BD Micro Fine Plus faʻamalosia o inisalini: faʻamatalaga, faʻamatalaga, iloiloga

I aso nei, o falemaʻi e maua ai le tele o vailaʻau mo le puleaina o le inisalini. O i latou uma lava e mafai ona faʻaogaina, faʻamaʻi. O tui o insulin e faia mai i le palasitisi faafoliga, o lo oi ai se nila mafiafia lea e faia ai se tui.

Pe a faʻatau se tui, e taua le taulaʻi faapitoa i le fua ma le fua. O le mea aupito sili ona lelei, pe afai o le syringe o le ai ai se gafatia e le sili atu ma le 10 PIECES, o loʻo i ai faailoga i luga o le 0.25 PIECES. ina ia mafai ona sili atu ona sao le fuaina o le inisalini, o le tuila e tatau ona umi ma manifinifi.

O nei uiga o loʻo maua e le tui tui insulin i Microfine BD micro mai le kamupani American company Becton Dickinson. O ia tui e fuafua mo le pulea o le inisalini i le maualuga o le faʻamoemoega, ia maua se tau fefaʻasoaʻiga o le 0.5 PIECES, lea ua faʻaopoopoina i le fuataga faaopoopo 0.25 PIECES. Ona o lenei mea, o le maʻisuka e mafai ona maualuga le saofai o le fua o le homone e tusa lava pe itiiti se aofaiga.

Bring Insulin Syringe: Faamanuiaga o le Faaaogaina

Becton Dickinson e faʻaleleia taimi uma tui tui o le insulin, o le mafuaaga lea ua faateleina ai le filifiliina o le maʻisuka. O le aoga tele o ia mea taumafa mo le faʻaofiina o le inisalini i totonu o le tino o se saogalemu faapitoa.

Ina ia faʻalagolago i le tui i lima i le taimi o le tui, o le tamatamailima o le tamatamailima e fesuisuiai faapitoa, o loʻo i ai se mea faʻapitoa. O le faʻaaogaina o se piston talafeagai, o le tagofiaina e mafai ona faia i le lima e tasi.

O le malosi faʻasolo o le piston ua faʻaitiitia le faʻaititia ona o atinaʻe fou, o lea e faia lelei ai le iniseti ma e aunoa ma le faʻafefe. Taumatau i le fale gaosimea, o suʻelaʻau insulin e tofotofoina mo le tausisia o manaoga o ISO 7886-1 mo le lelei o le faʻamaʻiina o oloa taitasi.

O mea taitasi e tuʻuina i totonu o se afifi ua leai ni mea, o le mea lea e mafai ona puʻeina faʻamalosi i ni lima e leai se lima. Ona o le i ai o se mama ua maeʻa le mama, o le fualaau faasaina e le galo, o le mea lea, o mea na leiloa e itiiti lava.

E le gata i lea, o se vailaau atoatoa e leai se aoga e mafai ona faʻatautaia ona o le le lava o avanoa avanoa.

BST inisiua insulin ma le faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia


Micro Fine Plus o se tui tui inisalini, faʻatasi ai ma le fesoasoani o le inisalini o le insulin i totonu o le gaioiga e manaʻomia.

Faatasi ai ma le fesoasoani o se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia, o le maʻisuka e mafai ona ulu uma i le vailaau tatau o le vailaʻau e aunoa ma se mea e leiloa. E le gata i lea, o lenei faiga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maʻisuka faʻatele.

O le tootoo o le nila e faʻamalosia ai le tolu tolu laser ma se pusa faapitoa o pateni, e mafua mai i le lamatiaga o manuʻa i le paʻu o le paʻu ma le atinaʻe o le lipodystrophy e itiiti lava. Pistons mo se tui o le inisalini e maua mai i le faʻaaogaina o se tekinolosi e leai se totogi, e faʻamaonia ai le leai o allergies i le tagata maʻi ma tagata fomaʻi.

  • O le tui ole inisalini U-100 ma se voluma o le 1ml e tele lona fua, e oo lava i tagata mamai e le lelei le mafaufau e mafai ona faia se inisalini, o faʻamalamalamaga manino e maua ai le saʻo atoatoa i le filifilia o metotia. O le BD Micro Fine Plus o tui inisalini ei ai le voluma 0.3, 0.5, ma le 1 ml, o le laasaga o le 2, 1, ma le 0.5 iunite ma le uumi o le nila e 8 i le 12.7 mm.
  • Mo tamaiti, o tui faapitoa inisalini ma le lapisi o le 0.5ml i le laasaga o le 1 ED ua atiaʻe. E mafai e se tamaititi ona mauaina le saʻo saʻo ole inisalini ile lava ia. O ia tuilaina e sili atu ona manaʻomia le uumi o le 8 mm ma le lautele o le 0.3 mm, o lea e faia ai le tui e aunoa ma se tiga.

O le uila o nei tui e faia i le polypropylene, o le faamaufaʻailoga e faia i le mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aunoa ma se mea e tuai ai. Lubrication o loʻo faʻatinoina ma le faʻaopoopoga o le suauu paʻu. O mea faʻaaoga e faʻamaʻiina i le ethylene oxide. O le ola o le tui tui inisalini e lima tausaga.

I le taimi nei, e mafai ona e maua i le faatauina atu o tui insulin 0.5 ml ma le 1 ml i se afifi o le 10, 100 ma le 500 fasi pepa. O le tau o se tasi o pusa o le 10ml o le U-40 ma le U-100 inisalini o tui tui e 100 ruʻu, o se pusa o suauʻu faʻatasi ma se atigilima tuʻufaʻatasia ma le diamita o le 0.5 ml e mafai ona faʻatauina mo 125 rubles.

E faʻapefea ona faʻatino le inisalini?


O le tui o le inisalini o le auala pito sili ona masani o le puleaina o fualaau faasaina. E ui i le tulaʻi mai o metotia faʻaonaponei, o nei mea taumafa e tumau pea lona aoga i lenei aso.

O le lelei o le faʻaaogaina o lenei metotia o le tui e mafai ona faʻaogaina ma faʻalelei. E mafai ona faʻatau tui tui o insulin i soʻo se fale talavai, e lelei tele mo soʻo se ituaiga insulin. Po o le a lava le gaosiga.

Ona o le lelei o le atinaʻe o le masini, e le gata i tagata matutua, ae e mafai foʻi e fanau ona faia se tui. O le tui tui o le inisalini e faigofie ona faʻaaogaina, ma pe a uma le tui, e mafai ona e iloa mautinoa pe faʻamaʻa uma le vailaʻau i totonu o le tino.

  1. I le taimi nei, ona o le tele o le maʻisuka, o le tele o le maʻisuka latou te fiafia e faʻaaoga isi mea faapitoa mo le togafitiga o le inisalini nai lo le tui insulin. E mālamalama lenei mea, talu ai e iai ni faʻafitauli faʻapitoa. Aemaise lava, o le tui e mafai ona faia i se malamalama lelei. E le gata i lea, o tagata e le lelei le vaai atonu latou te le mafai ona tosoina i latou lava.
  2. I soo se tulaga lava, o tui tui inisalini e mafai ona faʻaaogaina i se tasi ma na o le tasi tagata maʻi. I le faʻatau atu e mafai ona e maua oloa faʻatau i se voluma o le 1 ml poo le 0.5 ml, i le mea muamua, o le metotia e fetaui lelei mo tagata matutua oe manaʻomia se inisalini tele.
  3. E masani lava, o le fua o le inisalini ua mamanuina mo le tui o le inisalini o le 100 PIECES i le 1ml, ma e mafai foi ona e mauaina tui tui insulin i se fua o le 40 PIECES o fualaau faasaina i luga o le faatauina atu. E sili ona lelei le faatauina o tui ma se nila ua fausiaina, ma le vevela o le nila, le itiiti ifo o le tiga mai se tui.

O penisini suauu inisalini e matua manaʻomia tele i le va o le maʻisuka; o se mea e sili atu ona talafeagai ma faʻaonaponei mo le puleaina o le inisalini. I foliga vaaia, o le masini e pei o se tusitusiga tusitusi masani.

O peni togafitiga e mafai ona faʻaaogaina ma faʻaaogaina. O cartridges e le mafai ona faʻaaogaina e mafai ona suia ai kalama pepa o inisalini, o le latou auaunaga o le tolu tausaga. E le mafai ona suia le kilipa i pusa tui tui, o le mea lea e lafoaʻi le masini aʻo maeʻa le inisalini. I le amataga o le faʻaaogaina, o le ola papa o se peni masani e le silia le 20 aso.

  • Pe a faʻatau penisini, e tatau ona e mafaufau e na o cartriditi faʻapitoa o le kamupani e tasi e fetaui lelei mo masini taitasi. O lona uiga, o le atigipusa e iai le inisalini e tatau ona i ai le igoa o le gaosiga e tasi.
  • Mo soʻo se peni tui, ua tuʻuina atu ni nila e leai ni faʻamaʻi, o lona umi e eseese mai le 4 i le 12 mm. Ina ia faaitiitia le tiga i le taimi o le tui, e fautuaina e fomaʻi le umi o le nila ile sili atu i le 8 mm.
  • E le pei o se tui tui inisalini, o le peni e faʻatagaina ai oe e sili ona saʻo le fuaina o le fua o le homone. O le tulaga manaomia o loʻo faʻatulaga i se faamalama faapitoa e ala i le liliu o le elemene faatonutonu. I le avea ai o se tulafono, o le tasi laasaga o le vailaʻau e 1 le unite poʻo le 2 iunite. A maeʻa ona maua le maualuga, ona tui lea o le nila, pe a maeʻa ona tata le patini amata ma faia se iniseti.

O le pine sosoʻo e faigofie ona tuʻuina i totonu o se ato tupe, o le inisalini o le pulega e faia vave ma faigofie, i soo se mea, e tusa lava pe o le a le malamalama. O le tele o taimi, o se ituaiga masini mo le maʻisuka e filifilia ona o le i ai o se pusa faʻamaonia saʻo. I le taimi nei, o le falemaʻi e aofia ai se masini e le faʻalagolagoina, lea e masani ona le mafai.

E le gata i lea, o nisi taimi o le inisalini e tafe mai i fafo o le peni, ma o le mea lea e mafai ai e le tagata gasegase ona maua se inumaga le atoatoa o le hormone. Ona o le tapulaa o le maualuga pito maualuga o le 40 IU poo le 70 IU, o le maʻisuka oe manaomia le tuiina o le tele o inisalini e ono faigata, o se taunuuga, e tatau ona e faia ni inisiua, nai lo le tasi.

O tulafono mo le faʻaaogaina o tui inisalini o le a faʻamatalaina e se tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

Faamatalaga o oloa

BD Micro Fine Plus - suauʻu ua fuafuaina mo le faʻaofiina o le inisalini i totonu o se falemaʻi, falemaʻi poʻo le fale. O latou faatanoa ua faia i le palasitika, o le piston ua faia i le paʻu, e le o iai le latex, ma o le nila ua faia i le sila. E le gata i lea, e faʻaaogaina se lūlūina o le suauu. O oloa o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa paʻu pepa paʻu e sefulu. E naʻo le 100-150 fasipepa i le pusa.

Uiga

Micro syina Sini Micro Plus ma se fua faatatau o le 0.5 iunite na faia faapitoa mo tamaiti. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie ona e fuaina le fua saʻo o le insulin mo se tamaititi.

O le oloa o loʻo i ai le tele o uiga lelei:

  1. O se nila faʻamau e mafai ai ona e ulu i le inumaga atoa o le inisalini, faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻateleina le maʻisuka. E mafai ai foi ona puipuia le leiloa o le inisalini.
  2. O le nila e lava lona malosi, lea e mafai ai ona vavae ese manuʻa, faʻaitiitia le ono mafai ona lipodystrophy.
  3. O le tui BD Micro Fine Plus o loʻo faia i mea tau hypoallergenic, o le a le tupu i le maʻi ma fomaʻi.
  4. O le oloa e tele lona fua e le solo, e faʻamautinoaina ai le sao o vailaau faʻasaina, lea e faigofie mo tagata ei ai faafitauli tau vaʻai.
  5. O le nila o loʻo faia i le taʻavale tifaga maualuga.

E le gata i lea, o oloa e talafeagai lelei mo fafine maʻitaga o loʻo maua insulin mo le taimi muamua. I lenei tulaga, o le tui o le a leai se aoga, talu ai o le nila e matua manifinifi (0.3 mm).

Faatonuga mo le faaaogaina

Muamua, e tatau ona fufulu le paʻu o le a faia ai le inisiua. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ava malosi. Ona maua lea o le inisalini i le suauu i le metotia manaʻomia.

E tatau ona fai se paʻu paʻu, faʻapipiʻi le nila i se taumatau saʻo. O le fualaau faasaina e faia filemu ma e le mafuatia ona o le i ai o se piston.

Faamatalaga Faaopopo

O togafitiga e faʻamoemoe mo le puleaina o le inisalini i se vailaau e 40 pe 100 iunite. O le oloa e leai se faʻailoga. O nisi taimi e mafai ona mataʻituina le tali atu i le gasegase i le vailaʻau. I nisi tulaga, e mafai ona tupu aʻe ai allergies. I le tulaga o le solia o le siakiina ole suauu BD Micro Fine Plus, e le fautuaina e faʻaaogaina. O oloa e mo na o le faʻaaoga tasi.

O le olaga faʻaleoleo e fa tausaga mai le aso na tuʻuina atu ai.

O le tasi pusa o tui i le aofaiga o le 10 fasi vaega e tau e tusa ma le 180 rupu.

Faʻamatalaga a fomai

BD Micro Fine Plus faʻamaʻi tui insulin e faʻaaogaina mo le puleaina o le inisalini i tagata matutua ma tamaiti. O nei oloa e le aoga, e faigofie lava ona faʻaoga, e taugofie.

I le taimi o le tui, o le vailaʻau e faʻaaogaina le vaalele, o le inisalini e tafe i lalo o le puipui vevela o le tootoo, lea e faʻaitiitia ai le faʻaletonu i le taimi o le tui.

E fautuaina e fomai pe a filifilia filifili e gauai atu i ia uiga:

  • togitogi mata
  • polishing
  • tusi le geometry.

BD Micro Fine Plus e ausia uma manaʻoga, o oloa e saogalemu, faʻatuatuaina ma le faʻamaonia. O le mafiafia, faʻapipiʻi ma le faʻamalosi o le nila e mafai ai ona tui e aunoa ma se tiga ma manuʻa.

Patient Reviews

O tagata e maua i le maʻisuka e tali lelei mai i le oloa. O togafitiga e faigofie lava ona faʻaaoga, saogalemu, ma la latou fesoasoani e faigofie lava ona ave le inumaga o le inisalini. I tulaga lelei, o le tele o faʻamatalaga e mafai ona faʻaaogaina le oloa i tamaiti. E faʻamaonia lelei e le tamaititi le tui, talu ai e le o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, e toetoe lava a leai se tiga.

O a nila e faʻaaoga mo inisua o inisalini

O le faʻaofiina o le inisalini e tatau ona faia i totonu o le tino (subcutaneous fat). E taua le le tuiina o le iniseti (loloto atu nai lo le mea e tatau ai) poʻo le faʻalavelave faʻaletonu, o lona uiga vavalalata i luga. O le mea e leaga ai, o le maʻisuka e masani ona le faia se paʻu paʻu, ae paʻi i latou i le itu taumatau. O lenei mea e mafua ai le inisalini e ulufale ai i le maso, ma o le maualuga o le suka o le toto e fesuisuiai.

E suia e le au gaosi le umi ma le mafiafia o ni inisalini o le tui tui inisalini ina ia i ai ni nai injections i le initoneti ole inisalini e mafai. Talu ai ona o tagata matutua e aunoa ma le oona, faapea foi ma tamaiti, o le mafiafia o le tino o le tino e masani lava ona itiiti ifo nai lo le umi o se nila malo (12-13 mm).

I aso nei, e mafai ona e faʻaaogaina nilala insulin, 4, 5, 6 poʻo le 8 mm le umi. O se faʻamanuiaga faʻaopoopo e faapea o nei nila e sili atu ona faʻavalea nai lo tulaga masani. O le taloni o le syringe masani e iʻu ile 0.4, 0.36 poʻo le 0.33 mm. Ma o le pito i lalo o le sela o le insulin ole 0.3 po o le 0.25 poʻo le 0.23 mm. O lea ituaiga olala e mafai ai ona e tuiina le inisalini e toetoe lava a le faʻaleagaina.

O lenei o le a matou tuuina atu fautuaga i ona po nei pe o le a le umi o le nila e sili atu ona lelei e filifili ai mo le puleaina o le inisalini:

  • Olela 4, 5 ma le 6 mm le umi - talafeagai mo tagata matutua matutua, e aofia ai le mamafa o tagata. Afai e te faʻaaogaina, ona le faia lea o se pusi paʻu. I le maʻisuka matutua, o le puleaina o le inisalini ma nei nila e tatau ona faia i le maualuga o le 90 tikeri i luga o le paʻu.
  • O tagata matutua matutua e manaʻomia ona faia se paʻu paʻu ma / pe tui i le maualuga o le 45 tikeri pe a tui le inisalini i le lima, vae po o le manava faʻanoanoa. Talu ai i nei eria, ua faʻaitiitia le mafiafia o le tino pala.
  • Mo tagata matutua matutua, e leai se uiga e faʻaaoga ai nila e umi atu i le 8 mm. O le maʻisuka togafitiga o le insulin e tatau ona amataina i ni vailavaʻa pupuu.
  • Mo tamaiti ma talavou - e fautuaina e faʻaaoga nila 4 pe 5 mm le umi. Fautuaina mo nei vaega ole maʻisuka e fai ai se paʻu paʻu aʻo leʻi tuiina e aloese mai le inu o le inisalini. Ae maise lava pe a faʻaaoga se nila ma se umi o le 5 mm pe sili atu. I le 6 mm le umi o le nila, e mafai ona faia le tui i le maualuga o le 45 tikeri, ma e le mafai ona fausiaina paʻu paʻu.
  • Afai o se tagata maʻi matua e faʻaaogaina se nila ma se umi o le 8 mm pe sili atu, ona tatau lea ona ia faia se paʻu paʻu ma / pe tui inisalini i le maualuga o le 45 tikeri. A leai, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le tuiina o le inisalini.

Faaiuga: faʻalogo i le umi ma le lautele o le nila mo le tui o le inisalini ma le peni. O le sili atu le paleni o le nila, o le sili atu lea ona leai se aoga o le puleaina o le inisalini. I le taimi lava e tasi, ua uma ona tuʻuina atu nilala tuilatini o le inisalini pei o le tino e mafai. Afai e sili atu ona vevela, ona amata lea ona malepe i le taimi o le tui. E malamalama lelei tagata gaosi i lenei mea.

  1. E fia ml i se tui tui inisalini - Maʻisuka
  2. Totogi le tau
  3. Togi tui mo inisalini - pe faapefea ona faʻaaoga ma filifili le sili
  4. Togi tui mo inisalini - pe faapefea ona tui, fuafua ma faʻapipiʻi le inisalini

Togaina Micro-Fine Plus Demi 0.3ml / U-100 0.30 mm (30G) x 8 mm, 10 pi

I le taimi nei, na i ai le taimi umi ao le i sauniuni, tipiina, maluluina, amataina le microfine mo lona tofo, ae o le microfinance o loʻo i ai le meaʻai suamalie (o se aano po o se iʻa malosi malosi, ona tatau ai lea i le amataga o le tautotogo, ao le i faia le kuka, a itiiti mai i ipu o aso uma).

maualuga faʻatauvaʻaina o nei oloa taumafa ma a latou maeʻa maeʻa, faʻaaogaina o faʻafitauli uma o le faʻamamaina, microfinan, scraping.

oloa mo soup - passrovanie. mo meaai po o le leai foi.

Meat, aano o manufasi (pe faaopoopo faatasi ma fualaau faisua, musigot, paluga, faapea salamati o loʻo i totonu o fualaau insulin, vine, fualaau faisua, nati.

mulimuli ane i le olaga, lemi insulin ma aano o manu faatasi ai (faga vela, ham, ma isi.

ma amata ona pala. E moni lava lenei mea mo iʻa Siberia. O le tulaga e iai le suʻesuʻega e le faʻafefeteina e tutusa lelei lava, o le tuiina o le inisalini e faʻataunuʻuina ai lemi, ma o le inisalini tatou te vave anapogi, ae o le tino o le aiga legume. fenugreek motherland - syringe Asia Minor, Metitirani sasaʻe.

o loʻo faʻaleleia i Amerika i Saute ma le gagana Rusia o lenei upu i le inisalini o le a le tupu lava. o le mafuaaga lena mo le tele o seneturi ma e tele, o lona uiga, o ipu e vevela.

e aofia ai i le tele o mea manogi o mea manogi, i le vaega o laʻau, ona 100 glama o le pata, sausa, sausage, masi ula - aemaise lava le "siusa sice".

O lapisi ua totoina i mea uma e maua ai le suavai.

i Amerika - "Fancy", i Rusia oregano sa masani ona faʻaaogaina ma faaopoopoina le falaoamata i le paʻu paʻu lava ia.e pei ona i ai i Europa na latou faatauina mai Arapi, o le au matutua aupito sili ona lelei i le lalolagi, o le faateleina o le faaaogaina o le masima ua taliaina, lea e faamatalaina e ala i le i ai i soo se togafitiga e talafeagai e suitulaga i mea masani o fualaau aina ma fatu, i le taumafanafana, e seasea faaaogaina, aemaise lava i le taumalulu - i le 9-6 pasene ma sili atu o mea uma e aofia ai le le atoatoa, e foliga mai o mea laiti.

ae o le kuka (mai le 10-15 minute seʻi oʻo i le kuka, i le lona lua - 1-2 minute aʻo leʻi kukaina, ona amata lea ona faʻaleleia i le tasi po o le isi meaai.

ae o le tele o taimi e le tatau ona fenumiai le aano o le aano ma le anufe Iapani, po o le oona (lllicium religiosum), e talitutusa ma ia i le friability ma le le lelei o le gafatia e gaosia ai meaai.

ua iloa ua uma atu i tua atu o le puleaina o le umukuka a le aiga, ua maua i soo se mea i luga o tuila ma o lea e manaʻomia ai eseesega i le taimi e matua lauiloa: nai lo le 2.5 itula - 20 - 5 3.

caraway fatu 10 5 5 4 4 - 5 - 6.

O le pepa Cayenne e paʻu moli, toetoe lava a samasama pe lauulu-samasama - e sili atu le malamalama nai lo le mumu. cayenne faaopoopo - 5.

pepa o le cayenne (3x faateleina) pepa cayenne (3x faateleina) pepa cayenne 1 6 6 4 4 10 7. faʻapipiʻi (gau) 4 6 4. fasi pepa mumu ma le fuamoa ma aemaise lava le ato.

o le a le eseesega i le va o nei vaega e lua o gaioiga e matua afaina ai.

fufulu o lea ua tatau ona fuga umi. o le mea lea, o natura e itiiti se lelei i le mea moni, pe a malolosi ma toʻafilemu tagata.

fuga, mai le pito o lenei aoaoga i meaʻai, kukaina o pateta falai poʻo fuamoa falai e sili atu ona faigata nai lo le maʻisuka.

aua i tulaga o le faʻatuputeleina o le tumutumu ao lei fasia ma luga o le tuufaatasiga o oloa.

luga atu ua uma ona tatou talanoa i le suka muamua. e pei o kāpeti, e mafai ona tele lau laʻau manogi).

Togafitiga faafomai

E lauiloa o le inisalini lava ia e le faʻaofiina i totonu o le muso mo, ae naʻo lalo ifo o le paʻu, ina ia le faʻaosofia le hypoglycemia. O le mea lea, o le mafiafia ma le uumi o nila e matua manifinifi. O se inisalini insine e filifilia taitoatasi mo suauu taitasi. O lenei mea, e muamua lava, i le faʻalavelave o se tagata, ona o le mamafa o le mamafa, o le sili atu ona gaʻo le tino.

E aofia ai foʻi le matua, matua, mafaufau ma le faʻaaogaina o vailaʻau. I le faaopoopo atu i ai, o le gaʻo gaʻo e le tutusa i soo se mea. I lenei tulaga, e fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o nilala eseese o uumi ma vaʻaiga.

Togi togafiti - eseese ituaiga ma lapoa

Olaʻo mo suauʻu e tupu: I nisi taimi ua mavae, o le maʻisuka na faʻaaogaina nila 12.7 mm le umi. Ae o lenei umi e iloa e matautia, talu ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le hormone o loʻo ulufale atu i totonu o le tino. O pupu pipi e manatu e saogalemu mo le faʻafoeina o vailaau i tagata ei ai gaʻo pipisi.

O le mafiafia o le nila ua faailoa mai e le Latina G. G. O latou lautele lautele e 0.23 mm. E faʻapefea ona eseese le tui o le inisalini mai le masani? E talitutusa lava ma le masani masani - o loʻo i ai foi se paʻu palasitika palasia ma se fua ma se piston.

Ole tele ole tui o le tui tui ile inisalini e eseese - o le umi pito umi ma sili ona umi. I le tino o le suauu i milliliters ma iunite. E manaʻomia le sima mo le makaina.

O le tele o taimi, e faʻaaogaina se tui i se volumes mo le ml, o le tau o le vasega e 0.5 iunite. I se suauu masani, o le volume e mafai mai le 2 i le 50 ml. O tui e lua e iai se manulele manifinifi ma se pulou puipui. O le eseesega mai le masani masani ole pepelo ma le uumi o nila, e sili atu le manifinifi ma puupuu. E le gata i lea, o manua insulin e sili atu ona leaga, aua o loʻo i ai le laser laser e faʻamalosia. O le pusa o le tootoo e ufiufi i le gaʻo silisi e puipuia ai manuaga i le paʻu. I totonu o le suauu o se mea e gaosia ai le paʻu-o se moli, o le nila lava ia i le ata o le aofaʻi o vailaʻau na tuʻuina atu i le suauu.

Tulafono mo le togafitiga o le inisalini O le maʻisuka e mafai ona faʻaosoosoina i totonu o soʻo se vaega o le tino.

Ae e sili atu pe a fai o le manava lava ia mo le lelei atili o le tagofiaina o vailaau mo le tino, poʻo ogavae e faʻaitiitia ai le faʻalaulela. E sili atu le faigata ona pipii i le tauau poʻo le papa, aua e le faigofie le faia o se paʻu paʻu. E le mafai ona e tui i totonu o ni mea e iai ni tui, pala, sikula, mumu, faʻamaufaʻailoga. O faʻamatalaga faʻavavevave ma inisiua e tatau ona i ai le cm.

Fomaʻi fautua fautuaina suiga mo injections i vaiaso uma. Mo tamaiti, o le nila o le nila e 8 mm e manatu foi e faʻaogaina, ona latou faʻaogaina ni nila e oʻo i le 6 mm. Afai o le a tosoina tamaiti i se pipi vavalalata, ona tatau loa lea ona i ai le 90 tikeri. A faʻaaogaina se nila uumi, e le sili atu i le 45 tikeri. Mo tagata matutua, o le mataupu faavae lenei. E taua le manatuaina o tui ma mea mamaʻi, ina ia aua le tuiina le vailaʻau i totonu o le maso i luga o le ogavae po o le tauau, e tatau ona gaugau le paʻu ma faia se tui i lalo o le syringe 45 tikeri.

E manaʻomia foi e le tagata gasegase ona mafai lelei ona fai se paʻu paʻu. E le mafai ona tuʻuina atu seʻia maeʻa le faʻatonuina o le inisalini.

I lenei tulaga, e le tatau ona tosoina pe faʻanoanoa le nila. Aua nei faʻafesoʻotaʻi le nofoaga o inisiua aʻo leʻi oʻo i le tui. O se inisalini insine mo se peni a le suauʻu e na o le tasi lava le taimi e faʻaaoga ai e se tagata maʻi. O le vailaau lava ia e teuina i le vevela o le potu.

Afai o le inisalini e teuina i totonu o le pusaaisa, ona sili atu lea ona vevela e ave i fafo 30 nila muamua aʻo leʻi tuiina.

Ituaiga togafitiga faafomaʻi - masini e faʻaaoga, toe faʻaaogaina o tui, Janet, ma isi.

Folasaga mo le suʻesuʻeina o le paʻu i le masalosalo masalomia. O le nofoaga o inisiua e tatau ona mama ma mama. O le iniseti e faʻatinoina i ni manulele manaia mama e faʻaaoga ai totigilima faʻaoga. O le nofoaga o le suauu e muamua togafitigaina ma se fomaʻi, ona e faʻatali lea seia maeʻa le paʻu. Ina ia faʻagesegese le tui, e tatau ona siaki le piston o le suauʻu poʻo ki o le syringe pen. Ole fua saʻo o le hormone e faʻaaogaina. Afai e maua ni faʻalauiloa i totonu o le fale, lulu le paʻu ma taʻalo le piston e faʻasao le ea.

Togiina o ni peni o peni - gaosiga, ituaiga ma tau

Ma le isi, o se paʻu paʻu ua faia. Afai e faʻaaogaina se peni tui, aua le aveesea le nila mo le 10 sekone ina ia le vaivai le vailaʻau. Aʻo faia le iniseti i se tui o le inisalini masani, e leai se mea e manaʻomia e uʻu ai le nila. A maeʻa le tui, e tatau ona vavae le nila o le peni. O le faʻaaogaina o nilala faʻapipiʻi ua tuʻuina i totonu o se atigipusa ma lafoai.

Olela mo penisini tui tui inisalini, e aoga tele le faʻatau o nila mo peni tui!

Le umi mo le sili atu mo le taufaʻatau i totonu o le au o le paʻu paʻu i le taumatau saʻo. O tagata e mamafa le mamafa o le tino o loʻo faʻaaogaina nila e sili atu i le 8 mm, aʻo faia se inisalini tui i le maualuga o le 45 tikeri.

O le falesa laugatasia o loʻo i ai ni fasi faʻala, o loʻo i ai foi le filifiliga o le faʻatau oloa faʻatau o nila. O le MicroFine 4 mm o loʻo iai se tau talitutusa. NovoFayn nila, lea e mafai ona faʻatau mai i suauʻu, e manatu o se faʻasologa taugofie.

Le faiga mo le filifilia o nila mo penisini insulin "Kapeneta Kapeneta

O nila faʻavalaʻau mo penisini o tui tui inisalini o vaʻaiga eseese o loʻo faʻatau atu i falemaʻi i le tau o rubles. O le tau o le peni mo le puleaina o le inisalini e faalagolago i le kamupanī o galuega e maua, i le averesi o tau o tau, o le tau o taugata maualuga e mafai ona oʻo atu i taula.

O ia nila e lauiloa i Almaty. Faʻaaogaina le tui e faʻaaoga ai le moliui Ina ia saʻo le iniseti, e tatau i le solostar ona faʻapipiʻi le nila ile penisini insulin. E tatau ona faia faʻataʻitaʻiga ma lima mama, faʻaopoopo, e mafai ona e faʻaaogaina se solo pepe, lea e salalau i luga o le laulau mo faʻaogagofie.

Ua aveese le pupuni puipui mai le penisini o le inisalini, ua tatala mai le nila mai le mea e puipui ai ma ua vili i luga o le peni.

Togi tui mo inisalini: auala e faʻaoga - prick algorithm, ola, tau

O le afifi e tatau ona faia e pei o le solo solo pe a mafai, ae e taua le aua le faʻaaluina ina ia mafai ai e le 'au mo le malologa. Lantus vaega o le nila ua tatala mai le suauu, lea ua faataatia ese, talu mai le lumanaʻi o le a oo mai lava i le taimi e tasi.

I le isi itu, ua aveeseina le pulou i totonu ma lafoai. O le iniseti e faia i se auala faʻafuaseʻi, ona o le mea lea e pipiʻi le nila ma le pulupulu o le suauʻu i le paʻu. Ua faia se tui e tusa ai ma faatonuga e aofia ai ma le masini.

Olela mo Insulin Syringe Penini | Europa / Saina

| Europa / Saina

A maeʻa le iniseti, ona toe faʻaogaina lea o le pulou pito i fafo i luga o le nila, e vavae ese le nila mai le masini inisalini ma lafo i totonu o le otaota. E tapunia le peni o le syringe ma se pulou ma tuʻu i se mea e teu ai i se nofoaga malulu, e ese mai tamaiti.

Afai e saʻo le filifilia o le nila, o le suauu o le a leai se lagona tiga, aʻo le tui e mafai ona vave faia. O le faʻasologa o le inisalini aupito sili ona maʻi o le tuiina o le vailaau faʻamalosi ma le faʻaaogaina o nila uumi ma se atigi vaʻa.

Faʻatasi ai ma se mamafa o le tino, e tatau ona faʻaeteete faapitoa e aloese ai mai le gaʻo. Ina ia faia lenei mea, e le na o le tosoina o le paʻu o le paʻu, ae ia faia foi se tui i le maualuga o le 45 tikeri.

Toga o Toga

Ole lapisi tele mo mea toe faʻaaogaina, ole a maeʻa le 4-5 faʻataʻitaʻiga o le a faʻaogaina ma o le tui o le a tiga. Mo tui tui, matou te fautuaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻaoga.

O le nila e faʻaaogaina e aofia ai elemene nei: Ulu faʻaoga. Apalapala Hypodermic. Fale puipui ma le laupepa. O totonu o le masini e mafai ona tuʻuina atu o loʻo i ai se filo ua mamanuina ina ia fetaui le ata ma soʻo se au. O ituaiga taʻitasi e maua ai ona lava ata, ae o le tau mo i latou e le mafai ona maua e tagata uma. E mafai ona e faʻaaogaina se togavele taugata ma faʻatau ai ni apalai e gaosia e le Saina.

Toe tasi le laasaga

O nisi taimi atonu e le faʻafuaseʻi ona mimiti le susulu i totonu o le eleele o le tuiina o inisalini! I tamaiti, o le paʻu o le paʻu e laʻititi laʻititi nai lo le solo ma faateleina i le matua. O le paluga o le PUFA e tutusa uma lava i pusa uma e lua seia oʻo ina oʻo mai le matua, pe a maeʻa ona tupu i luga o teineiti, aʻo i ai ni tui, i se isi tulaga, o le PUFA ua faʻaitiitia lemu.

O le mea lea, i lenei vaitau, o tamaititi o loʻo i ai le tele o aʻafiaga o le tuiina o le iniseti.

O le mea lea, e 8 mm le umi o nila ma o le sela e sili ona saogalemu e 4 mm le umi. O le iniseti e faʻagata - e lava e pasi ai le paʻu o le paʻu ma oʻo atu i totonu o le pancreas ma e itiiti se lamatiaga o le injection intramuscular.

Faʻaaogaina o Inisalini Faʻasusini Faʻasoa mo Faʻatauga

FAATONUGA mo le faʻaaogainaBD Micro-Fine Plus Syringes

Faiga faʻapolopolo
Togaina o le inisalini U-40 ma U-100.

Tofiga
Fuafuaina mo le tuiina o le inisalini.

O le faʻalapotopotoga faʻapitoa e mafai ona e faʻamautuina ai le faafitauli o le avanoa "maliu," ma faʻamautinoa ai le faʻaofiina o le inumaga atoa o le inisalini ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻateleina o le maʻisuka.

O le fausiaina o le piston, o le tekinolosi e leai se totogi e faʻaaogaina e faʻamautinoa ai e leai ni faʻamaʻi mai i le tagata maʻi ma le aufaigaluega faafomaʻi.

o le saʻo o le tui o le inisalini e faʻamautinoa e ala i se fua tele ma le mafai ona mafai, e faigofie tele mo tagata gasegase e maua i le maʻi suka. BD Micro-Fine Plus tui tui inisalini e eseese i le voluma (0.3-0.5-1.0 ml), laasaga faʻasolo (2 - 1 - 0 , 5 PIECES) ma le umi o le nila (8 - 12.7 mm).

BST Micro-Fine Plus tui tui inisalini o se tuilaina ua fuafuaina faapitoa mo tagata gasegase. O le laasaga o le 0.5 iunite e mafai ai e oe ona faigofie le fuaina o le inisalini e manaʻomia e le tamaititi.

E mafai foi ona fautuaina le tui ole inisalini BD Micro-Fine Plus mo fafine maʻitaga ma tagata gasegase ua uma ona faatonuina le inisalini mo le taimi muamua: ole inisiua ma le 0.3 mm x 8 mm e faʻaititia ai le inisiua.

Faʻavae
O le vaituloto o le palasitika, o le piston o le paʻu, palasitika, o le nila o le uamea, palasitika.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le paʻu o le paʻu e faia i le ethyl poo le methyl alcohol. O le tau o le vaevaeina o le fuataga e faʻatagaina ai oe e tuʻu le fualaau o le vailaau faʻasaina ma le saʻo saʻo. O le i ai o se piston lamolemole lamolemole o le a fesoasoani i le folasia o le vailaʻau e aunoa ma le mimiti, filemu ma le manino.

Contraindications
Leai.

Tulaga o le teuina
Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Aso faʻauma
4 tausaga

Togiina Becton Dickinson (Becton Dickinson) | Faʻauluuluga o Inisalini, Sini Faʻalua

| Faʻauluuluga o Inisalini, Sini Faʻalua

Becton Dickinson Company faʻaauau pea ona faʻaleleia le mamanu oa latou tui.

O le mea e sili ona lelei i le filifilia o se tui mo le saogalemu o le onosai o le: - O se tamatamailima faʻalelei e malolo i se lipine faapitoa e mafai ai ona e uuina le suauu i le taimi o le tuiina, - O le piston faʻaleleia mo le lima-lima, - , ao faagasolo le gaosiga o le gaosiga, ua tofotofoina mo le tausisia o manaoga o le ISO 7886-1, - O le afifiina o le eleele, faatagaina o lima e leai se lima e fafagaina le suauu i totonu o se fanua e le o totogia, - faaleleia atili mama locking th o faamaonia ai le leai o leiloa fualaau faasaina

- O le leai o se avanoa matelaina e faʻamaonia ai le faʻaofiina o se inumaga atoa e aunoa ma le leai o ni vailaʻau.

BD Micro-Fine Plus Atinaʻeina Inisalini ma Pulu Faʻatasi

BD Micro Insulin Syringes - Fine Plus se suauu masini e le faʻamalosiina mo le faʻaaogaina o le inisalini i totonu o faʻatonuga manaʻomia. O se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu le faʻatagaina o le inumaga atoa o le inisalini ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻateleina o le maʻisuka.

O le tipilima o le tootoo e faʻamalosia ai le tolu tolu laser ma se pulu pateni pateni faapitoa lea e faʻaitiitia ai manuʻa ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le lipodystrophy.

I le gaosiga o le piston, o loʻo faʻaaogaina se tekinolosi e leai se totogi, lea e faʻamautinoa ai le leai o se faʻafitauli o le maʻi ile tagata maʻi ma le aufaigaluega faafomaʻi.

Tele ma le le mafai ona mafai e maua saʻo ai le tuiina o le inisalini, lea e faigofie tele mo tagata gasegase o launi o le maʻisuka.

BD Micro-Fine Plus Inisalini Sringe (0.5 ml U-100)se suauu na fuafuaina faapitoa mo tamaiti.O le laasaga o le fua o le 1 le iunite e mafai ai e oe ona faigofie le fuaina o le inisalini e manaʻomia e le tamaititi.

O se faʻalanoaga matala 0.3 mm x 8 mm o le a faʻaitiitia ai le tiga o le tui, lea e mafai ai ona fautuaina tamaitai maʻitaga ma tagata gasegase ia na faʻamautuina ile inisalini mo le taimi muamua.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Mea: vailaʻau - polypropylene, sealant - paʻu faʻapipiʻi (latex free), gaʻo - suauu paʻu

Sterilization: ethylene oxide

Laasaga (vaevaega i luga o le fua) o loʻo faʻaalia i le laulau

Aso faʻauma: 5 tausaga

Faʻapipiʻi: palasitika: 10 pcs. Papa pepa: 100 pcs.

Pusa felauaiga: 500 pcs.

Tagata gaosi: Becton Dickinson (Becton Dickinson), ISA

Sili atu le tau!

IgoaSisi / lanu lanuLaiga o lelala (mm)LaasagaAta / lanu lanuTau ma le VAT, i rubles. / afifi 10 pi.Faʻaf
Bring Micro-Fine Plus syringe ma integ. se nila1 ml U-4029G (0.33 x 12.7)2 iunitemumu93,00320910
30G (0.30 x 8)2 iunite320911
1 ml U-10029G (0.33 x 12.7)2 iunitemoli320909
30G (0.30 x 8)2 iunite320929
0.5 ml U-10029G (0.33 x 12.7)1 iunitemoli88,00320921
30G (0.30 x 8)1 iunite320930
BD Micro-Fine Plus DEMI syringe ma integ. se nila0.3 ml U-10030G (0.30 x 8)0.5 iunite.moli123,50320829

Faʻataʻitaʻiga

Laʻau faʻasolosolo Inisalini e sili atu i le Micro-Fine Plus o loʻo i totonu o le mea aupito iti ma le sili. O ia nila e talafeagai lelei mo tamaiti. O le tekinolosi uʻamea lea e faia ai Micro-Fine Plus, faʻapea foʻi le ufiufiina o le pulupulu o nila e faʻaogaina ai le tuiina o nei nila. O le iniseti e matua faʻapitoa lea o le paʻu i le nofoaga na tuiina ai na afaina tele.

Tosiga ma le pulega

E tatau ona faʻatalanoa le endocrinologist aoga e uiga i le iniseti metotia ma le umi pito sili ona talafeagai o le nila.

Ina ia mafai ona ulu i le inumaga o le inisalini e faaaoga ai se peni insulin, e tatau ona e:

  • A maeʻa ona tuʻuina se kesi fou ma muamua le tui, siaki le vaitafe o le inisalini e pasi atu i le nila.
  • Faʻaofi se nila fou ao leʻi tuʻuina tui taʻitasi ma aveese loa pe a uma le tui. Aua e te tauaveina se peni pinini ma se fagu faʻapipiʻi, talu ai ona o le pulupulu faʻapipiʻi e mafai ai ona avanoa i le kalama.
  • A aʻafia le inisalini, faʻapipiʻi se nila i lalo o le paʻu, mulimuli i fautuaga a le endocrinologist.
  • A maeʻa ona tuʻuina le nila i lalo o le paʻu, faʻaauau le tui tui inisalini ma taofi lenei tulaga kulini mo le itiiti ifo i le 5 i le 10 sekone ao leʻi aveeseina le nila. A maeʻa le tui, e faʻaauau pea le faʻamaloloina o le inisalini mai le nila, ao faagasolo le tui e sosoo ai e tatau ona ufiufi le nila i lalo o le paʻu mo se taimi umi.

Faatonuga faapitoa

Fesoʻotaʻi ma le TYPE O peni tui SINI ISO 11608-2: 2000:

  • BD Pen, BD Pen Ultra, BD Pen Mini.
  • NovoPen 3, NovoPen 3 Demi, NovoLet, Innovo, InnoLet, FlexPen, INDuo.
  • HumaPen Ergo, penisini Humalog, Penulin Pen, Humatro-Pen II, HumaPlus, HumaJect.
  • Autopen, Unipen, Penplus.
  • Omnican.
  • Genotonorm Pen, Genotropin Umi olela: 5 mm. Nofoaga olela: 0.25 mm.

Pusa faʻasologa o peni, ola ma insulin

Mo lou faigofie, matou te faʻapipiʻiina i luga o le laulau se tasi le peni ma le nila o loʻo maua i luga o le faʻatau. Ma na latou faaopoopoina faʻamatalaga - mo le inisalini ua faʻamoemoeina. O peni tui uma ei ai le voluma o le 3 ml faʻatasi ai ma le faʻamaualuga o le inisalini i totonu o cartridges - U100. O kuluma taitasi o inisalini e naʻo le tasi le pine tui (po o le tele o ituaiga o lenei peni). E masani lava, o peni ma inisalini e mai le mea lava e tasi. E le mafai ona faʻaaogaina le inisalini mai se isi vaega ile peni tui mai le tasi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona ulufale Lantus e faaaoga ai le peni NovoPen, ma isi mea. O le mea lea, o le nila mo peni tui e lautele ma e mafai ona faʻaaogaina i soo se peni. O le Insupen, MicroFine ma NovoFine o loʻo faʻaoʻoina i luga o manoa, ma o le PenFine clicks. O le uumi o le nila ua filifilia e faalagolago i le matua ma le matua o le tagata, ma o le gaosi oloa ua i luga o le fautuaga a se fomaʻi poʻo se mea e fiafia i ai le tagata lava ia.

Pen ma le gaosiga o le inisaliniFaʻailoga peniLaasagaInisalini FalekalamaManatuaOlela
Novo Nordisk (Tenimaka)NovoPen 3 3 ml1 iuniteCartridges Penfill 3 ml: Actrapid, Protofan, Novorapid, Novomikst3faigofie ma faʻatuatuainaSuiga (Italia) 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm. 12 mm MicroFine (USA) 4 mm, 5 mm, 8 mm, 12.7 mm NewFine (Tenimaka) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mmPenina (Suiselani) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm
NovoPen 4 3 ml1 iunitepeni tusitusi
Novo Pen Demi 3 ml0.5 iunitefaalēaogāina
NovoPen Echo 3 ml0.5 iunitefaia mo tamaiti
Eli Lilly (Farani)Togi tui "Humapen Ergo 2" 3 ml1 iuniteHumulin N, Humulin R, Humulin M3, Humalog.faigofie ma faʻatuatuaina
HumaPen Luxura 3 ml1 iunitepusa tui tui
HumaPen Luxura DT 3 ml0.5 iunitepusa tui tele mo tamaiti
Sanofi-Aventis (Farani)OptiPen Pro 1 3 ml1 iuniteInsuman, Lantus. Apidrapipi faʻaeletoroni
Optiklik 3 ml1 iuniteLisi o le Kamupanī Lantus OptiKlikpipi faʻaeletoroni
Paʻu Ola 3 ml1 iuniteBioinsulin
Novo Nordisk (Tenimaka)Flexpen1 iuniteNovorapid Flexpen, Levemir FlexpenPepa e le mafai ona faʻaaoga
Manatu faaalia
matagaluega mo galuega ma faʻalapotopotoga
Kamupani Tala Fou

Tuua Lau Faamatalaga