Glucobay - faatonuga mo le faʻaogaina, faʻatusatusa, iloiloga

Glucobay ua faatonuina e le fomaʻi o loʻo auai i le taimi na le maua ai e le soifua maloloina le soifua maloloina. O lenei vailaau e faʻaaogaina e avea o se fualaau faʻasoifua mo le monotherapeutic pe faʻatasi ma le insulin ma isi vailaʻau. Glucobai togafitiga e aofia ai se soifua maloloina-faʻaleleia o meaai ma gaoioiga faʻapitoa faapitoa.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e faʻaititia le faʻafitauli:

  • o le tupu mai o osofaiga o le hyper- ma le hypoglycemia,
  • o le atinaʻeina o le faʻamaʻi o le myocardial ma le maʻi cardiovascular i se faiga masani.

O le gaioiga a le vaega galue e faʻavae i luga o le faʻaitiitia o le gaoioiga o le alpha-glucosidase ma le faateleina o le taimi o le absorption o le kulukose i totonu o le inumaga. O le mea lea, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai lona iniseti i totonu o le toto pe a uma ona 'ai ma faʻaititia le maualuga o fesuiaiga i aso uma i le faʻamasinoga o le kulukose i le plasma toto. A uma ona ave le vailaau i le maea ai o le 1-2 itula, ona matauina lea o le pito muamua o le gaioiga o le acarbose ma o le lua pito i luga o le laina mai le 14 i le 24 itula i le maea ai o le pulega. O lona bioavailability e mai le 1% i le 2%. Ole faʻamaʻiina o fualaau oona ua faʻamalosi ile intestine - 51% ma gaʻo - 35%.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Glucobaya o loʻo aofia ai le vaega galue o le acarbose i se fua o le 50 mg ma le 100 mg, faapea foi vaega o fesoasoani: magnesium stearate (0.5 mg ma le 1 mg), colloidal dioicon dioxide (0.25 mg ma le 0.5 mg), ma le masini malolo (54, 25 mg ma le 108.5 mg) ma le cellulose (30 mg ma le 60 mg).

O le vailaʻau o loʻo maua i foliga o biconvex papa o lanu paʻepaʻe ma sinasina ma se lanu samasama o ituaiga e lua, lea e eseese i totonu o mea o loʻo i ai ma mea e fesoasoani ai. I le tasi itu o le laulau, o le fua o le acarbose "G50" poʻo le "G100" o loʻo faʻaaogaina ma o le kamupani o loʻo faailogaina i le tulaga o se koluse Bayreux i luga o le isi.

O lapisi ua teuina i vaega e 15. i paʻu, e 2 fasi vaega i latou taʻitasi, o loʻo teuina i pusa pepa. O le soifua maloloina o le 5 tausaga. E tatau ona teuina le vailaau i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti i le vevela o le potu, ae e le sili atu nai lo le 30 tikeri.

Talosaga faʻaoga

I le togafitiga togafitiga na faatonuina e le fomaʻi ma Glucobai, e fautuaina e suesue i faatonuga ua tuʻuina atu. E tatau lava ona taulai totoa i faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, faʻailogaina ma aʻafiaga o le faʻaaogaina o se sooupu togafitiga.

E tusa ai ma faatonuga, ua avea Glucobai o se sui sola maloloina i le togafitiga o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, faapea foi ma le maʻisuka ua faigata i le gaʻo. Mo le gau o le mamafa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi vailaʻau ma se taumafataga faapitoa, lea e tatau ona faʻaumatia e le tagata maʻi 1000 kcal i le aso. O meaai maualalo-kalori e mafai ona faʻaosoina ai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e oo atu i se osofaiga.

O le fua o le fualaau faasaina ma le umi o le faagasologa o le pulega e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi, e fuafua i le tulaga o le tino o le maʻi ma le natura o le maʻi o le maʻi. Faatasi ai ma le amataina o le manava pe afaina i se tagata maʻi, ua faaitiitia le fua, ma i nisi tulaga atonu e faalavelaveina le togafitiga.

Contraindications

O le faʻamaoniga i le tofiaina o Glucobay o se faʻalepalega faʻapitoa i vaega o loʻo faia ai lona fatuga. E le gata i lea, o le mafuaʻaga o lenei vailaau faʻasaina ua faʻailoa i:

  • faʻamaʻi ma faʻafitauli o le ate (cirrhosis, hepatitis),
  • faʻamaʻi o le gastrointestinal tract of a naturally or chronic nature, faʻapea foʻi i le i ai o le faʻalavelave o le intestinal, ulupia o le manava ma le gaogao,
  • le faʻaaogaina o le tino (functionina concentration o sili atu i le 2 ml i le 1 deciliter) ma le le atoatoa,
  • gasegase gasegase o le natura o le maʻisuka,
  • gastrocardial syndrome
  • maʻi maldigestion ma maʻi maʻi malabsorption,
  • hernias i luga o le puipui o le manava,
  • o le tupuga o mea na maua i le siama aʻo faia le fualaau faasaina,
  • gestation ma lactation,
  • faʻamaʻi
  • faʻafitauli o le manava o le tino,
  • faʻaleagaina o le myocardial i le taimi o le faʻamalosia.

Glucobay, e tusa ai ma faatonuga, e le mafai ona faamatalaina i tagata ei lalo o le 18 tausaga.

Aʻo e tago i le vailaʻau, e tatau ona e aloese mai le 'ai o meaai e maua i le suauu, aua a leai o le a maualuga le tulaga o le atinaʻeina o mea faʻapitoa.

Faʻasologa

O le suʻega ua fuafuaina e le fomaʻi maʻi e faalagolago i le natura o le maʻi o le maʻi ma le tulaga o le tino o le maʻi. E masani lava, ole fua muamua o Glucobay o le 50 mg o le eletise galue, o lona uiga, tasi le G50 papalama poʻo le afa o le pepa G100, lea e tatau ona faʻatolu faʻatolu i le aso. Ole fua ole fua ole aso o lenei vailaʻau e tatau ona maua ile 300 mg i luga ole tolu taimi i le aso, ole tolu G100 pepa poo lua G50 pepa i le taimi.

Afai e le ausia le tulaga faamoemoeina i totonu o le 1-2 masina, o le averesi o aso taitasi e mafai ona faaluaina, ae peitai, o le fua aupito maualuga o le fualaau faasaina i le aso e le tatau ona sili atu i le 600 mg o le vaega galue. I le tulaga o le le atoatoa o le galuega, lea e le pa'ū i lalo o le faʻasaina, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, suia le laasaga fautuaina e leʻo faʻatinoina.

Taunuʻuga o se faʻalavelave

I le soliga o tulafono mo le tagofia o lenei vailaʻau, e ono tulai mai ai ni faaletonu i le gaioiga o le tino o le tino, o le cardiovascular ma hematopoietic systems system. O mataupu o metabolic process disturbance e matauina.

E tusa ai ma le gaioiga o le gastrointestinal tract, o lenei mea ua faʻalauteleina le afaina, afu, e oo i le vomiting, manava manava. Le solia o galuega o le cardiovascular system - fulafula o pito i lalo, hematopoietic - thrombocytopenia. E mafai foi ona faia ni gaioiga anaphylactic.

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma taunuʻuga o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega ma iloiloga o maʻi, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i lona atoaga e le mafua ai ni aʻafiaga le lelei, ae peitai, i nisi tulaga, e ono tulai mai mea nei:

  • fulafula e mafua mai i le faaletonu o le cardiovascular system,
  • mataupu taʻitasi o le thrombocytopenia,
  • afaina ai le gasegase o le gasegase, faateleina le palasi ma le taatele o le manava,
  • tele o le gasea, agai i le vomiting,
  • tiga i le manava o le manava,
  • lanu o le paʻu ona o le faateleina o le mea o loʻo i totonu o enzymes o le ate,
  • faailoga o le hepatitis (seasea).

Afai e iai nei itu, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fetuutuunai le vailaau o le vailaʻau poʻo le suia i se isi fualaau.

Sauniuniga o se mea faapena

Analogues a le sui faufautua o le Glucobay ua faatonuina i le tagata maʻi i mataupu e solia ai le tagata maʻi i le faʻaaogaina poʻo se tasi o itu aʻafiaga o loʻo lisi atu i luga ua faʻaalia lava ia. O vailaau tutusa e tutusa lelei i le togafitiga o le:

  1. Glucopeli o se tasi o togafitiga aupito sili ona lelei e maua ai se aafiaga talitutusa i luga o le maʻi. E faʻaaogaina i togafitiga togafitiga mo togafitiga o ituaiga uma o le maʻisuka. I tulaga o le mataalia, e tutusa uma lava ia sooupu, e ui lava e eseese a latou vaega taua (glucophage - metformin hydrochloride) ma le mataupu faavae o le faʻataʻitaʻiga. O le tau o lenei vailaau i le falemaʻi fesoʻotaʻiga e mai le 500 i le 700 rupu.
  2. Siofor - o se vailaʻau faʻasaina mai le group biguanide. O loʻo i ai se elemene malosi - metformin hydrochloride. O loʻo i ai se masini tutusa o le gaioiga ma, e pei o le vailaʻau ua faʻamatalaina, faʻaititia le mamafa o le tino i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga II. O le tau o Siofor, e faalagolago i le anotusi o le vaega galue, e mafai ona ese mai le 240 i le 450 ru.
  3. Acarbose - o se vailaʻau faʻamalolo e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga II ma le le atoatoa o aoga o isi vailaʻau. Faʻaaoga foi i le togafitiga faʻapitoa o le ituaiga o maʻisuka. O se faʻatusatusaga atoatoa o Glucobay, i le tuufaatasiga o le vaega galue ma i le faiga o gaioiga. O le tau i le faasologa o falemaʻi e mai le 478 ru. (50 mg) e oo atu i le 895 ru. (100 mg).
  4. Alumina - fualaau faʻatau fualaau faasaina mo le togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka i tagata matutua. I lona tuufaatasiga ei ai sona vaega taua (acarbose) e tutusa ma Glucobaia ma ei ai se masini faapena o le gaioiga. E ese mai i le tuufaatasiga o meaola ma le atunuu o gaosiga (Turkey). O le fua faatatau o le fualaau faasaina i le pusa e mai le 480 rupu. (50 mg) ma mai le 900 rubles. (100 mg).

Patient Reviews

O le faiga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Glucobay ua faʻaalia ai lona aoga i le togafitiga o le maʻisuka, ae peitai, o lona aoga e faʻatatau tonu i le lelei o le fua o le a fuafuaina ma matauina. O se vaega taua i le togafitiga o lenei fualaau faasaina o le togafitiga o meaʻai ma le gaioiga faaletino. E le tatau ona e faʻaaogaina o se auala e faʻaititia ai le mamafa ona o le tele o aʻafiaga o le soifua maloloina ona o le faʻaleagaina ma aʻafiaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

"Glucobay" - o se fualaau faasaina o le vaega o le hypoglycemic. O loʻo taʻuina atu mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faʻatasi ma se taumafataga maloloina. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau e faʻaititia ai le suka, e aofia ai le inisalini.

E faʻatagaina e faʻamaonia le fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase ma le faʻavaivaia o le kulukose, faapea foi ma tagata i se setete prediabetes.

Faiga faʻapolopolo

O vailaʻau o se taʻaloga lapisi lapotopoto i itu uma e lua. Lanu - paepae, lanu samasama samasama e mafai. I le tasi itu o loo i ai se togitogiga i foliga o se koluse, i le isi - i foliga o fuainumera o fuainumera "50". O pusa e aofia ai le 100 mg o le eletise gaosi e le o togitogia i foliga o se koluse.

Glucobay o se fualaau faasaina ua gaosia e le Siamani Bayer Bayer, o loo i ai se talaaga lelei ma lelei lona lelei o fualaau faasaina. Aemaise lava, o se tau tele e faʻamatalaina e nei mea. O se ato e 30 pauna o le 50 mg o le a tau e tusa ma le 450 ru. Mo le 30 ipu, 100 mg. e tatau ona totogi pe tusa ma le 570 ru.

O le faavae o le fualaau faasaina o se vailaau oona. E faʻatatau i le tui, e 50 pe 100 mg. O le togafitiga e tupu i le gastrointestinal tract. E faʻagesegeseina ai le gaioiga o nisi o enzymes e aʻafia i le malepe o polysaccharides. O le iʻuga, e sili atu ona lemu le galo o gaʻo, ma, e tusa ai ma lea, o le kulūkose e sili atu lona malosi.

Faatasi ai ma mea laiti: elekene dioxide, magnesium stearate, masini suauu, cellulose microcrystalline. Ona o le le lava o le lactose i mea e aofia ai, o le fualaau faasaina e taliaina mo tagata gasegase e le lava le lactase (sei vagana ai e leai isi faʻasalaga).

Faatonuga mo le faaaogaina

O le vailaʻau e fai ile tautala ao le i 'ai. E tatau ona foloina atoa le laulau ma se vaega itiiti o le vai. Afai ei ai ni faʻafitauli i le foloina, e mafai ona e fafagaina i le muamua taumafa o meaai.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Ole suʻega muamua e filifilia e le fomaʻi taʻitasi mo maʻi taʻitasi. I le tulafono, 150 mg i le aso, e vaevaeina i 3 inumaga. I le lumanaʻi, ua faasolosolo malie lava ona faateleina i le 300 mg. E le itiiti ifo i le 2 masina e tatau ona tupu i le va o le faʻasolosolo mulimuli ane o le faʻasolosolo ina ia mautinoa o le itiiti ifo o le acarbose e le maua ai le togafitiga manaʻomia.

O se mea e manaʻomia mo le aveina o "Glucobay" o se meaʻai. Afai i le taimi lava e tasi e maualuga le faʻaleleia o le kesi ma le manava, e le mafai ona faʻatupulaia le fualaau. I nisi tulaga, e tatau ona faaitiitia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Pe a fegalegaleai ma isi vailaʻau o le hypoglycemic, e aofia ai le inisalini, e faʻamalosia le faʻaitiitia o le suka.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O enzymes digestive, sorbents, togafitiga mo le manava ma le gastritis e faʻaitiitia ai le aoga o fualaau faasaina.

Faʻaiʻuga

E pei o soo se vailaʻau faʻamalosi, o Glucobay o loʻo i ai le tele o aʻafiaga itu. O nisi oi latou e seasea lava, o isi e tele taimi e masani ai.

Laulau: "Aafiaga le talafeagai"

FaailogaTele taimi e tupu ai
Faʻateleina le faʻasalaga, manava manava.E masani lava
NauseaE seasea
Suiga i le maualuga o enzymes o le ateE matua le masani lava
Rasū i luga o le tino, urticariaE seasea
Faateleina le fulaE matua le masani lava

"Glucobai" e lelei le faapalepale, o aʻafiaga aʻafia ua lipotiina e seasea ma e seasea lava. I le tulaga o le tupu, latou te pasi taitoatasi, o togafitiga faafomaʻi ma togafitiga faaopoopo e le manaʻomia.

Faʻasalaga

O le tele o fualaau ua faatonuina, faapea foi ma le taumafaina e aunoa ma se meaai, e le afaina ai le gastrointestinal tract.

I nisi tulaga, o le 'ai o meaʻai gaʻo-gaʻo ma le gaogao e mafai ona oʻo atu ai i le manava ma le faʻamalolo. I lenei tulaga, o le a talafeagai le aveese o meaai gaʻo mai le taumafataga mo le itiiti ifo ma le 5 itula.

O le vailaʻau tutusa i fualaau faʻasaina ma le gaioiga o le Turkish "Alumina". O vailaau faafomai ei ai le eseesega o mea, ae o se aafiaga tutusa lelei:

E tatau ona manatua e naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia lenei mea poʻo lena vailaʻau. O le suiga mai le tasi fualaau faʻamaʻi i le isi e tatau ona faia i lalo ole vaavaaiga faafomai.

O le maʻisuka ituaiga 2 na maua i le 5 tausaga talu ai. Mo sina taimi, o meaʻai ma aʻoga faaletino na maua ai taunuuga, ou te le manaʻomia inu vailaʻau. I ni nai tausaga talu ai, na tupu le tulaga. Na faatonuina e le fomai Glucobay. Ua faamalieina au i le fualaau faasaina. Faʻaauau pea le lelei o aʻafiaga. E leai ni aʻafiaga i luga ia te aʻu. Ou te manatu o lona tau e matua faʻamaonia.

Glucobay "- e le o laʻu uluai fualaau faasaina i togafitiga o le maʻisuka. Muamua na tofia au ia Siofor, ona fai lea o Glucopika. E leʻi fetaui uma nei: na mafua ai le tele o aʻafiaga, aemaise o le hypoglycemia. "Glucobai" na sili atu ona lelei. Ma o le tau e sili atu ona talafeagai, e ui lava e le laʻititi.

O vailaʻau faʻaonapo nei o loʻo ofoina atu se vailaʻau tele o vailaʻau e fai ma togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2. "Glucobay" o se fualaau faasaina o le augatupulaga aupito lata mai, lea ei ai sona aafiaga lelei, ae e itiiti ni mea e le manaomia, ma e seasea tupu.

Aʻo leʻi amataina lona tofiga, e tatau ona logoina le maʻi i le tatau ona mulimuli i se meaʻai. O le faavae lenei o togafitiga manuia. Po o le a lava le lelei o le fualaau faasaina, e aunoa ma ni meaʻai talafeagai, e le mafai ona maua le faʻamagaloga tumau.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga