Glucometer otootoga faʻatonuga

* O le tau i lau eria e ono fesuiaʻi. Faʻatau

  • Faʻamatalaga
  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • iloiloga

O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

Faʻamatalaga ole mita ole Contour Plus

O le masini e faʻavae i luga o tekonolosi tele-pulse. E masani ona ia suʻeina le tasi mataua o le toto ma lafo mai se faailo mai le kulukose. O le faʻaaogaina foi o le FAD-GDH enzyme faʻaonaponei (FAD-GDH), lea e naʻo le glucose e gaoioi ai. O le lelei o le masini, faʻaopoopoga i le maualuga, o uiga nei:

"Lua avanoa" - pe afai e le lava le toto e fua i luga o le suʻega, o le Contour Plus meter o le a tuʻuina atu se faailo leo, o le a maua ai se faʻamaonia faapitoa i luga o le lau. E 30 sekone e te faaopoopoina ai le toto i le lava suega,

"No coding" tekinolosi - aʻo leʻi amataina le galuega, e te le manaʻomia le ulufale i se code pe faʻapipiʻi se pu, lea e ono mafua ai mea sese. A maeʻa ona tuʻuina le pusa faʻamau i totonu o le taulaga, o le mita e feliuliuai (faʻataʻatia) aunoa mo lea,

O le toto mo le fuaina o le toto glucose e na o le 0.6 ml, o le taunuuga ua saunia i le 5 sekone.

O le masini e i ai se lapoʻa lapoa, ma e mafai ai foʻi ona e faia ni faʻamanatuga lelei e uiga i le fua pe a uma se taumafataga, lea e fesoasoani i le fuaina o le suka i le taimi o le tauvaga i le taimi.

Faʻamatalaga Faʻatekinolosi o le Moli Meli Taʻitasi

i le vevela o le 5-45 ° C,

humidity 10-93%,

i luga o le ea i le maualuga o le 6.3 km i luga aʻe o le sami.

Ina ia galue, e te manaʻomia 2 pipi lithium o le 3 volts, 225 mA / h. E lava le 1000 faʻataʻitaʻiga, e tutusa ma le tausaga o fua.

O le aotelega o le glucometer e laʻititi ma mafai ai ona e tausia i taimi uma lata ane:

Glucose o le toto ua fuaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L. 480 iuga e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini.

O le faʻavelaina o le eletise eletise o le masini e tausisia manaoga faʻavaomalo ma e le mafai ona aafia ai le faʻaogaina o isi masini eletise ma meafaigaluega faafomai.

O le Contour Plus e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le autu, ae faʻapea foʻi i le tulaga maualuga, lea e mafai ai ona e setiina tulaga taʻitasi, faia ni faailoga faapitoa ("A o leʻi faia le Meal" ma le "After Meal").

Filifiliga Tofi Gao (Contour Plus)

I totonu o le pusa e:

Microllet Next finger finger device,

5 ponaivi ua leai se aoga

mataupu mo le masini,

kata mo le resitalaina o le masini,

tipitipi mo le maua o se pa'ū toto mai isi nofoaga

E le aofia ai vaega o suʻega, e faʻatau i latou lava. E le faʻamaonia e le kamupanī pe o le a faʻaaogaina fasi pepa faʻasolosolo ma isi igoa ma le masini.

O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaoniga e le faʻamaonia ile Glucometer Contour Plus. Pe a tulai mai se faaletonu, e suia le mita i le tutusa pe leai foi i galuega ma uiga.

Faʻaaoga tulafono faʻaaoga

A o le i ai se fua o le kulukose, e tatau ona e saunia se glucometer, lancets, fasi siaki. Afai o le Kontur Plus mita sa i fafo, ona tatau lea ona e faatali mo ni nai minute mo lona vevela e fetaui ma le siosiomaga.

Aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona fufuluina lelei ou lima ma solo. O le toto sampling ma galue ma le masini e tupu i le faasologa lea:

E tusa ai ma faatonuga, tuʻu le Microllet i le Microllet Next piercer.

Aveese le fasi siaki mai le pu, faʻaofi i totonu o le mita ma faʻatali mo le faailo leo. O se faailoga e iai se paʻu ma se mataua o le toto e tatau ona i luga o le lau.

Faʻasalaʻi le faʻamau i le itu o le tamatamailima ma taomi le ki.

Taumafai ma lou lua lima mai le pito i lalo o le tamatamailima i le pito mulimuli o le phalanx ma se pupu seʻia oʻo ina oʻo mai se pa'ū. Aua e te taomi i luga o le pad.

Taofi le mita i se tulaga saʻo ma paʻi i le pito i lalo o le suʻega i se mataua o le toto, faʻatali mo le fasi siaki e faʻatumu (o le a faʻaalia le faailo)

A maeʻa le faailo, e amata le lima-lua le aofaʻi ma o le iuga e aliali i luga o le lau.

Isi faʻaopoopoga o le mita Contour Plus

O le tele o le toto i luga o le fasi siaki atonu e le lava i nisi tulaga. O le masini o le a tuʻuina atu i luga o le pusa faʻalua, o le a faʻaalia se faʻamau avanoa i luga o le lau. I totonu o le 30 sekone, e tatau ona e aumaia le fasi siaki i se mataua o le toto ma faatumu.

O vaega o le masini Contour Plus o:

tapunia faʻafuaseʻi pe afai e te le aveesea le faʻamaumauga mai le taulaga i totonu o le 3 minute

liliu ese le mita pe a uma ona aveese le laina siaki mai le taulaga,

le mafai ona seti igoa i luga o le fua ao leʻi 'aʻai poʻo le maeʻa o taumafataga i tulaga masani,

toto mo le auiliiliga e mafai ona aveesea mai le pama o lou lima, lima, toto toto e mafai ona faʻaaogaina i se falemaʻi.

I totonu o le masini faʻapitoa Conof Plus (Contour Plus) e mafai ona e faia au oe lava faatulagaga. E mafai ai ona e seti le maualuga ma le maualuga o kulukose. I le mauaina o se faitauga lea e le fetaui i tulaga faataatia, o le a tuuina atu e le masini se faailoilo.

I tulaga masani, e mafai ona e setiina igoa e uiga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa foi se taumafataga. I totonu o le tusi faʻataʻitaʻi, e le gata ina mafai ona e silasila i iuga, ae o le a tuʻuina foi nisi faʻamatalaga faaopoopo.

Faamanuiaga o mea

    • Ole mita ole Contour Plus ua mafai ai ona e teuina taunuuga ole 480 fuataga mulimuli.
  • e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta (faʻaaogaina se uaea, e le o aofia ai) ma faʻafeiloaʻi faʻamaumauga.

    i tulaga sili atu, e mafai ona e vaʻai i le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso,

    pe a oʻo i luga aʻe o le glucose e sili atu i le 33.3 mmol / l pe lalo ifo 0.6 mmol / l, o le faʻatusa tutusa e aliali i luga o le lau,

    auiliiliga e manaʻomia ai sina toto itiiti,

    o se afaina mo le mauaina o se mataua o le toto e mafai ona faia i isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le alofilima o lou lima),

    auala faʻafefiloi o le faʻatumu o vaega faʻataʻitaʻi i le toto,

    o le nofoaga papaʻi e laiti ma faʻamalolo vave,

    faʻatulagaina o faʻamanatuga mo fua faʻatatau i taimi eseese i taimi o se taumafataga,

    leai se manaʻoga e faʻaoga ai se glucometer.

    O le mita e faigofie ona faʻaaoga, o lona avanoa, faʻapea foʻi le maua o sapalai e maualuga i falemaʻi i Rusia.

    Faatonuga faapitoa

    I tagata gasegase e le lelei le gaioiga lautele, o le suʻesuʻeina o le kulukose mai se tamatamailima po o se isi nofoaga e le o faʻamalamalamaina. Faʻamatalaga o le teteʻi, o le faʻaitiitia o le toto maualuga, hyperglycemia hyperosmola ma le faʻalalalaina tele, atonu o le a le saʻo le iʻuga.

    A o leʻi fuaina le kulukose o le toto mai isi nofoaga, e tatau ona e mautinoa e leai se faʻailoga. O le toto mo le suʻega e naʻo le tamatamailima e ave, pe a fai o le kulūkose e laʻititi, pe a mavae le atuatuvale ma faasaga i tua o le maʻi, pe afai e leai se lagona o le faʻaitiitia o le kulūkose. O le toto na aveesea mai le alofilima o lou lima e le fetaui mo suʻesuʻega pe a fai o le vai, vave faʻaleaʻoina pe salalau.

    Lancets, mea puʻepuʻe, vaega o suʻega e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia ma avea ai se lamatiaga o meaola. O le mea lea, e tatau ona lafoaʻi e pei ona faʻamatalaina i faatonuga mo le masini.

    RU № РЗН 2015/2602 tusia i le aso 07/20/2017, № РЗН 2015/2584 na tusia i le aso 07/20/2017

    TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA. AE LEʻI TALOSAINA E LE FESOASOANI E TATOU TUSI MA LE FAIA LE TUSI LESONA TUSI.

    I. Tuuina atu o le saʻo e faʻatusatusa i le fale suesue:

    E faʻaaogaina e le masini le telefoni tekonolosi, lea e tele taimi e suʻe ai se mataua o le toto ma maua ai se saʻoga saʻo.

    O le masini e maua ai le faʻalagolago i tulaga lautele fesuiaiga:

    paluga o le laasaga o le 5 ° C - 45 °

    humidity 10 - 93% rel. faʻafiafiaina

    maualuga i luga o le sami - e oo atu i le 6300 mita.

    O le enzyme faʻaonapo nei o loʻo faʻaaogaina i le laasaga, lea e leai lava se fegalegaleaiga ma fualaau faasaina, lea e mautinoa ai fua saʻo pe a ave, mo se faataitaiga, paracetamol, acid ascorbic / vitamini C

    O le glucometer na te faia le faasaʻoina saʻo o fua o fua faʻatasi ma le hematocito mai le 0 i le 70% - o lenei mea e mafai ai ona e maua maualuga le saʻo ma le tele o hematoconi, lea e mafai ona tuʻuina pe faʻateleina ona o faʻamaʻi eseese

    Fua faʻatatau o fuataga - elekene

    II Tuuina atu o le faʻaaogaina:

    E faʻaaogaina e le masini le tekonolosi "E aunoa ma le faʻamaonia". O lenei tekinolosi e mafai ai ona faʻapipiʻiina le masini i taimi uma lava e faʻapipiʻiina ai se taʻavale, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le ulufale mai o le tusi tusi - se mea e mafai ai ona sese. Leai se mea e tatau ona faʻaalu ai se taimi e ulufale atu ai i se numera poʻo se puipuiga / puʻeina code, Leai se faʻamatalaga e manaʻomia - leai se tusi ulufale tusi

    O le masini o loʻo i ai le tekinolosi o le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga lona lua o le toto, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina toto i le lava suega e tasi pe afai e le lava le toto muamua toto - e le manaʻomia ona e faʻaalu se suʻega fou. Maualuga lona lua tekonolosi teu taimi ma tupe.

    O le masini e 2 auala faʻaoga - tele (L1) ma le maualuga (L2)

    Vaega o le masini pe a faʻaaoga le Faʻasologa autu (L1):

    Faʻamatala puupuu e uiga i le faʻatupulaia ma le faʻaititia o tau aoga mo le 7 aso. (HI-LO)

    Faatusatusaina o le aofaʻi mo le 14 aso

    Manatua e aofia ai taunuuga o le 480 fua lata mai.

    Mea faʻaalia i le faʻaaogaina o le Ala Sili (L2):

    O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faamanatu ai 2.5, 2, 1.5, 1 itula i le maeʻa o taumafataga

    Fua faʻatatau o le averesi mo le 7, 14, 30 aso

    Manatua e aofia ai iuga o 480 fua mulimuli.

    Faailoga "Aʻo Leʻi Manu" ma le "Pe a uma le Taʻu"

    Faʻamau faʻatusatusaina o le averesi ao lumanaʻi ma le maeʻa o taumafataga i le 30 aso.

    Aotelega o tulaga maualuga ma maualalo mo aso e 7 (HI-LO)

    Tulaga maualuluga maualuga ma maualalo

    O le laitiiti o le pa'ū ifo o le toto e na o le 0.6 μl, o le gaioiga o le mataʻituina o le "faʻamalieina"

    E toetoe lava a leai se afaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini Microlight 2 - Shallow puncut vave. O lenei mea e mautinoa ai ni manua laiti i taimi masani.

    Naʻo le 5 sekone le taimi na fua ai

    O le tekinolosi o le "aveeseina o le toto" i le toto o se lavea - o le siaki o le siaki e gauai atu ai i sina toto itiiti

    Mafai ona ave le toto mai isi nofoaga (pama, tauau)

    Le mafai ona faʻaaoga ituaiga uma o toto (faʻaleagaina, vevela, capillary)

    O le aso e muta ai le suʻega (faʻaalia i luga o le afifiina) e le faalagolago i le taimi o le tatalaina o le fagu i fasi pepa,

    Faailogaina vave o tau aogā i fua faʻatatau na faia ma le faʻafoega o le puleaina - o nei faʻamaumauga e le aofia ai foi i le fuafuaina o fuainumera

    Port mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le PC

    Fuataga o fuataga 0.6 - 33.3 mmol / l

    Faʻasaina o le plasma o le toto

    Batiri: lua batipi lithium o le 3 volts, 225mAh (DL2032 poʻo le CR2032), na fuafuaina mo le tusa ma le 1000 fuataga (1 le tausaga ma le maualuga o le faʻaaogaina)

    Faʻamau - 77 x 57 x 19 mm (maualuga x lautele x mafiafia)

    Faʻamaumauga e le gaosiga e leai se totogi

    O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

    O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

    Aotelega o le mita o le Contour Plus

    Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

    Afai e maua i le maʻisuka, e taua tele le siakiina e le aunoa o le maualuga o le toto suka. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se masini e taʻua o le glucometer. E ese i latou, ma e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili le mea e sili ona talafeagai mo ia.

    O le tasi masini masani mo le fuaina o le suka toto o le Bayer Contour Plus meter.

    O lenei masini e masani ona faʻaaoga, e aofia ai i falemaʻi.

    Filifiliga ma faʻamatalaga

    O le masini e lava lona maualuga, lea e faʻamaonia e ala i le faʻatusatusaina o le glucometer faʻatasi ai ma taunuuga o suʻesuʻega o le toto suʻesuʻe.

    Mo le suʻega, e faʻaaogaina se pa'ū toto mai se vein poʻo capillaries, ma e leʻo manaʻomia se tele o meaola ola. O le taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini pe a maeʻa le 5 sekone.

    O uiga autu o le masini:

    • laiti ma le mamafa (e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i totonu o lau ato po o lau taga),
    • le mafai ona iloa faailoga i le lautele 0.6-33.3 mmol / l,
    • faʻapolopolo 480 fuataga mulimuli i le mafaufauga o le masini (e le gata o loʻo taʻuina atu, ae o le aso ma le taimi),
    • le i ai o ni auala se lua o le faʻatinoga - matua ma le lua,
    • le leai o se leo leotele ao faagasolo le faagaoioia o le mita,
    • le mafai ona faʻaaoga le masini i le vevela o le 5-45 tikeri,
    • susu mo le faagaoioiga o le masini e mafai ona i ai i le va o le 10 i le 90%,
    • faʻaaoga papa maa lithium mo le mana,
    • le mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o le masini ma le PC e faʻaaoga ai se uaea faapitoa (e manaʻomia le faʻatau ese mai le masini),
    • le i ai o se faʻatapulaʻa faʻamaonia mai le kamupanī.

    O le pusa glucometer e aofia ai le tele o vaega:

    • o le masini o le Contour Plus,
    • toso tui (Mumu) e maua ai le toto mo le suʻega,
    • seti lima lancets (Microlight),
    • mataupu mo le aveina ma le teuina,
    • faatonuga mo le faʻaaogaina.

    O faʻataʻitaʻiga mo lenei masini e tatau ona faʻatau eseese.

    Fonotaga Faʻatino

    Faatasi ai ma le faatinoga o le masini Contour Plus e aofia ai:

    1. Faʻaauau le tekinolosi suʻesuʻe. O lenei uiga e faʻaalia ai le tele o iloiloga o le faataitaiga lava e tasi, lea e maua ai se maualuga maualuga o le saʻo. Faatasi ai ma se fuataga se tasi, o taunuuga e mafai ona aʻafia e mafuaʻaga mai fafo.
    2. Le i ai o le enzyme GDH-FAD. Talu ai ona o lea mea, o le masini e naʻo le faʻaogaina o le kulukose. I lona toesea, o le a mafai ona faʻasalalau taunuuga, pei o isi ituaiga o gaʻo.
    3. Tekinolosi "Lua Faanatinati". E talafeagai pe afai e faʻaaogaina se toto laʻititi i le suʻega suʻega mo le suʻesuʻega. Afai o lea, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaopopo le biomaterial (pe a le sili atu nai lo le 30 sekone e teʻa mai le amataga o le taualumaga).
    4. Tekinolosi "E aunoa ma le coding". O lona auai e mautinoa ai le leai o ni mea sese e ono mafai ona o le faʻaofiina o le tulafono le saʻo.
    5. O le masini e galue i ni auala se lua.I le L1 mode, o le galuega autu a le masini e faʻaaogaina, pe ae faʻaaogaina le L2 faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaaogaina galuega faʻaopoopo (faʻapitoa, faʻasologa o faailoga, fuaina o fuainumera).

    O nei mea uma e faʻamaonia ai lenei glucometer ma aoga i le faʻaaogaina. E mafai e tagata maʻi ona maua ia le naʻo faʻamatalaga e uiga i le kulūkose, ae ia saili foi isi faʻalapotopotoga ma se maualuga maualuga o le saʻo.

    Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

    O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le masini o le faasologa lea o ia taga:

    1. Aveese le fasi siaki mai le afifiina ma le faapipiiina o le mita i totonu o le sola (gutu mumu).
    2. O le sauniuni o le masini mo le taotoga e faʻamaonia i se leo lelei ma le faʻaalia o se faailoga ile foliga o se pa'ū toto ile faʻaaliga.
    3. O se masini faʻapitoa e te manaʻomia e fai ai se togi i le pito i luga o lou tamatamailima ma faʻapipiʻi atu i ai vaega o le vaega o le suʻega. E manaʻomia lou faʻatali mo le faailo leo - na o le maeʻa ona e manaʻomia e aveese lou tamatamailima.
    4. O le toto e faʻapipiʻi i le pito i luga o le suʻega. Afai e le lava, o se faalua faʻailoga o le a lelei, a maeʻa lea e mafai ona e faaopoopo i ai se isi mataua o le toto.
    5. A maeʻa lena, e tatau ona amata le aofaʻi, a maeʻa ona oʻo mai lea i luga o le lau.

    O faʻamatalaga suʻesuʻe e otometi lava ona faamaumauina i le mafaufau o le mita.

    Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina o le masini:

    O le a le eseesega i le va o le Contour TC ma le Contour Plus?

    O nei masini uma e gaosia e le kamupani e tasi ma e tele mea tutusa.

    O a latou eseesega autu o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

    Faaaogaina o tekonolosi tele-pulseioeleai O le i ai o le enzyme FAD-GDH i vaega o suʻegaioeleai Le malosi e faaopoopo ai le biomaterial pe a leaiioeleai Vaʻaiga masani o le faʻaogainaioeleai Taimi suʻesuʻe taimi5 sec8 sec

    E tusa ai ma lenei mea, e mafai ona tatou fai atu e tele le lelei o le Contour Plus pe a faʻatusatusa i le konekarate o le Kolisi.

    Manatu o maʻi

    I le suesueina o iloiloga e uiga i le Glucometer Contour Plus, e mafai ona tatou manatu o le masini e sili ona faatuatuaina ma faigofie ona faʻaaoga, faia fua vave ma saʻo i le fuafuaina o le maualuga o le glycemia.

    Ou te fiafia i lenei mita. Sa ou taumafai ese, o lea e mafai ai ona ou faatusatusa. E sili atu le sao nai lo isi ma faigofie ona faʻaaogaina. O le a faigofie foʻi mo tagata amata ona faʻataʻitaʻiina, talu ai o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili.

    O le masini e faigofie tele ma faigofie. Sa ou filifilia mo loʻu tina, sa ou sailia se mea ina ia le faigata mo ia ona faaaoga. Ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona maualuga le mita, aua o le soifua maloloina o laʻu pele e faalagolago i ai. Contour Plus e naʻo - saʻo ma faigofie. E le manaʻomia le ulufale i tulafono laiti, ma o taunuuga e faʻaalia i le lautele, lea e sili ona lelei mo tagata matutua. O le isi mea faaopoopo o le tele lea o mafaufauga e mafai ona e vaʻaia ai taunuuga lata mai. O lea e mafai ona ou mautinoa o loʻo lelei loʻu tina.

    O le tau o le masini Contour Plus o le 900 rubles. E mafai ona fesuisuiai i vaega eseese, ae tumau pea le malokalamo. Mo le faʻaaogaina o le masini, o le ae manaʻomia ni suʻega, lea e mafai ona faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa faapitoa. O le tau o se seti o le 50 fasi pepa ua fuafuaina mo glucometers o lenei ituaiga e tusa ma le 850 ruuga.

    Maualuga maualuga le mita o le kulukose toto Contour plus - faʻamatalaga ma faatonuga

    O le maʻi suka o se faʻamatalaga lea o loʻo faia i le taimi nei ma le sili atu. E le maalofia, o le numera o tagata gasegase i luga o le paneta o loʻo ola, ma o saienitisi na latou valoia le tupu aʻe o lenei faʻalavelave faʻafitauli faʻapitoa. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le kulūkose metabolism e faʻaumatia. Mo siama uma lava, o le kulukose o le autu malosi lea.

    E maua e le tino le kulukose mai meaʻai, mulimuli ane o le toto na te aveina atu i totonu o sela. O tagata autu o le kulukose e taua o le faiʻai, faʻapea foʻi ma mea faʻapipiʻi, ate ma maso. Ma mo le vailaʻau e ulu atu i sela, e manaʻomia e ia se taʻavale - ma o le insulin lenei. E na o le uʻamea faiʻai e gaosia ai le suka e ala i auala eseese o felauaiga.

    O le a le uiga o le maʻisuka ituaiga 2?

    O le inisalini o le hormone e maua mai i nisi o sela o le pancreatic, o 'au ia o le endocrine beta. I le amataga o le faamai, e mafai ona latou faia se masani masani ma ua faateleina le masani o le inisalini, ae o le vaitaele o le vaitaele e maualalo. Ma i lenei itu, o le galuega o le felauaiga o le suka i totonu o le masini e faʻalavelaveina. E aliali mai o le maualuga o le suka e tumau i totonu o le toto.

    Ae o le tino o se faʻalavelave faʻapitoa, ma e leai se mea sili atu i le metabolism. O le mea lea, o le sili atu o le glucose e amata, e ono fai mai se tasi, i le suauu o le suka. O le mea lea, o totonu o le toto toto o totonu, o le nerve tissue ua leaga, ma o lenei mea e afaina ai a latou galuega. O le suka (ma, sili atu le sao, glycation) o le mea sili lea e faaosofia ai le atinaʻe o faʻafitauli.

    Ma e oʻo lava i se maualuga maualuga o le hormone, lea e maua i le amataga o le maʻi, ua maua ai le hyperglycemia. O lenei maʻi e fusifusia ai le faʻaaogaina o masini resitara. O lenei tulaga o se uiga o le gaʻo po o le gasegase o le mutini.

    I le aluga o taimi, o le pancreas ua faʻapuʻupuʻu, e le mafai ona toe gaosia lemoni lelei. Ma i lenei taimi, o le maʻisuka ituaiga 2 ua liua i le ituaiga o le insulin. O lona uiga o togafitiga ma fualaau oona e le toe aumaia ai taunuuga, ma e le mafai ona latou faʻaititia le kulūkose. O le tagata maʻi i lenei laasaga e manaʻomia ai le faʻaofiina o le inisalini, lea e avea ma vailaau autu.

    O le mea e fesoasoani i le alualu i luma o le maʻisuka

    E taua tele i se tagata le sailia pe aisea ua tupu ai lenei mea? O le a le mafuaʻaga na mafua ai le maʻi, o le a le umi na tupu ai, pe o ia lava e tuuaia ai le atinaʻeina o le maʻi? I aso nei, o vailaau faʻasoifua maloloina e mafai ona vavalalata faʻamaonia ai mea e lamatia ai le maʻisuka. E leai se tasi e mafai ona fai mai 100% le mea na avea ma mafuaʻaga o le maʻi. Ae atonu o le a fautuaina e fomai se mea e mafua ai le maʻi.

    O le maualuga maualuga o le maʻisuka o loʻo matauina i:

    • Tagata e silia i le 40
    • Tagata gasegase
    • O tagata e masani i le taumafa (aemaise lava meaai o manu),
    • Aiga o le maʻisuka - ae o le faʻamaʻi e le o se gaʻo, ae faʻatasi ai ma le gasegase o le vailaʻau, ma o le faʻamaʻi e tupu pe afai ei ai ni mea faʻatau,
    • Tagata maʻi e maualalo le tulaga o gaioiga faʻaletino, pe a le lava feeseeseaiga musika e faʻaosofia ai le tafe o le kulukose i totonu o le masini,
    • O le maʻisuka - o le maʻisuka gestation e le masani ona iloa i tamaitai i tulaga, ae o le avanoa e toe faʻamavae pe a uma ona fanau mai e maualuga
    • O tagata e masani ona faʻanoanoa i lagona-lagona-e mafua ai le tuputupu aʻe o hormones contrainsular e faʻateleina le maualuga ole kulukose o le toto ma saofagā i le gasegase faʻaleaga.

    I aso nei, e togafitia e fomaʻi le maʻisuka ituaiga 2 e le o se gasegase, ae o se maʻi o le olaga. Ma e tusa lava pe i ai i se tagata se uiga mamafa, o lona uiga o le a le tupu se gaioiga o le gaʻo pe afai e 'ai lelei, na te siakiina lona mamafa, ua lava lona malosi faaletino. Ma le mea mulimuli, afai e masani ona faia e le tagata suʻesuʻega faatulagaina, pasi suega, e faʻaitiitia ai foi le lamatiaga o le amataina o le faʻamaʻi poʻo le le amanaiaina o tulaga taufaamatau (mo se faʻataʻitaʻiga, prediabetes).

    O le a le glucometer mo?

    E tatau i le maʻisuka ona puleaina o latou toto suka uma io latou olaga. E taua lenei tulaga ina ia puipuia ai le faoa faamalosi, ia puipuia ai faʻafitauli mai le atinaʻeina, ma, mulimuli ane, ia faʻaleleia le lelei o le olaga. Toeitiiti lava o glucometers uma e talafeagai mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E i ai ni masini e mafai ona iloa ai le maualuga o le cholesterol atoa i le toto, le maualuga o le uric acid ma le hemoglobin.

    O le mea moni, o ia ituaiga mea taugata e taugata tele, ae mo le maʻisuka ma faʻamaʻi faʻamaʻi o latou sili atu ona lelei.

    O le lumanaʻi e leai ni faʻaulu (e le o osofia) glucometers.

    Latou te le manaʻomia se faʻasalaga (o lona uiga, e le o ni faʻalavelave), latou te le faʻaaogaina le toto mo le auiliiliga, ae masani ona faʻasaʻo le afu. O loʻo i ai foi ni tagata e faʻaaogaina ma faʻamatalaga faalilolilo, o tioata nei e aoina mai e le tagata faʻapitoa, ma i luga o le faavae o lenei mea latou te faia le auiliiliga.

    O taunuuga e tuʻuina atu i le telefoni.

    Ae o lea ituaiga auala ua avanoa nei i na o sina pasene laitiiti o le maʻisuka. O le mea lea, e tatau ona e fiafia i masini e pei o le auʻiliʻili i totonu o le falemaʻi, manaʻomia se faʻalavelave lima. Ae o se auala taugofie, e le taugofie ma, sili atu ona taua, o le tagata faatau o loʻo i ai se tamaoaiga tele.

    Bioanalyzer Feature Contour Plus

    O lenei auiliiliga ua gaosia e Bayer, o se tagata lauiloa iloga i lona vaega. O le gadget ua faʻamaonia i le saʻo atoatoa, talu ai e faʻaaogaina tekinolosi o suʻesuʻega faʻavaomalo o faʻataʻitaʻiga toto. O lenei, i le ala, e faʻaalia ai e fomaʻi le faʻaaogaina o le masini ao aveina tagata gasegase.

    E masani lava, na faia suʻesuʻega faʻatusatusa: o le galuega a le mita na faʻatusatusaina i le pa puipui o le suʻega ile falemaʻi. O suʻesuʻega na faʻaalia ai le galue o Contour Plus i se mea itiiti.

    E faigofie mo le tagata faʻaaogaina o lenei mita o loʻo galue i le autu poʻo le faʻagasologa o le taʻaloga. O le siaki mo le masini e le o manaʻomia. O loʻo i ai i le pusa le peni ma le laupepa.

    Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

    Faʻamatalaga faʻamatalaga taua:

    • O le faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai se vaega atoa o le toto,
    • Ina ia saʻo le taunuuga, o se fua faatatau o le 0.6 i le toto ua lava,
    • O le tali i luga o le lau o le a faʻaalia pe a uma le 5 sekone,
    • O le tele o fua faʻatatau e mai le 0.6 i le 33.3 mmol / l,
    • O le manatua o le glucometer o faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o 480 fua mulimuli,
    • Glucometer miniature ma compact, e le mamafa lava 50 g,
    • E mafai ona e suʻeina soʻo se mea
    • E mafai e le masini ona faʻaalia tulaga taua,
    • E mafai e le masini ona galue e fai ma faʻamanatuga,
    • E mafai ona e setiina le tagata suʻesuʻe i luga ma maualalo.

    E mafai e le masini ona faʻafefegaʻi ma se komepiuta, lea e faigofie tele mo i latou o loʻo faʻaaogaina e teuina faʻamatalaga taua i se tasi nofoaga.

    E toatele tagata e popole i le fesili: o le Contour plus mita - o le a le tau e maua ai? E le maualuga - 850-1100 rubles, ma o se mea taua foi lea o le masini. O sikola mo le konekarate faʻatasi ma le mita o le a tau e tutusa ma le suʻeina lava ia. Ma le isi, i lenei seti - 50 fasi pepa.

    Vaega o suʻesuʻega i le fale

    E tatau ona aveese le fasi siaki mai le afifi e ala i le faapipiiina o le pito i lalo o le masini. Afai e te faia mea uma saʻo, o le masini e liliu ma lafo mai se faailo. O se faailoga i foliga o se fasipepa ma se paʻu matala o le toto o le a faʻaalia i luga o le lau. O lea ua sauni le mita mo le galuega.

    Auala e faʻaoga ai le mita ole Contour Plus:

    1. Fufulu ma faʻamago ou lima muamua. O se puʻupuʻu itiiti e faia i se peni tui i se tamatamailima muamua.
    2. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e faigofie lava ona faʻaaogaina i le toto faataitai, e vave ona tuʻuina atu i le sone o le suʻega. Taofi le paʻu seia oʻo i se leo.
    3. Afai e le lava le toto o le toto, o le a logoina oe e le suʻega: i luga o le mata o le a e vaʻaia ai se ata e le atoatoa. Mo le afa minute, e tatau ona e ulufale i le misi o le vai ola.
    4. Ona amata loa lea o le faitau. Pe tusa ma le lima sekone, o le ae matauina iuga o le suʻesuʻega i le faʻaaliga.

    O a ni meaʻai falaoa

    E masani lava, o le endocrinologist na te ofoina atu lona maʻi e tausia se tusi o fuataga. O se api lea o loʻo taua ai faʻamatalaga taua, ma faigofie mo le maʻisuka. Aso, fua o fua, meaʻai. Aemaise lava, e masani ona fai mai le fomaʻi e taʻu mai i totonu o lenei api e le naʻo le mea na 'ai e le tagata maʻi, ae o le tele o meaai i iunite falaoa.

    O se areto falaoa, e mafai ona e fai atu, o se fua o fua mo le faitauina o gaʻo. O le mea lea, mo se tasi falaoa e tasi e ave le 10-12 g o gaʻo. Ma o le igoa e mafua mai i le mea moni o loo iai i totonu o le luasefululima kene falaoa.

    O sea ituaiga o fuataga e taua mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1. O maʻi o le ituaiga lona lua e manaʻomia le faʻalauteleina i le taimi o le kalori i aso taitasi ma le le atoatoa o le le atoatoa o mea inu gaʻo mo tino uma taumafataga / malologa / meaʻai. Peitai tusa lava pe i ai i se tulaga talitutusa, mo le sui talafeagai o nisi oloa, o le faʻamaonia o le aofaʻiga o le XE e le taofia.

    Iloiloga a tagata

    Glucometer Contour faʻatasi - iloiloga, o sea talosaga e mafai ona faʻafeiloai soo, ma e mafai ona malamalama. E le na o le faasalalauina o faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo le masini e fiafia i taimi uma, ae faʻapea foi ma lagona moni oi latou na oʻo mai i le auiliiliga i le faʻatinoga.

    O le Glucometer Contour Plus o se auala faʻapitoa lea ua uma ona talisapaia e le tele o tagata faʻapitoa. E ogatasi ma tulaga faʻavaomalo, o le taimi nei ma e ogatasi ma tulaga taua. Filifili oe lava!

    Faamatalaga ma le mamanu

    O le maualuga o le glucose mita "Contour Plus" ma le umi o le olaga o auaunaga ua mautinoa e le gaosiga Siamani. O le faʻapotopotoga o le masini e faia i Iapani. O numera tele o faitauga o loʻo faʻaalia i luga o le lau o le mita. I fafo atu, o le masini e pei o le uili o le TV. O le lelei o le masini o lona manino manino ma le tele o numera, o lea e oo lava i tagata mamaʻi o le mafaufau, e aofia ai tagata matutua, e mafai ona latou maua le maualuga o le suka.

    O le tau o le glucometer Contour Plus e mafai ai e le masini ona avanoa i soo se tagata gasegase. E mafai ona faʻatau i falemaʻi mo 700 ruuga. O le masini e umi lona soifua tautua, na o le pau le mea e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o se faʻafouina masani o le masini. O le faagasologa o le aoina mai o meaola o meaola e matua faigofie lava aua o le masini e leai se pulou ua fesuiai ma se faiga e fesuiaʻi ai, lea na faigata ai le suia o laupepa ma paʻu mo le mita ole Contour Plus.

    Le mataupu faavae o le glucometer

    O faatonuga i le mita "Contour Plus" o loʻo faʻamatala auiliiliina le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini. O le mataʻu o le toto mai se punopi i luga o le tamatamailima e faʻaaogaina i le laasaga o le suʻega, pe a uma ona tuʻuina le laupepa i totonu o se atunuʻu faapitoa ma o se ki e tulia e amata ai le auʻiliʻiliga ma maua ai le iuga. O le maualuga o le suka i le suʻega o le suʻega o le suʻega e fuaina i le maeʻa o le 8 sekone, e faitauina i lalo e le taimi. O taunuʻuga uma e faʻatuatuaina, o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le lolomiina tele i luga o le faʻaaliga o le mita, ina ia mafai ai e tagata ei ai faʻafitauli faʻaaliga ona faʻaaogaina le masini.

    E mafai ona faia le samplesina o le toto e le gata mai le tamatamailima, ae mai le tapulima, lima poʻo le muaʻi lima. Mo le auʻiliʻiliga, 1-2 laʻau o le toto ua lava - e tusa 0.6 μl. Ole suesuega faifai pea e le talafeagai, ona o taunuuga na maua e le Contour Plus meter e faʻamaoni ma faamaoni. Faʻafetai i le tino ergonomic, o le mita e faʻalelei i le lima, e faigofie ona faʻaaoga, ma le maualuga o le saʻo o fuataga e mafai ai ona e siaki le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

    Le lelei ma le le lelei o le glucometer

    O le masini e faʻatuatuaina ma e umi lona ola tautua, ei ai tulaga lelei ma mea le lelei. O le Glucometer Contour Plus e faigofie ona faʻaaogaina, faʻatuatuaina, o loʻo faʻatusatusa i le faʻatusatusaina o fuainumera, faʻailoga matagofie ma uiga faʻapitoa faʻapitoa. Siamani ua faʻaaogaina eletise eletise e faʻamautinoa ai maualuga maualuga le faʻaleleia ma le faʻamaoni. O le aoga sili o le mita "Contour Plus" o lona tau ma faatonuga faʻatonutonu, o loʻo faʻamatalaina auiliili ma le atamai le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini ma le faagasologa o sampling.

    Lelei

    • Umi taimi o le taotoga.
    • Tau taugata.
    • Mausali ma le sao o taunuuga.
    • O le tusi lesona o aʻoaʻoga i le gagana Rusia.
    • Puipui puipui e puipuia mai le faaleagaina ma le faaletonu o masini.
    • Le mafai ona teuina le 250 faʻataʻitaʻiga i le mafaufau.
    • Faʻalelei ma faʻaaogaina.
    • Lauiloa ma lauiloa kamupani Bayer.
    • Galuega faatino i le galuega.
    • Iloiloga lelei a tagata e faʻaaogaina.

    Faʻafitauli

    E leai lava ni faaletonu i le mita, ma e faʻalagolago uma lava i manaoga patino o tagata faʻaoga.Ole aʻafiaga autu o le mauaina umi o taunuuga, e fesootaʻi ai ma isi, o faʻataʻitaʻiga vave e filifilia, o le fuafuaina o le suka o le toto e 2-3 itula le umi, ae le 8 lekone. E ui lava i le mea moni o le mita ua manatu ua le toe i ai, e toatele le au atamamai e fautuaina lona faaaogaina.

    Eseesega ole mita o le kulukose "Taofiaga Sili ma le" Kolupe Suʻega "

    E tusa ai ma faʻamautinoaga a le kamupanī, o le muamua o latou faʻaaogaina le tekonolosi tele-pulse, lea e faʻamautinoa ai le saʻo atoatoa o iuga ma se mea sese i totonu o le 15%. E sili atu i le 95% o fuataga uma e faia i ni nai mea laiti: o le faʻamaonia o taunuʻuga o loʻo faia e tusa ai ma le metotia faʻataʻitaʻiga ma se suʻega o le kulukose.

    O le contour Plus glucose meters test test o loʻo i ai ni tagata faufautua pateni e mafai ai ona fuaina e oo lava i le maualalo o le kulukose i le meaola o meaola. O le tele o mea masani e mafai ona aafia ai le saʻo o fuataga e leai se aoga i le enzyme FAD-ADH. O taunuuga e vave ona fetuunai e faʻavae i le maualuga o le hematocrit mai le 0 i le 70%.

    E mafai ona faʻaopopo le toto toto i le vaega o le suʻega pe a fai e le lava le toto na maua mai le faʻataʻitaʻiga muamua. O lenei tekonolosi na maua le igoa "Faalua Faalua" mai le gaosi oloa.

    O le mita e galue i ni auala se lua - e masani ma sili atu. I le muamua, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i aso ua tuanaʻi talu ai, vaai i le maualuga o le suka i le toto mo le 14 aso ma le mafaufau atoa o le masini - e aofia ai le 480 faamaumauga. E galue le masini i lenei tulaga e pei o se tulaga masani.

    I le tulaga maualuga, e mafai ona e vaʻai i le kulukose mo le 7 ma le 30 aso mulimuli. O avanoa foi e avanoa mo le faatulagaina o faailoga "pe a uma le taumafataga" ma le "aʻo le i ai le taumafataga", ma o le averesi o taunuuga mo ia fuʻa e mafai ona siakiina i le 30 aso taluai nei. E mafai ona seti se faʻasalaga ma se faamanatu o le manaʻomia e fua le suka o le toto i le itula, afa, lua, lua ma le afa itula. Faʻaavanoa faʻatulagaina e mafai ai foʻi ona e fetuunai tulaga patino mo tulaga maualuga ma le maualalo o kulukose.

    O le taimi mo le fuaina o le suka toto i le sili atu ma le TS faʻatusatusa i ituaiga: 5 ma le 8 sekone, i le faasologa. O le eseesega e laʻititi, ae mo nisi tagata faʻaaogaina e taua tele.

    Pe a faatusatusa i le mita o le kulukose, o le "Contour TS" ua manumalo i le "Contour Plus", aua ua faaleleia ai tulaga tau tomai faapitoa ma le faateleina o galuega faatino. I se tulaga faʻapitoa, e taua le matauina o le suʻega o suʻega mo masini e lua e le mafai ona fesuiaʻi. O fasipepa uma ei ai se ola umi ma e le faʻaumatia a latou gaioiga.

    Contour Plus mita

    O le masini ma isi mea e teuina i totonu o se atigipusa malosi, faʻamaufaʻailogaina luga. O se faʻamaoniga lea e leai se tasi na tatalaina pe faʻaaogaina le mita ao leʻi faʻaaogaina.

    Faʻapitoa i le afifi:

    • le mita lava ia i le 2 maa ua faʻaofiina,
    • se peni tui ma se pu faapitoa mo ia ina ia mafai ona ave toto mai isi nofoaga,
    • se seti o lanu paʻu e 5 mo le tatipi o le paʻu,
    • talo malie mo le faigofie ona faʻaaogaina mea taumafa ma le glucometer,
    • tusi faʻaoga.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Aʻo le i muamua le fuataga tutoatasi o le kulukose, e fautuaina e faitau ma le totoa le faʻamatalaga ma ia mautinoa ua saunia mea uma talafeagai.

    1. Muamua, fufulu ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli pe faʻaaoga se solo solo. Tuʻu tamatamailima e faʻamago atoa.
    2. Faʻaofi le lalaga i totonu o le tagata totoa seʻia oʻo ina kiliki ma le filemu ma aveese ma le faaeteete le pulou puipui.
    3. Aveese le fasi siaki mai le paipa. E mafai ona e aveina i soo se mea, o le mea autu lava o ou lima ua matutu. Faʻaofi i le mita. Afai e lelei le faʻapipiʻi, o le a faʻalogo le masini i se faʻailoga.
    4. Tui se tamatamailima ma faatali mo se pa'ū o le toto e aoina mai, faʻafeiloaʻi lemu mai le pito i lalo i le pito.
    5. Aumai le mita ma paʻi i le taʻai i le toto. O le faʻaaliga o le a faʻaalia ai se faʻaopoopoga. A maeʻa le 5 sekone, o le a faʻaalia le faʻamaumauga.
    6. A maeʻa ona aveese le fasipepa mai le masini, e otometi ona tape.
    7. Taulima le fasilaʻau ma se 'ava malosi ma lafoaʻia mea faʻaogaina - ua faamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi.

    O le "Faalua Faalua" o tekonolosi e mafai ona faʻaaogaina pe afai e le o vaʻaia lelei e le tagata faʻaogaina pe o loʻo luluina ona lima ona o le maualalo o le suka. O le Glucometer Contour Plus lava ia e faailoa mai ai le ono mafai ona faʻaaogaina se faʻaopoopoga o le toto e ala i le tuʻuina atu o se faailo leo, o le a faʻamaonia le faʻamaonia faapitoa ile faʻaaliga. E le mafai ona e fefe mo le saʻo o fua i lenei metotia - e tumau pea i se maualuga maualuga.

    E mafai foi ona le tuiina le tamatamailima, ae o isi vaega o le tino. Mo lenei mea, o se pusa faʻapitoa faʻapitoa mo le tagata e tu ai le fale, o loʻo aofia ai. E fautuaina e atiaʻe vaega o le pama lea e itiiti ifo veins ma sili atu vaega o le tino. Afai e masalomia le maualalo o le suka, e le mafai ona faʻaaoga lenei metotia.

    O le mita e 2 ituaiga o faʻasalalauga: tulaga faʻasolo ma agaʻi i luma.

    O nei vaega e aofia ai:

    • faʻaopoopo muamua le taumafataga, meli-falaoa, ma le tusi
    • faatulaga se faʻamanatuga lelei e uiga i le fua i le maeʻa ai,
    • o le gafatia e iloa le aofaʻi o tau mo le 7, 14 ma le 30 aso, ao vaeluaina i latou pito maualalo ma maualuga,
    • Vaʻai faʻataʻitaʻiga ma faailoga "aʻai".

    Eseesega "Contour Plus" mai le "Contour TS"

    O le muamua glucometer o loʻo i ai le malosi e faʻafetaui le fua tutusa o le toto, lea e toetoe a faʻaumatia ai mea sese. O ana suʻega e aofia ai tagata faufautua faapitoa e mafai ai e oe ona fuafua le maualuga o le kulukose e oʻo lava i se tulaga maualalo. O se aoga taua o Contour Plus o lona galue e le aafia i mea e mafai ona matua faʻasese ai faʻamaumauga. E aofia ai:

    Ma le isi, o le saʻo o fuataga e mafai ona aʻafia i:

    • bilirubin
    • cholesterol
    • hemoglobin
    • creatinine
    • uric acid
    • galactose, ma isi.

    E i ai foi se eseesega i le faagaoioiga o lua glucometers i taimi o le taimi - 5 ma le 8 sekone. Contour Plus manumalo i tuutuuga o le alualu i luma o galuega, sao, saoasaoa ma le faigofie o le faaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga