Troxevasin mo le afaina ai: faʻaaogaina ma faʻailoga

Faamatalaga talafeagai i 17.09.2015

  • Igoa Latina: Troxevasin
  • ATX Code: C05CA04
  • Mea aoga: Talosaga (Troxerutin)
  • Foafoa: BALKANPHARMA-RAZGRAD (Bulgaria)

Faiga faʻapolopolo

Gelatin, Cylindrical, Yellow capsules (o nisi taimi e taʻua sese ai trotovasin papa), i totonu o le efuefu samasama-lanumeamata, o le i ai o mea faʻapitoa e mafai. 10 capsules i totonu o se manua, 5 pe 10 paʻu i totonu o se atigipusa pepa.

Lanu enaena gel. 40 kalama i totonu o se alumini alumini - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa pepa poʻo le 40 kalama i totonu o se pusa paʻu pepa - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa.

Pharmacodynamics

Wikipedia o loʻo faamatalaina le mea galue malosi e pei angioprotectorlea e masani ona faia i luga o capillaries ma veins.

Faʻailogaina paʻu i le va o siaki gata vaa ona o fesuiaiga i le matai filafiti i le va o sela o le endothelial. Faʻasalaga faʻasosoʻo ma faʻaleleia le maualuga o le faʻaleagaina o sela mumu totoE i ai sona aʻafiaga e faʻaleagaina.

I le le atoatoa o le gaioiga o le gaioiga o veins e faʻaitiitia ai le malosi o le gasegase o gaʻo edema, faoa faamalosi, tiga, varicose maʻi. Faʻamālōlōina faʻamaoniga e fesootaʻi otaotasasaatiga ma totoga.

O le aʻafiaga o le faʻamalosia o le malosi ma le tetee e fesoasoani i le faʻasaina o le alualu i luma maʻisuka retinopathy. O le faʻamatalaga e iloa ai o le vailaʻau e afaina ai le maualuga o le toto ma fesoasoani e puipuia le vein microthrombosis.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le kaputa i totonu, o le absorption e oʻo ile 10-15%. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e pe tusa ma le 2 itula i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tausia ile plasma mo le 8 itula. O le fualaau faasaina ua faʻafefiloi i le ate. 20% faʻasolo i le urine e le suia ma 60-70% - faatasi ai ma le talo.

Pe a faʻaaogaina i le vaega ua afaina o le gel, o le vaega o loʻo aʻafia e vave oʻo mai epidermis, pe a ma le afa itula ua uma ona maua i totonu o le siama, ma pe a ma le 3-5 itula - i totonu o le suʻapala.

Faʻaiʻuga

  • Faʻatonuga o le Digestive: manava manava, taʻavalefaʻaleagaina le faʻaogaina o meaola o le natura erosive ma le natura, toso.
  • Isi tali: tiga o le ulu, vevela, vevela vevela.

O aʻafiaga faʻafuaseʻi e mou atu vave pe'ā uma le faʻamalolo o togafitiga.

I mea e le masani ai, pe a faʻaaoga le gel, paʻu afaina ai: eczema, urticaria, dermatitis.

Faatonuga faapitoa

I le toesea o faʻamalositino i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talanoa lau fomaʻi.

Troievasin Foot Ointment e mafai ona faʻaaogaina na o le pau o le paʻu.

Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma manuʻa matala ma le mucous membranes.

Faʻasalaga o loʻo faʻaalia e ala i le faʻatupulaia o le gasegase lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, ma afaina, laulaa, gasegase o le tino, vevela vevela), O le Troxevasin gel e faʻaaogaina faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai lona aafiaga.

Faʻavae ma gaioiga

O le vailaʻau o se faʻafefiloi o mea e maua mai i le totoga, e faʻavae i luga o le tuufaatasiga - taualoa. I le avea ai ma vaega fesoasoani o loʻo aofia ai le magnesium stearate ma le lactose monohydrate. Troxevasin ei ai aʻafiaga nei:

  • faʻaleleia le toto ma le vaʻaia o le tino,
  • ei ai lona aʻafiaga faʻaleaga,
  • faamama avega
  • faʻaitiitia le viscosity o le toto
  • faateleina le leo o musele malie.

O le vailaau faasaina e puipuia ai le fausiaina o fusi toto ma toe faʻafoisia toto toto. Aafiaga aoga i luga o vaa tetele ma capillaries.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le Troxevasin ua faʻamaonia mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi i tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, fafine maʻitaga ma tagata gasegase oe na ave i lalo le vevela veins poʻo le sclerotherapy o veins. E faʻaaoga foi e togafitia ai tulaga nei:

  • leai se atoatoa
  • veinsose veins
  • otaota
  • phlebitis
  • retinopathy
  • varicose dermatitis,
  • afaina toto.

O le fualaau faasaina e aoga i le tau faasaga i faʻalavelave faʻavave. E faʻaaogaina e faʻamalolo ai le fulafula, faamanualia, faamanualia ma le tiga e mafua mai i manuʻa.

Le tuufaatasiga ma le ituaiga o fualaau faasaina

Troxevasin o se vailaʻau faʻamalosi e maua i le gaioiga o venotona, poʻo le pepeti, ma angioprotectors. O nei mea e faʻamaonia ai le gaoioi o le toto ma faiga faʻasolosolo i totonu o vaa, faʻamalosi ma toe faʻafoʻi.

O le vailaʻau faʻapitoa e maua ile lua ituaiga:

  • gel (suauu) mo le faaaogaina i fafo,
  • capsules (pusa) mo le faʻaaogaina totonu.

O tagata maʻi e tele lava ina faasino i le Troxevasin gel o se suauu mo le afaina. Ae peitai, o le mataupu faavae o le faatinoga e tasi. O le suāuʻu manogi e faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga o meaola mai fafo (o fafo), o lona uiga, faatasi ai ma le faʻaaliaina o vailaʻau o le hemorrhoid ma fafo. Troxevasin-gel ei ai se lanu samasama manino, lea e mafai ai ona vave oʻo atu i totonu o le mea na afaina ma tau ai faʻamaoniga.

O le gaioiga malosi o ituaiga uma o Troxevasin o le semi-synthetic Bioflavonoid troxerutin (o se mea e maua mai i le sosolo), lea e nafa ma le masini vascular, toto totockeculation, ma le gafatia o pa puipui. O le Troxevasin-Neo e sili atu le faʻalauiloa o le togafitiga, talu ai e aofia ai le heparin ma le panthenol. I le faaopoopo atu i masaniga, o le tuufaatasiga o sauniuniga e aofia ai foi mea e maua mai:

  • capsules aofia ai: gelatin, lactose monohydrate, magnesium stearate,
  • o le gel e aofia ai vai, carbomer, disodium, edetate dihydrate.

E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga e uiga i foliga o le faʻaaogaina o le Talosaga mo hemorrhoids i mea a le matou tagata tomai faapitoa.

E le gata i lea, matou te fautua atu e te vaʻavaʻai i le toe iloiloga o le matou tagata tomai faapitoa, o loʻo faʻamatala auiliili ma faʻamatalaga meatotino ma foliga o laupepa e sili ona lauiloa.

O le a le mea e sili ona aoga ma lauiloa, o le a le auala e faʻaoga saʻo ai e vave faʻaitiitia le tulaga e mafai ona maua i mea a le tusitala.

Faʻataʻitaʻiga

O le solia o le felauaiga o le toto i totonu o vaa ma le faateleina o plexuses vevela i le faasasaʻo e aumaia ai le tele o faʻalavelave i le maʻi. O le veins ua faʻaloloa, ua masuasua i le toto ona o le faateleina o le mamafa i totoga o le pelvic, lea e afua ai le afaina o le hemorrhoid. O mafuaʻaga o lenei tulaga o: meaʻai paleni, oona, amioga leaga, le lava o le gaioiga faaletino, galuega le mautonu, maʻitaga ma le fanau mai. E le tatau foi ona e vavaeeseina se gaioiga o le genetic.

Faʻatasi ai ma le afaina, troxevasin e puipuia ai le eleelea o le capillary, faʻasaʻo le tafe toto, ma o le mea lea e maua uma ai e le tino o le tino ia mea uma e tatau ai. Togafitiga ma Troxevasin e maua ai se aafiaga lelei ma taʻitaʻia ai suiga nei:

  • faʻaitiitia le faʻaleleia o le tino
  • faaleleia atili le muso lelei,
  • aveese le tiga, sasaina, susunuina, tafetoto,
  • faamama le mumu
  • inhibits le platelet gaoioiga ina ia latou le taulai atu i ipu ua faaleagaina ma ua le afaina toto,
  • faʻapupulaina le gali o le paʻu ma puipui puipui,
  • faʻamālōlōina manuaga laiti
  • faʻaleleia le resorption of hemorrhoids.

Fuataga masani

O togafitiga o togafitiga ma fuataga o le faʻaaogaina o Troxevasin ua faʻamoemoeina e na o le fomaʻi. A e faʻatau se oloa i totonu o se afifi, o loʻo i ai pea se faʻatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, lea e mafai ona e faamasani i taimi uma oe ae leʻi faʻaaogaina fualaau. E maua le taunuʻuga sili ona lelei pe afai e masani ona faʻaaogaina fualaau faasaina i le taimi e tasi i ituaiga eseese.

Le faʻaaogaina o le Troxevasin i ituaiga fua eseese, matou te manatu i lalo.

  1. Pusa / capsules. O lea la, e le afaina ai capsules Troxevasin i le mucosa gastric, e tatau ona faʻaumatia i meaʻai, faʻamamaina i le vai. O le vailaau togafitiga o le fualaau faasaina e 2 capsules i le aso, o lona uiga 600 mg i le aso. Togafitiga e tatau ona le sili atu i le lua vaiaso, ae afai e tatau ai, e mafai e le fomai ona suia le metotia ma faalautele le auala o togafitiga. I le tausiga o le tausiga, e mafai ona ave le fualaau faasaina 1 capsule mo le masina. O lenei fomu o loʻo faʻateleina ona faʻasolosolo ona fai i totonu o le loto o le tagata. Faatasi ai ma faʻaaliga mai fafo o le afu, e masani lava ona faʻataʻitaʻiina se gel.
  2. Gel / suauu. O le gel mo otaota e faʻaaogaina faʻalua i le aso. O le afa o le hemorrhoid mai fafo e tatau ona faʻafefeteina i le taeao ma le afiafi pe a maeʻa le faʻaoʻo. O le gel e faʻaaogaina i se mea manifinifi i le vaega o faafitauli, faʻatasi ai ma le faʻafefeina o le gaioiga o gaioiga, e tatau ona tufatufa le oloa i luga o le paʻu seia maeʻa ona faʻaaoga. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga i se isi auala: tago i se gau gau ma salu i le suauu, ona faʻapipiʻi lea i pulu. Ole suauʻu Troxevasin mo le afaina ole tino e le mafai ona faʻaaogaina i le mucosa o le intestinal poo le gaʻo totoʻa. O le umi ole togafitiga e mafai ona fai mai le 2 vaiaso i le masina, e faalagolago i le vaega na aʻafia ile afaina ma le ituaiga maʻi.

Contraindications ma aʻafiaga itu

A maeʻa le faʻaaogaina o Troxevasin, ei ai se tulaga lamatia o aʻafiaga, e aofia ai:

  • sasaa
  • vili
  • taʻavale
  • suauʻu masini vai,
  • tali atu i le lotoifale i le ituaiga o urticaria,
  • tiga o le ulu
  • tigā
  • faaletonu mafaufau.

I le feutagai ma se tagata suʻesuʻe, e tatau ona e matua faamaoni ma taʻu i le fomaʻi e uiga i faʻamaʻi oi ai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma suiga faʻapitoa i le gallbladder, ate po o fatugaʻo, o loʻo faʻapipiʻiina capsules ma le faʻaeteete tele. O le tuufaatasiga o sauniuniga (capsules) e mafai ona aofia ai le valivali o vailaau e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi poʻo osofaiga o le faʻala.

O le gel e toetoe lava leai se faʻailoga. I se tulaga e le masani ai, e mafai e le tagata gasegase ona maua se tasi le le faapalepale i le gaioiga malosi o le fausiaina. O le faʻaaogaina tele o le gel e mafua ai le mago, vevesi ma le mumu o le paʻu. I lenei tulaga, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o le gel, ma o le a le pine ae mou ese atu faailoga le lelei.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Afai e faʻapipiʻi le togafitiga o otaota faʻatasi ma le acid ascorbic faatasi ai ma Troxevasin, ona faʻaateleina lea o le aafiaga o le mea mulimuli. O le faʻaoga faʻaaogaina o vitamini C ma capsules e faʻamalosia ai puipui puipui, o loʻo faʻaitiitia ai lo latou gafatia. Ae o le gel, o fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina e le o iloa.

Analogues o fualaau faasaina

O kamupani faʻavaomalo faʻaonapo nei e maua ai le tele o analogues o Troxevasin. O le tele lava o le taugofie ma e le maualalo ifo i le afaina.

  1. Faʻasologa. O se faʻatusatusaga atoatoa o Troxevasin. E maua mai i foliga o gel ma capsules. O le mea galue malosi o le igoa tutusa.
  2. Troxevenol. O le gel texture, o loʻo aofia ai le indomethacin ma le gasegase. O le mea muamua e matua aʻafia ai tiga, faʻasaʻo le mumu.
  3. Lyoton 1000. O lenei meafaigaluega e fa taimi sili atu ona taugata nai lo fualaau o loʻo i luga, e aofia ai le sodium heparin. E aʻafia le afaina o le fausaga o paʻu vevela, faʻasalaina le tafe toto, faʻaitiʻitia ai le pala o le hemorrhoid.
  4. Troxegel. E maua i le tulaga o se suauu e faʻavae i luga o le siama. O le taua e faʻaitiitia ai le afaina, faʻasaʻo uma lagona le lelei i le aus.

Faaiuga

O le faʻaaogaina o vailaau Troxevasin e fesoasoani e foia ai le maʻi, feagai ma tiga ma le le mautonu e mafua mai i le afaina. E le gata i lea, aua nei galo e uiga i mea moni fafo e afaina ai le atinaʻeina o le faamai: e tatau ona e toe iloilo lau meaʻai, auai i se olaga soifua maloloina, siitia atili, ae le o le gaioiga.

Ona e faʻagaloina lea o faʻafitauli i vein vevela i le laina faʻasaʻo mo se taimi umi.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

O le mafuaʻaga mo le "le mautonu" faʻamaʻi o se olaga le tauagafau, o se meaai le paleni, sili atu le mamafa ma isi amioga leaga. O mafuaʻaga mafuaʻaga e mafua ai le mamafa o le mamafa i le vaega o le pelvic. O se taunuuga, o veins e tumu i le toto.

O loʻo i ai auala faʻaonapo nei o le togafitia o se maʻi maʻi. O se tasi o fualaau sili ona aoga o Troxevasin.

E maua i ituaiga eseese - moligaʻo, suauʻu, papa, gel. E taʻitasi i latou e faʻaaoga i ona lava tulaga e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Sei o tatou nonofo i luga o suppositories.

Pharmacology

Troxevasin e faasino i fualaau oona. I le tele o tulaga, o loʻo faʻaauau le afaina ona o le tafe toto, lea e mafua ai le vaivai o puipui vevesi. O le fualaau faʻamalosi e faʻamalosia ai i latou, faʻateleina ai le galasticity of small capillaries. O le togafitiga e faʻamaonia ai le tafe o le toto ma faʻasaʻo ai le fula o fusi.

Togafitiga Troxevasin e afaina ai le tele o faiga:

  • aveese le tiga, susunuina,
  • e taofia ai le fausia o maʻi pipili,
  • faʻaleleia le tafe toto,
  • faʻaititia le lamatiaga o paʻu toto
  • faaitiitia le mafai ona gafatia o veins (cavernous),
  • leo o puipui o toto toto,
  • toe faʻafoʻi le mucosa faʻasaʻo,
  • taofi le toto.

Soo se ituaiga o fualaau oona e iai nei meatotino. Troxevasin faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le faʻamaʻi ma faʻaleagaina le tulaga.

Metotia o le talosaga

Ua faatonuina e le fomaʻi togafitiga togafitiga. Faʻapitoa e faʻapipiʻi pe faalua i le aso (taeao ma le afiafi) pe a maeʻa le faʻaaoga.

E sili atu le malosi o le togafitiga pe'āfai e masani ona faʻaaogaina le fualaau faasaina i ituaiga eseese i le taimi e tasi ma isi fautuaga faʻafomaʻi, e tusa ai ma meaʻai, gaioiga faaletino ma masani leaga.

O le togafitiga e oʻo atu i le lua vaiaso., i se tulaga e le masani ai, o le a faalauteleina mo le isi vaiaso. O lenei mea e mafua ona o le faʻamalieina o le vailaʻau galue i totonu o le tino vascular systems.

3. Faʻafitauli aʻafia

I le masani ai ona faʻaaogaina fualaau faasaina i tulaga e le masani ai, e ono tupu ai ni faʻafitauli le lelei:

  • faʻalavelaveina o le mea e gaosia ai meaʻai,
  • ulu matua
  • moe i le moe
  • afaina o le tino (sosolo, mumu o le paʻu),
  • dermatitis.

I lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, pe a uma le tolopoina o togafitiga, o le a vave ona mou ese atu faailoga.

Faʻasalaga

O se mea maualuga e mafua ai ni mea le lelei:

  • tiga o le ulu
  • manava manava
  • popole tele
  • mumu o foliga ona o le toto,
  • taoto ma vili.

I lenei tulaga, ua faalēaogāina le togafitiga. Leai se mataupu o le soona fai o suppositories ua lipotia.

4. Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O moligao e manaʻomia ai tulaga faʻapitoa mo le teuina, a leai o le a latou faʻaleagaina ma leiloloa o latou fale faʻamalolo. Laʻau aupito maualuga - e oʻo i le 27 ° C, se nofoaga e teu ai - o le avanoa e puipuia mai le malamalama mamao mai tamaiti.

I le noatia ma le fai fuafua i nei manaoga aso maeʻa - 2 tausaga. A maeʻa, ona faʻasaina lea o suppositories.

Ua le toe faʻaaogaina manatu o Troxevasin, o lea e le mafai ai ona maua i luga o le faʻatau. O vailaau faafomai e ofoina atu le fualaau faasaina i foliga o se gel ma papa. E le manaʻomia se faʻatauga a se fomaʻi mo la latou faʻatau.

Le tau o le fualaau faasaina i Rusia: gel - mai le 350 ruble, papa (50 fasi vaega) - mai le 500 rubles.

Mo tagata nonofo i Iukureini o latou fua faatatau: gel - mai le 44 hryvnias, papa - mai 93 hryvnias.

O le laina o le vailaau faasaina o Troxevasin e le taugofie tele, o lea e mafai ai ona suia i latou i analogues:

  • Faʻasologa
  • Faʻamatalaga-vramed,
  • Venolan
  • Troxevenol.

O analogs e talitutusa lava i le faavae autu o vaega galue, ae sili atu ona taugofie. O le ai ai le tutusa o latou aafiaga, o lona aoga e faʻalagolago i uiga patino o le tagata maʻi ma le faamaoni a le kamupanī, lea, i le tulituliloaina o se tau taugofie, faʻaitiitia ai uiga faʻamalolo.

Vitio i luga o le autu: O moligaʻo po o suauu o le a le fesoasoani ia te oe e faʻaumatia ai le afaina

O suʻesuʻega a tagata maʻi o Troxevasin i soʻo se ituaiga e faailoa ai o le vailaʻau ua maua ai le toʻa i maʻi o vaitausaga eseese. Sa i ai le tele o manaʻoga i le faitau aofaʻi o tagata o mafaufauga ona o se tau sili atu ona taugofie pe a faatusatusa i isi ituaiga o faʻasalagaga ma se lisi pito i lalo o faʻasalaga. I nisi tulaga, o le troxevasin o loʻo faʻatulagaina i tamaitai i le tulaga.

Troxevasin e maua ai se taunuuga lelei i le amataga o le faamai ma ua uma ona alualu i luma. O le gaioiga malosi e faʻamalolo ai le vevela, tiga, fulafula o manoa, faʻasaʻo le faʻasologa ma isi faʻafitauli.

Tau taugata, le aoga o le fualaau faasaina, o le leai o ni tuuaiga matuia na faia ai le fualaau faasaina i le togafitiga o faafitauli faigata. O le mea lea, e faatonuina e fomaʻi i se togafitiga ese ma faigata, e faalagolago i le mataupu.

O iloiloga o tagata mamaʻi o suppososin suppositories ma isi ituaiga o fualaau faasaina e mafai ona faitauina i lalo. Afai ua uma ona e faaaogaina le fualaau faasaina - tuʻu lau faʻamatalaga.

Afai ei ai sou faafitauli faʻaletonu, aua le tolopo e vaʻai i se fomaʻi ma aua le fefe i togafitiga taugata. O le tagata suʻesuʻe e faia se suʻega ma faʻamaonia togafitiga. Ina ia vave laveaʻi faʻamaoniga ma puipuia le alualu i luma o le toto toto, o le Troxevasin e faʻaaogaina i le tulaga o suppositories, gel or tablets. Faʻalagolago i le tele o mea:

  • avanoa avanoa i se fomaʻi,
  • teena o fualaau oona,
  • faʻaaogaina masani o troxevasin (gel, tablets, suppositories) e tusa ai ma le fuafuaga fautuaina,
  • afai e le talafeagai le fualaau faasaina, o le a suia e le isi,
  • le teenaina o mea e faaosofia ai le maʻi.

Troxevasin o le a faʻasaʻolotoina ai se maʻi vaivai, i lalo ifo o fautuaga uma faafomaʻi.

Faʻatinoga o gaioiga

O le mea taua autu o Troxevasin, e tusa lava po o le a le faʻasalaga, o le faʻaauau pea. E aʻafia i le vasega o vailaau faʻamaʻi ma o se vailaʻau faʻapitoa o vitamin P. E faʻafetai i lenei vaega, o Troxevasin e faʻataunuʻuina se aafiaga angioprotective i luga o veins ma capillaries.

Ona o le mea moni o le iʻuga o le faʻaleagaina o le sphincter o veins, ua faʻaaogaina. O puipui o le toto i lalo o le taofiga faifai pea e vaivai ma leai ai se leo. Faʻalavelave faʻapitoa i le tulaga faʻapitoa. E faʻamalosia ai le puipui o siama faʻamalosi ma faʻaleleia ai le vevela ma le faʻavevesi o aʻafiaga o le vaitamini C. I le faʻaopoopoga, o le togafiti e puipuia ai le thrombosis i le faʻalauteleina o laʻau o le hemorrhoidal. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o loʻo taofia ai le faʻafeiloaʻi o platelets i luga o le nofoaga o le puipui o le tino.

O ituaiga uma o le troxvasin e mafai ona faʻaitiitia ai le gafatia o le puipui vascular, faʻaitiitia le mumū ma le fula. O loʻo faʻaalia foi i le iloiloga a tagata faʻatau.

O le mea lea, o meatotino autu o togafitiga a Troxevasin o:

  1. Faʻaleagaina.
  2. Faateleina le tele o le tino.
  3. Faʻitiʻitia le faʻaaogaina o puipui puipui.
  4. Faʻaitiitia le lamatiaga o le thrombosis.
  5. Le masani masani o le tafe toto i veins.
  6. Faʻaitiitia le mumū ma le fula.
  7. Faaleaogaina o le vevela, susunuina ma tiga, taofia le tafe.

Mafaufau i faʻamaoniga ma aʻafiaga itu.

O ituaiga uma o troxvasin - suauʻu, gel, capsules, papa poʻo mea faʻapitoa - e iai ni faʻamaʻiloga.

O nei, e pei ona faʻaalia e le faʻatonuga, e aofia ai:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
  • Tausaga i le 15 tausaga.
  • Faʻasalaga o Renal.
  • Pepela ulcer o le manava poʻo duodenum, faʻapea foʻi ma gastritis.
  • Tina ma le susu.

O aʻafiaga, e pei ona faʻaalia e le aufaʻatauga, e seasea lava. E aofia ai:

  1. O le faʻaalia o le allergic na faʻaalia i foliga o urticaria, faʻavalea.
  2. Faʻasologa o meaʻai. O loʻo faʻamatalaina i latou i le tupu mai o le nausea, fulafula, vaʻa vavalalata.
  3. Moega o le moe, ulu o le ulu.

O aʻafiaga pito i luga o loʻo sili atu ona faʻamaonia pe afai o le fualaau faasaina o loʻo faʻapipiʻiina i foliga o se paʻu poo le papa. O manogi ma gel e masani ona mafua ai faʻalauiloa i totonu o le lotoifale, e pei o le hyperemia i luga o le nofoaga o le talosaga, sasaina, susunuina, dermatitis. O le mea lea, e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. Afai e te le toe togafiti togafitiga, o aʻafiaga uma e alu ese. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi latou te matauina foi lenei mea.

Pepa ma metotia faʻaaoga

Faʻalagolago i le faʻaalia o le faʻamaʻi, o le tasi poʻo le isi auala e faʻaaogaina:

  • Faatasi ai ma foliga o le afaina o fafo, e sili atu ona lelei le faaaogaina o se suauʻu po o se gel. O lenei ituaiga faʻasalaga o Troxevasin e faʻatagaina ai oe e aʻafia le afaina o le faʻafitauli, ona o le taunuʻuga vave o le togafiti.
  • O le kulimi ma le suauu vailaʻau e faʻaaogaina i le afaina. O nei fomu e faʻaaoga faalua i aso uma seʻia oʻo ina faʻaleleia. O le gel ma le suauʻu e tatau ona faʻaaogaina i le massage ma faʻagasologa seia maeʻa ona faʻamalosi. E mafai foi ona e togiina se vaega laitiiti i luga o se paʻu ma faʻaaoga i ni fusi mumusu. O le fofo sili ona aoga mo le afaina o le a avea ma se gel. Ae peitaʻi, afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaaoga le faʻamalosi vave.
  • Pusa, e pei ona faʻaalia e faatonuga mo le faʻaogaina, e fautuaina e faʻaoga faʻatasi ma le suauʻu poʻo le gel. O le mea malosi i le ituaiga o le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se kapili gelatin, lea e mafai ai e le vailaau ona vave amata ona galue. Trodevasin capsules o loʻo maua i ni sefulu sekene i le pusa. I falemaʻi, e mafai foi ona e maua fualaau. E tutusa o latou foliga. O fuamoa o le Hemorrhoids ma capsules e tutusa lava. O le togafitiga e tasi le masina. Ona, pei ona faʻaalia e faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona e faia se malologa e fa masina. Pusa poʻo kapuni e tatau ona faalua i le aso, inu tele vai.
  • O masini mafaufauga e faasaga i le afaina o le afaina o le tino e tuusaʻo tuusao i totonu o le faʻasaʻo. O loʻo faʻaaogaina e faasaga i le faʻavaʻa o le afaina. O moligao, e pei ona faʻaalia mai e le au faipisinisi, e seasea faʻaaogaina, e seasea lava ona oʻo atu i lenei fualaau.

Talu ai nei, o togafitiga ma le vailaau faasaina o Troxevasin Neo o loʻo maua atili ma sili atu ona taʻutaʻua. O se faʻatoʻaga faʻatasi e aofia ai le heparin, troxenutin ma dexpanthenol. Troxevasin Neo o loʻo maua i le feli pepa. O le Heparin, o lona vaega, o se mea e puipuia ai le toto ma puipuia ai le faia o pupuni o le toto, ma le dexpanthenol o loo i ai se aafiaga e toe fai, ma e faateleina ai foi le aoga o le heparin. Troxevasin Neo ei ai le lisi lautele o faʻamatalaga. E aofia ai:

  1. Vailaʻau vailaʻau.
  2. Fulafula ma tiga i manua.
  3. Trombophlebitis.
  4. O le le lava o le le atoatoa.
  5. Fale faʻapitoa.

Troxevasin Neo e faʻatatau i le afaina o le toto e tatau ona faʻaaogaina i se fasi manifinifi i luga o manua mumu faalua i le aso. O le togafitiga e tolu vaiaso. O le Troxevasin gel e fautuaina ina ia faʻapipiʻiina i ni paʻu.

O le tau masani o se suauu e paʻu i le afaina o le 200 rubles. O le tau o le gel e tutusa lava. O lenei tau e faia ai lenei vailaau faʻasolosolo i se tasi o mea e sili ona taugata i luga. O le tau o pepa ma capsules e 500 rubles. E fesuisuiai e fuafua i luga o le fale talimalo ma le nofoaga o le faʻatau. Gel Troxevasin Neo e tusa ma le 250 rubles.

O le mea lea, o Troxevasinum ma otaota e avea o se vaega o le tele o togafitiga e fesoasoani tele e faʻaitiitia ai le tulaga, faʻaitiitia le mumunia, fula ma le vevela tiga. O togafitiga tatau ma masani, tusa lava po o le a le faʻamalologa o vailaʻau, e maua ai se vave vave ma aoga.

Pe a togafitia le afaina, e taua tele le faʻaitiitia o laupega tiga, faʻamalosi puipui o toto, puipuia le faaleagaina.

Faatasi ai ma nei galuega, o fualaau faʻatau e faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona taulimaina lelei. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa - Troxevasin ma Troxevasin Neo, o loʻo maua i ituaiga eseese, o loʻo i ai foʻi papa mo le afaina o Trotovasin.

Ae ui i lea, e toatele e le mautonu i fualaau. E mafai ona faʻafefete faʻamaʻi faʻatasi ma Troxevasin ma o le a le sili atu le leaga nai lo le lelei?

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou iloiloina uma auiliiliga e uiga i le suauu o Troxevasin: faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o le afaina o le tino, faiga o le gaioiga, aʻafiaga o le itu ma faʻailoga.

Vaega o fualaau faasaina

Troxevasin ma Troxevasin Neo o loʻo i le vaega o venote. E i ai a latou faʻamatalaga mataʻutia, faʻafefe-inflammatory, toe faʻafouina, aʻafiaga.

Troxevasin o loʻo maua i foliga o capsules ma gel, Troxevasin Neo na tuʻuina atu na o le feli.

E mafai ona togafitia le afaina i le gaʻo?

O fualaau oona ua fuafuaina mo le togafitiga o manua o le limb, ponaivi o gaʻo, veins varicose, oona le atoatoa, thrombophlebitis, varicose dermatitis.

O ituaiga uma o fualaau faasaina e faaaoga e togafitia ai ma taofia ai mai fafo fafo, i totonu pe tuufaatasi.

Troxevasin Neo ua manatu o se vailaʻau e sili atu ona lelei, o loʻo i ai sona faʻamatalaga e sili ona manaia ma faʻaogaina.

Togafitiga o togafitiga

E fesoasoani le troxvasin i le afaina? O fualaau e sili ona aoga i le amataga o le maʻi. O vaega gaioiga o loʻo faʻaaogāina i totonu o masini, fesoasoani i le faʻamalosia o puipui lapisi, toe faʻaleleia o le galasticity of veins and capillaries.

O fualaau faasaina e puipuia ai le faia o ni fusi o le toto ma puipuia ai le faateleina o le afaina o le afaina.

Gels o loʻo faʻaaogaina ma le faʻaaogaina i le taimi o le faʻasologa. Latou te faʻaalia le puipui o toto toto, fesoasoani e taofia le taofiofia o le toto ma faatelevave le toe faʻaleleia.

I le faʻaaoga tatau, o le suāuʻu manogi Troxevasin e mafai ona:

  • faaitiitia le tele o le afaina,
  • puipuia le taʻe ma le vevesi,
  • e puipuia ai le atinaʻe o faʻamaʻi pipisi,
  • taofi le tiga ma le mu
  • fesoasoani i le fufula ma le ita,
  • faʻamālōlō mea laiti faʻaleagaina.

Faʻavaeina o tupe

O le vaega autū o Troxevasin ma Troxevasin Neo tuai.

O lenei flavonoid ei ai lona malosi malosi.

E faʻamalosi ai puipui o veins ma capillaries, faʻamautinoa le masani ai o le toto, e puipuia ai le fausiaina o fusi toto.

O le tuufaatasiga o le Troxerutin Neo gel mo le afaina ole tino e aofia ai:

  1. Dexpanthenol. Provitamin B5, faʻaleleia le malamalamaga o mea oona o le vailaʻau faʻasaina, toe faʻafoʻi mea faaleagaina o le tino, faʻamalosia le vave faʻamalolo o microtraumas.
  2. Heparin sodium. O se mea faʻapitoa e faʻaitiitia ai le viscosity o le toto ma puipuia ai pupuni toto.

Togatolo Troxevasin mo le afaina o le afaina ma le Troxevasin Neo translucent, tan, ma le manogi sosolo kemikolo. O vailaau faʻamaʻi uma e vave lava ona gaʻo, e aunoa ma le manaʻomia o le afaina.

O vailaʻau ua afifiina i totonu 20 g aluminium poo pusa palasitikaO loʻo tuʻuina atu pepa faʻataʻavale pepa ma faʻamatalaga auiliili. O fualaau faasaina e faatauina atu i luga o le pusa, ae e sili atu ona faaaoga i lalo ole vaavaaiga faafomai.

Faatasi ai ma le afifiina o fualaau oona ua faatulaga, mafaufau i foliga o le faʻaaogaina o Troxevasin mai otaota.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E pei o isi oloa i fafo, gels galue i le lotoifale, lea e faʻaitiitia ai le numera o aʻafiaga o itu. Troxevasin hemorrhoid gel

e vave lava ona uuina e fuluʻi, o se vaega itiiti o le vailaʻau e ulufale atu i le toto, lea ua faʻamavae atoa i le 12-14 itula.

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, faʻaitiitia le faʻaleagaina i le tino, itiiti le vevela, mūmū, faʻavevesi e mafai. O se faʻamalosi malulu i le faʻamalolo o le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le faʻavauvau.

E taua le manatuaina: aʻo leʻi faʻaaogaina le gel Troxevasin mo le afaina, ia mautinoa e leai ni faʻalavelave!

O fualaau e le fautuaina mo le faʻaaogaina i:

I le taimi o le faʻaaogaina o le troxvasin mo le afaina Aua nei faatagaina le fesoʻotaʻiga tuusao o le gel i luga o le mucous membranes. I le tulaga o fesoʻotaʻiga ma mata, fufulu maeʻaeʻa i le vai. E mafai ona faia tali a tagata taʻitoʻatasi, ao leʻi amataina togafitiga e fautuaina e faia se suʻega e ala i le faʻaaogaina o sina gel i le paʻu o le tulilima.

I le taimi nei ua e iloa pe mafai ona faʻaaogaina le Troxevasin mo le afaina o pepe, auala e ave ai capsules ma faʻaaoga gels, e mafai ona e aoteleina.

Troxevasin ma Troxevasin Neo - fualaau faʻamalo talafeagai mo le togafitiga o le afaina i le muamua ma le tulaga lua, puipuia ma toe faʻaleleia pe a maeʻa taotoga.

Gels and tablets Troxevasin mo le afaina o le totola vave ma gaoioi lelei i luga o otaota, faʻamalosia pa puipui o toto toto, puipuia o latou lafoaʻiga, ia itiiti ifo le faʻasaʻo ma talafeagai mo togafitiga i fale.

I aso nei, e tele faʻamaʻi e manaʻomia ai se auala faʻapitoa ma maeʻa. O le mea moni, o se faasologa o faafitauli matuia lea e leai se tulaga e tatau ona faʻalauiloa ma le amanaiaina. O se tasi o nei faamaʻi o le afaina. O se faʻafitauli sili lea ona le "toʻafilemu" e toatele tagata e matamuli e talanoa ma e masani ona le sailia se fesoasoani faʻapitoa mai. Ae ui i lea, e manaʻomia le faʻapitoa faapitoa ma le lautele, togafitia mafaufauga, lea e le mafai ona faia i le fale e aunoa ma se malamalama faafomai.

Pepa o fualaau faasaina ma lona faʻaaoga

E pei ona taua i luga, o ituaiga fualaau eseese e mafai ona faaleleia atili ai le aafiaga o togafitiga. Faʻalagolago i le fomu, tagata faʻapitoa e faʻaaogaina le troxvasin e togafitia ai le afaina o ituaiga eseese ma tulaga.

O manogi ma gels e sili ona lelei mo togafitiga i le lotoifale o le faʻaalia mai fafo o otaota. O vaega o gels ma oments e mafua ona o lo latou foliga latou te saoasaoa vave ai i totonu o masini. E le gata i lea, o fomaʻi e matauina o le aʻafiaga o togafitiga ma le tino i fafo e maualuga atu nai lo le faʻaogaina o laulau e tasi. O se fomaʻi suʻesuʻe e faʻamatalaina se togafitiga faʻamaʻi ma le fualaau faasaina pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻa.

Pusa, suppositories ma capsules e tele lava ina faʻaaogaina e faʻafetaia ai faʻaaliga i totonu o le maʻi. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e fuafuaina foi e se fomaʻi. O le mea lautele, o fomaʻi e sili atu le aoga i togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai laʻau ma mea manogi i le taimi e tasi. O loʻo toe tuʻuina atu foi se toe fetuunaiga ma le fetuunaiga o ituaiga olaga.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

Troxevasin o se fualaau faasaina e faavae i luga masani. O se sui sooupu, aua o le masani e manatu e tutusa ma le bioflavonoid natura. O vailaʻau e faʻaleleia ai le taʻa toto i taimi e tele ma faʻaitiitia ai faʻafitauli faʻapitoa i le tino. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga o musele malie ma aumaia i le leo.

O le taua tele o le aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina, lea e puipuia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le tulaga. E taua le matauina o le vailaʻau faʻatasi ma le acid ascorbic e maua ai se lelei sili ona lelei, talu ai ona faʻaleleia e le mea mulimuli le aʻafiaga o le fualaau faasaina. E le afaina pe ae faʻaaoga moligao po o fualaau. Troxevasin e taofia ai le faʻavaeina o le toto, ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o maʻi. O le vailaau faʻasaina ei ai sona aafiaga lelei i luga o capillaries, faʻaleleia le faʻalauteleina.

E ui lava i le mea moni e leai se faʻailoga vaaia i le faʻaaogaina o vailaau, e le tatau ona e amata ona e aveina oe e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. O se togafitiga lelei ma atoatoa e mafai ona faʻamaonia e se tagata suʻesuʻe i le maea ai o se suʻega talafeagai. O le faʻamalosi o le tagata lava ia e mafai ona mafua ai ni faafitauli ogaoga i le lumanaʻi.

E uiga i le auala e lelei ona togafitia ai le afaina i le fale

Ua e taumafai e faʻaumatia faʻamalosi i le fale? I le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina lenei tusiga, e leʻi i ai le manumalo i ou tafatafa. Ma o le mea moni e te iloa muamua pe o le a:

  • toe vaai toto i luga o pepa
  • ala i luga i le taeao ma le mafaufau pe faʻafefea ona faʻaitiitia paʻu tiga paga
  • ia mafatia i soʻo se malaga i le falemaʻi mai le faʻavauvau, faʻavalea poʻo le vevela le mu
  • Ole taimi ma lea taimi, faamoemoe mo le manuia, tulimatai atu i taunuuga ma le fiafia i le fualaau fou le aoga

Fuʻa ma le tuʻimomomoina

O le kulimi Troxevasin e faʻaaogaina e tamaitai ma le faʻaleleia o le fulafula ma le tiga o vae pe a maeʻa se aso umi e faʻaalu ai ni seevae o luga.I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le vailaau i lea aso i lea aso - i le afiafi, pe a malolo vae mai aso mamafa. Troxevasin galue vave ma leai se faʻaletonu, e mafai ai e oe ona lagona le faʻalogo lelei. E le gata i lea, o lenei suauʻu e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamaʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o mata pe a maeʻa le taeao. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina mea aoga o se vaitaimi eseese.

Bruises ma abrasions

O sea tofiga e fetaui lelei mo se tamaititi ma se talavou pe afai e aliali mai le malepelepe ma le hematomas i luga o le paʻu. I lenei auala masani, e mafai ona faʻamālōlōina faʻavavega, tuʻimomomoia, vaʻaia, ma faigofie faʻaleagaina o masini vaivai. O le foci o togafitiga e manaʻomia ona lūlūina i se mea manifinifi o le manogi o Troxevasin, faʻapipiʻi lemu i totonu o siama seia maeʻa ona faʻafefiloi. Afai ei ai sau fesili e uiga i le metotia o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e mafai ona e faitauina ma le faʻaeteete ia faʻataʻitaʻiga ata i luga o upega tafaʻilagi o le Web Wide Web. O le togafitiga e 3-5 aso.

Metotia o le faʻaaogaina o troxevasin i le togafitiga o afaina

O le vailaʻau e gaosia ile lua ituaiga o fualaau: capsules mo le faʻafofoga tautala ma le gel mo le faʻaaogaina fafo. O le Troxevasin gel mo otaota e faʻaaogaina mo na o na o le apalai i fafo, ae o le capsules ei ai le malosi i le tino ma e aoga mo le togafitiga o soo se ituaiga o hemorrhoids.

E tusa ai ma faatonuga mo le fualaau faasaina, e tolu taimi i le aso e ave faʻatasi ai capsules i le aso, tasi i le taimi mo le lua vaiaso. Faʻatasi ai ma le afaina, faʻaaogaina le suauu troxvasin i se mea manifinifi ma le faʻafefeina o moli faʻamalosi i vaega na afaina i le taeao ma le po. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona fufuluina ma faʻagogo le vaega ole a. O le suauʻu o loʻo i ai se faʻafiafiaga faʻafiafia. E mafai foi ona faʻaaoga faʻamafa o le gaosi po o fusi uʻamea e faʻamaluluina i le gel i luga o afaina o fafo. Aua le faʻaaogaina le vailaʻau i luga o mea faaleagaina, o manua tatala ma mucous membranes. O le togafitiga i tulaga taʻitasi e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, ma le amanaʻia le tulaga, foliga o le faʻamaʻi ma le mamafa o le faʻaʻailoga.

Taua: E tusa ai ma taunuuga o le faʻaaogaina o le troxvasin i le togafitiga o le afaina o le afaina, na maua ai o le faaaogaina tutusa o ituaiga o fualaau (gel ma capsules) e sili ona lelei ma mafai ai ona faʻaleleia atili le tulaga o le maʻi ile aso muamua.

I le faaiʻuga o le faagasologa o togafitiga faʻamaʻi pipisi, faamalūlūina ma faʻaitiitia i le tele o le afaina, o le mou atu o le fulafula ma faailoga o le mumū o loʻo matauina. O le fualaau faasaina e sili ona aoga i le i ai o hematomas perianal ma i le susu, o taimi e le toe faʻamalolo ai le toto. O le Troxevasin e mafai ona faʻaaogaina i vaega eseese o le faʻamaʻi, faʻapea foi i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino i le maea ai o taotoga ma le faʻaleagaina o togafitiga.

Aafiaga ma faʻaleagaina

I le togafitiga ma le vailaʻau, o le itu e seasea lava, aemaise lava i le tulaga o le faʻaaogaina faʻapitonuʻu o fualaau faasaina. O tali nei e mafai:

  • afaina o le gastrointestinal (manava, manava, afaina),
  • tigā ma le ulu
  • faailoga o allergies i le ituaiga o urticaria, dermatitis, mumu, vevela, ma le vevela.

Afai e maua se faʻafitauli leaga, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, latou te mou atu ia i latou lava pe a uma ona taofi le troxevasin.
Togafitiga ma faʻamaʻi pipisi e faʻasaina i luma o:

  • paʻu peptic o le manava poʻo duodenum,
  • faʻavavega o gastritis tumau,
  • tasi le le faapalepale o vailaʻau o loʻo faia ai fualaau faasaina.

O faʻamaʻi pipisi faʻasolosolo o fatugaʻo, gaʻo vevela poʻo le ate e faʻatatau ma le faʻaeteete tele, siaki taimi uma galuega a nei totoga.

Taua: E ui lava i le mea moni o le troxevasin o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga, e le tatau ona e mafaufau loloto ia oe lava. I tulaga taʻitasi, e tatau i le fomaʻi ona fuafua le avanoa e faʻaaoga ai fualaau faasaina ma tulafono mo le aveina pe'ā uma ona faʻamalamalamaina le faʻamaoniga.

Toto

O le tele o fafine i le taimi o le maitaga, aemaise lava i taimi mulimuli ane, feagai ma se faafitauli le lelei e pei o le afaina. O le faʻaaogaina o le troxvasin mo togafitiga o le faʻamaʻi i fafine maʻitaga o loʻo faʻasaina faasaina i le uluaʻi masina. Faʻaaogaina o fualaau faasaina i le 2 ma le 3 o le tolu masina ma le taimi o le lactation e faʻatagaina pe afai o le togafitiga faʻasolosolo ua faʻamoemoe e sili atu ona sili atu i le lamatiaga o le fomaʻi poo le tamaititi. E masani lava, o le troxevasin i le taimi o le maitaga ua faʻamaonia i le i ai o le vevela tiga, afaina, tiga, gaioiga o le manava ma le tele o lapopoʻa. I le maitaga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le fualaau faasaina i le lotoifale, talu ai ona o le aʻafiaga o teteega leaga e itiiti lava.
O le faʻaaogaina o le troxvasin i le 2 ma le 3 o le tolu masina o le maitaga e faʻatagaina pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi

I le olaga faʻaonapo nei, o le faafitauli o le afaina o mea e talafeagai. E mafua ai le faʻaleagaina o le tino ma le faʻasalaga i le vaega o le pelvic. Mo togafitiga, e mafai ona e faʻaaogaina ni manogi e le taugata ma aoga mo le afaina, i totonu ma fafo, lea e fiafia i iloiloga lelei. Latou te taulimaina le faʻamaʻi i se taimi vave. O ia sooupu o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina pito i luga. E i ai vaega eseese o nei fualaau oona e eseese i le faiga o gaioiga i luga o le afaina.

O a mea e afaina ai

O le igoa lenei o se tasi o faʻamaʻi o le faʻamalositino lea e tupu mai ona o lona solia i totonu o vaʻa o pamorrhoid plexuses o le pito i lalo. O lenei mea e faʻaalia mai i le faʻavauvau, tiga i tafatafa o le va. O le faʻamaʻi o le mumu ma le faateleina i totonu o manua vevela i totonu ole plexus rectal. Latou te lagona le afaina, susunuina. O le sili ona le lelei o le faʻamaʻi o le gasegase o loʻo tafe mai i uaea ua faaleagaina, o la latou toesea mai le faʻasaʻo.

Hemorrhoids uu manogi

Hemorrhoids e aʻafia ai togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le faʻafofoga tautala o fualaau ma togafitiga faʻapitoa i fualaau faʻasaina. O le auala mulimuli e faia i le faʻaaogaina o moligao, gels, kirimoli poʻo suauu, o loʻo i ai ni mea faʻaleagaina, o mea e tetee ai i mea leaga, faʻapea foʻi ma meatotino a le venotonics poʻo faʻamalosi. O le filifiliga o se fualaau lelei e faalagolago i nisi o faailoga o le afaina ma le mamafa.

Faʻapitoa ma le le lelei o le faʻaogaina o suauu

O vailaʻau i totonu o se auala agavaʻa o le togafitia o faʻaoga o cavernous i fafo. O lenei vailaʻau e faigofie ona faʻaaoga. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega e le gata mo togafitiga o le afaina i fafo. I nisi tulaga, ua tui i totonu o le aus. Isi mea lelei o le faʻaaoga togafitiga i le lotoifale:

  • o lenei fomaʻi faʻamalosi e faigofie ona paʻu i le paʻu poʻo le mucous membrane,
  • tele fualaau faasaina e feutagaʻi ma nisi o faailo i le taimi e tasi, e aofia ai le tafe toto, tiga, fula, fuga,
  • o gaioiga galue e tuusao saʻo i le liona, o lona uiga e vave ona tupu le aafiaga,
  • E tele mea taugata i lenei vaega.
  • e le pei o suppositories, o fualaau faasaina e aoga i laupepa o le hemorrhoidal i fafo.

O le pito i lalo o le le mafai ona faʻaaogaina fualaau faʻatauina e le taugofie e pei o le monotherapy. O i latou o se vaega o se togafitiga atoatoa, ia sili atu le aoga. E le gata i lea, o suauʻu le lelei e mafai ona tumau i luga o laʻei e mafua mai i le palapala laititi, e ui lava o le oloa e faʻaaogaina i se mea manifinifi. E mafai ona e faʻaaoga fualaau faʻasaina i vasega o le 10 aso, mulimuli ane e te manaʻomia e fai se malologa. E tatau ona e faʻaeteete i vailaau, o le tuufaatasiga lea e aofia ai hormones.

Hemorrhoids o manogi e le taugata ma aoga

Ole lisi ole manogi taugofie e aofia ai le tele o nei vailaʻau. E i ai o latou uiga eseese e fesootaʻi ma le taʻiala o le gaioiga o fualaau faasaina ile tino. O le lisi lautele o fualaau oona faʻaaogaina mo le afaina ai aofia ai:

  • lemoni
  • hemostatic (hemostatic),
  • venoprotectors, venotonics,
  • hormonal anti-inflammatory,
  • immunomodulatory.

Polokalame o le Hepatrombin

Anticoagulants, poʻo hepatrombins, o vailaʻau e taofia ai le totoina o le toto ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o pupuni toto. Faatasi ai ma meafaigaluega e le taugata i lenei vaega o:

  • Heparin o suauu manogi,
  • Hepatamini,
  • Hepatrombin G,
  • Heparoid Zentiva.

Venoprotectors ma vailaʻau

O le mea autu o venotoni ma venoprotectors o le faʻalauteleina lea o le leo o veins. E le gata i lea, o nei fualaau faʻamalosi e faʻamalosi ai puipui o capillaries, fesoasoani i le faʻamalosia o masini, ma faʻaitiitia le fula o le mucous membranes. O le taugata ma aoga i lenei vaega o:

Corticosteroids ma anti-inflammatory drugs

O oloa faʻaleagaina e maua ai le aʻafiaga o aʻafiaga. Latou te faʻamalieina le fulafula, faʻamalo le suamalie, faʻalavelaveina le faʻaleagaina o le gaioiga i le afaina. E mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i se auala manino, ina ia le avea ma vaisu. O se lisi o vailaau o le corticoroids e aofia ai:

E le faʻamaonia fualaau ma vailaʻau faleopathic

O le aʻafiaga o faʻamaʻi puipuia o le faʻaosofia lea o se tali talafeagai a le tino i le aʻafiaga o aʻafiaga i totonu poʻo fafo. O se taunuuga, o le puipuiga o le lotoifale ua faʻaleleia. O faleopathic o vailaau e faia mai mea masani ma e faʻamaonia e le itiiti ifo o aʻafiaga i itu. O nei vailaʻau e faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau. E aofia ai faʻamaʻi ma faʻamalositino ma sauniuniga faleopathic:

Le suauu sili ona lelei mo le afaina

E le mafai ona iloa tonu le mea e sili ona lelei mo suauʻu manogi. Soʻo se tagata maʻi e manaʻomia ai se tasi. Faʻalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi ma le malosi o faʻamaoniga, o loʻo faʻapipiʻiina ai ni manogi taugofie ma lelei mo le afaina. O le fomai, pe a faatonuina se togafitiga togafitiga, e taialaina e mataupu faavae nei:

  • faʻatasi ai ma ni mea vaivai vaivai e aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa - heparin,
  • i tiga matuia, o sauniuniga i le lotoifale ua faailoaina o loʻo aofia ai mea e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, lidocaine poʻo le anesthesin - o le suauu popo,
  • i le taimi o le faʻavavevaveina o le gasegase masani ma faʻafitauli o tiga o faʻamaoniga, e faʻaaogaina ai fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory - Diclofenac,
  • mo le tafe toto, tuufaatasi vailaau faʻasaina ma le veveton, togafitiga, faʻafefe-inflammatory ma vasoconstrictive e fautuaina - Relief, Procto-glivenol cream.

Heparin o suauu

Ole suāuʻu sili ona taugofie mo otaota, ae aoga tele. E leai se masalosalo o le avanoa e mafai ai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga. O le faʻaaliga sili mo le faʻaaogaina o le puipuia lea o le thrombosis o nodes. I le avea ai o se mea e le lelei, faʻamasinoina e iloiloga, faʻamaoniga o le mai, lea e foliga mai i nisi taimi pe a uma le talosaga. O lenei mea e faʻaalia ai le le gauai tagata taitoatasi i vaega.

Paina suauu Saina

Aua e te manatu o oloa uma Saina e le lelei tele. O nisi o vailaʻau taugofie e mafai ona aoga tele. E mafai e se tasi o Saina ona taʻua le igoa o le "suauu sili ona lelei mo le afaina". E faʻavae i mea masani e pei ole calamine, musk, bezoar, borneol, borax, amber ma penina. E tusa ai ma se tasi o mea, o le fualaau faasaina ua faaigoa - o le suauu musk. Sa siakiina e fomaʻi mo le i ai o vaega matautia. O se taunuuga, na faaiuina e faapea o le vailaʻau e lelei ma saogalemu.

O lona isi avanoa o le multifunctionality. O le meafaigaluega e faʻaalia ai le taufaʻatau, anti-inflammatory, aʻafiaga faʻamaonia. E le gata i lea, o le bezoar o loʻo aofia ai i totonu o le tuufaatasiga o loʻo i ai mea e puipuia ai le antibacterial. O le itu i lalo o le vailaʻau e le mafai ona mafua i se tau e le taugofie. Ae o le mea faigaluega o loʻo i ai se lisi tele o faʻamatalaga:

  • hemorrhoidal thrombosis,
  • faʻanoanoa tala
  • fafo ma le mea i totonu,
  • siama o le aus,
  • faʻailoga faʻailoga,
  • inflammatory pathologies o le anorectal area.

Hepatamini G

O lenei fofo taugofie mo le afaina o le ituaiga o tui puipuia o meaola e faaitiitia ai le lamatiaga o le atiina ae o le toto o le hemorrhoid. I le tulaga o se gaioiga ogaoga o togafitiga, o le hepatrombin G o le a sili atu ona aoga i le tuufaatasiga ma isi fualaau. O se vaega o le fualaau faasaina o le i ai lea i le tuufaatasiga o le vaega o le hormonal - prednisone. O se faʻaopoopoga e mafai ona manatu e aoga tele le aveeseina o faʻamaoniga i le taimi e tasi:

  • fulafula
  • afaina o le paʻu i le sphincter,
  • tiga i le vaega o faafitauli.

Malosiaga o fualaau oona - o se faʻatelega faʻaalia o aʻafiaga. I le faaopoopo atu, faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina, o le tagofia o vaisu i vailaau e mafai. E le mafai ona faʻaaogaina e le maʻitaga ma le lactating women. O faʻamaoniga o faʻamaʻi paʻu o le paʻu poʻo se siama. O se toesega o le faʻaaliga talafeagai lea o le faʻalepale tagata taitoatasi i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Visinavsky o suauu

O le suauʻu sili ona lelei mo le afaina ai ma le faʻaolaina o nifo e maua ai le tele o le aoga, e itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga ma o le vaega o le taugofie. Faatasi ai ma nei mea, e mafai e le tasi ona iloa le mea e pei o Vishnevsky. O lona le mautonu - ma le maitaga e le o se faʻalavelave. O le isi itu aoga o le aofia e aofia ai le birch tar, le castor oil ma le xeroform, lea e le gata ina faʻaitiitia ai le mumū, ae faʻafaigofie ai foʻi le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina. O le faʻaitiitia o loʻo tupu i le suʻega o maʻi o se manogi manogi malosi.

Ikontol o suauu

O lenei vailaʻau e faʻaalia ai mea faʻapitoa. E mafua ona o le i ai i le tuufaatasiga o ichthyol - o le taunuuga o le faʻasalaga o le pa. O lenei vailaʻau e le gata e le afaina ai, ae e faʻamalolo ai foi le mumū, o le anesthetizes. O le pito i lalo o le avanoa lea e faʻaaoga ai na o le tino i fafo o le maʻi. E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaoga, o le atinaʻeina o allergies e mafai. O le lelei o le faʻamalosi lea o le vailaʻau e aʻafia ai se siama siama lea e mafai ona tuʻuina atu i le inflamed hemorrhoid cones.

Fagu suauu a Initia

O Pilex Himalaya o se vailaʻau Initia mo veins e faʻavae i luga o meaʻai. Ole vailaau e le gata na te togafitia ai afu. E fesoasoani i le faʻalauteleina o veins, vavave i le anus, thrombophlebitis. O le gaioiga o le fualaau faasaina o le faʻaleleia lea o le toto, faʻamalosi puipui o toto toto, faʻasaʻo le fulafula ma le mumu. I le iloiloina e le iloiloga, o le faʻateleina o loʻo faʻaalia i se faʻalogona faʻamalieina atili, lea e maua mai ai le suauu e tele vaega i luga o le paʻu i le itu. Faatasi ai ma le gaogao, o le a mafai ona faamamafa se mea e mafai ai ona maua i le tino o le vailaʻau.

O le taugata ma le aoga o suauu mo le afaina o manuʻa e fesuisuiaʻi foi i le tau. O vailaʻau faʻapitoa e ofoina atu foʻi taugofie, e le sili atu i le 100 ruble. E iai vailaʻau faʻateleina tau. E mafai ona e faʻatulaga ma faʻatau i luga o le initaneti soʻo se mea o loʻo i luga. O le faʻamatalaga e aofia ai faʻamatalaga e le gata i le tau, ae faʻapea foi le tuufaatasiga, faʻamaoniga, faʻaaogaina. O le tau faʻatatau o le ointments o loʻo faʻaalia i le laulau:

Troxevasin mo le afaina ai o se vailaau faʻamaonia lea e masani ona faʻatulagaina mo le faʻaaogaina fafo.

E mafai ona faʻaaoga faʻamalologa le lelei pe maua ai se puipuiga, puipuia ai le atinaʻe talafeagai o toe faʻafoʻi.

Togafitiga o se maʻi ma Troxevasin e maua ai taunuuga mautinoa ona o le aafiaga o le phlebotonic and angioprotective o le gaosiga galue malosi lea o se vaega o le fualaau faasaina - traxantutin, na mauaina e ala i le fausia o analogic synthetic o vitamin R.

Ole suauʻu Troxevasin poʻo le gel mo le afaina ole tino ua masani ona faʻatulagaina: o aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani tele e faʻaitiitia ai mafatiaga ole maʻi.

O le suāuʻu mai se maʻi e faʻaitiitia ai le mumū ma le fulafula, faʻamaluluina le faʻaalia o lagona tigā, faʻaititia ai le le mautonu o le maʻi.

O le faʻaaogaina o le fofo mo le afaina o le tino e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le microcirculation i vaega ua afaina, e faʻaitiitia ai le tele o le vai i totonu o sela na mafua mai i le faagasologa o le inflammatory - o se tasi o faʻamaoniga autu o le maʻi.

Le natura o le faafitauli ma ona tali

O le faʻaaogaina o le troxvasin mo le afaina o le togafiti o se togafitiga masani masani, e ui lava o le faʻaaogaina o le suāuʻu e masani ona fautuaina mo le lamatiaga o le thrombosis poʻo isi maʻi faʻafomaʻi.

Ole aʻafiaga o le togafitiga o le faʻamaʻi ma Troxevasin e mafua ona o lona gaosiga gaioiga malosi - o le gasegase, lea ei ai lona aafiaga o le phlebotonic ma le angioprotective.

Faatasi ai ma foliga i fafo o le faamai - e fesoasoani lea e taofia ai meatotino o platelets, taofiofi faatasi ma faaputuputu i fofo pepe, ma sosolo ai vaa ua afaina.

E faʻaitiitia ai le gafatia e fausia ai ni manoa toto ma mafai ai e oe ona faʻaaoga le mea faigaluega i togafitiga o le maʻi.

O le faateleina o le vavau lautele, o le fualaau faasaina o Troxevasin e aveesea ai isi faailoga o le maʻi:

  • sili atu i le afaina o le vevela e ala i le faʻamalosiina o puipui lapisi ma faʻaitiitia le mafai ona gafatia,
  • o le togafitiga o le faamai o loʻo faia foi e ala i le aveesea o faʻamaʻi leaga - mumu, fulafula ma le vevela,
  • Faʻaaoga le suauu e fautuaina e faʻaleleia ai le vevela vevela, lea e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe se laasaga laʻititi ma le toto,
  • Troxevasin capsules, faʻatasi ma le suauʻu poʻo le gel, ei ai le faʻaoga lelei i le tino ma ua faatonuina mo le togafitiga o fomaʻi i totonu o le maʻi.

O faʻalapotopotoga a le atunuʻu e tele ni fualaau o loʻo faia i luga o le vailaau oona, e aofia ai: gel, capsules ma le Troxevasin o le suauʻu, lea e faʻatatau i sini o le togafitiga, tulaga o le maʻi, tulaga ma le faʻasinomaga o le autu o le maʻi.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau e aofia ai faatonuga i le faʻaaogaina o le Troxevasin gel poʻo le suauu mo le afaina i le tulaga o le afaina ai fafo, ae le o faʻamatalaina ai le mea e sili ona lelei i se tasi o fomaʻi masani.

I faʻafitauli faʻapitoa, pe a faʻaaogaina se gel, capsule poʻo se suauʻu faʻatasi ai ma papa, naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻaalia le tulaga manaomia ma le tele o taimi o le pulega.

Contraindications

Troxevasin, pei o soo se vailaau faasaina, e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete, ona o le ono lamatia o le atiaeina o se tulaga le lelei.

E le tatau ona faʻaaogaina le oloa mo le faʻaaogaina i totonu mo lona faamoemoega faamoemoeina, e tusa lava pe o loʻo faʻatau atu i luga o le counter.

O le leai o ni mea e manaʻomia mo se faʻasalaga e le o lona uiga o le inu i le Troxevasin mo le afaina o mea e manaʻomia mo le faʻamoemoe o le tagata lava ia, e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi.

O vailaau faʻasaina e matua faʻasaina. Togafitiga ma Troxevasin e le gata ina afaina ai aʻafiaga, ae e afaina ai foi le soifua maloloina pe afai e te tagofia le fualaau faasaina ma patho masani masani o le gastrointestinal tract, lea atonu na afaina ai le maʻi.

O foliga o se faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai, faatasi ai ma le manava manava poʻo le faʻamalosi, e oʻo atu ai i le atinaʻeina o togafitiga i luga o le 'upega tafaʻi masani o le masani ai ma le le masani ai.

A o le i faatonuina e se fomai Troxevasin capsules mo se maʻi, na te suesue i le tala faafomai ma le talaaga faafomai.

Faʻamatalaga, togafitiga, puipuiga, faia i taimi uma e se fomaʻi suʻesuʻe, faʻamaonia o le Troxevasin mo hemorrhoids ua solia i:

  • ulutala o le manava ma le maʻi ulutala, i le taimi masani, po o se laasaga mamafa,
  • se ituaiga o gastritis, tusa lava po o le a le ituaiga ma le umi,
  • pe afai o le faʻaaogaina o Troxevasin e mafua ai le le taliaina o se tasi e mafua mai le gaioiga galue malosi, poʻo seisi vaega o se vaega o le fualaau faasaina.

O le aveina o vailaau trozivasin mo le afaina o pepe e le fautuaina foi i le taimi o le maitaga, aemaise i le uluaʻi masina muamua, pe a faia le fomaʻi.

Ae i vaitau mulimuli e fautuaina e faʻaoga ma le faʻaeteete e oo lava i le gel mo le afaina.

E mafai ona onāʻau capsules i le lona lua ma le tolu piliona, pe a faʻapea o le gafatia e ono maua i le tino o le tina e sili atu i le ono afaina ai le tamaititi.

Afai o foliga o le afaina i se foliga maoaʻe ua i ai i le uluaʻi masina muamua o le maitaga, o le fesili pe o le Troxevasin e mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻi e manino le leaga.

Maʻeu le lelei o le faʻaaogaina o fualaau

E talitonuina o se gel mai le afaina o le tino e mafua ai ona afaina i le taimi o le maitaga, ma e sili atu ona saogalemu nai lo le suauʻu manogi Troxevasin, ona o le sologa lelei ma vaega o ausilali o loʻo i ai.

Ae o le gel ma le suauʻu e faasaina e faʻafefeteina ai le gasegase o le maʻi. E mafai ona latou tuʻuina atu faʻailoga fafo atu o se allergy allergic.

E faʻaalia e ia lava pe afai, faatasi ai ma le afaina, o le gel e faʻataʻitaʻiina mo le faʻaogaina e aunoa ma le amanaia o uiga o le tino.

O se faailo o se teteʻe e mafai ona fulafula ma mumu o le paʻu, urticaria, vevela ma le vevela - o na faʻaaliga o loʻo ave ai Trorovasin paluga mo otaota, pe o se gel o lea ituaiga ua uma ona faatonuina.

I luga o le site vseprogemorroy ru e mafai ona e faitauina lena mea i le afaina ole fautuaina ole suʻega ole togafitiga ole togafitiga ole gaʻo ile gaʻo Troxevasin, ma o faatonuga e faʻaaoga e fai mai ole ave ole Troxevasin e le manaʻomia mo faʻamaʻi o le hepatobiliary system (ate ma bile ducts).

E mafai foi ona e iloa iina:

  • E tatau ona ou inuina le vailaʻau pe afai e mafua ai le le lelei i le vaega o meaʻai, po o le taʻitaʻia ai le ulu o le ulu, le mautonu, lagona o le gaioiga,
  • faamasani oe lava i se mea faʻapitoa poʻo se mea faʻapisinisi e fai ma sui o se vailaʻau le talafeagai ma se mea sili atu le faigofie,
  • faitau e uiga i le i ai o se faʻalavelave mai le fofo o le Proctonol, na atiaeina e saienitisi i totonu o le atunuu, ma se aafiaga agamalu, ma faia mai mea masani.

E le gata o le a taofia ai le gasegase o le afaina, ae e aveesea ai foi mafuaaga autu mo le atinaʻeina o faailoga le lelei.

Pe o fesoasoani Troxevasin i se maʻi le lelei, lea e leʻi leva ona taatele, o le a fofoina e ala i le faʻamaonia o faʻamaʻi, togafitiga e fautuaina e le tagata suʻesuʻe ma malamalama lelei i le auala e ave ai ma i le a le ituaiga.

E le mafai ona e na ona faitauina se iloiloga a se tagata e amata togafitiga ma le fualaau faasaina. E tatau ona faia se suʻega auiliili, ma afai e faʻamaonia le vailaʻau, ona tatau loa lea i le fomaʻi ona suʻe pe faʻapefea ona faʻaaoga le gel i le taimi o le afaina, pe o le a le dosiga e tatau ona iai ma pe fia taimi o le aso e mafai ai ona faʻaaogaina.

E le o se mea e tupu mai ai le maua o Troxevasin i le tele o fualaau. O mea e mafaufau ai e tatau ona faia mo le faaumiumi o le gaioiga ma le saoasaoa o gaioiga i totonu o vaega o togafitiga, e fautuaina le suauʻu mo le tagi, ma e manaʻomia le togafitiga faʻapitoa faʻatasi ai ma le faʻatasi o faʻafitauli i totonu ma fafo.

O le mea lea, e tatau ona suʻesuʻeina mo soʻo se faʻamaʻi ma faʻaaoga faʻamaʻi pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga