Faʻapitoa Venoruton: faʻaaogaina o fualaau mo le le atoatoa o le vevesi ma isi faafitauli

O loʻo maua le Venoron i foliga o se gel, capsule, faʻamalosi ma le gaogao papa.

  • Gel 2% ua fuafuaina mo le faʻaaogaina fafo ma ua afifiina i totonu o masini o le 40 ma le 100g.
  • Capsules o loʻo ofoina atu i totonu o se paʻu o fasi fasipepa e 10, 2 poʻo le 5 paʻu i totonu o se ato.
  • Faiga faʻamalosi, faatasi ai ma le mea o loʻo galue malosi 500 mg, 10 fasi pepa i le pulufana, 3 paʻu i le paʻu.
  • Fualaau faʻasolosolo, faatasi ai ma le gaioiga galue malosi o le 1 g, 15 fasi vaega i totonu o se afifi o le polypropylene, tasi i totonu o se afifi.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O lenei fualaau faasaina e taua angioprotectivema faʻamalosiaaʻafiaga. O lenei vailaau faʻapitoa foi e fesoasoani i le faasaʻoina o faʻafitauli o le microcirculatory e mafua ai suiga i puipui tetele ma capillary. Faafetai i lenei fualaau faasaina, ua faaalia ai se aafiaga malosi i luga o puipui lapoa, e faaitiitia ai le leaga o capillaries. O le faʻaitiitia o le tele o pores i puipui tetele, o lo latou gafatia i le vai ma le lipids e faʻapitoa.

Fesoasoani togafitiga fesoasoani i le toe faʻaleleia o le tulaga masani o le vasothelium vascular ma lona gaioiga. O le iʻuga o le faʻalavelaveina o faʻagasologa o le faʻafouina ma le faʻasalaga o le neutrophil, o le vailaʻau e faʻaalia ai se aʻafiaga e faʻaleagaina. I le taimi lava e tasi, o rutosides o loʻo aofia i totonu o le vailaʻau faʻasaina le gaioiga ma faʻasaʻoina ai tagata faufautua inflammatory.

I le faʻaopoopoga, o lona aʻafiaga faʻaleagaina, lea o loʻo tuʻuina mai e nisi o auala, e matauina. E mafai e le Rutosides ona faʻaitiitia le faʻamaʻiina o le okesene, faʻalavelaveina le faʻasologa o le lipid peroxidation, puipui mea lapopoa, puipuia le aʻafiaga o le hypochlorous acid, faʻapea foʻi ma faʻamalolo saoloto. Faʻafetai i lenei sauniuniga o le faʻaleleia o uiga faʻamaonia. totolea e faʻaitiitia ai le faʻaopoopoga mūmū toto mumu ma faʻamaonia le maualuga o lo latou faʻaleagaina. Ole mea taua lenei i le togafitiga o le gasegase vevela ma le gasegase masani ole gase. O le anti-edematous, analgesic ma le anticonvulsant aafiaga e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le microcirculation, faʻasaoina tagata maʻi mai maʻi faʻalavelave ma vailaʻau faʻatele i le gasegase masani o le gasegase. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia le tulaga masani o tagata gasegase o loʻo mafatia i le afaina o vemorrhoidal veins, faʻaitiitia le toto, sasaa ma le tiga otaota. E ala i le faatosinaina o puipui palafi ma le maualuga o le maualuga o le toto, o le foliga mai o le microthrombi e puipuia ma o le a faaitiitia le tulaga lamatia o le atiaeina o eseesega eseese o le vascular vasiology.

O le tagofia o fualaau faasaina fesoasoani e faaleleia le tulaga o tagata gasegase oe mafatia maʻisuka faatelegese le atinaʻe maʻisuka retinopathy.

Pe a faʻaaogaina se vailaʻau i fafo, e ulu atu i totonu epidermisaapa atu i le siama ma mea faʻapitoa, ae o lona i ai i totonu o le toto e le fuafuaina. O le ausia o le maualuga maualuga o le maualuga o le maualuga o le siama e maua mai i le 0.5-1 itula mai le taimi o le talosaga ma a maeʻa pe a ma le 2-3 itula i totonu o le tino.

I totonu o le tino, o le fualaau faasaina e maualalo le maua mai le gastrointestinal tract, pe a ma le 10-15%. Ausia le maualuga o le faʻatonuga i le tuufaatasiga plasma toto e tupu i totonu o le 4-5 itula, tusa lava pe a uma ona ave le fualaau faasaina i se mea e tasi. O le afa-ola e faʻaumatia ai le 10-25 itula. Metabolism faia faʻatasi ma le gaosia o vailaʻau kulupu. Aveesea o le fualaau faasaina mai le tino e tupu i le talo, feces ma urine e le suia ma metabolites.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E fautuaina le gel o le Venoron mo le faʻaaoga i fafo:

  • tiga o le tiga ma valeamafua mai i manuaga eseese
  • tiga e mafua mai i le sclerotherapy
  • togafitiga faʻapitoa gasegase masani o le vevela, vailaʻau varicosee pei o le tiga o le vae, vaivai, vae vae, fula o le pito i lalo.

Pusa ma capsule ua faatonuina mo:

  • gasegase masani ole gaʻo
  • postphlebitic syndrome,
  • varicose dermatitis, ulia ma isi tulaga na mafua ona o faafitauli o gaʻo ma le microcirculatory,
  • togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase pe a uma ona veleina togafitiga poʻo le aveesea o veins varicose,
  • otaotama aʻafiaga ogaoga - tiga, tigafaʻasaʻo totoʻa ma isi.

Faʻaiʻuga

O tagata masani e masani lava ona faʻaaogaina lenei vailaau lelei, ae mafai ona atiaʻe aʻafiaga e le manaʻomia i le tulaga o le: naʻo, vomiting, tulaga o le fale, tosotiga o le tino. I mea e le masani ai, faʻaalia ulu matua poʻohyperemiai luga o le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Venoron (Metotia ma fua)

Capsules and tablets Venoruton fautuaina mo le faʻaaogaina e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi, ona o le ogaoga o le faʻamaʻi ma uiga o le tagata maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le togafitiga o taimi masani vevela gasegase, veins varicose, sosolomo tagata matutua matutua, o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina i se uluai dosini o le 300 mg i le 3 pusa toʻatasi poʻo le 500 mg i le 2 suʻega taʻitasi i le aso. E mafai ona suʻe fualaau i se tasi aso ole 1 g.

E fautuaina e ave capsules poʻo ni meaʻai ma meaai. O togafitiga e tatau ona faʻatinoina seia oʻo ina mou ese atu faʻamaʻi o le maʻi, pe a maeʻa ona taofia le togafitiga seia oʻo ina toe amataina faailoga. I le averesi, o le aafiaga o togafitiga e 4 vaiaso. I mataupu o faʻamatalaga o faʻamaoniga e le manaʻomia, e mafai ona e faia se tausiga o aso uma o le 600 mg i le aso.

Gel Venoruton faatonuga mo le faʻaaogaina o fautuaga e faʻaaogaina fafo atu le sili atu ma le 2 taimi i le aso. I lenei tulaga, o le suauʻu e faʻaaogaina i le aofaiga manaʻomia ma se mea e lava le lamolemole, ona tapunia lea seia maeʻa maeʻa. E le gata i lea, o lenei sui sui mai fafo e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i lalo o fusi faʻapitoa poʻo totoa faapitoa. Pe a mou ese atu faailoga e le manaomia, e mafai ona faʻaaogaina se vailaʻau tausiga lea e naʻo le tasi i le aso e faʻaaoga ai, sili atu i le po.

Faʻamatalaga o Venoruton

Talanoaga o lenei fualaau faasaina e taatele. E masani lava, o iloiloga o Venorutone i faʻamaumauga e faamaonia ai le lelei o le fualaau faasaina. I le taimi lava e tasi, o tagata gasegase oe popole i ituaiga eseese o le le atoatoa o le tino e lipotia mai ai se faʻaleleia lelei o le manuia.

E masani lava, e faʻaaoga e tagata faʻamatalaga le aoga o se sui fai fafo. I se tulaga tele lava, o iloiloga o Veneluton gel e fesoʻotai ma le faʻamautuina o mea vevesi i totonu o vae. E i ai foi tulaga o se faaitiitia o faailoga o le vevela tele o le afaina, lea na tupu tele vave i lalo o le aafiaga o lenei fualaau faasaina.

O le malosi, o le aʻafiaga o le vailaʻau o loʻo talanoaina e fafine maʻitaga. I lenei tulaga, e mafai ona faatonuina le fualaau mo le togafitiga o le le atoatoa o le placental, faapea foi i mataupu o le solia o le vevela vevela, pe a lolo atu le fusi i luga o vaa. I lenei tulaga, e tatau ona faalēaogāina capsules poʻo se isi ituaiga o fualaau faasaina i le tele o vaiaso aʻo lumanaʻi le aso na faʻamoemoeina e tuʻuina atu ai.

Ae mo tagata tomai faapitoa, latou te fautuaina lenei vailaau io latou maʻi. E talitonu fomaʻi e fesoasoani lelei i le togafitiga o le le atoatoa o le tino, ae maise lava i le afaina.

E tatau ona maitauina o Venoron o se tasi lea o vailaʻau aupito sili ona lelei. E ui lava i lea, e tusa lava pe faʻaaogaina e manaʻomia ni fua faʻatatau, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ofuina o le faʻamalosi o le tino, suia o meaʻai, ola, faʻaaogaina isi auala ma vailaʻau e mafai ona i ai se aoga aoga i le soifua maloloina o vaʻalele ma veins.

Faʻatasi ma lenei auala e mafai e le tasi ona faʻamoemoe mo le lelei o le togafiti.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Venoron: metotia ma metotia

E tatau ona faʻatalanoa ulu i le taimi o taumafataga, ma le tele o vai. Ole fua muamua ole 300 mg 3 taimi i le aso. A maeʻa le 2 vaiaso o togafitiga, faʻaaogaina le vailaʻau poʻo le faʻasolosolo ile fua ole laititi ole tausiga o le 600 mg i le aso, pe afai e manaʻomia, e le suia le fualaau.

Faʻatasi ai ma le retinopathy o le maʻisuka, ole fua ole aso ole 900-1800 mg, ma lymphostasis - 3000 mg.

E tusa ai ma faʻatonuga, faʻaaoga le gel Venon i le mea na afaina, solo lemu seia maeʻa ona faʻafefe, 2 taimi i le aso - i le taeao ma le afiafi. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i lalo o ni totini faʻasolosolo poʻo ni fusi.

Faʻaiʻuga

A faʻaaogaina le Venoron i foliga o capsule, e mafai ona maua itu taua e lua (e masani lava ona mou atu pe a uma le faʻamaʻi):

  • Faʻaogaina o mea e maua ai le gasegase: gaogao, gaioiga ma le manava,
  • Tali a le Allergic: vevela paʻu,
  • Isi: faʻafefeteina o mata, vevela.

Pe a faʻaaogaina le Venoruton i se foliga o se gel, e mafai ona faia ni paʻu i le lotoifale ona o le faʻalauteleina o lagona ile vaega ole vailaʻau.

Tina ma le lactation

I fafine maʻitaga, na suʻesuʻeina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i totonu o faʻataʻitaʻiga o falemai i na o le II ma le III. I le uluaʻi masina, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua solia.

O suʻesuʻega i meaola falesuesue e leʻi faʻaalia ai teratogenic ma isi aʻafiaga leaga i le tamaititi.

O le Venoron i foliga o capsules e mafai ona faʻaaogaina e le muamua nai lo le lona lua o masina o le maʻitaga ma na o mataupu e maua ai le tina i fafo atu o le lamatiaga i le tamaititi.

Faailoga mo le tofiaina o Venoruton

O pusa ma capsules e faʻaaogaina mo togafitiga tutoʻatasi poʻo le lavelave i faiga faʻaogaina e fesoʻotaʻi ma le faʻavaivaia o le tafe o le toto vevela ma le vai inu. E aofia ai:

  • veinsose veinsose,
  • afaina o le hemorrhoidal, faʻafitauli o le afaina,
  • le atoatoa le malosi, e aofia ai fafine maʻitaga,
  • thrombophlebitis ma ona taunuuga,
  • dermatitis ma le faaleagaina o le paʻu o le paʻu i tua o veins varicose,
  • lymphostasis
  • lymphedema,
  • retinopathy (faʻaleagaina o vaʻa o le retina) i le maʻisuka, toto maualuga ma le atherosclerosis.

O fualaau faasaina ei ai meatotino a se tagata e afaina ai, o lona uiga, e puipuia ai toto toto mai le faaleagaina. E tupu lenei mea i le faʻamalosiina o puipui o veins ma capillaries, faʻaitiitia ai lo latou gafatia. O le mea lea, e faʻaleleia ai le microcirculation ma e faʻaalia ai se aafiaga anti-inflammatory, talu mai le faʻagesegese o le faʻaogaina o leukocytes mai toto toto i le tino o le toto.

E le gata i lea, o poloka Venoron e poloka ai le faʻavaeina ma le gaioiga o faʻamalolo saoloto, o le gaosia o mea e faʻaosofia ai le faʻavaeina o toto, ma faʻalauteleina le tafe o le okesene ma meaʻai i le paʻu.

Venotonic, o aʻafiaga leaga e faʻaalia ona o ia aafiaga i luga o vaʻa toto:

  • o le faʻaogaina o veins ma le faʻaputuina o le toto i totonu ia i latou,
  • feʻaveaʻi toto totoʻa,
  • o le faifai pea o faʻasologa o capillaries o le tino o le tino e faʻalautele,
  • faʻaleleia alavai faʻaleleia, faʻaitiitia ona paʻu,
  • o le leo o vaʻa ola ma le tele o latou puipui ua faateleina.

O se tasi o penefiti o le mafai lea ona faʻaitiitia le tiga e mafua mai le le atoatoa o le malosi.. O lenei mea e mafai ona mafua mai i le mea moni e faapea o le tiga o le tiga ma veins varicose e fesootaʻi ma le faʻaogaina o leukocytes i le puipui o le vaa ma lo latou ulufale atu i totonu o masini e ala i pores i le totonugalemu o veins. Ole fualaau faasaina e poloka ai le tafe o nei siama ma puipuia ai i latou mai le faamatuu atu o mea oona, e pei o le mu ma le tiga i vae.

E i ai foi ni tofiga faʻapitoa mo ituaiga fua eseese o Venoruton. Gel 2% mo le faʻaaogaina i fafo:

  • faatasi ai ma le tiga ma le fulafula pe a mavae ni manua, faaleagaina o liga, fusi,
  • ina ua maeʻa le sclerotherapy mo veins varicose,
  • e faʻaitiitia ai le vevela ma le tafe toto i le afaina i fafo.

O pusa lapisi e aofia ai le maualuga o le rutoside (500 ma le 1000 mg faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga 300 mg) e fautuaina mo manua o le paʻu pe a uma le faʻamalositino togafitiga, faʻapea foʻi ma le gaioiga o le faʻamaʻiina o tagata gasegase i le retinopathy, vaega o le vaʻaia o le vaʻaia ona o le vasa vasas.

Matou te fautua e faitau le tusiga i Venarus mo veins varicose. Mai le mea o le ae aʻoaʻo ai e uiga i togafitiga faʻataʻitaʻi, faʻaaogaina, togafitiga togafitiga ma le faʻasaʻoina o lenei vailaʻau, faʻatusatusaga ma Detralex, faʻapea foi ma fualaau faasaina e sili atu ona lelei le filifili.

Ma o le tele lea o nei vailaʻau i le tulaga o veins varicose e taua le taulaʻi i ai.

Contraindications

O le Venoruton e saogalemu mo le faʻaaogaina i le tele o faʻalapotopotoga o tagata gasegase, e le fautuaina naʻo le siakiina o le tagata lava ia i vaega poʻo mea na afaina i le vitamini P i le taimi ua tuanaʻi. E le gata i lea, o le uluaʻi masina o le maitaga o se tapulaa mo le faʻaaoga.

Uu manogi ma le gel

O le Falesa o le Faʻamasino o le Faʻamasino e faigofie lava ona faʻafefiloi ma ulu atu i totonu loloto o le paʻu. E mafai ona faʻaaogaina i se mea manifinifi, faʻafefe laitiiti. I le avea ai o se tulafono, i le amataga o togafitiga, o ia taga e tatau ona faia faalua i le aso - i le taeao ma ao le i momoe.

Mo togafitiga tausiga poʻo le puipuiga, ua lava lea e faʻapipiʻi ai vaega o loʻo aʻafia faatasi ma le fualaau faasaina i lea aso ma lea aso.

Capsules ma fualaau

O uluai aso ole aso e masani ona masani ai 900 - 1000 mg mo vein varicose poʻo le maʻi o le hemorrhoidal, o loʻo tuʻuina atu ma le faʻamaʻiina o le toto lymph ma le toto. E mafai ona vaevaeina le aofaʻi atoa o le dose i 3 inumaga o le 300 mg capsules, faaluaina le faʻaaogaina o fualaʻau 500 mg, o nisi taimi o le paluga o le 1000 mg i le aso. Mo le mauaina, e sili atu le filifilia o le taimi mo le 'aiga o le taeao, le aoauli po o le' aiga o le afiafi.

O le umi o le vasega e fautuaina e le fomaʻi e faʻatatau i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi. A maeʻa le kosi, o lona aafiaga e tumau mo le 3 i le 4 vaiaso, pe a fai e toe faʻaalia faailoga o veins varicose, ona faʻatulagaina lea o le vasega lona lua.

O loʻo faʻaaogaina foi se togafitiga faʻaleleia - 300 mg capsules faalua i le aso.

A maeʻa ona aveeseina veinsose veinsose ma laina, e tatau ona e inu Venoruton 1000 mg 3 taimi i le aso. Pe a taitaia le radiation mo faʻamoemoega faʻasolosolo, e manaʻomia e tagata gasegase le tuʻuina o le pusa 500 mg i le aso i le vaitaimi o togafitiga. O le maʻisuka poʻo le retinopathy o le hypertensive e aofia ai le tofiaina o tulaga maualuga - 1.5 - 2 g, vaevaeina i 3-4 doses.

O ni faʻafitauli le talafeagai

O le toʻatele o tagata maʻi e lipotia le lelei o le toleniina o Venoruton. O ni faʻafitauli matuia e tupu faʻafuaseʻi ma tutupu i le tulaga o:

  • taʻavale
  • vavao
  • tiga o le ulu
  • tiga o le manava
  • faʻalavelaveina o le manava - manaʻoga poʻo le manava,
  • susunuina i tua o le sternum,
  • fuga,
  • vevela paʻu.

O le tele lava o taimi, o na tali e vavalalata, latou te pasia pe a uma le faʻamalolo.

Vitio aoga:

Matamata i le vitio i le puipuia o veins varicose:

Ua taʻua o se tasi o Valsartan sili ona lata mai mai le malosi. E mafai ona i ai le sooupu a le antihypertensive i ni pepa ma ni capsules. O le vailaau fesoasoani e fesoasoani ai i na tagata gasegase o loʻo i ai le tale i le maeʻa ai o fua masani masani mo le mamafa.

E le tele naua auala e faʻamalosi ai veins ma vaʻa toto i luga o vae. Mo lenei mea, togafitiga faʻa-aganuʻu, faʻaaoga vailaau ma suia le olaga o le tagata maʻi.

Faʻaleagaina o vaʻa o vae e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o le a faʻalavelaveina le taotoga. Ona maua ai lea o le vevene ma veins varicose e laveai ai. E aoga foi i le uluai laasaga o veins varicose ma aʻo lei taoto. O a fualaau faasaina, o suauʻu po o gels e filifili ai?

O togafitiga o fualaau vevela i vae e faia i le faaaogaina o gels, ointments, tablets. O le a le togafitiga o veins varicose ma fualaau faasaina o le a aoga?

Faʻamatalaina faʻasalalaʻau ma vailaʻau faʻatasi ma i latou e faʻaleleia ai toto toto, veins ma capillaries. Faʻavasegaina faʻavae i latou i ni vaega.O tufuga sili ona lelei ma faʻaonaponei o le microcirculation, o vailaʻau e talafeagai mo mata, vae ma le edema.

O le faʻaaogaina autu o Antistax o le tausia lea o veins. O le fualaau oona o le a fesoasoani e faʻamalolo ai le fulafula, faʻaleleia atili le fatu. Folasaga faʻapitoa - capsules, gel. Ole faʻaaoga masani e fesoasoani ile veinsose veins.

Afai e vave faia veins veinose, o Lyoton o le a fesoasoani i le faʻamautuina o le mea leaga. O le gel o loʻo i ai se aofaiga tele o le heparin, lea e faʻapupula ai le vascular tone. Faʻapefea ona faʻaaoga Lyoton?

E ui lava e le o le vailaʻau Varicobuster e faʻamasinoina o se meafaigaluega faʻalaʻau faʻapitoa, o lona faʻaaogaina i veins varicose o loʻo faʻaalia ai se taunuuga sili ona lelei. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina o fualaau oona. E sili atu tau faʻaoga taugofie.

A masani ona masani le VVD i le Igilisi, o le faʻaogaina e fesoasoani e faʻasaʻo ai le toto, le toto. O faatonuga mo le fualaau faasaina ua faailoa mai ai e mafai lava ona ave toʻesea, e le o maua ni laupepa i aso nei. E le faigofie le mauaina o analogues o le fualaau faasaina.

Uiga o le Venoruton

O le gaioiga malosi a Venoron e faʻapipiʻi i le puipui o toto toto, ma oʻo atu i le 20% o le mafiafia. O suesuega faasaienisi ua faaalia ai se maualuga maualuga o Venoruton i totonu o le puipui o le vaa, pe a faatusatusa i tui vavalalata ma le tafe toto.

O le Venoruton ei ai lona malosi malosi i le cytoprotective ma le antioxidant i luga o masini puipui o vascular. O le aʻafiaga o le cytoprotective o le faʻaitiitia o aafiaga leaga o leukocytes ma lela toto mumu, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le malosi o le mumū tumau i le puipui vascular. Faʻaitiitia le malosi o le mumū e maua ona o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le gaosiga o vailaʻau faʻapitoa e lagolagoina ma faʻaleleia ai le faʻaogaina o le mumusu. O le aʻafiaga o le antioxidant o le faʻafefeina lea o radical free, ma faʻaitiitia le malosi o faiga faʻaleagaina o le lipid peroxyidation. O le aʻafiaga o le antioxidant e faʻaaogaina ai aʻafiaga o aʻafiaga leaga o radical free ma hypochlorous acid i luga o le puipui vascular.

I le telefoni feaveaʻi, Venoruton ei ai aʻafiaga nei i luga o le puipui o le vaa:

  • puipuia ma faʻamautuina siama faʻamau,
  • e le mafai ai ona tatala faʻamaʻi intercellular e faʻaleleia ai le faʻavaveina o le vai i totonu o masini,
  • toe faʻaleleia mea masani puipui o vela vascular walls,
  • toe faʻafoʻi le paleni o le faʻasalaina ma le aveeseina o le vai mai totonu o masini i totonu o le toto.

O loʻo i ai i le Venoron le gafatia e faʻaitiitia ai le malosi o le toto i le paʻu, faʻaitiitia ai le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le fualaau faʻasaina e faʻamaopoopoina ai le tafe toto ma le okesene o suauu o le faʻaogaina o nai capillaries. O le faʻaaoga masani o le Venoron e mafai ona faʻasalalau le faʻaogaina o capillaries, faʻateleina le tetee o le puipui o le vaa i aʻafiaga leaga, ma faʻaititia ai foi le gasegase tele.

O faʻamalologa o meatotino a Venoritoni e faʻaitiitia ai le fausiaina o togafitiga o le vaʻai i le maʻisuka.

O le toe lelei o le toe faʻaleleia o galuega o le pa puipui i le telefoni feaveaʻi i le i ai o le le atoatoa o le vevela e fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o le maʻi.

Ole aʻafiaga ile aoga o Venoruton i le gasegase masani ole gaʻo:

  • faʻaitiitia le fula
  • aveese le tiga
  • aveese le gaogao
  • toe faʻaleleia meaʻai paleni,
  • aveese le dermatitis varicose,
  • aveese faʻamaʻi pipisi,
  • faaitiitia ai faailoga o le afaina (afaina, afaina, tiga).

Tuusaunoa, tufatufaina atu ma le puleaina o Venoruton mai le tino

Aʻo faʻaaogaina le Venoruton i luga o le laulau poʻo le kapoti, o le maualuga o le maualuga o le toto e faia i le va o le 1 ma le 9 itula pe a maeʻa le pulega. E lava le maualuga o faʻasalaga o le vailaʻau e tumau i totonu o le tino mo le 5 aso talu ona faʻamaʻaina.

O le faʻaaogaina o le Venoron i fafo e pei o se gel e faʻamautinoa ai le saoasaoa vave o le sooupu i totonu o le loloto o le paʻu - i totonu o le 30 minute, ma i totonu o le tino gaʻo - i totonu o le 2 - 5 itula.

O le taimi e faʻaalia ai le afa o le fuaina o le fualaau oona e faʻaalia o le afa-ola (T 1/2). O le afa-ola o Venoruton e umi lava, ma le tele o tulaga taua, ma e 10-25 itula. O le aveesea o le fualaau mai le tino e masani lava ona faia i le fegalegaleai ma le talo, sosoo ai ma le excretion i le tuufaatasiga o feces. O se vaega itiiti o Venoruton ua faʻateleina i le faʻavave.

Aotelega o le talosaga

O le Venoron i le laupepa ma le capsule e iai le lautele o faʻamatalaga mo le faʻaaoga nai lo le gel.

O le Venoruton o loʻo tautalagia faʻafofoga mo togafitiga o tulaga faʻaleagaina nei:

  • fulafula ma fula o vae,
  • vaivai ma le vaivai i vae
  • tiga i vae
  • vae
  • paresthesia (taʻavale "goosebumps", tingling, ma isi),
  • gaioiga,
  • veinsose veinsose,
  • varicose dermatitis,
  • varicose maʻi
  • solia o meaʻai paleni,
  • postphlebic syndrome,
  • faʻavavega faʻamalosi,
  • otaota
  • faʻafitauli o le afaina,
  • o le le atoatoa o le tino ma le afaina o tina maitaga,
  • toto maualuga
  • atherosclerosis
  • faʻafitauli le vaaia i le maʻisuka.

I le le lava o le gaogaosa ma le afaina, ua faʻaaogaina le Venoruton e avea ma fualaau autu, ma le maualuga, atherosclerosis ma le maʻisuka - o se adjuvant o se vaega o togafitiga faigata.

Pusa o le Venoruton, capsules - faatonuga mo le faʻaaogaina

O loʻo faʻaaogaina le Venoron i vasega poʻo se faʻaauau pea, lea e aofia ai le tagofia o le vailaau faʻasaina i le tausiga o le tausiga pe a maeʻaeʻa le faʻaleleia o falemaʻi. O togafitiga o le le atoatoa o le vevela e aofia ai le aveina Venoruton 1 le laupepa i le aso, mo le lua vaiaso. I le tusa ma le lua vaiaso, o le a faʻaleleia le tulaga o se tagata, ma faʻaitiitia faʻafitauli tiga. Ona faʻaauau pea lea o le togafitiga o le vailaʻau i le mea lava e tasi, poʻo le faia o se malologa mo le 3-4 vaiaso, aʻo faʻaauau pea le faʻaleleia ole falemaʻi. A maeʻa le malologa, e mafai foʻi ona e inu i le lua-vaiaso o papa, ma fai se malologa.

O le togafitiga mo le totoga o le lymphatic i le maea ai o le taotoga e aveese ai vailaau eseese e aofia ai le aveina o Venoruton e faatolu i le aso, tasi le papa, mo le lua vaiaso. A maeʻaeʻa le faʻaleleia o falemaʻi pe a maeʻa le lua vaiaso, e tatau ona fai ni vailaʻau faʻaleleia o fualaau faasaina - 1-2 laulau i le aso.

O le togafitiga o le faaletonu o le tino i le maʻisuka ua maeʻa ona faatinoina, e aofia ai ma le faʻaaogaina o Venoruton. I lenei tulaga, e tatau ona e tago i taimi uma i fualaau o le 1-2 pusa i le aso.

O le faʻataunuʻu o le venoruton e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela mo le lua vaiaso, ma ave le pulou se tolu i le aso faatasi ma meaai. A maea le lua vaiaso, ona matauina lea o se toesega iloga o faailoga tiga. Ina ia mafai atoatoa ona aveese faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela (edema, mamafa ma tiga i vae, ma isi), e tatau ona faʻaauau pea ona ave Venoruton se pulou se tolu i le aso, seia oʻo ina mou atu nei faailoga. A maeʻa ona mou ese atu uiga o le le atoatoa o le vevela, latou te malolo i le taliaina mo se vaitaimi e fa vaiaso. A maeʻa se malologa, o faʻalogona faifaipea e mafai ona i ai eseesega eseese o le mamafa. Faʻatasi ai ma faʻafitauli matuia, o le togafitiga o togafitiga e toe faia uma lava. Faʻasolosolo lava le malosi o faʻamaoniga, toe faʻaaogaina le fualaau faasaina ile fua ole tausiga - tasi capsule ile faalua ile aso, mo 2-3 vaiaso.

O aʻoaʻoga tau pulega a le Venornon ma le vaeluaina i le va oi latou e faʻasaʻo e fuafua i le tulaga o le tagata.

Afai o le a le faʻaitiitia le faʻamalositino o le vevela, e tatau ona faia se suʻesuʻega faaopoopo, ma o le mafuaʻaga tonu o le atiaʻe o faʻafitauli e tatau ona faamanino.

Faʻatinoga o gaioiga

O le Venoruton ei ai sona faʻalautelega tele i luga o le tino o le tino. Faatasi ai ma le tautala tautala pe faaaoga i fafo, o le gaioiga malosi o le vailaau faasaina o loo i ai le aafiaga lenei:

  • Puipui puipui o toto toto. O lenei mea e mafua ai le toe faʻaleleia o le tino o le tino ma le faʻamautuina o le tafe toto.
  • E faʻaleleia ai le leo o veins, ma faʻamalosia atili ai, e mafua ai le faʻamavaeina o le paʻu vevela i vae pito i lalo ma totoga o le pelvic.
  • Faʻatulagaina le fausaga o le atigi totonu o toto toto o vali eseese, e oo atu i capillaries. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻasalalau lo latou gafatia i totonu o faʻasalalauga vai, faapea foi ma polotini ma lipid formations.
  • E gaoioi ai le neutrophils ma faʻaitiitia ai lo latou gafatia e fausiaina ai paluga. O lenei uiga o le fualaau faasaina e mafua ai ona faaititia le faagasologa o le le fiafia i totonu o masini o puipui puipui.
  • Faʻaleleia tulaga maualuga o le toto.
  • E i ai lona aʻafiaga.

Faafetai i nei meatotino o fualaau faasaina, o le lamatiaga o le fausia o le microthrombi i le vascular system e faaitiitia, ma o le faaitiitia o le tafe toto ua faaitiitia foi.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le Venoruton e tele ituaiga o faʻamagaloga: pepa, capsules, pepa faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala ma le gel mo le faʻaaogaina fafo. O le tuufaatasiga o soo se ituaiga e aofia ai le hydroxyethyl rutoside. O lenei vaega o se vailaʻau faʻapitoa lea e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le enzymes ma maua ai se togafitiga faʻapitoa i le maualuga o le cellular.

Na o le fua eseese e eseese:

  • 1 capsule e aofia ai le 300 mg o mea aoga,
  • 1 papalama o Venoruton forte - 500 mg o le hydroxyethylrutoside,
  • i luga o le laulau e tasi - 1 g o le mea galue malosi,
  • 1 g o le gel e aofia ai le 20 mg o le fualaau faasaina.

E le gata i lea, o vaega e fausia ai vaega o se vaega o soʻo se ituaiga o fualaau faasaina.

Faailoga ma le faʻailoga

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma le toto le mama ma le tafe o le lymp.

O capsules Venoruton o loʻo faʻaalia i tulaga nei:

  • gasegase masani ole gasegase, sili atu ile le atoatoa o le tino ole pito i lalo →
  • faʻafitauli o le vetopollebitis vevela loloto, o se toe iloiloga o vailaʻau faʻaonapo nei mo faʻasolosolosolo → →
  • liona o le paʻu (dermatitis, ulceration) ona o veins varicose,
  • faʻataʻitaʻiga o faʻamaʻi pipisi,
  • toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻamalosi,
  • ma le le atoatoa o fafine maʻitaga.


Venoruton forte tablets ma se ituaiga o faʻamalolo e mafai ona faʻaaogaina ua faʻamaonia mo le togafitiga o le vascular network ma mucous membranes, faʻavae i mataupu o:

  • taitaia se ala o togafitiga faafomaʻi,
  • ma le maʻisuka
  • toto maualuga
  • togafitiga o le ophthalmic.

Faʻaaogaina le gel mo le faʻaaogaina fafo:

  • o se togafitiga faʻapitoa o se vaega o togafitiga faʻapitoa o veins varicose o pito i lalo,
  • o se vailaʻau faʻapitoa mo le ogaoga o le tiga pe a uma le faʻamalosi,
  • faʻatasi ai ma le postmac, o le muscle tiga ma le faʻaogaina o meafaigaluega.

E i ai faʻamaoniga mo togafitiga ma fualaau faasaina, lea e aofia ai le le faʻamaoni i mea o loʻo faia ai fualaau faasaina, faʻapea foi, ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le suʻesuʻega, le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga.

Tosiga ma le pulega

I le leai o ni faʻamatalaga patino mai le fomaʻi, e faʻaaogaina le Venoruton e pei ona fautuaina e faatonuga mo le faʻaaogaina.

Mo togafitiga togafitiga, e tatau ona ufiufi le gel i totonu o le paʻu o pito i lalo i le itu mai le pito i lalo e oo i le lua i le aso seia oʻo ina uma ona faʻamalosi le vailaʻau. A maeʻa lena mea, e mafai ona e tuʻuina totini faʻamalosi. Ina ia taofia le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi o togafitiga o le tino, o le suauu e faʻaaogaina i le tasi aso i le aso ao le i momoe.

O fualaau o vailaʻau mo le faʻaogaina totonu e faʻalagolago i le faagasologa o le togafitiga.

300 mg tablets o loʻo faʻaaoga mo faʻasologa masani o vaʻa vevela. I lenei tulaga, e tatau ona ave le vailaau 1 pc. faatolu i le aso. O le togafitiga e tumau pea seia oʻo ina mou ese atu faʻaaliga o le maʻi.

O le vevela o le Venoron ma le capsules ua faʻamaonia mo le togafitiga faʻasolosolo, faʻapea foʻi ma le faʻagasologa o togafitiga mo le faʻaleagaina o ipu o totoga o faʻaaliga o ituaiga o vailaʻau. Faʻalagolago i le mamafa o togafitiga, o le vailaau e onā mai le tasi i le tolu taimi i le aso.

Analogs ma tau

O le fualaau faasaina e mafai ona faatauina mai i fale talavai i le tau o: capsules ma se fua o le 300 mg - mai le 900 ruuga i le pusa o le 50 pcs, Venoruton e maua ai le 500 mg - mai le 1,200 ruʻu, otaota soluble ma se fuataga o le 1,000 mg - mai le 850 ruuga i le pusa o 15 papa, gel - mai le 400 ruʻu i le pipili 40 gr.

E i ai ni analogues mo Venoruton o le ai ai se aafiaga talitutusa, ae itiiti le tau? O fualaau faasaina e aofia ai fualaau faasaina e iai foliga tutusa pe tutusa foi le aafiaga: Troxevasin, Lavenum, Venolife, Indovenol. O le tau o nei vailaau e mai le 50-300 rubles.

Mo le faʻafofoga tautala, pepa ma capsules e mafai ona faʻaaogaina lea o loʻo faʻaaogaina ai vaega o loʻo faia ai le vailaʻau e pei o Venoron: Normoven, Venosmin, Eskuzan. O le tau o nei vailaʻau e mai le 180 i le 600 rupu.

E naʻo se fomaʻi e mafai ona filifili le mea saʻo mo se vailaʻau. O le tele o fualaau oona e tutusa ma le tuufaatasiga i le Venoron e mafai ai ona e faʻatau se oloa faʻatasi ma se faʻafitauli faʻapitoa.

Tuʻu lau faʻamatalaga i taunuʻuga o le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le faʻatagaina o le vailaʻau Venoruton i faʻamatalaga.

Gel o le Venoron - faatonuga mo le faʻaaogaina

E mafai ona faʻaaogaina le gel o le Venoron e fai ma sui soʻo i le taimi o le malologa i le faia o fualaau poʻo capsules, pe faʻatasi ma le mea mulimuli, e faʻaleleia ai le togafiti.

O le gel e faʻaaogaina i vaega o le paʻu ma vaʻa afaina, ma ufiufi i totonu o le paʻu ma faʻagasolo maso massage, seia oʻo ina faʻamalosi atoa. Faʻaaogāina o le Gelniton gel e tatau ona faia i luga o le mama ma fufulu paʻu i taeao ma afiafi uma - o lona uiga faalua i le aso. O le mamā o le paʻu o le a tuʻuina atu ai le atoatoa ma le saoasaoa o le oloa i totonu o le paʻu ma toto toto.

Le faʻaleleia o le gel e faʻalautele pe a faʻaogaina faʻatasi ma fusi faʻasolosolo poʻo fomaʻi faʻasoifua maloloina ma se faʻamaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga