Actovegin ma Solcoseryl: o le fea e sili atu?

"Solcoseryl" - o fualaau faʻaonapo nei e faʻaaogaina e faatelevave ai le faʻafouina o le faʻafouina. O le aoga sili o lenei vailaʻau o le mafai lea ona faʻaleleia lelei le gafatia o gaʻo i le toe faaleleia o le tagata lava ia. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau, e pei lava o isi fofo, ei ai le faʻasaʻo. Ma le isi, o lenei vailaʻau e le o faʻatau i taimi uma i falemaʻi. I nisi tulaga, e mafai ona e faʻaaoga nai lo le fualaau oona "Solcoseryl" analogues ma sui. E tele naua vailaau i lenei vaega i aso nei. Ma o le toʻatele oi latou e manatu e aoga tele.

Faamatalaga o Solcoserla

O le mea moni, o lenei vailaʻau lava ia e mafai ona gaosia i foliga o se gel, uʻu poʻo le tui. O lona gaioiga galue e gaosia mai le toto o tamai povi e ala i le faʻaaogaina ma le. I luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu poʻo le masini, o le suauu "Sol loseril" e faʻateleina ai le faʻafeiloaʻi o le okesene i sosoʻo, faʻateleina le faʻapipiʻi o le collagen ma le ATP, faʻaosofia ai le glycolysis faʻamaʻi ma le phosphorylation oxidative.

O le vailaʻau "Co l Coseril" o loʻo faʻatulagaina mo maʻi ma faʻamaʻi nei:

otaota ma veins varicose,

galuega faiʻai le lelei,

faaleagaina le pene

Manua (e masani lava pe a maeʻa ona foliga mai ma le leai o se miti), mumu ma maoaʻe - o le mea foi lenei e mafai ona togafitia i vailaau "Solcoseryl". O faʻalogoga o lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoega. Ma le le fiafia, o lenei vailaʻau, talu ai e mafai ona faʻaleleia le toto, e masani lava ona faʻamatalaina i tagata gasegase i tafe.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E le mafai ona e faʻaaogaina le suauu "So l Coseril":

tagata e le faapalepale i ona vaega,

maʻitaga ma fafine lacting

tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

O aʻafiaga o lenei vailaʻau e mafai ona maua ai:

Faatonuga mo le faaaogaina

Faaaoga le suauu "Faatasi ai ma le Coseril" tuusao i le nofoaga o le faaleagaina. O le togafitiga faʻamalosi pe a faʻaaogaina e maua i le oloina o ni nai miligrams i totonu o le vaega ua aafia ma ou tamatamailima i se gaioiga lio. O le vailaʻau patino, o le numera o faʻaaoga i le aso ma le umi o le vasega e faʻalagolago i lenei faʻamaʻi faapitoa ma o loʻo faʻatulagaina taʻitasi e le fomaʻi.

Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, e tatau ona fufulu ma faʻamaʻi le tino o le paʻu. O le togafitiga e faʻaaogaina ai lenei suāuu e masani lava ona lua vaiaso. Afai e leai se faʻaleleia atili i le maeʻa o lenei vaitau, e tatau i le tagata maʻi ona faʻatalanoa se fomaʻi mo se fautuaga. Le leai o se aoga i lenei mataupu e mafai ona avea ma se faailoga o se tulaga lelei pe leaga.

O se faʻamatalaga lenei mo sauniuniga a Solcoseryl. O analog o lenei vailaau e tele, ae i le ituaiga o suauu e masani ona faʻaaoga i le auala lava e tasi. O tagata mamaʻi latou te faʻamaonia le aoga o lenei vailaau i lona aoga ma taugofie. I le manatu o le tele o tagata faatau, e togafitia lelei manuʻa. Ae peitai, o nisi tagata gasegase e le o fautuaina e faaaoga. O le mea moni e faapea o lenei vailaʻau e aʻafia i le vaega o vailaau e leʻi suʻesuʻeina. I nisi atunuu ua faasaina foi.

O vailaʻau "Actovegin": faʻamatalaga

O lenei fualaau faasaina, o le mea moni, e le o se analog, ae o le synonym for "So l Coseril". O faatonuga mo le faʻaaogaina ua saunia mo ia toetoe lava tutusa ma Solcoserla. O le tau (faʻasologa o foliga o vailaau mo lenei vailaʻau e sili atu ona taugofie) aua o le falemaʻi e laʻititi laʻititi. O le mea autu autu o loʻo i totonu o le mea e tasi - o le toto o tamai povi o loʻo faʻaaogaina i se auala faapitoa. E pei o le kulimi "So l Coseril", "Actovegin" faʻaleleia le toto ma faʻaleleia le toe faʻafouina. E maua mai i foliga lava e tasi, faʻapea foi i laupepa.

E leai se eseesega faapitoa i le va o nei vailaʻau e lua. Pau le mea - "Solcoseryl" e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i fafo. O le Actovegin o loʻo faʻamatalaina e fomaʻi e le o se mea faʻalavelave. Faatasi ai ma lenei vailaau, o togafiti e masani ona togafitia. E pei o Sosheril, e le o faʻamatalaina lenei faʻavae mo fafine maitaga ma tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faʻamatalaga e uiga i le "Actovegin"

O le tele o gasegase, o lenei fualaau faasaina, faapea foi ma le "So l Koseril", na o le pasi. E fesoʻotaʻi foi ma vailaʻau faʻatasi ma se faʻamalosi e le faʻaalia. E i ai le manatu e ala mai i lenei tulaga o le "Solcoseryl" o le tagata gasegase e mafai ona pisia i le maʻi maʻi povi. Ae ui i lea, o tagata na faʻaaogaina lenei mea faigaluega e masani lava ona tali lelei i ai. E masani ona viia e tagata faʻamaʻi le kulimi o Actovegin. Faʻamau ma manuʻa, e fesoasoani, e tusa ai ma le tele o gasegase, lelei. O nisi e taua foi o le "faaolataga" moni.

Ae ui i lea, e iai ni iloiloga le lelei e uiga i lenei fualaau faasaina. O lenei mea e sili ona aʻafia ai fofo mo le puleaina o le puleaina ma le papa. I nisi o tagata gasegase, pe a uma ona faʻaaoga nei ituaiga o vailaau faʻasaina, maʻi vevela poʻo le manava manava e amata. E i ai foi faʻamaoniga e tusa lava pe a uma le faʻamalosi o lenei fualaau faasaina i nisi o taimi.

I le taimi nei, o Actovegin, faapea foi ma So l Coseril, ua faasaina i le tele o atunuu. O i latou e filifili e togafitia i lenei vailaʻau, o le mea moni, e tatau ona latou iloa.

Desoxinate: Faamatalaga

O lenei mafutaga o Solcoseryl o loʻo maua i le auala o fofo mo le faʻaaogaina i fafo, o le lotoifale po o le iniseti. E aʻafia i le vaega o faʻamaʻi puipuia. E pei o le "So l Coseril", e mafai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau mo:

E le faʻaaogaina e togafitia manua. Ae i le taimi lava e tasi, o le "Deoxinat" e masani ona faʻaaogaina mo le solia o le saʻo o le mucous membranes. O lenei vailaau e faia i le faavae o le sodium deoxyribonucleate ma e mafai ona faʻaaogaina, e le pei o Actovegin ma Sol l Coseril, e aofia ai ma le maʻitaga ma tamaiti mai le aso muamua o le olaga.

O fualaau faasaina "Apropol": faamatalaga

O lenei vailaʻau e faia i luga o le faavae o le propolis. O lenei mafutaga o le Solcoseryl e mafai ona tuʻuina atu i falemaʻi i foliga o moa, faʻaleleia, mea manogi, aeto ma inhalations. O faʻamaoniga i lona faʻaaogaina, e le pei o le tele o isi mea, e naʻo le faʻauigaina. I luga o le paʻu, o mucous membranes and tissues, o loʻo i ai se antimicrobial, faʻamaʻi-inflammatory, faʻafouina ma le faʻamalosia.

Sui "I le Coseril" e mafai ai e lenei faʻalogo, mo se faʻataʻitaʻiga, mo togafitiga o manua. E faʻaaogaina foʻi mo maʻi papaʻi, magia ma stomatitis. Auā o le suauu "Apropol" ua tuʻuina tutusa ma le "Solcoseryl", o faatonuga mo le faʻaoga. Analogs i lenei fomu mo togafitiga o manua, ioe, e sili ona talafeagai.

Le manatu o tagata faatau e uiga i le "Apropolis"

O vailaʻau o iloiloga mai tagata maʻi, o se fofo masani, ua maua ai le lelei. I mea uma, sa manuia lelei o tatou augatuaa i le faʻasaina. O le lelei o le "Apropol" o le tele o tagata faʻatau e aofia ai le mea moni e vave lava ma faʻamalolo lelei le tiga. O le le lelei o lenei mea faigaluega ua na o le mea moni e faapea o nisi tagata ua i ai le le talitonu i ai.

O le mea e sili ona lelei: o le vailaʻau "Methyluracil"

O lenei faʻasologa o Solcoseryl e tuʻuina atu i falemaʻi ma falemaʻi i le tulaga o suauu, suppository or tablets. O lona autu autu o le methyluracil. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina faapitoa mo le togafitia o manua ma mu. E maua ai le faʻafouina, faʻaleagaina ma le faʻamalosia o le tino. E fesoasoani foi i le faʻasaʻoina o le gataifale o le nucleic acid. "Methyluracil" e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalauina o maʻi, maʻi o le tino, siamonia, gau, mu ma mo togafitiga o manua le lelei.

O le tutusa lenei "Solcoseryl" i aso nei e mafai ona sili ona lelei. O le vailaau e aoga tele. E le gata i lea, o le tau e maualalo ifo mo le "Metiuratsil" i falemaʻi nai lo "Solcoseryl". E masani ona sili atu ona lelei faʻamatalaga faʻatusatusa mo lenei lava mafuaaga.

Le manatu o tagata gasegase e uiga i le "Methyluracil"

O lenei vailaau e viia e toetoe lava o tagata faatau uma oe na faʻaaogaina. Ma e le gata mo lona tau maualalo. E talitonuina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Metiuratsil" sili ona matagofie e fesoasoani e faʻamalolo ai le tiga i le manava o le manava ma le gau. Manua, e tusa ai ma le tele o gasegase, e faamaloloina lelei foi. E tusa ai ma le tau, Metiuratsil atonu o le tau sili ona taugofie o So l Coseril e oo mai i le taimi nei.

O fualaau faasaina "Glekomen"

E tele taimi e fiafia ai tagata gasegase i le auala e suia ai gel "Co l Coseril". Nai lo lenei ituaiga vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaoga Glekomen. O lenei vailaʻau e maua e avea o se fofo. O mea autu o loʻo faʻaaogaina o le sodium heparin, glucosaminoglycans sulfated and copper sulfate pentahydrate.

O lenei vailaau ua faatonuina mo gaioiga i luga o le pene, pueina o otaota, ma togafitiga o le lavea o mata.

O le vailaau "Taufon"

O lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina e pei o le sol l Coseril i togafitiga o faʻamaʻi pipili. E le pei o le tele o isi mea, o le Taufon vailaʻau, pe a faʻaaogaina, ei ai sona aafiaga lelei i le fatu. E mafai foi ona toe faʻafoisia le gaioiga o faʻamalaʻau. O le elemene aoga autu o lenei vailaʻau o le amino acid taurine. E mafai ona tuʻuina atu le fualaau faasaina i le maketi i foliga o mata mata, vaifofo poʻo fualaau.

Faʻamatalaga i le "Glekomen" ma le "Taufon"

O le manatu e uiga i nei fualaau faasaina, e pei o le tele o isi sui mo le "Sol l Coseril", o le tele o mea lelei mo tagata faatau. Latou te togafitia le pene, e tusa ai ma le tele o gasegase, e lelei.

Fualaau "Taufon", faatasi ai ma isi mea, e tusa ai ma le tele o tagata faʻaoga, e mafai ona faʻasaʻo le atuatuvale mai mata. O le le lelei o nei vailaʻau uma e lua, e mafai ona mafua ai ona osofia. Ua maua foi e Taufon ni iloiloga le lelei mo lona olaga puupuu. Togi ese le tino pe a uma ona tatala le fagu i le masina.

Fiafiaga o Actovegin ma Solcoseryl formulations

O vailaau uma lava e lua tutusa i tulaga o le vaega o loʻo galue i la latou tuufaatasiga, e maua mai i le toto o tamaʻi tamaʻi laiti, faʻamamāina mai le faʻapipiʻi faʻamalosi. O se vaega faaopoopo o fofo o tui i oloa uma e lua ua saunia vai faamama.

O vailaau faafomai e talitutusa lava i le malosi o le tino ma e mafai ona suitulaga le tasi ma le isi pe a tulai mai le manaoga.

Actovegin poʻo Solcoseryl e faʻapē tutusa i le togafitiga faʻapitoa ma e mafai ona suitulaga le tasi ma le isi pe a tulaʻi mai le manaʻoga.

O le a le eseesega i le va o Actovegin ma Solcoseryl?

O vailaau faʻasaina e tutusa lava le tuufaatasiga, ae ese i aʻafiaga, faapalepale ma nisi faʻasalaga mo le faʻaaogaina. O vailaau faafomai e iai se eseesega i le malosi o le togafitiga faafomaʻi.

I faatonuga mo le faʻaaogaina, o le gaosiga o Actovegin, faʻaopopo i faʻamaoniga mo le faʻamoemoe e tasi mo Solcoserla, o loʻo faʻaalia ai foi le polyneuropathy o le maʻisuka ma manuaga o le radiation.

O fualaau oona e iai feeseeseaiga i le faiga o le faasaolotoga: O le Actovegin e le gata i le faia o se fofo mo le tuiina, ae faapena foi i le foliga o se suauu, kulimi ma pepa.

O le faʻamalolo o Solcoseryl o loʻo faia i le tulaga o se fofo mo le iniseti ma i le foliga o se gel mata ua faʻaaogaina i le togafitiga o liona o le conjunctiva ma le gutu o mata.

E le pei o Solcoseryl, Actovegin e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga fualaau oona i togafitiga o gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga. O sea tapulaʻa i le faʻaaogaina o Solcoserla e mafua mai i le mea moni e leai ni faʻamaumauga faʻamaonia faʻamaonia i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau mo le togafitiga o tagata gasegase i lenei vaitausaga tausaga.

O le Actovegin e mafai ona faʻaaogaina pe a taitaia togafitiga faʻamalosi faʻamalosi mo faʻamaʻi ogaoga i le taimi o le tamaitiiti ma i le vaitau o le fanauina o se tamaititi, mai le 16 vaiaso. O taunuuga e mafai ona i ai:

  • le atoatoa gasegase,
  • taufaamataʻu taufaamatau
  • Inisalini e faalagolago i le maʻisuka maʻi.

O le taitaia o togafitiga ma Actovegin e tatau ona o gatasi ma le mataituina lelei e le fomaʻi.

O le Actovegin e mafai ona faʻaaogaina pe a fai le togafitiga o vailaʻau i togafitiga o gasegase i lalo o le 18 tausaga.

O le fomaʻi o faʻasalaga i Actovegin e tele atu nai lo Solcoseryl.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o Solcoseryl i le tulaga o se fofo mo le tuiina o:

  • afaina o le gataifale lautele o maʻi o le tikeri lona tolu po o le fa e tusa ai ma le faatulagaina o Fontaine,
  • gasegase masani o le vevela ma vein varicose faʻatasi ai ma le faʻavaeina o maʻi faʻamaʻi togafitiga togafitiga,
  • le mautonu o le gasegase o le cerebral metabolism.

O le faʻaaogaina o se vailaau i le foliga o se suauu e fetaui mo togafitiga o:

  • nai manuʻa laiti, abrasions poʻo tipi,
  • fugalaau
  • mu o le I ma le II tikeri (faʻavela poʻo le la),
  • faamaʻi faʻamalolo ma faʻamalolo.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o togafitiga fualaau faʻaaoga e faʻaaoga ai le gel mata:

  • o manua faʻapitoa ma gasegase erosive o le gutu o mata ma le conjunctiva,
  • le manaʻoga e faʻateleina le faʻamālōlōina o faʻataʻapeʻapeʻa mulimuli ane i le taimi o faʻasologa,
  • ogaumu o le pona o totoga o faaaliga vaaia o ituaiga natura eseese,
  • uluaʻi leions o le koni ma keratitis o eseese etiologies,
  • lipine oona o le fatu o eseese eseese, e aofia ai le keratitis neuroparalytic, endothelial-epithelial dystrophy,
  • xerophthalmia o le kenele ma le lafofatalm (e le o le tapunia o le fusi o le palpebral),
  • le manaʻoga e faʻaleleia le faʻapalepale o tioata faʻafeiloaʻi ma faʻaitiitia le taimi mo fetuunaiga ia i latou.

Solcoseryl i le tulaga o le aisa o loʻo faʻaaoga i togafitiga o:

  • afaina ma le vevela maʻi,
  • moe
  • gangrene
  • gasegase masani ole gaʻo.

O loʻo faʻataunuʻuina le faʻataʻitaʻiga mo le gasegase e maua i le manava o le manava ma le duodenal, mo maʻi e manaʻomia se paʻu ma le popo.

O le solia o le faaaogaina o suauu ma le Solcoserla gel o le le faapalepale i vaega o le falemaʻi.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Solcoserla e faʻalagolago i foliga o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina.

Mo le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i le tulaga o se vaifofo, ua faailoa mai e le gaosiga le faʻamaonia o nei mea:

  • hypersensitivity i le paʻu toto toto o manu,
  • i luga,
  • susu allergy.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o suauʻu ma le gel o ni mea e le faʻaaloalo i le autu poʻo isi vaega o le falemaʻi faʻamalositisi ma le i ai o se allergy i vaega o le vailaʻau.

A faʻaaoga i le taimi o togafitiga, e le fautuaina pe a uma ona faʻaaogaina e tietie ai ma faʻatinoina faʻalavelave faʻalavelave.

Togafitiga ma Solcoseryl e mafai ona o mai faatasi ma foliga vaaia o aʻafiaga, lea e faʻaalia mai i le faʻamaʻi ma anaphylactic reactions.

I le nofoaga o tui, urticaria, fulafula ma le hypremia e mafai ona tupu. Pe a aliali mai nei uiga, taofi le tagofia o fualaau ma faia togafitiga symptomatic.

A faʻaaogaina le kulimi i le vaega ua aafia, o le a iai se lagona mu laʻititi e ono tupu. Ole faalēaogāina ole vailaʻau e ono manaʻomia ile na o mataupu e le o alu ese ai se taimi umi. I tulaga vavalalata, o le foliga mai o ni uiga le lelei i le faaaogaina o suauu ma le gel i le ituaiga o allergy e mafai. Afai e tupu se allergy, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le vailaʻau.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o Actovegin i laulau e:

  • togafitiga faʻapitoa o vailaʻau faʻasolosolo ma gasegase i gaʻo o le faiʻai,
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • vevela ma le vevela vascular disorders, faʻapea foʻi ma aʻafiaga o ia faʻalavelave faʻafuaseʻi i le tino o le gaʻo pipisi ma le angiopathy.

O le gaioiga i le injections ma le laʻau o loʻo faʻaaogaina i mataupu tutusa.

O fualaau faasaina i le ituaiga o suauu e faaaoga i le togafitiga o:

  • faiga o le paʻu o le paʻu ma mucous membranes, manuʻa, faʻapuʻupuʻu, tipi ma vaʻa,
  • fetagisi le maʻi o le vailaʻau eseese,
  • tisipasi pe a uma mumu ina ia faʻagaoioia ai le toe faʻafouina o gaioiga.

O se suauʻu e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo togafitiga ma le puipuia o le fausiaina o le malosi o le mamafa ma faʻaaliga i luga o le paʻu e fesootaʻi ma le faʻaalia i le leitio.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • oliguria
  • pulupuna edema,
  • faatumauina le tumau,
  • toa
  • le mautonu le fatu,
  • maualuga le maaleale i vaega o le vailaʻau.

I le taimi o le togafitiga ma Actovegin, e ono tatau ona mafaufauina le mea e ono tulai mai o aʻafiaga.

O aʻafiaga matuia i le togafitiga atonu e aofia ai mea nei:

  • faʻamaʻi pipisi i foliga o le urticaria, edema, afu, fiva, vevela vevela,
  • lagona o le faanunununuina, taotoga, faailoga o le fomaʻi, o le tiga i totonu o le faʻamaʻi, manava manava,
  • tachycardia, tiga i totonu o le loto, pallor o le paʻu, puupuu le manava, faateleina pe faʻaitiitia le toto maualuga,
  • vaivaiga, tiga o le ulu, vevela, faʻanoanoa, leai o se mafaufau, popole,
  • se lagona o le faʻamaʻi i totonu o le fatafata, faʻavave pea ona manava, faigata faʻafeiloaʻi, tiga o le tiga, lagona o le paʻu,
  • lagona o le maualalo o le tiga, tiga i sooga ma ponaivi.

Afai e tulai mai nei mea leaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faamutaina ma, pe a talafeagai ai, togafitiga faʻamaʻi.

Solcoseryl o se fualaau sili atu taugata. O le tau o le fualaau faasaina i le ituaiga o injections e mai le 400 i le 1300 rubles. ma faʻalagolago i le tele o ampoules ma a latou numera i totonu o le afifi. O le gel ei ai se tau e 18-200 rubles., Gel eye - 290-325 rubles.

Actovegin i le tulaga o se fofo o tui e tau 1250 rubles. mo le 5 ampoules. Fofo mo le afaina oona - 550 ru. mo se fagu o le 250 ml, o se pepa laulau o fualaau faasaina e 1250 rubles mo le 30 fualaau.

E le mafai ona tali le tali le fesili o le a sili atu le fualaau faasaina. O vailaʻau uma o loʻo i ai le mea lava lea e tasi e pei o le mea o loʻo galue malosi, o lona uiga la o latou aafiaga i le tino e talitutusa lava.

O vailaau faafomaʻi e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa ma faʻatasi pe a taitaia togafitiga faʻamalosi faʻamalosi.

E na o le fomaʻi e mafai ona faʻamaonia le faʻaaogaina o le vailaʻau e sili ona lelei, ia amanaʻiaina le taua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le physiology o le tino maʻi.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Actovegin ma Solcoseryl

Skolnikov I.G., neurologist, Murmansk

E talafeagai le faʻaaogaina o le Solcoserla i le taimi e toe faʻaleleia ai pe a uma le paʻu. Mo le umi umi lea ua mamanuina ai lenei vailaau faasaina, o lona tau ua televave.

Vrublevsky A.S., fomai tipitipi tamaititi, Astrakhan

Solcoseryl o loʻo i ai se faʻamalologa lelei. E mafua ai tulaga mo le faʻaaogaina o le kiona pe a uma le taotoga, faʻamaʻaʻa manuʻa, ma faʻaleleia le faʻavaeina o meaʻai. E le o faia ai ni mea. Ou te faʻaaogaina i vaega uma o le taotoga o tamaiti, lea e manaʻomia ai le vave faʻamalolo o manua, aemaise lava i tulaga o le faʻaogaina o le tino. E pei lava o soo se vailaau, o aʻafiaga e aʻafia ai ma le faʻalepalegata taitoatasi e faʻaalia.

Elderova I. R., le neuropathologist, Pyatigorsk

Actovegin e talia lelei e tagata gasegase, e faʻaaoga uma i le monotherapy ma i togafitiga faigata. Faʻataʻitaʻiga faʻamanuiaina matua o le fualaau faasaina. O nisi taimi e maua ai e le gasegase le faateleina o le toto. O le le lelei o le tau maualuga. E fesoasoani i maʻi vascular vascular o le faiʻai,

Patient Reviews

Ekaterina, 38 tausaga, Mines

Na faʻaaogaina e le tamaititi tioata, ma na matauina e le fomaʻi sina ita tele ia te ia, na ia fautuaina ai le fofo o Solcoseryl ophthalmic mo le puipuiga. Na aoga foi le gel mo le togafitia o mata o lana tane. E masani ona galue o ia ma se masini faʻaleleia e aunoa ma se masini, o ona mata i le aso e sosoo ai e pei o le conjunctivitis. A maeʻa ona tuʻuina le solcoserla gel, e vave faʻavave mata.

Alexey, 43 tausaga, Magnitogorsk

Solcoseryl o se kulimi lelei. Fesoasoani e togafitia faʻamaʻi taliga taliga. E sili atu le aoga nai lo le tele o isi tagata o le aiga.

Maria, 26 tausaga, Rostov

Actovegin e le fesoasoani. Na faia se inisiua. A o fealualuaʻi le ulu, o loʻo faaauau pea ona vili. O vae i lalo ifo o tapuvae e leʻi taofia foi le afaina.

Uiga o le Solcoseryl

O Solcoseryl o se sauniuniga ole biogenic Suiselani e maua mai susu susu e faʻamaina toto mai le polotini. O ona aʻafiaga faʻapitoa e taulaʻi i le:

  • faaleleia atili o metabolic processes,
  • faaosofia o le faʻafouina o mea,
  • faatelevave le felauaiga o le kulukose ma le okesene.

O le vailaʻau o loʻo maua i foliga o se suauu, gel ma le tui.

O fualaau faasaina ua gaosia i le 3 ituaiga o fualaau:

O le gaioiga malosi o fomu taʻitasi e faʻavaivaia le dialysate.

O le gaosi oloa e maua ai fofo mo le tuiina i ampoules o le 2, 5 ma le 10 ml (o pusa e aofia ai 5 ma le 10 ampoules), ma le gel ma le suauu - i totonu o fatu (ia e aofia ai le 20 g o le vailaʻau).

O Solcoseryl e le o faʻamatalaina o le sooupu autu, ae naʻo le faʻatasi ma isi vailaʻau.

Faʻaaliga mo le tuiina o:

  • le tafe toto le mama o pito i lalo,
  • maʻisuka vae
  • taofia o vaa o pito i lalo,
  • cerebrovascular accident, lea na tupu aʻe ona o se manuaga ogaoga o le faiʻai poʻo le faʻasolosolo faʻasalaga.


O togafitiga a Solcoseryl ua faatonuina mo le maʻisuka vae.
Solcoeryl gel ma le suauu fesoasoani i le paʻu o le paʻu paʻu: abrasions, magia.Solcoseryl e aoga mo mumu o le 1 ma le 2 tikeri.
O le Solcoserla gel e faʻaaogaina i le ophthalmology, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le faʻaleagaina o le mata o mata.

Gels ma oga o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaaogaina fafo i mataupu o:

  • itiiti le paʻu o le paʻu (faʻaleaga, abrasions),
  • mu o le 1-2 tikeri,
  • fugalaau
  • faigata faʻapitoa maʻi faʻamalolo ma mea moe,
  • paʻu paʻu,
  • maliu (faʻamaluluina ma faʻaumatia o mea e fai ma se taunuuga o le faʻalauteleina o faʻaaliga i vai lele),

O le gel e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology. Faʻaaliga mo lona faʻaogaina o:

  • liua o le pene o soo se tupuaga,
  • afaina o le tino (keratitis),
  • afaina mucosal mataga (afaina),
  • siama o le tino
  • fomaʻi mumū i le kiona,
  • togafitiga o le tino pe a uma le taotoga.

E toetoe lava leai se faʻailoga a Solcoseryl. Peitai e le i tofia o ia i le tulaga o:

  • allergy predisposition
  • tasi le le faapalepale i soo se vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,

E le o faʻamaonia le fualaau mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, faapea foi tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga, aua o faʻamatalaga saogalemu i le faʻaaogaina o le MS i nei tulaga e le o maua.

E le o faʻamaonia le fualaau mo le maʻitaga ma le lactating women

E le tatau ona faʻafefiloi Solcoseryl fofo faʻafefete ma isi vailaʻau, aemaise lava o fualaau toto. I le avea ai ma fofo mo le tui, e mafai ona e faʻaaogaina le sodium chloride poʻo le kulukose.

O nisi taimi o le faʻaaogaina o Solcoserla e mafai ona mafua ai aʻafiaga i foliga o:

Afai e tulai mai sea faʻaveiga, o le a faʻaaoga le Solcoseryl.

O fofo fofo o le solcoseryl e faʻaaogaina ma le le fiafia i mataupu nei:

  • i le togafitiga o faʻamaʻi faʻapitoa o gataifale, latou te tuʻuina le 20ml i aso taitasi mo le masina,
  • i le togafitiga o le vevesi o le tafe toto - 3 taimi i le vaiaso, 10 ml taʻitasi,
  • ma le manua ogaoga o le mafaufau - 1000 mg mo le 5 aso,
  • i le togafitiga o ni faʻalavelave matuia, o injections matautia o le 10-20 ml (7-10 aso) e muamua tuʻuina, ona toe 2 vaiaso lea - 2 ml.

I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e ono mafua ai le tupu mai o urticaria.
Faʻasagaga o togafitiga ma Solcoseryl, o le maʻi o le tino o le maʻi e mafai ona tulaʻi mai.
E mafai e Solcoseryl ona mafua le susulu ma le susunuina.

I le faʻaaogaina o injections matautia, e tatau ona faʻatinoina lemu ia vailaʻau, pei o loʻo i ai sona aʻafiaga.

Afai o le gasegase faifaipea o le tafe o le toto e ogatasi ma laupepa o le tino, ona, faatasi ai ma le injections, e fautuaina e faʻaaoga faʻamalosi ma Solcoseryl i le tulaga o se suauʻu ma le gel.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina i le foliga o se suauʻu poʻo se gel, e tatau ona faʻamaʻi le paʻu. O lenei faiga faʻapitoa e pei Solcoseryl e le aofia ai vaega ole antimicrobial. Togafitiga o manua o le pullenti ma lino o le paʻu e amata i le taotoga (manua ua matala, faʻamamaina mai le supporation ma faʻamaʻi), ona faʻaaogaina ai lea o se gel layer.

O le gel e faʻaaogaina i ni susu susu susu o le paʻu i se fasi manifinifi 2-3 taimi i le aso. A maeʻa le manua e amata ona faʻamalolo, faʻaauau pea togafitiga i le suauu.

O manuʻa vevela e togafitia i le suauʻu, lea e faʻaaogaina foi i luga o le fale faʻapalaina 1-2 taimi i le aso. E faʻatagaina se laei, ae e mafai ona e faia e aunoa ma lena. Togafitiga e faʻaauau seia maeʻa toe faʻaleleia. A maeʻa le 2-3 vaiaso o le faʻaaogaina o Solcoseryl o le manua e le faʻamalolo, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Uiga o le Actovegin

Actovegin o se vailaʻau Austrian o lona autu autu o le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosi totoga.

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le:

Actovegin o se vailaʻau Austrian o lona autu autu o le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosi totoga.

O le elemene aoga autu o Actovegin o se totoga, lea e maua mai le toto o povi susu. Talu ai Talu ai ona o le vailaau e leai sona lava puipuiga, o le a mafai ona faaitiitia le ono mafai ona maua ni tali i le taimi o togafitiga ma Actovegin. O le natura moni o le mea galue malosi e maua ai le maualuga o le faʻaalia i mataupu o le le atoatoa o le gaioiga o gaʻo poʻo le ate, o uiga o tagata matutua.

I le tulaga o meaola, o le vailaʻau e fesoasoani i:

  • faaosofia o le okesene o le gaosiga o siama,
  • faaleleia atili femalagaaiga o kulukose,
  • o se faʻaopoopoga o le faʻaogaina o vailaʻau amino e aʻafia ai i le malosi o le eletise,
  • faamautuina o siama.

O fualaau o le Actovegin ma injections e faʻaaoga i mataupu:

  • afaina o le faiʻai,
  • cerebrovascular accident,
  • encephalopathy
  • maʻi faʻamaʻi pipisi i le maʻisuka,
  • afaina toto
  • osteochondrosis o le tui vavalo.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o suauu, gel ma le kulimi o:

  • manuʻa ma faʻasoesa,
  • uluai togafitiga mo le tagi o le maʻi,
  • togafitiga ma le puipuia o le malosi o le mamafa,
  • toe faʻaleleia o meaʻai manu,
  • paʻu o le paʻu pe a uma ona faʻaalia le vevela,
  • afaina o mata ma mucous membranes.


Injections ma fualaau o Actovegin ua faʻamatalaina mo manuaga ogaoga o le faiʻai.
Actovegin i totonu o fualaau ma i le ituaiga o injections ua faʻamaonia mo le osteochondrosis o le tui vavalo.
Actovegin i le foliga o se kulimi, gel po o le suauu ua faatonuina mo le tele o manua o le paʻu ma le mumū o le mata.

O aʻafiaga aʻafiaga e ono tupu i le tulaga o:

  • nimi po o le ulu,
  • urticaria
  • fulafula
  • hyperthermia
  • tiga i le nofoaga o tui,
  • vaivaiga
  • tachycardia,
  • tiga i le manava
  • taʻavale
  • vili
  • manava manava
  • toto maualuga poʻo le faʻamalosi,
  • tiga o le loto
  • faʻateleina le sosolo.

O faʻamaoniga i le tofiga o Actovegin o:

  • pulupuna edema,
  • tagata le faʻamaoni i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
  • uso po o le toa,
  • togi fatu 2-3 tikeri.

O le fualaau e sili atu le lelei e le faʻaaoga i mataupu:

  • maʻisuka malosi
  • hyperglycemia,
  • maʻitaga ma lactation.


Actovegin e ono mafua ai le ulu tiga ma le vevela.
Actovegin e mafua ai le tiga ile nofoaga o tui.
I nisi tulaga, o vaivaiga e ono faʻalavelave ai le tagata maʻi ao togafitiga ma Actovegin.
O se vailaau e mafua ai le tiga o le fatu.
O se tasi o aʻafiaga o Actovegin ua faʻateleina le sosolo.
O le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le manava.
Actovegin e mafai ona mafua ai le taoto ma le vomia.





Ae peitai, afai ei ai se manaoga faanatinati mo le faaaogaina o Actovegin (lea e naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua) i mataupu ua taua i luga, e tatau ona faia lenei mea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Ole fofo ole fofo ole fofo o loʻo tuiina i totonu o le faʻaaogaina poʻo le faʻafefeteina. O le umi ole togafitiga e 2-4 vaiaso. O le tui e faʻalagolago i le maʻi o le tagata maʻi ma lona tulaga lautele, ae o le faʻaofiina o le vailaʻau e amata i taimi uma e 10-20 ml i le aso, ona faʻaititia lea i le 5-10 ml.

I le togafitiga o le gasegase o le mafaufau, o le fualaau faasaina ua fuafuaina ma le le mafaufau i le 10-20 ml. O le 2 vaiaso muamua na faia ai le vailaʻau i aso uma, ona sosoo ai lea ma le isi 14 aso - 5-10 ml 3-4 taimi i le vaiaso.

I le togafitiga o gasegase o gaʻo le lelei, o iniseti Actovegin e faʻaaogaina faatasi ma isi vailaʻau ma e tuʻuina 3-4 taimi i le vaiaso poʻo le 5-10 ml i aso uma, e fuafua i le saoasaoa o le faʻamaʻi manuʻa.

I le togafitiga o le angiopathy ma le stroke o le ischemic, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina le dropside 200-300 ml i se vaifofo o le sodium chloride poʻo le kulukose. Togafitiga e tumau mai le 2 vaiaso i le masina, ma o le fualaau e mai le 20 i le 50 ml. Ole fua ole pulega o fualaau faasaina e le tatau ona silia le 2ml i le minute.

Actovegin i totonu o fualaau ua faatonuina:

  • ia faʻaleleia le tulaga o vaʻa o le faiʻai,
  • ma manuaga ogaoga o le faiʻai,
  • ma le maʻi tuga
  • faatasi ai ma soliga o le vaʻaia o vaʻa.

Solcoserla ma Actovegin o vailaau tutusa, aua faia i luga o le faavae o le mea lava e tasi - hemoderivative.

E tolu laasaga o laulau i le aso pe a uma taumafa ma vai.

Keu, suauu ma le gel togafitia ai vaega o loʻo pagatia o le paʻu, faʻaaogaina ai se mea manifinifi. Ina ia faʻamama le maʻi suka, o le kulimi ma le gel e masani ona faʻaogaina faʻatasi: muaʻi ufiufi le manua i se papa mafiafia o le gel, ona faʻaaogaina lea o se pipiʻi o le gau i totonu o le suāuʻu.

Faatusatusaga o Solcoserla ma Actovegin

Solcoserla ma Actovegin o vailaau tutusa, aua faia i luga o le faavae o le mea lava e tasi - hemoderivative.

O le mea tutusa o le gaioiga galue o lo o aʻafia uma fualaau faʻamalosi e mautinoa ai le tutusa i:

  • faailoga mo le faʻaaogaina,
  • faʻailoga
  • itu aʻafia
  • togafitiga masani.

O le a le eseesega?

O le eseesega i le va o fualaau oona e naʻo le tau ma le mea moni e faapea o Actovegin ei ai se laupepa o le faʻamalolo, ae e le o Solcoseryl.

Solcoseryl ma Actovegin e foliga tutusa ma ua suitulaga mo le tasi ma le isi, o lea e le mafai ona e fai atu ma le le manino po o fea o fualaau e sili atu

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Solcoseryl ma Actovegin

Irina, 40 tausaga, dentist, poto masani 15 tausaga, Moscou: "Solcoseryl o se vailaau sili ona lelei mo le togafitiga o le tele o faamai o le oral vevela Mo le tele o tausaga sa ou faaaogaina ai e togafitia ai le gingivitis, maʻi o le periota, stomatitis. Ou te leʻi matauina soʻo se itu i maʻi aʻo faia togafitiga faafomai" .

Mikhail, 46 tausaga, neurologist, 20 tausaga o le poto masani, Volgograd: "Actovegin o se fualaau faasaina lea ou te faaaogaina i le togafitiga o aafiaga o le gasegase o le gasegase ma le dyscirculatory encephalopathy.Na ou matauina pe a uma ona faaaoga le fualaau faasaina i totonu o fualaau, .

Fale faʻamaloilo

Solcoseryl ma Actovegin o sauniuniga ia o le polotini, lea e maua mai le toto o tamai povi. O loʻo i ai ni vaega laiti o polotini e ulu fua i le faiʻai. O manatu taua o le faaaogaina o nei vailaʻau:

  • faʻafouina o gaioiga faʻafouina i gaʻo ua faaleagaina (toe faʻaleleia),
  • tulafono faatonutonu o le malosi gasegase i sela - o fualaau faasaina e mafua ai gaioiga o le gaioiga e mafua ai le faateleina o le gaosiga o le malosi,
  • faʻaleleia atili le tuʻuina atu ma le kulūkose i totonu o siama nerve ao le lava le okesene,
  • faʻamalosia le puipui vascular.

  • stroke - o le faʻagasolo malie o le tafe toto i le vaega o le faiʻai,
  • gasegase o le cerebral,
  • ulu le manu
  • gaogaosa tumau o le toto i le mafaufau,
  • solia o gaioiga lautele (vavalalata o toto i totonu o vae),
  • faʻaleagaina masini i le paʻu, mumu, malosi o le tino, maʻi o le tino.

O fea e sili atu: Solcoserla poʻo Actovegin?

E le mafai ona e faaiʻu ma le manino po o le fea o nei fualaau oona e sili atu ona lelei, talu ai o loʻo i ai tutusa o latou faʻamalologa. E tusa ai ma iloiloga, o le Solcoseryl i le injection form e amata ona galue vave, o le aafiaga o lona faʻaaogaina e sili atu ona matauina. Ae i le taimi lava e tasi, e masani lava mo le mafuaaga lava lea e tasi e sili atu ona leaga: faatasi ai ma le faʻatonuina o le vaalele tele, e tele gasegase e iloa vavalalata taimi, o le foliga mai o le le mautonu i le ulu. Actovegin galue sili atu lemu ma lemu. E le o taimi uma e mafai ai ona vave puʻeina le taimi tonu e aofia ai le fualaau faasaina i le galuega. "

E leai se taua tele o le faʻaaogaina o le Actovegin i fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. Ae ui i lea, o le faʻamaopoopoina faʻatasi ma se fomaʻi e matua talafeagai lava.

O le avanoa o Actovegin o le pepa lafoaʻi o le faʻamalolo, lea ua mamanuina mo le faʻaaogaina umi. E ese foi mai Solcoserla i le tau, e ui ina le taua: Actuavegin e sili atu ona taugofie e tusa ma le 200 rubles.

E pei o fomu i le lotoifale, o le Solcoserla gel o loʻo i ai se faʻatonuga maualalo o le mea galue, lea e faʻavaivaia ai lona gafatia e faʻamalolo manuʻa. E le pei o Actovegin, e faʻaaoga foi Solcoseryl e avea o se suauu. E manaʻomia se suauu e togafitia ai manua malogo i luga o le tino i le taimi o le faamalologa.

O fulu o le Gel e masani foi ona faʻaaoga e togafitia ai tamaʻi susu, faʻatasi ai ma faiga faʻavae lanolin pei o le Avent. I le loloto o vaʻa, o Solcoseryl ma Actovegin o loʻo i ai le faʻamalolo o le faʻamalolo.

I le otootoina o mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻamaonia ai tulaga sili ona aoga mo fualaau taʻitasi.

  • pepa tuʻuina pepa tuʻuina atu
  • sili atu tau taugofie
  • lelei le faapalepale
  • le mafai ona tofia i le taimi o le maitaga ma le lactation,
  • maualuga maualuga o le gaioiga galue i totonu o le gel mo le lautusi pito i luga.

  • vave vave amata o togafitiga faʻasolosolo,
  • faʻaleleia le faʻaleleia atili o le soifua maloloina i luga o tua atu o injections,
  • o le i ai o se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu i le tulaga o se suauu.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

Pe a faʻatusatusaina fualaau faasaina, e maua ai se aafiaga faʻafomaʻi tali tutusa o Solcoseryl ma Actovegin. O ia lava meatotino ma sui mo nei tupe.

Talu ai o le gaioiga malosi o fualaau faasaina e tutusa lava, e tutusa uma lava a latou metotia ma tutusa foliga o le gaioiga o le gaioiga. O le i ai o le loto fuatiaifo i totonu ia i latou e fuafua ai ia faatonuga faapitoa mo le faʻaaogaina:

  • Aʻo lei oʻo i le faʻasolosolo, ia faia se suʻega o le intramuscular ina ia iloa ai le lamatiaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi (ei ai se faʻalavelave o le faʻalavelave anaphylactic),
  • faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina, o le siakiina masani o paleni vai-electrolyte ua faia,
  • faatasi ai ma le tausiga o matua, o le togafitiga fautuaina e le silia le 5 ml i le taimi,
  • faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le intramuscular, o le fualaau faasaina e faʻatinoina lemu e puipuia ai le atinaʻe o le tiga i le nofoaga o tui,
  • o le fofo o loʻo i ai se lanu samasama, ae ona o mea eseese e faʻaaoga mo lana sauniuniga, o le lanu o le vai ua maeʻa e mafai ona sui,
  • o vaifofo ofoka e faasaina, aemaise lava i le i ai o ni vaega tino ese mai fafo,
  • pe a uma ona tatala le moli po o le vili, o le teuina o le vaifofo e faasaina,
  • e le faʻaaogaina se faʻafitauli pogisa (o loʻo taʻu mai ai se suiga i ona meatotino).

O fea o taugofie?

O le tau o le 50 pauna o Actovegin e 1452 rubles. O le tau o le 5 ampoules o le 5 ml (4%) e 600 rubles. O le tau o le 20 g o le gel Actovegin ma le kulimi e 590-1400 rupu, ma le faʻalauteleina tele (100 g) - e tusa ma le 2600 rupu.

Le tau o le 5 ampoules o Solcoseryl i le 5 ml - 700 ru. 20 g o suauu poo gel tau 1000-1200 rubles. E le o maua ia pepa Solcoseryl.

O le tau maualuga o nei fualaau faasaina ua faamatalaina i le faigata o le faiga faatekonolosi o le atiaeina o le vaega galue. O le mea lea, o le faʻatau faʻatau fualaau faasaina e le aoga.

E mafai ona suitulaga ia Actovegin ma Solcoseryl?

O fualaau nei e mafai ona suia aua o loʻo i ai le mea e tasi o loʻo galue malosi. Na o le pau lava le mea e manaʻomia mo le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le o le faʻaaogaina uma o vailaʻau. Ona o lenei mea, o se siʻitia o le mamafa o aʻafiaga itu e mafai.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻasologa o Actovegin. I nisi tulaga, faatasi ai ma le faateleina o le metotia, o le gasegase ua matua faateleina le tulaga lamatia o le atiaeina o se mea e afaina ai.

Le manatu o fomaʻi

Irina, 55 tausaga, neuropathologist, Nizhny Novgorod: "Mo faigata le tumau o le toto totoga o le mafaufau, ou te fautuaina Solcoseryl e avea ma tui i tagata mamaʻi. O lenei tali fofo lelei le afaina o le okesene i le tino, aemaise o le faiʻai. E tatau i tagata maʻi ona ave fualaau faʻasaina e puipuia ai le atinaʻeina o le le atoatoa. Ou te leʻi matauina soʻo se aafiaga i le taimi o togafitiga ma Solcoserla: o tagata gasegase e talia le togafitiga lelei, o loʻo faʻaleleia o latou tulaga. "

Oleg, 50 tausaga le matua, le fomaʻi, Moscow: "Ou te fautuaina Actovegin mo tagata gasegase e togafitia suiga o le paʻu i le paʻu, mumu, momoe. O le vailaʻau e afaina ai le tulaga o le paʻu ma mucous membranes. Ou te fautuaina le faaaogaina o suauu i gau gau, ona faʻaaoga lea i le paʻu. O le fuainumera o ia taualumaga ua fuafuaina e amanaia le ogaoga o le tulaga o le maʻi ma le mamafa o le solia. I lenei tulaga, e leai ni uiga leaga, o le tulaga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi ua faaleleia. "

Tuua Lau Faamatalaga