Actovegin® (5 ml) O le toto o le lafumanu i le deproteinized

O faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi ma le ogaoga o le tino e togafitia i le antioxidants, antiplatelet agents ma vailaau vailaʻau. E mafai e fomaʻi ona faʻatulagaina pepa o le Actovegin mo le hypoxia, fulafula, ma manuaga e mafua ai le leai o se okesene i totonu o siama. Faamasani oe lava i le ituaiga o faʻamalolo, tuʻufaʻatasia, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, masini o gaioiga ma mea tutusa o le fualaau faasaina.

Actovegin - oa fesoasoani

Actovegin ei ai sona aʻafiaga tele i siama nerve. O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le tino o le tino. O vailaʻau faʻapitoa e iai mea nei:

  • faʻapupulaina le glucose,
  • faʻaleleia le faʻatinoina o le okesene e masini,
  • faʻaosofia ai le metabolism (faʻafefe o le tino),
  • faʻamalosia le faʻaaogaina o le okesene, sosolo o le kulukose i tino o le tino.

E i ai i tagata taitoatasi ni tapulaa i luga o galuega masani o le malosi o le gaosiga o le tino (e le mafai ona maua ai le okesene, e le afaina ai le okesene, e maua ai le hypoxia), ma le isi itu, latou te faateleina le malosi (toe faʻaleleia o mea). O le vailaʻau fesoasoani e faʻaleleia ai le faʻaleleia o vailaʻau e le tino, ei ai le lelei o le faʻaaogaina o le toto. O le fofo e faapitoa le aoga mo le le atoatoa o le toto.

Faʻasologa o foliga

Injection 40 mg / ml - 2 ml, 5 ml

mea galue malosi - tosoina o le toto o le tamai povi (i le tulaga o le mea malogo) * 40.0 mg.

tagata faʻatau: vai mo le tui

* e aofia ai le 26.8 mg o le sodium chloride

E manino lava, o le vai lanu samasama.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Actovegin o se antihypoxant. E maua mai i le faʻaaogaina o le gaʻo ma le ultrafiltration. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le felauaiga ma le faʻaaogaina o le kulukose, faʻamautuina paʻu plasma o sela i le taimi o suʻesuʻega e ala i le faʻaaogaina o le okesene. O le auupega e amata ona galue i le afa itula pe a uma ona faʻafefiloi. O le maualuga o le aoga e mafai ona matauina i le mavae ai o le 3 itula.

O le Pharmacokinetics e leʻi maeʻa suʻesuʻeina, ae o vaega uma lava o le vailaʻau o loʻo i ai i totonu o le tino i lona foliga masani. O le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e leʻi maua i tagata e maua i le faamaʻi pipisi po o le le atoatoa, o se suiga i le metabolism e fesootaʻi ma le matua. O le aafiaga i pepe faatoa fananau mai e lei suesueina atoatoa, aemaise lava le amanaia o uiga o la latou metabolism, o le mea lea ua fautuaina ai e faʻaaoga ma le lapataiga ma e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi.

Actovegin - faʻamatalaga mo le faʻaaoga

Ona o le fua o le fualaau faasaina, o le faateleina o le hemoglobin, DNA ma hydroxyproline ua faateleina. E tusa ai ma le faʻamatalaga o faʻatonuga, o nei fualaau e faʻaaogaina na o se vailaʻau faʻamalosi mo:

  • fomaʻi faʻamaʻi ma le afaina,
  • afaina o le faiʻai i le faiʻai ma le gasegase,
  • faʻasolosolo faʻamaʻi totoʻa,
  • taʻavale leaga.

I le maʻisuka, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tiga poʻo le mu i pito pito i lalo, e faʻaaoga mo mumu, vagana ai le tikeri lona 4, mo faʻamaʻi manuʻa ma isi paʻu o le paʻu. I le faʻaopoopoga, e fesoasoani le meafaigaluega e faʻaleleia ai:

  • metabolism
  • toto toto i le faiʻai,
  • toto toto toto.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

E le mafai ona suʻesuʻe suʻesuʻega o le pharmacokinetic (absorption, distribution, excretion) o Actovegin®, talu ai e naʻo vaega o le physiological e masani ona i ai i le tino.

Actovegin® ei ai se aafiaga antihypoxic, lea e amata ona aliali i le 30 minute mulimuli ane pe a maeʻa le pule a le parenteral ma ausia le maualuga i le averesi i le maea ai o le 3 itula (2-6 itula).

Pharmacodynamics

Actovegin® antihypoxant. Actovegin® o le hemoderivative, lea e maua mai i le dialysis ma le ultrafiltration (tuufaatasiga ma le mamafa o le molécula e itiiti ifo i le 5000 daltons pasese). Actovegin® mafua ai le faʻalauteleina o le faʻamalosia o le malosi o le malosiaga i le cell. O le gaoioiga a Actovegin® ua faʻamautuina e ala i le fuaina o le absorption ma le faʻatupulaia o le faaaogaina o le kulukose ma le okesene. O nei aʻafiaga e lua e fesoʻotaʻi, ma e oʻo ai i le faateleina o le ATP, ma maua ai se tikeri sili atu o le malosi i le masini. I lalo o tuutuuga e faatapulaaina ai galuega masani o le malosi o le malosi (hypoxia, leai o se mea), ma le faateleina o le malosi (faamaloloina, toe faaleleia) Actovegin® e faaosofia ai le malosiaga o le metabolism ma anabolism. O le tulaga lona lua ua faʻalauteleina le toto.

O le aʻafiaga o Actovegin® i luga o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le okesene, faapea foi ma le insulin-like activity faatasi ai ma le faaosofia o le glucose ma le faʻamaʻiina, e taua i le togafitiga o le polyneuropathy diabetic (DPN).

I maʻi e maua i le maʻisuka ma le polyneuropathy o le maʻisuka Actovegin® e faʻaitiitia ai le faʻaalia o le polyneuropathy (faʻapipiʻiina o tiga, faʻavelaina o lagona, parasipia, numera i pito pito i lalo). O le mea tonu lava, o faʻafitauli faʻalagona e faʻaitiitia, ma faʻaleleia le soifua manuia o mafaufau o tagata gasegase.

Tosiga ma le pulega

Actovegin®, injection, e faʻaaogaina i le intramuscularly, i totonu (e aofia ai le faʻaogaina o infusions) poʻo le faʻaogaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o ampoules ma le tasi mea e tasi e taofi ai:

ave le molipepa ina ia pito i luga luga le pito i luga o le faailoga. Aomi lemu i se tamatamailima ma lūlū le amupoule, faʻataga le vaifofo e faʻagasolo ifo mai le pito i lalo o le ampoule. Vavae le pito i luga o le moli e ala i le uomi o le faailoga.

a) Vaʻaiga masani fautuaina:

E tusa ai ma le mamafa o le ata o le falemaʻi, o le fua muamua o le 10-20 ml i le vavalalata poo le vavalalata, ona 5 ml iv pe faʻagesegese IM i aso uma pe tele taimi i le vaiaso.

Pe a faʻaaogaina e pei o infusions, o le 10-50 ml o loʻo faʻavaivai i le 200-300 ml o le solution o le sodium isotonium poo le 5% solu solution (fofo faavae), fua ole tui: pe tusa ma le 2 ml / min.

e) Mea e faalagolago i luga o faʻaaliga:

Faʻafitauli o le mafaufau ma le gasegase o le mafaufau: mai le 5 i le 25ml (200-1000 mg i le aso) faʻamalosi i aso taitasi mo le lua vaiaso, sosoo ai ma le fesuiaiga i le pepa o le pulega.

Le faʻamalosia o le totogia ma le ola maloloina e pei o le faʻailoga o mea faʻalauiloa: 20-50 ml (800 - 2000 mg) i le 200-300 ml o le 0.9% sodium chloride solution poʻo le 5% glucose solution, faʻamalosi faʻamalosi i aso taitasi mo le 1 le vaiaso, ona 10-20 ml (400 - 800 mg) faʻamalosi malolo - 2 vaiaso ma le suiga mulimuli ane i le pepa laupepa o le taliaina.

Faʻasalalauga (faʻaleagaina ma le vevela) faʻafitauli vailaʻau ma o latou taunuuga: 20-30 ml (800 - 1000 mg) o le vailaʻau faʻasaina i le 200 ml o le 0.9% sodium chloride solution poʻo le 5% glucose solution, i totonu faʻaletausaga poʻo le le faʻasalaga i aso taitasi, o le umi ole togafitiga e 4 vaiaso.

Polyneuropathy faʻamaʻi: 50 ml (2000 mg) i le aso mo le 3 vaiaso faatasi ai ma le suiga mulimuli ane i le laupepa o le pulega - 2-3 paluga 3 taimi i le aso mo le itiiti ifo i le 4-5 masina.

Oʻi mamaʻi o pito pito i lalo: 10 ml (400 mg) i le vavalalata poo le 5ml i le intramuscularly i aso taitasi pe 3-4 taimi i le vaiaso, e faalagolago ile faagasologa o le faamalologa

O le umi o le vasega o togafitiga e faʻamoemoeina taʻitoʻatasi e tusa ai ma uiga ma le ogaoga o le maʻi.

Faatonuga faapitoa

I totonu o le toto, e fautuaina e tui lemu le sili atu nai lo le 5 ml, talu ai o le vaifofo o le saua.

I le silasila i le mafai ona faia o anaphylactic reactions, ua fautuaina ina ia faʻatautaia se suʻega (2 ml intramuscularly) aʻo leʻi amataina togafitiga.

O le faʻaaogaina o le Actovegin® e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faafomaʻi, faatasi ai ma gafatia talafeagai mo le togafitia o faʻamaʻi ile maʻi.

Mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o le Actovegin®, injection, e mafai ona faʻaopopo i se solution isotonic sodium chloride poʻo le 5% glucose solution. E le tatau ona maitauina tulaga e le mautonu, ona o le Actovegin® mo le inuina e le o aofia ai faʻasaʻo.

Mai le manatu o le microbiology, tatala vaalele ma saunia vaifofo e tatau ona faʻaaoga vave. O faʻafitauli e leʻi faʻaaogaina e tatau ona lafoaʻi.

Mo le faʻafefiloi o le solution a Actovegin® ma isi vaifofo mo le tuiina poʻo le faʻafefeteina, ole mea e le mafai ona faʻaogaina e le physicochemical incompatibility, faʻapea foi le fegalegaleaiga i le va o mea galue, e tusa lava pe tumau pea le manino o le fofo. Mo lenei mafuaʻaga, e le tatau ona faʻatonuina le solution a Actovegin® i le faʻafefiloi ma isi vailaʻau faʻasaina, sei vagana ai i latou o loʻo taʻua i totonu o faatonuga.

O le fofo o le tui e maua ai le lanu samasama, o lona malosi e faalagolago i le numera o le lotoa ma le punaoa, ae peitai, o le lanu o le fofo e le afaina ai le aoga ma le gafatia o le vailaʻau.

Aua nei faʻaaogaina se vaifofo ofoka poʻo se vaifofo e aofia ai meaola!

Faaaoga faʻaeteete i le hyperchloremia, hypernatremia.

E leai nei faʻamatalaga e maua ma faʻaaogaina e le fautuaina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga

O le faʻaaogaina o le Actovegin® e faʻatagaina pe afai o le faʻamanuiaga o togafitiga faʻamoemoeina e sili atu i le ono lamatiaga i le fetus.

Faaaoga i le taimi o le lactation

Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i le tino o le tagata, e leai ni aʻafiaga leaga mo le tina poʻo le tamaititi na faʻaalia. O le Actovegin® e tatau ona faʻaaogaina i le taimi o le lactation pe a faʻapea o le faʻamanuiaina o togafitiga faʻamoemoeina e sili atu nai lo le lamatiaga o le tamaititi.

Faʻapitoa o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le malosi e ave ai se taavale poʻo ni faʻalavelave lamatia

Leai poʻo ni aʻafiaga laiti e mafai.

Faʻasalaga

E leai se faʻamatalaga i luga o le avanoa e sili atu i luga o Actovegin®. Faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻamalositino, e leai se isi aʻafiaga e faʻamoemoeina.

Faiga faʻapolopoloma le afifiina

Injection 40 mg / ml.

2 ma le 5 ml o le vailaau faʻamalama i le tioata lanu moana (type I, Heb. Pharm.) Ma se mea e malolo ai. 5 ampoules i pusa paʻu pepa. 1 po o le 5 pepa faʻasolosolo faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa kata. O tagata laupepa puipui faʻataʻamilomilo ma tusi taʻavale solofanua ma le faʻamuamua o le puleaina o loʻo faapipiiina i totonu o le fagu.

Mo le 2 ml ma le 5 ml ampoules, o le makaina e faʻaaogaina i luga o le tioata o le amipoule poʻo le igoa na faʻapipiʻi i le amipoule.

Tagata e Faamauina le Tusi Faamaonia

LLC Takeda Pharmaceuticals, Rusia

Packer ma le tuuina atu o le pulea lelei

LLC Takeda Pharmaceuticals, Rusia

Lauga o le faʻapotopotoga taliaina faʻasea mai tagata faʻatau i le tulaga lelei o oloa (oloa) i le teritori o le Malo o Kazakhstan:

Sui o le Ofisa o Takeda Osteuropa Holding GmbH (Austria) i Kazakhstan

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le gaioiga malosi o le vailaau oona e faʻaaogaina le toto mai le toto o le tamai povi i se fua o le 40 mg i le milliliter o fofo. O le injection form of Actovegin o loʻo faia i ampoules o volumes eseese ma toesega:

  • 400 mg solution, i totonu o se pusa o 5 ampoules o le 10 ml i le tasi,
  • 200 mg solution, i totonu o se afifi o le 5 ampoules o le 5 ml i le tasi,
  • 80 mg solution, i totonu o se afifi o 25 ampoules o le 2 ml.

O loʻo i totonu o se pusa tioata. O le faʻatulagaga lona lua o loʻo faia i pepa pepa. O loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i le gaosiga o le gaosiga ma le taimi o le aloaia. I totonu o le atigipusa pepa, i le faaopoopo atu i le pusa o loʻo i ai ni atopaʻu, o loʻo i ai foi se faʻamatalaga auiliili. Le lanu o le fofo o le samasama ma le tele o lanu, e fuafua i le faasologa o le faasao. Le malosi o le lanu e le afaina ai le mafaufau i le fualaau faasaina ma lona aoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le Actovegin e mafai ona faʻamaonia mo le tele o tulaga tiga. O lona faaaogaina e tauamiotonuina mo ia faamaʻi:

  • togafitiga mo le afaina o le hemorrhagic ma mea e totoe pe a maeʻa,
  • encephalopathies o tupuaga eseese,
  • toilalo ua matauina i le galuega o le vevela, toto i luga ma le toto,
  • afaina o le ischemic,
  • gasegase eseese o gaioioserebral,
  • angiopathies, aemaise lava o le maʻisuka,
  • radiation, vevela, sola, vailaʻau faʻamafanafana e oʻo atu i le 3 tikeri,
  • maʻisuka lautele polyneuropathies,
  • faʻaleagaina o meaʻai
  • manuʻa o aʻafiaga eseese e faigata ona togafitia,
  • uluaʻi maʻi paʻu,
  • aʻafiaga mamafa e tupu
  • faʻaleagaina o le mucous membranes ma le paʻu, faʻavevesi ona o le faʻaleagaina o le faʻamalolo,
  • vailaʻau faʻamaʻi pipisi.

Tosiga ma le pulega

Mo le auala o le puleaina, o le Actovegin e mafai ona faʻatapulaʻaina pe tafe. Aʻo leʻi tuʻuina atu i totonu o se vein, e tatau ona faʻaumatia le vailaau faʻasaina i le 0.9% masini o le sodium chloride solution poʻo i se 5% glucose solution. O le faʻasologa mulimuli o Actovegin e oʻo atu i le 2000 mg o mea malogo mo le 250 ml o le fofo.

Mo le puleaina o le tino, o Actovegin e tatau ona faʻaaogaina i se metotia e 5 i le 20 ml i le aso.

Ole fua pe a faʻatonuina ile intramuscularly e le mafai ona sili atu ile 5 ml i le 24 itula. I lenei tulaga, o le folasaga e tuai.

A maeʻa ona iloiloina le tulaga o le maʻi, e filifilia le fualaau manaʻomia. O le togafitiga fautuaina i le amataga o togafitiga e 5 - 10 ml iv poo iv. I aso na sosoo ai, 5 ml i luga o le vavalalata po o le intramuscularly i aso uma pe tele taimi i luga o le fitu aso. Injeusiga o le intramuscular e telegese.

I le tulaga ogaoga o le maʻi, ua fautuaina e pulea le Actovegin i se vailaʻau o le 20 i le 50 ml i le aso mo ni nai aso sei vagana ua faaleleia le tulaga.

I tulaga o faʻalauteleina o tulaga masani masani ma i faʻamaʻi e mafua ona o le ogaoga o le agavaʻa, e tatau ona faʻafoe Actovegin i / m poʻo iv i se fualaau e 5 i le 20ml i se vasega e 14 i le 17 aso. Filifiliga o mea e faia e se fomaʻi!

Afai e tatau ai, o le togafitiga fuafuaina, o le vailaau faasaina e mafai ona faatonuina i se fua o le 2 i le 5 ml mo le 24 itula e ala i le auala o le faʻaofiina i totonu o le muso poʻo le vein mo se vasega o le 4 i le 6 vaiaso.

Ole taimi ole pulega e tatau ile 1 i le 3 taimi. O lenei aofaiga e fesuisuiai e fuafua i le uluaʻi tulaga o le maʻi.

Pe a togafitia tagata mamai o le polyneuropathy o le maʻisuka, e sili atu ona amata le faʻaaogaina o le Actovegin ma le pule faʻaleagaina. O le metotia i lenei mataupu e 2 g i le aso, o le togafitiga e 21 aso. I le lumanaʻi, e manaʻomia le fesuiaiga i se laulau papaa i aso taʻitasi o le 2 i le 3 maʻa mo le 24 itula. O le faagasologa o le pulega i lenei auala e tusa ma le 4 masina.

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma le tele o suʻesuʻega, o gaioiga o le Actovegin e talia lelei e tagata gasegase. O gaioiga anaphylactic, faʻamaʻi faʻafuaseʻi, ma le faʻalavelave anaphylactic e seasea ona matauina. O nisi taimi o na aʻafiaga e foliga mai:

  • tiga i le nofoaga o tuiina po o le mumu o le paʻu,
  • ulu matua. O nisi taimi latou te mafai ona o mai faatasi ma se lagona o le atuatuvale, vaivaiga lautele i le tino, foliga vaaia o le gatete,
  • leai se mafaufau
  • faʻamaʻi pipisi: vomiting, manava manava, tiga o le manava, taotoga,
  • Tachycardia
  • faafuasei le paʻu o le paʻu,
  • vevela i luga o le tino (urticaria), sasaina o le paʻu, fusi, angioedema,
  • tiga faʻatasi poʻo tiga tiga,
  • acrocyanosis,
  • faaitiitia pe, i se isi itu, faateleina i le toto toto,
  • tiga i le itu o lumbar,
  • paresthesia
  • fiafia fiafia
  • sosolo
  • manava manava
  • faigata faʻafefe,
  • tiga faʻama,
  • lagona o le faanatinati i totonu o le pusa,
  • tiga o le loto
  • faateleina i faailoga o le vevela,
  • faʻateleina le sosolo.

Fualaau o le Actovegin - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le Actovegin e faʻaalia i le tautala. O se tagata maʻi e tatau ona inu 1-2 pepa faʻamaʻi faatolu i le aso.Latou te le manaʻomia ona vela, e mafai ona e inu i le vai poo le vai (soʻo se vai). E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina aʻo leʻi 'aʻai. O le togafitiga e 30-45 aso. I tagata gasegase e maua ai le polyneuropathy o le maʻisuka, e 2-3 laulau o loʻo faʻamatalaina faʻafofoga 3 taimi / aso. O le suʻeina o vailaʻau e 4-5 masina. O le umi o le faʻatagaina ua fuafuaina e le neurologist.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaʻau o le Actovegin e mafai ona faʻatau mai e ala i faʻamatalaga. Taofi le vailaau mai le aapa atu o tamaiti ma puipuia mai le malamalama. O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri. O le oloa o loʻo i ai se ola ola mo le 3 tausaga.

O fualaau faasaina ei ai le tele o analogues. Ae peitai, e le tutusa uma i latou i le tino, ma o la latou tuufaatasiga e le masani ona fetaui ma le amino acids o loo i ai i le tino o le tagata. E tusa ai ma analogues ua tuʻuina mai, e leai ni vailaʻau e mafai ona faʻaaoga mo se tamaititi. O le lisi e aofia ai Curantil, Dipyridamole ma Vero-Trimetazidine:

  • Curantyl ua faailoaina mo le thrombosis, puipuiga ma togafitiga o le gaioiga o le cerebral, puipuia o le le atoatoa o le placental, hypertrophy myocardial. Faʻailoaina pe afai e maua i le maʻi: faʻaleagaina o le myocardial angina, angina pectoris, faʻataʻavalevale ogaoga, gasegase gastric, toilalo o le ate.
  • O le Dipyridamole e faʻaaogaina e puipuia ai le thrombosis postoperative, infarction myocardial, cerebrovascular accidents, and metabolic disorders. Contraindications: o osofaiga ogaoga a angina pectoris, o le coronary artery atherosclerosis, ua solo.
  • Vero-trimetazidine e faʻaaogaina mo angina pectoris. Contraindications: maʻitaga, faʻalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaʻau.

O le tau o Actovegin tablets

O se analog o Actovegin poʻo le vailaau lava ia e mafai ona faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa i le initaneti. Faʻamatala mai lona tau, ona faʻatonu lea ma tuʻuina atu i Moscou poʻo le itumalo Moscow. E mafai ona e teuina le tala o le tupe e ala i le siakiina o tau o fualaau faasaina i le itulagi filifilia Lalo o se laulau o le tau o vailaau faʻasaina i totonu o vailaʻau faʻainitaneti eseese:

Kristina, 28 tausaga O loʻu tina ua mafatia i le le atoatoa o le tino. Ina ia faʻaleleia le toto, sa ou faatauina Actovegin. E tusa ai ma le fomaʻi, pe a ave le vailaʻau, e alu vave le toto, faʻaleleia le faʻaleleia o le tino. Na faamalieina Tina, toe foi atu i lona olaga galue muamua. Ou te fautuaina atu i tagata uma.

Phillip, 43 tausaga le matua. O aʻu o se fomaʻi e sefululima tausaga le poto masani. Ina ia faʻaleleia le soifua manuia o tagata gasegase o loʻo mafatia mai faʻamaʻi o le faiai, ou te fautuaina Actovegin. O lenei vailaʻau faʻateleina le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le okesene, e fesoasoani i le vave faʻafouina o le maʻi. E tusa ai ma tagata gasegase, o le vailaʻau e galue vave.

Alevtina, 29 tausaga Na maua loʻu tama i le stroke ma le glaucoma. Talu mai lena taimi o loo pepelo o ia. Mo le faʻamaloloina o le malosi o le mamafa, na amata ai ona matou faʻaaoga Actovegin. E tusa ai ma iloiloga ma iuga, e mafai ona tatou fai atu o le fualaau oona e aoga. O fomaʻi e tautala lelei e uiga i lenei vailaʻau, talu ai e fesoasoani e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le okesene i sela. Na fiafia le tau.

Taulaga o le tuiina o le Actovegin

Inovegin injection for 2ml, 5 ampoules - 530-570 rubles.

O le inovegin injection for 2ml, 10 ampoules - 750-850 rubles.

O le inovegin injection for 5ml, 5 ampoules - 530-650 rubles.

O le inovegin injection for 5ml, 10 ampoules - 1050-1250 rubles.

Inovegin injection 10 ml, 5 ampoules - 1040-1200 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga