le vailaʻau e faʻatagaina mai le taimi o le fanau mai ma le taimi o le susu. I le taimi o le maʻitaga, ua fautuaina e aloese mai togafitiga ma le fualaau faasaina pe afai e leai ni faailo o le faamuamua mo le tausia o le soifua maloloina o le tina po o le tamaititi.

Pe a togafitia i le fualaau faasaina, o le tele o aafiaga i itu e maualalo, ae e mafai ona tupu meaʻai. Ina ia aloese mai se tali o anaphylactic, o le suʻega e faia aʻo lei amataina togafitiga: o le injection e tui i le toto ma le 2 ml o le vailaʻau.

Le tutusa o le tuufaatasiga

O vailaʻau uma o loʻo maua i laupepa mo le faʻafofoga tautala ma i ni fofo tui (2, 5 poʻo le 10 ml). Ae e le tutusa le vailaau, aua o le tino e leai ni mea tutusa.

Actovegin e aofia ai se aofaiga tele o kulupu malosi e foliga tutusa ma mea o loʻo i totonu o le tino o le tagata. O le mea lea, e le mafai ona siaki le falemaʻi. O se faʻafefiloi o mea mamafa fua maso o mea mamafa e taʻua o le Actovegin Concentrate. Cavinton o loʻo aofia ai foi se tasi o mea gaosia - vinpocetine.

O le a le mea sili atu Actovegin poʻo Cavinton

O fualaau nei, e ui lava i nisi o mea e talitutusa i le gaioiga, maua se avanoa i togafitiga o faʻamaʻi eseese. O le mea lea, Actovegin o loʻo faʻaalia ai iuga aupito sili ona lelei i le togafitia o faʻafitauli lautele. O faʻamaʻi nei o le a avea ma faʻamatalaga mo lona tofiga:

  • atherosclerosis o vaʻa o pito pito i lalo,
  • faafitauli o gaʻo
  • gasegase i luga o le tino po o le angiopathy,
  • endarteritis.
Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e faʻaleleia ai e Actovegin le tulaga o toto toto ma afaina aʻafia.

I le maʻisuka malosi, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga o toto uma ma afaina aʻafia. O vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o meaola uma, o lea e faʻaaoga ai fafo (kulimi, suauu ma gel). O le fualaau faasaina ua i ai se gaioiga o le antioxidants, o le mea lea, fesoasoani i le togafitiga o manua o le tino.

O se faʻaaliga faapena mo le faʻaaogaina o fualaau oona o le solia lea o le gaioiga o le cerebral. Actovegin toe faʻafoʻisia le meaʻai o neu, faʻaitiʻitia ai leona, o lea e faʻaaogaina ai faʻamaʻi o le ischemic ma manua o le mafaufau.

Ae i suʻesuʻega faʻatusatusa i le togafitiga o le gataifale o le gataifale masani, na maua ai e Cavinton ni iuga sili atu. E faʻaleleia ai foʻi le tulaga e faʻaleagaina ai le mea faitino ma le suʻe suʻega, e aofia ai le thrombosis poʻo le faʻaogaina o vaʻa tutotonu o le retina, maʻi a Meniere, ma isi.

Cavinton toe faʻafoʻi le toto toto o le mafaufau i le taimi o le dystonia vascular ma togafiti o le tui vavalo, pe a le maua e le faiʻai le aofaiga talafeagai o le okesene ma meaʻai.

I le taimi lava e tasi, o le Actovegin o loʻo faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻamaʻi o isi vaega o le tuilala, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le osteochondrosis, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma NSAID e faʻaitiitia ai taimi faʻaleleia ma faʻateleina le faʻapalepalega o le tino.

Cavinton toe faʻafoʻi le toto toto o le mafaufau ma le vystonia vascular ma togafiti o le tui vavalo.

O le faʻaaogaina o le Actovegin e mafai foi ona taua o le mafai ona faʻaaogaina i foliga o injections i totonu o le tino. O Cavinton, e ui i lea, e le mafai ona faʻatautaia, e naʻo le afaina i se fua faatatau o le itiiti ifo ma le 70 pata i le minute e faatagaina.

Fesoʻotaʻiga Actovegin ma Cavinton

O fualaau e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi, aua latou te fesoasoani i le faʻafouina o le metabolism i totonu o le faiʻai, ae e ala i auala eseese o gaioiga. O fefaʻatauaiga faʻamalositino o fualaau faasaina e le o iloa. Ae o le faʻafefiloiina i se tasi o vaifofo e le o se mea e manaʻomia, ona e le ogatasi Cavinton ma vailaʻau o amino. E masani ona fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o nei vailaʻau faʻatasi - tasi i le injections ma le isi i laulau.

Fomaʻi iloilo

Igor N., neurologist, Moscow

Cavinton ma Actovegin o loʻo maua i soo se falemaʻi, ae e seasea ou faʻaaogaina i laʻu galuega. O suʻesuʻega talu ai nei e le faʻamaonia ai lo latou aoga, ma i le togafitiga faʻatasi ai ma pepa laupepa e leai ni uiga lelei i oʻu matauga.

Evgeniya S., Tomai faapitoa, Tver

O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina e togafitia ai le leiloloa o le faʻalogo, ae faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete, ona o aʻafiaga e ono tutupu.

Mikhail K., neurologist, St. Petersburg

Le faʻaogaina o vailaau o Actovegin poʻo Cavinton e faʻaleleia ai le paleni o le faiʻai e fesoasoani ai i faʻasolosolo o le ischemic, gaʻo maualuga, ma manuʻa. E manaʻomia togafitiga uumi, e aofia ai togafitiga faaumiumi. O le mea lea, o le tele o tagata gasegase e faʻaaluina le tele o le faʻatau o fualaau.

Suʻega a tagata maʻi e uiga i Actovegin ma Cavinton

Elina, 34 tausaga, Ryazan

I le osteochondrosis o le cervical, na faatonuina ai e le fomaʻi injections ma Actovegin. Ae o le togafitiga e le fesoasoani, talu ai ona o le tiga ua faateleina, na o le aisa ma le vevela na aliali mai. O lenei fualaau faasaina na faatonuina i tina ona o le le lelei o le ola maloloina, faagaloina ma le le lava. Ae na ia maitauina le faaleleia atili i togafitiga.

Galina, 59 tausaga, Irkutsk

O nisi taimi o loʻo i ai le tele o ulu o le ulu, o le toto toto ua tulai mai. O fesoasoani a Cappers i Cavinton fesoasoani lelei i nei vaitau. A maeʻa togafitiga, o le tele o vailaʻau faʻasaina ua faʻaititia, moe i le moe, ma faʻaleleia le manatua.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina i le taimi lava e tasi

O le faʻaaogaina o fualaau oona i le faagasologa o togafitiga e naʻo le fomaʻi o loʻo faʻataʻitaʻiina, o ia lea na te fuafuaina le tulafono a le tagata lava ia.


O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina faʻaaoga e faʻaleagaina ai le tino ma vasika o le mafaufau.
O fualaau e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi mo ulu o le ulu e fesootaʻi ma le osteochondrosis cervical.
Migraines o se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻatasi.

Faʻaiʻuga

I le tele o tulaga, o vailaʻau e lelei ona tuʻuina e tagata gasegase. Ae o loʻo i ai le tele o faʻafitauli leaga e tatau ona e nofouta i ai.

E i ai aʻafiaga o le itu mai le faʻalavelave o le tino i foliga o le ulu o le ulu ma le vevela, o le atinaʻeina o se tulaga faʻavaivai.

E iai faʻasalaga o le gastrointestinal tract and reactions responses to drugs components.

Cavinton: faatonuga mo le faaaogaina Actovegin: faatonuga mo le faʻaaoga, toe iloiloga a le fomaʻi

Tuua Lau Faamatalaga