Ole fualaau faasaina Akrikhin Orlistat 60mg

Orlistat-Akrikhin: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Orlistat-Akrikhin

ATX Code: A08AB01

Elemene galue: igoa o le lisi (igoa o le lisi)

Faʻatau: Polfarma S.A., Polani Faʻataʻaga fale faʻatau fale (Polani)

Faʻafouina faʻamatalaga ma le ata: 11.28.2018

Tau o falemaʻi: mai le 674 rubles.

Orlistat-Akrikhin - o le lipid-lowering drug, o le lipase inhibitor o le gastrointestinal tract.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Latou te faʻasaʻoina le oloa i foliga o capsules: tele Numera 1, gelatin mālūlū, lanumoana, mea o loʻo i totonu o kapula o paʻu paʻepaʻe po o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi (7 po o le 14 pi) I totonu o se paʻu pepa 3 paʻu o le 7 pcs, poʻo le 3 paʻu o le 14 pcs. ., poʻo 6 paʻu o le 14 pcs ma faatonuga mo le faʻaaogaina Orlistat-Sili).

1 capsule aofia ai:

  • gaioiga galue: lisi o igoa - 120 mg,
  • vaega faaopoopo: sodium carboxymethyl starch, microcrystalline cellulose, sodium lauryl sulphatate, diokide silicon colloidal anhydrous,
  • pusa capsule: dioxide (E171), gelatin, indigo carmine (E132).

Pharmacodynamics

Orlistat o se faʻataʻitaʻiga o le gastrointestinal lipase inumaga. O lenei vailaau e galue malosi i le manava o le manava ma le tootoo laiti e ala i le faia o se mea tuʻufaʻatasia ma le nofoaga autu o le serine o le gastric and pancreatic lipases. O se taunuuga o le aafiaga o le lipid-lowering agent, o le enzyme ua le faʻamalosia ua galo ai lona gafatia e talepe gaʻo ua gaosia i meaʻai i foliga o triglycerides (TG) i monoglycerides ma gaʻo gaʻo faʻaogaina fua. Talu ai o TGs e leʻi faʻaaogaina e le o aʻafia mai le gastrointestinal tract (GIT), e itiiti ifo kalolu e ulu atu i le tino, ma o se taunuuga, o le mamafa o le tino e faʻaitiitia. O le mea lea, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma lona ave i totonu o le taamilosaga masani. Ona o le galuega a le lisi igoa, 24-48 itula i le maea ai o le faʻafofogaina o le fualaau faasaina i totonu o le nofoa, o le faʻateleina o le gaʻo ua faateleina. O le taʻitaʻia o le faʻaitiitia o le gaʻo, Orlistat-Akrikhin e maua ai le mataalia o le mamafa o le tino.

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, e aofia ai tagata gasegase, i le vaega o tagata gasegase o loʻo mauaina le lisi, na i ai le faʻalauteleina o le mamafa o le tino pe a faʻatusatusa atu i tagata gasegase i mea taumafa. O le mamafa o le leiloa na matauina i le amataga o le 2 vaiaso talu ona amata le pulega o Orlistat-Akrikhin ma mulimuli ane mo 6-12 masina e tusa lava pe i ai se tali le lelei i togafitiga o meaʻai.

O se faʻalauteleina taua taua faʻafuainumera i le faʻalauiloaina o mea e ono aʻafia ai le gasegase o loʻo aʻafia ai mea e mafua mai i le gasegase na tusia i luga atu o le lua tausaga. I le faaopoopo atu i ai, sa i ai se faʻaitiitia o le faʻaititia o le tino pe a faʻatusatusa i le vaega placebo. Orlistat ua faʻaalia foi e aoga pe a faʻaaoga e puipuia ai le maua o le mamafa. E tusa ma le afa o tagata gasegase na faʻaalia le faateleina o le mamafa o le sili atu i le 25% o le na leiloa, ma i le afa lona lua o tagata gasegase o loʻo auai i le suʻesuʻega, e leai se toe faʻataunuʻuina o le mamafa, poʻo le isi paʻu o le mamafa na faamaumauina.

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, lea na mafua mai i le 6 masina i le 1 tausaga, o tagata mamaʻi ma le mamafa poʻo le gaʻo ma le maʻisuka ituaiga 2 i le taimi na faʻaaogaina ai le lisi na faʻaalia ai le mamafa o le mamafa o le tino pe a faatusatusa i tagata mamaʻi na o naʻo togafitiga. O le mamafa o le pa'ū na mafua mai ona o se faʻaititia o le faʻagasolo o le tele o masima i le tino. E tatau ona maitauina, o tagata na aafia i le suʻesuʻega, o le le lava o le pulea lelei e masani lava ona matauina e ui lava i le tagofia o fualaau faasaina. A o togafitia le lisiina o nei maʻi, na maua ai se alualu i luma taua i le pulea lelei. E le gata i lea, i le taimi o le faaaogaina o Orlistat-Akrikhin, o le faaitiitia o tui o le antidiabetic agents, o le inisalini, faapea foi ma le faaitiitia o le inisalini na maitauina.

E tusa ai ma suʻesuʻega e 4 tausaga, na maua ai le faʻamalosia o le maʻisuka ituaiga 2, o le maualuga o le 37% pe a faatusatusa i le placebo. O lenei taufaʻataʻu na faʻaititia e le tusa ma le 45% i tagata mamaʻi na iai le faʻavaivaia o le kulukose. I le vaega o loʻo mauaina le lisi, sa i ai se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino pe a faatusatusa i le placebo group, ma i le faaopoopo atu - o se faʻaleleia atili i le faʻalauiloaina o tulaga lamatia. O le maualuga o le maualuga o le mamafa o le tino na tausia i le taimi o le 4 tausaga o le suʻesuʻega.

I le tupulaga talavou ma le tele o meaʻai, o le suʻesuʻeina o le 1-tausaga i le tulaga o togafitiga ma le lisi o igoa na tusia ai se faʻaitiitia o le tino o le numera (BMI), faʻapea foi ma le faʻaitiitia o le tino ma gaioiga o le puʻu ma pulou faʻatusatusa i le vaega placebo. E le gata i lea, i le taimi o le pulega o Orlistat-Akrikhin, na faaalia ai e le tauleʻaleʻa le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto toto (BP) pe a faatusatusa i tagata na mauaina se placebo.

Pharmacokinetics

O le fualaau faasaina e mafua ona o le maualalo o le absorption. 8 itula i le maea ai o le tuʻuina atu o le tautala i le plasma, e le o suia le lisi, e le sili atu nai lo le 5 ng / ml. O faailoga o le tuufaatasia o le mea galue malosi e le i iloa, lea e taʻu mai ai se tikeri tele o le absorption.

E le mafai ona faʻatuina le tele o tufatufaina atu, talu ai o le oloa e toetoe lava a le gauai. In vitro, e fusifusia i palatini plasma toetoe atoa (99%), aemaise lava lipoproteins ma albumin. I se vaega itiiti, o le oloa e mafai ona ulu i totonu o sela mumu. Ole suiga ole gasegase o le lisi e tupu ile puipui o le intestinal faatasi ai ma le fausiaina o ni metabolites e lua e le o faaalia ai le gaioiga o le gaosone - M1 (mama o le lactone hydrolyzed e fa) ma le M3 (M1 ma le N-formylleucine pipisi).

O le vailaʻau e faʻaaogaina e ala i le inumaga - pe tusa ma le 97% o le avega, o lenei aofaiga e le suia - e tusa ma le 83%. O le aofaʻiga atoa o faʻasalaga o metabolites o le lisi o fatugaʻo e le sili atu i le 2% o le fua o le vailaʻau taliaina. O le taimi o le faʻamaʻaʻaina atoatoa o le vailaʻau i feces ma urine e 3-5 aso. Auala mo le faʻaaogaina o le lisi o tagata mamaʻi i le tino ma le mamafa o le tino e tutusa. E le gata i lea, o le gaioiga galue ma ona metabolites e mafai ona faʻasalaina i le talo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Orlistat-Akrikhin ua fautuaina mo togafitiga umi o tagata mamaʻi ma le gaʻo ma le BMI ≥ 30 kg / m² poʻo tagata mamaʻi e mamafa tele ma le BMI ≥ 28 kg / m², o loʻo aʻafia i mea e aʻafia ai, pe a leai se mea e maualalo ai le calorie.

Orlistat-Akrikhin o loʻo faʻaalia foi mo le faʻaaogaina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa poʻo le manua, faatasi ai ma se faʻaogaina o le hypocaloric ma / poʻo hypoglycemic (insulin ma / poʻo sulfonylurea derivatives, metformin).

Contraindications

  • cholestasis
  • maʻi faʻasolosolo maʻi,
  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga
  • maʻitaga ma lactation,
  • hypersensitivity i soʻo se vaega o Orlistat-Akrikhin.

Faʻamatalaga mataʻutia, e tatau ona togafitia le vailaʻau ma le faʻaogaina o le cyclosporine, warfarin, poʻo isi mea e faʻaogaina ai le toto.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e le afaina na afua mai i le puleaina o le igoa na foliga mai i le tele o tulaga mai le gastrointestinal tract ma na fesootaʻi atu i le gaioiga o gaioiga o se sooupu e poloka ai le afaina o gaʻo meaʻai.

I le taimi o le pulega o Orlistat-Akrikhin, e mafai ona tulai mai nei soliga nei:

  • metabolism ma mea e ai ai meaai: masani lava - hypoglycemia,
  • gasegase pipisi ma le parasite: masani lava - maʻi,
  • nervous system: tele lava taimi - tiga tiga,
  • mafaufau le mafaufau: masani ona popole,
  • faʻalavelave faʻaleleia o le tino, pusa o le pusa ma le vavalaʻau: tele lava taimi - faʻamaʻi pipisi o le respiratory tract, masani - faʻaitiitia maʻi pipisi o le tino,
  • genitals ma le mammary gland: masani - faʻasologa masani,
  • gaʻo ma le urinary tract: e masani lava - faʻamaʻi pipisi urinary,
  • Gaʻo gasegase: masani lava - faʻamalolo mai le faʻasaʻo, faʻanoanoa / tiga o le manava, faʻaogaina o le kesi ma se tele o le lafoaʻi, faʻavavelaina, vavalalata, faʻamalosi e faʻatoʻilalo, faʻalauteleina le manava, steatorrhea, masani - faʻaletonu / tiga i le faʻasaʻo, feeseeseaiga , sulu vaivai, afaina, mea o le nifo, maʻi faʻamaʻi,
  • fesoʻotaʻiga masani: masani - vaivaiga.

O le natura ma taimi o aʻafiaga i le gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e talitutusa lava ma i latou e mamaʻi e aunoa ma le maʻisuka, oe na mamafa ma mamafa.

I le taimi o togafitiga, o le tele o gaioiga leaga mai le gastrointestinal tract na faateleina i le faateleina o le aofaʻi o gaʻo i meaʻai taumafa. E mafai ona e faʻaitiitia poʻo faʻaititia le mamafa o nei faʻafitauli e ala i le mulimuli i se meaʻai maualalo. I le tele o tulaga, o aafiaga i luga ua le tumau ma agamalu, o latou foliga vaaia sa maitauina i uluai 3 masina o togafitiga ma, i le avea ai o se tulafono, e le silia ma le tasi le mea na tupu. E le gata i le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o Orlistat-Akrikhin, o le tele o taimi na tupu ai nei mea tutupu ua faʻaitiitia.

Faʻasalaga

E le o faʻamatalaina mataupu o fualaau oona.

Aʻo ave le tasi (800 mg) ma le tele o doses (sili atu i le 15 aso e oo atu i le 400 mg tolu taimi i le aso) poʻo le lisiina i tagata ei ai le mamafa o le tino ma le mamafa, o mea e le manaʻomia e leʻi tupu. Aʻo ave le lisiina o tagata gasegase totoʻa mo le ono masina i le fualaau e 240 mg i le tolu taimi i le aso, e le o matauina le faateleina o le taimi o mea leaga.

I le tulaga o se faʻalavelave maualuga o Orlistat-Akrikhin, e tatau ona matauina le tagata maʻi ile 24 itula. E tusa ai ma suʻesuʻega ma suʻesuʻega faʻapitoa, o aʻafiaga faʻapitoa e aʻafia ai ma le lipase-inisiua o le lisi o igoa e tatau ona vave faʻafitia.

Faatonuga faapitoa

Orlistat-Akrikhin ua fautuaina ina ia faʻaaogaina mo le umi o le puleaina o le mamafa o le tino (e aofia ai le faʻaitiitia o le mamafa o le tino, tausia i luga o le maualuga o le tulaga manaomia ma puipuia ai le toe maua o le mamafa).

I tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2, ona o le mamafa o le mamafa pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le a mafai ona faʻaleleia atili le metabolism o le gaʻo, lea e manaʻomia ai se faʻaititia o le fua o fualaau oona.

Orlistat-Akrikhin togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 tausaga. Afai o le 12 vaiaso talu mai le amataga o le vasega, e le mafai ona ausia se gau o le mamafa o le itiiti ifo ma le 5%, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau.

Afai o faʻaʻailoga e pei o le vaivai, vaivaiga, fiva, faʻapogisaina o le urine ma le jaundice e tupu i le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia mafai ona faʻalavelaveina ai le ate.

I taimi o togafitiga ma fualaau faasaina, e masani lava i tagata gasegase e maua ai faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma / poʻo le faʻamalalaina, e mafai ona atiaʻe le hyproxaluria ma le oxalate nephropathy, lea i nisi tulaga e mafai ona taʻitaʻia ai foliga o le le atoatoa.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • amiogadarone - e ono i ai se faʻaitiitia i le maualuga o lenei vailaau i le plasma toto, o le mataituina o le siaki ma le mataituina o faailoilo ECG e tatau ona faia,
  • vailaʻau faʻasaina - o le faʻaaogaina o nei vailaau faʻasaina ua faʻaitiitia, lea e mafai ona mafua ai le faoa faamalosi,
  • cyclosporin - o le maualuga o lona iniseti i le plasma o le toto ua faaitiitia, lea e ono mafua ai le vaivai o le aoga o le fualaau faasaina, e le fautuaina lenei tuufaatasiga, pe afai e tatau ai, o le siaki faifai pea o le plasma concentration o cyclosporine e manaomia uma faatasi ma le faaaogaina faatasi o le lisi ma pe a maeʻa,
  • warfarin ma isi anticoagulants - e mafai ona faʻaitiitia le faʻasalalau o le prothrombin ma faʻalauteleina le fuainumera masani faʻavaomalo (INR), lea e mafai ona oʻo atu ai i se suiga i taʻavale pito sili ona maualuga, faatasi ai ma lenei tuufaatasiga, le siakiina o faailoga INR e tatau,
  • vitamini gaʻo-soluble A, D, E, K ma le beta-carotene - ua faʻavaivaia le faʻaaogaina o nei vailaʻau, faatasi ai ma le faʻaopoopoina tatau e tatau ona ave muamua ao le i momoe poʻo leai muamua atu i le 2 itula talu ona tuʻuina atu,
  • acarbose - ua fautuaina e aloese mai le faʻamafanafanaina ona o le le lava o suʻesuʻega o fefaʻatauaiga o le pharmacokinetic,
  • levothyroxine sodium - hypothyroidism ma / poʻo le faʻaitiitia i lona faʻatonuina e ono mafai ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o levothyroxine sodium ma / poo le inorganic iodine,
  • tui faʻamataʻu - o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le faʻamalosi o le faʻamalosi, o nisi mea e faʻapupula ai le maʻitaga e leʻi fuafuaina, e tatau ona e faʻaaogaina auala faaopoopo o le faʻasaina, e aofia ai le taimi e tupu ai le manava tuga,
  • o le a mafai ona faʻavaivaia le togafiti o togafitiga o nei vailaʻau, poʻo le lisi o togafitiga faʻapitoa i nei tagata maʻi e tatau ona amata i le maea ai o iloiloga lelei o faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina o lenei togafitiga ma le mafai lamatiaga
  • fibrates, atorvastatin, digoxin, amitriptyline, biguanides, losartan, pravastatin, fluoxetine, phentermine, sibutramine, nifedipine, phenytoin, ethanol - e leai se fegalegaleaiga ma nei fualaau faasaina.

O analogues a Orlistat-Akrikhin o: Orsoten, Listata, Orsotin Slim, Orlistat, Xenical, Orliksen 120, Orlistat Canon, Alli, Malamalama Faʻafuasei, Logo Faʻapitoa.

Faʻamatalaga o Orlistat-Akrikhin

O faʻamatalaga e uiga i Orlistat-Akrikhin e eseese lava. O le tele o tagata gasegase e tali lelei e uiga i le fualaau faasaina, fai mai faapea faafetai i ana gaioiga na mafai ai ona leiloa e tusa ma le 5 kilokalama o le mamafa mamafa i le 3 masina. A maeʻa lena, o le mamafa o le tino o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia, ae le vave tele. I tagata gasegase ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le tino, o le faagasologa o le paʻu o le mamafa na fai si umi. I le taimi lava e tasi, e maitauina e gasegase ina ia mafai ona maua ni togafitiga lelei, e tatau ona fetuutuunai le meaʻai ma masaniga masani - tausisia se meaai talafeagai e mafai ai ona faʻaititia le aofai o kalori i le taumafataga, fai tino masani gaioiga faaletino, alu i le mea e gata ai, ma isi.

O aʻafiaga o Orlistat-Akrikhin e aofia ai i le tele o tulaga le tupu mai o ni mea leaga faʻavevesi i le tulaga o le faʻalavelave, vaʻa mama, manava manava, faʻamalosia e faʻaumatia. Ae, i le avea ai o se tulafono, o nei soliga ua matauina i le amataga o masina muamua o le togafitiga ona pasia ai lea oi latou lava. E seasea iai ni iloiloga latou te faʻaalia ai se malosi tele o togafitiga ma le fualaau faasaina.

Orlistat-Akrikhin

Analogs mo le mea galue malosi

Xenical 120mg 21 pcs. capsules F. Hoffmann-la Roche Ltd

F. Hoffmann-La Roche Ltd (Suiselani) Sauniuniga: Xenical

Orsoten 120mg 21 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten

Orsoten Slim 60mg 42 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten Slim

Lepa 120mg 30 pcs. ata vali ata

Izvarino (Rusia) Sauniuniga: Listata

Pulu laiti 60mg 30 pcs. ata vali ata

Izvarino (Rusia) Sauniuniga: Listata mini

Analogs mai le vaega Faʻasologa mo le gau o le mamafa

Xenical 120mg 42 pcs. capsules F. Hoffmann-la Roche Ltd

F. Hoffmann-La Roche Ltd (Suiselani) Sauniuniga: Xenical

Redulu 0.01 + 0.1585 10 pcs. capsules

Polokalame Muamua (Rusia) Sauniuniga: Lafoaʻiga

Orsoten 120mg 42 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten

Orsotin Slim 60mg 84 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten Slim

Pietress 100 pcs. lozenges

Materia Medica Holding NP (Rusia) Faʻataʻitaʻi: Faʻaipoipo

Analogs mai le vaega Medicines

Xenical 120mg 21 pcs. capsules F. Hoffmann-la Roche Ltd

F. Hoffmann-La Roche Ltd (Suiselani) Sauniuniga: Xenical

Redulu 0.01 + 0.1585 30 pcs. capsules

Polokalame Muamua (Rusia) Sauniuniga: Lafoaʻiga

Orsoten 120mg 21 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten

Orsoten Slim 60mg 42 pcs. capsules

Krka dd, Novo mesto (Rusia) Sauniuniga: Orsoten Slim

Pepa 120mg 60 pcs. ata vali ata

Izvarino (Rusia) Sauniuniga: Listata

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Capsules - 1 capsule.:

  • gaioiga galue: lisi o igoa - 120 mg,
  • meaʻai: MCC - 59.6 mg, sodium carboxymethyl starch (sodium sarch glycoc) - 38 mg, sodium lauryl sulfate - 10 mg, povidone - 10 mg, talc - 2.4 mg,
  • capsule (malosi, gelatin): dioxide, gelatin, pateni blue laye.

O le mamafa o le mamafa o mea o loʻo i totonu o le capsule e 240 mg.

Capsules, 120 mg. 7 poʻo le 21 pulou. i totonu o pusa paʻu na faia i le PVC kiriata ma le alumini alumini ua valiina.

1, 2, 3, 4, 6, 12 paʻu o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa.

Capsules Numera 1 ma se tino ma se pulu lanumoana.

Faʻamatalaga o capsules: fualaʻau paʻepaʻe poʻo le paepae sinasina.

Faʻailoga o le gastrointestinal lipase.

Le maualalo, 8 itula i le maeʻa ai o le suamalie, leai se suiga i le plasma e le o fuafuaina (faʻatonu i lalo ole 5 ng / ml).

O le faʻalauteleina o le faʻaalia o le igoa o le lisi e itiiti lava. I le maeʻaina o le 360 ​​mg o le leitioina o le 14C-list, o le maualuga o le radioactivity i plasma na ausia ina ua mavae le 8 itula, o le maualuga o le lisi e lei suia le igoa na latalata i le tapulaa o le siaki (itiiti ifo i le 5 ng / ml). I suʻesuʻega faʻapitoa, e aofia ai le mataʻituina o faʻataʻitaʻiga o le plasma patient, o le lisi e lei suia le lisi sa fuafuaina i se taimi faʻaletonu i le plasma, ma o ona faʻasalalauga e maualalo (itiiti ifo i le 10 ng / ml), e leai ni faʻailoga o le faaputuputuina, lea e ogatasi ma sina faʻaaogaina o fualaau faasaina.

In vitro, o le lisi o igoa e sili atu ma le 99% faʻamalosi i pulu plasma, e masani lava lipoproteins ma albumin. Orlistat e maualalo i sela toto mumu. E maua i le puipui o le gastrointestinal tract faatasi ai ma le fausiaina o metabolites e leai ni gaioiga M1 (faʻavaivaiina o lectone mama e fa) ma le M3 (M1 ma le N-formylleucine pipisi). I se suesuega i tagata gasegase gasegase o loʻo faʻaaogaina 14C-list, 2 metabolites, M1 ma M3, na tusa pe tusa ma le 42% le aofaʻiga o le radioactivity plasma. M1 ma le M3 ua maua se peta-lactone tatala ma faaalia ai le malosi o le faʻasaina o gaoioiga e faasaga i lipases (faʻatusatusa i le lisi, e 1000 ma le 2500 taimi e vaivai, mulimuli ane). Ona o le maualalo o le gaoioiga ma le maualalo o le concentration o metabolites plasma (pe tusa ma le 26 ng / ml ma le 108 ng / ml mo le M1 ma le M3, i le faasologa o le 2-4 itula ina ua maeʻa le puleaina o le lisi i vailaau togafitiga), o nei metabolites ua manatu e le o taua. O le metabolite M1 e puupuu lona T1 / 2 (pe a ma le 3 itula), o le lona lua o le metabolite ua sili atu ona lemu (T1 / 2 - 13.5 itula). I tagata gasegase, o le CSS o le metabolite M1 (ae le o le M3) e faʻatupulaia le fua faatatau i le fua o le lisi. A maeʻa le tuʻuina atu o le 360 ​​mg o le 14C-listlist e tagata gasegase ma le mamafa o le tino ma mafatiaga mai le mea oona, o le faʻasalaga o le lisi e le mafai ona afaina i totonu o le manava o le auala autu lea o le faʻamalosi. Orlistat ma ona metabolites M1 ma M3 ua faʻasalaina foi i le talo. E tusa ma le 97% o le gaioiga o le gaioiga e faʻamaonia ai le vailaau oona na faʻamanuiaina i feeseeseaiga, e aofia ai 83% - e le suia.

O le numera o le numera o le radioactivity atoa ma le 360 ​​mg o le 14C-listings e itiiti ifo ma le 2%. O le taimi mo le faʻamamaina atoa ma feces ma urine e 3-5 aso. O le manava o le lisi o le lisi na maua e tutusa ma tagata gasegase ma le mamafa o le tino ma le gaʻo. E faʻavae i luga o faʻamaumauga faʻamaonia, o le T1 / 2 o le faʻaleleia o le lisi e eseese i le va o le 1-2 itula.

O se tasi o le inhibitor o lipine gastrointestinal. O loʻo faia ai se vailaʻau tuʻufaʻatasia ma le vailaau faʻamalosi o le gastric and pancreatic lipases i le lumenese o le manava ma le tootoo. O se enzyme e le faʻaaogaina ua galo ai lona gafatia e talepe ai gaʻo meaai i le tulaga o triglycerides (TG). E le o aʻafia le TG, ma o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le kalori e mafua ai le paʻu o le mamafa o le tino. Faateleina le maualuga o le gaʻo i feces 24-48 itula i le maeʻa ai o le gaʻo. Faʻaauau le pulea lelei o le mamafa o le tino, faʻaitiitia o le gaʻo.

Mo le faʻaaliga o le gaioiga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le igoa o le lisi, i le fualaau faʻasoifua maloloina fautuaina (120 mg 3 taimi i le aso), e aʻafia ai le faʻaaogaina o gaʻo o meaʻai e tusa ma le 30%.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Faatau i le fale talavai i foliga o capsules. O le elemene aoga o le lisiina lea i le aofaiga o le 60 mg po o le 120 mg. O le tuufaatasiga e aofia ai le sodium lauryl sulfate, microcrystalline cellulose ma povidone.

Faatau i le fale talavai i foliga o capsule, o le eletise galue o le lisi lea i le aofaiga o le 60 mg po o le 120 mg.

Fale gasegase

E masani ona i ai le tiga o le manava, le faʻavalea. O le fiafia e mafai ona avea ma suauu i se tulaga malulu. O loʻo i ai le mumū o le pancreas, feeseeseaʻiga o le leʻo.

E mafai ona maua aʻafiaga - e masani ona i ai le tiga o le manava, flatulence.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E mafai ona ave le vailaʻau i vailaʻau o le hypoglycemia, ae mafai ona manaʻomia le faʻaitiitia o fua. E sili atu le faʻaaogaina o le cyclosporine ma le vaitamini 2 itula muamua pe a uma ona ave Orlistat.

Orlistat e faʻaleleia le aafiaga o le faia o le Pravastatin. E le tatau ona ave Acarbose ma Amiodarone i le taimi lava e tasi i le fualaau faasaina. E i ai le faaitiitia i le maualuga o le prothrombin ma se suiga i le faailoilo o le INR, pe afai o le warfarin ma le oral anticoagulants e faaopoopoina foi.

Ava malosi

O le fegalegaleaiga faʻatasi ma le ava malosi e mafai ona faʻalauteleina ai lagona leaga mai le gastrointestinal tract. E tatau ona lafoai le ava malosi i le taimi o togafitiga.

I totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau oloa faʻapitoa mo paʻu mamafa:

100% paʻu o le mamafa i Xenical. Manatu faaalia mai se tausisoifua e uiga i Orsoten

Aʻo leʻi suia le vailaʻau faʻatasi ma se analog, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia se suʻega. O nei fualaau oona ua i ai le faʻasaina ma aʻafiaga itu.

Faʻatau

Polpharma Pharmaceutical Plant S.A., Polani.


Cyclosporine e sili ona lelei 2 itula muamua pe a maeʻa ona ave Orlistat.
E mafai ona ave le vailaʻau i vailaʻau o le hypoglycemia, ae mafai ona manaʻomia le faʻaitiitia o fua.
Orlistat e faʻaleleia le aafiaga o le faia o le Pravastatin.
E i ai le faaitiitia i le maualuga o le prothrombin ma se suiga i le faailoilo o le INR, pe a fai o le warfarin e faaopoopoina.
I totonu o se fale talavai, e mafai ona e faʻatauina ni oloa faʻaletonu tutusa, pei o Xenalten.
E le tatau ona ave Acarbose ma Amiodarone i le taimi lava e tasi i le fualaau faasaina.
O le fegalegaleaiga faʻatasi ma le ava malosi e mafai ona faʻalauteleina ai lagona leaga mai le gastrointestinal tract.





Anna Grigoryevna, fomaʻi

O le fualaau faasaina e taofia ai le aoga o enzymes e mafai ona sosolo vai-suavai lea e teli ma talepe ai gaʻo. Ina ia ausia le iuga lelei, o loʻo fautuaina mai e tagata gaosi meaai e maualalo-calorie ma taʻaloga. Mai le gastrointestinal tract, o aʻafiaga leaga e mafai ona tutupu i le 2 vaiaso muamua, lea e mou atu i le taimi. O se mea e leai se aoga o le a i ai i le i ai o mafuaʻaga masani o le oona (faʻamalologa o le hormonal, o le tino, le toaga, hypothyroidism).

Maxim Leonidovich, tagata paleni

O le fualaau faasaina ua faatonuina i tagata gasegase mo le togafitiga o le oona ma le puipuia o le toe maua o le mamafa. A maeʻa ona 'ave le pulu, faʻaititia lou manaʻo. O le vailaʻau e mafai ona ave e tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, toto maualuga ma le cholesterol maualuga. E fautuaina e te faʻateleina fualaau faisua ma fualaau suamalie, faʻapea foʻi le inu i le 2 lita o le vai mama i aso taʻitasi.

Na ou matauina o aʻu paaga ma gasegase e tuua le tele o iloiloga lelei e uiga i le fualaau faasaina. E fesoasoani le meafaigaluega e faʻaalu ai nisi pauna. O tagata maʻi na oʻo i aʻafiaga aʻafiaga poʻo faʻalavelave faʻavevesi e tali atu le lelei e uiga i le fualaau faasaina.

Aʻo leʻi suia le vailaʻau faʻatasi ma se analog, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia se suʻega.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2. Se fualaau saogalemu e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino ma faʻaleleia le suka toto. Na ia aveina vailaau faʻatasi ma se taumafa maualalo-kalori ma taʻaloga. Sa amata ona ia lagona le lelei, ma le taofi na taofia le popole. Na leiloa 9 kilokalama ma o le a tumau loʻu mamafa e ala i le faaaogaina o lenei vailaʻau.

Mai le aufaʻatasi, ou te matauina le aoga ma vave le taunuʻuga. Mai le 75 kilokalama, na gau lona mamafa i le 70 kilokalama i le 4 vaiaso. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le fiaai, o lea e leai se manaʻoga e 'ai le meaʻai. O le fualaau oona o le a fesoasoani ia i latou e mananao e masani o latou tino e 'ai meaai maloloina. O le tasi o le miti o le manava. Na amata mai le vavalalata mai aso muamua o le faʻaogaina ma tumau mo le masina.

Sa ou tago i le fualaau faasaina 1 papa maʻa faatolu i le aso. O ulu o le ulu na amata ina ua maeʻa ona ave, lea e le mafai ona aveesea i fualaau. I le vaiaso mulimuli ane, na ou vaaia le fulafula i luga o vae ma foliga, naua, manava manaia ma le afaina. Masalo o le fofo e fesoasoani e aveesea ai le mamafa, ae e afaina ai le soifua maloloina. Ou te le fautuaina le aveina e aunoa ma le tofiaina o se fomaʻi.

Pharmacological group

E tusa ai ma le Physician Desk Reference (2009)Lisi o igoa e faailoaina mo le togafitiga o le oona, e aofia ai. faʻaitiitia ma le tausiga o le mamafa o le tino, faʻatasi ai ma taumafa maualalo-kalori. Orlistat o loʻo faʻaalia foi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe mauaina o le mamafa o le tino pe a maeʻa ona paʻu. Orlistat o loʻo faʻaalia mo tagata gasegase maualalo i le faʻapitoa o le tino (BMI; vaʻai "Faatonuga Faapitoa" mo le fuafuaina) ≥30 kg / m 2 poʻo le ≥27 kg / m 2 i luma o isi mea aʻafia (maʻisuka, toto maualuga, dyslipidemia).

Tina ma le lactation

O suʻesuʻega lelei faʻatonutonuina o le lisi o tina maitaga e le o faʻatautaia. Talu ai o faʻamaumauga o suʻega a manu e le mafai ona fuafuaina i taimi uma le tali i tagata, e le fautuaina le lisi mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga.

FDA ituaiga o gaioiga i luga o le tamaititi - X.

E le o iloa pe o le igoa o le tagata o loʻo natia i totonu o le susu o susu, e le tatau ona faʻaaoga i tamaitai tausi maʻi.

Sauniuniga saogalemu

A o leʻi faatonuina le lisi o igoa, o le mafuaaga masani o le gaʻo, e pei o le hypothyroidism, e tatau ona tuliesea.

I le taimi o togafitiga, e fautuaina ai se taumafa paleni-calorie meaai, lea e le sili atu ma le 30% o kalori e maua ai gaʻo. O le aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e faʻateleina i le maualuga o le gaʻo i mea taumafa (sili atu i le 30% o calories i aso taitasi). O le taumafa i aso uma o gaʻo, gaʻo, ma palatini e tatau ona tufatufaina i le va o mea taua e tolu. Talu ai ona o le lisi o igoa e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o nisi o vitamini gaʻo, e tatau i siama ona faia ni vailaʻau ole gaosiga e maua ai vitamini gaʻo e faʻamautinoa ai lo latou lava lelei. E le gata i lea, o mea o loʻo iai i le vitamini D ma le beta-carotene i tagata maʻi gasegase atonu e maualalo ifo nai lo tagata e le o ni mea e sili ona leaga. Multivitamins e tatau ona ave i le 2 itula muamua pe 2 itula i le maeʻa ai o le lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, ao le i momoe. O le faʻaleleia o le lisi ile doses e sili atu i le 120 mg 3 taimi i le aso e le maua ai se isi faʻaopoopoga. I maʻi e maua le lisi ma le cyclosporine i le taimi e tasi, o le siakiina pea o le plasma cyclosporine e manaʻomia.

I maʻi na le maua ni vailaʻau o le vailaau o le vailaau, i le lua ma le sili atu o asiasiga sosoo i le fomaʻi i le muamua ma le lua tausaga o togafitiga ma le lisi, o le faaititia o le maualuga o vitamini plasma na tusia i vaega nei o mataupu (o faamatalaga i le placebo o loo faailoa i puipui): vitamini A 2, 2% (1%), vitamini D 12.0% (6.6%), fuamini E 5.8% (1%), beta-carotene 6.1% (1.7%).

I nisi o gasegase, e le tusa ai ma le talaaga o le lisi, o mea e maua i le oxalates i le urine e mafai ona faateleina.

E pei o isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, i nisi vaega o tagata gasegase (mo se faʻataʻitaʻiga, i le anorexia nervosa poʻo le masima), o loʻo i ai se avanoa e faʻaleagaina ai le lisi.

O le tuʻuina atu o le gau o le mamafa e mafai ona faʻapipiʻi ma le faʻaleleia atili o le gasegase o le maʻisuka, lea o le a manaʻomia ai se faʻaititia o vailaʻau o le opo hylygenecous (sulfonylurea derivatives, metformin, ma isi) poʻo insulin.

Fesoasoani faamaoni i le taua faasaga i isi pauna. Tala faʻatatau o tala o le Xenical ma Orsoten. E aoga? - Ioe!

Faʻafeiloaʻi ia i latou uma oe na tilotilo i le toe iloiloga!

Ua masani aʻu i Orlistat drugs mo se taimi umi. I se tasi taimi, sa ia aveina uma le Xenical ma Orsoten, ma i itu uma e lua na maua le aafiaga. Ona i ai lea o se malologa umi i le taliaina, ona o mea uma lava na fetaui ma aʻu, ona maitaga ma fanauina, susu ma le seti 20 kilokalama o le mamafa mamafa.

Ina ua uma ona ia fafagaina, sa ia filifili loa e alu, ae na alu ese mai le sese, e pei ona latou fai mai ai. Amata i se meaai e sili ona fiafia i ai, ua pa'ū 6 kilokalama ma 'ai mea uma i le lua masina. Na ou filifili e faitau calories, ae mai lava i le amataga, ou te faamaualaloina lava aʻu, na ou maua ai se meaai e 1200 Kcal. O lenei ua siitia le masani i le 1800-1900 Kcal. Ae ua tupu ou te momotu sina mea. Ma o lea ina ia aua neʻi o ese mai calories, sa ou filifili e fesoasoani ia te aʻu lava ia i le fesoasoani a sauniuniga a Orlistat. Sa ou faatauina mai le paketi sili ona lelei o ē na maua - Orlistat Akrikhin.

Gaioiga galue - Orlistat

Tagata e gaosi le atunuu - Polani

Tau - 1930 solo. mo le 84 capsules.

Afai e te fuafuaina le tau o le 1 capsule, ae o le tau e sili ona lelei e maua pe ae faʻatau se lapisi tele (82 capsules). 1 tau le mamafa e tusa ma le 23 ruʻu.

Ua maua foi o se afifi o le 48 capsules. O lenei gaosiga e le o ausia le afifiina i le 21 capsules, o isi Orlistatov ei ai.

Nofoaga faʻatau - Pharmacies Stolichki

Analogs - Xenical, Orsoten, Listata.

Faʻapipiʻi pepa paʻepaʻe lanu viole.

I totonu o le 6 paʻu mo 14 capsules.

O paʻu o loʻo i ai se loimata, pe afai e manaʻomia, e mafai ona e vavaeeseina se numera itiiti o capsules e ave, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma oe i totonu o le pusa poʻo le galuega.

O capsules lava latou e lanu moana, laʻitiiti i le lapopoa. E leai ni faafitauli i le foloina.

Faʻamatalaga ma pulega:

Totonu, fufuluina i le vai, faatasi ai ma meaai autu taitasi (i luma tonu o le taumafataga, faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le 1 le itula pe a uma meaai).

Gaioiga faʻamaloilo:

Orlistat o se faʻamaʻi faapitoa o le gastrointestinal lipases. E gaoioi i le lumanaʻi o le manava ma le tootoo laiti, ma fai ai se vailaʻau tuʻufaʻatasia ma le vailaau faʻamalosi o le gastric and pancreatic lipases. O le enzyme e le faʻamalosi e le mafai ona talepe ai meaʻai e maua i le tino o triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. E leai se mea e faʻamalosi ai faʻamaʻi, ma o le mea lea o le faʻaititia o calories i le tino ua faʻaitiitia, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.

Afai e te faamalamalamaina i se auala faigofie, ona le mafai ai lea e le fualaau faasaina ona maua se aofaiga o gaʻo tatou te taumafaina. Ma o nei mea e leai ni gaʻo e fafagaina faatasi ma feces.

O le a ou faaopoopo atu ia te au lava, afai o se tasi o taumafataga e leai se gaʻo, ona le tatau lea ona ave capsules. Afai matou te fai atu o lau 'aiga o le taeao ma le oatmeal i totonu o le vai ma fualaau aina, o lona uiga e leai se aoga i le aveina o Orlistat, ua e faʻaaogaina sina gaʻo tele. Ae o le oatmeal, kuka i le susu ma le faʻaopoopoga o se fasi pata, faʻaopoopo i ai ni nai sisi - o se taimi lea e ave ai le kapoti.

E pei lava o soʻo se vailaau, Orlistat faʻailoga.

O le gasegase i le lisi o igoa poo soʻo se tasi o faʻamalolo o le fualaau faasaina, maʻi maʻi malabsorption masani, cholestasis, maʻitaga ma le taimi o le susu, tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Faʻasalaga: faʻamalositino togafitiga faʻatasi ma cyclosporine, warfarin, poʻo isi mea e faʻaogaina ai le tino. Faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: o suʻesuʻega muamua sa leʻi faʻaalia ai le teratogenic ma le faʻaaogaina o le igoa o le lisi.Ae ui i lea, ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina i totonu o fafine maʻitaga, o le lisi o igoa e solia i le maʻitaga. Talu ai ona e le o iloa pe o le igoa o le igoa o le a alu i totonu o le susu o susu, o le a faʻailogaina i le taimi o le susu.

O le lisi e sili ona talafeagai pe a faʻatusatusa i le tele o isi fualaau.

Ae ui i lea, o loʻo i ai tusiga i luga o le Initaneti, o Orlistat e afaina ai le ate ma fatuga. O le a ou le auiliiliina lenei mea, talu ai ou te lei mauaina faamatalaga i punaoa aloaia. Ou te lei vaai i mea o le suʻesuʻega faifai pea, ae sa na o le toe faʻatuina o se mea taua na faʻatautaia ai le suʻesuʻeina. Afai e te fiafia i lenei fesili, ona google e fesoasoani.

O faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu e na o le fai mai

O mataupu o le gasegase o le toto, diverticulitis, pancreatitis, cholelithiasis ma oxalate nephropathy ua lipotia (o le taimi o le tupu e le o iloa).

I le sili ona taateleO aʻafiaga o le lisi o le lisi o igoa e masani ona aofia ai le faamaluluina o le nofoa, o le masani ai, o le fugaina. Mo laʻu vaega, o le a ou taʻua, o taunuuga o le faia o tusi tusitusi. A uma mea uma, e tatau lava ona alu ese le gaʻo e le gaʻo. Ma o taunuuga uma e matua talafeagai. Afai e te 'aina sina sanuisi ma' ai se aisa kulimi, ona faʻatali lea mo le faʻatulagaga. E masani ona malaga atu i falemaʻi. I lenei tulaga, Orlistat e lelei le aoaiga.

Ou te faʻailogaina i nisi taimi. E pei ona ou tusia i le amataga lava o le toe iloiloga, ua ou i ai nei i luga o sina mea itiiti o le kalori. O meaai mama e toetoe lava a le oi ai i laʻu meaai. E sili atu le saʻo, ae i se tulaga sili ona lelei. Ae o nisi taimi o loʻo i ai le vavaeese mai le taumafataga. Aso malolo, feiloai i uo i totonu o le kafe, keke. Ma o lea ia aua le sola ese mai calories, i ia tulaga ou te ave le capsule Orlistat. E le sili atu le 1-2 taimi i le vaiaso ma e masani ona nofo toʻatasi.

O le mea moni o le vailaʻau o Orlistat Akrikhin e leai sona aoga nai lo le Xenical sili atu taugata, na faʻamaonia aʻu ina ua maeʻa nei faʻapotopotoga. O le "fua faatatau" tutusa lea na faamatalaina i luga na oo mai ia te au.

E ui lava o loʻo faʻapea mai, "Faʻafeiloaʻi e ala i faʻamatalaga" i luga o se atopau, o le mea moni, faʻatau i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga e le o se faʻafitauli. Leai se tasi i soo se fale talimalo ua fesili mo se taotoga.

Manatu faaalia e le o se taiala i gaioiga, na o le faasoaina atu o loʻu poto masani. Talia pe leai, e oʻo ia te oe. I se tasi taimi, sa fautuaina aʻu e se fomaʻi. O lona faamoemoega na ou faatauina ai le pusa muamua. Sa vaai le fomai i aʻu suega ma malamalama i le tulaga o loʻu tino. I le mea e tatau ai, e tatau ona e faia lenei mea ao leʻi faia ni vailaʻau.

Faafetai mo lou gauai atu i le toe iloiloga! Soifua Maloloina i oe ma e pele ia te oe!

Tuua Lau Faamatalaga