Faʻatonu tulafono mo le tauvaga faitau faitau mo le fua sili ona lelei "Desserts ma pastries mo maʻi suka"

O le faʻatulagaina o galuega o se faʻaaliga o le gaoioiga a le tagata mai le taimi o le resitalaga e oʻo mai i le aso nei. O le "gaoioiga" e aofia ai: faʻaopoopo mea, faʻamatalaga i luga o latou, maimoa i itulau o le 'upega tafaʻilagi, faʻapea foʻi ma le numera o mea ua faʻavasegaina ma faʻamatalaga.

Le telē lau galuega, o le sili atu lea o le pasene o le gaioiga.

Faatasi ai ma se faaitiitia o le gaioiga i le taimi, o le pasene o gaoioiga o le a faaitiitia foi. O le pasene sili ona maualuga o le gaoioiga e 100%.

Lagolago i tala fou 0

O le faʻamaʻi o le maʻisuka e le o se faʻasalaga, ae o se mafuaaga e amata ai se soifua maloloina, pe o fea o mea autu e tatau ona lelei. I totonu o lenei tusi o le a e maua ai fualaau aina e tele mo mea uma e mafai ona e faʻatagaina ai le faʻalauteleina o le lisi o meaʻai: mai aano o manu, iʻa, fualaau faisua, cereals - snacks, soups, main dishes, delicious sauces, vai inu ma suamalie e leai se afaina i le tino ) faʻatagaina oe e faʻasalalau lau lisi o aso malolo e aunoa ma le faʻaleagaina o lou soifua maloloina ma e 'ai foi i meaʻai lelei, e ui lava i tapulaa. O a matou fualaau o le a le tuua oe ma au malolo e le faʻavaivai. Fiafia i se viia, faataunuuina o le olaga ma fiafia ia oe lava i meaai lelei ma lelei!

4. Taiala mo le filifilia o manumalo ma taui

4.1. Polokalame o Tauiva Tauvaga:

E toatolu manumalo i le tauvaga, e aunoa ma le uluai nofoaga, o le a avea ma tagata e umia mea lelei mo le umukuka (o le filifiliga o faailoga mo tagata faapitoa o le a faia i se tulaga le mautinoa) mai le faleoloa o mea taugofie mo le fale DesignBoom:

4.2. O taui e tuuina atu i sui auai e toatolu oe na tuuina atu galuega sili ona taua i le tauvaga e tusa ai ma tuutuuga o le tauvaga.

4.3. O tagata manumalo e fuafuaina e le au suetusi agavaa ua filifilia e le Pule o le Tauvaga.

4.4. O le tau o le tau e le sili atu i le 4000 (fa afe) rubles, o le tupe maua na maua e le au manumalo e le o noatia i le lafoga o tupe maua a le tagata lava ia e tusa ai ma le parakalafa 28 o le Art. 217 o le Tulafono Tau Lafoga o le Rusia Federation.

4.5. Afai e teena e le Winner o le Tauvaga le Tauva, o le Pule e sui ai le au faatonu e iai le aia tatau e fuafua ai le manumalo fou o le tauvaga ma tuu atu ia te ia le tau.

4.6. O tagata manumalo e logoina le manumalo e ala i le lafoina o faamatalaga e uiga i le manumalo o le tauvaga i luga o le Initaneti i le lalolagi tauva i totonu o le vaitaimi ua faamaoti mai i le fuaiupu 3.4 ma e-meli na faamaoti e le tagata auai.

Taumafa Fafaga: Taʻitaʻaiga o le Suʻi Matela

O le lisi o tagata gasegase e tele na faasaina ipu. Ae tusa lava pe i ai i lalo o ia tulaga, e mafai ona e maua ni gastronomic aoga aoga ma lelei e mafai ai ona e fiafia i le tofo e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina.

Aʻo leʻi amata ona e faia kuki, keke poʻo isi mea taumafa, e tatau ona e manatua tulafono laiti. E aofia ai:

  • filifili na o le falaoamata pulu (o le suka, o le oate po o le keke e talafeagai),
  • Fualaau aina po o fualaau faisua mo le faʻatumuina e filifilia e faʻavae i luga o le lisi o faʻatagaina mo se ituaiga faapitoa o le maʻisuka,
  • mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e tatau foi ona e mafaufau ile numera o kalori e 'aina,
  • e sili ona lelei le faʻaaogaina o mea gaʻo maualalo e fai ai paluga ma kulimi.

Afai e te mulimulitai i faatonuga, o meaʻai meaai o le a avea ma malo masani i le laulau e aunoa ma le afaina ai o lou soifua maloloina.

5. Tuutuuga o le Tauvaga

5.1. Ina ia mafai ona auai i le Tauvaga, e tatau ona e:

5.1.1. Auina atu le ulufale i [email protected] ma le igoa moni ma le igoa ole igoa.

5.1.2. Manaoga faʻapitoa mo galuega faʻafeiloaʻi:

Fautuaina fua faʻatatau fua - e le sili atu i le 2,000 mataitusi,

Faʻamaumauga o ata - faʻatulagaina / faʻatulagaina ata faʻatulagaina JPG, GIF, PNG, TIF poʻo le BMP i luga o le malamalama, o le tino - e le sili atu ma le 5 megabytes.

5.1.2. E le tatau i le galuega ona aofia ai mea e faasaina e le tulafono a le Rusia, faapea foi ma le solia o puletaofia a isi vaega. O galuega o se uiga leaga e le faatagaina e auai i le Tauvaga, Galuega e le o faatagaina ai elemene o sauāga, ituaiga o tagata poʻo faʻalotu. E tusa ai ma le vaega 4 o le Tulafono Lautele a le Malo o Rusia, na o na Galuega lea e faatagaina ai aia a le sui auai o le tauvaga e faatagaina. I le tuʻuina atu o le Galuega Faʻavae, e faʻamaonia ai e le konekarate le aia tatau i le Galuega e patino ia te ia lava ma i le tulaga o tagi poo feeseeseaiga e fesoʻotaʻi ma le tausia o le puletaofia i le galuega na tuuina atu, o le tagata auai e nafa ma le fofoina, e aofia ai tau uma, tutoatasi.

5.1.3. O le galuega e le tatau ona aofia ai faʻamatalaga, ata e feteʻenaʻi ma tulafono a le tagata soifua, ola mama, faʻataʻitaʻiga ma pisinisi, e aofia ai upu taufaaleaga poʻo faʻamatalaga, taufaaleaga i tagata auai, faʻalapotopotoga o le Tauvaga, isi vaega, faasalalauina o taufaʻatau i le ola, soifua maloloina o tagata poʻo manu, e tatau ona i ai upu, tusitusiga, ata vaaia, mea faʻalogo ma ata vitio o le faʻaituau, faʻaleagaina, faʻatauā, uiga mataga ma le ponokalafi, e faʻamoemoe i le faalumaina o le mamalu tagata, ganie inoino po o le ita, na mafua ai le tiga o le ola mama o le vasega po o se isi tagata, faaleagaina o amioga mama, o le faaleagaina o le tauleleia pisinisi, faapea foi ma le tulaga tauleleia o le faailoga tau fefaatauaiga ma ituaiga o le vaega lona tolu.

5.2. O le auai i le tauvaga o lona uiga o le maliega faanatinati a le tagata faaaoga i le faagasologa ma le faasalalauina mulimuli ane o lana galuega e le Faatulagaina o le Tauvaga, faapea foi ma le faaaogaina atili o ana manatu faaalia i le faalauiloa ma faasalalauga faasalalau a le Tagata.

5.3. O tusi e le fetaui ma le mataupu o le Tauvaga e le faatagaina e auai i le Tauvaga (e le o iloiloina e le Pule Faatonu e aunoa ma le logoina o le tusitala e uiga i lenei mea).

5.4. Na o tagatanuu o le Rusia Federation oe ua 18 tausaga le matua ma ua tumau tumau i le teritori o le Malo Rusia e mafai ona auai i le Tauvaga.

Delicious recipes

I le faʻamoemoeina o le ituaiga falaoamata ma le suauu, e mafai ona e amata kuka ni meaʻai saogalemu ma lelei. E tele fualaʻau maualalo-kalori o le a le tele se taimi e faʻaalu ai ma faʻavasega ai le lisi masani ole maʻisuka.

A maeʻa, e matua leai lava se mea e tatau ai ona teena ni meaʻai suamalie ma suamalie:

  1. Pepa suamalie. O le ae manaomia: o se fuamoa, o le vaega lona fa o se taga o le margarine, 5 sipuni tele o le falaoamata o le rai, stevia, faʻamaina i le lemon zest, e mafai ona e maua ni vine itiiti. I se vaega tutusa, tuʻufaʻatasia le gaʻo, fuamoa, stevia ma le vevela. Faʻaopoopo sina vine ma falaoamata. Toe faʻafefiloi ma tufatufa atu le paluga i totonu o masini e kukaina i le suauʻu manogi. Nofoaga mo le afa itula i totonu o se ogaumu e faʻamalu ile 200 ° C.
  2. Muffins ma le faʻaopoopoga o koko. Manaomia: e tusa ma se ipu malamalama susu, 100 g o le yogurt natura, fuamoa e lua, se suauu, 4 sipuni tele o le fala o le rai, 2 punetēpu. punetēpu o koko powder, 0.5 teaspoons o soda. Fufulu fuamoa i le yogurt, sasaa i totonu o le susu mafanafana ma sasaa i totonu o le suamalie. Faʻaoso i totonu o le soda ma mea o loʻo totoe. Tufatufa i le gaosia ma tao mo le 35-45 minute (vaai i le ata).

Afai e te kukaina se pai, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i filifiliga mo le faʻatumu.

Mo le saogalemu o le tao, e lelei le faʻaaoga:

  • apu e le faguina
  • fualaau suamalie
  • vine, plums ma kiwi,
  • sina sisi gaʻo maualalo
  • fuamoa i fulu lanumeamata o aniani,
  • falu falai
  • moa moa
  • soya kulisi.

O pusa, vine fou ma mamago, peʻe suamalie e le talafeagai mo le faʻatumu.

O lenei e mafai ona e faia le tao:

  1. Pulu ma le lanu. O le a e manaʻomia: 180 g o falaoamata keke, o se pusa e maualalo le gaʻo, e sili atu nai lo le afa afa o le margarine, sina masima, nati. Faatumu: 500 g fugalaau, 50 g fatu nutimomoia, e uiga i se ipu malamalama o le yogurt masani, fuamoa, suamalie, paina. Faʻafefiu mea taumago ma le siʻi kulimi, faʻapipiʻi le margarine. Fufulu ma fagu mo le 40 minute. Fafaʻu le fuamoa i le yogurt, se pine o le kinnamon, mea suamalie ma nati. Lili le paluga i se liʻo, gagau i le afa ma taʻavale i totonu o se keke fala keke sili atu nai lo le tele o le pepa. Faʻalautele le keke i luga, ona fai lea o vine ma sasaa se paluga o fuamoa ma yogurt. Pipi mo le 25 minute. Fafasi i nai luga i luga.
  2. Pulu ma se moli. O le a alu: tasi lanu moli e tele, fuamoa, lima o almond paʻu, suamalie, filomoni, pine o le lemon peel. Taʻu se moli mo le tusa ma le 20 minute. A maeʻa le mafanafana, saoloto mai maʻa ma liliu i totonu o pateta palu. Tunu le fuamoa i almonds ma le vevela. Faaopopo le mama mama ma fefiloi. Tufatufa i ni meaʻai ma tao i le 180 C mo le afa itula.
  3. Vailaʻau ma apu faʻatoʻa. O le a e manaʻomia: falaoa falaoa 400 g, suamalie, 3 tbsp. punetuni o le suauu manogi, o se fuamoa. Faatumuina o apu, fuamoa, afa fasipepa o pata, suamalie, 100 ml o susu, lima lima o aluni, Art. o le sipuni o le malo, le kinamona, le sua o le tipolo. Tunu le fuamoa i le suauʻu fuālaʻau, suamalie ma fefiloi ma falaoamata. Taofi le paluga mo le 1.5 itula i se nofoaga malulu. Ona taʻavale lea ma tuʻu i totonu o le pepa. Pipi mo le 20 minute. Tipi le pata i le suamalie ma fuamoa. Faʻaopopo le fatu ma le maso, faaopoopo le sua. Faʻamalosi ma faaopoopo le susu. Toe faʻamalosi ma toe tuʻu le keke maeʻa. Faʻasusu apu apu i le pito i luga, fufulu ma le kinamoni ma tao mo le isi 30 minute.

7. Noataga o le Tagata Auai

7.1. Tausisia nei Tulafono Faʻavae Tauvaga.

7.2. I le tulaga o le manumalo i le Polokalame, e tatau i le Tagata Auai, i totonu o le fitu (7) aso pisinisi mai le taimi na talosagaina ai e le Faʻatonu o le Tauvaga (le aso o le lolomiina o faʻamatalaga e le Faʻatonu o le Tauvaga), ia tuʻuina atu i le Faʻatonu le faʻamaoniaina o faʻamaumauga mo le mauaina o le taui, e aofia ai: igoa atoa, numera o le telefoni, tuatusi imeli.

7.3. I le tulaga o le talosaga a le Pule Faatonu e tuʻuina atu kopi o le 2, 3rd, 5th ma le 6 itulau o le tusifolau Rusia.

Fualaau aina

O lapisi e mafai ona saunia ma fualaau aina suamalie, faʻafefeteina o meaʻai po o meaʻai faʻatasi ma moa moa.

O le a e manaʻomia: kefiriti gaʻo gaʻo 250 ml, 500 g rye flour, margarine afa afa, soda, sina masima.

1 faʻatoʻa faʻatumu: faʻafefeteina apu manogi ma plums, faaopoopo le suamalie, se pine o le kinamoni.

2 le faʻamaeʻaina: filifili lelei le susu o le moa kuka ma faʻafefiloi ma fatu nutimomoia ma paluga nutimomoia. Faʻaopopo se kulupu punoto lua o le yogurt natura.

Galu le margarine ma le kefir, sasaa i mea mamago ma kuka le paluga. Faʻaliliu ma taʻavale i luga o se faʻavae. Mo le fufuluina o moa, e tatau ona mamafa le laulau. Fesuiaʻi le faʻatumu ua filifilia e tusa ai ma le suʻega ma taʻavale le lisi. Ova 40-50 minute. O le a maua ai se laʻau matagofie ma le lalelei (silasila i le ata)

E le tatau ona teena kuki.

O le mea moni, mo le maʻisuka, e tele naua meaʻai lelei ma maloloina:

  1. Kuki oatama. O le a e manaʻomia: o le falaoa o le falaoamata 180 g, olati oatmeal 400 g, soda, fuamoa, suamalie, afa afa o le margarine, lua keke. sipuni tele o le susu, fatu nutimomoia. Fufulu le fuamoa i le gaʻo, faaopoopo i ai le suamalie, soda ma isi mea. Uu se paluga mafiafia. Vaevae i ni fasipepa ma avatu ia i latou foliga o se keke keke. Pipi mo le 20-30 minute i le 180 C.
  2. Tipi kuki. O le a e manaʻomia: 500 g rye falaoamata, suamalie, lua fuamoa, lua sipuni o le kulimi kulimi maualalo, 50 g pata poo le margarine, soda, pine o le masima, mea manogi. Fufulu fuamoa i gaʻo, fuamoa ma se suamalie. Faʻasusu i le masima ma le kulimi mumu ma mea manogi. Liligi i totonu o le falaoamata ma uu paluga vavalalata. Tuu atu ia te ia e malolo mo le afa itula ma ia taamilo i luga o se vaega. Otioti fatu kuki, fufulu le fuamoa i luga ma tao ai seia uma ona kuka. O lenei suʻega o le a faia ai luga o laulau keke lelei.

E oʻo lava i se faʻailoa iloga pei o tiramisu e mafai ona aliali i luga o le laulau.

O le a e manaʻomia: meaʻai, mea suamalie, Farilaifia cream cheese (e mafai ona e ave Mascarpone), sisi falaoa e maualalo, 10% o le kulimi, vanillin.

Lisi kulimi e fefiloi ma le kulimi ma le kulimi, faaopoopo le suamalie ma le vanilla. Soak crackers i le lauti uliuli e le mafaamatalaina ma faasalalauina i luga o se ipu. Lasa le kulimi kulimi i luga. Ona toe fai lea o se faaputuga kuki. Numera o laulau e pei ona manaʻo ai. Lena sauniuni e faʻaliliu.

O le a e manaʻomia: se fuamoa, 500 g kaloti, Art. sipuni o le suāuʻu fuālaʻau, 70 g gaʻo susu e leai ni gaʻo, lua sipuni o kirimi kulimi, 4 tbsp. sipuni tele o le suāsusu, mea suamalie, faʻasusu, ma mea manogi.

Faʻafefete i totonu o le vai mago i totonu o le vai ma pipiʻi lelei. Tipi i le pata ma le susu mo le 15 minute. Vavaeese le polotini mai le isumu ma taia i se mea suamalie. Tasi le sisi ma le isu. Faʻafesoʻotaʻi mea uma i se kālati. Tufatufa atu le lapisi i luga o fuga ma fugaina pepa. Ova 30-40 minute.

Mai le falalati maloloina po o le falaoa o le falaoa e mafai ona e tunu fasi pani pancakes:

  1. Rye pancakes ma fua. O le a e manaʻomia: 100 g kekeisi, 200 g falaoamata, fuamoa, fuālaʻau manogi, lua sipuni, masima ma suauu, stevia, blueberries poʻo currants curry. E sasaa le Stevia i vai inu, ma taofi mo le 30 minute. Tunu le fuamoa i le kusi kulimi, ma faaopoopo le vai mai stevia. Faaopopo le falaoamata, soda ma le masima. Sue ma faʻaopopo le suauu. I le mea mulimuli, faaopoopo ni vine. Faʻafefiloi lelei ma tao e aunoa ma le saluina o le apa.
  2. Buckwheat pancakes. Manaomia: 180 g falaoamata tao, 100 ml o vai, suauu na sosolo i le vinika, 2 tbsp. punetuni o le suauu manogi. Saunia le paluga mai meaʻai ma tuʻu ai mo le 30 minute i se nofoaga mafanafana. 'Aʻai e aunoa ma le saluina o le apa. Auauna e ala i le fafagaina o le meli.

8. Aia tatau a le Faʻatonu. E i ai le aia tatau a le faʻalapotopotoga:

8.1. Talofia le tuuina atu o le faailoga i le Tagata manumalo e le o tausisia manaoga o le Fuaiupu 5 ma le Fuaiupu 7 o Tulafono, faapea foi ma le tuuina atu o faamatalaga sese e uiga ia te ia lava (e aofia ai faamatalaga sese e uiga i le faaigoa ma le igoa pe a tuuina atu faamatalaga patino).

8.2. Suia Tulafono pe faalēaogāina le Tauvaga i le afa muamua o le Taimi Tauvaga, ao faʻasilasilaina tagata auai i suiga i Tulafono Faʻafoe poʻo le faalēaogāina o le Tauvaga i le faiga ua faʻamaonia mai i le fuaiupu 4.5 o nei Tulafono.

8.3. O le Faʻatonu e le o tali atu i le le mauaina mai le Tagata Auai le faʻamatalaga talafeagai, e aofia ai le sese o le galuega meli, faʻalapotopotoga fesoʻotaʻiga, mo faafitauli faʻapitoa o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga na faʻaaogaina i le taimi o le Tauvaga, faʻapea foi ma le le mafai ona fesootai ma le Tagata auai ona o le faʻamatalaga sese , e aofia ai i le mataupu o le tuʻuina atu o Faailoga i le tuatusi le saʻo poo le tagata e le talafeagai, ona o se mea sese i le tusitusi pe a faʻafesoʻotaʻi le Faʻatonu.

8.4. Faʻaaoga taui e leʻi tapaina o lau filifiliga.

8.5. E iai le aiā a le Faʻatonu e aveese ai le Tagata Auai mai le auai i le Tauvaga pe afai ua maua le Tagata Auai e faʻasalalauina faʻasalaga, faʻamaoni ma le sese i faʻamatalaga tuusaʻo ma tusitusia e uiga i Tagata Auai, le Tauvaga, le Pule, ma le au faamasino.

8.6. E faʻasao e le Faʻatonu le aia tatau e le ulu atu ai i feutagaiga tusitusia poʻo isi fesoʻotaʻiga ma le Faletupe, sei vagana ai mataupu o loʻo faʻamaonia mai i totonu o nei Tulafono poʻo luga o le faʻatonuga o manaʻoga o le tulafono oi ai nei a le Rusia.

9. Matafaioi a le Faʻatonu. E faia e le faʻatulaga:

9.1. Le faafoeina o le Tauvaga i le faiga ua faamaoti e Tulafono Faafoe.

9.2. Tuuina atu taui i Tagata manumalo oe ua faataunuuina uma tulaga manaomia o le Tauvaga Faatumu.

9.3. Faatulaga le tufatufaina o Taui i Tagata Palota Tauvaga i totonu o le vaitau ua faavaeina i le fuaiupu 3.4 o nei Tulafono Faafoe i le tuatusi e tatau i le Tagata manumalo ona logoina le Pule Faatonu.

9.4. I le tulaga o le vave faʻamutaina o le Tauvaga, faʻasalalau faʻamatalaga i luga o le diabethelp.org ma i seisi auala e faasilasila faalauaitele ai le faʻaiʻuga.

9.5. Le tuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i le Tagata Faigaluega i isi vaega, sei vagana ai mataupu ua aiaia e le tulafono a le Rusia, ma nei Tulafono.

9.6. Faataunuu tiute o se sui sooupu o lafoga e tusa ai ma tulafono a le Malo o Rusia ma tuuina atu faamatalaga e uiga i tagata e taliaina taui i pulega o lafoga.

11. Aiaiga faaopoopo

11.1. O se sui auai agavaa ua oʻo i le 18 tausaga le matua, o se tagatanuu o le Rusia, o le nofo tumau i le teritori o le Rusia Rusia e mafai ona auai i le Tauvaga.

11.2.O le auai i le Tauvaga e faʻaalia ai le masani lelei o le Tagata Auai i nei Tulafono.

11.3. E le o faʻatagaina tupe faʻaalu e tutusa ma Tau.

11.4. E ala i le auai i le Tauvaga, o le a auai le Tagata auai i le faagasologa o ana faamatalaga patino e le Faatonutonu, faapea foi ma le faaliliuina atu o ana faamatalaga patino i isi vaega e faatinoina tonu le Tauvaga ma maua se maliega talafeagai ma le Faatulaga. E ala i le auai i le Konekarate, o le a auai le tagata auai e faʻamaonia ana aia tatau e tusa ai ma ana faʻamatalaga patino *, e aofia ai le mea moni e mafai ona ia faʻateʻaina lana maliega i le gasologa o faʻamatalaga patino e ala i le faʻamutaina o lana galuega mai le upega tafaʻilagi o le Diabethelp.org. I le tulaga o le tolopoina o le maliega i le faagasologa o faamatalaga a le tagata lava ia, e le faatagaina le Tagata auai e auai atili i le Tauvaga.

* Aia tatau a le Tagata Auai o se autu o faamatalaga patino. O le tagata auai e iai le aia tatau:

  • ia maua faʻamatalaga e uiga i le Faʻatonu e avea ma tagata e faʻaaogaina ana faʻamatalaga patino,
  • manaʻomia le Faʻatonu e avea ma tagata e faʻafoeina ana faʻamatalaga patino e faʻamalamalama ai ana faʻamatalaga patino, poloka pe faʻaumatia pe afai e le maeʻa, leai, le faʻatuatuaina, maua faʻasalaina pe leai foi mo le faʻamoemoeina o le fuafuaga,
  • faia faiga ua faatonuina e le tulafono e puipuia ai a latou aia tatau.

11.5. E le noatia le Faʻatonu i le tulaga o le le mafai ona faʻamalieina ana noataga ona o le tuʻuina atu e le Tagata Auai o le le atoatoa, le vave, le saʻo faamatalaga patino.

11.6. O tagata faigaluega a le Faʻatonu ma le Tagata Faʻasoa, e aofia ai tagata e fesoʻotai ma i latou, faapea foi tagata o latou aiga e le agavaa e auai i le Tauvaga.

11.7. O le Faʻatonu o le Tauvaga e le aʻafia mo le solia e le Tagata Auai o le Tauvaga, soʻo se tagata asiasi i le nofoaga o puletaofia ma / poʻo isi aia a isi vaega.

11.8. O le Faʻatonu o le Tauvaga e le aʻafia mo faʻaiʻuga faʻapitoa i le fesoʻotaiga a le Initaneti lea e fesoʻotaʻi ai le Tagata auai, lea e le mafai ai ona faʻamaeʻaina le galuega e auai i le Tauvaga, mo gaoioiga / faʻaaogaina o le 'auʻaunaga i le Initaneti lea e fesoʻotaʻi i ai le Tagata auai, ma isi tagata o aofia i le faiga o le faʻatinoga galuega mo le auai i le Tauvaga, mo le le masani o Tagata Auai faatasi ai ma taunuuga o le Tauvaga, faapea foi mo le le mauaina o tagata auai o le faamatalaga talafeagai mo le mauaina o faailoga, e ala i le sese o faalapotopotoga tau fesootaiga po o isi, ae le faalagolago i le Faalapotopotoga mafuaaga, faapea foi mo le le faataunuuina (faatinoga le tumau) e Tagata auai o noataga ua aiaia e nei Tulafono.

Tuua Lau Faamatalaga