Kokosite injections: faatonuga

O le vailaʻau o le Kokarnit e faʻavae i luga o vitamini ma coenzymes, lea e faʻaleleia atili ai galuega faʻavae i totonu o fusi ma siama o le tino. O fualaau e iai aʻafiaga e pei o le neurometabolic ma le analgesic, ma e iai foi sona aafiaga lelei i le siosiomaga o le vegetative lagona. O le a le vailaʻau o le Kokarnit, faʻapea foʻi ma foliga o lona faʻaaogaina, o le a tatou iloiloina i totonu o le mataupu.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

O le vailaʻau o le Kokarnit ua tuʻuina atu i le tulaga o se faʻalavelave o vailaʻau faʻasolosolo ma vitamini o vaega eseese. O le tuufaatasiga o le vailaʻau o le Kokarnit o loʻo i ai se mea e pei o le nicotinamide, o lona tino o le vaitamini o lona fausaga e latalata i le nicotinic acid. E ala i lenei mea, o taga nei e aliali mai:

  • Le faʻafouina o galuega faʻalelei i totonu ole tino ma masini.
  • E suia ai le faʻaleleia atili o le gaosiga o le gaosiga.
  • O le maualuga o le lipoproteins athegenic o loʻo i totonu o le toto ua faʻaitiitia.
  • Ua faʻaaogaina se aʻafiaga o le aisa.

O le cocarboxylase o loʻo iai i le vailaʻau Kokarnit o se coenzyme mai se kulupu o enzymes e faʻapipiʻiina i le tino. O ia ituaiga o enzymes e taua i le faagasologa o le gaʻo ma gaʻo gaʻo, ma i se faʻaopoopoga, faʻaleleia atili le kulūkose, faʻasalalau le felauaiga o vaega aoga ma fafagaina tino o le tagata. Afai o se ituaiga o enzyme i le tino e pei o le cocarboxylase e le lava, ona i ai lea o le faateleina o le maualuga o le suka ma le lactate i le toto. O lenei mea e mafua ai le atinaʻeina o faʻafitauli o le paleni o le acid-base.

O le Cyanocobalamin e tuʻuina atu o se meaʻai e aofia ai le cobalt. Mo le gaioiga masani o le tino o le tagata, o lenei elemene e taua. O nisi o ana galuega taua e aofia ai:

  1. Auai malosi i le polotini, gaʻo ma le gaʻo gaʻo. I le faʻaopoopoga, o le elemene o loʻo faʻateleina le faʻaleleia o le faagasologa i totonu o masini.
  2. E maualalo ai le faʻamaoniga o le cholesterol i le plasma toto, ma faʻaumatia ai foi le tele o faʻaopoopoga o gaʻo gaʻo i le ate.
  3. E i ai sona aafiaga lelei i le gaioiga o le ate ma le tino.

O le isi elemene taua e faia ai le Kokarnit o le disodium adenosine. O ona meatotino lelei e aofia ai:

  • Faʻaitiitia o le toto.
  • Faalauteleina toto toto.
  • Faaitiitia le tupu mai o le aotelega.

O le vailaʻau o le Kokarnit ua na o se tui e tui ai. E i ai se foliga paʻu o le lanu piniki, lea e tatau ona faʻamaʻapeina aʻo lei faia tui. O le pusa e o mai faatasi ma se solve, faapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu se togafitiga faʻasoifua maloloina i se tagata e iai faʻamaʻi eseese. O a faʻamaʻi e faʻaaogaina fualaau, matou te aʻoaʻoina atili.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O injections o Kokarnit ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina i le i ai o nisi o faʻamaʻi nei:

  • Natu o maʻi faʻapitoa o se natura mumusu.
  • Musika puʻu.
  • Muscle misa.
  • Faʻailoga o le tiga, faʻaalia mai o se taunuuga o le faʻalavelave faʻavave.
  • Faʻasala i lalo le tiga o tua.
  • Maʻi maʻi fatu lilo.
  • Faiga masani inflammatory e tupu i totonu o le fatu maso.

I le iai o se tasi o faʻamaʻi ua taʻua i luga, e mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau o Kokarnit, ae na o le tofiaina o se fomaʻi poʻo se feutagaiga ma ia. E mafai ona e tuʻuina atu se tui o Kokarnit i le fale, pe a iai i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se tulaga talafeagai o le malamalama ma le faʻatinoga mo le faʻatinoga.

I le a le tulaga o le faʻaaogaina o Cocarnit ua faʻasalaina

O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o Kokarnit e taʻu mai ai o le faʻaofiina o se tui e matua faʻasaina i mataupu o loʻo maua ai e le maʻi maʻi nei:

  • loto vaivai
  • tau maualalo maualalo,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • taʻavale
  • bronchial asthma,
  • tumo neoplasms,
  • gasegase gastrointestinal,
  • maʻisuka

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻailoaina pe afai o le tagata maʻi e iai se tali lelei o le tino i soʻo se vaega o le vailaʻau. Ina ia le aofia ai le atinaʻega o mea e afaina ai le tino, e manaʻomia se suʻega muamua. E le gata i lea, e le fautuaina e fomaʻi le sailia o le fesoasoani mai lenei fualaau mo fafine i le vaitau o le fanauina o se tamaititi, faʻapea foi i le taimi o le susu. Afai ei ai se manaʻoga e faʻaaoga togafitiga i le taimi o le lactation, ona tatau loa lea ona tuʻuina atu le pepe i se taimi lē tumau i le fafagaina.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau

O le tuufaatasiga o le vailaʻau o le Kokarnit e aofia ai se mea e pei o le lidocaine. Aʻo leʻi toe foʻi i le faʻaaogaina o fualaau, e tatau ona faʻamautinoa o le tagata maʻi e le afaina. Afai o le tali i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e lelei, ona tatau loa lea ona le aofia ai le afaina o le vailaʻau.

E taua le iloa! Afai ei ai se mea e tupu ai le allergy, o faʻamaoniga e pei o le fulafula, mumu o le paʻu, vevela, faʻavavevave le manava, ma le faʻaitiitia o le soifua lelei. O le lamatiaga o faʻalavelave faʻaleagaina o se vailaʻau e mafai ona faʻavevesi ai le faʻalavelave anaphylactic, faatasi ai ma le atinaʻega lea e mafai ona oti ai se tagata.

O le vailaʻau e faʻamoemoe tonu lava mo le puleaina o le tino. Aʻo leʻi taofiofia le vailaau, e tatau ona e tatalaina le amipoule i le solvent, ona faʻapipiʻi lea o le aofaʻi manaʻomia i le suauʻu, ona faʻaopopo lea i le masini masusu o le vailaʻau. A maeʻa ona tuʻuina le vaifofo i le fagu ma le faʻafefiloi mago, e te le manaʻomia le aveeseina o le suauu ma se nila mai le fagu. O le tuufaatasiga o vailaʻau e tatau ona matua faʻafefiloi seia oʻo ina maua se tutusa lelei, ona tuʻuina lea i se tui.

Aʻo leʻi tuiina le vailaʻau i totonu o le maso, o le nofoaga o le tui e tatau ona togafitia i le ava malosi. E mafai ona tuʻuina se tui i totonu o le meaʻai, ae manaʻomia se nila umi e faʻapipiʻi saʻo ai le musele. O le vailaau faʻasaina o le a faʻaaogaina lemu e faʻaesea ai le faʻavaeina o le faʻamaonia i totonu o le mafiafia o mea faʻapipiʻi.

Ole fua ole aso ole pulega o fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 4 ml, o lona uiga, lua pulou. O le umi o le faʻamaʻaloga o faʻamaoniga e mafai ona toe 9 aso, ae leai. I tulaga taitasi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa o le a ia faʻamaonia se tulaga patino o le faʻaaogaina o se vailaʻau. Afai o le meafaigaluega e le saofaga i le tulai mai o tulaga lelei, ona filifili loa lea o le fomaʻi i le tofiaina o fualaau malolosi.

Faʻasalaga ma aʻafiaga

E le fautuaina e le kamupanī le faʻafoega o le vailaʻau i se aofaiga sili atu nai lo le faʻamatalaina i totonu o faatonuga. Ole fua tele o fualaau ole a le faʻaleleia le tulaga ole maʻi. Ma o le a fesoasoani i le tupuga o se faʻalavelave maualuga. O faʻamaoniga o le sologa lelei ona o le atinaʻeina o faʻamaoniga nei:

  • le tupuga o le ulu o le ulu
  • vavao
  • vaivai,
  • leai se mafaufau
  • pulupuna edema,
  • asphyxia
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • faaitiitia i le tino vaaia,
  • coma.

Afai, a maeʻa le puleaina o fualaau, o se tasi o faʻamaoniga o loʻo i luga, e taua tele lou taofi le faʻaaogaina o Cocarnit ma valaʻau mo se tausiga faʻafuaseʻi. O se vaifofo mo le maualuga o Kokarnit e le oi ai, o le mea lea, o le fesoasoani talafeagai i le tagata maʻi o le a tuʻuina atu e faʻatatau i faʻaʻailoga e tulaʻi mai.

Taʻiala taua mo le faʻaaogaina o fualaau

A maeʻa sauniuniga o vailaʻau, e tatau ona faʻamalosi vave le tui. O le umi o le teuina o vailaau ua saunia e faaitiitia ai le lelei o le aafiaga lelei. A uma ona saunia le tui, o lona lanu e tatau ona mumu. Afai, a uma sauniuniga, o le lanu o le inisiua e le tutusa ma le masani, ona faʻasaina loa lea o le faʻaaogaina o le oloa. E na o se tagata faigaluega agavaa e manaomia le togafitiga o fualaau, ae afai ei ai se malamalamaaga talafeagai mai le poto masani, o le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina ua faʻatagaina i se tagata e aunoa ma le aʻoga faafomaʻi (o se tasi o le aiga poʻo se uo a le tagata maʻi).

Aʻo lei amataina le vailaʻau, e tatau ona fufulu le paʻu i le nofoaga o tui. Faʻasalaga tele, e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina i ia tulaga:

  • tau maualalo maualalo,
  • afaina o le tino
  • taimi faʻatopetope
  • ava malosi
  • gaioiga gaʻo ma le ate,
  • ogaoga maualuga.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i soo se tasi o tulaga ua taua i luga e mafai ona mafua ai ni taunuuga matuia. Afai e te faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi, o le atinaʻeina o maʻi o le ate o le maʻi e leʻo faʻateʻaina. Le faʻaaogaina o lenei ituaiga o faʻalavelave, pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina mo le 9 aso, o meaai e faʻamalosia i le methionine e tatau ona faʻaofiina i totonu o le taumafataga.

Afai e togafitiga togafitiga ma le fesoasoani a Kokarnit, e tatau ona mataitu ia faailoga taua nei e aunoa ma le toilalo:

  1. Glucose maualuga.
  2. Potassium ma magnesium i totonu o le tino.
  3. Lactate i totonu o le toto.

Mo tagata alolofa i le kofe, e tatau ona faʻaititia le aofaʻi o lona faʻaaogaina i le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau i se mea maualalo.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

E taua tele le tatau ona tuʻuina atu i se mea taua e pei o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma isi vailaʻau. E le fautuaina e le kamupanī ma tagata tomai faapitoa le faʻaaogaina o le Kokarnit ma isi ituaiga vailaʻau, aua o lenei mea e aʻafia ai faʻamaʻi nei:

  1. Faateleina le lamatiaga o le hyperlink. O ia togafitiga e atiina ae pe a fai o vailaʻau tuʻufaʻatasia e ave ma togafitiga.
  2. O le faʻaaogaina faʻaogaina o glycosides e fesoasoani i le faʻafuaseʻi o faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le itu o faʻamaoniga o le cardiovascular system.
  3. Faʻaitiitia le tele o le lidocaine i le plasma toto e ala i le faʻaaogaina o Petidine ma Quinidine.
  4. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le morphine, e mafai ona faʻafefeina ai le faʻalavelaveina o le manava.
  5. Faateleina le lamatiaga o le toto pe a faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma faʻamaʻi.
  6. O togafitiga faʻatasi ma inhibitors e fesoasoani e faʻaitiitia le toto.
  7. E le mafai ona e faʻaogaina le Cocarnit faatasi ma le Xanthinol, talu ai o lenei mea e faʻaitiitia ai le lelei o le muamua.

E taua le iloa! Aʻo le i faia togafitiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa o le a taʻuina atu ia te oe le manaʻomia ona faʻaaogaina.

Tau ma mea e teu ai

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau o le Kokarnit mo naʻo le faʻamoemoe talafeagai mai lau fomaʻi. O le tau o vailaau i inisiua o le 720 rubles mo le 3 ampoules. O vailaʻau e gaosia e le tele o tagata gaosiga, o le mea lea e mafai ai e le faiga faʻavae tau totogi ona fesuisuiai. Ina ia aua le paʻu mo se mea sese, e tatau ona e faʻatau togafitiga faʻapitoa i falemaʻi faʻamaonia.

Tausia togafitiga i totonu o se nofoaga pogisa lea e gata ai le avanoa mo tamaiti. Le lelei le teuina o fualaau faasaina o le a le mafai ona faʻaaogaina, mulimuli ane ua faʻasaina ona faʻaaoga. E masani lava, o le ola ola o le fualaau faasaina mai le aso na tuuina atu ai le 3 tausaga ma le teuina lelei. A e faʻatau se vailaʻau, ia mautinoa e gauai atu i le aso faʻasaʻo. A maeʻa le aso e muta ai, o le fualaau faasaina e tatau ona lafoai.

E taua le iloa! O le faʻaaogaina o Cocarnitus ua faʻasoleina mo tamaiti o latou tausaga ei lalo o le 18 tausaga.

I le faaiuga, e tatau ona maitauina o le fualaau faasaina ei ai analogues, o lea afai e le o iai i le pharmacy Kokarnit, ona mafai lea ona suia e: Cardonate, Actovegin, Vitaxone, Milgamma.

Faʻasalaga faʻapitoa, vailaʻau vailaʻau ma lona fatuga

I le a le ituaiga e faatauina atu ai le vailaʻau o le Kokarnit? Fai mai le aʻoaʻoga, o lenei vailaʻau o loʻo i ai i se foliga o se faʻamalosi mo le sauniuniga o se vaifofo, faapea foi ma se solvent (lidocaine) i ampoules.

O le tuufaatasiga o lenei sui e aofia ai le nicotinamide, cocarboxylase, cyanocobalamin ma adenosine triphosphate. I le avea ai ma vaega faaopoopo, glycine, proppy parahydroxybenzoate ma le methyl parahydroxybenzoate e faʻaaogaina.

Faiga o vailaau faafomai

O le a le meafaigaluega tatou te mafaufau i ai? O le a le mea o fai mai ai le faʻatonu ia te ia? Kokarnit o se faʻalavelave o vitamini ma mea e aafia ai le metabolism. E i ai sona aʻafiaga o le neurometabolic ma le analgesic, ma e aʻafia ai foi i le lagona o le mafaufau.

O le aoga o lenei vailaau e mafua ona o lona tuufaatasiga. Mafaufau i foliga o mea taitasi taitasi i auiliiliga.

O le Nicotinamide e afaina ai le gaʻo ma le gaosiga o le eletise, e ave ai se vaega i faiga faʻalelei, ma faʻateleina foi le felauaiga o ATP i totonu o potu. E le gata i lea, o lenei vailaʻau o loʻo i ai ni mea totino. I lenei itu, e matua aoga lava mo le faaletonu o le neuropsychiatric, atuatuvale, popole ma faaitiitia le mafaufau.

Cocarboxylase o se coenzyme lea e tele sona sao i le gaosiga o le gaʻo, e aʻafia ai le faʻapipiʻi o meaola o le nucleic, faʻaleleia le trophism o tissues, lipids ma proteins, ma faʻateleina ai foi le faʻaaogaina o le kulukose.

Adenosine triphosphate e mafua mai i le adenosine. O lenei vaega e faʻaolaina ai le metabolism. O le autu o le malosiaga o sela. Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi, o le le lava o le malosi, e mafai ona faaitiitia ona o le adenosine triphosphate. O lona femalagaaiga i sela e tupu ona o le nicotinamide. Adenosine triphosphate e mafai ona faʻamalosi i le gasegase o le gasegase, le mautonu ma le faʻaleagaina.

Ae o le cyanocobalamin, e faʻapipiʻi ma faʻapupulaina ai aʻafiaga, faʻamalosia ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo. O le taunuuga o lenei gaioiga o se faʻaitiitia o le cholesterol, faapea foi ma le puipuia o le gasegase mama.

E tatau foi ona maitauina o le cyanocobalamin e faʻapupulaina le mafai ona toe faʻafouina o sela, lea e talafeagai mo le faʻatinoga o totoga toto, ate ma le popole.

O a faʻamaʻi ua faʻamatalaina ai fualaau e pei o Kokarnit? Faatonuga mo le faʻaaogaina (inisictions e tatau ona faʻatinoina e na o se tagata tomai faapitoa i le soifua maloloina) e taʻu mai o faʻamaoniga o lenei mea faigaluega o:

  • neuritis
  • tala faʻatusa o faʻavae eseese,
  • sciatica, lumbago, sciatica,
  • faʻasolosolo, tendonitis, bursitis,
  • neuropathy (e aofia ai le maʻisuka),
  • myocardiopathy, maʻi o le ischemic heart, myocarditis.

E tatau foi ona faapea o le taimi o le maitaga o lenei fualaau faasaina e faʻaaogaina pe afai o le manuia mo le lumanai o le tina e sili atu le maualuga nai lo le lamatiaga ile fetus.

Contraindications

O le a le taimi e le tatau ona e faatonuina ai le fualaau faasaina "Kokarnit"? Fai mai le faatonuga, o lenei vailaʻau e faʻaseseina i:

  • hypersensitivity
  • ogaoga ogaoga o le maualuga o le maualuga o le toto, faapea foi ma le masalosalo,
  • erythrocytosis, erythremia,
  • psoriasis
  • faʻaleagaina le faʻasolosolo ma le faʻaletonu o le fatu,
  • faʻaleagaina o le myocardial i le vaitaimi tele.

E le mafai ona fai mai o le fualaau faasaina ua fesiligia ma le faaeteete mo tagata e maua i le gastritis, o le maʻi o le peptic, le gout and the ate. E leai ni faʻamatalaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i tamaiti laiti.

E le gata i lea, pe a faatonuina le fualaau ua taʻua, o le a le amanaiaina ia mea nei mo le solvent i le foliga o le 0.5% lidocaine: Adams-Stokes syndrome, o le nimonus node vaivai syndrome, angina pectoris, Wolf-Parkinson-White syndrome, myasthenia gravis, epileptform convulsions associated with lidocaine ogaoga o le le atoatoa ma le gaioria.

Kokosite injections: faatonuga

O faʻamatalaga e uiga i lenei meafaigaluega o le a faamatalaina i lalo.

E tusa ai ma faatonuga, o lenei vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i totonu o le 1 po o le 2 ampoules i aso uma. O le injections e faia i vasega. O latou taimi e faalagolago i le ogaoga o le maʻi.

O le vailaau faʻasaina e faʻaaoga vave pe a maeʻa tapenaga. Ma le isi, e tatau ona mumu. Afai e leʻi suia le lanu, ona faʻasaina lea o le faʻaaogaina o le vailaʻau.

I le faʻaaogaina o fualaau o Kokarnit, o le faʻatonuga o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa pepa, sela mumu mūmū ma platelets, taimi faʻamaʻo, uric acid, bilirubin ma le gaʻo e tatau ona siakiina e le aunoa.

Faʻaiʻuga

O a ni taunuuga le lelei pe a uma ona faʻaaogaina Kokarnit? Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai e lenei vailaʻau ona tupu:

  • Tachycardia
  • tiga o le ulu
  • urticaria
  • vaivaiga
  • sosolo
  • vavao
  • paʻu o le paʻu,
  • osofaʻi anaphylactic,
  • sasaa
  • manava manava
  • vailaʻau vascular vascular vascular,
  • pulunaʻu edema.

E tatau foi ona maitauina o tagata gasegase e maua ai le gasegase aʻo le i amataina le fualaau faasaina e faia se suega faigata.

Faʻatoʻa togafitiga

O le a le mea o le a tupu i le maoaʻe o Kokarnit medicine? Faatonuga mo le faʻaaogaina (inisictions e tatau ona faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi) o loʻo taʻu mai ai afai e faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina fualaau faasaina, e mafai ona tupu mai ni mea matautia, lea e faʻaalia e ala i le vevela o le paʻu, o le vevela, leisa, maʻi vevela, vomiting poo le muʻu.

Mo le gasegase masani o le inuina o fualaau faasaina, o le faateleina o le maualuga o le uric acid ma le glucose, faapea foi ma foliga vaaia o le mai i le duodenum, o uiga ia.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

E mafai ona ou faʻaaoga togafitiga Kokarnit (injections) ma isi vailaʻau? Fai mai le lipoti, o le cocarboxylase, o se vaega o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻaleleia ai le fatu cardiotonic o glycosides cardiac.

E pei o le nicotinamide, e mafai ona aʻafia ai meatotino faʻamalosia o vailaʻau faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, Diazepam, Carbamazepine, Valproate).

Adenosine triphosphate faatasi ai ma togafitiga faʻamalolo, faʻamalositino ma faʻamalositino ACE e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le hyperkalemia. E faʻaleleia ai foi le gaioiga (faʻaaogaina) o le palapala ma le beta-blockers.

Pe a ave le vailaau faʻatasi ma Dipyridamole, ona faʻaleleia lea o lona faʻafesoʻotaʻi.

Xanthinol nicotinate e faʻaitiitia ai le aoga o le adenosine triphosphate, ma o le mea e ese ai, e faʻaleleia ai lona aafiaga.

Faʻatasi ai ma le "Theophylline" ma le faʻatautau o le caffeine ua faʻaalia.

O le tagofia o fualaau faasaina e faaitiitia i sauniuniga o le potassium, cyanocobalamin aminoglycosides, viepileptic drugs, salicylates ma Colchicine.

O le faʻaaogaina o le cyanocobalamin ua faʻaitiitia ao aveina faʻatasi ma le "Polymyxin", "Kanamycin", "Neomatsin" ma le "Tetracycline."

Cyanocobalamin e le ogatasi ma le acid ascorbic, Riboflavin, Pyridoxine ma masima o mamafa mamafa.

O fomaʻi faʻamataʻu e faʻaitiitia ai le maualuga o le cyanocobalamin i totonu o le toto.

Tau ma mea tutusa

E fia le fualaau faasaina "Kokarnit"? O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a le maua ai se tali i le fesili. E mafai ona e mauaina i se fale talavai. I le avea ai o se tulafono, o le tau o lenei oloa mo le tolu ampoules e eseese i le va o le 120-150 ru.

O le a se mea e mafai ona suia ai le vaifofo o le Kokarnit metabolic solution? Faatonuga, iloiloga fai mai e leai ni faʻavae faʻavae o lenei fualaau. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi (masani ona latou fautuaina Ismizhen, Venukapanol, Toa, Orcipol, Sterillium, Dioflan, Collomac, Chondrosamine, Endofalk, " Secnidox ").

O lenei ua e iloa le mataupu faavae o le gaioiga o le fualaau faasaina "Kokarnit." Faatonuga, o se analog o lenei vailaau na tuuina atu i luga.

O le tele o taimi, o lenei mea faigaluega e faʻaaoga i le neurology, cardiosurgical and neurosurgical practice. Ua matauina e tagata popoto faapea o lenei vailaʻau e mafai ona faʻaititia ai le tele o le faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o tiga matuia.

E tatau foi ona maitauina o le fualaau faasaina ua fesiligia ai lava ia i togafitiga ogaoga o tagata gasegase e maua ai le lumbosacral radiculitis. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le 2 ml i le aso mo 2-3 vaiaso.

O tagata maʻi e leʻi lipotia aʻafiaga aʻafia i lenei fualaau faasaina.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Kokarnit o loʻo maua i le tulaga o le lyophilizate mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻaogaina o le tino (i / m): o se kulupu piniki piniki, pe a uma ona toe faʻafouina se vai mālūlū mālū (187.125 mg i totonu o se tioata tioata ampoule, 3 ampoules ma le lyophilisate ma le 3 ampoules i le pusa tioata) 2 ml i le solvent, i totonu o se pepa card pack 1 pack).

1 ampoule e aofia ai:

  • mea aoga: cocarboxylase - 50 mg, cyanocobalamin - 0.5 mg, triphosadenine disodium trihydrate - 10 mg, nicotinamide - 20 mg,
  • vaega o ausilali: propyl parahydroxybenzoate, glycine, methyl parahydroxybenzoate.

O le solvent is lidocaine hydrochloride, vai mo le tuiina.

Pharmacodynamics

O le gaioiga a Kokarnit e mafua mai i meatotino o se faʻamautuga filifilia o mea faʻaaoga.

O le Cocarboxylase o se coenzyme e mafua mai i fuamini (vitamini B1) O se vaega o le enzyme carboxylase, lea e faʻaaogaina ai le carboxylation ma le decarboxylation o le alpha-keto acid. E aʻafia ai le faʻapipiʻi o mea faʻapitoa o le nucleic, lipids ma proteins. E faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le kulukose, faʻaititia le mea o loʻo i totonu o le tino ma le pyruvic i totonu o le tino, faʻaleleia atili ai le malosi o le tino.

Trifosadenin e mafua mai i le adenosine, ei ai le metabolic, antiarrhythmic, hypotensive, vasodilating aafiaga. I lalo o le faatosinaga a le ATP (adenosine triphosphoric acid), o muso mumu e malolo, o le toto maualalo (BP) o loʻo faʻaitiitia, ma ua faʻaleleia lagona faʻaoʻo. Fesoasoani e faʻaleleia le faʻasaina ma le malosi o le gaosiga o masini. O le gaioiga o le vasodilating e faʻaalia, e aofia ai i luga o gaioiga o le mafaufau ma le cerebral.

Cyanocobalamin - Vitamin B12, lea pe a uma ona ulufale atu i le tino ua liua ile lua coenzyme: 5-deoxyadenosyl cobalamin ma le methyl cobalamin. O le Methylcobalamin e tāua tele i vaega autu o le tino o le purine ma pyrimidine, mo se faataitaiga, i le liua o le homocysteine ​​i le methionine ma le S-adenosylmethionine. O le leai o le vaitamini i lenei gaioiga e mafai ona totogiina e le methyltetrahydrofolate acids, ona o lenei mea ua i ai le soliga o gaioiga metabolism reactions. 5-deoxyadenosyl cobalamin e aafia i le tali atu o le carbohydrate ma le lipid metabolism, i le avea ai ma se tagata galue i le isomerization o le L-methylmalonyl coenzyme A i le coinzyme succinyl A. Le atoatoa o vitamini B12 i totonu o le tino ua mafua ai le solia o le fausiaina o le auvae o le myelin o neurons, o le faateleina o le vavave o le epithelial cell and hematopoietic tissue.

Nicotinamide - o se vailaʻau o le vailaʻau PP, e fai ai se vaega i le faʻaogaina o gaioiga i totonu o le masini. Faʻatonutonuina le manava o le tino, faʻaleleia le gaʻo ma le gaosiga o le eletise.

Pharmacokinetics

A maeʻa le tausiga o matua, ona ulu atu lea o le trifosadenin i totonu o sela o okeni. O iina, e faʻaumatia i totonu o le adenosine ma le phosphate e le i ai le malosi ma le faʻamalolo o le malosi. O oloa lafoaʻi e mulimuli ane tuʻufaʻatasia i le resynthesis ATP.

E vave faʻafuaseʻi le faʻaaogāina o le cocarboxylase ma le i / m pulega i le tino ma le ulu atu i le tele o masini. O le faʻamalositino o mea e faʻaleagaina ai le tino e masani ona tupu mai i fatugaʻo.

A maeʻa le pulega i / m, o le cyanocobalamin e vave ona oʻo i le tino. O lona faʻatagaina i masini e faia e le transcobalamin I ma le II, lea e fusifusia ai i totonu o le toto. 0.9% o le fuainumera o loʻo faʻatonuina e fusifusia i masini plasma. A maeʻa le pulega i / m, o le maualuga o le maualuga o le toto e oʻo atu ile 1 itula. E faʻaputu i le ate. E faʻasalaina e le pulu mai le ate i totonu o le manava, lea e toe tosoina ai i le toto. O le afa-ola e faʻaumatia ai e 500 aso. I le masani ai, o le 7-10% e faʻamalosi e ala i fatugaʻo ma pe a ma le 50% e oʻo ile inumaga. I le tulaga o le le atoatoa o le aoga, o le 0-7% ua faʻamalosi e fatugaʻo, 70-100% - e le intestine. Cousocobalamin e sopoia le pa puipui ma le susu susu.

O le tufatufa atu o le nicotinamide i gaʻo uma lava e vave ona tupu, o le vailaʻau e mafai ai ona sopoia le pa o le placental ma ulu atu i susu o susu. O se taunuuga o le metabolism i le ate, o le nicotinamide-N-methylnicotinamide ua faia. O le manava o le vailaau e tupu mai i fatugaʻo. O le afa-ola e faʻaleagaina e tusa ma le 1.3 itula.

O le tufatufaina atu e tusa ma le 60 l, o le atoa o le faʻamaonia o le plasma toto e tusa ma le 0.6 l / min.

Faatonuga mo le faʻaogaina o Cocarnit: metotia ma metotia

O le fofo ua maeʻa le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le tuiina o le intramuscular (loloto i totonu o le maso musele).

A maeʻa ona faʻafefiloi le lyophilisate ma le solvent, o le tali e maua ai e tatau ona piniki. Afai e le fetaui le lanu o le fofo, e le mafai ona faʻaaoga.

Ua saunia le vaifofo ao le i tuusaʻoina le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Aua nei teuina le vaifofo maeaea o le fualaau faasaina!

Ua faatonuina e le fomai le umi o togafitiga ma le tele o taimi o le pulega o Kokarnit e amanaia le natura ma le matuia o le faamai.

  • ogaoga tiga o le polyneuropathy: 1 ampoule 1 le taimi i le aso, o le umi o le faʻaaoga mo le faʻamaloloina o ni faʻafitauli matuia o le 9 aso,
  • uiga mālū o le polyneuropathy: 1 ampoule 1 taimi i 2-3 aso. O togafiti o togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma e mafai ona aofia i le 3 i le 9 injections i luga o se vaitaimi e 14-21 aso.

O le manaʻoga mo vasega faifai pea e fuafuaina e le fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

Afai e tulai mai ni faʻafitauli leaga, faʻafesoʻotai se fomaʻi.

Faatasi ai ma le natura faʻalauiloa o aʻafiaga, e tatau ona faʻaumatia Kokarnit.

Afai a maeʻa le 9 aso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leai se togafitiga faʻaleagaina poʻo se faʻateleina o faʻamaoniga o le maʻi ua matauina, e tatau ona mafaufau i le faasaʻoina o le togafitiga.

I le faʻaaogaina o Kokarnit mo le lava lelei o le puleaina o le maʻi o le maʻisuka, e tatau ona fetuutuunai le fua o le mea o le hypoglycemic agents.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

I le taimi o togafitiga, e tatau ona ave le tausiga pe a fai ni gaoioiga matautia. O maʻi o loʻo ave Kokarnit e mafua ai le valea, le mautonu poʻo isi faʻalavelave o le faʻalavelave o le tino e le tatau ona aʻafia i taavale afi ma masini.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Kokarnit:

  • hypoglycemic agents e aofia ai metformin e mafai ona aʻafia ai le faʻaaogaina o le cyanocobalamin ma faʻapogai ai se faʻaitiitia o lona faʻamaualuga i le toto,
  • Riboflavin, acid ascorbic, bromide thiamine, thiamine, sima uʻamea mamafa, pyridoxine, siama folic, gasegase o le toto, chloramphenicol - e le mafai ona faʻaaoga ona o le le fesoʻotaʻi ma le cyanocobalamin,
  • aminoglycosides, viepileptic drugs, salicylates, colchicine, sauniuniga o le potassium e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le cyanocobalamin,
  • dipyridamole e faʻaleleia lona aafiaga vasodilating ma le aafiaga o le trifosadenin,
  • caffeine, theophylline (mea faʻamalosi) e mafai ona mafua ai le faʻasauā i le fualaau faasaina,
  • tele gaʻo o glycosides o le loto e mafai ona faʻalautele ai le lamatiaga o le manaʻoga e le manaʻomia mai le cardiovascular system,
  • xanthinol nicotinate faʻaitiitia le aʻafiaga o fualaau faasaina,
  • eletise ma suauu, o le toʻafilemu i lalo o le faatosinaga a le nicotinamide e faʻaleleia ai a latou togafitiga faʻapitoa.

O Analogues o Cocarnit o Thiamine Chloride ma Cocarboxylase.

Faʻamatalaga e uiga i Kokarnite

O nai iloiloga o Kokarnit molimau i le aoga o fualaau faasaina ile togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka. Tagata mamai e maua i le maʻisuka tusi e uiga i le vave faia o fualaau faasaina, pe a alu le tiga o le vae ma le radiculitis pe a uma ni nai inisiua. E leai ni faitioga o le le lelei o le faapalepale ma mea leaga i le faagasologa o togafitiga.

Talu ai o vaega o le vailaau faʻasaina ei ai le lautele o le togafitiga, e masani lava ona i ai ni iloiloga lelei o tagata gasegase e faʻaaogaina fualaau mo faʻamaʻi e pei o le osteochondrosis, cardiovascular pathologies, measina o le linoosacral spine. I le faʻaopopo atu i se faʻalogiga mataʻutia, o le faʻaleleia o le soifua manuia lautele ma le tulaga o galuega ole ate. O le vailaau e maualalo ai le toto ma le cholesterol, o loʻo i ai se aafiaga o le antiarrhythmic ma le vasodilator.

Faʻasalaga i ampoules: faʻamatalaga o fualaau faasaina

Kokarnit o lona uiga - injections i ampoules. E naʻo le faʻaaogaina o le lyophilisate mo le tui. Le maua i luga o le papa, faʻamalolo, ma isi pepa. O loʻo aofia ai vitamini faʻasaina ma vailaʻau e fesoasoani i le saoasaoa o le metabolism.

O le gaioiga o le vailaau faasaina e aofia ai:

  • faʻafouina o faiga faʻasolosolo i le tino,
  • faaleleia atili o le gataifale oona,
  • aʻafiaga faʻapitoa,
  • faaitiitia i lipoproteins atherogenic i totonu o le toto,
  • vasodilation,

O vailaau e pei o se paʻu piniki, mo le iniseti o le a tatau ona faʻaitiitia. O mea faʻafefete mo paʻu paʻu e oʻo mai ma le vailaʻau i totonu o le tasi pusa.

Aua e te taumafai e faʻauʻu le Kokarnit powder i le "faʻaleleia" o lona uiga - ia mulimulitai i faatonuga, ia faʻaaoga le faʻafitauli na tuʻuina mai e le kamupanī o le vailaʻau.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Cocarnit i ampoules e eseese. E manaʻomia le lagolago ole gasegase mo faʻamaʻi eseese ma ao faagasolo taimi e toe faʻaleleia ai le tino.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia le metabolism, e mafai e lau fomaʻi ona faatonu Cocarnit. E le mafai ona e "faatonuina" oe lava ia.

Lagolago lagolago o sui

O le faʻalagolago i le tino o le vailaau faʻasaina e maua mai i lona paleni faapaleni ma le vailaʻau. E aofia ai mea e pei ole:

  • trifosadenin (10 mg),
  • cocarboxylase (50 mg),
  • cyanocobalamin (0.5 mg),
  • nicotinamide (20 mg),
  • 5-deoxyadenosylcobalamin,
  • meaʻai (vai, lidocaine, glycine).

O mea taitasi i totonu o le tuufaatasiga e faia ai lana galuega. Trifosadenin ma cyanocobalamin e faaosofia ai le metabolism, ma o le cocarboxylase e fesoasoani i le tino e synthesi i meaola, proteins, lipids, faaleleia atili ai le glucose. 5-deoxyadenosylcobalamin o loʻo galue malosi foi i gaioiga faʻasolosolo. Ma o le nicotinamide ei ai sona aafiaga lelei i luga o masini, o se tasi lea o mea e maua mai ai le vaitamini PP.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Kokarnit complex

Faatasi ai ma tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le faʻamalolo ma le tiga o le muso, o le Cocarnit e masani lava masani. Afai o le tiga o le faʻamaʻaloga e faʻaalia tele, o le faʻamalama o le fualaau faasaina e faʻatonuina i le tagata maʻi i aso taitasi (e mafai ona faʻateleina le tui i luga o le fautuaga a se fomaʻi). Ole fua faatatau masani e le silia le 9 aso. Fufulu le paʻu na o le fofo e sau ai. O le tui e tiga, e ui lava i le lidocaine i le tuufaatasiga, ae o le tiga o muso e mafua mai i le toe faʻaleleia o le metabolism.

O le avefeʻau masani o Kokarnit e aofia ai le 3 i le 9 injections e faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi.

Afai o le tiga o le tiga e le o tautalagia, ae e iloa ai ia lava, o le fualaau faasaina ua faatonuina i le aofaiga o le 2-3 injections o le masini tasi i le vaiaso mo 2-3 vaiaso.

O le togafitiga e siakiina e se fomaʻi. E aoga le na o na tagata latou te iloa pe faapefea ona fai. Afai e le o oe poʻo e pele ia te oe tomai faʻapitoa, faʻafesoʻotaʻi se tausi maʻi i le falemaʻi o loʻo e togafitia togafitiga, o le a ia fesoasoani e tuʻuina atu se tui.

Vaʻaiga tutusa

Analogues o fualaau faasaina, e pei ona taua e se togafitiga tutusa, e mafai ona faʻaaoga pe afai e le mafai ona faʻatau Cocarnit (poʻo iai faʻasolega ma le le faʻamaonia). E mafai ona e siakiina lau fomaʻi poo le fofo e talafeagai mo oe o se sui.

UlutalaFaʻamatalagaTau
Actoveginmamanuina mo le toe faʻaleleia o le tino i maʻi faiʻai e mafua ai maʻi600-1400 rubles
Amitriptyline o se piliki, e patino i le ituaiga o vailaau faʻasaina30-60 rubles
Palota 300ua faʻaalia mo le polyneuropathy o le maʻisuka, faʻaitiitia le kulūkose, e aofia ai i le faiga o gasegase600-900 rubles
Gabagammafaʻaalia mo le tiga i le polyneuropathy o le maʻisuka380-1100 rubles
Carbamazepineantiepileptic, fesoasoani e faʻasaʻo le tiga o le neurogen pe a manaʻomia70 rubles
Komipenio le faʻaaogaina o le vailaʻau e mafai ona maua i le neuritis, polyneuropathy, neuralgia150-250 rubles

Faatasi ai ma fualaau tutusa, e mafai ona e mauaina fualaau faʻatau atu nai lo Kokarnit, o ana ampoules e tusa ma le 600 ruʻu. Ae o loʻo i ai vailaʻau ma sili atu le taugata, ae i le taimi e tasi e lelei pe talafeagai i lau mataupu. Faʻatalanoaga ma se fōmaʻi aʻo leʻi faʻatauina ia fualaau faʻatau.

Kokosite injections

O le metabolism-faaleleia atili o le Cocarnit (Cocarnit) faʻataʻitaʻiga faʻafouina le faʻafouina o fiva fila o le tino o le tino. O le vailaʻau e faia e le kamupani Aikupito o le E.I.P.I.Co, e aofia ai le vaega o vailaʻau faʻasolosolo e faavae i luga o se faʻalavelave o vaega taua o le nicotinamide, cyanocobalamin, cocarboxylase ma le adenosine triphosphate.

O Ampoules o loʻo i ai mea nei e aoga ma gaioiolosi:

Pink powder, fofo saunia, manino, piniki

O le faʻateleina o le trifosadenine disodium trihydrate, mg / ml

O le faʻaogaina o le cocarboxylase, mg / ml

O le faʻaogaina o le cyanocobalamin, mg / ml

Nato Nicotinamide, mg / ml

Vaega o ausilali o le tuufaatasiga

Glycine, methyl ma le proppy hydroxybenzoate

Suavai, lidocaine hydrochloride

3 ampoules o le 187 mg lafulafu ma 3 ampoules o solvents 2 ml i le pusa

I le taimi o le maitaga

E mafai e fomaʻi ona faʻamatalaina le iniseti Kokarnit i le taimi o le maʻitaga pe afai o le faʻamoemoega o loʻo faʻamoemoeina i le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi. I isi tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a ave se tamaititi e faasaina. I le taimi o le susu, e faʻasaina le faʻaaogaina o vailaau, aua o mea gaioiolosi o le tino e ulu atu i le susu o susu ma mafai ona afaina ai le pepe.

I le tamaitiiti

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua solia i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e le i faia suʻesuʻega i le lelei ma le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vaitausaga. O le faʻaaogaina o iniseti e aunoa ma le faʻatagaga a se fomaʻi e mafai ona mafua ai le le pulea o aʻafiaga mai le faʻalavelave tutotonu ma le lautele.

Analogs o Cocarnith

E leai ni faʻatulagaga faʻavae o fualaau faʻasaina e tusa ai ma le tuufaatasiga o vaega. O mea pito sili ona lata ane mo le vailaʻau o:

  • O le masini chloride - o se vailaʻau o le vitamin B1, o loʻo aʻafia i le metabolism o le cocarboxylase, toe faʻaleleia le le atoatoa o le vailaʻau,
  • Cocarboxylase - tui mo le gaioiga o le coenzyme ma le meatotino o le faʻamautuina o metabolism gaʻo,
  • Cardonate - capsules e faavae ile cocarboxylase,
  • Vitaxone o se sui mo se vailaʻau togafitiga. E faʻaaogaina e togafitia ai tala faʻatusa.

Tau o Kokarnita

E mafai ona e faʻatau Kokarnit i Moscow e ala i vailaau falemaʻi poʻo luga ole initaneti. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga o fale talavai ma le maualuga o le tau fefaatauaiga. Tau faʻatatau mo le fualaau faasaina ma analogues o le:

Tau togafitiga, gaʻo

Cocarnit, ampoules ma le solvent 3 + 3 ml

Thiamine hydrochloride 1 ml 10 ampoules

Cocarboxylase, 50 mg 5 ampoules

Margarita, 39 tausaga O loʻu tina e susulu. E leʻi faigofie ona tuʻuina atu le tiga i pepa masani, o lea matou te faʻaaogaina ai togafitiga Kokarnit. Na faatonuina o ia e matou e fomai. A uma le tuiina i totonu o le maso, ona fai mai lea o le tina o le tiga o le tiga, o le a faigofie atu ia te ia ona savali. O le mea pito sili ona taua, o le faʻapitoaina o le vaitama e le afaina ai aʻafiaga, e faʻafefe lelei.

Ruslan, 66 tausaga le matua O le fualaau faasaina o Kokarnit na faatonuina mai ia te aʻu pe a uma le siakiina o le neuralgia. Sa siaki loʻu tua ina ia le mafai ona ou savali, o soo se gaoioiga na mafua ai le tiga tele. Na o mai fomaʻi i loʻu fale, ma tuʻuina atu inisiua. Ina ua uma ni inisiua se lua, na sili atu ona faigofie ia te aʻu, ma a maeʻa le vaiaso o le a ou sauni e tamoe - ou te lei afaina.

Vadim, 57 tausaga. Na maua Myocarditis i le tausaga talu ai. Sa faigata ona faia le galuega masani - o loʻu fatu ua tigaina, i se faaopoopoga, puupuu le mānava, na amata ai faafitauli o le manava. Ina ua mavae le onosaia o le faamaʻi, na ou iu i le falemaʻi. O iina sa faatonuina ai au i se auala o le inisiua a Kokarnit. Aʻo faʻapipiʻi le fofo i totonu o le papa, na afaina, ae na ou faʻaogaina mo le iuga. A o ou i luga o togafitiga.

Cyanocobalamin

I le toto, cyanocobalamin e fusifusia i le transcobalamin I ma le II, lea e feaveai ai i totonu o le masini. E teuina i le ate. Fesootaiga ma pulu plasma - 90%. Faʻavave ma gauai atoatoa i le faʻatonuina o le tino ma le faʻapitoa. O le maualuga maualuga pe'ā uma le iniseti intramuscular e maua ile 1 itula.

E afaina mai le ate e ala i le talo i totonu o le manava ma toe tosina atu i totonu o le toto. O le afa-ola e faʻaumatia ai e 500 aso. Ua faʻateleina i galuega masani o fatugaʻo - 7-10% i fatugaʻo, e tusa ma le 50% - ile intestine. Faʻatasi ai ma le gaioiga o le gaioiga - 0-7% i fatugaʻo, 70-100% - ile inumaga. Faʻailo i totonu o le pa pupuni i le susu susu.

Nicotinamide

E vave lava ona tufatufa i soʻo se mea. Faʻailo i le pa puipui ma le susu o susu. Ua faʻafefiloi i le ate ma le faʻaogaina o le nicotinamide-N-methylnicotinamide. E faʻamalieina e fatugaʻo.

O le afa o le plasma e tusa ma le 1.3 itula, o le tufatufa tufatufaina o le tusa ma le 60 lita, ma o le aofaiga atoa e tusa ma le 0.6 l / min.

Tosiga ma le pulega

O le vailaʻau e tui malosi i totonu o le tino (i totonu o le maso maso).

I tulaga o ogaoga tiga, togafitiga togafitiga e amata i le inisiua intramuscular o le 1 ampoule (2 ml) i le aso seʻia oʻo lava ina faʻamalolo mai ni faʻafitauli loloto. O le umi o le faʻaaogaina e 9 aso.

A maeʻa le faʻaleleia o faʻamaoniga poʻo i tulaga o uiga faʻaalia o le polyneuropathy: 1 ampoule 2-3 taimi i le vaiaso mo 2-3 vaiaso. O le togafitiga fautuaina o togafitiga e 3-9 injections, e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

O le umi o togafitiga ma vasega faifaipea ua fuafuaina e le fomaʻi e faalagolago i le natura ma le matuia o le maʻi.

Faʻasologa o faailoga

Trifosadenin: e sili atu i le maualuga o aso taitasi (e tusa ma le 600 mg mo se tagata matua) e mafai ona taitai atu ai i le atinaʻeina o faailoga nei: o le vevela, faʻaitiitia le toto maualuga, le iloa le umi o le mafaufau, arrhythmia, atrioventricular block II ma le III tikeri, asystole, bronchospasm, districtions, ventus Tachycardia.

Cocarboxylase: O faʻamatalaga nei na lipotia pe a maeʻa ona faʻaaogaina se fualaau lea e silia ma le 100 taimi o le fua fautuaina: maso maso, vaivaiga maso, maʻi pipili, arrhythmia.

Cyanocobalamin: i le maeʻa ai o le tausiga o matua i se maualuga maualuga, na maitauina le paʻu o le paʻu o le paʻu ma se paʻu mama. Pe a faʻaaogaina i ni maualuga, e mafai ona atiaʻe le hypercoagulation, o le purine metabolism.

Nicotinamide: o le faʻaaogaina o tui tetele, hyperpigmentation, jaundice, amblyopia, vaivaiga, faʻavavevave o le maʻi o le manava o le manava ma le duodenum sa matauina. I le faʻaaogaina faʻalaumi, o le atinaʻeina o steatocymatosis, o le faateleina o le maualuga o le uric acid i totonu o le toto, o le faʻavaivaia o le kulukose o le faapalepale sa matauina.

O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina ua vave ona taofia, ua faʻataʻitaʻiina ai togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le faʻanoanoa.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I tagata gasegase e faʻaaogaina ai vailaau oona o le vaega tele (metformin), ona o le vaivai o le cyanocobalaini mai le gastrointestinal tract, o le faaitiitia o le maualuga o le cyanocobalamin i le toto e mafai ona matauina. Faʻatasi ai ma isi vailaʻau oona, e le o faʻamatalaina fegalegaleaiga faʻasaina.

Cyanocobalamin e le ogatasi ma le acid ascorbic, salts o metala mamafa, thiamine, thiamine bromide, pyridoxine, riboflavin, gaʻo pepa.

E le mafai ona e faʻaaogaina le cyanocobalamin i le taimi lava lea e tasi e faʻateleina ai le toto totoina.

E le gata i lea, e tatau ona alofia le faʻaaogaina o le cyanocobalamin ma chloramphenicol.

Aminoglycosides, salicylates, viepileptic drugs, colchicine, sauniuniga o le potassium e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le cyanocobalamin.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau oona lea e aofia ai le trifosadenine ma le dipyridamole, o le aʻafiaga o le dipyridamole e faʻaleleia atili, aemaise lava le vasodilating aafiaga.

O le Dipyridamole e faʻaleleia le aafiaga o le trifosadenin.

O nisi faʻasagaga e faʻaalia i le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina i mea mama (caffeine, theophylline).

E le mafai ona e ulu faatasi i le taimi lava e tasi ma glycosides cardiac i ni gaʻo tetele, talu ai ona o le aʻafiaga o le atiaʻe o mea le lelei mai le cardiovascular system e faʻapupula.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma le xanthinol nicotinate, ua faʻaitiitia le aʻafiaga o le vailaʻau.

O le Nicotinamide e aʻafia ai le aʻafiaga o mea faʻasao, o le toʻafilemu, faʻapea foʻi ma fualaau faʻasaina.

Tuua Lau Faamatalaga