Pulu fua vine vine

Na ou mauaina le fua mo se ituaiga o pusi falaoa suamalie i se tasi tusipasi (e ui o le suia o sina mea itiiti). A aunoa ma le faʻaopoopoga o le falaoamata, semolina ma le tutusa o le mafiafia, o le pudding e le mafaamatalaina le lelei i le fausaga, ma fualaau mamago, nati ma lemoni e mafai ai e le tofo ona manaia malie ma sili ona lelei. Taumafai ma o le ae alofa i ai!

Laasaga laasaga

Muamua e tatau ona e saunia fualaau mamago ma fatu: fufuluina lelei aso ma vine, sasaa i luga o le vai vevela, tapuni lelei (Sa i ai vine mamago - ou te tipiina foi), fusi almonds i totonu o se apa, pe fuafua i le ogaumu ma tatu.

Ua vaevaeina laumei i proteins ma yolks. Faʻafesoʻotaʻi le sisi i totonu o se ipu loloto (pe afai e te tago i fatu o le siʻisi, e sili le fufuluina i se sieve muamua, o lea o le a sili atu le vaivai), fuamoa moa, faʻamamaina le pata, suka, sasaina mea uma ma se fufulu toto i se tulaga tutusa.

Ona faaopoopo lea o le saunia o fualaau mamago, suamalie o lemoni ma nati i le masini, faʻafefiloi.

Faʻamuʻu tagata mama i totonu o se pulu faʻafefete ma faʻafefiloi i totonu o le paʻu.

Tuu le masini i totonu o se ipu tao tao, suauu i le pata ma fufuluina i falaoa poo semolina, tuu le pepa i luga o se pepa tao, 1/3 tumu ile vai. Pipi le kusi falaoamata i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamalu i le 190 tikeri mo le 30-40 minute.

Aveese le pudding sauniuni mai le ogaumu, tuu sina "malolo" - manaia i foliga, ona sui lea i se ipu.

A e auauna atu, tipi le mea suamalie, faʻafefeteina o pudding i ni vaega.

Le fiafia tele!

List of ingredients

O le vaega autu o le pudding o le kisi kulimi. O le tofo mulimuli o le pudding e faalagolago i lona gaʻo oona, fou ma le lelei. E sili ona lelei i lenei fua e faʻaaoga ai fale mai tagata gaosi oloa faʻatuatuaina poʻo fale teu oloa (e masani ona faatauina atu i totonu o pusa o le 200-300 g).

O lea la, e te manaʻomia se faʻasologa o mea e aofia ai:

  • kusi falaoamata i le fua faatatau o le 100 kalama mo le taumafataga o le pudding (o lenei fua o loʻo faʻaalia ai le auala mo le sauniaina o ni tautua se lua, o lea e te manaʻomia ai se paʻu 200-gram o le siʻisiʻi faleoloa e faatauina mai i le faleoloa ma se gaʻo gaʻo e tusa ma le 9% ma le maualuga),
  • 2 sipuni vavalalata semolina,
  • 2 sipuni tele o le suka
  • 2 fuamoa,
  • 40 kalama o vine, ma e leai ni fua
  • sua o le lemon - e tusa o le afa o sipuni,
  • vanilla poʻo soʻo se isi lava mea e tofo i le tofo.

O nisi o fualaʻau fautuaina e faʻapipiʻi le paʻu o le paʻu ma e oʻo lava i le suamalie i le fuamoa fuamoa faatasi ai ma le kusi falaoamata. Ae peitai, e le tatau ona faia lenei mea - ia tulaʻi, aua o le a le mafai ona faia le paluga o le fefete, ae o le tofo o le paʻu tao o le a lagona ma faaleagaina le tofo atoa o le mea ua maeʻa. O le mea lea, e leai se paʻu paʻu e faʻaaoga i lenei fua.

Auala fai kuka

Muamua, saunia vine:

  1. Fua le vaega o loʻo avatu i le fua. A maeʻa lenei mea, e tatau ona fufulu lelei le vine i lalo o le vai taʻavale, faʻafeiloaʻi i se pesini, sasaa i vai inu ma faʻasaʻo e tu mo le itiiti ifo ma le 15 minute ina ia fuga ma faateleina le lapoa e le itiiti ifo ma le 3 taimi.
  2. A maeʻa lenei mea, faʻamago le vai i luga o se sieve, faʻafefegogogo vine i luga o se solo.
  3. E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai ona liligiina vine mama i sina vaega o le ava malosi - ava malosi, cognac poʻo le brandy. Aua nei faia lenei mea pe afai o le pudding o le vine ua fuafuaina mo le laulau a tamaiti.

Faʻasese le vine mamago, amata sauniuni le faavae o le siʻosiʻusiʻu mo la tatou pudding:

  1. Afai e tatau ai, sufulu le kusi sisi i totonu o se sieve, faʻafeiloaʻi i totonu o se pesini loloto ma faʻafefiloi ma le gaosia o suka e tusa ai ma le fua. O le fuamoa fuamoa lea e manaʻomia ai le itiiti ifo o le 1 sipuni i le 100 kalama o le siʻosiʻaiga.
  2. E mafai ona e faʻafefiloi le kusi falao ma le suka i le lima poʻo le faʻaaogaina o se mea e gaosia ai le lima, mea faʻapipiʻi.
  3. Sasaa semolina, e le manaʻomia ona fafagu i totonu o le paʻu. O le suamalie o le paʻu, o le tele o le semolina o le a manaʻomia - o loʻo i ai le gafatia e faʻafefe ai le tele o le vai ma le vevela, ma uʻu ai le vai.
  4. I lenei fua, o fuamoa e sasaina ese mai le tele o le paʻu, ae e te le manaʻomia le vavae ese o yolks ma pulu. O le taimi o le sasaina ma se mea faʻapipiʻi masani e tusa ma le 3 minute, seia oʻo ina lamolemole. O le pudding o le fala e manaʻomia ai ni fua fou e mafai ai.
  5. Liligi le vanilla poʻo le vanilla sugar i totonu o fuamoa, pe a fai o le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina se meainu suavai poʻo se fatu, faʻaopoopo i fuamoa.
  6. Faʻasaʻu sina mataua o le sua o le lemoni i totonu o le paʻu, sui i se siaki ina ia leai ni fatu e pauu i totonu o le pesini. I le auala, e mafai ona faʻaaoga le mea e teuteuina ai - o le lanu samasama e manaia i luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe.
  7. Matou te faʻaopoopoina le tele o le laumei - leisi siʻi ma le fuamoa fuamoa. I lenei fua, e mafai ona e faia lenei lima i le faʻaaogaina o se fulu.
  8. Faʻafefiloi le lelei o le lumanaʻi, faʻapipiʻi vine mamago, faʻafefiloi.
  9. O nei laupepa mole poʻo isi mea e talafeagai mo le microwave, gaʻo ma sina vaega itiiti o le faʻamamaina pe faʻamaʻaina le pata, faʻafeiloaʻi sina mea itiiti i totonu o foliga taʻitasi.
  10. O le taimi nei ua matou setiina le tafaoga mo le taoina o le pudding mo le microwave: i le malosi aupito maualuga (masani lava 800 watts) o le a 3 minute e tao ai. E mafai ona e faʻatulagaina le taimi e pei ona taua i lalo - 1.5 minute i le tausaga o le pudding.
  11. A maeʻa lena mea, e aunoa ma le tatalaina o le microwave, tuʻu le mea i ai iina mo le isi 2 minute.

O lenei aveʻesea mea mai le umu masini umukuka, faʻamafanafana, liliu i luga o sauga ma teuteu. E mafai ona teuteu le taina o vine, vine mamago, kulimi mumu po o le kulimi fufulu.

E faʻafefea ona kuka le ipu "Pudding pudding with grapes"

  1. Faʻamuʻu laʻau moa ma le fuamoa ma le masima.
  2. Faʻaopopo le sisi.
  3. Faaopopo kirimi kirimoli, semolina.
  4. Faaopopo vine.
  5. Faʻafefiloi uma mea uma.
  6. Tuu i totonu o se mea tao tao.
  7. Pipi i totonu o se oveni muaʻi faʻamamaina i le 200 tikeri seia oʻo i le enaena auro.
  8. A o leʻi 'auʻauna atu, tipi i ni vaega ma fufulu i vine mama e tofo ai.
  • Lisi Cottage - 500 gr.
  • Laʻau paʻepaʻe - 3 pcs.
  • Titi (tofo) - 2 gr.
  • Raisins (ia tofo) - 50 gr.
  • Raisins (mo le tautua) - 50 gr.
  • Suauu manogi - 30 ml.
  • Semolina - 20 gr.
  • Egg - 1 pc.

Taumafa o mea taumafa o le ipu "Pedding pudding with grapes" (i le 100 kalama):

Tuua Lau Faamatalaga