Analogs o capsules Xenical

Faailoaina o igoa o fualaau faasaina: Xenical

Samoa International Nonproprietary Name: Orlistat

Faʻasologa o foliga: capsules

Mea aoga: lisi igoa

Pharmacotherapeutic group: o le gastrointestinal lipase inhibitor

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau:

Xenical o se faʻamaʻi faapitoa o lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O lona malosi togafitiga e faia i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti ma e aofia ai le fausia o se vailaau felagolagomaʻi ma le vailaau malosi o le gastric and pancreatic lipases. I lenei tulaga, o le enzyme e le faʻamalosia ua le toe mafai ona gauia le gaʻo meaʻai i le tino o le triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. Talu ai e le o aʻafia faʻamaʻi faʻasolosolo, e mafua ai ona faʻaitiitia le maua o kalori i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O lea la, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani.

I le faʻamasinoina iʻuga o le gaʻo oona i feces, o le aʻafiaga o le lisi igoa e amata i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le taumafa. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo gaʻo i feces pe a maeʻa le 48-72 itula e masani lava ona toe foʻi i le maualuga na tupu ao lei amataina togafitiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

Faʻaleleia umi mo tagata mamaʻi ma le gasegase po o le mamafa o gasegase, e aofia ai e iai faʻamatalaga faʻalavelave e fesootaʻi ma le oona, faʻatasi ai ma se mea faʻapitoa i le hypocaloric, faʻatasi ai ma vailaau oona (hypoglycemic drugs) (metformin, sulfonylurea meaʻai ma / poʻo insulin) poʻo se meaai faʻapitoa i le hypocaloric i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa.

Contraindications:

Maʻi maʻi maʻi malabsorption, cholestasis, hypersensitivity i le vailaʻau poʻo isi vaega o loʻo i totonu o le paʻu.

Faʻamatalaga ma pulega:

I tagata matutua, o le fua fautuaina o le lisi o igoa e tasi le 120 mg capsule faatasi ai ma mea taumafa taitasi (faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le tasi le itula talu ona 'ai). Afai o se taumafataga ua faaseʻe pe afai e le maua le gaʻo meaai, ona mafai lea ona faasee le Xenical. O le faʻaopoopoga i le fua o le lisi o igoa i luga o le mea fautuaina (120 mg 3 taimi i le aso) e le faʻapogai ai le faateleina o lona malosi.

E le manaʻomia le faʻafetaui o tagata matutua. E le manaʻomia le faʻafetaui o le ate po o le fatugao. O le saogalemu ma le lelei o xenical i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua e leʻi faavaeina.

Itū taua:

O aʻafiaga matuia i le lisi o igoa na mafua mai i le gastrointestinal tract ma na mafua ona o le togafitiga o fualaau faasaina, lea e faʻafefe ai le faʻaaogaina o gaʻo meaʻai. I le tele o taimi, o meaola e pei o le faʻamaʻaloga mai le faʻasaʻo, gas ma le tele o le lafoaʻi, faʻamalosi malosi e faʻasolosolo, steatorrhea, faʻateleina le tele o taimi o le manava, faʻavalava vavala, afaina, tiga o le manava po o le le mautonu.

O le tele o taimi latou te faateleina ai le faateleina o le gaʻo i totonu o le taumafataga. E tatau ona logoina tagata maʻi e uiga i le ono tulai mai o ni mea le lelei mai le gastrointestinal tract ma aoao atu pe faapefea ona aveeseina i latou i le sili atu ona oti, aemaise lava i le itu i le tele o gaʻo o iai. O le maualalo o le taumafa taumafa e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract ma fesoasoani ai i tagata gasegase e pulea ma faatonutonu le gaʻo.

I le avea ai o se tulafono, o nei uiga le lelei e agamalu ma le tumau. Na tutupu i le amataga o togafitiga (i le 3 masina muamua), ma o le tele o tagata gasegase e le sili atu ma le tasi le mea na tutupu i na ituaiga o gaioiga.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

E leai se fegalegaleaiga ma le amitriptyline, atorvastatin, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, fomaʻi faʻamaʻi, phentermine, pravastatin, warfarin, nifedipine GITS (gastro-intestinal therapeutic system) poʻo le nibbol-free, nibbol, suesuega o fegalegaleaiga i le va o fualaau faasaina). Peitai, e tatau ona mataituina le faatinoga o le MNO faatasi ai ma togafitiga faʻatasi ai ma warfarin poʻo isi mea e faʻaogaina ai le tino.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le xenical, o se faaitiitia o le absorption o vitamini D, E ma betacarotene na matauina. Afai e fautuaina le televitamins, e tatau ona ave a itiiti ifo i le 2 itula i le maeʻa ai o le Xenical poʻo le taimi e momoe ai.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le xenical ma le cyclosporine, o se faaitiitia o le plasma concentrations o cyclosporine na maitauina, o le mea lea, o le faia pea o le filifiliga o le plasma cyclosporine concentrations ao fautuaina le cyclosporine ma le xenical.

I le tautalagia o le amio amioletonu i le taimi o le xenical togafitiga, o se faaitiitia o le faʻaalia o amioga amio leaga ma desethylamiodarone na maitauina (e ala i le 25-30%), ae ui i lea, ona o le malosi o le pharmacokinetics o amiodarone, e le o manino le taua o lenei mea. O le faʻaopoopoga o le xenical i togafitiga uumi ma amiodarone e mafai ona oʻo atu ai i se faʻaititia i le togafitiga o le amio amiolea (e leai ni suʻesuʻega na faia).

E tatau ona aloese mai le pulega tutusa o le xenical ma le acarbose ona o le le lava o suesuega o le pharmacokinetic.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, o mataupu o le atinaeina o le faoa faamalosi na matauina. O se mafutaga mafana i le va o le atinaʻeina o le faoa faamalosi ma le lisi o togafitiga e lei faavaeina. Ae ui i lea, e tatau ona mataitu tagata gasegase mo suiga talafeagai i le taimi ma / poʻo le malosi o le maʻi faʻamaʻi.

Aso faʻauma: 3 tausaga.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga: e ala ile faʻaulu.

List of Substitutes Xenical Possible

Listata Mini (papa) Faʻatatau: 233 Maualuga

O le analogue e taugofie mai le 132 rubles.

I le taimi nei, Listata Mini o le sili atu lea o le taugofie ma taugofie o Xenical. Faʻaavanoa i le pepa lapopoa ma e aofia ai le mea lava e tasi, ae i se vaega maualalo.

Orsotin Slim (capsules) Faʻailoga: 195 Maualuga

O le analogue e taugata tele mai 18 ruuga.

Orsoten Slim o se sui mo le tau faʻatatau o tau o le Xenical. Faʻailoa i katuni o le 42 poʻo le 84 capsules. O loʻo faʻatulagaina mo togafitiga faaumiumi o tagata gasegase ma le numera o le numera o le numera (BMI). E mafai foi ona faʻamatalaina faʻatasi ma fualaau faʻamaina ma / poʻo se meaai maualalo-calorie mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2

Faiga o vailaʻau

Xenical o se inhibitor sili ona malosi o lipase gastrointestinal. O vaega o capsules e saofagā i se suiga o le gaʻo gaʻo i se auala e faia ai le triglyceride i le taimi o le faʻafefe o le gaʻo. O lenei gaioiga e afaina ai le masani ai o le gaʻo o le gaʻo i totonu o le toto. E leai se paʻu o le toto, ma o le mamafa o le maʻi e faʻaitiitia.

O le gaioiga a lenei vailaʻau e amata i se aso pe a maeʻa. E faʻamaonia lea i suʻega feololo, lea e iloa ai le faateleina o le gaʻo. O le faʻaitiitia o le fualaau faasaina i se isi itu, e fesoasoani e faʻaititia le gaʻo i feces. O suʻesuʻega faʻapitoa e iloa ai le maualuga o le aoga o fualaau faasaina:

  • O tagata maʻi e i ai le faʻaitiitia o le mamafa o le tino, pe a faʻatusatusa atu ia i latou e na o le tasi lava le togafitiga.
  • I le lua vaiaso muamua ina ua maeʻa le togafitiga, na maua ai se togafitiga faʻamausali.
  • O le mamafa o le leiloa na matauina i totonu o le lua tausaga talu ona maeʻa le fualaau faasaina, e tusa lava pe le lelei le tali atu i togafitiga o meaʻai.
  • O le lamatiaga o le mamafa o le mamafa o le tino pe a uma togafitiga ua faʻaititia.
  • E na o le tasi le kuata o tagata maʻi uma e togafitia o loʻo i ai se siʻitaga itiiti o le mamafa o le tino
  • O le vailaʻau e faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le glycemia i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka.

Vaega o le faʻaaogāina ma le tufatufaina atu o fualaau faasaina

O le aʻafiaga o le Xenical i luga o le tino atoa e itiiti lava. Leai se faʻalapotopotoga faʻapitoa e iloa. I le taimi lava i le tino, e fusifusia i le plasma o le toto, ma o lona aʻafiaga e naʻo totonu o le vaega o meaʻai. Xenical ua faʻateleina ma feeseeseaʻiga e le suia. O se vaega itiiti lava e faʻateleina e fatugaʻo.

Faailoga ma le faʻailoga mo le aveina o le Xenical

Xenical ua faailoaina mo le faaaogaina:

  • I le tulaga o le faaumiumi togafitiga o tagata mamaʻi, aemaise lava pe afai o vailaau togafitiga e tuʻufaʻatasia ma le taumafa o le hypocaloric.
  • Afai o togafiti e togafitia mo le maʻisuka e tuʻufaʻatasia ma fuamini e maualalo ai le suka o le toto.
  • I le maʻisuka ituaiga 2.
  • Afai o isi togafitiga mo le oona e le aumaia ai taunuuga.

Xenical e le faatagaina mo:

  • Maʻi maʻi malabsorption,
  • O le malosi o le malolo o le talo,
  • O le gasegase o le tino i soʻo se vaega o lenei vailaʻau.

Faʻasologa o mea

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo le faʻaaogaina i tagata gasegase ua silia ma le 12 tausaga. Faʻaaogaina i gasegase o se tausaga laʻititi e le o faʻamatalaina. O le fualaau o lenei fualaau faasaina o le tasi capsule i le ituaiga 120 mg i le taumafataga. E faatagaina e faʻaaoga le Xenical ile itula e tasi talu ona 'ai. O le togafitiga lava lea e tasi mo tagata mamai e maua ai fualaau oona.

E tatau i le tagata maʻi ona paleni mea taumafa, ma faʻaititia ai le aofaʻi o kalori, ma faʻapea foi o meaai i aso taitasi e tatau ona i ai le itiiti ifo i le 30 pasene le gaʻo. E tatau lava ona tufatufaina atu kilokalo i le meaʻai i aso taitasi.

Ia faaeteete: o se faʻaopoopoga o le fualaau faʻapitoa e le faʻateleina ai le aʻafiaga. E leʻi tupu ni mataupu o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Leai se fegalegaleaiga ma le ethanol na maua. Na maua ai e le fualaau faasaina le leai o ni vitamini A, D, E. E i ai mataupu o le faoa faamalosi pe a ave togafitiga antiepileptic. I ia tulaga uma, e tatau ona faʻamaonia le fualaau faasaina.

E mafai ona faʻatau Xenical i la matou 'upega tafaʻilagi i tau taugofie!

Faiga faʻapolopolo

IO Senikal na atiae e le Suiselani popolega Roche, peitai i le 2017 o aia uma na pasia i le kamupani fomaʻi a Siamani Chelapharm.

E maua i foliga o le lanu uliuli 1 le malosi. I luga o lona tapuni o loʻo i ai se faʻailoga (faailoga lanu uliuli): "ROCHE", ma i luga o le mataupu - le igoa o le vaega autu autu: "XENICAL 120".

O paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i papatusi pepa e 21 vaega taʻitasi. Afai oi ai se tasi o le pulu i totonu o se pusa kata, ua tofia le numera 21.

E tusa ai ma le: 2 paʻu i totonu o se afifi - Nu. 42, 4 paʻu - Nu. 84. E leai isi ituaiga o faʻasalaga mo se fualaau faasaina.

Faiga faʻapipiʻi vailaʻau

Faʻamaumauga a le Kamupanī o se paʻu. O mea o loʻo aofia ai o pellets: o vailaau papaʻe paʻepaʻe. I lenei pepa, o le capsule e mamafa lona 240 mg. E aofia ai le 120 mg o le lisi. O le autu lenei o le mea e gaosia ai.

O le capsule, faʻaopoopoga i le lisi, e aofia ai:

  • microcrystalline cellulose, lea e avea o se meaola - 93.6 mg,
  • suauu kulimi sodium masima pei o le paʻu paʻu - 7.2 mg,
  • povidone e avea o se mea e fusia ai mo le mautu o foliga o microgranules - 12 mg,
  • dodecyl sulfate, vaega galue malosi. Tuuina atu le vave vave o otaota i totonu o le manava - 7.2 mg,
  • talc e pei o se mea faʻapipiʻi ma taofi paʻu.

O le pusa lapisi e solo atoa i totonu o le manava ma e matua leai lava se aoga. E aofia ai le gelatin ma le saogalemu o laʻau o meaai: indigo carmine (blue powder) ma le dioxide (i le tulaga o pulu paʻepaʻe).

Faʻatau

Roche o se tasi o kamupani sili o le lalolagi o loo auai i le atinaʻeina ma le gaosia o fualaau faasaina mo le togafitiga ma togafitiga o maʻi tuga.

Roche (ofisa autu i Suitiselani) ei ai ofisa i le sili atu i le 100 atunuu (pe a ma le 2016).

O le kamupani e iai taimi vavalalata ma Rusia, lea e silia ma le 100 tausaga. O aso nei, o le vaega atoa o oloa a le kamupani o loʻo faʻatusalia e Rosh-Moscow CJSC.

Xenical: faʻatau atu e ala ile faʻasalaga poʻo leai

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...


Aua nei faʻatau le vailaʻau e aunoa ma se faʻasologa. E mafai ona e faʻatau na o ana tagatanuʻu taugofie, mo se faʻataʻitaʻiga, Orlistat. E ui lava o se fualaau faʻasaina.

Pe a faʻatau Xenical i se fale talavai, faʻalogo lelei i le vevela o le pusa, e tatau ona manaia i le paʻi, talu mai le teuina o fualaau faasaina e maua ai le faigamalo vevela ole 2-8 ° C.

E le gata i lea, o le atigipusa e tatau ona tuʻufaʻatasia - e aunoa ma ni nifo poʻo ni isi faaletonu. I luga o se mea e faʻapipiʻiina, e tatau i le kamupanī ona faʻaalia le aso o le gaosiga, ola ola ma le numera o le lotoa. O lenei fualaau faasaina o se tusi talavai. O le uiga o lana gaioiga o le taofia lea o le galuega a lipase.

Ole vaega ole palatini lea e malepe ma faʻamalosi ai gaʻo e ulu ile tino. A le galue le lipase, "e le o teuina ni gaʻo ma e saoloto tele mai i feces. O se taunuuga, ua faamalosia le tino e faʻaalu muamua le aoina o le lisi o le lipocyte. O le mea lea ua tatou le maua le mamafa.


Na faia le vailaau e pulea ai le mamafa o na gasegase e le o fesoasoani i le masani ai kalori i nei tulaga.

Afai o le tagata lava ia na faʻasaʻoina meaʻai na tupu e le fomaʻi e leʻi maua ai se iuga, ua faatonuina Xenical. O le fualaau faasaina ua taʻua o se fomaʻi togafitiga, aua e faalavelaveina ai le fualaau oona, ma o le tagata e leiloa le mamafa e ala i le faaitiitia o le kalori o meaʻai na te faaaogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, 'ai se fasi puaa falai ma inu se tasi laulau o le vailaau faʻasaina, na o le polotini e faʻafefe. O gaʻo uma lava, e aunoa ma le otaotaina, ua mafua mai i le mea o loʻo i ai meaʻai. E foliga mai e matagofie mea uma. Ae e taua le malamalama o le Xenical e le mafai ona faʻaitiitia le manaʻo. O le mea lea, afai e le iloa e se tagata le fua o meaai, o le vailaʻau e ono le fesoasoani.

O tagata atiae le fualaau faasaina e le o faamoemoe o le a fofoina e tagata soifua maloloina, le fofo. I le uma, o loʻo faʻatatau mo i latou ua avea o latou gaʻo ma mea e lamatia ai le ola. Pe mo i latou o loʻo i ai faafitauli i le toe gaosia poʻo foliga vaaia. O le mea lea, o le fesili: inu poʻo le inu Xenical e tatau ona taliina na o se fomaʻi o loʻo mataituina se maʻi mo se taimi umi.


O le tele o taimi, e le faʻaaogaina fualaau faasaina e tagata gasegase i gasegase pagatia, ae o tamaitai e faasee. I lenei tulaga, e le inu i taimi uma ia capsules, ae o le taimi e tasi, e pei o se "meaʻai".

Ae o aso nei e leai ni fuainumera e uiga i le aoga ma le saogalemu o se tasi o fualaau e tasi.

E matua le malamalama lava i le auala o le a tali atu ai lau polokalama meaai i togafitiga faapena. Aua le lamatia lou soifua maloloina ma faʻatonuina oe lava i ni fualaau. E tatau ona e asiasi muamua i se tagata fai meaʻai e faʻatautaia ma suʻesuʻeina lelei au meaʻai ma mea e lamatia ai.

Xenical ua fuafuaina mo i latou o loʻo i ai le poto masani i se taumafataga talafeagai, ma o le a fesoasoani pe a fai e maʻi le tagata maʻi i se polokalama umi o le paʻu mamafa. O le taʻiala o le faʻataʻitaʻiga o vailaʻau e faigofie lava: usitai i meaʻai faʻatau ma faitau calories. Afai e le mafai ona e teena - ia maua se piliki. Ae i le lumanaʻi, mulimuli i le meaai ua faʻaalia.


Manatua o le leiloa o le mamafa naʻo le tau o Xenical o le a le aoga. Ae ui i lea, e tatau ona e lafoaia le olaga tuai ma le faia o suiga i le taumafataga.

E tatau ona e saunia mo le aveina o kapula: 10 aso ao le i amataina le togafitiga, e tatau ona e sosolo lelei i se meaʻai maualalo-kalori ma faaopoopo faʻamalositino.

I lenei vaitau, o le tino o le a fetuunai i suiga fou, ma o Xenical o le a sili atu ona lelei lona galue. O se paleni paleni tatau e tatau ona i ai le protein 15%, e tusa ma le 30% le gaʻo. O le vaega o totoe o le gaʻo.E tatau ona e 'ai faʻatasi, 5-6 taimi i le aso.

O le tolu vaiaso o le a avea ma autu, e lua - vavalalata, ma i le po e lelei tele le inu i se mea faʻamalosi. O le faavae o le meaai e tatau ona avea ma meaai e faigata ona maua ai meaʻai gaʻo: falaoa atoa, cereals, fualaau faisua ma pasta. O le paʻu o le mamafa e fesoʻotai saʻo ma le tele o le gaʻo e faʻaaogaina: 1 g o le gaʻo e fetaui ma le 9 kcal.


O le faʻatagaina tutusa o Xenical, meaʻai ma faamalositino e fesoasoani i:

  • faatulagaina masani o le toto,
  • aveeseina o le "leaga" cholesterol,
  • faamautuina o tulaga o le insulin,
  • ituaiga 2 le puipuia o le maʻisuka.

Aua nei galo e uiga i gaoioiga faaletino. O se vaega taua o togafitiga lautele. O le gaioiga masani ma le faifaipea o le a fesoasoani e aveesea le tele o tupe teu i vaega faʻafitauli: luga o le manava ma le pulou.

O tagata uma e filifili e leiloa le mamafa o loʻo fiafia i le fesili: o le a le tau o le Xenical, o avanoa? Lalo o se aotelega o le tau o le fualaau faasaina (i rubles) mo vaega eseese o lo tatou atunuu.

Moscow ma le itulagi:

  • capsules Nu. 21 - 830-1100,
  • capsules Nu. 42 - 1700-2220,
  • capsules Nu. 84 - 3300-3500.

St. Petersburg ma le itulagi:

  • capsules Nu. 21 - 976-1120,
  • capsules Nu. 42 - 1970-2220,
  • capsules Nu. 84 - 3785-3820.

Samara:

  • capsules Nu. 21 - 1080,
  • capsules Nu. 42 - 1820,
  • capsules Nu. 84 - 3222.

Vladivostok:

  • capsules Nu. 21 - 1270,
  • capsules Nu. 42 i le 2110.

I le faaopoopo atu i le uluai fualaau faasaina a Suetena, o ona vailaau togafitiga o loʻo faʻatau atu foi. E iai a latou faʻafitauli faʻapitoa e pei o Xenical, ae o le taʻiala o la latou gaioiga e matua ese lava. Analogs ei ai o latou lava igoa, o loʻo avanoa i ituaiga eseese: paʻu, capsule poʻo fualaau.

E tatau ona malamalama e talu ai o le gaosiga o vailaau faʻasaina na le faʻataitaia tofotofoga taugata ma e leʻi faʻaaluina tupe i le atinaʻe, o le tau e sili atu ona maualalo nai lo le uluai vailaʻau.

Vitio faʻatalanoa

Iloiloga Vitio o le fualaau faasaina mo le mamafa o le mamafa Xenical:

Xenical na faia mo tagata o loʻo i ai se faafitauli ogaoga o le mamafa o le mamafa. O le fualaau faasaina, o lona uiga, e na o se fomaʻi e tatau ona faʻatonuina. O le a ia fuafuaina le auala o togafitiga ma le saʻo saʻo.

Xenical e le fetaui mo i latou na filifili e na ona le toe maua ni pauna faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, tau lava ina fai se taumafaiga itiiti: 'ai sina gaʻo ma alu i totonu mo taʻaloga.

Tuua Lau Faamatalaga