Faia o le uili uila

Wheelworm o se vailaʻau e fesoʻotai ma le sailia o mea gaʻo. O le kulupu o nei fualaau oona ua faʻamoemoe e faʻaitiitia le cholesterol i le tino o se maʻi e mafatia mai le sili atu o lenei vaega i le plasma toto. O nei fualaau oona e faʻaaogaina e fai ma fetuunaiga i taimi o togafitiga faʻapitoa.

O le faʻaaogaina o nei vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe se suʻesuʻega.

O se vaega o le vailaau oona Kolesevelam o le leai lea o se tofo le lelei i le oloa, lea e tau atu i lona masani ona faʻaaoga pe a faʻatusatusa i isi fualaau o lenei vaega.

O le faʻaaogaina o se vailaʻau e faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol i le toto. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai faʻalavelave ogaoga i le tino na mafua mai i le pipisiina o toto toto e ala i le cholesterol deposits. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ai foʻi ona faʻaititia le maualuga o suga i le tino i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

E faasaina le inuina o fualaau mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

O tagata sailiili o meaola eleʻele e maua ai le faʻamalosia o le cholesterol ma meaola kulimi synthesi i le ate i le cholesterol.

Talu ai ona o le fusifusia o meaola suamalie, ua faʻamalosi ai le ate e faʻapipiʻi ai se aofaiga faaopoopo o nei vaega, faʻaalu atili ai cholesterol i lenei mea. O le faʻaaogaina o le voluma faaopoopo o le cholesterol mo le gaosia o meainu kulimi e fesoasoani e faʻaititia ai le tele o le ava lipophilic i le plasma toto.

Lapataiga ao faʻaaogaina WheelClevelam

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau e avea o se sui sooupu o le ausilali, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e uiga i lona faʻaaogaina. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le Solesewelam hydrochloride, lea e mafai ona faatupuina ai se faʻafitauli o le maʻi ile vaega ole gasegase.

I le feutagaʻi ma le fomaʻi, o sauniuniga uma, faʻapitoa o fuamini, meaʻai ma meaʻai e faʻaaogaina e faia ai togafitiga faʻapitoa i le tino e tatau ona faʻaalia.

O lenei faʻamatalaga o le a faʻatagaina ai le fomaʻi o loʻo vaavaaia le vasega o togafitiga e filifili saʻo ai le vailaʻau o vailaʻau.

E le gata i lea, o le tagata maʻi pe a faʻaaogaina vailaʻau e tatau ona manatua o lona faʻaoga e tatau ona faia i le itiiti ifo i le 4 itula aʻo leʻi tagofia fualaau e pei o:

  1. vitamini faʻalavelave
  2. vailaau oona
  3. inisalini
  4. Levothyroxine,
  5. faʻaiuga tautala
  6. Warfarin,
  7. Verapamil
  8. Gliburide ma isi.

Aʻo leʻi faʻatagaina togafitiga, e tatau i le fomaʻi ona iloa e uiga i le taimi o le faʻamalosi i le tagata maʻi, faʻapitoa foi e uiga i taotoga o taotoga i luga o le manava po o le manava.

O le faʻamatalaga o le fualaau faasaina ma le fuafuaina o le vailaʻau aupito sili ona lelei e faia e le fomaʻi, i le amanaʻiaina o iuga uma o le suʻega o loʻo avanoa ia te ia ma le i ai o uiga taʻitasi o le tino maʻi.

E tatau ona logoina le fomaʻi pe afai o loʻo iai i luga o le tino se tumutumu oona e mafua ai le maualuga o triglycerides.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona ave faʻamalosi le vailaʻau ma faʻamaʻele i se vai e lava lelei.

Pe a faʻaaoga togafitiga i le taimi o le togafitiga o le maʻisuka, e manaʻomia ona mulimuli i se meaʻai faapitoa i le taimi e tasi e pei o le tagofia o fualaau faasaina ma siakiina e le aunoa le maualuga o suka i totonu o le tino.

Afai e faʻaaogaina le vailaʻau mo le togafitiga o le maualuga o le cholesterol plasma, ona manaʻomia lea e maua ai faʻamatalaga auiliili i le tausia o meaai paleni mai le fomaʻi aʻo togafitiga.

O le fua o le fualaau faasaina e eseese mo vaega taʻitasi o gasegase.

Pe a faasaʻo le toto toto, e fautuaina e ave le fualaau faasaina i aitema nei:

  • E fautuaina tagata matutua e ave 6 laupepa i aso uma. Ole aofaiga lenei o fualaau e mafai ona ave ile aso pe vaevaeina i ni atopa se lua.
  • Afai e tatau ona ave le fualaau oona i le tamaitiiti, o le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi, ma mafaufau i iuga o le suʻega o le tamaititi ma uiga o lona tino.

E tusa ai ma taʻiala mo le aveina o vailaau i le tulaga ua e misia le ave o le isi fualaau, a oʻo i le lumanaʻi, e le tatau ona e faaluaina fua o fualaau faasaina.

Afai e tupu tele, e tatau ona e sailia se fesoasoani mai se falemaʻi ma taofi le ave o vailaʻau.

O le vailaau o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻi o loʻo faʻamoemoeina e le fomaʻi e faʻavae i le tulaga o le soifua maloloina o le maʻi, ma ua fetuunai i taimi o togafitiga.

O manatu taua e tatau ona talanoaina ma lau fomaʻi ma maua fautuaga i luga o le mataupu o le aveina o vailaau e pei o:

  1. taimi e fafaga ai,
  2. le i ai o faafitauli i le galuega a le esophagus,
  3. maʻitaga fuafuaina o maitaga ma le taimi o le faʻataʻitaʻiga,
  4. faafitauli i le foloina.

A maeʻa ona e faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa le tulaga o le tino ma pe afai ei ai ni mea ua vavaeeseina i le soifua maloloina, e tatau ona e asiasi vave atu i se fomaʻi ina ia mafai ona faʻaitiitia le faʻaititia ma fetuunai le fualaau o le vailaʻau pe'ā tatau.

O aʻafiaga, faʻamaoniga ma le faʻailoga

O le faʻaaogaina o Colesevelam i le taimi o togafitiga e mafai ona faʻaosofia ai le tulaʻi mai o se faʻalavelave atoa o aʻafiaga. O nei aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani ona maua, ae le o taimi uma.

O nisi o aʻafiaga e seasea lava ona maua, ae mafai ona i ai ni taunuuga ogaoga mo le tino o le tagata.

Afai e iloa muamua faailoga muamua o teteega mataga, e tatau ona vave faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O le taulaiga faapitoa i le tino e manaʻomia i le mea e tupu i se aafiaga le lelei mo se taimi umi lava.

O nisi o aʻafiaga e masani ona aʻafia ai:

  • o foliga vaaia o le malosi malosi i tua,
  • o le tupu mai o le taatele o le mau,
  • o le foliga mai ua lava le afaina o le ulu,
  • atinaʻe o le dyspepsia,
  • o foliga vaaia o le malosi o le tiga i totonu o le manava,
  • o le faʻaalia o le tiga i le tino maso ma tiga faʻatasi.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻasaoina o vailaʻau o le i ai o le maualuga o le cholesterol i le plasma.

Pe a faatonuina le fualaau faasaina, e tatau i se tasi ona amanaia le mafai ona i ai o faʻasagaga i le faʻaaogaina o Kolesevelam i le maʻi.

O faʻamaʻiga autu o loʻo taua i lalo:

  1. Taʻaloga i luga o le manava po o le manava.
  2. Faʻaitiitia le gaioiga o le tui.
  3. O le tagata gasegase e iai sona faʻafefe i le vaega ole vailaʻau.

E le gata i lea, o le i ai o pancreatitis i soʻo se ituaiga i se tagata maʻi o se faʻalavelave.

Analogues o fualaau faasaina ma iloiloga

Teuina faʻamaʻi i le vevela o le potu poʻo totonu o se nofoaga malulu, puipuia mai le la susulu. E faasaina le fagogo le fualaau faasaina. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti ma fagafao.

O le ola ola o le fualaau faasaina e tolu tausaga. A maeʻa lenei vaitau, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matua faʻasaina.

E tusa lava pe tasi le faʻaaogaina o vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli matuia ma faʻafitauli i le tino o le maʻi.

Ole Kolesevelam e le naʻo le fualaau faasaina a le vaega. O lenei vailaʻau o loʻo i ai le tele o ituaiga eseese o analogues.

O vailaʻau nei e tutusa lelei lava ma se vailaʻau:

O nei vailaau uma o le tuufaatasiga o ion-polymers lea e mafai ona maualalo ai le maualuga o le cholesterol i le tino pe a ma le 20%.

O le fesili o le filifiliga o analogues o fualaau e tatau ona filifilia i le fomaʻi i luga o le faavae o se suʻega o le tino o le maʻi ma ona uiga taʻitasi.

Pe a filifilia se vailaʻau, e tatau i se tasi ona amanaʻiaina e le gata o faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina, ae ono mafai ona iai aʻafiaga i le taimi e ave ai fualaau faasaina.

E oʻo mai i le taimi nei, e faʻasaina le faʻaaogaina o aseta eleʻele mo le faatauina fua. I se taimi muamua atu, sa faia le togafitiga e ala i le faaaogaina o Questranoma, o se fualaau faasaina o le kulupu o le cholesterol. I le Iunaite Setete, ua faamaonia lenei ituaiga bile acid bile insulator.

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e matua le mautonu, lea e mafua mai ona o eseesega i le fomai o tagata mamaʻi ma le saʻo o le faʻaaogaina o vailaau e tusa ai ma fautuaga na maua mai le fomaʻi.

E le mafai ona faʻatau se fualaau faasaina i le Rusia, talu ai e leʻo faʻamaonia le fualaau faasaina i le Rusia.

E mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina i luga o le Initaneti. O le tau i Siamani e tusa ma le 110 pauna, lea i le fesuiaiga o nei tupe e tusa ma le 7,700 rubles.

E faʻafefea ona faʻaitiitia le cholesterol i le toto o le a taʻu atu i le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

Faʻataʻitaʻiga

O le sooupu o le tino, ei ai lona tino o le tino, faafoliga aafiaga. E aʻafia ai le faʻaaogāina o meaʻai kulimi ma le cholesterol i totonu o le manava, e fesoʻotaʻi ai ma le fausiaina o faʻalavelave faʻapitoa i feeseeseaʻi. E faʻaleleia ai le faʻapipiʻi o meaola suamalie mai le cholesterol i le ate, faʻaititia ai le faʻaogaina o le LDL, cholesterol ma le bale acid i le plasma, e faʻaitiitia ai le teuina o le mea mulimuli i le paʻu ma le sasaina i tagata mamaʻi e le atoatoa le faʻamalosi o le biliary tract.

O le togafitiga faʻapitoa e faʻaalia i le masina muamua. Ina ia tausia e manaʻomia se togafitiga umi. O le faʻaaoga umi e mafai ona faʻaleagaina ai le nutimomoia (faʻaitiitia le faʻaaogaina o gaʻo ma vitamini gaʻo gaʻo A, D, E, K), faʻaosooso toto (hypoprothrombinemia) ma faʻaitiitia le maualuga o le siama i le toto ma le toto mumu.

Faʻaiʻuga

Mai i le fualaau oona: tigaina o le tino, gaioiga, vomiting, afaina, nutimomoia, le lava o le fiaai, manava, manava, steatorrhea, pancreatitis, toto toto, gasegase mai le maʻi o le manava ma le maʻi ulutala duodenal,

Isi: o le paʻu o le paʻu, faʻateleina le libido, hyperchloremic acidosis, hypoprothrombinemia. Faailoga: o le mea sili e ono lamatia ai le gasegase o le gastrointestinal.

Fegalegaleaiga

E solia ai le afaina mai i le gastrointestinal tract o le phenylbutazone, o mea e le masani ai, o le thiazides, tetracyclines, penicillin G, pravastatin, phenobarbital, thyroxine, digoxin (o nei vailaʻau e fautuaina ina ia faʻaaoga 4-6 itula i le maeʻa ai o le colestyramine).

Faʻaitiitia le faʻaogaina o le metabolite gaosi o le mofetin - mea faʻapitoa, faʻaitiitia le faʻafefeina o vitamini A, D, E, K.

GLUCOFAGE TAIMI: faʻatau i falemaʻi. Tau ma avanoa.

Ma le Pharmacy Pharmacy 108, St. Petersburg, Novatorov Blvd., 8, malamalama. O le faʻaaogaina o le metformin mai papa o mea faaumiumi e le suia e fuafua i le taumafataga. Togafitiga o faʻamaʻi o le respiratory system. Glucophage Long in pregnancy: Contraindicated Glucophage Long: faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga Faʻaleleia ma le faʻapitoa o vailaʻau Faʻasalaga, faʻapipiʻi ma le afifiina Faʻailoga Contraindications Faʻaiʻuga Faʻaiʻuga aʻafiaga Faʻasagaga Fesoʻotaʻiga o vailaʻau Faʻasagaga maʻitaga ma le lactation Faʻaaoga i le tamaititi Mo le faʻaaogaina o le gaʻo I le tulaga o le gase function i le matua matua Tausaga o faʻatagaga mai fale faʻatau oloa Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina o falemaʻi Falemaʻi ma falemaʻi Tufatufaina, fausaga ma le afifiina Faʻaaliga Faʻailogaina Faʻamatalaga Faʻaiʻuga Faʻaiʻuga Faʻasagaga Fesoʻotaʻiga o vailaau Faʻatonuga faʻapitoa Faʻatoʻa ma lactation Faʻaaoga i le taimi o le tamaitiiti Mo le faʻaleagaina o le tino I le tulaga o le faʻaleagaina o le hepatic Application i luga o le soifuaga matua Faʻasalaga tuutuuga mai falemaʻi Tulaga faʻapipiʻi ma fale ola Analogs METFORMIN, tablets from 107 R Buy Glucofage, tablets from 118 P Faʻatau SIOFOR 1000, pusa 428 P Faʻatau VAEGA, fualaau 106 P Faʻatau Fomaʻi ma vaega o vailaʻau Faʻatonu o le hypoglycemic oona Tufugaga, comp i le pusa ma le tali-faia papa White po toetoe papae, kapsulovidnye, biconcave, faailogaina "500" i le tasi itu.

Synonyms BAGOMET VERO-METFORMIN GLYFORMIN Glucofage LONG DIANORMET METHOFAMA 1000 METFOGAMA 500 METFOGAMA 850 METFORMIN METFORMIN ZENTIVA METFORMIN KANON METFORMIN MV-TEVA METFORMINMIN-FISH NORMO. Lapataiga Lactic acidosis e matua seasea lava, ae o le maualuga o le soifuaga faaletino i le leai o se togafitiga faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi e mafai ona tutupu ona o le faatumu o le metformin.

Tagata faʻatau: sodium carmellose - 50 mg, hypromelilose 2910 - 10 mg, hypromelilose 2208 - 358 mg, cellulose microcrystalline - 102 mg, magnesium stearate - 3.

  • Ina ia maua le lelei o le kulukose o le toto, e mafai ona faʻaaoga le metformin ma le inisalini. A maeʻa le 10-15 aso o togafitiga, e tatau ona fetuutuunai le fua faatatau e faʻavae i luga o fua o le fuaina o le toto glucose concentration.
  • Link Report Abuse Link Report Abuse Elena Atamanchuk Fepuari 26, 10:28 pm I le tali atu i se faʻamatalaga mai le TUSYA Tala faʻasolopito 2 TUSIA Fepuari 25, 20:11 Sa ou talanoa e uiga i fomaʻi, ma ou faitau pe a ou faatauina muamua lenei vailaʻau. Ua faailoa mai foi o tuatusi ma numera telefoni o falemaʻi, iloiloga e uiga i falemaʻi.

O le faʻasalaga o le afa-olaga e faʻafesoʻotaʻi le 6.2 lela i le lelei ma le umi o le toto totola ona e faʻapupula i le faʻatau. O le saite e le o le glucophage o le saoasaoa e uiga i se malaga manaia ma le aano o aano o manu, e ofoina atu le soifua maloloina i se teutusi leʻo, faʻaaogaina vave poʻo le le atoatoa o se fomaʻi ma togafitiga faʻapitoa 500, togafiti faʻamaʻi ma togafitiga, ae na o le falemaʻi e uiga i vailaau faʻamaʻi mo faamoemoega e laiseneina faafitauli faafitauli spb.

I le tulaga o le faʻaaogaina o le abdomina i le metformin i le taʻaloga a tagata taaalo o le umi o le moe, o le uili e faʻateleina le faʻamasinoga i le ogaumu o le taumafataga e faʻamautinoa le AUC e aunoa ma se faʻaopoopoina o le C max. Mai le tala o fualaau oona: masani lava - o le lomitusi, vomiting, sau sau, ave i totonu o le fale, leai se manaʻo. Faʻalavelave faʻapitoa 850 mg, 60 pcs. E le lava le faʻasalaga e ave i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga e aunoa ma le faimamago.

Tadalafil - faatonuga mo le faʻaaoga, analogues, iloiloga, tau

Tau mo Sealex, faatonuga auiliili mo le faʻaaogaina, faʻasalaga, aʻafiaga i luga o le upega tafaʻilagi o luga o le initaneti lovisfish.ru Faatau. Suafa faʻatau - tau ma le maua o fualaau faʻatau i falemaʻi Minsk. e - se faiga faʻamalositisi talafeagai i Belarus!

I faʻamaumauga o le aveeseina: alanine aminotransferase, amylase, fua saʻo, saponite, triglycerides, creatinine, rose, pala, glucose, antaeus, magnesium. O se mea e ofo ai e faapea, i lalo ifo o le faʻaaliga faavavega o le sonic gauze o le susu o loʻo pulea lelei.

Sealex e aofia ai ma le le mafai ona mafaufau i le faasologa o mea i taimi uumi (i loʻu manatu o le loto e manaomia, o taumafaiga a le au faifaatoaga e tosoina ai le lima o le pope 5 stents, ma e le tatau ona ou fefaasoaai ma le taifau i lalo o la latou suʻega feusuaiga) ma se falemaʻi ua uma ona tofotofoina ia te au (i totonu o fale puipui o nofoaga autu) fualaau faasaina (zokor, platform, cross, lelecor, ezetrol, colestid, chisel, guar), ua i ai laʻu ofo a le paaga e aumaia aʻu mai Sealex Livalo (pitavastatin).

Ma o le tau o le tau i Bishkek o nisi, e pei o le kesi-kesi-drive-guar.

O le faʻatau mai ia i matou e aoga:

  • + matou te faia i taimi uma ni faalauiloa fou e faatagaina ai i matou e faatau ituaiga o le Levitra, Cialis Viagra ma isi fualaau e faaleleia atili ai le malosi i tauvaga tauva,
  • + pe a sili atu le aoga o oloa e sili atu ma le 5,000 rubles, o loo faatalitali se meaalofa mo oe e aunoa ma se totogi,
  • + mo tagata e faatauina atu oloa faatau, o le faatauina mai i tau faapitoa e mafai ona maua faatasi ai ma ni pusa laiti o oloa ma se lisiti o se lisiti faatau,
  • + o le auai atu i le polokalama o le aufaatasi e te maua ai se isi toesega taua i le tau o oloa i le aofaiga e 40%,

O a matou aufaigaluega e faia taumafaiga uma e faʻatau ai le faʻatau o fualaau faʻatau e faigofie tele mo le faʻatau.

Tuuina atu o oloa e faia e aunoa ma ni aso ma aso malolo seia oo i le 24 itula. Mo VIP-tagata faʻatau: Dapoxetine ma isi vailaʻau mo le malosi, faʻapea foi ma Cialis i totonu o papa, o le tau o loʻo faʻapipiʻiina i le uati. Faʻatagaina tupe maua e ala i le faiga eletise eletise Yandex Money, Tupe Totogi ma mai le faletupe Card Card (poʻo Visa).

Sealeks faamalosi le tau i falemaʻi. Sealeks - faatonuga mo le faʻaogaina, faʻamaoniga, faʻamaonia, iloiloga

I le lalolagi, e tusa ma le miliona tagata e mafatia i le le atoatoa ma ua valoia e le Center Center o Obstetrics. Aoao atili e uiga i le aoga o le fualaau faasaina o Sealex faatasi ai ma le malosi i alii.

E leai lava se mea o le a mafai ona maua i le falemaʻi Medanta (Faʻataunuʻuina le Intelligent Intelligence Intelligence, e aofia ai se suʻesuʻega suʻesuʻe, tau o le fale, falemaʻi o ana masini faʻafomaʻi). Medanta o loʻo nofo i le fale talavai ma silia ma le 50 tausaga i Fort Gurgaon i le leva mai Delhi.

I nisi tulaga, o le umi o feusuaiga e faateleina i le 6 taimi, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le genpo dapoxetine. Starter Kit Starter Kit o se tuufaatasiga o fualaau faasaina e pei o Viagra.

Suʻesuʻe mo falemaʻi i Rostov-on-Don ma le Rostov Region: o fea e faʻatau ai le fualaau faasaina o Sealex i le faʻasoa poʻo le faʻatagaina o fale mo le tau o. Faʻatau faʻatau Sealeks faʻatasi ma mg capsules, 4 pcs. inisinia i le initaneti i Moscow, tau maualalo ma faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina, faamaoni.

  • Faʻatau malosi lepopoxetine
  • Generic tamaitai Viagra faʻatau faʻatau
  • Levitra 10 mg iloiloga o tau
  • Faʻatau faʻatau toto mo alii
  • Cialis zidena tau
  • List of tablets for male manhood

Tupulaga o fuainumera, o le tau masani i falemaʻi

O a vailaʻau e fesoʻotaʻi ma fuainumera ma le aoga o le maualalo o le cholesterol e mafai ona maua i le laulau.

Igoa tau fefaatauaiga o fualaau faasaina, cholesterol faaitiitia le aafiagaIgoa o fualaau faasaina ma le faʻamalosia o le mea autuO fea latou te gaosiaTau faʻatatau, faʻamau.
Faʻamatalaga Muamua
Simvastatin (38%)Vasilip (10, 20, 40 mg)I Slovenia450
Simgal (10, 20 poʻo le 40)I Isaraelu ma le Czech Republic460
Simvakard (10, 20, 40)I le Czech Republic330
Simlo (10, 20, 40)I le india330
Simvastatin (10, 20.40)I le Rusia, Malo, Serbia150
Faʻafanua (38%)Lipostat (10, 20)I le Rusia, Malo, Italia, ISA170
Lovastatin (25%)Holletar (20)I Slovenia320
Cardiostatin (20, 40)I le Rusia330
Faʻamasinoga lona lua
Fluvastatin (29%)Leskol Forte (80)I Suitiselani, Sepania2300
Tolu Tupulaga Tausaga
Atorvastatin (47%)Liptonorm (20)I Initia, Rusia350
Liprimar (10, 20, 40, 80)I Siamani, ISA, Aialani950
Torvacard (10, 40)I le Czech Republic850
Faʻatulagaga o le fa
Rosuvastatin (55%)Crestor (5, 10, 20, 40)I le Rusia, Malo, Egelani, Siamani1370
Rosucard (10, 20, 40)I le Czech Republic1400
Rosulip (10, 20)I Hungary750
Tevastor (5, 10, 20)I Isaraelu560
Petervastatin (55%)Livazo (1, 2, 4 mg)I Italia2350

Fitirate - O mea e maua mai le fibroic acid

Fitibrates o faʻamalosi sili lona lua ia e fesoasoani e taulimaina le maualuga o le cholesterol. O le tele lava o taimi e faʻaaogaina ai faʻatasi ma fuainumera. I nisi o tulaga, o loʻo faʻatulagaina e pei o tupe tutoatasi.

O le masini o le gaioiga o papaa e faʻaleleia ai le gaioiga o le lipoproteinplase, lea e malepe ai vaega laiti o le maualalo ma le maualalo. I le taimi o togafitiga, faʻavaveina le lipid metabolism, o le maualuga o le aoga o le cholesterol tulaʻi, gaosiga o le gaʻo i totonu o le ate, ma le faʻaititia o le atherosclerotic faʻataʻitaʻiga ma fatu faʻamaʻi fatu.

Faiga faʻamaʻi cholesterol faʻasolosolo lelei e gasegase. O aʻafiaga aʻafiaga e tutupu i ni tulaga e le masani ai (tusa ma le 7-10%).

O togafiti sili ona aoga o:

  • Fufibrate. O loʻo i ai se gaioiga faʻapitoa o le hypolipidemic, faʻamalosia le faiga o le gaselase i le ate, faʻaitiitia le viscosity toto ma le thrombosis. E le o faʻamaonia mo le puipuia o le faʻatoʻaga poʻo le mauaina o le hypercholesterolemia.
  • Gemfibrozil. Clofibrate faʻasolosolo ma le itiiti ifo o aʻafiaga ma aʻafiaga itu. Ua faʻailoa mai le faʻaputuina o mea totino. Faʻaitiitia LDL, VLDL ma triglycerides, faʻaleleia le HDL, faʻavaveina le faʻaumatiaina o gaʻo susu mai le ate.
  • Bezafibrat. Faʻaitiitia le cholesterol ma le kulukose, faʻaititia ai le lamatiaga o le thrombosis. Ua uma ona faʻalauiloaina ia mea antiatherosclerotic.
  • Faʻamaonia. O vailaau sili ona lata mai ma lelei mo le cholesterol mai le vaega o fibrates. E taua o se vailaau lautele i le tau faasaga i le gasegase gasegase le atoatoa ma le faateleina o le faateleina o le inisalini. I le faaopoopo atu i le lipid-lowering properties, o loo i ai le anti-inflammatory, antioxidant ma le tonic aafiaga.

Ituaiga o fibetiFualaau oonaFaʻasalaga ma le faʻaogaina o le mea autuFautuaina o TalosagaTau faʻatatau, faʻamau.
FufibrateAtromide

Pusa, capsules, 500 mg1-2 papa faalua i aso uma800
GemfibrozilLopid

Capsules, 300 mg2 capsules faalua i aso uma900
BezafibratBezalin

200 mg tablets1 laulau 2-3 taimi i le aso900
FaʻamaoniaLipantilCapsules 200 mg1 capsule 1 taimi i le aso1000

Feterate e matua faʻasaina mo tagata ei ai le cholelithiasis, gall vladder, ate ma le fatu fatu. Ma le faʻaeteete tele, e faʻataunuʻuina i talavou ma tagata matutua.

Sequestrants of acid acids

O se kulupu o lipid-lowering drugs e taofia ai le gaosiga o le cholesterol. E faʻaaogaina e avea ma sui o togafitiga faʻapitoa.

O le kulifa o loʻo maua i le taimi o faʻasolosolo i le va o le cholesterol ma gaʻo. Sequestrants e fusifusia nei meaʻai i le tootoo laiti ma aveeseina mai le tino faʻapitoa. O se taunuuga, o lo latou gaʻo i totonu o le ate e faʻaititia tele. O le okeni e amata ona faʻapipiʻiina nei meaola, faʻaalu le tele o LDL, lea e faʻaitiitia ai le aofaʻiga o le toto.

O sēsite e fusifusia ai fesoasoani o loʻo vaevaeina i vaega e tolu:

  • Colestyramine (cholestyramine). Pe a ulu atu i le togafiti laiti, ona avea ai lea o ni pusa bale e le mafai ona faʻaaoga. E faʻateleina ai lo latou manava ma faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le cholesterol e puipui o le intestinal.
  • Colestipol. O le copolymer mamafa maualuga. Faʻaitiitia le faʻaaogaina o le cholesterol tele. E sili atu ona aoga nai lo colestyramine, o le mea lea, e masani lava ona faʻamatalaina i togafitiga faʻapitoa mo tagata gasegase o le hypercholesterolemia muamua.
  • Faia fafie. Pusa mai se tupulaga fou o le cholesterol. E sili atu le aoga, e masani lava e le mafua ai ni mea leaga. Alu lelei ma isi fualaau. E mafai ona faia i le maitaga.

I le faaopoopoga i le faaitiitia o le maualuga o le cholesterol matautia, o fualaau faasaina e faaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o le fatu fatu o le fatu, faamaʻi o le mafaufau, osofaʻi o le fatu. Latou te le o aʻafia i le faʻalauteleina o le taamilosaga, o le mea lea, latou te mafua ai le itiiti ifo o aʻafiaga o itu. I le tele o tulaga, o nei mea e le o iai ni faʻafitauli o le mafaufau;

Filifili o le initaneti o le Cholesterol

O vailaau faafomai o lenei vaega e le faateleina ai le excretion o meaola kulimi ma e le taofia ai le gaosiga o le cholesterol e le ate. O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le tafe mai o meaola mai le iniseti laitiiti i totonu ole ate. Ona o lenei mea, o loʻo faʻaitiitia ai faʻaagaga o le vailaʻau, ma o lona tosoina mai le toto ua faʻaleleia.

O fualaau pito sili ona aoga i lenei vaega:

  • Esetima (faʻamaumauga: Ezetol, Lipobon). Pills se vasega fou. Faʻaitiitia le faʻaleleia o le cholesterol i le tootoo laitiiti. Aua le faaitiitia le lamatiaga o le fatu ma le taʻavale, aua le afaina ai le atoaga o le ola ole maʻi. Le tele o le aoga pe a faʻatasi ma statins. E mafai ona maua aʻafiaga - allergies, manava manava, faʻaitiitia o le toto.
  • Guarem (guar gum). E i ai sona faʻasologa o le tino ma le hypoglycemic. E faʻaitiitia ai le faʻafefe o le cholesterol i totonu o le togafiti laiti, aʻo faʻaleleia le faiga o gasegase i le ate. Faʻamālōlōina togafitiga, e faʻaititia ai le maualuga o LDL ma triglycerides e 10-15%.

O vailaʻau mo le faʻaitiitia o le cholesterol o le toto ua faʻamaonia mo le matua ma le faʻavae o le hypercholesterolemia, faatasi ai ma le lipid metabolism i le i ai o le maʻisuka.

Fualaau faasaina e faaleleia atili ai le gaoioi o le puipui vascular

E faʻaaogaina e faʻaleleia ai le lelei ma le lelei o togafitiga autu ma le puipuia o faʻafitauli o le atherosclerosis. O le togafitiga o ausilali e aofia ai fualaau faasaina e faaleleia atili ai le toto, o le tulaga o puipui o toto toto, toto o le cerebral:

  • Farani. Faʻaitiitia le pipisi o le siama musika o le toto toto, faʻaleleia le toto o le toto, faʻamaopoopoina faiga faʻafesoʻotaʻi ma le toto. O loʻo i ai sona aoga aoga i le pūga tutotonu.
  • Dihydroquercytin. Pills e faʻaleleia ai le fatu ma le tulaga lautele. Faʻamaonia le faʻafefe o le lipid, faʻaitiitia le kulūkose, faʻagesegese le alualu i luma o le atherosclerosis.
  • Acetylsalicylic acid. Tofia e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le aʻafiaga o paʻu toto.
  • Faʻaopoopoga mo le cholesterol. O le faigofie o le aveina oi latou ma le faʻateleina o le LDL e matua masalosalo lava. E le pei o vailaʻau e faʻaitiitia ai le cholesterol o le toto, o meaʻai e naʻo le faʻamaonia mo le saogalemu. E leai se faʻamaoniga o la latou togafitiga faʻafomaʻi. Ae e mafai ona faʻaaogaina i sina laʻititi laʻititi i le maualuga o le LDL mai le masani faʻatasi ai ma le togafitiga o meaʻai ma le faʻaleleia o le olaga.

O fualaau uma e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. I le faaopoopo atu i le inuina o vailaau, o tagata e maualuga le maualuga o le cholesterol e tatau ona suia o latou olaga ma meaʻai. E naʻo le tulaga lenei o le togafitiga o le a sili ona aoga ma lelei.

Tusi

  1. George T. Krucik, MD, MBA. Suiga i Tulafono mo le Faʻaitiitia o le Cholesterol, 2016
  2. Susan J. Bliss, RPh, MBA. Cholesterol-Faʻasaʻoina o Vailaʻau, 2016
  3. Omudhome Ogbru, PharmD. Cholesterol Lowing Medicines, 2017
  4. A. A. Smirnov. Suʻega faʻatusatusa o le faʻamalosia o falemaʻi o faʻamatalaga nei

O mea na saunia e tusitala o le poloketi e tusa ai ma le faiga faʻavae a le saite.

Le faʻaaogaina o le carbon for activated cholesterol

Mo tagata e maualuga le cholesterol, o le fesili o le faʻavaivaia o se mea e sili ona mamafa. E iai faʻamalosi faʻamalosi, ituaiga uma o mea taumafa, o nisi manatu fou e aliali mai i taimi uma. O se tasi o mea sili ona lata mai o le talitonuga lea e mafai ona faʻaitiitia le cholesterol ma faʻamalosi uamea. E moni ea lenei mea? O manatu o loʻo i ai i lenei togi e matua ese lava. Ina ia malamalama pe fesoasoani pe fesoasoani pe fesoasoani pe leai foi ma le cholesterol, e tatau ona e malamalama muamua pe o le a le carbon is activated, o le a le mea ua faamoemoe mo le, ma o le a lona aʻafiaga i le tino.

O laumei lanu meamata o le carbon activated ua leva ona lauiloa ma masani i tagata uma. O se vaega taua lenei o se pusa fesoasoani muamua, femalagaaiga poʻo se pusa malaga.

O lenei sauniuniga o se afi eletise ua faʻaaogaina e ala i togafitiga faʻapitoa. O loʻo i ai se fausaga vavalalata ma o loʻo sosolo i le volume mai le 15 i le 97.5%.

O le gaioiolosi gaioiolosi o se mea valea. O lenei mea e faʻamatala ai ona aoga aoga. O ia, e pei o faʻamalama uma, e mafai ona gauaʻi ma taofi mea leaga, e puipuia ai lo latou ulu atu i totonu o le gastrointestinal tract i totonu o siama o le tino. Talu ai ona o le vavalalata solo, o lenei vailaʻau o loʻo i ai le maualuga o le gaogao.

O faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma nei meatotino o le carbon activated.

E mafai e le fualaau faasaina ona faʻaaogaina lelei faailoga ma taunuʻuga o le inupia, mo se faʻataʻitaʻiga, mea taumafa.

  • O gaioiolosi gaioiolosi o se vaifofo sili ona lelei. E aveese ai vailaʻau ma toxins mai le gastrointestinal tract, e puipuia ai lo latou gauaʻi i le tino. E aoga i le tulaga o le inupia oona, i le tulaga o le maualuga o vailaau, faapea foi ma le oona i toxins o mea totino ma vailaau, e aofia ai le hydrocyanic acid ma le phenol.
  • E fautuaina mo le faʻaaogaina faatasi ai ma isi vailaau mo faʻamaʻi viral ma faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kolala, fiva taifaila, faʻamaʻi.
  • E i ai se aafiaga lelei i le togafitiga o nisi o faamai o le gastrointestinal tract: o le colitis, gastritis, manava manava.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tatau ma aoga le vailaʻau. Ae peitai, e leai se mea i totonu o faatonuga o fai mai pe faapefea ona fesoasoani le kalo e fesoasoani i le cholesterol. E ui i lea, ei ai le manatu e maualuga tele le aoga o le cholesterol maualuga. Sei o tatou taumafai e saili po o le a le ituaiga o manatu e faavae i luga.

Le faiga o le gaioiga o le vailaʻau

Ua uma ona manino o carbon gaoioi, ulufale i totonu o le tino, e puʻeina mea eseese, taofi ma aveesea mai le tino. Ua fautuaina e mafai ona puʻeina sela o le cholesterol, taofi ma aveesea mai le tino. Sa i ai saienitisi na taitaia ni suʻesuʻega faapitoa. O tagata mamaʻi na maualuga le cholesterol mo le 4 vaiaso 3 taimi i le aso na faʻaaoga ai le malala (aofaiga o aso taitasi - 8 g). O taunuuga e manaia, cholesterol i nei maʻi ua faaitiitia e 41%.

Ae ui i lea, sa i ai le masalosalo na talitonu o tagata na pipii atu i se tala fou o le fairy talefa, ma manatu ai o se panacea i le taua faasaga i le tele o maʻi - mamafa, cholesterol, ma isi. I le taimi lava e tasi, e le mafai e le au gasegase ona faʻatagaina fualaau faʻamaonia ma e na o le afaina ai o latou tino.

A o le mea e mafai, o le carbon activated e matua aoga lava, aua e aveesea ai toxini ma toxins mai le tino, lea e faʻamamaina ai le toto. O se taunuuga o le auala o le faʻaaogaina o le carbon, o le faʻaleleia atili o le soifua maloloina e mautinoa lava ona matauina.

Auala e ave

O le fua faatatau o le gaʻo faʻafefiloi ma le cholesterol e 8 g i le aso, i le 3 vaevaeina, mo 2-4 vaiaso.

E sili atu le sao o le faʻatulagaga - 1 papalama mo le 10 kilokalama o le mamafa i le aso. O le vasega e le itiiti ifo i le 2 vaiaso.

E tatau ona manatuaina o le carbon activated ua i ai le faʻamaonia:

  • Papatitis o le tino poʻo le duodenum,
  • Toto masalomia o le gastric o le toto.

Pe a tago i lenei vailaʻau, e tatau ona ave le tausiga mo nisi mafuaaga:

  • O le gaioiolosi gaioiolosi e aʻafia ai mea uma: faʻamalosi mea leaga uma ma mea aoga. Afai e te tago i lenei fualaau i le taimi e tasi e pei o isi vailaʻau, ei ai se tulaga lamatia o nei fualaau oona o le a le maua ai le mea e manaʻomia, talu ai o le carbon activated o le a le faatagaina ai i latou e ulu atu i le tino. O le mea lea, e talafeagai le faia o se vaitaimi i le va o le faʻaaogaina o le malala ma isi vailaʻau.
  • E faapena foi mo vitamini. O le le pulea le faʻaaogaina o le carbon can activate e mafai ona taʻitaʻia ai le hypovitaminosis.
  • O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le malala e mafai ona tupu ai faʻafitauli nutimomoia ma faʻafitauli o le tino.

O lenei ua tatou iloa le aafiaga o le carbon activated on cholesterol. Matou te iloa foi i mea uma e tatau ona e iloa le fuataga ma tausi lou tino.Naʻo le faʻalatalataina o mataupu tau soifua maloloina i le toʻa ma le talafeagai e mafai ai e se tasi ona ausia taunuʻuga.

Tusi le faʻamatalaga muamua

Le mafutaga i le va o maʻi o le ate ma le maualuga o le cholesterol

Ua maua e le Cholesterol se igoa le lelei ona o se matafaioi autu i le atiina ae o fatu fatu, toto toto. O se maualuga maualuga o le sterol e fesoasoani moni lava i le fausia o ni lapisi lapisi, o le mafuaʻaga o le oti o tagata uma lava. Ae ui i lea, o le cholesterol e manaʻomia mo le tino mo le tele o metabolic processes.

Aisea e manaomia ai e le tino le cholesterol

Cholesterol e talafeagai mo le tino o le tagata e fausia ai puipui o le cell, synthesize vitamini D, eleʻele oona, ma nisi hormones.

O le tele o le sterol (75-80%) o loʻo faʻapipiʻiina e o tatou tino - o le cholesterol faʻatoʻa, o le mea itiiti e sau i meaai - meaai.

O le a le tele o le cholesterol e faʻapipiʻiina i le ate? O le ate o loʻo faʻapotopotoina e tusa ma le afa o le sterol pito i tua. O le vaega o loʻo totoe e maua mai i sulu o le paʻu, vavaega, sulu o le eleele.

I lona fausaga, o le cholesterol o se mea-gaʻo e pei o se gaʻo, e le mafai ona faʻaaogaina i le vai. O le mea lea, o le toto cholesterol saoloto e le mafai ona malaga i totonu o vaʻa toto. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e ia fesoasoani - lipoproteins. E i ai ituaiga ituaiga lipoproteins, e tofu lava ma se galuega e ese ai:

  • chylomicrons o lipoproteins lapopoa e feaveaʻi ai meaʻai. O la latou fuainumera e le afaina ai le soifua maloloina o tagata, o le mea lea, o le maualuga o chylomicrons e le o fuafuaina i le fale suesue,
  • lipoproteins maualalo maualalo (VLDL) - e nafa ma le fesiitaiga o triglycerides, o se vaega itiiti o le synthesized cholesterol mai le ate i tisipenesa,
  • lipoproteins le maualalo (LDL) o 'auʻau autu o le synthesized cholesterol. Tuʻu fualaau e pei o le ava malosi i vela uma o loʻo manaʻomia,
  • maualuga lipoproteins maualuga (HDL) - felauaiga o cholesterol mai suauu i le ate, i le mea e lafoai ai.

O le maualuga o le cholesterol e fesoʻotai ma le VLDL, LDL, e faʻapupula ai le tulaga lamatia o le atherosclerosis. O le mea lea, e taʻua o le cholesterol leaga. Ae o le maualuga maualuga o le HDL e puipuia ai le tino mai le fausiaina o pusa cholesterol. Mo lenei mea na taua ai i latou o le cholesterol lelei.

E masani ona sui suiga o le cholesterol ma le matua. I tupulaga talavou, o loʻo i lalo ifo o le matua le mea e sili atu nai lo le matua. O tamaitai e maualalo ifo le maualuga o le cholesterol mo le tele oo latou olaga nai lo alii. O nei mamanu o loʻo faʻaalia lelei i luga o se laulau e le o faʻatasia e le itupa ma le matua.

Foʻu ma le cholesterol metabolism

Cholesterol metabolism e sili ona fesootaʻi ma le ate. O lenei okeni e aʻafia i vaega uma o le metabolism: o le cholesterol synthesis e tupu i le ate, e liliu ai foi i totonu o le suka, lipoproteins, ma aveesea mai le tino o le tagata. E le o se mea e ofo ai ona o le faʻamaʻi o le hepatitis e afaina ai le solia o le metabolism lipid. Mafaufau i laʻasaga taʻitasi o le stepha metabolism i nisi auiliiliga.

O le tele o le cholesterol saoloto e faʻapipiʻiina e le ate e faalagolago i le taimi o le aso. O le maualuga o le gaosiga o le sterol e tupu i le po. O le mea lea, o ituaiga muamua o fuainumera, fualaau e poloka ai le sifi o le cholesterol, e tatau ona inu ae lei moe. O fualaau faʻasolo fou e sili atu ona umi le ola, o la latou meaʻai e le faalagolago i le taimi o le aso.

Tuua Lau Faamatalaga