Amoxiclav ma Flemoxin Solutab: o le fea e sili atu?

Flemoxin ma Amoxiclav o loʻo iai i le vaega o vailaʻau faʻamaʻi e faʻaaogaina e togafitia ai siama siama. E tele a latou gaioioiga, ae o loʻo i ai se eseesega, o lona uiga o le aoga mo faʻamaʻi eseese e eseese.

Flemoxin ma Amoxiclav o loʻo iai i le vaega o vailaʻau faʻamaʻi e faʻaaogaina e togafitia ai siama siama.

Faʻaalia o fualaau

Flemoxin solutab ma Amoxiclav e tutusa lava le talosaga, ae o eseesega o mea lelei uma ma le le lelei o fualaau faasaina.

Flemoxin ei ai sona aʻafiaga o le antibacterial, e aofia ai le vaega o penisillins. I le tuufaatasiga, o le mea autu o le mea e leai se afaina i se aofaiga mai le 0.125 i le 1 g, e fuafua i le pepa o le faʻasalaga. O loʻo i ai mea faʻapitoa: cellulose, meaʻai o le tangerine, lemoni, vanilla. O le faʻatinoina o le gaioiga e fai siama.

Faʻaaogaina faasaga i streptococci, clostridia, neisseria, staphylococci, anthrax bacillus, Helicobacter pylori. E vave faʻafuaseʻi, e toetoe lava o le 'ai e le afaina ai le gaioiga. E fusifusia i masini plasma (20% o le mea galue malosi). O le faʻasalaga e ala i le puipuia o le toto-faiʻai e laʻititi, o le mea lea e le o se mea e afaina i le fatuga ogatotonu. E mafua mai i le urinary system 3 itula i tua atu o le pulega.

Taliaina faʻamaʻi faʻamaʻi:

  • vaalele
  • gaioiga pepe
  • urinary systems
  • fualaau oona
  • paʻu ma mucous membranes.

Aua nei faʻaaogaina i tagata e maualuga lo latou malamalama i vaega o le vailaʻau. I nisi tulaga, e tatau ona e ave ma le faʻaeteete, e aofia ai:

  • ituaiga herpes ituaiga 4,
  • lymphoblastic leukemia,
  • fomaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • toe le manuia
  • le vaitau o le faʻataʻitaʻiga ma le susu.

O aʻafiaga leaga atonu e aofia ai mea nei:

  • o le gasegase o le dyspeptic (naʻo, vomiting, nofoa vaivai, tuinanau), e aofia ai le atinaʻeina o le siama o le hepatitis,
  • faʻasaina o le megakaryocytic germ (faʻamaʻi toto), anemia, faʻaitiitia o le numera o neutrophils,
  • faʻamaʻi maʻi
  • nasal interstitial.

O le tuufaatasiga ma isi vaega ole fualaau oona e mafua ai ona faateleina le aafiaga. Faʻatasi ai ma faʻamataʻu tautala, e le manaʻomia ona faʻaaoga, talu ai e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o a latou gaioiga, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le tafe toto.

E taliaina mo le maʻitaga, lacting ma tamaiti i lalo ifo o le 10 tausaga le matua, ae a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi, o suʻega ma tulaga o le pulega e fuafuaina taitoatasi. O togafitiga i tamaiti mai le 10 tausaga le matutua ma tagata matutua e tumau i le 5-7 aso. O le fualaau faasaina e faia i le tautala, solo i lalo i le vai, pe fefiloi ma le vai ma 'ai i le foliga o se siva, faʻamalolo.

O le aveina o le Flemoxin e mafai ona faʻaosofia ai le maʻi o le dyspeptic (leu, vomiting, salu lelava, tuinanau), e aofia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi pipisi.

Faatusatusaga o Flemoxin ma Amoxvv

O le eseesega o fualaau oona ma le mea o loʻo i ai i le mea oona e faʻamatala ai le le talafeagai o le tino i luga o le tino ma nisi o gaioiga o totoga faapitoa.

O vailaau uma e lua o sui o le vaega e tasi - penicillins, e tutusa lava le faiga o gaioiga ma gaoioiga e faasaga i foliga tutusa o microbes. E iai a latou faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina - faʻamaʻi pipisi o totoga o le tino, urogenital sphere, paʻu. Faatagana mo le taliaina i le tamaitiiti, ae pei ona faatonuina e le fomaʻi.

O le a le eseesega?

Amoxiclav o loʻo i ai le acid clavulanic, ae le o Flemoxin. E le gata i lea, o le vailaʻau muamua e tele ituaiga o faʻamalolo, lea e faafaigofieina ai le aoga i le taimi o le tamaitiiti, o le tele o faʻamatalaga mo le taliaina o se faʻalavelave pipisi i ponaivi, fesoʻotaʻiga, fomai nifo, ma faʻamaʻi pipisi.

Ae o Amoxiclav foi ua sili atu ona teena. Ua faasaina mo le faʻaaogaina e tagata e maua i le leukemia ma le siama faʻamaʻi, aʻo Flemoxin e mafai ona faʻaaoga mo nei maʻi, e ui lava i le faʻaeteete. E tele taimi e teu ai - Amoxiclav e le sili atu i le 2 tausaga, ma Flemoxin e oʻo atu i le 5 tausaga.

O fea o taugofie?

Oi fua mai le 100 i le 800 rubles, Flemoxin - mai le 250 i le 500 rubles. O le tau o loʻo faʻamatalaina e ala i suʻega eseese ma tuʻuina atu pepa. Afai, pe a faʻatusatusa, ave se fuataga o le 500 mg i le laulau, o lona uiga o le tau o mea mamafa (14 papa) o le 360-370 rubles, tutusa le tau mo Flemoxin (20 pcs.). E mafai ona faʻamaonia e sili atu le lelei o Flemoxin e faʻatau.

O le a le mea e sili atu ai le flemoxin poʻo le leʻo?

O le eseesega i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ei ai ana lava uiga i le tofiga ma le lelei i tagata eseese. Faʻaaoga le Flemoxin poʻo le Faʻaleagaina - o le fomaʻi o loʻo i ai le aiā e iai le aiā tatau e filifili ai, aua e ui lava o loʻo iai i latou i le vaega e tasi, o nisi o faʻamaoniga ma feteʻenaʻiga e eseese.

E fautuaina le Flemoxin mo le togafitia o tamaiti, aua o Amoxiclav, talu ai ona o le i ai o le vailaʻau clavulonic, e le fautuaina mo le faʻaaoga ao le i 12 tausaga.

E aoga uma mo tagata matutua. O se fualaau sili atu ona aoga ua filifilia e tusa ai ma le siama ma lona malosi. Talu ai ona o lena vailaʻau clavulanic o loo i ai i le tuufaatasiga o Amoxiclav, e sili atu ona lelei le fesoʻotaʻiga i siama faʻasaina i penisilini.

Manatu ole maʻi

Valentina Ivanovna, 57 tausaga, Chelyabinsk

Sa mafatia o ia i se maʻi pipili, ao suʻesuʻe le suʻesuʻega Helicobacter pylori. Na fai mai le fomai e tatau ona atoatoa le togafitiga, faatasi ai ma nisi o vailaʻau. Faʻailoaina le Metronidazole ma le Vailaʻau. Sa ou aveina aso e 10, ae mai le aso muamua na amata ai ona ou inu pia. Sa leai ni aʻafiaga itu.

Elena, 32 tausaga, St. Petersburg

E masani ona ou faatauina Flemoxin, ae na faatonuina e le fomai le Amoxiclav. E popole tele Angina i le tausaga, pe a faʻaaoga Amoxiclav, o le aafiaga na sili atu ona faʻailoa, o le vevela ua faʻaititia i le aso lona lua.

Valery, 24 tausaga, Vilyuysk

Sa i ai se malulu, na togafitia o ia lava, o se taunuuga ua liua i le bronchitis. Liliu atu i le fomaʻi, faʻamaonia Flemoxin solutab. Ina ua mavae le 3 aso, sa ou lagona le sili atu ona lelei, ae o le vevela ma le manava ua faaali mai.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Flemoxin ma Amoxiclav

Marina Korovina, fomaʻi, Miass

Pe a togafitia le malulu, ou te fautuaina i taimi uma Amoxiclav. Ae afai o tatou talanoa e uiga i le togafitiga o Helicobacter mo maʻi o le manava, ona naʻo Flemoxin, aua e sili atu ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau.

Victoria Bondarchuk, fediatrician, Almetyevsk

Flemoxin solutab e le manaʻomia mo tamaiti, o lea ou te tofia ma le faʻaeteete. Ae ou te fia iloa le maualuga o le tonsillitis, o le paʻu o le paʻu ma isi siama siama. Ou te fautuaina e faʻaaogaina i le tulaga o le taofiga, ona o le sui o meaʻai i le tuufaatasiga, o tamaiti e faigofie ona malilie e ave le fualaau faasaina.

Berebin Ruslan, fomai tipitipi, Moscow

A maeʻa le taotoga, e masani ona ou fautuaina le Amoxiclav i le intramuscularly. O lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi lona lua, faʻaititia le ono mafai ona iai ni faʻafitauli i le taimi o le faʻasologa. Maofa i le aafiaga.

Flemoxin Solutab

O le elemene aoga autu o lenei vailaʻau o le amoxicillin. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e maua ai ni tagata faʻaola:

  • otaota ma le microcrystalline cellulose,
  • crospovidone
  • meaʻai (mandarin, lemoni, vanillin),
  • magnesium stearate,
  • saccharin.

Ona o le mea moni, o lenei vailaʻau e leai sona vaega lona lua o loo i ai i le mea e leai se afaina - o le clavulanic acid, o le lisi o faʻamaʻi e mafai ona tau ai le fanamoxin e laʻititi ifo nai lo le fualaau muamua. O siama nei:

  • pito i luga ma le pito i lalo
  • suauu masani
  • gastrointestinal tract
  • mea vaivai
  • le pito i luga o siama.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o laupepa vave. Ua taʻua i latou o le solitab. Ona o lenei fomu, o le gaioiga malosi o le vailaau e vave ona ulu atu i le toto ma itiiti le tumau i le tino. E fesoasoani foi e aloese mai nisi o aʻafiaga e le lelei.

Flemoxin solutab ua solia i le tulaga o le tele o le gafatia i ona vaega, faapea foi ma isi meaola a le penicillin, cephalosporins ma carbapenems. Faaaoga faʻaeteete i le taimi o le maʻitaga poʻo le susu, susu patini, leukemia lymphocytic, monukliosis ma se tali e le manaʻomia i xenobiotics.

O aʻafiaga e mafai foi ona maua mai i mea e gaogao ma popole ai. E mafai foi ona tutupu i le urinary ma hematopoietic systems. Tali atu i le Allergic e mafai foi. I le tulaga o ni faʻafitauli le lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi e mafai ona filifilia se isi fualaau mo oe.

Ina ua maʻi loʻu afafine ma o le vevela na faia mo ni nai aso ma o le a le alu i lalo, ua oo i le taimi e ave ai vailaau. E iloa e tagata uma o se filifiliga le talafeagai lenei mo tamaiti ma tagata matutua. E leai se tasi e manao e feagai ma taunuuga o le latou faʻaaoga, e pei o le dysbiosis ma aʻafiaga. Ae na leai se mea na totoe na o le malie i le fomai lea na fautuaina Flemoxin Solutab. I le faaopoopo atu, na ia faamalamalama mai ia i matou o le dysbiosis mai le aveina o nei fualaau aina e le tupu. I le faitauina ma le faaeteete faatonuga, sa ou talitonu i lenei mea. Ma e saʻo le fomaʻi. Sa vave ona alu ese le maʻi, ma o le dysbiosis na pasi mai ia i matou.

Ole tele o fualaau oona e iloa le mea o le mea autu e gaosi ai mea e sili ona leaga, ae na ou filifilia mo le vaʻalele o le flemoxin. E galue vave ma lelei. Na ou faaluaina i le pati otitis, ma le angina. Ma o taimi uma sa ia fesoasoani ia te au e alu ese. Tuʻua se avanoa mo faʻamaʻi. O le mea moni, e tau siʻitia, ae o lenei na ou maua se auala, nai lo pepa e 250 mg, ou te faʻatauina le 500 mg ma vaevae i le afa, lea e sili atu le taugofie.

Faatusatusa i Amoxiclav ma Flemoxin Solutab

O le eseesega i le va o nei vailaʻau e lua o le faaopoopo atu lea i le mea e leai se mea e iai, e leai se mea e iai acidic clavulanic, bfaafetai i le mea e mafai e le toʻilalo ona tau ai le tele o faʻamaʻi. Ae i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le numera sili atu o faʻailoga ma aʻafiaga i itu. Ma o le flemoxin solutab e sili atu le malosi. O le eseʻesega o loʻo taoto i le mea moni e sili atu ona fetaui mo tamaiti, o nisi taimi e sili atu ona mamaʻi nai lo tagata matutua, ona e leʻi oʻo i le tino o latou tino. E itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga. E le gata i lea, faafetai i sui o le tofo, e maua ai le lele lelei o le flemoxin solutab, ma e taua foi pe a faʻamaonia i se tamaititi.

E le mafai ona taʻua manino e faapea, o le fomaʻi o le fomaʻi poʻo le sili atu ona leaga. O nei fualaau taitasi ua i ai lona faamoemoega. Ma o se togafitiga lelei sili atu o le a fesoasoani ia te oe e taulimaina ai lenei mataupu pe afai e te faamatalaina auiliili ia faailoga o le maʻi, ma taʻu atu ia te ia le tulaga lautele o le soifua maloloina o lou tino. Ona mafai lea ona faia le filifiliga sao - Amoxiclav poʻo Flemoxin. Ma o le isi manatu lenei:

O nei vailaʻau e eseʻese. Ma e le mafai ona e suia oe lava oe. O le gaʻo i le amoxiclav e faʻateleina, ae i le taimi lava e tasi e mafai foi ona afaina. Afai e te le manaʻo i le dysbiosis poʻo isi aʻafiaga, talanoa muamua lau fomaʻi.

Uiga Faʻaleagaga

Amozylav o loʻo faʻamatalaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi i totonu o le vailaʻau o le gynnecology, dermatology, urology, ma iniseti ENT. E faʻaaogaina mo ituaiga o faʻamaʻi pipisi i le tino:

  • gynecological
  • afaina o le gasegase maualuga (pneumonia, bronchitis, afaina o le bronchi ma le mama),
  • urinary tract mumū i fatugaʻo
  • pito i luga ma paʻu mama,
  • pito i lalo o le manava.

O le vailaʻau e afaina ai le tele o microorganisms, e faaleagaina ai puipui o siama siama, lea e oʻo atu ai i le oti o pathogens.

O lenei fualaau faasaina e tele ituaiga o fualaau:

  • o loʻo faʻapipiʻiina ma se mea oona gaosia i le 250, 500, 875 mg o meaʻai, 125 mg o le vailaʻau clavulanic,
  • o le paʻu mo le faʻamalolo le tautala,
  • elefise mo le tui e aofia ai le mexicillin ma le acid clavulanic, i le faasologa, 500/100 mg, 1000/200 mg.

Faatusatusaga o Amozylav ma Flemoxin Solutab

Ina ia iloa po o le a le ituaiga o fualaau faasaina e sili atu ona lelei, e tatau ona amanaia ni mea taua: tulaga, ituaiga o faamaʻi, tausaga o le maʻi, auai o isi faʻamaʻi, suʻesuʻega suʻesuʻe. Flemoxin o se ituaiga o vailaʻau faʻamalosi e faʻaaoga lelei e tagata gasegase. I le tulaga pe a tatau ona onā le vailaʻau mo le puipuia o faʻamaʻi, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia.

O le gaioiga malosi o nei fualaau oona o: vailaau faʻasaina o le vailaʻau oona, e gaosia i le fua tutusa, o loʻo faʻaaogaina mo faamaʻi lava ia. E tutusa o latou faʻailoga, o aʻafiaga e pei o:

  • afaina o le tino
  • mimitiina, gaioiga,
  • manava manava
  • solia o le toto toto.

Patient Reviews

Andrey, 33 tausaga, Moscow. Na ou maua se malulu i le vaiaso talu ai, tiga tiga, na vave ona aliali mai le tale. Na amata ona ia faʻaaogaina pulupulu e faʻamalolo ai le fula o le faai, ae o le tulaga na o le mamafa. Ina ua maeʻa ona talanoa i se fomaʻi, sa faatonuina au i le antibiotic Amoxiclav mo le togafitiga o le rhinosinusitis. Ina ua uma ona ave le pulu, sa i ai se faaleleia, pe a mavae ni nai itula. O lenei ua ou lagona le manaia!

Sergey, 29 tausaga, Yaroslavl. Na oʻo mai se faʻaʻi o le faʻaʻi, na amata ona felafoaʻi ma faʻalauteleina ai le tino o le lymph, ma o nei mea uma na o faatasi ma se fiva maualuga. Na maua e le fomaʻi le tonsillitis follicular, faʻasolo mai Flemoxin Solutab. O le togafitiga na tumau ai i le 8 aso, i aso muamua o le taliaina, sa i ai ni nai vevela, gaioiga, ma le vomia.

Amoxiclav poʻo Flemoxin Solutab: o le fea e sili?

O fualaau oona uma ei ai o latou itu lelei ma le lelei, ae e aoga tele i le tau faasaga i faamaʻi. E na o se fomai faapitoa e mafai ona faatonuina se sui o le antibacterial.

O le le lelei o le faaaogaina o vailaau, aemaise lava apalai, e mafai ona mafua ai le le lelei o le soifua maloloina ma, o se taunuuga, e oo atu ai i ni iloiloga le lelei e uiga i le aoga. O le mea lea, e tatau ona malamalama i tulaga o vailaʻau e sili atu ona faʻaoga, ma mo lenei mea e taua le amanaʻiaina o gafatia o mea taʻitasi.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le mea lea, "Amoxiclav" ua taʻua o se vailaʻau faʻamalosi, lea e maua mai i le tele o ituaiga o fualaau:

  1. I le pepa, o loʻo faʻapipiʻi pulou. O elemene taua o fualaau faasaina: amoxicillin ma le vailaʻau clavulanic.
  2. Malosiaga mo sauniuniga fofo.
  3. Malosiaga mo le gaosia o se vaifofo mo inisiua.

Ae mo Flemoxin, o lenei vailaau e taua foi o se vailaʻau. O le fualaau faasaina ua i ai i le ituaiga o meaʻai. Capsules are oval, fai se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le lanu samasama.

Fale faʻamaloilo

O le elemene taua o le "Flemoxin", pe a faʻatusatusa i le "Amoxiclav", naʻo le tasi - amoxicillin. I le faaopoopo atu i lenei vaega, o le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai foʻi mea faʻasolosolo.

Malamalama i le mea e sili atu - "Amoksiklav" poʻo le "Flemoksin", e mafai e ala i le tofia i le faʻafeiloai ma le faʻataʻitaʻiga.

O eseesega i le va o nei fualaau oona e tele. O le aoga sili o Amoxiclav, e faaopoopo i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o se lisi tele o faailoga mo le faʻaaoga. O le vailaʻau e aoga e faasaga i le shigella, siama o le proteus, clostridia, salmonella, brucella.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Amozylav

E aoga le mea faigaluega i:

  1. Sinusitis (o se gaioiga o le inflammatory i le mucous membrane o sinuses).
  2. Bronchitis (o se maʻi faʻamaʻi e mafua ai ona puʻe le bronchi).
  3. Otitis (mala o le ENT, o se mea e le lelei i le taliga).
  4. Pomaonia (afaina o le tino o le tino, e masani lava ona tupu mai i se afuaga, faatasi ai ma le laumua muamua o le alveoli ma le mea e le o iai le toto).
  5. Angina (o se faʻamaʻi pipisi o le natura faʻatasi ai ma se faʻaauau i le vaalele).
  6. Pharyngitis (faʻaleagaina le puʻu mucous o le pharynx).
  7. Pyelonephritis (faʻapalapalaina o le tino o fatu o gaʻo).
  8. Cystitis (o se gaioiga e le afaina i puipui o le vevela).
  9. Urethritis (mumu o puipui o le urethra).
  10. Salpingitis (afaina o le pullopian tubes).
  11. Endometritis (faʻaleagaina le mucosa uterine).
  12. Cholecystitis (o se gaioiga o le inflammatory i le gallbladder).
  13. Cholangitis (faʻaleagaina o le talo peiseai o se taunuuga o le gasegase o pathogens mai le gallbladder, vaʻa toto).

E le gata i lea, ua manumalo lelei Amozylav e tetee atu i faʻamaʻi pipisi o le tino o le manava, faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga. O le fualaau faasaina e masani ona faaaoga mo le puipuia. E faʻaaogaina e puipuia ai le faʻasalaga o le tino pe a uma le taotoga.

O le mea moni, "Amoxiclav" poʻo le "Flemoxin" - o le mea e sili atu, e mafai ona avea ma se fomaʻi faapitoa e faʻavae i luga o le ata o le maʻi o le maʻi. O faatonuga mo vailaau uma e lua e faaalia ai o le uluai vailaau ua maua i se lisi tele o faailoga.

O se tasi o mea faaopoopo - ua faʻamaonia mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i le oral vevela, liʻa o le fusi ma le ponaivi, faʻapea foʻi faʻamaʻi i le talo.

Ae o le "Flemoxin", ona o faʻamaʻi ua taʻua i luga ua le aoga, talu ai e le maua ai le vailaʻau clavulanic. O lenei vailaʻau e faʻamaonia mo faʻamaʻi o le tino, tino manava ma le fatu, faʻapea foʻi ma masini mumu. E i ai Flemoxin ma Minoi tutusa? Leai. E eseese la latou laiga.

Contraindications

Amozylav e le o faʻasino atu i tagata maʻi pe afai:

  1. Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale.
  2. Lymphocytic leukemia (o le maʻi leaga lea e tupu i le tino o le tino).
  3. Faʻi maʻi.
  4. O se talaʻaga o le pseudomembranous colitis (o se faʻamaʻi e mafua mai i le microbeero).
  5. O le mononucleosis faʻamaʻi (maʻi faʻamaʻi pipisi, faʻatasi ma fiva, faʻaleagaina o le lymph, splin).
  6. Tele le faʻaleagaina o le gaioiga galue.

O le mafai ona faʻaaoga Amoxiclav i le taimi o se "tulaga manaia" ma le lactation ua filifilia e le fomaʻi.

Ole fualaau faasaina ua faatonuina e le gata mo tagata matutua matutua, ae mo pepe foi mai le tolu masina. O se tamaititi ei lalo ifo o le ono tausaga le matua e fautuaina e tuʻuina le taofiga.

"Flemoxin" e faasaina mo tagata e iai tulaga nei:

  1. Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale.
  2. Toto fatu.
  3. Lymphocytic leukemia (o le maʻi leaga lea e tupu i le tino o le tino).
  4. O le mononucleosis faʻamaʻi (faʻamaʻi pipisi viral, lea e faʻaalia i fiva, faʻaleagaina le pharynx, ate).
  5. Talaaga o le manava ma le fatu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le gaioiga ma le lactation ua faʻamoemoeina e le fomaʻi o loʻo auai.

"Flemoxin" o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina o leona pipisi i tagata matutua ma tamaiti, e aofia ai pepe.

E le fautuaina e filifili tutoatasi pe o le fea e sili atu - Flemoxin poo Amoxiclav, ma le mafaufau ia te ia lava. O se fomai faapitoa e fesoasoani e tali lenei fesili pe a maeʻa suʻesuʻega ma suʻesuʻega o le maʻi.

Faʻaiʻuga

E tatau ona manatuaina e le mafai ona e faʻaaogaina tutoatasi ia Amozylav. O se faʻaopoopoga o faʻasologa ma numera o tusi talosaga e matua afaina i faʻafitauli:

  1. Anemia (o se vaega o faailoga o le falemaʻi ma le hematological, o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o le hemoglobin i le plasma).
  2. Upa le nofoa.
  3. Gastritis (faʻasologa masani o le mumusu ma le gasegase i le mucous membrane o le manava ma le fatu, eseese i le amataga).
  4. Dyspepsia (solia o le masani ai o le manava).
  5. Faʻanoanoa (o le maʻi o le moe e faʻatapulaʻaina pe a le lelei le moe).
  6. Hematuria (o le tulaga lea e taʻua ai le toto mumu i le urine).

E sili atu le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega i taimi o taumafataga. O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i meaʻai e fesoasoani e faʻaitiitia ai le ono maua mai aʻafiaga mai le gastrointestinal tract. I le gasologa o le vasega, e tatau ona mataitu galuega a gaʻo ma le ate.

Analogues o Amoxiclav ma Flemoxin

Amoxiclav foi ua suitulaga i fualaau faasaina. O le sili ona lauiloa oi latou e aofia ai mea nei:

A o le Flemoxin, faʻaaoga sese o le fualaau faasaina, o le a faateleina le metotia ua afaina i le atinaʻeina o faamai nei:

  1. Rhinitis (faʻamaʻi pipisi o le mucosa muʻa).
  2. Faʻalavelave faʻaleagaina.
  3. Ataxia (solia o le faamaopoopoga o gaioiga o musika eseese i le leai o vaivaiga vaivai, o se tasi o faafitauli e masani ona matauina i le afi).
  4. Faanatinati.
  5. Manatu.
  6. Le mautonu.
  7. Neutropenia (o se faʻamaʻi e faʻaalia i le maualalo o mea e maua i le toto).
  8. Thrombocytopenia (o se faʻamaʻi e mafua mai i le faʻaitiitia o le countlet count i lalo ifo o le masani, lea eo mai faatasi ma le faʻalauteleina o le toto ma faʻafitauli i le taofi o le toto).
  9. O le purpura o le Thrombocytopenic (e faatatau i se vaega o faʻamaʻi e faʻaalia e le faateleina o le tino o le tino i le oti).
  10. Stomatitis (le lapo masani masani o le mucosa oral).
  11. Dysbacteriosis (o se mafuaʻaga e afua mai i le solia o le microflora o le intestinal e fesootaʻi ma se suiga o le ituaiga meaola o siama).
  12. Cholestatic jaundice (o se togafitiga faʻaleagaina i le tino gasegase, lea eo mai faatasi ma le leai o se avanoa i le talo i totonu o le manava).
  13. Candidomycosis o le vaʻa (o le liona na mafua ona o le tele o le siva-pei o le siva).
  14. Le manava galue.

I le vaitau o le ave o fualaau faasaina, e tatau ona mataʻituina galuega a le hematopoiesis, fatugaʻo ma le ate. Talu ai ona o le faʻaaogaina o le Flemoxin Solutab, e le o malamalama le microflora i aʻafiaga o fualaau, e mafai ona maua le supupfection. I se tulaga faapea, o suiga i togafitiga faʻasaʻi e talafeagai.

O analogues sili ona lauiloa a Flemoxin e aofia ai:

"Flemoxin" ma le "Misa": o le a le eseesega i le va o fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i vailaʻau faʻasaina e masani ona taatele ma aoga. O loʻo faʻamatalaina i le tele o tulaga, e le gata mo tagata matutua ma tagata gasegase, ae o lea lauiloa e le mafai ona avea ma taʻiala i le togafitiga a le tagata lava ia. O lenei mea e mafua mai i le le lelei o le taunuʻuga, e mafua mai i le le fiafia i faʻafitauli.

E mafai ona sui Flemoxin ma Amoxiclav? E tatau ona maitauina ei ai eseesega i le va o fualaau faasaina, ma e taua. O le mea moni, o fualaau taʻitasi o loʻo i luga ua i ai sona aʻafiaga, ae e tofu lava ma ona lava mea.

O lea la, o uiga lelei o Flemoxin o loʻo taua i lalo:

  1. O le vailaʻau e maua i le ituaiga o laumei. O lenei faʻaaogaina o fualaau faasaina e sili atu ona talafeagai.
  2. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, Flemoxin, faʻatusatusa atu ia Amoxiclav, e umi atu ona ola mo le ono sefulu masina.

Amozylav ei ai tulaga lelei nei:

  1. O fualaau faasaina e tele ituaiga o faʻamalolo, i Flemoxin o le tasi.
  2. Amozylav, e le pei o le Flemoxin, ua manatu o se vailaau faʻamalosi. I lona fausaga, e faaopoopo atu i le mea galue malosi (amoxicillin), e tasi le isi vaega - o le vailaʻau clavulanic.
  3. "Amoxiclav" ma le vailaʻau clavulanic e mafai ona tetee i le beta-lactamase. Ae mo Flemoxin, e le oi ai lenei malosi.
  4. Amoxiclav e sili atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O loʻo faʻamatalaina mo le mumū o le osontogenic, faʻamaʻi o le ponaivi ma le mea e fesoʻotaʻi ai, faʻapea foʻi ma le vaʻai o le biliary. "Flemoxin" faʻatasi ai ma nei maʻi e leai se aoga lelei.
  5. Amozylav, e le pei o Flemoxin, e itiiti lava ona faʻasaina ma aʻafiaga leaga.

Aso faʻauma

O le eseesega i le va o Amoxiclav ma Flemoxin Solutab o loʻo taoto i le aso maeʻa ma le tau. O le ola ola o le muamua fualaau faasaina e luasefulufa masina, o le lona lua - onosefulu masina.

Faʻaauau pea ona malamalama pe o le a le eseesega i le va o fualaau oona, e tatau ona faʻalogo i le tau. Ma o iinei e laiti, ae o eseesega foi. O lea, o le tau masani o Amozylav e eseese mai le 150 i le 750 ruuga, Flemoxin - mai le 200 i le 500 rubles.

Ia manatu o nei vailaau e foliga tutusa, a le mea e sese. O mea latou te tutusa ai o meatotino ma nisi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. A leai, o le eseesega i le va o Amoxiclav ma Flemoxin e tele. Ma o le eseesega autu foi o le eseesega lea, o le mafuaaga lea e eseese ai faailoga mo le taliaina.

Faatusatusaga o Amozylav ma Flemoxin Solutab

O vailaau faafomai e tutusa uiga tutusa ma tulaga iloga.

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai uiga nei:

  1. O le togafitiga o fualaau faasaina e tutusa lava - o le soliga o le amio saʻo o le siama o le cell pathogenic, lea o le a mafua ai ona oti.
  2. O i latou o se vaega o le tasi vaega o falemaʻi.
  3. Avanoa i le pepa.

E le gata i lea, o nei vailaau e le mafai ona faʻaaogaina i le vaitau o le hepatitis B, o loʻo faʻamautinoa ma le lapatai i fafine maitaga.

O le a le mea sili atu Amoxiclav ma Flemoxin Solutab

O le filifiliga o fualaau faasaina e faalagolago i le faamai ma uiga patino o le tagata maʻi. E na o se fomai faapitoa e mafai ona iloa tonu po o fea fofo e aoga tele.

E na o le tamaititi e tatau ona taua o vailaau antibacterial i togafitiga o faʻamaʻi tamaititi na mafua ona o siama, tuʻuina atu i le falemaʻi. I le taimi lava e tasi, e le o faatonuina le Amoxiclav mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Flemoxin Solutab e faʻaaoga i le togafitiga o le tonsillitis, sinusitis ma le niumonia i tamaiti mai le 3 tausaga.

Ona o le i ai o se vaega faaopoopo i le tuufaatasiga, ua manatu le Amoxiclav e sili atu le aoga mo se tagata matua.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga ia Amoxiclav ma Flemoxin Solutab

Inna, 29 tausaga, dentist, Moscow

Amoxiclav - o vailaau faʻasaina faʻasaina ma le tele o ituaiga o gaioiga - e masani ona faʻaaoga i fomai nifo. O loʻo faʻamatalaina mo togafitiga faʻapitoa o le faʻavavevaveina o le gasegase masani, pe a iai le edema mumusu, fiva, faʻavalea mai aʻala. E masani ona faʻaaogaina i fomai tipitipi.

O se vailaau e faʻataʻitaʻiina mo fafine maʻitaga, tamaiti mai le 12 tausaga le matua (e mafai ona muamua atu pe afai o le mamafa o le tamaititi e silia ma le 40 kilokalama). E tatau ona inupia i se laʻasaga o le itiiti ifo i le 5-6 aso, e tusa lava pe "leai se mea e tiga," ina ia le maua ai le fualaau faʻasaina.

Anna, 34 tausaga, dermatologist, St. Petersburg

Flemoxin Solutab o se sauniuniga lelei o le faʻamalosi i le togafitiga o le tele o siama siama (i le dermatology - pyoderma o soʻo se genesis). O se auala faigofie o le faʻamalologa (papa maʻaleʻale) e fesoasoani i le tofiaina o tamaiti - e mafai ona faʻasese i le 1pp. soʻo se vai ma faʻafilemu tuʻuina atu le pepe. Ou te tofia e le gata o tagata gasegase, ae o aʻu foi (ma le tonsillitis) ma loʻu aiga.

Elena, 57 tausaga, gastroenterologist, Yekaterinburg

E masani ona ou faaaogaina Flemoxin i le faasologa masani o togafitiga o le tapeina o Helicobacter pylori (gastritis erosive ma e fesootai ma HP, faamai pipisi pepatic). O lenei fualaau faasaina e lelei i le i ai o se fua o le 1000 mg i le 1 papa, lea e faʻapupulaina ai le tausisia o togafitiga. O le faʻasili i le iniseti i HP e le mafai ona atiaʻe, ma o se faʻaopoopoga foi. O aʻafiaga i le foliga o le manava e masani ona faʻaauau, ae pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma mea faʻapitoa, o ia aʻafiaga e seasea tupu.

Flemoxin ma Amoxiclav: o le a le eseesega i le va o fualaau faasaina

O nei vailaau faʻamaʻi faʻasolosolo e masani ma masani. O i latou o loʻo faʻamatalaina i le tele o tulaga, e le gata mo tagata matutua ma tamaiti, ae ui i lea, o le lauiloa e le o se taʻiala i togafitiga a le tagata lava ia, e afaina i taunuuga leaga, e afua mai i aʻafiaga i faʻalavelave.

O tagata uma e fiafia: "Flemoxin ma Amoxiclav, o le a le eseesega?" E tatau ona mautinoa o loʻo i ai se eseesega ma e taua.

O le mea moni, o vailaʻau taʻitasi o loʻo i luga e iai sona aʻafiaga, ae e tofu lava ma ona lava mea.

O lea la, o le lelei o Flemoxin o loʻo i lalo:

  • O le vailaau faʻasaina o loʻo i totonu o pepa o loʻo salalau. Latou, e le pei o tagata masani (e pei o Amoxiclav) faʻamaʻapeʻa i le vai. O lenei fualaau e sili atu ona faigofie.
  • E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, Flemoxin, faʻatusatusa atu ia Amoxiclav, e umi lona ola ile 5 tausaga.

Amozylav ei ai tulaga lelei nei:

  • O fualaau faasaina e tele ituaiga o gaosiga, i Flemoxin e tasi.
  • Amozylav, e le pei o le Flemoxin, o se vailaau faʻasolosolo tuufaatasi. I le faaopoopo atu i le mea oona, o loo i ai se isi mea - vailaʻau clavulanic.
  • Amozylav, faʻafetai i le vailaʻau clavulanic, e mafai ona tumau faʻasaga i le beta-lactamase. Ae mo Flemoxin, e le oi ai lenei malosi.
  • Amoxiclav e sili atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi o le odontogenic, faʻamaʻi o le ponaivi ma le mea e fesoʻotaʻi ai, faʻapea foʻi ma maʻi o le gaioiga o le biliary, aemaise lava cholangitis ma cholecystitis. Flemoxin mo ituaiga faamaʻi e le aoga.
  • Amozylav, e le pei o le Flemoxin, e itiiti ifo ona faʻamaʻi ma aʻafiaga.

O le eseesega i le va o Amoxiclav ma Flemoxin o loʻo taoto foʻi i le ola ma le tau. O le olaga ola o Amozylav e lua tausaga, Flemoxin e lima tausaga.

Faʻaauau pea ona malamalama i le Flemoxin ma Amoxiclav pe o le a le eseesega, e tatau ona e gauai atu i le tau, ma e tusa lava pe laiti, ae o eseesega foi. O le tau o Amoxiclav e 150 rubles, Flemoxin e 250 rubles.

Ia talitonu o nei fualaau oona e tutusa lava, e le saʻo. O mea latou te tutusa ai o mea e teteʻe ma nisi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. A leai, o le eseesega i le va o Amoxiclav ma Flemoxin e taua. Ma o le muamua, ma, masalo, o le eseesega autu o se mea e ese ai, o le mafuaʻaga lea e ese ai le faʻaaogaina o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma le vailaʻau.

Tuua Lau Faamatalaga