Amiliki, Rusia o fualaau faasaina ma tau ma iloiloga

Faʻaaliga glimepiride e faʻatagaina oe e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e ala i le faaosofia o le faʻamalolo o inisalini mai peta peta ipancreas. O lenei aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma le faʻaleleia atili o le tali atu o suauu peta pancreatic i le malosi o le kulukose.

Faʻasalaga faasee inisalini e tupu ona o le fegalegaleaiga ma vaʻaia o le pasefika ATP o loʻo i luga o paʻu o seta peta. Glimepiride filifili faʻasolosolo i proteins ma faʻatautaia le gaioiga o alalaʻau faʻapitoa o le Pasefika, o lona uiga, o latou tapuni poʻo le tatalaina.

Afai e le atoatoa le malosi o le gasegase ao ave le fua maualuga glimepirideona mafai ai lea ona faia faʻataʻitaʻiga faʻasologa glimepiridema Metformin. O lenei mea e mafua ai se faʻaleleia atili i le pulea o le tino, pe a faʻatusatusa atu i le faʻaaogaina o nei vailaʻau faʻeseese. E faʻatagaina foi togafitiga faʻatasi. inisalini. I le taimi lava e tasi, o se faʻaleleia atili o le pulea o le tino, na tutusa ma le faʻaaogaina naʻo le tasi inisalini, ae i ia tulaga e faʻaaogaina ai le inisalini maualalo.

Tele faʻafeiloaiga glimepiride, mo se faʻataʻitaʻiga, 4 mg i le aso, e oʻo atu ai i se maualuga maualuga o se vailaʻau i le toto, lea e oʻo i le 2.5 itula

Ingoa e fesoasoani i le atoatoa o le bioavailability o le vaega galue. O le taumafaina o meaai e i ai se aafiaga itiiti i le gaogao, e faagesegese ai lona saoasaoa. Faʻaalia glimepiride e ala i fatuga ma gaogao. I le tuufaatasiga o le urine, e le maua le fualaau faasaina e le suia. I totonu o le tino, o le glimepiride e faʻafefiloi i le ate e le CYP2C9 i le lua metabolites - o le hydroxy derivative ma le carboxy derivative. E leai se faʻalauteleina o le faʻaaogaina o mea ola malosi na matauina i totonu o le tino.

Contraindications

O loʻo i ai se lisi tele o faʻasalaga mo le aveina o Amaril:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga le solia o le ate ma fatugaʻo,
  • maʻetukacidosis o le maʻisukamuamua ma faʻatasi
  • lactation, maitaga,
  • o le i ai o faʻamaʻi faʻasalaga e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, le galactose inlerance, glucose-galactose malabsorption poo le lactase deficiency,
  • tausaga o tamaiti
  • le faapalepale po o le lagona lelei i fualaau faasaina ma isi.

E manaʻomia le faʻaeteete i le amataga o togafitiga o tagata gasegase, talu ai i lenei taimi e iai se faʻafitauli o le hypoglycemia. Afai e ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia, ona masani lea ona e fetuunai le fualaau glimepiride poʻo togafitiga faʻapitoa. E le gata i lea, o le i ai o vavave faʻatasi ma isi faʻamaʻi, ituaiga soifuaga, mea taumafa ma isi mea e manaomia e manaʻomia ai le gauai faapitoa.

Faʻaiʻuga

I le taimi o togafitiga ma Amaril, e mafai ona atiaʻe le tele o ituaiga o mea e le manaʻomia, o se tasi auala poʻo se isi e aafia ai le gaioiga o toetoe lava o tino uma. O le tele o taimi, o aʻafiaga o loʻo faʻaalia e ala i le hypoglycemia, o ona uiga o loʻo faʻaalia: tiga o le ulufiaaai taʻavale, vili, lagona le lava, moe, faanoanoaga, fenumiai ma le tele o isi faʻaʻailoga. O nisi taimi o le ogaoga o le falemaʻi o le hypoglycemia e pei o le paʻu. A maeʻa ona faʻamamaina, o faʻamalologa e leʻo manaʻomia e maeʻa atoa.

I le laasaga muamua o togafitiga, o faafitauli i le vaʻaia, faʻaogaina o le tino, ma le totoina e mafai ona tupu. Atinae foi e mafai. afaina o le tinoe mafai ona alu i ni faʻafitauli. O le mea lea, afai e aliali mai ni faʻafitauli e le manaʻomia, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faatonuga mo le Amaryl (Metotia ma fua)

O fualaau e fuafua mo le faʻaaogaina totonu, e aunoa ma le ulaina ma inu tele vai.

E masani lava, o le fualaau e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Mo togafitiga, o le fua pito maualalo maualalo, o loʻo fesoasoani e ausia ai le faʻatonuina o le tino

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Amaril e lipoti mai ai foi o togafitiga e manaʻomia ai le fuafuaina faifaipea o le faʻamasinoga o le kulukose i le toto ma le maualuga o le hemoglobin glycosylated.

Soʻo se faʻaaoga sese o meaʻai, faʻapea foʻi ma le faaseʻeina o le isi togafitiga, e le fautuaina e toe faʻaleleia i se vailaʻau faaopoopo. O tulaga faapena e manaʻomia ona malilie muamua i le fomaʻi.

I le amataga o togafitiga, o maʻi ua faatonuina i aso taitasi o le 1 mg. Afai e tatau ai, o le a faasolosolo malie le alualu i luma, faia o le siakiina masani o le toto o le kulukose toto e tusa ai ma le polokalame: 1 mg - 2 mg - 3 mg - 4 mg - 6 mg - 8 mg. Faʻasologa masani i aso uma i tagata gasegase e lelei le pulea maʻisuka malosiO le 1-4 mg o le gaioiga malosi. Ole fua ole aso o le 6 mg poʻo le sili atu e maua ai se aafiaga ile na o se vaega toaitiiti o tagata mamaʻi.

O faʻatulagaga o aso uma mo le fualaau faasaina ua setiina e le fomaʻi, talu ai e tatau ona mafaufau i mea eseese, mo se faataitaiga, o le taimi e 'ai ai, o le tele o gaioiga faaletino ma sili atu.

E masani lava, o se mea e tasi i aso taitasi o le fualaau faasaina ua faatonuina, aʻo le i atoa le taeao po o le meaai muamua. E taua pe a maeʻa ona tago i le laulau e le misia se taumafataga.

E iloa lelei o le faʻaleleia atili o le gataifale e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le lagona o le inisalini, ma i taimi o togafitiga, o le manaʻoga mo glimepiride mafai ona teena. E mafai ona e aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia e ala i le faʻaitiitia o le taimi o le gaʻo pe taofi le ave o Amarilili.

I le faagasologa o le togafitiga, fetuutuunaiga o fua glimepiride e mafai ona fai pe a:

  • paʻu mamafa
  • suiga o olaga
  • o le tulaʻi mai o isi mea e mafua ai le faʻamuamua i le hypoglycemia poʻo le hyperglycemia.

I le avea ai ma tulafono, o le togafitiga a Amaril mo se taimi umi.

Faʻasalaga

I mataupu o le faʻalavelave maualuga poʻo le faaumiumi o le faʻaaogaina o mea maualuga glimepiride ogaoga o le hypoglycemia, lea atonu e lamatia ai le ola, e ono tupu.

Afai e maua se televave, e tatau loa ona e faafesootai se fomaʻi. E mafai ona taofi le hypoglycemia e ala i le aveina o suātini, mo se faʻataʻitaʻiga, kulukose poʻo se fasi vaega itiiti o soʻo se mea suamalie. Seʻi vagana ua faʻaaogaina atoa ia faʻaoga o le hypoglycemia, o le tagata maʻi e manaʻomia le vaavaaiga lelei o togafitiga faafomaʻi, pe a toe faʻaalia pea faʻamatalaga e le manaʻomia. Ole togafitiga faʻapitoa e faʻalagolago i faailoga.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o le glimepiride ma fualaau faasaina e mafua ai le atinaʻeina o le hypoglycemia, mo se faʻataʻitaʻiga, maInisalini ma isi vailaʻau o le hypoglycemic, Faʻailoga a le ACE, faʻamaʻi vai ma tane feusuaʻiga feusuaʻiga, chloramphenicol,faʻavae Coumarin, Cyclophosphamide, Dizopyramide, Fenfluramine, Pheniramidol, Fibrates, Fluoxetine, Guanethidine, Ifosfamide, acid para-aminosalicylic, Phenylbutazone, Sulfenamicin aminitraminamide, Clinamide ma isi.

Faʻaaliga acetazolamide, faʻaipoipo, GKS, diazoxides, togafitiga, Epinefini ma isi togafitiga alofa, Glucagonlaxatives (faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻaʻumiva), nicotinic acid (i luga o vailaau maualuga) estrogen ma progestogens, phenothiazine, phenytoins, rifampicins,iodine-e aofia ai hormones o le thyroid mafua ai le faʻavaivaia o le malosi o le hypoglycemic, ma e tusa ai ma lea, faʻapupulaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

H2-histamine receptor blockers e mafai ona faʻaleleia poʻo faʻavaivaia le aafiaga o le hypoglycemic o le glimepiride. Clonidine, Reserpine, Coumarin ma peta blockers.

Amaryl: analogues, tau, papa, faʻalogo Rusia, faatonuga mo le faʻaogaina

Amaryl - O lenei vailaau e faʻamoemoe e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. O le mea autu autu o lenei vailaʻau o le glimepiride. I le averesi, o lona fua faatatau e mai le 1 i le 3 mg.

Auala faʻaalia o Amila:

  1. Faʻatupulaʻia le faʻasaʻolotoina o le inisalini.
  2. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga lelei, lea e faaitiitia ai le lamatia o le hypoglycemia.
  3. Faʻaititia o vaega o le atherogenic i totonu o le toto.
  4. Faʻaitiitia le mamafa o le faʻamaʻi faʻamaʻi.

Maua mea e fesoasoani i le Tablet Amaril Tablet

O se tasi o analogues aupito sili ona taugofie o Amaril i pepa e aofia ai:

Mafaufau i le aoga o analogues o fualaau oona.

E i ai foi le mea taua e pei o Amaryl. O le togafitiga e mafua ona o le faʻafouina o suauu peta pancreatic e ala ile kulukose.

E ave le faʻamaʻi e tusa ai ma vaega fautuaina ma tuu i se taimi patino:

  1. O le vaitaimi i le va o faʻasalaga e le tatau ona sili atu i le taimi atofaina.
  2. O mea sese i le taimi o le togafitiga o fualaau e le mafai ona taofia e se tele sili atu o togafitiga o fualaau.
  3. E tatau i le tagata gasegase ona logoina lana fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o le tele o tui o fualaau faasaina.
  4. O le atinaʻeina o le hypoglycemia pe a maeʻa le puleaina o le Diameride i se vaega o le 1 mg / aso, o loʻo fautua mai ai o mea taumafa paleni e talafeagai.

O le tau o le faʻamalama e mai le 206 rubles. i le pusa.

O lenei fualaau faasaina ei ai lana lava metotia o gaioiga:

  1. O le vaega malosi i le vailaʻau e faʻaaogaina le faasela ma faʻasaʻo le inisalini mai le pancreas.
  2. Faʻateleina le mafai ona gafatia o gaʻo faʻapipiʻi i aafiaga o le inisalini.
  3. Ua i ai ni gaoioiga faʻapitoa.

Ave, muai pikiina se vaega o fualaau. E masani lava, e filifilia e faʻavae i luga o se suʻesuʻega faifaipea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E tele tulafono mo le faʻaaogaina i togafitiga o lenei vailaʻau:

  1. I le amataga o togafitiga, e tusa ma le 1 mg o le glimepiride ua faatonuina, 1 taimi i le aso.
  2. A oʻo mai se taunuʻuga faʻapitoa, o le vaega lea e faʻaaogaina e fai ma lagolago.
  3. Afai e leai se faʻaleleia atili, ona mafai lea ona faʻalemu lemu le fua i le 4 mg / aso.
  4. O le maualuga pito i luga o le 8 mg / aso.

I le averesi, o le tau o lea vailaau e mai le 740-780 rubles i le pusa.

Faʻaleleia totoga o le kulukose toto i tagata gasegase e maua ai le inisalini-tutoatasi o ituaiga o maʻisuka.

E tele ona aafiaga:

  1. Ava.
  2. Faʻasaʻo.
  3. Antisclerotic.
  4. Puipuiga ma toe faaleleia.
  5. Antioxidants.
  6. Antibacterial.
  7. Cholagogue ma aʻafiaga.

E faʻamoemoeina e le fomaʻi i le tulaga sili ona lelei e ausia:

  1. Malosiaga faatagaina o le kulukose i totonu o le toto ma le urine.
  2. Faaaoga mo faamoemoega puipuia o maʻi fatu fatu.
  3. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina e tagata gasegase i faʻamaʻi faʻamaʻi o le ate, manava po o le fatu.

I le vaitau o le ave o fualaau faasaina, e tatau ona mulimulitai le tasi i fua filifilia ma le olaga. I le averesi, e mafai ona faatauina Vijaysar mo le 282 rubles.

Amiol-lowering drug: faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga ma analogues

Amaryl o se vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le suka toto.

O lona faʻaaoga e amata ile leai o le inisalini e le mafai ona toe totogiina mo nisi metotia - togafitiga faʻasoifua maloloina, meaʻai, togafitiga faʻavae, ae leai se mea e manaʻomia ai le puleaina o le inisalini mama.

O le tagofia o lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tulaga o tagata ei ai le maʻisuka, lea e mafai ona faaleleia atili ai le lelei o le olaga.

O le mea lea, Amaryl, o analogues e maua mai e kamupani vailaʻau faʻapitoa, e faʻaaogaina lautele i le togafitiga o aʻafiaga o le le lava o le inisalini i le tino.

Faailoga ma mea galue malosi

Amaryl ma ona analogues ua faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga II.O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le glimepiride.

O lenei vailaau oona lona tolu, na faia i luga o le faavae o se gaioiolosi o le sulfanylurea, e galue i luga o le pancreas, e faaosofia ai lona suauu, e nafa ma le gaosia o le inisalini. I lalo o lana faatosinaga, o le pancreas e maua ai le tele o inisalini, ma o le aofaiga o le suka i le toto e faaitiitia.

Amaryl tablets 2 mg

E le gata i lea, o le gaioiga malosi o le vailaʻau e galue foi i luga o le tino o le tino, e faaitiitia ai le malosi o le inisalini. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le glimepiride, ulufale i totonu o le cell e ala i le membrane, o loʻo i ai le malosi e poloka ai alalaʻau pālolo. O se taunuuga o lenei gaioiga, o le alalaupapa calcium o le kela e tatalaina, o le calcium e ulufale atu i le mea tuai ma lagolagoina le gaosia o le inisalini.

O se taunuuga o nei mea faalua, o le toto kulukose o le maualuga e faasolosolo malie ma faasolosolo ae o se taimi umi ua faaitiitia. Amuelu ma analog e ese mai i augatupulaga talu ai se numera itiiti o aʻafiaga o le itu, faʻamaʻiloga ma se mea e seasea ona tutupu o le hypoglycemia ona o lo latou faʻaaogaina.

O uiga o le fualaau faasaina e mafai ai ona lautele lau eseesega o fua o loʻo faʻaaoga mo togafitiga, vave faʻaalia le teteʻe muamua ma le lua a le patient i Amaril, ma faʻasoa ma le saogalemu ma le saogalemu le fua faatatau o fualaau oona.

Faʻasologa o Faʻasologa ma le Faʻatulagaina o Filifiliga

O lenei vailaʻau, pei o soʻo se mea e tutusa ai Amaril, e manaʻomia le faʻamaonia ma le suʻega o le fuainumera manaomia.

E leai ni masani masani iinei - e iloa lelei e tagata taʻitoʻatasi le fua tutusa o lenei mea. O le mea lea, o le filifilia o se fualaau e faia i le naʻo le mataʻituina ma le faʻaauau o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto pe a maeʻa se fua faapitoa o le vailaʻau.

I aso muamua o le faʻatagaina, ua tuʻuina atu i le tagata gasegase se fualaau muamua, o le 1 mg o Amaril i le aso. Afai e tatau ai, o le a faasolosolo malie lava, o le siakiina pea o le maualuga o le suka. O le siitaga e tupu mai i le tasi le miraigram i le vaiaso, tele taimi - i le lua vaiaso.

E masani lava, o le fua pito i maualuga o loʻo faʻamatalaina i le maʻi o le ono kalama o le vailaʻau. E na o tulaga tulaga ese lava e mafai ona faʻateleina i le aso i le 8 mg, ae e tatau ona ave le vailaʻau i ia aofaiga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Amaryl o loʻo iai i ni pepa e aofia ai le lua i le ono mg o le mea galue. O le fua o le laulau o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E tatau ona ave le vailaau faʻatalanoa, e aunoa ma le mumu, ma le tele o vai. Latou te faʻatino le aveina o vailaau i lea aso ma lea aso, ae i nisi tulaga, e mafai ona vaevaeina le papaa o Amaril i ni atopa se lua i le aso e tasi.

O mea taugata ma faʻatusatusaga

O le tau o lenei fualaau faasaina e maualuga tele - mai le 300 i le 800 ru. Talu ai ona o lona pulega o se mea faifai pea, e masani lava i le tele o tausaga, e talafeagai ai suiga o Amarilili.

O nei fualaau oona e faʻavae tonu i le mea lava e tasi, ae o le tau o le atunuu ma le kamupani gaosi oloa e sili atu le taugofie nai lo le uluai. O nei vailaʻau o loʻo gaosia i vailaʻau faʻamalositino i Polani, Slovenia, Initia, Hungary, Turkey, Iukureini. O sui a Amarilu mo analogues Rusia e maua mai i le lautele.

Glimepiride tablets - o le tau sili ona taugofie o Amaril

E eseese i latou i le igoa, afifi, fua ma tau. O le elemene aoga i totonu o ia mea e tutusa. I lenei itu, i le ala, o fesili nei e le saʻo: "O le a le mea sili atu Amaryl poʻo Glimepiride?" Po o le "Amaryl ma Glimepiride - o le a le eseesega?"

O le mea moni e faapea o igoa nei e lua o fefaʻatauaʻiga mo se faʻamaʻi tutusa. O le mea lea, e le saʻo le talanoa e uiga i le maualuga o se vailaau faapitoa - e foliga tutusa i le tuufaatasiga ma le aafiaga i le tino. Glimepiride o le gaosiga a Rusia o le faʻaoga sili ona taugofie o le fualaau faasaina.

E maua mai i ni pepa, i se fua o le 1, 2, 3 ma le 4 milligrams.

O le tau o lenei fualaau faasaina e tele taimi e maualalo ai nai lo Amaril lava, ma o le mea galue malosi e matua tutusa lava.

Afai e le mafai ona e maua, e mafai ona e faʻatau le Diamerid. O nei laupepa e eseese naʻo le igoa ma le gaosi oloa. O lenei vaega o Amarilini o loʻo gaosia foi i totonu o fualaau mai le 1 i le 4 mg, ae ese mai Glimepiride i se tau maualuga atu.

O le au gaosi a Ukrainian o vailaau e ofoina atu le fualaau faasaina Glimax, lea e toetoe lava a tutusa. E ese i latou i le vailaʻau - o le laulau e aofia ai le lua i le fa miligrams o mea gaosi, e le o maua 1 mg pepa.

Laupapa Diamerid 2 mg

E le gata i lea, o analogues e le taugata o Amaril o loʻo gaosia e kamupani Inisinia Farani. O latou igoa tau fefaʻatauaʻiga o Glimed poʻo Glimepiride Aykor. E tasi i le fa miligram tablets e avanoa. E mafai foi ona e maua i luga o le faʻatau atu o le vailaʻau Vaʻaia Glinova.

O lona eseesega e na o le mea moni e faapea, o le kamupani gaosi oloa, o loo i Initia, o se lala o le tagata gasegase vailaʻau o Maxpharm LTD. O loʻo i ai foi pili ponesi o Argentine e igoa ia Glemaz, ae atonu e le masani ona masani i falemaʻi i lo tatou atunuu.

Analogs o gaosiga i Isaraelu, Ioritana ma le EU

Afai o nisi mafuaaga e le faʻatuatuaina ai e le au faʻatau fale ma atinaʻe Initia, e mafai ona e faatauina ni analogues e le taugata e suitulaga ai Amaryl, o le tau o le a maualuga atu nai lo oloa tau fale, ae maualalo ifo nai lo le fualaau muamua.

O nei vailaau ua gaosia e kamupani i Czech Republic, Hanikeri, Ioritana ma Isaraelu. E mafai e tagata maʻi ona mautinoa atoatoa nei vailaʻau - o le tulaga lelei o le faʻaaogaina o vailaʻau i nei atunuu e faʻamaonia i ona tulaga mausali.

Amix, na gaosia e Zentiva, e maua mai le Czech Republic. O le fuataga masani e mai i le 1 i le 4 kalama, o se mea e sili ona maualuga ma le tau talafeagai e iloagofie ai lenei fualaau faasaina.

O le kamupani lauiloa Hungarian o Egis, e taulaʻi lava i luga o maketi a le CIS, o le a faʻaalia foi lona Amaryla tutusa. O lenei mea faigaluega o le igoa Glempid, o se fua faʻatatau ma se tau talafeagai talafeagai.

Hikma, o le kamupani telefoni feaveai a Jordanian, na faavaeina i le 1978, na ia lafoaia foi lana uila Amaril, ua taʻua o Glianov. E le tatau ona e popole i le lelei o lenei vailaau - Ua tuʻuina atu vailaʻau Jordanian i le tele o atunuu o le lalolagi, e aofia ai Amerika, Kanata ma le EU, lea e matua ogaoga ai le pulea o fualaau faasaina.

O le igoa faavaomalo Amaryl (generic) o Glimepiride.

Isi tufuga

O ituaiga o lenei auala lauiloa e lagolagoina ai le masani ai o le maualuga o le suka toto e maua i isi atunuu o le lalolagi.

O vailaʻau faʻamalosi i Siamani, Slovenia, Luxembourg, Polani ma le Malo o Peretania e maua mai fualaau vailaau e suitulaga lelei ia Amaryl. Ae ui i lea, o nei vailaʻau uma e taugofie tele, o lea e le fetaui mo tagata mamai ma se tapulaa faatapulaaina.

O se tau e sili atu, e tusa ma le 10 taimi o le tau o Rusia poʻo Initia, o tupe na tuʻuina mai e kamupani vailaau mo togafitiga i Suitiselani. Ae ui i lea, o le mauaina o nei fualaau taugata e le taua tele - o le a le sili atu le lelei o le galue, ma avea ma mafuaʻaga tutusa tutusa aʻafiaga e pei o ni taugofie.

Vitio faʻatalanoa

E taua le iloa! I le gasologa o taimi, o faafitauli ma le maualuga o le suka e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

E tele faamatalaga aoga e uiga ia Amaril i le vitio:

O loʻo i ai foʻi le tele o fualaau oona mai gaosiga eseese ma eseese tau o tau e suia ai Amaryl. E tatau ona maitauina pe a filifilia se fualaau faasaina, e le tatau ona e faalagolago i lona tau maualuga - e le o lona uiga o le talafeagai lelei, e masani lava e le sili atu le leaga o fualaau oona e sili atu lona tau nai lo lona taugata sili atu taugata.

Amaryl tablets - faatonuga, iloiloga o le talimalo, tau

Amaryl e aofia ai le glimepiride, lea e aofia i se fou, lona tolu, o le gaosia o sulfonylurea (derivatives) (PSM). O lenei vailaʻau e sili atu le tau nai lo le glibenclamide (Maninil) ma le glyclazide (Diabetes), ae o le tau o le eseesega e faʻamaonia e le maualuga o le gaioiga, gaioiga vave, faʻaleagaina o le tino, ma le maualalo o le aʻafia o le hypoglycemia.

Faatasi ai ma Amarilila, o lapopoa beta ua faaitiitia lemu atu nai lo augatupulaga anamua o le sulfonylureas, o lea o le alualu i luma o le maʻisuka ua faagesegese ma o le a manaomia mulimuli ane le togafitiga o le inisalini.

O faʻamatalaga o le tagofia o fualaau faasaina e mautinoa: e maualalo ai le suka, e faigofie ona faʻaaoga, inu pona i lea aso ma lea aso, tusa lava po o le a le fua. I le faaopoopo atu i le glimepiride mama, o lona tuufaatasiga ma le metformin ua maua mai - Amaril M.

Faʻamatala puupuu

FaatinogaFaʻaititia le suka o le toto, e aʻafia lona tulaga i itu e lua:

  1. Faʻasolosolo le tuʻufaʻatasiga o le inisalini, ma toe faʻaleleia le muamua, o le laʻasaga pito sili ona vave o lana pule faʻanofo. O le PSM totoe o loʻo faʻaalu lenei vaega ma galue i le lona lua, o le mea lea e faʻaitiitia lemu le suka.
  2. Faaitiitia le malosi o le insulin e sili atu le malosi nai lo isi PSM.

I le faʻaopoopoga, o vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis, faʻamaonia le cholesterol, ma faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le oxidative. O le Amaryl o loʻo faʻasolosolo i totonu o le urine, e ala mai i le vaega o le digestive, ina ia mafai ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi ma le faʻaogaina o le gaosiga, pe afai o le gaioiga o loʻo puipuia.FaailogaO le maʻisuka naʻo le 2 ituaiga. O se muai manaʻomia mo le faʻaaogaina o ni pene beta faʻamaufaʻailogaina, o loʻo totoe o latou lava inisalini. Afai o le pancreas ua muta le maua mai o le hormone, ua le faʻamaonia Amailini. E tusa ai ma faatonuga, e mafai ona ave vailaʻau i metformin ma togafitiga insulin.FaʻasologaAmaryl e gaosia i ni pepa e aofia ai le 4 mg o le glimepiride. Mo le faigofie o le faʻaogaina, e tofu lava le laʻau ma lona lava lanu. O le fua amata e 1 mg. E 10 aso, pe a maeʻa ona amata lea ona faasolosolo malie le alualu i luma seia oʻo ina masani le suka. O le maualuga o le gaʻo faatagaina o le 6 mg. Afai e le maua ai se taui mo le maʻisuka, o fualaau mai isi vaega poʻo le inisalini e faʻaopoopo i le togafitiga.FaʻasalagaO le tele o le gasegase e mafua ai le umi o le hypoglycemia. A maeʻa le faʻamautuina o le suka, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi pea mo le isi 3 aso. I lenei taimi uma, o le tagata maʻi e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a tagata o lona aiga, ma se malosi malosi tele - i se falemaʻi.Contraindications

  1. Faʻaaogaina o le gasegase i le glimepiride ma isi PSM, vaega fesoasoani o le vailaʻau.
  2. Le lava le inisalini i totonu (ituaiga 1 o le maʻisuka, pancreatic resection).
  3. Faʻailoga matuia tele. O le mafai ona ave Amaril mo faamaʻi fatu fatu e fuafuaina pe a uma ona suʻeina le okeni.
  4. O le Glimepiride ua faʻafefeteina i le ate, o le mea lea, o le toilalo o le ate o loʻo aofia ai foi i faatonuga e avea o se faʻalavelave.

Amaryl e faʻagata le tumau ma suia i inisalini injections i le taimi o le maʻitaga ma le lactation, faʻafitauli tele o le maʻisuka, mai le ketoacidosis i le hyperglycemic coma. Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi, faʻaleagaga, faʻalagona lagona mamafa, atonu e le lava Amelieli e faʻasaʻo ai le suka, o le togafitiga e faaopoopo i le inisalini, e umi lava le umi. Tulaga lamatia o le hypoglycemiaE paʻu le suka i le toto pe a galo le maʻisuka e 'ai pe leai foi le kulukose sa faʻaalu i le taimi o le faamalositino. Ina ia faʻamaonia le glycemia, e manaʻomia ona e faʻavaveina meaʻai gaʻo, e masani lava o se suka, se ipu vai poo se lauti suamalie. Afai ua sili atu le fualaau o Amaril, e mafai e le hypoglycemia ona toe foi mai i le tele o taimi i le umi o le fualaau faasaina. I lenei tulaga, pe a uma le faʻamuamuaina o le suka, latou te taumafai e aveese le glimepiride mai le mea oona: latou te faʻaleagaina ai le vomiting, inu puluvaga poʻo le laxative. O le malosi tele o le tino o le oti; o le togafitiga mo le maualuga o le hypoglycemia e aofia ai le glucose malosi. FaʻaiʻugaI le faaopoopo atu i le hypoglycemia, pe a ave Amarilila, e mafai ona mataʻituina faafitauli tau otaota (i lalo ifo o le 1% o tagata gasegase), allergies, e afua mai i le vevesi ma le tigaina i le faʻalavelave anaphylactic (>E ui lava i le saogalemu faʻatusatusa, o lenei vailaau faʻapitoa e aʻafia ai le pancreas, o lona uiga e faʻapuupuu le sosoʻo o lau inisalini. O le PSM e faʻamaonia pe afai e le lelei le toleniina o le metformin pe o le maualuga o lona dose e le lava mo le glycemia masani. I le avea ai o se tulafono, o se faʻalavelave matuia o le maʻisuka, poʻo se gasegase umi.

Amaril ma Yanumet

Yanumet, e pei o Amaryl, e aʻafia uma le maualuga o le inisalini ma le faʻamalosia o le inisalini. O vailaau eseese e ese i le faiga o le gaioiga ma le fausaga o vailaʻau, ina ia mafai ona ave faʻatasi. Yanumet o se fomaʻi fou, o lea e tau mai le 1800 rubles. mo le pito sili ona laitiiti. I totonu o Rusia, o ana mea uma ua faamauina: Combogliz ma Velmetia, e le sili atu le taugofie nai lo le uluai kopi. I le tele o tulaga, e mafai ona ausia le taui o le maʻisuka e ala i le tuufaatasiga o metformin taugofie, meaʻai, aʻoga faaletino, o nisi taimi e manaomia ai e le tagata le PSM. Yanumet e aoga le faʻatau pe afai o le tau e le taua i le paketi.

O le le tausisia e le maʻisuka faʻatasi ai ma togafitiga faʻasolosolo, o le mafuaaga autu lea o le faʻateleina o le maʻisuka. O le faafaigofieina o togafitiga e mafua mai i soo se faamaʻi masani e masani lava ona faaleleia ona taunuuga, o le mea lea, mo tagata e filifili ai, o fualaau oona e sili ona lelei. O le Amaryl M o loʻo i ai le faʻateleina faʻatasi o le suka-lowering drugs: metformin ma PSM. O pepa taʻitasi e aofia ai le 500 mg o le metformin ma le 2 mg o le glimepiride. E le mafai ona paleni tutusa uma mea aoga i le tasi papa maʻa mo tagata gasegase eseese. I le ogatotonu o le maʻisuka, sili atu le metformin, e manaʻomia le itiiti o le glimepiride. E leai se sili atu i le 1000 mg o le metformin e mafai ona faatagaina i se taimi, o tagata gasegase e gasegase tuga e tatau ona inu Faimalaga M faʻolu taimi i le aso. Ina ia filifilia le fua saʻo, e fautuaina mo tagata aʻoga amio pulea ina ia ave faʻatasi Amaril i le taeao o le taeao ma le kalapu i le taimi e tolu i le aso.

Faʻavasegaina e Max, 56 tausaga. Na faatonuina Amilai i loʻu tina ae le o Glibenclamide ina ia mafai ai ona ave soo le hypoglycemia. O nei fualaau suamalie o le suka e sili atu le leaga nai lo lena, e maofa ai nai aʻafiaga i faatonuga, ae o le mea moni e leai se mea. O le taimi nei ua ia 3 mg, suka e tusa ma le 7-8. Matou te fefefe e faʻaitiitia, aua o le tina e 80 ona tausaga, ma e le o taimi uma e lagona ai le uiga o le hypoglycemia.Faʻavasegaina e Elena, 44 tausaga. Na taʻu mai Amilule e se endocrinologist ma lapatai mai ia te au e ave vailaau Siamani, ma e le taugofie analogues. Ina ia sefe, sa ou faatauina mai se afifi tele, o lona uiga o le tau e tusa ma le 1 papaitusi e itiiti ifo. E lava laʻu ato mo le 3 masina. O fualaau e laʻititi, lanumeamata, o se foliga e le masani ai. Ua afaina le afu, o lea e faigofie ai ona vaevaeina i ni vaega. O faatonuga mo le faʻaaogaina e matua tele - 4 itulau i nai mataitusi laiti. O le suka o le anapogi o le 5.7, o se fualaau e 2 mg.Faʻavasegaina e Catherine, 51. Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 15 tausaga, i le taimi na ou suia ai le silia ma le luasefulu fualaau. O le taimi nei ua na o Amaryl papa ma Kolya insulin Protafan. Na faaleaogaina Metformin, na latou fai mai e leai se aoga, mai le insalini vave na ou lagona le leaga. Sugar, ioe, e le atoatoa, ae o loʻo i ai ni faʻafitauli.Faʻavasegaina e Alexander, 39 tausaga. O fualaau suamalie o le suauu na filifilia mo aʻu mo se taimi uumi ma faigata. Metformin e leʻi alu i soo se ituaiga, e le mafai ona faʻaumatia faʻafitauli. O se taunuuga, matou te nofo i Amaril ma Glukobay. Latou te fufuluina le suka, o le hypoglycemia e mafai ona fai pe afai e te le 'ai i le taimi. O mea uma lava e faigofie ma mafai ona vaʻaia, e leai se fefe e ala i le taeao. E tasi, nai lo Amaril, na latou tuuina atu le Glimepiride Canon Rusia. Ou te leʻi vaʻaia ni eseesega, sei vagana ai o le afifiina e itiiti le matagofie.Ia mautinoa e aoao! E te manatu o pills ma insulin o le auala lava lea e tasi e taofi ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaoga ... faitau atili >>

Amiliki: faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga o le maʻisuka, tau ma mea tutusa

Ua manatu Amalane e lauiloa i le maʻisuka. O lona taliaina e mafai ai e tagata gasegase ona pulea o latou tulaga, faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe le totoga. O vailaʻau ua faatonuina ua naʻo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga II.

O le mea malosi o Amaril o le glimepiride. O le tuufaatasiga o laupepa e aofia ai foʻi vaega fesoasoani. O a latou lisi o le a faʻalagolago i le fua o le glimepiride. O le eseesega o le tuufaatasiga o mea faaopoopo i totonu o maa e mafua ona o se lanu eseese.

INN (igoa faavaomalo): glimepiride (Latin Glimepiride).

Amalil M1, M2 o loʻo faʻatau atu foi i falemaʻi. I le faaopoopo atu i le glimepiride, o le tuufaatasiga o maʻalaʻau e aofia ai le metformin i se aofaiga o le 250 pe 500 mg, i le faasologa. O lenei vailaʻau tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻasalaina na o se endocrinologist.

Faʻataʻitaʻiga

Glimepiride ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic i le tino. O se mafuaʻaga o le tolu tausaga o le sulfonylurea.

Amaryl e matua umi lona aafiaga. A faʻaaogaina laulaʻau, e faʻafefeteina le pancreas, ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o peta. O se taunuuga, o le inisalini e amata ona faʻasaʻolotoina mai ia i latou, o le hormone e ulufale i le toto. E fesoasoani lenei mea e faʻaititia ai le suka i le maeʻa ona 'ai.

I le taimi lava e tasi, o le glimepiride o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa. E faʻaleleia ai lagona o musika, gaʻo gaʻo i le inisalini. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o le a faʻaaogaina le antioxidant, antiatherogenic, o le antiplatelet malosi e matauina.

E ese mai Amarila mai isi sulfrinylurea o meaʻai pe afai e faʻaaogaina, o mea o loʻo maua i le inisalini ua faʻatuina e maualalo ifo nai lo le faʻaaogaina o isi vailaau faʻamalolo. Ona o lenei mea, o le lamatiaga o le hypoglycemia e itiiti lava.

O le faʻamalosiina o le faʻaaogaina o le kulukose i maso ma mea gaʻo e mafai ona mafua ona o le i ai o faʻamalosi faapitoa o felauaiga i totonu o siama. Amaryl faateleina a latou gaioiga.

O le fualaau faasaina e le taofia ai le gasegase eletise o le myocytes cardiac. O loʻo latou maua pea le avanoa e faʻafetaui ai i tulaga faʻataʻitaʻi.

O togafitiga Amaryl e poloka ai le gaosiga o le kulukose e ala ile ate. O le faʻamaoniga ua mafua ona o le faateleina o mea o le fructose-2,6-biophosphate i hepatocytes. O lenei mea e taofi le gluconeogenesis.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e poloka le pulelasi o le cyclooxygenase, e faaitiitia ai le faagasologa o le suia o le thromboxane A2 mai le arachidonic acid. Ona o lenei mea, o le maualuga o le faaputuga faaputuga o le faaputuga ua faaitiitia. I lalo o le faatosinaga a Amaril, o le mamafa o gaioiga o le oxidative, lea e matauina i le maʻisuka e le o le insulin, e faʻaititia.

Faʻamatala togafitiga e faʻavae i luga o le glimepiride i maʻi ma le maʻi II, pe a fai o gaioiga faaletino, o meaʻai e le mafai ai ona e pulea le maualuga o le suka.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai ona tuʻufaʻatasia le ave o Amarila ma le metformin, inisua inisalini.

Dr. Bernstein o loʻo faʻamalosia e le faʻamaonia le tofiaina o sooupu o le hypoglycemic, tusa lava pe iai ni faʻamatalaga mo le faʻaaoga. Fai mai o ia o fualaau faasaina e afaina, faaleleia atili o le le atoatoa o le tino. Ina ia faʻamaonia le tulaga, e mafai ona e le faʻaaogaina ni sulfonylurea, ae o se taumafataga e tuʻufaʻatasia ma se togafitiga faʻapitoa.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ave le Amaryl e faatagaina e le tofiaina o le fomaʻi aoga. O le tagata poto faapitoa o le a filifilia le uluai inumaga mo tagata maʻi taitoatasi.E faʻalagolago i le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto, o le malosi o le excretion sugar in the urine.

I le amataga o le togafitiga, ua fautuaina e inu ipu inu o loo i ai le 1 mg o le glimepiride. Faʻateleina le fua ile fua. 2 mg pepa ua faʻafeiloaʻi e le sili atu nai lo le 1-2 vaiaso talu ona amata le togafitiga. I le amataga, e siakiina e le fomai le tulaga o le maʻi, e fuafua i le tali atu i le fualaau faasaina, fetuunai le togafitiga. Ole maualuga pito i luga o le aso e ono faatagaina ile 6-8 mg o le glimepiride.

Afai e le mafai ona ausia le togafiti o le togafitiga e manaʻomia e tusa lava pe ave le sili atu o le aofaiga o Amarilila, ona faʻapipiʻiina lea o le inisalini.

E tatau ona ave ni meaʻai i luma o le taumafataga autu 1 taimi i le aso. O fomai e fautuaina e inu le fualaau faasaina ao lei faia le taeao. Afai e tatau ai, ua faatagaina e sui le taimi e faʻafeiloaʻi ai mo le malologa.

Ua faʻapalapalaina uma ia meaʻai e aunoa ma le ulaina.

Aso faʻauma

Faaaoga le fualaau faasaina mo le 36 masina mai le aso o le faʻasalaga.

E tatau ona filifili e le sui talafeagai o le endocrinologist le mea saʻo mo Amaryl. E mafai ona ia faʻatonu se faʻasologa e faia i luga o le faavae o le mea lava e tasi, pe filifilia se vailaʻau e faia mai isi vaega.

O tagata maʻi e mafai ona faʻamatalaina se sui Rusia, Diamerid, lea e taugofie tele. Mo le 30 fualaau o fualaau faasaina, faia i le faavae o le glimepiride, faatasi ai ma se fua o le 1 mg i se fale talavai, o le a totogi e tagata gasegase le 179 p. Faatasi ai ma le faatosinaga o le faʻaogaina o le mea galue, o le tau e faʻatuputeleina. Mo le faʻamalama i se fua o le 4 mg, 383 p.

Afai e tatau ai, sui Amaryl i le fualaau faasaina Glimepiride, lea e gaosia e le kamupani Rusia Vertex. O fua faʻataʻitaʻi e taugofie. Mo se pusa 30 pcs. 2 mg e tatau ona totogi 191 p.

O le tau o Glimepiride Canon, lea na gaosia e Canonfarm, e maualalo ifo. O le tau o se afifi o le 30 pauna o le 2 mg ua manatu e taugofie, e 154 p.

Afai o le glimepiride e le gauai, ua faatonuina isi tagata isi mea tutusa e faia i luga o metformin (Avandamet, Glimecomb, Metglib) poo vildagliptin (Galvus). Ua filifilia i latou e mafaufau i uiga o le tagata maʻi.

Alcohol ma Amaryl

E le mafai ona vavalo i le taimi muamua pe faapefea ona aafia le tagata o loʻo tagofia fualaau faasaina i luga o le glimepiride ona o le ava malosi. Ova malosi e mafai ona faʻavaivaia pe faʻaleleia ai le malosi o le hypoglycemic o Amaril. O le mea lea, e le mafai ona faʻaumatia i le taimi e tasi.

E tatau ona faʻaaogaina vailaʻau faʻasaina mo se vaitaimi uumi. Ona o lenei mea, o se vavalalata i le faʻaaogaina o mea inu ava malosi mo le toʻatele e avea ma faafitauli.

Tina, lactation

A o faagasolo le vaitau o le faʻaogaina o le pepe, o le fafagaina o le pepe fou, sulfonylurea o mea e le mafai ona faʻaaogaina. I totonu o le toto o se fafine maʻitaga, o le glucose e tatau ona i totonu o tapulaa masani. A uma lava, o le hyperglycemia e mafua ai le faateleina o le lamatiaga o le faaletonu o le tino, faateleina le fua o pepe pepe.

O fafine ua maʻitaga ua siitia atu i le inisalini. E mafai ona vavae ese le tulaga o le aʻafiaga o le aʻafiaga o fualaau faasaina ile pepe ile utero pe ae lafoai le sulfonylurea i le taimi o le fuafuaina o fuafuaga.

I le taimi o le lactation, ua faʻasaina ai le togafitiga o Amaril. O le gaioiga malosi e pasi i le susu susu, o le tino o se pepe fou. Aʻo fai susu, e tatau ona toe suia le fafine ile togafitiga o le inisalini.

Mo le tele o gasegase, o le fautuaga a le endocrinologist togafiti e le lava e amata inu ai se fualaau fou. Fai mai fomaʻi o fualaau oona e fesoasoani i le pancreas e maua ai le inisalini, aʻo faʻalauteleina le lagona o le gaʻo i le tino. E mafua ai lenei mea i le mea moni o le kulukose e amata ona gauai i le tino.

Ae o maʻi e fia faalogo i se manatu e uiga i fualaau faasaina mai isi maʻisuka. O le naunau ia iloa iloiloga o isi gasegase ona o le maualuga o le tau o le fualaau faasaina. I le uma, e tele ituaiga o vailaʻau faʻatau e faʻatau ai ua fuafua e faʻaititia le maualuga o le kulukose, o le tau e laʻititi le maualalo.

Aʻo ave Amarilini mo le 1-2 tausaga, e leai ni aʻafiaga leaga e matauina. Faataʻitaʻiga faʻaalia e leai se faʻafitauli faʻafitauli pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina.

O le tele lava o taimi, e tulai mai faafitauli pe a faʻaaogaina Amaril M mo togafitiga, lea e faaopoopo i le glimepiride e aofia ai le metformin. O tagata gasegase e faitio i se vevela i luga o le tino, paʻu o le paʻu, o le atinaʻeina o le maualuga.

A maeʻa ona tago i le laumei, o nisi tagata latou te lagona le oʻo mai o se faʻafitauli o le tino, e ui lava pe a siaki e foliga mai o le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le kulukose e le taua tele.

I masina muaʻi faʻaaogaina, o sauniuniga a le glimepiride e faʻamautu lelei ai le maualuga o le suka. Ae o nisi fomaʻi e matauina o le lelei o le fualaau faasaina e amata ona paʻu i le taimi.

O le tagata gasegase na muamua faʻalauteleina le atunuʻu, ona tuʻuina atu lea o se vailaʻau o vailaʻau. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona ausia se faʻagasologa lē tumau o le setete.

Ae talu ai ona o le faʻaitiitia o le aoga o togafitiga, o loʻo maʻi pea le tagata maʻi i le suka i le tino. O lenei mea e oʻo atu ai i se faʻalavelave lautele.

Faatasi ai ma le fesoasoani a Amaril, o nisi o maʻisuka ua mafai ona faasolosolo malie le aveesea o le manaʻoga e faia pea le iniseti o le inisalini. E ui lava i le amataga o togafitiga, e toʻatele e iai faʻamaoniga o le hypoglycemia. O tagata gasegase e faitio i le nausea, o gatete lima, o le valea, o se lagona faifaipea o le fiaaai. E faasolosolo lava, e faaleleia le tulaga, o le a le toe i ai ni faaaliga leaga.

Tau, mea e faatau ai

Amaryl tablets e faatau atu i le toetoe o falemaʻi uma. O le tau o se afifi o le 30 vaega tuusao e faalagolago ile onumaga fautuaina e le fomai.

Le aofai o mg glimepirideTau, solo.
1348
2624
3939
41211

Papa o le 90 pusa ua faʻatau. Afai e te faʻatau Amarila i totonu o se afifi, o le ae faʻasaoina se mea laitiiti. Mo le afifiina o le 90 fasi (2 mg) e te manaʻomia e totogi 1728 p.

Glimepiride Canon

O se vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻaaogaina tautala. E afaina ai sela o le pancreas ma faʻasaʻo ai le inisalini.

O vailaʻau e tele ituaiga faʻaaliga:

  1. O se aafiaga i fafo o le pancreatic i le tino, lea e faʻapupulaina ai le gafatia o gaʻo ina ia faʻateleina ai le gasegase.
  2. Faʻaitiitia le gaioiga o le inisalini i le ate.
  3. E taofia ai le gaosiga o le kulukose.

Faaaoga le tautala. O le faʻamalosia o togafitiga faʻatasi ai ma le inisalini e mafai ona faʻatulagaina, ona o le le maua o se togafitiga. Ae peitai, pe a fuafuaina le metotia, o se siaki siakiina o le kulukose i totonu o le toto toto e talafeagai. O togafitiga e masani ona umi. Le tau e tusa ma le 165 rubles.

Gliformin Umi

Taʻiala mo le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase ma le tele o meaʻai. O le vailaʻau e faʻaaoga uma i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

E mafai ona e faia e aunoa ma le manatu i meaai. O faʻatusatusaga ma taimi ole faʻatulagaina e faʻatatau i le pepa o loʻo faʻaaogaina. Faʻamatala togafitiga e oo atu i le 3 taimi / aso. O aso uma e 15 e te manaʻomia e fetuunai ai le fualaau.

Faʻatatau mai faʻatauga o fualaau faasaina, tau

Na faʻafeiloaʻi foi e Amarilili analogues, lea e maualuga atu lona tau, ae sili atu le taliaina o iloiloga:

  1. Avandaglim. E lua ni mea faʻapitoa, e taʻua o rosiglitazone maleate ma le glimepiride. Faʻaleleia togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.
  2. Avandamet. Faʻatasi ai fualaau faasaina e faavae i rosiglitazone maleate ma metformin hydrochloride. Faʻaleleia le faʻamalosia o le inisalini.
  3. Bagomet Plus. O le faʻaaliga e faʻavae i luga o se tuʻufaʻatasiga tumau o metformin e lua ma glibenclamide. O le muamua e maualalo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e taofiofi ai le faʻafefe o gaʻo ma faʻaitiitia le fua o le gluconeogenesis. E aʻafia le metformin i le lipid composition o le toto, faʻaititia ai le cholesterol ma triglycerides i totonu. Glibenclamide e faʻaitiitia ai le kulūkose i totonu o le toto. E uiga i pili taugofie e maualalo ai le cholesterol - o igoa, tau ma iloiloga na tatou tusia iinei.
  4. Vaevae. E i ai le tele o itu lelei:
  • faʻaitiitia le faʻaaogaina o kulukose
  • faatelegese lalo gluconeogenesis,
  • faʻalauteleina le faʻaaogaina o le kulukose,
  • faʻapupula le gafatia o gaʻo i aʻafiaga o le inisalini.

O le tau e mai i le 68 rubles i le 101 rubles.

Faailoga mo le faʻaogaina o papa maʻa Amaryl

O le mea aoga e tusa ai ma faatonuga i sauniuniga Amaril o le glimepiride.

O vailaau faʻasoifua maloloina e lelei lona aʻafiaga:

  1. Faʻamalosia le gaosiga o le inisalini.
  2. Faateleina le gasegase o masini i le inisalini na gaosia e le tino.
  3. Lafoaʻi insulin.
  4. Ua i ai ni gaoioiga faʻapitoa.
  5. O le gafatia e faʻafetaui le myocardium i le ischemia o loʻo tumau pea.
  6. Antithrombotic faatinoga.

O se vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau i le monotherapy, ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

Faʻaiʻuga itu Amaryl

Mai le cardiovascular system ma le toto (hematopoiesis, hemostasis):

  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • thrombocytopenia
  • Leukopenia
  • granulocytopenia,
  • agranulocyto,
  • erythropenia
  • pancytopenia
  • hemolytic ma anemia aplastic.

Mai le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga aʻafia:

  • vavao
  • tiga o le ulu
  • faʻaletonu le vaaia o le tino.

Mai le vaega o meaʻai:

  • taʻavale
  • vili
  • tiga o le manava
  • o se lagona o le vaivai i le itulagi o loʻo tulaʻi mai,
  • moni
  • cholestasis intrahepatic.

Mai le itu o le metabolism:

Isi:

  • faateleina le maualuga ole pala,
  • hyponatremia,
  • afaina o le paʻu,
  • tuai o manu feʻai,
  • astheni,
  • puupuu le manava
  • iapati
  • vailaʻau faʻamaʻavale,
  • ata gaioiga.

Contraindications Amaryl

O le gasegase o le maʻisuka, o le maʻisukacidosis, o le maʻisuka muamua ma le coma, o le gaogao o le ate ma le fatu fatu, cachexia, maitaga ma le susu.

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o:

  • Tausaga a tamaiti (saogalemu ma le aoga o lona faaaogaina i tamaiti e lei fuafuaina).

Tosiga ma le pulega

Totonu, e aunoa ma le faimamago, ma le tele o vai, ao lei faia se taeao o le taeao.

O le fua muamua (e aofia ai le taimi e faʻaliliu mai ai isi vailaʻau faʻataʻitaʻi) o le 1 mg i le aso, pe a tatau ai, o le fua o aso taitasi e faasolosolo malie lava (ile 1 mg i le 1-2 vaiaso) i le 6 mg.

O le muamua ma le tausiga o fuataga ua fuafuaina e faʻavae i le siakiina masani o le toto ma le urine glucose levels.

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o taui mo le maʻisuka, o le maualuga o le gasegase o le maʻisuka, e ono manaʻomia ai le faʻaleleia o fua.

Faatonuga faapitoa

Togafitiga e amata ai pe afai o meaʻai ma faʻamalositino e le faʻafaigofieina le kulukose toto.

I le amataga o le togafitiga, pe a filifilia se fualaau, e fautuaina le fuafuaina o le mamafa o le anapogi glucose ma aso uma e 4, i le lumanai e tatau ona pulea le maualuga o le glucose ma le kulukose i mea uma i aso taitasi, o taimi uma (i le 3-6 masina) e fuafua ai le hemoglobin glycosylated.

Afai e le lava le aʻafiaga pe ua faʻavaivaia le aʻafiaga (tetee lona lua), e fautuaina le faʻatasi ma le inisalini.

Faʻasagaga o le faʻaauau pea ona maua, hyperglycemia e mafai.

O se tulaga lamatia maualuga o le atiaeina o le hypoglycemia o loo vaivai ma vaivai ai tagata mamaʻi, e pei o le tino, pituitary, po o le ate.

O le gasegase o le hypoglycemia e faʻateleina i le ava malosi, faʻailoga meaai, le lava o kalori i meaʻai, mamafa ma faʻaosooso le gaioiga faaletino.

Faʻaaoga ma le faʻaeteete ao faigaluega mo avetaavale o taavale ma tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻateleina o le gauai atu.

Amiliki fualaau o se tupulaga fou

O fualaau o fualaau fualaau mo le faʻaaogaina e tuʻuina atu ai suʻesuʻega o se vailaau faafomai o se faʻavae fou o vailaau e faʻafefe ai le maʻisuka ituaiga 2. O se tasi o folafolaga aupito sili ona lelei i aso nei o Glibenclamide-HB-419 mai le vaega sulfonylurea. E sili atu ma le afa o tagata maʻisuka ma le ituaiga lona lua ua latou iloaina.

O Amaril o se faʻalelei atili o Glibenclamide, na atiina ae e faʻafetaui manaoga fou mo le pulea o le "maʻi maʻi."

Fualaau faasaina o le fualaau faasaina

Amaryl o se fualaau oona e fesoasoani i le puleaina o suauu plasma. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le glimepiride. E pei o lona muamua, Glibenclamide, o Amaril foi e mai le sulfonylurea vaega, lea e faaleleia ai le tuufaatasiga o le inisalini mai suauu o tamaʻitaʻi o pancreatic o Langerhans.

Ina ia ausia le taunuuga faamoemoeina, latou te punitia ai le auala o le ATP potassium ma le faateleina o le lagona.

A oo ina fusifusia le sulfonylurea i le faʻaaliga o loʻo i luga o f-cell membranes, e suia le gaoioiga a le k-AT.

O le polokaina o laina o le calcium faatasi ai ma le faateleina o le ratio ATP / ADP i le cytoplasm e faʻafefe ai le faʻapouliuli o le membrane. E fesoasoani lenei mea e faʻamalo ai auala o le calcium ma faateleina ai le maualuga o le calcium cytosolic.

O le iʻuga o le faʻateleina o le faʻaogaina o pulu faalilolilo, o le faagasologa o le excretion o le tino i totonu o le intercellular e ala i siama, o le a tuʻuina atu le inisalini i totonu o le toto.

Glimepiride o se sui o le 3rd generation o sulfonylureas. E faʻaolaina ai le vave faʻavaveina o le hormone pancreatic, faʻaleleia atili le lagona o le insulin i polotini ma lipid cell.

O gasegase faʻapipiʻi e faʻaaogaina ai le kulukose e faʻaaogaina ai masini o femalagaiga mai siama. Faʻatasi ai ma le maʻisuka-tutoʻo tutoatasi o le maʻisuka, o le fesuiaiga o suga i totonu o masini e faʻagesegese. Glimepiride e faʻateleina le siʻitia o le tele o palatini o femalagaiga ma faʻaleleia a latou gaioiga. O lenei malosi malosi pancreatic e fesoasoani e faʻaititia ai le faʻamalosia o le insulin (le mautonu) i le hormone.

Amaryl e taofia le tuufaatasia o le kullukogen e le ate ona o le faateleina o le lapisi o le fructose-2,6-bisphosphate ma le eleelea (le taofia o le thrombus), antiatherogenic (faaitiitia o faailoilo o le "leaga" cholesterol) ma le antioxidant (toe fesuisuiai, anti-matua). O loʻo faʻagesegese le faʻaaogaina o oxidation ona o le faateleina o le mea e aofia ai le b-tocopherol ma le gaoioiga o enzymes antioxidants.

E tusa lava pe laʻititi fua o Amaril e faʻaleleia lelei le glucometer.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

I le tuufaatasiga o Amaril, o le vaega autu autu o le glimepiride mai le sulfonylurea vaega. Povidone, lactose monohydrate, magnesium stearate, cellulose microcristalline ma mea e teu ai E172, E132 ua faʻaaogaina e avea ma mea e faʻaaoga.

Amaryl processes fover enzymes 100%, o le mea lea e oʻo lava i le faʻaaoga umi o le fualaau faasaina e le afaina ai le faaputuputuina o lona tele i totoga ma fusi. O se taunuuga o le gaioiga, e lua ni mea e maua mai i le glipemiride e faia: hydroxymetabolite ma carboxymethabolite. O le uluai metabolite ua faʻaeʻeina i ai falemaʻi faʻapitoa e maua ai le malosi o le hypoglycemic.

I totonu o le toto, o le maualuga pito i luga o le vaega galue e matauina pe a ma le lua ma le afa itula. O le mauaina o le bioavailability atoatoa, o le fualaau faasaina e le faatapulaaina ai le maʻisuka i le filifiliga o mea taumafa lea na ia "tagofia" ai vailaʻau. O le a leai se tulaga 100%.

E fesuisuiai le fualaau faasaina, o le fua faatatau o le faʻamalolo o gaʻo ma meaola mai le vailaʻau (kilia) e 48 ml / min. O le afa-ola faʻasalaga e mai i le 5 i le 8 itula.

O le tele o faʻaleleia i faʻamatalaga faʻapitoa e matauina e tusa lava pe iai ni faafitauli faʻapitoa i le ate, aemaise lava, i le matua (sili atu ma le 65 tausaga) ma le le mafaia o le ate, o le faʻatupulaia o le vaega galue e masani lava.

Faʻafefea ona faʻaaoga Amaryl

O se vailaʻau e gaosia i ni pepa ovalu ma se vaevaega, lea e mafai ai ona e vaeluaina le dose i afa. Le lanu o laumei e faalagolago i le inumaga: 1 mg o le glimepiride - lanu lanumoana, 2 mg - greenish, 3 mg - lanu samasama.

O lenei mamanu na le filifilia i se avanoa: afai e mafai ona iloga le lanu i lanu, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, aemaise lava i tagata matutua.

O lapisi ua afifiina i paʻu o 15 pi. Pusa taitasi e mafai ona maua mai le 2 i le 6 ia papatusi.

O le togafitiga ma le fualaau faasaina e umi, e tele nuances. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faʻafefe le isi taumafataga pe a ave lau vailaʻau.

Vaega o le faʻaaogaina o Amaril:

  1. O le papa (po o se vaega o ia mea) ua foloina uma, ua mulumulu i le vai ia le itiiti ifo i le 150 ml. I le taimi lava e teʻa ai fualaau, e tatau ona e 'ai.
  2. E filifili e le endocrinologist ia togafitiga e tusa ai ma taunuuga o le auiliiliga o vai ola.
  3. Amata le vasega i ni nai fua o Amaril. Afai o se vaega o le 1 mg i le maeʻa o se taimi e le o faʻaalia ai le fuafuaga ua fuafuaina, ua faateleina le fua faatatau.
  4. Ole fesuiaiga o le siama, i totonu o le 1-2 vaiaso, ina ia maua e le tino le taimi e faʻafetaui ai i ni tulaga fou. O aso uma, e mafai ona e faʻaititia le fua faatatau e le sili atu ma le 1 mg. Ole maualuga ile fualaau o le 6 mg / aso. O le tapulaa a le tagata lava ia e setiina e le fomai.
  5. E talafeagai le faasaʻoina o le masani ma se suiga i le mamafa o le maʻisuka po o le maualuga o le musele, faapea foi ma le foliga mai o se faʻafitauli o le hypoglycemia (ma le fiaai, le lelei o mea taumafa, faʻaaogaina o le ava, fatuga o le fatu ma le ate).
  6. O le taimi o le faʻaoga ma fuataga o le a faalagolago i le pao o le olaga ma uiga o le metabolism. E masani lava, o se pulega e tasi a Amaril ua faatonuina i le aso faatasi ai ma le faʻatagaina faʻatasi ma meaai. Afai e tumu le 'aiga o le taeao, e mafai ona e inu pulu i le taeao, pe a faʻatusa - e sili atu le tuʻufaʻatasiga i le aoauli.
  7. O se faʻalavelave maualuga e lamatia ai le hypoglycemia, pe a pa'ū le glukose i le lymph i le 3.5 mol / L poʻo lalo. O le tulaga e mafai ona faʻaauau mo se taimi umi: mai 12 itula i le 3 aso.

Amaryl tablets (i totonu o se afifi o 30 vaega) o loʻo faʻatau atu i le tau o:

  • 260 suʻe - 1 mg,
  • 500 tusi - 2 mg taʻitasi
  • 770 solo. - 3 mg taʻitasi
  • 1020 solo. - 4 mg taʻitasi.

E mafai ona e mauaina afifi o le 60, 90,120 fasi pepa.

O pusa amerika ua teuina i le vevela o le potu (e oʻo i le 30 tikeri) mo le silia ma le tolu tausaga. O le pusa fesoasoani muamua e le tatau ona maua e tamaiti.

Isi fesoʻotaʻiga fualaau

O le maʻisuka, aemaise lava "ma le poto masani", e pei o se tulafono, ia i ai se tuufaatasiga atoa o faafitauli: o le maualuga o le toto, fatu ma vascular problems, o le gasegase o le tino, fatuga o le fatu ma le ate. Faatasi ai ma lenei atigi pusa, e tatau ona e le gata na o le suka-faaitiitia o fualaau faasaina.

Mo le puipuia o mea le lelei o vaʻa toto ma le fatu, o fualaau faʻasaina ma le aspirin ua faʻamaonia. Amaryl e aveeseina mai le fauina o le protein, ae o lona maualuga i le toto e tumau pea e le suia. O le aotelega o le faʻaaogaina o faʻalavelave faʻaaoga e mafai ona faaleleia

Faaleleia gaoioiga AMARE ona faaopoopo atu i le inisalini, Allopurinu, coumarin pogai, steroids vailaʻau faʻasaina, guanethidine, chloramphenicol, fluoxetine, fenfluramine, pentoxifylline, Feniramidolu, fibric pogai acid, phenylbutazone, miconazole, azapropazone, probenecid, quinolones, oxyphenbutazone, salicylates, tetracycline, sulfinpyrazone, Tritocqualin ma sulfonamides.

Amueli e faaitiitia ai le gafatia e faaopoopo ai Epinephrine, glucocorticosteroids Diazoxide, laxatives, Glucagon, barbiturates, Acetazolamide, saluretics, thiezide diuretics, acidic nicotinic, Phenytoin, Phenothiazine, Rifampicin, Chlorpromazine, ma le progestin, ma masima.

Amaryl faʻatasi ma le histamine H2 receptors blockers, reserpine ma clonidine tuʻuina atu se taunuuga e leʻi faʻamoemoeina i le pa'ū i le glucometer i soʻo se itu. O se isi lava taunuuga e maua ai le taumafa o le ava malosi ma Amina.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le gaioiga o le inisiua ACE (Ramipril) ma le au faʻamalosi (Warfarin) i soo se auala.

Faʻafeiloaʻiga o le Hypoglycemic

Afai e tatau ona suia se vailaʻau oona i Amarilini, o le laʻititi o le metotia (1 mg) o loʻo faʻatulagaina, e oʻo lava i mataupu na maua ai e le tagata maʻi togafitiga muamua i le sili ona tele. Muamua, o le tali o le toto o le maʻisuka e siakiina mo le lua vaiaso, ona toe fetuunai lea o le metotia.

Afai o se sui faufautua e maualuga le afa o le ola na faʻaaogaina i luma o Amarilili ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona taofi mo ni nai aso pe a uma le faʻamalo.

Afai o le maʻisuka e mafai ona faatumauina le gafatia o le pancreas e maua ai lana lava hormone, ona mafai lea ona iniseti ile inisalini e mafai ona suia 100% ia Amaryl. O le vasega e amata foi i le 1 mg / aso.

Pe a le faʻaaogaina e le Metformin taui tau tupe a le Metformin le puleaina atoa o le maʻisuka, e mafai foi ona e ave Amaril 1 mg. Afai e le faamalieina le iʻuga, e faasolosolosolo ona faasolosolo malie le masani ile 6 mg / aso.

Afai e le ola le fuafuaga a le Amaril + Metformin e tusa ai ma faʻamoemoega, ua suia e Insulin, aʻo tausia le masani a Amaril. Injections o inisalini e amata foi i se metotia maualalo. Afai o faʻamaoniga o le glucometer e le faʻamalosia, faʻaititia le aofai o Inisalini. O le faʻaaoga tutusa o fualaau oona e sili atu ona lelei, aua e mafai ai ona faʻaititia le taumafaina o hormoni i le 40% pe a faatusatusa i togafitiga mammoni mamā.

I le faaopoopo atu ia Amaril, o le endocrinologist foi ei ai filifiliga mo mea tutusa: Amaperid, Glemaz, Diapyrid, Diameprid, Glimepiride, Diagliside, Reclid, Amix, Glibamide, Gllepid, Glayri, Panmicron, Glibenclamide, Gligenclad, Glliblik Dimari, Dimari, Dimari, Dimari Glimaril, Glyclazide, Manil, Maninil, Glimed, Glioral, Olior, Glynez, Glirid, Gluktam, Glypomar, Glyurenorm, Diabetes, Diabetid.

Mo i latou ua faamoemoe i ai, ma e le fautuaina le vailaʻau

Na faia le vailaʻau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E faʻaaoga uma i le monotherapy ma i togafitiga faʻapitoa e tutusa ma le Metformin poʻo le insulin.

O le vaega malosi o Amaril e manumalo i le pa puipui o le placenta, ma o le vailaʻau e pasi foi i susu susu. Mo lenei mafuaʻaga, e le fetaui mo le maʻitaga ma le lactating tina.

Afai e manaʻo se fafine e avea ma se tina, e tusa lava pe leʻi mafaufauina se tamaititi, e tatau ona faʻafeiloaʻi i inisua inisals e aunoa ma Amaril.

Mo le vaitaimi o le fafagaina, o ia tofiga e faʻasaoina, peitaʻi e iai se manaʻoga mo togafitiga ma Amaril, ua taofia le susu.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le maʻi suka ma le tulaga o loʻo i luma o le coma e le taliaina. I aʻafiaga ogaoga o le maʻisuka (e pei o le ketoacidosis), e le o faaopoopo Amaryl. O vailaʻau e le talafeagai mo le maʻisuka ma le ituaiga muamua o faʻamaʻi.

Tulaga lautele, faʻasalaga ma foliga

I luga o le faʻatau, o le vailaʻau e maua i le 4 dosages, e fuafua i le aofaiga o mea aoga:

  • lanu piniki - 1 mg
  • Greenish - 2 mg
  • moli samasama - 3 mg
  • uila - 4 mg

O le gaioiga malosi o le glimepiride. I le faaopoopo atu i le pepa na faailoaina, o loʻo i ai se Amaryl M tuufaatasia, lea e aofia ai le metformin.

Amaryl M e maua i le 2 doses, o loʻo faʻatusalia e le vaega lenei o le glimepiride / metformin:

E le pei o le pepa na muamua atu, o Amaril M o loʻo tuʻuina i le paʻepaʻe ma se pepa o le biconvex.

I lalo o le taumafa saʻo, o se seti o taʻaloga gymnastic e faʻamoemoe i le mamafa o le mamafa, o le maualuga o le togafiti togafitiga e faʻamaonia mo le maʻisuka ituaiga 2 i mataupu:

  • ituaiga 2 e le o le insulin e faalagolago ile maʻisuka (e pei o le monotherapy poo le togafitiga faʻatasi ma le metformin poo le inisalini),
  • afai e le mafai ona ausia le pulea lelei o le monotherapy ma le glimepiride poo metformin,
  • pe a suia le fomaʻi faʻamalositino ma le faʻaaogaina o se tasi o Amaril M. tuufaatasia.

Amaryl o se fualaau taua mo le maʻisuka ituaiga 2 e leʻo faʻaaogaina le inisalini.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O se tasi o aʻafiaga sili ona le manaʻomia o se faʻaitiitia o le suka toto i se mea maualalo, o ona uiga o:

  • lagona o vaivaiga
  • vavao
  • numera o vae
  • le mautonu
  • lagona o le fiaaai
  • tachycardia poʻo le lemu o le fatu,
  • faafitauli i galuega vaaia.

O le malosi o le osofaʻiga o le hypoglycemia, o le sili atu foi lea o faʻamatalaga. O nisi taimi e tutusa foliga o se mea na tupu, faatasi ai ma se tulaga le mautonu ma le malamalama.

O le galuega autu o lenei laasaga o le faʻavaveina lea o le maualuga o kulukose o le toto.

Isi aʻafiaga aʻafia o Amaril:

  1. Nervous system. O le tagata maʻi e faʻaosoosoina le mafaufau, faʻalavelave moe, po o le momoe tele. O se lagona o le le lava po o le osofaia vave o se popolega. O le gauai atu o le gauai ua leiloloa, o le gaioiga o le psychomotor e faʻagesegese. E lagona e le tagata maʻi le leai o se fesoasoani. O le atuatuvale, leai o le pulea e le tagata o ia lava, faalialiavale, ita, atuatuvale e mafai ona taitai atu ai.
  2. Fale gasegase. O le aʻafiaga le lelei o Amaril i le gastrointestinal tract e faʻaalia e ala i le fesuiaiga o faʻataʻitaʻiga, faʻalogona o tiga i le itu o loʻo aʻafia ai, taʻavale, manava manava, suʻesuʻeina o le paʻu i le samasama, le gase ate ma le hepatitis.
  3. Faaaliga. O aʻafiaga o fualaau oona latou te lagona ai i se amataga vave o togafitiga. O le tagata maʻi e lagona le faʻaitiitia o le faʻaaliga, lea e fesootaʻi ma suiga faʻafuaseʻi i le suka o le toto.
  4. Loto. O osofaiga o le tachycardia faafuaseʻi cardiac, angina pectoris, bradycardia, maualuga o le toto maualuga, poʻo le faʻavevesi o le fatu e faʻaalia ai faafitauli i le gaioiga o le fatu.
  5. Toto. E suia le toto. Anemia, leukopenia, thrombocytopenia, erythrocytopenia, granulocytopenia, pancytopenia poʻo agranulocytosis e mafai.
  6. Ole gasegase o le paʻu. E faʻaalia i le faʻaali mai o le urticaria, o se faʻalavelave lavelave. I lenei tulaga, e mafai vave ona oʻo atu le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le faʻalavelave anaphylactic.

Afai o nei faailo o le faʻalavelave poʻo aʻafiaga itu e tupu, e manaʻomia vave e se tagata maʻi se fomaʻi. O le fesoasoani muamua tutoʻatasi o le vave ave lea o le suka, lole lole poʻo le lauti suamalie.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

Aʻo faʻasalalau i le tagata gasegase faatasi ai ma isi fualaau oona, o le a latou amanaia a latou fegalegaleaiga:

  • inisalini ma isi fualaau o gaioiga o le hypoglycemic e mafua ai le faateleina o le aoga o le hypoglycemics o Amaril,
  • adrenaline, sympathomimetics - o se faaitiitia o le malosi o le hypoglycemic e mafai,
  • reserpine, clonidine, histamine H2-receptor blockers - o le foliga mai o se le mautonu o le aafiaga o le hypoglycemic,
  • Ethyl-containing products - e fuafua i le maualuga o le ethanol i totonu o le toto, o se siitaga poʻo le faʻaitiitia i le faʻaaogaina o le hypoglycemic e mafai.

E maua tala tutusa e tutusa lona aafiaga, ei ai le vaega taua ma e faʻatau atu ile tau taugofie:

  1. Glimepiride Canon. O se analogoa taugofie o Amaril, lea ua faʻamatalaina mo le le atoatoa o se taumafataga maloloina ma le gaioiga faaletino.
  2. Glimepiride. O se fualaau faasaina e pei o Canon ma le mea e tasi e galue malosi ai. E i ai ona faʻailoga. Faʻaaogaina oe lava ia. Gaosiga o le Rusia.
  3. Faigamalo. Pusa 2 maʻisuka. Fautuaina i le leai o se aoga mai meaai ma faamalositino. Faasaina mo le maʻisuka ituaiga 1.

Filifiliga o analogues e tatau ona tuʻuina atu i se tagata tomai faapitoa. Faʻaaoga fualaau e tusa ai ma le polokalame. O le solia e le aunoa o tui e mafai ona oo atu ai i taunuuga e le mafai ona faʻafanoina mo le tino.

O fea e faatauina atu ai vailaʻau?

Amaryl o se fualaau faasaina lea e faatauina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga o soo se aai. O le tau e mai le 238 ru. e oo atu i le 2550 ruuga, lea e faalagolago i le fua o le vailaʻau o le glimepiride malosi ma le numera o laupepa i totonu o le afifi.

E mafai ona e faatauina ni fualaau lelei i se tau maualalo nai lo falemaʻi e ala i le faleoloa i le initaneti. A e faʻatau togafitiga, faʻalogo i lona faʻamuamua, talu ai e tele mea moni o le maua mai o taufaasese.

Amaril - iloiloga o fomaʻi, faʻauiga, faatonuga mo le faʻaaogaina, o le tau sili ona lelei i falemaʻi e faʻatau ai

Amalil®

Totonu e aunoa ma le tunu, fufuluina i se aofaiga o le vai (pe tusa o le 0.5 ipu). Afai e manaʻomia, o maʻa o Amaril® e mafai ona vaevaeina i mea lamatia i le 2 vaega tutusa.

I le avea ai ma tulafono, o le fua o le Amaril® e faʻamoemoeina e le faʻamoemoe o le kulukose i le toto. O le laʻititi aupito sili ona maualalo e lava e tatau ai ona faʻaaogaina le tatau ona faʻaaogaina le metabolic.

I le taimi o togafitiga ma Amaril®, e tatau ona fuafua i taimi uma le faʻamoemoe o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, o le siakiina masani o maualuga o le hemoglobin glycosylated ua fautuaina.

Faʻaaoga le lelei o le fualaau faasaina, mo se faataitaiga, lafoaʻi le isi fualaau, e le tatau ona toe faʻaleleia e ala i le mulimuli mai o se fua maualuga.

O gaioiga a le tagata gasegase pe afai e te tago i le fualaau (aemaise lava, pe a fuʻe le isi fualaau poʻo le faaseʻeina o meaai) poʻo ni tulaga e le mafai ai ona ave le vailaʻau e tatau ona talanoaina e le tagata maʻi ma le fomaʻi muamua.

Toto muamua ma le fuaina o fualaau

Ole fua muamua ole 1 mg o le glimepiride 1 le taimi i le aso.

Afai e tatau ai, e mafai ona faasolosolo malie le faasolosolo i aso taitasi (i vaitau o 1-2 vaiaso). E fautuaina le fuaina o le fualaau i lalo o le siakiina masani o le toto glucose concentrations ma ia tusa ai ma le fua faatatau o fualaau oona nei: 1 mg - 2 mg - 3 mg - 4 mg - 6 mg (-8 mg).

O loʻo iai i le tagata gasegase le maʻisuka lelei

E masani lava, o le fualaau o aso taitasi i tagata mamaʻi e maua lelei le maʻisuka e 1-4 mg glimepiride. Ole fua ole aso ole sili atu i le 6 mg e sili atu ona aoga ile na o se numera toʻaitiiti o tagata gasegase.

Ole taimi e ave ai fualaau faasaina ma le tufatufaina o tui i le aso atoa ua fuafuaina e le fomaʻi, e fuafua ile soifua ole tagata maʻi ile taimi atofaina (taimi o taumafataga, numera o gaoioiga faaletino).

E masani lava, o le tasi fualaau o le fualaau faasaina i le gasologa o le aso e lava lea. E fautuaina e faapea i lenei tulaga, o le fualaau atoa o le fualaau faasaina e tatau ona vave ave i luma o se taumafataga o le taeao po o, pe afai e leʻi aveina i lena taimi, i le taimi lava lea aʻo leʻi faia muamua le taumafataga muamua. E taua tele le aua nei faimalaga se taumafataga pe a uma ona ave pepa.

Talu ai ona o le faʻaleleia atili o le gataifale e fesoʻotaʻi ma le faʻalauteleina o le lagona o le inisalini, e ono faʻaitiitia le manaʻomia mo le glimepiride i le taimi o togafitiga. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona faʻaitiitia le fualaau poʻo le taofi le aveina o Amaril®.

Tuutuuga e ono manaomia ai foi le fetuunaiga o fualaau o le glimepiride:

- faʻaitiitia le mamafa o le tino o le tagata maʻi,

- suiga i le soifuaga o le tagata maʻi (suiga i meaʻai, taimi o taumafataga, aofaiga o gaoioiga faaletino),

- o le tulaʻi mai o isi mea e mafua ai le faʻasolosolo i le atinaʻeina o le hypoglycemia poʻo le hyperglycemia (vaʻai le vaega "Faatonuga faapitoa").

O togafitiga Glimepiride e masani lava ona faia mo se taimi umi.

Faʻaliliuina atu o le tagata maʻi mai se isi sui o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala ile Amaryl®

E leai se fesoʻotaʻiga saʻo i le va o vailaau o Amaril® ma isi vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala.

Afai e sui le isi sui o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala ile Amaril®, ua fautuaina e faapea o le taualumaga mo lona pulega tutusa ma le uluai pulega o Amaril®, o lona uiga.

togafitiga e tatau ona amata i le maualalo ifo o le 1 mg (e tusa lava pe siitia atu le tagata maʻi i Amaril® ma le maualuga ole fualaau o le isi fualaau oona mo le fofogaina ole fofoga). Soʻo se faʻasologa o fualaau e tatau ona faia i laʻasaga, ia amanaʻia le tali i le glimepiride e tusa ai ma fautuaga o loʻo i luga.

E talafeagai le amanaia o le malosi ma le umi o le aafiaga o le sui muamua o le hypoglycemic mo le puleaina ole fofoga. Faʻasalaga o togafitiga atonu e manaʻomia ina ia aloese mai soʻo se otootoga o aʻafiaga e mafai ona faʻaititia ai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Faaaoga i le tuufaatasiga ma le metformin

I tagata gasegase e le lelei le pulea o le maʻisuka, pe a ave le maualuga o aso taitasi o le glimepiride poʻo le metformin, e mafai ona amata togafitiga faʻatasi ai ma nei vailaʻau e lua.

I lenei tulaga, o le togafitiga muamua faʻatasi ma le glimepiride poʻo le metformin e faʻaauau i le fua tutusa, ma o le fuataga faaopoopo o le metformin poʻo le glimepiride e amata i se fua maualalo, lea e faʻasalaina e fuafua i le maualuga o le puleaina o le metabolic e oʻo i le maualuga o fualaau o aso taʻitasi. O togafitiga faʻatasi e tatau ona amata i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

Faʻaaoga faʻatasi ma le inisalini

I tagata gasegase e le o atoatoa le pulea o le maʻisuka, e mafai ona tuʻuina atu le inisalini i le taimi lava e tasi pe a ave le maualuga o aso uma o le glimepiride.

I lenei tulaga, o le fua mulimuli o le glimepiride ua faatonuina i le tagata maʻi e tumau pea e le suia. I lenei tulaga, o togafitiga o le inisalini e amata i le maualalo o doses, lea e faasolosolo malie ona faateleina i lalo o le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O togafitiga tuʻufaatasi e manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa faʻapitoa.

Faʻaaogāina i tagata gasegase i le le atoatoa. E le lava le faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase e le o toe faʻaaogaina. O tagata mamaʻi e le atoatoa le galuega e mafai ona sili atu ona maaleale i le aafiaga o le hypoglycemic o le glimepiride (tagai vaega "Pharmacokinetics", "Contraindications").

Faʻaaogā faʻamaʻi pipisi i le ate. E i ai se aofaʻiga o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaau mo le faʻamaʻi o le ate (vaai vaega "Contraindications").

Faaaoga i tamaiti. O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti e le lava.

Faʻafefea ona ave Amaryl: aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli ane?

Amaryl e ave ao le i ai taumafa, o lea ua i ai le taimi e amata galue ai i le taimi o le meaʻai e taumafaina. I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina e le fomaʻi le maʻisuka e ave lenei vailaau aʻo leʻi faia le taeao. Ma afai o le maʻi e masani ona leai sana 'aiga o le taeao, ona ave lea o se piliki aʻo leʻi faia le' aiga o le afiafi. O analogues o loʻo i ai le vailaʻau galue malosi o le glimepiride e tatau ona tutusa le auala.

Aua le taumafai e faamuta le taumafataga pe a uma ona ave Amaril. E tatau ona e 'ai, a le o lea o le a faʻaitiitia tele le suka o le toto ma o le ai ai le hypoglycemia. O se faʻalavelave faʻalavelave lea e mafai ona mafua ai faʻamaoniga o suiga eseese. Mai le atuatuvale ma le faʻavaivaia e faʻafefe ma oti. O le lamatiaga o le hypoglycemia o se tasi lea o mafuaʻaga e le fautuaina ai e Dr. Bernstein le aveina o le glimepiride. I lou faʻaaogaina o se saogalemu ma lelei le laasaga i lea laasaga mo togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2.

Pe o lenei vailaʻau faʻatasi ma le ava malosi?

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa Amili e manaʻomia ai le maʻisuka e faʻamaʻa atoatoa mai le ava malosi i le taimi atoa o togafitiga ma lenei vailaʻau. Aua o le inuina o le ava e faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia ma faafitauli o le ate. O le feteenaiga ole fualaau faasaina o le kimepiride ma le ava malosi o se faafitauli matuia. Aua o se fualaau faasaina mo se taimi uumi, aoga i le olaga atoa, ae le mo le piriota taimi o togafitiga.

I le taimi lava e tasi, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e le faʻaaogaina fualaau oona ma togafitia e tusa ai ma lenei polokalame e le faʻasaina le inu ava malosi i le mea sili latou te mafaia. Vaʻai le tusiga "Ava oona mo le maʻisuka" mo auiliiliga. E mafai ona e tausia lelei le suka ma o nisi taimi e mafai ai e oe lava ona inu se ipu poʻo se lua e le afaina ai le soifua maloloina.

O le a le umi talu ona amata ona amata?

Ae paga lea, e leai se faʻamatalaga saʻo i le tele o le taimi pe a maeʻa ona amata Amiril. O le suka toto e pau i le tele e mafai ai pe a uma 2-3 itula. Atonu o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e amata tele muamua, pe a uma le 30-60 minute. O lea aua le faatuai le fafagaina o meaai ina ia le tupu ai le hypoglycemia. O le aʻafiaga o fualaau taʻitasi o le glimepiride e sili atu nai lo le aso.

Le fea e sili atu: Amaryl poʻo le Maʻisuka?

O nei vailaʻau uma e lua o loʻo aofia i le lisi o fualaau oona mo le maʻisuka ituaiga 2. E lelei le aloese mai le aveina. Nai lo lena, faʻaaoga togafitiga endocrin-patient.com faʻalauiloa.

Taumafai ia faamasani i le fomai o le na faatonuina Amaryl poo le Maʻisuka ma mea o loo i lenei itulau. O le uluai faʻamaʻi, Diabeton, faʻateleina le faateleina o le soifua maloloina i tagata mamaʻi oe na ave. O le mea lea, na aveesea filemu mai le faʻatau. Ole taimi nei e mafai ona e faatauina na o maa Diabeton MV. Latou te gaoioi sili atu lemu, ae o loʻo leaga pea.

O le a le mea sili e inu ai: Amaryl poʻo Glucophage?

Amaryl o se vailaau faʻamaʻi. O le site endocrin-patient.com o loʻo taumafai e faʻamaonia oe e te musu e talia. Faʻasologa o le isi mea. Ole vailaʻau Metformin muamua lenei, o se vaega taua ole togafitiga ole laasaga mo le maʻisuka ituaiga 2. Metformin e le o se vailaau faʻamaʻi, ae sili ona aoga. Mo le lelei ole puleaina o le maʻisuka, e tatau ona e muamua faʻafesoʻotaʻi i se meaʻai maualalo. O se soifua maloloina lelei e faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o le vailaau faʻamaʻi Glucophage, ma, pe a manaʻomia, faʻapena foi ma inisalini injections i maualalo maualalo.

E mafai ona ou ave Yanumet ma Amaril i le taimi lava e tasi?

Amaryl ma isi laupepa o loʻo i ai le kionapiride e le tatau ona ave mo mafuaʻaga ua lisiina i luga. Yanumet o se tuufaatasiga tuufaasolo o loo i ai metformin. I le taimi o le tusitusi, e taugata tele ma e leai ni mea taugofie. I le faʻamuamua, e mafai ona e aveina. Ae e mafai ona e taumafai e liliu mai i le metformin mama, pito sili ona lelei i le fualaau muamua o fualaau faasaina ua faaulufale mai. Afai e mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le faatiga o le puleaina o le maʻisuka, o le ae teuina se aofaiga tele o tupe i masina taitasi.

Amioli talatala

I le taimi o sauniuniga o le tusiga mai analogues mai fafo, na o Glimepirid-Teva na faia e Pliva Hrvatska, Croatia na faatauina atu i falemaʻi. I le taimi lava e tasi, o le Amaril e tele naua sui Rusia, e sili atu ona taugofie nai lo le uluai fualaau.

Faʻailoa igoaFaʻatau
GlemazTaugofie
GlimepirideAtoll, Pharmproject, Pharmastandard, Vertex
FaigamaloAkrikhin
Glimepiride CanonCanonpharma

O gaosiga taʻitasi e gaosia uma auala mo le glimepiride - 1, 2, 3 ma le 4 mg. Siaki le mauaina o fualaau faasaina ma tau i falemaʻi.

O le uluai fualaau o le Amaryl poo le taugofie analogues: mea e filifili ai

Faitau iinei pe aisea Amaryl ma analogues e leagaaisea e te manaomia ai le musu e ave i latou ma mea e sili atu ona sui. O le siteite endocrin-patient.com o loʻo aʻoaʻo mai ai le faʻaitiitia o le toto toto i le masani ma tumau ai i le tino e aunoa ma le anapogi, ave fualaau faʻamaʻi ma le taugata, injecting doses of insulin.

Amaryl M: tuufaatasiga o vailaʻau

Amaryl M o se vailaʻau tuʻufaʻatasia mo le maʻisuka ituaiga 2. O loʻo aofia ai mea taua e lua i le tasi laulau - glimepiride ma metformin. Aʻo e faitau i luga, e leaga le limepiride ma e sili atu ona lelei le le tago i ai. Ae o le metformin e le afaina, ae sili ona aoga mo le maʻisuka. O lenei vailaʻau e maualalo ai le toto suka, puipuia mai faʻafitauli o le maʻisuka, fesoasoani e aveesea le mamafa ma faʻateleina le ola.

O le site endocrin-patient.com e fautuaina e te ave le metformin mama nai lo Amaril M, o le fualaau pito sili ona lelei o le Glucofage. E i ai foi ona tagata Rusia, e sili atu ona taugofie.

O a ni analogues o Amaryl M papa?

Amaryl M o se tuufaatasiga e aofia ai mea taua e lua: glimepiride ma metformin. O fualaau uma, lea e aofia ai le glimepiride, e leaga. E mafai ona latou faʻaititia le maualuga o le kulukose o le toto mo le tele o tausaga, ona oʻo ai lea o le maʻi i le maʻisuka matuia 1. I le maʻisuka oeo loʻo togafitia i nei fualaau, o le aʻafiaga o le oti mai le fatu fatu ma le taʻavale e le faʻaitiitia, ae e oʻo lava i le faateleina.

Nai lo le sailia o tala faʻatusa a Amaril M, liliu i le metformin mama. O le mea aupito sili ona lelei, o le fualaau muamua na faaulufale mai o le Glucofage. E manino lava le lelei lelei, ma i le taimi lava e tasi e taugofie lona tau. Faʻaaoga foi le fuafuaga o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2-i-le-laasaga 2. O le a mafai ona e tumau pea le malosi o le sugar, e pei o tagata soifua maloloina, e aunoa ma se meaai fiaaai ma le mamafa o le tino.

Taunuʻuga o se faʻalavelave

O le umi o le faʻaaogaina o vailaʻau, faʻapea foʻi ma se faʻatonuga ogaoga, e mafai ona faaosofia ai le hypoglycemia, o ona uiga o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua.

O le maʻisuka e tatau ona i ai se faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga ma se faʻamatalaga puupuu o lona gasegase ma se mea mai meaʻai gaʻo (candy, kuki). O sua suamalie poo le lauti e talafeagai foi, e aunoa ma ni mea suamalie. I tulaga ogaoga, o le tagata maʻi e tatau ona vave faʻamalosi i falemai mo le gaogao ma le faʻafoega o tagata gaosi (gaioio gaioiolosi, ma isi).

Faʻaiʻuga

I nisi o tulaga e le masani ai, o le faʻaaogaina o Amaril o loʻo i ai aʻafiaga i le itu o le le lava o le vaʻaia, faʻafitauli i le totoga o le tino, faʻafitauli o le tino, gasegase o le gastrointestinal disorders.

Faatasi ai ma le mea masani:

  1. Glycemic syndrome, e mafua mai i le malepelepe, le gauai le gauai atu, le maua se vaaiga mamao, o le arrhythmia, le le pulea o le fiaai, tele le salu.
  2. Eseesega i faailoga o le suka, faʻaosofia le faʻaleagaina o le vaai.
  3. O le faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaleagaina le paʻu o le toilalo, e mou ese atu pe a aveeseina le vailaʻau.
  4. Alu o le fesuiaiga o le vevela (paʻu o le paʻu, mea e vevela ai, sulu, vasculitis allergicitis, osofaʻi anaphylactic, toto maualuga ma le manava o le manava).

O le ave o Amelie e afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor - o le aveina o se taavale, faapea foi ma galuega e manaomia ai le gauai, aemaise i le amataga o togafitiga, e le ogatusa ma le togafitiga a Amaril.

Manatu o fomai ma le maʻisuka e uiga ia Amaril

O faʻamatalaga e uiga ile endocrinologists oe feagai i aso uma ma faʻaaliga o faʻamaʻi faʻamaʻi e sili ona faʻamoemoe, aua latou te maua le avanoa e suʻesuʻe ai tali a tagata gasegase i le fualaau faasaina ina ia mafai ai ona faia ni faʻamatalaga e uiga i lona aoga.

E tusa ai ma fomaʻi, faʻatasi ai ma se togafitiga saʻo saʻo, ua fesoasoani Amailili e faʻasaʻo faʻamaonia faʻamaumauga faʻamaonia vave. O le maʻisuka o loʻo tago i le vailaʻau e iai faitioga o le hypoglycemia pe a le lelei le filifilia. Ae ui i lea, e uiga i le fualaau oona Amail, o iloiloga o le maʻi e matua mautinoa lava.

O meaai paleni-gaosi, gaioiga faaletino, puleaina o le mamafa o loʻo i ai se aafiaga taua i le aoga o togafitiga a Amaril. O le maʻisuka e tatau ona logoina le endocrinologist i le taimi e uiga i aʻafiaga o le itu, o faʻaaliga o le hypo- ma le hyperglycemia lea e atiae ma Amaril.

Togafitiga e aofia ai foi le suʻesuʻeina e le aunoa o faailoga o le suka ma le mataʻituina o galuega o le ate, suʻesuʻega i fale suʻesuʻe, aemaise lava le suʻega mo le hemoglobin glycated, lea o le aso ua manatu i ai le faitioga aupito sili ona taua mo le suʻesuʻeina o le maʻi o le maʻi suka. O lenei mea o le a fesoasoani e iloa ai le maualuga o le tetee atu ia Amala mo le faasaʻoina o togafitiga.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i vaega faaopoopo o Amaril mai le vitio.

Tuua Lau Faamatalaga