Le faʻaaogaina o le Ateroklefit fualaau i le cholesterol

Cholesterol o sosoʻo gaʻo lea e maua i le toto o le tagata. Afai o le tele o le cholesterol e sili atu i le masani, o le pipiliina o toto toto o le fatu ma le faiʻai e tupu. O vailaau e faʻamaʻiina i lalo o le cholesterol e faʻasaina ai le toto, faʻamalosia ai pathologies cardiovascular, strokes, heart attacks and other diseases. Ina ia puipuia le faʻalavelave faʻaleagaina, e tatau ona faʻamamā e le aunoa ia vaa. Ae maise lava le lauiloa, o sauniuniga e faʻatatau i ai le faʻavaeina o le faʻavae. O se tasi oi latou o le Atheroclephitis.

O le vailaʻau o le Ateroklefit

O le vailaʻau Rusia o le Ateroklefit o aʻafiaga o le laau e le o se vailaʻau - o se mea faʻapitoa faʻasolosolo malosi, na gaosia e le falemaʻi o le falemaʻi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o loʻo i ai sona faʻamalositino i le tino atoa, faʻapipiʻi i vitamini ma mea aoga. Faʻafeiloaʻi, aua le fai ma vaisu. O se faʻaopoopoga lelei mo le togafitiga faʻaleagaina o faʻamaʻi o toto toto, fatu pe faʻaaogaina mo le puipuiga. Ona o lona natura natura, ua maua ai e le fualaau faasaina se tulaga lauiloa.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaau faʻasaina e maua i ituaiga eseese:

  • Ateroklefit BIO capsules mo le tautala tautala - o se afifi o le 30 po o le 60 vaega,
  • pa'ū i fagu o le 100 ml.

Faʻalagolago i le pepa o le faʻasalaga, e ese le tuufaatasiga, o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

capsules75 mg fuamoa mumu mumu, 50 mg hawthorn vine extract, 35 mg (vitamini C) acid ascorbic, 10 mg (vitamin PP) acidic nicotinic, 1 mg lemu
pa'ū11 gr o le anufe mumu, 35% alcohol alcohol

O le tuufaatasiga o le meaʻai e aofia ai le mutia mumu mūmū, lea e nafa ma meatotino faʻapitoa falemaʻi. E talitonuina o le suavai o le fualaau faasaina e sili atu ona lelei le faʻaleleia, e maua vave ai le aafiaga. O faatonuga mo togafitiga e ese mai le ituaiga o faʻamalolo.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau Ateroklefit o se mea e maua mai le vao o le clover, lea e maua mai i le faʻaluaina faʻaluaina o le meafaitino faʻasaʻo ma le ethanol. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega tuusaʻo, na maua ai le faʻamaʻiina o le suamalie mumu, e faʻaalia i le avega o le cholesterol, le maualuga (LDL) o le lipoproteins maualalo, ma faʻaleleia ai le maualuga (HDL) lipoproteins maualuga.

O le faiga o gaioiga e fesootaʻi ma le fesuiaiga o le cholesterol mai le LDL i le HDL. O le faagasologa o le metabolism o le cholesterol ua televave le faatelevaveina, ua toe faʻaleleia ai faiga faʻavae. O le satu o le perovidation lipid ua faaitiitia i le faaitiitia o le lipid peroxidation fesuiaiga, faatulagaina lelei o le puipui o lapisi vascular.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O se fofo o le togafiti e faʻaaogaina i togafitiga o le fatu, i le faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi fatu cardiovascular. Faailoga autu mo le faʻaaogaina:

  • hypercholesterolemia,
  • ituaiga o le II II hyperlipidemia, e tusa ai ma le faʻavasegaina o Fredrickson - faʻasologa masani e masani lava i le tele o faʻamaʻi o le cardiovascular system, o loʻo i ai le faateleina o lipids poʻo lipoproteins i totonu o le toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Ateroklefit

Aʻo leʻi faia fualaau oona poʻo le pa'ū, ua fautuaina oe ia sui lou olaga ma tausisi i se taumafa o le hypocholesterolemic: faʻatapulaa le faʻaaogaina o masima ma meaola manu, aofia ai fualaau aina ma fualaʻau i au meaʻai, ma taofi le inu ava ma le ulaula. Ia mautinoa e talanoa i se fomaʻi.

O le a le vailaʻau?

O se tasi o togafitiga lauiloa o le vailaau Ateroklefit, laulau po o capsules e sili ona lelei mo togafitiga ma puipuiga.

O a foliga o le fualaau faasaina? O vailaau ua gaosia ma gaosia e le Ateroklefit Evalar, lea e faʻapitoa i le atinaʻeina ma le faʻatau atu o vaega o le ola maloloina, e aofia ai le cholesterol.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina ua filifilia ma le faaeteete ina ia aua neʻi faʻamalosia ai faʻamaʻi o loʻo i ai nei, o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le tino, aafiaga faʻaleagaina. O le tuufaatasiga e aofia ai vaega nei o loʻo ola faʻatasi:

  • laʻau o hawthorn
  • Vitamin C o loʻo faʻatusalia e le acid ascorbic
  • vitamini PP - nicotinic acid,
  • siakiina, e nafa ma le lipid metabolism masani, faʻatalanoaina o le cardiovascular system,
  • mumu vevela extract
  • fualaau o le vine.

O ia ituaiga laau e iloagofie e biocapsules ma a latou analogues, lea e faatumulia ai le maketi o falemaʻi. O se faʻafefiloi o laau toto e lelei tele mo le tuʻuina atu o le cholesterol, faʻamamaina o toto toto, aveese faʻamau i luga o puipui, fesoasoani e faʻamamā le toto ma faʻamaonia le tafe toto. O le mamā o le toto, o le sili atu ona maloloina o le loto o le a oʻo i le tulaga lamatia o le faʻamaʻi konekarate cardiovascular.

O le mea autu, lea ei ai mea e faʻaitiitia ai le maualuga o le tino o gaʻo i totonu o le toto ma toto toto, o le vevela mumu. O le vaega o lenei laau ua lauiloa i le lalolagi e fomai e avea o se mea e mafai ona faaleleia ai le galue o le fatu. O le mea lea, na aofia ai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ina ia faʻaleleia ai le aafiaga o le gaioiga a isi vaega.

A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e pei o iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase, o se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto o le cholesterol toto, faʻamautuina o le lipeta metabolism, o le faʻaitiitia o ia faʻaaliga o pathomas vascular pei o:

  • tinisitus
  • faateleina le sao o le fatu
  • vavao.

O ia taunuuga lelei e maua ona o le mea moni e faapea o le mumu veve extract o loʻo aofia ai le tele o flavonoids.

O lenei vailaau e ese mai le talafeagai mai i analogues, talu ai e mafai ona vave vave ma le aunoa le taofia o le atinae o le atherosclerosis, faateleina le maualuga o le puipuiga o vaʻa toto, taofia le fausiaina o fusi toto, o se tulaga sili ona lamatia mo tagata.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

Faʻafefea ona faʻaaoga le Ateroklefit Bio, o le a le faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina? Afai e te tilotilo i ata o atherosclerotic plates i luga o nofoaga o togafitiga faafomaʻi, ma malamalama ai e tatau ona tausia vaʻa ao lei oʻo mai le maualuga o le cholesterol. O sea "otaota" i luga o puipui e afaina ai le tafe toto, e faigata ai mo le faaaogaina o elemene aoga, vitamini, ma meaʻai. Talu ai ona o le tuputupu aʻe o pusa o le cholesterol, o vaʻa e pei o paipa paipa vai, lea e mafua ai se faʻalavelave i soo se taimi.

Mo lenei faamoemoe, latou te fautuaina foi le faaaogaina o fualaau faasaina e pei o Atheroclit. O fualaau aina o le fualaau faasaina e fuafua i le faaitiitia o le aofaiga o atisoseti atherosclerotic, cholesterol i se tulaga talafeagai, faamalosia o puipui o toto toto, taofia le atiina ae o fasipolo ma fatu fatuga, faamamaina toto, aveesea o toxins ma faaitiitia ai le aofaiga o tupe teu. Faʻavae i luga o lenei mea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Ateroklefit Bio, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, ia iloa mea nei:

  • e iai faʻafitauli eseese i le cardiovascular system, o lea e manaʻomia ai le faʻaleleia o ana galuega tauave, toe faʻaleleia le malosi ma le tumau,
  • e talafeagai le tauaveina o togafitiga puipuia e faʻatatau i le puipuia o le atherosclerosis,
  • o loʻo i ai se manaʻoga e faia ni togafitiga faʻaʻumiʻumi e faʻatatau i le togafitia o pathoces cardiovascular.
  • puipuiga e puipuia ai le atinaʻeina o le hypercholesterolemia ma le tupu mai o papa,
  • tausia le paleni i le va o le fesuiaiga o le cholesterol ma lona maualuga i le toto,
  • faamautinoa le viscosity o le toto i totonu o le vaega e taliaina ona o le tafe toto i totonu o vaa e masani lava.

Contraindications

E tele tagata gasegase na matauina o le vailaʻau e lelei le faʻafeiloaʻi, e ui lava o loʻo i ai le tele o faʻailoga e tatau ona mafaufauina aʻo lei aveina le Ateroklefit. E aofia ai mea nei:

  1. Le i ai o allergies poʻo le faʻaaloalo i le tasi o vaega o fualaau oona. O le mea lea, afai e mafatia le maʻi i nei faʻaaliga, ona tatau loa lea ona ia logoina le fomaʻi ma ia maua ni suʻesuʻega faaopoopo i luga o vaega o le upusii poʻo fualaau.
  2. Aua le faʻaaogaina lenei vailaʻau mo fafine maʻitaga poʻo i latou o susu.
  3. O tagata maʻi ei lalo ifo o le 18 tausaga ua faʻamatalaina le vailaʻau Ateroklefit, ae o lona taliaina o loʻo pulea e se fomaʻi.

Capsules o le Ateroklefit Bio e tatau ona faʻaaogaina e tusa ai ma le polokalame na faʻatuina e se fomaʻi. E le faʻatagaina le togafitiga o le tagata ia te ia lava, ina ia aua nei faʻaititia le tulaga o le soifua maloloina ma le faʻafitauli o le maʻi. Faʻalagolago i faʻamatalaga ma taunuʻuga o le auʻiliʻiliga, pe o se vailaau faʻamalosi poʻo se kapaila (papa) e mafai ona faʻatulagaina. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina i se auala ina ia mafai ai ona ausia taunuuga talafeagai. I le averesi, o se togafitiga togafitiga e 3 i le 6 masina ma le toe fai soo pe a mavae ni nai vaiaso.

Atheroclephitis papa

Ave faʻatasi le paluga i aso taʻitasi ma fafaga faalua, fufulu i le vai mafanafana. O le umi o le faʻatagaina e tusa o le tolusefulu aso. E fautuaina e toe faia le vasega e oʻo i le fa taimi i le gasologa o le tausaga ma se malologa o le itiiti ifo ma le lua vaiaso i le va o vasega.

O se sipuniti o le faʻamaapeina o le suavai (30 to 40 drops) ua faʻamavaeina i le 150 mg o le mafanafana, vai inu. O le fofo e ave tasi i le tolu taimi i le aso, afa itula ao le i taumafa. O le umi ole togafitiga e tasi le masina, a uma le fitu aso malolo, e mafai ona toe faia le vasega.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le atheroclephitis e faʻamatalaina i isi fualaau o le lipid-lowering. O fegalegaleaiga taua taua e le o faamatalaina. Faamolemole ia matau:

  1. Aʻo e tago i le fualaau faasaina, e mafai ona e lafoaʻi punaoa faaopoopo o vitamini C, PP - faʻaaogaina atoa mo le leai o latou manaʻoga.
  2. O le teena o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ua fautuaina, o drops o le vaifofo e aofia ai le alcohol alcohol.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O se vailaau faʻasaina ma fatuga masani, ona o lenei mea - o aʻafiaga aʻafia e seasea ona matauina, tulaga e ono mafai ona tupu: tiga o le ulu laiti, leu, vomiting, oona i le gutu, masalosalo. I tagata gasegase e maua ai le gasegase i vaega, o le a le amataina se faʻalavelave faʻafefe (rashes, vevela, mimiti), o le a mou atu pe a uma ona faʻamalo le faletupe.

O le toesea e seasea. Faʻateleina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le inupia ma le ava malosi e le faʻaaogaina. O togafitiga faʻapitoa e faia: gasegase ma le tofiaina o le elemorbents (Polysorb, Smecta ma isi). E taua le mulimuli i le metotia e tusa ai ma faʻatonuga, e le mafai ona e faʻatupulaia le aso faʻapitoa fautuaina e aloese ai mai faʻafitauli o le soifua maloloina.

Mai faatonuga faʻapitoa e tatau ai ona iloa e mafua ona o mea o loʻo i totonu o le alcohol alcohol, pe a ave le fualaau faʻasaina, faʻatapulaaina le galuega e aʻafia ma le gauai atu i le mafaufau, musu e ave taavale. I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona mataituina faailoga o AST, ALT, CPK, bilirubin.

Atheroclephitis mai cholesterol: tau, faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga

O le atherosclerosis o loʻo sili ona taatele o le maʻi cardiovascular. E tupu mai o se taunuuga o le faaputuputu o lipoproteins i totonu o le toto. Atheroclephitis mai le cholesterol ua manatu o se auala lelei e suia ai le fua o le atherogenicity.

O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, ua faateleina le lipoproteins maualuga. E fesoasoani lenei mea e aveese ai le lipoproteins maualuga maualalo maualalo mai le tino lea e faaputuputu i le va o puipui o toto toto.

Faatasi ai ma le faʻaleleia lelei o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻasalalau le maualuga o le cholesterol i le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

I le faʻatusatusaga, ua fautuaina ina ia faʻatapulaaina le faʻaaogaina o gaʻo, sui i se mea faapitoa taumafa o le hypocholesterolemic.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Ateroklefit: faʻaitiitia le sipuniti o le vaifofo i le 1/3 ipu vai, faʻaalu faatolu i le aso afa ile itula ao lei oʻo i taumafataga. O le umi o le lipid-lowering therapy with diet is 3-6 masina, a maeʻa ona faia lea o se suʻesuʻega o meaola faʻapitoa ma le faʻamatalaga lipid profile. O le vasega lona lua e faia pe a manaʻomia.

Faatonuga faapitoa

O fualaau e aofia ai le itiiti ifo ma le 35% alcohol alcohol. I se tasi fualaau (1 teaspoon) o le 1.58 kalama o le ava malosi. Ole fua ole aso ole taumafa ole ava malosi ile taimi e tolu ole 4.74 km.

I le taimi o le lipid-lowering therapy, mataʻituina o le ALT, AST, KFK, bilirubin. Ua fautuaina tamaitai e faʻaaoga metotia faʻailoga i le faagasologa atoa o le togafitiga o le hypocholesterolemic. O le faʻaopoopoga i aso taʻitasi o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga e le taliaina.

Tuuina atu o fualaau e aofia ai le ava malosi, o le musu e ave taavale e manaʻomia.

E leai ni analogues fausia. Fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa:

Faʻamatalaga e uiga i le Ateroklefit (manatu o maʻi ma fomaʻi)

O le siakiina o ripoti a fomai na mafua ai le faaiuga o le fualaau faasaina ua malosi ona faamatalaina i le togafitiga ma le cardiological i togafitiga faafomaʻi ina ia faaitiitia ai le cholesterol, e faaitiitia ai le matuia atherosclerosis ma ona taunuuga. Talu ai e faʻamalosi tagata matutua e suʻe fualaau i aso taʻitasi, o le suiga i le suʻeina o fualaʻau e sili ona taliaina.

O tagata maʻi latou te maitauina foi, o le togafitiga faaumiumi, o le maualuga o le cholesterol e faʻaitiitia, lea e faʻamaonia e faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega.

I se tulaga aoao, o iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le Ateroklefit fualaau faasaina e matua lelei lava.

Faʻavae ma meatotino

O vaega o le atheroclefitis o fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻamaʻiina o le tino vascular system

O le vaega autu o le vailaau oona o le paluga o vao. I talanuʻu faʻaleaganuʻu ma aganuʻu faʻapitoa, o le mea e faʻaaogaina ai vaʻaia o se auala lelei tele e faamama ai vaa i luma o le maualuga o le cholesterol.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le vevela vevela vevela, fugalaau o le hawthorn, vitamini C ma le vailaʻau PP. O nei vaega taitasi i lona lava ala e aafia ai le cardiovascular system, faʻamalosia, tuʻuina atu le leo.

I le avea ai o se vaega o le paluga vao, e tele ituaiga o mea e le o gaʻo. Faʻafetai i le mafai ona vave faʻapipiʻi le cholesterol faʻateleina. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasiga, ua gaosia ai le gaʻo. O nei vailaʻau e faʻasaga ai le gaioiga o le toto ma faʻalauteleina ai le galavai o vaʻa o le loto ma le tino atoa.

Amino acids i le clover ei ai flavonoids. Mo le vascular system, o flavonoids o se fualaau faʻamalosi e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le gaʻo gaʻo ma faʻaitiitia le aofai o le cholesterol i totonu o toto o le tino.

Manatua! O le faʻaoloaina o le totoa e le afaina ai le gaioiga o le ate. Afai o le puna o le maualuga o le cholesterol i totonu o le tino o le taumafa tele lea o meaʻai gaʻo poʻo le gaʻo o le galuega, o le fualaau faasaina e le aoga i le faʻaaogaina.

O vaega o le atheroclefitis o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamaʻiina o le tino vascular system. O le mea lea, e mafai ona ausia se puipui malosi i totonu o le vaa. I lenei tulaga, o le pito i fafo o le vaa e tumau pea ona fua.

Ateroklefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

Talofa tagata uma! Tatou toe foi i le iloiloga o fualaau. O le ae faitau e uiga i le betaserka iinei, e uiga i le xymelin iinei, e uiga i le azithromycin iina. Le isi mea "Ateroclefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, faʻalogoga tutusa" e uiga i se fualaau lelei lelei e faʻaaoga mo le puipuia ma togafitiga o le atherosclerosis o toto toto.

  • 1. Ateroklefit - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa
  • 1.1 O le a le vaega o le atheroclephitis
  • 1.1.1 Faʻalupega mumu mumu: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.3 Fugalaau o le Hawthorn: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.4 Vailaʻau C (acid ascorbic), faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.1.5 PP (Nicotinic acid): faʻamatalaga, faʻailoga
  • 1.1.6 Taunuʻuga: faʻamaoniga, faʻamaʻi
  • 1.2 Faʻapitoa sauniuniga i le atheroclefitis: faatonuga mo le faʻaaogaina
  • 1.3 faʻasalaga tuʻufaʻatasia ma le tau o le fualaau faasaina
  • 1.4 Analogues o atheroclephitis
  • 1.4.1 Capillary: faatonuga, lona tau

1.1 O le a le vaega o le atheroclephitis

Naʻo fualaau faisua mūmū mūmū ma fugalaau vaofaʻapea foʻi vitamini C, PP (nicotinic acid) ma le sosolo. O nei mea uma ei ai o latou lava aafiaga ma e taua le nofo i luga oi latou taitoatasi. Manatunatu faʻapitoa mea taitasi.

1.1.1 Faʻalupega mumu mumu: faʻamaoniga, faʻamaʻi

O lenei laau ua leva ona lauiloa mo le mea moni e faapea e tutusa ma estrogens (hormones sex sex), o latou e puipuia ia vaʻa o fafine aʻo leʻi faia ni taʻavale mai foliga o atherosclerotic plate i luga o puipui, ma faʻaitiitia ai le toto cholesterol. E le gata i lea, o le laau e faʻaleleia le puipuiga, faʻamalosia le puipui lapisi, faʻaleleia le soifua manuia lautele, ma faʻamautuina le metabolism.

E fautuaina le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le fasioti tagata ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, mastopathy. O le vailaau faasaina ua faatonuina foi

  • i luga o le sami
  • migraines
  • neurosis ma le atuatuvale
  • cholecystitis
  • vegetovascular dystonia,
  • tigā
  • afaina o fatuga ma fatu urinary,
  • i le dermatology:
  • vevela paʻu
  • le faʻaalia o mimita vave ma le paʻu o lauulu.

E le mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina pe a faʻasaina le estrogens, e pei o le taimi o le maitaga ma le lactation, e le fautuaina e faʻaaoga le mumu mumu pe a maeʻa le fatu fatu ma le stroke, ma le thrombophlebitis o veins o pito i lalo, urolithiasis, ma i lalo o le 3 tausaga le matutua.

1.1.3 Fugalaau o le Hawthorn: faʻamaoniga, faʻamaʻi

Ua leva ona matauina e tagata aafiaga aoga o lenei laau i luga o le fatu ma toto toto. Tino ma teuteuga o fugalaau ma fua

  • faʻasaʻo le toto maualuga
  • faʻaleleia le faʻatautaia o le gaioiga,
  • faaleleia le gasegase i totonu o ona sela.

Phytopreparations from hawthorn e faʻamalosi ai tumutumu saoloto, o loʻo i ai gaoioiga faʻasaʻa, fesoasoani e tau faasaga i le arteriosclerosis o toto toto. Latou te faʻaleleia le faʻatinoga o le tino, faʻaleleia lona toto, ma faʻamaloloina aafiaga o le atuatuvale. Fua e faʻaleleia ai otaota, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ma fesoasoani e toe maua mai maʻi matuia.

Faʻamatalaina mai fualaau mai le anufe mo faʻasalaga, tachycardia, tiga i totonu o le fatu, atherosclerosis vascular, toto maualuga, maʻi faʻamaʻi, gastroduodenitis, vavavevave, puupuu o le mānava, ulu o le tino vascular origin, mafatiaga faifai pea, maʻi leʻo, neurosis, lelava vaivai.

E iai foʻi le tele o faʻasalaga, e aofia ai ma maitaga ma lactation, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua, o le mafaufau ma le arrhythmia, o aʻafiaga o le manua o le maʻi, o le maʻi o le ate, bradycardia, colic intestinal, reactions reagic to this plant.

1.1.4 Vailaʻau C (acid ascorbic), faʻamaoniga, faʻamaʻi

E iloa uma e tagata e uiga i aoga o le acid ascorbic mo le puipuiga, e tatau foi mo le galue masani i le tino, manaoga o aso taitasi - e oo atu i le 100 mg.

Faʻatasi ai ma le leai o se vaitamini C, o loʻo tupu ai se faʻamaʻi mataʻutia - o le faʻamalosi, lea na masani ona avea ma mafuaaga o le maliu o tagata gasegase.

O le Ascorbic acid o loʻo i ai ni mea faʻamalosia, puipuia o sela o le tino mai le faaleagaina e radical free, viruses ma siama.

O le tele o vailaʻau C e maua mai i meaai, e tatau ona faʻaopoopoina i le taimi o le hypovitaminosis, mo le puipuia ma le togafitia o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi, aʻo maitaga ma lactation, faʻamaʻi maʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi o le tino (eczema, dermatitis, psoriasis), i le mavae o manua ma gaioiga, ma le atherosclerosis o vaʻa toto .

O faʻamaoniga i le aveina o le acid ascorbic o faʻamaʻi faʻafitauli i le vailaau faʻasaina, maʻi o le maʻisuka, thrombosis, ma le thrombophlebitis, urolithiasis ma le hyperoxalaturia, diarrhea, thalassemia, kanesa ogaoga, gasegase gau, leukemia.

1.1.5 PP (Nicotinic acid): faʻamatalaga, faʻailoga

Ona o le mea moni o le vitamini PP o loʻo aʻafia i le metabolism, ua mafai ai ona faʻasaoina, faʻaitiitia le cholesterol toto, ma e iai foi lona aafiaga vasodilating, ma ua faʻaaogaina e togafitia ai le atherosclerosis.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le le lava o le faʻaaogaina o le vailaʻau o le nicotinic i meaʻai, faʻapea foʻi togafitiga o faʻamaʻi o le fatu ma toto (angina pectoris, le atoatoa o le tino, fatuga o le fatu ma le stroke, cardiosclerosis, faʻamaʻi pipisi, inisua ma faʻamaʻi ate).

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o ni faʻafitauli faʻaleagaina i le tino, gout, ulutala peptic ma le maʻi gasegase, gastritis, cirrhosis, mausali i le faamaligiina, maʻitaga ma le lactation.

1.1.6 Taunuʻuga: faʻamaoniga, faʻamaʻi

O le vailaʻau P lea, o loʻo maua i le tele o fualaau aina aemaise lava o vine, o loʻo i ai mea e faʻaleagaina ma faʻaleagaina. E puipuia e Rutin le puipui lapoa mai le faaleagaina, e faatonutonuina ai le gataifale, e faaitiitia ai le gafatia o tamai vaa ma faaleleia ai le microcirculation.

Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina le vaitamini mo

  • faatulagaina masani o le toto,
  • togafitiga o faʻamaʻi pipisi
  • i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa faʻamaʻi pipisi poʻo le faʻalauiloaina o vevela,
  • fesoasoani i le edema
  • Puipuiga o le matua matua.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le taimi o le maitaga, ae maise lava i le uluaʻi masina muamua, faʻapea foʻi ma allergies i le mea galue malosi.

1.2 Faʻapitoa sauniuniga i le atheroclefitis: faatonuga mo le faʻaaogaina

Talu ai o vaega uma o loʻo lisiina i lenei vailaʻau e faʻaititia ai le cholesterol i le toto, o le fualaau faasaina ua faʻaalia muamua mo le hyperlipidemia - mo le puipuia ma togafitiga o le atherosclerosis vascular. E faʻaaogaina foi i le togafitiga o isi faʻamaʻi o le fatu ma toto toto, o le gaʻo, o le faʻalavelave tumau ma le ola le lelei, le faʻalogologo i le faʻalogo, le vavao ma le pisa i taliga.

E le mafai ona e faatonuina se fofo mo allergies i soo se vaega, maitaga ma le lactation, i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, manua o le faiʻai, gau ma le ate, ma le ava malosi.

Talu ai o le vailaʻau o le atheroclephitis o le bio-fualaau faisua ma e aofia ai vaega masani, e lelei le toleniina e tagata gasegase ma e seasea afaina ai aʻafiaga: gaioiga, maʻi tiga, ita i le gutu po o allergies.

E fautuaina ia laumei mo le tagata gasegase e ave faalua i le aso, faʻafefe - 20-30 lua pe faatolu i le aso. Ole aʻafiaga e le tupu vave ma e manaʻomia le mauaina mo se taimi uumi - ia le itiiti ifo i le 20-30 aso, o le a faia soo, aua i le tausaga e te manaʻomia e 3-4 suʻega togafitiga.

E mafai foi ona maua se taimi umi umi - mai le 3 masina i le ono masina, ona fautuaina lea e fai se malologa mo le 3-4 vaiaso ma amata ona toe tago i le fualaau faasaina.

O vailaau i totonu o capsules e onā ao leʻi 'ai - e tusa ma le afa itula, ma faʻapalapala ile pata i le 50-100 ml o le vai.

1.3 faʻasalaga tuʻufaʻatasia ma le tau o le fualaau faasaina

E gaosia e le au gaosiga le atheroclit i capsules e 250 mg, ma i totonu o le pusa e 30 pe 60 fasi vaega, o le tau masani o le afifi muamua e 210-250 rubles, le lua - 330-400 rubles. O le faʻamatalaga vai o lenei vailaʻau i totonu o le fagu lita 100 o le a taugata ai le faʻatau e tusa ma le 230-270 ruuga.

Faʻapipiʻi le atheroclephitis i le 30 capsules

E le pei o kapaila, o le upusii e aofia ai le mumu mumu ma le 40% alcohol alcohol, o le mea lea ua vavaeina ai tagata mamaʻi, faapea foi ma tamaitai e le fautuaina e ave estrogens (mo maʻi mama o le susu, ovaries ma le matua, thrombosis ma thrombophlebitis, uterine gasegase o le le iloa le tala, o le maitaga, lactation, ma lalo ifo o le 18 tausaga).

1.4 Analogues o atheroclephitis

E le tele ni fualaau oona i luga o maketi e mafai ona maualalo ai le cholesterol toto, ma i le taimi lava e tasi e masani ai ma togafitiga. O mea suamalie e faʻalavelaveina ai ona faʻasinotonu i le tino e taʻua o fuainumera.

O nisi o tagata sili ona lauiloa lipitor poʻo le atorvavstatinae oi latou uma lava e le mafai ona afaina ai nai lo le lelei. A maeʻa uma, e manaʻomia le cholesterol mo le faʻaogaina masani o le puipui o le cell, ma e aʻafia foi i le faʻaogaina o sikisa i totonu o siama eseese pe a uma le faʻaleagaina.

O le isi vaega o fualaau faasaina o fibeti; latou te faaitiitia le tele o gaʻo vai i totonu o le toto e aunoa ma le aafia ai o latou fatuga. E ono aofia ai faʻafefiloi, hemofibrozil, faʻasalaga ma le faʻamaoni.

E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le atherosclerosis, ma le oona, o le maʻisuka poʻo le gout.

Ae e le mafai ona faʻaaogaina i fafine maʻitaga, o gasegase e matua afaina ai le ate ma fatuga, cholelithiasis, e le tuuina atu i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

O le initaneti o le absorption o le Cholesterol (ezetimibe) faʻaitiitia ai lona faʻafefe i totonu o le inumaga, ma o le mea lea e tutusa lelei ma fuainumera. Latou te le aʻafia i le tino, ma o lea e le afaina ai ma e mafai ona faʻaaogaina i tagata taʻitoʻatasi ma le faʻaleagaina tele o le ate ma fatugaʻo. Ae ui i lea, o fualaau o lenei vaega e taugata, o lo latou aafiaga e matua vaivai, ma o le aafiaga i le ola o le olaga e le i faamaonia.

1.4.1 Capillary: faatonuga, lona tau

O loʻo i ai se isi vaega e masani ona faʻaaogaina e tagata gasegase: vitamini, aemaise lava le nicotinic acid, ma supplements dietary.

O nei mea e masani ona faia mai togalaau faʻamalosi e faʻamalosi ai le puipui o le vaa ma faʻaleleia ai le microcirculation i totonu o masini.

O se tasi oi latou o capillary, na ia mauaina lana talosaga i le tautau o le toto cholesterol, angina pectoris, maʻi fatu fatu, mo le togafitia o le fatu ma le stroke.

O le sauniuniga lea o togalaau mai Siberia larch. O pepa taʻitasi e aofia ai le 10 mg o mea gaʻo. O loʻo fautuaina mai e le aʻoga le capillary pe a

mo togafitiga ma le puipuiga o le atherosclerosis o toto toto.

O faʻamatalaga i le capillary ua na o faʻamaʻi faʻafefe i ona vaega.

O le tau masani o le vailaʻau e tusa ma le 350 ruble i le 100 papa. E ave faatolu i le aso mo le 3 vaiaso, ona fai lea o se malologa mo se isi vaiaso. E le tatau ona e faʻamoemoe i se aafiaga taua mai meaʻai, ae faʻatasi ai ma le masani ma faʻaʻumiʻumi le faʻaoga e faʻaleleia atili ai le manuia lautele ma fesoasoani i togafitiga faʻapitoa o le maʻi.

Ma o le taimi nei o se vitio e faʻalautele ai lau vaʻaia. Elena Malysheva "O le a le tala a le auiliiliga. Cholesterol ":

Ou te faamoemoe, aʻu au faitau, o le ae manatua togafitiga o fualaʻau pe a maua e le fomaʻi au suʻega o le toto e maualuga lou cholesterol ma e mafai ona maualalo i se tau e le taugofie, ae sili ona aoga e pei ole atheroclefitis.

Ia, na faapefea ona e fiafia i le tusiga? Afai o lea, ia mautinoa e faʻasoa i luga o fesoʻotaiga vavave faʻasoa, faʻapipiʻi i le faʻafouina o le blog ma faʻatali mo le faaauauina. Tue, talofa.

Le faʻaaogaina o le Ateroklefit fualaau i le cholesterol

O le tele o tagata gasegase latou te fiafia i le Ateroklefit Bio, o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina lea o loʻo fautuaina ai le tagofia o fualaau faasaina o se auala e faamama ai vaʻa toto. O se vailaʻau e pei o le cholesterol e faʻaleagaina ai le tino o le tino, e fesoasoani i le faʻaalia o le tele gaʻo ma le faʻailoga i luga o vaa. Afai e pipili, ona ono maliu ai lea.

Ina ia iloa pe o le a le tele o le cholesterol maualuga i totonu o le tino pe o iai i le "masani" faailoga, e mafai ona e faia ile suʻega masani faafomaʻi. Ole puipuiga faʻapitoa ma mea taumafa e fesoasoani e pulea le maualuga o lenei vailaʻau, faʻapea foʻi togafitiga faʻapitoa, lea e aofia ai vailaʻau mo le cholesterol.

Analogs o Atheroclephitis

Talu ai ona o lona tulaga tulaga ese o laau toto, o le faaopoopoga e leai ni faʻatusatusaga tuusaʻo e aofia ai mea tutusa. I falemaʻi, o loʻo i ai tupe e iai foliga tutusa ma togafiti. Faataitaiga o nisi:

  • Bittner Cardio i capsules. Meaʻai mo le puipuia o le atherosclerosis, maʻi fatu fatu. E aofia ai le fagota, omega-3, PUFA.
  • Krusmarin suavai. O se fofo mo le maualalo o le cholesterol e tele ona lelei: e afaina ai le toto ma le faʻavaeina o toto, e aafia ai le faʻaleleia atili o le toto i totonu o le mafaufau, faateleina le puipuiga ma isi.
  • Mipro-VIT papa. O loʻo faʻatulagaina i se vailaau faʻasolosolo: e faʻamaonia le metabolism ma o le taunuuga o le antisclerotic. O loʻo i ai se aafiaga lelei i: allergies, pathologies o thyroid, faʻamaʻi puipuia, maʻi fatu cardiovascular, faʻamaʻi o le oncology ma isi.
  • Pepa o le Cholestade. Faʻaopoopoga o meaola o mea totino, faʻataʻitaʻiina fefaʻatauaiga: lipid ma cholesterol.
  • Angioprotect. Faʻaopoopoga a le tagata gaosi Rusia "NNPTSTO". Ua faatonuina mo le puipuia o le maualuga o le toto, stroke, fatu fatu, veins varicose.
  • O le a taʻitaʻia le loto. O le vailaʻau e mai le Evalar. E faʻaaogaina mo le puipuia ma i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o toto, fatu.
  • Doppelherz VIP Cardio Omega. BAA o le gaosiga Siamani, o le kamupani pharmacologist Kvayser Pharma. Meaʻai: gaʻo iʻa, lipine, vitamini B12 ma le B6, alpha-tocopherol, glycerol, gelatin.

Le lisi o isi analogues: Ateroklefit Biocapsules, Bonactiv, Anticholesterol, Karinat, Cholestin, paletini o le Cholesterol, Garcilin ma isi. O i latou uma lava o ni mea faʻapitoa e faʻaaogaina, e eseese i le tuufaatasiga, ae faʻatasi ai ma se masini tutusa o le gaioiga.

Le tau o le atheroclit

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le faiga o le faʻasaoina ma le vaega o le faʻatau. I falemaʻi a Rusia, o le tau e eseese mai le 220 i le 380 ruulu i le pusa. I Moscow, e mafai ona maua le fualaau faasaina i faleoloa e 380 o le taulaga ma 21 falemaʻi ile initaneti. O faʻataʻitaʻiga o tau patino mo le itulagi o le laumua o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

Pharmacy Chain Pharmat

Atheroclefitis mai EvalarChain of pharmacies "Daisies in Altufevo"Vailaʻau faafomai "Falemaʻi lelei"
capsules 250 mg No. 30mai le 291 p.mai le 269 p.mai le 279 p.
pata o le 100 mlmai le 306 p.mai le 265 p.mai le 270 p.

Maria, 43 tausaga Mo le puipuia, ou te inu i lenei vaifofo i lea taimi ma lea taimi, e fesoasoani e faamautu ai le suka toto ma faatumauina laʻu cholesterol. E i ai loʻu aʻafiaga i faʻamaʻi pipisi. Ou te inu mo le lua vaiaso, tasi i le tolu masina. Ua pasia le tele o vasega. Ou te tuʻuina atu suʻesuʻega e le aunoa. Ou te matauina se alualu i luma faifai malie o le soifua manuia ma vasega taitasi. E lelei le faʻafeiloaʻi, e leai ni uiga leaga, ou te le matauina mea ua fai ma vaisu. E lelei lau manatu.

Nadezhda Sergeevna, 51 tausaga ou te faasoa atu se toe iloiloga i le faʻaaogaina o mea faʻaopopo. Na taʻu mai e laʻu fomaʻi ia te au o se faʻaleleia atili, faatasi ai ma vailaʻau. Ou te mafatia i le maualuga o le cholesterol ona o mea le lelei ma le le talafeagai. Sa ia paleni ana meaʻai, teena meaai gaʻo, inu vai ma vailaau. O le masina mulimuli ane, na oʻo ai le cholesterol i totonu o taʻaloga masani. O se avanoa sili mo aʻu, o le tuufaatasiga e masani ma ou te fiafia i le tau, mo le fagu na ou tuuina atu na o le 300 rubles.

Larisa, 39 tausaga. Ina ua ou ofoina atu le toto mo suega, o laʻu cholesterol e sili atu i luga masani. O le faafitauli i vaʻa e le faʻalavelave tele, ae mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga o le soifua maloloina. Sa ou sui i meaai lelei, e le aofia ai le tele o gaʻo afaina. Na amata ona ou inu vaipuna mai Evalar, o se lauiloa lauiloa, sa ou taumafai i ni auala eseese ia te au. Faʻatuʻu natura, leai se kemisi. Sa ou inu i le tolu masina, uʻu sina sipuniti o mataʻu i le vai, inu 30 minute ao lei faia se taumafataga i lea aso ma lea aso. Na ia ofoina atu le toto i le masina talu ai, e le sili atu lona masani ole cholesterol.

O vailaau mo le cholesterol Ateroklefit: faʻaaogaga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

I le maʻisuka, e taua le siakiina e le aunoa o le toto cholesterol maualuga ina ia mafai ai ona taofia le atinae o le hypercholesterolemia.O ia togafitiga e mafua ai le faʻalavelaveina o le cardiovascular system, o le tupu o le atherosclerosis.

O le maualuga o le maualuga o lipids lamatia e mafai ona faʻaitiitia ai le vaivai o vaʻa toto, faʻamafu o latou puipui ona o le faʻavaeina o pusa cholesterol i le epithelium. Faʻatasi ai ma se faʻamaʻi faʻamaʻi, o le gaʻo uma lava e poloka atoatoa, lea e mafua ai le faʻaitiitia o le tafe toto ma le atinaʻeina o faʻalavelave ogaoga.

I le faaopoopo atu i meaai paleni, i le taimi muamua o le maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le tagofia o mea taumafa e leai se faʻamaʻi. Atheroclit ua manatu o se vaifofo lelei ma faamaonia mo le faaitiitia o le cholesterol, e tele ana iloiloga lelei mai fomai ma tagata gasegase.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O vailaʻau mo le cholesterol Ateroklefit e mafai ona faʻaitiitia ma le saogalemu le maualuga o mea leaga i le tino. O le gaosiga o togafitiga faʻaleaganuʻu mai le siʻosiʻomaga mataʻutia o le kamupani lauiloa a Evalar, lea ua tele tausaga na gaosia ai vailaau mai mea masani.

I luga o le faʻatau, e mafai ona e maua ni ituaiga se lua o fualaau faasaina - faʻamautuina vai ma otaota. I le foliga o le suavai, o le fualaau faasaina ua faatonuina pe afai e maua e le fomai le hyperlipidemia ituaiga II. Ae o le tele o taimi, e faʻaaogaina faʻavalaʻau lautele mo togafitiga, e aofia ai le nicotinic ma le ascorbic acid, fugalaau o le hawthorn.

O le atheroclephitis e ese mai le cholesterol i lona natura o le natura, ina ia le mafua ai e le vailaʻau mea e oso ai le allergies ma le le manaʻoina o le tino i mea gaosi.

O le fualaau faasaina ua faamatalaina i le i ai o le:

  • laʻau o hawthorn
  • vitamini C i le foliga o le acid ascorbic,
  • vitamini PP i le ituaiga o le nicotinic acid,
  • o se masani lea e nafa ma le lipid metabolism ma le faagaioia o le cardiovascular system,
  • mumu vevela extract
  • Laʻau fugalaau Hawthorn.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol, faʻamamaina toto toto, faʻasaina alofilima atherosclerotic mai puipui o arteries, faʻamaopoopo le toto ma faateleina le tafe toto. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e taua tele lenei mea, talu ai ua faʻaititia le tulaga lamatia o le atinaʻe o pathoces cardiovascular.

O le vaega autu autu o le mumu mumu. O lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai le galuega o le fatu, maualalo le cholesterol. Afai e te faia soo se mea faaopoopo, o le a tausisia iuga nei:

  1. O le vaivai o puipui lapoa ua faateleina ma ua faaitiitia ai lo latou gafatia.
  2. O le tikeri o le faʻaaogaina o le cholesterol mai le taumafataga e faʻaititia.
  3. O loʻo puipuia le tino o le tino.
  4. Faʻagasolo malie le puipui o puipui o arteries mai pusa cholesterol faaputuputu.

O ai o loʻo faʻaalia le faʻaopoopoga meaʻai

E taua le mafaufau o le atheroclephitis e na o se faʻaopoopoga i le togafitiga autu, o le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina e avea o se togafitiga tutoʻatasi. Ina ia filifili le togafitiga talafeagai, ole tagata maʻi e tatau ona faia se suʻega ma le fomaʻi, pasi uma suega talafeagai. E tusa ai ma faʻamatalaga na maua, ua filifilia vailaʻau.

O se faʻaopoopoga mea taumafa e fai pe afai e manaʻomia le faʻaitiitia o le cholesterol, faʻapea foi le gasegase o le lipid vascular, le i ai o faʻamaʻi o le cardiovascular system, ma se suiga faʻaleagaina i le setete.

E aofia ai le fualaau faasaina ua fautuaina mo tagata ulaula, tagata gasegase ma le mamafa o le mamafa o le tino ma taitaiina ai se olaga le atoatoa. E le gata i lea, e tatau ona e tausisi i se meaʻai faapitoa o le soifua maloloina, tuʻufaʻatasiga i mea maualalo-gaʻo, faʻasaina ava ma falaoamata oloa.

E ui lava i lona natura moni, ae o le Ateroklefit o loʻo i ai ni faʻasolega e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se togafitiga.

  • Afai ei ai se allergy poʻo le maʻi ile maʻi ile vaega o loʻo faia ai le fualaau faasaina, e tatau ona faia suʻesuʻega ole maʻi aʻo leʻi amataina togafitiga.
  • I le taimi o le maʻitaga poʻo le taimi o le lactation, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le vailaʻau.
  • I se tagata maʻi i lalo o le 18 tausaga, o se fofo masani e faatagaina e faʻaaogaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Ua ave capsules e tusa ai ma le polokalame ua filifilia, e le mafai ona e mafaufau ia te oe lava. Ina ia maua le sili ona lelei, e tatau ona e faia se taotoga atoatoa tumau 3-6 masina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faitauina le tusi lesona mo le fesoasoani faaopoopo. O le togafitiga e toe faaluaina i le fa taimi.

O le suavai vai o le Ateroklefit e ave i ai le 25 togi i aso uma, aʻo faʻamaʻi le vailaʻau i le vai vevela vevela. O le ethyl alcohol o se vaega o se vailaau faafomaʻi, o lona uiga o le tagata maʻi ua atuatuvale mai le togafitiga tutotonu i taimi o togafitiga, ma o le tincture ua solia mo tamaiti.

E faʻapipiʻi faʻalua i aso taʻitasi i luga o le laulau e tasi i le aso, o togafitiga e faia mo le fa vaiaso. Ona faia ai lea o le sefulu aso malolo, ma toe faia le vasega. O lenei ituaiga o fualaau faasaina e sili atu le malie ma e mafai ona faaaoga i togafitiga o tamaiti.

I le faaopoopo atu i le tagofia o meaʻai, o fomaʻi e sui lou olaga ma toe iloilo au meaʻai.

  1. O le lisi e tatau ona aofia ai meaʻai faʻatoʻaga, mea taumafa maualuga i vitamini ma protein. Mai meaai ma le cholesterol e tatau ona lafoai i le tele e mafai ai.
  2. O tagata mamaʻi e mamafa le mamafa o le tino e manaʻomia ona faia se taumafaiga e aveesea le mamafa o le mamafa, talu ai ona o le tele o meaʻai, o le lafoaʻiina o pusa cholesterol i totonu o toto toto e amata.
  3. O le tagata maʻi e masani ona savali i totonu o le ea fou ma maua ni gaioiga faaletino. E sili ona aoga, o faʻamalositino malamalama i le taeao.

Talu ai ona o le fualaau faasaina e leai sona aʻafiaga i le ate, e saogalemu mo le maʻi. O se mea sili atu ma le leai o se vaisu. E mafai ona e faʻatau Ateroklefit i soʻo se fale talavai e aunoa ma le tuuina atu o se fomaʻi.

O fafine e maʻitaga poʻo le fafagaina o fafaga e le tatau ona togafitia, talu ai e leʻi lava le suʻesuʻeina o le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tuputupu ae o tama.

O nisi taimi o le tagata maʻi e mafai ona maua i le susu, gase, tiga i totonu o le manava, vevela, vevela. O fualaau i le tele o mea e mafai ona mafua ai le ona o le ava malosi, talu ai o loʻo i ai le ava.

Afai e iai ni uiga, e tatau loa ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ma faʻamalolo le tumau.

Teu le fualaau faasaina i le vevela o le potu e le sili atu ma le 25 tikeri i se nofoaga pogisa, ese mai tamaiti. O le tausiga o le taligalu e lua tausaga mai le aso na gaosia ai.

Ona o lona tulaga tulaga ese, e leai se mea e tutusa ai le Ateroklefit. Bonactiv, Cholestin, Krusmarin, Mipro-VIT, Bittner Cardio, Anticholesterol, Cholestade, Cholesterol Balance, Karinat, Garcilin fesoasoani e faaitiitia le cholesterol e aunoa ma ni fuainumera.

E faʻapefea ona faʻaititia le maualuga o le cholesterol toto i le ata i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Sailiga e leʻi maua. Faʻaalia. Sailia. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Aisea ma pe faapefea ona ave le Ateroklefit ma le Ateroklefit BIO?

Ateroclefit o se faʻaopoopoga meaʻai e gaosia e le Evalar i le ituaiga o mataʻu ma capsules.

O le vaega taua o le Ateroklefit o le faʻavaʻaina o le ava malosi o le faʻaogaina o le eleele ma le mutia. O le faʻamatalaga o fualaau faasaina o lenei faʻasolosolo e faʻatonutonuina ai le gaʻo gaʻo i le tino, aveese le cholesterol, faʻamalolo saoloto ma maua ai se aafiaga diuretic malie. E le gata i lea, o capheles Atheroklefit e aofia ai fualaau o le hawthorn, vitamini C ma le nicotinic acid.

I luga o lenei itulau o le ae maua ai faamatalaga uma e uiga i le Ateroklefit: faʻamalamalamaga faʻavae mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faasaina, tau maualalo i falemaʻi, atoatoa ma le le atoatoa mea tutusa o fualaau faasaina, faapea foi ma iloiloga o tagata ua uma ona faaaoga Ateroklefit. E te manaʻo e tuʻua lou manatu? Faamolemole tusi mai i faʻamatalaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O vailaʻau faʻapitoa e gaosia i capsules ma foliga o matū.

  • 250 mg capsules. E 30 pe 60 capsules i totonu o se atigipusa pusa.
  • O laulaau e lanu uliuli i le lanu, ma se uiga masani o le ava malosi. Avanoa i totonu o fagu ma se tufatufa o le 30, 50 ma le 100 ml.

O le pito i luga o le kapoti e aofia ai:

  • Laʻau mumu
  • Laʻau o le Hawthorn
  • Ascorbic acid
  • Nicotinic, folic and pantothenic acid.
  • Taunuuga
  • Puipuia
  • Vitamin faʻalavelave
  • Fesoasoani faʻapitoa amino
  • Seleniuma ma isi metala.

O isi elemene e aofia ai: calcium stearate, aerosil, celluastalline cellulose. O le gaioiga malosi o laulaʻau o le mumu mumu ma le alcohol alcohol.

Faʻaaogaina o falemaʻi

O le faʻaleleia o le vaovalaʻau e maua mai e ala i le faʻaluaina faʻaluaina o meaʻai matala ma le 40% alcohol alcohol. O suʻesuʻega muamua na faʻaalia e faapea o le vailaʻau oona e maualalo ai le lipid, e faʻaitiitia ai le maualuga o le "leaga" cholesterol, faʻateleina ai le 'anotusi o "lipids lelei".

O le autu o le gaioiga o le sauniuniga o le togalaau e fuafua i le faaliliuina o le cholesterol i ni ituaiga faapitoa e sili atu ona vave ona gaosia ma aveesea mai le tino. I le taimi o togafitiga, o le malosi o le lipid peroxidation ua faaitiitia, lea e faaitiitia ai le matuia o le lipid peroxidation e fesuisuiai ma faatulaga ai le mafai ona mafai ona puipuia le puipui o le vaa.

Tulaga o le teuina ma le ola

I le vevela e leai se sili atu i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Faleoloa falemaʻi ma faleoloa e ofoina atu le tele o vailaau eseese, o le paʻu ma le lauulu, oloa mo pepe ma tina talavou, meaʻai malosi, ma isi. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina atili auiliiliga o vailaʻau Ateroklefit Bio.

O le a le Ateroclefit Bio?

Ona o le mea moni o nisi tagata e manaʻomia le mataʻituina pea ma le fetuunai le maualuga o le lipids o lo oi ai i totonu o le toto, o ia ituaiga o sauniuniga o laʻau ua amata ona lauiloa.

O se faʻaopoopoga meaʻai e aofia ai mea masani ma natura o loʻo faʻaalia e Ateroclefit Bio. O faʻamatalaga e uiga i fomai ma tagata gasegase e uiga i lenei fualaau faasaina e sili ona lelei

Fomaʻi fautuaina lenei vailaʻau mo togafitiga ma le puipuia o le atherosclerosis, ma isi.

O le puleaina o le maualuga o lipids i totonu o le toto e mafai ona faia e satini lauiloa. Ae o le tele o fomaʻi ma gasegase e mumusu e faʻaaogaina aua latou te afaina ai le gaio.

O fualaau o laau toto e afua mai i le "Ateroklefit Bio" e matua maualalo le tele o le vevela, e matua le afaina lava i le faaumiumi o le faaaogaina. E taofia ai le faʻavaeina o toto i totonu o vaʻa, ma faʻaoga atili ai.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Ateroklefit Bio"

O lenei meafaigaluega e aofia ai vaega o vailaʻau e mafai vave ona faʻaitiitia le cholesterol toto ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli eseese o le cardiovascular system.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina o le "Ateroklefit Bio" o se auala saogalemu mo le tetee atu i le atherosclerosis, lea e tupu pe a faalavelaveina le metabolism lipid, faatasi ai ma le teuina o le cholesterol i foliga o pusa i totonu o puipui o toto toto.

O nei teuga uma e taʻitaʻia ai le lumen, ma faʻafefe ai le toto i totonu o le tino, ma o lenei mea e mafua mai i aʻafiaga ogaoga. O lenei fesoasoani faaopoopo ua fautuaina mo:

  1. Faʻaleagaina gasegase o gaʻo ma cholesterol.
  2. O le mamafa.
  3. Maualuga maualuga.
  4. High cholesterol.
  5. Manatua.
  6. Hypodynamia.
  7. O le maʻi suka.

E le gata i lea, e fautuaina e fomai le Ateroklefit Bio i o latou gasegase e fai ma mea e fai i le togafitiga o meaʻai.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina "Ateroklefit Bio" i luga o le tino o le tagata

O le tele o suʻesuʻega suʻesuʻega ua faʻamaonia ai le lelei o le aafiaga o le tino o le tino o se faʻaopoopoga o le biologically active, e pei o le "Ateroklefit Bio". O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi o loʻo faʻapea mai o supple supplements e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le cholesterol toto, o le lelei e aʻafia ai le lipid metabolism ma le viscosity toto.

E tusa ai ma tagata atamamai, e faʻaitiitia ai le faʻaalia o nei vailaau faʻapitoa e pei o palpitations, diva, tinisitus, ma isi.

O vaega uma o loʻo i totonu o le sauniuniga a le Ateroklefit Bio o loʻo i ai le aʻafiaga i le tino o le tagata, fesoasoani i le galuega a le loto, toe faʻafoʻisia le fatu ma le faʻaitiitia o le toto.

O loʻo i ai pea nisi faʻamatalaga e sili ona aoga le faʻaaogaina o le Ateroclefit Bio.

O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻataʻitaʻi ua taʻu mai ai e mafai ona faʻaleleia le faʻamavaeina o le ate ma faʻavave le faagasologa o lona toe faʻaleleia pe a uma le inisua.

E le gata i lea, o se fofo ile homeopathic e faʻateleina ai le tetee atu o le tino i ituaiga ituaiga o siama, ma faʻateleina ai le puipuiga.

E le pei o isi meaʻai, Ateroklefit Bio (faʻataʻitaʻiga o le tele o tagata gasegase e faʻamaonia lenei mea moni) ei ai sona aafiaga i le tino o le tagata lea e tutusa ma fualaau faʻamalosi. I lenei tulaga, ua siitia e le au saienitisi le mataupu o le iloiloina o bioadditives i vailaau.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina "Ateroklefit Bio"

O lenei vailaau faafomai e faia i capsules, 30 pe 60 fasipepa i totonu o pusa taitasi. E le gata i lea, o le "Ateroklefit Bio", o lona tuufaatasiga o le a faʻamatalaina i lalo, o loʻo maua i foliga o pa'ū i fagu faapitoa ma se tufatufa. Latou te o mai i le 30, 50 poʻo le 100ml le gafatia.

Mafaufau i vaega autū e fausia ai le fualaau faasaina:

  1. O le faʻamaunuʻu lanumumu mumu o le vailaʻau autu lea.
  2. Ascorbic acid, po o le vaitamini C.
  3. Laʻau o le Hawthorn.
  4. Nicotinic acid
  5. Taunuuga.
  6. Amino acids.
  7. Pantothenic acid.
  8. Puipuia
  9. Folic acid.
  10. Seleniuma.
  11. Manganese
  12. Zinc ma isi minerale.
  13. Vitamini A, E, B, ma isi.

Vaega o ausilali o fualaau faasaina o le calcium stearate, microcrystalline cellulose, aerosil.

Ona o lona tuufaatasiga, Ateroklefit Bio (toe iloiloga faafomaʻi e faamaonia ai lenei mea i soo se auala) e fufulu puipui o le toto o se tagata mai i nai toto laiti toto e faalavelave i le masani ai o le toto.

Ona o le mea moni o loʻo i ai se faʻaitiitiga o tupe teu i le atherosclerotic, ua faʻamalosia ai vaʻa o loʻo i ai maliu ma capillaries, ua faʻaitiitia ai lo latou gafatia. I le isi itu, o le faateleina o le vaivai o le toto toto.

Siata o faʻamatalaga

O lenei oloa i se tulaga o le vai e faalua i le aso mo le 20-30 pa'ū i le afa o vai vai. O le togafitiga e tasi le masina. Afai e tatau ai, e mafai ona e toe faia le togafitiga ile vaiaso ole vaiaso ole vailaʻau e pei ole Ateroclefit Bio. Faʻamatalaga a fomai fai mai e mafai ona togafitia lona fa i le tausaga. Aʻo leʻi faʻaaogaina, lulu ia vailaau.

Afai e faatauina le vailaʻau i kapaila, ona e manaʻomia lea e ave le 1 fasi pepa i le aso 1-2 taimi. Faʻasolosolo le faʻaaogaina o meaʻai, o le maualuga o le cholesterol i le toto e faʻaitiitia, tiga o le loto, le lava o le mānava ma le malosi o le tino ma ua mou atu ai. E faʻaitiitia foʻi le mamafa o le totoina o le toto ma faʻalogo ai.

Atheroclefit Bio: faʻailogaina ma aʻafiaga itu

O le eseesega i le va o le fualaau faasaina mai fualaau faasaina o gaoioiga tutusa e faapea e leai se aafiaga le lelei i le tino o le tagata, o lona uiga, e leai ni aʻafiaga i itu.

O isi mea uma, e le o se mea e fai ma vaisu: e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi uumi, e faia ai le malologa talafeagai i le va o vasega o togafitiga. O lenei manatu e taua tele mo na gasegase o loʻo mafatia ma ua togafitia mo le atherosclerosis ma isi maʻi fatu cardiovascular.

A uma mea uma, e manaʻomia ona latou faʻaaogā sauniuniga faafomaʻi mo se taimi umi.

E pei o le tele o isi vailaʻau, o le Atheroclefit Bio o loʻo faʻasaina.O se faʻafitauli faapitoa lea o le tino o le tagata i vaega o le vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vevela vevela extract. I le faʻaeteete, o lenei vailaau ua faʻataʻitaʻiina mo le maʻitaga ma le lactating women, faapea foi tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina o le Ateroklefit Bio ua solia i faʻamaʻi nei:

  1. Faʻamama ma faʻamaʻi o le faiʻai.
  2. Faʻatasi ma maʻi fatu fatu.
  3. Faʻamalie.

O aoga o le faʻaaogaina o le Atheroclefite Bio. O fea e mafai ona ou maua ai vailaʻau?

E mafai ona faatauina lenei vailaau i se faleoloa faapitoa po o se fale talavai e aunoa ma se taotoga. Mo soʻo se fesili, mo se faʻataʻitaʻiga, i le auala e ave ai le faʻasalalau "Ateroklefit Bio", o faatonuga mo le faʻaaogaina o le a tali ma tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai.

O vasega muamua ma mulimuli ane o le faʻaaogaina o le Atheroclefit Bio e faʻavae i luga o le uila mumu e faʻaleleia ai le fatu, faʻamamaina toto, puipuia le faʻavaeina o pupuni toto ma pusa atherosclerotic. O le toto i le fatu ma le faiʻai o le a tafe atu i vaʻa mama. Ma o lenei, i le isi itu, o le a lagolagoina le tino o le loto o le tagata i se tulaga soifua maloloina.

E taua le manatua e le tatau ona e faʻaaogaina soʻo se vailaʻau, e aofia ai le Atheroclefit Bio, pe a uma le aso e uma ai. Faʻaaoga lenei fualaau faasao pe a maeʻa le fautuaga a le fomaʻi, e le tatau ona e faia se vailaʻau e faʻasaga ai.

Tuua Lau Faamatalaga