Faʻamatalaga mo Dibikor

Sa ou aoao e uiga i le togafitiga o vailaau mai loʻu fatu fatulogia ina ua ia faatonuina mo au e tuu i lalo le cholesterol. Ou te lei vave amata ona togafitia ma i latou, talu ai ei ai oʻu faafitauli i le ate ma taumafai, i soo se mea e mafai ai, ia faia e aunoa ma fualaau faasaina.

Ma o le cholesterol, e pei ona muamua foliga mai ia te au, e le tele naua, na o le 6.2 mmol / L, pe a masani le 4-5 mmol / L. O le mea lea, na tonu ai ia te au e taumafai e tuuitiitia laʻu meaai o le cholesterol. E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, ou te tausisia lelei se meaai e leai se sao o le cholesterol mo se taimi umi, e laitiiti atu nai lo le ono masina. Na ou toe faia se iloiloga i le tolu masina mo le cholesterol, o le taunuuga e leai, le maualuga o le cholesterol e lei faaitiitia ma tumau ai pea le maualuga.

O le mea lautele, a ou iloa mai oʻu lava aafiaga e le mafai ona ou faia e aunoa ma fualaau faasaina, na amata ona ou suesue i luga o le Initoneti ma aʻu uo i latou oe na ave le vevela. Na ou faitauina ia iloiloga i luga o le Initaneti i soo se mea e mafai ona ou mauaina, e aofia ai i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Talu ai ona o aʻu masani, na mafai ai ona ou maua na o se tuaoi e inu inu, ae le o le faaitiitia o le cholesterol, ae ina ia mafai ai ona faatulaga le suka pe a tuuina atu ia te ia le muai.

I le iloiloga i luga o le vevela, na ia toesea e le afaina ai le ate, faaitiitia ai le cholesterol ma e le mafua ai le hypoglycemia (o lona uiga, afai e leai se faafitauli i le suka i totonu o le toto, o lona uiga e le faaitiitia i lalo ifo o le tulaga pe a tago i le toto). O le tele o iloiloga lelei, ou te manatu, fai mai muamua o le vailaau e aoga. Faʻamatalaga na faia e se tasi se mea na mafua ai aʻafiaga, ou te leʻi feiloai.

I se tulaga aoao, na o le taimi lava na ou filifili ai e ave le vailaʻau. Sa ou faatauina mai se afifi o le vavao e aunoa ma se talavai. E le mafai ona ou fai atu o le fualaau faasaina e taugata, e le taugofie, ioe, ae mo au, o le tau e sili ona lelei. I faatonuga mo le faʻaaogaina, na ou maua ai faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina e pei o se faʻamaʻi pipisi i le taimi e ave ai faʻamalologa e puipuia ai le ate.

I le tolu masina mulimuli ane, ina ua uma ona ou inu pia, na ou pasia se toe iloiloga mo le cholesterol. O le taunuuga na fiafia, o le cholesterol na toetoe lava i le pito i luga o le masani. O le mea lea, ou te faʻaauau pea ona togafitia, ua faʻaitiitia lelei le cholesterol, e leai foi ni oʻu aʻafiaga mai le tagofia o fualaau. I se isi itu, ou te lagona le manino, e leai se manava manava. Ae e mafai lava ona mafua lenei mea i le mea moni e faapea, i le 9-10 masina o le mulimuli i se meaai e leai se sao o le cholesterol, na ou togi ai toeitiiti 10 kilokalama.

O le mea lautele, o loʻu aafiaga na faʻaalia ai e le mafai ona faʻaitiitia le cholesterol i se meaʻai e tasi. Ae fesoasoani tele i le televikor e faaitiitia ai le tele o taimi vave.

Analogs Dibikor

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 103 rubles. O le analogue e taugofie i le 151 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

Tau mai le 118 rubles. O le analogue e taugofie atu i le 136 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 189 rubles. O le analogue e taugofie i le 65 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 235 rubles. O le analogue e taugofie i le 19 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 261 rubles. O le analogue e taugata tele i le 7 ru

Le fualaau faasaina Dibikor - mea ua faatonuina, faatonuga ma iloiloga

O Dibikor o se vailaʻau faʻasaina mo le puipuiga ma togafitiga o faʻafitauli o le toto ma le maʻisuka. O lona gaosiga galue o le taula, o se amino acid taua o loʻo i ai i manu uma.

O le maʻisuka faʻateleina e oʻo atu ai i le atuatuvale faifaipea o le oxidative, o le faaputuputuina o le sorbitol i totonu o tisipenisione, ma le faʻaaogaina o togavao. E masani lava, o lenei vailaʻau o loʻo i ai i le faateleina o le mamafa i totonu o le fatu, retina, ate, ma isi totoga.

O le leai o se tau e mafua ai le faʻalavelaveina oa latou galuega.

O le faʻailogaina o Dibikor e mafai ona faʻaititia le glycemia, faʻaleleia atili le lagona o sela i le inisalini, ma faʻagesegese ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

O ai ua faʻamaonia le fualaau faasaina

O le maʻisuka masani e masani ona togafitia togafitiga. O fualaau oona ua filifilia i se auala latou te maua ai le sili atu le aoga i se togi maualalo.

O le tele o vailaʻau o le hypoglycemic e iai aʻafiaga aʻafiaga, lea e faʻateleina i le faʻateleina o fualaau.

E le taliaina lelei le metformin e le faʻaogaina o meaʻai, o le sulfonylurea o loʻo faʻateleina ai le faʻaumatia o peta beta, o le inisalini e fesoasoani i le maua o tupe maua.

O Dibikor o se togafitiga masani, saogalemu ma le aoga e leai lava se faʻaleagaina ma aʻafiaga i itu. E fetaui ma fualaau uma e faaaoga mo le maʻisuka. O le faʻatagaina o Dibikor e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic, puipui ia totoga mai aʻafiaga o le kulūkose, ma faʻamausali galuega faʻavave.

E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o loʻo faʻatulagaina le meaʻai mo togafitiga o faʻafitauli nei:

  • maʻisuka malosi
  • cardiovascular failure
  • faʻavalea o le inupia,
  • puipuiga o faʻamaʻi ate ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, aemaise lava o le antifungal.

Faʻafiafiaga faʻataʻitaʻiga

Ina ua maeʻa le mauaina o le ulu, sa le mafai ona malamalama tagata saienitisi pe aisea e manaomia ai e le tino. E foliga mai e le o iai se puipuiga i le malosi masani o le gataifale. O le togafitiga faʻapitoa e amata ona aliali mai naʻo le i ai o le togafitiga, e pei o se tulafono, i le carbohydrate ma le lipid metabolism. E faia e Dibikor i le amataga o soliga, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Talofa O loʻu igoa o Alla Viktorovna ma ua ou le toe maua i le maʻisuka! Na na o le 30 aso ma le 147 rubles na ou aveina.ia aumai le suka i le masani ma ia le faalagolago i fualaau le aoga ma le tele o aʻafiaga.

>>E mafai ona e faitau faʻamatalaga laʻu tala.

Faʻafiafiaga o meatotino:

  1. I le togafitiga fautuaina, o le vailaʻau e faʻaititia ai le suka. A maeʻa le 3 masina o le faʻaaogaina, o le hemoglobin glycated e faʻaititia i le 0.9%. O taunuʻuga sili ona lelei e matauina i tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka fou ma togafitiga.
  2. E faʻaaogaina e puipuia ai faʻafitauli faʻapitoa i le maʻisuka. O le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol toto ma triglycerides, faʻaleleia le toto i vae.
  3. Faʻatasi ai ma fatu fatu, Faʻaleleia le faʻaaogaina o le myocardial, le toto, faʻaitiitia le manava. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga ma glycosides cardiac ma faʻaitiitia ai le fua. E tusa ai ma fomaʻi, e faʻaleleia le tulaga lautele o tagata gasegase, o latou faʻapalepale i le faʻamalosi tino.
  4. O le faʻaaoga umi o le meaʻai e faʻaolaina ai le microcirculation i le koneteina. E talitonu e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le retinopathy o le maʻisuka.
  5. E mafai ona galue le suʻavaʻalo o se vaifofo, faʻamavae le nausea ma le arrhythmia i le tulaga o le maualuga o glycosides. Na maua foi se aafiaga talitutusa e faasaga i beta-blockers ma catecholamines.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

E faʻamalolo le suavai i foliga o papa paepae paʻepaʻe. E 10 fasi vaega e tuʻuina i le paʻu. I totonu o le afifi o le 3 po o le 6 pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina. E tatau ona puipuia le fualaau faasaina mai le vevela ma le susulu o le la. I ia tulaga, e taofia ai meatotino mo le 3 tausaga.

Mo le faigofie o le faʻaogaina, o le Tipi e 2 aumaga:

  • 500 mg o le fua faʻasoifua maloloina. 2 pusa o le 500 mg ua faatonuina mo le maʻisuka malosi, e puipuia ai le ate aʻo aveina fualaau matautia mo ia. O le paluga o pama e 500 e lamatia, e mafai ona vaevaeina i le afa,
  • 250 mg e mafai ona faatonuina mo le le manuia o le fatu. I lenei tulaga, o le fua eseese e eseese tele: mai le 125 mg (1/2 papa) i le 3 g (12 papa). O le aofaʻiga manaʻomia o le vailaau faʻasaina ua filifilia e le fomaʻi, ma mafaufau i isi vailaʻau o loʻo ave. Afai e talafeagai le aveeseina o le inu o le glycosidic, O le meaʻai i aso taitasi ua faatonuina pe a ma le 750 mg.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le aʻafiaga o togafitiga faʻatasi ai ma se faʻasologa masani e atiaʻe malie. E tusa ai ma iloiloga o i latou na ave ia Dibicor, o le pa'ū maulalo o le glycemia e matauina i le 2-3 vaiaso. I tagata gasegase ei ai sina faaletonu o le tau, o le a mafai ona mou ese atu pe a maeʻa le vaiaso pe lua. Fautuaina mo i latou e suʻe 2-4 taimi i le tausaga i aso e 30-aso i se fuataga o le 1000 mg i le aso (500 mg i le taeao ma le afiafi).

Afai o loʻo aʻafia pea Dibikor, e fautuaina e le aʻoga le inuina mo se taimi umi. A mavae le lua masina o le pulega, e mafai ona faʻaitiitia le fualaau mai le togafitiga (1000 mg) i le tausiga (500 mg).

O le taua o le lelei o mea e mataituina pe a mavae le ono masina o le pulega, e faaleleia e le tagata maʻi le lipid metabolism, e faaitiitia le hemoglobin glyc, o le mamafa o le leiloa e matauina, ma le faaitiitia o le manaomia o sulfonylureas.

E afaina ao le i ai se meaʻai poʻo le maeʻa foi o le inu. O taunuʻuga aupito sili na matauina pe a ave i luga o se manava gaogao, 20 minute aʻo le i 'aina soʻo se meaai.

Faʻalogo lelei: O faʻamatalaga autu i le aoga o fualaau faasaina na maua mai ona o se suʻesuʻega i luga o le faavae o falemai a Rusia ma atisitituti.

E leai ni faʻasalalauga faavaomalo mo le aveina o le Taʻi mo le maʻisuka ma le maʻi fatu. Ae ui i lea, o vailaau faʻavae faʻamaonia e le faʻatagaina ai le manaʻomia mo le faʻamalosi mo le tino ma le tele o le le lava o lenei vailaʻau i le maʻisuka.

I totonu o Europa, o le taurine o se faʻaopoopoga meaʻai, ma e le o se vailaau, pei o Rusia.

Faʻaiʻuga o vailaʻau

E leai ni aʻafiaga o le tino mo le tino. O le alia o le tino i mea e fesoasoani ai i le pill e seasea lava. Taurine lava ia o le amino o le natura, o lea e le afaina ai mea e oso ai le allergies.

O le faʻaaogaina o taimi uumi ma le maualuga o le eletise o le manava e mafai ona oʻo atu ai i se faʻavavega o le uluaʻi maʻi. Faatasi ai ma ia ituaiga faafitauli, o togafitiga ma le Dibicor e tatau ona malilie faatasi ma le fomai. Masalo o le a ia fautuaina le maua o se meaʻai mai meaai, ae le o fualaau.

Punaoa sili ona lelei:

GaosigaTaurine i le 100 g, mg% o le manaʻoga
Turkey, aano mumu36172
Tuna28457
Chicken, Red Meat17334
Laʻau mumu13226
Foʻu, fatu manu11823
Laʻau o povi6613

Mo le maʻisuka, o le vaivai o le tau o le uiga o le maʻi, o lea la o le taimi muamua e tatau ai ona sili atu ona manaʻomia ona manaʻoga.

O oe faʻaleagaina i le toto maualuga? E te iloa o le maualuga o le toto maualuga e tau atu i le fatu ma oso? Faʻateleina lou malosi i ... Manatu ma manatu faaalia e uiga i le metotia faitau iinei >>

Contraindications

E le tatau ona ave faʻamaʻi le maʻisuka e le maʻisuka e maua ai le gasegase i vaega o le laulau, gasegase ma neoplasms leaga. O le taurine e masani ona faʻaaoga i le faʻafefiloi mo le fafagaina o pepe seia oo i le tausaga, ae o le kamupanī o Dibicor e leʻi tofotofoina lana sauniuniga i totonu o fafine maʻitaga ma tamaiti, o le mea lea o nei vaega o loʻo aofia ai foi i le faʻasalaga o faatonuga.

E leai ni faʻamatalaga i luga o fesoʻotaiga ma le ava malosi i faatonuga. Ae ui i lea, ua lauiloa o le ethanol e faʻaleagaina ai le faʻafefe o le tau. O le faʻaaogaina o le inu ile inu ava malosi ma le kofe e oʻo atu ai i le televave o le tino.

Vaʻai ma Metformin e faʻalautele le ola

O le faʻaaogaina o Dibikor e faaumiumi ai le ola ua faatoa amata ona suʻesuʻeina. Ua maua ai o le gaosiga o gaioiga faʻavavevave faʻavavevave i manu vaefa i le mamafa tele o le uamea. E matua lamatia lava le le lava o lenei mea mo le tane.

O loʻo i ai le faʻamaoniga e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maʻisuka, faʻaitiitia le lamatiaga o le oti mai maʻi o le fatu, e puipuia ai le maualuga o le toto maualuga, le mafaufau le mafaufau ma malosi mafaufauga ma le matua, e le afaina, ma e mafai ona faʻaaoga mo le mamafa o le maʻisuka. O lenei faʻamatalaga o le amataga, o le mea lea, e le o atagia i totonu o faatonuga. Ina ia faʻamaonia e manaʻomia ai suʻesuʻega uumi.

I le tuufaatasiga ma le metformin, lea ua taua nei o se fualaau faasaina, o le a faaleleia atili ai e le Dibicor ona meatotino.

Faʻaaliga e uiga ia i latou na ave ia Tiporo

Iloiloina o Larisa mai Tver. Ina ua amata ona tulai mai laʻu uunaiga i lea taimi ma lea taimi, sa ou alu i le fomai ma pasi suega. Na foliga mai ua i ai loʻu maualuga o le cholesterol, lea e leaga tele mo toto toto, ma o le lamatiaga o faamaʻi pipisi e faateleina.

O loʻo maʻi loʻu tama i le maʻi fatu fatu ma ua faʻamalosia e ave fuainumera mo le ola, e ui i aʻafiaga. I loʻu tulaga, na foliga mai e mafai ona e faia i le Dibikor māmā ma le saogalemu. Sa ou inuina se vasega o le 3 masina, i le taimi lava lea na ou mulimuli ai i se meaai ma faamauina i totonu o le vaitaele. O suʻega faʻapitoa na faʻaalia ai o le cholesterol e masani lava.

Toe iloiloga o Alexandra mai Chelyabinsk. O loʻo ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 2, Ua ou inu i le Glyclazide mo le 5 tausaga, ua faasolosolo malie lava le faateleina o le fuainumera, o loʻu ola maloloina ua tele mea e manaomia. Na ou filifilia au lava ia, na faaosoosoina aʻu ona o le leai o ni iloiloga le lelei i luga o le Initaneti. O le natura ma le faigofie ona faapalepale o vailaau faʻamaloloina e malie foi.

Ina ua mavae le 2 vaiaso o le pulega, o le suka na faamuta le sili atu i le masani, ona tatau ai lea ona faaitiitia le fua o Gliclazide. O le suka i le taeao e masani lava, e tusa lava pe i le afiafi na i ai ni mea e le lelei i le taumafataga. Toe iloiloga o Polina mai Kirov. Na faatonuina le meaʻai mo loʻu tina pe a sui i le inisalini ina ia mafai ona lagolagoina lana vaaiga mamao lea na amata ona pa'ū.

Sa leai ni aʻafiaga i le taimi o togafitiga. E le o matauina le faʻaleleia o foliga. E moni, e leai se mea e faʻaleagaina, aʻo mea uma lava i le tulaga tutusa. Mai iʻuga lelei - faʻaleleia le soifua maloloina i le taeao, faʻaitiitia le faʻaleagaina.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o pills ma insulin o le auala lava lea e tasi e taofi ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaoga ... faitau atili >>

Faailoga mo le faʻaaogaina ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau oona Dibikor

Faatasi ai ma fualaau oona e faʻaaogaina e faʻafefete ai le maʻisuka, e mafai ona tatou taʻua le fualaau faasaina o Dibikor. E faʻaaogaina e le gata mo lenei faʻamaʻi, ae mo nisi foi, lea e mafua ai nisi masalosaloga i le va o tagata maʻi e uiga i le faufautua o le aveina. O le mea lea, e tatau ona e malamalama i le mea ofoofogia mo lenei fualaau faasaina ma pe oa ona uiga.

Faamatalaga lautele, tuufaatasiga ma le faiga o le faasaolotoga

O le taʻiala o le gaioiga o le vailaau faʻasaina o le faʻaosofia lea o le faiga o le tino. Faʻafetai, e mafai ona faʻaititia le aofai o cholesterol, glucose ma triglycerides. O lenei mea e faʻamatala ai lona faʻaaogaina i faʻamaʻi eseese.

O le meaʻai e faʻatau e paʻe papaʻe (pe toetoe a paepae). O loʻo latou gaosia le fualaau faasaina i Rusia.

E ui i le leai o se manaʻoga e maua mai se faʻamaumauga a se fomaʻi mo lona faʻaogaina, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa aʻo leʻi amataina togafitiga. O lenei mea o le a aloese mai aʻafiaga e ono tulaʻi mai ona o le le mautonu o suʻesuʻega o faatonuga.

O le tuufaatasiga o Dibicore e puleaina e le vailaau o Taurine.

E le gata i lea, o vaega e pei ole:

  • microcrystalline cellulose,
  • pateta pateta
  • gelatin
  • calneum stereate
  • aerosil.

O le fualaau faasaina e faatauina atu na o fualaau e iai se fua o le vaega galue o le 250 ma le 500 mg. O loʻo teuina i totonu o pusa siaki, o ia mea uma e aofia ai 10 papa. E mafai ona e maua ni pepa palota i luga o le faʻatau, pe a tuʻu ai 3 po o 6 atigipusa. E maua foi le pulu i totonu o fagu vali, lea e 30 pe 60 papa.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ua faia e avea ma se taunuuga o le fesuiaiga o amino amino e tolu: methionine, cysteamine, cysteine.

  • puipui puipui
  • osemagula
  • fomaʻi
  • tulafono faatonutonu o le faamatuu atu o le hormone,
  • auai i le gaosia o palatini,
  • antioxyidant
  • aafiaga i luga o siama,
  • faʻasologa masani o le fesuiaiga o le konatela ma konateko.

Talu ai ona o nei foliga, e mafai ona faʻaaogaina le meaʻai mo faʻafitauli eseese. E fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic process in organs. I le tulaga o mea e le masani ai i le gaioiga, e faʻafefe ai le toto ma faʻaitiitia ai le cytolysis.

I le le atoatoa o le cardiovascular, o lona aoga e maua i le malosi e faʻaitiitia ai le mamafa o le diastolic ma faʻamaonia ai le tafe toto, lea e puipuia ai le tupuga o le maʻi. I lalo o lana faatosinaga, o le fatu o le fatu e sili atu ona galue malosi.

Afai ei ai se uiga o le faateleina o le toto i lalo o le faatosina a Taurine, o suiga lelei e tupu. Ae i le taimi lava e tasi, o lenei vailaau e toetoe lava leai se aafiaga i tagata e maualalo le mamafa. O lona mauaina e fesoasoani i le faʻaleleia o le lelei.

Mo maʻi o le maʻisuka, E mafai ona faʻaitiitia le kulukose toto, triglyceride, ma le cholesterol.

Faailoga ma le faʻailoga

O le i ai o le tele o mea aoga o le fualaau faasaina e le o lona uiga e saogalemu mo tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga. A faʻaaogaina, e tatau ona e tausisi i faatonuga ma ave na o le mea ua faatonuina e se fomaʻi.

E mafai ona fautuaina le meaʻai i mataupu pei o le:

  • maʻi maʻisuka (ituaiga 1 ma le 2),
  • faʻalavelave i le galuega a le fatu ma toto toto,
  • inupia o le tino ona o togafitiga ma glycosides cardiac,
  • le faʻaaogaina o vailaau faʻasaga (antisycotic agents) (Vaʻaia e avea o se tagata faʻamalolo).

Ae e oʻo lava i nei tagata suʻesuʻe, e le tatau ona e amata ave le vailaau e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. O loʻo ia te ia le faʻailogaina, o le leai o se mea e mafai ona vaaia i le taimi o le suʻega.

O le afaina mai lenei vaifofo e mafai ona i ai i le i ai o lagona taitoatasi i le tuufaatasiga o le vaifofo, o le mea lea, e talafeagai ai le suʻega o le tali atu o le tagata. E le gata i lea, o le tausaga o le maʻi e itiiti ifo ile 18 tausaga. E le o faʻatautaia suʻesuʻega saogalemu o le Taurine mo fanau ma talavou, o lea la e sili atu lapataiga.

Faatonuga faapitoa

E itiiti ni lapataiga e faʻatatau i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Ae peitai o loo i ai le tele o vaega o tagata e tusa ai ma le lapataiga e tatau ona faatinoina:

  1. Tina fafine ma tina tausimai. Faʻafefea ona aʻafia ai le maʻi o ia ituaiga maʻi. E le faʻavasegaina i latou o ni tagata gasegase e faʻasaina nei vailaʻau, ae e le o faʻatulagaina e aunoa ma se manaoga faʻapitoa.
  2. Tamaiti ma talavou. O le aoga ma le saogalemu o le fualaau faasaina mo lenei vaega ole gasegase e le i suesueina, ae o le lapataiga, e le o faatonuina i latou.
  3. Tagata matutua. E leai ni tapulaʻa e faatatau ia i latou; o fomaʻi o loʻo taitaia e le falemaʻi ata o le maʻi ma le manuia o le maʻi.

O nisi taimi e faʻaaogaina ai lenei meafaigaluega mo le gau o le mamafa. O ona meatotino e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa i le mamafa o tagata gasegase. Ae ui i lea, e aoga le aoga i lalo o le vaavaaiga faafomai. E le manaomia le ave o le fualaau faasaina, manao e aveese le mamafa, aua e lamatia.

E le mafua ai le afaina ole tele o aʻafiaga itu. Pe a faʻaaogaina saʻo, e seasea lava ona faigata. O nisi taimi e mafai e tagata gasegase ona atiaʻe le hypoglycemia, i le fea itu e fautuaina e suia le metotia. O isi aʻafiaga e mafua mai i se allergy i le tuufaatasiga. Ona o lenei mea, o le paʻu o le paʻu ma le urticaria e tupu.

O le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. E leai se faʻamaoniga o se mea maualuga. I le tulaga o lona tupu, e fautuaina togafitiga faʻamaoni.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

E faʻatagaina le faʻaaogaina o le meaʻai e toetoe lava o fualaau oona. E tatau ona faʻaeteete mo na o giacosides cardiac.

Taurine e mafai ona faʻaleleia o latou aʻafiaga, pe a faʻapea e manaʻomia se faʻasigaga, e tatau ona fuafua ma le faʻaeteete le fua o fualaau uma e lua.

E mafai ona e suia lenei vailaau faʻatasi ma le fesoasoani o auala eseese, o laau totō ma fatufatuga faʻapitoa.

E aofia ai:

  1. Taufon. O le meafaigaluega e faʻavae i luga o Taurine, e masani ona faʻaaoga i foliga o matū. E faʻaaogaina e togafiti ai faʻamaʻi, maʻisuka, le atoatoa o le cardiovascular.
  2. Igrel. O le fualaau faasaina o se mataua lea e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology. O le mea galue malosi o Taurine.

O togafitiga o togalaau ei ai faʻapena tutusa e aofia ai le siʻosiʻo o le hawthorn.

Manatu o fomai ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e uiga i lenei vailaʻau e masani ona lelei. E masani lava ona faʻamatalaina e tagata faapitoa lenei meafaigaluega i o latou gasegase.

Ua ou nofo lelei i mea o meatotino, ma e masani ona ou fautuaina atu i tagata ma e masani lava ona ou fiafia i taunuuga. O aʻafiaga e tulaʻi mai mo na oi latou e le mulimuli i faatonuga, poʻo le faʻaaogaina o vailaʻau e le talafeagai. O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi aoga.

Lyudmila Anatolyevna, endocrinologist

O le vailaau faʻatau Vaisini e lelei ona galue ma ana galuega. E seasea lava ona ou faatonuina mo maʻi, ou te manaʻo ia mautinoa o le a fesoasoani le vailaʻau. Ae sili atu i le faatasi na ou feagai ma se uiga le lelei o tagata gasegase i lenei vailaau.

Ina ua amata ona ou iloa mafuaaga, na manino - o tagata na "matua" talia le faatonuga pe leʻi faitau foi i ai, o lea la o le leai o ni taunuuga. E sili atu lenei mea mo fafine o loo taumafai e aveesea le mamafa ma lenei vailaʻau.

E le taliaina lenei amioga aua e matautia.

Victor Sergeevich, fomaʻi maʻi

O tagata maʻi na tagofia fualaau faasaina, i le tele o tulaga, sa faamalieina.

Na foliga mai ia te au e le aoga le ave o tupe mauagofie - latou te le aoga. Ae sili atu mea na faamoemoeina e Dibikor. Sa ou lagona le sili atu, le aveesea o faafitauli o le mamafa, na atili ai ona malosi ma malosi.

Angelica, 45 tausaga

Na ou faaaogaina Dibikor e leiloa le mamafa - Na ou faitau e uiga i ai i iloiloga. O le faatonuga na le faamaonia ai lenei faamatalaga, ae na ou filifili e faataitai. Mo le ono masina, na pa'ū loʻu mamafa i le 10 kilokalama. O le mea moni, ou te fautuaina isi e fefaʻataʻi muamua i se fomaʻi, ae ua ou faamalieina iʻuga.

Ekaterina, 36 tausaga

O le a ou le faaaogaina lenei meafaigaluega. O le suka toto sa faaitiitia tele, na iu lava i le falemai. Atonu e tatau ona ou talanoa i se fomai, o le a leai se faafitauli. Ae o le tau na foliga mai o se faaosoosoga, aemaise pe a faatusatusa i na vailaau e masani lava ona faatonuina ia te aʻu.

-Matalata e uiga i aoga o Taurine:

E maualalo le tau o vailaʻau. O se fasipepa e 60 pauna ma se fua o le 500 mg tau pe a ma le 400 rubles. I se fua maualalo (250 mg), e mafai ona faʻatauina se pusa o Taʻilaʻau ma le numera tutusa o laupepa mo le 200-250 ruuga.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

Dibikor: iloiloga oe na ave, faatonuga mo le faʻaaoga mo le maʻisuka ma pe fia le tau?

O le meaʻai o se masini malosi o le tui-membrane lea e faʻamoemoe e toe faʻaleleia faiga faʻapitoa i gaʻo uma o le tino. E aofia ai se vaega tele o le tau.

O lenei meafaigaluega ua iloiloina:

  • O se auala sili ona lelei ma sili ona saogalemu e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o nisi fualaau.
  • E mafai ona ia toe faʻaleleia le ola lelei ma le maualuga maualuga o suka,
  • Faʻatinoina le soifua manuia o tagata mamaʻi e maua i le fatu.

Faʻamatalaga e uiga ia i latou na ave ia Tepepe

E tusa ai ma le fualaau lelei o fualaau faasaina o Dibikor na iloiloina ma na ia mafai ona iloilo lona aoga.

E matua ese lava, ae o loʻo i ai se faʻatonuga o le sili atu le lelei o manatu:

  • Svyatoslav Shipilov, 40 tausaga, Ufa. "O le taimi muamua na ou aoao ai e uiga i le fualaau faasaina i luga o le fono, ao i latou oe na aveina na latou faasoaina atu ni lagona lelei tele. E moni, i faatonuga mo le aveesea o le mamafa, e leai se upu. Ou te le fefe i lapataiga a fomai poto, na amata ona ou tago i le fualaau faasaina. O laʻu taunuuga e itiiti ifo i le 8 kilokalama i le 6 masina. Ou te fia matauina, pe a faʻatusatusa i isi vailaʻau, na foliga mai ia te aʻu le mea sili ona leaga, ma i le taimi e tasi e saogalemu. Faʻamalie i mea uma! "
  • Svetlana Orekhova, 53 tausaga, Novosibirsk. "I le taimi muamua, ou te leʻi talitonu o vailaau mo togafitiga e mafai ona ofoina atu moni moni ma i le taimi lava e tasi o fualaau e le taugata. E ui lava o le tau o Dibikor e foliga mai e le mautonu, ae na ou filifili e faataitai. Ou te fia fai atu na toe foi mai laʻu avega i mea masani ina ua mavae ni nai aso, aʻo faaleleia loʻu ola maloloina. O le mea moni, na amata ona ia faʻaaogaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. Lea ou te fautuaina oe. "

O le a le mea e tofia i ai?

O se vailaau faʻasolosolo i se metabolic orientation Dibikor - e mafai ona faʻafouina lala eseese o le faʻaaogaina o le malosi. Taurine galue e avea ma elemene aoga autu. O lenei mea masani ua tumu i se vaega o mea amino, e aofia ai cysteamine, cysteine ​​ma le methionine.

I le faʻatinoga, e masani lava o lenei vailaʻau ua faatonuina e aveesea ai maʻi nei:

  • Toe faʻaleleia o le mea na afaina ai le taʻavale (cataract, faʻauʻuina o le pene ma sosoo ai ma lona manua ma isi),
  • Pe a aveeseina faailoga o le maʻisuka ituaiga lua, faatasi ai ma sina pasene o hypercholesterolemia,
  • I le tau faasaga i faʻamaʻi o le cardiovascular glycoside poisoning,
  • O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina mo na gasegase o loʻo faʻaaogaina vaega o antifungal mo se vaitaimi uumi,
  • Ina ia toe faʻafoʻi le fatu, e tusa ai ma le natura eseese o le amataga o le maʻi,
  • I le matafaioi a le hepatoprotector.

Ona o ona vaega, na faʻaalia ai e Dibikor lona atoatoa i le faʻamautuina o le malosi o le gaosiga o le malosi, faʻaleleia, faʻavaeina o vailaau oona ma le faʻaumatia o le gaʻo tino.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O fuataga ma faatonuga mo le faʻaaogaina e filifilia e faalagolago i le tikeri o faʻamaʻi faʻamaʻi i luga o se faʻavae taʻitasi. O le puluvaga e faʻafofoga tautala. O le faʻavae e faʻavae i luga o le malosi o le maʻi maua.

E masani lava, o le 250-500 mg e manaʻomia e toe faʻafoʻisia ai le sao o le meocardial rhythm. O lenei metotia e tatau ona faʻaaogaina i le taeao ma le afiafi, pe a ma le 20 minute aʻo leʻi 'ai.

E tatau ona maitauina e faʻateleina e le fomaʻi le dosiga i le 125 mg, pe a manaʻomia e faʻaleleia atili ai le malosi o le toe faʻaleleia. E masani lava, e le sili atu ma le 30 aso se togafitiga togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka e ese si ese:

  • I togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 500 mg o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia, ma le faʻasologa o le 2 taimi, e taua i le taeao ma le afiafi, faʻatasi ai ma le inisalini. O le taimi aʻoga e eseese i le va o le 90-180 aso.
  • I le maʻisuka ituaiga 2 le fua o aso taitasi e le silia le 1 gram, lea e vaevaeina i le taeao ma le afiafi. E tatau ona maitauina e leai se manaʻoga e aofia ai le inisalini ma isi vailaʻau tutusa i le togafitiga.
  • Le tausia o le puipuiga o le ate ao faia togafitiga faafomaʻi, o le fomai e faatonuina le 500 mg o le fualaau faasaina, faatasi ai ma le lua taimi e faaaoga ai.

Clinical and pharmacological group

Faʻamaumauga a fomaʻi e faapea o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina ua toe faʻaleleia:

  • Faʻagasologa o gaioiga galue
  • Musele monocardial
  • O le vaega totoe o totoga taua.

O le mea lea, o le faia o le Talosaga i le togafitiga o le le atoatoa o le fatu e mafai ona:

  • Faaitiitia faiga le mautonu,
  • Faʻaitiitia le faʻasolosolo diastolic, faʻaleleia le faʻamalosia o le fatu muso.

Mo lenei mafuaʻaga, e masani lava ona taʻu atu e fomaʻi i tagata gasegase o loʻo i ai le maualuga o le toto maualuga, talu ai ona o le malosi malosi o le taurine e mafai ona toe faʻafoʻiina.

O lenei vaega e faʻaolaina ai le faʻasaʻoina o le prolactin, adrenaline ma le gamma-amino acid, faʻalauteleina le malamalama o le cell. O le vailaau oona Dibikor o se ituaiga o neurotransmitter inhibitory lea e aafia i le faʻaleleia o le tino o le tino, ma faʻamaloloina ai setete faʻalavelave.

O le malosi malosi o le taurine e toe faʻafoʻiina ai metabolic processes, e peiseaʻi o le ufiufi o membranes mai mea leaga o le siosiomaga. Afai tatou te mafaufau ile taula, ona foliga mai lea o se vaega o metabolic process of sulfur-containing amino acids.

O aso uma lava, ua toe faʻafouina ai le konatela ma konateko e faʻaaogaina ai se membrane e le faʻapalapalaina i totonu o le tino, toe faʻafouina ai le mea e maua ai le phospholipide.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i le laulau i luga o le paʻepaʻe, paʻu-palanikete, ma le chamfer ma se lamatiaga. Microcrystalline cellulose, masini potato, gelatin, stearate calcium, ma le colloidal silicon dioxide e avea ma vaega faaopoopo.

O nei mea o loʻo i totonu o laulau taʻitasi. O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu palasitika poʻo totonu o fagu tioata o le 30 po o le 60 vaega.

O le faʻaaogaina o Dibikor o loʻo faʻaalia i le tele o tulaga:

  • O le tulai mai o le inisua, ona o glycosides cardiac,
  • Faʻaleagaina o le cardiovascular, tusa lava po o le a le natura o le mea na tupu,
  • Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka, faatasi ai ma le hypercholesterolemia,
  • I le matafaioi a le tagata na te faʻafesoʻotaʻi maʻi i tagata mamaʻi ma le umi faʻaaogaina o sooupu faʻamalolo.

Le aoga o togafitiga e vavalalata vavalalata i le fuataga:

  • I le tulaga o le faaletonu o le fatu, e masani lava o fomai e faatonuina 250-500 mg faalua i le aso, 20 minute aʻo le i ai. O le tulaga masani o togafitiga e 30 aso.
  • I le avea ai o ia ma se tagata na te faʻaleleia Filifili 500 mg 2 taimi i le aso i le faagasologa o le faia o le infirungal agents.
  • I le tau faasaga i fua oona 750 mg i le aso ua faatonuina e pei o glycosides cardiac.
  • Mo togafitiga o le maʻisuka o le uluaʻi pepa E manaʻomia le 500 mg o le vailaʻau, ave i le taeao ma le afiafi, ae o le umi o togafitiga e mai i le 3 i le 6 masina.
  • Lua foliga o le maʻisuka e masani lava ona aofia ai isi vailaau oona oona. I lenei tulaga, o le umi o le taliaina e filifilia e le fomaʻi taʻitasi.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics
Taurine o se fua masani o le fesuiaiga o mea e maua ai le amino sulfur: cysteine, cysteamine, methionine. O le taurine ei ai mea e puipuia ai ma le puipui o le membrane, e afaina ai le tuufaatasiga o le phospholipid o siama siaki, ma faʻamaonia ai le fesuiaiga o le konisini ma le konatela i totonu o sela. Taurine ei ai meatotino a le neurotransmitter inhibitory, o loʻo i ai lona aʻafiaga, e mafai ona faʻatonutonuina le faʻamalolo o le gamma-aminobutyric acid (GABA), adrenaline, prolactin ma isi hormones, faʻapea foʻi ma le faʻatonutonuina o tali ia i latou. O le auai i le tuufaatasiga o palatini o le pupuu i le mitochondria, e faatonutonuina ai e le tau o le oxidative auala ma faaalia ai meatotino antioxidant, e aafia ai enzymes e pei o cytochromes, lea e nafa ma le metabolism o ituaiga meaola ninii.

Faʻaleleia le faʻaleleia o gaioiga i le loto, ate ma isi totoga ma fusi. I faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi le ate, o le faʻateleina le faʻafefe o le toto ma faʻaitiitia le mamafa o le cytolysis. O togafitiga mo le le atoatoa o le fatu (CCH) e mafua ai le paʻu i le vaʻaia o le pulmonary circulatory system ma le faʻamalositinoina o le tino: faʻalauteleina o le faʻasolosolo o le myocardia, le maualuga o le faʻasalaga ma le malologa, faʻamaumauga ma le faʻamalologa). O le vailaʻau e faʻaititia ai le maualuga o le toto i tagata mamaʻi e maualuga le maualuga o le toto ma e masani lava e le afaina ai lona tulaga i tagata maʻi ma le CCH ma le maualalo o le toto. O le meaʻai e faʻaitiitia ai aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le televave o glycosides cardiac ma le "faʻagesegese" o paopao taʻavale, ma faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le faʻaaogaina o vailaau faʻamalo. Faateleina le gaioiga i le taimi o le mamafa o le tino.

Faʻatasi ma le maʻisuka, pe a ma le 2 vaiaso talu ona amata le ave o le Taʻi, o le toto toto maualuga e faʻaitiitia. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o faʻamaʻi, i se tulaga maualalo - o le maualuga o le cholesterol, o se faʻaitiitia o le atherogenicity o le lipids plasma sa matauina foi. I le faʻaaogaina umi o le vailaau (pe a ma le 6 masina), sa maitauina se faʻaleleia atili o le toto toto o le tino.

Pharmacokinetics
A maeʻa le tasi le dose o le 500 mg o le Dibicor, o le gaʻo galue malosi o le toto ua fuafuaina i le toto pe a uma le 15-20 minute, oʻo atu i le maualuga pe a uma le 1.5-2 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina atoa i le aso.

Faailoga mo le faʻaaogaina


  • cardiovascular failure o eseese etiologies,
  • fatuga o le inu oona,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ituaiga 2 maʻisuka, e aofia ai ma le hypercholesterolemia,
  • i le avea ai o se tagata faʻamaʻi pipisi i tagata mamaʻi e faʻaaogaina fualaau faʻasaina.

Faʻamatalaga ma pulega:

Faʻatasi ma le fatu o le fatu, e faʻaauau le tautala i le 250-500 mg (1-2 papa) 2 taimi i le aso 20 minute aʻo leʻi 'ai, o le togafitiga e 30 aso. E mafai ona faʻalauteleina le fua i le 2-3 g (8-12 papa) i le aso pe faʻaititia i le 125 mg (1/2 papa) i le taimi e tali ai.

I le tulaga o le inisua ma glycosides cardiac - pe a ma le 750 mg (3 papa) i le aso.

I le maʻisuka ituaiga 1 - 500 mg (2 papa) 2 taimi i le aso faatasi ai ma le inisalini mo le 3-6 masina.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka - 500 mg (2 papa) 2 taimi i le aso i le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, e aofia ai le hypercholesterolemia tuusao - 500 mg (2 papa) 2 taimi i le aso, o le umi o le vasega e fautuaina e se fomaʻi.

I le avea ai o se tagata faʻamaʻi pipisi, 500 mg (2 papa) 2 taimi i le aso i le faagasologa o le tagofia o fualaau faʻamalo.

Talosaga Maua mai o le Faalapotopotoga:

O le meaʻai e faʻaitiitia ai le suka ma le cholesterol.

Faʻapitoa: Faʻaitiitia le cholesterol, faʻasaʻo le suka, leai ni aʻafiaga.

Sa ou ola i le maʻisuka ituaiga 2 mo sina taimi e sili atu nai lo le tolu tausaga, ma na ou aoao e uiga i le vevela lata mai nei. Na taʻu mai e laʻu uii teine ​​e uiga i lenei fualaau. Na ou faitau foi i iloiloga mai fomaʻi ma i latou na ave le vevela e faaitiitia ai le suka i le maʻisuka mai le Initaneti. Sa ou fiafia i lenei fualaau faasaina, aua o le toatele o tagata latou te tusia lena mea faatasi ai ma le fesoasoani o le vavalo, e faigofie atu ia i latou ona tausia le maualuga o le suka. Ma matou te le maua ni iloiloga leaga e uiga ia te ia. E na o le tasi le tamaitai na tusia e uiga i allergies, ae na te le o mautinoa o se tali lea i le ave o le mea e fai. E iai foʻi faʻamatalaga e uiga i le auala e maua ai le faʻaogaina o le Initaneti, e mafai ona maua faʻamatalaga e aunoa ma ni faʻafitauli. Ma o le fualaau faasaina i totonu o na falemaʻi lea na ou fesiligia e uiga i ai, o loʻo maua, ma e faʻatau atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Ae ou te fefe e ave ni vailaau na o aʻu lava ona o le suka; o le mea e leaga ai, o se mea leaga na tupu. O le mea lea, e masani lava ona ou taumafai e feutagai ma loʻu finocrinologist ma ia taulimaina na o mea na te faatagaina. I lena taimi sa ou pisi tele i le galuega, e le mafai ona ou faaaluina se taimi ou te alu ai i le endocrinologist. Ae talu ai ou te faigaluega i se fale tausi maʻi, e tatau ona ou faia se suʻega faʻaletausaga faaletausaga. Ma ina ua mavae lenei suega faaletino, na iu ina i ai foi loʻu maualuga o le cholesterol. E ui lava ou te taumafai e mulimuli i se taumafataga, mo nisi mafuaaga mo nei tausaga e tolu ua ou toe malosi ma, e foliga mai, ona o le mamafa o le mamafa, ua tulai ai le cholesterol. Ma o lea na foliga mai ai e le o se mea na faatonuina mai ia te au e se endocrinologist, ae o se cardiologist. Sa ou maua i le hypercholesterolemia, ma faasaʻo laʻu meaai. O le taimi lena na ou maua ai le taimi e maua ai se taimi atofaina ma laʻu finocrinologist, o le na faʻamaonia le faʻaaogaina o le meaʻai. I le taimi nei ou te inu ava mo le masina lona tolu. Ou te lei matauina se aafiaga le lelei mo au, ou te taliaina lelei le fualaau faasaina, e mafai foi ona ou fai atu atoatoa.

Faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga o paopao

Faʻapitoa: E fesoasoani i le faʻafoeina o le mamafa, puipuia ai le osofaʻi o aʻa, osofaʻi aʻafiaga o fualaau mai le malosi, puipuia le loto

Minuses: Leai se vave vave

Sa ou laki pe a ou alu i se fomaʻi lelei, o le na ia faia le faʻataʻitaʻi ia te au - e faʻafefe ai aʻafiaga o Verapamil. Sa ou inuina i se taimi umi ma i se maualuga maualuga, e foliga mai, o le mafuaʻaga lea na avea ai le atuatuvale tele, o le gaoioi faifai pea, tachycardia ma le vaivai tele na avea ma se mea le maalofia mo aʻu. Ae o le mea aupito sili ona le fiafia, o le tele o taimi na atili ai ona faigata ona faʻamautuina le malosi, ma ina ua maeʻa le ave o Verapamil ua faʻaitiitia tele, ona oʻo lea i afiafi, pe a maeʻa le faʻamalo, ona faanatinati loa lea. O le atuatuvale mo le tino na telē lava. Ae o loʻo taʻitaʻia aʻu i le mea moni o lenei Dibikor e le taugata ma le fiafia na laveaʻiina au mai nei mea uma. Pe tusa o le lua masina, na faʻaitiitia uma aafiaga pito i luga - e oʻo lava ina ua vaivai, na mou atu le tulaga, ma ina ua mavae se taimi itiiti sa ou mafai ona faaitiitia le mamafa. E le mafai ona ou fai atu o le a siitia e Dibikor pe faaitiitia - leai, o le fualaau faasaina e aumaia ai le mamafa i se fale mautu, tulaga lelei ma e mafai ai ona e tausia i lenei pepa ao faagasolo le aso. I lenei auala na ou lelea ai oso oso faafuasei - na ou aveina se pulu, ave i le 110 mm. Hg. Art. na alu ifo - e faasolosolo malie, ae le o le faanatinati, ma i le afiafi na fetolofi agai i luga. E fesoasoani tele lea i le fatu - pe a faʻalavelave, e te lagona pea faʻalavelave i lana galuega, o lona uiga, o tala, e le o ni paʻa. Ma talu ai na fesoasoani Dibikor ia te au e iloa le malosi, o lea ua mafai ona ou toʻa mo loʻu loto.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Ina ia puipuia le aʻafiaga o le fualaau mai le vaivai, e tatau ona teuina i se nofoaga malulu, puipuia atoatoa mai le ulufale mai o le malamalama.

O le malulu o le ea e le tatau ona silia ma le 26 tikeri. O nofoaga e tatau ona filifilia i se auala e le mafai ai ona maua e tamaiti laiti. Ole taimi ole taimi e teu ai e le tatau ona sili atu i le 3 tausaga.

Faaaoga i le tamaitiiti

Ona o le mea moni e faapea sa le mafai e saienitisi ona iloa le aoga o togafitiga ma le fualaau faasaina i tamaititi ma ituaiga uma o lamatiaga, e le faaaogaina e fomai e togafitia ai fanau laiti.

O le tau o Dibikor e itiiti ifo nai lo ona itu, e fesoʻotaʻi ma le mea o loʻo manaʻomia tele. Ina ia faʻatau le fualaau faasaina, e te le tau faʻaalu se tupe tele, aua o Dibikor o lona tau e le sili atu i le 220-300 rubles e avanoa mo tagata uma.

E tatau ona maitauina o le pulega saʻo e matua taua tele iinei, talu ai o soʻo se soliga o le a faʻagesegese ai le faagasologa e aunoa ma le taʻitaʻia o le togafitiga i le mea e manaʻo ai.

Dibikor: faatonuga mo le faʻaaoga, analogues, tau, iloiloga

O le meaʻai e faatatau i fualaau faʻamalosi puipuia e aofia ai i le faʻatonutonuga o le metabolism. O le mea galue malosi o le taurine e maua ai se aafiaga lelei i le metabolism i totonu o le fatu maso, ate, taofia ai faailoga o le faaaogaina o glycoside ma aafia i le faʻamautuina o maualuga o le suka i le ituaiga I ma le maʻisuka II.

Faʻamataʻuga itu

E i ai faʻafitauli o le tagata lava ia e foliga mai o se vevesi poʻo le vevela. Taurine e faʻamalosia ai le faʻapipiʻi o le suka o le hydrochloric, o lea o se umi umi e mafai ona mafua ai se faʻavavega o se maʻi o le manava. Faaaogaina e le maʻisuka e tau atu i le hypoglycemia. Ona manaʻomia lea o se faʻaitiitiga ole tui ole inisalini aua e le afaina ai le glucose ile toto.

Lavea tulafono

O maʻa e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o le tolu tausaga mai le aso na faʻasaoloto ai. Faʻaauau fautuaga i le vevela o le potu, vavae ese mai le la. E tatau ona faʻatapulaʻa fanau.

O le tau masani i Rusia o le 150 rubles. O le tau maualuga i le laupepa e 370 rubles ma Novosibirsk e 350 rubles.

I Ukraine, o le fualaau faasaina e tusa ma le 400 hryvnia i pusa (6 paʻu). I Kiev, o le tau e mai i le 260 i le 550 hryvnia.

Faʻatau le gaosi oloa

O le meaʻai ua faʻamautuina o ia lava e avea o se mea sili ona lelei mo le faʻaleagaina o le gaʻo.

O le toʻatele e filifilia se fualaau mo le mamafa o le mamafa ona o uiga nei:

  • Accelerates catabolism,
  • Faʻasaga i lalo gaʻo
  • O le faʻasologa o le adrenaline e amata, lea e fesoasoani i le lipolysis ma le tumau i taimi o le faʻaosoosoina o le tino,
  • O le faʻateleina o le cholesterol ma triacylglycerols i le toto,
  • Faʻaleleia le faʻaleleia, e lagona le malosi o le malosi.

O mea o loʻo taʻua i luga e fesoasoani ia te oe e vave maua se ata tusi. Ae e tatau ona e faʻaaogaina faʻatasi ai ma taumafa maualalo-calorie ma aʻoaʻoga masani.

Ae ui i lea, aua neʻi galo ua faamoemoe Dibikor mo togafitiga o faʻamaʻi ma e mafai ona afaina ai se tagata soifua maloloina.

I le avea ai o se sui sooupu

Taurine ei ai le tele o meatotino ona o lea mea e faʻaaoga i taaloga.

  • E faʻamalosia ai le faʻafouina o musika,
  • E taofia ai le muscular dystrophy,
  • E fesoasoani i le toe faʻaleleia o le faʻasolosolo,
  • A uma le faamalositino, o le toto i totonu o le toto e laitiiti. Afai e te faʻateleina, e mafai ona e faʻalautele le taimi aʻoʻoga,
  • E taofia le vaivai ma le atuatuvale, lea e taua i tauvaga.

Vaʻai ma Metformin mo le Tupulaga

Metformin faʻalavelaveina le faagasologa o le matua ma faʻaitiitia ai le atherosclerotic index, lea e taʻitaʻia ai faʻamaʻi ma fatu fatuga (faʻamaʻi sili ona tiga o tagata matutua). O le meaʻai e faʻaalia i le tutusa o le tino i luga o le tino. O le faʻaaoga faʻaaogaina o vailaau e faʻaluaina ai le aoga o mea taʻitasi.

Talu ai o le mafuaʻaga autu o le oti e pei o le osofaʻi o fatu ma le taʻavale e faʻaaoga ai nei vailaʻau, e mafai ona faʻaʻumiʻumi le ola.

O le mauaina o le ogatotonu

Ua maitauina e saienitisi e le oi ai ni faaletonu o le tino o Ausetalia ma ua matua lelei lava. O a latou mea taumafa o nati ma iʻa, lea e aofia ai le tele o le pau ma le omega 3.

Na latou iloaina mulimuli ane o tagata o Okinawa ei ai maualuga maualuga o le gaʻo io latou toto.

Pork ma beef, lea e avea ma faavae o meaai a Europa, e le mauʻoa i le tau. I se tulaga aoao, e le o mea tau laau. O le le lava o lenei mea e faʻateleina ai le auala o le matua. O le mea lea, o fualaau uma e lua e maua ai le taui o le toe faafouina.

Faaiuga

O togafitiga o se togafitiga sili ona lelei mo le tele o faʻamaʻi. O se numera tele naua o feeseeseaiga leaga e tupu i ni tulaga e seasea tupu. O ia ituaiga o tagata ua faʻamatalaina tutusa ma le meldonium. Faʻaaogaina mo taʻaloga taʻavale ma le leiloa o le mamafa o le mamafa e masani ona oʻo atu ai i se taunuuga lelei.

Manatua e faʻaaogaina le meaʻai faʻatasi ma isi vailaʻau. Afai e te maitauina aʻafiaga i itu, vaʻai lau fomaʻi. I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina le diuresis ma le toto. O fualaau faʻamalosi e le sili atu nai lo fale taugata. O le tau e molia i le tau o le faailoga ma le faʻapipiʻi. Ae o le aafiaga e tumau pea lava.

Olga Ou te ave Dibicoa mo le tusa ma se tausaga. I le taimi lea, na pa'ū ai le 14 kilokalama. I le masina muamua, na aliali mai se paʻu paʻu, ma na ou alu i le fomaʻi. Sa ia fautuaina au e inu faalua i le aso nai lo le tolu taimi. Na alu malie le allergy ma sa ou manuia. O lenei o loʻu mamafa o le 67 kilokalama.

Valentine E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1. Mo sina taimi na ou le faaaogaina ai le inisalini. Na sau o ia i le fomaʻi ina ua amata ona ia vaai leaga. Na foliga mai o le suka e afaina ai le vaaiga. Sa faatonuina aʻu O le meaʻai e faʻaleleia ai le aafiaga o le inisalini. O lenei ua mafai ona ou vaʻai lelei e aunoa ma ni tioata.

Tuua Lau Faamatalaga