E faʻafefea ona suia le vanilla i le taoina

E suitulaga atoatoa le suka vanilla ma le manogi e faʻamamago pe faʻagogo pela o lemoni, lime poʻo le moli.

Ou te faia foi le natura o le saffron natura i luga o le vodka, faaopoopo i keke o le Eseta i keke o le Eseta, o le manogi ma le paolo o le paluga e le mafaamatalaina matagofie.

E i ai foi laʻu fagu fagu suauu masani mo le kukaina, e mafai ona e faaopoopoina ni nai mataua i le paluga, o le saumalie e suamalie.

Afai o pies poʻo muffins ma apu, e leai se mea e sili atu nai lo le kinnamona ua oʻo mai.

Gakebread kuki sa taoina i le kate, mamele, nutmeg, etc.

Mo pisa e mafai ona e liligiina se faʻafefiloi o laʻau Provence poʻo le basiliti tasi, thyme, marjoram ma tarragon.

Afai e te tao falaoa, faaopoopo i ai, o le caraway fatu, kopelati keke poo aniani, ma gusi i le paluga pe a kuka.

E sili le lelei le faʻaaoga o le suka vanilla i le tao. E lelei le suka i vanilla mo ipu vai (jelly, milkshakes, creams, desserts, curds) - i le tao, tasi, lua poʻo le tolu taga o le suka o le vanilla o le a le mafai ona matauina, pe afai e iloa e se tasi le manogi o le manogi i le taoina.

Mo le taoina, e sili atu le faʻaaoga o le vanillin: i le faʻaogaina lelei, o le mea moni lava. Vanillin lava ia e le taugata, ma le suka e aunoa ma le vanillin e sili atu le taugofie nai lo le vanilla.

O loʻo i ai pea vanilla masaniae tatou te le mafaufau i ai :) - e tele naua. ae le o le paketi.

Ae o le mea moni o se manogi manogi leai se mea ae o le vanilla poʻo le vanilla o le a suia. O le faʻaopoopoga o le kinamoni, zest poʻo essences (e ese mai le vanilla, e masani lava) o le a maua ai se manogi ese, e le o le vanilla.

Vanillin: faʻafefea ona suia le mea faaopoopo?

Tuuina atu o ipu taʻitasi e tatau ai tofo ma le manogi, o le galuega autu lea a tagata uma oe saili e kuka se mea e tulaga ese ma fiafia. O le mea moni, o le vanillin e masani lava ona avea ma se tasi o mea sili ona taua. E masani ona faʻaaoga i le kuka e avea o se vaega o le gaosia o ituaiga meaʻai, mea faʻafiafia, laʻau ma isi oloa.

I le faʻaopoopoga, o lona faʻaaogaina ua lauiloa o se vaega o le faʻasūina o le lauti ma le tele o cocktails, ma e oʻo lava i ava malosi. O le mea manogi, manogi manogi lea e maua ai lenei mea manogi i oloa uma e sili ona maualuga i le lalolagi atoa.

O le mea moni, o faletua e fiafia i lo latou aiga ma le suamalie fale e tao aie masani ona faʻaaogaina lenei oloa faapitoa. Ae ui i lea, i le faʻatinoga ei ai tulaga e le maua ai le vanillin mo nisi mafuaaga pe le mafai ona faʻaaogaina e ni tagata patino. O le a se mea e mafai ona suitulaga ai?

E taua le maitauina o loʻo i ai le tele o sui, e mafai ona tutusa ma lenei mea manogi, ma e matua ese lava mai lona amataga. Mo le faigofie, tatou vaevaeina vaega uma avanoa i ni vaega se lua.

O lea la, o mea faaopoopo e tutusa ma le vanilla le faavae. O se faʻaogalua o le faʻaaogaina o nei oloa o le latou faʻatagaina atoatoa oe e faʻasaoina ma momoli le uluai tofo ma le manogi, lea e masani tele i le tele o tagata faatau. O le vanilla natura, lea o loʻo avanoa nei i luga o le maketi, o loʻo tuʻuina atu i foliga o pusa.

E le masani ai, tamaoaiga, mausali, lea e tele mea e tatau ai o suauu tauaToeitiiti lava o tagata uma e fiafia i ai. E taua le matauina o le faaletonu o le tau maualuga lea, faapea foi ma le manaomia mo le faagasologa o le faagasologa vave. Ina ia maua fatu o vanilla, e tatau ona e fufulu muamua fasi pulu, ma tipi ma aveese ia mea.

Vanilla extract

Vanilla toso o se meafaigaluega e sili atu ona talafeagai ma mataalia pe ae manaʻomia e faʻaaoga i le olaga i aso faisoo. I le suia i le ituaiga o sipuni ma le paʻu, e mafai ona faʻaaoga lelei e faʻaopopo i soʻo se ipu malulu. O le siʻosiʻomaga o se vailaʻau faʻamalosi o le vanilla e puipuia ai i latou lava. E sili le faʻaaogaina i le mea e leai se manaʻoga mo togafitiga faʻamafanafana mulimuli ane.

E mafua lenei mea i le mea moni e faapea afai e faʻaalia i le maualuga o le vevela, o le a aveesea le suʻega ma leiloloa ona meatotino. Afai e te ave le paʻu mo le tao, ona sili atu lea ona talafeagai mo togafitiga vevela, e mafai ona faʻaaogaina i keke ma le tele o meaʻai suamalie. O le paʻu e faia e ala i le fufulu uma vanilla pods.

Suauu vanilla

O le suka o le vanilla o se mea sili ona aoga i le mama vanillin. E taua le matauina o le maualuga o le ava i lenei oloa ua na o le 4%. O le mea lea, o sea oloa e tatau ona sili atu. E masani lava o se paipa o le vanillin e tutusa ma se paga punetini o suka.

O le mea moni, i le faʻaopopo i le faʻaaogaina o le vanillin mama, e mafai lava ona faʻaaoga ni mea faʻapitoa faʻapitoa e faʻapipiʻi faʻatasi ma le meaʻai o vanilla. E masani lava o ni faʻalavelave faʻalavelave, e aofia ai le tele o vaega e ese mai i le vanillin lava ia. E mafai ona latou aumaia ni faʻaopoopoga faaopoopo i au oloa.

Isi ituaiga mea manogi

E taua le iloa o le vanillin e mafai ona suia atoa isi ituaiga mea manogi. O le suamalie le kuka o lemoni e mafai ona maua ai se manogi sili ona manogi o le ipu. O le tele o taimi e manaʻomia i le gaosia o masi ma muffins, pies ma isi oloa. O le susuga o le citrus e matua malamalama lava, sili mo le toetoe lava o soo se ituaiga mea suamalie. Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi, e mafai foi ona e faʻaaogaina lanu moli, lea o le a aumaia ai le fou fou ma se ata o le aso malolo i vaega uma o tao tao.

O lenamamoni na faʻaaoga talu mai aso anamua. E mafai ona faʻaaogaina e fai ma sui i le vanilla i nisi o mataupu. Talia suamalie faatasi ai ma se manogi manaia e manaia tele mo le pata ma soo se isi lava meaʻai. O le tele o taimi e faʻaaogaina mo apu apu, aua o iinei e atoatoa ai le manogi o apu ma fatuina ai se tuufaatasiga e le mafaamatalaina o le atamai.

Fatu fatu

E mafai ona e suia vanillin masani faʻatasi ma se togafitiga sili atu anamua i le tulaga o fatu fatu. Latou te maua se manogi fou, matagofie, ma o loʻo faʻaalia foi i se tofo suamalie. Ginger ma cloves, e ui lava ei ai a latou mea taua faapitoa, e mafai lava ona faʻatamaoaigaina soʻo se mea e tao ai, pe afai e te aveina i latou i le sao saʻo. E taua le matauina o nei mea o loʻo faʻamatalaina e se tamaʻi motu, e ui i lea, ua uma ona latou faʻamaonia lelei lava i latou i fua faʻatasi.

Vanilla Sugar: Mea totino

Calories: 411 kcal.

Malosiaga o le malosi o le oloa Vanilla Sugar:
Puipuia: 0.007 g.
Taumaʻa: 0.007 g.
Carbohydrates: 95.799 g.

Suauu vanilla, e masani lava ona maua i luga o fata oa matou faleoloa, o se paʻu manogi paʻepaʻe, e aofia ai le vanillin tioata ma le sukalala fefiloi i nisi vaega. Ole fua ole vaega o loʻo faʻatulagaina e le GOST ma tumau pea le suia mo se taimi umi. E sili atu le taugata o lenei faʻaaoga faʻaaoga o le paʻu na maua mai vanilla pods. O le lanu o sea ituaiga oloa e tatau ona sinasina ma lanu uliuli.

O se tasi o nai taga siliva o le vanilla, o le mamafa o le fa kalama, lea e tutusa ma le sipuniti e aunoa ma se mauga, e lava e tasi le kilokalama o le oloa ua maeʻa, e ui lava e mananao nisi o faletua e faaopoopo se numera lua e faʻaleleia ai le manogi. I le taimi nei, i luga o fata e mafai ona e vaʻai i le vanilla sugar i le tele o afifi. O paʻu e sau mai le fa kalama i kilokalama. O le tau o se mea faʻapitoa o mea e 'ai na o se ato maualalo.

E pei o manogi pei o le taoina o fale. E le mafai ona mafaufau i le manogi o ia poo isi meaʻai, e pei foi o ipu suamalie eseese e aunoa ma lenei manogi.

O le vanilla lava ia o se mea sili ona mataʻutia i le tuputupu ae, aua e manaomia e laau toto ni tulaga faʻapitoa ma le faʻafefeteina. O le mafuaʻaga lea na faamalosia ai le au leoleo e suʻe se sui o lenei mea manogi. Na avea ma se paʻu tioata ma le manogi o loʻo manaʻo. O lenei suiga sui ua faʻaaogaina lautele i le faitau aofaʻi, aemaise lava i le kuka i le fale, ona o le tau maualuga o vanilla masani.

O se oloa gaosia gaosia e matua vevela lava ma e matuitui tele, o le mea lea, mo le lelei o faletalimalo, ua palu faatasi ma le suka.

Talosaga

O le faʻaaogaina o le suka vanilla e lautele lava. O le tele o taimi e faʻaaogaina i le kuka e avea o se sui o meaʻai mo ipu eseese. O le manaia ma le tulaga ese ma le manogi ma le faaopoopoina o lenei oloa maua:

  • susu susu
  • Charlotte
  • koko ma le sukalati vevela,
  • moa ma isi mea suamalie suamalie,
  • aisa kulimi fale
  • milipolo,
  • keke
  • masi
  • keke ma keke kuki,
  • pata tao.

O lenei oloa e faʻapipiʻi foi e faʻamama ai glazes, kirīsū ma impregnations, lea e mulimuli ane aofia ai poʻo le vavalalata o togafitiga a le fale.

E manatu le au atamamai o le gaosiga o le tuufaatasiga o lenei suka manogi suamalie ma le kulimi e avea ma mea sili ona lelei: o pata kulimi ma fudge e matua suamalie lava e mautinoa e le mafai ona vavaeeseina i latou mai mea teuteu teuteu teuteu. E oʻo lava i le kulimi masani o le sasaina o le pata ma susu susu ma le faaopoopoina o se taga o le isi vanilla i totonu o le kulupu o le a leai se mea e le atoatoa. O le a faigata tele ona iloagofie lenei mea na faia e le fale mai le kulimi na faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o keke keke.

I le faʻafefiloi o le suka gaosi ma le sisi, e mafai ona e le gata i tagata uma e sili ona fiafia i ai le vanilla, ae ia faia foi se meaʻai suamalie, keke falaoa, falaoisi keke, kuki po o laumei mai luga. E le gata i lea, e mafai ona afifiina lenei pusa tioata i pancakes pe faʻaaogaina e avea o se meaʻai mo pasry pastry pies, cheesecakes. Ma e mafai, e aunoa ma le faatuai, taoina meaʻai masani i le gaʻo loloto. O le sogisogi o le a faaopoopo ai le suka vanilla i le paʻu o le a umi se taimi e faʻataʻamilo ai lou fale ma musuia ai le fiafia i aiga uma.

Ma o meringues, ma le mumu i gelatin, ma buns, ma masi ma le faaopoopoina o le vanilla sugar i totonu o na mea e matua ofoofogia lava.

Ma afai e te faʻafefiloi le suamalie mago o le lemoni po o le moli ma se mea e 'ai, ona faʻaopopo lea i muffins, ona leai lea o se fiafia sili atu.

O afea e faʻaopopo ai?

O afea e faaopoopo ai le suka o vanilla? O lenei fesili e faʻamalosia ai tagata talavou uma o le kuka.

O le tele o taimi, e tuʻuina lenei vaega taua i le paluga ma le paʻu tao. Pe a faaopoopo le suka vanilla i le suāuʻu suamalie, e faʻafefiloi ma le maso, ma, a maeʻa ona faʻafefiloi le faʻafefiloi i sina vaega o susu poʻo susu, e sasaa le masini i totonu o le tele o le oloa.

Aʻo saunia le mufiti i se auala o le douche, e fautuaina e tagata faʻapitoa faʻamalositino le faaopoopoina o lenei vaega e le o le paluga lava ia, ae i le aofaiga autu ole falaoamata, fefefe neʻi oʻo mai le paluga umi ma perosi mai lenei mea.

I le gaosia o omelettes suamalie po o masi, o le gaʻo vanilla e faʻafefiloi ma le masima, ona faʻatasi ai lea ma le tele o le suka. A maeʻa lenei mea, ona sasaina lea o le masini ma faʻamalosi.

Ina ia mafai ona maua se paluga manaia i luga o le pata tao, e fautuaina e faʻafefiloi sina siʻosiʻu suka ma se sipuni tele o le pata gaʻo maualuga ma le suka, ona 'ai lea o lenei masini ma se pine o le suka suka poo le vanilla extract. Talitonu mai ia te aʻu, o le matagofie o le taoina o le a sili atu nai lo mea uma e te faamoemoeina, ma o le manogi manaia o le a faalogoina e oo lava i tuaoi!

O le a se mea e mafai ona suia?

E faʻafefea ona suia le suka o le vanilla ua maeʻa? E faigofie le tali i lenei fesili. Fufulu vanilla poo vanilla e aveese, pe i se tulaga ogaoga o se vanilla. O le mea mulimuli, e foliga mai, o le sili atu ona faʻaalia i le faʻamalosia o le suavai, ae o le taoina e le ola i se mea e tusa ai ma faamoemoega o faletalimalo, aua e le mafai ona tetee i le vevela maualuga. Ae ina ia aua nei avea ni tulaga lamatia, e sili atu ona lelei le faia o le suka vanilla ma ou lava lima.

Saua Vanilla Sugar

O le kuka o le vanilla sugar i le fale o le a le tele sona taimi, ae o le a mautinoa lava le foia o le faafitauli o le le i totonu o lau umukuka. O le tuufaatasiga o le oloa e faigofie lava. E le gata i lea, o le vanilla sugar lea na maua mai o le a sili atu le taugofie nai lo se oloa na afifiina i lalo o tulaga tau pisinisi. Ina ia maua le maualuga o le suka vanilla i le fale, e te manaʻomia fua, sugar granul ma vanilla, poʻo se vanilla. Filifili le laina mulimuli o le uumi, aua o popo umi ia e sili ona manogi.

O le mea lea, ia fua se kilogram o suka ua gaosia ma sasaa atu i totonu o se ipu loloto mago. Faʻaopoopo i ai le vanilla pipi, paʻu i totonu o se paluga i le paʻu paʻu. I le tulaga o le faʻaaogaina o se mea masani, e mafai, e aunoa ma le faatuai, ma faaluaina le masani: o le oloa mai lenei mea o le a sili atu ona lelei.

Afai e le avanoa le vanilla masani ia te oe, ona mafai lea ona e suia i le vanilla tioata. O lona fua faatatau i le kilokalama o le suka o le 1:10, o lona uiga, 100 kalama. O le iʻuga, o le ae mauaina pe tusa ma le 275 doses of sugar sugar. Aua nei galo, pei o soʻo se oloa e mafai ona solo i le vai, e tatau ona puipuia le suka mai le susu. Teuina i totonu o se fagu tioata mafiafia ma faatumuina uma i se sipuni mama ma mamago.

Tali tali - lelei le iloa

E faʻapefea ona aveese le mutia?

E faʻapefea ona faʻaipoipo i le mea totino?

E faʻapefea ona fai lauti?

E faʻapefea ona faʻaumatia faʻamaʻi e faʻavavau?

E faʻapefea ona fufuluina se peleue i lalo i se tusitaʻi?

E faʻafefea ona fufulu sneakers i se masini fufulu?

E faʻapefea ona fufulu mama mai lavalava?

E faʻapefea ona faʻagogo seevae?

E faʻapefea ona fai le kusi falaoamata?

E faʻapefea ona teuteu ni naifi?

E faʻapefea ona fufulu mea paʻu?

E faʻapefea ona fufulu le pusa i fafo?

Matagofie ma le soifua maloloina

Matagofie ma le soifua maloloina - e le tatau ona avea ma se sini mo tamaitai uma, ae o se ata moni lava o le olaga. Ae peitai, e le o le uiga o lenei mea e tatau ona alu i fomaʻi ma fomaʻi, faʻaalu tupe faʻapitoa i falemaʻi ma nofoaga matagofie. Ua maua e se tamaitai faʻaonapo nei se avanoa taua tele - malamalamaʻaga. O le mea lea, e mafai ona e faatumauina lou soifua maloloina ma le matagofie i le fale e ala i togafitiga faʻatoʻa ua uma ona tofotofoina e le tele o taimi, poʻo le fiaselau afe o tagata.

O mea lilo o le matagofie ma le ola maloloina ua leva ona faaalia mai eo tatou tinamatutua ma tinamatua, aua latou te le maua ni ituaiga o vali eseese, o oloa mo le faatumauina o le matagofie, meaʻai, ma vailaʻau. Na latou faaaogaina faapitoa meaalofa a le natura, ma, ioe, foliga matagofie. Ae ui i lea, tatou te le oioi atu e lafoaia mea ua ausia o le saienisi faaonaponei, ae tatau ona tatou faʻaaogaina i le faʻalelei. O le mea e sili ona taua e le faʻaleagaina!

O le a matou taumafai e taʻu atu ia oe pe faʻapefea ona e fetaui lelei aoe nofo maloloina ma matagofie, e faʻaoga mo nei metotia faʻaonaponei ma fualaau faʻapitoa. Faʻaleleia ma i matou!

Masks mo lauulu ulu i le fale

Vitamini mo nifo

Togafitiga o le tonsillitis ma togafitiga faa-tagata

Gelatin mo lauulu

Fomaʻi togafiti togafitiga o tagata

Ava ma stains pe a maeʻa

Otitis - togafitiga ma togafiti a tagata

Onion Hair Mask

Faʻasalaga ma Miramistin

Faʻatonu mea

Microcomponents e pei o vitamini, siama elemene ma macrocells - O vaega taua ia o le tino o le tagata, lea e taua tele i ai, lagolago ma tuʻuina atu galuega e taua mo le olaga. O lea, mo se faataitaiga, o le uʻamea e tuʻuina atu ai le okesene i le totoga o totoga ma gaʻo. O sea faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu mo microcomponent taitasi. E tatau ona malamalama o le sili atu e le itiiti ifo le lamatia nai lo le le lava.E tatau i le microcomponents ona i ai i se tulaga paleni i le tino, ma o le mea lea o le meaai e tatau ona eseese. O le suʻesuʻeina i luga o lenei 'upega tafaʻatasi pe a manaʻomia ai lenei mea poʻo lena microcomponent, o le a le tele o mea tatou te manaomia i aso uma, faʻapea foi i mea e maua ai ma le tele o mea o loʻo i ai, e mafai ona e faia mo oe lava se faasologa saʻo ma aoga.

E le gata i lea, matou te mananao e tosina atu oe i le mea moni e faapea, e masani ona tatou le 'ai na o meaai maloloina e na o vitamini ma minerale e matua talafeagai mo i tatou. Mea taumafa tumu i mea inu, mea e 'ai, faʻasao, mea e faʻaleleia ai meaʻai, stabilizers, emulsifiers, antioxidants ulufale mai a tatou meaʻai. O nei mea uma e lauiloa E-shki, lea e masani ona fefefe ia i matou. O le mea moni, e itiiti se aoga, ae le o mea uma e leaga e pei ona foliga mai. E tatau i se tasi ona suesue i le mataupu o meaʻai paleni, ma e mafai ona e filifilia na meaai e mautinoa e le afaina ai lou tino. E pei ona latou fai mai, lapataʻi - o lona uiga o auupega!

Ituaiga o Vanillin

E masani lava, e taumafai tamaʻitaʻi e sui le suka i le vanilla ma le vanilla. Ae ui i lea, i totonu o le alalafaga taumafa, ina ia mafai ai ona laveaʻi, o le mea e maua ai le manogi e masani lava ona suia e se tauoloa taugofie. E taua o le vanillin. I tulaga o mea taua, e leai lava se eseesega mai le vanilla. Ae o le tofo o le tao, lea e faaopoopo ai mea totino vanilla, e sili atu le maualuga nai lo le faasologa o taʻavale ma le faaopoopoina o le vanillin. I le faaopoopo atu i le alalafaga taumafa, o le vanilla e masani ona faaaoga i le gaosiga o mea manogi, vali ma vailaʻau. Vanillin e faʻaaoga saʻo i le kukaina. E tupu i ituaiga e 3: paʻu, vai, tioata. O le ituaiga muamua - vanilla o le vanilla - e faʻaaogaina e fai ai le suka suka, e faʻaaoga foi i le gaosiga o sukalati. Liquid vanillin e masani ona faʻaaogaina i totonu o le fale gaosi oloa: ua faaopoopoina i laʻau suamalie. O le ituaiga lona tolu o fualaau vevela e faʻaaogaina i le tao.

Fugalaau Faʻatau

Mo le sauniuniga o mea e gaosi ai falaoa, vanillin poʻo le suka e faʻavae i ai e masani ona faʻaaogaina. O se ato o le vanilla suka e masani lava ona aofia ai le 2 g o oloa. E tatau ona manatuaina i totonu o voluma tetele o vailaau oona e maua ai le vevela oona. 4-9 kalama o le vanillin e masani ona faaopoopo i le 1 kilokalama o paluga. I meaʻai susu, e faʻaleleia ai lo latou tofo, faaopoopo le 0.5-2 grams o le vanilla sugar. E faaopoopo meaʻai i ipu ma pusa i le pito o le latou sauniuniga ina ia le vave faʻavave le manogi. O le laumela vanilla e faʻaaogaina e le gata ina faʻaleleia ai le manogi, ae ia faʻamaluluina foi le tofo e le manaʻomia i ipu. Vanillin e sili atu lona solu i totonu o le vai vevela, ether, ava malosi, ma e maua ai le inu o meainu suamalie ma le manogi e le mafaatusalia.

Vanilla Sugar Recipe: Metotia # 2

Afai e leai se ato o le vanilla suka i le fale, ma e leai se taimi e sauniuni ai, e mafai ona e faʻaaogaina mea e sui ai. O lea, pe faʻafefea ona suia le suka o le vanilla? Mo nei faʻamoemoe, e masani lava ona faʻaaoga le avelaʻau masani. E mafai ona suia le paluga o le vanillin i le 2 sina sipuni tele ole suka. Ae ina ia aua le vaavaai i taimi uma mo le tali i le fesili o le a le mea e mafai ona suia ai le suka gaosi, e sili atu le kukaina o oe lava ma faʻaaoga i le lumanai pe a tatau ai. I le 1 fua, o le suka ma le vanilla e manaʻomia ona faʻamalosia mo le 3-4 vaiaso. O le metotia nei e le manaomia ai le taimi e alu ai.

E faʻafefea ona suia le suka i le vanilla?

O le tao faʻatasi ma le vanilla e manogi pea lava. Ae o le tele o taimi e leai se mea vevela i le lima. E faʻafefea ona suia le suka o le vanilla? Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaoga le vanilla: 12.5 kalama suia le 20 kalama o le suka. O le manogi sili ona lelei o le taoina e mafai ona tuʻuina atu e ala i le faaopoopoina o le 1 sina sipuni o le vanilla extract i le paluga. Ae o le tele o taimi e masani ona faʻaaoga e faletua le vanillin masani mo le kuka. Nai lo o le suka vanilla, o nisi e faaopoopo i ai le kinamoni po o le kata. Ae i lenei tulaga, o le mea e maua mai ai e le fiafia i tagata e ona le fale ma se manogi lemu e le mafaatusalia.

O le a le lelei o le suka i le vanilla?

E toʻatele e fai mai o le suka vanilla o le ava. Ae o le mea sese lenei. O Vanilla na o le faavae o le suka ma ona o lenei mea e tele mea aoga. Muamua lava, o le manogi o le vanilla e maua ai se lagona filemu i le tino o le tagata. O le sosogi manogi e mafai ona fesoasoani i le faʻaumatia o le tele o faʻamaʻi. E fesoasoani Vanillin i le le mautonu, faʻasalaga, allergies, faʻamaʻi, fiva, faʻamaʻi. O le manogi manogi e afaina ai le ita, faaitiitia lagona o le atuatuvale, ita, fesoasoani e malolo ai. Vanilla e faʻaolaina ai le tino ma faʻaleleia ai lagona. O le antioxidant, antidepressant, e fesoasoani e faʻamalosia ai le faia o faiʻai ma faʻamaonia ai le gaogao. E toaitiiti tagata e iloa o vanilla o se aphrodisiac. Mai mea uma o loʻo i luga, e manino lava e le gata ina aumaia ai se manogi le mafaatusalia i ipu, ae e aoga foi i se tagata. Ae o le tofo o meaai sauniuni i le maualuga, e sili atu ona faʻaaoga le vanilla masani ma le suka e faavae i luga.

"Vanilla Muffins"

  • 125 gr. pata
  • 3 fuamoa
  • 300 gr falaoamata
  • 1.5 tamai sipuni o le tao tao,
  • se ato o le vanilla suka
  • se pine o le masima
  • 75 ml o susu.

Muamua e tatau ona e faʻafefiloi le suka ma le pata. E tatau ona i ai le suauʻu i le vevela o le potu. Sosoo, faaopoopo i ai fuamoa iina ma fefiloi lelei. A uma ona liligi le falaoamata, taoina le paʻu, vanilla suka, masima i totonu o le paluga, faʻafefiloi mea uma. I le mea mulimuli, sasaa le susu. E tatau ona avea ma paluga mafiafia. Matou te saunia le taoina o ipu ma tuʻu ni ato pepa iina. Faʻamutuina afa i ato taʻitasi. O le isi, tuʻu se mea faʻatumu (sukalati, fasi fualaau aina po o vine) ma faʻatumu i le paluga. Pipi Vanilla Muffins i le 175 ° C. A faʻamaligiina le tao, e mafai ona ave i fafo mai le ogaumu. "Muffins Vanilla" e vaivai, ma o le faʻatumu e lelei lelei ma le paluga. O pastry e matua manaia ma sili ona lelei. Ma afai e te tuʻuina le "Vanilla Muffins" i totonu o se atigipusa vevela ma tuu i latou i le po, o le aso e sosoo ai o le a sili atu ona lelei. O le lole mama Vanilla e sili mo aso malolo a le aiga po o se pati a tamaiti.

Tuua Lau Faamatalaga