Talia le suamalie

I le maʻisuka malosi, e masani ona faʻaaogaina suamalie o ituaiga eseese ma gaosi oloa, ma o se tasi o oloa lauiloa i lenei vaega o le suamalie Novasvit. O le oloa e faʻaaogaina mo faamoemoega tutusa e pei o le suka: mo mea manogi vevela ma vevela, i le sauniuni o ipu mai oloa eseese. O le sugar sugar su sui e mafai ai ona faʻavasegaina le taumafataga mo le maʻisuka ma faafaigofie ai le taumafataga mo i latou e faigata ona lafoaia uma le sipuni.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faʻatauga ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

O le tuufaatasiga o le oloa Novasweet, lea e aofia ai mea masani ma vitamini, e aofia ai le aoga sili o le oloa ma iloagofie ai mai le tele o isi oloa na ofoina mai e le maʻisuka i le maketi i aso nei. O le suamalie e fesoasoani e pulea ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma e le tuuina ai sea avega i totoga o le tino, lea e le mafai ona aloese pe a ulufale le suka suka i totonu o le tino.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

O faʻamanuiaga

  • Sweetener Novasvit e aofia ai vitamini E, C ma minerale e fesoasoani i le faatumauina o le puipuiga o le tino.
  • E le aofia ai GMO, o lea e saogalemu atoatoa mo se soifua maloloina ma se tagata maua i le maʻisuka.
  • O nisi o gasegase e matauina o lenei sui, pe afai latou te suia atoatoa le suka, fesoasoani e aveesea le mamafa.
  • O le oloa e leai ni mea e tofo ai, e pei o le mea o loʻo i ai isi mea gaosi.
  • O le tau maualalo o le oloa, o lea e maua ai le toʻatele o tagata.
  • I se aofaiga talafeagai, e mafai e Novasweet ona puipuia nifo mai le pala o nifo.
Toe foʻi i le laulau o mea

Le lelei o le Novasweet Sugar Substitute

O le faaletonu o le meafaigaluega a Novasiweet ua aliali i le tulaga o le le tausisia o tulafono faʻaaoga. O le lisi o moa e faapenei:

    E le mafai ona faʻaaogaina le sili atu i le 2 pauna i le aso.

Tuʻu faʻatapulaʻa. E faʻatagaina e le sili atu i le 2 pauna i le aso, aua o le tuufaatasiga o le 1 papalama e aofia ai mea ola ola.

  • Faʻafeteʻaiga ma nisi o mea taumafa - faatasi ai ma meaʻai gaʻo ma meaʻai e maua i le gaʻo ma gaʻo.
  • Teteleina faafitauli ma le sauaina po o le le faapalepale tagata taitoatasi.
  • E le lava le suamalie.
  • Le malosi e faateleina ai le manaʻo.
  • Toe foʻi i le laulau o mea

    O aoga ma mea leaga o le oloa

    O le oloa o le Novasweet e aofia ai oloa i foliga o pulu po o fualaau, o ia mea uma o loʻo i ai se eseesega o le fructose. O le mea lea, a aunoa ma le faʻamaopoopoina o le faʻasaina o se suauu faʻatasi ma se fomaʻi, o le maʻisuka maʻi e mafai ona afaina ai lona soifua maloloina. I le faʻaopoopoga, o mea o loʻo iai i nisi o mea oona e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. O le faʻaaogaina o le mea e sui ai, o le faaopoopo atu lea i faʻalaʻau faʻamalosi, tuufaatasiga o meaola o loʻo iai i totonu. O mea e masani ai e faʻafefe ai le lamatiaga o allergies, e ui lava o nisi o gaioiga faʻafefiloi ua maua.

    Faʻavae ma meatotino

    O sui suālaʻau tusipolo e eseese i le aofaʻi o gaʻo, calories i totonu o se laulau ma le ituaiga o suauu i totonu o le oloa. O vailaau uma o loʻo lisiina i lalo o vailaʻau faʻamalosi e leai se mea e mafai ona faia e suauu. Latou te le aoga i le soifua maloloina o tagata, ae e tatau ona faʻataʻitaʻiina se tofo suamalie. Ole sui ole Novasvit sugar e aofia ai vaega nei:

      O se tasi o mea suitulaga ua faaopoopo i le fufuluina o meaʻai.

    O le sodium cyclamate o se mea suamalie, o se mea oona o le gaosiga o le gaosiga.

  • Acelelfulfam o se mea faʻalelei suamalie. O se vaega masani o le suimui, suamalie suamalie, lole.
  • Sucrazite o se suauu gaosia (sui synthesized saccharin).
  • Sucralose o se tasi lea o mea suamalie fou e sili ona manaia.
  • O oloa taitasi e aofia ai le 1 poo le 2 o ia mea tuufaatasia ma vaega masani i le ituaiga o vitamini ma minerale. O le mea lea, o le natura masani o le oloa e leai ni meatotino le lelei, e ui lava o aʻafiaga i nisi taimi e faʻalagolago i manatu o le tino. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono mo le faʻaaogaina o le sui ma lona faʻaaogaina i le tele na faʻamatala mai e le fomaʻi, o le oloa e le afaina ai le tino o se tagata soifua maloloina poʻo se maʻisuka.

    Talosaga

    A faʻaaogaina le suamalie o le Novweetweet, ua fautuaina le maʻisuka ia manatua se tulafono taua: aua le tagofia le fualaau faasaina nai lo le fua na faatonuina e lau fomaʻi.

    O le oloa Novasvit o loʻo faʻatau atu i afifi i foliga o le paʻu pe i se pepa o 650 poʻo le 1200 fasi pepa i le pusa. Ole numera faatagaina o lapalai i aso taitasi e fuafuaina e le fomaʻi, ae tele lava ina fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e le sili atu ma le 2 pauna i le aso. O Novasweet ua faaopoopo i le lauti ma le kofe, ma ua faʻaaoga foi ile sauniuni o mea malulu ma vevela. O le suka e suitulaga i le faasologa o le Gold o le 1.5 taimi e sili atu le suamalie nai lo le tulaga masani o le suka e suitulaga, o le mea lea ua faʻaaogaina ai i le sauniuniga o oloa e teu ai taimi uumi.

    Faʻafefea ona faʻaaoga Novasvit?

    Novasweet with Vitamin C ei ai elemene laau ma vaega o le meli. Ina ia aua neʻi afaina ai le tino, aua nei sili atu i le 40 kalama o se mea e suia i le aso. O le oloa "Novasvit Gold", e pei ona taua muamua, e sili atu ona suamalie nai lo isi oloa o le laina, o le mea lea e masani ona faaaoga i le kuka. O lenei oloa e ave i se aofaiga e le sili atu ma le 45 kalama i le aso.

    O le Novasvit ua ave mo le maʻisuka ma ua i lalo ifo o meaʻai e le aofia ai sisi. I lenei tulaga, o ipu na saunia faatasi ma ia e itiiti le caloric nai lo le faaopoopoina o le suka, ae o loʻo iai le suamalie o loʻo manaomia. O le suamalie e faʻaaogaina e fai ma sui i le suka i fualaau faapitoa mo le maʻisuka: jam, meaai kuka, tila, soupeti. E le gata i lea, o lenei suālaʻau e mafai ona faʻaaogaina e tina tausimai.

    O afea e le tatau ai ona e faʻaaogaina le oloa?

    O le suamalie e le fautuaina mo tagata e mafatia i mea e afaina ai i gaioiga i soo se vaega o le oloa, mo fafine maʻitaga ma tagata e maua i faamai e fesootai ma le gastrointestinal tract. E le fautuaina e faʻaalu uma le vaega o le suamalie i le tasi taumafataga: e matua taua lava le vaevaeina o le aofaiga taliaina o le suitulaga ma faʻaaoga malie i le aso atoa.

    E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

    O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

    Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

    Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

    Tuua Lau Faamatalaga