Auala e ave ai Orsoten - faatonuga mo le faʻaaoga mo le paʻu o le mamafa

Lua capukulu o le hypromelilose o lanu paʻepaʻe poʻo le samasama, e aofia ai vailaʻau (po o se faʻafefiloi o microgranules ma le paʻu) o paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paepae. Moli pepa, pepa pusa pepa

Faʻatinoina le faʻatinoina o vaega:

Orsoten faʻatoʻaga faʻatoʻaga (taʻitasi 120 mg o le lisi)

Tagata faʻatau:

Microcrystalline cellulose, dioxide titanium, hypromelilose, vai faamama

Tosiga ma le pulega

I le tasi fualaau o le fualaau faasaina, ua fautuaina e ave se capsule ma se fualaau o le 120 mg o le vailaʻau galue.

E faʻapefea ona ave Orsoten e leiloa le mamafa? Ole vailaau e tatau ona tautala faʻalua 3 taimi i le aso, aʻo leʻi faia meaai autu, faatasi ai ma meaai poʻo le itula mulimuli ane, ma fufulu i le vai. Faateleina le fualaau o fualaau faasaina ao le i faaaogaina sili atu ma le faatolu i le aso e le aoga. Afai e le itiiti ifo ma le tolu meaai autu, pe o lenei taumafa e le o aofia ai gaʻo, ona le aveina lea o pepa o Orsoten.

Aua le tagofia le fualaau mo le silia ma le lua tausaga. Afai o le aʻafiaga o le ave o Orsoten mo le 12 vaiaso i le fua fautuaina ua le iloa, e tatau ona e taofia le aveina o vailaʻau. O le leai o se taunuuga ua manatu e itiiti ifo ma le 5% o le mamafa muamua.

Ole fualaau faasaina e le o se togafitiga faa-tagata, e matua saogalemu lava mo le leiloa o le mamafa ma ua faatonuina faapitoa e se fomaʻi, pe afai e faailoa mai. Ave le Orsoten mo le mamafa o le paʻu e mafai ona faʻatagaina mo tagata matutua, tagata o loʻo mafatia mai maʻi o le ate. E le manaʻomia le fetuunaiga.

Faʻasalaga

E le o faamatalaina ni mataupu o le televave o Orsoten. O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le mea galue malosi i se fuataga o le 800 mg, o inumaga e oo atu i le 400 mg i aso taitasi, mo aso e 15 e leʻi maua.

Leai se faateleina i le itu o le fualaau faasaina na maua ina ua maua faatolu i le aso se fualaau o le 240 mg o le lisi mo le ono masina.

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, e tatau ona matau le maʻi ile aso atoa.

Contraindications

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e le tatau ona ave Orsoten pe afai:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • faʻalavelave faʻaleagaina o le intestinal absorption syndrome (malabsorption masani),
  • maʻitaga ma lactation
  • cholestasis (faʻaitiitia o le pulelaulela i totonu o le tootoo laiti),
  • lalo o le 18 tausaga le matua (leai ni suʻesuʻega).

Faatonuga faapitoa

  1. O le meafaigaluega e aoga e aʻafia ai: faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi (hypercholesterolemia, hyperinsulinemia, ituaiga 2 o le maʻisuka), faʻaitiitia le aofaʻi o gaʻo visceral, faʻasaga umi o le mamafa o le tino (faʻaitiitia, tausia ma le puipuia o le mamafa)
  2. O le faʻaitiitia o le mamafa mai togafitiga o Orsoten e oʻo atu ai i se taui sili atu mo le gaosiga o le gaʻo i le tagata i le maʻisuka ituaiga II. Ona o lenei aafiaga, e ono mafai ona faʻaititia le fualaau o vailaau oona hypoglycemic.
  3. O le faʻaaogaina o Orsoten e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini Ava, ma E, E, K mai le meaʻai. O le mea lea, e fautuaina ai tagata maʻi e faʻaaogaina ni faʻalavelave ninii.
  4. Fautuaina le usitaia o fautuaga e uiga i mea taumafa: e tatau i tagata gaosi ona maua paleni faapaleni, paleni ma maualalo-kalori faatasi ai ma le gaʻo i le aso e le sili atu i le 30%. O le gaioiga o le tino e tatau ona tutusa le vaeluaina o taumafataga. O le mulimulitaʻia o meaʻai maualalo e faʻaititia ai aʻafiaga.
  5. I le le lava o tapulaa i le faʻaaogaina o meaʻai e maua i le gaʻo, ma le taumafataga e sili atu i le 2000 kalori i le aso, o le a mafai ona iai aʻafiaga mai le faʻaalia i le gastrointestinal tract.

Le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi

O le a le tele na totogi e Orsoten i se fale talavai? O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le fua o le fualaau faasaina i totonu o le tasi capsule ma le numera o capsules i totonu o le afifi. E mafai ona e faatauina Orsoten Slim (60 mg) i le tau o le 400 rubles, o le tau o Orsoten 120 mg o le 700 rubles mo le 21 capsules e oʻo atu i le 2500 mo se afifi e 80 capsule. I falemaʻi eseese, o le tau o Orsoten e eseese.

Analogs o Orsoten

Mo le tau faasaga i isi pauna, o oloa o loʻo mulimuli mai o faʻatusatusa taugofie o Orsoten:

  1. Xenical. O le vailaʻau mai le falemaʻi faʻafomaʻi tutusa ma Orsoten o loʻo aofia ai le lisi.
  2. Faʻanoanoa. Kopi o Orsoten, e aofia ai le lisi. Faʻatonu o le lipase gastrointestinal lipase.
  3. Orsotin Slim. Totoga o Orsoten ma se mea maualalo ifo o mea taua i le tasi capsule (60 mg).
  4. Allie. Faila lipase. O le faiga o le gaioiga e mafua ona o le soliina o le gaʻo o gaʻo mai meaʻai ma le faʻaitiitia o lo latou gaogao mai le vaega o le digestive.

Leʻa le mamafa i luga o fua o le paʻu

Alexandra, 43 tausaga: Sa ou taumafai e ave le fualaau oona Orsoten ma se tala faʻatatau - Xenical. E tusa ai ma faʻamatalaga, e sili atu le lelei o Orsoten, e ui i iloiloga a fomaʻi. Faatasi ai ma le teenaina o meaʻai gaʻo ma suamalie, i le gasologa o le tausaga i luga o se taumafataga ma vailaʻau, na le maua ai le 12 kilokalama e aunoa ma ni faʻamalositino.

Valentina, 35 tausaga: Ina ua uma le faitauina o iloiloga o le leiloa o le mamafa e uiga ia Orsoten, sa ou taumafai e ave le fualaau mo le 4 masina. Na leiloa le 8 kilokalama. I le taliga, na ou maua ni lagona le lelei, ae o le taunuuga na aoga le mafatia. Ona ou taumafai lea i Orsotin Slim.

Roma, 27 tausaga: Ona o loʻu ola maloloina, na tatau ona amata ona ou ave Orsoten. Mo le masina muamua na ou aveesea ai le 4 kilokalama, ona taofia loa lea o le mamafa. Sa ou faaopoopoina le malosi, ma i le isi tolu masina na sosoo ai sa ou togi ese ai le isi 6 kilokalama.

Orsoten mo paʻu mamafa. E faʻapefea ona ave le inisene mo le iuga sili?

O mea uma e fesootaʻi ma le aʻafiaga o faʻamaʻi o le cardiovascular system ona o le faaputuputuina o le tele o cholesterol i le toto.

O tagata e taumafaina le tele o gaʻo mama ma gaʻo, o mea eseese ua maeʻa ona gaosia mai le gaosiga o mea manogi, e taʻitaʻia ai se olaga le talafeagai, e le mafai ona afaina ai le mamafa.

I Slovenia, o le fualaau faasaina "Orsoten" na faia, lea e faamoemoe mo tagata gasegase pe a tele pe mamafa. O le pepa tuʻufaʻatasia e 21, 42, 84 capsules per pack, 120 mg. O le vailaau faʻasaina e maua i laupepa ma capsules. E faapefea ona ia galue? O le mea galue malosi - o le lisi o igoa - e ulufale atu i le gastrointestinal tract ma faʻalavelave ai i nisi vaega ole gaʻo. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le vailaau faʻamalosi e galue i luga o le enzyme lipase, lea e malepe ai gaʻo.

Talu ai ona o le lipase e momotu ai gaʻo i totonu o le manava ma le pancreas, o Orsoten e utiuti lona aafiaga i le tino, e aunoa ma le alu i tua atu o le gastrointestinal tract. Ma, o gaʻo e leai ni vae e masani lava ona alu ese mai le tino. Talu ai ona o lenei togafiti taufaasese, o loʻo faʻaaoga lelei ai le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa ma le mamafa.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O aoga o fualaau faasaina e faʻaalia i le tele o auala. O le faaopoopo atu i le "Orsoten" mo le gau o le mamafa e le masani ona gauai i totonu o le toto, ae galue i na o le inumaga, faatasi ai ma le fesoasoani o loʻo faʻamalosi ai. Ole vailaau e mafai ona ave e tagata mamaʻi ma le maʻisuka, ma e le gata ina paʻu le mamafa o gasegase, ae fesoasoani foi e faʻaitiitia le alualu i luma o le maʻisuka.

I le faaopoopo atu i le faʻamautuina o le gaioiga o le tino cardiovascular, o Orsoten e afaina ai le maualuga o le toto maualuga, o le gaioiga o le endocrine ma fualaau oona.

E faʻapefea ona ave Orsoten? O le faʻatulagaga o le tino e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ai se taumafaiga faaopoopo: 1 capsule 3 taimi i le aso. Ma o lenei ia vaʻavaʻai: ave le vailaʻau ao leʻi 'ai, ma' ai, poʻo le sili atu i le 1 le itula talu ona 'ai! Afai na e misia se taumafataga, aua nei e inu i le pusa, tau lava o le misi ma o mea uma lava, leai se leaga o le a tupu. O le isi itu taua: o taimi uma lava e tatau ona avea ai meaʻai ma faavae, o lona uiga, e matua leaga lava.

Na o le taimi tonu o le 'aiga o le taeao,' aiga o le aoauli ma le 'aiga o le afiafi, inu 1 capsule o Orsoten. Afai e le maua ni gaʻo meaʻai, ona e le tatau lea.

E ui i le mea moni o Orsoten ua avea o se vailaau e maua ai se aafiaga itiiti i le tino, aua neʻi galo e pei lava o soʻo se fualaau faasaina, ei ai le faʻasaʻo. Aemaise lava, e le mafai ona e faʻaaogaina:

  • - tagata o loʻo i ai se talafaasolopito o cholestasis,
  • - fafine maʻitaga
  • - talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • - i tina talavou o loʻo susu,
  • - i mataupu pe a iai se tagata le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.

Aisea e matautia ai le ave o "Orsoten" i le cholestasis? O le mea moni, o lenei faʻamaʻi, o le masani masani o le talo, o se vailaau e tatau mo le gaosia o gaʻo na maua i le tino ma meaʻai. Faʻatasi ai ma cholestasis, o le pelelele e sili atu i luga (se vaega poʻo se mea atoa). O togafitiga faʻapitoa e talafeagai, o lea mo le taimi nei o le ae faʻagaloina Orsoten.

Atonu e te le o nofouta i le i ai o faailo o cholestasis masani i se mea itiiti, o le mea lea, ao le i aveina Orsoten, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi.

E le gata i lea, e pei o soo se vailaʻau, O Oototene ei ai ona aʻafiaga. O aʻafiaga e mafai ona matauina i le amataga o le pulega, latou te foliga mai i le:

  • - gas
  • - tiga o le manava,
  • - nofoa vavae,
  • - faʻaauau le faʻamalosi ina ia gaogao le inumaga.

O nisi taimi o gasegase e matauina le tuueseeseina o le gaʻo ma feeseeseaʻiga, aemaise lava i mataupu na misia ai le moa pe o le a le inu le fualaau i le taumafataga autu.

I se tulaga e le masani ai, o aafiaga le lelei mai le fatugalemu o le tino, e pei o se lagona le mafaamatalaina o le atuatuvale ma le ulu tiga, e mafai ona matauina. I tagata e faʻafefe i allergies, o se vevesi, mumu o le paʻu e mafai ona tupu.

O aʻafiaga e ono tutupu i nisi taimi, e pei o le:

  • - o se lagona faifaipea o le vaivai,
  • - faʻamaʻi-tutusa foliga
  • - vaitaimi faigata.

O le tele o nei faʻafitauli o le a mou atu pe a maeʻa ona e manatua pe faapefea ona ave saʻo Orsoten, poʻo le taimi e fetuunai ai le tino i vailaʻau. Afai latou te le pasi, e tatau ona faalēaogāina le fualaau faasaina pe filifili ni mea tutusa.

Ua lava ni vailaau e tutusa ma galuega a Orsoten. O nisi oi latou e sili atu le taugata, o nisi, i se isi itu, e taugofie.

E mafai ona e taumafai e faʻaaoga le Xenical, lea e iai foʻi le lisi. Atonu o le a fautuaina oe e le fomaʻi e filifili mo Xenalten, lea e toetoe o se kopi o Orsoten. Pe o le ae ulufale atu i le falemaʻi o Orsoten Slim - o le mataupu faavae o lana gaioiga e tutusa, ae o loʻo i ai mea e le toaga, o le mea lea, atonu e sili ona lelei mo nisi faʻamaʻi.

O le fale gaosi oloa e maua mai ai Alli, o se fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le gaʻo.

O le mea tonu e tatau ona filifilia e mo oe ma lau fomaʻi.

O lenei ua e iloa le auala e ave ai Orsoten, ae o le ausia o le lelei o le paʻu o fua o le mamafa, e tatau ona e faʻaaogaina nisi o matou fautuaga. O lea, mo tagata amata, e le tatau ona e manatu o lenei vailaʻau o se panacea. E na o se vaega e faalavelaveina ai le faʻafefe o gaʻo. Afai e te faʻaaogaina, o le taunuuga o le a le sili ona ofoofogia, ma e mafai ona toe foʻi mai le mamafa. Manatua o le faʻaitiitia o le mamafa, e te manaʻomia se auala atoatoa e foia ai le faafitauli.

E leai se vitio faʻasalalau mo lenei tusiga.
Vitio (kiliki e taʻalo).
  1. Muamua ma le sili: alu i luga o meaai maualalo-kalori. Leai se mea e te fiaai ai, faʻatapulaʻa lau faʻaaogaina o kalori, meaʻai leaga ma meaʻai talafeagai.
  2. Lua: fai taaloga. Tusa lava po o le a le taua e ono foliga mai, ae i le olaga o se tamaitai faʻaonapo nei e le lava le gaioiga, e le lelei mo le soifua maloloina. Soo se gaioiga faaletino o le ai ai se aoga aoga i lou tulaga. O gaoioiga i fafo e pei o le taʻavale, uila po o le savaliga sopo e sili ona faʻafeiloaia. Faʻaliliu i le ea ma fiafia i lagona lelei i totonu o le tino.

"Orsoten" na faʻaalia mai i luga oa tatou maketi e le o se taimi ua leva, ae ua uma ona maua ana tagata fiafia. E toatele tagata e fiafia e vaai i se aafiaga lelei. Seʻio tatou faʻalogologo i upu a i latou ua uma ona faʻataʻitaʻiina le galuega a Orsoten ia i latou lava.

"Na mafai ona ou leiloa 8 kg i le 3 masina. Lelei fualaau faasaina. "

"Sa ia faatofa atu i le 12 kilokalama, e tusa lava pe leai ni aoga faaletino ma ni mea faapitoa."

"I le na o le masina, e 4 kilokalama ua leai, ae o le mamafa na taofi i le tasi itu. E tatau ona ou faaopoopoina le malosi - na amataina: e le o toe mamao le isi 6 kiona "liusua".

"Minus 3 kilokalama i le kosi. Ae na i ai se itu e aʻafia ai: faʻaleagaina, tuʻuina atu le gaʻo o le gaʻo. Na amata le lauulu, ona tatau ai lea ona toe faafoʻisia. "

"O le taunuuga na manaia: o le mamafa na paʻu i le 15 kilokalama i le taʻavale. Sili! "

I le lautele, o loʻo i ai ni iloiloga lelei e uiga i Orsoten. Ae faʻaaoga saʻo ma aua nei galo e uiga i tulafono o le taliaina: e mafai ona e inuina mo le 2 tausaga, ae le o taimi uma. Ia mautinoa e feutagai lau fomaʻi ma faitau le afifi o le afifi. Ma, ioe, faaopoopo meaai ma le malosi i le kosi: o le mamafa o le a sili atu le malie!

O aso nei, o vailaʻau faʻasaina mo le leiloa o le mamafa ua avea ma tagata lauiloa, ma e le gata i tagata taʻalo, ae o tagata masani foi o loʻo taumafai e aveesea le mamafa. O se tasi o fualaau faasaina o Orsoten. O lenei meafaigaluega e faʻatatau i le poloka o le gaʻoina o gaʻo e le tino, o se taunuuga lea e amata ai ona leiloa le kilokalama a le tagata.

O le vaega malosi o lenei fualaau faasaina o le lisi lea, o loʻo i ai le faʻamalosiaga o lipases e nafa ma le gau o gaʻo. O se taunuuga o lenei gaioiga, o le gaʻo e ulu i totonu o le tino e le mafai ona faʻaumatia ma e le o aʻafia, ae e alu ese mai ai ma feeseeseaiga.

O reviews o Orsoten e sili ona lelei, talu ai o le aʻafiaga o lenei vailaʻau e amata i le mavae ai o le 24 itula, ma o ona vaega faʻamalosi e le aʻafia i le toto ma e le afaina ai faʻalavelave e tupu i isi totoga ma fusi. E faʻapitoa foi ile 1-2 aso.

O le uiga ese o lenei fualaau faasaina e faapea foi o lona pulega e mafai lava e oo lava i se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka. I le avea ai o se tulafono, faʻatasi ai, o le tele o mea e faʻaleagaina ai le mamafa o loʻo faʻaseseina ona o le i ai o le maualuga o le suka i totonu o maʻa. Ae i Orsoten, e le o le mea lea, mo le vaega o tagata e maua i le maʻisuka, o lenei vailaʻau e saogalemu atoatoa.

Orsoten e na o le tasi lava le pepa e maua ai - i totonu o capsules. Ma ina ia mafai ai ona ausia le maualuga o le aafiaga mai lona pulega, e tatau ona faia lenei vaifofo na o le tuufaatasi ma meaai talafeagai ma gaoioiga faaletino.

E taua le matauina e lua ituaiga o lenei vailaʻau o loʻo faʻatau - "Orsoten" ma le "Orsoten Slim". E toetoe lava tutusa tutusa. O le eseʻesega i totonu o na mea ua na o le fua. Orsoten e naʻo le 120 mg o le vaega galue o le lisi, ma o Orsotin e na o le 60 mita lemu.

O le tele o fualaau oona e maua ai le subitone, lea e le o faʻatagaina e tagata o meaʻai, e pei ona faia i luga o le faʻaleleia o le mafaufau, ma o le mea lea o le tino atoa o le tino. Orsoten o loʻo i ai le lisi, e le o se mea e mafaufau i le mafaufau ma mafua ai ona leai ni aʻafiaga.

O le faiga o gaioiga mo lenei mea e pei ona taua i lalo. Pe a oʻo atu le vailaʻau i le manava ma le duodenum, e amata ona taofia le gaosia o le lipase, lea e faʻamalosia ai le malepelepe, faʻafefe ma le teuina o gaʻo i totonu o le tino.

O lenei gaioiga e taʻitaʻia ai le mea moni o gaʻo e aʻafia ai le manava i meaʻai e le faʻapalaina ma e vave ona lafo atu i le inumaga. Ma ua uma ona aveesea mai le tino, o lea la, o le tautala, i se foliga e le i faʻaaogaina.

Peitai, e taua le matauina o le aoga o Orsoten e mafai ona matauina i se taumafa maualalo-kalori. I le uma, o lenei fualaau faasaina ua faamoemoe e fesoasoani i se tagata e aveesea le mamafa, ae o le a le faia.

Afai e te inuina le 'ava malosi ma' ai le tele o meaʻai gaʻo aoe ave Orsoten, o loʻo i ai se tulaga lamatia tele o le atiaʻe o maʻi oona.O lenei mea e mafai ona mafua ai le manava manava ma le ogaumu, lea e mafai ona iu atu ai i le le mautonu.

E taua foi le matauina o Orsoten e le afaina ai le gaogao o gaʻo, e aofia ai ma faigofie. Afai o loʻo e taumafa i mea taumafa e mauʻoa i vailaau faʻamalosi faigofie, o le a liua i le gaʻo ma teuina i totonu o le tino. Ma o lenei vailaʻau, o le mea e leaga ai, o le a le mafai ona puipuia lenei gaioiga.

Orsoten o se vailaʻau faʻapitoa mo tagata ua mamafa tele. E pei lava o soʻo se vailaau, O Orsoten o loʻo faʻasaina.
E le fautuaina mo tagata o loʻo i ai se tasi le le faʻaaloalo i soo se vaega o se vaega o lenei meafaigaluega. E faʻasaina foi mo tagata o loʻo mafatia mai le cholestasis ma le maʻi maʻi malabsorption masani.

E le gata i lea, o lenei vailaau faasaina e iai tapulaa tausaga. E le mafai ona faia i tagata i lalo o le matua o le toʻatele. E le gata i lea, o lona faʻaogaina e le fautuaina mo tamaitai o loʻo i le tulaga o le maitaga ma le lactation, talu ai o le faatosinaga a Orsoten i lenei vaega o tagata e lei maeʻa suʻesuʻeina.

E pei lava o soʻo se vailaʻau, o Orsoten foʻi ei ai ona aʻafiaga. E masani ona latou matauina i le amataga o le tagofia o fualaau faasaina, ona paʻu ai lea o le malosi ma ua silia ma le taimi ua mou atoa.

O le itu sili ona taatele o le faʻaalia o le tele o gaʻo i totonu o le nofoa. Ae ui i lea, e le tatau ona e fefe i ai, talu ai, ona o le aʻafiaga o lenei vailaau (aveeseina o le gaʻo), o lenei mea e matua masani lava.

Ae faatasi ai ma lenei itu itu, o isi uiga le lelei e mafai ona matauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manava manava ma le le fiafia, e oʻo mai ai le le fiafia i le olaga o se tagata. E mafai foi ona tupu le tiga ma le tiga i totonu o le meaʻai atoa (manava, vavae).

A o aveina Orsoten, o le lamatiaga o le atiaʻe o se siama, o le foliga mai o le le lavava ma e oʻo lava i le faʻasolosolo o le faʻasolosolo o le faʻailoga. O loʻo i ai foi se vaega o tagata o loʻo faʻaaogaina lenei fualaau faasaina e mafua ai le faʻafefe o le gasegase ma gaioiga o le ate.

Afai e te filifili e teu i le fesoasoani o lenei vailaʻau, ona tatau lea ona e mulimuli i nisi o fautuaga o le a fesoasoani i le faʻaleleia o le lelei o Orsoten.

Orsoten: faatonuga mo le faʻaoga, tau, iloiloga, faʻaitiitia o le mamafa, tutusa

O le mamafa o se faʻalavelave faʻafitauli i le lalolagi. I le tele o mea, o lona aofaiga e sili atu nai lo Noma e 20-30%.

O se faʻamaʻi tele lea ei ai sona aʻafiaga i le tino atoa, totoga taua. O le masculoskeletal system, popole, faʻalavelave ma cardiovascular systems, ma le faʻamaʻiina e mafatia i le tele o gaʻo.

O le mafaufau o le tagata e le tu i luga, lea e faaauau pea ona faateleina lona mamafa. O le toʻatele e faʻavaivaia, faʻaaogaina le faaaogaina o paʻu ita i luga ia i latou lava, ola ai i se olaga faatapulaa, ma le faanoanoa.

Mo i latou ua sauni e tau mo se tagata lelei ma se soifua maloloina lelei, latou te mafaufau i se olaga umi ma le fiafia, ua uma ona atiaʻe se fualaau faasaina Orsoten.

E poloka ai le malepelepe o gaʻo mai meaai. O le malosi o le eletise e mafua mai i lona lava tamaoaiga, o loʻo i lalo o le paʻu i le manava, pulou, papa.

Ina ia mafai ona leiloa le 20-30 kilokalama o le mamafa o le mamafa, e le o taimi uma e tatau ai i tagata ona 'ai saʻo ma faʻanoanoa.

I lenei tulaga, fomaʻi e fautuaina le inu o vailaʻau faʻapitoa. O lo latou faʻavasegaina o loʻo faʻatino e tusa ai ma le mataupu autu o le gaioiga.

O nisi o fualaau oona e matua taofia ai le manao, e taofia le manao e 'ai. Isi - ei ai le malosi ma le malosi o le tino i luga o le tino, o se taunuuga o lea mea ua leiloa ai le mamafa o se tagata. O le lona tolu e puipuia le gaʻoina o gaʻo ma gaʻo i le meaʻai, ma faʻaaogaina malosi uma ona o tupe na faia muamua.

E tolu ituaiga o vailaau faʻasaina mo le mamafa o le mamafa, o loʻo i ai se latou faiga faʻavae ese:

  1. Aveese le manava e ala i le faia i luga o le faiʻai.
  2. Puipuia le faʻaleleia o le gaʻo ma le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai.
  3. E i ai so latou malosi ma le malosi.

Orsoten o loʻo i ai se inhibitor lipase lisi igoa ma vaega o ausilali.

Faʻatau Orsoten e le faigata. O loʻo faʻatau atu i falemaʻi, i le au faʻatau, tufatufaina, luga ole Initaneti, fesoʻotaʻiga lautele.

O le tau i falemaʻi e faʻalagolago i le nofoaga o le tau o le faʻatau, le tau faʻatatau.

O le lomiga masani o le "sima" e sili atu ona taugofie nai lo se vailaau ma se fua tele. O le tele o le afifiina e ese foi. E i ai filifiliga mo le 42, 60, 84 vaega.

O le tau o se vailaau mo le leiloa o le mamafa o loʻo i le va o le 2 i le 3,000 rubles.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le matua tele o soo se faigata. E fautuaina e amata togafitiga ma le maualalo o le faʻatosina o le gaioiga malosi - Orsotin Slim.

Afai e le lava le aoga, ona sui lea o le maʻi ile masani Orsoten - se filifiliga ma se maualuga maualuga o le mea galue i capsules.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e talafeagai mo faʻamaʻifaʻatasi ma le mamafa o le tupe maua. Faatasi ai ma i latou - maʻi suka, atherosclerosis, maualuga maualuga ma isi.

Faatasi ai ma i latou, o loʻo i ai le solia o le gaʻo gaʻo, o se faʻalauiloa iloga i le toto toto ma le cholesterol.

Ua faʻamaonia suʻesuʻega a le fomaʻi e le o ni vaisu o Orsoten, o le mea lea, e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi.

O le togafitiga aoga e mai le tele o masina i le 2 tausaga. I lenei tulaga, o le faasaʻo o le mamafa o loʻo faia e aunoa ma le manaʻoga e faʻaleleia le fualaau. Afai e sili atu le masani, ona aveesea lea o le sili atu mai le tino pe a mavae le 5 aso i se auala masani.

I le taimi, o Orsoten e galue i le tino mai le 48 i le 72 itula. O le numera o aso taʻitasi o capsules e faalagolago i le taumafa.

E tusa ai ma le fuafuaga masani, o Orsoten e faia i taʻitasi taumafataga, o lona uiga, 3 taimi.

Afai e le o iai ni gaʻo meaʻai ma meaʻai, ona latou le inu lea i vailaʻau.

O tulafono autu mo i latou o loʻo ave Orsoten mo paʻu mamafa:

  • o le faʻaogaina o le kalori e tatau ona faʻamaoni, o lona uiga, i le va o le 1200-1600 kcal i le aso,
  • o le faamamafa autu i mea taumafa e tatau ona i luga o puipuiga ma le gaʻo le susulu o gaʻo,
  • i le faʻatasi ai ma Orsoten, o le bioavailability o vitamini gaʻo-soluble A, D, E, K ua faaitiitia,
  • o le atinaʻeina o le manava ma le faʻaaogaina o fomaʻi faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai se faʻaitiitia o le aoga,
  • tuufaatasiga ma isi fualaau faasaina e faia i lalo o vaavaaiga faafomai tumau.

Orsoten solia faatasi ai ma le fuataga BMI itiiti ifo i le 25 iunite pe a manaʻomia le mamanu o le tino. I lenei tulaga, e mafai ona e faia e aunoa ma ni fuamini, faʻaitiitia le faʻaogaina o le kalori, e le aofia ai nisi o meaai ma ipu mai le lisi.

O le siʻitia o le faʻaaogaina o taumafa e faʻatinoina e ala i le faʻateleina o le tino. O faamalositino o le a aoga mo le tino ma le soifua maloloina. O lenei mea o loʻo savali, tamoe, aau, siva, polo polo, taʻaloga aisa, faaseʻe.

Ina ia aloese mai le le lelei o taunuuga, o le fualaau faasaina e le talafeagai ma inu ava malosi. E le o faʻamatalaina mo tamaʻitaʻi, fafine i le maitaga ma le lactation. Faʻatasi ai ma se faʻamaʻi o okeni faalilolilo, o Orsoten e mafai ona faʻaleagaina le tulaga, mafua ai faʻafitauli.

O le toʻatele o tagata e faʻamasino le aoga o nisi o mea e faʻaleagaina ai le mamafa e tusa ai ma iloiloga talu ai nei i le Initaneti.

O tagata faʻatau moni latou te faʻamatalaina o latou lagona ma iuga o le faagasologa, tuʻuina atu fautuaga ma fautuaga faʻapitoa. Osooten e leai se tuusaunoaga. O nisi nei o iloiloga mai tagata ua le maua le mamafa i lenei fualaau faasaina.

2018 iloiloga:

Alla 32 tausaga, le aai o Penza:

Ou te tago i le fualaau faasaina 2-3 taimi i le aso, e fuafua i mea ou te 'ai. Mo le vaiaso muamua na ou leiloa ai le 4 kika. O se taunuuga lelei lenei, aua i le afiafi e leʻi 'ai lava aʻu i se mea, ma o loʻo mamafa le mamafa. Ou te taumafai e faagata le meaai.

Ou te lagona ua masani le manava i se mea itiiti o meaai. O le le toe i ai o le mamafa, ou te faʻamoemoe o le a alu ese aʻu i le mamafa o le mamafa. Le manuia tele i tagata uma e leiloa pe pulea le mamafa!

Veronika 38 tausaga, le aai o Rostov:

O le mamafa e alu malie ae mautinoa. Mo le 2 masina na leiloa ai lona 6 kilokalama. Ou te faamoemoe e ausia loʻu mamafa i se tausaga.

O fualaʻau e faigofie ona inu, afai ou te 'aina sina meaʻai ma le maualalo, ona faʻafefe lea o le taliaina. E faatagaina lenei mea. O le mea lea na fai mai ai le fomai. O aʻafiaga o le itu, laulau vavalalata, osofaʻiga sese e faʻaumatia, ma le gutu maloʻo e faʻalavelave. O le fualaau faasaina ua mamanuina mo se vaitaimi umi togafitiga, o lea i le lumanai o le a ou aveina.

Kristina 44 tausaga, le aai o Kursk:

I le ono masina talu ona ave Orsoten, na leiloa le 16 kilokalama. Ua faamalieina au i lenei mea ausia, o le a faaauau pea ona ou inuina. Ou te manao e le faateleina le mamafa, ou te faalagolago i se taunuuga mautu. Sa ia totoina foi lona tina i luga o lenei pulu, e 35 kilokalama o le mamafa mamafa. O le taimi nei o lo o matou paʻu faatasi.

Margarita 52 tausaga, Moscow aai:

Ou te le faʻaaogaina fualaau oona mo gau gau mo le taimi muamua. O loʻu taunuuga e itiiti ifo i le 20 kg i le 8 masina. Orsoten e faigofie ona faʻaaoga. E mafai ona inu i le 2 tausaga e aunoa ma le faalavelaveina. E lelei pe afai e misi le pusa, o le a le tupu le isi fualaau.

Ou te faʻamoemoe o le mamafa na ou ausiaina o le a le faateleina.

Orlistat - O se elemene taua i le tele o fualaau taumafa ma mea taumafa.

I luga o le faavae ole inhibitor lipase, Xenical, Listata, Xenistat, Orlimax ma isi e iloa e le toatele.

O eseesega o loʻo i totonu o le atunuu e maua ai fualaau faasaina, o le lisi o vaega fesoasoani.

O le isi vaega o analogues e aofia ai le sibutramine, o se vailaʻau o le mafaufau lea e poloka ai le totonugalemu o le paʻu i le faiʻai o le tagata.

O fualaau oona e tasi le galuega - e maua ai le gau o le mamafa, ma e ese le taʻiala o le gaioiga. E aveese e Orsoten ia gaʻo, e puipuia ai i latou mai le malepelepe atoa ma le gauai. Meridia, Reduxin, Goldline ma isi e matua taofia ai le manao ona o le gaioiga o le sibutramine.

Filifilia o se analog, Orsoten poʻo Xenical - o le mea e sili atu, e tatau ona e taulai atu i taunuuga na maua i le paʻu mamafa. I le iloiloina e iloiloga, o le aoga o Orsoten e sili atu ona maualuga, e itiiti le faʻaalia o aʻafiaga i itu.

Mo se faʻataʻitaʻiga ma le soifua manuia, vaʻavaʻai umi, gaioiga faʻapitoa, aʻoaʻoga malosi e aoga tele.

Mo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa o le mamafa ma le faatumauina o taunuʻuga na maua, o se uiga lelei, lagolago a ē pele e taua.

Talofa. O loʻu igoa o Diana. Ua ou galue o se fomaʻi cosmetologist mo le silia ma le 7 tausaga. Ou te talitonu o aʻu o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai ni mataupu eseese. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona faʻasalalau i se auala avanoa uma faamatalaga manaʻomia. MATAFAIOI FAATINO ma feutagaiga ma tagata tomai faapitoa ae leʻi faʻaaogaina le faʻamatalaga i le 'upega tafaʻilagi.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau taumafa o Orsoten e taofia ai le gaogao o gaʻo i totonu o le manava. O fualaau faʻasaina o loʻo i ai se mea gaosi lisi igoalea e faʻalavelave faʻalavelave ai lipine gastric ma pancreatic. Ona o le tulai mai o felagolagomai ma gase ma pancreatic lipase Lisi o igoa e le faatagaina ai le malepe o gaʻo o maua i meaʻai. Afai e le faʻamavaeina i lalo mea faʻamaʻi, e le o aʻafia i latou mai le mea e tu ai. O loʻo faʻasalalau i latou i le feces. O se taunuuga, e itiiti ifo kalole e ulufale atu i le tino o le tagata. O le mea lea, o faʻamaumauga o loʻo taʻu mai ai o Orsoten e fesoasoani i le paʻu mamafa. I lenei tulaga, e le tupu le faʻaaogaina lelei o le vaega galue.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

I le fualaau o le 60 mg i le tolu aso, o le vailaau faʻasaina e poloka poloka le 25% o le gaʻo mai meaai.

Ua mavae le 24-48 itula talu ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le faʻatupulaʻia o le gaʻo i totonu ole iniseti o mea ole iniseti e tupu. Afai ua faalēaogāina le vailaʻau, o le maualuga o le gaʻo i totonu o le iniseti e toe foʻi i le tulaga lava lea e tasi aʻo le i aveina, pe a uma le 48-72 itula.

Afai e ave le fualaau faasaina e se tagata matua ma se numera o le tino o le sili atu i le 28 kilokalama / m2, i se fua faatatau o le 60 mg i le tolu aso, o lona aoga e faateleina pe a tuufaatasi le togafitiga ma meaai paleni-maualalo. O lona uiga, o le mamafa o le tino ua matua leiloa i le ono masina muamua o le tagofia o fualaau faasaina.

I le faʻaopoopoga i le faʻaitiitia o le mamafa, o le faʻaaogaina o le lisi ile 60 mg tolu taimi i le aso e fesoasoani i le faʻaititia o mea e maua cholesterol. E le gata i lea, o tagata o loʻo togafitia i fualaau faasaina ua matauina ai le faʻaitiitia o le puʻu.

E tusa ai ma suʻesuʻega, e itiiti lava le faʻaaogaina lisi igoa. Afai o vailaau togafitiga o fualaau faasaina e faaaoga i le plasma o le toto, e le o suia le lisi o igoa o loo i ai na o sina taimi, ma o lona maualuga e maualalo. E leai foi ni faailoga o le faatutuga.

Orlistat fusifusia i masini plasma e sili atu i le 99%. I se tulaga maualalo, e mafai ona ia ulu atu mūmū toto mumu.

Metabolism E matauina i puipui o le tootoo laiti ma le manava. E tusa ma le 97% o le vailaʻau e faʻamalosi e ala i le inumaga, e aofia ai le 83% e le suia le lisi. E naʻo le 2% o le aofaʻiga o fualaau oona e faʻateleina e gaʻo. Faʻamamaina mai le tino e tupu pe a uma le 3-5 aso.

Faʻaiʻuga

Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina capsules, o nisi aʻafiaga aʻafia e mafai ona atiaʻe. I le tele o tulaga, o gaosiga o le gastrointestinal e fesootaʻi ma le gaioiga o le vailaʻau.

  • Polokalame masini: o foliga vaaia o le faʻamalieina o le tino mai le faʻasaʻo, fesuiaiga o kesitelefoni faavaitaimi oioi atu e faatoilaloina, tiga i totonu o le manava, nofoa faʻasaʻo, feusuaʻiga le mautonutele gaioiga faifai pea.
  • Hematopoietic system: faʻatupulaia i le MHO, faʻaitiitia le faʻatupulaia prothrombin.
  • Paʻu o le paʻu: foliga vaaia mimita mataʻutia.
  • Faʻaaliga Allergic: urticaria, o se vevela, sasaa, bronchospasm, anaphylaxis, angioedema.
  • E mafai ona tupu le gasegase laʻititi, hepatitis, diverticulitis, cholelithiasisfaateleina le gaioiga o enzymes o le ate.

Afai e tulai mai ni aʻafiaga leaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fuafua pe faʻaauau le togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Orsoten (Metotia ma fua)

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, i le faagasologa o le 'aina po o le tasi le itula pe a maeʻa se taumafataga.

Faatonuga i Orsotin Slim ia iloa e tatau i le tagata gasegase ona pipii i se taumafa maualalo-kalori, pe o le a le mea e le sili atu ma le 30% o le gaʻo e maua mai i calories. O meaai e tatau ona vaevaeina i ni 'aiga se tolu. O le a le tele o le taimi e tatau ona faia, pe faapefea ona ave saʻo capsules mo le gau o le mamafa, ma e tatau i le fomaʻi ona fuafua le metotia taʻitasi.

I le avea ai o se tulafono, o tagata matutua e faʻatonuina le 120 mg o le lisi ile tolu taimi i le aso, o lona uiga, i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga taitasi. Afai e leai se mea e 'ai, pe o le meaʻai e leʻi maua ai gaʻo, e le mafai ona e ave le kapoti.

O le maualuga ole fua ole Orsoten ile aso e 3 capsules. Afai e ave le fualaau faasaina i se fualaau maualuga e sili atu i le 360 ​​mg i le aso, o lona aoga e le faateleina, ae o le aʻafiaga o aʻafiaga i itu e matua tupu tele.

Afai o le mamafa o le tino o le tagata maʻi e faʻaititia e le itiiti ifo ma le 5% i le 12 vaiaso, e tatau ona faʻagata le togafitiga o le Orsotene.

E fautuaina e matauina e tusa lava pe leʻi aveina le fualaau. meaai ma faia e le aunoa ffaamalositino. E tatau ona faʻatino lelei meaai tatau ma taʻaloga pe a uma ona taofi le paʻu.

Fegalegaleaiga

Afai e ave i le taimi e tasi cyclosporin ma lisi igoao se faaitiitia o le tauvaga e matauina cyclosporine i le plasma toto. O le iʻuga, o lona faʻamalosituppressive activity e faʻaitiitia. O togafitiga faʻatasi ma nei vailaau faʻasaina ua faʻasalaina.

Faʻaaliga lisi igoa ma warfarin poʻo isi mea e mafai ona faʻaogaina e ala i le tautala e taʻitaʻi atu ai i se suiga i le tau o le MHO.

O togafitiga o Orlistat e oʻo atu ai i malabsorption fuamoa suamalie gaʻo.

Aua le faʻaaogaina i le taimi e tasi. lisi igoa ma acarbose ona o le le lava o faʻamatalaga i luga oa latou fegalegaleaiga.

Faʻatasiga faʻapitoa amiogadarone faʻatasi ai ma le lisi o igoa, faʻaititia o plasma concentrations o amio amio leaga. Faaaoga nei vailaʻau i le taimi lava e tasi pe a uma le fautuaga a se tagata poto faapitoa.

E leai se fegalegaleaiga a Orsoten ma Fenitoin, Atorvastatin, Amitriptyline, Fluoxetine, Phentermine, Sibutramine, Digoxin, Losartan, ethanoltui faʻamataʻu tautala, faʻapea foʻi ma pravastatin, biguanides, fibrates.

Mo le gau o le mamafa

Taliina le fesili, o le a le eseesega Orsoten mai Orsotin Slim, e tatau ona muai manatua i le mafaufau o le mea galue malosi i fualaau uma e lua lisi igoa. Na o le fua eseese e eseese - 120 mg o le vailaau galue o loʻo faʻaaogaina i le Orsoten capsule, ma 60 mg i Orsoten Slim. Pe a filifilia se vailaau mo le paʻu o le mamafa, e tatau ona amanaia lenei eseesega.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

E leai ni taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega o le gaioiga o le vailaʻau i le taimi o maitaga ma le taimi susu. O le mea lea, e le faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai tina maitaga ma tina tausi maʻi.

I luga o nofoaga eseese ma faʻasalalauga e tele iloiloga i luga o Orsoten mo le mamafa o le mamafa. I le tele o tulaga, iloiloga e uiga i Orsotin Slim ma Orsoten Plus faʻaalia le aoga o lenei fualaau faasaina. O faʻamatalaga e uiga ia i latou ua paʻu le mamafa, e masani ona aofia ai faʻamatalaga pe fia kilokalama o le vailaʻau na fesoasoani i le tagata e aveesea le mamafa. I le avea ai o se tulafono, ua maitauina o fualaau oona 120 mg e mafai ai ona e leiloa le 5-7 kilokalama i le masina e tasi.

Ia manatua o le leiloa o iloiloga mamafa Orsotene Slim ma Orsotene faailoa mai o le sili ona aoga o le fualaau faasaina e matauina pe a tuufaatasia lona meaʻai ma se taumafa maualalo-kalori. Toeitiiti lava o faʻasalalauga uma mo le faʻaitiitia o le mamafa o loʻo aofia ai se talanoaga pe faʻafefea ona saogalemu lenei mea mo le aveesea o le mamafa. I le avea ai o se tulafono, ua maitauina o le fualaau faasaina e afaina ai itu pe afai e le faaitiitia e le tagata le aofaiga masani o le gaʻo i le taumafataga ao faagasolo togafitiga.

O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi e uiga i Orsoten e tele lava ina lelei. Latou te faʻamaonia lenei vailaʻau e pei o se faʻatusa. Xenical, ao matauina o le faʻaaogaina o tupe e tatau ona faʻatino aʻo matauina se taumafataga ma se olaga ola malosi.

Orsoten tau, o fea e faʻatau ai

Tau faʻatatau Orsotena mo le mamafa o le mamafa i rubles o le 630 - 650 rubles. mo 21 capsules. Faʻauina i Moscow Orsoten 120 mg (42 capsules) e mafai ona avea ma se fua faatatau o le 940-1000 rubles. Tau Orsotin Slim o le averesi o le 1700-1800 rubles i le pa (84 capsules). O se taugofie itiiti o lona uiga e mafai ona e faʻatau i se falemaʻi i luga o le initaneti faʻatasi ai ma faʻatau ma faʻaititia. O le a le tele o loʻo i totonu o le fale talavai Orsoten, e tatau ona faʻamaonia i se tulaga faapitoa o le faʻatau.

O le tau i Ukraine o le fualaau (21 capsules) e tusa ma le 430-450 UAH. E faigata ona faʻatau Orsoten i Belarus. I le avea ai o se tulafono, i Minsk ma isi aai o le atunuʻu, e tatau ona e vaʻaia muamua se mea faigaluega mo le faʻaitiitia o le mamafa i falemaʻi i luga o le initaneti. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina i Kazakhstan.

Pharmacokinetics

Orlistat e iai sona aʻafiaga faʻapitoa e aunoa ma le faʻaaogaina i totonu o le taamilosaga masani. 8 itula pe a uma ona faʻaaogaina totonu, o le faʻaogaina o le vailaʻau i le plasma toto e itiiti ifo i le 5 ng / ml. Ae ui i lea, o le itiiti o lona avega ua faʻamaonia e ala i le leai o ni faailoilo o le gaʻo.

O le fualaau faasaina e 99% ua noatia i albumin ma lipoproteins, i se vaega itiiti e maua i le toto mumu. E faʻaaogaina i totonu o le manava. Faiga faʻataʻitaʻi faʻasolosolo faʻasolosolo faʻasolosolo M1 ma M3. E tusa ma le 97% o le lisi o igoa o loʻo faʻasalalau ma feeseeseaiga, 83% - e le suia. Ua oʻo i le 24-48 itula i le amataga o le tagofia o fualaau faasaina i totonu o le nofoa, o le gaʻo gaʻo ua faateleina. O le taimi mo le faʻamaeʻaina atoatoa o le vailaʻau e 3-5 aso.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina tutusa o Orsoten ma warfarin poʻo isi mea faʻapitoa, ole suiga ole pito i luga ole pito i luga ole a mafai (o se faʻaitiitia o le maualuga o le prothrombin, o se faʻaopoopoga ile INR).

O le ave o Orsoten e faʻatasi ma le digoxin, fluoxetine, amitriptyline, phentermine, biguanides, fibrates, losartran, nifedipine, captopril, glibenclamide, sibutramine, ethanol ma fomaʻi faʻafofo tautala, o feusuaiga faʻamalositino e le o matauina.

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa i le cyclosporine, o le maualuga o le mulimuli i totonu o le toto ua faaitiitia, ma o le mea lea, e manaʻomia ai le mataʻituina faifaipea o mea e suʻesuʻe ai suʻesuʻega.

I lalo o le faatosinaga a Orsoten, o le aafiaga o le hypolisaic ma le bioavailability o le faateleina o le pravastatin (o le faateleina o le plasma toto e faateleina i le 30%).

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma amioga amio leaga, o le faʻaitiitia o lona faʻatonuga e mafai. I lenei tulaga, e manaomia e tagata gasegase masani le mataituina ma le mataituina o le ECG.

Ona o le malosi gafatia o le vailaʻau e faʻalavelave ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo-gaʻo (A, D, E, K), e tatau ona ave i le taimi e moe ai, pe 2 itula talu ona ave Orsoten.

Faatasi ai ma se faaitiitia o le mamafa o le tino ona o le faaleleia o le metabolism, o gasegase e maua i le maʻisuka, pe a ave se inhibitors o lipine gastrointestinal, ua fautuaina e faaitiitia le fua o fualaau oona e faamatuu ai le toto.

O meatotino o le mea galue malosi

Talosaga faʻavaomalo faavaomalo: laiga igoa (lat. Orlistat).

Igoa o le vevela: tetrahydrolipstatin.

Igoa i le nomenclature IUPAC: 2S- (2-α (R *), 3-β-1- (3-hexyl-4-oxo-2-oxetanyl) -methyl dodecyl ether N-formyl-L-leucine.

Molecular mass: 495.74.

Orlistat o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, faigofie ona suauu i solventic organic (methanol, ethanol) ma toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina i le vai. O le vailaau e mafua mai le lipophilicity maualuga.

Faamaumauga ile falemaʻi

O le Faalapotopotoga a le Lalolagi o Gastroenterologists e faʻavasega le lisi o igoa e avea o se fualaau talafeagai e puipuia ai le fualaau oona.

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, o le fualaau faasaina ua mafua ai le paʻu tele o le mamafa o le tino i le 75% o tagata gasegase. Mo le 12 vaiaso o togafitiga, o gasegase na mafai ona leiloa le 5% o le mamafa muamua. Maualuga maualuga (e oʻo atu i le 10%) na matauina i latou na faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma se taumafa maualalo-kalori ma le gaioiga faaletino.

I taimi o suʻega, o isi aafiaga lelei o togafitiga sa maitauina.

Aemaise lava, i tagata gasegase i le maualuga o le toto, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto maualuga na matauina:

  • sosoʻo ("pito i luga") - o se fuataga e 12.9 mm RT. Art.,
  • diastolic ("maualalo") - e 7.6 mm RT. Art.

O tagata volenitia uma na faʻaalia se faʻaleleia atili i le lipeta metabolism. 24 vaiaso talu mai le amataga o le togafitiga togafitiga, o le maualuga o le aofaʻi o le cholesterol ma le mea e maua i le lipoproteins maualalo (LDL) faʻaititia i totonu o le toto.

O nisi o suʻesuʻega ua faʻamaonia ai e fesoasoani le lisi o igoa e puipuia pe faʻagesegese ai le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga II. I tagata gasegase ma le faʻavaivaia o le kulukose i le taimi e ave ai, o le faʻaleleia o le tino i le inisalini e faʻaleleia. I tagata gasegase ua maua i le maʻisuka, o togafitiga na mafai ai ona maualalo ifo i lalo ole vailaʻau o hypoglycemic.

Le tulaga faaletulafono o le mea galue malosi

Orlistat o le taimi nei ua na o le vailaau faʻamaonia ua faʻamaonia aloaia mo le togafitiga umi o le oona. Ae ui i lea, ona o sina poto masani i le faaaogaina o fualaau faasaina i atunuu ese, e tele fefinauaiga e uiga i tulafono mo lona tufatufaina atu.

Orlistat na muaʻi maua naʻo le faʻauluuluga. O loʻo faʻaauau pea lenei tulaga i Kanata.

I Ausetalia ma Niu Sila i le 2003, na tuʻuina atu le vailaʻau i le vaega o le OTC. I le 2006, na talosagaina ai e le Ausetalia Consumers Association le Ofisa o le Ofisa mo le Faʻamalosiga o Vailaʻau ma se talosaga e toe faʻaleleia le igoa i lona tulaga muamua, ma faʻamaonia lenei mea e ala i le leai o se faʻatauga e ono mafua ai ona le faʻaaogaina le fualaau faasaina. Na teena le talosaga, ae na pulea e le Ofisa le faʻatagaina o le faʻasalalauga.

I totonu o Amerika ma i atunuu o le Europa Europa i le 2006-2009 na faʻatagaina e tufatufaina atu oloa------------oloa ma se fua o le lisi 60 mg. O sauniuniga ma se vailaau oona o le 120 mg e mafai lava ona faʻatau i le naʻo le tuʻuina atu o se pepa faapitoa.

Faʻavae, faʻasalaga, afifiina

Osooten e maua mai i le biologically le faʻaleagaina o le agavaʻa o le Streptomyces toxytricini. O le oloa faaiu o se oloa faʻapipiʻi e aofia ai le lisi o igoa ma se vaega o ausilali - microcellulose.

O loʻo maua le vailaʻau i foliga o capsules. E tasi le capsule e aofia ai le 225.6 mg o le mea e sili atu ona maeʻa meaʻai, e tusa ma le 120 mg o le lisi. O le ufiufi ma le capsule tino e faia i le hypelello ma maua ai se paʻepaʻe paʻepaʻe pe laʻitiiti.

O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu paʻu palasitika ona tuʻuina lea i pepa pepa 21, 42 poʻo le 84 pi.

Faʻatinoga o gaioiga

I le lumanaʻi o le vaitafe oona, e fegalegaleai ai Orsoten ma lipine gasegase ma pancreatic, ma poloka ai o latou nofoaga tutotonu. O le mea lea o le a le mafai ai ona auai le enzymes ua le gaoioi i le malepelepe o gaʻo. Talu ai e le mafai ona gauai le kulimi lipid atoa i le toto, e mafua mai i le inumaga e le suia. O le aofai o calorie mai meaʻai e faʻaititia i le 30%, e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino. O le faʻaaogaina o Orsoten e sili ona aoga i tagata gasegase e faʻaaogaina e pipii ai i se meaʻai maualuga-gaʻo.

I le faaopoopo atu i le galuega autu, o le fualaau faasaina:

  • faaitiitia le maualuga o le "leaga" cholesterol i le toto,
  • e puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka ituaiga II,
  • faʻaitiitia le toto maualuga.

O le faʻaaogaina umi o Orsoten, o se fomaʻi faʻapitoa i siama, lea e aofia ai i le mea moni o le solia o le taumafa i meaʻai gaʻo e matua aʻafia lava i aʻafiaga e le lelei o le fualaau (manava ma nofoa). O le iʻuga, e tusa lava pe faʻavaivaia le faʻamalosi mo le paʻu o le mamafa, o le tagata maʻi e amata ona pipii i se taumafataga maualalo-kalori.

Faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga ma Orsoten, o le mamafa o le tino e faaitiitia lemu, e tusa ai ma tulaga faataatitia paleni. I le averesi, i le 3 masina o togafitiga, o gasegase e leiloa mai le 5 i le 8 faaopoopo pauna.

Metabolism ma le faʻamalosi

O fualaau faasaina i totonu o le vaega o meaʻai, e masani lava e le o aʻafia i le toto. 8 itula talu ona ave Orsoten, o lona totoga i le toto e tusa ma le 6 ng / ml, lea e faʻamaonia ai le maualalo o le inu o fualaau faasaina.

O le vaega autu o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻateleina i feces, ma 83% o le fuaina o le fua e le suia. O se vaega laitiiti e malepe i le puipui o le intestinal i mea e le o gaoioi. O faʻasolosolo i totonu o fatuga ma talo.

O le taimi o le faʻamamaina atoa o le vailaʻau mai le tino e mai le 3 i le 5 aso.

Na fautuaina e Orsoten:

  • mo togafitiga uumi mo le umi (faatasi ai ma se numera o le tino o sili atu nai lo le 30 kg / m²),
  • e faʻafetaui le mamafa (faatasi ai ma le BMI e tusa ma le 27 kg / m²).

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo i ai le maualuga o lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻatasi ma vailaʻau oona.

Tina ma le lactation

E leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o le igoa o le tamaititi, o le mea lea, o le aveina o Orsoten i le taimi o le maitaga e le fautuaina.

O togafitiga i le taimi o le fafagaina e manatu foi e matua le manaomia. O le vailaau faʻasaina e taofia ai le faʻaaogaina o vitamini e mafai ona gaʻo, ma e le afaina ai le tamaititi.

Tosiga ma le pulega

O le faʻaalia o aʻafiaga o le lisi igoa e manaomia ai le i ai o le lipases i totonu o le vaega o meaʻai. Talu ai ona o le gaosia o enzymes e naʻo le taimi o taumafataga, e tatau ona faʻaumatia Orsoten i meaai poʻo le sili atu i le itula mulimuli ane.

Taʻiala fautuaina togafitiga: 1 capsule 3 taimi i le aso. E tatau ona fufulu le fualaau faʻasaina i sina vai itiiti. Afai o le meaʻai e le maua ai le gaʻo po o le tagata maʻi e misi se taumafataga, ona le mafai lea ona ave Orsoten. Ole maualuga ole taimi ole taimi ole togafitiga ile 2 tausaga.

O le tagofia o fualaau faʻasaina i vailaʻau e sili atu le faʻamalosi e le mafai ona tupu ai se faʻalautelega.

Faʻaiʻuga

O tali masani a le Orsoten o loʻo aʻafia ai:

  • suauu
  • gaʻo gaʻo mai le faʻasaʻo,
  • fufulu
  • faanatinati masani e faatoilaloina,
  • tiga o le tino
  • le toʻa i le manava,
  • faateleina nofoa
  • feusuaʻiga le mautonu
  • faʻaleagaina o nifo ma mea paʻu,
  • o foliga vaaia o le atuatuvale,
  • vaivaiga
  • faʻamaʻi pipisi o le maualuga o le manava ma le urinary tract.

E seasea lava ona matauina i tagata gasegase:

  • afaina o le paʻu (i le foliga o le paʻu o le paʻu, mimiti, bronchospasm poo le anaphylaxis),
  • gallstone faamaʻi
  • hepatitis
  • maualuga le maualuga o le gasegase o gasegase ma le phosphatase alkaline,
  • diverticulitis
  • mimita mataʻutia.

O le mamafa o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e faʻatatau sao i le gaʻo o meaʻai, o lea e taua ai le tuʻufaʻatasia o fualaau faasaina ma se taumafa maualalo-kalori.

O le tele o taimi, o aʻafiaga leaga e aliali mai i le uluai 3 masina o togafitiga. Aʻo faʻaauau pea togafitiga, o loʻo le toe iai ni faʻafitauli le lelei.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Capsules1 pulou.
mea galue malosi:
vailaʻau tuʻufaʻasalaina tuʻufaʻatasi *225.6 mg
(e tusa ai ma le vailaau galue poʻo le lisi - 120 mg)
tagata faʻapitoa: MCC
capsule: mataupu (dioxide (E171), hypromelilose), cap (dioxide (E171), hypromelilose)
* 100 g o pusa penisini ua maea ona maeʻa: :list - 53.1915 ** g, MCC - 46.8085 g
** Aofai o le lisi, pe afai o le anotusi e 100%. A leai, e tatau ona e faʻatatauina le aofaiga ma totogi mo le aofaiga talafeagai o le MCC

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

Capsules hypromellose.

Ufi ma le tino paʻu mai le papae i le paepae ma se lanu samasama.

Faʻamaumauga o le capsule - microgranules poʻo se faʻafefiloi o paʻu ma microgranules o lanu paʻepaʻe poʻo le paepae paepae. O le i ai o le agglomerates e mafai ona faatagaina, lea e faigofie ona malepelepe i lalo o le mamafa.

Faailoga o le vailaʻau Orsoten ®

togafitiga umi mo tagata mamaʻi ma le gaʻo (BMI ≥30 kg / m 2) poʻo gasegase e sili atu le mamafa (BMI ≥28 kg / m 2) o loʻo i ai aʻafiaga lamatia e fesootaʻi ma le oona, faʻaopoopoina ma se mea e lelei ai le hypocaloric,

faʻatasi ai ma vailaʻau oona (metformin, sulfonylurea, ma / poʻo inisalini) ma / poʻo se taumafa faʻaaogaina o le hypocaloric i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa.

Tina ma le lactation

I suʻesuʻega o le faʻaleagaina o mea matautia i totonu o meaola, e leʻi maua ai ni aʻafiaga ma mea faʻapitoa o le lisi o igoa. I le leai o se aafiaga tauatogenic i meaola, e le tatau ona faamoemoeina se aafiaga faapena i tagata. Ae ui i lea, ona o le le lava o faʻamatalaga, o le Orsoten ® e le tatau ona faʻasinoina i fafine maʻitaga.

E le o iloa pe o le igoa o le igoa e pasi i le susu o susu, o lea la o lona faʻaaogaina i le taimi o le susu o le pepe ua solia.

Faʻatau

LLC KRKA-RUS. 143500, Rusia, Moscow Region, Istra, ul. Moscow, 50.

Tel.: (495) 994-70-70, fax: (495) 994-70-78.

Igoa ma le tuatusi o le tagata o lo o umia pe o umia le tusi resitala: LLC "KRKA-RUS", Rusia.

Sui o le ofisa o Krka, dd, Novo mesto JSC i le Russian Federation / faalapotopotoga taliaina o faitioga a tagata faatau: 125212, Moscow, Golovinskoye sh., 5, bldg. 1.

Tel.: (495) 981-10-95, fax: (495) 981-10-91.

Tuua Lau Faamatalaga