Glucometer Accu Check Aviva iloiloga uiga

O le lauiloa lauiloa o meafaigaluega o le maʻoti, Roche Diagnostic, e ofoina atu i tausaga taʻitasi le maʻisuka ituaiga fou o masini mo le fuaina o le suka toto. O lenei kamupani ua maua le lauiloa faapitoa i le salafa o le lalolagi ona o le faasaolotoina o oloa aupito sili ona lelei o suʻesuʻega.

O le Acclu Chek Aviva Nano glucometer, e pei o le tele o isi masini filifilia mai se kamupani Siamani, ei ai sina laititi ma le mamafa, faapea foi ma se mamanu faaneionapo. O se masini lelei tele lea ma mafai ona faʻaaogaina e fai ai se suʻega o le toto mo faailo o le kulukose i le fale ma i le falemaʻi ao aveina maʻi.

E i ai i le masini se galuega talafeagai e faamanatu ma makaina ai suʻesuʻega muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai, e mafai ona teuina le suʻesuʻega fou i le mafaufau. E laʻititi le faʻasologa o faʻamatalaga, i se faaopoopoga, e faigofie ma faigofie le mita.

Accu-Chek AvivaNano Analyzer Features


E ui lava i le laʻitiiti o le 69x43x20 mm, o le mita ei ai se faʻatulagaga mausali o galuega aoga eseese. Ae maise lava, o le masini e faʻaalia i se faʻamatalaga faʻaalia manino, lea e mafai ai le suʻe toto i le po.

Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia ni faʻamatalaga e uiga i le suʻega muamua aʻo leʻi maeʻa. O faʻamaumauga uma e teuina e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta a le tagata lava ia i soo se taimi e faʻaaoga ai le pusa infrared. O le manatuaina o le analyzer e oʻo atu i le 500 o suʻesuʻega lata mai.

E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona maua fuainumera fuainumera mo le tasi, lua vaiaso poʻo le masina. O le uati o le uati o le a faamanatuina pea ia te oe o le taimi lea e taitaia ai se isi auiliiliga. O se faʻaopoopoga sili atu o le mafai gafatia o le masini e faʻamaonia fasi pepa faʻataʻitaʻi ua maeʻa.

Ina ia faia se suʻesuʻega atoa, e na o le 0.6 i le toto e manaʻomia, o le mea lea o se filifiliga sili lea mo tamaiti ma tagata matutua e faigata ona latou maua se toto tele.

O le pusa glucometer e aofia ai se penisini faʻaonaponei, lea e fetuunai ai le loloto o le puncture, o le maʻisuka e mafai ona filifili mai le 1 i le 5 tulaga.

Faʻamatalaga o mea


O le pusa o masini e aofia ai le AccuChekAviva glucometer lava ia, faatonuga mo le faʻaogaina, seti o faʻataʻitaʻiga, peni samupusi Accu-Chek Softclix, o se avanoa talafeagai mo le aveina ma le teuina o le masini, o le batū, o se tali faʻafoe, o se masini Accu-Chek Smart Pix mo le faʻalauiloaina o faailoga .

E na o le lima sekone e maua ai iuga o le suʻesuʻega. Mo le auiliiliga, o le toto maualalo ole 0.6 μl e faʻaaogaina. Faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o se puʻupuʻu faʻaosoosoina uliuli lautele, lea e le suia pe a uma ona faʻatulagaina.

O le masini e mafai ona teuina i le 500 suʻesuʻega talu ai nei ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. O le masini e faʻaalia i le taimi lava e te faʻapipiʻiina ai le suʻega ma liliu ese pe a uma ona aveese. O le maʻisuka e mafai ona maua fua faʻamaumauga o faʻamatalaga mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso, aʻo i ai i fua taitasi e mafai ona faʻatagaina e faia ni faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga muamua aʻo leʻi maeʻa.

  • O le galuega faʻamaloilo ua mamanuina mo ituaiga fa o faʻamanatuga.
  • E le gata i lea, o le mita e masani ona faʻasalalau i se faʻamaoniga faapitoa pe afai e maualuga tele pe maualalo foi faʻamaumauga.
  • O faʻamaumauga e teuina e tuʻuina atu i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai le pusa infrared.
  • O le tioata tioata e i ai se susulu malamalama.
  • Lua maa lithium o le tulafono CR2032 e avea o se maa, ua lava mo le 1000 auiliiliga.
  • E mafai e le tagata suʻesuela ona tapuni aunoa ma le lua minute i le maea ai o le galuega. E mafai ona faʻatinoina metotia i le va o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita.
  • O le auiliiliga o loʻo faʻatinoina e le metotia o suʻesuʻega ole eletise. O le laina o le hematocrit e 10-65 pasene.

E mafai ona teuina le masini i le vevela o le -25 i le 70 tikeri, o le masini lava ia o le a galue pe afai o le vevela e 8-44 tikeri ma se faʻafefe faʻafefe o le 10 i le 90 pasene.

O le mita e na o le 40 g, ma o lona telē e 43x69x20 mm.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga ua tuʻuina atu ma mulimulitai i fautuaga ua fautuaina. Fufulu lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo.

Ina ia mafai e le mita ona amata galue, e tatau ona e faʻapipiʻi se fasi siaki i le sola. I le isi, ua siaki numera numera. A uma ona faʻaalia le numera o le numera, o le faʻaaliga o le a faʻaali atu ai se faailoiloga o le laina siaki ma se mataua o le toto. O lona uiga o le tagata suʻesuʻe na saunia atoatoa mo suʻesuʻega.

  1. I luga o le peni, o le maualuga o loʻo manaʻomia le loloto o le puncture ua filifilia, ona paʻu ai lea o le ki. O le tamatamailima na tuʻia e māmā le masaa e faateleina ai le tafe o le toto ma vave ona maua le aofaʻiga manaʻomia o meaola.
  2. O le pito o le fasi siaki ma le samasama o loʻo faʻaaogaina ua faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le pa'ū o le toto. E mafai ona faia faʻataʻitaʻiga o le toto mai le tamatamailima ma mai isi nofoaga talafeagai i foliga o lima, alofilima, ogavae.
  3. E tatau ona foliga mai se faailoga o le tioglass i luga o le faʻaaliga o le mita o le kulukose toto. A maeʻa le lima sekone, e mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i luga o le lau. O faʻamaumauga e maua mai le otometi i le mafaufau o le masini ma le aso ma le taimi o le suʻega. A oʻo i le laasaga o le suʻega o loʻo i totonu o le sola o le mita, e mafai e le maʻisuka ona faia se tusi e uiga i le suʻega muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi le taumafataga.

Aʻo faʻatinoina fuataga, na o faapitoa le Accu-Chek Faʻailoga o suʻega e mafai ona faʻaaogaina. E sui le laulau tulafono i taimi uma e tatalaina ai se afifi fou ma fasi pepa. O oloa e tatau ona teuina i totonu o se paʻu pipii. E tatau ona tapunia vave le voli vave, pe a aveeseina le siaki mai le paipa.

E taua le aua neʻi faʻagaloina le siakiina o le aso e muta ai oloa o loʻo faʻaalia ile afifiina i taimi uma. I le tulaga o le le mafai, o le a vave ona lafo ese fasipepa. E le mafai ona faʻaaogaina mo auʻiliʻiliga, talu ai e mafai ona maua faʻasalaga suʻesuʻega.

O le afifiina o lo o teuina i se nofoaga matutu, pouliuli ma malulu, e ese mai le susulu o le la, e pei o le vevela ma le susu o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le tagata. Afai e le faʻapipiʻi le siaki siaki i totonu o le fusi, ole toto e le mafai ona faʻaaoga i luga.

E le fautuaina e faia se suʻega toto mo le suka pe'ā maeʻa le gaioiga faʻaletino, i le tulaga o gasegase, ma i totonu foi o le lua itula talu ona faʻatonuina le gaioiga puupuu poo le vave faia o le inisalini.

O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe e uiga i Acclu Chek glucometers ma a latou foliga.

Accu-Chek glucometers: ituaiga ma o latou uiga tutusa

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O lenei gaosiga ua maua ai le lauiloa faapitoa e le gata i Siamani ae faapena foi i isi atunuu o le lalolagi ona o le gaosia o tulaga aupito sili ona lelei o suʻesuʻega. O fale gaosiga o Glucometer o loʻo iai i Peretania ma Aialani, ae o le lelei mulimuli o le faʻatonutonuina o loʻo faʻatino e le atunuu na afua mai i le fesoasoani a tekonolosi faʻaonapo nei ma se vaega o tagata tomai faapitoa. O faʻataʻitaʻiga a Accu-Chek e gaosia i se fale gaosi Siamani, o loʻo faʻapipiʻiina ai ma faʻatau atu ai meafaigaluega faʻataʻitaʻi.

Ituaiga o glucometers

O le glucometer o se masini faaeletonika lea e faʻaaoga e suia ai le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto. O ia togafitiga o se mea taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, aua latou te faatagaina i latou i le aso e faia le siakiina o le kulukose i le fale.

O le kamupani Roche Diagnostic ua ofoina atu i tagata o loo faaaogaina le 6 ituaiga o glucometers:

  • Accu-Chek Mobile,
  • Accu-Chek Active,
  • Accu-Chek Performa Nano,
  • Accu-Chek Performa,
  • Accu-Chek Go,
  • Accu-Chek Aviva.

Toe i totonu o mea

Faiga Faʻavae ma le Faʻataʻitaʻiga Faatusatusa

Accu-Chek glucometers o loʻo maua i le vateatea, lea e mafai ai e tagata faatau ona filifili le faʻataʻitaʻiga aupito sili ona talafeagai ma faʻatulagaga talafeagai. I aso nei, o le sili ona lauiloa o le Accu-Chek Performa Nano ma Active, ona o lo latou laʻitiiti ma le lava o mafaufauga e manatua ai iuga o fua lata mai.

  • O ituaiga uma o meafaigaluega e iloa ai mea e fai i mea tau mea lelei.
  • O le mataupu e faʻatusatusa, e faʻamalosia e se pati, lea e matua faigofie lava ona suia pe a manaʻomia.
  • O mita uma lava e faʻapipiʻiina i faʻaaliga LCD e faʻaalia ai faʻamatalaga.

Toe i totonu o mea

Laulau: Faʻatusatusa uiga o faʻataʻitaʻiga o Acclu-Chek glucometers

Meter modelEseesegaO faʻamanuiagaFaʻafitauliTau
Accu-Chek MobileO le leai o ni faʻataʻitaʻiga, o le i ai o cartridges.O le filifiliga sili mo tagata e fiafia i femalagaaiga.Le tau maualuga o kaseti fua ma meafaigaluega.3 280 itu.
Accu-Chek ActiveLapoʻa tele e faʻaalia ai numera tele. Puʻeina le masini komepiuta galuega.Long life battery (e oʻo i le 1000 fuataga).1 300 p.
Accu-Chek Performa NanoFaʻamasinoga o le faʻaaogaina vave, fuafuaina o le aso e muta ai le suʻega.O se faʻamanatuga ma le gafatia e faʻaliliu atu faʻamatalaga i se komepiuta.O le sese o le fuataga e 20%.1,500 p.
Accu-Chek PerformaLCD fetuunai eseese mo le mafiafia, tele numera. Faʻaliliuina atu faʻamatalaga i se komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared.O le faʻatinoina o le faʻatulagaina o tau mo se vaitaimi patino. Tele le manatua (e oʻo atu i le 100 fua).Tau maualuga1 800 p.
Accu-Chek GoFaʻaopoopoga faʻaopoopoga: uati faʻalogo.Faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i faʻamatalaga leo.Laititi laʻititi o le manatua (e oo atu i le 300 fua). Tau maualuga.1,500 p.
Accu-Chek AvivaManua o le pupuʻu ma le faʻafeʻaiga loloto o le puncture.Mafaufau loloto faʻalotoifale: e oʻo atu i le 500 fua. Faʻamataʻu faʻafeiloaʻi le kiliva.Laʻu auaunaga maualalo.Mai le 780 i le 1000 p.

Toe i totonu o mea

Fautuaga mo le filifilia o se glucometer

Mo tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2, e taua le filifilia o se glucometer, lea ei ai le malosi e fua ai naʻo le kulukose o le toto, ae o faʻataʻitaʻiga pei o le cholesterol ma triglycerides. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis e ala i le faia o taimi talafeagai.

Mo le maʻisuka ituaiga 1, e taua tele pe a filifilia se glucometer e tuʻuina atu le fiafia i masini ma ni suʻega suʻega. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e vave ona e fuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le tele o taimi i le aso pe a manaʻomia. Afai e manaʻomia le fuaina o fua, e fautuaina le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei i na masini e sili atu le maualalo o le tau o le suʻega, lea o le a faʻasaoina ai.

Toe i totonu o mea

Accu-Chek Asset: faatonuga, iloiloga, iloiloga o le mita

Mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, e taua tele le faia o se suʻega toto i aso uma mo faailo o le kulukose e mataituina ai le tulaga o le tino.

Mo lenei faʻamoemoe, e le tatau ona asiasi i le falemaʻi i aso taitasi mo suʻega i le fale suesue mo le maualuga o le suka.

O le tele o taimi, o le maʻisuka e faʻaaogaina se masini faapitoa e taʻua o le glucometer, lea e mafai ona faʻatau i falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa.

Talu ai nei lava, ua maua ai le lauiloa tele o le fua o le kulukose o le toto mai le tagata lauiloa German o Rosh Diabets Kea GmbH. E sili ona lauiloa i le faʻaaogaina o tagata o le Accu-Chek Asset blood glucose mita.

E faigofie le masini i le na o le 1-2 microliters o le toto e fua, lea e tusa ma le tasi le mataua. O taunuuga o le suʻega e aliali mai i luga o le faʻaaliga o le masini i totonu ole lima sekone pe a maeʻa le suʻega

O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga manino tioata lelei ma maualuga.

Faafetai i le tele o faʻamatalaga faʻatasi ai ma le tele o tagata ma faʻamaumauga tetele, o le masini e faigofie mo tagata matutua ma i latou e maualalo le vaʻaia. O se masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona manatuaina suʻesuʻega e 500 mulimuli.

Glucometer ma ona foliga

E faigofie ma faigofie le mita. Accu-Chek asset ei ai ni iloiloga lelei mai tagata na faʻaaogaina se masini talitutusa ma sa latou faʻaaogaina mo se taimi umi.

O se masini mo le fuaina o le toto glucose o loʻo i ai vaega nei:

  • O le vaitaimi o le suʻeina o le toto mo faailoga o le suka e naʻo le lima sekone,
  • E le sili atu ile 1-2 microliters o le toto, e tutusa ma le tasi le mata o le toto,
  • E i ai i le masini se manatuaga mo le 500 fuataga i le taimi ma le aso, faʻapea foi le mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso,
  • E le manaʻomia e le masini le faʻamaonia,
  • E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se PC e ala i se micro USB cable,
  • Aʻo faʻaaogaina e le maa le lithium battery CR 2032,
  • O le masini e mafai ai fuataga i le vasa mai le 0.6 i le 33.3 mmol / lita,
  • Ina ia iloa le maualuga o le suka, o le fua o le fua photometric e faʻaaoga,
  • E mafai ona teuina le masini i vevela mai -25 i le 70 ° C e aunoa ma se pati ma mai -20 i le +50 ° C ma se masini faʻapipiʻi,
  • O le vevela o le faʻaogaina o le tino mai le 8 i le 42 tikeri,
  • O le maualuga o le faʻamalolo o le maualuga lea e mafai ai ona faʻaaoga le mita e le sili atu ma le 85 pasene,
  • E mafai ona faia fua i luga o le maualuga e oo atu i le 4000 mita i luga aʻe o le sami,

Faamanuiaga o le Faaaogaina o se mita

E pei ona faʻaalia i le tele o iloiloga a le aufaʻatau o le masini, o se masini e sili ona lelei ma maualuga le faʻaaogaina e tagata maʻisuka ina ia maua ai le suka i le taimi o le taimi talafeagai. O le mita e faigofie mo lona laititi ma le faʻatusatusa, o le mamafa ma le faigofie o le faʻaaoga. O le mamafa o le masini e na o le 50 kalama, ma o laina e 97.8x46.8x19.1 mm.

O le masini mo le fuaina o le toto e mafai ona faamanatu atu ai ia te oe le manaomia o le suʻega pe'ā uma ona 'ai. Afai e tatau ai, na te fuafuaina le tau aogā o faʻamaumauga o suʻega mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma tolu masina muamua ma le maeʻa o se taumafataga. O le komepiuta na faʻatūina e le masini ua mamanuina mo le 1000 suʻesuʻega.

O le Accu Chek Active glucometer ei ai se masini faʻapipiʻi-aunoa, e amata ona galue vave pe a maeʻa ona tuʻuina se fasi siaki i le masini. A maeʻa le suʻega ma ua maua e le tagata maʻi uma faʻamatalaga talafeagai i luga o le faʻaaliga, o le masini lava e alu ese pe a uma le 30 po o le 90 sekone, e faʻatatau i le faʻatinoga o le faʻatinoga.

O fua o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona faia e le gata mai tamatamailima, ae mai le tauau, ogavae, vae vae, lima, pama i le vaega o le lima matua.

Afai e te faitau i le tele o iloiloga o tagata, e tele lava ina matauina le faigofie ona faaaoga, le maualuga o le saʻo o fua o fua, pe a faatusatusa i suʻesuʻega a le fale suesue, o se mea manaia i ona po nei, o le mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga i se tau taugofie. Ae mo le faʻaogaina, o iloiloga e aofia ai le manatu o le suʻega o suʻega e le faigofie tele mo le aoina o le toto, ma o nisi tulaga e tatau ona e toe faʻaaogaina se laina fou, lea e aʻafia ai le paketi.

O le seti o masini mo le fuaina o le toto e aofia ai:

  1. O le masini lava ia mo le suʻega o suʻega toto ma se elemene,
  2. Accu-Chek Softclix peni peni,
  3. Seti o teno crocus Accu-Chek Softclix,
  4. O se seti o sikola e sefulu o suega Accu-Chek Asset,
  5. Mafai ona feaveaʻi
  6. Faatonuga mo le faaaogaina.

E mafai e le kamupanī ona tuʻuina atu le avanoa e faʻaaoga ai le masini e aunoa ma se totogi, pe a fai e le lelei le galuega, e oʻo lava i le maeʻa o lona soifua tautua.

Auala e faia ai se suʻega toto mo le kulukose toto

Aʻo leʻi suʻeina le kulukose toto e faʻaaoga ai se glucometer, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli.O tulafono lava e tasi e faʻaaoga pe afai e te faʻaaogaina soʻo se isi mita Accu-Chek.

O se tamai puncture ua faia i luga o le tamailima ma le fesoasoani a se peni tui. A maeʻa le faʻaʻailoga i foliga o se paʻu paʻu o le toto i luga o le lau o le mita, o lona uiga ua saunia le masini mo le suʻega.

O le mataʻu o le toto e faʻaaogaina i le ogatotonu o le lauusiusi laufanua o le suʻega. Afai e te le lava le toto, pe a mavae ni nai sekone o le ae faalogo i le 3 puʻe, a maeʻa ona e maua lea o le avanoa e faʻaaoga ai se mataua o le toto. Accu-Chek Active ua mafai ai ona e fuaina le kulukose toto i ni auala se lua: pe a oʻo i le mea e fai ai le suʻega i le masini, pe a oʻo i fafo o le masini le vaega o le suʻega.

E lima sekone pe a uma ona faʻaaogaina le toto i le vaega o le suʻega, o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga le iʻuga o le suʻega o le suka, o nei faʻamatalaga o le a otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini ma le taimi ma le aso o le suʻega. Afai e faia le fua i se auala pe a oʻo i fafo o le masini, o le a faʻaalia i luga o le mata pe a maeʻa le valu sekone.

Aoaoga vitio

Glucometer Accu Check Aviva

O le paionia i le fanua o le siakiina o ia lava ma le togafitiga o le maʻisuka e mafai ona manatu saʻo o le kamupani "Roche", lea na tatala mai ai le tele o glucometers e mafai ona feaveaia i lalo o le igoa Accu Chek. O mea nei e faʻaogaina-o fale suʻesuʻe ma faʻaalia le auiliiliga o le maualuga o le kulukose o le toto. O le aiga o Accu Chek e aofia ai foi ma pamu ma inisalini pamu.

O mea ia e sili atu le tekonolosi e fesoasoani e puleaina lou maʻisuka faigofie, taugofie ma faigofie. O ata sili ona lauiloa o Accu Chek Mobile, Accu Chek Aviva Nano, Accu Chek Performa, Accu Chek Voicemate Plus, Accu Chek Compact Plus, Accu Chek Active New.

Sei o tatou nonofo i suiga e iai ni eseesega taua mai le aofaʻi atoa o kulupu mai tagata eseese.

O le Accu Chek Mobile glucometer ei ai le tele o foliga, lea e aofia ai, muamua, ua tuufaatasia le glucometer ma se sulu e togi i le ono lancets, ma le lona lua, o fasi pepa faataitai mo le glucometer ua suia i se pepa faifai pea o le 50 suega, o lona uiga. A maeʻa auʻiliʻiliga, o le faʻamaumau o loʻo teuina i totonu o le suʻega o le suʻega e toe faʻataʻoto i le isi sikoa o suʻega. O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e maua ai le sili atu le faigofie i se taimi maualuga o le auiliiliga.

Accu-Chek Performa Nano e tu i fafo ma lona mamanu lelei, faʻaalia le faʻamalamalamaga ma, sili atu i mea uma i fafo atu, o loʻo pulea ai le olaga ola o paʻu o suʻega. O le Accu Chek Performa glucose mita sikolasili e ono auro eletise auro e faamautinoa ai le maualuga o le sao atoatoa.

I le le lava o le toto, o lenei masini e tuʻuina atu ai se faʻamatalaga e uiga i lenei mea, ma e mafai e se tagata ona faaopoopo se isi mataua o le toto i le fasipepa na faʻaaogaina. O le kitusi Accu Chek Performa e aofia ai le tele-Click system mo le taugofieina o le taufaʻailoga lima, lea e taua tele ma faʻateleina le suʻega.

Multiklix e maua ai le avanoa e fetuunai ai le loloto o le puncture ma filifili lau maualuga mo se paʻu paʻu taitasi (11 tulaga).

Accu Chek Voicemate Plus ma Accu Chek Compact Plus e avea ma se failauga ma se mita o le kulukose toto. O le talatalanoa tautala e taʻu mai iuga o le auiliiliga na tuʻuina atu e le glucometer, lea e avea ma mea taua mo tagata e maualalo le vaʻaia.

Po o le a lava le faʻataʻitaʻiga ma le gaosimea e te filifilia, matou te fautuaina oe e faʻatau se glucometer ma suʻe suʻega mo se glucometer i totonu o se fale faʻapitoa falemaʻi faʻapitoa.

Aua e te faʻalagolago i lou soifua maloloina i tagata uma e le o manatu i faafitauli o tagata gasegase.

"Dyad: glucometer Accu-Chek Aviva Nano (accu-chek aviva nano)" o le "Dyad - faʻamatalaga lelei ma aoga e uiga i le maʻisuka" Mati 30, 2009. meli mai le lisi [email protected]: auaunaga i le lisiina atu o le falemeli

  • Tomaʻi - faʻamatalaga malie ma aoga e uiga i le maʻisuka (04.04.09)
  • Tomaʻi - faʻamatalaga lelei ma aoga e uiga i le maʻisuka (03/31/09)
  • Diad - faʻamatalaga lelei ma aoga e uiga i le maʻisuka (03/30/09)
  • Tomaʻi - faʻamatalaga malie ma aoga e uiga i le maʻisuka (03/12/09)
  • Tomaʻi - faʻamatalaga lelei ma aoga e uiga i le maʻisuka (03/08/09)

Accu-chek aviva glucometers (accu-chek aviva)

E foliga mai e manaia tele, ae o le masini atamai e fuafua le maualuga o le kulukose e ala i le pa'ū ifo o le toto e tusa ma le 0.6 μl! Ma o le uiga o lenei mea e le tatau ona e faʻaleagaina ou tamatamailima i le togi e le gata e maua ai le toto saʻo.

Ae ui i lea, e le fefefe tagata o Accu-Chek Aviva i le tiga aua o le atigipusa a le Accu-Chek Multiclick e mafai ona eseese le loloto o le lalaga, e tatau lava ona e fuli le pito i lalo i le pito i lalo ma tuu i le itu taumatau tulaga. I faatonuga, o le malosi o le pupuʻu e faʻaalia mai numera mai le 1 i le 5.

Ioe, na faia e le au atamamai Suisis le mea aupito sili ona lelei ma latou faʻatuina atu se mea lelei tele - faigofie, faʻalagolago, faʻatusatusa, ma, sili ona taua, e manaʻomia e tagata. I le uma, e pei ona fai mai fomai, o le maʻisuka e le o se faamaʻi, ae o se ala e ola ai. Roche e talitonu moni i lenei faʻamatalaga, ma faʻaalia ai lenei talitonuga i ana masini.

Accu-Chek Aviva Nano Glucometer Features (Accu-Chek Aviva Nano)

Mamanu TypeFou toto atoa
Taimi o fua5 sec
Fuaina o laina0.6 i le 33.3 mmol / L (10 i le 600 mg / dl)
Tulaga o le teuina mo vaega o suʻegaMo nisi faʻamatalaga, silasila i faʻamatalaga faʻasoa faʻamatalaga.
Tuʻuina o mea faigaluegaTemperature: -25 C i le 70 C
Faiga faʻavae+6 C i le 44 C
Faʻasalalauga Faʻasagaga Faʻasagavai10% -90%
Malosiaga o mafaufauga500 fua o le kulukose o le toto, e aofia ai le taimi ma le aso
Tapuni aunoa le aunoape a uma le 2 min
Punavai manaLua maa le lithium, 3 V (ituaiga 2032)
Faaali atuFaʻaaliga LCD
Faʻasologa94x53x22 mm (L x W x H)
Taumafa Taimi.60 g (ma maa)
FaʻasologaMea e faʻaaogaina
Tetele o puipuigaIII
Faʻatautaia le fofoina o mea e teu ai2 C i le 32 C

Glucometer Accu Chek Asset: meafaigaluega, foliga ma le lelei o le masini

Mo tagata e maua i le maʻisuka, e tatau ona e siakiina pea lo latou ola maloloina. A le o lea, e ono tulai mai ni faʻafitauli o le maʻisuka le lelei. Faatasi ai ma lenei faamai, e ono tulai mai le tulaga matautia e le gata mai le sili atu o le kulukose i totonu o le toto, ae faapena foi ona leai.

Ina ia mafai ona e siaki le maualuga o lou suka, e tatau ona i ai i taimi uma se masini feaveaʻi masini e lata ane ia te oe - o se glucometer. O lona faʻaaogaina faigofie ma le saʻo o le togafitia tutoatasi o le maʻi o le faʻamaʻi i le fale o le a faalagolago.

Aʻo leʻi faia lenei auʻiliʻiliga, na o ni nai gasegase na tutoatasi. I aso nei, o sea ituaiga masini e mafai ona faatauina i soo se fale talavai i se tau talafeagai. Faatasi ai ma le tele o masini, o le Accu Chek Active mita mai tagata Siamani gaosi oloa sa sili ona lauiloa. Talu ai nei, na faia ai se suiga fou o lenei masini ma ua uma ona faʻatau atu.

Seʻio tatou tilotilo i ai i auiliiliga.

Lafu mea faaputuputu

A e faʻatau se masini, e te maua se seti atoatoa:

  • Accu Chek Glucometer galue,
  • elemene faʻavae CR2032,
  • mea faapipii,
  • 10 taʻavale ma 10 sikola faʻataʻitaʻiga,
  • se taga mo le aveina o le masini,
  • faatonuga auiliili
  • Fautuaga mo le faʻaaogaina o se peni tui,
  • pepa faʻamaonia.

Glucometer Accu Chek Performa: auala e filifili ai se masini

O lenei faiga e siakiina ai le lelei o galuega i le taimi o le totoina o le toto. O lenei mea e mafai ai ona maua se saʻoga sao i le taimi o soʻo se faʻatinoga. O se masini e iai uiga faapitoa e fautuaina mo le faʻaaogaina e le maʻisuka i le fale.

E mafai e le Accu Chek Performa glucometer ona faʻavasegaina i le lua pata o le toto na faʻaaogaina i se suʻega. O lenei mea e mafai ai ona maua atili faʻamatalaga auiliiliga saʻo. Afai e talafeagai lenei, o le masini lava ia e logoina ai le maʻisuka e uiga i ai.

O lenei faiga o loʻo i ai le galuega "faʻailo", faafetai lea e mafai ona e setiina ni vaega se fa o le taimi, lea o le a faʻasilasilaina ai oe i le fesoasoani o se faailo e uiga i le isi faʻatulagaga. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le faʻapitoa mo Accu-Chek Multikliks mo le mauaina o le toto.

O lona aoga o le na o ia lava i le lalolagi e faʻapipiʻiina i ni laupepa i le paʻu. O lenei mea e mafai ai e oe ona faigofie ma leai se tiga e maua ai se mataua o le toto. Faʻafetai i le faʻapipiʻi saʻo ma le faʻavavevaveina o le alualu i luma, o le puncture e faigofie ma sao.

Soʻo se mita mai le laina Accu Chek e sili ona lelei. O i latou uma lava ua faʻapipiʻiina i ni ata matagofie, o loʻo faʻaalia ai iuga o se tapuni. O le faʻamatalaga faʻaalia foi le taimi ma le aso. Ae ui i lea, e eseese uma i latou e mafai ona iai ni galuega faʻaopoopo, se tau e ese ai, ma foliga vaaia. Mafaufau i ni faataitaiga mai lenei faasologa.

Accu-Chek Mobile

Ole mea fou lenei mo tagata gaosi e galue e aunoa ma ni suʻega. Ona o ona tulaga tulaga ese, o le faiga e maualuga lona manaʻomia. E tusa ai ma le au gaosiga, o lenei masini e na o le tasi lea o ia galuega.

O le masini ei ai se faiga faʻaopoopo tuʻufaatasi lea e fesoʻotaʻi ai se glucometer, kaseti suʻe, ma se masini tui. O faʻamatalaga na tuʻuina atu mo le fesiitaiga i se PC e le tatau ona e faia na o oe. O le isi mea moni moni e taua le matauina o le le lava o le manaʻomia mo le fesuiaiga.

E tatau ona e iloa e mafua ona o mea laiti, o le Accu-Chek Mobile atonu e le talafeagai mo tagata matutua uma. Ae ui i lea, o le sao tonu lava lea o le masini e sili ona masani ai le maʻisuka i le auala. E le fautuaina e faʻaaogaina mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. O le glucometer ua faʻatūina ia lava e avea o se masini faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻatinoina. E le gata i lea, e itiiti lona tau.

Accu-Chek Active

O le tau o lenei masini mai le faasologa atoa e sili ona taliaina mo le toatele o tagata faatau. E ui lava i le tau taugofie, o le masini ei ai uma galuega taua e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ae ui i lea, o le masini e leai ni faʻafouga fou e pei o se uati faʻamalo.

Ae o le isi ituaiga o faʻataʻitaʻiga e mafai ona fuaina le i ai o le suka i totonu o le toto ma le saʻo saʻo. Na te tuuina mai se faailo pe a maeʻa le aso e muta ai fasipepa. Pe a ave le toto, e pule le mita i lona leo ina ia saʻo le faʻamaumauga.

Accu-Chek Performa Nano

O lenei faʻataʻitaʻiga ua sili ona lelei i masini tutusa e fuafuaina e pulea ai le kulukose i le maʻisuka. E maua ai faʻamatalaga saʻo, e matua faʻatusatusa ma matagofie. Accu-Chek Performa Nano e mafai ona teuina ma le 500 ia aso.

I lenei masini, o le fodiga o le otometi. Fuataga o loʻo faia i se voluma 0.6 - 33.3 mmol / L.

Ina ia faʻafetaui faʻamaumauga ma masini i fafo, o le mita ei ai le atigi infrared.

Accu-Chek Aviva

O lenei faʻataʻitaʻiga o se glucometer ua leva ona mafaufauina o se fesoasoani lagolago mo le tele o le maʻisuka. O le masini ei ai ni mea laiti laiti, aʻo faʻapalapalaina i se numera tele o galuega talafeagai. Mo le suʻesuʻega o le kulukose mo le masini, na o sina toto itiiti (0.6 μl) e lava.

O le taualumaga o le Accu-Chek Aviva e leai se aoga, faʻafetai i le fale na tuʻuina atu Accu-Chek Multiklik. Ua faʻapipiʻiina i ai se auʻau faapitoa lea e mafai ona e faʻatulagaina ai le loloto o le sosoʻo o le uila.

Auala e filifili ai se Accu-Chek glucometer

O lenei fesili e le mafai ona taliina ma le manino. O le mea moni e faapea o tagata taʻitoʻatasi o le tagata lava ia ma ei ai ona lava manaʻoga ma tofo. I le iloiloina e le iloiloga, o mita glucose o le laina Accu Chek ua faamaonia ai latou lava. Latou te tuʻuina atu se taunuuga i totonu o le 5 sekone, aʻo latou laʻititi e laʻititi.

O lea, na ave ai e le Accu-Chek Active device le tolu nofoaga i le lisi o glucometers sili ona lelei mo le fuafuaina o le kulukose. I le faʻaopoopoga, e lua isi faʻataʻitaʻiga mai lenei faasologa sa aofia ai i le pito i luga o le tele o masini eletise e sefulu - o Accu-Chek Mobile (5th place) ma Accu-Chek Performa (6th place).

Faʻafefea ona faʻafetaui le mita ma se PC

O lenei masini ua i ai se uiga taua tele e pei o le mafai ona gaoioi ma se komepiuta. Faafetai i lenei galuega, i le lumanaʻi e mafai ona faia se auiliiliga auiliili o taunuʻuga uma na maua.

Mo le faʻafetauiina o masini e lua, o se uaea faapitoa e aofia i totonu o le pusa. E mafai ona avea ma se uaea USB.

Faʻapipiʻi le tasi pipi i totonu o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le mita, faʻapipiʻiina le plug lona lua i le taulaga o loʻo i luga o le PC.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita

Ina ia mafai e le masini ona galue, e tatau ona e ulufale atu i se fasi siaki. O le numera numera muamua e aliali mai i luga o le lau, ona fai ai lea o se atigipusa e faʻaalia ai se mataʻu o le toto. O lona uiga e mafai e le tagata maʻi ona amata le faiga.

E faia se pu i le faʻaaogaina o se peni faapitoa i luga o le tamatamailima ogatotonu. O se mataua o le toto e tatau ona faʻaaoga i le pito i luga o le fasipepa ma samasama. A oʻo ina faʻapipiʻi atoa le toto, ona amata lea o le suʻega. A maeʻa le 5 sekone, ona faʻaalia lea o le auiliiliga ile faʻaaliga.

O le a le mea e fai e saʻo ai le mita

Accu Chek Performa Nano e manaʻomia faʻamaumauga saʻo. I lenei tulaga, e tatau ona siaki.

O loʻo faia i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa, lea e mafai ona faʻatau pe tuʻu faʻatasi pe faʻatasi ma vaega faʻataʻitaʻi. O le tuufaatasiga o le vaifofo e aofia ai le kulūkose mama, lea e avea o se faailoilo 100% o le faʻatulagaina o faʻamatalaga. E mai ia te ia o le a faia nisi faʻataʻitaʻiga.

O le siakiina o le mita o loʻo faia i ia tulaga:

  • pe a uma ona faʻaaoga uma fasi falaoa,
  • pe a uma ona faamama le masini,
  • pe afai o le masini e maua manino ai le sese.

Faʻailoga ma faafitauli e ono tutupu i le mita

O mea sese i le faʻaaogaina o le masini mo le fuafuaina o le maualuga o le toto suka e itiiti, ae e tatau ona lauiloa ina ia leai ni faafitauli.

O le mea lea, o soʻo se mea sese o loʻo faʻaalia i luga o le masini mataʻituina:

  • E5 ma le la. O le masini e faʻaalia i le susulu o le la. E tatau ona e laa i lalo o le paolo ma toe fai le faiga.
  • E5. O loʻo faʻaalia i se eletise eletise, o lea e sili ai le aluese mai lenei nofoaga.
  • E1. E le saʻo le tuʻuina o le fasipepa. Toe fai le faʻailoga toe fai.
  • Eee. O le mita ei ai se ituaiga o vaevaega. E tatau ona ave i le faleoloa ma se pepa faʻamaonia ma luga ole siaki.

Suʻega o suʻega, faʻailoga mo Accu Chek Asset

O isi masini faʻaopoopo mo le faʻaaogaina o le glucometer (fasi, lancets) e faʻatau eseese. A maeʻa ona e suʻesuʻeina faatonuga, o le ae iloa tulafono e faʻaaogaina. E tupu le mea na ulufale atu i ai le pusa faʻailoga i totonu o le masini e le ogatasi ma le numera o loʻo i luga o le pusa mai fasi pepa.

I lenei tulaga, e le mafai ona e toto, aua o le a le saʻo le suega. E tatau ona e ave meafaigaluega i le fale talavai ma talanoa e uiga i faafitauli ua tulai mai.

Glucometer Accu-Chek Active (Accu-chek Active)

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e taua le faatumauina o le tulaga masani o le kulukose i totonu o le toto. E le gata ina mafai ai ona aloese mai faʻalavelave, ae faʻatagaina ai oe e pulea le ala o le maʻi. O le mea lea, o maʻisuka uma lava e tatau ona i ai se masini faapitoa e fesoasoani i le pulea o lenei faiga - o se glucometer.

I le taimi nei, o le mea e sili ona taatele o masini e faia i fafo. O se tasi o nei mea o le Accu-Chek Asset Glucometer. Lelei ma le tau e faʻatagaina ai le tele o le maʻisuka.

O le masini e faʻaalia i se faailoga taua o taunuuga o se suʻega toto, lea e mafai ai e le maʻisuka ona pulea le vailaau o vailaau ma fetuunai le meaai. O le mita e sili mo le maʻisuka o soo se ituaiga.

Accu-Chek glucometers: tulaga lelei ma le le lelei

Roche Diagnostic (Hoffmann-La) o se tagata lauiloa vailaau mo togafitiga faʻamalositino, aemaise lava glucometers.

O lenei gaosiga ua maua ai le lauiloa faapitoa e le gata i Siamani ae faapena foi i isi atunuu o le lalolagi ona o le gaosia o tulaga aupito sili ona lelei o suʻesuʻega.

O fale gaosiga o Glucometer o loʻo iai i Peretania ma Aialani, ae o le lelei mulimuli o le faʻatonutonuina o loʻo faʻatino e le atunuu na afua mai i le fesoasoani a tekonolosi faʻaonapo nei ma se vaega o tagata tomai faapitoa.

O faʻataʻitaʻiga a Accu-Chek e gaosia i se fale gaosi Siamani, o loʻo faʻapipiʻiina ai ma faʻatau atu ai meafaigaluega faʻataʻitaʻi.

Acu-Chek mea e mataituina e le tagata lava ia e mama ma mama ma ei ai se mamanu faʻaonapo nei.

O lenei ituaiga glucometers e lauiloa mo lona saʻo ma le faʻamaoni. O tufuga mo le mataʻituina o le kulūkose o le toto ua faʻapipiʻiina ma se galuega e faʻamanatu ma faailoga taunuʻuga o suʻega.

Tomai o le maʻisuka

Afai ei ai le maʻisuka o le aiga, atonu o loʻo i ai se mita o le kulukose toto i totonu o le fale gaosi fale. O se tagata faʻapitoa e faigofie ona faʻaaogaina suʻesuʻega faʻamaonia e mafai ai e oe ona mataʻitu le faitau o le suka.

O le sili ona lauiloa i Rusia o sui o le laina Accu-Chek. Glucometer Accu Chek Asset + se seti o fasi siaki - o se filifiliga sili ona lelei. I la tatou iloiloga ma auiliiliga o ata vitio, o le a tatou mafaufau i uiga, tulafono o le faʻaaogaina ma faʻaoga sese o tagata gasegase pe a galulue i lenei masini.

Glucometer ma mea faʻaoga

E uiga i le kamupanī

Accu-Chek toto mita glucose ua gaosia e le Roche Group o Kamupani (ofisa ulu i Switzerland, Basel). O lenei gaosiga o se tasi lea o tagata atiaeina i le vaega o vailaau faafomai ma togafitiga faafomai.

O le au o Accu-Chek o loʻo faʻatusalia e le tele o mea e mafai ai e tagata lava ia ona maua le maʻisuka ma e aofia ai:

  • augatupulaga fou o glucometers,
  • toso le suʻega
  • toso tui
  • lancets
  • tekonolosi polokalame,
  • inisalini pamu
  • seti mo le afaina.

E silia i le 40 tausaga o le poto masani ma se fuafuaga manino e mafai ai e le kamupani ona fatufatu ni mea fou ma sili ona lelei e mafai ona faafaigofie ai le ola o le maʻisuka.

Faʻamaumauga o le Suʻesuʻeina o le lima

I le taimi nei, o le Accu-Chek line e fa ituaiga o auiliiliga:

E masani lava pe a faʻatau se tagata glucometer. O le a le eseesega i le va o ituaiga o lenei masini? O le fea e filifilia? I lalo ifo, tatou te mafaufau i foliga ma tulaga lelei o faataitaiga taitasi.

Accu Chek Performa o se tagata suʻesuʻe sili ona maualuga. Na ia:

  • Leai se faʻamatalaga manaʻomia
  • E i ai se faʻaaliga faigofie e faigofie ona faitauina
  • Ina ia fuaina se toto maualalo lava,
  • Ua faamaonia le sao atoatoa o fua.

Lagolago ma le lelei

Accu Chek Nano (Accu Chek Nano) faatasi ai ma le maualuga o le saʻo ma le faigofie o le faaaogaina e iloagofie ai le lapopoa ma le mamanu fausaga.

Tuʻu faʻatau ma faigofie

Accu Check Mobile ua na o le pau le glucometer e oo i le aso e aunoa ma ni suega. Ae, o se kaseti faapitoa ma le 50 vaevaega e faʻaaogaina.

E ui i le maualuga o le tau, e manatu le au gasegase o le Accu Chek Mobile glucometer e avea ma se tau lelei: o le pusa e aofia ai foi le 6-lancet piercer, faapea foi le micro-USB mo le fesootai atu i se komepiuta.

Le faʻataʻitaʻiga lata mai e aunoa ma le faʻaaogaina o fasi siaki

Accu-Chek Faʻatulagaga Faʻapitoa

Accu Chek Asset o le mita sili ona taatele o le toto suka. E faʻaaogaina e suʻesuʻe ai le faʻaogaina o le kulūkose i le lautele (capillary) toto.

O uiga autu autu o le suʻega o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo:

Faaali atu96-LCD leitio
H * W * T9.78 x 4.68 x 1.91 cm
Pauna50 g
Taimi5 s
Toto toto1-2 μl
Faiga faʻavaePhotometric
Vaʻa0.6-33.3 mmol / L
Malosiaga o mafaufauga500 tulaga faatauaina ma le aso ma le taimi (+ maua mai tulaga taua mo le vaiaso mulimuli, masina ma le 3 masina)
Soifua ola≈1000 fua (e tusa ma le 1 le tausaga)
O a maʻa e manaʻomiaCR2032 pamu - 1 pc.
Faamanatuga Fua+
Tuuina atu o faamatalaga i le PC e ala i le micro-USB+

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua

Aʻo leʻi toe liliu le masini mo le taimi muamua, e tatau ona siakiina le mita. Ina ia faia lenei mea, i luga o le masini e tape ai le masini, i le taimi lava e tasi le lolomiina o le S ma le M ma faamau i latou mo le 2-3 sekone. A uma ona liliu le tagata suʻesuʻe, faʻatusatusa le ata i luga o le lau ma faʻaalia i le tusi faʻaoga.

Iloilo le faʻaaliga

Aʻo le i muamua le faʻaaogaina o le masini, e mafai ona e sui nisi o vaega:

  • faatulagaga mo le faʻaalia o le taimi ma le aso,
  • aso
  • taimi
  • leo leo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le masini?

  1. Uu i lalo le faamaufaʻailoga S mo sili atu i le 2 sekone.
  2. O le faaaliga e faʻaalia ai le seti. O le parakalafa, suiga i le taimi nei, e susulu.
  3. Faasolo le M button ma sui.
  4. Mo le agai atu i le isi nofoaga, lolomi S.
  5. Faasolo i ai seia oo i luga le totino. Naʻo le tulaga lenei e faʻaolaina ai i latou.
  6. E mafai ona e tapeina le mea faigaluega e ala i le uuina o le S ma le M i le taimi e tasi.

E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga mai faʻamatalaga.

E faʻafefea ona fua le suka

O lea, e faʻapefea ona galue le mita o Accu Chek? O le masini e faʻatagaina ai oe e maua ni taunuʻuga faʻamalieina i le taimi sili ona puupuu.

Ina ia iloa le maualuga o lou suka, o le ae manaʻomia:

  • toto kulukose toto
  • fasi siaki (faʻaaoga sapalai talafeagai ma lau suʻega),
  • tui
  • lanetet.

Mulimuli manino i le taualumaga:

  1. Fufuluina ou lima ma faʻagogo i se solo.
  2. Aveese se fasi pepa se tasi ma faapipii i le itu o le aū i totonu o le pu faapitoa i le masini.
  3. O le mita o le a liliuina aunoa. Faatali mo le faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga faʻaalia e fai (2-3 sekone). A maeʻa, o le a paʻu se pepe.
  4. Faʻaaogāina se masini faapitoa, tui le pito i luga o le tamatamailima (e sili ona pito i luga).
  5. Tuu se mataʻu o le toto i luga o se laufanua lanu meamata ma aveese lou tamatamailima. I le taimi nei, e mafai ona toe faʻaofiina le fasi siaki i le mita pe mafai foi ona e aveesea.
  6. Faatalitali 4-5 s.
  7. Fuaina o fua. E mafai ona e vaʻaia taunuʻuga.
  8. Tuʻu le fasi siaki ma tape le masini (pe a uma le 30 sekone o le a tape le aunoa).

E faigofie le faʻatinoga ae manaʻomia le tumau.

Faʻasalaga savali

I le tulaga o soʻo se faʻamalositino ma faʻaletonu o le mita, e oʻo mai feʻau tutusa i luga o le lau. O mea masani masani aʻo faʻaaogaina le suʻega o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo.

LaʻasagaMafuaagaTali
E-1
  • Le saʻo pe le atoatoa le tuʻuina atu o le suʻega suʻesuʻe,
  • Taumafai e faʻaofi se fasimea faʻaaogaina,
  • Ole vave faʻaaogaina o le toto i le suʻega (seʻia oʻo mai le faailo tutusa i luga o le mata),
  • Fua faʻatau fua.
  • Mulimuli i faatonuga pe a faʻaofi le fasi siaki,
  • Faʻaaoga se faʻamaumauga fou,
  • Faamama le meafaigaluega.
E-2
  • Le kulūkose maualalo
  • I le taimi o le talosaga, o le siaki o le suʻega na faʻanoanoa pe paʻu,
  • Faʻaaogaina o se toto vaivai,
  • Faaaogaina o le laina sese o le suʻega.
  • I le i ai o faʻamaoniga o le faʻaleagaina o le hypoglycemia - faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • Faʻaaoga le siaki fou o Accu-Siaki Suʻega Suʻe,
E-3Faʻafitauli i le laulau tulafono.Taumafai e toe faʻafoʻi le masini pe faʻafesoʻotaʻi se nofoaga autu.
E-4Tuʻuina o se mita galue i se komepiutaToe faia e ala i le aveeseina o le USB cable
E-5O le masini e faʻaalia i le mamana faʻalevelaina eletise.Ave se fua i se isi nofoaga pe tape le punavai

Sauniuniga saogalemu

Mo le faʻaaogaina o le mita e matua saogalemu lava mo le soifua maloloina, e tatau ona manatua e faapea:

  1. Soo se mea e faʻafesoʻotaʻi ma le toto o le tagata e mafai ona avea ma faʻapogai o siama. A faʻaaogaina le suʻesuega e le tele o tagata, o loʻo i ai se avanoa e fai ai konekarate HBV, HIV, ma isi.
  2. E fautuaina e le kamupanī le faʻaaogaina o le Accu-Siaki Faʻaaogaina faatasi ma fasi lava suʻega tutusa. O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga mai se isi kamupani e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga.
  3. Tausia le faiga ma mea e maua mai i le mafai ona maua e tamaiti, ona o vaega laiti e mafai ona mafua ai le salu.

Mo tagata mamai o loʻo mafatia i le maʻisuka, e taua tele le mataʻituina o le kulukose. O le meafaigaluega na matou suesueina mo le fuaina o le suka toto e mafai ai ona matou faia lenei faiga vave, faigofie, ma leai se mea. O le masini e tele ni tali mailei mai tagata faʻatau na latou faʻaaogaina mo se taimi umi.

Fua faʻatatau

Le aso lelei Ua faatulaga e le fomaʻi fautuaga mo le taimi ma le taimi o le fuaina o le glycemia mo tagata taitoatasi maʻi taitoatasi. Fautuaga lautele e mafai ona faapenei:

  • i le taeao i luga o se manava gaogao
  • 2 itula pe a uma se taumafataga (aoauli ma le afiafi),
  • pe a fai o le maʻi e ono aʻafia le hypoglycemia i le aoauli - ile 2-4 i le taeao.

Ole fua masani o le a mafai ai ona iloa vave ma faasaʻoina soliga.

Tuua Lau Faamatalaga