Rosart: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, iloiloga ma analogues

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Rosart - o se fualaau faasaina e faatatau i fuainumera, na faʻaaoga e faʻaitiitia ai le cholesterol toto. Ole fualaau o Rosart e avea o se elemene malosi e aofia ai le gasegase. O le vailaau faʻasaina e maua ile pepa 5, 10, 20 ma le 40 mg i le ituaiga Actavis Group i Iceland. Rosart e masani ona faʻaaoga e togafitia ai le hypercholisterinemia.

  • Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina
  • Taumafa ma fuainumera
  • Talosaga a Rosart
  • O afea e le mafai ona ou faʻaaoga Rosart?
  • Tina ma le fafagaina o se pepe
  • Faaaoga Rosart ma le faʻaeteete
  • Tali leaga
  • Analogues o fualaau faasaina

Rosart o loʻo i ai mea nei e puipuia ai le falemaʻi:

  • faaitiitia le cholesterol - lipoproteins maualalo maualalo,
  • faaitiitia le maualuga o le cholesterol A - o le lipoproteins maualalo maualalo,
  • faaitiitia le aofai o cholesterol ma triglycerides i le toto,
  • faaitiitia le cholesterol - liproteins maualuga,
  • e maualalo ai le eseesega o le cholesterol - maualuga lipoproteins maualuga ma maualalo,
  • afaina le maualuga o alipoproteins A ma le B.

Ole aʻafiaga o le tino o Rosart e faʻatatau i le metotia na faʻaaogaina. A maeʻa le amataga o le togafitiga o Rosart, o le togafitiga faʻaalia e aliali mai i le mavae ai o le vaiaso e tasi, pe'ā mavae le lua vaiaso e oʻo atu i le 90%, ma a maeʻa le fa vaiaso e faʻaaoga ai le maualuga o le pharmacological effect ma maua ai i lenei tulaga. O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i totonu o le vaega o meaʻai, faʻafefiloi i le ate ma faʻateleina i totonu o le iniseti, ma i se tulaga maualalo e fatugaʻo.

O le a le mea e fesoasoani ia Rosart?

Rosart, ata o papa

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  • matua hypercholesterolemia poʻo le hyperlipoproteinemia faʻatasi,
  • o le hypercholesterolemia faʻatoʻateleina, e le mafai ona faʻaleleia togafitiga o meaʻai ma isi togafitiga e leai ni fualaau,
  • faateleina le faateleina o le tiglycerides,
  • ina ia faʻagesegese ai le alualu i luma o le atherosclerosis,
  • o le puipuiga muamua o faʻatelega masani o faʻamaʻi fatu cardiovascular (stroke, heart attack, ischemia).

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O Rosart o loʻo maua i foliga o ata vali ata: biconvex, i le tasi itu ua togitogiina le "ST 1" i luga o laulau paʻepaʻe papaʻe, "ST 2" ma le "ST 3" i luga o lapotopoto lanu piniki, "ST 4" luga lanu piniki moli (i le paʻu: 7 pcs., i se pepa pepa 4 flipters, 10 pcs., i se pepa pepa pepa 3 po o le 9 pepa, 14 pcs., i se pepa pepa pepa 2 po o le 6).

1 papalama e aofia ai:

  • gaioiga gaosi: calcium rosuvastatin - 5.21 mg, 10.42 mg, 20.84 mg po o le 41.68 mg, o lenei mea e tutusa ma mea e maua i le 5 mg, 10 mg, 20 mg poʻo le 40 mg o rosuvastatin,
  • vaega o ausilali: lactose monohydrate, microcrystalline cellulose (ituaiga 102), calcium hydrogen phosphate dihydrate, crospovidone (type A), magnesium stearate,
  • O ata o le paʻu paʻepaʻe - Opadri white II 33G28435 (dioxide, hypromelilose-2910, lactose monohydrate, triacetin, macrogol-3350), pepa lanu piniki - Opadra pink II 33G240007 (titanium dioxide, hypromelilose-2910, lactose monohydrate, triacetin , macrogol-3350, vali carmine mumu).

Faatonuga mo le faʻaaoga Rosart, fua

Rosart e mafai ona ave i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaai. E taua mo le maʻi i le taimi o togafitiga e tausisia ai se taumafa paleni, o lona uiga o le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo.

O le vailaau e filifilia faʻapitoa ma e faʻalagolago i mea taua e pei o faailoilo falesuesue o le maualuga o le cholesterol, o le i ai o patipati cardiovascular ma maʻi gastrointestinal.

I le amataga o le vasega togafitiga, o le aso sili ona lelei i aso taitasi o le 5 pe 10 mg. Iloiloga o togafitiga e faia i le fa vaiaso mulimuli ane: afai o le maualuga o le "lelei" cholesterol e le masani, ona faateleina lea o le fualaau faasaina i le 20 mg, ma pe afai e tatau ai, i le 40 mg.

Afai e maua e le tagata gasegase le sili ona mafai ona faatagaina, ona tatau lea ona ia vaavaaia faafomaʻi masani, talu ai o loʻo i ai se tulaga lamatia maualuga e atiaʻe ai ni faʻafitauli leaga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Rosart aemaise lava le tosoina atu o togafitiga i fualaau faasaina ma isi fualaau faasaina:

1. Afai o le tagata maʻi o loʻo aʻafia le siama o le Cyclosporine, o le fua fautuaina ole Rosart e 5 mg.

2. O le fualaau oona Hemofibrozil e tutusa lona aafiaga ile falemaʻi ma le Rosar, o lea e tatau ai ona ave uma fualaau faasaina i se fua pito i lalo pe laʻititi foi.

3. Inhibitors inhibitors (antiretroviral drugs prescribed for immunodeficiency virus, fualaau oona - Agenerase, Crixivan, Virasept, Aptivus) poloka le enzyme e nafa ma le malepe o polyproteins. O le mea lea, afai e maʻi le tagata maʻi Rosart i lenei togafitiga, ona faʻaopopo faatolu lea o le lelei o le mulimuli. I lenei tulaga, o le maualuga o fua o le lipid-lowering agent e tatau ona sili atu i le 10 mg.

O le vailaʻau e tatau ona faʻamaluina i le tele o le vai, e le fautuaina ni mea inu.

Contraindications ma le faʻasologa

I faʻamaʻi ogaoga ogaoga, faʻamaʻi o le ate ma le musika o le fatu, o meaʻai e le o faʻamaonia. Ole Rosart e le fautuaina foi mo tamaitai e fuafuaina se maitaga.

Isi faʻamaʻi - o le taimi atoa o le maitaga, lactation (susu) ma tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Ole fua pito i maualuga e le o faʻamaonia pe a maʻi le tagata maʻi mai le hypothyroidism (leai o semoni) poʻo le faʻaaogaina o le ava malosi (i lenei tulaga, e fautuaina se fualaau faʻamaʻi mālūlū poʻo le faʻatagaina o fualaau faasaina). O laulau e faʻataʻitaʻiina ma le lapatai i tagata gasegase e afaina ai se tasi o aiga ona o le gasegase o le maso. Mo tagata o le atunuu o Mongoloid, o le vailaʻau e faʻamaonia manino i le pito i lalo ifo o le metotia.

I nisi tulaga, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai tali le lelei mulimuli:

  • afaina o le paʻu i le foliga o le mumu o le paʻu, o le vevela, o le vevela,
  • susu, maʻi tiga, vaivaiga maso,
  • solia o le galuega endocrin, faʻaalia i le atinaʻe o le maʻisuka ituaiga 1,
  • televave vave ma vaivai,
  • faateleina le toto toto, palpitations.

E le fautuaina le tagata maʻi e faʻafoʻosaʻo le fetuutuunai ole maualuga. A le o lea, e mafai ona atiaʻe faʻamalologa e sili atu i luga:

  • vevela, vomia, nofoa avanoa,
  • tiga o le manava
  • pallo o le paʻu, leai se mafaufau,
  • solia le manava ma le fatu.

Afai e tulaʻi mai nei tulaga, e tatau ona faanatinatiina le tausiga faanatinati, ma ao le i taunuu mai fomaʻi, faʻafefiloi le manava o le maʻi.

Pharmacodynamics

Rosart o se fualaau faasaina mai le vaega o statins ma le lipid-lowering activity. O lona gaosiga gaosi, rosuvastatin, o se tagata faʻamalosi faʻamalosi o le 3-hydroxy-3-methylglutaryl coenzyme A reductase (HMG-CoA reductase), o se enzyme lea e liliu mai HMG-CoA e vavalo, o se vailaau muamua i le cholesterol.

O le faateleina o le aofaʻi o lipoprotein lipoprotein receptors (LDL) i luga o le hepatocytes, ua faʻaleleia ai le rosuvastatin le oso aʻe ma le catabolism o le LDL, faʻasaina le faʻasologa o le lipoproteins maualalo maualalo (VLDL) ma faʻaitiitia ai le numera o LDL ma le VLDL. E maualalo ai le maualuga o le LDL cholesterol, le cholesterol atoa, triglycerides (TG), VLDL cholesterol, TG-VLDL, non-HDL cholesterol (maualuga lipoproteins), apolipoprotein B (ApoV). Faʻatupulaia le maualuga o le maualuga o le HDL cholesterol ma ApoA-I. Faʻaititia le fua o le cholesterol-LDL i le cholesterol-HDL, le cholesterol atoa i cholesterol-HDL, non-HDL cholesterol i HDL cholesterol, apolipoprotein B (ApoB) i apolipoprotein A-I (ApoA-I).

Ole aʻafiaga o le tino o Rosart e faʻalagolago lava i le aofaiga o le fua faatonuina. O le togafiti togafitiga e tupu pe a uma le vaiaso muamua o le togafitiga, pe a uma le lua vaiaso e oʻo atu i le 90% o le maualuga o le aoga, ma le vaiaso lona fa - 100% ma tumau ai pea. Rosuvastatin ua faailoaina mo le togafitiga o le hypercholesterolemia e aunoa ma / i le hypertriglyceridemia, e tusa lava po o le a le ituaiga, matua po o le ituaiga tagata maʻi, e aofia ai tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma le hypercholesterolemia i aiga. O taunuuga o suʻesuʻega na faaalia ai ao aveina le Rosart i se fua faatatau o le 10 mg mo le IIa ma le IIb hypercholesterolemia (Fredrickson classification) ma le LDL cholesterol toharite o le 4.8 mmol / L, LDL cholesterol concentration e oʻo i le maualuga o le 3 mmol / L i le 80 % o maʻi. Faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia aiga, o le ave ifo maualalo o le LDL o le cholesterol levels ma le pulupastatin i se fualaau o le 20 mg ma le 40 mg o le 22%.

O se mea faaopoopo i le tuufaatasiga o Rosart ma le kulicoticic acid i se fualaau o le 1000 mg po o le sili atu i le aso (e tusa ai ma le faateleina o le HDL cholesterol) ma le taofia (e faatatau i le faaitiitia o le maualuga o le TG).

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le pini Cmax (maualuga le maualuga) o le rosuvastatin i le plasma toto e ausia pe a ma le 5 itula. O lona faʻaleleia o le tino e faateleina i le faʻatusatusa i le avega. O le bioavailability atoatoa e tusa ma le 20%. E le suia suiga o le pharmacokinetic o aso taitasi.

O le tuiina o le toto plasma (i le sili atu ma le albumin) e tusa ma le 90%. O le malosi o le absorption e tupu i le ate. Vo (tufatufaina atu) - 134 l. O le vailaʻau e manumalo i le pa puipui.

E le o se mea autu mo le isoenzymes o le cytochrome P system450. E tusa ma le 10% o le rosuvastatin o loʻo faʻaliliuina i le ate. O le faagasologa o le gasegase o le ate i le ate e faia i le auai o se tagata faapitoa faapitoa o le uʻamea - le polypeptide, lea e feaveaia ai le vaega o meaola (OATP) 1B1 ma avea ai se vaega taua i lona faʻamaʻiina o le faʻamaʻi. O le isoenzyme CYP2C9 o le isoenzyme autu o le metabolism o le rosuvastatin, i se tulaga maualalo CYP3A4, CYP2C19 ma le CYP2D6.

O le tele o metabolites o le rosuvastatin o le lapatone metabolites ma le N-desmethyl, o le pe tusa ma le 50% le sili atu le malosi nai lo le rosuvastatin. O le taofia o le faasalalauina o le HMG-CoA reductase ua faamautuina e le sili atu i le 90% o galuega faa-pharmacological o le rosuvastatin, o le malologa

10% - le gaioiga o ana metabolites.

I se fesuiaiga e le suia, e tusa ma le 90% o le fualaau o Rosart ua faʻavaveina e ala i le inumaga, ma le vaega na totoe mai fatugaʻo. T1/2 (afa-ola) - e tusa ma le 19 itula, faatasi ai ma le faateleina o le fualaau o le fualaau faasaina, e le suia. O le faʻasalaga o le plalasma e maua ai le 50 l / h.

I le agavaʻa ma le agavaʻa o le le atoatoa, o se suiga taua i le maualuga o le maualuga o le rosuvastatin i le plasma toto poo le N-desmethyl e le tupu. I le faaletonu ogaoga o le faaletonu ma le kiliaina o le creatinine (CC) o le itiiti ifo i le 30 ml / min, o le mea e maua i le rosuvastatin i le plasma e faʻatupulaʻia ai le 3 taimi, N-desmethyl - 9 taimi. I tagata gasegase i le gasegase, o le faʻateleina o le rosuvastatin i le plasma e faʻatupulaʻia e tusa ma le 1/2.

I tulaga eseese o le toilalo o le ate (7 points ma lalo i luga o le Child-Pugh scale), o le faateleina i le T1/2 e le o iloa. Faʻamauluga T1/2 rosuvastatin e 2 taimi na matauina i tagata gasegase i le togi i le 8 ma le 9 i luga ole fua ole Child-Pugh. I le tele o faʻamatalaga faʻamaonia o le ate, e leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O vailaʻau mo togafitiga o le rosuvastatin e leai se aafiaga ogaoga i le itupa ma le matua o le maʻi.

O le mafutaga vavalalata e aʻafia ai vaega o le pharmacokinetic o Rosart. O le plasma AUC (total concentration) o rosuvastatin i Saina ma Iapani e 2 taimi e maualuga atu nai lo tagata Europa ma North Americans. Fmax ma AUC i Indians ma sui o le motu o Mongoloid i luga o le siʻitaga faateleina i le 1.3 taimi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • hypertriglyceridemia (ituaiga IV e tusa ai ma Fredrickson) - o se faʻaopoopoga i le taumafataga,
  • (first type IIa e tusa ai ma Fredrickson) - e avea o se faʻaopoopoga i meaʻai, gaioiga faʻaletino ma le mamafa o le mamafa,
  • homozygous o le hypercholesterolemia faʻatoʻateleina i le le lava o le aoga o mea taumafa ma isi ituaiga togafitiga e faʻamoemoe e faʻaitiitia le maualuga o le lipid concentration (e aofia ai le LDL apheresis) pe faʻatasi ai ma le le faʻalogo i ituaiga ituaiga togafitiga,
  • puipuiga muamua o faʻafitauli faʻapitoa i le cardiovascular (fatu fatuga, stroke, toe faʻafouina) i tagata matutua e aunoa ma ni faʻamaʻi pipisi o le fatu fatu (CHD), ae faʻamuamua mo lona atinaʻe (tausaga mo tagata e sili atu ma le 50 tausaga ma tamaitai matutua atu i le 60 tausaga, maitaga C -e faʻasaina le palatini 2 mg / l ma sili atu i luga o le i ai o se tasi o mea faʻalavelave faʻaopopo: toto maualuga maualuga, low HDL cholesterol, amataga vave o faʻamaʻi fatu fatu i totonu o talafaasolopito o aiga, ulaula).

E le gata i lea, o Rosart ua faʻamatalaina o se faʻaopoopoga i le taumafataga mo tagata mamaʻi o loʻo faʻaalia togafitiga i lalo ifo o le cholesterol ma le LDL cholesterol ina ia faʻagesegese ai le alualu i luma o le atherosclerosis.

Roslog analogs, lisi o fualaau faasaina

O se vailaʻau antisclerotic e tele ana faʻaoga ma isi mea faʻapitoa e puipuia ai le falemaʻi. Ae ui i lea, e le fautuaina e suia se tasi o fualaau faasaina ma le isi i lona lava (mo se faataitaiga, ona o se eseesega tau). O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e mafai e le masini fomaʻi filifilia ona i ai se aafiaga le lelei i le tino, e faʻaalia ai aʻafiaga o le aʻafiaga poʻo le leai o se faʻamalologa talafeagai.

Tau tutusa tutusa o Rosart:

  1. Akorta. O le mea lea o le lipid-lowering agent e fesoasoani i le faateleina o le numera o lipoprotein maualalo maualalo, lea e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le cholesterol lamatia.
  2. Crestor. O loʻo faʻaalia foi i luga o le laʻau lo latou aafiaga i le ate (o loʻo i ai se faʻaleagaina o le lipoproteins o le maualalo o le eleele ma le fatufatu o le cholesterol). O le siʻitia o le numera o le faʻaleleia o le hepatic i luga o silasila o le tino e mafua ai le faateleina o le catabolism ma le pueina o lipoproteins maualalo.

E tutusa foi analogues e aofia ai vailaʻau - Rosucard, Rosistark, Tevastor.

Taua - Faatonuga a Rosart mo le faʻaogaina, tau ma iloiloga e le faʻaaogaina i analogues ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala mo le faʻaaogaina o vailaau oona foliga tutusa pe faʻamalosia. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. Pe a suia le Rosart i se faʻaoga tutusa, e taua le maua o fautuaga faʻapitoa, atonu e te manaʻomia le suia o le togafitiga, faʻaoga, ma isi mea faapena.

O le toe iloiloga o fomai e uiga ia Rosart ua fefiloi. O uiga lelei, o le lelei ma le tumau o le togafitiga e amataina ai se taimi puupuu e mafai ona maitauina. I le isi itu, atonu e faigata ona filifili se vailaʻau taʻitasi. E maua foi e tagata mamaʻi le le mautonu i le taimi o togafitiga, aʻo latou lafoaia mea suamalie, masani masani e tusa lava pe itiiti le tele.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e seasea. O aʻafiaga o loʻo taua i lalo e tatau ona lipotia i lau fomaʻi pe afai latou te faʻaauau pe faʻaleagaina:

O aʻafiaga nei e sili atu ona ogaoga. Afai e maua, e tatau ona e taofia le aveina Rosart ma talanoa vave i se fomaʻi. O nei uiga leaga e aofia ai:

  • tiga o musika po o vaivaiga
  • fiva,
  • tiga o le pusa
  • samasama o le paʻu poʻo mata,
  • pogisa pouliuli
  • tiga i le taumatau pito i luga,
  • taʻavale
  • vaivai tele
  • ese mai le gasegase pe faamanualia
  • leai se manaʻo
  • fomaʻi pei o faʻamaoniga,
  • tiga faʻafigi, faʻavauvau, poʻo isi faʻailoga o faʻamaʻi pipisi.

Afai o soʻo se faailoilo o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻafuaseʻi togafitiga faafomaʻi:

  • vave
  • urticaria,
  • sasaa,
  • faigata ona manava pe foloina,
  • fulafula mata, gutu, laulaufaiva, laugutu, mata, lima, vae, tapuvae poʻo lalo vae,
  • vave
  • afaina poʻo le tingling i tamatamailima ma tamatamai vae.

Faatonuga mo le faʻaaoga Rosart

I faatonuga mo le faʻaaogaina, Rosart 10 mg o loʻo fai mai o le fualaau faasaina e faʻaalia i le tautala e aunoa ma le faʻataʻi. Inu le fualaau faasaina ma se aofaiga o le vai, sili atu le suavai. Ole vaʻaia ole pills e tutoatasi mai mea taumafa.

E tusa ai ma faatonuga a Rosart mo le faʻaaogaina, 10 miligrams, e tatau ona ave le vailaʻau ma se fua faatatau itiiti o le 5 milligrams poʻo le 10 miligrams, e tusa lava pe maua muamua avega o isi fuainumera. O le filifiliga o le muamua inumaga e faalagolago ile:

  • cholesterol level
  • maualuga o tulaga lamatia o se fatu fatu poʻo se faʻamaʻi,
  • le gafatia i vaega o le vailaʻau.

Faatasi ai ma se uluai metotia o le 5 miligrams, e mafai e le fomai ona faaluaina lenei fualaau i le 10 milligrams, ona faateleina lea i le 20 miligrams ma le 40 milligrams, pe a tatau ai.

E fa vaiaso e tatau ona faʻaitiitia i le va o faʻasologa o fualaau taʻitasi. O le maualuga o le gaosiga o aso taitasi o le 40 milligrams. Ole fua ole fua lea ua na o tagata e maua i le maualuga o le cholesterol ma le maualuga o le lamatiaga o le fatu poo le stroke, lea e lava le 20 miligrams e maualalo ai le cholesterol toto.

Pe a faatonuina se fualaau faasaina e faaitiitia ai le lamatiaga fatu fatuafaina poʻo a latou
faafitauli faʻalesoifua maloloina talafeagai, o le aso fautuaina i aso taitasi e 20 mg. E mafai ona faaitiitia le fuainumera pe afai o le tagata maʻi e iai ona faailoga o loʻo i luga o le lisi o faʻasolega.

Fai mo tamaiti e taʻi sefulu i le sefulufitu tausaga le matua - o le masani muamua o le 5 milligrams, o le fua pito i maualuga o le 20 mg. O le fualaau faasaina e tatau ona faʻaalu i le aso.

O togafitiga Rosart, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, i se fua o le 40 mg e le fautuaina mo tamaiti.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Rosart, aʻo ave faʻamalosi faʻamalosi, e mafai ona faʻaosoosoina le faʻaalia o ni mea e le manaʻomia:

  • Faʻasalalauga Rosart ma Cyclosporine - o le vailaʻau mulimuli e faʻaolaina ai le faateleina o le faʻalauteleina o le faʻaleleia o le tino rosuvastatin, o le mea lea, o gasegase o loʻo faʻataʻitaʻiina o le togafitiga o Cyclosporine e tatau ona ave Rosart i le laʻititi laʻititi - e le sili atu ma le 5 miligrams i le aso.
  • Hemofibrozil (Gemfibrozil) - faʻapupulaina le faʻaleleia o le faʻavaveina o le toto. Ona o le matauina o le tele o lamatiaga o le myopathy / rhabdomyolysis, e tatau ona aloese ai le togafitiga o Rosart ma Gemfibrozil. Ole fua pito i maualuga ole sili atu i le 10 miligrams i le aso.
  • Puipuia inhibitors - o le faʻaaogaina o Rosart faʻatasi ai ma nisi o le inisiua puipuia o le puipuiga e faʻatasi ma le ritonavir ei ai aafiaga eseese i luga o le gasegase, ma sili atu i luga o le aafiaga o le vailaʻau i luga o le tino. Puipuiga o Inhibitors i Faʻatasiga: lopinavir / ritonavir ma atazanavir / ritonavir e mafai ona faʻateleina le faʻavaveina o le faʻavaveina e oʻo atu i le tolu taimi. Mo nei faʻapotopotoga, o le fua o le Rosart e le tatau ona sili atu i le 10 miligrams i le aso.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le talosaga Rosart o loʻo faʻaalia i mataupu nei:

  • O se faʻaopoopoga o le maualuga o le cholesterol muamua, e aofia ai se faʻamaʻi pipisi, faʻapea foi ma se mea faʻafefiloi.
  • Maualuluga triglycerides i le toto.
  • Faʻatasi ma le atherosclerosis - ia faʻagesegese ai le alualu i luma o le faʻamaʻi.
  • Puipuiga o faʻamaʻi faʻafomaʻi i tagata o loʻo mafatia mai le fatu ma vascular faʻamaʻi ma le maualuga le lamatia o le atinaʻeina: ulaula, ava malosi, tausaga e sili atu ma le 50 tausaga, faʻasologa o togafitiga, toto maualuga, maualuga maualuga o le C-reactive protein.

O le fualaau faasaina e masani ona faaaoga i togafitiga faafomaʻi mo togafitiga ma mo le puipuia o faafitauli o maʻi fatu cardiovascular. I le taimi nei, o togafitiga Rosart ma analogues ua faʻataʻitaʻiina mo le tele o tagata gasegase e maua i le toto maualuga o le cholesterol ma le le atoatoa o taumafataga.

Taumafa ma fuainumera

Meaʻai i le taimi o togafitiga o le hypercholesterolemia e le tatau ona matua maualuga i kalolo - mai le 2400 i le 2700 calories i le aso. E le gata i lea, e le tatau ona i ai le meaai:

  • gaʻo, mea ulaula, faʻapea foʻi meaʻai na saunia i luga o le gaʻo ma le kuka,
  • meaai mama ua maualuga i gaʻo ma suauu,
  • fuamoa - sili atu i le tolu fasipepa i le vaiaso,
  • pata
  • meaʻai gaʻo ma gaʻo maualuga,
  • sausa, sausage, tilo, aspic,
  • susu atoa e sili atu i le 2.5%, kulimi mumu, kulimi,
  • puaa, puaa
  • fuluʻi gaʻo,
  • Faʻafiafiaga faʻatasi ma pata kulimi ma vailaʻau manogi.

O se meaai e maua i le cholesterol maualuga e tatau ona aofia ai le tele o fualaau faisua ma fua. E tatau ona faʻaaogaina fualaau faisua i salati, fuālaʻau ma tao tao, fuālaʻau fuālaʻau. O fualaau, compotes ua saunia mai fua, kuka i le meli. I le avea ai o se puna o polotini mo le kukaina, o le siʻosiʻomaga fou o le kisi ma le aano o manu (moa, vela, lapiti, toka) e faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o faʻatoʻaga o faʻatoʻaga e faʻamalosia.

O meaai i aso uma e tatau ona vaevaeina i ni meaʻai - mai le fa i le ono. E fufulu meaʻai ile tino mafanafana. E tatau foi ona e inuina le itiiti ifo i le tasi ma le afa lita o le vai i le aso, faaopoopo atu i soupisi, suamalie, lauti.

Talosaga a Rosart

I mataupu pe a le faʻaaogaina le taumafataga e le maua ai le mea e manaʻo i ai ma o le cholesterol e tumau pea i se maualuga, o Rosart laulau poʻo isi fuainumera ua faatonuina. E mafai ona inu pusa i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le taimi e 'ai ai. O le fualaau faasaina e tatau ona fufulu ile vai manino. E tatau ona mulimulitaʻia le taumafa faʻamaʻi o loʻo taʻua i luga i le taimi o togafitiga. O le fua o le fualaau faasaina i tulaga taitasi e filifilia taitoatasi. I le avea ai o se tulafono, o togafitiga Rosart e amata mai i le itiiti ifo ile 5 mg. O nisi taimi, faatasi ai ma maualuga maualuga o le cholesterol numera, o le fua amata e ono 10 mg o le vailaʻau. I ni nai vaiaso talu ona amata le togafitiga, ma le faaletonu o le togafitiga, o le fualaau e faateleina i le 20 mg. O le faʻaaogaina o fualaau oona e maualalo ai le cholesterol e umi lava le umi, o nisi taimi i le faagasologa o lou olaga.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga o se faʻalavelave maualuga o rosuvastatin e leʻi faʻatuina. O se fualaau e tasi o le tele o aso i aso taitasi o Rosart e le aafia ai le pharmacokinetics.

Togafitiga: o le tofiaina o togafitiga faʻamaʻi. Puleaina le gaoioiga o le creatin phosphokinase (CPK) ma le ate o le ate e tatau ona mautinoa. Afai e tatau ai, ua faia ni fuafuaga e faatumauina le aoga o totoga taua ma faiga.

O le aoga o le maʻi puipui e ono le mafai.

Faatonuga faapitoa

O le lamatiaga o le atinaʻeina o le myopathy, e aofia ai le rhabdomyolysis, ua faateleina ao aveina le rosuvastatin i fualaau nei: cyclosporine, inhibitors protease inhibitors, e aofia ai le tuufaatasiga o ritonavir ma atazanavir, tipranavir ma / poo le lopinavir. O le mea lea, e tatau ona tuʻuina atu le iloiloga i le tofiaina o isi togafitiga, ma afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o nei tupe-togafitiga ma le totoga e tatau ona taofia mo sina taimi.

Pe a faʻaaoga Rosart i se fuataga o le 40 mg, e tatau ona faʻaauau pea ona mataʻituina faʻamaumauga o le galuega toe fausiaina.

Pe a fuafuaina le gaoioiga a le CPK, e tatau ona faʻaesea le iai o mea e mafai ona solia ai le faʻamaoni o taunuuga, e aʻafia ai le gaioiga faaletino. O tagata maʻi e iai se faʻaopoopoga iloga i le amataga o le CPK e tatau ona toe iloiloina pe a maeʻa le 5-7 aso. I le tulaga o le faʻamaonia o le sili atu i le lima le sili atu o le masani a le KFK, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua solia.

E tatau ona faʻaeteete faapitoa pe a faatonuina Rosart i tagata gasegase e iai ni aʻafiaga lamatia mo le atinaʻe o le myopathy poʻo le rhabdomyolysis, iloilo ma le totoʻa le fua o faʻamoemoega o loʻo faʻamoemoeina ma ono aʻafia i le togafitiga. E tatau ona tuʻuina atu ile siama ile vaega o tagata gasegase ao faagasolo togafitiga. E le mafai ona e amata ave fualaau ma le uluai gaoioiga o le CPK 5 taimi sili atu nai lo le tapulaa maualuga o le masani.

E tatau i le fomaʻi ona logoina le tagata maʻi e uiga i le mea e ono tulai mai o le tiga o le musika, malaise, fiva, vaivai o le musika pe gasegase i le taimi o le togafitiga, ma le manaomia ona vave sailia se fautuaga faafomaʻi. Faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga tele i le KFK gaoioiga poʻo ni maso, o le togafitiga e tatau ona faʻagata. Faatasi ai ma le leiloloa o faailoga ma le toe faʻaleleia o le faʻamaoniga o le KFK, o le a mafai ona toe faʻatonuina le vailaau i laʻititi laʻititi.

1-2 taimi i le masina, o le lipid profile e tatau ona mataituina ma o le fua o Rosart e fetuunai e tusa ai ma ona taunuuga.

Faʻatasi ai ma se talaʻaga o faʻamaʻi ate ma tagata mamai e faʻaleagaina le ava malosi, ua fautuaina e muamua aʻo leʻi amataina le togafitiga ma a maeʻa le tolu masina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e faʻamautuina faailoga o galuega o le ate. Afai o le gaioiga o le enzyme o le hepatic i le toto toto e 3 taimi sili atu nai lo le tapulaa pito i luga o le masani, e tatau ona e faʻaitiitia le fualaau poʻo le taofi e ave Rosart.

Talu ai o le tuufaatasiga o le initaneti protease HIV ma le ritonavir e mafua ai le faateleina o le maualuga o le toto o le rosuvastatin, o le faaitiitia o le toto toto concentrate e tatau ona iloilo lelei, o le faateleina o le faateleina o le totoga o le toto i le plasma toto e tatau ona amanaia i le amataga o togafitiga ma ao faateleina le fualaau o le vailaʻau, ma tatau ai ona faia le fetuunaiga talafeagai o fualaau.

E manaʻomia le faalēaogā Rosart pe'āfai o iai se masalosaloga o se faʻamaʻi faʻamaʻi vavalalata, lea e ono mafua ai le vaivai o le mānava, le gasegase o le tino, vaivaiga, paʻu mamafa, ma fiva.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma faʻatonuga, ua faʻasalaina Rosart i le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma le susu.

O le tofiaina o fualaau faasaina i fafine o le gafa o le matua e tatau ona faia pe a latou faʻaogaina togafiti faʻatuatuaina.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le ono ono lamatia le fetus i le tulaga o le mafaufau i le vaitaimi o togafitiga.

Afai e tatau ona ave Rosart i le taimi o le lactation, e tatau ona taofi le susu.

I le tulaga o le le atoatoa o le galuega

O le faʻaaogaina o Rosart e faʻailoaina i soo se tasi o atopaʻu ona o le faaletonu ogaoga o le CC ma le itiiti ifo i le 30 ml / min, i se fuataga o le 40 mg - ma le CC mai le 30 i le 60 ml / min.

I le laʻititi poʻo le laʻititi o le tulaga o le le atoatoa, e le manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau, o le fua muamua ile CC ole itiiti ole 60ml / min e tatau ona 5 mg.

Faʻasolosolo galuega ole ate

O le suia o le fualaau o le rosuvastatin e le manaʻomia mo le toese o le ate i le 7 pasene poo lalo ifo i luga o le fua ole Child-Pugh, faatasi ai ma le 8 ma le 9 itu i luga o le fua ole Child-Pugh, e tatau ona faia le tofiga pe a maeʻa le iloiloga amata o le galuega.

O le poto masani i le Rosart i le lē mafaia o le ate e sili atu i le 9 points i le fua ole Child-Pugh e le o maua.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faaaogaina faʻapitoa a Rosart:

  • fualaau faasaina e taofia ai le puipuia o femalagaiga, o le mea e fai ai le pulupastatin, faateleina le ono mafai ona atiaʻe le myopathy,
  • cyclosporine e mafua ai se faʻaopoopoga taua i le aʻafiaga o le gasegase, faateleina le maualuga o lona maualuga i le plasma toto i le 11 taimi,
  • E faateleina le erythromycin Cmax e 30% ma se faʻaitiitia o le AUC o le rosuvastatin e 20%,
  • Warfarin ma isi faʻamaumauga e le faʻaaogaina e mafai ona mafua ai le fesuiaiga o le MHO (le faʻavaomalo masani faʻavaomalo o loʻo faʻaaogaina e iloa ai le faʻaaliga o le toto toto): i le amataga o le faʻaaoga ma le faateleina o le fua o le rosuvastatin, o le faateleina o le MHO, ma pe ae faʻaitiitia pe faʻaititia le fua o le rosuvastatin, o le faʻaitiitia o le INR, MHO
  • lipid-lowering drugs, e aofia ai le gemfibrozil, mafua ai le faateleina o le AUC ma le Cmax 2 taimi faʻavave,
  • o taʻavale e aofia ai le alumini ma le magnesium hydroxide e faʻaitiitia ai le faʻasalaga plasma o le vailaʻau i le 2 taimi,
  • o faʻamaʻi faʻamalosi e faʻalautele ai le AUC o le ethinyl estradiol e 26% ma le norgestrel e 34%,
  • fluconazole, ketoconazole ma isi vailaau faʻamalositino o le isoenzymes CYP2A6, CYP3A4 ma le CYP2C9 e le mafua ai se fegalegaleaiga taua tele,
  • ezetimibe (i se fuasela o le 10 mg) i tagata mamaʻi e maua i le hypercholesterolemia faʻalauteleina le AUC o le rosuvastatin (i se fua o le 10 mg) i le 1.2 taimi, o le atinaʻeina o mea mataʻutia e mafai,
  • Inhibitors o le protease HIV e mafai ona oʻo atu ai i le faʻateleina o le faʻaalia o le faʻavaveina o le gasegase,
  • digoxin e le mafua ai se fegalegaleaiga taua tele.

I le taimi o le faʻaaogaina o le toto, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe afai e tatau ona tuʻufaʻatasia i isi fualaau.

O analogues a Rosart o: Akorta, Actalipid, Vasilip, Lipostat, Mertenil, Medostatin, Zokor, Simvakol, Rosuvastatin, Krestor, Rosucard, Rosistark, Rosulip, Torvazin, Tevastor, Kholetar.

Rosart Reviews

O faʻamatalaga e uiga ia Rosarte o le tele o mea lelei. O tagata maʻi e taʻu mai se vave vave togafitiga, faʻamalosia o loʻo faʻafefete lelei le cholesterol ma le amataga o papa, ae o le masani ona faʻaaogaina le fualaau faasaina e talafeagai e tausisia ai ona tulaga taua i totonu o tapulaa masani.

O nisi tagata gasegase latou te lapatai faapea o mea leaga na tutupu i foliga o le vevela ma le vevela, faaitiitia o le toto, o le foliga mai o le tiga o le ulu ma le tiga o le tino e mafai. Ae o le mea lautele, ua maitauina o Rosart e maua ai aʻafiaga pito i lalo pe a faʻatusatusa i isi vailaau tutusa. Mo le toatele, o le tau o le fualaau faasaina e maualuga tele.

Rosart tau i falemaʻi

Ole fua ole Rosart e faalagolago ile atunuʻu:

  • Rosart 5 mg i le pusa o 30 pusa - mai le 400 rubles, 90 pusa - mai 1009 rubles,
  • Rosart 10 mg i le pusa o 30 pusa - mai le 569 rubles, 90 pusa - mai le 1297 rubles,
  • Rosart 20 mg i le pusa o 30 pusa - mai le 754 rubles, 90 pusa - mai le 1954 rubles,
  • Rosart 40 mg i le pusa o 30 pusa - mai le 1038 rubles, 90 pusa - mai le 2580 rubles.

Talosaga talosaga

Faʻamatalaga o le faʻaaogaina o se vailaʻau mai se faʻamaufaʻailoga maualuga o le cholesterol ma le vaega taua o rosuvastatin - Rosart:

  • O le amataga o le togafitiga o fualaau faasaina ma le Rosart medication e amata i se taumafataga o le cholesterol, lea eo faatasi ma le faagasologa atoa o togafitiga ma fuainumera,
  • O le a auai le fomaʻi i le auala e ave ai Rosart, faapea foi ma le vailaau e filifili taitoatasi e le fomaʻi e tusa ai ma faailoga o le biochemistry ma le lipid spectrum (lipograms),
  • O le papaa Rosart e tatau ona onā uma ma e le tunu, ma mulumulu i lalo i le tele o vai. E leai se mea e tatau ona nonoa ai vailaʻau i se taumafataga, e tatau lava ona e matauina le taimi tonu o le faʻaaogaina i aso taitasi. E fautuaina e ave Rosart i le afiafi ao leʻi oʻo i le taimi e momoe ai, ma e tatau ona mafua mai i le bioprocesses i le tino o le tagata, ma mai le taimi o le gaioiolosi malosi o le cholesterol e ala i lela o le ate,
  • Rosand's initial dose of 5.0 poo le 10.0 miligrams, i le aso tasi,
  • E na o le fomaʻi e mafai ona faʻateleina le vailaau pe sui le vailaau faʻasaina i se analogue, ae le muamua muamua nai lo le maeʻa le masina o togafitiga Rosart. Faʻalauteleina o mea e tutupu e tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega o meaola faʻamaʻi ma pe a oʻo ina le atoatoa le fua ole fua,
  • Ole fua pito i maualuga i aso taitasi - 40.0 miligrams, ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase o loʻo i ai le maualuga o le fatuina o fatu fatu poʻo maʻi o le toto totoga, ae pe afai o le Rosart medication ma se vailaʻau o le 20.0 miligrams e le maua ai se taunuuga o le paʻu o le index cholesterol (faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia o le gaioiga poʻo le leai o se aiga). Togafitiga ma se fua o Rosart i le 40.0 miligrams e na o totonu o le falemai e faia i lalo o le vaavaaiga faifaipea a se fomaʻi,
  • O le maualuga o fuataga o loʻo faʻatulagaina mo tagata mamaʻi o loʻo i ai se faʻalavelave ogaoga o le atherosclerosis,
  • Faʻamālōlōina ma se vailaʻau e oʻo atu i le 10.0 miligrams, mataʻitu le igoa o le Cholesterol ma le transaminase indices - ina ua mavae le 14 aso o le pulega,
  • Faʻasolosolo malie le atinaʻeina o faʻamaʻi o le okeni, e leai se mea e manaʻomia mo le fetuʻunaʻi o fualaau, ma e le faʻamaonia le fua i le matua - matua atu i le 70 tausaga, ae tatau ona amata togafitiga i le 5.0 milligrams i le aso,
  • I se fua faatatau maualuga o le 40.0 milligrams i le aso, ia mataʻituina pea le faasino igoa o le creatine phosphokinase,
  • Afai o loʻo iai i le tagata maʻi se talafaasolopito o le myopathy, ona tatau lea ona togafiti togafitiga i se fualaau o Rosart i le 5.0 milligrams,
  • Tagata mamaʻi ma patho o le ate i luga ole fua ole Child-Pugh, e oo i le 7.0 pasene, aʻo le i tofiaina e faia se suʻesuʻega maeʻaeʻa ma ia le sili atu i le 5.0 miligrams i le aso.

O le maualuga o le metotia o le elemene galue i totonu o le laulau, o le sili atu lea o le leaga le aafiaga o le tino mai lona pulega.

Faailoga mo le tofiga

Rosart ua faatonuina mo le togafitiga o ia ituaiga o maʻi:

  • Ole ituaiga muamua o le heterozygous e le o se ituaiga ma le ituaiga aiga o le hypercholesterolemia (ituaiga 2A e pei o Fredrickson) e faaopoopo i le cholesterol diet, faapea foi ma le hypercholesterolemia ole tino, faatasi ai ma meaai, popolega i le tino, faapea foi togafitiga o le gaʻo,
  • Faʻatasi ai ma le ituaiga o hypercholesterolemia faʻatasi ma meaʻai, pe a fai o le taumafa na o ia e le fesoasoani e faʻaititia le numera o le cholesterol,
  • O le hyperlipidemia faʻafefiloi (2B tusiga e tusa ai ma Fredrickson), faʻatasi ai ma le nutritional cholesterol,
  • O togafitiga o le dysbetalipoproteinemia (ituaiga 3 e tusa ai ma Fredrickson), faatasi ai ma se meaai,
  • O le talaaga a le aiga o le hypertriglyceridemia (Fredrickson type 4) o se fesoasoani tele i taumafa cholesterol,
  • Le taofi o le alualu i luma o le atherosclerosis faʻatasi ma mea taumafa, lava gaioiga faʻaletino, faʻapea foʻi le gau o le mamafa.

Puipuiga o le Peraimeri i fualaau o Rosart e faʻataunuuina ma faʻamaʻi pipisi:

  • Faatasi ai ma le ituaiga o fouvale,
  • Kolisi o le Cardiac,
  • Faʻaleagaina o le myocardial ma le strobral cerebral,
  • I le matua o le tane tane 50 tausaga ma le 55 tausaga i tamaitai,
  • Maualuga maualuga ole palatini C
  • Ma le maualuga
  • Faatasi ai ma se faʻaititia o le numera o le afa o le cholesterol HDL,
  • Faʻamatalaga o le nicotine ma le ava malosi.
Faʻaleagaina o le myocardial ma le strob strokee aofia i le ↑

O afea e le mafai ona ou faʻaaoga Rosart?

Faatonuga mo le faʻaaoga Rosart e aofia ai se faʻamatalaga o mataupu e le mafai ona faʻamaonia ai le vailaʻau. Rosart i fua o le 5, 10, 20 mg ua solia i mataupu nei:

  1. Tamaitai talavou e le faʻaaogaina metotia faatuatuaina e puipuia ai le maitaga.
  2. Oʻi gase malolosi.
  3. Laasaga maualuga o le gasegase o gasegase (enzymes) o le le iloa mai.
  4. Maʻi faʻamaʻi, faʻaalia i se faʻafitauli matuia o galuega.
  5. O nisi ituaiga o faaletonu o le tino.
  6. Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  7. Myopathic faagasologa.
  8. Le vaitaimi o togafitiga ma le cyclosporine.
  9. O le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma le susu.

O fualaau Rosart e aofia ai le 40 mg o Rosuvastatin e faʻasaina foi i faʻamaʻi ma luga o le tino. E le gata i lea, o Rosart 40 mg e le mafai ona faʻaaogaina i:

  1. Togafitiga ma fualaau faasaina e fesootaʻi ma fibrates.
  2. O le thyroid (hypothyroidism).
  3. Ava malosi.
  4. Myopathies i le taimi ua tuanaʻi na mafua mai i le faʻaaogaina o statine ma fibrates.
  5. Tuutuuga e mafai ona tupu i le faateleina o le plasma concentrations o rosuvastatin.
  6. Faʻaleagaina faʻamalosi mo maʻi o le mascular system.
  7. Faʻatasi i le Mongoloid race.

Tina ma le fafagaina o se pepe

Talu ai ua mafai e Rosart ona pasia le pa puipui, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le gaioiga ua solia.

Afai o le maitaga e tupu i le taimi o le pulega o Rosart, e tatau ona taofi loa le togafitiga o le statin.

Pe a faʻatulagaina sauniuniga Rosuvastatin i fafine o loʻo faʻasaga o latou tausaga e le faʻaaogaina metotia faatuatuaina o le faʻasaina ma o loʻo i ai le maualuga o le maʻitaga, e tatau ona faʻamatalaina le aafiaga le talafeagai o sauniuniga Rosuvastatin i le fetus. Ole malosi o le Rosuvastatin e pasia i susu ole susu e leʻi faamaonia, ae e le faʻatea. O le mea lea, e le faʻaaoga Rosart i le taimi o le susu.

Faaaoga Rosart ma le faʻaeteete

E le gata i lea, ei ai tulaga e faʻaaoga ai Rosart, ae faʻaeteete. O pusa o loʻo aofia ai 5, 10 ma le 20 mg o Rosuvastatin ua faʻamaonia ma le lapataiga i:

  1. O le lamatiaga o le myopathy.
  2. Sui o Mongoloid race.
  3. E silia i le 70 tausaga.
  4. Hypothyroidism
  5. Vaʻaia faʻasolosolo i le faʻavaeina o le myopathic processes.
  6. O le i ai o tuutuuga e mafai ai ona faateleina le faʻaalia o le faailoga o Rosuvastatin i le plasma toto.

Pe a tofia Rosart, e tatau i se tasi ona mafaufau ma le totoa i le i ai o le faʻasaʻoina e faʻamaonia ai le atinaʻeina o tali le talafeagai mai totoga taua ma faiga. O aʻafiaga o uiga o fuainumera uma ma fualaau faʻasaina o loʻo aofia ai rosuvastatin e leai se faʻalavelave.

Tali leaga

  • Faʻalavelave popole ma le mafaufau: tiga o le loto, popolevale, le mautonu, atuatuvalega o le atuatuvale, vevela, pagatia, atinaeina o le maʻi o le asthenic.
  • Faʻaogaina o mea e maua ai le faʻaogaina o le tino: faamaʻi, faʻavalava masani, tiga o le manava, paʻu, gaioiga, suʻisuʻi, faʻapalapala o le pancreas, faʻamaʻi pipitaka.
  • Metabolism: maʻi suka.
  • Malosiaga o le respiratory system: goto o le isu, pharyngitis, fulafula o le sinusus, tale, bronchial asthma, faaletonu o le tino.
  • Fomaʻi gasegase: myalgia (tiga o le muso), faʻalauteleina le muscle, paʻu ma tua, tiga faʻaleaga.
  • O gasegase o le tino e mafai ona tutupu i le paʻu o le paʻu, sulu, fulafula o mata ma le ua, le atinaʻe o anaphylaxis.
  • Isi mea e le manaʻomia.

I le avea ai o se tulafono, o foliga vaaia o aʻafiaga le talafeagai e fesootai tuusaʻo ma le fua o le fualaau faasaina. E masani lava i le fetuunaiga o fua, o le a faʻaitiitia pe faʻaumatia atoa.

Ae peitai, faatasi ai ma le atinaʻeina o faailoilo o le myopathy ma mea e afaina ai, e tatau loa ona vave faʻaaoga le Rosart ma suʻe fesoasoani faafomaʻi.

O le a faatonuina e le fomaʻi taualumaga talafeagai ma vailaʻau e faʻaitiitia ai le manaʻoga e le manaʻomia ma filifili se vailaau e sui ai.

Analogues o fualaau faasaina

I totonu o le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻasaina. O analog ole Rosart e gaosia e kamupani Rusia ma kamupani mai fafo. O fualaau e sili ona lauiloa: Rosucard, Rosulip, Rosuvastain-SZ, Roxer, Rosufast, Rustor, Rosustark, Tevastor, Mertenil. O nei vailaʻau uma o loʻo kopiina kopi - faʻasologa. O le uluai fualaau o loʻo i ai Rosuvastatin o Krestor, na fausia i Peretania e Astra Zeneca. O le tau o vailaʻau o loʻo i ai le rosuvastatin e eseese ma e faalagolago i le tau o le gaosi oloa faamauina, o le fua ma le numera o laupepa i totonu o le afifi.

A filifilia se vailaʻau i lalo ifo o le cholesterol toto, e tatau ona taʻitaʻia, muamua, e fautuaga a lau fomaʻi.

E matua faʻasaina le faʻatonuina o togafitiga o le statin!

E naʻo se fomaʻi e mafai ona filifili saʻo le fualaau saʻo ma lona fua, ia amanaʻia faʻamaoniga ma faʻailoga. E taua tele lou faʻamaonia i lau fomaʻi togafitiga uma e te faʻaogaina e aloese ai mai feusuaiga faʻamalositino e le manaʻomia.

Rosart cholesterol tablets: iloiloga ma faʻamatalaga mo le faʻaaoga

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O se tasi o elemene taua ma taua mo le tino o le tagata cholesterol. E taua tele ona tutusa ona faailoga ma le tulaga masani, talu ai ona o se faaletonu poʻo se faʻaopoopoga e i ai sona aʻafiaga i le soifua maloloina. O le siʻitia o le LDL i le toto e fesoasoani i le faʻaalia o le atherosclerosis, lea e faʻaalia i suiga o le toto o le toto ma se faʻaitiitia o latou gaioiga.

I le taimi nei, o le faʻavae mo le puipuia o faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system o fualaau ia e aafia i le faʻatonutonuina o le metabolism o le cholesterol i le tino o le tagata. O loʻo i ai se ituaiga tele. O se tasi o fua aupito sili ona maualuga, lelei ma saogalemu-lipid-lowering drugs o Rosart.

I tulaga o le lelei, Rosart e avea ma tulaga maualuga i totonu o le vaega o statins, ma le manuia o le faaitiitia o faailoilo o le "leaga" (lipoproteins le maualalo) ma faateleina le maualuga o le "lelei" cholesterol.

Mo fuainumera, aemaise lava, Rosart, o ituaiga o togafitiga nei e taua:

  • E taofia ai le gaioiga o enzymes ia e aofia i le suauu o le cholesterol i le hepatocytes. Talu ai ona o lenei mea, o se faʻaitiitia iloga o le plasma cholesterol e mafai ona matauina,
  • Fesoasoani e faʻaititia le LDL i tagata mamaʻi o loʻo mafatia mai le hypercholisterinemia faʻatoʻateleina. O se mea taua lenei o fuainumera, talu ai e le o togafitiga lenei faʻamaʻi ma le faʻaaogaina o vailaʻau o isi vailaʻau faʻamaʻi,
  • E i ai sona aoga aoga i le galuega o le cardiovascular system, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli i ona gaioiga galue ma faʻamaʻi faʻatasi,
  • O le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻamalositino e mafua ai le faʻaitiitia o le cholesterol atoa e sili atu ma le 30%, ma le LDL - e oo atu i le 50%,
  • Faateleina HDL ile plasma,
  • E le afaina ai le foliga mai o neoplasms ma e leai se aafiaga faʻapitoa i le tino.

Rosart Price

O le eseesega i le tau o le fomaʻi Rosart cholesterol e faʻalagolago i mea o loʻo i totonu o le mea galue i totonu (mg) ma le numera o laulau i totonu o le afifi.

O le tau o Rosart 10 miligrams o le 30 fasi vaega i totonu o se afifi o le a tusa ma le 509 ruʻu, ae o le tau o Rosart ma le mea lava lea e tasi o mea galue, ae 90 vaega i totonu o se pusa e faalua pe a maualuga - e tusa ma le 1190 rubles.

Rosart 20 mg 90 fasi vaega i le tau o pusa e tusa ma le 1,500 rubles.

E mafai ona e faʻatau togafitiga i falemaʻi e ala ile faʻaulu. E tatau ona manatuaina ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi, maua se faʻamautinoaga atoa ma taʻitaʻia se olaga soifua maloloina e maua ai taunuʻuga aupito maualuga.

E faʻapefea ona faʻaalia e tagata atamamai o fuainumera i le vitio i lenei tusiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

  • O vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaitiitia le maualuga o le Rosart i le toto toto e 35.0%,
  • Pe a aveina e Digoxin, e i ai se tulaga lamatia o le atiina ae o maʻi, myopathy ma le rhabdomyolysis,
  • Vailaʻau faʻamaʻi o le erythromycin ma le clarithromycin, faʻalauteleina le faʻasalaga plasma o le fualaau oona Rosart i le tuufaatasiga o le toto plasma,
  • I togafitiga o cyclosporin. Ole maualuga o le rosuvastatin e sili atu ma le 7 taimi,
  • I le faʻaaogaina o Rosart ma inhibitors, o le faʻateleina o le rosuvastatin e faʻatupulaia, lea e mafua mai i le atinaʻe o le myopathy,
  • Pe a togafitia i le warfavir, e tatau ona mataʻituina le taimi o le gathrombin,
  • Ole fualaau faasaina e mafua ai le lamatiaga o le rhabdomyolysis.
e aofia i le ↑

Fautuaga mo le tofiga

O fualaau o Rosart ua naʻo le fomaʻi o loʻo faʻatatau e tusa ai ma taunuuga o meafaigaluega ma suʻesuʻega suʻesuʻe.

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona logoina e le fomaʻi uma gasegase ia aʻafiaga le lelei o le aveina o le Rosart medication.

O le faamamafa faapitoa e tatau ona tuu i luga o le ono mafai ona maua le tiga o le muscle ma le atinaʻeina o le myopathy o le maʻi:

  • I le taimi o le togafitiga a Rosart i se fua faatatau o le 20.0 ma le 40.0 miligrams o le gaioiga galue malosi, o le gaoioiga o le index creatine phosphokinase i le toto plasma o loo vaavaaia i taimi uma, faapea foi le galuega o fiva musika ma fatu fatu fatu. O le faateleina o le gaoioiga o le creatin phosphokinase o se faailoga lea o le atinaʻeina o le myopathy i mea maso. O togafitiga e tatau ona taofi, poʻo le gaʻo ua faʻaleleia i se mea maualalo,
  • Faʻatasi ai ma le tele o le tiga i fiva maso poʻo ponaivi, e manaʻomia e le maʻi ona vaʻaia se fomaʻi. E masani lava mai le tagofia o fualaau Rosart, vaivai vaivaiga, ma autoantibodies o loʻo faia i totonu,
  • Afai na maua le fafine i le maʻitaga i le taimi o le togafitiga a Rosart ma le fualaau faasaina, ona tatau loa lea ona faalēaogāina le fualaau faasaina, ma e tatau ona suesueina le fafine maʻitaga, ma e tatau ona suesueina le fomaʻi,
  • Afai e tupu tele le togafitiga o Rosart, ona tatau loa lea ona e faʻafesoʻotai se fomaʻi. O le fomaʻi o le a faʻamaonia ai togafitiga faʻamaʻi; o le faʻasalaga i le tulaga o le maualuga o Rosart e le aoga.
e aofia i le ↑

Faʻamaumauga i le lotoifale

Analogs e taugofie nai lo RosartKamupanī kamupani
Vailaʻau Rosuvastatin CanonCanonfarm Production Company
Faʻalogo solo Rosuvastatin SZNorth Star Pharmaceutical Company
Faʻafeiloaʻi le suiaPharmastandard-Kamupani Tomsk Chemical Farm
e aofia i le ↑

Faʻamatalaga mamao mai fafo

AnalogueAtunuu o Gaosia
CrestorISA, Peretania
Mertenil, RosulipHungary
RosuvastatinInitia ma Isaraelu
RosucardCzech Republic
RoxerSlovenia

Igoa o vailaʻauRosuvastatin DosageNumera o fasipepa i le pusaTau i ruIgoa o falemaʻi i le initaneti
Rosart2030 vaega793WER.RU
Rosart1030 vaega555WER.RU
Rosart2090 pusa1879WER.RU
Rosart1090 vaega1302WER.RU
Rosart590 pusa1026WER.RU
Rosart1090 vaega1297Soifua Maloloina
Rosart2090 pusa1750Soifua Maloloina
Rosart4030 vaega944Soifua Maloloina
Rosart590 pusa982Soifua Maloloina
Rosart1030 vaega539Soifua Maloloina

Faaiuga

O le faʻaaogaina o le Rosart medication e faʻaititia ai le igoa o le cholesterol e faʻatagaina naʻo le tofiaina o le faʻamaʻi saʻo e le fomaʻi o loʻo auai. Suʻeina o le tui o oe lava e faasaina.

Afai e te mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi ma tausisi i le taumafataga, ona mafai loa lea ona e faʻateleina le faagasologa o togafitiga.

O togafitiga e faia ma le mataʻituina pea o le numera o le cholesterol.

Vitaliy, 60 tausaga: Sa ou aveina Rosart mo le toeititi atoa le tausaga. Cholesterol o le a faʻavaivai i le tino pe a uma ona ave le pulu mo le masina.

Na fautua mai e le fomai ia te au e ave le fualaau faasaina i se vasega tufatufaina, aua e tatau ona ou tausia pea loʻu cholesterol masani.

Ae ou te lei aveina le vailaau, sa ou alu i se taumafataga o le hypolipidemic, ae leai se faaitiitia o le cholesterol index.

Na o le tofiaina o Rosart ma meaai, na mafai ai ona ou alu i lalo, ma o lea ia tausia laʻu cholesterol masani. O aʻafiaga na i le amataga o le togafitiga i le foliga o le paʻu o le paʻu ma le intestinal ua le fiafia, ae ina ua mavae le 2 vaiaso o le pulega sa latou pasia.

Valentine, 51 tausaga: I le faaopoopo atu i le meaai, na faatonuina ai e le fomaʻi Rosart ia te aʻu ona o loʻu maualuga ma maualuga le cholesterol (9.0 mmol / L).

Mo le 3 masina o le aveina o vailaau ma meaʻai, na mafai ona gau 12 kilokalama, ma na pa'ū le cholesterol i le 6.0 mmol / L.

Ua faamalieina au i le iuga, ae e tatau ona faʻaauau togafitiga ma ripoti Rosart, seia oʻo ina faʻamautuina laʻu cholesterol. Ou te leʻi lagonaina ni aʻafiaga mai le fualaau faasaina i le vaitaimi o togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga