Beaver Spray mo maʻi suka

I Rusia, na faʻaaogaina ai se vaitafe taʻavale e togafitia ai le tele o maʻi i lalo o Alexander Nevsky. Ma o le asō o lenei fofo o le homeopathic ua leai sona aoga. O le ava malosi e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le fatu, vaʻa toto, totoga o meaʻai, tino faʻalavelave. O se vailaau lelei mo faʻamaʻi paʻu ma e oʻo lava i le oncology.

O le suavai o le suavai i le maʻisuka o se vailaau taua lea e faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻisuka: mai vailaʻau varicose mo faafitauli ma pito i lalo i le faʻamaʻi o le cerebrovascular ma le ischemia.

Faamalologa o mea e mafai ona faia i le fale

Castoreum, e pei ona taua e fomaʻi le vaitafe o se tootoo, o le mealilo lea o totoga o le manufeʻai lea e auai i le faailogaina o latou teritori. O le pulupulu lanu enaena ma le manogi o musk ma tar ua tumu i mea e pei o le oneone susu. O se okeni e tutusa lelei le tino i itu uma e lua, o loʻo i lalo o le siʻusiʻu. E tele tagata latou te taʻua lenei okeni e tusa ma le 200 g glands, ae le gata ina faalilolilo ai le vai, ae auai foi i le tele o auala taua mo le manu.

Ina ia malamalama i le aoga o le vaitafe e maua i le maʻisuka, e tatau ona suʻesuʻe le tuufaatasiga o meaola o le vailaʻau. O vailaau faʻasaina e sili atu i le limasefulu mea faʻapitoa o mea e ola i le biologically active - alcohols, phenols, o aromato, ma:

  • Salicylic and benzoicids - o vaega autu,
  • O mea taua o le suauʻu ma resini - oa latou mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina e le mea manogi,
  • Beaver camel ma le castorine - o se vaifofo o le vai inu ava malosi e faaaoga i le tele o vailaau,
  • Enzymes o mea ia o le palatini,
  • Minerale - i le tulaga o le potassium, sodium, calcium, zinc, copper, iron, aluminium, manganese, titanium, nickel ma le silikoni.

Faʻalagolago i le nofoaga e nofo ai le 'aiʻona, e faʻapea foʻi le taimi o sailiga ma le taumafataga o le uila, e mafai ona ese le tuufaatasiga o le tele o oloa. O vailaau umi e iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino:

  • Faaleleia le toto - capillary ma lautele,
  • Faateleina le gaoioi o puipui lapoa,
  • Faʻamalofa le fetogi o vae,
  • Faʻateleina le mamafa o le toto
  • E i ai ona aafiaga antibacterial ma anti-inflammatory,
  • Faʻaalosia le faʻaogaina o le tino,
  • Faʻafaigofie le fetuunaiga i le taimi o le faʻasologa,
  • Faʻateleina le faiʻai ma le muscle.


O nei aafiaga uma e mafai ai ona togafitia se faʻalapotopotoga tele o faʻamaʻi o le natura mumusu ma le degenerative, pathologies cardiovascular. E le o le saogalemu o le tausia e homeopaths ma le le atoatoa ma le prostatitis. E ui i le malosi e faʻafefe ai le toto, o le fualaau faasaina e le faʻateleina le toto. Ma faʻatasi ai ma le maualuga o le toto, e oʻo lava i le itu faʻafeagai o loʻo mataituina: o le toto maualuga e faʻamaopoopo. O le Castoreum na faʻaalia lelei lava i veins varicose, lea e aʻafia ai le tele o le maʻisuka.

E maitauina le aoga o mea laiti i le gasegase o le cerebrovascular (CIC). Faʻaleleia o le tulaga o loʻo faʻaalia i le faʻavasegaina o le vailaʻau o le ischemic: ua toe faʻaleleia toto toto, e faʻaitiitia le faʻamaʻi mai maʻi. O le televave vave o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina mo le NMC, o le maualuga o lona aoga.

E faʻaleleia le fualaau faʻasaina ma le gaosiga o le gaʻo, lea e mafai ai i nisi tulaga ona pulea le maʻisuka i ituaiga lona lua e tusa lava pe leai ni suka. I le tulaga muamua, ua faʻaaogaina le vaitafe o le laʻau e avea ma faʻaopoopoga malosi e lagolago ai le malosi, o le vailaʻau e le o se mea e suitulaga i le inisalini.

Tincture o se vaitafe vaʻaia: tapenaga, togafitiga

O le ava malosi (70 °) e mafai ona faʻatau i se fale talavai pe saunia i le fale. E mafai ona maua i le maʻisuka poʻo le puipuia - faatasi ai ma le tele o meaʻai, o le aʻafiaga o le maʻisuka. Ina ia saunia se vailaau faafomai, e tatau ona e faatauina le 100 g o le suavai suamalie i le paʻu ma sasaa i le ava malosi po o vodka (0.5 l). Ia faʻamalosi le vailaʻau i totonu o se fagu ipu mo le itiiti ifo i le tolu aso, ae o se faʻamalologa faʻapitoa, aemaise lava pe a faʻaaoga vodka, e matauina i ni taʻavale matutua mo le masina. O aso uma lava, e tatau ona lūlūina le afaina. O le faʻamoemoega maeʻa e tatau ona faʻamalosi i le vodka, ma taulai atu i le lanu o le faʻafefeteina: e tatau ona lanu enaena, e pei o le cognac.

Latou te faʻatau atu le tino atoa i luga o le Initaneti i se foliga malogo, ae sili ona lelei le faʻatau mai o meafaitino mai tagata tulimanu ma se igoa faʻamaonia ma teuina i totonu o se pusaaisa i ni taga palasitika. Faatasi ai ma le teu lelei, o le mea faigaluega e tumau ai ona meatotino mo le tolu tausaga. O le paʻu uliuli, mago mama e leai ni mea faʻamalolo.

Ina ia maua le tinomi, e mafai ona tipi i ni fasipepa ma sasaa le 100 g o meaʻai i totonu o se fagu vodka poo se ava malosi. Ina ia saunia le paʻu, e mafai ona e tipiina i luga o se mea faʻapipiʻi poʻo se mea e teu ai le kofe.

O le mea moni, o le meafaitino o loʻo i ai se manogi manogi, o lea e sili atu ai le faia o vailaau i fafo i totonu o ni mea na fuafuaina faapitoa ma isi masini umukuka, talu ai e le faigofie le fufuluina o se naifi poʻo le grater mai musk.

Ave se fagavai e tafe ai i le fua o le tasi mataua i le 5 kilokalama o le mamafa. I le averesi, 20-40 pa'ū e maua (afa-sipuni pe tumu) i le taimi. E mafai ona e inuina i le faʻatulagaga tuʻufaʻatasia le afa itula ao lei 'ai poʻo faʻafefe ia tofo i le vai, tuu i le lauti.

Mo le puipuia, e lava le ave o le sipuniti se lua o le vailaau i aso uma, ao lei faia le taeao. E mafai ona faʻaititia le faʻamalosi o le upusii. I itula o le taeao (mai le 9 i le 11), o le gaoioiga o le pancreas e sili ona maualuga, o lea e fautuaina ai e aua neʻi tuʻuina atu le vailaʻau i se isi taimi.

Ave le castoreum ma le apple cider vinegar ma le vai i vaega tutusa, toe, i le taeao. Inu tasi le sipuni taitasi. O le togafitiga e tasi le masina. Ona e manaʻomia lea e malolo mo le 3 masina ma toe fai pe a manaʻomia.


I le togafitiga o veins varicose, o le maʻisuka e faʻaaogaina le faʻasolosolo tutusa: mo le faʻaogaina totonu ma fafo. Faʻatasi ai ma masini mūmālō, fai le vai i totonu o le faʻafitauli. O le iʻuga (o le faʻaitiitia o le vevela vevela, le mou atu o le edema) e matauina pe a uma le 2-4 vaiaso.

Mo vaʻaia, tuʻimomomo, e mafai ona e faʻaaogaina se puʻupuʻu faʻatasi ai ma le faʻafefe o le vaitafe. Mo lenei mea, o le tincture ua faʻavaivai i le vai i se fua faatatau o le 1: 1 ma faʻapipiʻiina i se fusi gau poʻo isi meaola. E faʻaaogaina se fusi i manua ma ufiufi i le afifi palasitika. Taofi le pusa mo le tele o itula, e mafai ona e alu i le po.

Faʻaopopo se mataʻu o le faʻafefete i le mea faʻapipiʻi faʻamau: faʻafefete le moligao i totonu o se vai vai taele, pe a uma ona faʻaopoopo le castoreum, sasaa i se mea mama ma lelei.

Na maitauina e sili atu le sao o le pu i le paʻu, lea e ave i le aofaiga o le 1 g i le fualaau. E ui lava faʻatasi ma se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka, e le manaʻomia se vave aʻafia.

Togafitiga o soʻo se faʻamaʻi faʻavaivai ma togafitiga o le homeopathic e manaʻomia le 3-4 masina, ma e le o se faʻalavelave le vaitafe. Ae o uluaʻi iuga o togafitiga ua matauina i le vaiaso lona tolu po o le fa o le faʻaaogaina masani o le potu malolo.

O le suavai taʻavale i le maʻisuka, ua faʻaaogaina e avea o se sui o le hypoglycemic lea e faʻafaigofieina ai le pancreas, ma fesoasoani foi e aveesea le mamafa ma faʻamaonia le metabolism.

Beaver Jet i le Faʻasoifua Faʻasoifuaina Saina

O se faʻamatalaga faʻasolopito e faʻamaonia ai le aoga moni o le vaitafe o le uila i le maʻisuka o le faʻamatalaga i luga o le taunuuga o le togafitiga o "maʻi suka" o le Mao Zedong sili.

O faʻamaʻi faʻasolo i le togafitiga o le maʻisuka e fautuaina ai le ave o se vaitafe taʻavale faatasi ma le talo. Faʻafanua o le uila:

  • Faʻateleina le vaevaeina o gaʻo,
  • Faʻamālōlō le manava o toxins
  • Faʻaitiitia faʻamaʻi maʻisuka
  • Faʻaitiitia le faʻaogaina o le "leaga" cholesterol.

O togafitiga faʻatasi ma lua fualaau e talafeagai mo le maʻisuka ma le ituaiga faʻamaʻi lona lua. E tatau ona usitaia se togafitiga faapitoa e pei ona masani ai:

  1. I le aso muamua, e naʻo se vaʻavaʻa vaʻaia e ave,
  2. I le lona 2 - naʻo le uila na fai,
  3. I le 3 ma le 4 - toe na o se vaitafe o le tagata faiva,
  4. I le aso 5 ma le 6, naʻo le na o le talotalo o loʻo faʻaumatia,
  5. O le 7, 8th ma le 9 aso e faʻamoemoeina mo togafitiga faʻatasi ai ma se vaitafe vaʻaia.

Mulimuli ane, o le vasega o loʻo faʻaauau pea i le itu i tua. O fualaau oona i totonu o le faʻalavelave e faʻaleleia atili ai le lelei o le isi, faʻateleina le lagona lelei o sela i lo latou inisalini ma le faatinoga o le pancreas.

E faʻamalie e tagata uma le faitalia

E leai ni faʻamaumauga i luga o se suʻesuʻega ogaoga o le gafatia o le siʻosiʻomaga ma taunuʻuga o lona aafiaga i tagata. E talitonuina e le tatau ona tuʻuina atu i le vailaʻau le faʻamalositino faʻapitoa i le faleopathic e tatau ona tuʻuina atu ai aʻafiaga o le tino ma e faʻamalosia e le tino i le 100%.

I aso nei, o le tele o faʻamalositisi faʻapitoa e maua ai e le gata o loʻo i luga o le vaitafe, ae o aʻafiaga o meaʻai e masani ona aʻafia i luga o meaola. I lenei tulaga, o faatonuga e mafai foi ona taʻu mai ai le faʻamaonia:

  • O le tagata taʻitoʻatasi i le faʻaaogaina o mea aoga o le fua,
  • HIV
  • BAA Kastorkin - tamaiti ei lalo o le 12 tausaga ma maʻitaga,
  • Ava malosi - le faapalepale i vaega autu o le fualaau faasaina, tamaiti ma fafine maʻitaga, faafitauli o totoga totoga ma vailaau oona, faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga.

O aʻafiaga - tiga o le ulu, popole popole, le mautonu - tutupu mai i luga o le fualaau faasaina.

Manatu o le Maʻisuka i luga o le Treated Treatment Beaver

I luga o faʻasalalauga faʻasalalau ma i le faʻamatalaga i le vitio o loʻo i ai le tele o iloiloga o sui o le "maʻi faʻamaʻi" e uiga io latou aafiaga i le togafitia o le faʻasologa.

E toatele tagata e uaʻi atu i le lelei o vailaau o loʻo ofoina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o lea latou te mananaʻo ai e fai le mea e maua mai ai pe o le paʻu lava ia. O le manatu lautele i luga o taunuuga e lelei:

  • Tincture e faaitiitia ai le faatinoga o le mita,
  • O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai faʻaalia o faʻamaoniga autu o le maʻisuka - fiainu, moe, leai se malosi, tuʻinanau le pulea, paʻu o le paʻu,
  • O le vailaʻau e fesoasoani e faʻasaʻo ai le gataifale lipid ma aveesea le LDL sili atu,
  • O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faʻaaoga lelei le mamafa ma le faʻasologa.

O nisi e fesoasoani i faʻamaoniga o se faʻasalaga faʻatasi ma se vailaʻau faʻapitoa, o isi e aveesea faʻamaoniga o vaivaiga tau feusuaʻiga, ae o le mea autu o le faʻamalosia o le puipuiga ma le toe faʻafoʻisia o le malosi.

E tatau ona maitau o le taunuuga o togafitiga e aliali mai i le 3-5 vaiaso. A maeʻa le atoaga o le vasega, e toʻatele e matauina se faʻaitiitia o le faʻalagolago i mea e maua ai le suka. I le taimi lava e tasi, o le malosi atoatoa o le kulukose e maua ai le tino ma le malosi, ma o gasegase e matauina le malosi o le malosi ma lagona.

E leai se meaʻai o se meaola mo se maʻi i le olaga atoa e pei o le maʻisuka, ma o le vaitafe o le laʻau e le o se panacea foi. Ole aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona maua i lalo o tulaga uma o le puleaina o le maʻisuka: o se meaʻai maualalo-gaosiolosi, gaioiga faʻapitoa, suega faʻapitoa masani ma le tutoatasi tutotonu o mea taua.

Siberian beaver streams treats the diabetes and provides parallel treatments:

  • faʻaleleia le faiga faʻafesoʻotaʻi
  • faʻaosofia le faʻaleleia o toto,
  • faamalolosi puipui puipui lapisi,
  • aemaise lava le aoga i le toto maualuga
  • aveese le fula o le pito,
  • tuuina atu le malosi ma le malosi i le tino atoa,
  • fesoasoani i le toe faʻaleleia o togafitiga o le taimi o faʻasalalauga,
  • faaosofia ai le faia o faiʻai.

Le faʻaaogaina o le vaitafe laʻau i le maʻisuka tagata

O le Beaver castoreum e iloga ona o ona mea aoga ona o meaʻai ma mea taumafa a nei manu, lea e aofia ai le sili atu ma le 150 faʻasalaga o togavao. E mafai ona maua mai i totonu o le falemaʻi le faʻasolosolo o le ava po o le oloa e maua i le falemaʻi ma faʻaaoga i le fuafuaina: 2 pata i le 10 kilokalama o le mamafa o le maʻi.

O le sauniuniga a le tagata lava ia o le tincture, i lona maota autu o se vaitafe laʻau, mo le maʻisuka, o le faʻaaogaina o tupe

  1. Ave le 200 grams o le eletise,
  2. Faʻaopopo se lita o vodka poo le ava malosi (70%),
  3. Matou te tuu i se nofoaga pogisa mo le masina,
  4. Faʻasaga le tincture i le vai aʻo leʻi faʻaaogaina le 1: 1,
  5. Inu i se vailaau faʻasolosolo ao lei 'ai mai le 9 i le 11 i le taeao,
  6. O tagata mamaʻi e sili atu ma le 80 kilokalama ua faatagaina e inu 15 kalama,
  7. Inu se vasega o 1-2 masina ma se malologa o le 10-14 aso,

Afai e tumau pea le masalosalo: pe o fesoasoani le vaitafe laʻau i le maʻisuka, tuʻu ese. Ioe, e na ona fesoasoani lava!

O le a lenei mea

Muamua e tatau ona e malamalama pe o le a le vaalele. O le tele o tagata e sese i le mafaufauina o le vaitafe o le taʻavale o se vai. O le mea moni, o le paipa lenei i totonu o se fafie, o loʻo ufiufi i se atigi ma o foliga foliga o le pi, i totonu o le tutusa e pei o le oneone malulu, e iai foi se manogi manaia.

O le vailaʻau faʻasolosolo o le castoreum e matua eseese lava, e aofia ai resini ma suauu e tatau ai, faʻafeiloaʻi o le gum, castorin, enzymes, acids organic, various elemene elemene. O le tuufaatasiga e mafai ona fesuisuiai e fuafua i nofoaga masani, vaitau, meaʻai, ma isi.

I se tagata gasegase pe'ā uma ona ia faia se togafitiga faʻapitoa:

  • puipuiga o le puipuiga
  • faʻaleleia le toto
  • o le puipui lapisi o le a malosi
  • o le toto maualuga e masani
  • fulafula o lima ma vae e mou atu
  • ei ai le malosi o le malosi
  • le tino e vave vave ona taʻalo,
  • o le faatinoga o le faiai ma le tino atoa o le a faaosofia.

Faaaoga mo le maʻisuka

I le avea ai o se tulafono, o le maʻisuka e iai faʻamaoniga iloga e mafai ona faʻaalia ai se faʻamaʻi:

  • O le tagata maʻi e faʻasauāina i taimi uma i le fia inu, inu vai e le aumaia ai le toomaga.
  • Vaivai. Malosiaga e tuua ai se tagata, e tusa lava pe leai se malosi faaletino.
  • Lagonaina o le fiaaai ina ua uma se taumafataga lata mai.
  • Paʻa mamafa. O le tagata gasegase e mafai ona "faʻamago saʻo i ona luma," pe atonu foi o loʻo ia te ia le gaʻo.
  • Faʻavaʻa vave, ma isi.

O se tagata ua i ai le toilalo i faiga faʻavave. O le faʻaleleia o se vaitafe vaʻaia o le a fesoasoani i le tino e maua ai le malosi ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo vailaʻau. I le faʻaopoopoga, o le castorum o le a fesoasoani e toe faʻaleleia mea taua taua i le tino ma faʻamaonia le metabolism.

O le maʻisuka lona lua o le maʻisuka, e sili ona lelei le vaalele o le uʻamea, e mafai ona maualalo le maualuga o le suka e tusa lava pe leai se vailaʻau. Faʻatasi ma le ituaiga 1, ua faʻamatalaina o se faʻaopoopoga ina ia faʻamalosia le puipuiga o le tino.

E mafai ona faʻaaogaina se vaitafe vaʻaia uma mo togafitiga ma puipuia. O le tele lava o meaʻai e faia i le ava malosi e faʻaaogaina, ae faʻaaogaina ai foʻi le eleele i le paʻu. O le aofaʻiga o loʻo manaʻomia e faʻatatau i le mamafa o le maʻi ma le faʻafitauli o le maʻi. Ua fuafua i se fua faatatau o le 1: 5 1 mataua o le tincture poʻo le 1 gr. 5 kilokalama paʻu. mamafa. I le avea ai ma tulafono, o togafitiga e manaʻomia ile 1-3 masina.

I le avea ai ma se siama, 1 lepp o loʻo faʻaaogaina. gaioiga ao leʻi faia taumafataga o le taeao.

O se vaitafe vavalalata i foliga o tinctures po o le paʻu o loʻo faʻatau atu i falemaʻi pe faia faʻapitoa. Afai o le tincture ua faia na o ia lava, ona tatau lea ona sili atu ona faatauina mai meafaitino e tatau ai e le o le au tulimanu faatuatuaina.

Mo le faia e le tagata lava ia o tinctures, e tatau ona e ave 100 gr. tafe eletise ma sasaa 2 ipu vodka ma tumau 3-4 aso, lulu i aso uma. A maeʻa nei mea uma, ona faʻaitiitia lea o le vodka i le lanu enaena.

A uma ona ave le vailaau mo se taimi umi, toe foʻi mai le suka i le masani ma le mamafa o le faʻamaʻiina.

Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, e ave le malo i le talo. O le fesoasoani lenei e fesoasoani i gaʻo ia sili atu ona lelei, aveʻesea toxins ma mea e le tatau ai ona pala mai le tino, faʻaititia le cholesterol toto ma faʻaaogaina ai faʻaʻailoga o le maʻisuka.

Faʻaaogā le talo ma le faʻafefe o le vaitafe, faʻafeiloaʻi, e tusa ai ma se mamanu patino.

AsoGaioiga galue
1Beaver galu
2Tau lava o le talo
3-4Beaver galu
4-5Tuʻu atu lau talo
6-7-8Beaver galu
9-10-11Tuʻu atu lau talo
12-13-14-15Beaver galu
16-17-18-19Tuʻu atu lau talo
20-21-22-23-24Beaver galu
25-26-27-28-29Tuʻu atu lau talo

Ona faʻaaogaina lea o vaega laiti i le faasolosolo malie.

O le Castoreum ma le apu o le cider vinegar o loʻo faʻaaoga foi i se fua faatatau 1: 1. E faʻafefiloi mai le taeao i le taumafataga mo le masina.

Contraindications

O le tele o faʻatauiga o:

  • HIV
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • maʻitaga
  • galuega faʻanoanoa o le faiga o genitourinary system,
  • tasi le le faapalepale.

E le gata i lea, o se taunuuga o le taumafa, o le le lava, o le tiga ma le vevela, o le popole tele e mafai ona matauina, e mafua ona o se mea e sili atu.

Pe a ave se vailaʻau, e tatau ona manatuaina e le mafai ona tupu vave le togafitiga i le taimi lava lena, o le a mafai ona iloa i le 3-5 vaiaso. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, talu ai pe a faʻaaogaina le talafeagai, e mafai ona ausia le faʻaleagaina o le tulaga oi ai nei.

Tuua Lau Faamatalaga