Moto le toto o le kulukose o le toto - faʻamatalaga poʻo le moni?

Saienisi le faasaienisi. O le tele o tagata gaosia mea tau fomaʻi o loʻo faʻalauteleina ma faʻaleleia se masini fou - o le kullucometer e leai se osofaʻiga (non-contact) glucometer. I le aotelega, pe a ma le 30 tausaga talu ai, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e mafai ona pulea le suka toto i se auala e tasi: foai toto i totonu o falemaʻi. A o faagasolo lea taimi, na foliga mai ai masini faʻatautaia, saʻo ma le taugofie, o le fuaina lea o le glycemia i sekone. E le manaʻomia e fesoʻotaʻiga sili ona lata mai le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le toto, o lea latou te galulue ai ma le le faʻaleagaina.

Mea e le faʻamalosi ai le suʻega o le suʻega

O se suiga taua o glucometers, lea ua faʻaaogaina lautele e pulea ai le maʻisuka, o le manaʻomia e masani ona tuia ou tamatamai lima. I le maʻisuka ituaiga 2, o fua e tatau ona faia ia le itiiti ifo i le 2 taimi i le aso, ma le maʻisuka ituaiga 1, a itiiti ifo ma le 5 taimi. O se taunuuga, o tamatamai lima o le a fufusi, aveesea o latou lagona, ma mumū.

Auala e leai se osofaʻiga e sili atu ona lelei pe a faatusatusa i kalu masani:

  1. E galue o ia ma le leai o se mea.
  2. O vaega o paʻu e fai ai fua e le faʻavaivai.
  3. E leai se afaina o faʻamaʻi ma le mumu.
  4. Glycemia fua e mafai ona faia i taimi uma e manaʻomia. O loʻo i ai atinaʻe e iloa ai le suka i se faʻaauau pea.
  5. O le faʻamoemoeina o le suka o le toto e le o se mea le lelei. E taua tele lenei mea mo tamaiti, e tatau ona faatauanau i taimi uma e tui ai se tamailima, ma mo talavou oe taumafai e aloese mai fua masani.

E faʻapefea ona fua le glucometer e le o le osofaʻi:

Metotia mo le fuafuaina o le glycemiaE faʻapefea ona galue le auala e le faʻaleagainaAtinaʻe Atinaʻe
Metotia siliO le masini e taʻitaʻia le laʻau i le paʻu ma pikiina le malamalama na atagia mai ai. O le faitauina ole molelaʻau kullucose e faia i totonu o le vai faʻapipiʻi.GlucoBeam mai le kamupani Danimaka RSP Systems o loʻo feagai ma tofotofoga faʻapitoa.
CGM-350, GlucoVista, Isaraelu, e tofotofoina i falemaʻi.
CoG mai Cnoga Medical, faʻatau atu i Europa ma Saina.
Sweat AnalysisO le masini o se taulima poʻo se patch, lea e mafai ona fuafua le maualuga o le kulukose i totonu e ala i le maualalo o le afu.O le masini ua maeʻa. Ua saili saienitisi e faaitiitia le aofaʻiga o le afu e manaomia ma faateleina le saʻo.
Suʻeina o le vai vavalalataO se masini fetuutuunai o loʻo i lalo ifo o le laumalie maualalo ma tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga o loimata i le atamai.O se mita o le kulukose o le toto e leai se oso mai NovioSense, Netherlands, o loʻo feagai ma tofotofoga faʻapitoa.
Faʻafesoʻotaʻi mataʻitusi ma se masini.O le Polokalama Lelei (Google) na tapunia, aua e le mafai ona mautinoa le fua saʻo talafeagai.
Iloiloga o le tuufaatasiga o le vai intercellularE le o faʻamalositino uma ni masini, talu ai latou te faʻaogaina ni nila laiti e atiina ai le pito i luga o le paʻu, poʻo se filo lamolemole e faʻapipiʻi i lalo o le paʻu ma faʻapipiʻi faʻatasi ma se paʻu. Fuataga e matua leai lava se leaga.K'Track Glucose mai PKVitality, Farani, e leʻi faʻatau atu.
Abbott FreeStyle Libre na mauaina le resitala i le Russian Federation.
Dexcom, ISA, ua faatauina atu i Rusia.
Vaʻalele faʻamalolo - ultrasound, eletise eletise, eletise vevela.E faʻapipiʻi le aʻa i le taliga e pei o se clothespin. O se glucometer e le o se osofaʻiga e fuaina ai le suka i totonu o capillaries o le taligalu; mo lenei mea, e faitauina ai le tele o laina i le taimi e tasi.GlucoTrack mai le Integrity Applications, Isaraelu. Faatau i Europa, Isaraelu, Saina.
Auala faʻatatauO le kulūkose e faʻamoemoeina e le fua faʻatatau e faʻavae i luga o faailoga o le mamafa ma le pulupulu.O le Omelon B-2 o le kamupani Rusia, e avanoa mo tagata Rusia e maua i le maʻisuka.

O le mea e leaga ai, o se mea e sili ona faigofie, maualuga-saʻo ma e le mafai ona osofaʻia e mafai ona fuaina ai le glycemia e leʻi i ai pea. O masini faʻapisinisi e mafai ona iai ni mea faʻapitoa. Matou te taʻu atili atu ia i latou.

O lenei masini e leai se osofaiga e tolu ituaiga o masini i le taimi e tasi: ultrasonic, temperature and electromagnetic. Glycemia e fuafua e se tulaga tulaga ese, pateniina e le kamupanī algorithm. O le mita e aofia ai le 2 vaega: o le masini autu ma se faʻaaliga ma se kilipa, lea ua faʻapipiʻiina i masini ma se masini mo le faʻaleleia. I le fuaina o le kulukose toto, ia na ona faapipii le kilipa i lou taliga ma faatalitali mo le 1 minute. E mafai ona faʻafeiloaʻi iuga i le telefoni. E leai se mea e manaʻomia mo GlukoTrek, ae o le kiliva taliga e tatau ona suia i le ono masina.

O le saʻo o fuataga na tofotofoina i tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma vaega eseese o le faʻamaʻi. E tusa ai ma taunuʻuga o le suʻega, na foliga mai o lenei glucometer e le faʻaleagaina e mafai ona faʻaaogaina na o le maʻisuka ituaiga 2 ma i tagata e iai le togafitiga e silia ma le 18 tausaga. I lenei tulaga, ua faaalia ai le saʻo atoatoa i le taimi o le 97.3% o faʻaoga. O le fuataga o fuataga e mai le 3.9 i le 28 mmol / l, ae afai ei ai le hypoglycemia, o le a le mafai e le faʻaaogaina o nei metotia ona faʻataunuʻu pe tuʻuina atu se faʻasalaga le saʻo.

O le taimi nei ua na o le DF-F o loʻo faʻatau atu, i le amataga o le faʻatau o lona tau o le 2000 euros, o le tau maualalo o le 564 euros. Rusia tagata maʻisuka e mafai ona faʻatau GlucoTrack e le osofaʻi naʻo Europa i luga ole upega tafaʻilagi.

Rusia o Omelon e faasalalauina e faleoloa e pei o se tonometa, o lona uiga, o se masini e tuufaatasia ai galuega o le mataʻituina o le toto masaa ma se glucometer atoa e leai se oso. E valaau e le gaosiga lana masini se tonometa, ma taʻu mai le galuega o le fuaina o le glycemia e faʻaopoopo. O le a le mafuaʻaga o sea tauagafau? O le mea moni o le kulukose o le toto ua fuafuaina e ala i le fuafuaina, e faavae i luga o faʻamatalaga i luga o le toto ma le pulupulu. O ia faʻatulagaga e mamao mai le saʻo mo tagata uma:

  1. I le maʻisuka malosi, o le faʻalavelave sili ona taatele o faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e suia ai le vascular tone.
  2. O faʻamaʻi fatu eo mai faatasi ma le arrhythmia e faʻatele foi ona fai.
  3. O le ulaula e ono iai sona aafiaga i le fua saʻo.
  4. Ma, mulimuli ane, oso oso faafuasei i le glycemia e mafai, lea e le mafai e Omelon ona siaki.

Ona o le tele o numera e mafai ona aʻafia ai le mamafa ma le fatu, o le mea sese i le fuaina o le glycemia e le gaosi oloa e lei fuafuaina. I le avea ai o se glucometer e le o se osofaiga, o le Omelon e na o tagata soifua maloloina ma tagata maʻisuka latou te le o faia i le inisalini togafitiga. I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona faʻaogaina le masini e faʻatatau i le gasegase ole suʻe palapala.

O le lomiga aupito lata mai o le tonometa o Omelon V-2, o le tau e tusa ma le 7000 rubles.

CoG - Combo Glucometer

O le glucometer o le kamupani Isaraelu o Cnoga Medical e le o se osofaiga. O le masini e faʻatusatusa, talafeagai mo le maʻisuka o ituaiga uma, e mafai ona faʻaaoga mai le 18 tausaga.

O le masini o se tamai atigipusa ua faʻapipiʻiina i se mata. Pau lava lou manaʻo e tuu lou tamatamailima i totonu ma faʻatali mo taunuʻuga. O le mita e faʻafeiloaʻi ave o se fusi eseʻese, iloilo a latou ata mai le tamatamailima ma totonu o le 40 sekone na maua ai le iuga. I le 1 vaiaso o le faʻaaogaina, e tatau ona e "aoaoina" le glucometer. Ina ia faia lenei mea, o le a tatau ona e fuaina le suka e faʻaaoga ai le komiti osofaʻia e sau i le pusa.

O le le lelei o lenei masini e le osofaia e le amanaia le hypoglycemia. Suauu toto ma lona fesoasoani e fuafuaina e amata mai i le 3.9 mmol / L.

E leai ni vaega e mafai ona sui ma mea e mafai ona faʻaaogaina i le CoG glucometer, o le olaga galue e mai le 2 tausaga. O le tau o le pusa (mita ma masini mo le faʻaleleia) e $ 445.

Faʻafaigofie le osofaia o le kulupu

O le auala e le o se osofaiga e fesoasoani ai i tagata gasegase o le manaoga e tui le paʻu, ae le mafai ona tuʻuina atu le mataʻituina pea o le kulukose. I lenei tulaga, o le mea itiiti e oso ai le glucometers e fai ai se taʻiala, lea e mafai ona faʻapipiʻi i le paʻu mo se taimi umi. O ata pito sili ona lata mai, FreeStyle Libre ma Dex, ua faaauupegaina i le nila pito sili ona lelei, o lona uiga o le laeiina o nei mea e matuai leai lava se leaga.

Free Style Libre

FreeStyle Libre e le mafai ona mitamitaina se fuataga e aunoa ma le malepe i lalo o le paʻu, ae e sili atu ona saʻo nai lo le faʻaogaina uma o le maʻisuka e pei ona taʻua i luga ma e mafai ona faʻaaoga mo le maʻisuka e tusa lava po o le a le ituaiga ma le tulaga o le faʻamaʻi (faʻavasegaina o le maʻisuka). Faaaoga FreeStyle Alu i tamaiti mai le 4 tausaga.

O se masini faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i lalo o le paʻu o le tauau ma se mea e faigofie ona faʻaaogaina ma faʻapipiʻi i se fesoasoani. O lona mafiafia e itiiti ifo i le afa milimita, o lona umi e afa centimita. O le tiga i le folasaga ua faʻatusalia e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka e pei o se puno o se tamaʻi lima. E tatau ona suia le senia i vaiaso uma lava, i le 93% o tagata o loʻo ofuina, e le afaina ai lagona, i le 7% atonu e ono afaina ai le paʻu.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Faʻafefea ona galue FreeStyle:

  1. Glucose e fuaina 1 le taimi i le minute i le faiga faʻapitoa, e leai se gaioioiga a le tagata maʻi e maua i le maʻisuka e manaʻomia. O le tapulaa maualalo o fuataga e 1.1 mmol / L.
  2. O fua faʻatatau mo 15 minute uma o loʻo teuina i le mafaufau, o le mafaufau e 8 itula.
  3. Ina ia fesiitai faʻamatalaga i le mita, ua lava lava le aumaia o le scanner ile senituri i se mamao o le itiiti ifo i le 4 cm. O laei e le o se faʻalavelave mo le suʻeina.
  4. O le scanner e teuina uma faamatalaga mo le 3 masina. I luga o le lau e mafai ona e faʻaalia ata kalapu mo le 8 itula, vaiaso, 3 masina. O le masini e mafai ai foʻi ona e fuafuaina taimi e iai le maualuga o le glycemia, fuafua le taimi e faʻaalu e le kulukose toto e masani lava.
  5. Faatasi ai ma le lagona e mafai ona e fufuluina ma faamalositino. Faasaina na o le lolovaia ma le umi o le nofo i totonu o le vai.
  6. Faʻaaogaina polokalama faʻapitoa, e mafai ona tuʻuina atu faʻamaumauga i le PC, fausia ni kalafi faʻapipiʻi ma faʻasoa faʻamatalaga faʻatasi ma se fomaʻi.

O le tau o le scanner i totonu o le faleoloa aloaia i luga o le upega tafaʻilagi e 4500 rubles, o le a faʻaalu le numera tutusa. O le faʻaaogaina o masini e faʻatau atu i Rusia ua maeʻa.

E galue Dexcom i luga o le mataupu faavae e tasi e pei o le glucometer muamua, seivagana o le leo e le oi totonu o le paʻu, ae i totonu o le tino pala. I nei tulaga uma e lua, o le maualuga o le kulukose i le va o le intercellular fluid e auiliiliina.

E faʻapipiʻi le leo i le manava e faʻaaoga ai le masini tuʻuina atu, faʻapipiʻi i se fesoasoani faʻamau. O le taimi o le taotoga mo le ata G5 o le 1 vaiaso, mo le ata G6 e 10 aso. O le suega o le kulukose e faia i le 5 minute.

O se seti atoatoa e aofia ai se masini, se masini mo lona faʻapipiʻiina, se sosolo, ma se tagata e faʻaautu (faitau). Mo Dexcom G6, o se seti faʻatasi ma le 3 senituti e tau e tusa ma le 90,000 rubles.

Glucometers ma le maʻisuka taui

E masani lava ona faia ni fua faʻasolosolo i le mauaina o le maʻisuka taui. Ina ia iloa ma auiliili le mafuaaga o mea uma i le suka, o sina fua o le suka e manino lava e le lava. Ua faʻamautuina o le faʻaaogaina o masini e leai ni osofaiga ma faiga e mataʻituina ai le taamilosaga e mafai ona faʻaitiitia le hemoglobin glyc, faʻagesegese le alualu i luma o le maʻisuka, ma puipuia le tele o faʻafitauli.

O a ni mea lelei i le taimi nei o le faʻaaogaina o glucometers e sili ona osofaia ma leai ni osofaiga:

  • faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona iloa le hypoglycemia o le natia natia,
  • toetoe lava i le taimi moni e mafai ona e siakiina le aafiaga ile kulūkose o meaʻai eseese. I le maʻisuka ituaiga 2, e faʻavae i luga o nei faʻamaumauga, o le lisi o loʻo fausiaina o le a itiiti sona aʻafiaga ile glycemia,
  • o au mea sese uma e mafai ona vaaia i luga o le siata, i le taimi e iloa ai le latou mafuaʻaga ma faʻaitiitia,
  • o le naunautaiga o le glycemia i taimi o gaoioiga faaletino e mafai ai ona filifili ni toleniga ma se malosi sili ona lelei,
  • o glucometiga e le o le osofaʻia oe e faʻatagaina ai oe e faʻatulaga saʻo le taimi mai le faʻaofiina o le inisalini i le amataga o lana gaioiga ina ia mafai ona fetuunai le taimi ole tui,
  • e mafai ona e filifilia le mea pito sili ona maualuga o le inisalini. O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani e aloese ai mai le susu o le hypoglycemia, lea e matua faigata lava ona faʻataʻitaʻiina ma le faʻaaogaina o glucometers,
  • glucometers, lea e lapatai mai ai i le pa'ū o le suka, e tele taimi e faʻaititia ai le numera o le tino o le hypoglycemia.

Auala e le osofaia e fesoasoani e aoao ai ia malamalama i foliga o latou maʻi. Mai se tagata gasegase, o le a avea le tagata ma pule o le maʻisuka. O lenei tulaga e taua tele e faʻaititia ai le tulaga lautele o le popole o tagata gasegase: e maua ai se lagona saogalemu ma mafai ai e oe ona taitaia se olaga ola.

Aiseā e manaʻomia ai nei masini?

I le fale, e te manaʻomia se glucometer, suʻega suʻega ma sela e fua ai le suka. O le tamatamailima ua tuia, o le toto e faaaoga i le vaega o le suʻega ma a mavae le 5-10 sekone tatou te maua le iuga. Faʻaleagaina faʻapitoa i le paʻu o le tamatamailima e le gata o se tiga, ae o se tulaga lamatia foi o le atiaeina o faʻafitauli, aua o manuʻa i le maʻisuka e le vave ona vave faʻamalolo. O le glucometer e leai se osofaʻiga e faʻaumatia ai le maʻisuka o nei mafatiaga uma. E mafai ona galue e aunoa ma le toilalo ma le sao o le tusa ma le 94%. Fuataga o le kulukose e faia i auala eseese:

  • filifili
  • vevela
  • eletise
  • ultrasonic.

Tulaga lelei o mita le toto o le kulukose - e te le manaʻomia le faʻatautaia pea o suega fou, e te le manaʻomia le tuʻia o lou tamatamailima mo suʻesuʻega. Faatasi ai ma vaivaiga, e mafai ona iloa ai o nei masini ua fuafuaina mo le maʻisuka ituaiga 2. Mo le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina le faʻaaogaina o glucometers masani mai tagata lauiloa, e pei o le One Touch poʻo le TC Circuit.

Freestyle Libre Flash

O Freestyle Libre o se faiga faʻapitoa mo le faʻaauau pea ma le siaki pea o le kulukose toto mai Abbott. E aofia ai se tagata suʻesuʻe (analyzer) ma se tagata faitau (o se tagata faitau ma se pusa o loʻo faʻaalia ai taunuuga). O le mea e masani ona faʻaauau i luga o le lima i le faʻaaogaina o se masini faʻapipiʻi faapitoa mo le 14 aso, o le faʻatulagaina o mea e toetoe lava a leai se tiga.

Mo le fuaina o le kulukose, e te le toe manaʻomia le tuʻia o ou tamatamailima, faʻatau faʻataʻitaʻiga ma siaki. E mafai ona e suʻeina faailoga o le suka i soo se taimi, na o le aumaia o le tagata faitau i le masini ma le 5 sekone. o faailoga uma o loʻo faʻaalia. Nai lo o se tagata faitau, e mafai ona e faʻaogaina se telefoni, mo le mea lenei e te manaʻomia e sau ai se talosaga faapitoa ile Google Play.

  • suavai le susu
  • faʻamalosivale
  • siaki faifaipea o kulukose
  • itiiti le osofaia.

Dexcom G6 - se faʻataʻitaʻiga fou o se faiga mo le mataʻituina o le kulūkose o le toto mai le kamupani gaosiga Amerika. E aofia ai se faʻalauiloa, lea o loʻo faʻatauina i luga o le tino, ma se tagata e taliaina (faitau). Ole maualuga o le kulukose o le toto e mafai ona faʻaaoga e tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 2 tausaga. E mafai ona tuʻuina le masini i se masini faʻaleleia o le inisalini (pusa insulin).

E faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga muamua, o Dexcom G6 e tele ona lelei:

  • o le masini e maua le faʻavasegaina faʻapitoa i le fale gaosimea, o lea e le manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona tuʻi lona tamailima ma seti muamua le ao ole kulukose,
  • o le transmitter ua avea ma 30% sili atu,
  • taimi faʻatupulaia o le taimi e faʻaleleia ai i le 10 aso,
  • faʻapipiʻiina o le masini e faʻatinoina e aunoa ma se faʻaletonu e ala i le uomiina o se faamau se tasi,
  • faaopoopo se lapataiga e galue i le 20 minute ao leʻi oʻo i le faʻaitiitia o le paʻu o le suka i lalo ifo o le 2.7 mmol / l,
  • faaleleia atili le fua saʻo
  • le faʻaaogaina o le paracetamol e le aʻafia ai le faʻamaoni o tau faʻatatau.

Mo le lelei o tagata gasegase, o loʻo i ai se telefoni feaveai e sui ai le tagata e taliaina. E mafai ona e sii maia i luga ole Store Store poo Google Play.

Le toe faʻaleleia o masini iloiloga

E oʻo mai i le taimi nei, e le o ni mea faʻamalosi e leai se aoga. O le faamaoniga lenei:

  1. E mafai ona faatauina le Mistletoe B2 i Rusia, ae tusa ai ma pepa o se tonometa. O le saʻo o le fuataga e matua masalomia, ma e fautuaina na o le maʻisuka ituaiga 2. O le tagata lava ia, e le mafai ona ia mauaina se tagata o le a ia faamatalaina auiliili le moni atoa e uiga i lenei masini. O le tau e 7000 rubles.
  2. Sa i ai tagata na mananao e faʻatau le Gluco Track DF-F, ae na le mafai ona faʻafesoʻotaʻi tagata faʻatau.
  3. Na amata ona latou talanoa e uiga i le tCGM i tua i le 2011, i le 2018, ae e le o faatauina atu.
  4. I le taimi nei, o le faʻaleleia saoloto o le tino ma le dexcom o le siakiina o le kulukose o le toto e lauiloa. E le mafai ona taʻua o glucometers e le o faʻamalosi, ae o le tele o le faaleagaina o le paʻu ua faʻaitiitia.

O le a le mita o le kulukose o le toto?

I le taimi nei, o se glucometer e osofaʻi ai ua manatu o se masini masani lea e masani ona faʻaaoga e fua ai le maualuga o le suka. I lenei tulaga, o le naunautaiga o faailoilo e faia e ala i le tuiina o tamatamailima ma faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa.

O se sui soʻotaga e faʻaaogaina i le fasi pepa, lea e tali mai i le toto, lea e mafai ai ona e faamanino le kulukose i le toto toto. O lenei faiga le lelei e tatau ona faia i taimi uma, aemaise lava i le le maua o fua o le kulukose, ma e masani lava mo tamaiti, talavou ma tagata matutua matutua e iai ni faʻafitauli faʻapitoa (fatu ma toto toto, faamaʻi fatuga, maʻi lemoni ma isi maʻi faʻamaʻi i le tulaga o le tauvaga). O le mea lea, o tagata gasegase sa faatalitali ma le naunautai i foliga vaaia o masini faʻaonapōnei faʻapitoa e mafai ai ona fuaina ai le suka e aunoa ma se pupuʻu tamatamailima.

O nei suʻesuʻega na faʻatinoina e saienitisi mai atunuu eseese talu mai le 1965 ma i le taimi nei, e le o faʻataunuʻuina ai glucometers na faʻamaonia e faʻaaogaina lautele.

O nei tekonolosi fou ua faʻavae i luga o le faʻaaogaina e le au gaosi oloa faʻapitoa ma metotia mo le auʻiliʻili o le kulukose i totonu o le toto

Le lelei ma le le lelei o mita le toto o le kulukose

O nei masini e eseese i le tau, metotia suʻesuʻe ma le gaosimea. O glucometaga e le faʻaleagaina e fua ai le suka:

  • e pei o vaa e faʻaaoga ai faʻasolosolo faʻavave ("Omelon A-1"),
  • thermal, electromagnetic, faʻatautaia eletise e ala i se fualaʻau faʻapipiʻi ua tuʻuina i le taligalu (GlukoTrek),
  • Iloiloina le setete o le vaʻaia faʻapitoa i le transdermal diagnosis e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa, ma o le faʻamatalaga e lafoina i le telefoni (Freestyle Libre Flash poʻo Symphony tCGM),
  • non-invasive laser glucometer,
  • faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi - mea faʻapipiʻi i totonu o le mea gaʻo ("GluSens")

O le lelei o suʻesuʻega e le faʻaleagaina e aofia ai le le maua o lagona le fiafia i taimi o punctures ma aʻafiaga i le ituaiga o gaʻo, faʻamaʻi pipisi, faʻaitiitia tau mo suʻega faʻamalositino ma le le aofia ai faʻamaʻi pipisi.

Ae i le taimi lava e tasi, o tagata tomai faapitoa ma gasegase e matauina, e ui lava i le tau maualuga o masini, o le saʻo o faailoga e le lava ma o loʻo i ai mea sese. O le mea lea, e fautuaina e le endocrinologists e le faatapulaaina i le faaaogaina na o ni mea e le o osofaia ai, aemaise lava i le toto glucose e le maluelue po o se tulaga lamatia tele o ni faafitauli i le ituaiga o foma, e aofia ai le hypoglycemia.

O le saʻo o le suka o le toto ma auala e le faʻaleagaina e faalagolago lea i metotia suʻesuʻe ma tagata gaosiga

E mafai ona e faʻaaogaina se glucometer e leai se osofaʻiga - o le polokalame o faʻamaumauga fou e aofia ai le faʻaaogaina o masini faʻaleagaina ma isi tekonolosi fou (laser, thermal, electromagnetic, eletise ultrasonic).

Aotelega o ituaiga le maualuga o le kulukose o le toto toto

O masini taʻutaʻua e le faʻaleagaina le fuaina o le suka toto ei ai tulaga faapitoa - o le auala e fuafua ai faailoga, foliga, tikeri o mea sese ma tau.

Mafaufau i ata sili ona lauiloa.

O le atinaʻe lenei o tagata faʻapitoa fale. O le masini e pei o le siakiina o le toto maualuga (o se masini mo le fuaina o le toto) - ua tuʻuina atu i galuega o le fuaina o le toto suka, toto toto ma le fua o le fatu.

O le fuafuaina o le kulukose o le toto e tupu i le thermospectrometry, suʻesuʻeina le tulaga o toto toto. Ae i le taimi lava e tasi, o le faʻatuatuaina o faʻamaoniga e faʻalagolago i le vascular tone i le taimi o le fua, ina ia sili atu le saʻo o taunuuga aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e tatau ona e malolo, toʻafilemu ae le talanoa.

O le fuafuaina o le suka toto ma lenei masini e faia i le taeao ma 2 itula pe a uma se taumafataga.

O le masini e pei o se tonometa masani - o se mea faʻapitoa poʻo se taulima e tuʻuina i luga aʻe o le tulilima, ma o se masini faʻapitoa e fausia i totonu o le masini e suʻesuʻeina ai le vascular tone, e fuafua ai le toto ma le pulunifo. A maeʻa ona faʻaaogaina uma faailoilo e tolu - o fua o le suka e faʻamoemoe i luga o le lau.

E taua le mafaufau e le fetaui mo le filifilia o le suka i ni mea faigata o le maʻisuka ma faʻamalologa le mausali ma fesuisuiaʻi masani i le toto kulukose, i faʻamaʻi i tamaiti ma tagata talavou, aemaise lava ituaiga o le insulin, mo maʻi ma pathologies tuufaatasi o le fatu, vaʻa toto, ma faʻamaʻi mai.

O lenei masini e masani ona faʻaaogaina e tagata soifua maloloina ma se aiga e muamua ona maua i le maʻisuka mo le puipuia ma le puleaina o potu suʻesuʻe o le toto, suka ma le mamafa, ma gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga II, lea e lelei ona faʻafetaui i fualaau aina ma fualaau antidiabetic.

Gluco Track DF-F

O se vailaau faʻafou nei o le suʻega o le kulukose o le toto na fatuina e Integrity Applications, o se kamupani Isaraelu. E faʻapipiʻiina i le ituaiga o se kiliva i luga o le talipupuni, siaki faʻataʻitaʻiga e ala i auala e tolu - faʻavave, electromagnetic, ultrasonic.

O le masini e gaoioi faʻatasi ma le PC, ma o loʻo maua le faʻamatalaga i luga o se faʻaaliga manino. O le faʻataʻitaʻiga o lenei glucometer e leai se osofaʻiga ua faamaonia e le Komisi Europa. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona suia le kiliva i le ono masina (3 faʻamaʻi faʻatau uma ma le masini - ata), ma e tasi i le masina, e tatau ona toe faʻaleleia. Ma le isi, o le masini e maualuga lona tau.

TCGM Symphony

Symphony o se masini mai se kamupani Amerika. Aʻo leʻi faʻapipiʻi le masini, o le paʻu e faʻapipiʻiina i se vai e tafiesea le pito i luga o le epidermis, ma aveese ai sela oti.

E manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le faʻamalosia o le thermal, lea e faʻaleleia ai le faʻatuatuaina o taunuʻuga. O se mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le vaega o loʻo togafitia i luga o le paʻu, o le suʻeina o le suka e faia i le 30 minute i le faiga faʻapitoa, ma o faʻamatalaga e lafoina i le telefoni. O le faʻatuatuaina o faʻamaoniga e ave ai le 95%.

Ole maualuga o le kulukose o le toto o loʻo manatu e avea o se sui e sui ai mea tau fua ma fua faʻataʻitaʻi. E i ai a latou faʻamatalaga sese, ae e mafai ona pulea le toto suka e aunoa ma se faʻamaʻi lima. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e fetuʻunaʻi le taumafa ma le faʻaaogaina o vailaʻau oona, ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻaaogaina i taimi taʻitasi ia glucometesa.

Faʻamanuiaga o Faʻamatalaga e le Faʻafitauli

O le mea taatele mo le fuaina o le suka o le tui lea (faʻaaogaina o le toto). Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, na mafai ai ona faia ni fuataga e aunoa ma se afaina o tamatamailima, e aunoa ma le faamanualia o le paʻu.

Ole maualuga ole kulukose o le toto ole fua ole fua ole kulukose e aunoa ma le ave toto. I luga o le maketi o loʻo i ai le tele o filifiliga mo ia ituaiga masini. O mea uma lava e maua ai ni sao vave ma ni mea saʻo. Fua o le suka e le faʻaleagaina e faʻatatau i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapitoa. E faʻaaogaina e gaosimea taʻitasi ana lava atinaʻe ma metotia.

O faʻamanuiaga o faʻataʻitaʻiga e le faʻaleagaina e pei ona taʻua i lalo:

  • tatala mai se tagata mai le le mautonu ma faafesootaʻi ma le toto,
  • leai se tau e faʻatauina e manaʻomia
  • aveese faʻamaʻi pipisi i le manua,
  • leai ni aʻafiaga pe a maeʻa ona fai (gaʻo, toto faʻavaivaia),
  • o le taualumaga e matua leai lava se leaga.

Vaega o mita maualuga o kulukose toto

O masini taʻitasi e ese le tau, metotia suʻesuʻe ma le gaosi oloa. O ata sili ona lauiloa i aso nei o Omelon-1, Symphony tCGM, Freestyle Libre Flash, GluSens, Gluco Track DF-F.

O se faʻataʻitaʻiga o mea faʻapitoa e fua ai le kulūkose ma le toto. E fuaina le suāuʻu e ala i le faʻasolosolo.

O le masini ua faaauupegaina i galuega o le fuaina o le kulukose, mamafa ma le fatu.

E galue i luga o le mataupu faavae o se tonometa. O le faʻamalosi paff (taulima) e faʻapipiʻiina i luga ae o le tulilima. O se masini faapitoa ua fausia i totonu o le masini e iloilo ai le vascular tone, pulusal wave ma le toto. Faʻasalalau faʻamaumauga, o faʻataʻitaʻiga o le suka o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

O le mamanu o le masini e tutusa ma se tonometa masani. O lona tele e le aofia ai le paʻu e 170-102-55 mm. Pauna - 0.5 kilokalama. E i ai se faaaliga tioata tioata. O le fua mulimuli e otometi ona teuina.

O faʻamatalaga e uiga i le Omelon A-1 e le o osofaʻi mai e sili ona lelei - e fiafia tagata uma i le faʻaaogaina, o le pasese i le fua o le fuaina o le toto ma le leai o punctures.

Muamua na ou faʻaaogaina se glucometer masani, ona faatauina ai lea e loʻu afafine o Omelon A1. O le masini e faigofie tele mo le faʻaaogaina o le fale, vave ona iloa le auala e faʻaoga ai. I le faaopoopo atu i le suka, o loʻo faʻatonutonu ai foi le mamafa ma le pulupulu. Faʻatusatusa ia faʻamaoniga i suʻesuʻega o fale suesue - o le eseesega e tusa ma le 0.6 mmol.

Alexander Petrovich, 66 tausaga, Samara

E iai laʻu tama maʻi suka. Mo i matou, o masaniga masani e masani lava e le fetaui - mai le ituaiga toto e fefefe, tagi pe a tuʻia. Sa fautuaina i matou e Omelona. Matou te faʻaaogaina le aiga atoa. O le masini e faigofie tele, faʻaeseesega laiti. Afai e talafeagai, fua le suka e faʻaaoga ai se masini masani.

Larisa, 32 tausaga, Nizhny Novgorod

Tuua Lau Faamatalaga