Faʻamatalaga o vitamini "Multivita plus sugar-free"

Matou te ofoina atu ia te oe e faitau le tusiga e uiga i le autu: "" televave faaopoopo e aunoa ma le suka "- multivitamins mo tagata e maua i le maʻisuka. Faʻamatalaga a fomai" ma faʻamatalaga a tagata tomai faapitoa. Afai e te manaʻo e fai se fesili poo le tusitusi, e faigofie ona e faia lenei mea, pe a maeʻa le tusiga. O le a mautinoa lava le taliina oe e lo tatou tagata poto faapitoa.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Autumn e masani lava o le taimi o loʻo tatou mafaufau ai pe faʻapefea ona tausia le puipuiga, faaopoopo le malosi ia i tatou lava ma taofia le malulu masani. I le avea ai o se tulafono, o le filifiliga muamua lava o le amata lea ona ave le vitamini. Ma o lenei mea talafeagai, ae pe faʻapefea ona filifili mea faigata e tatau ai mo oe, faatasi ai ma le saʻo saʻo ma talafeagai mo i latou e mulimuli i le taumafataga?

E fautuaina e amata ona ave le vitamini i ni mataupu se lua:

  • pe ae manaʻo e lagolago le tino, o le avea ma se tagata soifua maloloina lautele,
  • pe afai faatasi ai ma le fesoasoani o auiliiliga o le le lava o se vitamini faapitoa ua faaalia ma o le togafitiga o lenei tulaga e manaʻomia.

E leai se vitio faʻasalalau mo lenei tusiga.
Vitio (kiliki e taʻalo).

Sei o tatou iloiloina pe faapefea ona filifili sili atu vitamini i le mataupu muamua, aua i le lona lua, e tatau i le fomaʻi ona faʻatalanoaina faapitoa le vailaʻau. O le mea lea, o le a le mea e te vaʻavaʻai i ai pe a filifilia se faʻalavelave faʻalavelave tele?

Muamua, vaʻai i le tuufaatasiga: o le fua o vitamini i totonu o le faʻalavelave e le tatau ona sili atu nai lo na o loʻo fautuaina e tulafono masani na faʻaaoga aloaia i Rusia. E masani lava e leai se mea e faʻatau ai le faʻatau o le telefoni faaopoopo i fale taʻalo taaloga - i le tele o tulaga, ua sili atu le tele o vailaau, o lona uiga o nisi o vitamini e naʻo le tino e aunoa ma le gauai. Ae ui i lea, e te totogia nei tupe faasili. O le faapaleniina o le tuufaatasiga o le mea faigata o lona uiga o mea aoga aoga o loʻo gauai i totonu o le numera manaʻomia.

Lona lua, ia sili atu le fiafia i se vaitamini e aunoa ma ni minerale: ua faamaonia e saienitisi e tatau ona ese eseese ia vitamini ma minerale, aua e sili atu ona lelei pe a ave eseese. E le gata i lea, e tatau ona inu le vitamini i le afa muamua o le aso, ma minerale i le vaeluaga o taumafataga.

Vailaʻau vitamin e faʻapipiʻi ai nei lelei, - "Multivita plus sugar free" ma le tofo o le lemon ma le moli. E leai se suka i totonu, o lea e mafai ai ona e faʻalavelave ia i latou o loʻo i luga o se taumafataga pe mulimuli i mataupu faavae o se soifua maloloina maloloina. O le oloa o loʻo i ai se tofo manaia o le citrus - faʻasese se tasi o le papa i totonu o le vai ma inu i lenei vaiinu i lea aso ma lea aso (e mafai ona suitulaga i se mea suamalie). E faigofie le ave faʻatasi o le Multivita Plus faatasi ma oe mo galuega poʻo suʻesuʻega pe afai e leai sou taimi e inu ai i le fale.

O le Vitamin Complex, o se meaʻai e masani ona galue malosi "Multivita Plus Without Sugar", o se punavai o vitamini C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantothenic ma le folic acid. Vailaʻau B e fesoasoani i le faaleleia o le metabolism ma le faagaoioia o le popole ma le puipuia o le toto, o le vitamini PP e faʻavasegaina ai le toto cholesterol ma e aoga tele i le cardiovascular system, ma o le vitamini C e faʻamalosia ai le faafouina o le tino ma puipui ai faʻamaʻi pipisi. O le Pantothenic acid e fesoasoani e maua mai ai meaola faʻapitoa, faʻafefea faʻamalositino i totonu o le tino ma faʻaleleia le tulaga faʻalagona, e tumu i le malosi. O le Folic acid e fesoasoani foi i le faaleleia o le lagona, e nafa ma le fausiaina o sela fou, e faalauiloa ai le tuufaatasiga o le hemoglobin ma maua ai se aoga aoga i le faiga o le hematopoietic ma le fatu.

  • Paleni paleni
  • Faʻailogaina o fua
  • Suga free
  • Faamaonia le aufaatoaga a Europa
  • Tofo suamalie o lemoni po o le moli
  • E talafeagai mo dieters
  • 1 faʻafesoʻotaʻi papaʻi taʻitasi i le aso
  • Tau taugata

O le vailaʻau o le vailaʻau e aofia ai vailaʻau o mea gaosi i le atoatoa e tusa ai ma tulaga faʻataʻitaʻiina faʻatauina, o lona uiga e matua gaogao uma. Talu ai e leai se suka, e talafeagai mo le maʻisuka. O loʻo gaosia le oloa i Serbia, i le Hemofarm plant, lea latou te tausisia uma tulaga faʻavaomalo faavaomalo ma le GMP.

O au faʻamatalaga o le oloa e taua ia i matou, o le mea lea o le a maua ai e tusitala o suʻega e sili ona manaia, olaola ma atoatoa meaalofa sili! I tusitala e toatolu o iloiloga aupito sili ona lelei, o le Multivita brand o le a tuuina atu tusi faamaonia i se mea manogi ma mea teuteu mo le 4,000 rubles ma se tioata uamea. E toʻa fitu isi tusitala o le a maua se tioata matala. Auai i le suʻega, faʻafuina lou tino i vitamini ma maua ni taui matagofie!

Taumafa masani. E LE FAI SE MEDICINE.
Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

Minnullin Diamond

Ou te fia fai atu le faafetai mo vitamini ma tusi se iloiloga puupuu. Na ou mauaina le pusa i le meli, e ala i meli. Na tonu ia i matou e feinu ma loʻu toalua, o lea e tofu tagata uma ma papa e 10. O se auala e sili ona faigofie o ni meaʻai faʻamalosi. O loʻo faʻafeiloaʻi foʻi le afifiina - i le foliga o se pu. O le tofo logoina o lemoni, ma le fiafia tele, e le lagonaina le suamalie o le suka, ae o loo i ai se asenamela suamalie (E951).

O le vaifofo lava ia e tofo, lanu ma manogi e pei o le lemonade e le i faguina. Sa itiiti loʻu mataala i le i ai o le cyanocobalamin, mea ou te leʻi iloa, ae na ou iloa ai o le vitamini B12. O le soifua maloloina o le suka e le sili atu le leaga pe sili atu le leaga; Ina ia aotele, e mafai ona ou fai atu e le leaga le oloa. Na faia i Serbia, naʻo beta-carotene mai meainu, lea e fiafia foi. Ma o le masani i aso uma mo le tele o vitamini e maua ai le 1 papa. Afai e leai se faʻafefe i lenei fatuga - o se faʻaopoopoga meaʻai masani ma le taugofie. O le isi taimi ou te faʻatau ai ma le tofo o le moli.

Anastasia Chervova

Autumn o le leaga le tau ma le uila ...
O le taumalulu e pouliuli ma malulu ...
E leai ni malosiaga ma e foliga mai o latou
e le toe i ai lava.

Ae ua oʻo mai le afifi!
Sa ou mauaina vitamin Multivita i totonu.
O aso uma i le taeao ou te tatalaina ma inu se pulu,
Ma ua ou malamalama: Ua ou ola mo le luasefulu aso i le taimi nei!

Ioe, ou te le o iai, e pei o aʻu o loʻo ola!
Na faasolosolo malie lava, susulu ma matagofie mea uma!
O le lalolagi i fafo ma totonu ua atili faʻatusatusaina!
Tuu le taumalulu, tuu le kiona ma le kiona
ae o le faʻaaogaina o Multivita na faʻagata ai laʻu faʻagasologa faʻagata.

Marina Umrikhina

Talu ai nei, ou te taumafai e tausisi i mataupu faavae o meaʻai talafeagai, ma e ui lava ina masani ona ou faaaogaina fualaau aina ma fualaʻau, ou te malamalama o le a le aoga le maua o le 100% o aso manaomia o vitamini ma meaai. O le mea lea, 2-3 taimi i le tausaga ou te alu ai i se vasega o vitamini. E masani lava ona ou faatauina mai vitamin masani i laulau, ae o le taimi lenei na ou filifili ai e faataitai ia vitamini "Multivita faaopoopo faatasi ma le suamalie o lemoni" i le tulaga o fualaau oona e faia i Serbia.

O mea ou te fiafia iai i nei vitamini:

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala fiafia - o le Endocrinology Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalosi e puipuia atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua Iulai 6 mafai ona maua se fofo - TUSI!

  • Meaʻai: o le tuufaatasiga o loʻo aofia ai vitamini taua tele C, E, kulupu B, PP, folic and pantothenic acid.
  • E 20 pauna i totonu o le pusa, o lenei aofaiga ua na o le 1 le vasega, o le mea lea, ina ia inu ai le vasega, e leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga faaopoopo ma o le a le tele naua.
  • O le ituaiga o vai e mafai ona sosolo vai - o se foliga, foliga mai ia te au, ua vave ona gaoioi le tino ma itiiti le afaina o le mucosa gastric nai lo le papa.
  • Le lava le suka. Talu ai ou te taumafai e pulea le meaʻai o le suka i le taimi nei, mo aʻu e talafeagai. E moni lenei mea mo i latou e tausisia le taumafataga, ma mo i latou e puleaina le tele o le suka i totonu o le toto (mo tagata e maua i le maʻisuka).
  • Faʻafeiloaʻi, māmā le afifiina, e mafai ona e aveina ma oe e galue pe suʻesuʻe, pe a faʻafuaseʻi ona galo oe e ave vitamini i le fale.
  • E tasi le mea e faʻaaoga i le aso, e leai se mea e tatau ai ona e faʻavaveina le vitamini ma o le a mautinoa lava e te le faʻagaloina).
  • Le manaia o sina manogi suamalie o lemoni.
  • Le fua faatatau o vitamini i aso taʻitasi i le 1 papa.

Sa ou fiafia i vitamini, ao ou inu i se vaega o le kosi, o le a ou faatali mo ni suiga lelei pe a uma ona faia le atoaga o nei vitamini! :))

Lelei lelei
Faafetai mo le avanoa e suʻe ai le televave faʻatasi ai ma vitamini e leai se suka!
Ou te fia faasoa atu oʻu lagona. Sa ou inupia vitamini mo le vaiaso.

I le taimi muamua, ia Novema uma, na amata ona ou "sulufaʻi" - o se tulaga matua le fiafia pe ae lagona le le lava ma le lofituina. E le mafai ona e alu ese mai le moega i le taeao, o mea moni uma lava o le ita i le afiafi, e faigata ona moe. O le mafuaʻaga lenei ona o le taunuu mai o le tau malulu ma le faʻaitiitia i le ao. Ou te leʻi mafaufau lava o le faafitauli o le le lava o vitamini - maeʻa, autumn: tele fualaʻau ma fua. Ae na o le faʻaaoga vaiaso o le "Multivit plus e aunoa ma le suka" na suia ai loʻu mafaufau!

Tatou amata loa. O le afifiina e susulu ma lelei. Lapoʻa - 20 pauna i le taimi e tasi, e faigofie. E vave ona solo faʻamaonia, e maua ai se vaiinu suamalie manaia. Mo aʻu, o lenei mea e le gata i vitamini uma e mafai ona sosolo, ae ou te fiafia tele i citruses, o lea ou te le tau faamalosia ai aʻu. Ou te inu i le taeao i le galuega, pe a taumafai tagata faigaluega e fiafia i le kofe. Multivita fesoasoani lelei!

Faafetai i le lavelave o vitamini B, pantothenic ma folicidsids, o le tino o le tino ua maitauina le faaleleia atili. Ou te moe ma ala mai le faigofie, sili atu ona faigofie le tuʻuina atu o le popole ile galuega. Ma pe a gasegase ma tale le au faigaluega, ou te leʻi maʻi - faafetai i le vitamini C!

I le 47, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. I ni nai vaiaso sa ou maua pe a ma le 15 kilokalama. O le le lava o le vaivai, o le moe, lagona o vaivaiga, na amata ona nofo i lalo le vaaiga mamao.

Ina ua atoa lou 55 tausaga, ua ou togiina au lava ia i le inisalini, o mea uma lava e leaga tele. Na faʻaauau pea ona tupu le faʻamaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, na toe foʻi mai le falemaʻi mai aʻu mai le isi lalolagi. O le taimi atoa na ou manatu ai o le taimi lenei o le a mulimuli.

Na suia mea uma ina ua mafai e loʻu afafine ona ou faitauina se tasi o tusiga i luga o le Initaneti. E le mafai ona e mafaufauina loʻu agaga faafetai ia te ia. O lenei tusiga na fesoasoani ia te aʻu e faʻaumatia atoa ai le maʻisuka, o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia. O le 2 tausaga talu ai na amata ona ou siitia, i le tautotogo ma le taumafanafana ou te alu ai i le atunuu i aso uma, totoina tamato ma faatau atu i luga o le maketi. E maofa oʻu tuagane i le auala ou te tausisia ai mea uma, o le mea e tele ai le malosi ma le malosi e sau, latou te le talitonu pea ua 66 oʻu tausaga.

O ai e manaʻo e ola i se olaga umi, malosi ma faʻagaloina lenei faʻamaʻi matautia, faʻaaoga 5 minute ma faitau lenei tusiga.

O se pusa faaopoopo o le leai lea o le suka i le tuufaatasiga. E le mafai ona toe mafaufau i le numera o kalori :).

Ua ou fuafua e faauma le vitamini aʻo lei oʻo i le faaiuga o le vasega ma tusi faʻamatalaga - ma Novema e mafai ona e ala mai ma Multivita! Ua faalēaogāina le faʻamaʻaloga :).

Valentina Ivanova

Talofa O loʻo ou lafoina lau finagalo faaalia i lau oloa. O le aso, na ou maua ai se afifi - vitamini "Multivita e aunoa ma le suka" ma le tofo o lemoni. Ou te fiafia lava i nei vitamini, o le 20 nei o meaʻai e leai ni suka. E fesuiaʻi pe a faʻasese se meaʻai lelei ma maloloina. Na ia maua se aafiaga faafouina i loʻu tino! Sa ou maʻi ma le itiiti ifo. "Multivita" e fetaui ma aʻu, ma o le a ou faatauina pea.

Natalya Artamonova

Mo le taimi muamua sa ou taumafai ai i le fesoasoani faaopoopo "Multivita Plus" i le 20 aso talu ai, o lona uiga, na ou faaaogaina na o le afifiina. Na amata ona ou faʻaaogaina lenei meaʻai faaopoopo aua na faigofie ona ou lelava, moe le lelei, i le tulaga aoao, sa ou lagona le le fiafia i taimi uma. Na fautua mai e laʻu fomaʻi lenei vailaʻau ia te aʻu, aua e leai lava se mea e faʻasaʻo ai.

I totonu o se pusa e 20 pauna, fuafua mo le 20 atisi - 1 le papalama i le aso. Ma o lenei e mafai ona ou faʻaalia loʻu manatu faʻamoemoe. E le mafai ona ou fai atu na amata ona ou "alu i luga o apaau", ae o loo i ai se taunuuga: ua mou atu le le mautonu, ua faaleleia loʻu galue galue. Ma ua faaleleia atili lagona. Ou te fiafia tele i le ituaiga o faʻamalolo o otaota, solu i le vai. E liua se mea e pei o le lemonade. Oi, pe ana fai i taimi o loʻu laitiiti o loʻo i ai na meaʻai suamalie ...

O supplements e aofia ai le fusi atoa o vitamini B, vitamini C, vitamini PP. O le leai o le vaitamini PP lea na mafua ai le vaivai, e pei ona faʻamatala mai e le fomai. E le gata i lea, o lenei vaitamini e puleaina ai cholesterol leaga. O loʻo i ai foʻi mea faʻapipiʻi ma mea faʻapitoa, lea e avea ma vaega malosi i le metabolism.

O lenei la o le a ou aveina Multivit Plus i ni lio ma o le a ou fiafia e fautuaina atu i uo ma paaga, aua ua uma ona tofotofoina le fualaau faasaina!

Lelei lelei Ou te fia faʻasoa atu ia te oe se toe iloiloga e uiga i vitamini na maua i le suʻeina i foliga o fualaʻau manogi ma le manogi o lemoni!

Muamua, e lelei lona fatuga, o le mea e sili ona taua e le oi ai le suka, ma mo tamaiti.

E fautuaina e avea o se fesoasoani faaopoopo i meaai, o lona uiga, o se punavai faaopoopo o vitamini (C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantothenic ma le folic acid).

E tatau ona maitauina e mafai ona tuʻuina atu lenei fualaau i tamaiti mai le tolu tausaga i le afa. O nei vitamini e le taugata, o loʻo faʻatau atu i le faʻatulaga lelei, e faigofie ona ave faʻatasi ma oe, o lapisi e lapoa, ma e tatau ona faʻafefe i le vai. O nei vitamini o lo oi ai se tele o vitamini C, lea e matua talafeagai mo i tatou uma mo le ola ma le soifua maloloina. Ae maise lava i le tautoulu, pe a tatou vaivai, pe a le lava le malosi faaletino, susulu o le la ma na o vitamini aupito maualuga mo le tino.

I le tulaga masani, sa ou filifili muamua e faataitai ia te aʻu lava ia. E faigofie ona tatala le tapuni o le afaina ma i le taimi lava e tasi e malolo i luga o le paipa - e lelei lenei mea. E faigofie ona faʻamalo papa maʻa i le vai ma vave lava i le taimi. O le inu lava ia e lelei, e manaia-manaia, e manaia le inu. Na ou tuuina atu foi lenei vaitamini i laʻu tama o le 10 tausaga le matua, tasi le papa maʻaleʻale, ma le tamaitiiti o le 4 tausaga, afa o le tasi i le aso. E lelei le vitamini, o le taunuuga e faʻaalia i le toetoe lava o le vave faʻaleleia o lou uiga. Taumafai mo le soifua maloloina. Soifua Maloloina i tagata uma! Faafetai mo lau gauai!

Filenkova Lyubov Viktorovna (Kovrov town)

A oʻo mai le taumalulu, e mafai e vitamini ona lagolago lou tino, lea e afaina mai le malulu le maalofia. Ma o lenei ua latou tatalaina i latou e foliga mai e le o vaaia. E talafeagai pe leai, e mafai ona e faʻamaonia na o le faʻatau. O le mea e lelei ai, na mafai ona ou tofotofoina mo vitamini e pei o Multivita Plus faatasi ai ma le tofo o lemoni.

O le mea muamua na taia ai au o le atunuu gaosi oloa. O ia o Serbia, o le fale gaosi oloa "Heleopharm". O le tuufaatasiga o le tulaga masani, faatasi ai ma le faʻatagaina e aofia ai vitamini C. E i ai foʻi vitamini o le vaega B. E naʻo latou lava, pepa faʻamalolo, pulu paʻu i lanu. Lafoaʻi loa i le vai, o le lanu o le vai ua amata ona lanu samasama pe a maeʻa. E tofo e pei o le lauti tipolo, o se meaʻai manaia lemoni e lagona i le gutu. Suauu i vitamini e toetoe lava a le lagonaina, lea e mafai ai e le maʻisuka ona ave.

I totonu o le afifi o vitamini e tusa ma le 20 vaega, ia lava mo le tusa ma le 3 vaiaso, pe afai e te inuina i aso uma e tusa ai ma faatonuga mo le 1 fasi pepa. O le mea moni, ou te leʻi inu atoatoa i vaega uma e 20, ae o le aafiaga o le talosaga ua uma ona i ai. O le faʻaleleia lelei o le faʻaleleia, o se malosi malosi na aliali mai i totonu o le tino, o le le fiafia na mou atu ma le manava ma le faʻaleleia o lagona. O le tau o le taumalulu o le a le toe lagonaina.

Ou te matua fiafia lava i le suʻeina o na fualaau lelei. A uma ona ou inu i vaega uma e 20, o le a ou faʻatau moni lava se isi auala i le fale talavai. Ma ou te fautuaina i latou i tagata uma!

Yana Artacheva

Na oo mai le taumalulu, ma e pei ona masani ai na ou filifili ai e faatumauina laʻu puipuiga ma nisi vitamini. O le taimi lea na faʻaalia ai le vitamini "Multivita sili atu ma le suka-" ma le faʻamalo o lemoni. O le "Multivita" o loʻo i ai le 20 pepa faʻamalosi i totonu o se puʻu, faʻalelei, faigofie ona ave faʻatasi ma oe i fafo atu o le fale.

Ou te fiafia lava i le mea moni e na o le tasi le laulau e lava i le aso, talu mai le aveina, mo se faataitaiga, mea faigata, e galo ia te au ona inu 3-4 taimi i le aso. E fautuaina ia laulau e avea o se faʻaopoopoga i meaʻai, o se punaoa faʻaopoopo o vitamini, lea e taua tele io tatou taimi, aua e le o tagata uma o loʻo i luga o meaʻai talafeagai ma e le pei o tagata taʻalo e mataʻituina lo latou ola maloloina. E na o laʻu mataupu lava lea, pe a uma le fanau mai lona lua, o loʻu ola maloloina na luluina sina mea laitiiti, ioe, e aafia ai loʻu lauulu ma oʻu nifo.

Ae i le vitamin Multivit, na ou maua ai se mea sili ona matagofie o le vaega o vitamini B, lea e lauiloa e sili ona aoga mo lauulu lauulu. O le tuufaatasiga e aofia ai le: Vitamin B1 - o le viamine lea, e aofia ai i le metabolism, ma e taua tele mo lauulu mo le malosi ma le alualu i luma, aua e faʻafefeteina ai le lauulu ma meaʻai. Vitamin B6 o le pyridoxine, o le leai o lenei vaitamini e masani ona sili atu ona iloagofie: e tusa lava pe itiiti sina paʻu, e paʻu le lauulu. Vitamin B12 - cyanocobalamin, o lenei vaitamini e maua ai le ulu ma le okesene ma meaʻai. Vitamin B2 - Riboflamin, e lagolagoina le tafe o le toto i le lauulu lauulu, ma taofi ai le paʻu o lauulu. O nei vitamini uma e mautinoa lava e fesoasoani i le tino atoa, e le gata o le lauulu, ae mo au le autu o le leiloa o lauulu ma le paʻu e sili atu ona talafeagai.

O le "Multivit" o loʻo aofia ai fualaau o le B i aso taʻitasi. O le vitamin E o loʻo i ai i le tuufaatasiga, lea e fesoasoani foi i le matagofie o lauulu. E le gata i lea, e tuufaatasia uma lava galuega o vitamini B, e taua o le toto, felauaiga o le okesene, faʻamalosia le faʻasologa o le collagen. Vitamin PP i totonu o le tuufaatasiga e fesoasoani foi i le lauulu ma le tauvaga ma le avoricosis, faʻaleleia ai le thyroid gland, lea e taua foi io tatou taimi, talu ai faʻamaʻi pipisi i aso uma e sili atu ona malosi i luga o tagata.

Ia, o le mea moni, o le vitamini C o le acoriso acid, lea e taua mo suauu faʻanatura, gums, toto toto, nifo, ma sili atu. Tau lava e le alu i galuega uma o lenei vaitamini. O le malosi foi lea o le antioxidant, faʻamalosia ma, ioe, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. O le leai o le vaitamini C e matautia tele mo le tele o faamai, ae o le sili ona taatele.

Vitamini "Multivita Plus" o se faʻalavelave o vitamini e iva e taua tele mo se tino. Tasi le papa maa e vave ona solo i totonu o le vai, o minute moni lava. O le tofo o le lemoni e manaia tele, ma o le inu e le o mea uma e inosia, e pei o le tele o analogues.

Ia, ma o le mea e sili ona taua, o le mea moni, o le mea e tatau ai i vitamini o le mea e leai se suka. O le afaina o le suka ua leva ona faamaonia le saienisi, ma e toatele e sili ona filifilia mea suamalie e sui ai le suka masani. E le o aʻu foi, pe a uma ona maua se tamaititi matua i le maʻisuka ituaiga 1 i le ono tausaga talu ai, matou te iloiloina a matou meaai ma le aiga atoa. Ma o lenei o loʻo matou taumafai e faʻatau meaʻai ma vitamini e aunoa ma le suka poʻo le mea sili ona itiiti.

Ou te fia iloa foi le tau o vitamini, e maualalo tele i le tele o falemaʻi, faapitoa le siakiina o nisi falemaʻi i luga o le initaneti ma lenei oloa. Ma na ou maua foi le "Multivita" faaopoopo mea taumafa i meaʻai o le moli ma ou te manao e faataitai i latou i se taimi lata mai.

O ai e manaʻomia multivitamins

E fautuaina e amata ona ave le vitamini i ni mataupu se lua:

  • pe ae manaʻo e lagolago le tino, o le avea ma se tagata soifua maloloina lautele,
  • pe afai faatasi ai ma le fesoasoani o auiliiliga o le le lava o se vitamini faapitoa ua faaalia ma o le togafitiga o lenei tulaga e manaʻomia.

Sei o tatou iloiloina pe faapefea ona filifili sili atu vitamini i le mataupu muamua, aua i le lona lua, e tatau i le fomaʻi ona faʻatalanoaina faapitoa le vailaʻau. O le mea lea, o le a le mea e te vaʻavaʻai i ai pe a filifilia se faʻalavelave faʻalavelave tele?

Auala e filifilia ai vitamini

Muamua, vaʻai i le tuufaatasiga: o le fua o vitamini i totonu o le faʻalavelave e le tatau ona sili atu nai lo na o loʻo fautuaina e tulafono masani na faʻaaoga aloaia i Rusia. E masani lava e leai se mea e faʻatau ai le faʻatau o le telefoni faaopoopo i fale taʻalo taaloga - i le tele o tulaga, ua sili atu le tele o vailaau, o lona uiga o nisi o vitamini e naʻo le tino e aunoa ma le gauai. Ae ui i lea, e te totogia nei tupe faasili. O le faapaleniina o le tuufaatasiga o le mea faigata o lona uiga o mea aoga aoga o loʻo gauai i totonu o le numera manaʻomia.

Lona lua, ia sili atu le fiafia i se vaitamini e aunoa ma ni minerale: ua faamaonia e saienitisi e tatau ona ese eseese ia vitamini ma minerale, aua e sili atu ona lelei pe a ave eseese. E le gata i lea, e tatau ona inu le vitamini i le afa muamua o le aso, ma minerale i le vaeluaga o taumafataga.

Vailaʻau vitamin e faʻapipiʻi ai nei lelei, - "Multivita plus sugar free" ma le tofo o le lemon ma le moli. E leai se suka i totonu, o lea e mafai ai ona e faʻalavelave ia i latou o loʻo i luga o se taumafataga pe mulimuli i mataupu faavae o se soifua maloloina maloloina. O le oloa o loʻo i ai se tofo manaia o le citrus - faʻasese se tasi o le papa i totonu o le vai ma inu i lenei vaiinu i lea aso ma lea aso (e mafai ona suitulaga i se mea suamalie). E faigofie le ave faʻatasi o le Multivita Plus faatasi ma oe mo galuega poʻo suʻesuʻega pe afai e leai sou taimi e inu ai i le fale.

O le a le mea o aofia ai i le tuufaatasiga?

O le Vitamin Complex, o se meaʻai e masani ona galue malosi "Multivita Plus Without Sugar", o se punavai o vitamini C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantothenic ma le folic acid. Vailaʻau B e fesoasoani i le faaleleia o le metabolism ma le faagaoioia o le popole ma le puipuia o le toto, o le vitamini PP e faʻavasegaina ai le toto cholesterol ma e aoga tele i le cardiovascular system, ma o le vitamini C e faʻamalosia ai le faafouina o le tino ma puipui ai faʻamaʻi pipisi. O le Pantothenic acid e fesoasoani e maua mai ai meaola faʻapitoa, faʻafefea faʻamalositino i totonu o le tino ma faʻaleleia le tulaga faʻalagona, e tumu i le malosi. O le Folic acid e fesoasoani foi i le faaleleia o le lagona, e nafa ma le fausiaina o sela fou, e faalauiloa ai le tuufaatasiga o le hemoglobin ma maua ai se aoga aoga i le faiga o le hematopoietic ma le fatu.

Faʻamanuiaga o le Multivit Plus Sugar Free

  • Paleni paleni
  • Faʻailogaina o fua
  • Suga free
  • Faamaonia le aufaatoaga a Europa
  • Tofo suamalie o lemoni po o le moli
  • E talafeagai mo dieters
  • 1 faʻafesoʻotaʻi papaʻi taʻitasi i le aso
  • Tau taugata

Aiseā e Lelei ai le Suʻega o Multivit Plus Sugar

O le vailaʻau o le vailaʻau e aofia ai vailaʻau o mea gaosi i le atoatoa e tusa ai ma tulaga faʻataʻitaʻiina faʻatauina, o lona uiga e matua gaogao uma. Talu ai e leai se suka, e talafeagai mo le maʻisuka. O loʻo gaosia le oloa i Serbia, i le Hemofarm plant, lea latou te tausisia uma tulaga faʻavaomalo faavaomalo ma le GMP.

O au faʻamatalaga o le oloa e taua ia i matou, o le mea lea o le a maua ai e tusitala o suʻega e sili ona manaia, olaola ma atoatoa meaalofa sili! I tusitala e toatolu o iloiloga aupito sili ona lelei, o le Multivita brand o le a tuuina atu tusi faamaonia i se mea manogi ma mea teuteu mo le 4,000 rubles ma se tioata uamea. E toʻa fitu isi tusitala o le a maua se tioata matala. Auai i le suʻega, faʻafuina lou tino i vitamini ma maua ni taui matagofie!

Taumafa masani. E LE FAI SE MEDICINE.
Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

Ekaterina Nabiullina

E i ai loʻu tino vaivai, o lea ou te inu ai fualaau o le vitamini i le taumalulu-taumalulu, taumafai e faatumauina loʻu tino ma aloese mai le malulu.

I totonu o se pusa o 20 sela, suauu soluble ma se manogi manaia o lemoni, e tatau ona e inuina le tasi laulau i le aso, lea e matua faigofie lava. E matala le tapuni o le pu, ae i le taimi lava e tasi e tapunia, e taua ona e e mafai ona e ave faʻatasi ma oe.

Sa ma taaalo ma laʻu tama i polokiona, sa matua malie lava ma ou te leʻi matauina le malulu o aʻu, ma i le afiafi na ou matua le mautonu lava, sa le fiafia lou atalii ona o taeao o le a matou le toe alu e toe savalivali. Ona ou manatuaina lea i aso nei ua matou maua Vitamini "Multivita plus sugar free". Ina ua maeʻa ona faitauina uma faʻamatalaga ma fautuaga, sa ou filifili loa e amata ona avea Multivita i le asō.

I le faʻailogaina: o le le faʻamaoni o le tagata i vaega o meaʻai, o le maʻitaga, fafagaina o le susu, phenylketonuria. E masani lava ou ave uma vitamini i le taeao i le taimi o le aoauli, ae o le asō ua amata ona ou aveina i le afiafi, ona faaauau ai lea e pei ona masani ai. E vave ona vavalalata le laupapa, inu le vai lelei, ua inu i le fiafia, o le mea pito sili ona taua e le tatau ona e mafaufau i le tele o vitamini e manaomia e lou tino i aso uma, ua uma ona faia e le kamupanī mea uma mo i matou! Vaai faalemafaufau i loʻu teʻi i le taeao na leai se faailoga o le malulu amata, ae maise lava le tama na fiafia.

Na fiafia foi Tina ma filifili e ave ni vitamini ia te aʻu, ua 61 ona tausaga, e matua tali mai o ia i suiga o le tau, o maʻi eseese e aliali mai, ae maise lava le taumalulu-taumalulu e lagonaina. Tina fiafia Tina latou te leai se suka! Sa amata ona matou aveina vitamini i aso uma i le taimi o le aiga o le taeao.

O le mea moni, na amata ona ou fiafia i mea o aofia ai i lenei faafitauli televitamin. O loʻo i ai: ole acid ascorbic, e sili ona tatou manaʻomia i le taumalulu, nicotinamide, pantothenic acid ei ai lona puipuiga i taimi o faʻafitauli faaletino, lea e sili ona taua mo tagata o nonofo i taulaga tetele. Tocopherol (Vitamin E) - o se antioxidant e aofia ai i gaioiga pito sili ona taua o le metabolism, o lenei vitamini e taua tele mo tamaitai. Pyridoxine (Vitamin B6) e taua tele mo le faʻaoga o le tino. O le Miamine (Vitamin B1) e faʻasalalau ai le gaioiga o le tino, faʻapalapala. Riboflavin (vitamini B2) e aʻafia ai i le malosi o le metabolism, faʻaleleia le vaʻai. Folk acid e faʻaleleia ai galuega gastrointestinal. Cyanocobalamin (Vitamin B12) faʻaleleia le faʻatinoga ma le mafaufau. Ma o lenei mea ua na o se vaega itiiti o mea ou te manatuaina.

E tasi le pusa mo le atoaga o le vasega e le lava mo i matou, o lea na matou faatauina mai ai se tasi lona lua, o le tau na faateia ai i matou! I le maeʻa ai o le vasega, na ma ioe ma loʻu tina o vitamini e faasolosolo malie lemu atu nai lo isi vailaau o le vailaau, lea e le mafai ona moe, e peiseai ua latou inu malosi. Mo i matou, o lenei mea na foliga mai o se mea tele tele, latou te gaoioi lemu, faasolosolo malie, ei ai le lagona e faapea o vitamini e i ai sona aʻafiaga. Na fai mai Tina na amata ona ia lagona le itiiti ifo o le tau, na ia lagona le lelei, ina ua mavae ni nai aso o le taliga sa i ai se malosi o le malosi - na matou matauina lenei mea ma le aiga atoa - na amata ona tunu pi ma pies toetoe lava o aso uma. Na ou matauina e faigofie ona ou ala i le taeao, fiafia fiafia, pah-pah leai faailoga o se malulu, e ui lava o le ma tama i aso uma matou te savavali mo se taimi umi i luga o le auala, i le lua vaiaso na latou fausia ai se labyrinth atoa i le togalaau.

O la matou suʻesuʻega e leʻi maeʻa iina, i le afiafi na sau ai se tuaoi o Olga Nikolaevna ia i matou, o ia o se fomaʻi ma le 30 tausaga o le poto masani. Sa filifili Tina e fesili atu ia te ia pe o le a sona manatu e uiga i nei vitamini. Olga Nikolaevna na matua faateia lava ona sa matou le masani e uiga ia i latou i le taimi muamua, ma tuuina mai se iloiloga lelei ma fai mai o vitamin susuga e sili atu le aoga i luga o fua masani masani, aua vitamini i lenei fomu e vave faʻafefe. E pei ona i ai, na te inuina ia lava, o loʻo pagatia o ia i le maʻisuka, o lea e matua faigata ai ona filifili le sao o fualaʻau, ona toetoe o mea uma e aofia ai le suka, ae i le "Multivit" e leai se suka! Faʻalagolago i kamupani gaosiga Europa! E mafai ona ou fautuaina Multivitus Plus ma se lotofuatiaifo mama, e aoga! Iloilo ia te oe lava! Matou te fiafia i vitamini, ae aua nei galo e fefesoʻotai se fomai aʻo lei faʻaaogaina, e tofu tagata uma ma totoga eseese.

Olga Maksimova

I le ogatotonu o Novema, i luga o se tasi o le ao, malulu aso, faʻasusu i le vevela, sa ma nonofo ma se uo i le cafe ma le twitter e uiga ia i matou, e uiga i tamaitai. I fafo atu o le faamalama, o ulu o le lanu enaena na sosolo i totonu o sikafu mafanafana ma pulou pulou na ufitia i le kiona ....

"Ma o lea mo le lima masina atoa ... O se taumalulu Siberia e le uma," na faaloaloa mai ai e le uo, toetoe o pesega, ma le faanoanoa o le faanoanoa faanoanoa.

"Ioe," sa ou toe fai atu ia te ia, mafaufauga faalemafaufau o le taumafanafana.

"Ou te le manao e fai soo se mea, o le le mafaamatalaina o le lelava ma le le mautonu o le le fiafia," sa ia faaauau ai, ma faaosoosoina se sipuni o le kofe vevela. - Atonu o le vai inu vitamini.

- Vitamini? Sau!

O iinei, i le mea moni, na amataina la matou vailaau o le vailaʻau. Ma o lenei, talu ai ua uma ona avea le laʻititi o le televamin complex "Multivit Plus", e mafai lava, muamua lava, e faʻavae i mea na e oo i ai, faʻamatala mai ai mea uma e lelei ma le lelei, e uiga i taunuʻuga, aʻafiaga ma vaivaiga. O lea ...

Faʻaopoopoga o meaʻai faʻapitoa o le ola maloloina "Multivita plus sugar free" ma le suamalie o lemoni.

Vitamini faʻalavelave e iai vitamini C, E, ma le vitamini B.

E tasi le pusa ua fuafuaina mo le atoaga o le 20 aso. O vitamini e gaosia e le kamupani Serbian pharmaceutical Hemofarm, ua lauiloa mo le gaosia o fualaau lelei - diclofenac, enalapril, wherepamide. O lenei kamupani o ia foi o le e ona se faaputugatupe e faalauiloa ai le atinaeina o faasaienisi, taaloga ma faatufugaga. I le mea uma, e ofoofogia! Ae, i lalo ma lagona, toe foi i vitamini))).

O le faʻapipiʻiina o tulaga faʻapitoa o se faʻafitauli lea e faʻaalia ai le tuufaatasiga, gaosi oloa, faasologa, aso maeʻa ma le metotia o le talosaga. Ufiufi faʻatasi ai ma faʻamaonia manino e fetaui ma tulaga faʻavaomalo.

Aʻo filifilia se vailaʻau faʻamaʻi, e taua mo aʻu le i ai o le vitamin B i totonu. O le a ou faamalamalama pe aisea:

Ia, muamua, o vitamini B o le soifua maloloina, matagofie, talavou ma le ola. Ioe, ioe, o le LIFE! O le American Institute for Life Extension na faia se suʻesuʻega i mice suesue, lea na faaalia ai o le vitamini B5 (aka pantothenic acid) na faaumiumi ai le ola o fuamoa suʻesuʻe ile 18%. O nei taunuuga e maua ai le mafuaaga e talitonu ai o le vitamini B5 e galue foi i le tino o le tagata. O manulele o manoa, ioe, ae o le a tatou talanoa e uiga i tagata. Ae, e uiga i le talavou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vitamini B1 o loʻo i ai se mea ofoofogia - e faʻagesegeseina ai le faagasologa o le glycation o aʻafiaga. E le o lona uiga o soʻo se mea i se tagata nofofua faigofie mai vailaau. Ae o le mea moni, o se mea ofoofogia lenei mea! E miliona ni fegalegaleaiga ma gaioiga e faia i totonu oo tatou tino, e aofia ai le faagasologa o le protein glycation. Faatasi ai ma le matua, o le saoasaoa o lenei faagasologa ua faateleina - o le paʻu ua leiloloa le collagen, elastin, gaʻo, maunu. Oi, o na muai fusuaga. (((Faʻasalaga lelei, faanoanoa ... O le a ou fai atu foi - e leaga tele. O le a malamalama tamaiti i le 30 tausaga ia te aʻu.

O iina e te alu ai! Teine! Matou te manatua, ma sili atu ona tusi:

Vitamini B1 ma le B5 - faaumiumi le autalavou e ala i le faagesegeseina o le glycation o palatini! E mafai ona e faʻatau mai kirimeti taugata, maso, peels, ae afai e te le fesoasoani i lou paʻu mai totonu, o nei kulimi uma o le a le maua ai se taunuuga, sei vagana ai mafaufauga, aafiaga faʻafuaseʻi o le faʻaleleiina o le paʻu.

Vitamini B2 ma le B6 - O le matagofie lenei o la matou paʻu, lauulu ma fao. Faiga i tulimanu o laugutu, lea e lauiloa o le "jams" - o se tasi lea o faailoga o le le lava o le vitamini B2 (riboflavin) i le tino. Seborrhea, dermatitis iina foi. Faʻailoga Ma o le faasee, fao fao o se faʻamatalaga o le leai o le vitamini B6.

Vitamin B12 - faʻafetai i ai, o le maualuga o le cholesterol i le faʻaitiitia o le toto ma le faʻaaogaina o amino acids e faʻaleleia. Faatasi ai ma masaniga masani o le 'ai, tatou te le o atuatuvale i se faila o le cholesterol))) Ae o tagata alolofa e' ai ma 'ai atili le malosi - e masani lava e tatau ai.

Vitamin B9 (folic acid) - lelei, o lenei vaitamini e masani i le toetoe o tina uma lava. O le siama lea e aafia ai le fausiaina o le paʻu o le pepe, o le taulaʻau ma le faiʻai, faapea foi ma le skeleton a le pepe e leʻi fananau mai.

Vitamin B3 (PP) e aafia ai le lelei o le galueaina o hormones sex, faʻamalosia le faʻamalolo o le malosi ma, sili ona taua, faʻaleleia le gaioiga o le tino. Ma mo i matou teineiti, o le mea lea e tatau ona tatau ai, aemaise lava i le vaitaimi o le ICP. I le auala, toetoe lava o vitamini B uma ei ai le aoga aoga i le tino o le tino; B1 e masani ona taua o le "Vitality Vitamin". Latou te galue malosi ma le agavaʻa. Tuʻu atu le atuatuvale, ita, le vaivai le vaivai. Mo teineiti o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga taumafa PMS faʻamaonia o loʻo aofia ai se vaega atoa o vitamini B o le a aoga tele.

E pei o lenei mea:

Ma, o le vaega aupito sili ona lelei, o mea uma o loʻo i luga, o le KATOA o nei vitamini o loʻo i ai i totonu o se puʻe laitiiti "Multivita plus". Ua galo ia te au le faaopoopo o vitamini C ma E. iinei.

I le ala, o le taimi lenei o tama e manatua, ae sili atu le tusi i lalo:

Faatasi ai ma le le lava o le vitamini E i le tino o le tane, o le fiafia i feusuaiga e faaitiitia, gasegase o le toto, o le sperm cell becomes lethargic (ia tautala e aunoa ma le lagona ma le gaoioiga J) i le maualalo o le malosi. I fafine, o le le lava o le vaitamini E e faʻaitiitia ai manaoga faʻafeusuaiga, e mafua ai le faʻavevesiina o le taamilosaga ma le faateleina o le PMS (faʻalavelave faʻafuaseʻi o le loto, malepelepe, loimata mai le vevesi ma o lenei mea ... e le o se fafine: "e te sui, e te le alofa")))). Ufi. O mea uma e uiga i le tuufaatasiga na tusia)))

Ia, e uiga i lagona patino:O le a ou puupuu - ou te fiafia i ai. 🙂 🙂 🙂

Ou te fia fai atu i le taimi lava lena, e le aoga le faʻatali mo se taimi puupuu ma le taunuʻuga. Ina ia iloa moni le eseesega "muamua" ma le "pe a uma" e tatau ona e inuina le vasega atoa, ma e 20 aso nei. E sili atu pe afai e te toe faia le vasega pe a maeʻa se vaitaimi patino.

Natalia Trofimenko

Talofa O aʻu o se tasi o le au auai i le suega, i le mauaina o fualaau oona "Multivita e aunoa ma le suka" i le tofo o lemoni, lea e tele faafetai ia te oe!

O le faaiuga o le tautoulu, lauulu Novema ma timuga, muamua le kiona, faaitiitia le vevela. O uluaʻi viral viruses e amata, ae ou te le lagona lava le maʻi! Ma i luma atu, o se taumalulu umi lava i fulufulu ... E faʻapefea ona fesoasoani i lou tino ia tuʻuina atu faʻamaʻi pipisi? E tasi laʻu auala! Ma o le a ou taʻu atu ia te oe e uiga ia te ia. O se vailaau vitamini e le maua ai vitamini e leai ni manogi e maua ai le suamalie lemoni! E naʻo le tasi le laulau i le aso ma se mea manaia, ma e maua e lou tino C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantothenic ma le folic acid. E le gata i lea, o nei vitamini o le suka faasao, lea e taua tele mo se soifua maloloina lelei. E le gata i lea, o nei vitamini e mafai ona faʻaaoga e tagata e maua i le maʻisuka. Ou te mautinoa mautinoa e le o vitamini uma e talafeagai mo i latou, o lea la, o Multivita e aunoa ma le suka o se filifiliga sili lea mo i latou. Ou te fia faaopoopo atu e faigofie ona faʻaaoga vitamini - e tatau ona e faʻafefe se tasi i luga o le vai. Na faia i le taeao. E mafai lava ona e ave se pusa tulei poʻo se penitala ma vitamini i totonu, po o fea lava oei ai!

🍋 Soifua maloloina 🍋 Ou te taʻitaʻia ma le Multivita! 🍋 I le taimi nei ou te le o fiafia 🍋 Ni fasi keke.

🍋 O le a ou faataoto 🍋 Ma o le a ou manumalo ia Elbrus, 🍋 Faimalaga i le sami E faigofie ona e alu i le taimi nei!

🍋 E masani ona latou i ai ma aʻu- 🍋 I totonu o le taga o se ato faafafa, 🍋 Ma ou te fautuaina oe ia i latou: 🍋 Taumafai, uo!

Olga Lopatina

Vitamini "Multivita e aunoa ma le suka": latou te solo lelei i le vai, maua le suamalie o le lemon, o le tofo o le suamalie e toetoe lava a le lagonaina. Mo i matou, o le maʻisuka, o loʻo i ai foi se avanoa e le masani ai e fiafia ai ma manuia. Faʻafeiloaʻi le afifi i totonu o se masini. E le mafai ona ou fai atu e uiga i le aafiaga pe a maeʻa, ae e puupuu lava. Ou te manatu o le mauaina mo le 20 aso e le lava e maua ai le atoatoa o le faʻamoemoeina. Na ou manaʻo e faʻatau i se fale talavai e faʻaauauina ai le vasega; e leai se telefoni i totonu o falemaʻi lata ane.

Faaiuga: i se tulaga aoao, ou te fiafia i oloa. Ou te fautuaina mo le faʻaaoga.

Valentina Dobrash

Masalo, e na o le pau lava le mea e mafai ona ou fai atu ai upu taufaaleaga e uiga i le "Multivita faaopoopo e aunoa ma le suka" i le tofo o lemoni.

O le tube e umi, faʻatasi ai ma se tapuni malosi, o loʻo i ai faʻamatalaga uma e tatau ai, o lea e le mafai ai ona e teuina pepa pepa. I totonu o le paʻu e 20 pauna o le lanu samasama lanu samasama ma se manogi manaia o le citrus. E faʻamaʻape se papa maʻa i se ipu vai i lalo ifo o le minute.

I le auala, ou te fiafia i vitamini suamalie, ona o le faaopoopo atu i le pulu lava ia, o le a ou toe faafouina foi vaega o le mea e manaomia i aso taitasi o le vai. Ae mo le tofo - iinei o le a e maua ai se mea e sili ona manaia - o le fofo o loʻo i ai sina tofo suamalie e mafua ona o le aspartame. Ioe, e le mafai ona ou le amanaiaina le le lava o le suka - o se mea tele foi! E le gata i lea, o se faiga e sili ona faigofie o le pulega e naʻo le tasi le laulau i le aso. Ia, mo i latou e fiafia i le foloina o fualaau, ona o le gag reflex, o se papa maʻaleʻale ua na o se faaolataga!

O le tuufaatasiga o le piliki e matua lelei lava. O pepa taʻitasi e aofia ai vitamini: C, E, B1, B2, B6, B12, PP, gaʻo pepa ma le pantothenic acid. O loʻo i ai mea uma e tatau ai mo le puipuia o le malulu, malulu, ma i se tulaga lautele ua fuafuaina e faʻaleleia ai le gaioiga o totoga ma tino uma. I le faʻaopoopoga, o maʻa e le faʻaaogaina e talafeagai lelei mo alii ma tamaitai, ma e le o iai foi se matua maualuga.

Oksana Koroleva

TalofaO loʻu igoa o Oksana Koroleva, ua 31 ou tausaga, o aʻu o se tasi o tagata laki na maua mo le suʻeina o fualaau faʻasaina "Multivita plus sugar-free" faʻatasi ai ma le tofo o lemoni.

Sa ou faia le suʻega ma le faʻaeteete, e mafai ona matou malamalama ia i matou, tina ma tamaiti laiti, matou te maua sina taimi mo i matou lava ma galo ai pea mea e tatau ona fai. Sa ou faia se faamanatu i luga o le telefoni, tusi se ulugalii i nisi fasi pepa, ma tuu i nofoaga e masani ona ou alu i ai, o lea na ou le misia ai se pusa e tasi, ou inu, e pei o faatonuga, tasi papa maa i aso uma.

E lapoa le laulau, vave ona solo, o le manogi e manaia, ma e moni, o le tofo, o le mea moni, o le tofo o le lemon. O le a se mea na ou matauina: o le malosi o le malosi, na amata ona ou moe lelei, i le taeao pe a tatagi le faailo, ou te tu i luga, ma le le pei muamua, pe a ou faaluaina le taimi o le afi, e lelei loʻu lagona, ou te manatu ua lelei le paʻu, o le tilotilo i luga o foliga, na ou matauina foi ua amata ona mausali ma faaseʻe fao, ou te lei vaai i ai mo se taimi umi. Na ou faitau foi i tusitusiga e tolu-o le vitamini C e faaleleia atili ai le puipuiga, ma le faamaoni - ou te le iloa lenei mea. Ou te faamoemoe mo le mea ua taʻua i luga, ua ou maua foi le tele o le puipuiga o le "Multivita", talu ai ona o le malulu tele lava o taimi muamua, ma atonu ona o le tamaitiiti na amata ona alu i le aoga tulagalua, o lea afai ei ai se mea faapea mo tamaiti, o le a ou faatauina moni lava.

Faafetai tele mo le avanoa e suʻe ai vitamini, o lea e mafai ona e toe faia le vasega i le tautotogo.

Faafetai mo le pusa matagofie mo le Tausaga Fou. Talu ai sa ou inuina se isi vaega o isi vitamini ina ua maeʻa le malulu aʻo le i mauaina Multivita, na filifili loa le tane e inu le vitamini.

O le tane e alu i le faletaalo, ma le leai o suka i le tuufaatasiga o le mea tonu lea e te manaʻomia e tausia ai se ata. Leai se mea. O le moe na masani lava, o le vave ala aʻe o le taeao na faigofie, ma, e tusa ai ma lea, o taaloga aʻo leʻi amataina le galue na sili atu ona malosi. E leai se lagona o le vaivai.

O nei faʻamatalaga o vitamini o loʻo faamaumauina mai upu a le toʻalua. Faafetai mo le avanoa e auai i le suʻega! Ma Fiafia Le Tausaga Fou!

O popoto popoto soifua maloloina na talanoa e uiga ia latou vitamini sili ona fiafia i ai.

I le aso i luga o le Instagram, o le tele o bloggers taʻutaʻua e talanoa e uiga i mataupu faavae o le soifua maloloina lelei, tufatufa fua ma mea taua e maua ai oloa mo se soifua maloloina.

O le toʻatele oi latou sa latou fuaina Vitamini Plus Sugar-Free vitamins ma fefaasoaaʻi a latou manatu i le aufaipisinisi.

E faʻapefea ona tusia e tusitala blog e uiga i le soifua maloloina lelei ma le faʻaitiitia o le mamafa?

Latou te malamalama i le mataupu: latou te iloa le aoga ma le mea e le o iai, o le a le tele o le tino e manaʻomia ai kalori mo galuega masani (ma le mamafa o le mamafa i le taimi e tasi), o le a le mea tatou te 'ai e aafia ai le tulaga o le paʻu, lauulu, nifo ma fao. O le mafuaʻaga lena na matou filifili ai e liliu atu ia i latou mo ni manatu atamai.

E ono tagata aloaʻia Instagram blog na suʻe le "Multivit plus Sugar Free" mo vailaʻau vitio mo le 20 aso ma fefaasoaaʻi o latou lagona i luga oa latou blogs.

O le taimi nei matou te faʻasoa atu a latou manatu faaalia ia te oe.

Valentine, @ v.p._pp, 20,000 tagata o lesitala

E mafai ona ou auai i lena vaega laitiiti o tagata oe le galo ia inu vitamini. I le gasologa o le tausaga, e leʻo se taeao e tasi e maeʻa e aunoa ma le Omega, faʻaopopo fua vitamini mo sooga, ma o lenei ua ou faaopoopoina ia te aʻu pops "Multivita plus sugar-free", ae le o fualaau.

I le ala, na ou matauina ua faaopoopo nei le malosi i le taeao. Latou te tofo lelei foi ma e le oi ai le suka, o lea e talafeagai ai mo le maʻisuka.

O loʻo aofia ai se kulupu filifilia o vitamini e manaʻomia e le tino. Ae maise lava i le taimi nei, i le vaitau o le vaitamini.

Ae afai e le malamalama se tasi pe aisea e manaʻomia ai meaʻai taumafa, o nisi nei o faʻamatalaga mo oe.
O le gaosiga o le vevela o oloa e masani ona oʻo atu i le 90% o vitamini uma.

E le gata i lea, e tatau ona e mafaufau i fualaau faisua fou ma fualaau aina o se punavai mautinoa o na o le lua vitamini: vitamini C ma le gaʻo.

Ina ia maua se fusi lauliliuli lautele, e tatau ona e alu i se meaʻai faapitoa o le suka, lea e aofia ai le itiiti ifo ma le 10-15 ituaiga fualaau faisua ma fualaau aina (E le leaga, lima? Ae le o faitauina na vitamini o loo maua i meaola manu).

E oo lava i tagata atamamai taaloga e finau o le mauaina o le aofaʻi sao o vitamini mai meaai i aso uma o se galuega le talafeagai.

Nastya Aso Gafua, @n_ponedelnik, 126,000 tagata fai saofaga

Manatua, na ou faitio ia te oe e leai soʻu malosi ma ou te fia momoe lava i taimi uma? Ioe, ioe, o aʻu foi o se tagata, ma o nisi taimi ou te le lava le malosi ma le malosi!

Toeitiiti lava a maeʻa laʻu post, na latou tusi mai ia te aʻu le au gaosi o vitamini "Multivit plus without sugar" ma ofo atu e tusi se iloiloga faamaoni pe a maeʻa le masina e faʻaaoga ai. Na ou ioe! Aisea e leai)

I lenei masina, sa ou lelava, o laʻu moe e masani lava, ma na ou malosi foi ina ua uma 2-3 ipu o espresso. E ui lava ou te le inuina le kofe mo se taimi umi, ae o mea uma lava e teuina i lou mafaufau.

O le a ou le natia le mea moni e faapea i le taimi lava e tasi ma nei vitamini Sa ou inu omega, vitamin D ma collagen. O laʻu faatulagaga masani lea mo lenei taimi o le tausaga, o lea ua faaopoopo ai foi vitamini o vaega B.

E ese mai i lena, e le o au "sausau". I le avea ai o se tagata maʻi ma le poto masani, ou te iloa mea o loʻo ou fai atu ai. O fuamini lava latou e faʻatau atu i ni mea faigofie e faigofie ona ave.

E mafai ona ou fai atu o le faaiuga o le taumalulu o le 2018 Na ou tofo faatasi ai ma vitamini "Multivit plus without sugar", lea ou te matuai faafetai lava.

Tatyana Kostova, @ t.kostova, 465 afe o lesitala

Se pou e uiga i aʻu vitamini. Pasha ma ua leva ona ou aveina Multivitus Plus Sugar Free. Ae maise lava pe a e lagona le fiaai :) Faʻaipe i se ipu vai ma inu ai mo se ulugalii.

E tuʻituʻi ifo ai le manaʻo e tuʻu se mea leaga i le gutu.
Faatau i falemaʻi.

E mafai ona ou faailogaina ni vaega o le mafuaaga na ou filifilia ai nei vitamini.

O se paleni faʻasolosolo ma le siakiina o doso (e aunoa ma le sili atu i le sili atu ona lelei, o lea o loʻo lelei le gauai, ma e leʻo faʻamalosi le tino i le tino).

O vitamini faʻatupulaia e sili atu le bioavailability ma le faʻaaogāina nai lo fualaau e le mafai ona faʻaaogaina.

E faigofie ona ave, naʻo le 1 le papalama i le aso

E leai se suka i le tuufaatasiga, e mafai lava ona maua e le maʻisuka.

O le tofo suamalie.

Irina, @ busihouse.pp, 101 afe o lesitala

Na ou fetaui ma laʻu failautusi ananafi, na ia fai mai ai: "Ou te tilotilo i au ipu ma malamalama e mafai ona e 'ai ma maloloina ma lelei.

O oe o loʻu uunaiga! Sa ou sainia e faatoilalo oʻu faaosoosoga. "

O le mea moni, ou te fiafia e faitau ia savali, AUA! Ou te aioi atu ia te oe ia saili se uunaiga sili atu. "O le a ou slimmer / prettier, soloia faafitauli o le soifua maloloina, o le a faamamaina loʻu paʻu ..."

Ioe, o le tele o mafuaaga e filifili ai ma amata, talitonu mai ia te au. E na o tagata uma ei ai a latou lava mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni ou faafitauli i loʻu paʻu, e leʻo loʻu ola maloloina, ae o le a le afaina ai le miti.

Ma i le fesili - E faʻapefea ona leiloa le mamafa? Ou te tali atu i taimi uma "Ou te le iloa" ma ou te le pepelo, e tusa lava pe lei atoa le 20 kilokalama.

O i tatou uma ei ai uiga patino, ma tali tutusa mea uma e sese, ioe.

E mafai ona ou taʻu atu pe na faapefea ona le maua loʻu mamafa.

  • meaai talafeagai (a itiiti ifo i le 1200 kcal i le aso),
  • vai (Ou te inu le itiiti ifo i le 3 lita, e aunoa ma le faamalosia o aʻu lava, suavai vai),
  • vitamini. O lenei ou te inu "Multivita faaopoopo e aunoa ma le suka", matua fiafia.

  • e le oi ai le suka, o lea e talafeagai ai mo le maʻisuka,
  • o loʻo aofia ai vailaʻau e le sili atu nai lo masani,
  • faʻaleleia le faafetai i pusa tioata,
  • faigofie e ave
  • ma ua na o se mea lelei lava,
  • ma sili ona taua, leai se faʻatonuga pe faʻatali, e mafai ona e faʻatau i soo se fale talavai.

Taʻaloga (e le o se falemaʻi, naʻo le gaioiga faaletino ma sili atu. E lelei le tau - aua e te nofo i le fale, alu e savalivali.

Pau lava lena, ma leiloa le mamafa.
E leai se mea faigata, e tatau lava ona e filifili.

Maroussia, @belyashek_pp, 94,000 tagata fai saofaga

O le leiloa o le ola mama e aofia ai se paleni paleni taumafa! O le i ai o vitamini ma minerale faʻatasi ma se ituaiga o meaai e tatau ai!

O le tautotogo e taua o le taimi sili ona matagofie o le tausaga. Ae ui i lea, o nei mea uma e mafai ona faʻafefeina ai le fualaʻau o le vai toto, lea e aliali mai i le tele o tagata o vaitausaga uma ma faʻalapotopotoga lautele.

Ma o laʻu fautuaga patino o le Multivita Plus Sugar Free.

O fualaau ia e le gata ina aoga, ae e faigofie foi ona ave. E ese mai i le mea moni latou te ausia tulaga faʻavae uma ma o loʻo gaosia i totonu o Europa, e 5 latou lelei:

  • e le sili atu i le fua faʻatatau, o le mea lea e maua ai vitamini malosi ma e leai ni mea e totoe o le a faʻaaogaina e le tino e le tatau ai,
  • latou te maua se soluble fomu, ma o ia vitamini e gauai i totonu o le manava nai lo papa,
  • latou te le maua le suka, o lea e talafeagai ai mo le maʻisuka,
  • e faigofie ona latou aveina - na o le 1 le papalama i le aso,
  • o le meainu e manaia ma e mafai ona suia le suamalie.

I le tulaga aoao, i se tino maloloina - o se mafaufau maloloina! Matou te alolofa ia i matou lava ma ave ni meaʻai suamalie e aunoa ma le afaina ai o le ata!

Lena Rodina, @pp_sonne, 339 afe o lesitala

Blogger Lena Rodina e faʻaalia i lana au failautusi se ato faʻatau na ia faatauina mai i ni nai aso ao lumanaʻi.

Talu ai nei, na ia faaopoopoina ai se televise e sili atu ma le suka e leai se suka o vitamini i lana filifiliga o meaai maloloina.

Aisea na ia tuu ai lana filifiliga ia i latou?

Elena lava ia e faamalamalamaina i le auala lea: "O nei vitamini e le sili atu i le sao saʻo ma e le oi ai le suka (!), O le mea lea, e talafeagai mo i latou o loʻo leiloloa le mamafa, ma e oʻo lava i le maʻisuka. Ma matua fiafia lava! "

Ua uma ona e filifilia vitamini e fetaui ma oe?

*% o le tulaga fautuaina o le taumafaina.

** E le sili atu i le maualuga maualuga o le taumafaina.

Totonu ao 'aʻai, pe a uma ona faʻamafola le papa i le 1 ipu (200 ml) o le vai. Tagata matutua - 1 le papa. Faatasi i le aso.

O le umi o le faʻatagaina e 20 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafeiloaʻi.

Pusa e mamafa (3.61 ± 0.18) g. 20 tafaʻi. i le faʻapipiʻi tagata.

Hemofarm A.D., Serbia. 26300, Vrsac, Beogradsky Way 66, Serbia.

Tel: 13/803100, Fax: 13/803424.

na tofia e Soko Stark d.o.o., Serbia.

11000, Belgrade, Blvd. Pek Dapcevic 29, Serbia.

Tel.: 11/395 6245, fax: 11/247 2628.

Sui o le ofisa i le Rusia / Faalapotopotoga talia faʻatagaga mai tagata faʻatau: Ofisa sui a le Atelani Ausetalia o le Kamupani soofaatasi i totonu o le atunuʻu ma fefaʻatauaiga i fafo. 115114, Rusia, Moscow, 1st Derbenevsky per., 5.

Tel./fax: (499) 518-03-09.

O le ola o le vailaʻau Multivit faaopoopo e aunoa ma le suka

Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Tuu lau faʻamatalaga

  • Pusa fesoasoani muamua
  • Faleoloa i le Initaneti
  • E uiga i le kamupani
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga
  • Faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • Imeli: imeli le puipuia
  • Lauga: Rusia, 123007, Moscow, ul. 5th Trunk, d.12.

O le upega tafaʻilagi aloaia o le Radar Group of Companies ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

Ua matou i fegalegaleaiga lautele:

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai tausi soifua.

Multivita plus free sugar, flavored moli, 20 fuamoa gaosite - faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina

Taumafa masani

Multivita Plus Sugar Free, Orange Flavor, 20 Fualaau Faʻatatau

E le o se fofo

Pusa e tusa ma le 3.69 ± 0.18 g, 20 pepa i totonu o le faʻaputuina o tagata.

O tulafono faatonutonu: o le citric acid, sodium bicarbonate, o le sorbitol sweetener, acidity regulator sodium carbonate, stabilizer Macrogol-6000 (polyethylene glycol), o le moli orange, lactose, acid ascorbic, suauu beta-apocarotinic aldehyde, aspartame, nicotinamide, pantothenate calcium, tocophenol acetate pyridoxine hydrochloride, o le mango flavoring, thiamine hydrochloride, riboflavin, gaʻo-acid, cyanocobalamin.
E aofia ai le suamalie. O le faʻaaogaina tele e mafai ona i ai se aafiaga leaga.
E iai se punavai o le phenylalanine.

E fautuaina e avea o se fesoasoani faaopoopo i meaai, o se punaoa faaopoopo o vitamini (C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantothenic ma le folic acid).

E ave e tagata matutua le 1 laulau 1 taimi i le aso ma meaʻai, pe a uma ona faʻamafola le papa i le 1 ipu (200 ml) vai.
Ole fua ole aso (1 papa) e aofia ai:

O le Vai Vaʻai Vaʻai Vaʻai: E Manaomia e se Meaʻai Vavao Multivitamins

E taua tele mo se vevela poʻo se mea 'eseʻese le ave o nisi vitamini e le mafai ona ia maua mai meaʻai laau? Na auina atu e le tagata vevela le tusitala i se suega tele ma umi, lea na ia maua ai le avanoa e feutagai ai ma se tagata paleni, siaki lona ola maloloina ma inu i se televitamin complex. O le a le mea na tupu mai lenei mea?

O le toʻatele e fai mai e leai ni meaʻai ma fualaau vevela, aemaise lava B12. Ou te taʻutino atu, ou te leʻi faʻamaonia atoatoa loʻu ola maloloina, o lea na vave loa ona ou malilie i le suʻega. Mo le lima tausaga na ou 'ai ai i meaʻai vegan, ae o le taimi nei o tamato poʻo ni maʻa mai vegans ma meaai masani o le a lele mai ia te au, aua o se taimi talu ai na ou aofia ai meaʻai susu i laʻu meaai ma amata ona sili atu loʻu lagona. E ui i lea, e tatau ona e malamalama e leai se meaʻai lautele, aua e tofu tagata uma ma meaola eseese, ma e sili atu loʻu fiafia i meaʻai.

O lea la, na ou filifili e siaki loʻu ola maloloina. Sa tofia au i le uluai feiloaiga masani Marina Vladimirovna Kopytko, lea na tatau ona taʻitaʻia au i se suʻesuʻega toto tele. Sa ia fesili mai e uiga i loʻu ituaiga olaga, o mea e oso ai, mea e le afaina ai ma masani ai, fuaina loʻu maualuga, mamafa, lapisi, ma siaki le tele o vai i fafo atu o sela. I le faaiuga, sa ou tuua o ia ma se lisi tele o suega na tatau ona pasia.

Na faʻatautaia loa e le faʻatalanoaga o loʻu tino na leai ni polotini ma o laʻu metabolism e le o se mea e sili ona vave galue. O le a ola le tino talavou i lenei mea, ae i le matua e mafai ona ou amata lelei, pei ona latou fai mai, "i le tasi te tilotilo i le laʻau tipi." So-so perspective.

Ina ia faʻamaoni, o aʻu o se tasi o na tagata e le mafaufau moni i mea na te 'ai, pe fia fatutini, gaʻo ma gaʻo, pe toʻafia vitamini. E mafai ona ou mulimuli i lenei mea pe afai ou te maua se taimi avanoa mo ia, ae o meaʻai o le suauʻu mo aʻu, ma ina ia mafai ona galue ma auai i aʻu mea e fiafia i ai, e na o le pau lava le taimi ou te lafoina ai se mea i totonu o le afi. I le taimi lava ou te faalavelave ai, ou te tilotilo, pe fia le protein, pe o le a le tele o le gaʻo. Ae o se numera tele o poloketi ma leai se taimi e saofagā.

Sei o tatou agai atu i le auiliiliga. O le a ou faʻasoa faʻamaufaʻailoga autu ua suia i le taimi o le suʻega.

O le siakiina o le aofaiga ole vitamini B12 e taugata. O le masani o lenei faailoga e mai i le 191 i le 663. E le mafai ona maua mai lenei vailaʻau mai oloa gaosi, e ui lava i le tele o faʻamatalaga e faʻaalia ai lenei mea moni, ae naʻo mea e maua mai i manu. Aʻo leʻi faia le suʻega, sa i ai laʻu aofaiga masani o iunite B12 - 379. Na mafua ona o le tele o vai i fafo atu o sela, mo nisi mafuaaga na itiiti ai vitamin C - 6 iunite i le fua faatatau o le 4-20, na o le 4.4 iunite o le folate i le fua faatatau o le 3-17, o le averesi o le magnesium e 0.76 i le fua faatatau 0, 66-1.07 ma sina vaega ole uʻamea, lea o loʻo maua foi i oloa o meaola manu, e 7.6 ma le masani ole 5.8-34.5.

O faʻatafunaga o kulupu gaosi elemene e aofia i le tele o metabolic processes. Muamua lava, latou te nafa ma le tupu aʻe ma le vaevaeina o sela fou. Faatasi ai ma le leai o se folate, e mafai e se tagata ona maua i le anemia, lea e faaalia i le tele o vaivaiga, vaivai, pallor ma le paʻu vevela, gau o lauulu ma fao fao. O le faʻamavae e taua tele foi mo le soifua maloloina o tamaitai.

Fevaevaeaʻi talanoaga e uiga i le uʻamea. Matou te iloa e maua i le mumu mumu, ate ma isi mea gaʻo. O mea totino o le uʻamea o apu, buckwheat, soya, meaʻai ma isi. Ae o le pito i lalo: ia faʻamalieina le manaʻoga o le tino mo le uʻamea, ua lava mo le tagata e 'ai meaʻai ona' ai sina vaega o meaʻai mumu. Vegan poʻo vegetarian - e tusa ma le tasi ma le afa kilokalama o apu. Maliliega, o se mea fiafia lea. Ma latou o mai e fesoasoani i le "lanumeamata" - multivitamins.

Multivitamins. O fea ma aisea?

Sa ofoina mai aʻu e inu se mea faigata o multivitamins Multivita Plus Sugar Free, lea o loʻo aofia ai nei mea uma. O le mea lautele, o vitamini e tatau ona onā i tausaga taʻitasi, ae le faalua pe faalua i le tausaga, e pei ona manatu le toʻatele. E moni lava lenei mea mo tagata o loʻo ola i mea taumafa, ma e le o matua gauai i le vaavaaia oa latou taumafataga. O laʻu faʻataʻitaʻiga e naʻo le tasi le masina e tasi, ae e fautuaina e inu i se auala o le tolu masina.

E tatau ona ou fai atu o vitamini e televave e faigofie ona ave. Na ou lafoina i totonu o se ipu malamalama, faatumuina i le vai, faatalitali mo le paʻu ma le inu o le pa i le taimi pe a maeʻa se taumafataga. E faigofie lava lenei mea mo i latou e le mafai ona foloina fualaau lapopoa (ma multivitamins e gaosia i laumei lapoa). Ma o le tofo e foliga mai o se mea lelei tele le inu.

Ina ua mavae aso muamua e tolu o le faaaogaina o vitamini, na ou lagona le malosi o le malosi, lea e le pei o le aafiaga o le faaopoopoga o se placebo. O le manao e taoto i le moega mo sina taimi na alu i se mea, na ou tu i luga ina ua uma le faailo. I le vaiaso mulimuli ane, sa ou maua se manao tele e taaalo i taaloga, sa ou taofia le faamalosia o aʻu lava e alu i le faletaalo e ala i le "Ou te le manao". E sili atu lenei mea mo aʻu.

Ae o le mea aupito sili ona manaia na ou matauina ina ua mavae le masina o le aveina o vitamini - na amata ona tupu loʻu lauulu e pei o le vale, lea na ou tuputupu ae mo le tolu tausaga talu ona ou seleina "lalo o le tama". O le mea moni, o se mea tele lenei, ae mo le masina sa tatau ona ou toso faalua aʻa. O le a malamalama tamaitai!

Peitai, o lenei masina e leʻi maeʻa, ma lua vaiaso talu mai le amataga. I le taimi muamua sa ou mafaufau: "E faapefea? Ou te inuina vitamini! "Ae i le feiloaiga lona lua ma Marina Vladimirovna, na ou iloa ai e leai se mea e popole ai, ma o le vitamini na leai lava se taimi e fesoasoani ai i laʻu polokalama puipuia. Afai ou te maʻi ina ua mavae le tolu masina o le aveina o le faʻaopoopoga, ona ioe lea. Lua vaiaso - e leai se mea e mafai ona fai. E le gata i lea, o le atuatuvale, toxins o se aai tele, masani leaga, pe afai ei ai, e aafia ai le taimi o le malulu. O le popole i lenei taimi, o lea o le malulu o se mea masani lava e tupu.

Ua mavae le masina. O taeao uma lava ou te inuina vitamini mo le 30 aso, ma ua oʻo mai le taimi e faia ai suʻega. Mo le manino, o le a ou faia ni faailoilo i totonu o le laulau i le mea muamua o le koluma muamua o le igoa ole vailaʻau / mea, o le lona lua o le masani, o le lona tolu ma le fa o le taimi muamua ma le mulimuli, faasolosolo, ma le lima, o le mea sili ona taua o le faateleina o le tele o fualaʻau mo le vaitaimi Multivita Plus.

Multivita Plus pepa faʻamalolo e leai ni suka Moli N20

Multivita faaopoopo mo i latou uma oe tausia lo latou ola maloloina

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faatasi ai ma se toniga laugatasia ma le le paleni, i setete o le vaivai o taimi masani.

Fautuaga mo le faaaogaina

1 le papaa o loʻo faʻasese i totonu o se ipu (200 ml) vai.
E fautuaina tagata matutua e ave le 1 maa faʻasao i le aso.
O le umi o le faʻatagaina e 20 aso.
Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafeiloaʻi.

O gasegase allergic i vaega o fualaau faasaina e mafai.

O le faʻatulagaga tutusa o isi faʻalavelave faʻalavelave ninii e le o fautuaina ina ia aloese mai le faʻalavelave.

Teu i se vevela e le sili atu i le 25 ° C mai le mafai e tamaiti. E lua tausaga le ola o le taligalu.

E mafai ona pisia ai le mai i le samasama, lea e matua leai se afaina ma e faamatalaina e le i ai o riboflavin i le sauniuniga.

Mea gaosi: Ascorbic acid 60.0 mg, Nicotinamide 20.0 mg, Calioum pantothenate 10.0 mg, Tocopherol acetate 8.0 mg, Pyridoxine hydrochloride 2.0 mg, Thiamine hydrochloride 1.5 mg, Riboflavin 1.5 mg, Folic acid 0 , 4 mg, cyanocobalamin 0.006 mg,

Tagata faʻatau: sodium bicarbonate, sodium carbonate dehydrated, acid citrichydrate, sorbitol, lactose, aspartame, macrogol 6000, mo fualaʻau manogi moli - susuga orange, mango flavor, apocarotenal 1%, mo laʻau o le lemoni - lemonmon flavor, beta-carotene , mo fualaau faʻasaina ma le 'ai o le' ulu - 'aina o le' ulu.

Faʻasalalau auaunaga i aso uma mai le 10:00 i le 21.00

Taumafa faʻatau i Moscow i totonu o le Moscow Ring Road:

  • faatasi ai ma se aofaʻiga o aitalafu e oo atu i le 2900 ru. - 150 rubles,
  • faatasi ai ma se aofaiga faatulagaina o le 2900 ru. - leai se totogi

Faʻasalalauga i fafo atu o le MKAD faia i luga o se faasologa o vaiaso e ala i le auaunaga a le feʻau "Stalker Consulting".

Tuuina atu i itulagi o Rusia na faʻatinoina e kamupani faʻasalalau: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Falemeli Rusia.

  • E fuafua le tau o le tau i le taimi e teu ai.
  • O le aofaʻiga o le aofaʻiga o le aofaʻiga o le 1000 rubles mo le faʻatagaina i aai o Rusia, sei vagana ai Moscow, Moscow Region ma St. Petersburg.
  • Tuuina atu e le Rusia Post e na o le atoa lava o le FAʻAMATALAGA! Le maitauina le teena o oloa e le mafai!
  • 5-10 kg - 100 rubles
  • 10-20 kg - 250 rubles
  • 20-30 kg - 400 rubles
  • 30-50 kg - 600 rubles

m.Sokol. Alatele o Volokolamsk, 2

Taimi o livi: taeao (i lalo o le avanoa)
Lauga: Vaʻaia. O le ulufale atu mai le alatele o Volokolamsk o le faailoga "Falemaʻi".
Tulaga o galuega: Mon-Fri mai le 10:00 i le 19:00, Sat-Sun mai le 11:00 i le 18:00

  • Faʻasala tupe
    Totogi mo le poloaiga ma le tuʻuina atu o loʻo faʻatinoina i luga o le mauaina saʻo o le poloaiga i le faila pe i le siakiina i le nofoaga e piki ai.
  • I luga o le pepa aitalafu i luga o le saite

O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faiga o le faʻaputuina o ni mea ma o latou faʻaoga atili i le tulaga o le totogiina o vaega tupe mo le faʻatonuga!

  • E tuʻuina atu i ai ma tuʻuina atu i oloa mai le lisi o le BEAUTY, sei vagana ai oloa ua faailogaina "Tau maualalo" .
  • Mo au poloaiga taitasi, matou te toe faafoi atu ia te oe le 10% o le tau o oloa i totonu o le poloaiga mai le lisi o le BEAUTY.
  • Faʻatasi ai ma ni mea e le mafai ona sili atu i le 10% o le aofaʻi o oloa o le isi faasologa mai le BEAUTY catalog.
  • O le numera o faʻamatalaga i luga o le teugatupe e mafai ona vaaia i lau teugatupe i le vaega "O aʻu Ponesi".

Amata i le aso 1 Oketopa, 2018, o le a faʻaofiina ai aiaiga ma tuʻutuʻuga fou o le polokalama ponesi.
I le taimi nei, ua susunuina (faalēaogaina) 4 taimi i le tausaga - Ianuari 1, Aperila 1, Iulai 1, Oketopa 1.

O le aso 1 o Oketopa, o mea uma na tuʻuina atu seia oʻo i le aso 30 o Iuni, 2018 ua faʻaumatia!

Vaʻaia fuamini Multivit faatasi ai ma le moli moli e aunoa ma le suka, 20 pcs

Faʻaopoopoga o meaʻai, pepa faʻamalosi e aofia ai le tele o vitamini o le vaega B, vitamini C, E.

Multivit faaopoopo faʻatasi ai ma le suka ma le faʻamalo o lemoni e mafai ona avea o se punaoa faaopoopo o vitamini, mo se faʻataʻitaʻiga, i se toniga ma le le paleni taumafa poʻo i setete o le vaivai o taimi masani.

O le Russian Diabetes Association (RDA) fautuaina Multivit faaopoopo e aunoa ma le suka i le suamalie o lemoni e avea o se oloa e tausia ai se soifua maloloina lelei ma meaai mo tagata e maua i le maʻisuka.

E ave e tagata matutua le 1 laulau 1 taimi i le aso ma meaʻai, pe a uma ona faʻamafola le papa i le 1 ipu (200 ml) vai. O le umi o le faʻatagaina e 20 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafeiloaʻi.

Anhydrous citric acids, sodium bicarbonate, sorbitol, sodium carbonate, Macrogol-6000 (polyethylene glycol), o le lomonose natura, lactose, aspartame, betacarotene.

Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega, maitaga, fafagaina o susu.

Tulaga o le teuina: Teu i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C.

O faʻamatalaga i luga o faʻamatalaga faʻapitoa, tulaga o le faʻasalalau, atunuu o gaosia ma foliga vaaia o oloa mo na o le faʻamatalaga ma e faʻavae i luga o faʻamatalaga sili ona lata mai mai le kamupanī


  1. Aleksandrovsky, Y. A. O le maʻi suka. Faʻataʻitaʻiga ma faʻagaloga. Filifilia Mataupu / Ya.A. Alexandrovsky. - M .: SIP RIA, 2005 .-- 220 p.

  2. Akhmanov M. Suavai tatou te inu ai St. Petersburg, Nevsky Prospect Publishing House, 2002, 189 itulau, faasalalauga o le 8,000 kopi.

  3. Kravchun N.A., Kazakov A.V., Karachentsev Yu. I., Khizhnyak O.O. O le maʻi suka. Auala lelei o togafitiga, Fale kalapu "Club of family loisure". Belgorod, kalapu kulupu "Taaloga Taaloga a le Aiga". Kharkov - M., 2014 .-- 384 itu.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona faʻamatala atu le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Veronika Chirkova

Na faia e le fomaʻi se faʻamaʻi ogaoga ...
O le maʻisuka e le lelei uma.
Ae afai e te pulea le suka,
O mea uma o le a manuia, o le a lelei.

E masani ona ou ola i le maʻisuka
Ia, o fea e alu ai mai ia te ia?
Ae o lenei ua sili atu le mataala
Ou te taʻu atu mea e tatau ona ou 'ai.

O le faleoloa ua maeʻa nei
Faailoga Ou te suesue ai
O loʻo na ona ou faatauina mai,
O le a le suka e le oi ai.

O se taunuuga, e tatau ona ou teena
Mai le tele o oloa aoga,
Ona e ese mai i le lelei,
O loʻo aofia ai suka gaʻo.

Ina ia maua le tupe gau mai lenei mea,
Sa ou sailia ni vitamini i totonu o se fale talavai,
Ae o le avanoa ua ou i luga o le Initaneti
Ua iloa e le faasalalauga.

Na la fautuaina i latou iina e suʻe
Vitamini atoatoa gaʻo saoloto
Ma le kamupani "Multivita"
Tuuina atu i tagata uma e aunoa ma se totogi.

Sa ou laki
Ma o lenei ua mafai ona ou lipoti atu:
Vitamini e sili atu le manaia!
Ma e le mafai ona ou teenaina i latou.

Ou te fiafia i lo latou malosi,
Malamalama manogi suamalie suamalie
Ma o le mea pito sili ona taua - pe a uma ona ave
Ou te le fefe e fua le suka.

O le suauu indicators e masani,
Ou te maua vave vitamini
Ma mai le maʻisuka faafitauli
E le mafatia loʻu tino.

Faʻatasi ma le "Multivita" faigofie ma faigofie
Faatumu le paleni o fualaʻau,
Ma e oʻo foi i loʻu maʻisuka
Taʻitaʻi se olaga malosi.

"Multivita" toe faatau aʻu,
Ma ou te fefaasoaai fautuaga ma tagata uma:
Talia, uo, "Multivita"
Tausaga atoa: i le taumalulu ma le taumafanafana.

Tatyana Gundogdu

Faafetai mo le avanoa e suʻe ai le televave ma isi vitamini e leai se suka. Ou te maeʻa le afifiina, o lea ua mafai ai ona suʻeina lenei faʻaopoopoga meaʻai. O le a ou amata i se tuufaatasiga o vitamini o le vaega B, C, E, PP, faʻapea foi ma mea faʻapipiʻi ma mea faʻapitoa, lea e aʻafia ai le tele o galuega a le tino. O se mea tele tele o le leai o se suka i le tuufaatasiga, e oo lava ia i latou oe mulimuli i le ata, faapea foi ma tagata gasegase e mafai ona ave.

Vitamini i totonu o se solu e mafai ona sosolo faʻamalosi, e faʻafefe ma gauai vave e le tino. O le mauaina o vitamini e le tele se taimi e alu ai, talu ona faʻamaʻi le vailaʻau ile itiiti ifo ma le minute. E le o le taʻua o le mea moni o se mea manaia tele ma manaia, e talitutusa ma sina lemonade laitiiti. Ioe, ma o nisi tagata e iai ni faafitauli e faʻaaogaina ituaiga vailaʻau ma vitamini (e masani ona i ai se mea e faʻaaogaina pe a taumafai e folo se isi pilini). Mo i latou e le lava se taimi e ave ai vitamini, o se taimi talafeagai e faʻaaogā ai, aua e tatau ona e faʻaaogaina na o le tasi i le aso. Ae mo au lava ia, o se mea itiiti lenei, aua ou te fiafia tele i le tofo, ma o le a ou le mafaufau e ave faatolu i le aso, pe sili atu foi. E fetaui lelei foi le afifiina ma le matagofie o le afifiina, aua a manaia le uu i ou lima, e manaia le ave.

I le tagata lava ia, o lenei taumafa fesoasoani na fesoasoani ia te aʻu e aveesea ai le le mautonu, vaivaiga, mimilo, ma na ou matauina foi o le vevela 37 na taofia le mafatia ia te au i afiafi, mo nisi mafuaaga na le manino, ona e leai ni faailoga o se malulu. O le a ou faia se malologa puupuu ma faʻatau "Multivit faaopoopo e aunoa ma le suka" mo le faʻaaoga atili, aua i le tau malulu e manaomia ai le faʻamalosia o le tino nai lo se isi lava taimi.

Inu suamalie ma ia maloloina!

Oleg Baranov

O le mauaina o vitamini "Multivita e aunoa ma le suka" ma le tofo o le lemoni, na amata loa ona ou suʻeina. E tusa ai ma faatonuga mo vitamini, e tatau ona e ave le 1 laulau i aso uma. O se pusa palasitika faigofie e masani ona i ai i luga o le laulau, o le mea lea e le mafai ai ona fufulu vitamini. Ou te togi 1 le papa i totonu o se ipu vai.

Faatasi ai ma le fiafia, matou te vaʻaia pea laʻu fanau i lenei gaioiga - na le iloa le laulau, faʻamaʻi atoa i le vai, ma na o ni punavai itiiti lava i luga. Ua maua e le vai se lanu samasama samasama ma se manogi manaia o le eletise. Inuina o se vaiinu ma vitamini, na ou lagona ai le manaia o le lemon.

O fualaau suamalie e leai se suka e sili atu ona tele, aua i le masani masani e masani ona tatou faʻaaogaina le suka, lea e ono mafua ai ona gasegase. E ese le manaia na mafaufau i ai tagata gaosi ma faʻasaʻolotoina sea filifiliga. O le vasega o le taliaina e 20 aso, o le pau lenei o le afifi. Afai e manaʻomia, e mafai ona e ave le pusa faʻatasi ma oe.

O tulaga lelei nei e mafai ona iloagofie:

- faʻapipiʻigofie
- lapisi maʻaleʻale
- manaia lelei ma manogi
- e aunoa ma le faaopoopo o le suka
- o se faʻalavelave o vitamini

Multivita - o le tofo o lemoni,
O lenei tofo ua leva ona masani ai
E manaia ma fesoasoani o ia,
Faatasi ma ia o le a tatou fetaui i se ofu! :)

A uma mea uma, e aunoa ma le suka e faia,
Vaevae naʻo se laupapa.
Daily vitamins
Alu ma Multivita!

Faafetai mo vitamini!

Evgenia Rybalchenko

Lelei lelei
Faafetai mo le avanoa e suʻe ai le televave faʻatasi ai ma vitamini e leai se suka!
Ou te fia faasoa atu oʻu lagona. Sa ou inupia vitamini mo le vaiaso.

I le taimi muamua, ia Novema uma, na amata ona ou "sulufaʻi" - o se tulaga matua le fiafia pe ae lagona le le lava ma le lofituina. E le mafai ona e alu ese mai le moega i le taeao, o mea moni uma lava o le ita i le afiafi, e faigata ona moe. O le mafuaʻaga lenei ona o le taunuu mai o le tau malulu ma le faʻaitiitia i le ao. Ou te leʻi mafaufau lava o le faafitauli o le le lava o vitamini - maeʻa, autumn: tele fualaʻau ma fua. Ae na o le faʻaaoga vaiaso o le "Multivit plus e aunoa ma le suka" na suia ai loʻu mafaufau!

Tatou amata loa. O le afifiina e susulu ma lelei. Lapoʻa - 20 pauna i le taimi e tasi, e faigofie. E vave ona solo faʻamaonia, e maua ai se vaiinu suamalie manaia. Mo aʻu, o lenei mea e le gata i vitamini uma e mafai ona sosolo, ae ou te fiafia tele i citruses, o lea ou te le tau faamalosia ai aʻu. Ou te inu i le taeao i le galuega, pe a taumafai tagata faigaluega e fiafia i le kofe. Multivita fesoasoani lelei!

Faafetai i le lavelave o vitamini B, pantothenic ma folicidsids, o le tino o le tino ua maitauina le faaleleia atili. Ou te moe ma ala mai le faigofie, sili atu ona faigofie le tuʻuina atu o le popole ile galuega. Ma pe a gasegase ma tale le au faigaluega, ou te leʻi maʻi - faafetai i le vitamini C!

O se pusa faaopoopo o le leai lea o le suka i le tuufaatasiga. E le mafai ona toe mafaufau i le numera o kalori :).

Ua ou fuafua e faauma le vitamini aʻo lei oʻo i le faaiuga o le vasega ma tusi faʻamatalaga - ma Novema e mafai ona e ala mai ma Multivita! Ua faalēaogāina le faʻamaʻaloga :).

Oleg Thomson

O le ipu lenei mo le whiskey.
Fofo faapitoa.
Glass mai le vaega o "Pontus."

Ae na ou mauaina o ia o le sili ona faaaoga. I loʻu matua, e tatau ona e mafaufau atili e uiga i le soifua maloloina. O le mea lea, na amata ai ona ou fanauina iinei lenei faʻaopoopoga manaia olaola - "Multivita Plus" ...
O lenei mea inu suamalie, i le aluga o taimi, ua faatumuina au i le soifua maloloina ao faatumulia le tapoleta a le tusiata i ata.

E foliga mai ia te au o nei vitamini o le a sili ona aoga mo tagata matutua oe ua uma ona faia ituaiga vailaau eseese uma. Ma o lenei fesoasoani faʻalautele e faigofie uma i le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina.
O le mea mamago: tatou maua le sili ona faʻaaogaina uiga o uiga leaga. Ma matou te vaʻavaʻai ma i latou!

Multivita nai lo musumusuga!

Anastasia Malitskaya

O se tulaga manuia o vitamini i se auala talafeagai. Ou te inuina fualaau o le vitamini mai lea taimi i lea taimi. Ae i le tulaga o fualaau papaʻu na ou taumafai mo le taimi muamua. I le taimi muamua na ou manatu ai na o le Vitamin C na i ai i le tuufaatasiga, ae na foliga mai o Multivit Plus e le gata o Vitamin C, ae faapena foi Vitamini E, B ma le PP. Ma faʻapea foʻi le gaʻo siama, e talafeagai mo fafine. Folic acid o laʻu vailaau oona i aso taitasi, lea ao leʻi faaaogaina Multivit, e tatau ona ou inuina ipu e lima i le taimi e tasi. Ma o nei aso uma ou te inuina ai se papa maʻalaʻau - naʻo le tasi le faʻataʻitaʻi i le aso, ma ia maua i aso taitasi fualaau o vitamini ma gaʻo.

Ina ua mavae le vaiaso o le aveina o vitamini, na amata ona faigofie ona ala i le taeao ma faateleina le taua. Ou te faʻafesoʻotaʻi lenei mea ma le gaioiga o fualaʻau, aua o masani masani, masaniga masani poʻo isi mea e leʻi suia.

Ou te fiafia i le faatulagaga o vitamini. E faigofie ona ave i totonu, lalelei mea e teu ai, e mafai ona tuu le pusa i totonu o se ato ma ave vitamini i le galuega. E tasi le laulau na faʻasese i se tasi ipu vai. Ou te inu i le taimi nei, o le gaioiga e manaia. E ui lava i le lanu o le lemoni ma le tofo, e le o tumau pea le ova i luga o le laulaufaiva. E tofo e pei o le lemonade. Ole vitamini e le aofia ai le suka, lea e taua foi. E mafai ona e faʻaaoga vitamini i le taimi o se taumafataga poʻo i latou o loʻo faʻamalosia e pipii i se aofaiga o suka i le taumafataga.

O le afifiina e faigofie tele mo tamaiti, e le mafai ona latou tatalaina. Faʻataʻitaʻia loʻu lava aafiaga! E fiafia tele le tamaititi e faʻasaʻo le vaitamini mo au, e matamata pe faapefea ona liliu mai se laulau i totonu o se uila pupula. Ae na o aʻu lava i le 2 vaiaso ou te le tatalaina.

Faafetai mo le avanoa e suʻe ai Multivit Plus. I le lua vaiaso na ou maua ai se taunuuga moni, lea e iloagofie e le gata ia te aʻu, ae faapena foi i isi. O lenei o le vaega atoa a le au matutua o le aiga ua amata ona ave ia vitamini e faatumauina ai o latou tino.

Ou te manaʻo i se mea tali tutusa mo tamaiti!

Ua maeʻa le tauvaga, o taunuuga o le tauvaga e mafai ona maua iinei!

Tuua Lau Faamatalaga