Maʻi suka ma togafitiga

O tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻamalosia e faia suʻega o le toto mo faailoga o le suka i aso uma ina ia faʻamautinoa le tulaga masani o latou tino, faʻaaoga togafitiga faʻasoifua maloloina ma vailaʻau. O se glucometer e fesoasoani i le tausisia o faailo o le kulukose o le toto.

O se mea laʻititi ma le faigofie-e faʻaaogaina ma se faʻaaliga e faʻaalia ai iuga o le suʻega a le tagata maʻi. I le fuafuaina o faailoga o le suka toto, e faʻaaogaina ai fasi suʻesuʻega i le toto o le maʻisuka, pe a maeʻa ona faitau e le masini le faʻamatalaga ma faʻaalia le faʻamaumauga pe'ā maeʻa suʻesuʻega.

E uiga uma i le masini

O le gaosiga o lenei masini o le kamupani Rusia ELTA. Afai e faʻatusatusa i faʻatusa tutusa o le gaosiga mai fafo, ona mafai lea e le glucometer ona faʻamaonia le le lelei, lea e taoto i le umi o le gasologa o taunuʻuga. O faʻamaumauga o suʻega e aliali mai i luga o le faaaliga pe a uma le 55 sekone.

I le taimi nei, o le tau o lenei mita e sili ona lelei, o le tele o le maʻisuka latou te filifilia e lagolagoina lenei masini. E le gata i lea, o suʻega faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e mafai ona faʻatau i toetoe lava o soo se taimi, talu ai o loʻo avanoa lautele. I le taimi lava e tasi, o lo latou tau e maualalo tele, pe a faʻatusatusa i filifiliga mai fafo.

E mafai e le masini ona teu i le manatua le 60 suʻega o suʻega toto mo le suka, ae e le oi ai le gaioiga o le taulotoina o le taimi ma le aso pe a fuaina. E aofia ai se glucometer e le mafai ona fuaina le fuataga mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina, pei o le tele o isi faʻataʻitaʻiga, o le tau e sili atu le maualuga.

Faatasi ai ma le sili atu, e mafai e se tasi ona tuueseese le mea moni e faapea o le glucometer ua fufula i le toto atoa, lea e mafai ai ona mauaina saʻo saʻo le suka o le toto, lea e latalata i mea na maua i totonu o suʻesuʻega ma na o sina vaega itiiti o le mea sese. Le faʻaalia o le kulūkose o le toto, e faʻaaogaina ai le metotia elemene.

O le masini komepiuta masini e aofia ai:

  • O le masini satelite lava ia,
  • Sefulu suega,
  • Puleaina
  • Pulu tui,
  • Tulaga talafeagai mo le masini,
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Plus

O lenei masini komepiuta mo le fuaina o le maualuga o le toto toto mai le ELTA kamupani e mafai ona televave ona faia suʻesuʻega ma faʻaali faʻamaumauga i luga o le lau, faʻatusatusa i le mamanu muamua o lenei gaosiga. O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga faigofie, o se mea mo le faʻapipiʻiina o fasi faʻataʻitaʻiga, faʻamau mo le puleaina ma se vaega mo le faʻapipiʻiina o maʻa. O le mamafa o le masini e na o le 70 kalama.

I le avea ai ma se maa, o le 3 V o le faʻaaoga, e lava lea mo le 3000 fua. O le mita e mafai ai ona e fuaina i le vasa mai le 0.6 i le 35 mmol / L. E teuina i le manatuaina o suʻega e 60 o le toto.

O le lelei o lenei masini e le na o se tau maualalo, ae o le mita foi e mafai ona otometi le tapeina pe a uma ona suʻeina. E le gata i lea, o le masini e vave faʻaalia iuga o suʻesuʻega i luga o le lau, o le faʻamatalaga e aliali i le faʻaaliga pe a maeʻa le 20 minute.

O le afifi o le masini Satellite Plus e aofia ai:

  • O se suʻega toto o le suka
  • O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega, o le tau e maualalo,
  • Pulu tui,
  • 25 aisa,
  • Mafai ona feaveaʻi
  • Puleaina
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Satellite,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Express

Glucometers mai le kamupani ELTA Satellite Express o le atinaʻe manuia lea, e taulai atu i manaoga faʻaonapo nei o tagata faʻaoga. O lenei masini e mafai ona faia suʻesuʻega toto mo le maualuga o le kulukose, o le fua o le suʻega e aliali i le faʻaaliga pe a uma le 7 sekone.

E mafai e le masini ona teuina ia suʻesuʻega e 60 mulimuli, ae i lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e laveaʻiina le taimi ma le aso o le suʻega, lea e fou ma taua mo le maʻisuka.

O le vaitaimi o le tusi saisai mo le faʻaaogaina o le mita e le faʻapulaaina, o lenei mea e faʻamaonia ai o tagata gaosi oloa e mautinoa i lona lelei ma le faʻamaoni. O le batini ua faʻapipiʻi i le masini ua mamanuina mo le 5,000 fuataga.

O le tau o le masini e taugofie foi.

O le seti o masini Satellite Express e aofia ai:

  1. Mea mo le fuaina o le Satellite Express Express toto,
  2. O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  3. Pulu tui,
  4. 25 vae
  5. Puleaina
  6. Tulaga Lelei
  7. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita mita satelite,
  8. Tusi faʻamaonia.

O faʻataʻitaʻiga mo lenei faʻataʻitaʻiga o glucometers mo aso nei e mafai ona faʻatauina e aunoa ma ni faʻafitauli, o lo latou tau e maualalo, o se mea sili atu mo tagata e masani ona faia suʻega o le toto.

Suʻega faʻataʻitaʻiga ma faʻatautaia Satellite

O vaega o suʻega e sili atu le lelei nai lo isi atunuu. O le tau mo i latou e le gata ina taugata mo le au faʻatau Rusia, ae e mafai foi ona e faʻatau e le aunoa mo suʻega o le toto i taimi uma.

Afai ua maeʻa le ola o le vaega, e tatau ona lafoai ma e le faʻaaogaina i soʻo se mataupu, a leai o le a latou faʻaalia ni tali le mafaʻatuatuaina.

Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o glucometers mai le kamupani ELTA e manaʻomia fasi suʻega taʻitasi o loʻo i ai se faʻailoga maʻoti.

O le PKG-01 e faʻaaogaina mo le mita satelite, PKG-02 Satellite Plus, PKG-03 mo le Satellite Express. I luga o le faʻatauga, o loʻo i ai seti o fasi siaki o 25 ma le 50 vaega, o le tau e maualalo.

O le pusa masini e aofia ai se taʻavale o loʻo tuʻuina i totonu o le mita ina ua uma ona faʻatauina le masini i totonu o se faleoloa. Lancets mo ituaiga uma o glucometers e laugatasia, o le tau o ia mea e avanoa mo tagata faatau.

Faia o se suʻega toto mo le suka faatasi ai ma le fesoasoani o mita satelite

O masini suʻesuʻe e fuafua ai le suka toto o se tagata maʻi e ala i le faʻaaoga toto toto.

E matuā saʻo lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina nai lo le faia o suega suʻesuʻe suʻesuʻega e iloa ai kulūkose i le tino.

O lenei masini e lelei atoatoa mo suʻesuʻega masani i le fale ma i soʻo se isi lava nofoaga, i soo se tulaga, e lelei tele le nofoaga aloaia o le glucometer satelite, ma o le faʻamatalaga e matua atoatoa.

E tāua le mafaufau i lena toto vevela ma o le serum e le talafeagai mo le suʻega. E le gata i lea, e mafai e le mita ona faʻamaonia ni faʻamatalaga sese pe afai o le toto e matua mafiafia pe, i se isi itu, sili ona manaia. O le numera hemomolomi e tatau ona 20-55 pasene.

E aofia ai le masini e le fautuaina ina ia faʻaaogaina pe afai o le tagata maʻi e aʻafia ai pe faʻamaʻi i le mafaufau. Afai o le maʻisuka i le afiafi o suʻega na ave pe faʻauluina le acid ascorbic i se aofaiga e sili atu ma le 1 gram, e mafai ona faʻaalia e le masini fua o fua o le maualuga.

Glucometer On Call Plus: faatonuga ma iloiloga i le masini

O tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e faʻamalosia e faia se suʻega o le kulukose o le toto i aso uma. ia pulea lou lava tulaga. I le fale, o suʻesuʻega e faʻatinoina e faʻaaoga ai se masini feaveaʻi faʻatautaia e mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai poʻo faleoloa faapitoa.

I aso nei, o le maketi o oloa gaosi ua ofoina atu ai le maʻisuka i le tele o ituaiga eseese o ituaiga o kulukose toto. O kamupani o gasegase e masani ona ofoina atu mea tau eletise. E faʻapea foʻi i luga o fata o faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga fou ma ni galuega faigofie.

O le On Call Plus mita o se mea fou ma maualuga le gaosiga o masini ua gaosia i Amerika, lea e avanoa mo le tele o tagata faatau. Faʻaaogaina mo le suʻega suʻega e taugofie foi. O le gaosiga o lea ituaiga mea faigaluega o le taʻitaʻi sili lea o American laboratory equipment equipment laboratory, ACON Laboratories, Inc.

Iloilo Faamatalaga O Le Valaau Sili

O lenei masini mo le fuaina o le suka toto o se ata faʻaonapo nei o le mita ma se numera tele o galuega eseese. O le faateleina o le manatuaina o le mafaufau o le 300 fua lata mai nei. E le gata i lea, o le masini e mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo se vaiaso, lua vaiaso ma le masina.

O le meafaigaluega fuaina O Calla Plus ei ai le maualuga o le fuataga, ua faʻaalia e le tagata gaosi oloa ma ua avea o se tagata e faʻalagolago i le faʻaaogaina o se tusi faamaonia faavaomalo o le lelei ma le faʻataʻitaʻiina o suʻesuʻega i totonu ole fale suʻesuʻe.

O le sili sili ona lelei e mafai ona taʻua o le tau taugofie i luga o le mita, lea e ese mai isi faʻatusa tutusa mai isi gaosi oloa. O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻavalega e iai foʻi tau taugofie.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  • O le Device He Call Plus,
  • Se peni taia ma tulafono faatonutonu o le maualuga o le loloto o le puncture ma se paso faapitoa mo le faia o se afaina mai soʻo se isi nofoaga,
  • On-Call Plus suʻe suʻega i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • Faʻaogaina o le pu,
  • O se seti o lalaga i le aofaiga o le 10 fasipepa,
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini,
  • Tusi a le tagata lava ia mo le maʻisuka,
  • Li-CR2032X2 pati,
  • Tusi lesona
  • Tusi faʻamaonia.

Faamanuiaga o mea

O le itu sili ona aoga o le suʻega o le tau taugofie o le On-Call Plus. Faʻavae i luga o le tau o faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le maʻiseta totogi ole maʻisuka 25 pasene le taugofie pe a faatusatusa i isi tagata mai fafo.

O le maualuga maualuga o le On-Call Plus mita e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaonapo nei. Faʻafetai i lenei mea, o le suʻega fesoasoani e lagolagoina le lautele o fuataga mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O faʻamaumauga saʻo e faʻamaonia e ala i le i ai o le tusi faamaonia faavaomalo o le lelei TÜV Rheinland.

O le masini ei ai le lau lautele lautele e manino ma lapoa tagata, o lea o le mita e fetaui mo tagata matutua ma faaletonu mata. O le faʻamaʻaloga e matua faʻatusatusa, lelei e uu i le lima, o loʻo i ai se paʻu e leai se paʻu. Ole laina o le hematocrit e 30-55 pasene. O le faʻaaogaina o le masini e faia i le plasma, o le mafuaʻaga lea e faigofie ai le faʻaogaina o le glucometer.

  1. E faigofie lava le faʻaogaina o le suʻega.
  2. Faʻaaogaina le faʻaoga e faʻaaoga ai se vaʻa faʻapitoa lea e sau i fasi siaki.
  3. E na o le 10 sekone e maua ai iuga o se suʻega toto mo le kulukose.
  4. O le samples e mafai ona faia e le gata mai tamatamailima, ae mai le pama po o le matau. Mo le auiliiliga, e tatau ona maua se togi maualalo o le toto ma se voluma o le 1 μl.
  5. O faʻataʻitaʻiga e faigofie ona aveese mai le afifi ona o le i ai o se pa puipui puipuia.

O le manoa o le uʻamea o loʻo i ai se auala faigofie mo le faʻatonutonuina o le maualuga o le loloto o le puncture. O le maʻisuka e mafai ona filifili le mea e manaʻomia, e taulai atu i le mafiafia o le paʻu. O lenei mea o le a mafua ai ona le afaina ma vave.

O le mita e faʻamalosia e se faʻatautaia CR2032, e lava mo le 1000 suʻesuʻega. A faʻaitiitia le mana, e logoina oe e le masini i se faailo leo, o lea e le mafai e le tagata gasegase ona popole o le a le toe faigaluega le paʻu i le taimi sili ona taua.

O le tele o le masini e 85x54x20.5 mm, ma o le masini e na o 49.5 g i ai se maa, o lea e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato ma ave i se malaga. Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafesoʻotaʻi uma faʻamaumauga e teu ai i se komepiuta a le tagata lava ia, ae mo lenei mea e tatau ai ona faʻatau se taula faaopoopo.

O le masini e feliuliuai i le otometi pe a uma ona tuʻuina le laasaga. A maeʻa le galuega, e minoi le mita pe a maeʻa le lua minute o le le toaga. O le tusi saisai mai le gaosi oloa e 5 tausaga.

E mafai ona teuina le masini i se falemaʻi e faatatau i le 20-90 pasene ma se vevela o loʻo i ai ile 5 i le 45 tikeri.

Glucose mita masini

Mo le faʻatinoga o mea e fua ai mea, o loʻo faʻaaogaina ai faʻamaumauga faapitoa o le Call Call Plus. E mafai ona e faʻatau i latou i soo se falemaʻi poʻo fale faʻapitoa fale teu oloa e 25 pe 50 vaega.

O ia lava suʻega suʻega e talafeagai mo le On-Call EZ mita mai le mea na gaosia. O le pusa faʻapitoa e aofia ai mataupu e lua o le 25 suʻega faʻataʻitaʻiga, o se pulou mo le fesuiaiga, se tusi faʻaaoga. I le avea ai o se fua, o le vailaʻau o le kulukosese oxidase. O le faʻaleleia o loʻo faia e tusa ma le tutusa o le plasma toto. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai na o le 1 μl toto.

E toesea uma vaega o le suʻega, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona faʻaaoga sapalai seia maeʻa le aso e maeʻa ai luga o le afifi, tusa lava pe tatala le fagu.

On-Call faatasi ai ma lancets o loʻo lautele, o le mea lea, e mafai foi ona faʻaogaina mo isi tagata gaosiga o peni puncture e maua ai ituaiga ituaiga glucometers, e aofia ai le Bionime, Satellite, OneTouch. Ae ui i lea, o nei lalaga e le talafeagai mo masini AccuChek. O lenei tusiga o le a faʻaali atu ia te oe pe faapefea ona seti lau mita.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Glucometer On-Call Plus (On-Call Plus), ISA, tau 250 UAH, faatau i Kiev - Prom.ua (ID # 124726785)

Totogi Faʻatau Tinoitupe i le tuʻuina atu, Faletupe Faʻatau Faiga faʻaoga Faʻasalaga i tupe a le tagata lava ia, Tuuina atu o le Falemeli i Kiev

Faʻatauga O le igoa, faʻamaufaʻailoga poʻo le igoa o le gaosiga i lalo o lana faʻailoga ua gaosia ai oloa. "Faʻaaogaina gaosia" o lona uiga o oloa ua gaosia e le tagata faʻatau pe leai foi.Acon
Tagata e gaosi le atunuuISA
Auala fua Phooometers Photometrics - fuafua le suiga lanu o le sone o le suʻega, e mafua mai i le tali o le kulukose ma mea faʻapitoa na teuina i luga o le fasi pepa. O le iloiloga o le suiga o le lanu e faia i se faiga faapitoa o le masini, pe a uma ona fuafua le glucose concentration (glycemia). O lenei metotia e i ai ni mea le lelei: o le tino tele o le masini e matua leaga lava ma e manaʻomia le tausiga masani, ma o iuga mulimuli e i ai se mea sese.Glucometers eletise fuaina le taimi nei e mafua mai i le faʻaalia o le vailaʻau o le oxidation oxidation pe a faʻafesoʻotaʻi ma le enzyme o le uila o le siaki, ma liliu mai le taua o le malosi i le taimi nei i se faʻasologa faʻatusa o le faʻatonu o le kulukose. Latou te tuʻuina atu faʻamaoniga saʻo e sili atu nai lo photometric.O loʻo i ai se isi auala eletise - ufiufi. E aofia ai i le fuaina o le aofaʻiga o totogi o eletise. O lona aoga o le manaʻomia lea mo sina toto itiiti lava.Faiga eletise
Faʻatulagaga o le taunuuga I le amataga, o fuamoa uma e fuaina le kulukose mai le toto atoa, ae i totonu o fale suesue, o le plasma toto e faʻaaogaina mo le iloiloga lava e tasi, talu ai ona o sea ituaiga fuataga ua aloaia e sili atu ona sao. Plasma e aofia ai le 12% o le kulukose, o lea o le maualuga o le plasma e sili atu le maualuga nai lo taunuuga mo le toto toto atoa. I lenei itu, e taua le iloa pe faapefea ona siakiina le masini ma pe o lona faʻalelei e fetaui ma le faʻaogaina o masini i le falemaʻi.Plasma

Talofa

O le On Call Plus mita o se mita faigofie, faʻamaonia, ma faigofie ona faʻaaoga toto toto. O le tele o tulaga lelei o lenei mita o le sao, saʻo ma maualalo le tau mo le mita lava ia ma mo le suʻega.

I mea uma, 'aua neʻi galo o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea a latou suka toto. Ma o suʻesuʻega fou taʻitasi o se suʻega fou lea.

Ma o iinei, o le maua, faatuatuaina ma le sao o le mita, na te valaauina faaopoopo ma felafolafoaʻi i luga o le pito i luga.

Faatau On Call Plus mita i Ukraine

E mafai ona e maua ile faleoloa i le initaneti o oloa o le maʻisuka ma mea tau fomaʻi mo le fale.

Afai e te manaʻomia se suʻega o le toto glucose faʻaonaponei, faʻalagolago, faigofie ma taugofie mo le suʻesuʻeina o le suka toto, o le Medhol online store fautuaina oe e gauai atu i le maualuga On Call Plus glucometer na gaosia e le kamupani Amerika Acon.

O le Glucometer On Kol Plus o se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o le glucometer, lea e matua faigofie ma faigofie ona faʻaoga ma faʻatinoina, e tele lona faʻatinoga, faigofie i totonu o se tamai ato ma o le a faigofie mo le fuafuaina o lau maualuga o le toto i malaga, i le galuega, i le fale ma le atunuu.

Faʻatasi foi ma oe e mafai ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga i luga o le telefoni mo lenei glucometer i le faʻatau atu ma faʻatasi ai ma seti i se faʻaitiitiga.

Ina ia mafai ona e iloa le lelei o le Call Glucometer i luma o lau faʻatau ma ia faia se faʻamatalaga sili atu ona atoatoa, matou te fautua atu e matamata i se vitio (e ui matou te fautuaina oe e aveese soʻo se glucometer mai le mataupu) ma faitau e uiga i aoga o lenei mita toto suka (vaai i lalo).

Faatasi ai ma se aotelega ma iloiloga o le mita On Call Plus

Afai e te manaʻo e faʻatau le mita On Call Plus, ona e sau lea i le tuatusi e te manaʻomia!

Faʻafetai i le tuusaʻoina o faʻataʻitaʻiga mai le kamupanī, ua matou sauni e ofoina atu ia te oe lenei glucometer i se tau maualalo, i ni mea faʻalauiloa faalauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se glucometer ma le tasi, lua pe tolu faʻataʻitaʻiga o fasi pepa faʻataʻitaʻiga ma se faʻaitiitiga lelei pe a faʻatau se kitini) ma faʻafetai i galuega faʻatino lelei ona tuʻu saʻo atu ia te oe i le fale i Kiev poʻo le ofisa i le taimi nei!

Afai oe nonofo i isi nofoaga o Iukureini, o le a tuʻuina atu lau faʻasalalauga i le asō e le New Mail, ma e mafai ona e mauaina i lau paranesi o le felauaiga i totonu o ni nai aso.

Vaega o le On Call Plus mita:

  • Ole telefoni Ole telefoni ole tau ole glucose ole toto.
  • Faʻafesoʻotaʻi aunoa le mita pe a faʻapipiʻi i totonu ia fasi siaki.
  • Maualuga saʻo, faʻamaonia e ala i le taʻitaʻiina o fale suʻesuʻe i Ukraine.
  • O fua o le suka i le toto pe a ma le 10 sekone
  • Taunuuga e aunoa ma ni pikiaga oomi!
  • O le On Call Plus mita o loʻo i ai se mata tele ma manino, lea e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga le mita.
  • E le gata i lea, o le masini ua i ai se faʻatonuga o le faʻamaoniga. O le mita e tuʻuina atu i ai le puʻu puupuu pe a uma, pe a uma ona faʻaaogaina le aofaiga o le faʻataʻitaʻiga i le vaega o le suʻega, ma pe a taunuʻu le taunuʻuga. E tolu pupuu puupuu e taʻu mai ai se mea sese. O le ituaiga o sese o le a faʻaalia i luga o le mata.
  • O le mea e tui ai e i ai le loloto o le loloto o le loloto o le tui, ma e mafai ona e filifilia e fuafua i le mafiafia o lou paʻu, lea o le a le maualalo ai le auiliiliga.
  • E na o le 1.0 μl toto e lava mo se suʻega toto mo le suka, ma o le On Call Plus test capillary area o le a mafai ai ona e faʻaaoga le samples i se taimi vave ma aunoa ma se taumafaiga i lau vaega.
  • O loʻo i ai se avanoa e "aumai ai se matāua" pe a fai e itiiti sina toto na e suʻeina mo auiliiliga.
  • O le faʻaaogaina o le toto mai nofoaga eseese (alofilima ma muaʻi lima), lea e faʻateleina ai le ola o tamatamailima o tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1
  • Ole Igoa Telefoni On Call Plus E tatau ona faʻamaonia pe a faʻapipiʻi le fasi siaki mai se afifi fou. O ia faʻamaumauga e faʻamautinoa ai le saʻo atoatoa o le fua tusa lava pe o le a le fasi fasi pepa e faʻaaogaina (o se pusa faapitoa mai le seti o fasi siaki faʻataʻitaʻiina e faʻaaoga mo le fesuiaiga).
  • Manatua mo 300 fuataga ma le faʻatusatusaina o le tau aofaʻi mo le 7, 14, po o le 30 aso e mataituina ai lou tulaga i le malosi.
  • O le tapunia faʻafuaseʻi i luga o le telefoni faʻatasi ma le mita 2 minute i le maeʻa ona aveeseina o le suʻega fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e faʻateleina ai le ola.
  • 1 le batau ua lava mo 1000 fua.
  • Talosaga mo le 5 tausaga o faʻatinoga mai le gaosi oloa!

I totonu o se pusa amata o se glucometer O Kol Plus e ulufale mai:

  • Manua lima o le tamatamai lima (mea faʻamalosi)
  • Vaevaega - 10 pcs.
  • Lancet - 10 pcs.
  • Faʻaogaina le pu.
  • Tulaga mo le teuina ma felauaiga
  • Suia le pupuni mo se faataitaiga faataitai mai isi nofoaga
  • Pulea Pulea a le Tagata Lava Ia
  • Mea e faʻaaoga ai le pu
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • Tusi lesona a le tagata aoga (e mafai ona sii mai iinei)

O le au o le MedHol online store e saunia i taimi uma e fesoasoani ia te oe i le vave e mafai ai, faataugofie ma faigofie le faʻatau le mita On Call Plus i le tuʻuina atu ma moomoo ia oe tausaga uumi ma le fiafia o se olaga ola maloloina ma ola ia oe ma e pele ia te oe!

Faamatalaga o oloa

E leai ni toe iloiloga mo lenei oloa.
E mafai ona e tuua le iloiloga muamua. Faʻamatalaga e uiga i le kamupani Initaneti faʻapolofesa mea tau togafitiga faafomai "MedHol"

99% Lelei mai 281 iloiloga

Taunuuga tau 100%
Tulaga talafeagai o le avanoa 100%
Tulaga talafeagai o le faamatalaga 100%
Faʻasalaga taimi uma 99%

    • O le tau o loʻo i ai nei
    • O le avanoa e talafeagai
    • Poloaiga na maeʻa i le taimi
    • Faamatalaga talafeagai

Telefoni miti telefoni Plus mai le kamupani ELTA: faatonuga, tau ma le lelei o le mita

Elta Satellite Plus - o se masini ua fuafua e fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le masini e faʻaalia i le maualuga maualuga o taunuuga o auiliiliga, lea e mafai ai ona faʻaaoga, e aofia ai suʻesuʻega suʻesuʻega, pe a le maua isi auala. O lenei ata faataitai o le mita e ese foi i lona faigofie ona faaaoga, lea e faigofie ai ona faʻaaoga i le fale.

Ma o le avanoa mulimuli e tatau ai ona mataala faapitoa o le tau taugofie o mea taumafa, fasi.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Satellite Plus - o se masini e fuafua ai le maualuga o le suka i le auala eletise. I le suʻega o le suʻega, o le toto na aveesea mai capillaries (o loʻo i ai tamatamailima) o loʻo lafoina i totonu. O lea, i le itu, e faʻaaogaina i fasi pepa faʻasologa.

O lea e mafai e le masini ona fua saʻo le maualuga o le kulukose, e manaʻomia le 4-5 microliters o le toto. O le mana o le masini e lava lea e maua ai le taunuuga o le suʻesuʻega ile 20 sekone. O le masini e mafai ona fua le maualuga o le suka i le range 0.6 i le 35 mmol i le lita.

Satellite Plus mita

O le masini e iai sona lava manatu, lea e mafai ai ona taulotoina fua o fuataga e 60. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e iloa le malosi o suiga i le kulukose i vaiaso talu ai nei.

O le punaoa o le eletise o le lapisi lapotopoto CR2032. O le masini e sili ona lelei - 1100 i le 60 i le 25 millimeters, ma o lona mamafa o le 70 kalama. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e tauaveina faʻatasi ma oe. Mo lenei mea, na faʻapipiʻi e le kamupanī le masini i se pusa palasitino.

E mafai ona teuina le masini i le vevela mai -20 i le 30 tikeri. Ae peitaʻi, e tatau ona faia fua pe a faʻamafanafana le ea i le itiiti ifo ma le +18, ma le maualuga i +30. A leai, o le auiliiliga o taunuuga e foliga mai e le saʻo pe sese foi.

Satellite Plus ei ai lona ola e le gata.

Lafu mea faaputuputu

O loʻo i ai i le afifi mea uma e te manaʻomia ina ia maeʻa ona e amata fua le suka:

  • le masini fetuutuunai Satellite lava ia,
  • tootoo faapitoa,
  • se fasi siaki e mafai ai e oe ona suʻe le mita
  • 25 lalaga vaʻaia,
  • 25 eletise eletise,
  • palasitika mo le teuina ma le felauaiga o le masini,
  • pepa faʻaaoga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o meafaigaluega o lenei meafaigaluega o le maualuga lea.

I le faaopoopo atu i le mafai ona suʻe le mita i se taʻavale faatonutonu, na tuʻuina atu foi e le kamupanī 25 iunite o mea taumafa.

Faʻamanuiaga o le ELTA Rapids Blood Glucose Meters

O le aoga sili o le mita manino o lona saʻo. Faʻafetai i ai, e mafai foi ona faʻaaogaina i se falemaʻi, ae le o le taʻua o le puleaina oe maualuga o le maʻisuka.

O le avanoa lona lua o se tau maualalo tele mo le seti o meafaigaluega lava ia ma mo mea taumafa mo ia. O lenei masini e avanoa mo tagata uma ma le maualuga o soʻo se tulaga o tupe maua.

Lona tolu o le faatuatuaina. O le mamanu o le masini e faigofie lava, o lona uiga o le tulaga o le toilalo o nisi o ona vaega e matua maualalo lava. I le silasila atu i lenei mea, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia.

E tusa ai ma lenei mea, e mafai ona toe faʻaleleia le masini poʻo le sui e aunoa ma se totogi pe a fai o le malepelepe e tupu ai. Ae peitaʻi pe afai o le tagata o loʻo faʻaogaina le tausisia lelei o tulaga e teu ai, felaʻuaʻiga ma faʻatinoga.

Fa - faigofie ona faʻaaogaina. Ua faia e le kamupanī le faagasologa o le fuaina o le suka toto i le faigofie e mafai ai. Pau lava le faigata o le tosoina o lou tamailima ma ave sina toto mai ai.

Auala e faʻaaoga ai le satelite Tele mita: faatonuga mo le faʻaaogaina

Ua tuʻuina atu le tusi faʻatonuga i le masini. O le mea lea, a maeʻa le faʻatau Satellite Plus, e mafai ona e liliu i ai pe a iai se mea e le mafai ona malamalama i ai.

Faʻaaogaina le masini e faigofie. Muamua e tatau ona e vaeluaina pito o le pusa, tua lea e natia ai fesootaiga o le suʻega. Ma le isi, liliu le masini lava.

Ona, tuu lea o le fasipepa i totonu o le fusi faapitoa o le masini ma faʻafesoʻotaʻi e faasaga i luga, ona ave lea o le isi vaega o le afifiina. A maeʻa uma mea o loʻo i luga, e tatau ona e tuʻuina le masini i luga o le laulau poʻo isi mea laugatasi.

O le isi laasaga o le faʻaaoga lea o le masini. O le a faʻapipii se faʻamaonia i luga o le lau - e tatau ona fetaui ma le mea na faʻaalia i luga o le afifiina i se fasi pepa. Afai e le o le tulaga lenei, o le ae manaomia le fetuunaʻi o meafaigaluega e ala i le faasino i faatonuga tuʻuina atu.

Aʻo faʻaalia le faʻamaonia saʻo i luga o le mata, e tatau ona e taomi le ki ile tino masini. O le savali "88.8" e tatau ona aliali mai. Fai mai ua sauni le masini mo le biomaterial e faʻaaogaina i le fasi pepa.

O lea e tatau ona e tui lou tamatamailima i se vili ua leai se aoga, pe a uma ona fufulu ma faʻamago ou lima. Ona tumau ai lea ina ia aumaia i luga o le galuega galue o le fasipepa ma faapipii sina mea itiiti.

Mo le auʻiliʻili, o se pa'ū toto e 40-50% o le galuega galue e lava. Pe tusa ma le 20 sekone, o le a faʻamaeʻaina e le meafaigaluega le auiliiliga o le biomaterial ma faʻaalia le iuga.

Ona tumau ai lea e fai se mea pupuu i luga o le faamau, pe a maeʻa ona tape le mita. A tupu lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le laina faʻaaoga e lafoai ai. O le fua fua, i le itu, ua tusia i le masini masini.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faamasani i mea sese e masani ona faia e tagata faaaoga. Muamua, e le talafeagai le faʻaaogaina o le masini pe a faʻasao le pulu. O loʻo faʻaalia mai i le faʻaaliina o le L0 BAT i le pito i luga pito i luga o le faʻaaliga. Faatasi ai ma le lava malosi, ua toesea.

Lona lua, e le talafeagai le faʻaaogaina o fasi pepa ua fuafuaina mo isi glucometers ELTA. A le o lea, o le masini o le a faʻaalia le sese sese pe leai foi. Tolu, pe afai e tatau ai, ia faʻaali. A uma ona tuʻu le fasi pepa i totonu o le fusi ma liliu le masini, ia mautinoa o le numera i luga o le afifi e fetaui ma mea o faʻaalia i luga o le lau.

E le gata i lea, aua le faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea faʻaaoga. Leai se mea e tatau ona faʻaaogaina le biomaterial i le fasipepa pe a faʻalauiloa pea le code i luga o le lau.

E tatau ona sasaina le toto e tatau ona lava mai le tamailima. A leai, o le a le mafai e le masini ona faʻamaʻoti le mea e ola ai siama, ma o le a faʻaleagaina.

Tau o mita ma mea taugata

Satellite Plus o se tasi o mita aupito sili ona taugofie o le toto kulukose i le maketi. O le tau o le mita e amata i le 912 rubles, aʻo le tele o nofoaga o loʻo faʻatauina le masini mo 1000-1100.

O le tau o sapalai e maualalo tele foi. O se afifi e aofia ai le 25 suega tau e tau e tusa ma le 250 rubles, ma le 50 - 370.

O le mea lea, o le faʻatau o seti tetele e sili atu ona aoga, aemaise lava le mafaufau i le mea moni e tatau i tagata maʻisuka ona siakiina pea a latou su.

E oʻo lava i le faʻatauina o se afifi e aofia ai na o le 25 fasi pepa, tasi le fua e 10 taula.

Re: Glucometer On-Call Plus

Lana »Sep 24, 2011 6:29 i le afiafi

Re: Glucometer On-Call Plus

Connie »Sep 24, 2011 6:35 i le afiafi

Re: Glucometer On-Call Plus

Lana »Sep 24, 2011 11:13 PM

Re: Glucometer On-Call Plus

Alkion »Setema 25, 2011 9:03 AM

Ou te le iloa pe o le a le tala e fai, e pei lava o loo Ia faitauina, e peiseai mo aʻu e le o le soona fai. O ananafi na ou mauaina ai ni nai fasipepa i Satellite o taoto, na ou filifili e siaki le 1 fua

Clover 9.0
Na Ia Valaau 12.1
Satelite 10.7

O lea e ioe, e maualuga ia te aʻu, e foliga mai o le 9.0, ma e mafai ona iloa e leai se eseesega ma le Satelite i faitauga, pe a faitauina.
Ma na e faʻatusatusaina lau Van Touch i se isi glucometer poʻo se fale suesue?

Re: Glucometer On-Call Plus

Lana Sep 26, 2011 1:21 pm

Re: Glucometer On-Call Plus

Alkion »Sep 26, 2011 1:51 i le afiafi

Re: Glucometer On-Call Plus

Lana »Sep. 26, 2011 1:56 i le afiafi

Re: Glucometer On-Call Plus

Alkion »Sep. 26, 2011 3:48 pm.

Re: Glucometer On-Call Plus

Masyanya Oketopa 05, 2011, 19:57

1. O le On Call® Plus Blood Glucose Meter e gaosia e le American Company ACON Laboratories, Inc., o loʻo i San Diego, CA 92121, ISA, o lona uiga. - i le Silicon Valley.
2. ACON Laboratories, Inc. ofo ma fausiaina suega faʻamalositino vave, immunoassay ma mea tau soifua maloloina e tuʻufaʻatasia ai tulaga maualuga ma tauvaga tau. ACON o loʻo tuʻuina atu faʻamaʻi togafitiga faafomai sili atu mo tagata i le salafa o le lalolagi, ma ua lauiloa i le silia ma le 100 atunuu.
3. O suʻesuʻega a le laboratory o ACON i totonu o Amerika e aofia ai vaega tetele e tolu: o le maʻisuka, kemisi o le kemisi e aofia ai suʻesuʻega ma suʻesuʻega faʻamalosi o le ELISA (faʻataʻitaʻiga o le immunosorbent linked link) / TIFA (faʻataʻitaʻiga e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le enzyme), e lua o loʻo maua i Kanata.
4. Mai le faaiuga o Aperila 2009, na amata ai ona faateleina le ACON i Saina, o le itulagi Asia-Pasefika, Latina ma Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu, Aferika, Initia, Pakisitana ma Rusia.
http://www.acondiabetescare.com/canada/contactus.html
http://www.aconlabs.com/default.html
http://www.aconlabs.com/sub/us/usproducts.html

E uiga i le faʻatusatusaina o le auupega.

OIO se tusiga e uiga i le saʻo aʻiaʻi:

E tusa ai ma le DIN EN ISO 15197, e saʻo le mita pe afai:

1. ma le suka o le toto e itiiti ifo i le 4.2 mmol / L - o le eseesega atonu e 0.82 mmol / L luga pe lalo
2. faatasi ai ma le suka 4.2 mmol / l pe sili atu - o le eseesega atonu e 20% le maualuga pe lalo

Mo se faʻataʻitaʻiga:
afai o le maualuga o le suka i le toto totoina mai le tamatamailima e 4.0 mmol / l, ona mafai lea e se glucometer faʻaonapo nei ona faʻaalia uma 3.2 ma le 4.8 ma saʻo ma sao (mai le manatu o le glucometer),
afai o le maualuga o le suka i le toto totoina mai le tamatamai lima e 8.0 mmol / l, ona mafai lea e le glucometer faʻaonapo nei ona faʻaalia uma le 6.4 ma le 9.6 ma o le a saʻo ma sao (mai le manatu o le glucometer)

Ae i luga o le fonotaga, iinei ma iinei o loo i ai se sootaga i se tusiga e uiga i le sueina i Siamani 27 eseese glucometers e iloilo ai le sao atoatoa oa latou fua.

Afai e te manaʻo e alu i le fale suʻesuʻe saʻo atoatoa - o lona uiga, faapena

Faʻamatalaga e uiga i le Satellite mita mai le kamupani ELTA

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

O i latou e faʻaogaina lenei masini e talanoa lelei e uiga i ai. Muamua lava, latou te maitau le tau maualalo o le masini ma lona maualuga maualuga. Le lua o le maua o sapalai. Ua maitauina o vaega o suega mo le satellite Plus glucometer e 1.5-2 taimi taugofie nai lo le tele o isi masini.

Faatonuga mo le Elta Satellite Plus mita:

O le kamupani ELTA e maua ai mea aupito sili ona lelei ma taugofie. O lona telefoni Satellite Plus o loʻo manaʻomia tele i tagata faʻatau Rusia. E tele mafuaʻaga mo lenei, o le autu o le: faʻaogaina ma le saʻo.

Glucometer na te valaʻau faʻatasi: faatonuga ma iloiloga e uiga i le masini - Faʻafeagai ma le Maʻisuka

O le manaʻoga e faʻatau se glucometer na tulaʻi mai ina ua maua loʻu maua o le toto maualuga. Na fai mai le endocrinologist e lelei, ae tatau ona e tausisi i se meaʻai ma mautinoa ia pulea le maualuga o le suka.

Ia, atonu e te ono iloa le mea e te alu i le falemaʻi e faia se auiliiliga, e umi, e le fiafia ma e manaʻomia ai le tele o taimi avanoa. Ma afai e te galue, e mafai foi ona e talosaga mo se malologa mai le galuega.E mafai ona e alu i se fale suesue faalilolilo, ae o iina e totogi ai suega.

Na o le pau lava le auala e alu ai e faʻatau se glucometer. Ma na amata ona ou filifili. I totonu o falemaʻi ma mea tau falemaʻi, na ou vaaia ai le tele o faʻataʻitaʻiga, o foliga eseese, lanu, o tau e matua ese lava, ma o galuega tauave e tutusa lava, na ou faia lenei faaiuga pe a uma ona ou faʻalogo i tala a faufautua.

Sa i ai soʻu manatu lautele, sa i ai tulaga manaomia: faigofie o le taotoga, faʻataʻitaʻiga taugofie. O lea ae ou te leʻi faʻaaogaina glucometers, na ou filifili e faʻatau e le taugata tele. O le mea lea e talanoa ai i le faamasinoga :)

Ina ua maeʻa se faiga palota umi, na ou mauaina On Call Plus, o le siakiina o le kulukose toto.

Se tamai pusa kata o loʻo faʻaalia ai uiga, se lisi o anotusi. I totonu o le pusa e tele faatonuga, o se tusi o le maʻisuka, o se pepa maliliega.

O totonu foi o se ufiufi i luga o le gata, lea e aofia ai vaega uma o le tino mo le mataituina o le toto glucose: o se glucometer, se fagu o le 10 pcs o fasi siaki, o se pusa o 10 pcs o lancets, o se mea pulou, o se pulou manino mo le aveina o le toto mai se tamatamailima, se code ipu, pusa, fofo faʻafoe.

E faʻaaogaina se fofo faʻafoe e faʻamaonia ai le sao o le mea faigaluega. E tusa ai ma faatonuga, e talafeagai le faia o se suʻega faʻataʻitaʻiga i le fofo: muamua aʻo leʻi faʻaaogaina ni suʻega fou, pe afai o le masalosalo o se taunuuga.

O le mita e matua malamalama lava (49.5 g ma le maa), i le lima (size 85x54x20.5mm). O loʻo i ai se lapoa tele 35x32.5 mm, o fuainumera e faʻaalia ai le iuga e lautele ma manino. E fesuisuiai faigofie, otometi, na o le tuʻuina atu o se fasi siaki i totonu o le tagata e faʻaaogā.

E tuumuli foi le otometi, 2 minute pe a uma le fua. O le faʻatulagaga o le Battery ua fuafuaina mo le 1000 fuataga poʻo le 12 masina. E i ai i le masini se manatuaga mo 300 fuataga, faatasi ai ma le aso ma le taimi o le fua, e mafai ona faʻaalia le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso.

E mafai foi ona fesiitaʻi faʻamatalaga mai le masini i le komipiuta, ae e manaʻomia le faʻatau ese o se uaea mo lenei mea.

Ou te fiafia i le masini puncture.

E te faʻapipiʻiina se uila i totonu, fetuunai le loloto o le puʻupuʻu, toso i luga le puʻepuʻi, faʻafesoʻotaʻi le masini i lou tamatamailima (pe leai i lou tamatamailima, e mafai ona ave le toto mai lou lima po o se isi nofoaga), kiliki le faamau ma o le mea lea, pupu, leai se tiga ma vave. E masani lava le le lelei ia te au le foai atu o le toto mai se tamatamailima i totonu o fale suesue, o le mea lea latou te le mama ai i lenei mea taugata, e vave ona tiga ma tiga.

O le mataʻu o le toto mo fuataga e le manaʻomia tele, e itiiti ifo nai lo se ulutala faʻatusa. E tatau ona aumai i luga le pito o le fasimea, e pei lava o le tataina o le toto i totonu ma a maeʻa le 10 sekone ua maeʻa le taunuʻuga.

E uiga i le taunuuga: o le taunuuga e ese lava mai suega suʻesuʻe, sa ou siakiina, e ese mai luga, o lona uiga. o le mita e sili atu nai lo se galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mita e 11.9mmol / L, ma o le suʻesuʻega a le laboratory e 9.1mmol / L.

E le afaina ai aʻu, ae atonu e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Oʻu manatu: o le faʻaaogaina o le mita e faigofie ma faigofie. O faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, mo le toetoe lava o mataupu uma, e faigofie lava ona malamalama i ai. O le mea moni lava, o faʻataʻitaʻiga uma e faʻamatalaina E maua ni fasi suega, ae i loʻu manatu o le tau e maualuga tele :(

Aotelega o le On-Call Plus (Acon) mita

Afai e te leʻi suʻeina le masini faʻapitoa - o se glucometer, matou te fiafia e fesoasoani ia te oe i lenei mea. O lea e te le suʻesuʻe ma vaʻavaʻai mo se taimi uumi po o le a le ituaiga masini e faʻatau, matou te taʻu atu ia te oe e uiga i se tasi oi latou. Glucometer, lea e faasolosolo malie ona maua le lauiloa i le maʻisuka o vaitausaga eseese.

  • Anna Malykhina, faatonu faafomai
  • access_time

O lenei masini e valaʻau On-call faaopoopo. O le gaosi oloa o Acon (USA). Ua manatu e saʻo ma faatuatuaina. O loʻo faʻamaonia lenei mea e le tusi pasi taualoa faavaomalo TÜV Rheinland ma le laumua suʻesuʻega i Iukureini.

Faʻamatalaga faʻapitoa On-call faaopoopo:

- faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se pu

- metotia eletise eletise

- toto toto mo fuataga: 1 μl

- fuataga fuafuaina o le 1.1

- Faʻatulagaina le gafatia mo le 300 fuataga

- taimi mo le fuafuaina o le iuga - 10 sekone

- faʻatupulaia o taunuuga - 7, 14, 30

- ituaiga faʻaaliga - LCD

- mana: CR 2032 3.0V le masini

- Toa: 108 x 32 x 17 mm

- Mataʻutia: 49.5 g i le maʻa

O le mita e mafai ona faʻatauina faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga faaopoopo - 100 vaega, lea e matua faigofie ma aoga! A maeʻa, o le suʻega o paʻu e masani ona faʻamuta i le taimi sili ona le talafeagai, lea e mafua ai le le fiafia.

O lea pusa e aofia ai:

- On Call ® Plus System

- Faʻamau mo le faʻapuʻupuʻu tamatamailima (mea faʻatauvaʻa)

- Vaega o suʻega - 10 pcs.

- Suʻega faʻataʻitaʻiga - 100 pi.

- Tulaga mo le teuina ma felauaiga

- Suia le paʻu mo le masini mo le faʻataʻitaʻiina mai isi nofoaga

O le tau e fiafia foi - naʻo le 660 UAH.

O le mita e laʻititi, faigofie ona faʻaogaina, ave sina toto, ma sili ona taua - tuʻuina saʻo faʻamaoniga o le SC!

Glucometer On-Call Plus (On-Call Plus), ISA, tau 310 UAH, faatau i Kiev - Prom.ua (ID # 124726785)

Totogi FaʻatauTinoitupe, Faletupe FaʻatauFaiga faʻaogaFaʻasalaga i tupe a le tagata lava ia, Tuuina atu o le Falemeli i Kiev

Faʻatauga O le igoa, faʻamaufaʻailoga poʻo le igoa o le gaosiga i lalo o lana faʻailoga ua gaosia ai oloa. "Faʻaaogaina gaosia" o lona uiga o oloa ua gaosia e le tagata faʻatau pe leai foi.Acon
Tagata e gaosi le atunuuISA
Auala fuaPhooometers Photometrics - fuafua le suiga lanu o le sone o le suʻega, e mafua mai i le tali o le kulukose ma mea faʻapitoa na teuina i luga o le fasi pepa. O le iloiloga o le suiga o le lanu e faia i se faiga faapitoa o le masini, pe a uma ona fuafua le glucose concentration (glycemia). O lenei metotia e i ai ni mea le lelei: o le tino tele o le masini e matua leaga lava ma e manaʻomia le tausiga masani, ma o iuga mulimuli e i ai se mea sese.Glucometers eletise fuaina le taimi nei e mafua mai i le faʻaalia o le vailaʻau o le oxidation oxidation pe a faʻafesoʻotaʻi ma le enzyme o le uila o le siaki, ma liliu mai le taua o le malosi i le taimi nei i se faʻasologa faʻatusa o le faʻatonu o le kulukose. Latou te tuʻuina atu faʻamaoniga saʻo e sili atu nai lo photometric.O loʻo i ai se isi auala eletise - ufiufi. E aofia ai i le fuaina o le aofaʻiga o totogi o eletise. O lona aoga o le manaʻomia lea mo sina toto itiiti lava.Faiga eletise
Faʻavasegaina o le iuga: I le taimi muamua, o fuamoa uma e fuaina le kulūkose mai le toto atoa, peitaʻi, i totonu o fale suʻesuʻe, o le plasma toto e faʻaaogaina mo le suʻesuʻega lava e tasi, talu ai ona o le fua o le fuataga ua amanaʻia e sili atu ona sao. Plasma e aofia ai le 12% o le kulukose, o lea o le maualuga o le plasma e sili atu le maualuga nai lo taunuuga mo le toto toto atoa. I lenei itu, e taua le iloa pe faapefea ona siakiina le masini ma pe o lona faʻalelei e fetaui ma le faʻaogaina o masini i le falemaʻi.Plasma

Talofa

O le On Call Plus mita o se mita faigofie, faʻamaonia, ma faigofie ona faʻaaoga toto toto. O le tele o tulaga lelei o lenei mita o le sao, saʻo ma maualalo le tau mo le mita lava ia ma mo le suʻega.

I mea uma, 'aua neʻi galo o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea a latou suka toto. Ma o suʻesuʻega fou taʻitasi o se suʻega fou lea.

Ma o iinei, o le maua, faatuatuaina ma le sao o le mita, na te valaauina faaopoopo ma felafolafoaʻi i luga o le pito i luga.

Tuua Lau Faamatalaga