Glucometer o le gaosiga a Rusia: iloiloga ma fautuaga mo le filifilia

Glucometer o se masini feaveaʻi e mafai ai ona e pulea le maualuga o le kulukose o le toto i le fale ma e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma le poto.

Talu ai nei, o le aufaʻatasi a le atunuʻu ua gaosia ni masini e agavaa mo tauvaga ma tagata mai fafo.

O se maualuga tele, saogalemu ma faigofie ona faʻaaoga le glucometer i le fale mai le kamupani Elta.

O le asō o loʻo sili ona lelei i le gaosiga o fale ma, i le tele o itu, o se tauvaga agavaa e faʻaulu mai i ai faʻataʻitaʻiga.

Faʻapitoa:

  • O le saʻo aʻiaʻi o loʻo tausisia ai tulaga o le setete,
  • O fua faʻataʻitaʻiga e le taugata,
  • Televave faʻasoasoa faʻamatalaga,
  • O oloa e masani ona maua i taimi uma
  • Taugofie le tau.

O loʻo tuʻuina atu foi e le kamupani ituaiga eseese: Sattelit Express, Sattelit Plus.

E masani lava ona faʻaaogaina i luga o maʻa maa uma glucometers, i nisi faʻataʻitaʻiga e tumau (tumau mo ni nai tausaga), i isi - e mafai ona sui. I totonu o le masini Sattelit latou te fesuiaʻi. Taʻiala e faʻaaoga - matamata i le vitio.

O le lua glucometer sili ona lauiloa i Rusia o Diacon. O se tala faʻatatau o le tala faʻatatau, o le tau o le faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 350 rubles. O le saʻo o fuataga e maualuga ma e masani lava e le itiiti ifo i le itu i Sisifo.

O faʻasalalauga glucometers ei ai se mamanu faʻaonaponei, o se lapoa lapoa ma ni faʻataʻitaʻiga tele, o le masini lava ia e galue e aunoa ma se tulafono.

O le isi kulukose toto toto Rusia Clover Check - model SKS-03 ma faʻamatalaga faʻapitoa:

O le mana manatua e 450 faitauga.

Taimi fuafuaina - 5 sec.

O le pa'ū manaʻomia o le toto o le 0.5 μl.

o le i ai o se uati o le uati, fuaina o "muamua" ma le "pe a mavae" meaai, se faailo o le ketone ma se auala faigofie mo le aveeseina o fasi siaki.

O le tau e tusa ma le 1.5 afe rubles.

O glucometers o Omelon o se atinaʻe fou o saienitisi. Ina ia fuaina le maualuga o le suka, latou te le manaʻomia se puʻupuʻu lima ma le toto sampling, latou te galulue e tusa ai ma se auala e le faʻafefe, e pei ona taua i lenei iloiloga.

O le tau o le masini e e tusa ma le 6500 tusi.

Taiala galue

Ae o atinaʻe faʻaonapo nei ua latou faia se masini fou e le faʻaleagaina e mafai ai ona e iloa le maualuga o le kulukose. E leai ni ana suʻega, ma mo le suʻesuʻega e leai se mea e manaʻomia e faia ai se faʻamaʻi ma ave toto. O le glucometer e leai se osofaʻiga o le gaosiga a Rusia e maua i lalo o le igoa "Omelon A-1".

Ituaiga o masini

Tagata faʻapitoa e vaʻavaʻaia glucometers e faʻatatau i taʻiala o la latou galuega. E mafai ona avea ma photometric poʻo elekene. O le muamua o ia mea e ufiufi ma se mea faʻapitoa, lea, pe a fegalegaleai ma le toto, liliu le lanumoana. O le faʻatonuga o le kulukose e fuafuaina e faalagolago ile malosi o le lanu. O le auiliiliga e faia i le faʻaaogaina o le masini eletise o le mita.

O glucometene eletise eletise e faia i Rusia, e pei o latou tagata i Sisifo, ia faamaumauina elemene eletise e tutupu pe a tali mai le reagent i luga o se fasi siaki ma le kulukose i le toto toto. O le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei o loʻo faia faʻataʻitaʻiga i lenei mataupu.

Faataitaiga "Elta Satellite"

Ae e iai foi ona faaletonu. Ina ia maua le iuga, o se mataua lapopoa o le toto ma se voluma e tusa ma le 15 μl e manaʻomia. O mea le lelei e aofia ai se taimi umi e fuafua ai le taunuuga - e tusa ma le 45 sekone. E le o tagata uma e toʻa i le mea moni e na o le taunuʻuga e tusia i le mafaufau, ma o le aso ma le taimi o le fuataga e leʻo faʻaalia.

O le mita o le kulukose o le fausaga Rusia "Elta-Satellite" e fuafua ai le maualuga o le suka i le range mai le 1.8 i le 35 mmol / l. I lona manatuaina, e 40 taunuuga o loʻo teuina, lea e mafai ai e oe ona mataʻituina uiga. E faigofie tele le pulea o le masini, o loʻo i ai se tele lapoa ma ni faʻataʻitaʻiga tetele. O le masini e faʻamalosia e le 1 CR2032 pamu. E tatau ona lava mo le 2000 fuataga. O le lelei o le masini e aofia ai le tele ma le mamafa o le mamafa.

"Faʻasalalauga Satelite"

Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga taugofie a le aiga, e mafai ona e mauaina ni tusi sili atu ona maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mita glucose na faia e le Satellite Express e mafai ona iloa i totonu o le 7 sekone. O le tau o le masini e tusa ma le 1300 rubles. O le faʻalavelave e aofia ai le masini lava ia, 25 ia, o le numera lava lea e tasi o le suʻega, o se peniscercer. E mafai ona e teuina le masini i se tulaga faapitoa e sau ma le pusa.

O lenei glucometer e faia i Rusia e galue i le vevela o le 15 i le 35 0 O. E faia ai faʻataʻitaʻiga i se lautele lautele: mai le 0.6 i le 35 mmol / l. O le manatuaina e le masini 60 fuataga.

Glucometer "Satellite Plus"

O lenei masini komepiuta o se tasi o mea lauiloa i le maketi i totonu o le lotoifale. E mafai ona faʻatauina mo le 1090 rubles. I le faaopoopo atu i le glucometer lava ia, o le pusa faʻataʻitaʻiga e aofia ai se peni faapitoa lea e togi ai, lalaga, fasi siaki, ma fai ai se ufiufi.

Glucometers o le gaosiga Rusia "Satellite Plus" e fuafua ai le kulūkose i le 20 sekone. I le taimi lava e tasi, na o le 4 μl o le toto e lava mo le galue ma faʻamaonia saʻo. O le fuataga o lenei masini e tele lava: mai le 0.6 i le 35 mmol / L.

O le suʻesuʻega e tutusa lava e tusa lava po o le a le mea na filifilia. Muamua e te manaʻomia le tatalaina o le afifi ma ave le suʻega. Ua faʻaofiina i totonu o se sola faapitoa ile mita. Numera e tatau ona i luga o lona lau, e tatau ona fetaui ma le numera i luga o le pusa. A maeʻa lena, e mafai ona e amata fua.

Ina ia faia lenei mea, fufulu mama ma fufulu ou lima. Ona, faʻaaogaina lea o se peni ma se laupepa, e faia se pu i le tamailima. E tatau ona faʻaaogaina le toto o loʻo aʻafia i le nofoaga o loʻo faʻasinoina ai le fasipepa ma faʻatali mo le 20 sekone. O le a faʻaalia i luga o le lau.

Manatu mo Tagata Uma ma Fautuaga Filifilia

Ae le o tagata uma e fiafia i nei mita o le kulukose toto. O masini a Rusia mai le kamupani "Elta" ei ai le tele o mea le lelei. O le tele lava o taimi, e fai mai le maʻisuka e matua tiga lava i le pupuʻu ma laupepa e sau ma le masini. E sili atu ona fetaui lelei mo tagata matutua ma le paʻu o le paʻu. Ae talu ai le tuʻuina atu o tupe taua, e mafai ona toe faʻaleleia lenei toe foʻi.

E ui i le maualalo o le tau, o nisi e talitonu e sili atu le tau. I le uma, o tagata e faalagolago i le insulin e manaʻomia le pulea o latou suka i le tele o taimi i le aso.

Mea e le faʻaleagaina

Ina ia faia se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer, e tatau ona fua le mamafa ma le vascular tone i le taumatau ma le lima tauagavale. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le kulukose o se mea e faʻaaoga ai le malosi e aʻafia ai le tulaga o vaʻa o le tino. A maeʻa ona fuaina, o le masini e fua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le Omelon A-1 masini ua faʻapipiʻiina ma se malosi eletise malosi, ma o loʻo i ai foi se masini faʻapitoa lea e mafai ai ona sili atu ona galue saʻo nai lo isi siakiina toto.

Le lelei o se faʻaletonu o le glucometer i totonu ole fale

O le mea e leaga ai, e le fautuaina lenei masini mo tagata e faalagolago ile inisalini. E sili atu ona lelei le faʻaaogaina o mita toto o le kulukose o le toto e osofaʻi a Rusia e siaki ai a latou sukū. O faʻamatalaga e uiga i tagata ua uma ona suia nisi masini e faʻamaonia ai e le sili atu le leaga o masini faʻaletonu i lo latou itu i sisifo.

O lea e mafai ai ona e faʻaogaina ma le saogalemu lenei glucometer o le gaosiga a Rusia, e mafai ona faʻatusatusa lana faatinoga i faʻamaumauga mai isi masini. Ae o le toatele e mananao e faatusatusa i latou i taunuuga o suega suʻesuʻe i potu suʻesuʻe.

Glucometers Rusia ma o latou ituaiga

O masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona fesuisuiai i mataupu faavae, o photometric ma electrochimics. I le tulaga muamua, o le toto o loʻo faʻaalia i se vaega faapitoa o se vailaʻau vailaʻau, lea e maua ai se lanu mata. O fua o le suka toto e faʻamoemoe i le tamaoaiga o le lanu. O le auiliiliga o loʻo faʻatinoina e le masini masini o le mita.

O masini e iai se metotia eletise o suʻesuʻega e fuafua ai eletise eletise e tutupu i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le vailaʻau kemikali o suʻega ma glucose. O le auala sili ona lauiloa ma lauiloa mo le suesueina o faailoga o le suka toto, e faʻaaoga i le tele o faʻataʻitaʻi Rusia.

O mita mulimuli o le gaosiga o Rusia o loʻo sili ona manaʻomia ma masani ona faʻaaoga:

  • Elta Satellite,
  • Fesoʻotaiga Satelite,
  • Satellite Plus,
  • Tiakono
  • Clover Check

O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i luga e tusa ai ma le mataupu faavae tutusa o le suʻesuʻeina o fua o le kulukose toto. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona ave le tausiga e fufulu lima, pe'ā uma ona fufuluina lelei maeʻaeʻa i se solo. Ina ia faʻaleleia le toto, o le tamatamailima lea e faia ai le pupuʻu ua uma ona faʻaalu.

A uma ona tatala ma aveese le siaki, e taua le siakiina o le aso e muta ai ma ia mautinoa o le a le afaina le afifi. O le suʻega o le suʻega o loʻo tuʻuina i totonu o le au suʻesuʻe ma le itu o loʻo faʻaalia i luga o le ata. A maeʻa lena, o le numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaalia o meafaifaʻaili, e tatau ona tutusa ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Na o le taimi lena e mafai ona amata faʻataʻitaʻiina.

O se tamai puʻupuʻu e faia i le pine lalaga i luga o le tamatamailima o le lima, o le pa'ū ifo o le toto e aliali mai e faʻaaogaina i luga ole pito o le suʻega.

A maeʻa ni nai sekone, e mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i luga o le faʻaaliga o le masini.

Tuua Lau Faamatalaga