Metformin-Teva: aʻoaʻoga faʻatau fua

Metformin o se fualaau faasaina lea e gaosia e le gaosi oloa i le ituaiga o laupepa ei ai le eseesega o le milligrams o le vaega autu autu.

I le maketi tau vailaau mo togafitiga, o vailaʻau ua tuʻuina atu ma maua ai le faʻamalosia o le tuʻufaʻatasiga o le 500, 850 mg ma le 1000 mg.

O fualaau uma e 500, 850 mg ma le 1000 mg e eseese i latou lava e le gata i le aofaiga o mea e gaosia ai.

O ituaiga taitasi o le laulau e tatau ona eseese i latou lava e ala i le togitogiga i luga o le fualaau faasaina.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau ma lona faʻamatalaga

O lapisi o loʻo i ai le faʻatonuga o le kulupu autu o le 500 mg o loʻo i ai se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paepae. O le pito i fafo o le vailaau faʻasaina e ufiufiina i se ata vali ata, o loʻo i ai se vaneina o le "93" i le tasi itu o le fualaau faasaina ma le "48" i le isi.

850 mg o maʻalaʻau e vevela ma vali ata. I luga o le atigi, o le "93" ma le "49" ua vaneina.

O le vailaau faʻasaina, o loʻo i ai le maualuga o le 1000 mg, e foliga faʻalelei ma ufiufiina i se pusa vela ma le faʻaaogaina o aʻafiaga i luga o le lua. E le gata i lea, o elemene nei e togitogia i luga o le atigi: "9" i le itu tauagavale o le lamatiaga ma "3" i le itu taumatau o mea lamatia i le tasi itu ma le "72" i le itu tauagavale o le lamatiaga ma le "14" i le itu taumatau o mea lamatia i le isi.

O le vaega taua o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride.

I le faaopoopo atu i le vaega autu, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai fesoasoani, e pei o:

  • povidone K-30,
  • povidone K-90,
  • silica colloidal
  • magnesium stearate,
  • hypelloli,
  • titanium dioxyide
  • macrogol.

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻaogaina faʻapitoa ma e aofia i le vaega o biguanides.

O le atunuu na mafua ai Isaraelu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le faʻaaogaina o Metformin e fesoasoani e faʻaititia ai le maualuga o suga toto i le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻaitiitia o le faʻalavelave e tupu mai ona o le faʻasaina o meaola ninii o le gluconeogenesis i totonu o le ate ma le faʻateleina o le bioprocesses o lona faʻaaogaina i sela o mea e faalagolago i le insulin. O nei tisipenesa e afaina ai le muso ma le pipili.

Ole fualaau faasaina e le aʻafia ai le bioprocesses e faʻasaʻoina le faʻasiga o le inisalini i suauu peta pancreatic. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le faʻaosofia ai le tupuga mai o gaioiga o le hypoglycemic. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aafia ai le bioprocesses lea e tupu i le taimi o le metabolism lipid, e ala i le faʻaitiitia o mea o le triglycerides, cholesterol ma lipoproteins maualalo i le toto.

Metformin o loʻo i ai se aafiaga faʻaolaina i le faiga o le glycogenesis intracellular. O le aʻafiaga i le glycogenesis intracellular o le faʻafouina o le glycogenitase.

A maeʻa ona oʻo mai le vailaʻau i le tino, e toetoe lava a faʻapipiʻiina le metformin i totonu o le toto mai le gastrointestinal tract. O le bioavisi o fualaau faasaina e mai le 50 i le 60 pasene.

O le maualuga maualuga o le concentrations o le tino galue e maua i le plasma toto 2.5 itula pe a uma ona ave le fualaau faasaina. E 7 itula talu ona ave le fualaau faasaina, e muta ai le faʻaaogaina o le kulupu malosi mai le lumenia o le meaʻai i totonu o le toto plasma, ma o le faʻatupulaʻia o le vailaau faʻasaina i le plasma e amata ona faʻaitiitia malie. Pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai, e faʻagesegese le faʻagasolo o le faʻaaogaina.

A maeʻa ona ulu i totonu o le plasma, e le noatia le metformin i faʻalavelave faʻatasi ai ma puluvaga i le mea mulimuli. Ma vave tufatufa atu i le tino atoa le tino.

Aveesea o le fualaau faasaina e faia i le faaaogaina o fatugaʻo. Metformin ua faʻateleina e le suia mai le tino. O le afa o le ola o le fualaau faasaina e 6.5 itula.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Metformin mv o le i ai o le maʻisuka i totonu o se tagata, lea e le mafai ona totogiina i le faʻaaogaina o meaʻai ma gaoioiga faaletino.

Metformin mv Teva e mafai ona faʻaaoga uma i le faatinoga o le monotherapy, ma o se tasi o vaega o le amio o togafitiga faigata.

Pe a taitaia togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faʻaaoga isi vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala poʻo le inisalini.

O le tele o faitioga i le ave o fualaau faasaina o mea nei:

  1. Le i ai o le hypersensitivity i le kulupu autu o le vailaau faʻasaina po o ona vailaʻau faʻasilia.
  2. O le tagata maʻi e maua i le maʻisukacidosis o le maʻisuka, muamua le maʻi suka poʻo le coma.
  3. Faʻasalaga le toe faʻaaogaina poʻo le le manuia.
  4. Le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi e ono mafai ai ona faʻaalia mai le gaioiga o le tino. O ia tulaga e ono aofia ai le faʻamalolo ma le hypoxia.
  5. O le i ai i totonu o le tino o faʻaaliga faʻaalia o gasegase tumau e ono faʻaosofia ai le foliga o le hypoxia.
  6. Faia faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa.
  7. O le tagata gasegase e le maua le gase.
  8. O le i ai o le faʻavaʻa i totonu o se maʻi.
  9. Le setete o le lactic acidosis.
  10. E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina 48 itula muamua ma le 48 itula i le maea ai o suʻega faʻataʻitaʻiina e faʻaaogaina ai se mea e faʻapena ai le iodine.
  11. E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le 48 itula muamua ma le 48 itula i le maea ai o le taotoga, lea eoʻo mai ma le faʻaaogaina o le faʻamaʻi lautele.

I le faʻaopopo atu i nei tulaga, e le faʻaaogaina le vailaau i lalo ifo o se taumafataga maualalo ma le maʻi pe a maʻi le maʻi o le maʻisuka e itiiti ifo ma le 18 tausaga.

O le vailaau faʻasaina e matua faʻasaina mo le faʻaaogaina pe a fanauina se tamaititi pe ao fai susu.

Pe a fuafuaina se maʻitaga, ua suia Metformin MV Teva e le inisalini ma le inisalini mo togafitiga o le maʻisuka. I le taimi o le faʻasologa ma le taimi o le susu, o loʻo maʻi le tagata maʻi.

Afai e tatau ona ave le fualaau oona i le taimi o le susu, e tatau ona taofi le fafagaina o le pepe ma susu susu.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le afifiina o le fualaau faasaina Metformin Teva, ua atoatoa atoatoa faatonuga ma ua auiliili auiliili tulafono mo le taliaina ma le fua, lea ua fautuaina mo le taliaina.

E tatau ona ave le vailaʻau i le taimi o taumafataga poʻo vave pe a maeʻa.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina, e fuafua i le manaoga, ese mai le 500 i le 1000 milligrams i le aso. E fautuaina e ave le fualaau faasaina i le afiafi. I le leai o aʻafiaga i le itu mai le tagofia o fualaau faasaina i le maeʻa ai o le 7-15 aso, o le gaioiga, pe a manaʻomia, e mafai ona faateleina i le 500-1000 milligrams faalua i le aso. Faatasi ai ma le lua taimi e pulea ai le fualaau faasaina, e tatau ona ave le vailaau i le taeao ma le afiafi.

Afai e talafeagai, i le lumanaʻi. Faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i le tino o le tagata maʻi, o le fua o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻateleina atili.

Pe a faʻaaoga se fua o le tausia o Metformin MV Teva, e fautuaina e ave mai le 1500 i le 2000 mg / aso. Mo le togafitiga o le Metformin MV Teva e le faʻaosofia ai le tagata maʻi e maua ni tali le lelei mai le gastrointestinal tract, e fautuaina le tulaga o aso taitasi ia vaeluaina i le 2 i le 3 tofo.

Ole maualuga faatagaina o Metformin MV Teva ole 3000 mg i le aso. E tatau ona vaeluaina i aso taitasi ia tolu inumaga.

O le faʻatinoina o le faʻalemu maliega o aso taitasi e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le faapalepale gastrointestinal o le fualaau faasaina.

Afai e te fesuiaʻi mai se isi vailaau faʻasaina ma mea e faʻaaogaina i le hypoglycemic to Metformin MV Teva, e tatau ona e faʻamuamua e te toe tago i se isi vailaʻau ma ona amata lea ona e ave Metformin.

O le fualaau faasaina Metformin MV Teva e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma le inisalini e avea o se vaega o le faʻasologa o togafitiga. A faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma ia i le tuufaatasiga, e fautuaina e faʻaaoga insulin umi. O le faʻaaogaina o insulini umi faʻatasi ma Metformin e faʻatagaina ai oe e ausia le lelei o le hypoglycemic i le tino o le tagata.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, e manaʻomia se suʻega toto mo le suka, o le fualaau o fualaau faasaina i tulaga taʻitasi e filifilia taitoatasi.

A faʻaaogaina le fualaau mo le togafitiga o tagata matutua, o le fualaau o le vailaʻau i le aso e le tatau ona sili atu i le 1000 mg i le aso.

O aʻafiaga ma aʻafiaga o le sologa lelei

Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o nisi aʻafiaga e ono oʻo mai i le tino o le maʻi.

E tusa ai ma le tele o taimi e tupu ai, o vaevaega e vaevaeina i ni vaega se tolu: o le tele o taimi - o le fua faatatau e sili atu i le 10% pe sili atu foi, e masani lava - o le aafiaga e mai i le 1 i le 10%, ae le masani ona tupu mai aafiaga ole itu mai le 0.1 i le 1%, seasea ona tupu - o le aafiaga o aʻafiaga o itu mai le 0.01 i le 0.1% ma e seasea lava ona itiiti ifo i le 0.01% le aʻafiaga o aʻafiaga i itu.

O aʻafiaga pe a fai le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona tupu mai toetoe o soʻo se tino.

O le tele o taimi, o le faʻaalia o soliga mai le tagofia o fualaau faasaina ua matauina:

  • mai le tino atuatuvale,
  • i totonu o le vaega o meaʻai,
  • i le ituaiga o mea e afaina ai le tino,
  • solia o metabolic processes.

Mai le itu o le tino tutotonu o le tino, o aʻafiaga itu e faʻaalia i le tofo le lelei.

Pe a ave le fualaau mai le gastrointestinal tract, o mea nei e le mautonu ma faʻafitauli e mafai ona matauina:

  1. Nausea
  2. Manaoga mo le vomia.
  3. Paʻa i le manava.
  4. Leai o le fiaai.
  5. Gaioiga i le ate.

O gaioiga e le masani ai e tupu tele i le ituaiga o erythema, paʻu o le paʻu ma le vevela i luga o le paʻu.

E tatau i le fomaʻi ona faʻamatala atu i le maʻisuka pe faapefea ona inu Metformin ina ia aloese mai aʻafiaga. E seasea lava, o tagata gasegase e faʻalautele le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona atiaʻe le B12 hypovitaminosis.

I le faʻaaogaina o le Metformin i se fua faatatau o le 850 mg, o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le hypoglycemic e le o matauina i tagata mamaʻi, ae i nisi tulaga e ono tupu mai le acidosis lactic. Faatasi ai ma le atinaʻeina o lenei faailoga le lelei, o se tagata ei ai uiga e pei o:

  • lagona o le gaioiga
  • le faanaunauga e vili
  • manava manava
  • pa'ū i le vevela o le tino
  • tiga i le manava,
  • tiga o musika
  • vave le manava
  • valea ma le le malamalama.

Ina ia faʻaumatia se mea maualuga, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau faasaina ma faatino togafitiga faʻapitoa.

Analogues o fualaau faasaina, o lona tau ma iloiloga e uiga i ai

O pusa i falemaʻi ua faʻatau atu i pepa faʻataʻavale pepa, o ia mea uma e aofia ai le tele o paʻu o loʻo teuina ai fualaau o fualaau faasaina. O paʻu taitasi e 10 pauna. Faʻapipiʻi laupapa, faʻalagolago i le afifiina, atonu e aofia ai le tolu i le ono pepa.

Teuina le fualaau faasaina i le vevela e le silia le 25 tikeri i se nofoaga pogisa. O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga.

E le mafai ona faʻatau lenei vailaʻau i lona lava fale i falemaʻi, talu mai le faʻamalolo o se vailaʻau e naʻo le togafitiga.

O faʻamatalaga o tagata gasegase na faʻaaogaina lenei fualaau mo togafitiga e taʻu mai ai lona aoga maualuga. O le tele o tagata gasegase latou te faia ni iloiloga lelei e uiga i le fualaau. O le faʻaalia o iloiloga le lelei e masani ona fesoʻotaʻi ma foliga vaaia o aʻafiaga e tupu pe a solia le tulafono o le faʻatagaina ma le faʻamaloloina o le fualaau faasaina.

E tele naua analogues o lenei vailaʻau. O le mea taatele o:

  1. Vaevae.
  2. Glycon.
  3. Glyminfor.
  4. Gliformin.
  5. Glucopeli.
  6. Langerine.
  7. Metospanin.
  8. Meto 1000.
  9. Metomime 500.

Taccena Metformin 850 ml e faalagolago i le falemaʻi ma le vaega o faʻatau i le Rusia. O le tau o le fualaau faasaina i le atinaʻe aupito maualalo e mai le 113 i le 256 rubles.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i le gaioiga a Metformin.

Metformin-Teva Tablets

E tusa ai ma le faʻavasegaina o vailaau faʻatau, Metformin-Teva e faatatau i vailaau oona hypoglycemic. O lona uiga o ia sosolo lelei le faʻaitiitia o le suka toto i mea masani, faʻamautinoa le lelei o le faʻatinoga o le pancreas. O le gaioiga malosi o le tuufaatasiga o le metformin o le igoa lava lea e tasi o le fualaau faasaina, e auai i le vaega toatele.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

E tolu ituaiga o le faʻatagaina o vailaau faʻasaina ua iloga, e ese mai i le faʻaogaina o le vaega galue. O a latou tuufaatasiga ma faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le laulau:

Metformin 500 mg

Metformin 850 mg

Metformin 1000 mg

Palama vali paʻepaʻe vailaau ma mea lamatia

O le faʻaogaina o le mea galue, mg i le pc.

Povidone, macrogol, magnesium stearate, titanium dioxide, colloidal silicon dioxyide, hypromelilose (Opadry white)

Paʻu mo 10 pcs., 3 poʻo le 6 paʻu i totonu o se ato

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vaega malosi o le tuufaatasiga e aofia ai le vaega o biguanides. O le maua i se tagata gasegase i le maʻisuka, na te faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻasaina le faagasologa o le gluconeogenesis i le ate. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le suka i luga o puipui o le gastrointestinal tract, ma faʻalautele ai le lagona i le inisalini. O le gaioiga o le vailaʻau e faʻatautaia i le muso ua vaivai. O le vailaʻau e le faʻaosofia ai togafitiga o le inisalini, e le mafua ai le faʻaoga o le hypoglycemic, ae auai i le lipeta metabolism, faʻaititia ai le faʻamaʻi o le cholesterol i le tino.

O le fualaau faasaina e mafai ona faaosofia ai le glycogenesis intracellular ma le faʻamalosia o le glycogen synthase enzyme. O le vailaʻau e matua faʻaaogaina mai i le mea o loʻo i ai meaʻai, e 55% le bioavailability, e oʻo atu i le maualuga maualuga pe a uma le 2.5 itula. A maeʻa le fitu itula, e le toe faʻamalosi le metformin. O le vailaʻau e ulu i totonu o sela mūmū mūmū, e faʻapipiʻi i le ate, o le gaogao, ma fatugaʻo. Metformin ua faʻamalosi e gaʻo i le 13 itulai le le atoatoa, o lenei taimi e faateleina. E mafai ona faaputuputu le mea galue.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o pusa taitasi ma le vailaʻau, o ia E naʻo le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua. E masani lava ona fautuaina e fomaʻi se fofo mo tagata mamaʻi ma le tele o meaʻai e leʻi fesoasoani i se taumafataga poʻo se gaioiga faaletino. Metformin e mafai ona faʻaaoga i le monotherapy poʻo le faʻamaopoopoina togafitiga.

Faatonuga mo Metformin-Teva

O le fualaau faasaina e faʻaalia i le taimi o le taimi pe a maeʻa foi taumafataga. I le monotherapy, o le muamua masini o le 500-100 mg i le taimi. A maeʻa le 7-15 aso, i le leai o ni mea leaga mai le gastrointestinal tract, o le 500-1000 mg o loʻo faʻatulagaina faalua i le aso i le taeao ma le afiafi. Afai e le fesoasoani, e mafai ona faateleina le fualaau. Ole fua ole tausiga ole 1500-2000 mg i le aso ile 2-3 doses.

O le maualuga o le aso o le vailaʻau o le 3000 mg i ni pusa vaevae se tolu. E masani lava ona faatonuina e fomaʻi le faateleina o le fua, o le a fesoasoani i le faaleleia atili o le faapalepale gastrointestinal. Pe a ave le 2000-3000 mg i le aso, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le tagata maʻi i se fualaau o le 1000 mg. Pe a suia le togafitiga ma se isi vailaau faʻapitoa, e tatau ona e taofi le ave muamua o le tasi ma ia fesuiaiga i Metformin-Teva i le taimi muamua.

Metformin-Teva ma Insulin

Faatasi ai ma se tuufaatasiga o vailaʻau ma le inisalini, o le sini o togafitiga o le maua lea o le lelei sili atu o le puleaina. O le fua muamua o le Metformin-Teva e avea ma le 500 pe 850 mg 2-3 taimi i le aso, ma o le fua o le insulin e filifilia e faavae i suega o le kulukose toto. A maeʻa le 10-15 aso, e mafai ona fetuunai le metotia. O le maualuga o aso taitasi o le 2 g i le 2-3 inumaga. I tagata matutua, o lenei tau e faʻaititia i le 1000 mg.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e suʻesuʻeina le vaega o faʻamatalaga faapitoa i faatonuga. O loʻo faʻamatalaina le avanoa o le tagofia o fualaau faasaina:

  • ao faagasolo le vaitaimi o togafitiga, o le pulea lelei o le tino e tatau ona faia i taimi uma i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai,
  • ao le i faia se suʻega X-ray e faʻaaoga ai le leitio mo vailaau faʻasalalau poʻo le urography, e le toe faʻaaogaina le vailaʻau mo le 48 itula, ma e le inu tele pe'ā maeʻa le faʻatinoga,
  • tutusa foi e tatau ona lafoaʻi ao lei amataina ma pe a maeʻa taotoga faʻapitoa faʻatasi ma le faʻamaʻi lautele,
  • pe a oʻo mai faʻamaʻi o totoga totoga, talanoa i se fomaʻi,
  • Metformin-Teva e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma le ava ona o le lamatiaga o le hypoglycemia ma le faʻafigilam-reactions,
  • ao ave le vailaʻau, o faailoga o le vailaʻau B12 hypovitaminosis e mafai ona atiaʻe, o se faagasologa faʻafefe,
  • ma le monotherapy ma e mafai ona e taʻavaleina se taavale ma faʻalavelave matautia, ae pe a tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau, e tatau ona e aloese mai le avetaavale, talu ai ona o le faʻaititia o le mafaufau e faaitiitia ma le saoasaoa o le mafaufau o le mafaufau e matuia.

I le taimi o le maitaga

Metformin-Teva ua faʻasaina mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu. Pe a fuafua se maʻitaga poʻo lona amataga, e faʻamalo le vailaʻau, ma o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i togafitiga insulin. E leai ni faʻamatalaga pe o le mea o loʻo galue malosi ma le susu o susu o loʻo faʻavalea, o le mea lea, i le taimi o le lactation, e sili atu le musu e faʻaaoga le fualaau.

I le tamaitiiti

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i Metformin-Teva solia mo le faʻaaogaina e tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga. E mafua ona o le le lelei o le aoga o le vailaau oona i le tino o le tamaititi. O le tagofia o fualaau faasaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi e mafua ai le hypoglycemia, o faailoilo o le lactic acidosis ma isi aʻafiaga lē lelei o le faʻagataina o galuega a le tino.

Metformin-Teva Slimming

O le fualaau faasaina ua lauiloa mo ona meatotino e taofia ai le gaioiga o le gluconeogenesis i le ate, lea e mafua ai le faaitiitia o le suamalie o le kulukose e le toto ma le faaitiitia i le maualuga o le cholesterol. O le mea galue malosi e le faatagaina ai le malosi ina ia liua i le gaʻo, faʻavaveina le faʻamaʻiina o gaʻo susu ma faʻaitiitia ai le fua o le absorption o gaʻo. Fomaʻi faʻaitiitia le gaosia o le inisalini ma faʻaumatia le fiaai, faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose, faʻaleleia le mamafa o le tino.

O nei gaioiga uma e tupu i le leai o le inisalini i totonu o le toto. I se tagata soifua maloloina, e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga le mafaamatalaina. Faʻaaoga Metformin-Teva mo le mamafa o le mamafa e mafai ona maua mo le maʻisuka ma se meaai. I lalo o le faasaina i luga o ia mea e suamalie, fualaau mama, faʻi, pasta, pateta, alaisa paepae. E mafai ona e 'ai le falala, lentils, fualaʻau, aano o manu mo le 1200 kcal i le aso. Mo le gau o le mamafa, ave 500 mg faalua i le aso mo se vasega o le 18-22 aso. A mavae le masina, e mafai ona toe faia le vasega.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E le o faʻapotopotoga uma o Metformin-Teva ma isi vailaʻau e saogalemu. E tatau ona e faamasani ia oe lava i taunuuga talafeagai o le tuufaatasiga:

  • Ua faateleina e Danazole le atinaʻeina o le hyperglycemia,
  • ethanol, ava malosi e inu ai le ava, faʻalaʻau faʻamalosi, tagata o le eletise iodine e aʻafia ai le lamatiaga o le siako acid,
  • beta-adrenomimetics i injections e faaititia ai le aafiaga o le hypoglycemic o le fualaau faasaina, angiotensin-faaliliuina o inhibitors enzyme and antihypertensive drugs decreases levels of sugar,
  • O fua o insulin, acarbose ma salicylates e faʻapupulaina ai le aafiaga o le hypoglycemic, o fualaau e le faʻamaʻi-faʻamaʻi-inflammatory e faʻateleina ai le lamatiaga o le faʻaitiitia o le galuega, o le atinaʻe o le hypovitaminosis.

Faʻaiʻuga

Pe a ave Metformin-Teva, e mafai e tagata gasegase ona aafia i aʻafiaga e pei ole.

  • toesea o le tofo, afu,
  • tiga o le manava, vili,
  • leai se manaʻo, faʻamaʻipatitis (i mea vavalalata),
  • afaina o le tino, erythema,
  • amataga ole lactic acidosis (e manaʻomia ai le faʻamalolo o le vailaʻau), vailaʻau B12 hypovitaminosis (e seasea ona tupu ona o le faʻaʻateleina o le faʻaaogaina ma le faʻavaivai absorption o le vaitamini).

Faʻasalaga

Faailoga o le maualuga o le atinaʻe o le hypoglycemia ma le lactic acidosis. O aʻafiaga e aofia ai le gaioiga, manava, vomiting, tiga o le tino ma le muscle, ma le faʻaitiitia o le vevela. O le manava o le maʻi e ono tele ina faʻaauau, e amata ai le vevela, o le a le iloa e ia, e paʻu i se paʻu. Pe a oʻo mai faailoga muaʻi o le televave, e taua le taofi o le vailaʻau, ave le maʻi i le falemaʻi ma tuʻuina atu i le falemaʻi.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Metformin-Teva o loʻo maua i vailaʻau eseese - 500, 850 ma le 1000 mg o le metformin i le tasi.

E le gata i lea, o le sauniuniga e aofia ai vailaau oona:

  • copovidone - o se mea e fusifusia ai mo le fausiaina o le ituaiga o manaʻoga o le vailaʻau,
  • polyvidone - ei ai le faʻamamaina (saturates with water), e fesoasoani i le aveesea o toxins, faʻamalosia ai fatugaʻo,
  • microcrystalline cellulose - faʻasolosolo ai le toto toto, faʻamaonia, faʻaleleia le gaioiga o gaʻo ma le gastrointestinal tract,
  • Aerosil - o se mea vavalalata lea e mafai ai e oe ona lelei le faʻaaogaina o le protein, lea e fesoasoani i le faʻamamaina lelei o le tino,
  • magnesium stearate - fuga,
  • O le Opadry II o se vaega o le ufiufi.

O se pusa pepa e aofia ai pe tolu poo le ono pepa o papa e sefulu i le tasi. O le foliga e mafai ona lapotopoto (500 mg) poʻo le faʻaloloa (850 ma le 1000 mg).

Gaosiga o fualaau faasaina, vailaau mo togafitiga ma vailaau mo togafitiga

O le aafiaga o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le aafiaga o le falemaʻi o le mea autu aoga - tele. O le mamanu o le vailaau (guanidine), na maua i le amataga, na matua matautia lava ona oona i le ate. Ae o lona fausaga faʻapipiʻi o loʻo aofia ai i totonu o le lisi o vailaau tatau a le World Health Organization.

O le gaioiga o mea tetele e mafua ai:

  • faʻaleleia atili o metabolic processes,
  • tausia o le glycemia (toto suka) i se tulaga masani,
  • faaleleia atili o le kulukose mai gaioiga ma maso maso,
  • faateleina le lagona o le inisalini
  • toe faʻafoʻi toto.

"Metformin-Teva" o se sui o le hypoglycemic, e ui i lea, i le taimi o se tulaga maualalo po o le masani o le inisalini, o le a gaoioi lana gaoioiga.

O vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina o le faagesegeseina o le gaosiga o le kulukose i le ate. Ma le isi, Metformin-Teva e le mafua ai le hypoglycemia. I le taimi o le vailaau faʻasaina, e le tupu le acidosis lactic (faʻamaʻi plasma ma le lactic acid), o le galuega pancreatic e leʻo taofia. E le gata i lea, o le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol, e faʻafetaui ai le gaioiga o le inisalini i le gaosia o gaʻo susu, lea e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le mamafa.
"Metformin-Teva" e puipuia ai foi le faaleagaina o le tino, ma o le a afaina ai le atoatoa o le cardiovascular system.

O le vailaau faʻasaina e televave ile gasegase ona o le maualalo o le malosi e fusifusia ai i aʻafiaga toto. O le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le toto i le 2-3 itula mai le taimi o le pulega, ma le faʻatulagaina o le paleni - e sili atu i le lua aso mulimuli ane. "Metformin-Teva" ua aveesea mai le tino e ala i fatugaʻo e le suia. O le mea lea, i tagata ei ai se faʻalavelave i le gaioiga o lenei tino, o le faʻaputuina o le metformin i le maʻa ma le ate e mafai. O le afa-ola e le silia le 12 itula.

O le a le mea ua faatonuina e le vailaʻau

Metformin-Teva ua fautuaina mo tagata mamai o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 e aunoa ma le maʻi ketoacid. E faʻaaogaina le vailaʻau pe afai e leai se aoga o se suiga i mea taumafa i se mea e sili atu ona taumafa i totonu o tagata o loʻo i ai le uiga o le gaʻo. E mafai foi ona faʻapipiʻi le vailaau faʻasaina i le inisalini mo tagata gasegase e leai se lagona i le inisalini.

Ava malosi

O le aveina o fualaau Metformin-Teva e le fetaui ma le ava malosi. O se taunuuga o le aveina o soʻo se vaega, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le lactic acid lactic acid, o ona taunuuga e mafai ona oʻo atu ai i le le mafaamatalaina o taunuuga, e oʻo lava i le oti.

Contraindications, aʻafiaga itu ma le faʻalavelave

O fualaau faasaina ei ai le tele o faʻailoga:

  • le faapalepale i soʻo se vaega o le vailaʻau,
  • o le ate po o le fatu gaioiga, e le lava le creatinine,
  • maualalo o le okesene i le toto,
  • soʻo se ituaiga o faʻamaʻi pipisi
  • faʻamaʻi
  • taotoga ma manuaga ogaoga,
  • o le ava malosi,
  • maualalo i aso uma o le kalori (itiiti ifo ma le afe)
  • fesuiaiga o paleni-faavae-faavae i le itu o le faateleina o le eletise,
  • ketoacidosis
  • maʻitaga poʻo le lactation.

E tatau ona mumusu e ave le vailaau faasaina i le 48 itula muamua ma pe a maeʻa soʻo se ituaiga suʻesuʻega e faʻaaoga ai le eseesega o le auala.

O aʻafiaga e mafai ma eseese tulaga o le mea e ono tupu.

  1. Mai le gastrointestinal tract. O le gaioiga poʻo le viliina, faʻateleina le gaosiga o le kesi, paʻu o le manava, o le faʻaitiitia o le mamafa e oʻo i le anorexia (o le taunuuga e faalagolago i le mamafa muamua o le maʻi), tiga i totonu o le manava o le tino (o le malosi e mafai ona faʻailoaina pe afai e te faatulagaina le faʻafeiloai faatasi ma meaai), le tofo o le uʻamea.
  2. Mai le polokalame o le hemopoietic. Malia o le anemia e fesootaʻi ma le le atoatoa (poʻo le le lelei o le inu) o le vaitamini B12.
  3. Mai le gaioiga o le tino. O le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le glucose plasma.
  4. Mai faʻamata. Rash poʻo le dermatitis.

E mafai ona mafua mai i le solia o le aofaʻi o fualaau faasaina. O le taunuuga o lenei mea atonu o le ituaiga B (acid) B (acid).

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Metformin teva

Faʻaavanoa i doses o le 500, 850 ma le 1000 mg o le elemene galue i totonu o le tasi piliki.

  • O le tuufaatasiga o mea faaopoopo e tutusa lelei, na o le pau lava le eseesega i le numera o vaega fesoasoani: povidone (K30 ma K90), Aerosil, E572.
  • Vaega o le Shell: E464, E171, macrogol.

O se vailaʻau faʻatasi ma le masani masani o le tuumuli ese o le vailaʻau o loʻo faia i totonu o fualaau oona i totonu o se atigi. O papa maa e paʻepaʻe pe papaʻe, oval. Ina ia iloa le mea o loʻo i luga o le mea o loʻo i ai se isi faailoga:

  • 500 mg pills: ata o fuainumera 93 ma le 48.
  • 850 mg Metformin-Teva Pills: faaigoa 93 ma le 49.
  • 1000 mg tablets: o faʻafitauli e faʻaaoga i itu uma e lua. I le tasi itu, o fuainumera "93" o loo i itu uma o le fasipepa, i le faafeagai - i le itu tauagavale o le ata - o se lagona o le "72", i le taumatau - "14".

O pills o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu o le 10 fasi vaega. I totonu o pusa o pepa malulu - 3 poo le 6 papatusi faʻatasi ai ma se faʻamatalaga.

Metformin MV Teva

Pills ma le faʻaliliuina malie o le vailaʻau - fualaau paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe. O luga o le eleele ua faailogaina i fuainumera 93 ma le 7267. O le oloa ua faapipiiina i ni fasi pepa se 10 i le paʻu. I totonu o se pusa pepa - 3 poʻo le 6 papatusi, faatonuga mo le faʻaoga.

Faamalologa meatotino

O le aafiaga hypoglycemic o le fualaau faasaina e maua ona o meatotino o lona autu autu, metformin, lea e aofia ai le vaega o biguanides. A maeʻa ona ulu i totonu o le tino, e fesoasoani e faʻaititia le kulūkose e ala i le taofiofia o lona faʻasolosolo i le ate, faʻavave le faʻaitiitia o le faʻaogaina mai le vaega o meaʻai, faʻaleleia le faʻaaogaina i luga o laʻau e ala i le faʻalauteleina o lona lagona i le inisalini.

Metformin e le afaina ai le gaosiga o le inisalini i le tino, ma o lea e le mafua ai tulaga e le manaomia. E afaina ai le sao o le cholesterol, o le aofaiga o TG, lipoprotins.

A maeʻa ona ave laupepa, e vave ona faʻaaoga le vailaʻau, o lona maualuga pito i luga e faʻatonuina ile 2.5 itula pe a maeʻa ona faʻatonu. O le umi o le gaoioiga e tusa ma le 7 itula. O le faʻaogaina faʻatasi ma meaai e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le metformin. E mafai ona faaputuputu le meaola i vaovao, gaʻo ma le ate, ma ua faʻateleina i le uila.

Metotia o le talosaga

Tau faʻatatau: 0.5 g (30 pcs.) - 110 paʻu., (60 pcs) - 178 tusi., 0.85 g (30 pcs) - 118 tusi., (60 pcs) - 226 tusi. , 1 g (30 laulau) - 166 rubles, (60 papa) - 272 rubles.

O fualaʻau Metformin e tatau ona faia e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga poʻo le tusa ai ma le faʻamoemoega faafomaʻi. E fautuaina e tuʻufaʻatasia i latou i se taumafataga pe inu i le taimi lava e uma ai se taumafataga.

Afai e ave e le tagata gasegase mo le taimi muamua, ona masani lea ona ia faatonuina muamua se fua faatatau muamua o le 500 mg i le 1 g. Afai a mavae le 1-2 vaiaso e foliga mai e leai se aoga, e mafai ona faaluaina, ave i le taeao ma ao le i momoe. I le lumanaʻi, o le polokalame e faʻafetaui e se fomaʻi e tusa ai ma le maualuga o le glycemia.

Tausiga o le tausiga: o le fua faatatau e i luga o le 1.5 i le 2 g metformin. O le tele o le aofaiga e 3 g, vaevaeina i ni inumaga se tolu.

Afai na ave muamua e le tagata maʻi isi vailaau o le suka, ona amata lea ona inu e Metformin i se aofaiga e fetaui ma le metotia muamua.

Pe a faʻatasi ma le inisalini, o le uluaʻi CH o le 500-850 mg i le tele o atopaʻu. O le numera o le inisalini e fuafua e tusa ai ma le glycemia ma le amanaʻia le fua o le metformin. A maeʻa le 10-15 aso talu le amataga o le vasega tuʻufaʻatasia, e mafai ona e faia le faasaʻoina o fualaau.

Metformin MV Teva

Tau faʻatatau: (30 pcs.) - 151 rub., (60 pcs) - 269 rub.

O pusa e faia faʻafofoga i le taimi e tasi e pei o meaai poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga. O le amataga o le tui o le tasi laulau. (500 mg). Afai a mavae le lua vaiaso e le lelei le tulaga, ona mafai lea ona faaluaina le numera o vailaʻau. I lenei tulaga, e 1 le papa. i le taeao ma le afiafi. O le maualuga maualuga e mafai ona faʻaalu i le aso e 2 g (4 papa, 500 mg i le tasi).

Lagolagosua-faʻasaʻo faʻamalositino e mafai ona tuʻu faʻatasi ma togafitiga insulin. O le fua o le fualaau faasaina i le amataga o togafitiga o le 1 papafa, lea e fetuutuunai pe a uma le 2 vaiaso. Ole numera o le inisalini e filifilia e faalagolago i le maualuga o le glycemia. Metformin CH faʻatasi ma se gaioiga faʻavavega ma se kosi aʻoaʻoga - 2 g ile lua vaeluaina.

I le maʻitaga ma HB

O fuatini Metformin (faʻatasi ma le tuʻuina atu malie o le mea galue) e faʻasaina i le taimi o le gaioiga. O tamaitai e sailia le tulaga faatina, e fautuaina i le taimi o sauniuniga e lafoai le fualaau faasaina, e faaaoga ai mea o le a faatonuina e le fomai. O le tagata gasegase e tatau ona nofouta i le manaʻomia o fualaau i le tulaga o le faʻamaonia o le mafaufau. Afai ua maitauina le maitaga i le taimi o togafitiga, ona tatau loa lea ona faalēaogāina vailaʻau ma faʻatalanoa lau fomaʻi ina ia filifilia ai se sui talafeagai. O le tagata gasegase e tatau ona i lalo o le vaavaaiga faafomai mo nisi gaioiga.

E le o iloa pe o le metformin e oʻo i totonu o le susu po o le leai foi, o le mea lea, ina ia puipuia ai le pepe, e tatau ona e lafoaia le lactation i le taimi o le togafitiga.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

Pe a ave le Metformin Teva, e tatau ona manatuaina o lona gaioiga malosi e mafai ona tali atu ma vaega o isi vailaau.

  • E faʻasaina le vailaau e ave faʻatasi sauniuniga o iodine na faʻaaogaina i suʻesuʻega leitio. O lenei tuufaatasiga e mafua ai le lactic acidosis. Afai e tatau ai, e tatau ona faalēaogāina le metformin i le lua aso i luma atu o le metotia ma e le o tautalagia faʻalanoa mo le taimi lava e tasi.
  • O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le ava po o vailaʻau oona e aofia ai le faʻateleina o le aʻafiaga o le lactic coma i le taimi o le ava malosi.
  • Pe a faʻatasi ma Diazole, e faʻaleleia nofoaga o hypoglycemia. O le mea lea, pe a manaʻomia, o le faʻaaogaina o fualaau oona, e tatau ona fetuunai le fua o fualaau.
  • E mafai e Chlopromazine ona faateleina le kulukose ma faʻaitiitia le faʻavaeina o le inisalini.
  • E mafai e GCS ona faʻaitiitia le kulupu o le kulukose, faʻateleina lona maualuga, ma faʻaosofia ai le kososis.
  • A faʻapipiʻi faʻatasi ma vailaʻau faʻamalosi (aemaise lava o laʻau o le pipi), o faʻafitauli o fatugao ua faʻateleina ma ua faʻaosooso le acidosis lactic.
  • Beta-2-adrenergic agonists e fesoasoani i le faateleina o le glycemia. Afai e manaʻomia, e faʻaaoga le inisalini togafitiga.

Pe a faatonuina le Metformin, e tatau i le tagata maʻi ona lipotia uma vailaau e tatau ona ave ina ia mafai ai e le fomaʻi ona fuafua le mafai o la latou tuufaatasiga ma, pe a tatau ai, ia faia fetuunaiga i le togafiti togafitiga. E tatau foʻi ona faia pe a oʻo i le taimi o le metformin o loʻo ia atiae ai soʻo se faʻamaʻi ma manaʻomia le tofiaina o isi fualaau.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O togafitiga faʻatasi ai ma pepa masani ma Metformin MV Teva e mafai ona o faatasi ma faʻamaoniga leaga, e faʻaalia i ala eseese. O aʻafiaga le talafeagai e faʻaalia i le tulaga o:

  • CNS: faʻamalosia lagona o le tofo, "metallic" aftertaste
  • O gaioiga faʻamalosi: inu, vomiting, tiga, le lava o le manaʻo (masani mo vaega muamua o le ave o fualaau, o le tulaga e alu ese lava, e aunoa ma ni fua faatatau), i mea e seasea tupu, pe a maeʻa ona aveeseina fualaau - le mafai ona galue masani le ate, hepatitis
  • Faʻaaliga Allergic: erythema, rashes, tigā
  • Metabolic processes: lactic acidosis (o se faailoga mo le soloia o metformin)
  • Isi soliga: i nisi tulaga, pe a maeʻa le faʻaaogaina - leai se ola. B12.

I le faʻaaogaina o laupepa i le 10 taimi na sili atu ai le aofaiga (85 g), e leʻi tupu ai le hypoglycemia, ae na saofagā i le fausia o le lactic acidosis. Afai e te masalomia ua tele tele vailaau o togafitiga a le tagata gasegase, e tatau ona e gauai pe ua i ai ia te ia uluai faailoga o togafitiga. O le amataina o le lactic coma e faʻaalia i le tiga tele, vomiting, tiga i maso ma le manava, ma le faʻaitiitia o le vevela. Afai o nei faailoga e le amanaiaina, o le a atili ai ona faʻaitiitia le tulaga maʻi o le tagata maʻi: faʻalavelave a le manava, vevela, faʻanoanoa. I tulaga ogaoga, o le tagata maʻi e mafai ona pauu i totonu o se siama.

Ina ia puipuia se tulaga e lamatia ai le ola, e tatau loa ona faalēaogāina le fualaau faasaina, ma o le tagata maʻi e tatau ona vave faʻamalolo. I le faʻamaoniga o le lactic acidosis, ua faʻamatalaina le totogia, o le faʻamalositino faʻapitoa.

E mafai ona e pulea le maualuga o le kulukose ma le fesoasoani a isi vailaʻau. Ina ia filifilia fualaau faasaina ma se taga e pei o le Metformin, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Malu

Woerwag Pharma (Siamani)

Tau faʻatatau: 500 mg (120 papa) - 324 rubles, 850 mg (30 tone) - 139 rubles, (120 tone) - 329 rubles.

Metotia e faʻavaeina le kulukose o fualaau faʻasaina. E maua mai i mea eseese i totonu o le tasi piliki. O le vailaʻau e faʻamoemoe mo tagata e mafatia i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

Togafitiga e amata i se togi maualalo, pe a mavae le 2 vaiaso o le pulega, e mafai ona faateleina e tusa ai ma faʻamatalaga.

Faʻamatalaga:

  • Fesoasoani i le maʻisuka
  • Fesoasoani i le paʻu mamafa
  • Tulaga maualuga.

Metformin MV-Teva

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i se fuataga o le 500 mg, 60 vaega i le pusa. E i ai se aafiaga faaumiumi e tusa ai ma le fua masani o fualaau faasaina. O le tau o le vasega e leai ni eseesega faʻaalia.

O fualaau faasaina e aofia ai le metformin i se fua tutusa e pei o le medication Metformin-Teva. Ae ui i lea, o le aafiaga o le Glucophage e sili atu ona vaivai ona o le le i ai o se numera o meaʻai i totonu o le laulau. Ona o lenei mea, i le faʻaopoopoga i le avanoa e faʻaitiitia ai le fua (e pei ona malilie i ai le fomaʻi), o le vailaʻau e maualalo le tele o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract.

Bagomet, Glycomet, Dianormet, Diaformin

Uiga tutusa lelei o le fualaau faasaina "Metformin-Teva" i le gaioiga ma le tuufaatasiga o le mea autu autu. Ae ui i lea, o loʻo i ai eseesega i le lisi o meaola e leai se aoga tele i vailaau mo togafitiga. O le mea lea, e faaopoopo atu i se eseesega itiiti i le tau, e leai se eseesega ma Metformin-Teva.

Combogliz Alu

Se fualaau faasaina e tuufaatasia ai fualaau faasaina e lua ma se isi metotia o gaioiga. O masini o se faʻateleina lea e taofia ai le tele o le inisalini ua fusifusia ma faʻalauteleina ana gaioiga mai le tino. Saxagliptin o se mea e taofia ai enzymes patino ma faʻaʻumiʻumi le gaioiga o hormones e faʻaosofia ai le gaosiga masani o le inisalini. Faʻaopoopoina e le tasi le isi, o vailaau faʻamalosi e maua ai se suiga faʻalelei. O lona uiga o faʻatautaia fualaau faasaina i lalo o nisi tulaga. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻalavelave ma faʻatapulaʻaina numera o faʻasalaga. E le masalomia, "Combogliz Prolong" e sili atu ona aoga. Ae peitai, o le isi augatupulaga o fualaau faasaina ua fuafuaina e togafitia le maʻisuka ituaiga 2.

"Metformin-Teva" o se fualaau lelei mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O lona tau e talia lelei, ma o galuega lelei na suʻesuʻeina ma faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega.

Tuua Lau Faamatalaga