Glucopeli poʻo Glucophage Long: o le a le mea sili?

I le maʻisuka ituaiga 2, o le gaʻo gaʻo i totonu o le tino ua faʻalavelaveina, lea e masani ona oʻo atu ai i le oona tele. Ina ia aveesea le meaʻai, e tatau ona e inuina vailaau faʻapitoa e faʻasaʻo maualuga le kulukose ma faʻaleleia le gaʻo gaʻo. I le faʻatinoga, mo le togafitiga o le maʻisuka, e masani ona fautuaina e fomaʻi le Glucopifa poʻo le Glucophage Long. O nei fualaau oona e tutusa uma lava aafiaga faʻaleagaina, ae e iai ni eseesega laiti.

Ae o le a le eseesega i le va o fualaau faasaina? O a foliga o nei vailaʻau? Ma o fea o nei fualaau oona e lelei? Lalo o le a tatou iloiloina nei mataupu.

Faʻasologa Faʻasologa

O se sui o le hypoglycemic. Faʻaitiitia le suka o le toto e aunoa ma le mafua ai o le hypoglycemia. A o togafitiga ma le fualaau faasaina, o mea nei e tupu:

  • siama faʻapitoa i le inisalini maualuga, faʻaleleia atili o le kulūkose,
  • o le faʻaleleia ile intestinal o meaʻai gaʻo e faʻagesegese,
  • faʻagesegese le maua o le kulukose i totonu o le ate,
  • gasegase o gaʻo e faʻaleleia, faʻaitiitia le maualuga o le cholesterol.

O le fualaau faasaina e aoga i le i ai o vailaʻau ma mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le maʻi. E fesoasoani e tusa lava pe o taumafa ma isi togafitiga e leai ni fualaau o togafitiga e le faatagaina ai oe e ausia le manaʻoga o loʻo manaʻomia.

Faʻataʻitaʻitusi o le Glucophage, Faʻataʻitaʻiga Long Glucophage

Ina ia filifilia le 1 o le 2 vailaʻau, e tatau ona e suesue i uiga faatusatusa o fualaau faasaina.

Taʻatele mo fualaau faasaina:

  1. Faʻavae. O le gaioiga malosi o fualaau faasaina o metformin - o se sui o le hypoglycemic. O se vaega o ausilali masani i vailaʻau uma o le magnesium stearate.
  2. Faiga faʻapolopolo. O vailaʻau o loʻo avanoa i foliga o biconvex papa o lanu paʻepaʻe. O le kilikaloga o loʻo i ai se liʻo lapotopoto, ma o lona umi faaumiumi o le mea faʻapitoa.
  3. Le aʻafiaga o le tino. O vailaʻau e faʻaititia ai le toto toto, faʻaleleia ai lagona o sela, masini ma totoga i le insulin.
  4. Faailoga mo le faʻaaogaina. O fualaau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 pe afai o suiga o olaga e le aumaia ai le manaʻoga. E mafai ona faʻaaogaina le glucopifa e le gata mo faʻamoemoega faʻalesoifua maloloina, ae faʻapea foi mo faamoemoega puipuia.
  5. Contraindications O le faʻailoga masani o le le faapalepale, ate, po o le fatugao, faʻasologa o le maʻisuka ma le coma, o le gasegase o le tino poʻo le galuega o le faamaʻi, le ketoacidosis o le maʻisuka, le inu malosi o le ava malosi, lese acidic acid, o le hypoxia o le tino, le ava malosi, le itiiti ifo i le 1000 kcal i aso taitasi, (pe a manaʻomia le inisalini), faʻataʻitaʻiga lata mai po o le lata mai o se suʻesuʻega o le radioisotope poʻo le leitio e faʻaaoga ai se mea vavalalata iodine.
  6. Vaitaimi o le faʻatau. O fualaau faasaina ua na o avanoa mai falemaʻi. E faʻatagaina e ave i latou e aunoa ma le faʻatagaga a se fomaʻi, aua o lenei mea e mafua ai le atinaʻe o faʻafitauli.
  7. Faʻaiʻuga. Pe a faʻaaogaina vailaʻau, o faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia e ono tupu mai i le tino o le anemia, urticaria, lesesese acidosis, faʻaogaina o le tino o le tino (le fia taumafa, manava, faʻalautele le gaosiga, gase).
  8. Faʻatau O fualaau faasaina ua gaosia i Falani e le kamupani faafomai fale MERCK SANTE.
  9. Faaaoga i le taimi o le maitaga. Pe a ave le fanau, e le faʻaaoga tupe, aua e ono afaina tele ai le atinaʻe o le tamaititi.

I le taimi o togafitiga ma le glucophage, o le lagona lelei o siama i le inisalini, o le maualuga o le kulukose e faaleleia.

O le a le eseesega?

O le eseesega i le va o vailaau faasaina:

  1. Le lisi o mea faaopoopo. Vaega o ausilali o Glucophage o Povidone, ma Glucophage Long - sodium carmellose, MCC, hypromelilose. O le gasegase o le magnesium o loʻo i ai i fualaau uma e lua.
  2. O le faʻaogaina o le vaega galue. O le glucopifa e aofia ai le 500, 850 poʻo le 1000 mg o le metformin, ma o le umi faaumiumi e aofia ai le 500, 750 poʻo le 1000.
  3. Faaaoga i tamaiti. E mafai ona faʻaaoga le glucopifa mai le 10 tausaga. O le umi e faʻasalaina mo le faʻaaogaina i le talavou, tamaitiiti.
  4. Umi o le gaioiga. O le maualuga maualuga o le metformin pe a faʻaaoga Glucofage e ausia pe a mavae le 2.5 itula, ma pe a faʻaaoga se analog, pe a mavae le 7-12 itula.
  5. Metotia o le talosaga. Ole fua muamua ole Glucofage e 500 mg. Ona siitia lea i le 1500-2000 mg. Ua vaevaeina le fua ole aso i le 2-3 servings, lea e faʻaititia ai le aʻafiaga o aʻafiaga. Glucopifa O le umi e ave i le po, i le taimi o le 'aiga o le afiafi. O le faalagolago e faalagolago i le tulaga lautele o le tino ma ona uiga, tausaga, ituaiga o le maʻi ma lona malosi. Fualaau 1 le taimi i le aso.

Mo le gau o le mamafa

I le gaogao, e mafai ona e ave uma fualaau faʻasaina. O le kelikaloga e talafeagai mo le puipuia o le atinaʻeina o le maʻisuka, ma Long e talafeagai mo le togafitia o se maʻi o loʻo iai.

I le oona, mo le togafitiga o se maʻi o loʻo iai, Glucophage Long.

Patient Reviews

Irina, 40 tausaga, Kostroma: "Na mafatia ou matua mai le maʻisuka, ma sa ou fefe lava i lenei maʻi. Ina ua amata ona aliali mai pauna faaopoopo, na ou liliu atu i le endocrinologist. Na fai mai le fomaʻi e mafai ona oʻo atu le manua i le maʻisuka, ma faʻamaonia le Glucofage. I le maea ai o le amataga o togafitiga, na aliali mai ai aafiaga o le afu (naʻo ma le manava), ae ina ua maeʻa le vaiaso na alu ese mea uma. Sa ou lesitala i le faletaalo, amata ona 'ai meaai saʻo. O le mamafa e faasolosolo malie lava ona faʻaitiitia.

Mikhail, 45 tausaga, St. Petersburg: "O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani. Na pau lava le fualaau e mafai ai ona e tausia le suka i totonu ole tapulaʻa masani ole Glucofage Long. Ou te alu i le aso i le taimi o le aiga o le afiafi, lea e faigofie. Sa ia lagona le lelei, o le mamafa ua leai. "

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi Glucophage ma Glucophage Long

Anastasia Valerievna, endocrinologist, Moscou: "Afai o se tagata maʻi ua i ai se muai fuafuaina i le atiina ae o le maʻisuka, o le mataituina faifaipea o le suka toto e talafeagai. Mo le puipuia o le faamaʻi, e mafai ona faʻaaogaina le kullufafu. Ua faʻamaonia le aoga o le falemaʻi ma e le taugata. I le oona tele e mafai foi ona faʻaaoga. "

Sergey Anatolyevich, endocrinologist, Tula: "O fualaau e fesoasoani i le oona ma le maʻisuka. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga, e aofia ai le vaega i luga o vailaau faʻasaina. E tatau i le faʻaeteete ona faʻaogaina le faaaogaina o le Nifedipine, diuretics, fualaau faasaina i totonu o lapisi, ma isi vailaʻau.

Faʻasologa: Faʻasologa o le Gold mo le togafitiga

Glucophage o loʻo pateniina e Merck Sante ma o loʻo gaosia i lona fale gaosiga i Farani. Pusa ma se metotia o le 500 mg ma le 850 mg - lapotopoto, ma se vailaʻau o le 1000 mg - oval, ma se vaʻalele «1000». O le gaioiga malosi o le metformin, o se kulimi vailaʻau mai le vaega o biguanides. O le amata amata amata i le 500-850 mg 2-3 taimi i le aso, o le aofaʻi o fualaau o aso taʻitasi 3000 mg. O le glucopeli mo le tele o tausaga i le laina sa tumau ai lona tulaga muamua i le faʻavasegaina o vailaʻau faʻasaina.

Glucopeli Long: leai se tapulaa i le atoatoa

O loʻo maua foi le uluai faʻamaʻi i Falani, ae na atiae mulimuli ane e Glucofage. "Umi" o lona uiga o le faasaolotoina o le fualaau faasaina. Paʻu paepae, lapotopoto, fua o le 500 mg ma le 750 mg faailogaina "500" poʻo le "750".

O le laulau e aofia ai laulau e lua: o le pito i fafo o se atigi puipuiga o loʻo i ai mea taua, o loʻo i ai i totonu le paluga metformin. A foloina, o le laulau e ulu i totonu o le manava, o lona pito i fafo e amata ona faʻafefe vai ma fula, liliu i totonu o se gel. Metformin lafoaʻi lona malutaga i ni vaega laiti, sosolo i totonu o le gel, tuʻu i totonu o le toto. Glucophage O le umi e tolopoina i le manava, e maua ai le sologa lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ile tino.

Fai mo le amataga - 500 mg i lea aso ma lea aso, o le aofaʻi o fualaau o aso taitasi - 2000 mg.

O a mea e tutusa ai uso ma tuagane laiti

O le Glucose Eater (o le mea lea ua faaliliuina e Glucophage mai le Igilisi) ausia ai lana sini i le tele o auala:

  1. Faʻamuʻu le faʻaleleia o meaʻai mai meaʻai i totonu o le moli.
  2. Faʻaleleia le lelei o le faʻafeiloaʻi o kulūkose molekone mai le toto i le cell.
  3. Faʻamuʻu pe poloka poloka o le kulukose e le hepatocytes - faʻalauga ate.
  4. E toe faʻafoʻi le leiloa le sootaga i le va o le inisalini ma puipuiga faʻapitoa i luga o sela e faʻatagaina ai le inisalini e pasia.
  5. E faʻavaveina ai le faʻasologa o le lactate mai le kulukose, ma tuʻuina ai i totonu o le moli.

O nei vailaau e lua ua faailoaina:

  • Tagata mamai e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e aofia ai talavou.
  • Togi maualuga.
  • Tomaʻi e maua i le maʻisuka, e aofia ai le faʻasaina o le inisalini.

O se faʻaopoopoga e le faʻamoemoe ae sili ona fiafia o le gafatia o le metformin e pulea ai le maualuga o gaʻo afaina, puipui toto ma fatu.

E i ai se eseesega?

O tulafono o le ola mo le maʻisuka ituaiga 2 o suiga. I le faaopoopo atu i le suia o le masani masani, o le faʻatagaina e aofia ai i lana pulega o le gaioiga faaletino, o le tagata maʻi e feagai ma le manaʻoga mo vailaʻau masani. O le a faʻaaogaina e se tagata e faalagolago i le faigofie o lenei metotia: o le a le mea e sili ona faigofie e inu ai le tasi laulau i le aso poʻo le tele, inu ai pe a uma le 'aiga o le taeao, le aoauli ma le' aiga o le afiafi, pe naʻo le po?

Glucophage Long e maua ai se avanoa e le mafai ona faʻafitia. O le auala matagofie o le piliki e mafai ai ona e faʻaaogaina naʻo le tasi i le aso, i le afiafi pe a uma le 'aiga o le afiafi. E le toe manaʻomia ona e manatua pe na misia doses i le ao pe leai foi.

Ole faʻaitiitia o le taimi ole pulega e faʻaititia ai le aʻafiaga ole aʻafiaga o le aʻafiaga, aemaise mai le manava ma le fatu.

Glucopeli pe a ulu atu i totonu o le tino ua faʻavavevave vave, o se vaega fou e manaʻomia e faʻamaua ai le faʻamasinoga i le tulaga faigaluega. O le mea lea, o le ave tasi o le api e manino lava le le lava, o le fualaau faasaina ua faatonuina 2-3 taimi i le aso.

O le a le fualaau e sili ona manaʻo?

O le filifiliga e faalagolago i le umi o maʻi, maualuga o le malamalama ma le olaga. O tagata gasegase e ono mafai ona fafagu meaai e tatau ona filifili Glucofage Long. Mo tagata matutua, faitioga o le faʻalavelave, faʻagaloina, e sili foi le fautuaina o se vailaau faʻasaina faʻamalolo umi.

Faʻasologa o le glucopeli e faʻatonuina i tagata maʻi pe a oʻo i le aofaʻi o le aofaʻi i aso taʻitasi 2 kalama.

A muamua asiasi atu le tagata maʻi i le fomaʻi, o le maʻisuka faatoa maua, o togafitiga e amata foi i le Glucofage. O le fualaau faasaina e masani ona fai i le aso ma saili pe sili atu le lelei mo se tagata maʻi. O le siitia malie o le fualaau e mafai ai ona mataʻituina taunuuga le lelei ma tulai mai ma puipuia ai i latou i le taimi. Afai e maua e le tagata gasegase le tele o isi vailaʻau, ona amata lea o le maʻisuka togafitiga i le Glucofage e fuafua ai le fegalegaleaiga talafeagai ma isi fualaau. A maeʻa ona faʻamautinoa e lelei mea uma, alu i Glyukofazh Long.

O le aia tatau o le faatonuina o se tasi poo le isi fualaau faasaina e na o le fomaʻi aoga, e na o ia lava e filifili poo le a le mea sili ona lelei mo le tagata maʻi.

E faʻapefea ona galue le glucophage?

O fualaau faasaina o se vailaau oona hypoglycemic. E faaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, faaaoga i le togafitiga o le maʻisuka. O laumei ei ai se mea e sili ona paʻepaʻe, lapotopoto ma le oval foliga.

Glucopifa ma Glucophage O le umi e mafaufauina o le tele o mea, o lona uiga toto maualuga le suka.

O le elemene autu autu i le tuufaatasiga o le glucophage o metformin. O lenei tuufaatasiga o se mea tele. E i ai se aafiaga o le hypoglycemism ona o le mea moni e faapea:

  • o le gasegase o sifi i le inisalini e faateleina, o le kulukose e sili atu ona lelei,
  • o le malosi o le gaosiga o le kulukose i totonu o le potu cellular o le ate ua faaitiitia,
  • o loʻo i ai le tuai i le faʻaleleia o gaʻo i le intestine,
  • o gaioiga gasegase o gaʻo o loʻo faʻaleleia, o le faʻaitiitia o le cholesterol concentration level.

Metformin e le afaina ai le malosi o le inisalini e faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le tino o le pancreas, o vailaʻau e le mafai ona faʻaosoina le hypoglycemia.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le vaega malosi e pasi atu i le iniseti i totonu o le toto toto. O le leai o le avanoa e tusa ma le 60%, ae afai e te 'ai, ona faʻaititia lea o le faailo. O le maualuga o le metformin i le toto e matauina pe a mavae le 2.5 itula. O lenei tuufaatasiga o loʻo faʻasagaina i totonu o le ate ma faʻamalosi e fatugaʻo. O le afa o le fualaau atoa i le 6-7 itula.

Faatusatusaga o le Accu-Chek glucometer model - sili atu i lenei tusiga.

Uiga o le Glucophage Long

O le sui o le hypoglycemic from the group biguanide. O vailaau faʻapitoa e maua i foliga o laupepa ma se gaioiga umi. O le meafaigaluega e fuafua foi e faʻaititia ai le maualuga o le suka. O le vaega malosi o le vailaʻau o loʻo gaosia foi metformin.

O le mea faigaluega e tutusa lelei lava ma le Glucofage: e le faateleina ai le gaosiga o le inisalini, e le mafai ona faʻaosoina le hypoglycemia.

A faʻaaogaina le Glucofage Long, o le faʻaaogaina o le metformin e sili atu ona lemu nai lo le tulaga o laupepa ei ai se taga masani. O le maualuga o le maualuga o le vaega galue i totonu o le toto o le a ausia pe a maʻea le 7 itula, ae afai o le aofaiga o le vailaʻau o le 1500 mg, ona oʻo lea i le 12 itula le umi o le taimi.

A faʻaaogaina le Glucofage Long, o le faʻaaogaina o le metformin e sili atu ona lemu nai lo le tulaga o laupepa ei ai se taga masani.

O le Faʻasologa Faʻasologa ma le Faʻasologa Faʻasologa Uumi le mea lava e tasi?

Glucopeli o se vailaʻau lelei mo le hyperglycemia. Ona o le faaleleia o le metabolism, o gaʻo leaga e le faʻaputuina. O le fualaau faasaina e le afaina ai le malosi o le inisalini gaosiga, o lea ua faatonuina ai e oo lava i tagata e le maua le maʻisuka.

O le isi sui o le hypoglycemic is Glucophage Long. E toetoe lava a tutusa ma togafitiga muamua. O le vailaʻau e tutusa uma lava meatotino, na o le togafitiga e sili atu ona umi. Ona o le lapoa lapoa o le vaega o loʻo galue, e umi ona uumi i le tino, ma o lona aafiaga e umi taimi.

  • fesoasoani i togafitiga o le maʻisuka
  • faʻamautinoa le faʻatupulaia o le kulukose ma le inisalini,
  • aoga aoga i luga o le metabolism ma le faʻaaogaina o gaʻo i le tino,
  • puipuia faʻamaʻi pipisi, faʻaitiitia le cholesterol.

O faʻamaʻi uma lava e faʻatagaina pe a uma ona faatonuina e se fomaʻi ina ia taofia le atinaʻeina o faʻalavelave i le tino.

Faatusatusaga o le Glucophage ma le Glucophage o le Umi

E ui lava i le mea moni o vailaau uma e lua o le fofo tutusa, e tutusa ma mea e tutusa ma eseesega.

O nei oloa e gaosia e le MERCK SANTE mai Farani. I falemaʻi, e le faʻatagaina i latou e aunoa ma se faʻamaumauga. O le togafitiga o fualaau faasaina e talitutusa, o le vaega autū o mea uma e lua o metformin. Faʻasologa o foliga - papa.

O faʻamaʻi uma lava e faʻatagaina pe a uma ona faatonuina e se fomaʻi ina ia taofia le atinaʻeina o faʻalavelave i le tino.

O le faʻaaogaina o nei vailaʻau e mafua ai le vave faʻaitiitia o faʻamaoniga e tupu mai i le maualuga o le toto. O le agamalu e mafai ai ona e aʻafia le ala o le faʻamaʻi, faailoga o le suka, ma faia lenei mea i se taimi talafeagai.

O faailoga autu mo le faaaogaina i vailaau e tutusa. O nei vailaau o loʻo faʻaaogaina i mataupu nei:

  • ituaiga 2 maʻisuka, pe a le fesoasoani le togafitiga o meaʻai,
  • afaina.

O fualaau ua faatonuina mo le maʻisuka i tamaiti e silia i le 10 tausaga. Mo se tamaitiiti laʻitiiti nai lo lenei tausaga (e aofia ai pepe faatoa fananau mai), e le talafeagai le vailaʻau.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o vailaau e tutusa:

  • coma
  • diabetic ketofacidosis,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • faafitauli i le gaioiga o le ate,
  • faʻamaʻaloga o faʻamaʻi eseese,
  • fiva
  • faʻamaʻi pipisi e mafua ona o siama
  • faʻamaʻi
  • toe faʻaleleia pe a mavae ni manuaga,
  • toe faaleleia pe a uma galuega,
  • ava malosi,
  • faailoga o le lactic acidosis,
  • maʻitaga ma lactation
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

O nisi taimi o vailaʻau e mafua ai aʻafiaga o aʻafiaga:

  • afaina o le gasegase o le gasegase: gaioiga, leai o le manava, manava manava, afaina,
  • lactic acidosis
  • anaemia
  • urticaria.

Faʻatasi ai ma le maualuga o Glucophage poʻo Glucophage Long, o faʻamaoniga nei e aliali mai:

  • manava manava
  • vili
  • fiva
  • tiga i le lua o le manava
  • faʻavavevave vave
  • faafitauli i le faʻamaopoopoina o gaioiga.

I nei tulaga uma, e tatau ona e taofia le ave o vailaau ma valaʻau i se falemaʻi. O le faʻamamaina e faia i le vevela.

O fea e sili atu - Glucofage poʻo Glucofage Long?

O fualaau oona ei ai se aafiaga lelei i le cardiovascular system, fesoasoani i le faʻailoa atili o pauna, faʻaleleia le soifua manuia lautele ma faʻamaonia le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto i le maʻisuka. Ae, o le a le mea e sili atu mo le tagata maʻi, naʻo le fomaʻi e fuafua, faalagolago i le maʻi, foliga, faigata, tulaga o le maʻi, le i ai o faʻasagaga.

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai vaega taua e tasi, o mea aoga, o aʻafiaga o itu, faʻasalaga.

Pepa o le faʻasaʻoina o vailaʻau, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O nei faiga uma e aofia ai le metformin hydrochloride e avea o le eletise autu autu. O fualaau kullucofage e aofia ai povidone ma magnesium stearate e avea ma vaega fesoasoani.

O le membrane film glucofage e aofia ai le hypromelilose.

O le tuufaatasiga o fualaau o le fualaau faasaina Glucophage Long e ese mai Glucophage e ala i le i ai o isi vaega fesoasoani.

Lagolagosua-faʻasao sauniuni e aofia ai vaega nei e pei o vaega faaopoopo:

  1. Carmellose sodium.
  2. Hypromellose 2910.
  3. Hypromellose 2208.
  4. Microcrystalline cellulose.
  5. Magnesium stearate.

O fualaau o vailaʻau faʻatasi ma le taimi masani o gaioiga e papaʻe i le lanu ma ia i ai se foliga o le biconvex.

O fualaau umi ua leva ona i ai se lanu paʻepaʻe, ma o le foliga o laupepa o se mea faʻapipiʻi ma le biconvex. O laulau taʻitasi i le tasi itu ua togitogia i le numera 500.

Lisi o fualaau faasaina ua afifiina i paʻu o le 10, 15 po o le 20 fasi vaega. O paʻu o loʻo tuʻuina i pepa pepa, o loʻo aofia ai foʻi faatonuga mo le faʻaaogaina.

O ituaiga uma o vailaau faafomai e faatauina atu e ala i togafitiga.

O vailaau faafomai e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti. O le vevela e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri Celsius. O le ola ola o vailaʻau e 3 tausaga.

I le maeʻa ai o le aso poʻo le solia o aiaiga mo le teuina o loʻo fautuaina e le kamupanī, o le faʻaaogaina o se vailaʻau e faʻasaina. O lea ituaiga vailaʻau e tatau ona lafoai.

Faiga o vailaʻau

Aveina o le Glucophage ma le Glucophage O vailaau uumi e fesoasoani e vave taofi ai faailoga e iloagofie ai le atinaʻeina o se tulaga o le hyperglycemic i le tino.

O se aafiaga agamalu i le tino ua mafai ai ona taofiofi le ala o le faamai ma faatonutonu ai le taimi o le suka i totonu o le tino.

I le faʻaopoopoga i le mea autu, o le fualaau faasaina ei ai le tele o tulaga lelei, o le autu i totonu o ia mea o se aoga aoga i le tino ma le mafai ona faʻaaoga le oloa e puipuia ai le atinaʻe o maʻi e fesootaʻi ma le galuega a le fatu, vascular system and kidneys.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o le Glucophage ma le Glucophage Long e tutusa.

Faaaoga vailaʻau pe afai o le tagata maʻi e:

  • o le maʻisuka e le o le insulin, i le leai o se aoga mai le faʻaaogaina o togafitiga o meaʻai i tagata matutua,
  • afaina
  • o le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i tama talavou ma tagata gasegase e sili atu ma le 10 tausaga.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  1. Le i ai o faailoga o le coma.
  2. Faailoga o le atinaʻeina o le ketoacidosis o le maʻisuka.
  3. Faʻaleagaina o fatugaʻo.
  4. O le i ai i totonu o le tino o gasegase tuga, lea eo mai faatasi ma foliga vaaia o faʻalavelave i totonu o fatugaʻo, o le tagata maʻi o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa, o le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, faʻamalaina ma le atinaʻeina o le hypoxia.
  5. Faia o taotoga taʻavale ma le manua matuia i tagata gasegase.
  6. Faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le ate.
  7. O le faʻaleagaina o le ava malosi i totonu o se tagata gasegase ma le gasegase.
  8. O le tagata maʻi e iai ni faʻailoga o le atinaʻeina o le susu.
  9. O le taimi taimi e 48 itula muamua ma le 48 i le maeʻa ai o le suʻega o le tino e faʻaaoga ai metotia x-ray lea e faʻaaoga ai iodine.
  10. Le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi.
  11. Le i ai o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.
  12. Lactation period.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi pe afai o le tagata maʻi e sili atu ma le 60 tausaga le matua, faapea foi ma na gasegase oe ua faʻateleina le gaioiga faaletino ile tino.

E mafua lenei mea ona o le faateleina o le ono mafai ona iai ni faailoilo o lactic acidosis i le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

O le fualaau faasaina e faia faalelagona.

O fualaau e faʻaaogaina i le tuufaatasiga ma le monotherapy o le maʻisuka ituaiga 2.

O le tele lava o taimi, e amata e le fomaʻi tipitipi le faʻamatalaga o le vailaau faʻasaina i se fuataga itiiti o le 500 poʻo le 850 mg 2-3 taimi i le aso. E tatau ona ave le vailaau i le taimi lava e uma ai poʻo le taimi o taumafataga.

Afai e tatau ai, o se isi faʻateleina o le fualaau o le vailaʻau e mafai. O le filifiliga e faʻatele le metotia na faʻaaoga i le taimi o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faia e le fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi ma faʻamaumauga na maua i le taimi o le suʻega o le tino.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau e fai ma vailaʻau lagolago, o le fua o le kullufafu e mafai ona ausia le 1500-2000 mg i le aso.

Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga i itu, o le fuainumera o aso taitasi e vaevaeina i le 2-3 doses i le aso. O le maualuga faatagaina o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu i le 3000 mg i le aso. O ia ituaiga o aso i aso taitasi e tatau ona vaevaeina i ni inumaga se tolu, lea e fesoʻotaʻi i meaai autu.

O le siitia malie o le metotia e faʻaaogaina e faʻaititia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga mai le tagofia o fualaau mai le gastrointestinal tract.

Afai e ave e le tagata maʻi Metformin 500 i se metotia o le 2000-3000 mg i le aso, e mafai ona faasee atu o ia i Glucofage i se metotia o le 1000 mg i le aso.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona tuʻufaʻatasia e faʻaaoga ai isi vailaʻau oona.

A faʻaaoga i le togafitiga mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o se fualaau o le faaumiumi o gaioiga, o le faʻatagaina e faia i lea aso ma lea aso. E fautuaina e ave Glucofage Long i le taimi o taumafa taumafa.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻauʻu i lalo i le tele o vai.

O le fualaau o le fualaau oona Glucofage Long e faʻaaogaina e filifilia e le fomaʻi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i iuga o le suʻega ma uiga o le tino maʻi.

Afai e misi le taimi e ave ai le vailaʻau, e le tatau ona faʻateleina le tui, ma e tatau ona faia le vailaʻau e tusa ai ma le faʻatulagaga ua fautuaina e le fomaʻi.

Afai e le faia e le tagata gasegase togafitiga ma Metformin, ona tatau loa lea o le fua muamua o le fualaau faasaina ile 500 mg i le aso.

E faʻatagaina e faʻatele le fua na na o le 10-15 aso pe a uma le suʻega toto mo le kulukose.

O aʻafiaga pe'ā fai togafitiga

O aʻafiaga e tupu pe a fai se vailaʻau e mafai ona vaevaeina i ni vaega, e fuafua i le taimi e tupu ai i le tino.

O le tele o taimi, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai, popole, ma le hepatobiliary.

E le gata i lea, o aʻafiaga i itu e mafai ona atinaʻe i luga o le vaega o le paʻu ma faiga faʻapitoa.

Mai le itu o le tino, e masani lava ona matauina se faʻalavelave i le gaioiga o le tofo, o se tofo gaosi e aliali mai i totonu o le ooto.

Mai le faʻaogaina o meaʻai, foliga mai o aʻafiaga aʻafiaga e pei:

  • lagona o le gaioiga
  • le faanaunauga e vili
  • le atinaʻeina o le manava,
  • o foliga vaaia o le tiga i totonu o le manava,
  • leai se manaʻo.

O le tele o taimi, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e aliali i le amataga o le togafitiga ma le faʻaaoga atili o le vailaʻau faʻamalo. Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga, e tatau ona ave faʻatasi le vailaʻau faʻatasi ma meaʻai poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga.

I le vaega o le hepatobiliary system, e foliga mai e le seasea ona iai aʻafiaga o aʻafiaga ma ua faʻaalia i le le mautonu i le gaioiga o le ate. O aʻafiaga le lelei o le vailaau faʻaumatia pe a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E seasea lava, i le faagasologa o le togafitiga, o gasegase o le tino e aliali i luga o le paʻu i foliga o le sasaina ma le urticaria.

O le faʻaaogaina o le galufale e mafai ona faʻaosoina ai foliga i le tino o le faʻafitauli o le tino, lea e faʻaalia i foliga vaaia o faailoga lactic acidosis i le maʻisuka ituaiga 2.

Afai e iai aʻafiaga, e tatau ona faʻagata le vailaʻau ma fautuaina e le fomaʻi suiga.

Faailoga o vailaʻau faʻasaina ma fegalegaleaiga ma vailaʻau

I le tulaga o le maualuga o le Glucofage i se tagata gasegase e maua i le maʻi suka o le ituaiga lona lua, o loʻo iai nisi o uiga lelei.

O le maualuga o le fualaau faasaina e tupu pe a ave Metformin i se fua o le 85 g o le fualaau faasaina. O lenei metotia e silia ma le 42.5 taimi faatagaina. Faatasi ai ma le tele o metotia, o le tagata maʻi e le atiina ae ni faailoga o le hypoglycemia, ae o faailoga o le lactic acidosis o loo aliali mai.

I le tulaga o faailoga muamua o le lactic acidosis i se tagata maʻi, togafitiga faafomaʻi e tatau ona faamuta, ma o le tagata maʻi e tatau ona vave ile falemai. A maeʻa le falemaʻi, e tatau ona suʻesuʻe le tagata maʻi e fuafua le maualuga o le lactate ma faʻamalamalama le maʻi.

Ina ia aveesea le tino o le tagata maʻi, e faia se togafitiga o le maʻi. Faʻatasi ai ma le faʻatinoga, o togafitiga faʻapitoa e faia.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a fai se suʻesuʻega o le tino ma le faʻaaogaina o sooga-iodine.

E le fautuaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga ma Glucophage ma Glucophage Long.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau pe a faʻaaoga se taumafa maualalo-kalori.

E tatau ona ave le tausiga e faʻaaoga uma ituaiga o vailaʻau pe'ā faʻaaogaina fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi toto.

O le tau o le Glucofage, lea ei ai lona taimi masani aloaia, e tusa ma le 113 rubles i le teritori o le Rusia, ma o le tau o Glucofage Long o loʻo i Rusia 109 rubles.

O le gaioiga o le vailaʻau o le Glucofage o le a faamatalaina auiliili e se tagata tomai i le vitio i lenei tusiga.

Faatusatusaga o le Glucophage Glucophage Long

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e eseese tele, o lona uiga o le lautele o le talosaga e tutusa. O le umi foi e faʻaitiitia ai le maualuga o suka ma faʻaleleia le metabolism lipine e aunoa ma le afaina o le inisalini. Ua faʻamaonia mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka.

Glucopifa E faaitiitia le maualuga o le suka ma faaleleia le metabolism lipid e aunoa ma le aafia ai o le inisalini.

O le uiga masani autu o fualaau faasaina o le mea lava lea e tasi e galue malosi ai. Faʻailoga mo le faʻaaogaina - ituaiga 2 o le maʻisuka, aofia ai. ma tagata gasegase. I lenei tulaga, o vailaʻau uma e lua e mafai ona faʻamaonia pe a le gaioiga faʻamalositino ma le oti na le maua ai le mea e manaʻomia. E mafai ona faʻaaoga uma vailaʻau faʻatasi ma le inisalini.

Contraindications mo le faʻaaogaina i vailaʻau uma:

  • hypersensitivity i mea galue malosi poʻo vaega o ausilali:
  • lactic acidosis
  • o le maʻetukacidosis o le maʻisuka poʻo se tulaga o le faʻataunuʻu poʻo le muaʻi sau,
  • ogaoga o faʻamaʻi pipisi,
  • soʻo se togafitiga faʻapitoa i foliga faʻapitoa poʻo le masani, pe afai ei ai se faʻafitauli o le hypoxia,
  • ogaoga faʻamaʻi, aofia ai ma le vomiting po o le manava,
  • nisi o taotoga ma gasegase e manaʻomia ai togafitiga insulin.

Aua le tagofia le fualaau faasaina ma le gaʻo leʻo poʻo le galuega o le ate.

O le faʻasaina o le taliaina o le maʻitaga ma le lactation, talu ai e le malamalama lelei le aʻafiaga o fualaau oona i le atinaʻe o le tamaititi.

E faʻasaina uma fualaau faʻasaina mo tamaiti ma tama talavou i lalo o le 18 tausaga, e tusa lava pe o iai pe leai foi se toilalo po o isi faʻamaʻi.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻi o le tino o le tino, lea e faʻavaivaia ai sela o le tino o se hormone faapitoa ua taʻua o le inisalini. Ona o lenei mea, ua i ai le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e tau atu i le atinae o le hyperglycemia. Aʻo agai i luma le maʻisuka, o faʻafitauli nei e ono foliga mai - maeʻa pe leai foi se vaʻaia, faʻaleagaina o toto toto, vaivaiga ma le gaioiga, faʻaleagaina o le ponaivi, faʻateleina le vevela, gaʻo, ma isi. Ina ia togafitia le maʻisuka, e tatau ona e faia fualaau faasaina e faaaoga ai le glucose ma faaleleia le fegalegaleaiga o siama tino ma le insulin. E fautuaina foi e te mulimuli i se taumafataga faapitoa ma faamalositino e puipuia ai le faʻaopoopoga o le suka maualuga.

O se tasi o fualaau sili ona lelei e faasaga i le hyperglycemia o le Glucophage ma le Glucophage Long. O lenei vailaau e faaleleia ai le fegalegaleaiga o le inisalini ma sulu o le tino, lea e tau atu i le faaleleia o le kulukose i le tino.

O nei togafitiga e fesoasoani foi i le faʻamautuina o le gaosiga o gaʻo, o le mea lea e mafai ai ona faʻaaogaina le Glucofage ma le Glokofage Long e togafitia ai meaʻai ma le hyperglycemia. I nisi tulaga, o nei vailaʻau e mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai meaʻai, e le mafua mai i le maʻisuka, ae i soo se tulaga, e tatau ona malilie faatasi le vailaau ma le fomaʻi, talu ai e mafai ona afaina ai le tagata lava ia. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e malamalama o le Glucofage ma le Glucophage Long sauniuni e tutusa lelei ma le tasi i le isi io latou falemaʻi (o le ituaiga lava e tasi o le faʻasaʻolotoga, e uiga i le mea lava lea e tasi ma isi), ae peitai, e itiiti lava feeseeseaiga.


O le eseesega tele i le va o Glucofage Long o le i ai o nisi mea faʻapitoa e aʻafia ai le metabolism ma le bioavailability o le fualaau faasaina. Ua mamanuina le glucopifa mo se aafiaga puupuu puupuu, ona o le faaitiitia vave o le toto suka, ae o le Glucofage ua onā ina ia ausia se aafiaga umi i le faaitiitia o le kulukose. O le faʻamaumauga o se vailaau faapitoa e faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino e faʻatele ai le maualuga o le aoga o togafitiga. E tatau ona malamalama e tusa ai ma a latou mea autu, o nei vailaʻau e talitutusa lava ma le tasi, ma o le faʻaaogaina o se vailaau faapitoa e iai mea nei i le tino:

  • Faʻavasega le maualuga ole kulukose,
  • Faʻaleleia le fegalegaleaiga o le inisalini ma sela o le tino,
  • Faʻasologa masani o le gaʻo gaʻo ma le aveesea o le gaʻo tele mai le tino,
  • Faʻaitiitia le faʻamaʻi o le cholesterol i le toto, lea e fesoasoani e aloese mai le atinaʻeina o faʻamaʻi o le cardiovascular system.

Faʻavae ma aoga

Glucopifa ma Glucophage O le umi e foliga tutusa, e ui lava o loʻo i ai ni eseesega e iloa ai le eseʻesega mai le tagofia o lenei vailaʻau. O le mea aoga autu o vailaau faʻasaina o metformin hydrochloride. I le taimi o le pulega, o lenei vailaau ua liua i le manava i metformin. Ona oʻo atu lea o lenei mea i totonu o le iniseti, i le mea o loʻo aʻafia ai i totonu o le tino toto.A maeʻa lena mea, ona ulu atu lea o le mea i le ate, lea e faʻagesegeseina ai le faʻaogaina o le kulukose, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le suka o le toto. Ona o lenei mea, o le galuega o mamanu uma o totoga o loʻo i totonu, e faʻamaonia, ma o le a mou atu uiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ae paga lea, o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le metformin e le tumau, o le mea lea, mo togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona e inu Glucopeta poʻo Glucophage Long mo le ola. Ole maualuga o le metformin i le Glucofage Long e sili atu, ma o le aafiaga o le faʻaaogaina o lenei vailaau e umi.

O le kelikaloga e aofia ai foi le povidone ma nisi vaega. Latou te faʻaleleia le bioavisi o le fualaau faasaina, lea e mafua ai ona paʻu vave le maualuga o le kulukose. Glucofage Long foi e aofia ai foi cellulose, sate sodium ma nisi mea. O nei vaega o le a faʻagesegese ai le faʻamavaeina o le mea autu autu o loʻo i totonu o le manava, o le mea lea o le Glucofage Long o loʻo i ai se aafiaga umi i le tino. Ina ia iloagofie ia papa mai le tasi ma le isi, o laulau o le Glucophage masani e faia faataamilo, ma o le Glucophage o le Long o se taimi e leai se aoga. O nei vailaʻau uma e lua e faʻamalolo i le paʻu o le 10-20 ipu taʻitasi, ma le 1 papalama e aofia ai le 500 mg o le mea autu autu.

I le tulaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le Glucofage poʻo le Glucophage O le umi, o le gaosiga o le gataifale e masani ona masani, lea e masani ona afaina i le maʻisuka ituaiga 2. Faafetai i lenei mea, ua amata ona susunuina e le tagata le tele o kalori sili atu ona malosi, lea e mafua ai le leiloa o le mamafa.

O le fua o le paʻu o le mamafa e faalagolago i le tulaga o le atinaʻeina o le maʻisuka, o le matua o le tagata, o uiga o le tino, o le fualaau o fualaau faasaina, ma isi lava mea, ae tele lava i le fesoasoani a Glofofage poʻo Glucofage Long, e mafai ona e faʻafefe 1-4 kilokalama i le vaiaso.

I nisi tulaga, o nei vailaʻau e mafai ona onā mo le paʻu mamafa, e tusa lava pe le maua e le tagata le maʻisuka. Ae peitai, e tatau ona faia lenei mea pe a uma ona feutagai ma le fomaʻi, talu ai i le tulaga o le togafitiga a le tagata lava ia o le tulaga o le sese o le fomaʻi e matua maualuga lava, lea e ono afaina ai totoga i totonu.

E faʻafefea ona inu Glucopeli?

E mafai ona maua le glucopeli i le ituaiga o laumei mo le faʻaumatia. E tatau ona e inuina pati i le taimi pe a maeʻa se taumafataga. Ina ia ave vailaau, e tatau ona e inuina le tele o vai ina ia oʻo atu le manava i le manava ma e le pipii ai i le gaʻo. O le fua o le fualaau faasaina e faalagolago i luga o ia tulaga e pei o le tulaga o le atinaʻeina o le faamai, tausaga, uiga taitasi o le tino, tulaga ola o le ate, ma isi. O le tele lava o taimi, o le vailaʻau e onā i le 1-2 laulau ma le aso (500-1,000 mg o le metformin) i taimi tutusa tutusa e faamautinoa ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulūkose o le toto.

Afai o le vailaʻau e leai se faʻamalositino o loʻo manaʻomia, ona mafai lea ona faʻaleleia lona fua i le 1.5-3 taimi. I le taimi lava e tasi, i le taimi e tasi, e le tatau i se tagata ona inu e sili atu ma le 1.000 mg o le metformin, ma o le maualuga o le dosite o aso taitasi e 3.000 mg o le metformin.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina fualaau faasaina e tamaiti i luga atu o le 10 tausaga le matutua i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. I le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation, e tatau ona faʻaaogaina togafitiga ma le faʻaeteete, ma ia fuafua le vailaʻau sili ona lelei o le vailaau faʻasaina, e mafai foi e le fomaʻi ona fautuaina ni faʻataʻitaʻiga faaopoopo.

E faʻafefea ona inu Glucofage Long?

Glucophage Long is also available in the form of swallowing tablets. E fautuaina e inu le vailaau faʻatasi ma meaai 2 taimi i le aso (taeao ma afiafi). E le fautuaina e inuina le fualaau faasaina aʻo lei oʻo pe a maeʻa foi taumafataga, ona o lenei mea e faʻaitiitia ai mea faʻaleagaina o le metformin. O le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago foi i le tele o vaega (o uiga patino o le tino, o le tulaga o le atinaʻeina o le faamaʻi, ma isi), peitai, o le tele lava o taimi e inu ai le vailaʻau 500 mg i aso uma mo le lua vaiaso muamua, ma a maeʻa lenei vaitaimi e mafai ona faateleina le fua i le 1.5- 2 taimi i le tulaga o le le lelei o togafitiga. Glucophage O le umi o le gasolo malie o le tino, o le mea lea ua solia ai lenei vailaau mo fafine maitaga, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga ma tagata e maua i fatu fatu.

Faaiuga

E tauaofai. Glucopifa ma Glucophage O le umi o vailaʻau e lua mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma faʻamaʻi tutusa.

O vailaau uma e lua o loʻo maua i foliga o papa, o le taliaina e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi. Ina ia tago i ai, e tatau ona e tuu le laulau i lou gutu ma inuina i le tele o vai ina ia aua nei pipii le vailaau i le siama. E tatau ona manatuaina, i le tulaga o togafitiga o le gasegase poʻo le Glucofage Long, e mafai ona e leiloa le 1-4 kilokalama i le vaiaso, peitaʻi, o le inuina o nei vailaʻau mo le mamafa o le paʻu i le leai o le maʻisuka e mafai ona faatagaina i na o tulaga faʻapitoa ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

O fea e sili atu - Glucofage poʻo Glucofage Long?

Metformin (Glucophage) ei ai ona aʻafiaga. E maua i le 25% o tagata gasegase e faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le tele lava o nei mea e le manaʻomia mai le mea o loʻo i ai le fualaau. I le 5-10% o mataupu, ona o lenei mea, e tatau ona faalēaogāina le fualaau faasaina.

O le mamafa o aʻafiaga o le itu e mafai ona faʻaititia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suia e le fomaʻi le aofaʻi o aso uma. I le Long, o mea leaga e tutupu e faaititia i se tulaga maualalo.

Tuua Lau Faamatalaga