Faʻasoifua Falesitino: Sapalai Saina ma foliga o lo latou faʻaaogaina i le maʻisuka

E tusa ai ma lona tulaga masani, o le maʻisuka ua i ai se tulaga maualuga i le lalolagi.

E le o se mea e ofo ai, ona o le ola le lelei o le soifuaga lea o le toʻatele o tatou augatupulaga e taʻitaʻia, o le taumafaina o mea e afaina ai, faapea foi togafitiga faasaina le aoga e tau atu ai i le mea moni o le ono tulai mai o lenei maʻi e faateleina ai le tele o taimi.

E masani lava, e tulai mai se fesili saʻo atoatoa - afai e le aoga fualaau faʻaonapo nei, o le a le mea e totoe e faia e tagata gasegase e maua i le maʻisuka? O le tali e faigofie tele - o le a tatau ona faʻaleleia togafitiga togafitiga ma fai i ai le auala pito sili ona faigofie e ala i le faʻaopopoina i vailaʻau vailaʻau faʻapitoa o mea e gaosia i luga o se faʻavae masani.

O le sili ona lelei oi latou o le pateni Saina - o taunuuga na maua i le taimi o lona faʻaaogaina ua uma ona talisapaia e le tele o tagata mamaʻi, o lea la e tatau ona iloiloina auiliiliga o le meafaigaluega ua fuafuaina mo nisi auiliiliga.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le patch ua mafua ona o le mea moni o loo aofia ai le tele o meaola e ola i le biologically active, o ia mea uma o loʻo faʻamatalaina i se togafitiga faʻafomaʻi faapitoa:

O le tuufaatasiga o le pateni Saina mo le maʻisuka e aofia ai:


  1. Remania
  2. manaia,
  3. uʻamea
  4. rhizomes anemarrenes,
  5. Astragalus
  6. berberine
  7. lua
  8. utaina.

E taua le malamalama o lenei lisi e naʻo igoa o vailaʻau faʻamaʻi e maua mai ai le vaega, lea e aoina ai le fatu o meatotino faʻamalolo. O faʻatusatusaga patino o se mealilo faalilolilo ma e le mafai ona faʻaalia i soʻo se mataupu.

Faamalologa meatotino

O le siama o le maʻisuka a Saina o loʻo faʻaaogaina ai se faʻataʻitaʻiga o togafitiga faʻasolosolo, lea e le gata ina faʻamalo ai faʻamaoniga o le faʻaleagaina o le gasegase lea e tupu i nei maʻi, ae faʻapea foi le faʻamavaeina o le mafuaaga tonu o togafitiga.

E tatau ona faʻaalia nisi o vaega autu o togafitiga o loʻo faʻatinoina ao ave le vailaʻau:

  1. faʻasologa masani o le faʻavaveina o le kulukose i totonu o sela. Faʻafetai i lenei faiga o le gaioiga, e mafai ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga autu o le maʻisuka ituaiga 2, lea e faʻalavelaveina ai le gasegase o le carbohydrate ona o le faaletonu o le kulukose i sela,
  2. toe faʻaleleia o gaioiga masani o sela e nafa ma le faʻasiga o le inisalini. O le maʻisuka ituaiga 1 na mafua ona o le mea moni o le malosi o le vavae tamaloloa o Langerhans ua faaitiitia, lea e mafua ai le le atoatoa o le hormonal i le tino. O le maualalo o le inisalini e mafua ai le faateleina o le kulukose o le toto ma le atinaʻeina o le falemaʻi ile maʻisuka. O le faʻaaogaina o le patch e mafai ai ona e taofia le atinaʻeina o nei faiga i le taimi,
  3. iloagofie o metabolic processes. Le faʻaaogaina o mea leaga uma, faʻamalologa o faʻamalolo saoloto ma le tele o isi suiga lea o le a oʻo atu ai i se faamamaina atoatoa o le tino mai i togene faʻaopoopoga i ai,
  4. faʻamaʻalogaina o faʻailoga o le faʻafitauli o le microcirculatory. Ua toe faʻafouina le toto o le toto o le HMC, ua faʻaitiitia le faʻateleina o le cholesterol i le toto, o le gaioiga o tisipopoʻi lautele e faʻapitoa.

O se mea manaia e tatau ona matauina - e ui i le mea moni e faapea o le siama Saina o se vailaau faʻavae e faʻapitoa i luga o se natura, o lona aoga ua faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega o aʻoga suʻesuʻeina a le lalolagi.

O lenei fualaau faasaina ei ai se faavae ogaoga o le falemai, lea e tatau ona faatalitonuina ai le toatele o le au masalosalo o le faaaogaina o se togafitiga faafomai.

O a ni mea lelei ma le le lelei?

O le fualaau faasaina e mafai ona maua ai le faatuatuaga a le aufaasālalau i le vave e mafai ai (e aofia ai tagata ua maua i le maʻisuka, faapea ai ma i latou uma o loʻo lamatia i lenei maʻi ma faʻaaogaina lenei vailaʻau mo le puipuia).

O le mafuaʻaga o le manuia o mea taua ia e maua e le vailaʻau:

  1. maualuga maualuga. Muamua taunuuga e mafai ona vaaia pe a uma ona faʻaaoga le patch o le a aliali mai i le mavae ai o le 7-10 aso,
  2. umi ole aoga. A maeʻa ona gasegase le tagata gasegase i se togafitiga, o le a tumau pea iuga e maua. O le a leai se faʻasologa o maʻi
  3. saogalemu o meaola. O le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega e le mafai ona oʻo atu i se faʻafefe o le faʻafefe poʻo nisi lava faʻafitauli e le manaʻomia,
  4. fetaui ma isi fualaau. O le maʻi suka o se faʻamaʻi masani lea o loʻo i ai se faʻafitauli faʻapitoa, ma o le mea lea, mo lona togafitiga manuia, e tatau ona matua pipii atu i faʻasologa o le fomaʻi. E tatau ona malamalama o le aʻafiaga Saina, faatasi ai ma lona aoga uma, e le mafai ona suia sui o vailaʻau oona, ma sili atu ona inisalini. E naʻo le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau faʻasaina e mafai ona ausia ai taunuʻuga e manaʻomia, ma mo sina taimi puupuu,
  5. o le patch e matua le taugata - pe a faʻatusatusa i vailaʻau faʻapitoa ma togafitiga ile homeopathic.

E faʻapefea ona galue le patches a le tagata Samoa i le maʻisuka?

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O le faiga o le gaioiga o le patch mo le maʻisuka e mafai ona faamatalaina e faapea:

  1. aafiaga i le lotoifale o mea e faʻamalolo ai e aʻafia mai le patch ma salalau i luga o le microvasculature,
  2. o le aʻafiaga o aʻafiaga o meaola e masani ona galue malosi i luga o le tino.

E tatau ona taʻu mai e faʻafetai i le aʻafiaga taua o le patch i le tino o le tagata lea e maua ai le aʻafiaga o le antiabetic, lea e aofia ai le faʻamautinoa o le gaosiga masani o le kulukose i totonu o le masini ma toe faʻafoisia ai le gaioiga masani ole tino o pancreatic.

O aʻafiaga i le lotoifale o loʻo aʻafia ai foi - o le faʻaleagaina o le aʻafiaga o le pateni a le Sinian anti-diabetic i luga o le paʻu o se tagata e mafai ai ona e faʻagaoioia e le gata o metabolic processes, ae faapena foʻi le tafe toto i lenei vaega o le paʻu.

O lenei meatotino e sili ona taua i le tulaga o le iai o se maʻisuka vae poʻo isi faʻaaliga mai fafo o faʻalavelave faʻavae, talu ai e mafai ai ona faʻaitiitia le hypoxia o le tino ma puipuia ai le paʻu paʻu i le vave e mafai ai.

Metotia o le talosaga

I lenei tulaga, e le tatau i le tagata gasegase ona feagai ma faigata o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talu ai e matua faigofie lava mea uma.

Ae e te leʻi faʻaaogaina le siama Saina mai le maʻisuka i le tino, e tatau ona e mafaufau i ni mea:

  1. e tatau ona mama le paʻu. Aua le faʻaaogaina soʻo se faʻaauu, laei po o isi mea,
  2. e le mafai ona teuina le patch i le nofoaga e tasi mo le sili atu ma le 2 itula i le tasi vasega ma sili atu i le 6 itula i le ao,
  3. faatagaina le tuʻufaʻatasia o le sooupu e fesiligia ma soʻo se isi, ma e le afaina po o le a le mafuaʻaga o le a - natura pe faʻapipiʻi.

E tusa ai ma le faʻatulagaga fautuaina o le pulega - tusa lava pe o le a le ituaiga maʻisuka, o le a tutusa le faʻatulagaga.

O le a manaʻomia le faʻaaogaina o le patch faʻatolu i le aso, e le itiiti ifo, i le 1.5 - le maualuga o le 2 itula, pe a uma lea e tatau ona aveese ma le totoa. E le o manaʻomia le gaosia o le paʻu, o le a leai se faʻaleagaina.

Talu ai ona o le tele o faʻasalaga ma le saogalemu, o le patch e mafai ona faʻaaogaina mo le muamua ma le lona lua o ituaiga o maʻisuka, e tusa lava po o le a le matua o le maʻi, le malosi o le faʻaleagaina o le maʻisuka, ma isi faʻaaliga.


E masani lava, e le tatau ona galo ia i tatou le tatau ona mulimulitaʻia le mataupu o le faʻaauau pea o togafitiga - afai e le itiiti ifo ma le tasi le taimi o le faʻaaogaina o le vailaau faʻatauina, e le o faamoemoe, ma o le a manaʻomia le toe amata fou.

O le isi itu taua e faapea e leai ni fautuaga i le auala e tatau ona faʻamalosia ai le taimi o le maʻisuka i le faʻaaogaina o se pateni Saina. O lenei mea e tumau i le pule faitalia a le tagata maʻi - o le mea e sili ona taua o le matauina o taimi o le faʻaoga ma le faʻaauau o le kosi.

Contraindications


I le taimi nei, naʻo le solia o le maʻi o le maʻisuka o lona lava le faapalepale.

Ae peitaʻi, e leʻi i ai lava se faʻamaumauga faʻamaumauga pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi i lenei fofo.

O lea e mafai ai ona e faʻaaogaina ma le saogalemu - e tusa lava pe i ai i se tagata ni faailoga o se allergy, o le maʻi o le maʻisuka o le a le afaina ai o ia.

O fualaau faasaina, faatasi ai ma lona aoga atoatoa, e le tatau ona faamatalaina i tulaga ogaoga o faalavelave, e pei o le hyperosmolar poo le ketoacidotic coma.

O le pateni Saina ua fuafuaina mo togafitiga masani - ina ia maua ai tausiga faʻafuaseʻi, naʻo aga masani, faʻasologa faʻaonapo nei e tatau ona faʻaaogaina. E le o lona uiga o nisi o metotia e sili ona lelei, ma o nisi e sili ona leaga. E tatau ona faʻatusatusa i lima e lua, lea e mafai ona maua ai taunuʻuga maualuga i togafitiga o le maʻisuka.

O le taimi nei e mafai ona e maua se pusa faʻamaina faʻamaina i Saina ile tau o 100-110 rubles (i luga o le falemaʻi i luga o le initaneti). I totonu o se falemaʻi faʻafomaʻi faʻapitoa, o le a sili atu ona tau - 130-150 ru.

Tuua Lau Faamatalaga