Pancake vaiaso ma pancakes mo le maʻisuka

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona matua faʻaeteete pe a filifilia ni meaʻai. Pakekeke mo le maʻisuka o se filifiliga sili pe a e mananaʻo i laʻau suamalie, aua e mafai ona e kukaina, mulimuli i fautuaga a tagata fai meaʻai ma e le popole o le ai ai se tasi o le a vave ona leaga. E le gata i lea, e mafai ona e faia nei maʻi o le maʻisuka e le gata i mea suamalie suamalie, ae faʻapea foʻi ma mea manogi.

Ah, pancakes, pancakes, pancakes ...

O le mea moni, o pancakes masani i le pata ma le faaopoopoina o fuamoa mo le maʻisuka e le o se mea fiafia, ae o se faʻaleagaina o le maʻi. Ae o loʻo i ai moni lava meaʻai e matua manaia ma maloloina. O meaai pancakes e mafai ona pulea le maʻisuka ma o le a le afaina ai le maʻi.

Rye pancakes i le Shrovetide

O nei panikeke e tofo lelei. Mo a latou tapenapenaga, ua ave le falaoa falaoa ma le susu susu. Nai lo o se fuamoa atoa, e sili atu le naʻo le squirrels sasaina. E te manaʻo e faʻamaua, e mafai ona e faʻaopoopo le stevia. O lo latou tofo o le a faateia e oo lava ia i latou e le o aafia uma i le maʻisuka. O ia pancakes e mafai ona saunia mo le aiga atoa.

Buckwheat pancakes mo le maʻisuka

Buckwheat o se oloa taua i le taumafa a tagata e maua i le maʻisuka. E le o le cereal, o lea e leai se paʻu i lona fatu, ae o se puna lelei tele o le magnesium. Ae o lenei oloa e mafai ona avea ma faavae o le Pancake vaiaso pancakes. Afai e leai se falaoamata falaoa, latou te kukaina lava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e vavaeeseina le grits ma fusi i luga o se faila kofe. Ona faʻasaʻoina lea i se vevela lelei. E mafai ona e faʻafefiloi falaoamata buckwheat ma le lala oat. O nei pancakes e faʻapipiʻiina e le tino e sili atu. O lenei ipu lea e fiafia i ai fashionistas i Falani, lea latou te totogia ai le tele o gauai i lo latou soifua maloloina.

Meaʻai mo taumafataga pancakes

O le toʻatele o tagata e fiafia i pancakes ma le tele o meaʻai, e mafai ona le mafaitaulia: aano o manu ma musika, suamalie suamalie ma fualaau suamalie, laʻau kuka. O lenei lisi e faʻaauau pea. O le tele o faletua e ofoina atu se ituaiga faapitoa o le vaiaso pancake i se ituaiga faapitoa o panikeke ma mea e faʻatumu ai. O loʻo i ai faʻamoemoega lelei i luga o lenei lisi tele lea e mafai ona fautuaina mo le maʻisuka. Filifili!

Kati le laumei

O le sisi falaoa e maualalo le gaʻo o se togafitiga sili mo le maʻisuka. Ma afai e te afifi i se pancake manifinifi, e te maua se togafitiga sili, o le a le teenaina e le maʻisuka ma a latou uo uma. O meaai maloloina e le afaina ai se tasi, ma o aso malolo e lamatia pea i le tele o calorie ma le taumafa. O le a sili atu le manaia o le kulimi pe afai e te faʻaopopo i ai, nai lo le suka masani, suamalie masani ma suamalie. O sina vaega itiiti o le fructose e lelei mo sea ituaiga ipu. E mafai ona e faʻaaoga le stevia lupe, faʻapipii faʻaopopo, o le ai ai se pine laitiiti lava.

Fualaau oona

O ai e le o taumafai i le taimi o le tamaitiiti o se tina matua fiafia ma le kapisi. I le taimi o le faamanatuina o le Shrovetide, e le o saunia panikeke ma le kapeti mo le maʻisuka, ae o pancakes ma le kapisi. E tatau ona faʻaumatia muamua (pe afai e mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o suauu). I totonu o le kapisi e tatau ona faaopoopo ni kāloti kuka ma aniani.

Fua ma fua

Malamalama, e faia ni panikeke suamalie i le tumu o le apu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e tago i ni ituaiga apu eseese e matua lelei lava seia oʻo i le faaiuga o le taumalulu. E tatau ona faʻapipiʻiina i luga o se fatu mafiafia ma faʻafefiloi ma le meli pe faaopoopo i ai sina fua laititi. E mafai ona e fufuluina aʻau mo le toppings. Ina ia faia lenei mea, otiʻoti i ni fasi manifinifi, tuʻu i totonu o se fagu ma faʻaopopo sina tamai pata. O lea e le mu ai apu, sasaa vai. Nai lo o apu, e mafai ona e faʻaaoga faʻi po o fualaau, kiwi poʻo apricots. O pancake taitasi e afifiina i le foliga o se teutusi po o se mea totino, ma tuʻu le fua o fua i totonu.

E faʻapefea ona tautua pancakes mo le maʻisuka?

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O lena.

Frying pancakes mo le maʻisuka o le afa o le taua. E tatau ona lelei, ia lelei ma saogalemu le tautua i lenei meaʻai i luga o le laulau, ina ia le afaina ai le tino.

Maple syrup

Tagata Amerika e fiafia e 'ai le panikeke ma le sua suamalie. Ua taʻua o meaʻai. O lona faasinomaga igoa o le 65. O le sikale ua faʻaaogaina i le tele o atunuu mo se taimi umi e sui ai le suka, o lea e le manaʻomia ai ona e faaopoopoina se mea suamalie i le paluga. Faʻaputu pancakes, e tatau ona e faʻafefiloi ia mea gaosi taitasi ma se sipuni o le sipuni suamalie. O le a latou fausiaina ma salu. O le tofo o lenei ipu e sili ona lelei. O se mea moni lea o le maʻisuka o mea tau miti, lea e iai le aia tatau e taunuʻu ai i Shrovetide.

Meli

E le mafai e le meli ona togafitia le maʻisuka, ae o le a le afaina ai o ia. E le gata i lea, o lenei oloa o se mea sili ona lelei e sui ai le suka. O le suamalie suamalie lea e aoina mai pi i le taimi o le fuga o le acacia e sili ona talisapaia. O sea oloa e mauoa i chrome. Ina ia faaopoopo le meli i pancakes i se vaega laitiiti o lona uiga o le fiafia i le aso malolo ma lagona le Shrovetide i lona mamalu uma.

Yogotu po o kirimi mumu

Lago-gaʻo-gaʻo - e lelei lelei ma le laan rye pancakes. E tatau ona faʻafeinu i luga o pancakes aʻo leʻi faʻauuina. O le a sili atu le faigata pe afai o le yogurt po o le kirimulimi oona e malu. Ae mai le ogatotonu o kulupu kirimulu (o loʻo tu ai le sipuni), e lelei tele le teena o le maʻisuka. O le kulimi suamalie, lea e tele i luga o fata o atigi, e toetoe lava a le afaina.

Caviar mumu ma iʻa

E le mafai ona alu i Maslenitsa i tua atu o le taumafataga a le tupu, lea ua tele tausaga ua lauiloa i fale Rusia. O ni panikeke suamalie nei i le caviar mumu po o le mumu mūmū. Ae paga lea, o nei meaʻai e le o meaʻai. O lona kalori o le 230-245 kcal mo le 100 g o oloa. E mafai ona e faʻaopopo ni nai fuamoa mo le teuteu, ae o loʻo i ai fuamoa ma ni sipuni, masalo e le aoga le maʻisuka. Ae afai e te manaʻo moni i ai, ona mafai lea ona fai si nai mea.

Vailaau faʻasusu

Afai o se tagata matua e sili atu i kulimi kulimi ma caviar, ona filifilia lea e tamaiti o le susu susu. E le afaina pe afai e vave ona tatala e mafai ona faʻatau i totonu o se faleoloa, poʻo le kuka muamua. O le mea moni, o le susu susu o loʻo maua ai le maualuga o le kalori ma le faʻasologa o fuainumera, ma le maualuga o le suka. I aso masani, o le maʻisuka atonu e le mafai ona faʻatagaina ia te ia lava ia ituaiga o meaʻai, ae e mafai foi ona e "agasala" i Maslenitsa e ala i le vaʻaia mo se tasi aso ia mataupu faavae o le soifua maloloina lelei. O mea uma lava e lelei i le faʻalelei. Masalo, o le susu susu o le mea aupito sili lea ona leaga le faatumuina o la matou lisi.

Faʻatasi ma le sisi

O mea e taʻua o pancakes "ma le tao" e sili ona fiafia i ai. O fea lanu masani. E muaʻi faʻamamaina i luga o se fatu ma i le taimi o le taoina, o le pito i luga o le pancake e faʻasaga agai i lalo e faʻasusu ai. A oʻo i luga o le vevela, e liua le sisi, ma e maua se ituaiga pisa. E fiafia tele tamaiti pe a oʻo mai ni kisi mumu i le va o le gutu ma le pancake. O le kulimi ei ai le maualuga o le kalori ma mea oona. O le fua faatatau o le gaʻo o le 45-50%. O maʻi suka e le tatau ona aafia tele.

Le aotelega o togafiti laiti o le maʻisuka Shrovetide

  • O le auauna atu i le lapoa e taua tele. Aua e te tilotilo ma mata matala i le faaputuga o pancakes, e tusa lava pe o latou mea e gaosia. Taumafa 2-3 panikeke i le 1 fonotaga, leai. E sili le lelei ona "toe fai le auala i le ata" i le 2-3 itula.
  • Tuuina atu se mea e te le fiafia i ai i le vavao o le fefete, ae o ni mea e leai ni mea faʻafefete. E itiiti le caloric ma sili atu ona faigofie mo le manava nai lo paluga.
  • Faʻataʻoti le aofaʻi o le kalori o le 1 panikeke i le taimi o le kuka.
  • Aua nei faʻaaogaina le suka e fai ai pancake pancakes. E iai mea lelei ma saogalemu. E mafai ona latou gaosia pe vavave.
  • O pikinakes e sili ona lelei e falai i totonu o se apa e leai ni meaʻai. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o le suāuu e mafai ona faʻaititia pe faʻasalalau ai. Afai e leai se pan, e mafai ona liligi sao atu le sipuni o le suāuʻu manogi i totonu o le paluga ma fuga pancakes i totonu o se pusa vevela. I lenei tulaga, e te le tau faʻaopopo le suauu.
  • Mai le faʻatumu, e tatau ona tuʻuina atu i le lafumanu po o le fufuluina o fualaau faisua. Auauna atu i le laulau i luga o le laulau sili atu ma le kulimi kulimi maualalo, meli, iʻa mumu po o le caviar.

Sa ou maua le maʻisuka mo le 31 tausaga. Ua soifua maloloina nei o ia. Ae, o nei capsules e le mafai ona avanoa i tagata masani, latou te le mananao e faʻatau atu falemaʻi, e le aoga mo i latou.

Faʻaaliga ma faʻamatalaga

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2-e le o le insulin e faalagolago. O se uo na fautuaina le faaitiitia o le suka i le toto ma DiabeNot. Na ou faʻatonuina e ala i le Initaneti. Amata le mauaina. Ou te mulimuli i se taumafataga e le tuusaʻo, i taeao uma lava na amata ona ou savali i le 2-3 kilomita i luga o vae. I le lua vaiaso talu ai, ou te matauina se paʻu malie i le suka i luga o le mita i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao mai le 9.3 i le 7.1, ma ananafi e oo lava i le 6.1! Ou te faaauau pea le auala puipuia. O le a ou le amanaia le manuia.

Margarita Pavlovna, o loʻo ou nofo foi i luga o Diabenot i le taimi nei. SD 2. E leai soʻu taimi mo se mea e 'ai ma savali, ae ou te le faʻaleagaina le suamalie ma mea inu gaʻo, ou te manatu XE, ae ona o le matua, o loʻo maualuga pea le suka. O taunuuga e le lelei e pei o oe, ae e 7% le suka e le oʻo mai mo le vaiaso. O le a le glucometer e te fuaina ai le suka? Pe na te faʻaalia oe i le plasma poo le toto atoa? Ou te manao e faatusatusa taunuuga mai le tagofia o fualaau faasaina.

E le mafai e le meli, e te le faʻamaonia oe lava. Sili atu faʻaopoopo le stevia.

Lelei, ou te leʻi iloa e mafai ona maua le meli :-)

Rye pancakes faatasi ai ma semoni

Rye falaoamata pancakes e sili atu ona talafeagai mo aano o manufasi, iʻa po o fualaau faisua. O le a e manaʻomia:

  • 0.25 lita o vai
  • 0.25 lita o susu susu,
  • 200 g rye falaoamata
  • 1 fuamoa
  • ¼ teasisi o soda,
  • 1 teaspoon o masima
  • 3 tbsp. sipuni tele o le suauu olive,
  • ia tofo, e mafai ona e faʻamamaina le paluga e ala i le pa'ū i lalo 2-4 gogo o stevia i totonu.

Faatumu:

  • 200 suauu tao,
  • 100 g o le kisi falaoa,
  • soʻo se greens
  • leona tipolo.

I le maʻisuka, e taua le mafaufau i le faasologa o fuainumera o meaʻai ina ia aua neʻi mafua ai le malosi o le toto suka. O le falaoamata o Rye e maualalo le fuainumera - e naʻo le 40 iunite. Ae le o le mea autu lenei i totonu. A faʻatau se oloa, filifili mo falaoamata rye falaoamata, o loʻo aofia uma ai meaʻai ma le tele o fiber. O le taoina mai ia mea e faʻamalosia ai le tino i le uʻamea, maualalo ai le cholesterol leaga, e faʻamalosia ai le fatu, e aofia ai le protein ma minerale tatou te manaʻomia.

E faʻafefea ona kuka

O le paluga ua saunia e tusa ai ma le fua masani:

  • sasaa vai i totonu o le pusa, faaopoopo masima, suauu, yolk ma le suauu,
  • faʻafefiloi le faʻafefiloi ma se paluga, faʻaopopo le afa o le falaoamata ma kuka le paluga,
  • sasa le polotini ma ulufale malie atu i le paluga, ona faʻafefiloi ai lea ma le lima,
  • faaopoopo le falaoamata seia faasolosolo ona tutusa le masini,
  • liligi le suauʻu i totonu, faʻafefiloi ona faʻafefe lea o le paluga ma susu i le mea e manaʻomia.

Afai e te manao e fai ni pancakes laititi "lace", o le paluga e tatau ona faʻafefe mai se sipuni. Mo le pancakes masani, o se "tutusa" le tutusa e lava. Faʻafe keke i totonu o se apa mago.

Faʻasalaina lelei le lanu ma faʻafefiloi i le siʻi siʻosiʻomaga, o le masini e mafai ona sogi suamalie. Vaevae le salmon ua tao i totonu o le umu i ni fasipepa ma tuu i luga o keke pani, ma faaopoopo i ai le sipuni o le pusa paʻu. Uʻu le fuʻu i le sua o le tipolo ma taʻavale le pancake ma se teutusi.

Ina ia fesoasoani i pancake taitasi, nonoa se lipine ma se fulufulu o aniani lanu meamata ma tuu i tafatafa o le pito o le ipu. Faʻasusu le ogatotonu ma lemoni, olive ma laau. Auauna atu kirimulu mumu e pei o se saumalie.

Opacakes Oatmeal e aunoa ma le susu, fuamoa ma falaoamata

  • 50 g oatmeal
  • 20 g o le kulimi saito
  • 1 tbsp. sese
  • 250 ml vai susulu
  • 1-2 g o le suamalie po o le 1 sip. suka
  • se pine o le masima
  • 1 tsp taofi paʻu
  • vanillin 1 tbsp fuālaʻau manogi

1. Sinu le oatmeal, suauu, masima, paʻu tao, masini, mea suamalie, vanillin, fuālaʻau fuālaʻau i totonu o se pesini pulumu ma sasaa i vai inu.

Faʻaopopoina ole masini e fai ai le paluga e aunoa ma ni fuamoa e sili atu ma e mafai ona faʻafefeteina le pancakes.

Toto meaʻai seia sulu. Tuu le paluga malolo mo le 10-15 minute.

2. A o leʻi taoina, ia mautinoa e faʻafefiloi le paluga e pei o le sosolo e faʻaleleia. Matou te vevela le pani ma faʻamaʻu i le suauu, tao tao pani mai 2 itu. Fagoʻu le puni aʻo leʻi taoina.

3. Pancakes e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se faʻatumu.

Pancakes dietary "Snowball" lelei ma maloloina

Matou te manaʻomia: mo le 7 pancakes, ma le 20 cm

  • 1 tbsp. talotala uumi po o le taisa
  • 1/4 tsp masima
  • 1 fuamoa paʻepaʻe
  • vanillin
  • 2-3 tbsp vai pe a manaʻomia
  • 1 tbsp fuālaʻau manogi

1. Fufulu le araisa mai le afiafi 3 taimi, i lalo o le vai tafe, faaopoopo vai fou e ufiufi ai ma tuu ai i le po. I le taimi lea, o le a sili atu le malosi o le a malolo.

2. I le taeao, tafe le tele o le vai, ia lava le vai ina ia 3-4 mm luga aʻe o le araisa.

3. Faʻafeiloa le araisa i le vai i totonu o le pesini toto, masima, faaopoopo le vanillin ma sina masini pati, faʻafefe uma le paluga. Liligi le suauu manogi i totonu o le mea e tupu mai ai, fefiloi

4. Pakekeke tao mo le 20-30 sekone i itu taʻitasi. Vaʻaia le apa ma gaʻo i le suauʻu manogi. Fuga i le vevela vevela.

Pancakes e paʻepaʻe le kiona-pei o se kiona. Lubricate cooked pancakes i soʻo se suauu, faʻauʻuina i le jam, cheese cheese ma isi suamalie suamalie pe leai.

Faʻaaoga lelei le falaoamata araisa pancakes

  • falaoamata araisa i le tele o le a alu
  • 1 tbsp. susu i le vevela o le potu
  • 3 fuamoa
  • 1/2 sip vanillin poʻo se siʻosiʻomaga
  • 2-3 tbsp meli
  • 1/2 sip tipi vine
  • masima masima

1. Paʻu masima ma le masima. Faaopopo le meli, susu, ava ma le suauu paʻu ma palu lelei.

2. Faʻagasolo malie, faatasi ai ma sipuni, faaopoopo le falaoamata araisa, pe o le a le paluga e tatau ona faia, e tatau ona pei o le kulimi suamalie.

E le mafai ona fuafua tonu le aofaʻi o le falaoamata, e fuafua i le tele o fuamoa, o le tutusa o le meli.

3. Fuga pancakes i itu uma e lua i le vevela vevela, e aunoa ma le suauu. E tatau ona vevela tele le pusa.

Opacakes Oatmeal e aunoa ma ni fuamoa oatmeal pancake

  • 2 tbsp oatmeal
  • 1 tbsp fatu laulamu palapala
  • suamalie po o le masima e tofo ai
  • mataua o le suauʻu falai
  • fualaau faisua, fualaau aina, kusi falaoisi po o isi meaʻai e tofo ai

1. Faʻafumu fuʻu o le oati ma fatu laʻau o le eleele i le vai e faʻafefiloi ai le paluga, faaopoopo se mea suamalie. Tuu le siʻosiʻomaga mo le 10 minute.

Faʻamau i se mea faʻafefeteina, sasaa le paʻu tao ma faʻafefiloi.

I le avea ai ma se mea suamalie, e mafai ona faʻaaogaina vao vao Stevia.

2. Faʻasusu le apa falai ma sina suāuʻu, vevela, salalau le paluga ma tufatufa atu i se vaʻa i luga o le pani.

Matou te tao keke i itu uma e lua.

3. Faʻamuʻu le pani panake i le yogurt masani, e aunoa ma ni faʻaopoopoga ma faʻasalalau strawberries.

Afai i le taimi o le paluga, faʻaopoopo le 1 tbsp. koko, maua koko koko koko.

4. E mafai ona e faia i se isi auala: falai le pancake i le isi itu, liliu i le isi itu, tuu le sisi i le itu taumatau o le pancake, ma vave ona ufiufi i le afa lona lua o le pancake. Fuga ma liliu i le isi itu.

Nai lo le sisi, e mafai ona e tuʻuina se faʻi i luga o se pancake, ma le kinamona muamua i le paluga. Liligi le pani pancake i le yogurt. E fesuisuiai le taeao.

1st filifiliga i le susu

  • 400 g susu
  • 2 fuamoa
  • 0.25 Art. falaoamata lela
  • 0.75 Art. falaoamata saito
  • masima, suka e gaosi
  • 30 g o fuālaʻau fualaʻau
  • pata e tofo

1. Paʻu masima ma le masima. Faʻaopopo le suka, linseed ma le falaoamata o le saito, faʻafefiloi ma sasaa i totonu o se vaitafe lanu o le susu, faʻaliliu. Liligi i totonu o le suāuʻu manogi ma faʻafefiloi lelei

2. Tatou te vevela le apa, faʻamama i le suauʻu. Uʻu le pancakes i itu uma e lua, aveese mai le vevela ma salalau ma le pata.

2nd filifiliga i le puipuia o susu

  • 3 tbsp falaoamata lela
  • 1 tbsp. falaoamata saito
  • 1 tbsp. susu
  • 3-4 tbsp suka
  • se pine o le masima
  • 1/3 sipuni soda
  • 1 fuamoa
  • 1/2 tbsp. vai inu

1. Tatou te faʻafefiloi le falaoamata o le saito ma le susu, ma faʻavevela ina ia leai ni mūmū, ma liligi le falaoamata sasala.

2. Sasaa vai inu, fefiloi, faaopoopo le suka, masima, soda ma ave se fuamoa. Luʻu seia sulu, pe a manaʻomia, faʻaopopo sina vai. O le paluga e tatau ona tutusa ma le kulimi suamalie.

3. Fuga i itu uma e lua.

Laasaga lona tolu-i le kefir ma le susu susu

  • 2 fuamoa
  • 1/2 sipmasima
  • 3 tsp suka
  • 1 tbsp. kefir
  • 1 tbsp. susu
  • A1 / 4 Art. falaoamata lela
  • 1.5 tbsp. falaoamata saito
  • vai inu

1. I totonu o se mea faʻaleleia, o masima ua sasaina i le masima, ua faaopoopoina le suka ma ua taia lefir

  1. Liligi 1 tbsp. susu, sasa ma liligi le fuʻu ma 1 tbsp. falaoamata o saito, sasaina lelei. Faaopoopo 1/2 le sili atu Art. falaoamata ma sasaa se vaitafe manifinifi, i le vevela, vai inu vevela. Tatou ausia le tumau o le kirimoli.

Ducan Diet Pancakes

15 palacakes e sau mai se tautua.

  • 300 g o le biokefir 1%
  • 3 fuamoa
  • 2 tbsp suauu maso
  • suka e suitulaga (stevia) poo masima
  • 0.5 tsp suauu
  • 1 tsp fuālaʻau manogi
  • 3 tbsp o le lala oat, pe a manaomia ma talafeagai

1. Faʻafefiloi mea uma seʻia oʻo i le lamolemole, ia malolo 10-15 minute. Matou te faaopoopoina le lala pe a fai o le paluga na faʻaaogaina le suavai.

2. Faʻalautele le apa falai ma le suāuʻu manogi ma falai fasi pancakes i itu uma e lua, aua nei galo e teu i luma o pancake.

Buckwheat pancakes mo le leiloa o le mamafa

Fa mafuaaga pe aisea tatau ona 'ai buckwheat pancakes:

1. O Pancakes o loʻo aofia ai le tele o phosphorus, lea e fesoasoani i le faʻaleleia lelei o le konisini e le tino,

2. 30% o le faʻaaogaina i aso uma o le 'apamemea o loʻo i ai, lea e taua, e taofia ai le foliga mai o le lauulu lauulu,

3. E aofia ai le 9% o le taumafa i aso taitasi o le vailaʻau D,

4. Aua le faʻasalaina mo maʻi ma le atherosclerosis.

Tasi se mafuaaga na mafua ai ona latou e le mafai ona e 'ai i le po: O loʻo aofia ai le tele o meaʻai gaʻo, o le mea lea o se taeao lelei tele lea o le a faʻamalosia oe mo le aso atoa.

  • 100 g fuga falaoamata tao
  • 1 pc fua
  • 50 ml olive suauu
  • 300 g vai
  • 1/2 sip masima

1. Faʻafefiloi le falaoamata, masima, fuamoa ma faasolosolo malie le sasaa i totonu o le vai, mulumulu ina ia leai ni mūmū ma faʻaopopo le suauʻu olive, faʻafefiloi.

2. O le meaʻai falai, gaʻo faʻatasi ma le suauu olive ma fuga pancakes, i itu uma e lua.

Nati rye falaoamata pancakes

Matou te manaʻomia: 10 pancakes

  • 1 tbsp. rye falaoa
  • 1 tbsp suka
  • 1/2 sip masima
  • 2 st.milk
  • 1 fuamoa
  • 2 tbsp fuālaʻau manogi

1. Faʻafefiloi falaoamata, suka, masima, liligi i le susu ma taia. Ave le fuamoa ma faaopoopo le suauʻu fuālaʻau, tuli. Fufulu ma le 1 le tele o le ipu susu, faʻafefiloi seia oʻo ina tutusa le kulimi suamalie. Faʻamalaga mo le 15-20 minute e maua ai le kulūlū.

2. Panakes e taoina i luga o le vevela masani, suauu le apa. Latou te tunu umi nai lo le mea masani, o le itu pito i lalo e tatau ona lelei le kuka. Faʻamuʻu le pani falaoa ma le pata.

Punikeke e aunoa ma le falaoamata ma le suka mo meaai lelei

Calorie 1 pancake 30 kalori

  • 2 tbsp suauu maso
  • 100 ml susu 1.5%
  • 1 tbsp yogurt masani, e mafai ona suia i le suamalie, pasty kusi cheese po o le sisi masani, e ufiufi i totonu o se sieve
  • 2 fuamoa
  • 2 tbsp vai inu
  • se pine o le masima
  • se pine o soda
  • suamalie e tofo

1. Umu ma le suamalie, patipati, faaopoopo i ai le siʻi susu, soda, sarch ma mixga. Sasaa vai inu, patipati seia lelei, o le paluga e tatau ona taatele nai lo pancakes masani.

2. Fafaga i totonu o se ogaumu vevela i itu uma e lua.

Vaega o le faia o pancakes mo le maʻisuka

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻamaʻi lea o loʻo faʻalavelaveina ai le inisalini o hormones e tamaʻitaʻi a Langerhans-Sobolev. O le maʻisuka e tatau ona mataʻituina a latou mea taumafa i taimi uma, ia faʻaitiitia mea taumafa ma meaʻai gaʻo i le tele e mafai ai.

O meaai lelei e fesootaʻi ma se aso malolo, o se uiga lelei, ma o le maʻisuka e le o se mea e tasi. O Pancakes ua manatu o se mea masani masani o meaʻai a Rusia. Ae o meaʻai suamalie ma le maoaʻe o le fili muamua lea o tagata uma e mulimulitaʻia a latou ata ma mea taua.

Ae ui i lea, e le tatau ona e aloese mai le fiafia o le 'ai o pancakes, aemaise lava talu mai le tele o fua o loʻo i ai filifiliga mo le maʻisuka.

O a mea e mafai ona e faia pancakes mai

E le mafai ona e taʻua le fua masani mo fuakeke keke a Rusia na faia mai le falaoamata o le falaoamata o le saito: o le faasinomaga glycemic o le ipu e sili atu i le masani, ae le o le taʻua o le kalori. E le gata i lea, na o le taoina mai le falaoamata laititi e talafeagai mo le maʻisuka.

A maeʻa ona suʻeina suʻega eseese, e mafai ona e iloa po o fea meaai e talafeagai mo le faia o meaai pancakes mo le maʻisuka:

  1. Buckwheat, rice, rye poʻo le falaoamata oate,
  2. Sweeteners (sili ona lelei - stevia poʻo le erythrol),
  3. Faleisi aiga,
  4. Fuamoa (sili atu - naʻo proteins)
  5. Laʻau eleele.

I le faaopoopo atu i pancakes taitasi, e taua foi le paipa piecake, lea e teu ai se faaputuga pancakes i soo se mea e tumu ai, tumu i le kirimigi suamalie ma tao i totonu ole ogaumu.

I le vitio https - o se vasega matua i le taoina o pancakes mo le maʻisuka.

Pancake-friendly pancake toppings

O pīpī mo le maʻisuka o le 1st ma le 2 ituaiga e 'aina e pei lava o lena, ma le pata, kulimi kirimoli, meli, sukalati poʻo le tele o meaʻai: aano o manu, iʻa, ate, cheese cheese, cabbage, mushroom, jam ... E faigofie ona filifili mea saogalemu mai lenei lisi ma le maʻisuka filifiliga.

  • Fuga o le vao. O le paluga kulupu e fai i le fale e mafai ona suamalie i le stevia ma le 'ava ma le vanilla (ua i luga o le lisi o mea manogi faʻasaina) poʻo le faia o se meaʻai lelei i masima ma gusi.
  • Manua o fualaʻau. O na fualaau faisua e ola i luga aʻe o le eleele, e le o tagata uma e maua i le maʻisuka vagana ai se pauka. O mea uma e totoe e mafai ona tuʻuina atu i lou tofo: kapisi, musipolo, aniani, kāloti, pi ...
  • Fuga vine. O le filifiliga pito sili ona faigofie o le apuina apu ma le kinamoni ma mea suamalie. E mafai ona e faʻaaoga soo se vine i le vaitau - strawberries, fugalaau, cherries, cranberries, viburnum, currants ... O le faʻasologa o le suamalie o le suamalie, o le a faʻamamafa ai le tino ma vitamini, pectin, fiber, minerals e aunoa ma ni faafitauli.
  • Nati. O fualaau paluga ma sina paluga o ituaiga eseese (almonds, walnuts, peanuts, hazelnuts, pine pine) e aoga e faaopoopo i soo se mea e faatumuina - e suamalie ma suamalie. Namu e fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol leaga, auai i le gaosiga o gasegase, faaleleia le faatinoga o fatuga, fatu, gastrointestinal tract, pancreas. Ina ia puipuia mea uma e faʻamalolo ai, e tatau ona laʻititi le togafitiga o le vevela. O le masani faatagaina o le 25-60 g / aso.
  • Meat ma le faʻamalosi. E sili atu le kuka o vela poʻo le moa ma tuʻu le malulu i totonu o le susu. A maeʻa ona tipi, faʻaopopo sina sina susu i le suamalie o le faʻatumu.

E faʻafefea ona fai le pancakes

  1. Suauu Maple Faatasi ai ma lenei suka e suitulaga ai, e mafai ona e sosolo uma i le tolu pancake i se faaputuga ina ia maua e le ipu le manogi ma se tofo faapitoa.
  2. Yogurt O le yogurt papaʻe laititi-paʻu e leai se gaʻo e aunoa ma le suka ma isi mea faʻaopopo e tuʻu ese ai le tofo o pancakes e faia mai ituaiga eseese o falaoamata. Afai e te le talitonu i le kamupanī, e sili atu le faʻaaogaina o kulimi kulimi fale e maualalo le gaʻo. E masani ona faʻaaogaina eseese.
  3. Meli O le maʻisuka ituaiga 1 ma soʻo se tasi o loʻo i ai le kulukose i lalo o le pule i soo se taimi o le aso e mafai ona faʻaaogaina sina vaega o le meli. I le maʻisuka, latou te fiafia i le ituaiga acacia: o loʻo i ai le tele o chromium, o se mea taua mo le faʻamaʻi.
  4. Mafiafia le sukalati pouliuli (e pei o le "Babaevsky"). Ole maualuga o koko i le fua e le itiiti ifo ma le 73%. O le fua o le sukalati sauce i le tautua e oʻo atu i le 15g.
  5. Seafood. Pancakes ma le caviar - o se meaʻai suamalie ma e le o se meaʻai sili ona taumafa o le ipu. Ae o 2-3 panikeke ma le soifua maloloina lelei e mafai ona gafatia.

Buckwheat pancakes

  • Buckwheat kernel - tasi faaputuga.,
  • Suavai suamalie - afa ipu,
  • Soda - se kuata tsp.,
  • Faʻaiʻuina o le Vinegar
  • Suauu (olive, sunflower) - lua laulau. sipuni.

E mafai ona e faia le falaoamata mai pati i totonu o se mea e fai ai le kofe. Ona luluina lea, faʻafefete i le vai, tuʻu le suamalie, faʻasaina i le vailaʻau, ma le suauu. Faʻamauina mo le afa itula. Faʻamamaina se paluga mafiafia (faʻapitoa faʻatasi ma Teflon e faʻaleleia) gaʻo faʻatasi ma se sipuni o le suāuʻu naʻo le tasi. Mo le taoina, o le a lava le suauu o loʻo iai i le paluga.

Oatmeal pancakes

I luga o le falaoamata mai fulufulu oatai, maua mai ai panikeke suamalie mo le maʻisuka ituaiga 2. Mo le taoina o le a e manaʻomia:

  1. Milu - 1 le tioata.,
  2. O le falaoamata o le oatmeal - 120 g,
  3. Tofo e tofo ai
  4. Sweetener - fuafua e pei o le 1 teaspoon o le suka,
  5. Egg - 1 pc.,
  6. Palu faʻamalosi mo le paluga - o le afa o le sipuni.

E mafai ona maua le oatmeal i luga o se suilati Hercules. Salu le falaoamata, solo le fuamoa, masima ma le suauu. Taʻu le fuamoa ma faʻafefiloi ma falaoamata. Faaopopo le paʻu tao. Liligi le susu i se paluga tutusa i vaega i totonu o se vaitafe manifinifi, faʻaosoosoina pea i se vaʻa. E mafai ona e faʻaogaina se mea faʻapipiʻi.

E leai se suauʻu i le fua, e tatau ona lūlū le pan. Aʻo leʻi oʻo i pancake taitasi, e tatau ona palu le paluga, talu ai o se vaega o lea mea e faʻafefe. Pipi i itu uma seia oʻo i le lanu enaena. Auauna atu i le meli, kulimi kirimoli ma soo se sauʻai masani.

Faʻafefiufi falaoamata falaoa ma vine vavave

Mo lenei fua o le a e manaʻomia mea nei:

  • Egg - 1 pc.,
  • Gasegase lanu - 100 g
  • Soda - afa o le sipuni,
  • E tele lava le masima
  • Olive poo le suauʻu suauu - 2 laulau. l.,
  • Rye falaoamata po o saito - 1 faaputuga.,
  • Stevia - 2 ml (afa o le sipuni).

I totonu o se pesini telē, tuni le falaoamata (poʻo le kuka i luga o se kofe kofe mai fatu), tuʻu le masima. I totonu o le isi pesini, sasa le kusi falaoʻai ma le fuamoa ma le stevia. Faʻafesoʻotaʻi oloa, faaopoopo i ai le kulimi-tumu ma le suauʻu.

Lubricate le pan i se taimi. O paopao e matua manifinifi lava e faigata ona fesuiai, aua e le mafai ona latou gaoioi. Sili atu le tuʻuina atu o nisi mea. I totonu o teutusi, e mafai ona e tuʻuina vine, currants, vine ma isi vine.

E mafai ona avatu pancakes i le maʻisuka?

I le maʻisuka, e mafai ona faatagaina pancakes, ae o lenei oloa e tatau ona aloese pe afai e kuka i le falaoamata o saito ma le susu gaʻo.

E taua foi le filifilia ma le faaeteete o le faatumu, aua e mafai ona maualuga le kalori, ma, e tusa ai, e tele le suka. Mo le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e kuka panikeke ma le faaopoopoina o sana, rye, oat poo le falaoamata keke i le gaʻo susu po o le vai, e fautuaina e faʻaaoga fualaʻau ma fualaau suamalie, meaʻai ma le iʻa e maualalo le suamalie, fualaau faisua, gaʻo susu, ma masini. I luga o le falaoamata e tasi, e mafai ona e taoina le suka i luga o le maʻisuka i luga o le suka-keke i luga o le kefiti lalo-fat. Ae e le mafai ona e 'ai i le faleoloa-faʻatau mai keke paneta, aua latou te faʻaopopoina le tele o meaʻai faaopoopo, o lona aʻafiaga e leaga mo tagata soifua maloloina. E tatau foi ona e faʻaaogaina ma le faʻaeteete lenei ipu i totonu o faleoloa, falemaʻa ma tagatanuʻu, aemaise lava pe a fai e le o faʻaalia le fatuga tutusa i luga o le lisi.

Aʻo saunia ni panikeke mo le maʻisuka, e tatau ona e mulimulitaia ia tulafono:

  • fuafua le mea o le kalori o le batter i le lumanai,
  • 'ai sina mea itiiti, ae masani lava,
  • e le mafai ona e faaopoopoina le suka i le paluga, faʻaaoga mea suka poʻo le meli nai lo,
  • faasaina le fefete pancakes ma pancakes mo le maʻisuka,
  • suia le falaoamata o le saito ma ona fatu atoa o le saito,
  • e maualalo le gaʻo falaoisi, fualaau faisua, fualaau faisua, meaʻai ma le iʻa e maualalo le gaʻo, e faʻatagaina e avea o se meaʻai,
  • faia ni sauga mo pancakes i luga o le fua o le yogurt gaʻo ma le kulimi mumu, sasaa ma le sua suamalie poʻo le meli.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻaaoga kuka pancakes

Mo le faia o pancakes, e mafai ona e 'ave le falaoamata tao.

O tulafono autu mo le faia o pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2 o le sui o le falaoamata o le saito o le vasega muamua ma sana, falalati, suauu po o le oatmeal, susu susu e tatau ona suia i le timu po o le vai, suka ma mea e sui ai, ma le pata ma le lapoʻa maualalo. E faʻaaogaina foi i pancakes e fesoʻotaʻi ma lenei ipu: ina ia kuka ai, e maualalo le gaʻo kefir.

Oatmeal Pancake Recipe

  • 130 g oatmeal
  • 2 fuamoa moa
  • 180 ml o vai
  • se tamai pine o le masima
  • faatagaina le suka e suitulaga i le tofo,
  • 3 g o le tao tao
  • se lua mataua ole suauʻu kuka.

Paʻu i se mea e faʻafefiloi ai tagata mama, masima, suamalie ma pata. Galu o fasi oate oatele ma se kofe kofe poʻo le suauu i falaoamata (e mafai ona e vave saunia) ma sisi. Faʻafefiloi ma le faʻaeteete le paʻu ma le falaoamata taofi i totonu o le masini masini. Liligi i totonu o le vai ma toe faʻafefiloi seia oʻo ina sulu. Faʻasusu le apa i le non-stick wrap, e aunoa ma le lubricating, faʻafefiloi le mafanafana. Liligi le fua saʻo o paluga i totonu o le pusa, o le taimi lava e sauni ai le tasi itu o le pancake o le lumanai - liliu i luga ma fusi i le isi.

O oloa ua maeʻa e mafai ona 'aina ma faʻatumu pe pei foi o lena.

  • 250 g keke
  • afa afa o vai mafanafana,
  • salu i luga o le pito o se naifi,
  • 25 g o le suauu gaosi.

Grind buckwheat i se mea e fai ai le kofe. Faʻafefiloi mea uma seia oʻo ina lamolemole ina ia leai ni moli, ma tuʻu ese mo le 15 minute e faʻafesoʻotaʻi vaega. Fuga pancakes i totonu o se pulu mūmū Teflon, e le faʻafefeteina i soo se mea, e faʻafefe i itu uma e lua. Buckwheat pancakes e vevela uma ma vevela ma suamalie suamalie pe faʻafiafiaina.

Papeti pancake toppings

O le kulimi le laumua o loʻo mauoa i le calcium, ma o lona tino le gaʻo o le a sili atu ona lelei le faʻatumuina o keke suka. O lenei oloa e mafai ona suamalie i le stevia po o le fructose, faʻaopoopo fualaau mamago poo le kanamoni. O se meaʻai manaia o le siʻisi sisi i le strawberries: faʻafefiloi le siʻi kuka ma le kulimi maualalo pe maualalo le yogurt, tipi lelei le strawberries ma le mint, faʻaopopo fua, vine ma le suamalie e tofo ai i le pa. Afai e te manaʻo e le faʻamalieina, e mafai ona e masima le kulimi kulimi ma faʻafefiloi aniani mataʻetaʻe ma / poʻo le dill i totonu.

E le o tagata uma e fiafia i laʻau suamalie, o tagata faapena latou te fiafia i sipuni mai le susu moa tunu ma aniani poʻo namisi. O fasi fasi mumu mumu ma laau. Faatasi ai ma lenei faʻamaʻi, e mafai ona e 'aina le caviar i ni mea laiti, lea e lelei atoatoa e pei o se mea e' ai i le pusa tao poʻo le keke keke. E matua lelei lava le afifiina o aniani lanu meamata matala ma le tao ma le pasesa i se pancake, e falanua ma faʻanoanoa.

Fetufaai ma au uo:

Pomake recipes mo le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻisuka, o se faʻamaʻi lea e faitau miliona tagata e ola ai. Ina ia faatumauina le tino i se tulaga lelei, e tatau i le maʻisuka ona mataʻituina a latou meaʻai, ae le aofia ai meaai inu gaʻo. O lenei elemene e matautia mo tagata mamaʻi ona e matua faateleina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaosofia ai faʻafitauli i le maʻisuka. Mo lenei mafuaʻaga, i tagata mamai e maua i le maʻisuka, o le fesili e masani lava ona tulaʻi mai mo tagata tomai faapitoa pe mafai ona 'ai le panikeke.

Vaega o le faʻaoga

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e 'ai i pancakes, peitaʻi, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono. O le mea autu mai tulafono o le sauniuni lea o se ipu e aunoa ma le faaopoopoina o falaoamata (saito) o le maualuga maualuga, talu ai e le fautuaina lenei oloa mo lenei maʻi. E taua foi le gauai ma le totoa i le faʻatumu, lea o le a faʻaaogaina mo pancakes mo le maʻisuka. O le faʻaaogaina o soʻo se oloa e aofia ai le tele o suka (fua suamalie, siamu, ma isi mea) ua faʻasalaina i maʻi.

Aʻo le i saunia le panikeke mo le maʻisuka, e fautuaina e faamasani oe i fautuaga nei.

  1. Mo le maʻisuka ituaiga 2, e sili atu le kuka o panikeke mai le tino.
  2. Pakekeke mo le maʻisuka e faia mai le pata, oat, rye poo le falaoamata o sana.
  3. Pancakes mo le maʻisuka e le tatau foi ona faaopoopo le pata masani. E fautuaina e suitulaga i se lapoʻa maualalo.
  4. I le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona e faʻaeteete e uiga i mea faʻaopopo (faʻatumu). Soʻo se oloa faʻaaoga e tatau ona faʻatagaina e le tagata maʻi.
  5. Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le maualalo o le taumafaina o sea ituaiga, faapea foi ma lona kalori, e taua tele.

Afai e te faʻaaoga pancakes i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka i se aofaiga faatapulaa ma mulimuli i fautuaga uma o loʻo lisiina, ona mafai lea ona e fiafia i le ipu ma le toʻafilemu, e aunoa ma le popole ile taunuuga.

Atonu e sili atu palakake meaʻai mo le maʻisuka nai lo tagata soifua maloloina. E mafai ona e saunia se ipu mai le falaoamata o ituaiga eseese, ma e mafai ona e faʻatumuina i se tele o meaʻai suamalie. E taua tele le malamalama o meaʻai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua atiaʻe e mafaufau i uiga o le tino o le maʻisuka, o lea e mafai ai ona e 'ai e aunoa ma le fefe i le faateleina o le kulukose.Ae ona o le mea moni e faapea o nei tagata gasegase ei ai a latou tapulaʻa, e fautuaina e fefesoʻotai se fomai aʻo leʻi filifilia le filifiliga o le saunia o se ipu.

O lenei ipu e talafeagai mo le 'aiga o le taeao po o se' aiga o le aoauli:

  • fuga keke keke i totonu o le keke grinder 250 gr,
  • vai mafanafana 1/2 tbsp;
  • sof slaked (i le pito o se naifi),
  • suauu gaʻo 25 gr.

O vaega uma lava e faʻafefiloi seia maua se vaega tutusa. Tuu le paluga mo le kuata o le itula i se nofoaga mafanafana. O sina paluga paluga (1 tbsp. L) e liligi ifo i luga o se paʻu Teflon (e aunoa ma le faaopoopo o suauu). O keke pisakes e falai seia oʻo i le enaena auro i itu uma e lua.

O le faʻatumu mo keke sukalati ua saunia muamua. Mo le faʻatumu o oe o le a manaʻomia 50 gr. lelati kulimi (mafanafana) ma le 300 gr. sasaina i se fualaʻau suamalie (malu).

Mo le suega e te manaʻomia:

  • susu 1 tbsp;
  • fuamoa 1 pc
  • vai 1 tbsp;
  • moa fualaau 1 tbsp. l
  • oatmeal 1 tbsp,
  • le masima.

o le paluga ua saunia i le auala lava lea e tasi mo pancakes masani. O le susu ua sasaina i se fuamoa. A maea ona faaopoopo le masima. Ona sosolo lemu lea o le vai vevela. Taumafai e le aunoa e puipuia le fuamoa mai le taamilosaga. Mulimuli, faaopoopo le suauʻu ma le falaoamata. Uʻu le paluga i se apa mago. I le pancakes ua maeʻa, faʻaopopo le faʻatumu ma gagau i latou i se pu. Teuteu i le sasaa o sukalati.

Pikinakes ua tumu i le kusi falaoa e manaia ma maloloina.

Ina ia saunia le paluga e te manaʻomia:

  • falaoamata 0.1 kilokalama
  • susu 0.2 l
  • 2 fuamoa,
  • suamalie 1 tbsp. l
  • pata 0,5 kg,
  • le masima.

O le faʻatumu e saunia mai le 50 gr. fugalaau mamago, fuamoa e lua, 40 gr. pata, 250 gr. meaʻai tausisi, ½ tsp. suamalie ma le manaia o le moli e tasi.

E fautuaina e faʻaaoga le falaoamata ua vane. Fuamoa, suka, masima ma le 0.05 l. sasaa le susu ma se pulu. Ona faaopoopo lea o le falaoamata ma sasa le paluga i le lima. Ona faaopoopo lea o le suauʻu ma le 0.05 lita. susu. Pipi le paluga i luga o se eleele malulu.

Mo le faʻatumu, faʻafefeteina le moli moli ma le pata ma faʻapipiʻi le siʻi kulimi, cranberries ma yolks i le faʻafefiloi. O squirrels ma le suka ma sui o le vanilla ua sasa ese. A uma ona faʻafefiloi mea uma.

O le paluga falaoa ua kukaina ma tumu ma afifi i tamai masini. O le a mafua mai ai faʻamaʻi i luga o se pepa tao ma lafo i le ogaumu mo le afa itula i le vevela i le 200 tikeri.

Pancakes mo le maʻisuka e lelei mo se taumafataga o le taeao. E mafai foi ona e 'ai i le ituaiga o meaʻai. Afai e manaʻomia, e mafai ona e saunia isi mea faʻatumu, e faʻalagolago lava i mafaufauga ma, ioe, i luga o le gafatia o mea e gaosia mo le maʻisuka.

Pancakes mo maʻisuka - meaʻai suamalie ma ola maloloina ma faʻatumu

O togafitiga pancreatic e taʻua o le maʻi suka, lea eo mai faatasi ma le solia o le gaosiga o le insulin i tamaʻitaʻi a Langerhans-Sobolev. O tagata e mafatia i se faʻamaʻi e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou meaʻai. E i ai se numera o oloa e tatau ona lafoai pe faatapulaaina i le maualuga o le aofai.

E mananaʻo tagata uma e togafitia i latou i se mea lelei, aemaise lava pe a fuafua se taumafataga po o se aso malolo. E tatau ona e maua se maliega fetuutuunai ma faʻaaoga recipes e le afaina ai le maʻisuka. O se meaʻai fiafia i le tele o tagata o pancakes. Talu ai ona o le fefe i le falaoamata ma suamalie, ua taumafai ai tagata e teena se mea taumafa. Ae e le o tagata uma e iloa e mafai ona e maua ni meaʻai mo meaʻai manaia mo le maʻisuka.

O a mea e mafai ona faʻaaoga mo ipu

O le auala masani o le kukaina e le faʻaaogaina ona o le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le ipu ua maeʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuamoa o loʻo faʻaaogaina i le fua o le pancake o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga o le 48, pata - 51 i le 100 g o oloa. E le gata i lea, o le tele o le susu ma le suka e faʻaaogaina.

I le aoina mai o ituaiga uma o keke pancake mo le maʻisuka, e mafai ona tatou faʻamaonia po o le a le mea e tatau ona faʻaitiitia e meaai tuʻufaʻatasia o le fualaau aina o le gaosiga ma ia mafai ai e tagata gasegase ona fiafia i se taumafataga. O fua nei e faʻaaogaina e saunia ai le paluga:

  • falaoamata buckwheat
  • oatmeal
  • suka suia
  • rye falaoa
  • kusi falaoa
  • lentils
  • falaoamata araisa.


Buckwheat falaoamata - o se nofoaga lelei ma saogalemu mo pancakes

Pancakes e mafai ona 'aina uma i le masani masani, ma faʻataunuʻu uma. O tamaitai e fiafia e faaaoga ituaiga eseese o aano o aano o manufasi, musipolo, kisisi, moa fualaau aina ma faʻasao, fufulu laʻau kuka. I totonu o lenei lisi o loʻo i ai faʻamaʻologa lelei mo tagata mamai e maua i le maʻisuka.

O se mea e maualalo le gaʻo o se mea lelei tele. Ma afai e te afifiina lelei i se pancake, o le ae maua se meaai e mafai ona saunia mo le faʻaaogaina i aso uma ma le laulau o aso malolo. Mo le faia o le sipisi sili atu ona pala, nai lo le suka, e mafai ona e faaopoopo ni mea suamalie faalenatura poo se suamalie. O se filifiliga manaia o le a avea ma se vaega itiiti o le fusiu po o se pine o le stevia laulaʻau.

O ai e le manatuaina le tofo o le pai ma le kāpeti, lea na saunia e loʻu tinamatua ao laʻitiiti. O le suka gaʻo ma le kapeti gaosi o se mea e sili ona lelei. E sili le lelei o le fufuluina o le fualaau faisua e aunoa ma le faaopoopoina o le suauʻu, ma i le faaiuga e faʻaleleia le tofo ma sina siʻosiʻoti gaosi ma aniani.

Fuga ma fua

Aiseā e le faʻaaogaina ai ni ituaiga o apu e le faʻasalaina ina ia mafai ai ona tuʻuina atu i pancakes le faʻamaʻi ma le manogi. Ava, e mafai ona e faaopoopoina se mea suamalie po o se pine o le fructose i le fua. O afifi ua afifiina i pancakes e le gata i le laʻau ma le moa. E mafai foi ona e faʻaaoga:

Taua! O oloa uma ua fuafuaina ua i ai se fuainumera maualalo maualalo, o lo oi ai se aofaʻi o le acid ascorbic, fiber, pectin ma le potassium - e le gata na faʻatagaina, ae faapena foi mea e tatau ai mo le tino o le maʻi.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le oloa gaosi ma le siʻisiʻisi o le siʻi, fualaau aina po o vine.

E mafai ona faʻaaoga se vaega itiiti o ituaiga o nati nei:

  • peanuts - fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol, e aʻafia i le faʻamautuina o metabolic processes (e le silia le 60 g o le oloa i le tuʻituʻi),
  • almonds - faatagaina mo le maʻisuka ituaiga 1, e oʻo lava ia i latou o loʻo iai faʻamaoniga o le nephropathy,
  • Pine nut - ei ai lona aoga aoga i luga o le gaioiga o le pancreas, ae ua faatagaina mo le faʻaaogaina i lona lava foliga (e le silia le 25 g i le aso),
  • alotini - faʻaleleia le galueaina o le cardiovascular system, fatugaʻo ma le gastrointestinal tract,
  • fulino - faatagaina i ni vaega laiti i se ituaiga poʻo se mea e faʻaaoga,
  • Pasila nut - tumu i le magnesium, lea e fesoasoani i le faʻaaogaina o le kulukose e le tino (e le silia le 50 g i le aso).


Nati - o le mafai ona faatumauina le tino masani ma faʻaleleia le soifua maloloina o se tagata maʻi i le maʻisuka

E le o tagata uma e fiafia i pancakes i foliga o se mea suamalie. O nisi tagata latou te filifilia le tofo salima o le ipu. E mafai ona e faʻaaoga le moa poʻo le aano o manufasi mo lenei mea. E mafai e le pou ona faʻaitiitia le aofaʻi o cholesterol lamatia i totonu o le toto, lea o le a aoga ia i latou o loʻo mafatia i ituaiga 1 ma ituaiga 2 faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o le lafumanu e faʻamalosia foi, ona e mafai ona ia pulea le tele o le kulukose i totonu o le tino. Soʻo se aano o manufasi e tatau ona filifilia e aunoa ma le gaʻo ma veins, muamua le suʻu, faʻapipiʻi pe uʻu ma se numera itiiti o mea manogi.

O le a se isi mea e mafai ona tuʻuina atu i ai se meaʻai gaosiga?

O le kuka o le afa o le taua. E tatau ona tautua ina ia lelei, manava ma saogalemu mo tagata e maua i le maʻisuka.

O lenei oloa e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie. Faatasi ai, e le mafai ona e faaopoopoina se mea suamalie i le paluga. I le taimi o le kuka, e mafai ona faʻafefiloi uma panikeke i le faaputuga i le sipuni. O lenei mea o le a mafai ai e le oloa ona sosolo ma maua ai se manaia manaia ma le manogi.


Suauu Maple - A Sufuluga Suuga Suuga

O le tele o mea manogi o lenei oloa e faʻaatoatoaina ai le tofo o pancakes e faia mai ituaiga eseese o falaoamata. E sili atu le faʻaaoga o le yogurt paʻepaʻe e leai ni mea faʻaopopo. Ae mai le gaʻo gaʻo kulimi fale e tatau ona e musu. E mafai ona suia i se faleoloa maualalo-calorie. A o le i ai, sasaa i luga o ni nai sipuni tele o kulimi mumu malu poʻo yogurt, pe na o le tuʻuina o se pusa i le oloa e sosoo ma pancakes.

O sina vaega itiiti o le meli e faaopoopo i le pito i luga o le ipu e le afaina ai le tino o le tagata maʻi. E sili atu le faʻaaogaina o se oloa na aoina i le taimi o le vavalaʻau o le acacia. Ona faʻamaoaigaina lea i le chromium, e tatau ai mo le maʻisuka, aemaise lava i latou o loʻo i ai le faʻamaʻi 2.

O ai e le fiafia i le sami. E le mafai e le maʻi ona 'ai caviar ma pancakes ma sipuni, ae ia teuteuina le ipu ma ni nai fuamoa - pe aisea e leai. E ui o nei oloa e le o meaʻai.

Maʻi Suka

O fua uma e faʻaaoga e saogalemu ma taugata. O le faiga o kuka e le tele se taimi e alu ai, ma o ipu e talafeagai lava mo se taumafataga tele.

Ina ia saunia le ipu, e tatau ona e faia mea nei:

  • buckwheat groats - 1 ipu tioata,
  • vai - ½ ipu,
  • soda - ¼ tsp,
  • vinisini e tineia soda
  • moa fualaʻau - 2 tbsp.

Grits e tatau ona togiina i se kofe kofe pe i totonu o se mea e fai ai meamea seʻia oʻo i le falaoamata ma sieve. Faaopopo vai, suasusu faamama ma fuālaʻau manogi. Tuu le paluga i se nofoaga mafanafana mo le 20 minute.

E tatau ona faʻamafanafana lelei le palu. Faʻaopopo le gaʻo i le apa e le manaʻomia, i le suʻega ua uma ona lava le suāuʻu. Ua saunia mea uma mo le kukaina o panikeke. Meli, fua o fua, nati, vine e lelei mo le ipu.

O se fua mo pancakes e faʻavae i luga o le oatmeal o le a faʻatagaina ai oe e kuka se pulumu suamalie, suamalie vaivai ma le susulu. Saunia mea e aofia ai:

  • falaoamata o le falaoamata - 120 g,
  • susu - 1 ipu
  • moa moa
  • se pine o le masima
  • suamalie po o le fructose i fua o le 1 tsp suka
  • taofi paluga paluga - ½ tsp


O panatakes Oatmeal o se mea mama ma vave, ma pe a uma ona teuteuina, e matua lelei lava

Faʻamuʻu se fuamoa i le masima ma le suka i se pesini. Faʻamalie le muamua o le oatmeal, faʻamalosia pea le paluga ina ia leai ni mūmū. Faʻaopopo le paʻu palu ma faʻafefiloi lelei.

Liligi le suasusu i totonu o le paluga e maua mai i se vaitafe lemu, sasaʻo mea uma i se paluga seʻia oʻo ina fausia se masini tutusa. Talu ai e leai se suauu i totonu o le suʻega, sasaa 1-2 leotele punetini i totonu o se pusa vevela. fualaau faisua ma mafai ona tao.

Ae e te leʻi pikiina se paluga ma se paluga, o taimi uma lava e te manaʻomia e faʻafefiloi ai, sii aʻe mea mamafa mai le pito i lalo o le tane ua paʻu i totonu o le palapala. Pipi i itu uma e lua. Auauna atu i le auala tutusa e pei o se ipu masani, e faʻaaoga ai le faʻamalieina po o le faʻafeusuaʻi.

Rye teutusi ma vine ma stevia

Ina ia saunia le paluga, e tatau ona e saunia:

  • moa moa
  • lafasi gaʻo-maualalo - 80-100 g,
  • gaʻo susu - ½ tsp,
  • se pine o le masima
  • gaʻo fualaʻau - 2 tbsp.,
  • rye falaoamata - 1 ipu,
  • Aveese Stevia - 2 ml (½ tsp).

Faʻafefiloi falaoamata ma masima i totonu o le ipu e tasi E ese lava, e tatau ona e sasaina le fuamoa, fufulu vavave ma le kuka. O le isi mea, faʻafesoʻotaʻi le lua masini ma faʻaopopo i ai soda. I le mea mulimuli, ia faaopoopo le suāuʻu manogi i le paluga. E mafai ona e kuka. E te le manaʻomia le faʻapipiʻi le gaʻo i le pusa, e lava i le suʻega.

O Rye pancakes e lelei ma fua o fualaau aina, e mafai ona tuʻu faʻatasi ma ni fatu. Maualuga faʻasuina i le kulimi kulimi poʻo le yogurt. Afai e manao le talimalo e faʻaali lana taleni kuka, e mafai ona e faia ni teutusi mai pancakes. O fualaʻau e tuʻuina i totonu (gooseberries, fugalaau, currants, blueberries).

Lentil Cristmas

Mo le ipu e tatau ona e saunia:

  • lentils - 1 ipu,
  • turmeric - ½ sipuni,
  • vai - 3 tioata,
  • susu - 1 ipu
  • se fuamoa
  • se pine o le masima.

Fai le falaoamata mai lentils, solo i le maa e olo ai meaʻai poʻo le kofe. Faʻaopopo le manogi ma sasaa i le vai aʻo faʻanofo. O isi faʻaogaina i le paluga e tatau ona faʻataunuʻuina muamua nai lo le afa itula mulimuli ane, pe a fai o le cereal o le a faia i le susu talafeagai ma faʻalauteleina le telē. Le isi, faʻafeiloaʻi le susu ma se moa muamua na sasaina ma le masima. Ua saunia le paluga e tao ai.


Lisi papacakes ma le aano o manu - e le gata e aoga, ae saogalemu foi

A uma loa ona saunia le pancake, e tatau ona e faʻaliliu sinamu, ona tuʻuina atu lea o aano o manu poʻo le fafagaina i le ogatotonu o le oloa ile gaʻo ma gaugau i foliga o taʻavale poʻo ni teutusi. Luga ma se kulimi suamalie e maualalo le gaʻo po o le yogot e aunoa ma se meaʻai.

Alalaisa araisa Indian pancakes

O le meaʻai gaosiga o le a faʻaaogaina le laumei, e maofa ma matua manifinifi. E mafai ona faʻaaogaina fualaʻau fou.

  • vai - 1 ipu tioata,
  • falaoamata araisa - ½ ipu,
  • kumumu - 1 tsp,
  • se pine o le masima
  • se pine o le asafoetida
  • pasela fasimanu - 3 sipuni,
  • totoa - 2 sipuni tele

I totonu o se atigipusa, faʻafefiloi falaoamata, masima, mini minini ma asafoetida. Ona sasaa lea o le vai, faʻaosooso pea, ina ia leai ni lumupa. Ua faaopoopoina le togafiti vao. 2 sipuni tele ua sasaa i totonu o se apa vevela. fualaau faisua ma kuka keke.

O le tele o maʻisuka, pe a uma ona faitau le fua, o le a fiafia pe mafai ona 'ai uma mea manogi e faʻaaogaina. E le gata ina mafai, ae e manaʻomia foi ona faʻaaogaina i le taumafataga, talu ai e tofu i latou ma mea nei e mafai ona fai:

  • cumin (zira) - faʻasalalau le galuega o le gastrointestinal tract ma faʻagasolo ai faiga faʻavae,
  • asafoetida - faʻavaveina le faʻapalapalaina o meaai, ei ai sona aoga aoga i luga o le system endocrine,
  • faʻamaʻi - faʻaitiitia le suka o le toto, aveesea le cholesterol sili atu, ei ai le aʻafiaga o le antimicrobial, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino.


Meaʻai - fesoasoani faʻapitoa i le tau faasaga i faʻamaʻi

O loʻo i ai fautuaga, o le tausisia lea o le a mafai ai ona e fiafia i lau mea e sili ona e fiafia i ai, ae le afaina ai le tino:

  • Maitau le tele o le tautua. Leai se mea e tatau ona faʻailoa i luga o se faaputuga tele o keke pancakes. E tatau ona 'ai 2-3 fasi. E sili le toe foi atu ia i latou pe a mavae ni nai itula.
  • E tatau ona e faʻatusatusa mea o loʻo i luga o le kalori o se ipu e oʻo lava i le kuka.
  • Aua nei faʻaaogaina le suka mo le paluga poʻo le faapipii. E i ai mea sili ona lelei i le ituaiga fructose poʻo le stevia.
  • E sili atu ona lelei le taoina o mea taumafa i totonu o se pusa tiola. O le a faʻaitiitia le aofaʻi o gaʻo o loʻo faʻaaogaina.

O mea e fiafia i ai manu e fai ma mea e patino mo tagata uma. E tatau ona atamai e tusa ai ma sauniuniga ma le tuʻuina atu o ipu. O le a le gata ina fiafia i lau oloa e sili ona e fiafia i ai, ae ia tausia foi le tulaga manaomia o le kulukose i le tino, lea e taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Buckwheat pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2

O i tatou uma o tagata ola, ma tatou te mananao i se olaga masani ma atoatoa, ma, e ui io tatou maʻi, tatou te mananao e 'ai lelei, lelei ma faʻamalolo. Ma o se vaega o tagata e le o lafoaʻi i tua o matou ola, matou te fautuaina le taliaina ma le faʻamalosiaina o fualaau fou mo buckwheat pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2. O le mea moni, o isi falaoa tao taofi o le ai ai foi i lou tofo ma o le a mafai lava ona faʻavasegaina le lisi masani, ia avea ma se mea manaia tele mo le lauti.

I luga o susu, vai, mai falaoamata tao, o latou saito. Sapalai saunia mo pancakes, lea e na ona e manaʻomia e faʻaalu, faʻaalia i faleoloa. Ua na o le paie e le mafai ona tao ni panikeke. E seasea ona tuʻuina atu e se tasi ni keke vevela vevela.

Ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le afaina o le maʻisuka e le o se faʻalavelave. I aso nei, o loʻo i ai se tutusa - pancakes mai le falaoamata bakatewheat mo le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻasusu Pancakes

Sa i ai se faʻamatalaga e faapea o meaai uma ma meaai o le maʻisuka o se mea e leai se aoga ma e le mafaamatalaina. Ae o le faateleina, e oo lava i tagata soifua maloloina e toe foi atu i meaai o le maʻisuka ma ipu, ma pancakes mo le maʻisuka e le o se mea e tasi.

Vaʻa ao vaavaai mo falaoamata falala? E le afaina pe afai ei ai sau mea e teu ai le kofe, ona mafai lea ona e na o le teuteuina o le keke i totonu.

  1. Seta le falaoamata i totonu o se sieve.
  2. Matou te vevela le susu ma sasaa falaoamata i totonu. Faafefiloi ma alu mo le 15 minute.
  3. Liligi le suauʻu i le paluga, o le a le mafai ai e au pani ona "pipii" i le apa.
  4. Faʻaopopo fua, masima, paʻu paʻu ma fructose.
  5. Faʻafefiloi ma se paluga ma tuʻu le paluga malolo mo le 15 minute.
  6. A uma le taimi, faʻafefiloi le paluga.
  7. Matou te vevela le apa.E faigata tele mo faila tao e iloa ai pe ua matua vevela le apa. O se metotia faigofie: faʻaputu sina mataua vai i luga. Afai e taamilo i lalo ia mataua, ona mafai loa lea ona e kuka.
  8. Liligi le paluga i le ogatotonu o le pani ma se tamaʻi tama ma vave tufatufa atu i luga o le laufanua atoa i se felasologa solo.
  9. O le taimi lava e paʻu ai le pancake, matou te liliuina, tao ai i le isi lima, tuʻu se faaputuga o sisi ua uma ona saunia.

Ma o le taimi nei o laulau vevela vevela vevela i luga o lau laulau o loʻo taulaʻi ma a latou manogi. Ma talu ai ona e le faatagaina le suka, e leai se tasi e faasaina le 'ai o le pancake i le meli, le yogurt lemu po o le kulimi mumu.

Tuu mea e sili ona e fiafia i ai i pancakes ma maua se meaai mai meaai mai se meaai mama mo le 'aiga o le taeao. O le fufuluina e mafai ona maua ai sina siʻisi gaʻo. Tuu le faʻatumu, afifi le pancake.

Ina ia sili atu le agaalofa - tuu i totonu o se pepa tao, gaʻo faʻatasi ma le kulimi kulimi e leai se paʻu ma tuʻu i totonu o se oveni muaʻi faʻamama mo le 5 minute.

Buckwheat pancakes mo le maʻisuka - o se fua e faʻamaonia ai o lea ituaiga o siama e le o se faasalaga. E tele filifiliga mo meaʻai manaia ma manaia, ae e masani lava ona aoga le taofiofia ma aua nei faʻavave atu i ni fiafiaga eseese. Faʻaleleia atili meaʻai faʻapitoa mo lau mea taumafa. Muamua 'ai i se meaʻai, pe a uma le itula ma le afa.

Faatasi ai ma sina faʻapalepale, fai sina taofiga, sili atu a matou fua mo le laulau o le maʻisuka, ma o le a avea lou olaga ma se tala lelei.

Pancake vaiaso ma pancakes mo le maʻisuka

Ua faateia fomai Rusia i le faamatalaga a Mikhail Boyarsky, o le na fai mai na ia faatoʻilaloina le maʻisuka na o ia!

Taumalulu taumalulu alu ese. I le faateleina, o le la e aliali i le lagi. O lona uiga o se tasi o vavalalata vavalalata o le aso malie ma sili ona manaia o le sauniga o le tautotogo - Maslenitsa. I le 2016, o le Pancake Week e pau i le vaitaimi mai Mati 07 i le 13. O le faʻaaogaina o pancakes o se faailoga o lenei faʻamanatuga. O se taimi sili lenei e fiafia ai i au mea e sili ona e fiafia i ai. Pancakes e alofaina e tamaiti ma tagata matutua. E na o le maʻisuka i le afiafi o le aso malolo fiafia e lagona ai sina le fiafia ma lagona ai sina lotovale mo i latou o nei meaʻai uma ua fuafuaina. Aua e te manatu o se tausamiga lenei o le au filifilia. E le talafeagai le taoina o ni pani pancakes ma le aano o manu e faʻatumu pe 'ai foi i le manogi oona. Faatasi ai ma le tele o fualaau mo pancakes, e tele naua ituaiga o tagata e maua i le maʻisuka o le a matua fiafia i ai. E mautinoa e le aufailaʻau taumafa o pancakes soifua maloloina o le a avea ai le aso malolo ma se vavega moni, lea o le ai ai se nofoaga e le gata mo se laulau, ae mo faafiafiaga fiafia foi. Sei o tatou iloa le lalolagi o lenei meaʻai, lea, i totonu o tuaoi talafeagai, e mafai ona teuteu ai Shrovetide.

Dessert Crepes Strawberry Miracle

Mo le falaoamata masani o le falaoa ua tele naua mea sili atu ona suamalie. O se tasi oi latou o le oatmeal. E mafai ona e faʻaogaina falaoamata ua saunia, pe mafai foi ona e oloina mai le cereal. Meaʻai mo le paluga:

  • 0.5 susu
  • nisi vai vevela
  • 1 cup oatmeal
  • 1 fuamoa
  • 2-3 tbsp. sipuni tele o le suauu olive,
  • 1/4 sipuniti o le susu
  • ½ sipuniti masima
  • 4-5 drops o stevia.

Mo toppings ma teuteuga:

  • 300 g strawberries suamalie,
  • 50 g o sukalati lanumoana.

E faigata ona faʻaleʻaleʻaleʻa le aoga o strawberries, lea e taʻua e le au fai togalaau le masiofo o le fale vevela. O le potassium, magnesium ma le calcium, vitamini A, B9, E ma le nicotinic acid, fiber ma fualaau oona e avea ai ma se mea taua i le taumafa o le maʻisuka. O le fiva dietisi e taofia ai le inu o le kulukose ma lona toto, ma o le antioxidants e puipuia ai siama mai le faʻamaʻiina e radical free. I le taimi lava lea e tasi, o suamalie suamalie o se mea suamalie lelei tele ma i le taimi lava e tasi o se mea maualalo-kalori oloa.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

  • ufiufi se ipu susu o le susu ma se fuamoa, faaopoopo le masima, soda ma le stevia,
  • sasaa totoʻa le vai vevela i totonu o le paluga ina ia le galo le fuamoa,
  • sosolo i le falaoamata seia oʻo ina mauaina se aofaiga tutusa,
  • faʻaopopo le suauʻu olive ma aumai le paluga i le manaʻoga e manaʻomia, sasaʻaina o le susu o totoe i totonu.

Uʻu le pancakes i totonu o se apa mago. Paʻu le fufulu i se mea e fufulu ai pe tipi i fasi pepa, ma faʻafefe le sukalati.

O se fiafiaga faʻapitoa mo le ipu e tuʻuina mai e le eseesega o le vevela. Faʻapipiʻi strawberries mama i totonu o se pancake mafanafana i foliga o se ato. Sasaa se vaitafe manifinifi o sukalati i luga. O le ipu e mafai ona teuteuina i nai laumei ma se laulaau mite.

Lentils

Mo pancakes, e tatau ona e kukaina oloa:

  • Lentils - 1 tioata.,
  • Suavai - 3 ipu.,
  • Turmeric - afa o le sipuni,
  • Egg - 1 pc.,
  • Milu - 1 faaputuga,
  • Tofo e tofo ai.

Tasi le sima i se mea e fai ai le kofe, faʻafefiloi ma le elemene ma faʻafefe i le vai. Tuu le paluga mo le itiiti ifo ma le 30 minute, seia oʻo ina tumu le gaʻo i le vai ma faʻafefe. Ona liligi lea o le susu, o se fuamoa ma le masima ma e mafai ona e tao. Tuu le faʻafuina i luga o paʻukeke mafanafana ma tafe i luga. Afai e talafeagai, e mafai ona e tipi i le afa.

Auauna atu i susu susu (e aunoa ma ni meaʻai ma isi mea faʻaopopo).

Vaitaisa aisa Initia

Tortillas e manifinifi, ma pu. Taumafa i fualaau faisua. Risi mo le falaoamata e sili atu ona lelei ile enaena, enaena.

Mo le suʻega, o le ae manaʻomia nei oloa masani:

  1. Suavai - 1 tioata.,
  2. Risi falaoamata - afa o se faaputuga.,
  3. Cumin (Zira) - 1 sipuni,
  4. Tofo e tofo ai
  5. Pasili - 3 laulau. l.,
  6. Asafoetida - o se pine
  7. Ginger root - 2 laulau. l

I se pesini tele, faʻafefiloi le falaoamata ma le zira ma le asafoetida, masima. Fufulu i le vai ina ia leai ni lumanaʻi e totoe. Grate le aʻa i luga o se mea lelei ma tuʻufaatasi ma isi oloa. O le gaʻo se pusa falai ma lua punetini o le suāuʻu ma tao keke.

E leai se mea e popole ai i lenei mea:

  • Cumin - toe faʻafoʻi le metabolism ma le faʻatinoga o le vaega o meaʻai,
  • Asafoetida - faʻaleleia le faʻafefeteina, faʻamalosia le galuega o le endocrin system,
  • Ginger - faaitiitia le glucometer, aveesea le "leaga" cholesterol, maua ai se aafiaga antibacterial, faamalosia le puipuiga o le tino.

E faʻapefea ona faʻaoga pancakes i le aofaʻiga maualuga

Ina ia mafai ona maua mai le lelei o mea taumafa, e taua le mulimuli i fautuaga a endocrinologists:

  1. Puleaina o le tele o ituaiga. I le averesi, e tasi le pancake e mafai ona faʻatusatusa i le tasi le areto. O le mea lea, i se tasi taimi e fautuaina e le sili atu i le lua panikeke. I ni nai itula mulimuli ane, pe a manaʻomia, e mafai ona toe faia. E mafai ona e kukaina sea ituaiga ipu 1-2 taimi i le vaiaso.
  2. O le kalori ihi o le ipu ua fuafua i le faagasologa o ana sauniuniga. I lona faʻamatalaga, o le kalori menu mo le aso ua fetuunai.
  3. Suga ma ona fua (jam, jam, jam) e le tatau ona faʻaaogaina i le paluga po o le faapipii. I le lelei o le suka suka, e mafai ona e suʻe fua, ma le leaga - stevia poʻo le erythrol.
  4. O le apa e leai se meaʻai o le a fesoasoani e faʻaitiitia le fua o le gaʻo i fua o fua.
  5. O tagata uma e faʻafeiloaʻi i mataupu faavae o meaʻai maualalo-mauvaʻa, oatmeal, buckwheat poʻo le falaoa falaoa e tatau ona suia i almond, flax, cedar, popo.
  6. Pe a faʻaaogaina ipu, faʻaopoopoga i fatu, sima, paukini poʻo fuālaʻau manogi e faʻaaogaina.

Pe a filifilia se fua, ia taulai atu i le faʻasologa o fuainumera o oloa:

  • Buckwheat falaoamata - 40 iunite.,
  • Mai le oatmeal - 45 iunite.,
  • Rye - 40 iunite.,
  • Mai peas - 35 iunite.,
  • Mai lentils - 34 iunite.

Latou te le finau e uiga i meaʻai fiafia. O i tatou uma o tagata soifua, ma e tatau ia i tatou taitoatasi ona i ai se filifiliga o oloa ma metotia o sauniuniga. Ae e sili atu le filifilia o le maʻisuka mai le lisi o ipu faatagaina ma saunia i latou i se malamalamaaga o le faagasologa. E naʻo le tulaga lenei, e le gata ina e fiafia i lau mea e sili ona e fiafia i ai, ae ia tausia pea le soifua maloloina.

E mafai e pancakes ona maua i le maʻisuka - tagata popoto i lenei vitio

O meaʻai suamalie e leai ni suka e leai ni suka mo le maʻisuka

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona lafoai le tele o fiafiaga masani. O le manaʻoga e mulimuli i se taumafa malosi e le mafai ai ona e fiafia i le taofi suamalie.

Ae o le tausisia o nisi tapulaa, e mafai ai e le maʻisuka ona faafiafiaina i latou lava i meaʻai e tutusa lelei ma leai se suka.

Tulafono faavae o le tao

I le saunia o falaoamata falaoamata mo tagata mamai o loʻo i ai le maʻisuka o loʻo i ai nisi tapulaa:

  1. E le tatau ona faʻaaogaina falaoamata o le saito mo le taoina. E na o le maualalo o le kate saito atoa e mafai ona faaopoopo i le paluga.
  2. Vaavaʻa mataʻituina le fuainumera o le glycemic ma le numera o kalori i ipu falaoamata, aemaise lava mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.
  3. Kuki le paluga e aunoa ma le faaopoopo o fuamoa. E le aoga lenei i le faʻatumu.
  4. Mai gaʻo, e mafai ona e faʻaaoga le margarine ma le maualalo o le pasene o le gaʻo gaʻo po o le suauʻu manogi.
  5. O le taoina o le suka e leai se totogi. E mafai ona e faʻamamaina le ipu ma se mea suamalie masani.
  6. Mo le faʻatumu, filifili ni oloa mai le lisi na faʻatagaina i le maʻisuka.
  7. Kuki i se vaega itiiti.

O le a le ituaiga falaoamata e mafai ona ou faʻaaogaina?

I le tulaga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2, o le faʻaaogaina o oloa o le saito e faʻasaina. O loʻo i ai le tele o meaʻai gaʻo.

O le faʻafefete i totonu o le faʻamalosi o oloa mo le maʻisuka e tatau ona i ai ma se faʻamatalaga manino o le sili atu ma le 50 iunite.

O oloa e iai se faasinomaga o le sili atu i le 70 e tatau ona vavaeese atoa, ao latou saofagā i le tuputupu ae o le toto suka. E i ai taimi, e mafai ona faʻaaogaina le gaosiga atoa o saito.

Eseese ituaiga o falaoamata e mafai ona eseese meaʻai, suia o lona tofo - mai le aloese o le a tuʻuina atu ai i le ipu se meaʻai lelei, ma o le niu o le a faia ai pusi masani e sili ona matagofie.

Faʻatasi ma le maʻisuka, e mafai ona e kuka mai i nei ituaiga:

  • fatu atoa - GI (glycemic index) 60 iunite,
  • buckwheat - 45 iunite
  • niu - 40 iunite.,
  • oatmeal - 40 iunite.,
  • sese - 30 iunite.,
  • mai amaranth - 50 iunite,
  • mai le sipelaina - 40 iunite,
  • mai soya - 45 iunite.

  • saito - 80 iunite,
  • araisa - 75 iunite.
  • sana - 75 iunite.,
  • mai karite - 65 iunite.

O le filifiliga pito sili ona talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o le suamalie. O se tasi lea o ituaiga o calorie sili ona maualalo (290 kcal.). I le faʻaopoopoga, o le rai e mauoa i vitamini A ma B, fiber ma elemene o elemene (calcium, potassium, copper)

Oatmeal e sili atu le caloric, ae aoga mo le maʻisuka ona o le gafatia e faʻamamā ai le tino o le cholesterol ma faʻaitiitia ai le toto toto. O aoga aoga o le oatmeal e aofia ai lona aafiaga lelei i le faagasologa o otaota ma le anotusi o le vitamini B, seleni ma le magnesium.

Mai le teu, o le kalori e aofia ai le oatmeal, ae sili atu i le tuufaatasiga o mea aoga. O le mea lea i le teuina o le tele o le folic and nicotinic acid, iron, manganese ma le zinc. O loʻo i ai le tele o le kopa ma le vaitamini B.

O le falaoamata Amaranth e faaluaina le maualuga e pei o le susu i le calcium ma maua ai le tino ma se mea e maua mai ai le protein i aso taitasi. O le maualalo o le kalori ma le gafatia e faʻaitiitia ai le suka o le toto e avea ai ma mea e manaʻomia i le faʻamaʻiina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka o soo se ituaiga.

Faʻasalaga Faʻasalalau

E masani ona taliaina o meaai uma o le maʻisuka e le tatau ona faʻanofoina. E le o lea. O le mea moni, o tagata gasegase e faʻasaina ona faʻaaoga le suka, ae mafai ona e suia i se suauu.

O mea faʻale-natura mo sugar sugar e aofia ai le licricice ma le stevia. Faatasi ai ma stevia, meaʻai suamalie ma meainu ua maua, e mafai ona e faʻaopopo i le tao. E lauiloa o se mea sili ona suamalie mo tagata e maua i le maʻisuka. Laisene e faʻaaogaina foi ina ia suamalie suamalie. O ia suiga o le a aoga mo tagata soifua maloloina.

E oʻo lava i suʻe faapitoa mo le suka suka na faia:

  1. Fructose o se suamalie e masani ona suamalie le vai. Toeitiiti faalua ona suamalie pei o le suka.
  2. Xylitol - o le faʻapogai o le sana ma le meaʻai. O lenei paʻu paʻepaʻe o se mea sili e suitulaga i le suka, ae mafai ona mafua ai le pala. Faia i le aso 15 g.
  3. O le Sorbitol o se paʻu manino e faia mai fua o le pusi o mauga. E sili atu le suamalie nai lo le suka, ae sili atu i le calories ma o le fualaau i le aso e le tatau ona sili atu nai lo le 40 g.

E sili ona aloese le faʻaaogaina o mea suamalie.

E aofia ai:

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  1. Aspartame e sili atu le suamalie nai lo le suka ma e iai ni nai kalo, ae e mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa ona feutagai ma lau fomaʻi. E le tatau ona faaaofia le Aspartame i le taumafataga mo le maualuga o le toto maualuga, faʻalavelave moe, poʻo le mafatia mai le maʻi o Parkinson.
  2. Saccharin o se mea suamalie faʻamalosi lea na leiloloa ona meatotino i le taimi o togafitiga vevela. E faʻasaina mo faafitauli i le ate ma fatuga. E masani ona faatauina atu i se paluga ma isi mea suamalie.
  3. Cyclamate e silia ma le 20 taimi sili atu ona suamalie nai lo le suka. Faʻatau i se faʻafefiloi ma le saccher. O le uila cyclamate e mafai ona afaina ai le vevela.

O le mea lea, e sili atu le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai mea suamalie faalenatura, e pei o le stevia ma le fructose.

Fualaau aina

O lapisi e mafai ona saunia ma fualaau aina suamalie, faʻafefeteina o meaʻai po o meaʻai faʻatasi ma moa moa.

O le a e manaʻomia: kefiriti gaʻo gaʻo 250 ml, 500 g rye flour, margarine afa afa, soda, sina masima.

1 faʻatoʻa faʻatumu: faʻafefeteina apu manogi ma plums, faaopoopo le suamalie, se pine o le kinamoni.

2 le faʻamaeʻaina: filifili lelei le susu o le moa kuka ma faʻafefiloi ma fatu nutimomoia ma paluga nutimomoia. Faʻaopopo se kulupu punoto lua o le yogurt natura.

Galu le margarine ma le kefir, sasaa i mea mamago ma kuka le paluga. Faʻaliliu ma taʻavale i luga o se faʻavae. Mo le fufuluina o moa, e tatau ona mamafa le laulau. Fesuiaʻi le faʻatumu ua filifilia e tusa ai ma le suʻega ma taʻavale le lisi. Ova 40-50 minute. O le a maua ai se laʻau matagofie ma le lalelei (silasila i le ata)

E le tatau ona teena kuki.

O le mea moni, mo le maʻisuka, e tele naua meaʻai lelei ma maloloina:

  1. Kuki oatama. O le a e manaʻomia: o le falaoa o le falaoamata 180 g, olati oatmeal 400 g, soda, fuamoa, suamalie, afa afa o le margarine, lua keke. sipuni tele o le susu, fatu nutimomoia. Fufulu le fuamoa i le gaʻo, faaopoopo i ai le suamalie, soda ma isi mea. Uu se paluga mafiafia. Vaevae i ni fasipepa ma avatu ia i latou foliga o se keke kiliki. Pipi mo le 20-30 minute i le 180 C.
  2. Tipi kuki. O le a e manaʻomia: 500 g rye falaoamata, suamalie, lua fuamoa, lua sipuni o le kulimi kulimi maualalo, 50 g pata poo le margarine, soda, pine o le masima, mea manogi. Fufulu fuamoa i gaʻo, fuamoa ma se suamalie. Faʻasusu i le masima ma le kulimi mumu ma mea manogi. Liligi i totonu o le falaoamata ma uu paluga vavalalata. Tuu atu ia te ia e malolo mo le afa itula ma ia taamilo i luga o se vaega. Otioti fatu kuki, fufulu le fuamoa i luga ma tao ai seia uma ona kuka. O lenei suʻega o le a faia ai luga o laulau keke lelei.

E oʻo lava i se faʻailoa iloga pei o tiramisu e mafai ona aliali i luga o le laulau.

O le a e manaʻomia: meaʻai, mea suamalie, Farilaifia cream cheese (e mafai ona e ave Mascarpone), sisi falaoa e maualalo, 10% o le kulimi, vanillin.

Lisi kulimi e fefiloi ma le kulimi ma le kulimi, faaopoopo le suamalie ma le vanilla. Soak crackers i le lauti uliuli e le mafaamatalaina ma faasalalauina i luga o se ipu. Lasa le kulimi kulimi i luga. Ona toe fai lea o se faaputuga kuki. Numera o laulau e pei ona manaʻo ai. Lena sauniuni e faʻaliliu.

Carrot Pudding »Ginger»

O le a e manaʻomia: se fuamoa, 500 g kaloti, Art. sipuni o le suāuʻu fuālaʻau, 70 g gaʻo susu e leai ni gaʻo, lua sipuni o kirimi kulimi, 4 tbsp. sipuni tele o le suāsusu, mea suamalie, faʻasusu, ma mea manogi.

Faʻafefete i totonu o le vai mago i totonu o le vai ma pipiʻi lelei. Tipi i le pata ma le susu mo le 15 minute. Vavaeese le polotini mai le isumu ma taia i se mea suamalie. Tasi le sisi ma le isu. Faʻafesoʻotaʻi mea uma i se kālati. Tufatufa atu le lapisi i luga o fuga ma fugaina pepa. Ova 30-40 minute.

Buckwheat ma rye falaoamata pancakes ma pancakes

Mai le falalati maloloina po o le falaoa o le falaoa e mafai ona e tunu fasi pani pancakes:

  1. Rye pancakes ma fua. O le a e manaʻomia: 100 g kekeisi, 200 g falaoamata, fuamoa, fuālaʻau manogi, lua sipuni, masima ma suauu, stevia, blueberries poʻo currants curry. E sasaa le Stevia i vai inu, ma taofi mo le 30 minute. Tunu le fuamoa i le kusi falaoamata, ma faaopoopo le vai mai stevia. Faaopopo le falaoamata, soda ma le masima. Sue ma faʻaopopo le suauu. I le mea mulimuli, faaopoopo ni vine. Faʻafefiloi lelei ma tao e aunoa ma le saluina o le apa.
  2. Buckwheat pancakes. Manaomia: 180 g falaoamata tao, 100 ml o vai, suauu na sosolo i le vinika, 2 tbsp. punetuni o le suauu manogi. Saunia le paluga mai meaʻai ma tuʻu ai mo le 30 minute i se nofoaga mafanafana. 'Aʻai e aunoa ma le saluina o le apa. Auauna e ala i le fafagaina o le meli.

Charlotte maʻisuka ata vitio:

Taʻi Tisuka

E tatau ona tatou fiafia i le tao i le tausisia o tulafono faʻapitoa:

  1. Aua le kukaina le tele o meaʻai tao i le taimi. E sili atu ona lelei le taoina o se meaʻai nai lo le fagu uma.
  2. E mafai ona e gaosia pies ma kuki e sili atu nai lo le faalua i le vaiaso, ma e le 'ai i aso uma.
  3. E sili atu le faʻagata oe i se tasi vaega o le pai, ma togafiti le tagata o totoe i tagata o le aiga.
  4. Fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto aʻo le i ai le tao ma a maeʻa le afa itula.

Taiala o Meaʻai mo le Tusa 2 Mateʻo i le Dr. Malysheva's Video Tala:

Soo se ituaiga o le maʻisuka e le o se mafuaaga e teʻena ai ipu muamua. E mafai ona e filifilia i taimi uma se fua o le kuka e le afaina ma o le a foliga lelei e oʻo lava ile laulau fiafia.

Ae, e ui lava i le saogalemu ma se filifiliga tele, aua e te aafia i fua o le falaoamata. E mafai ona aʻafia lou soifua maloloina i le fafagaina o meaʻai.

Pancakes mo le maʻisuka: sauniuni mo Shrovetide!

O le Shrovetide o le avefeau muamua lea o le tautotogo. E le se tagata Rusia se toatasi e mafai ona mafaufau i ai e aunoa ma ni pala, pala-keke e pei o le la. I le tepa muamua, o lenei ipu e matua le talafeagai lava mo le maʻisuka. Ae ui i lea, o mafaufauga ma mea ola maloloina o le a mafai ai ona teuteuina le laulau ma le matagofie ma le matagofie o pancakes, lea o le a fiafia uma ai le aiga atoa. E faʻatatau i le faʻatumu, o pancakes e mafai ona avea ma se ala poʻo se meaʻai.

Buckwheat pancakes ma le sipisi e tumu

Meaʻai mo le paluga:

  • 0.5 l o vai
  • 100 g falaoamata tao
  • 0.5 tsp soda ma se sipuniti o le vineta e tineia ai,
  • 1 tbsp. se sipuni o le suauu manogi
  • 0.5 tsp o le masima.

  • talotalo mafiafia le sisi leisi 5% gaʻo,
  • 100 g o le suluguni poo le mozzarella (e mafai ona suia i le siʻisi sisi),
  • 2 fuamoa ua kuka,
  • laʻau vao
  • uliuli pepa e tofo ai.

Queen of cereals, o le tamaoaiga a le atunuu o Rusia - buckwheat. O loʻo iloa e le maʻisuka ona aoga, aua o le 20 tausaga talu ai, na mafua ai le taumafa paleni. O le falaoamata Buckwheat, aemaise lava o ana sauniuniga, e faʻasaoina ai vitamini, minerale ma proteins. E aoga mo vaʻa toto, e aofia ai vailaʻau faʻasaʻa ma 8 mea taua o le amino.

Tuua Lau Faamatalaga