Opatium sikuea sikuea mita

ItuaigaAbbott
Feʻau
  • Taimi fuafuaina: 5/10 sekone
  • Fua o le toto Volume: 0.6 μl
  • Manaoga mafaufau: 450 iuga
  • Faʻapipiʻiina aunoa
  • Tasi le CR 2032 pauna i le lithium
  • Fuataga o fuataga: 1.1-27.8 mmol / l
  • Metotia o fuataga: elekenelosi
  • Faʻamaumauga: Abbott Diabetics Kea LTD
  • Atunuʻu: Malo Tele

Faamatalaga o oloa

  • Iloiloga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

O le masini o le taulaga aupito lata mai lea mai le Abbott Diabetes Care, ua mamanuina e faafaigofie ai suʻesuʻega ma fesoasoani ia te oe e faatumauina lelei le pulea o lou kulukose toto.

O le Optium Freestil glucometer + le siakiina o le toto glucose faitau faʻatasi ma le saʻo atoatoa o taunuʻuga e pa'ū i totonu o tapulaa manaʻomia. Galuega e pei o se diabetes diary. O le komepiuta paʻi mata e faʻafefegalea ma e iai ni mea lelei e fesoasoani ia te oe. O le masini o le a faamaumauina ma manatua au suega o le kulukose. I le faʻatusatusaina o ni seti se lua o faʻamaumauga, o le mita e mafai ona fesoasoani ia te oe e iloa ai tulaga masani ile maualuga ole kulukose toto ma fesoasoani ia te oe e faasaʻoina. Vali o suʻega afifi. E fesoasoani i le tausisia fou.

O isi faʻaopopo e aofia ai:

O le pupuni e aunoa ma le susulu ma aunoa ma le tualalala, o lona uiga o le faitauina o le lau i le susulu malamalama o le la e tutusa lava le faigofie. O le faaaliga lapoa tele ma le maualuga na fuafuaina ina ia faigofie ona faʻaaoga ma faigofie ona faitau. O le masini ua i ai se faamamafa tele i le faʻaaogaina o ata mo le faʻatautaia ma le avanoa i vaega eseese ma galuega a le masini faʻatinoga o masini. O lenei mea e faigofie ma faʻaogaina e faʻaaoga. "KET" o se faailoilo o le ketone testing pe a faamauina le maualuga o le kulukose o le 13.3 mmol / L pe sili atu.

Avanoa e suʻe ai le ketone:

- faʻataʻitaʻiga o fua o le kulukose o le toto e mafai ona faʻamaonia ai tagata maʻi pe a latou oʻo i faʻafitauli o le hypoglycemic or hyperglycemic (o le kulukose maualuga pe toto maualuga)

- Tikiaki polokalama komepiuta e fesoʻotaʻi i se komepiuta e maua ai lipoti auiliili e faitau ma lolomi.

I le fesoʻotaʻiga o le Maʻisuka, e le gata e mafai ona e faʻatau le mita Taimi Leoleo, ae maua uma tusi faamaonia ma faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o le masini.

Faʻataunuuina o le Faʻatonu o le Glucometer: faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e manaʻomia e tagata gasegase ona faia e le aunoa se suʻega toto mo le suka. Mo lenei faʻamoemoe, ua faʻaaogaina se glucometer, lea e mafai ai ona e fuaina le toto i le fale poʻo se isi mea.

Faatasi ai ma le tele o mea filifilia, o le Optium Xceed e sili ona lauiloa. O lenei mita e fua i le maualuga o suka ma β-ketones i le toto toto.

E le gata i lea, o se masini tutusa e faʻaaogaina e fomaʻi e mataitu ai le tulaga o tagata gasegase.

O le mea lea, o le mita e fesoasoani i le mataituina o le malosi o le atinaʻeina o le faamaʻi, e pulea ai le taumafa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le masini, e mafai ona e matauina le tele o gaoioiga faaletino, tulaga atuatuvale, ituaiga uma o faʻamaʻi faʻapitoa ma le faʻaaogaina o fualaau e maua ai le suka e aafia ai le maualuga o le suka.

O le Optium Xceed meter e naʻo le Optium Plus ma Optium β-Ketone Test Strips.

Tufuga Faʻatusi

O le masini e aofia ai:

  • Fua o le suka o le toto
  • Tulaga talafeagai mo se glucometer,
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini i le gagana Rusia, e faʻaalia ai foliga faʻapitoa o le masini,
  • Faatonuga mo laasaga o le faʻavasegaina o le masini ma le mataituina o faailoga o le suka toto,
  • O se pepa faʻamaonia e mafai ona e maua ai se fautuaga i le faʻaaogaina o le masini ma ona foliga fou,
  • Pene penisina, seti o lancets, faʻamatalaga e uiga i lo latou faʻaaoga tatau,
  • Se seti o siaki faʻataʻitaʻiga mo le suʻeina o le toto ma faʻamatalaga i la latou taotoga.

O le fofo o le MediSense ma le siakiina o vaega e fuafua ai le maualuga o β-ketones i le toto e le o aofia i totonu o le masini.

Tausaga o mea

O le glucometer e faʻaaogaina e faia ai se suʻega toto e fuafua ai le maualuga o le suka o le suka i le fale, e aunoa ma le fesoasoani a se falemaʻi. O le masini e mafai ai foi ona e iloa faailoga o β-ketones i le toto.

O le masini e faʻatagaina ai oe e teuina faʻamaumauga i le 450 fuataga lata mai, e aofia ai se suʻega faʻafoe. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina le mita e siaki ai le faʻaogaina o le faʻamaʻi, aua o loʻo i ai se galuega talafeagai ma saʻo lea e mafai ai ona e faʻaalia le tau o le suka mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina.

O le mita ei ai se faʻasalalauga talafeagai ma e mafai ona faʻasaʻo ese pe a uma ona faʻaaoga le masini. O le faʻalavelave e tupu i le 30 sekone pe a uma ona maua mai iʻuga o se suʻega toto ile faʻaaliga.

I le amataga ma le faaiuga o le fesuiaiga o le masini, ua faia se faʻamatalaga ma se faʻaaliga faʻalogo. E le gata i lea, e faʻaaogaina foi se faailo tali tutusa pe a fai se fua o le toto.

Afai e talafeagai, e mafai ona faʻafeiloaʻi uma fuainumera faʻamaumauga i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se atunuʻu faapitoa. O faʻamatalaga i luga o le fuataga o gaʻo ma β-ketones e mafai ona maua i faatonuga o le faʻaaogaina o fasi siaki tuʻuina atu i le masini.

E mafai ona galue le mita i le vevela o le 10 i le 50 tikeri Celsius. Faʻaaogaina le masini i le vaʻalele o le ea e 10-90 pasene. Latou te teuina le masini i se tulaga, o le vevela faʻasao faatagaina e mai -25 i le +55 tikeri Celsius. E mafai ona maua tulaga o le teuina mo pepa faʻataʻitaʻi i faatonuga mo latou faʻaaogaina.

O le malosiaga o le CR 2032 le lithium battery. E tumau mo le tusa ma le 1000 fuataga.

O le tele o le masini e 7.47 cm le uumi, 5.33 cm le lautele o le pito i luga ma le 4.32 cm o le vaega pito i lalo o le masini, o le mafiafia o le masini e 1.63 cm. O le glucometer e mamafa le 42 kalama.

Auala e galue ai le masini

E faʻaaogaina e le Optium Xceed se metotia o suʻesuʻega elekene e fua ai le maualuga o le suka.

  • A maeʻa ona faʻapipiʻi le vaega o le suʻega i totonu o le masini, o le ata faʻataʻitaʻi o le paʻu toto ma le faʻasologa o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia i luga o le lau. O lenei mea e iloa ai ua saunia le masini mo le faʻaaogaina.
  • A maeʻa ona faʻaaogaina se toto toto poʻo se vaifofo e puleaina i le laasaga, o le kullukose poʻo le β-ketones e amata ona fegalegaleai ma tagata totogo e faʻaaogaina i le fasimea.
  • I le taimi o le gaioiga o le vailaʻau, o loʻo maua ai se eletise eletise eletise, o lona malosi e tutusa lelei ma mea o loʻo i totonu o le kulukose poʻo le β-ketones i le faʻaaogaina o le toto poʻo le vaifofo fofo.
  • O le mita e faʻaalia iuga o suʻega i mmol / lita.

Auala e faʻaaoga ai le masini

I le taitaia o suʻesuʻega, e tatau i isi tagata gasegase ona faʻaaoga faʻaoloa lima puipui e puipuia ai i latou mai faʻamaʻi pipisi ma se faʻamaʻi faapitoa o loʻo i ai i le tagata maʻi. E faʻaaogaina foi lenei i tagata faigaluega faʻa-soifua maloloina e faia suʻega o le toto masani.

O le fofo o le MediSense e faʻamoemoe e naʻo le suʻeina o le meafaigaluega mo le faʻatonuina lelei. E le mafai ona faʻaaogaina e pei o se tui, faʻafefe pe fufulu o latou mata.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina faʻaaogaina vave lava pe a uma ona aveeseina mai le afifiina. E taua tele le faʻaaogaina o vaega maualuga ma faʻamaonia.

Afai latou te punou, gaosia, pe faaleagaina, toe sui mea taumafa. E le gata i lea, aua nei faʻaaogaina se faʻamaʻitaʻi pe afai ei ai se vaeluaga poʻo se pupuʻu i luga o le afifi. E faʻaaogaina faapitoa mo le suʻeina o le toto, urine e avea o se punavai mo le auiliiliga e le fetaui.

E faatagaina e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga e leʻi oʻo mai i le aso e maeʻa ai. O faʻamatalaga i le aso e teuina ai oloa e mafai ona maua i luga o le afifiina ma le pusa o fasi pepa. Afai e tau na o se aso ma se masina, e mafai ona faʻaaoga mea e faʻaaogaina seia oʻo i le faaiuga o lenei masina.

A maeʻa ona faʻaaogaina le lalaga, e tatau ona lafoai. O nei mea taumafa e mafai ona faʻaaoga i le taimi e tasi, mo le isi auiliiliga e te manaʻomia e suʻe ai se vaʻa fou.

O le mita e mafai ona faʻamamaina palapala i se laʻau susū e faʻaaoga ai ni mea malūlū vaivai. O se faʻafitauli 10% o le ammonia poo le 10% vaifofo o le vailaau e talafeagai mo lenei faʻamoemoe.

E leai se mea e tatau ona e paʻi atu i le taulaga mo le faʻapipiʻiina o fasi siaki pe a fufulu le masini.

E le gata i lea, aua neʻi faatagaina vai poʻo se isi vai e ulufale ai i lenei vaega o le masini. I se tulaga talitutusa, e le faatagaina e tuu i lalo le mita ile vai.

Fua o suʻega toto

Afai o le tulafono a le LO e faʻamalamalama i le faʻaaliga, o loʻo taʻu mai ai o le tagata maʻi o loʻo i ai le suka o le maʻisuka i lalo o le 1.1 mmol / lita. I lenei tulaga, o le faafitauli e ono avea ma se vaega e le o galue.

E tatau ona e faʻaaogaina se mea fou ma toe suʻe le toto. Afai e le oi le mataupu i le suʻega ma o le mita e faʻaalia ai se maualuga o le kulukose, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O le faailoilo HI i luga o le faʻauluina o meafaifaʻailoga e faʻamaonia ai o le auiliiliga e sili atu i luga o le 27.8 mmol / lita. Afai e aliali mai le ata E-4, o le a faailoa mai ai o le suʻega o loʻo faʻaaogaina e le fuafuaina e fuaina ai se maualuga maualuga o le suka.

Ketones post? fautua mai e sili atu le maualuga o le toto toto i le 16.7 mmol / lita. I lenei tulaga, e tatau ona faia se auʻiliʻiliga e fuafua ai le maualuga o ketones i le toto.

  • O le masani o faailoga o β-ketones i le toto o le tagata maʻi e le sili atu i le 0.6 mmol / lita. O lenei faailoga e mafai ona faateleina pe afai e fiaai le maʻi, maʻi, faia faamalositino faaletino, faʻapea foi pe a le siaki le maualuga ole kulukose o le toto.
  • Afai o lenei faailoga e mai le 0.6 i le 1.5 mmol / lita, o le a faailoa ai le ogaoga o soliga i totonu o le tino ma manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi.
  • Faatasi ai ma le faateleina i le maualuga o β-ketones i se faailoga o le sili atu i le 1.5 mmol / lita, o le maʻi ketoacidosis o le maʻisuka e mafai ona atiaʻe.

O le faatusa HI o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga e faʻaalia ai le faateleina o le index β-ketone i luga o le 8.0 mmol / lita. E aofia ai le faʻafitauli atonu e iai i le vaega o le suʻega. Afai o le sui o mea taumafa e le i taʻitaʻia ai se suiga i faʻamaumauga, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. A aunoa ma ni togafitiga faafomaʻi, e le talafeagai le suia o togafitiga mo le maʻisuka.

FreeStyle Optium Glucometer Faʻamatalaga Vaaiga Aoao

Glucometer FreeStyle Optium (Freestyle Optimum) na faia e le kamupani Amerika o Abbott Diabetes Care. O se taitai o le lalolagi i le gaosiga o masini tekonolosi ua fuafuaina e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka.

O le faʻataʻitaʻiga e lua ona faamoemoega: fuaina o le maualuga o suka ma ketones, e faʻaaoga ai le 2 ituaiga o fasi siaki.

O le tagata fai-fale na faʻaalia faailoilo leo e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaoga le masini.

I le taimi muamua, o lenei mamanu sa lauiloa o Optium Xceed (Optium Exid).

Faʻamatalaga faʻapitoa

  • Mo suʻesuʻega, 0.6 μl o le toto (mo le glucose), poʻo le 1.5 μl (mo ketones) e manaʻomia.
  • Manatu mo taunuʻuga o 450 suʻega.
  • Fua le suka i 5 sekone, ketones i le 10 sekone.
  • Fuainumera fuainumera mo le 7, 14 po o le 30 aso.
  • Fua o le kulukose i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / L.
  • Fesootaiga PC.
  • Tulaga o faʻatinoga: vevela mai le 0 i le +50 tikeri, faʻamamafana 10-90%.
  • Puʻeina le manava i le 1 minute pe a uma ona aveese faʻamaumauga mo suʻega.
  • O le maa e tumau mo le 1000 suʻesuʻega.
  • Pauna 42 g.
  • Faʻasologa: 53.3 / 43.2 / 16.3 mm.
  • Tusi Faamaonia Leʻo.

O le tau o le Frepy Optimum glucose mita i totonu o le falemaʻi e 1200 rubles.

Pepa o suʻega (glucose) i le aofaiga o 50 pi. tau e 1200 rubles.

O le tau o se pusa faʻataʻitaʻi (ketones) i le aofaiga o le 10 pcs. e tusa ma le 900 p.

Tusi lesona

  • Fufulu lima i le fasimoli ma le vai mafanafana ma faʻagogo.
  • Tatala le afifiina i le lipine mo le suʻega. Faʻaofi i totonu o le mita atoa. E tolu lanu uliuli e tatau ona tu i luga. O le a faʻaalia le masini.
  • Faailoga 888, taimi ma le aso, o le a aliali mai tamatamailima ma mataua ata i luga o le lau. Afai latou te le oi ai, e le mafai ona e faia se suʻega, o le masini e sese.
  • I le faʻaaogaina o se tuʻi, ia maua se pa'ū toto mo le suʻesuʻega. Aumai i le paepae paʻepaʻe i luga o le fasi siaki. Taofi lou tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo i le leo.
  • A maeʻa le 5 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. Aveese le lipine.
  • A maeʻa lena, o le a tape le mita. E mafai ona e suʻeina oe lava e ala i le uuina o le "mana" button mo le 2 sekone.

Filifiliga o se glucometer mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo avea ma faafitauli tele ma tele atu mo tagata, ona o le tuputupu aʻe vave o le faʻatupulaia. O lenei mea e manaʻomia ai le mataituina e le aunoa o faailoga o le glycemia i tagata gasegase i lenei maʻi. O le mea lea, o le fesili lea e avea ai le glucometer e filifili ai mo se tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, ua amata ona sili atu le talafeagai mo vaega eseese o le faitau aofaʻi.

Ituaiga o le maʻisuka

Mo le sao o le filifilia o meafaigaluega mo le fuaina o suka, e tatau i le fomaʻi ma le tagata gasegase ona amanaʻia ituaiga o faʻamaʻi. E mafua lenei tulaga i le mea moni o ituaiga maʻisuka e lua e iloga - o ituaiga muamua ma le lua. I lenei tulaga, o le lona lua e mafai ona i ai le insulin-faalagolago, o lona uiga, i le aluga o taimi e mafai ona maua ai uma uiga o le ituaiga muamua o togafitiga.

Naʻo le faʻaauau le faʻaauau pea o le faʻaauau pea, ma o le ata o togafitiga ma togafitiga o faagasologa e matua tutusa lava.

O le ituaiga muamua o le insulin-e faalagolago, talu ai e le maua e le pancreas le inisalini ona o lona faʻaumatia e ala i le faiga o le autoimmune. Togafitiga e aofia ai togafitiga faafomaʻi - insulin. O loʻo faʻaauau pea ona faia ana inisiua, i le tele o taimi i le aso. Ina ia faʻamaonia ni gaioiga talafeagai, e tatau ona e iloa le muamua o le glycemia.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le ituaiga lona lua o le maʻisuka e mafua ona o le faʻaitiitia o le gasegase o le tino i le inisalini, poʻo le faaitiitia o lona gaosiga. Afai e umi le taimi o le faamaʻi, o le a faʻaitiitia le faʻapitoa o le pancreas, ma faʻaopopo i fualaau faʻamalama, o loʻo i ai le manaoga tutusa mo le inisalini e toe sui ai togafitiga e pei o le ituaiga muamua.

Le filifiliga o se glucometer mo se maʻi ma se ituaiga lona lua o le maʻisuka

Talu ai ona o uiga o ia ituaiga o gasegase, e pei o le uiga o le gaʻo, faatasi ai ma le faʻaaloalo i le atinaʻeina o faʻafitauli faʻapitoa, ua fausia ai glucometers e mafai ona fuaina ai le suka ma isi faʻamaoniga. Ua tuʻuina atu ia i latou se galuega mo le filifilia o le cholesterol ma ona vaega, aemaise lava o le triglycerides.

O nei mea taua tele e tatau ona siaki pea e fomaʻi. O lenei auala e mafua ona o le masani ai ona i ai le faʻamaʻi pipisi, faʻateleina le aʻafiaga o le atinae o le atherosclerosis ma ona faʻafitauli uma lava.

Afai o le maualuga o le cholesterol ma ona vaega e teuina i totonu o tapulaa masani, o lona uiga o le lamatiaga o ia mea ua matua faaitiitia. O nei mea e masani ona aofia ai faʻalavelave faʻalavelave lautele - faʻaleagaina o le myocardial, faʻasolosolo o le ischemic, faʻaumatia le atherosclerosis o vaʻa pito i lalo. O le maualuga o le kulukose o le toto mo ia faamoemoega o le Faʻaleleia atili.

Tofiga

O le Optium Xceed glucometer ua mamanuina e mataʻituina ai le maʻisuka i le fuaina o kulukose ma β-ketones i fafo atu o le tino i le toto fou toto atoa. O le masini e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase e maua ai le maʻisuka mo le pulea e le tagata o ia lava i le fale, faapea foi ma tagata faigaluega maloloina e mataituina le aoga o fua faatatau e pulea ai le maʻisuka i tagata mamaʻi i falemaʻi.I le faʻaaogaina o lenei masini, e mafai ona e pulea le malosi o le atinaʻeina o le maʻisuka ma faʻalavelave e tutupu i le taimi o taumafa, faʻamalositino, faʻamaʻi ma faʻamaʻi e aʻafia, ave faʻamalosi o le maʻisuka.

Ole Polokalame o le Optium Xceed ua fuafuaina mo le faʻaaogaina faatasi ma Optium ™ Plus ma Optium ™ β-Ketone Test Strips.

Le filifiliga sao o le mita

Muamua lava, e tatau ona maitauina e tatau ona tuʻuina atu le faamamafa i luga o le faʻatinoga o le masini. E tele naua i luga o le maketi, ae afai e te mauaina o latou meatotino sili ona taua, ona sili atu lea ona faigofie le filifiliga.

Glucometers ua tuʻuina atu i ai le tele o galuega. E masani lava ona manaʻomia e le tagata le maualuga mai ia mea, ae o nisi e manaʻomia le faigofie ona faʻaaogaina. E tatau ona maitauina o le faʻalagolago i tau o le tau e le o le filifiliga saʻo.

O le metotia mo le fuafuaina o le suka e mafai ona avea ma photometric poʻo elekene. O le auala photometric e faʻavae i le suiga o le lanu o le suʻega. E suia lona lanu pe a faʻafesoʻotaʻi ma le toto. E faavae i luga o lenei mea, o se taunuuga ua tuʻuina mai. O le metotia elemene e fuaina ai le malosi o le taimi nei e tulaʻi mai ona o le gaosia o vailaau o vailaʻau i le vaega o le suʻega ma le toto.

Glucometers e fuaina le suka i le auala eletise e sili atu ona faʻaonaponei ma faigofie ona e itiiti le toto e manaʻomia.

Pe a punitia se tamatamailima, o le paʻu o le toto e tutoatasi i totonu o le siaki, ma o le mita e maua ai le iuga i ni nai sekone. E leai se manaʻoga e iloilo le lanu o le vaega o suʻega, pei o le metotia photometric. O le saʻo o meafaifaʻaili uma e tutusa lava.

Faʻamasinoga o masini eseese

O nisi o mita o le kulukose toto ei ai le gaioiga o le fuaina o tino o le ketone. O sea ituaiga masini e taua tele mo i latou e maua i le maʻisuka i lalo o le le lelei. E ono afaina ai tagata i ituaiga uma o togafitiga. E pei o aso nei, e tasi lava le masini e mafai ona iloa ai le i ai o tino o le ketone - O le Faamanuiaga o le Optium.

Mo tagata mamaʻi ei ai faʻafitauli faaletonu, ma e mafai ona avea ma se faʻalavelave o le maʻisuka, poʻo se togafitiga faʻapitoa pe maua mo isi mafuaaga, ua atinaʻe ai e tagata tomai faapitoa se masini e galue ai le leo. A fua le glycemia, na te faʻalogoina le iuga. O ata sili ona lauiloa o SensoCard Plus ma Clever Chek TD-4227A.

O tagata ei ai ni lagona maʻaleʻale o latou tamatamailima, faʻapea foi ma tamaiti laiti poʻo tagata matutua, latou te manaʻomia ni meafaigaluega e maualalo le puncture mo le auiliiliga. E masani lava, o nei mita e mafai ona maua sina toto, e tusa ma le 0.5 microliters. Ae i le taimi lava e tasi, o le loloto o le puncture mo le auʻiliʻiliga, o le itiiti ifo o le tiga o le tagata, ma le faagasologa o le toe faʻafouina o paʻu e faʻapuupuu se taimi umi. O lenei vaega o le FreeStyle Papillon Mini. O le taunuuga e mafai ona faʻamaonia, ae o le fomaʻi aoga e tatau ona i ai i le iloa. Iloiloga e tupu i le plasma poo le toto. E tatau ona maitauina afai o le toto o le a fuaina i le plasma, o lona uiga o le a sili atu le maualuga.

Ole taimi ole suʻesuʻega o se mea e sili ona taua e ono mafai ona vave iloa ai le natura ole maʻi ole gasegase o le gasegase pe a iai se tulaga ogaoga. I le taimi nei, o loʻo i ai glucometers e mafai ona maua ai taunuuga i lalo ifo o le 10 sekone. Faamaumauga o loo taua o masini e pei o OneTouch Select ma Accu-Chek.

O nisi tagata gasegase ei ai galuega taua e manatua. E fesoasoani foi o ia i fomaʻi ia maua faʻamatalaga saʻo e uiga io latou gasegase. O lenei faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina atu i le pepa, ma o nisi o mita e mafai ona faʻafetaui ma se telefoni poʻo se komepiuta patino, lea e faʻaolaina ai iuga. E masani ona lava le manatua mo 500 fua. Na gaosia e le au gaosi le tele o mafaufauga ma le Accu-Chek Performa Nano.

O nisi o masini e mafai ai e oe ona tausia faʻamaumauga faʻatekonolosi, o lona uiga, e mafai ona e ulu i faʻasalaga ao lei oʻo i le maeʻa ona e 'ai. O sui pito sili ona taʻutaʻua ma lenei faʻataʻitaʻiga o Accu-Chek Performa Nano ma OneTouch Select.

O le tele lava o taimi, e manaʻomia e tagata maʻi le fuaina o le maualuga o le suka i luga o se vaitaimi patino. Ae ia mafaufau i iuga uma i luga o pepa poʻo le calculator o se galuega faigata. O lenei parakalafa e aoga tele foi mo le tagata aoga o endocrinologist e filifili ai se togafitiga hypoglycemic. Accu-Chek Performa Nano ua i ai fuainumera sili ona lelei.

O faʻataʻitaʻiga o suʻega faʻasolosolo o se mea taua foi mo glucometers. O loʻo i totonu ia i latou taʻitasi, ae o nisi e manaʻomia le faʻaaogaina lima o le tulafono, o isi e faʻaaoga se vaʻa faʻapitoa, ae o isi ua faʻapipiʻiina i le faʻamaoniaina o auto. O ia lea e sili ona faigofie, talu ai e le manaomia e le tagata gasegase ona faia soʻo se gaioiga pe a suia sui o suʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Contour TS o loʻo i ai lenei uiga.

Mo tagata na seasea fuaina le maualuga o suka, ma o nei mea e masani ona aofia ai le maʻisuka ituaiga 2, o le galuega o le teuina o faʻataʻitaʻiga e taua tele. E masani lava ona teuina mo le tusa o le tolu masina. Ae afai ei ai se uiga taua mo se glucometer, o le ola o le ola e faateleina e tusa ma le fa taimi, o lona uiga, e oo atu i le tausaga. O le tau o se mea faapipii tasi mo pepa o siaki e masani ona sili atu le maualuga nai lo o se paʻu masani, o lea e tatau ona amanaia lenei mea pe a filifilia se masini.

O loʻo maua le galuega mo le teuina i masini pei o le Optium Xceed ma Satellite Plus.

E le o mita taʻitasi e maua i le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta ma telefoni. E masani lava e manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻatino le suʻesuʻeina o le maʻisuka i le fesoasoani o faʻasalalauga faʻapitoa, o loʻo i ai numera fuainumera ma iloilo galuega. E sili atu nai lo isi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi masini mai One Touch i le komepiuta.

O le ituaiga o pati o se tasi lea o tulaga taua mo le filifilia o se glucometer. O le faigofie o le sui, o le maua o maa faʻasao ma lo latou avanoa i le maketi e tatau ona amanaia. E le gata i lea, o tagata matutua, e masani lava ona maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma faafitauli i le vaʻaia ma le mafaufau lelei, e tatau ona sili atu le fiafia i masini ma se lapoa lapoa, fasi pepa lapopoa.

Ia i ai, tusa lava pe mafai, o le filifiliga e masani lava oe. O le mea autu i le filifilia o se ituaiga masini e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, aua afai e le talafeagai le faʻaaogaina o le mita, o le tele o tagata gasegase e le toe faʻaaogaina io latou olaga i aso taitasi.

Mataupu faavae o le taotoga

Faiga e suʻesuʻeina ai elekene.

A tuʻuina se faʻasologa i totonu o le taulaga o le mita, o se ata faʻavae o se mataua o le toto ma o se fasi siaki e iloa i luga o le faʻaaliga. O lona uiga ua sauni le meafaigaluega mo le faʻaaogaina. A maeʻa ona faʻaaogaina se toto faataitai poʻo se vaifofo taulimaina, faʻafesoʻotaʻi le kullukose poʻo le β-ketones ma le reagents. I le taimi o le tali, ua tupu ai se eletise eletise eletise, o lona malosi e tutusa ma mea o loo i ai le kulukose poo le β-ketones i le faataitaiga. O fua o fua o loʻo faʻaalia i le mmol / L mo le kulukose ma i le mmol / l mo β-ketones (fausiaina o fale).

Sauniuniga saogalemu

E ono lamatia ai faʻamaʻi pipisi: tagata faigaluega o le soifua maloloina o loʻo faʻataʻitaʻiina le toto i se aofaiga tele o tagata gasegase e tatau ona ofuina totigilima puipuia ma mulimulitai i faʻasologa o faʻamaʻi pipisi ma galue e tusa ai ma nei tulafono.

Aua le foloina, tui, pe faʻaaoga le MediSens faʻatautaia le fofo e pei o le mata.

Faʻaaogā faʻamau taʻitasi e mafai ona faʻaaoga i le taimi nei pe a uma ona aveese mai le pepa afifi.

Aua le faʻaaogaina ni laʻau susu, paʻu, faʻamaʻapeʻa, pe faaleagaina. Aua neʻi faʻaaogaina se siaki faʻataʻitaʻi pe afai o le pepa e afifiina ai se mea e punitia pe loimata. Aua le faʻaaogaina le urine e suʻe ai fasipepa e fuafua ai le maualuga o β-ketones i le toto. O lapisi faʻaaogaina e faʻaaogaina e tatau ona lafoina i totonu o se pusa faʻasaina.

Ina ia faia ia suʻesuʻega fou, ia faʻaaoga se lancet fou. Aua lava nei e faʻaaogaina se masini faʻaaoga poʻo se mea e faʻaaogaina ai i isi.

O le faaleagaina o le masini e tatau ona faʻamamāina i se laʻau susū ma se mūmū mūmū: 10% vaifofo vaifofo poo le 10% o vaifofo o le ammonia.

Aua nei faʻamama le pusa o le suʻega.

Aua neʻi faatagaina le vai e ulufale atu i le taulaga o le siaki. Aua le faatofuina le mita ile vai poo soo se vai.

E le mafai ona faʻaaogaina pusi suega ua maeʻa: o le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o fasi pepa paʻu o fasi siaki ma se atigipusa ma fasi pepa. Afai e naʻo le tausaga ma le masina e faʻaalia, e muta le aso faʻamuta i le aso mulimuli o le masina ua atofaina.

Faatonuga faapitoa

O taimi uma lava e faʻaaogaina ai le mita, o le faʻaaliga uma e faʻaali mo sina taimi puupuu - o le suʻega lea o le faʻaaliga.

E tatau ona e gauai atu i le siakiina o le faʻaaliga i taimi uma e te liliuina ai, aemaise lava aʻo leʻi siakiina le maualuga o le kulukose poʻo le β-ketones i le toto. E le mafai ona e faʻaaogaina le mita pe afai e le faʻaalia atoatoa le suʻega.

O le NI o lona uiga o le toto glucose e laʻititi ifo i le 1.1 mmol / L (20 mg / dl), pe i ai foi se faʻafitauli i le laina o le suʻega. Sui le fasi siaki ma toe fai le suʻega o le kulukose toto. Afai o loʻo toe faʻaalia le LO, faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi. O le taunuuga o le HI o lona uiga o le maualuga o le kulukose e sili atu nai lo le 27.8 mmol / L (500 mg / dl), pe o iai foi se faafitauli i le laasaga o le suʻega. Sui le fasi siaki ma toe fai le suʻega o le kulukose toto. Afai e toe faʻaali atu e le ie HI, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O se taunuuga o le E-4 o lona uiga o le maualuga o le kulukose e maualuga pe maualuga e fuafua ai lona vaega o le suʻega, pe o iai foi se faʻafitauli i le laina o le suʻega. Sui le fasi siaki ma toe fai le suʻega o le kulukose toto. Afai e toe fai le feʻau E-4, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Ketones post? o lona uiga o le toto o le kulukose o le 16.7 mmol / L (300 mg / dl) poʻo le maualuga. O le maualuga o le ketone levels e tatau ona siakiina.

E masani lava, o le maualuga o β-ketones i le toto e tatau ona maualalo ifo nai lo le 0.6 mmol / l (e mafai ona faateleina i maʻi, fiaai, malosi faaletino faaletino, maualuga ole kulukose).

O le maualuga o β-ketones mai le 0.6 i le 1.5 mmol / l e taʻu mai ai se faafitauli faigata e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi.

Afai o le maualuga o β-ketones e maualuga i luga aʻe o le 1.5 mol / L, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiina ae o le ketoacidosis o le maʻisuka - e tatau ona vave faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O le taunuuga o le HI o lona uiga o le maualuga o le β-ketones toto e maualuga atu nai lo le 8.0 mmol / L, pe o iai foi se faʻafitauli i le laina o le suʻega. Sui le fasi siaki ma toe fai le filifiliga o le maualuga o β-ketones i le toto. Afai e toe faʻaali atu e le ie HI, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O se faʻasalaga le saʻo e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga ogaoga. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi faia ni suiga i lau polokalama o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga