E faʻapefea ona leiloa le mamafa i capsules Orlistat? Faatonuga, iloiloga

Faʻaaogaina o vailaʻau Orlistato se faʻamaʻi faapitoa o le lipot gastrointestinal.

A uma ona ulufale atu i le gastrointestinal tract, o Orlistat capsules e taofi le gaioiga o le vaeluaina o gaʻo o meaʻai, lea e sau i le tino o triglycerides.

E le o aʻafia le faʻamalosi o faʻamaʻi, e mafua ai ona tumu le tino i le itiiti ifo o kalori. O le iʻuga, o le mamafa o le mamafa.

I le fatu o se auala mo le gau o le mamafa - o le vailaau o le igoa e tasi lisi igoa o le mea lea o le inhibitors o lipotalini gastrointestinal.

I le faaopoopo atu i le taofi o le faagasologa o le vaeluaina o triglycerides, e mafai ai ona e faateleina le maualuga o le gaʻo i feeseeseaʻi i aso muamua e lua talu ona ave capsules.

Orlistat e fesoasoani i le puleaina o le mamafa o le tino, faʻaitiitia le faʻaoga o le gaʻo.

E aofia ai foʻi vaega e pei ole:

  • povidone
  • sodium carboxymethyl starch,
  • sodium lauryl sulfate,
  • titanium dioxyide
  • gelatin
  • mea inu.

Avanoa i le pepa faʻapipiʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Orlistat ua fuafua mo tagata ua mamafa tele.

E mafai ona faʻamatalaina i togafitiga faʻapitoa o le oona.

I le tulaga pe a fesoʻotaʻi le maua o le mamafa ma faʻamaʻi faʻatasi (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le maualuga o le thyroid gland), Orlistat e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Ua faʻaseseina ia capsules i:

  • holistasis
  • malabsorption,
  • puipuiga o le tagata lava ia i elemene o le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

E matua faʻasaina le faʻatonuina o igoa ile fafine maʻitaga.

I le taimi nei, e leai ni faʻamatalaga pe o mea o loʻo faia ai capsules e ulu atu i susu susu.

Mo lenei mafuaaga, ina ia aloese mai le faaleagaina o le tamaititi, ua fautuaina e aloese mai le faia o le Listing.

Orlistat e mafai ona o faatasi ma:

  • afaina
  • uunaia masani e faatoilalo,
  • feusuaʻiga le mautonu
  • afaina o le tino.

Āiga o Orlistat

Orlistat capsules e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se paleni-meaʻai paleni, faʻapea foʻi ma le taumafaina o le tele o fualaau faisua ma fualaʻau. Atonu e manaʻomia (i luga o le fautuaga a lau fomaʻi) multivitamins.

O le taumafaina o le tele o meaʻai gaʻo e mafai ona faʻateleina ai aʻafiaga o le itu o Orlistat capsules.

E taua le maitauina o le faateleina o le fua i le fualaau o le Orlistat e le mafua ai le faateleina o le togafitiga, o lona uiga, o le faaitiitia vave o le mamafa o le tino.

O fualaau faasaina e talafeagai mo le faʻaaoga umi. Ae ui i lea, o le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 tausaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O loʻo faʻamatalaina i le tasi le pusa tolu taimi i le aso.

E tatau ona ave le fualaau i le taimi o taumafataga pe i totonu o le itula mulimuli ane. E tatau ona fufulu suʻapala i le tele o le vai.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa 2018

O le paʻu o le mamafa i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Orlistat e tutusa lava le lelei, fai mai fafine na tofotofoina lona aafiaga io latou lava tino:

Elisapeta, 25 tausaga, Nizhny Novgorod:

Orlistat na fautua mai e se uo, faatasi ai ma lana fesoasoani na mafai ai ona le toeitiiti atoa le 15 kilokalama i nai masina.

Na amata ona ou inu pusa i le tautoulu o le 2017. Mo le afa tausaga o le faʻaaogaina masani o Orlistat, na le maua ai le 12 kilokalama. I le taimi lava e tasi i le gasologa o le tagofia o fualaau faasaina, na amata ona ia 'ai saʻo, paleni. O le taumafataga na faia e se tagata fai meaʻai.

Ua faamalieina au i le taunuuga. O se faʻaopoopoga tele o le Orlistat - e mafai ona e inuina mo se taimi umi, e oʻo atu i le lua tausaga. O le mea lea, o le a faaauau pea ona ou tago i le fualaau faasaina ma aumai loʻu tino i se tulaga lelei.

Kristina, 48 tausaga, Ekaterinburg:

Ina ia faamaoni, sa ou popole tele i le tupu mai o ni mea le lelei, lea na ou faitau i ai i faatonuga. O aʻafiaga e ono aʻafia ai, e matua le fiafia lava, o le sili atu foi ona fefefe ina nei mafai ona ou tupu i le taimi o loʻu talavou, ma faateleina ai le soifua maloloina.

Ina ua mavae le tele o aafiaga, sa faamalosia aʻu e feiloai i se fomai. Na faʻamatala mai e le fomaʻi ia te aʻu e le o se mea e tupu ai ni mea leaga (pe a fai e tausisia tulafono mo le ave o capsules) ma o lo latou malosi e le faalagolago i tausaga.

Sa ou inu i le tolu masina masina o Orlistat. Na mafai ona ou togi le 5 kilokalama. Mai lagona le lelei, e mafai ona ou matauina taimi uma e le mautonu.

Maria, 29 tausaga, St. Petersburg:

A o lei aveina ni capsule, sa ia teena meaai mama ma mea e gaosi ai meaʻai, oloa gaosi falaoamata. Ou te taumafai e 'ai le mea sao, fai le malosi i le tele e mafai ai. O le mea lea, o nei itu itu na mafua ai ona ou popole. Ma i le vaitaimi o togafitiga e leʻi matauina ai ni suiga faapitoa i le mamafa.

Sa ia feutagai ma se fomai o le na faamatala mai ia te aʻu o Orlistat e fesoasoani e aveese le gaʻo mai le tino. O le toetoe lava leai le gaʻo o le gaʻo mai meaʻai e matua aʻafia ai loʻu manaʻo mo le paʻu o le mamafa. Sa faamatala mai e le fomai ia te aʻu e tatau ona faapaleniina meaʻai. O le faʻaaogaina atoa o meaʻai e maua ai le gaʻo o le a le taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, ae mafai ona mafua ai faafitauli tau le soifua maloloina.

I le faalogo ai i lenei manatu, na ou liliu atu ai i se tagata paleni oona na ia valiina aʻu i se meaʻai lelei. Faʻaauau pea ona ou inu Orlistat, o aʻafiaga e le toe faʻalavelave, ma amata ona faʻaitiitia le mamafa.

O oloa taugofie e matua lauiloa lava, o lea la o lo oi ai i totonu o vailaau faʻamalosi le tuʻufaʻatasia o la latou vaʻavaʻai ma Analistatu analogues. O le mea silisili i totonu oi latou o:

  1. Listata. O le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻasaga ai le mamafa o le tino i tagata maʻi ma soʻo se laasaga o le gaʻo, e aofia ai i le tulaga o le mamafa i tua o le maʻisuka ituaiga 2. E pei o le uluai, o le faavae o le analogo o le lisi.

E faʻasaina le tagofia o fualaau faasaina mo le holistasis, maʻi maʻi malabsorption faifaipea, maʻitaga, susu susu, ma e le taliaina le faʻaaogaina o fualaau oona e lisi ai le iniseti i tagata gasegase i lalo o le 12 tausaga.

O tali leaga nei e mafai ona tupu:

  • manava manava
  • tiga o le tino
  • uunaia masani e faatoilalo,
  • feusuaʻiga le mautonu
  • afaina
  • fufulu
  • manava le manava
  • vevesi o le gums, nifo,
  • tiga o le ulu
  • general malaise, vaivai, afaina,
  • le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi o le vaega o le respiratory tract,
  • le faʻaalia o ogaoga faʻamaʻi ogaoga.

O le tau e 30 pauna e 350 ruʻu.

Faatusatusa Lisi po o Orlistat, o le mea e sili ona lelei, e mafai ona tatou faʻapea o le mea sili ona aoga o le faʻasologa o le sili atu lea o le tau taugofie. I le taimi lava e tasi, Listata ei ai se lisi tele o mea leaga na tutupu e foliga mai i le 96% o tagata gasegase o loʻo maua se fualaau oona fuatia.

  1. Orsoten. O le isi tala e faʻavae i le vailaʻau poʻo le lisi. Ua faatonuina mo le meaʻai i soo se laasaga. E taua le maitauina o le togafitiga i lenei fualaau faasaina o le a aoga pe a fai o meaai muamua na maua ai taunuuga - pe a ma le 2.5 kilokalama na leiloa i le masina.

O le vailaau faasaina ua faalēaogāina i le tulaga o le holistasis, le maʻi maʻi malabsorption tumau, faapea foi i le tulaga o le le faapalepale o le tino o elemene e fausia ai le tuufaatasiga.

I le tau, Orlistat ma Orsoten e tutusa lava le tau.

Orlistat o se fesoasoani faʻamaoni mo i latou e saili e faʻaumatia nisi pauna.

Faʻatulagaina mo le faʻaaogaina umi, e faʻaleleia atili ai taunuuga o le paʻu o mea mamafa, e tatau ona faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le capsule ma se paleni paleni, ae maualalo-calorie meaai ma taʻaloga.

Faiga faʻapolopolo

Orlistat o loʻo maua i foliga o capsule mai se ata e tumu i le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe totonu.

O le faiga o gaioiga i le tino e pei o lenei:

  1. O le mea galue malosi e faʻaitiitia ai le gaioiga o lipase o le gastrointestinal tract. Lipase o se enzyme e faʻamalosi e le tino e talepe ai le gaʻo. O le taunuuga - o le vaevaeina o gaʻo i gaʻo gaʻo ma monoglycerides e le tupu, o le mea lea, e leai ni fusi sela fou.
  2. Talu ai e le faʻavaivaia gaʻo i le taimi o le metabolism lipid ma e le ulu i le toto, e leai se mea e maua ai le calorie. Ina ia mafai ona galue masani, e maua ai e le tino le malosi mai faʻasoaga o loʻo i ai nei.
  3. O le aofaiga o tupe teu cholesterol i luga o puipui o toto toto ua faaitiitia, o le toto ma le maualuga o le kulukose o le toto e masani ona faatulagaina.
  4. E leai ni aʻafiaga manino mai le tagofia o fualaau, ae o le taimi lava e 'ai ai le tagata o loʻo leiloloa meaʻai, o le manava manaia e aliali mai. O le mea lea, e faigofie ai ona pulea vaega.

Orlistat ua na o le pau lea o mea i le lalolagi e mafai ona faia e togafitia ai meaʻai i luga o se taimi uumi. I Rusia, e mafai ona faatauina i na o togafitiga, i se tulaga e le masani ai - e aunoa ma lea, ae i ni mea laiti. E le pei o fualaau faʻaonapo nei mo le mamafa o le mamafa, e aʻafia ai le gaʻo gaʻo.

Talu ai ona o le meafaigaluega na faʻaaogaina i vailaʻau faʻaleaganuʻu, ua sili atu i le tasi suʻesuʻega i suʻesuʻega faasaienisi. O se taunuuga o nei suʻesuʻega, na faʻamaonia ai o le mea galue malosi e galue malosi e faʻaitiitia ai le mamafa. I le taimi lava e tasi, o le mamafa o le mamafa o loʻo maua le mafanafana pe a mafai - e oo atu i le 3-4 kilokalama i le masina e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Contraindications

Orlistat ua solia i ia tulaga:

  • tamaiti ma talavou,
  • solia o metabolic processes, aemaise lava o le absorption i totoga o le gastrointestinal tract,
  • faʻamaʻaloga o le talo
  • tasi le le faapalepale i mea galue malosi po o mea faʻalavelave,
  • afaina o fatuga ona o faaletonu o le tino i totonu oi latou,
  • fatu fatu.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻasaina mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga, pe afai latou te le maua ni faʻamaoniga manino mo lenei mea. O le gaioiga malosi e sopoʻia le placenta i le fomaʻi ma mafai ona afaina ai. Orlistat o loʻo faʻasaina foi i le taimi o le lactation.

Tulaga faapitoa

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e manaʻomia ai le tausisia o se taumafataga faapitoa. A aunoa ma lenei mea, e leai se aoga e ave ai le Listing mo le faʻamoemoe o togafitiga ma le mamafa o le mamafa o se vaega taua.

O mataupu autu o le taumafa i lenei mataupu:

  1. Suga ma meaʻai uma o loʻo i ai e faʻaumatia atoa.
  2. I le faaopoopo atu i le suka, e tatau ona lafoaia oloa o le falaoamata, aemaise lava le tao mai le falaoamata o le falaoamata paʻepaʻe.
  3. O meaʻai faʻasusu ma gaʻo e le aofia ai.
  4. E faʻaitiitia le ava malosi.
  5. E tatau ona lafoaʻi mea uma o loʻo maua i vailaau faʻasolosolo i le tuufaatasiga, e aofia ai sauʻai faleoloa, sooga ma isi meaʻai.
  6. I totonu o le fatu o le taumafataga o fualaʻau, fualaau faisua, fualaau suamalie ma fualatini.
  7. O calories i aso uma e le sili atu i le 1500 kalori mo tamaitai ma le 1800 mo alii.
  8. Ia mautinoa ia matau le pulega o le ava ma ia inu ipu ipu tioata e 9 e masani ai i aso taitasi.
  9. I le taimi o le paʻu o le mamafa e tatau ona lafoaiina le masima.
  10. E fautuaina le ave o fualaau faʻamaʻi vitamini A, E.

Faʻaiʻuga

Mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona iai aʻafiaga i itu:

  • afaina ma le lagona le mautonu,
  • gaʻo gaʻo
  • fofola vavalalata ma le le mafaia ona pulea le gaioiga o le manava.

O nei mamanu e le o se mea lamatia, talu ai ua latou faʻaalia le fetuunaiga o le tino i le fualaau faasaina. Latou te pasia ni nai aso i le taimi lava e faʻaaogaina ai le masini fuamalie i le gaioiga a le mea galue.

O aʻafiaga e tatau ona e vaʻavaʻai atu i se fomaʻi:

  • ulu o le ulu, fiva, fiva,
  • faʻamaoniga o faʻamaʻi o le ENT: faʻamaʻi tiga, momoe, tale,
  • urinary tract infection
  • solia o le manava o le nifo, totoga o le toto,
  • pogisa pogisa ma moli feʻaveaʻi, gaioiga, leai se manaʻoga,
  • fulafula o soo se vaega o foliga, totoga o le ENT ma le puupuu o le mānava,
  • afaina i le paʻu.

E taua le taʻu atu o na aʻafiaga mai le Faʻatonuina o se lisi e seasea lava.

Faatonuga mo Orlistat (Metotia ma fua)

Orlistat e tatau ona faia e tusa ai ma nei tulafono faigofie:

  1. 3 taimi i le aso i se fua o le 120 mg.
  2. E tatau ona i ai le faʻailoga i le taimi o taumafataga, pe tasi le itula pe a uma. E tatau ona fufuluina le paʻu i le vai - pe a ma le 200 ml, pe a ma le 400 ml. O le suʻeina o se kapoti e matua faasaina lava.
  3. E tatau ona faaitiitia le metotia pe a fai o le aso na maua ai le maualalo o le kalori ma e itiiti lava ni meaai e maua ai gaʻo.
  4. Afai na mafua mai se mafuaaga, e le tatau ona ave le Orlistat. E le fautuaina foi e inu se lua faʻalua i le taimi pe a uma le isi taumafataga - o le a le faʻateleina le aʻafiaga, e ono afaina ai le manuia o le tagata.
  5. O le taimi sili ona lelei o le laʻasaga o le Ave Orlistat e le itiiti ifo ma le 3 masina. E tusa ai ma tagata atamamai, afai e te tago i le fualaau mo le itiiti ifo o le taimi, o le a le aumaia ai le mea e manaʻomia. O le taimi sili ona lelei o togafitiga e mai i le 6 i le 12 masina, o le maualuga e 2 tausaga.

Faʻamaonia e fomaʻi, afai e leʻi iai ni faʻamoemoega i totonu o le 2 masina, o lona uiga o le tagofia o fualaau faasaina e le aoga.

Faʻasalaga

I le tulaga o le sologa lelei, o le soifua manuia e mafai ona matuia tele ma o na aʻafiaga e foliga mai e manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi.

Ae, e tusa ai ma suʻesuʻega, o suiga tetele i le soifua manuia i tagata e sili atu le mamafa, na latou maua le 800 mg o le vailaʻau i le aso e leʻi maua.

Aemaise lava, o mataupu o vailaʻau faʻasaina e le o faʻamatalaina.

Fegalegaleaiga

Orlistat atonu e faʻalavelave i le faʻaaogaina o vitamini ma minerale o loʻo maua i meaʻai. O le mea lea, e tusa ai ma lenei vailaʻau, ua fautuaina e faaopoopo atu i ai fualaʻau faʻapitoa e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

E le mafai ona e faia se vailaau faʻatasi ma ia vailaau i le taimi e tasi:

  • Cyclosporin,
  • Levoteroxin sodium
  • Warfarin,
  • Acarbose.

Afai e ave e se tagata nei fualaau oona, ona oʻo lea i le 3-4 itula le umi o le va i le va o la latou mea e fai ma Orlistat. A leai, o faʻafitauli o le soifua manuia e mafai ona tupu, faʻapea foʻi ma aʻafiaga o nei tagata sooupu e mafai ona faʻaititia.

Pe a fai tui faʻamataʻu e faʻafeiloaʻi ma lenei vailaʻau, e tatau ona manatua i le mafaufau atonu o le a le toe faia e le tagata muamua. O le mea lea, o le a talafeagai le faʻaaogaina o isi tui.

Aso faʻauma

O le soifuaga ola o le oloa e 24 masina mai le aso na tuuina atu ai. A maeʻa lena, o le oloa e le talafeagai mo le faʻaaogaina.

E i ai le tele o analogues o fualaau faasaina, o le mea sili ona taatele o loʻo faʻamatala puupuu i lalo.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau Xenalten o le lisi, o lona uiga o le aʻafiaga o lona faʻaaogaina o le a tutusa ma le fualaau o le igoa tutusa. O faʻamaoniga, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga e aʻafia ai e fetaui lelei.

O capotles o Orsoten e aofia ai le lisi o igoa o se mea galue malosi. O le mea lea, o le tui, faʻamaoniga, faʻailogaina ma fautuaga faaopoopo mo le taliaina e tutusa.

O le gaioiga malosi a Allicor o le uila elela. O le vailaʻau o loʻo maua i capsules ma se eseesega o le mea autu. O le aʻafiaga autu o lenei fualaau faasaina e taulai i le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol toto. O le mea lea, o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase ma faʻafitauli o le cardiovascular system.

O lenei meafaigaluega e leai se aafiaga tuusao i le gaʻo gaʻo. Ae o le taunuuga o lona faʻaaogaina o loʻo i ai se aafiaga lelei i le metabolism ona o le faʻasaʻoina o le toto.

Listala o loʻo maua i le pepa faʻapena ma le mea galue malosi poʻo le lisi. O le mea lea, o fautuaga uma mo le faʻaaoga e faʻatasi ma i latou o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga mo le vailaʻau o le igoa e tasi.

Tau, mea e faatau ai

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau ma analogues i le falemaʻi uma i Rusia, e aofia ai le initaneti.

O le tau o le fualaau faasaina e aafia i le fua, o le numera o capsules i totonu o le afifi ma le gaosi oloa.

O le tau, o le tau o le oloa e faapenei: mai le 440 rubles mo le 42 capsules o Orlistat-Canon i le 1800 rubles mo le 84 capsules o Orlistat-Akrikhina.

Faʻamatalaga ma taunuʻuga o le mamafa o le mamafa

Le au pele pele e, o lo outou manatu e matua taua ia i matou - o le mea lea, matou te fiafia e maua ni iloiloga moni i le aoga o Orlistat pe a le maua le mamafa i le faʻamatalaga, o le a aoga i isi tagata faʻaoga!

Tana:

Na ia aveina Orlistat e tusa ai ma faailoga mo le togafitiga o le lua o le oona. O aʻafiaga o le taimi faʻatulagaina na matua faʻaalia, ae pe a mavae le 5 aso o le a leiloloa se mea. Faatasi ai ma le tagofia o lenei fualaau faasaina, sa ou galue ai ma se tagata fai meaʻai ma maitauina ai se vaega o mea taumafa, i le amanaʻia o tulafono uma o meaʻai e taua mo le gaʻo. I le aotelega, o loʻu togafitiga e 12 masina, o le taimi lea na ou pa'ū ai le 24 kg. Ou te lei lagona le tele o le le mautonu, e ui lava i le taimi na amata ai ona leiloa le mamafa, ua leva ona ou maua le tele o faamai na foliga mai o se taunuuga o le mamafa.

Raisa:

Na ia aveina Orlistat mo le 2 masina ma e leʻi matauina se suiga lelei se tasi. O le fomai na pulea loʻu tulaga na faʻamatalaina lenei mea ma uiga o le tino. O aʻafiaga o le itu, na ou faʻaalia ai le faateleina o le faʻailogaina, faigata ona puleaina gaioiga o le manava ma le ulu tiga. Talu ai e leai se faʻamoemoeina, na tatau ona suia le togafitiga togafitiga. Faʻafesoʻotaʻi le laulau 5, gaioiga laiti ma amata ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa.

E uiga i Orlistat

Capsules for loss weight Orlistat manuia le togafitiga o le lapoa o suiga eseese. Ae e tusa lava pe na o le 5-10 isi kilokalama, o le faʻaosofia atili o le faʻaaogaina o metabolic ona o le ave o fualaau faasaina o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai taunuuga i taimi e tele vave, aemaise lava pe afai ua le mafai ona e aveesea le mamafa mai le eleele.

Taua: E leai se mea tioata faʻamalosi e mu ai isi pauna, aʻoe nofo i luga o le nofoa o loʻo siomia e au meaʻai e sili ona e fiafia i ai. I soʻo se tulaga, e tatau ona e lafoaia se tele o oloa e sili ona leaga ma aumai sina vaega faaletino i lou olaga. Ma o Orlistat o le a fesoasoani i nisi taimi e faʻaleleia le lelei o laʻasaga ua e faia.

Aafiaga o le tino, faʻavae, meatotino, faʻamaʻi

O le vaega taua o Orlistat tablets o le autu lea o le igoa lava e tasi, o mea autu ia e aofia ai le taofiofia o le manava ma le taofia o le faagasologa o le faaaogaina o gaʻo. O le a mafai ai ona poloka le gaioiga o le elemene digestive, ona o le tele o gaʻo mai meaʻai e tuʻuina ai le manaʻoga i totonu o la latou uluai fomu. O nei mea uma e oʻo atu ai i le pau o le calorie, lea e amata ona faʻamavaeina le tino ona o tupe teu na faʻaputu muamua.

O le lisi o mea taugofie a Orlistat, e fuafua i le kamupanī, e ono aofia ai vaega taua:

  1. Microcrystalline cellulose. Faʻamāina le manava ma faʻaosofia ai ona maʻi.
  2. Povidone. Aveese toxins mai le tino.
  3. Guar gum. Muffles manaʻo.
  4. Magnesium stearate. Faʻavasega le faʻaogaina o fualaau oona ma endocrine.

Orlistat e toetoe lava a le solo i totonu o le vai ma e le mafai ona ulu atu i totonu o le toto, ma tuua ai le tino e ala i le vaega o meaʻai e le suia. Mo lenei mafuaaga, o le fualaau faasaina e leai se aafiaga ogaoga i isi faiga o le tino ma ua manatu o se tasi o mea sili ona saogalemu i lona vaega. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea le tele o faʻasolega:

  • tasi le le faapalepale,
  • malabsorption syndrome (le lelei o le taumafaina o meaʻai i totonu o le vaega o meaʻai),
  • afaina fatuga (o le fualaau faasaina e mafua ai suiga i le tuufaatasiga o le urine).
  • lalo o le 12 tausaga
  • maʻitaga ma le susu (ona o le le lava o ia suʻesuʻega).

Taua: Ona o le aʻafiaga o le fualaau faasaina, ua taofia le faaaogaina o vitamini gaʻo-gaʻo (A, E, K, D). Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina le faʻaopoopoga o le faʻaaogaina o faʻalavelave ninii.

Aisea e aoga ai le faʻaaogaina o le Listline?

O le faafitauli o le gasegase e sili atu ona mamafa nai lo se isi. I lenei itu, o tausaga taʻitasi o loʻo i ai uma fualaau fualaau taumafa. O le mea autu e setiina Orlistat mai i nei mea eseese uma o le maua lea o se tusi faamaonia a le setete. O le fualaau faasaina ua aloaia aloaia e saogalemu, ma e le pei o le tele o mea taumafa meaai mo le paʻu o le mamafa, e i ai sona aafiaga moni i le lipid metabolism, ma e le faafaigofie ai le leiloa o isi pauna e ala i le aveesea o vai mai le tino.

90% o tagata e lisiina atu Orlistat na lipotia le paʻu mamafa i le 4 vaiaso o le faʻaaogaina! Afai e te faʻaaoga fualaʻau ma se meaʻai ma le itiiti ifo o le faʻamalositino faaletino, o le taunuuga o le a matauina.

O faʻaopoopoga e aofia ai le itiiti o seti o faʻasagaga ma le leai o aʻafiaga i itu. O se tali le lelei e mafai ona naʻo le faʻaaogaina o taumafa mataʻutia. E tatau ona manatua e ui ao ave le fualaau faasaina, o le tino e matua galo le gaʻo, ma o le tele o meaʻai, o le le fiafia i le intestinal e le maalofia.

Metotia o le talosaga ma le taunuʻuga

O le fualaau faasaina ua ave 1 capsule (120 mg) faatolu i le aso faatasi ai ma meaai, poo totonu o le itula pe a uma le taumafataga. Faatonuga mo le faʻaaogaina Orlistat e manaʻomia le tausisia o le tausisia. O le aveina o fualaau i luga o se manava gaogao, poo le sili atu foi i le metotia ua faatonuina, ua afaina i le manava o le manava, o le vevela ma le manava. Ae afai ua e faʻaleagaina meaʻai gaʻo, ona sili atu lea o le faaseʻe se tasi o fualaau o le vailaʻau ina ia aloese mai faʻafitauli i le manava.

Ina ia maua se faʻaiuga folafola, o le vailaʻau ua onā mo le itiiti ifo i le 3 masina. I le taimi lenei, e mafai ona e leiloa mai le 5 i le 12 kilokalama. O le maualuga o le mamafa o le tino muamua, o le mamafa sili atu o le mamafa e mafai ona e leiloa.

Faʻamatalaga e uiga i fomaʻi

O le mea e sili ona fiafia i ai, o iloiloga a fomaʻi i Orlistat diet tablets, talu ai o le fualaau faasaina ua aloaia atoatoa i togafitiga aloaia.

Lopatin Valery Petrovich (Ekaterinburg), endocrinologist, sui o fomai suʻesuʻe, 56 tausaga, 31 tausaga o le poto masani: O fualaau o loʻo lisiina i luga o Orlistat na faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase mo le sili atu i le 10 tausaga, o lea e mafai ai ona ou manaʻo mo le lelei. Mo maʻi e maua i le maʻisuka ma isi faaletonu o le hormonal, o le faʻaosofia atili o le faʻaleleia o mea faʻapitoa e faigofie lava, talu ai e le mafai e le toatele oi latou ona aveesea le mamafa ona o le taumafa po o le gaioiga faaletino. Ae ui i lea, e le tatau ona e faalagolago i luga o fualaau. O le manuia i le leiloa o le mamafa e naʻo na tagata gasegase e mafai ona faʻaopoopo i togafitiga faʻamalositino ma meaʻai lelei ma le faʻaleleia o le tino.

Koval Anastasia (Moscow), dietitian, 34 tausaga, iloa 8 tausaga: O taimi uma ou te faʻaseseina ai aʻu tagata mai le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi mo le mamafa o le paʻu, aua o se taunuuga umi-e mafai ona ausia na o le suia o lou olaga. Ae i mataupu sili ona ogaoga, pe a paʻu le mamafa o le tagata ile tasi o tau, ma e leai se taumafaiga e faʻamalosia ai o ia e vaʻaia, e tatau ona e faʻaosoosoina i se faʻaosofia atili. Ou te fautuaina ia tagata faatau i Orlistat. E le o se meaʻai fua o mea manogi, ae o fualaau oona ua lisiina i le lisi a le setete o Rusia, o lea e mafai ai ona e talitonu i ai. O le mamafa o le mamafa o le mamafa, e le maua ai se itu, o tagata uma na ou fautuaina na faamalieina i le taunuuga.

Yanin Andrey Valentinovich (Sochi), dietitian, 40 tausaga, 15 tausaga le poto masani: Faatasi ai ma fualaau e faaosofia ai le susunuina o gaʻo, Orlistat o se tasi lea o mea sili ona leaga. E le ulu i le toto, ua maeʻa ese mai le tino ua uma aso e 5 talu ona maeʻa le mea na fai, e leai lava se faʻamaʻi. Ma o le mea pito sili ona taua, e le mafai ona tuʻuina atu i ai le kickbacks, talu ai e le faʻagesegese ai le metabolism. A maeʻa le togafitiga, o le tagata gasegase e faigofie lava ona ia tausia se mamafa fou i le tulaga lava e tasi, e tusa lava pe le o nofo i luga o se meaai malosi. O le tau o Orlistat e faʻamanuiaina ai foʻi mai isi vailaʻau mo le mamafa o le mamafa. E tusa ma le 1,000 rubles mo se afifi e tumau mo le 2 vaiaso e taliaina e tusa lava mo le tagata o tausia ma se tupe faʻapulaʻa.

Faʻamatalaga a le tagata

Sa matou suʻesuʻeina iloiloga i le vailaʻau o le Orlistat mo le mamafa o le paʻu i luga o le sili atu ma le 30 punaoa i le initaneti. O le auiliiliga na faʻavae i luga o lagona o le 236 tagata na ave le piliki. E uiga ia i latou:

  • 178 tagata (75%) na mafai ona aveesea le mamafa ma le fesoasoani a le fualaau faasaina,
  • 26 tagata (11%) na maitauina suiga laiti,
  • 32 tagata (14%) na taofi le ave o pills ona o faafitauli faʻaogaina.

E taua le maitauina o tagata na ausia le taunuʻuga o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma le tagofia o fualaau faʻasaina ma se taumafataga talafeagai ma masaniga faaletino. O i latou e le mafai ona aveesea le mamafa o mea uma latou te faʻamoemoe i na o vailaau faʻasaʻo, ae le o le manaʻo e faʻasaʻo latou lava i meaʻai. O faʻalavelave faʻalavelave na afua mai i le faʻaleagaina o meaʻai gaʻo aʻo leʻi tagofia le fualaau faasaina, ma i se tulaga e le masani ai, o se tali atu i mea e aofia ai le Orlistat.

E mafai ona e faitauina se vaega o nei iloiloga oe lava ia e faʻamautinoa pe faʻatau mai ni pills fualaau o Orlistat.

O fea e faʻatau ai Orlistat?

Orlistat Diet Pills o loʻo avanoa i soo se falemaʻi. O le vailaʻau o loʻo avanoa i foliga o capsules i totonu o se atigi lanumoana ma se paʻu tioata tioata i totonu. O latou uiga uigaese o le Latina tusi "f" na lomia i luga o le tasi itu.

I totonu o falemaʻi a Rusia, e mafai ona e maua Laau lisi mai i kamupani eseese, e matua ese lava i le tau. O le afifiina i totonu o 42 capsules ma se vailaau e 120 mg e mafai ona tau:

  • e tusa ma le 500 rubles (Rusia),
  • i le va o 1000-1200 rubles (Polani),
  • mai le 5000 i le 8000 rubles (Siamani).

E leai ni eseesega taua i le aoga o vailaau mai gaosiga eseese na maua. Ae ui i lea, e toatele tagata e sili ona latou manaʻo e sili atu, e faatatau i le maualuga o le tulaga o meafaitino mataʻutia ma le pulea lelei o le gaosia o fualaau faasaina. Soo se mea e te filifilia, o le mea autu o le mulimuli i faatonuga ma galue malamalama, aʻo faʻatasi le fetuʻunaʻi o mea taumafa ma gaoioiga faaletino. Ma o le taunuuga o le a le o toe mamao!

Tuua Lau Faamatalaga