Suʻega E iai oe i se tulaga lamatia mo le maʻisuka?

O le maʻisuka o le maʻi tigaina lea e foliga mai, o le a foliga mai, o se mea faafuasei lava. O le mea moni, o le "eleele" mo lona faʻavaeina i totonu o le tino e umi se taimi e alu ai, ma o foliga e tutusa ma isi faʻamaʻi. Afai ei ai ni masalosaloga o le faʻaaogaina o le kulukose e le tino, e mafai ona e suʻeina le maʻisuka i le initaneti i le fale. O lona taunuuga o le a faʻaalia ai pe oi ai mea e manaʻomia muamua mo le faʻafesoʻotaʻi o se fomaʻi, ma pe tatau ona alu e aunoa ma se faʻaleaoga i se endocrinologist.

E le gata i lea, i le taimi muamua o le atinaʻeina o le maʻisuka, o faailoga o lea mea i le tulaga o le fia inu le fia inu ma le fiaai, masani ai ma le gaogao urination, ma le paʻu faafuaseʻi o le leiloa e le mafai ona matauina. Ae o le suʻega maʻoti o le maʻisuka mai le medicinelab.ru o loʻo i ai se faʻalavelave o mea taua lona lua, lea e aunoa ma se auiliiliga o le a faʻaalia pe ai ai se manaʻoga e popole ma saili faʻamaoniga faafomaʻi o ou popolega.

O le mea moni, e leʻo taliina e le Initaneti le fesili ile auala e iloa ai e maua oe i le maʻisuka. Peitai, e tusa ai ma le suʻega, o loʻo i ai se seti o faʻamatalaga le tuusaʻo o tagata i le olaga faʻapitoa e valaʻau e le o se faʻaaliga, ma e mafai ona taofia le atinaʻeina o le maʻisuka poʻo lona faʻalavelave.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leaga lou paʻu - o le mafuaaga e mafai ona avea ma se mea. E saʻo? Taumatau. Ae afai e sau faatasi ma le tigā o le vae ma se lagona o le fiaai e tusa lava pe ua uma ona e 'ai tele, o se logo mataʻutia lea e iloa ai le manaʻomia ona suʻe suʻega toto. O le mea moni, o suʻega mo le fuafuaina o le maʻisuka ua mamanuina e fai ai se faʻafitauli mo se tagata e iloa muamua i se taimi vave, aua ua mafai ona e iloa e uiga i le tulaga o faʻalavelave, lea e aʻafia ai le togafitiga ma le faʻamautuina o le metabolism.

O se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia o se vaega o filifiliga ile auala e iloa ai pe maua le maʻisuka. I le tulaga o se taunuuga lelei, aua le faatuai se asiasiga i le fomai. Talu ai o le maʻisuka e le gata o se faʻafitauli tau i le lalolagi, ae faʻapea foi:

  • ua le atoatoa le aoga,
  • vaaiga
  • afaina o le neurological
  • le ono mafai ona atiae - i se faiga ogaoga - coma.

Tuua Lau Faamatalaga