Aotelega o tagata e leai ni osofaʻiga (e le o faʻafeiloaʻi) glucometers

O se mita o le kulukose o le toto e le o osofia e iloa ai le suka toto e ala i se auala le tuusao, e aunoa ma le taufaamatau o se tamatamailima, e le pei o se masini faatulagaina. O le sili ona lauiloa o le Omelon (e ala i le toto), o le vaavaaia o le Glucowatch (e ala i le paʻu o lagona o lagona o loʻo i ai nei), Freestyle Libre Flash tumau body analyzer.

E i ai se auala e le faʻafesoʻotaʻi e le manaʻomia ai le faʻamautuina lelei o le paʻu - faʻapitoa. O le mea e mafai ai e le tagata ona faʻamalamalamaina le malamalama (Gluco Beam), vevela (Gluco Vista) CGM-350, ultrasound, electromagnetic ma faʻafefe faʻafefe (GlucoTrack) o loʻo suʻesuʻeina. Faatasi ai ma le GlySens, o le fua o le fua ua totoina i lalo o le paʻu.

O nei masini uma e le manaʻomia ai suʻega o le toto, ae o loʻo i ai foʻi ni mea e toe faʻaoga - maualalo maualalo, tau maualuga. O le tele o mita o le kulukose toto e le i faamauina, ma o le toʻatele o loʻo i ai pea i le vaega suʻesuʻe. O le mea lea, o lo latou faʻaaogaina e matua faatapulaa lava i mataupu tau tamaititi nofofua.

Faitau lenei tusiga

O le a le mita o le kulukose toto e aunoa ma le totoina o toto

Glucometers e aunoa ma le toto sampling e mafai ona suʻeina le suka i auala eseese (vaʻai le laulau).

Ituaiga o fuaE faapefea ona alu Taʻitaʻi lauiloa
Toto toto ma pulupuluFaʻasologa o le matematika i fua faʻatatauMistletoe
Le malosi eletise o le paʻuA maeʻa ona aveese le pito i luga o le paʻuSymphony
SweatPipi faʻapipiʻi ma aʻafiagaGlucowatch, Shugabit
E ala ile suavaiE faʻapipiʻi le aʻa i le paʻu mo le ofuina e le aunoaFreestyle Libre Flash, SugarSenz
E ala i le faʻamalamalamaina o le laʻau laserFaʻaofi le tamatamailima i totonu o le lua lea e mafai ona iloa ai e ala i le laserGluco ula
E ala i le atagia o le tafe o uila e le i lalo ifoO le tagata gasega e fai se matamata ma se faʻamalamaGlucoVista CGM-350
Suʻeina o le vevela (ultrasound, vevela, electromagnetic)O se kiliva e faʻapipiʻi i le talipupuniGlucotrack
Feʻaʻei vaʻavaʻaiE laʻititi le mita i lalo o le laO loʻo atinaʻe
Mo le acetone i luga o le eaE tatau ona pu i totonu o le pipiliO loʻo atinaʻe

Faʻatau ma faʻasoa

O le metotia e leai se fesoʻotaʻiga e sili atu ona lelei nai lo le aganuʻu masani - e te le manaʻomia le faʻaauau pea ona faia le faʻalavelave punoʻi tamatamai lima i le aso atoa. Mo le maʻisuka i sea ituaiga suʻesuʻega, e iai foʻi aʻafiaga o le faʻavaveina o faʻamalolo o manuʻa ma faʻamaʻi. O nei mea uma e mafai ona aloese mai i le fesoasoani o ni ata fou o masini.

O aʻafiaga leaga o lenei auala o le puleaina o le maʻisuka o:

  • e le lava le saʻo o fuataga, e masani ona fautuaina e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, talu ai o le fuafuaina le saʻo o le fualaau o le inisalini e taʻitaʻia ai i se suiga tele i le suka o le toto,
  • o le tele o masini o loo i ai pea i le vaega o suʻega,
  • tau maualuga (mai le 7-10 afe ma luga),
  • leai se resitalaina i luga o le teritori o Rusia, ma o le mea lea o le avanoa e maua mai ai ma pusa uma o pemita,
  • pe a fai e gaoioi le masini, pe e te manaʻomia e sui mea e faʻaaogaina, ona leai lea o se nofoaga e tautua ai ma e leai se totogi e faʻatau ai, e faigata ona e faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se glucometer fou.
Glucowise Non-Invasive Meter

O le mea lea, mo le taimi nei, o mita toto kullukose e aunoa ma le toto sampling e tumau pea i se auala folafolaina, lea, e le masalomia, o le lumanaʻi.

Auala e faʻaaoga ai le mita suka e aunoa ma le afaina

I le fuaina o le suka toto e aunoa ma ni meaʻai, e tatau ona faʻaoga se masini. E mafai ona i ai i se foliga o se taulima e mafai ona aveeseina, o le kilipa, o le filo, tonometer cuff, ma faʻapipiʻi foi i totonu o le paʻu. O le vaega lona lua o le masini o se tagata faitau, e aumai i le masini ma e faitauina. O le tele o taimi, e mafai ona faʻafeiloaʻi i se polokalama faapitoa telefoni ma faʻaaoga e mataʻituina le ala o le maʻisuka.

Glukotrak mea faigaluega

O le glucotrack toto gaosi fua o le suka, ina ia faʻaaogaina ai mea sese, faʻaoga fua e faʻatatau i le gaioiga, vevela ma eletise ultrasonic.

O le glucometer e le faʻafesoʻotaʻi Glukotrek o se kiliva e faʻapipiʻi i luga o le talipupuni, lea e fesoʻotaʻi atu i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi i le masini e talia. Nai lo o se masini faitautusi, o le glucotrack ole gluceter ole tino e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se isi masini e mafai ona faʻaalia, faasaoina ma faʻatulagaina faʻamaumauga.

O se vaega o le masini o le manaomia lea mo le faʻavasegaina faʻavaitaimi ma le sui o le kilipa, e faia i le 6 masina.

I le faʻatuatuaina maualuga o taunuʻuga na maua, o le toto o le kulukose toto Glucotrack e tau e tusa ma le 7-9 afe rubles.

Omelon A-1 masini

O le masini o se toto fou o le toto glucometer leai se toto ma ua faʻaaogaina e fua ai le toto ma le toto totoga o le suka. O le mataupu faavae o le fualaau faasaina mo le fuaina o le toto toto o Omelon A-1 e foliga tutusa ma le tonometa.

I le taulima, faʻatulagaina i se tulaga i luga ae o le tulilima, ua faia le mamafa, o le masini mo le fuaina o le suka toto e lafoina ai pulusese i le masini. O le aofaʻi o le kulukose o loʻo fuafuaina e le taʻiala o le fusi o alaleo lea e tupu pe a faʻaalia i se molī afi e faʻaaoga i totonu o le pusa infrared. I le faaopoopo atu i le maualuga o le kulukose, o le Omelon A-1 glucose mita e aunoa ma le pupuʻu e faʻaleleia ai le vascular tone, o le fatu, ma le toto o le tagata maʻi.

O taunuʻuga na maua mai i le fuataga o loʻo faʻaalia i luga o le mataʻituina o le masini ma teu i le mafaufau o le masini. O mea le lelei e i ai i le glucometer e aofia ai le tele (500 g). O lenei tulaga e faʻatapulaʻa ai le mafai ona faʻaaoga e avea o se masini feaveaʻi mo le mataituina o le maualuga o le toto.

O le tau o le Omelo A-1 e mai le 6500-7500 rubles / pcs.

O le taʻiala o le faʻaogaina, lea e faʻaaogaina ai se kesi e le faʻafesoʻotaʻi, o le fuafuaina lea o fesuiaiga o le okesene mai suiga i le enzyme o loʻo i luga o le membrane na faʻaofiina i lalo o le paʻu o le masini.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

E le pei o le tele o mamanu e leai ni osofaiga, o se glucometer e aunoa ma se fusi o tamatamailima e aofia ai le faʻaofiina o se masini i totonu o le gaʻo gaʻo o le tagata maʻi, o lona olaga o le auaunaga e 1 le tausaga. I le ulufale atu i le tali, o le enzyme o loʻo i luga o le paʻu o le glucometer e aunoa ma se puʻupuʻu tamatamai lima e tuʻuina atu faʻamatalaga i se masini faitautusi e iloilo ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Freestyle Libre Flash

O le suʻesuʻeina o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei aʻo leʻi faʻatauina se masini mo le mataʻituina o le glucose concentration, e fesili mai le tagata maʻi pe mafai ona faʻatau se glucometer e aunoa ma ni taʻavale, pe i ai ni mamanu faapena? I le tali, atonu e ofo atu e le tagata faʻatau le faʻatau o se glucometer e aunoa ma ni taʻavale, o loʻo i ai se masini e leai ni vai e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le paʻu o le tagata maʻi. O le faʻapipiʻiina o se senia mataʻutia o loʻo i ai le ola i le 14 aso e leai se afaina. O le pusa masini e aofia ai elemene elemene, o se auala mo a latou faʻavaeina, o se faʻatonuga, o se tagata faitau ma se tau.

O le tau o le pusa e mai le 6,000 i le 22,000 rubles mo se masini e 4 masini.

O le masini e galue i luga o le mataupu faavae o le faitauina o faʻamatalaga mai le vaʻaia intercellular. Ina ia fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faʻaaoga ai se glucometer e aunoa ma se sasa, e tatau ona aumai le tagata faitau i le masini. O le mata o le tagata suʻesuʻe o le a faʻaalia le taua ma le faʻamaumauga i luga o fesuiaiga o le faailo i le aso mulimuli. O le mafaufau o le tagata faitau e faʻataga ai oe e teuina faʻamatalaga e uiga i fuataga mo le 3 masina. I lenei taimi, e mafai ona e faʻafeiloaʻi faamatalaga taua i le komepiuta o se PC poʻo le komepiuta.

Glucose Patch

Afai e le masalosalo, pe a faʻatau se glucometer pe faapefea ona filifili se mamanu talafeagai, e mafai ona e gauai atu i le masini Sugarbeat e le o osofaia. O se patch 1 mm le mafiafia, faʻapipiʻi i luga o le tauau o le tagata maʻi ma fuafua le faʻatonuga o le kulukose e ala i le suia o laina o le afu.

Faʻalogo! Talu ai ona o le laiti, e le mafua ai se faʻafitauli i le taimi o le faʻatulagaga poʻo le faʻaaogaina, o le umi, e tusa ai ma tagata atamamai, e tusa ma le 2 tausaga. O faʻataʻitaʻiga o le faʻaaliga e faʻaalia mai i le Bluetooth i se telefoni poʻo le matamata, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ma le masini i totonu o le 5 minute talu le fua.

O se isi mea i le patch o Sugarsenz Velcro, na atiaeina e le galufale ma galue i luga o le mataupu faavae o le suʻeina o le suavai i totonu o le palapala gaʻo.

O le masini e faʻapipiʻi i le manava, pe a faʻamatalaina i luga o le paʻu le faʻamaʻi, faʻamalositino le vai i totonu o le palapala faʻapitoa ma faʻasalalau le faamatalaga na aoina i le telefoni. Ua fai mai le au gaosi o le a aoga le masini mo tagata gasegase e saili e aveesea le mamafa.

Glucometer Romanovsky

O le taʻiala o le faʻaogaina o le galuega o le Romanovsky glucometer o le fuafuaina lea o le faʻaoʻoina o le kulukose i le taimi o le faʻasalalauina faʻasalalau i luga o le paʻu o le tagata maʻi. O fuainumera e fuafuaina pe a oʻo mai le tagata suʻesuʻe i le paʻu ma faʻaalia i luga o le mata.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le tau o le masini e mai le 12500-13000 rubles.

TCGM Symphony

Afai e manaʻomia tele fua, e mafai ona e faʻatau mai se glucometer telefoni, lea e mafai ona e faʻatau i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O se vaega o le TCGM Symphony, lea e mafai ona e faʻatau e ala i le faʻafesoʻotaʻi le kamupani faʻatau, o le mafai lea ona fua fua i minute uma 15. O le faʻaaogaga o le TCGM Symphony instruments, lea e mafai ona faʻatau mai sui i Moscow, e aofia ai se taʻaloga e faʻaaogaina.

O le taua o le faʻataʻitaʻiga, o le glucometer e leai se osofaʻiga e faia ai le peeling. O le faʻamamaina o le paʻu i le fua o le fua e talafeagai mo le faʻaleleia atili o lana eletise. A maeʻa ona faʻapipiʻi le masini, o faʻamatalaga i luga o le pasene o gaʻo gaʻo ma le maualuga o le suka i luga o le masini poʻo le atamai.

O le mauaina o fasi siaki, o le tau o le afifiina o le 500-1500 rubles, e le o tagata uma lava e mafai ona gafatia. Mo lenei vaega, o le TCGM Symphony, o lona tau o loʻo i le lautele o le 8000-10000 rubles, o le a totogiina i se taimi puupuu.

Laititi le maualuga o le kulukose toto toto

O le taʻiala o le faʻatinoga, i luga o le faavae o loʻo galue ai glucometers laser, o le faʻaleleia lea o uiga na maua e ala i le faʻaleleia o se galu e taulaʻi i luga o se nofoaga paʻu. O le glucometer laser e maua ai le maualuga o le faʻatuatuaina o taunuʻuga ma faʻaumatia ai le manaʻomia mo le faʻaauauina pea o le faʻataʻitaʻiina o suʻega. Glucometer laser e aunoa ma ni suʻega suʻega e taugata tele. O le tau o le masini e mafai ona oʻo atu i le 10,000-12,000 rubles / pc, peitaʻi, o tupe faʻaalu na maua mai le faatauina mai o meaʻai e totogi ai nei tupe teufaafaigaluega mo le tele o masina.

O le maualuga o le kulukose toto

O le siaki pea o le maualuga o le suka i totonu o le tino e taua tele mo tagata maʻi o le insulin. I nisi tulaga, o le iloa o fesuiaiga i totonu o le vailaʻau e mafai ai e oe ona fesoasoani i le tagata maʻi ma sefe se ola. I le faʻaaogaina o se glucometer masani, e mafai ona fuaina le suka e ala i le tuiina o se tamatamailima mulimuli ane i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e maua ai. Ae ui i lea, o lenei metotia e tele ni faʻafitauli, e aofia ai:

  • O mea masani mo le fuaina o le maualuga o le toto toto, faʻaleagaina o le paʻu i nofoaga o le puncture, o loʻo aʻafia ai le faʻamaʻiina o le AIDS, HIV ma faʻaititia ai le lamatiaga o le microflora pathogenic o loʻo ulufale atu i le tino.
  • Faʻaaogāina o se masini faʻaogaina mo le fuaina o le suka toto, o le tagata maʻi e feagai ma le tiga. Afai e te manatu o le taotoga e faia pe a uma le 'ai, lea e oʻo ile 3-5 taimi i le aso, o le faʻatonuga e tupu ai se faʻalavelave matuia mo le maʻi.
  • O le osofaʻiga o le toto e maua ai le toto e iloga i le le lava o le mafai ona vave fua le faʻaogaina o se mea i le tino. Avanoa o le numera o fua o aso taitasi mo se maʻi o le insulin e faʻalagolago ile maʻi e 6-8 tausaga, o lenei uiga o se toe foʻiga ogaoga.

O le augatupulaga Fou o le maualuga o le suka i le toto suka o ni kalu e aunoa ma le sasaina o se tamailima. O le taʻiala o le faʻaaogaina o masini e faʻavae i le auʻiliʻili o le afu, le suʻesuʻega o suiga i le tino i luga o aafiaga o le ultrasound, mamafa poʻo le fusi o le uila. O mita glucose o le toto e aunoa ma le totoina o le toto e ese mai i le faʻalavelaveina o glucometers i la latou laititi laʻititi, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i masini e teu ai fua, o le tele o le manatuaina o le mafaufau ma le maualuga o fua saʻo.

Faʻafefea ona galue le mita o le kulukose o le toto

E sili atu ona faigofie le fuaina o le suka i totonu o se mea faʻaonapo nei - ma e mafai ona e faia tele, talu ai o le faʻatinoga lava ia vave, e matua leai lava se leaga, e le manaʻomia se sauniuniga faapitoa. Ma, o le mea taua, o lenei auala e mafai ona e faʻatalanoaina ai i tulaga e le mafai ai se sauniga masani.

Metotia mo le fuaina o kulūkose ma mea e le faʻaleagaina:

  • Lelei
  • Falemaʻa
  • Electromagnetic
  • Ultrasonic

Tau, tulaga lelei, auala o gaioiga - o nei mea uma o loʻo faʻamaonia ai mea e le faʻaleagaina mai le tasi ma le isi, o nisi faʻataʻitaʻiga mai isi. O le mea lea, o se glucometer, ua ofuina i le lima, ua avea ma se mea lauiloa tele mo le fuaina o le glucose concentration. O se tasi lea o le uati faatasi ai ma le galuega a se glucometer poʻo se taulima-glucometer.

Meli taulima o le mita glucose

E lua ituaiga o taulima o le kulukose o le toto e matua manaʻomia tele i tagata maʻi e maua i le maʻisuka. O le mataʻituina lea o le Kalama ma le Omelo A-1 mita le kulukose o le toto. O nei masini uma e tatau ona i ai se auiliiliga auiliili.

O le vaʻavaʻalele a le kalena e le gata o se tagata suʻesuʻe, ae o se mea teuteu teuteu, o se mea faigofie. O tagata e vili e uiga io latou foliga, ma e oʻo lava i se faʻamaʻi mo i latou, e le o se mafuaaga e lafoai ai le lanu mai fafo, latou te talisapaia lava sea ituaiga o mata. Tuu i latou i le tapulima, e pei o se matamata masani, latou te le aumaia soʻo se faʻalavelave i lē e ona.

Faigamalo Watch Watch Feature:

  • Latou te faʻatagaina oe e fua le mamafa o le kulukose i totonu o le toto ma se faʻamatalaga faʻafefe - tasi taimi i le 20 minute, o le a mafai ai e le maʻisuka ona le popole i le siaki lelei o faailoga,
  • Ina ia faʻaalia iuga, e tatau i se masini ona faʻavasegaina le kulūkose i mea lilo, ma e maua e le tagata maʻi se tali i le tulaga o se feʻau i luga o se telefoni faʻatasi ma le uati,
  • O le tagata gasegase moni na te leiloa le avanoa matautia e misia ai faʻamatalaga e uiga i faailoga faʻalavelave,
  • O le sao o le masini e maualuga - e tutusa ma le 94%,
  • O le masini e iai le lanu LCD lanu ma le faʻatalamalaina i totonu, faʻapea ai ma le taulaga USB, lea e mafai ai ona toe faʻaalu le gaioiga i le taimi tatau.

O le tau o lea fiafia e tusa ma le 300 cu Ae e le o tupe faʻaalu uma nei, e tasi le isi lagona, lea e galue mo le 12-13 itula, o le a alu ai se isi 4 cu O le mea pito sili ona faanoanoa o le mauaina lea o se masini o se faafitauli foi, e mafai ona e vaʻai i fafo.

Faʻamatalaga ole Omelon A-1 glucometer

O le isi mea taua o le Omelo A-1 glucometer. O lenei auiliiliga e galue i luga o le faavae o le tonometa. Afai e te faʻatauina naʻo se ituaiga masini, ona mafai lea ona e faʻamoemoeina le moni o le ae mauaina se gaioiga mulipone. E faʻalagolago e faʻatatau uma gaʻo ma le mamafa. Maliliega, o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga mo le maʻisuka (i soo se itu - i luga o le lima). Leai se mea e teu ai le tele o masini i le fale, ona e fenumiaʻi lea, galo le mea ma mea o loʻo taoto ma isi.

Faʻafefea ona faʻaaoga lenei auiliiliga:

  • Muamua, o le lima o le tamaloa o loʻo afifiina i se pulou pulou, e tu i autafa o le tulilima i luga o le lima,
  • O le ea e faigofie lava ona pamu i totonu o le paʻu, e pei ona faia i se faʻasologa faʻataʻitaʻiga o le mamafa,
  • Ona maua ai lea e le masini le toto ma le pulupulu o se tagata,
  • I le iloiloina o faʻamatalaga, o le masini e maua ai le toto toto
  • O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le mata LCD.

E faʻafefea lena mea? Pe a ufiufi e le pafusi le lima o le tagata, o le pulse o le toto felafoaʻi e tuʻuina atu faailoilo i le ea, ma e pamuina i totonu o le lima lima. O le masini eletise "atamai" o loʻo maua i totonu o le masini e mafai ai ona liua eleʻele o le eletise agai i eletise eletise, ma e faitauina e se tagata e pulea le microscopic.

O le fuafuaina o fua o le toto, ma le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, O le Omelon A-1 e faavae i luga o fatuga o le fatu, talu ai e tupu foi lenei mea i se masini eletonika faigofie.

Fua faʻatatau o Taualumaga

Ina ia mafai ona saʻo le taunuʻuga, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i nai tulafono faigofie.

Nofonofo lelei i luga o le nofoa, nofoa faʻataʻavalevale poʻo le nofoa. E tatau ona e malolo pe a mafai, ia le aofia ai mea uma e mafai ona fai. O le tulaga o le tino e le mafai ona suia seia maeʻa le suʻesuʻega. Afai e te gaoioi i le taimi o le fua, e ono le saʻo le iʻuga.

O faʻamaʻi uma ma leo e tatau ona faʻaumatia, vaʻavaʻai oe mai mea na tutupu. Afai ei ai le fiafiaga, o le a atagia i totonu o le fatuga. Aua e te talanoa i se isi ao faagasolo le fua.

E mafai ona faʻaaogaina lenei masini ao leʻi faia le taeao i le taeao, pe lua itula pe a uma le 'aiga. Afai e manaomia tele e le tagata maʻi le tele o fua, e tatau ona e filifili se isi gaioiga. O le mea moni, o le Omelon A-1 e le o se taulima mo le fuafuaina o le suka o le toto, ae o le tonometa ma le galuega o le siakiina o le toto. Ae mo nisi tagata faatau, o le mea lenei latou te manaʻomia, lua i le tasi, aua o le masini e aofia i le ituaiga o manaʻoga. E tau mai le 5000 i le 7000 rubles.

O le a le isi mita o le kulukose o le toto

O le tele o masini e tutusa ma se taulima o loʻo ofuina i lima, ae faʻatino a latou galuega o se glucometer. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina se masini pei o le Gluco (M), na faia patino mo le maʻisuka. O le polokalame o sea gadget e seasea lava ona toilalo, ma o ana fuataga e saʻo ma faatuatuaina. O le Inventor Eli Hariton na faia se meafaigaluega mo i latou e maua i le maʻisuka oe e le gata ina manaʻomia fua, ae faapena foʻi le iniseti o le kulukose.

E tusa ai ma le manatu o le tagata e faia le galuega, o se vavega taulima e mafai ona faʻalagolago ma vave ona le fuaina le toto glucose. E i ai foi se tui tui. O le gadget lava ia e maua mai mea mai le paʻu o le tagata maʻi, faʻaaogaina le sulu mo le faʻataʻitaʻiga. O le taunuuga e faʻaalia i luga o se faʻaaliga tetele.

I le fuaina o le maualuga o le suka, o sea glucometer o le a fuaina ai le maualuga ole maualuga o le inisalini, lea e manaʻomia ina ia faʻatonuina ile tagata maʻi.

O le masini e tuleiina le nila mai se vaega faapitoa, ua faia se inisiua, e pulea mea uma.

O le mea moni, o le tele o le maʻisuka o le a fiafia i se masini lelei, e foliga mai o le fesili e na o le tau. Ae leai - e tatau ona e faʻatali seia oʻo ina faʻatau atu sea taulima matagofie. E leʻi oʻo mai lava lenei mea: oi latou e siaki le galuega a le gaioiga o loʻo i ai pea le tele o fesili mo ia, ma masalo o loʻo faʻatali le masini mo le faʻasaʻo. O le mea moni, ua mafai ona tatou mafaufau i le tele o le tau a le suʻega. Masalo, o ana tagata gaosiaina o le a latou talisapaia le itiiti ifo i le 2,000 cu

O le a le taulima mo le maʻisuka?

O nisi tagata e fenumiai ni manatu se lua: o upu "taulima mo le maʻisuka" e masani ona le o se glucometer, ae o se sireniti fesoasoani, lea e taatele i Sisifo. O se tau masani masani, pe o le filo poʻo le palasitika (e tele filifiliga), e fai mai "O aʻu o le maʻisuka" poʻo le "O loʻo ou maua le maʻisuka." O loʻo faʻamaumauga faʻamaumauga patino e uiga i lē e ona: igoa, tausaga, tuatusi, numera o telefoni e mafai ona e maua ai ona aiga.

E manatu o le a maʻi le tagata e ana le taulima i le fale, o le a vave ona malamalama tagata o ai e valaau, valaau fomai, ma o le a sili atu ona faigofie le fesoasoani i se tagata maʻi. E pei ona faʻataʻitaʻiina, o loʻo faʻapea lava ona faʻaogaina taulima faʻamaonia: i taimi o tulaga lamatia, o le faatuutuu e mafai ona taugata ai se tagata, ma o se taulima e fesoasoani e aloese mai lenei faatuutuu.

Ae o ia taulima e le o tauaveina se avega faaopoopo - o se mea lapatai lenei. I a tatou mea moni, o mea faʻapitoa e mataʻutia: masalo o le mafaufau, o tagata ua maasiasi io latou maʻi e fai ma faailoga o latou lava mea le lelei. Ioe, o le saogalemu o le tagata lava ia ma le soifua maloloina e sili atu ona taua nai lo le faʻaituau, ae o le pisinisi lenei a tagata uma.

Glucometer Watch Tagata Own Reviews

E leʻo maua e tagata uma se metotia e fua ai le kulūkose. Ae o le faateleina, o le maʻisuka, e ui lava i lea, o loʻo taumafai e faʻatau mea faʻaonapo nei, e tusa lava pe tutusa a latou tau ma le faʻatauina o mea tele fale. E sili atu le aoga o iloiloga o tagata faatau i luga o le Initaneti, masalo latou te fesoasoani i isi tagata e filifili (pe, i se isi itu, aua le filifili) i luga o ia tupe alu.

Moli toto glucose e le faʻaleagaina - e le o le oloa lea e tuʻuina atu i le vaitafe. I tulaga moni o vailaau faʻale-fale, e oʻo lava i tagata mauoa e le mafai ona gafatia se auala faapena. E le o oloa uma e faʻamaonia ma i matou, o lea e mafai ai ona e mauaina i latou i fafo atu. E le gata i lea, o le tausiga o nei gaioiga o se mea eseese i le lisi o tupe faʻaalu.

O loʻo faʻamoemoe o le a le toe faʻatali le tasi mo le umi ona maua ai le mita o le kulukose toto, ma o le tau o le a mafai ai e le penisione ona gafatia le faʻatau. I le taimi nei, o mita glucose maʻauni ua faʻapipiʻiina ma se faʻamau ma se suʻega faataitai e avanoa mo le maʻitaga.

Tuua Lau Faamatalaga